Ponedeljak, 08.01.2018.

18:46

OnePlus 5T - flegšip uređaj za "samo" 500 dolara / VIDEO

Izvor: B92, Theverge.com

OnePlus 5T - flegšip ureðaj za "samo" 500 dolara / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

torcida

pre 6 godina

Susjedi, zasto imate toliku potrebu da konstantno pljujete po iphone-u koji je najveci na planeti, a pri tome naglasite da imate s8 ili note8, a mislim da vecinom koristite sa mreze za par dinara mobitele

The Spatula

pre 6 godina

Prosle gidine sam par meseci nosio oneplus 2. Mogu vam reci da me stvarno iznenadio. Nisam primetio neku razliku u radu izmedju njega i s6 edge+ sem kamere i lepote koja je definitivno na strani Samsunga. Razmisljao sam se da kupim oneplus 5,ali sam ipak uzeo s8 plus. Posle sam ga zamenio za Note8 i ma koliko dobro radio oneplus 5t ne bih razmisljao da li uzeti njega ili Note8.

RLFH

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johnzie, 8. januar 2018 21:39)

Go, go... Go Johnzie go, go, go... Johnzie be good!

Vasic15

pre 6 godina

Kupio sam Oneplus2 pre god dana mogu vam reci samo sve preporuke. Sa telefonom mozete da radite sta hocete. Root-ovao sam ga stavio mu oreo redi super. Svaka preporuka !
I kao sto neko kaze OP 5t je jaci od 70% racunara u Srbiji :)

nexus

pre 6 godina

Фрфљави
Poredis babe i zabe, kola i telefone.
Oneplus 5t ima isti procesor kao svi ovogodisnji flagship android telefoni Sanpdragon 835,istu LPDDR4X Ram memoriju , samo sto nude 8 GB za razliku od rugih koji imaju 4GB,Adreno 540 grafiku ,najbrze brzo punjenje ,itd ,da ne nabrajam,jedino nije vodootporan, a ekran iako 1080x2160 izgleda brutalno.Svi ostali ovogodisnji android telefoni imaju slicne specifikacije, Note 8, S8, Pixel XL 2, LG V30 itd i kostaju duplo vise iz razloga koji je dole neko naveo ,manja su firma i ne trose toliko pare na reklamu i u prodavanje magle kao neki, pa ovaj telefon parira Iphone X rame uz rame, naslednik je nekadasnje Nexus linije,odmah posle Pixela i Nexusa dobija azuriranje, Oxygen OS je ispeglan neverovatno, dokaz da dobar telefon ne mora 1000$€ da kosta, a sto se tice prodaje polovnog idi probaj da nadjes polovan da stoji par dana , odmah se proda, tako da prvo proveri sve pa onda pisi.Sto se tice kvaliteta izrade ,premium je.Note 8 ima bolji ekran , ima i probleme sa baterijom,Pixel 2 XL Bolju kameru i problem sa ekranom itd, dakle svi ti telefoni koje nam uvalju za 1000 $€ imaju mane koje ne bi smeo da ima takav telefon sa tom cenom.I da ovaj telefon moze sve isto ako cak ne i bolje kao primer Note 8 sto si naveo.Poenta je da masa ljudi nece da plati telon toliko skupo kada ima ovakav telefon po upola manjoj ceni, sto je realnost.

Zurkolomac

pre 6 godina

Iphone x
(bečki kontraš, 08. januar 2018 21:39)

Vi jabucari bas volite da se javno sramotite i ponizavate. Verovatno posledica vrlo niskog IQ-a. Opusteno, ima i gorih stvari...

netko

pre 6 godina

dati vise od 200-300 eu za telefon je cisto razbacivanje novca.

bice minusa raznoraznoh jabucara, samsungovaca i sl kojima je vazno imati "najbolji" telefon, al tako je...

tlefon je samo sredstvo za komunikaciju..a pare se trose na vrednije stvari

Miki

pre 6 godina

Sa carinom i porezom oko 65000 i jedna godina garancije...Uzas...Svako normalan ce dodati jos 100 dolara i kupiti Samsung s8 sa 2 godine garancije.Aloooooo ovo porediti sa s8... Kamera bolja na s8, displej bolji na s8...

EU Citizen

pre 6 godina

Odličan telefon, očigledno, ali meni lično ekran bez ivica smeta. Trenutno koristim jedan telefon skoro bez ivica (LG V20) i povremeno nešto zabrljam i tako, možda ovo lepše izgleda, ali po meni je daleko bolje kad postoji bezel od makar par milimetara.

