Subota, 06.01.2018.

13:41

"Pričate o Malom, čovek bio jedan od najboljih studenata"

Predsednik Srbije Aleksandar Vucičh izjavio je da je veoma nefer odnos prema gradonačelniku Beograda Siniši Malom.

Izvor: Tanjug

"Prièate o Malom, èovek bio jedan od najboljih studenata" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Milutin

pre 6 godina

I Staljin je bio vrh i Hitler ali nisu bili ljudi. Kako vas nije sramota .Te bajke ispricajte sebi sami ako imate hrabrosti i setite se svake nepravde koju ste napravili da bi dosli do vlasti. Ne pravdajte se nama.

laki78

pre 6 godina

Voli Vucic DS kadar.Zasto ih pljuje kad mu pola stranke bivsi DS i to onaj deo koji je i bio na funkcijama u vreme koje on kritikuje kao vreme kriminala.Samsebi skace u usta.

Ivan

pre 6 godina

I ja sam bio najbolji student i samo ja od svih kolega nemam posao jer nemam rodbinskih veza niti dovoljno licimerstva da se uclanim u partiju. Verovatno sam bio
i najglupji u Srbiji verujući da mogu da pošaljem dokumenta na konkurs i da dobijem posao ako sam najbolji kandidat. Ovo je veoma korumpirana zemlja i to tako ovde ne funkcioniše, i neće se nikada promeniti. Zato molim vas ne govorite o diplomama. Imate masu Megatrendskih i falsifikovanih diploma. Setite se Gašića i Tome... Blago Srbiji sa takvom akademskom zajednicom i društvenim sistemom.

Koma

pre 6 godina

A sto nista nerece o gradskom prevozu.Leti se kuvamo a zimi smrzavamo.Smanjili ste broj polazaka na svim linijama pa se hvalite ustedom.Podigli ste porez na stanove,poskupeli prevoz, poskupeli sve!A sta bi sa fabrikom cipova i investicijom od milijardu evra?

tatamata

pre 6 godina

Zivim na Novom Beogradu, i mogu da kazem da su zelene povrsine u ocajnom stanju. Novi Beograd nikad nije bio prljavi i neuredjeni.

Andria

pre 6 godina

A zašto predsednik države vodi kampanju za lokalne izbore. Zar nije on po Ustavu predsednik svih građana. Ako je završio pravni fakultet bar to bi trebalo da zna. Ovako džaba ti diploma.

Petar

pre 6 godina

Kad sam ja bio klinac, bila je neka reklama za Toyotu pod sloganom "Veliki mali auto, veliki mali japanac." Nadam se da ova Vučićeva reklama o velikom Malom gradonacelniku nece proci.

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Ovo sa novogodišnjom jelkom od 83.000€ me toliko oduševilo da sam momentalno zaboravio na falsifikovani doktorat, slučaj iz Savamale a bogami i 24 stana u Bugarskoj

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Svetiš se opozicionim ljudima i to javno samo kada ti poljuljaju lični i stranaćki autoritet.
Ko se tako održava na vlasti taj je već prepoznat kao nerealan i čovek koji ne govori istinu.
Vi ste gospodine Vučiću čovek sa naduvenim autoritetom,a takvi kada padaju grubo zvuči.

svi ste isti

pre 6 godina

Kad budem pročitao da koga prozivaš budeš strpao u zatvor, onda ću znati da pričaš istinu.

Šta je sa požeškom ulicom...slupane pare mogao se metro napraviti.Raspada se asfalt.Most na Adi slupane pare a raste korov.Auto put i ibarska,velika nula.