Korisnik

pre 6 godina

Iz ličnog iskustva, prošle godine sam menjao Note 4 za Oneplus 5 i doplatio! Do tada sam koristio samo Samsung S4,S2,S plus. Oneplus 5 je vrh naspam Samsunga, cena, baterija,brzina rada, brzina punjenja. Evo prošlo je 5 meseci bez ikakvih problema i veoma sam zadovoljan!

stojke

pre 6 godina

Pišem sa OnePlus 3 kojeg imam neke 2 godine. Promijenio sam sve od Iphona Samsunga Nokie Sony - a i najzadovoljnjiji sam sa OnePlus. Softver perfektan cist Android brz fluidan kao prvog dana, Oreo Update je dobio pre 3 meseca. Za ove sto se zale na 1080p ekran mogu reci da ne ma nikakve razlike nego je bolji za potrosnju baterije koja je extra i najbolja opcije je brzi punjac koji je neverovatan. Možete ga kupiti online direktno kod njih ako imate nekog vani da vam donese bez carine idealno. Ja ću sačekati oneplus 6 jer će verovatno biti prvi sa citacem otiska ispod ekrana i snapdragon 845.

Đuro

pre 6 godina

"" kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BMX, 8. januar 2018 22:17) ""

Blago tebi ako ti 401ppi i 1080p na 6" nije dovoljno. Ljudsko oko preko 360ppi ne vidi.Sulude rezolucije poput Uhd na 6 inča su čista budalaština i mrcvarenje procesora i baterije.A pošto si već pomenuo i kamere, trebalo bi da znaš da ovaj telefon ima dve kamere sa otvorom blende F1.7, i da je optika vrhunska. I kod nas je trenutno 120-150€ jeftiniji od Mate 10 pro. Inače, ova firma je u vlasništvu OPPO-a koji je daleko ispred Sony , HTC i LG po broju prodatih primeraka. Nalazi se na četvrtom mestu.

Bugsy

pre 6 godina

Sa One+ smo porodično od prvog dana, trenutno su nam u upotrebi X, 2, 3T i 5T. Uređajima smo svi prezadovoljni, ali moram da priznam da mi se ne sviđa politika cena. Sa svakim novim modelom postaju 50$ skuplji, tako da nisam siguran do kada ću biti spreman da ih pratim. U početku je odnos cena/kvalitet bio fenomenalan, onda vrlo dobar, sada smo dobar ali ne više od toga.

pitagora

pre 6 godina

Šaomiju sve preporuke ali nemoj da zezate .Kud bre poredite xiaomi mi1a sa ovom zveri . Zezate , probao sam ovu zverku pre 20 tak dana uzeo ga moj komšija .Kida brate ne da je fluidno nego nema premca.Radi onaj snapdragon 835 sa onom memorijom kida. Prednja kamera mu je posebno fantazija za one koji vole selfi gluposti .Zadnja kamera super ono oštra al ne može da se poredi sa ajfon , samsung i huawei flagšipom .Jedino mi se nešto ne svidja izgled sve ostalo baba roga za te pare (ko ima a želi ) .

Dr

pre 6 godina

Ovaj telefon ima prodju u EU, jer je LTE na Band 20, dok recimo Xiaomi nema sta da trazi u EU jer ne podrzava Band 20 (istini za volju podrzava samo na par jeftinijih modela). OnePlus gadja evropsko trziste, dok Xiaomi ni ne zeli, dovoljna im je Kina.
Ovo ne pisem da bih se hvalio znanjem, nego da uzmete u obzir vi koji cesto putujete u EU, a imate potrebe za brzim internetom.

Harambe

pre 6 godina

Pisem sa ovog telefona, verzija sa 128GB. Fantastican je, brzina, izgled, lakoca rada sa njim, itd. Sve pohvale za OnePlus, preozbiljna su kompanija :)

BMX

pre 6 godina

kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"

šta ti dečko radiš

pre 6 godina

Džabe sve kada to nije ni blizu flagship modela. OPO je promašio poentu, a imali su šansu pre 3-4 godine da se pozicioniraju i da budu nešto kao novi BlackBerry.

Фрфљави

pre 6 godina

Упоредићу то овако а уједно и питати остале шта би пре изабрали.
Имате са једне стране јапанце аутомобиле. Који нуде увек све када је опрема у питању. Једино што можете да изаберете је боју и ниво опреме. И једна Акорд кошта око 35.000€ Или Лексуз ГС око 40.000€ А уз то ниде кожу, двоозозонску климу, шибер, и све остало. Док са друге стране имате Е класу или петицу или А6 који коштају у основној верзији 45.000€ рецимо. Без коже, шибера и двоозонскњ климе. Е сад, који бисте ауто узели, нов акорд са свом оном опремом или годину ипо дана стару Е класу, петицу или А6 који су коштали рецимо 60.000€ у опреми коју нуде Јапанце али им је сада пала цена на 40.000€ ? Дакле, оне плус 5Т кошта 500€ и нуди све ово. А полован Ноте 8 кошта 550€ и знамо шта може? Или један Мате 10 Про који су стари два месеца рецимо? Самсунг даје две године гаранцију а Онеплус једну. Самсунг се прода три пута брже и држи као полован стабилнију цену од онеплуса или ксиаомиа. Исто је и са мечком, петицом или а6-ицом.

shox

pre 6 godina

Posle OnePlus One, koji je pao jedan put nego što je trebalo, počastio sam se ovim modelom i veoma sam zadovoljan.