Ljudi ozbiljno gladuju,plate nikad gore
Sve su ovo puste priče, SVI STE ISTI.

neko iz publike

pre 6 godina

Ovaj Vučić i onaj iz 2012 nemaju veze jedan sa drugim. Ovaj sadašnji se osilio, tada je tražio Milicu Delević iz DS za ministra, smenio Kneževića zbog aflatoksina.... Ovaj današnji brani one za koje je rekao da su kompletni idioti i suspendovali državu da bi srušili Savamalu. Još brani i jelku od 83000 eura. Šta uradi apsolutna vlast, potpuno iskrivi čoveka.

John

pre 6 godina

A Mali je uspeo da bude gori gradonacelnik od Djilasa.
(Che, 6. januar 2018 14:35)

Kad je smenjen Đilas, drugar mi je rekao "Pravićemo mi Đilasa od blata".
Nije za objavljivanje šta sam mu rekao i koga sam mu sve pominjao.
Prošle godine sam mu se izvinio zbog toga i rekao mu da je ipak bio u pravu.


"evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma"

Pa daj svoju. Nema ni tvoje. Sve što smo do sada čuli je samo tvoja priča da imaš najbolju diplomu na svetu i priča Sime Avramovića da si najbolji student Pravnog fakulteta u istoriji (i to je izjavio pred najmanje četvoro svojih kolega koji su isti fakultet završili za 4 godine sa prosekom 10 - a ovaj je studirao 6).
OK, imaš diplomu. A imaš li nešto osim diplome? Da li si i na koji način upotrebio tu diplomu? Radio si negde kao pravnik? Džabe ti i doktorat sa Harvard Law School, ako ti ne služi ničemu.
To ti je k'o da imaš najnovijeg Mercedesa koji ti stalno stoji u garaži, ni jednom nisi seo u njega, a stalno ideš po komšiluku i ismevaš one koji svaki dan voze Ladu, Juga, Golfa... sa "Eno mog Mercedesa, a gde je vaš?"

Zastareli koncepti

pre 6 godina

Vučićev koncept razvoja Beograda zasnovan je na zastarelim trendovima i spekulativnim informacijama: šoping molovi, hoteli i stanogradnja.

Otvaranje tržnih centara je suprotno trendovima u svetu. Od 2007. do 2012. u SAD nije otvoren nijedan tržni centar, u Kanadi u poslednjih 25 godina samo dva. Razlog je rast online trgovine koja negativno utiče na njihove promete.

Sve su brže promene stila života i navika savremenih potrošača. Navike tzv. milenijumske generacije primoravaju tržne centre da usvoje inovacione tehnologije koje proces kupovine čine efikasnim i komfornim.

Statistički indikator koji pokazuje kvadrat prodajnog prostora po stanovniku u Srbiji jeste nizak, ali on nije apsolutni pokazatelj objektivne tražnje i ne garantuje uspeh investicije.

Kapacitet tržišta za izgradnju novih tržnih centara zavisi pre svega od potrošačke moći stanovništva i njihovih kupovnih navika.

Neće svi investitori pogoditi pravu lokaciju, kombinaciju zakupaca i sadržaj/koncept koji će biti uspešan.

U narednih nekoliko godina ćemo videti koji tržni centri će uspeti da održe konkurentnost i ostvare pozitivne poslovne rezultate,a koji su bili poslovni promašaj.

Po svim ekonomskim pokazateljima, promašaja će biti mnogo.

zimzeleni

pre 6 godina

Jednom sam to vec ovde napisao: kako je moguce da covek sa visokim prosekom fakulteta nije shvatio sta se deseva sa padom Berlinskom zida, podrzavao Seselja, nije shvatio sta se desava 2000? I uopste, kako neko ko u struci nista nije postigao moze da se hvali visokim prosekom? To je besmisleno, to samo negativno govori o nasem fakultetu ili Univerzitetu. Sto se tice konkretno Malog, generalno Beograd se razvija tako sto se u njemu grade samo hoteli i soping molovi, Studio B je unisten... Drugim recima, citava jedna kultura je unistena (ona koja je iznedrila sve avangardne projekte i procese, najbolje umetnike, profesore, slobodne stvaraoce i mislioce). Cim vi mozete 2018. da pricate od prethodnima i da vam to prolazi, to jednostavno znaci da je rec o autoritarnom nacinu vladanja.

SNS - Saturday Night Special

pre 6 godina

Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg
(deki, 6. januar 2018 19:48)

Ajde čoveče, pa prosečni naprednjak ne zna kako se piše Google...
Lik je bio Bundestagsabgeordnete, parlamentarni poslanik, sekretar i ministar svega i svačega, imao je blistavu karijeru.
I onda je plagirao doktorat i momentalno svetlosnom brzinom izbačen iz kompletne politike, svih društava i klubova, mislim da ga jedino iz biblioteke nisu izbacili!

deki

pre 6 godina

Mali Alek, ako ti je Mali tako dobar, kandiduj ga. Jos nisam video da se smenjuje neko a kazu najbolji. Svi ste vi veliki strucnjaci, sto rece neko pre mene, pokazite radne knjizice. Zbog tako "velikih strucnjska " hiljade nas je napustilo Srbiju. Inace Mali je covek DS-a ali onog najgoreg dela sto je kod tebe u SNS, njegova diploma nije sporna ali jeste doktorat a ti si sporan jer si ga branio. Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg

AgitProkop

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?
(Укоп-закоп-прокоп, 6. januar 2018 17:54)

Okrečio iznutra. Treći put.

Ali iako Beograđanin, ja ne znam sve. Na primer, nemam pojma gde je ta gondola koju Vučić pominje. Možda u nekom delu Beograda (ili Beogradu) koji ja ne poznajem jer ne zalazim tamo.

I šta mu je taj "skajlajn" na koji Vučić izgleda tako ponosan?

Pravnik

pre 6 godina

Kome se ovaj lik.obraca.? U SNS sve sami genijalci najbolji studenti a boga mi i lazni doktori. Vucicu zasto je tvoja diploma vrednija od moje? Imam za razliku od tebe pravosudni ispit. Zasto je Mali bolji od mene? Ne izvrci cinjenice. Niste vi ni Mali sagradili most na Dunavu, Imali ste pet godina da zavrsite Prokop.Zasto ga niste zavrsili posle prve godine vlasti. Takodje Airport city nije vasa zasluga. Mozda ce i Hilton biti zasluga Malog. Vidim da je vec sada vasa zasluga za Skyliner. I Rajiceva je zavrsena tek posle cetiri godine vlasti.Sto nije ranije zavrsena? Studija izvodljivosti za metro zavrsena za vreme Djilasa a vi tek oravite novu jer metr mora da prodje pored Beigrada na vodu a na tom pitezu N.Bd Makus mnigo manje stanovnika nego Zemun Kojarnnik kroz centar i Bulevarom

Goran

pre 6 godina

"Uradili smo Prokop stanicu". Prokop stanica uopste nije zavrsena. Zavrseno je samo 65 posto, a gradi se 30 godina. Tim tempom nece biti zavrsena ni za 15 godina.

Željko

pre 6 godina

Pa takvi su svi iz Demokratske stranke a ne iz Srpske napredne stranke koji su kupovali diplome. Siniša Mali je bio visoki funkcioner Demokratske stranke a ti se, Vučiću, pohvali za Tomu Nikolića kad je on završio fakultet.

marko

pre 6 godina

Niko da mi ne kritikuje Malog. Napravio mi je fontanu, okitio grad za novu godinu i to tri meseca pre roka. Kupio nam najlepšu i najskuplju jelku za novu godinu. Hvala ti Mali što nas ovoliko paziš i što sa ovoliko ljubavi vodiš Beograd. Bogdanović ili Pešić, što oni nisu okitili grad kao Mali? Šta, ako su oni zidali Sava centar ili gazelu, kad ih nisu dali u zakup ili prodali braći strancima, kao Mali Vinču. Niko kao Mali. Mali i tačka. Bravo Mali. Mali a veliki.