Vredno je pomena da ima bateriju od 3300mAh koja uz originalni "Dash" punjač od potpuno prazne postaje potpuno puna za manje od jednog sata. Uz dosta korišćenja baterija traje dan i po, a uz normalnu opušteno preko dva dana, mada nisam "normalan" korisnik pa ne mogu da potvrdim?

johnzie

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)

prosecan student

pre 6 godina

Kupio sam 1+5 dok jos 5T nije izasao dok sam bio u Kini, jedina razlika je ekran i otisak prsta je kod 5T na poledjini, ne mogu vam opisati koliko Vam preporucujem telefon, ali samo ako ga kupujete dok niste u srbiji..posto morate da kupite online , recimo uzmete taj od 500e dodajte jos 20% na porez, + jos 10% na tu sumu ( i to sumu koju carina odredi...sto je kod nas mac sa dve ostrice al uglavnom preteraju sa cenom, smartwatch od 19$ su mi procenili na 68$) taj telefon vas izadje 660e , tako da ako imate nekog prijatelja preko neka vam on naruci pa preuzmite jer ovako se ne isplati.Za sve one koji sumnjaju u kvalitet znajte da ovakve marke telefon ne trose pare na marketing (nikad necete videti sportistu/slavnu licnost da nosi ovaj telefon ni da se u nekom filmu prikazuje) zato kompanija moze da supsti cenu , tj. da da realnu cenu troskova izrade telefona + profit koji zeli da zaradi, ali takodje necete videti neke nove tehnologije jer kompanija nema nonvca za istrazivanje tih tehnologija.

zadovoljni korisnik

pre 6 godina

Ovu vest citam na Oneplus One telefonu starom skoro 4 godine koji radi skoro kao prvi dan.
Zanimljiv brend za svaku preporuku.

Selfi Romeo

pre 6 godina

Sve u redu, dobar telefon, jaka baterija, ali je ipak brend u razvoju (u "zapadnim" zemljama), tesko da ce bilo ko da da $500 za njega. Mora to nize, dok se ljudi uvere u kvalitet, pa onda cene gore.

Primer - Huawei.

Brigadir Ultra kop d.o.o

pre 6 godina

Ima i za manje (cak i kod nas na oglasima) od 500 evra. Definitivno trenutno best buy za do 500e, ispod toga je Xiaomi kralj. Imam OnePlus 3 godinu dana, dva druga su presla na Oneplus za to vreme, prezadovoljni su, baterija ceo dan, fluidno radi, ubacio im skoro onu Pixel hdr+ kameru, sve u svemu rado cu preci na OP6 ove godine.

Harambe

pre 6 godina

Pisem sa ovog telefona, verzija sa 128GB. Fantastican je, brzina, izgled, lakoca rada sa njim, itd. Sve pohvale za OnePlus, preozbiljna su kompanija :)

prosecan student

pre 6 godina

Kupio sam 1+5 dok jos 5T nije izasao dok sam bio u Kini, jedina razlika je ekran i otisak prsta je kod 5T na poledjini, ne mogu vam opisati koliko Vam preporucujem telefon, ali samo ako ga kupujete dok niste u srbiji..posto morate da kupite online , recimo uzmete taj od 500e dodajte jos 20% na porez, + jos 10% na tu sumu ( i to sumu koju carina odredi...sto je kod nas mac sa dve ostrice al uglavnom preteraju sa cenom, smartwatch od 19$ su mi procenili na 68$) taj telefon vas izadje 660e , tako da ako imate nekog prijatelja preko neka vam on naruci pa preuzmite jer ovako se ne isplati.Za sve one koji sumnjaju u kvalitet znajte da ovakve marke telefon ne trose pare na marketing (nikad necete videti sportistu/slavnu licnost da nosi ovaj telefon ni da se u nekom filmu prikazuje) zato kompanija moze da supsti cenu , tj. da da realnu cenu troskova izrade telefona + profit koji zeli da zaradi, ali takodje necete videti neke nove tehnologije jer kompanija nema nonvca za istrazivanje tih tehnologija.

johnzie

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)

Brigadir Ultra kop d.o.o

pre 6 godina

Ima i za manje (cak i kod nas na oglasima) od 500 evra. Definitivno trenutno best buy za do 500e, ispod toga je Xiaomi kralj. Imam OnePlus 3 godinu dana, dva druga su presla na Oneplus za to vreme, prezadovoljni su, baterija ceo dan, fluidno radi, ubacio im skoro onu Pixel hdr+ kameru, sve u svemu rado cu preci na OP6 ove godine.

zadovoljni korisnik

pre 6 godina

Ovu vest citam na Oneplus One telefonu starom skoro 4 godine koji radi skoro kao prvi dan.
Zanimljiv brend za svaku preporuku.

BMX

pre 6 godina

kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"

Selfi Romeo

pre 6 godina

Sve u redu, dobar telefon, jaka baterija, ali je ipak brend u razvoju (u "zapadnim" zemljama), tesko da ce bilo ko da da $500 za njega. Mora to nize, dok se ljudi uvere u kvalitet, pa onda cene gore.

Primer - Huawei.

shox

pre 6 godina

Posle OnePlus One, koji je pao jedan put nego što je trebalo, počastio sam se ovim modelom i veoma sam zadovoljan.

Vredno je pomena da ima bateriju od 3300mAh koja uz originalni "Dash" punjač od potpuno prazne postaje potpuno puna za manje od jednog sata. Uz dosta korišćenja baterija traje dan i po, a uz normalnu opušteno preko dva dana, mada nisam "normalan" korisnik pa ne mogu da potvrdim?

netko

pre 6 godina

dati vise od 200-300 eu za telefon je cisto razbacivanje novca.

bice minusa raznoraznoh jabucara, samsungovaca i sl kojima je vazno imati "najbolji" telefon, al tako je...

tlefon je samo sredstvo za komunikaciju..a pare se trose na vrednije stvari

Фрфљави

pre 6 godina

Упоредићу то овако а уједно и питати остале шта би пре изабрали.
Имате са једне стране јапанце аутомобиле. Који нуде увек све када је опрема у питању. Једино што можете да изаберете је боју и ниво опреме. И једна Акорд кошта око 35.000€ Или Лексуз ГС око 40.000€ А уз то ниде кожу, двоозозонску климу, шибер, и све остало. Док са друге стране имате Е класу или петицу или А6 који коштају у основној верзији 45.000€ рецимо. Без коже, шибера и двоозонскњ климе. Е сад, који бисте ауто узели, нов акорд са свом оном опремом или годину ипо дана стару Е класу, петицу или А6 који су коштали рецимо 60.000€ у опреми коју нуде Јапанце али им је сада пала цена на 40.000€ ? Дакле, оне плус 5Т кошта 500€ и нуди све ово. А полован Ноте 8 кошта 550€ и знамо шта може? Или један Мате 10 Про који су стари два месеца рецимо? Самсунг даје две године гаранцију а Онеплус једну. Самсунг се прода три пута брже и држи као полован стабилнију цену од онеплуса или ксиаомиа. Исто је и са мечком, петицом или а6-ицом.

šta ti dečko radiš

pre 6 godina

Džabe sve kada to nije ni blizu flagship modela. OPO je promašio poentu, a imali su šansu pre 3-4 godine da se pozicioniraju i da budu nešto kao novi BlackBerry.

Zurkolomac

pre 6 godina

Iphone x
(bečki kontraš, 08. januar 2018 21:39)

Vi jabucari bas volite da se javno sramotite i ponizavate. Verovatno posledica vrlo niskog IQ-a. Opusteno, ima i gorih stvari...

nexus

pre 6 godina

Фрфљави
Poredis babe i zabe, kola i telefone.
Oneplus 5t ima isti procesor kao svi ovogodisnji flagship android telefoni Sanpdragon 835,istu LPDDR4X Ram memoriju , samo sto nude 8 GB za razliku od rugih koji imaju 4GB,Adreno 540 grafiku ,najbrze brzo punjenje ,itd ,da ne nabrajam,jedino nije vodootporan, a ekran iako 1080x2160 izgleda brutalno.Svi ostali ovogodisnji android telefoni imaju slicne specifikacije, Note 8, S8, Pixel XL 2, LG V30 itd i kostaju duplo vise iz razloga koji je dole neko naveo ,manja su firma i ne trose toliko pare na reklamu i u prodavanje magle kao neki, pa ovaj telefon parira Iphone X rame uz rame, naslednik je nekadasnje Nexus linije,odmah posle Pixela i Nexusa dobija azuriranje, Oxygen OS je ispeglan neverovatno, dokaz da dobar telefon ne mora 1000$€ da kosta, a sto se tice prodaje polovnog idi probaj da nadjes polovan da stoji par dana , odmah se proda, tako da prvo proveri sve pa onda pisi.Sto se tice kvaliteta izrade ,premium je.Note 8 ima bolji ekran , ima i probleme sa baterijom,Pixel 2 XL Bolju kameru i problem sa ekranom itd, dakle svi ti telefoni koje nam uvalju za 1000 $€ imaju mane koje ne bi smeo da ima takav telefon sa tom cenom.I da ovaj telefon moze sve isto ako cak ne i bolje kao primer Note 8 sto si naveo.Poenta je da masa ljudi nece da plati telon toliko skupo kada ima ovakav telefon po upola manjoj ceni, sto je realnost.