Укоп-закоп-прокоп

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?

Avernus

pre 6 godina

Promenada kod BGDH2O jedna od najlepših u Evropi, pa ta izjava vređa zdrav razum kolika je laž, nije mi jasan taj radikalski način bahatog laganja, kao da niko nikad nije bio u Evropi ili video bar na internetu. Pa pogledajte Versaj, Boboli Garden u Firenci, Sans Souci park u Potsdamu, Vindzorski park, park oko Šverin zamka, Promenada u Pragu, Napulju, Drezdenu, razne promenade u Parizu, Barseloni, Madridu, Strazburu, Hanoveru, Hamburgu, Saxon park u Švajcarskoj, pa u Regensburgu, Koblencu i Nirnbergu, po celoj Švajcarskoj, Heringsdorf u Nemačkoj, pa Venecija, Trevizo, Bordo, Đenova, da ne govorim Istanbul na Bosforu... ma mogao bih do sutra ujutru.

tt

pre 6 godina

Neistina. Najveci parkovi u Beogradu, Tas i Bele Vode su rekonstruisani i uredjeni za vreme Djilasa. Zmijarnik je i dalje pored Save a narkomanske spriceve mozete naci u svim delovima Beograda i Srbije.

Politikolog

pre 6 godina

Vuk Jeremić i Božidar Đelić imaju mnogo bolje diplome od Vučića. Jeremić stipendista Kembridža (na Šangajskoj listi univerzitet broj 3.), a masster na Harvardu - najboljem univerzitetu sveta. Vuk Jeremić za 4 godine završio Kembridž, Vučić za 6 godina Pravni fakultet u Beogradu. Đelić završio Harvard isto, Protić ima isto vrhunsku diplomu, genetičar Stojković je doktorirao na Minhenskom univerzitetu (jedan od najboljih u Evropi).

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Sveopste ludilo. O svemu sto je pomenuo da je Mali uradio, postoji kontroverza. Jedino sto je pomenuo, a da mozemo argumentovano da polemisemo jesu podzemni kontejneri prosle garniture koji nisu svrsishodni... Mali apsolutno nista, ali bas nista nije uradio za Beograd. Napravili su fontanu na.kruznom toku u bijama, upropastili Cvetni trg, betonirali jos jednu ulicu kod Pevca gde su takodje napravili mermernu fontanu koja nicemu ne sluzi. Javni prevoz je prica za sebe. Od bus plusa koji su ukidali u predizbornoj kampanji do jos dublje saradnje sa tom i slicnim firmama. Komunalna policija koja maltretira Beogradjane. To su sve uspesi Malog, a da ne pominjemo afere Savalamala, 24 stana, Lukoil, Jelka, diploma i doktorski rad, Obrenovac i neekoloski otpad... Tuga

Građevinac

pre 6 godina

Veliki Vođo kad shvatiš da mostove projektuju i grade građevinci
koji treba da ostanu anonimni sem u stručnim krugovima možda će
ova septička jama polako postati normalno mesto za život.

Kapetann Ahab

pre 6 godina

Koji bre most preko Dunava ste vi izgradili?!! Izgradili Kinezi, a projekat započet još u vreme Đilasa, ti si samo most otvorio (uz statiranje naručenih botova) i prikačio spomen ploču! Nećeš verovati, ali ima nas kojima je sećanje seže malo dalje od prekjuče!

Zašto bi mene trebalo da bude briga koje ste ocene ti i Mali dobijali kao studenti?! To bi trebalo da bude pouzdan dokaz nekakvog današnjeg kvaliteta?! Možda samo tvojim botovma, ali meni nije!

I što samo kao studenti? Dajte i đačke knjižice iz gimnazije i osnovne škole, a ne bi bilo loše i da pribavite i mišljenja vaspitalica iz vrtića koliko ste još onda bili napredna dečica i mislilina budućnost Srbije!