Đuro

pre 6 godina

"" kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BMX, 8. januar 2018 22:17) ""

Blago tebi ako ti 401ppi i 1080p na 6" nije dovoljno. Ljudsko oko preko 360ppi ne vidi.Sulude rezolucije poput Uhd na 6 inča su čista budalaština i mrcvarenje procesora i baterije.A pošto si već pomenuo i kamere, trebalo bi da znaš da ovaj telefon ima dve kamere sa otvorom blende F1.7, i da je optika vrhunska. I kod nas je trenutno 120-150€ jeftiniji od Mate 10 pro. Inače, ova firma je u vlasništvu OPPO-a koji je daleko ispred Sony , HTC i LG po broju prodatih primeraka. Nalazi se na četvrtom mestu.

Vasic15

pre 6 godina

Kupio sam Oneplus2 pre god dana mogu vam reci samo sve preporuke. Sa telefonom mozete da radite sta hocete. Root-ovao sam ga stavio mu oreo redi super. Svaka preporuka !
I kao sto neko kaze OP 5t je jaci od 70% racunara u Srbiji :)

pitagora

pre 6 godina

Šaomiju sve preporuke ali nemoj da zezate .Kud bre poredite xiaomi mi1a sa ovom zveri . Zezate , probao sam ovu zverku pre 20 tak dana uzeo ga moj komšija .Kida brate ne da je fluidno nego nema premca.Radi onaj snapdragon 835 sa onom memorijom kida. Prednja kamera mu je posebno fantazija za one koji vole selfi gluposti .Zadnja kamera super ono oštra al ne može da se poredi sa ajfon , samsung i huawei flagšipom .Jedino mi se nešto ne svidja izgled sve ostalo baba roga za te pare (ko ima a želi ) .

stojke

pre 6 godina

Pišem sa OnePlus 3 kojeg imam neke 2 godine. Promijenio sam sve od Iphona Samsunga Nokie Sony - a i najzadovoljnjiji sam sa OnePlus. Softver perfektan cist Android brz fluidan kao prvog dana, Oreo Update je dobio pre 3 meseca. Za ove sto se zale na 1080p ekran mogu reci da ne ma nikakve razlike nego je bolji za potrosnju baterije koja je extra i najbolja opcije je brzi punjac koji je neverovatan. Možete ga kupiti online direktno kod njih ako imate nekog vani da vam donese bez carine idealno. Ja ću sačekati oneplus 6 jer će verovatno biti prvi sa citacem otiska ispod ekrana i snapdragon 845.

Korisnik

pre 6 godina

Iz ličnog iskustva, prošle godine sam menjao Note 4 za Oneplus 5 i doplatio! Do tada sam koristio samo Samsung S4,S2,S plus. Oneplus 5 je vrh naspam Samsunga, cena, baterija,brzina rada, brzina punjenja. Evo prošlo je 5 meseci bez ikakvih problema i veoma sam zadovoljan!

EU Citizen

pre 6 godina

Odličan telefon, očigledno, ali meni lično ekran bez ivica smeta. Trenutno koristim jedan telefon skoro bez ivica (LG V20) i povremeno nešto zabrljam i tako, možda ovo lepše izgleda, ali po meni je daleko bolje kad postoji bezel od makar par milimetara.

Dr

pre 6 godina

Ovaj telefon ima prodju u EU, jer je LTE na Band 20, dok recimo Xiaomi nema sta da trazi u EU jer ne podrzava Band 20 (istini za volju podrzava samo na par jeftinijih modela). OnePlus gadja evropsko trziste, dok Xiaomi ni ne zeli, dovoljna im je Kina.
Ovo ne pisem da bih se hvalio znanjem, nego da uzmete u obzir vi koji cesto putujete u EU, a imate potrebe za brzim internetom.

Bugsy

pre 6 godina

Sa One+ smo porodično od prvog dana, trenutno su nam u upotrebi X, 2, 3T i 5T. Uređajima smo svi prezadovoljni, ali moram da priznam da mi se ne sviđa politika cena. Sa svakim novim modelom postaju 50$ skuplji, tako da nisam siguran do kada ću biti spreman da ih pratim. U početku je odnos cena/kvalitet bio fenomenalan, onda vrlo dobar, sada smo dobar ali ne više od toga.

Miki

pre 6 godina

Sa carinom i porezom oko 65000 i jedna godina garancije...Uzas...Svako normalan ce dodati jos 100 dolara i kupiti Samsung s8 sa 2 godine garancije.Aloooooo ovo porediti sa s8... Kamera bolja na s8, displej bolji na s8...

RLFH

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johnzie, 8. januar 2018 21:39)

Go, go... Go Johnzie go, go, go... Johnzie be good!

The Spatula

pre 6 godina

Prosle gidine sam par meseci nosio oneplus 2. Mogu vam reci da me stvarno iznenadio. Nisam primetio neku razliku u radu izmedju njega i s6 edge+ sem kamere i lepote koja je definitivno na strani Samsunga. Razmisljao sam se da kupim oneplus 5,ali sam ipak uzeo s8 plus. Posle sam ga zamenio za Note8 i ma koliko dobro radio oneplus 5t ne bih razmisljao da li uzeti njega ili Note8.

torcida

pre 6 godina

Susjedi, zasto imate toliku potrebu da konstantno pljujete po iphone-u koji je najveci na planeti, a pri tome naglasite da imate s8 ili note8, a mislim da vecinom koristite sa mreze za par dinara mobitele

BMX

pre 6 godina

kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"

Фрфљави

pre 6 godina

Упоредићу то овако а уједно и питати остале шта би пре изабрали.
Имате са једне стране јапанце аутомобиле. Који нуде увек све када је опрема у питању. Једино што можете да изаберете је боју и ниво опреме. И једна Акорд кошта око 35.000€ Или Лексуз ГС око 40.000€ А уз то ниде кожу, двоозозонску климу, шибер, и све остало. Док са друге стране имате Е класу или петицу или А6 који коштају у основној верзији 45.000€ рецимо. Без коже, шибера и двоозонскњ климе. Е сад, који бисте ауто узели, нов акорд са свом оном опремом или годину ипо дана стару Е класу, петицу или А6 који су коштали рецимо 60.000€ у опреми коју нуде Јапанце али им је сада пала цена на 40.000€ ? Дакле, оне плус 5Т кошта 500€ и нуди све ово. А полован Ноте 8 кошта 550€ и знамо шта може? Или један Мате 10 Про који су стари два месеца рецимо? Самсунг даје две године гаранцију а Онеплус једну. Самсунг се прода три пута брже и држи као полован стабилнију цену од онеплуса или ксиаомиа. Исто је и са мечком, петицом или а6-ицом.

šta ti dečko radiš

pre 6 godina

Džabe sve kada to nije ni blizu flagship modela. OPO je promašio poentu, a imali su šansu pre 3-4 godine da se pozicioniraju i da budu nešto kao novi BlackBerry.

Harambe

pre 6 godina

Pisem sa ovog telefona, verzija sa 128GB. Fantastican je, brzina, izgled, lakoca rada sa njim, itd. Sve pohvale za OnePlus, preozbiljna su kompanija :)

Selfi Romeo

pre 6 godina

Sve u redu, dobar telefon, jaka baterija, ali je ipak brend u razvoju (u "zapadnim" zemljama), tesko da ce bilo ko da da $500 za njega. Mora to nize, dok se ljudi uvere u kvalitet, pa onda cene gore.

Primer - Huawei.

Miki

pre 6 godina

Sa carinom i porezom oko 65000 i jedna godina garancije...Uzas...Svako normalan ce dodati jos 100 dolara i kupiti Samsung s8 sa 2 godine garancije.Aloooooo ovo porediti sa s8... Kamera bolja na s8, displej bolji na s8...

johnzie

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)

torcida

pre 6 godina

Susjedi, zasto imate toliku potrebu da konstantno pljujete po iphone-u koji je najveci na planeti, a pri tome naglasite da imate s8 ili note8, a mislim da vecinom koristite sa mreze za par dinara mobitele

shox

pre 6 godina

Posle OnePlus One, koji je pao jedan put nego što je trebalo, počastio sam se ovim modelom i veoma sam zadovoljan.

Vredno je pomena da ima bateriju od 3300mAh koja uz originalni "Dash" punjač od potpuno prazne postaje potpuno puna za manje od jednog sata. Uz dosta korišćenja baterija traje dan i po, a uz normalnu opušteno preko dva dana, mada nisam "normalan" korisnik pa ne mogu da potvrdim?

The Spatula

pre 6 godina

Prosle gidine sam par meseci nosio oneplus 2. Mogu vam reci da me stvarno iznenadio. Nisam primetio neku razliku u radu izmedju njega i s6 edge+ sem kamere i lepote koja je definitivno na strani Samsunga. Razmisljao sam se da kupim oneplus 5,ali sam ipak uzeo s8 plus. Posle sam ga zamenio za Note8 i ma koliko dobro radio oneplus 5t ne bih razmisljao da li uzeti njega ili Note8.