Ovo ja-uvek-i-u-svemu-najbolji bezobrazno i primitivno hvalisanje postaje baš tragično!

Ali ako može jedan Tramp da za sebe ladno kaže da je "genije", zašto bi ovo od Vučića trebalo da nas čudi? Ovo je izgleda vreme egomanijaka i narcisa na vlasti!

January....

pre 6 godina

Koji je to Most preko Dunava???

Neki nov most, ili je AV prekrstio Pupinov most u Most preko Dunava, i proglasio ga delom Sinise Malog?
Ako je to, onda je providno, jer nemamo svi pamcenje kao zlatne ribice....

Otvorene oci

pre 6 godina

Pa i ti se hvalis da si bio najboli student a nama nikad gore.Uzeo si mi deo penzije.
Inace sto se tice rada Malog na Novom Beogradu u bloku 33 nije nista pipnuo iako je tu nekad postojao park a sada je ruina i od parka i od staza. Nigde nijedne klupe,a bilo ih je 16. Kontejneri prsli...Inace vi nista ne radite svojim novcem , to je novac uzet od naroda, kada budete nesto donirali a imate vise nego sto treba onda se hvalite.A ovako cutite vise i ne hvalite se aman.

tango six

pre 6 godina

Park na Novom Beogradu, bio opremljen, sređen, sve završeno. Došli i postavili tablu i nazvali ga u čast Argentine, kao prijateljske zemlje. Argentinu volim i dragi mi je. Samo mi nije jasno kakve veze ima sa onima koji su ga "otvorili". Park je u čast Argentine, ali osim table ništa tim povodom nije urađeno. Je li to jedan od tih parkova?

Alex

pre 6 godina

I vojvoda Zivojin Misic je zavrsio Vojnu Akademiju tada medju poslednjima u klasi i nije bio neki kadet sa visokim prosekom ocena, a kasnije je postao jedan od najboljih vojskovodja u istoriji moderne Evrope, a ovakvih primera je samo u srpskoj istoriji na desetine, gde su ljudi koji nisu imali najvisi prosek ocena postali licnosti koje su mnogo doprinele razvoju oblasti kojom su se bavili i ostavili traga u istoriji. To sto si Vucicu zavrsio prava sa visokim prosekom ne mora da znaci da si mnogo dobar pravnik, mozda si samo bio streber koji je sve ucio napamet ili mozda si dobar teoreticar, ne mora da znaci da mozes dobro prakticno primeniti pravo. I dosta vise sa tim diplomama.

elektricar

pre 6 godina

Tvoja diploma sa pravnog vredi isto kao i diplome hiljade diplomiranih pravnika. Tvoja nije zlatna. Ali moja diploma sa ETF i prosekom 8,2 vise vredi nego deset tvojih.Diplome Djilasa, Sutanovca sa masinskog deset puta vrednije a Jeremica sa Kembridza i Harvarda?

covek koji je o svemu previse znao

pre 6 godina

Ovaj covek je genije zamene teza. Ti ga pitas o jedno a on prica o drugome...kakve veze ima diploma sa radnim ucinkom? I Toma diploma ima diplomu i verovatno je bio jedan od najboljih studenata cim je fakultet zavrsio u rekordnom roku...
to nije merilo.
Savamala, cirkus na Slaviji (ulepsavanje umesto resavanja Slavije), jos uvek ne znamo zasto mi placamo BgH2O itd su zanimljivije teme od diplome Maloga na nekom americkom univerzitetu.

Milan

pre 6 godina

I Ja sam bio najbolji student...Najbolji srednjoskolac,najbolji vojnik,nagradjivan,ranjavan...Zbog tebe ,zbog Seselja,Dacica,Nikolica nemam vise nista Sa Srbijom.Zbog Pinka,krimosa,Pevaljki diploma, »najboljih u Srbiji »Ja vam zelim svako Dobro.Zivot ide,a Ja Ne zelim Vas u mojoj sredini.Vi ste skupina diletanata,i Ovaj Moj komentar je za Vas honorar.