Brigadir Ultra kop d.o.o

pre 6 godina

Ima i za manje (cak i kod nas na oglasima) od 500 evra. Definitivno trenutno best buy za do 500e, ispod toga je Xiaomi kralj. Imam OnePlus 3 godinu dana, dva druga su presla na Oneplus za to vreme, prezadovoljni su, baterija ceo dan, fluidno radi, ubacio im skoro onu Pixel hdr+ kameru, sve u svemu rado cu preci na OP6 ove godine.

prosecan student

pre 6 godina

Kupio sam 1+5 dok jos 5T nije izasao dok sam bio u Kini, jedina razlika je ekran i otisak prsta je kod 5T na poledjini, ne mogu vam opisati koliko Vam preporucujem telefon, ali samo ako ga kupujete dok niste u srbiji..posto morate da kupite online , recimo uzmete taj od 500e dodajte jos 20% na porez, + jos 10% na tu sumu ( i to sumu koju carina odredi...sto je kod nas mac sa dve ostrice al uglavnom preteraju sa cenom, smartwatch od 19$ su mi procenili na 68$) taj telefon vas izadje 660e , tako da ako imate nekog prijatelja preko neka vam on naruci pa preuzmite jer ovako se ne isplati.Za sve one koji sumnjaju u kvalitet znajte da ovakve marke telefon ne trose pare na marketing (nikad necete videti sportistu/slavnu licnost da nosi ovaj telefon ni da se u nekom filmu prikazuje) zato kompanija moze da supsti cenu , tj. da da realnu cenu troskova izrade telefona + profit koji zeli da zaradi, ali takodje necete videti neke nove tehnologije jer kompanija nema nonvca za istrazivanje tih tehnologija.

zadovoljni korisnik

pre 6 godina

Ovu vest citam na Oneplus One telefonu starom skoro 4 godine koji radi skoro kao prvi dan.
Zanimljiv brend za svaku preporuku.

nexus

pre 6 godina

Фрфљави
Poredis babe i zabe, kola i telefone.
Oneplus 5t ima isti procesor kao svi ovogodisnji flagship android telefoni Sanpdragon 835,istu LPDDR4X Ram memoriju , samo sto nude 8 GB za razliku od rugih koji imaju 4GB,Adreno 540 grafiku ,najbrze brzo punjenje ,itd ,da ne nabrajam,jedino nije vodootporan, a ekran iako 1080x2160 izgleda brutalno.Svi ostali ovogodisnji android telefoni imaju slicne specifikacije, Note 8, S8, Pixel XL 2, LG V30 itd i kostaju duplo vise iz razloga koji je dole neko naveo ,manja su firma i ne trose toliko pare na reklamu i u prodavanje magle kao neki, pa ovaj telefon parira Iphone X rame uz rame, naslednik je nekadasnje Nexus linije,odmah posle Pixela i Nexusa dobija azuriranje, Oxygen OS je ispeglan neverovatno, dokaz da dobar telefon ne mora 1000$€ da kosta, a sto se tice prodaje polovnog idi probaj da nadjes polovan da stoji par dana , odmah se proda, tako da prvo proveri sve pa onda pisi.Sto se tice kvaliteta izrade ,premium je.Note 8 ima bolji ekran , ima i probleme sa baterijom,Pixel 2 XL Bolju kameru i problem sa ekranom itd, dakle svi ti telefoni koje nam uvalju za 1000 $€ imaju mane koje ne bi smeo da ima takav telefon sa tom cenom.I da ovaj telefon moze sve isto ako cak ne i bolje kao primer Note 8 sto si naveo.Poenta je da masa ljudi nece da plati telon toliko skupo kada ima ovakav telefon po upola manjoj ceni, sto je realnost.

Dr

pre 6 godina

Ovaj telefon ima prodju u EU, jer je LTE na Band 20, dok recimo Xiaomi nema sta da trazi u EU jer ne podrzava Band 20 (istini za volju podrzava samo na par jeftinijih modela). OnePlus gadja evropsko trziste, dok Xiaomi ni ne zeli, dovoljna im je Kina.
Ovo ne pisem da bih se hvalio znanjem, nego da uzmete u obzir vi koji cesto putujete u EU, a imate potrebe za brzim internetom.