Sava

pre 6 godina

Ma svi ste vi bili najbolji studenti.Ali na neki čudan način niko od vas nema ni dana radnog staža osim u politici.Sve studenti generacije , veka , milenijuma .Vučić , Dačić , Stefanović i Vulin nemaju ni dana radnog staža, ali se Vučić uredno hvali diplomama.Dačić student generacije , ne zna da bekne engleski a šef doplomatije.Niko od vas pa ni Mali nije vodio ni hamburgernicu niti neki kiosk ali ste dorasli da vodite državu.Svaka čast dobili ste da upravljate državom kao prvo radno mesto.Svaka čast majstori.

student

pre 6 godina

Ja se izvinjavam, nisam upoznat, koji most na Dunavu je izgradio Mali? Ako mislite na Pupinov most (Zemun-Borča), to je izgradio Đilas. Mali je na vlast došao polovinom 2014. godine (izbori su bili u martu 2014), a Pupinov most je građen u periodu 2011-2014, i otvoren je u decembru 2014. Koja je tačno zasluga Siniše Malog u tom projektu, kada je na vlast došao onda kada je most bio 95% završen?

Dr Miggyy

pre 6 godina

ΛV deluje kao zaljubljenik u Siniši Malom. Brani mu doktorsku disertaciju, koja je plagijat. odbranio ga da nema 24 stana u Bugarskoj, veliča doprinose Malog na ulepšavanju i građenju Beograda. Još nije rekao da je jelka od 83 000 evra u Knez Mihajlovoj da ju je našao Mali i da je najbolja na svetu i to najeftinija, jer će je koristiti narednih godina. Potencira izgradnju stanice Prokop, a ona se gradi malo od ranije 1977. godine. Za to vreme niko ništa nije uradio, a sve to što je urađeno je za mandat Malog, "šije mi ga Đura?". ΛV ga proglasio za najboljeg studenta, a kada će ga proglasiti za najboljeg i najlepšeg doktora nauka, normalno, plagiranog doktorata za koga sledi izvinjenje? O noćnog rušenja Sava Mali, prvo je ΛV optužio Malog i najavio njegovu smenu, pa je to zaboravio i zaboravio je , izgleda, da su građevine na Sava Mali porušene. Upoređenje Siniše Malog sa Brankom Pešićem je preslikano upoređenje lika i dela ΛV sa likom i delima "bravara"??

banana republc

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja"JAoooo evo us.... se.Pa isto tako je prozivao Pajtica a ovaj ima doktorat iz njegove profesije.Ali ipak, on je najbolji student u istoriji pravnog a Mali najbolji ikada u Americi....Blago nama sa ovakvim ekspertima.

Ilija

pre 6 godina

Most preko dunava zapoceo je neko drugi i obezbedio novac za gradnju istog. Upravo si ga spomenuo i hvalis se tudjim delima. Za parkove na NBG opet mozete nekom drugom da se zahlavite, veze nemate sa njima kao ni sa mostom. Beograd na vodi trenutno naj jeftiniji kvadrat kosta 2300 evra uz obavezno parking mesto koje kosta 16000 evra. Tako naj jeftiniji kvadrat ispada 2500 evra. Ni onaj ko zaradjuje dve prosecne plate ne moze to sebi da priusti. Ne gradi se za obican narod vec za tvoje poslusnike. Prokop nije izgradjen ni 40%. i vec decenijama predtavlja ruglo i zapusteno gradiliste. Da li je moguce da se jedan predsednik drzave hvali izgradnjom shoping centara. To samo u banana drzavi moze. Maketa terazija jeste jedan od promasaja predhodne gradske vlasti. Zato ste i dobili priliku koju niste iskoristili. Cinjenica da se hvalite shoping centrima, tudjim mostovima govori da iza sebe nista niste ostavili.