Đuro

pre 6 godina

"" kako "flagship" može da ima samo 1080p i 401ppi pa to ima Sony Xperia Z iz 2013 i Android OS prošlogodišnji i pixeli kamere su nebitni ako je optika đubre i mali otvor blende...tako da kinez nije dorastao velikima.Jedini je Huawei koji je pandam Samsungu i Apple top klasi telefo a pa puno puno praznih mesta pa zatim LG i Sony...pa dosta praznih mesta...pa htc...i onda svi ostali.Nije samo hardver u pitanju već konačna izrada i materijali zatim ide podrška posle prodaje ili što bi Srbi rekli "support after sales"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BMX, 8. januar 2018 22:17) ""

Blago tebi ako ti 401ppi i 1080p na 6" nije dovoljno. Ljudsko oko preko 360ppi ne vidi.Sulude rezolucije poput Uhd na 6 inča su čista budalaština i mrcvarenje procesora i baterije.A pošto si već pomenuo i kamere, trebalo bi da znaš da ovaj telefon ima dve kamere sa otvorom blende F1.7, i da je optika vrhunska. I kod nas je trenutno 120-150€ jeftiniji od Mate 10 pro. Inače, ova firma je u vlasništvu OPPO-a koji je daleko ispred Sony , HTC i LG po broju prodatih primeraka. Nalazi se na četvrtom mestu.

netko

pre 6 godina

dati vise od 200-300 eu za telefon je cisto razbacivanje novca.

bice minusa raznoraznoh jabucara, samsungovaca i sl kojima je vazno imati "najbolji" telefon, al tako je...

tlefon je samo sredstvo za komunikaciju..a pare se trose na vrednije stvari

Zurkolomac

pre 6 godina

Iphone x
(bečki kontraš, 08. januar 2018 21:39)

Vi jabucari bas volite da se javno sramotite i ponizavate. Verovatno posledica vrlo niskog IQ-a. Opusteno, ima i gorih stvari...

Vasic15

pre 6 godina

Kupio sam Oneplus2 pre god dana mogu vam reci samo sve preporuke. Sa telefonom mozete da radite sta hocete. Root-ovao sam ga stavio mu oreo redi super. Svaka preporuka !
I kao sto neko kaze OP 5t je jaci od 70% racunara u Srbiji :)

Korisnik

pre 6 godina

Iz ličnog iskustva, prošle godine sam menjao Note 4 za Oneplus 5 i doplatio! Do tada sam koristio samo Samsung S4,S2,S plus. Oneplus 5 je vrh naspam Samsunga, cena, baterija,brzina rada, brzina punjenja. Evo prošlo je 5 meseci bez ikakvih problema i veoma sam zadovoljan!

EU Citizen

pre 6 godina

Odličan telefon, očigledno, ali meni lično ekran bez ivica smeta. Trenutno koristim jedan telefon skoro bez ivica (LG V20) i povremeno nešto zabrljam i tako, možda ovo lepše izgleda, ali po meni je daleko bolje kad postoji bezel od makar par milimetara.

RLFH

pre 6 godina

Već neko vreme razmišljam da li da ga poručim. Prva dilema je veličina - ne znam ni kako sam se navikao na 5" a kamo li na 6... I 500$ je zaista mnogo za nešto što se zove telefon. Desktop nisam toliko platio. Al opet, koliko vremena provodim sa 'telefonom'... A i stvarno je zverka. Na muci sam :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johnzie, 8. januar 2018 21:39)

Go, go... Go Johnzie go, go, go... Johnzie be good!

Bugsy

pre 6 godina

Sa One+ smo porodično od prvog dana, trenutno su nam u upotrebi X, 2, 3T i 5T. Uređajima smo svi prezadovoljni, ali moram da priznam da mi se ne sviđa politika cena. Sa svakim novim modelom postaju 50$ skuplji, tako da nisam siguran do kada ću biti spreman da ih pratim. U početku je odnos cena/kvalitet bio fenomenalan, onda vrlo dobar, sada smo dobar ali ne više od toga.

stojke

pre 6 godina

Pišem sa OnePlus 3 kojeg imam neke 2 godine. Promijenio sam sve od Iphona Samsunga Nokie Sony - a i najzadovoljnjiji sam sa OnePlus. Softver perfektan cist Android brz fluidan kao prvog dana, Oreo Update je dobio pre 3 meseca. Za ove sto se zale na 1080p ekran mogu reci da ne ma nikakve razlike nego je bolji za potrosnju baterije koja je extra i najbolja opcije je brzi punjac koji je neverovatan. Možete ga kupiti online direktno kod njih ako imate nekog vani da vam donese bez carine idealno. Ja ću sačekati oneplus 6 jer će verovatno biti prvi sa citacem otiska ispod ekrana i snapdragon 845.

pitagora

pre 6 godina

Šaomiju sve preporuke ali nemoj da zezate .Kud bre poredite xiaomi mi1a sa ovom zveri . Zezate , probao sam ovu zverku pre 20 tak dana uzeo ga moj komšija .Kida brate ne da je fluidno nego nema premca.Radi onaj snapdragon 835 sa onom memorijom kida. Prednja kamera mu je posebno fantazija za one koji vole selfi gluposti .Zadnja kamera super ono oštra al ne može da se poredi sa ajfon , samsung i huawei flagšipom .Jedino mi se nešto ne svidja izgled sve ostalo baba roga za te pare (ko ima a želi ) .