gojko

pre 6 godina

24 stana ili ili nema, zena rekla da je on rusio u SavaMali sa fantomkama, prminuo onaj jedan covek, policija iskulirala gradjane, jelka od 83.000eur a kosta 5.000eur, fontana od 2mil eur-a a kosta 800.000eur, proizvoljno marketinsko tumacenje oko duga, fiskalni savet ga pokopao da lupeta gluposti itd itd. Metro nije pipno 4 godine, a Nemci jos tamo 1900 imali prvu liniju. Realno Mali je potrosen, mozda i jest vest menadzer ali previse afera i trebalo bi da leti, da neko drugi upravlja sa nasim novcima, on ne zasluzuje jer nije dovoljno cist, kao ni Djilas. Ocemo nove ljude i to ne samo u Beogradu. Hocemo odgovornost i kazne ako ne valjas, a ne tatu Vucka koji ce sa medijskim spinovima da cisti neciji kredibilitet. Ako ne valjas, paljba!

hohstapler

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma. Pričali ste o Siniši Malom, a čovek je bio jedan od najboljih studenata", zaključio je Vučić.

Hohstapleru, niko ne mora da pokazuje javno svoje diplome, jer se iz dela vidi da li ju je neko stvarno zasluzio ili nije, to je samo sad vec bezvredano parce papira, a obezvredili ste ga vi, sa vasim stancovanim diplomama, koju svaki bilmez za pare moze da kupi!

student

pre 6 godina

Ja se izvinjavam, nisam upoznat, koji most na Dunavu je izgradio Mali? Ako mislite na Pupinov most (Zemun-Borča), to je izgradio Đilas. Mali je na vlast došao polovinom 2014. godine (izbori su bili u martu 2014), a Pupinov most je građen u periodu 2011-2014, i otvoren je u decembru 2014. Koja je tačno zasluga Siniše Malog u tom projektu, kada je na vlast došao onda kada je most bio 95% završen?

hohstapler

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma. Pričali ste o Siniši Malom, a čovek je bio jedan od najboljih studenata", zaključio je Vučić.

Hohstapleru, niko ne mora da pokazuje javno svoje diplome, jer se iz dela vidi da li ju je neko stvarno zasluzio ili nije, to je samo sad vec bezvredano parce papira, a obezvredili ste ga vi, sa vasim stancovanim diplomama, koju svaki bilmez za pare moze da kupi!

tt

pre 6 godina

Neistina. Najveci parkovi u Beogradu, Tas i Bele Vode su rekonstruisani i uredjeni za vreme Djilasa. Zmijarnik je i dalje pored Save a narkomanske spriceve mozete naci u svim delovima Beograda i Srbije.

Milan

pre 6 godina

I Ja sam bio najbolji student...Najbolji srednjoskolac,najbolji vojnik,nagradjivan,ranjavan...Zbog tebe ,zbog Seselja,Dacica,Nikolica nemam vise nista Sa Srbijom.Zbog Pinka,krimosa,Pevaljki diploma, »najboljih u Srbiji »Ja vam zelim svako Dobro.Zivot ide,a Ja Ne zelim Vas u mojoj sredini.Vi ste skupina diletanata,i Ovaj Moj komentar je za Vas honorar.

Kapetann Ahab

pre 6 godina

Koji bre most preko Dunava ste vi izgradili?!! Izgradili Kinezi, a projekat započet još u vreme Đilasa, ti si samo most otvorio (uz statiranje naručenih botova) i prikačio spomen ploču! Nećeš verovati, ali ima nas kojima je sećanje seže malo dalje od prekjuče!

Zašto bi mene trebalo da bude briga koje ste ocene ti i Mali dobijali kao studenti?! To bi trebalo da bude pouzdan dokaz nekakvog današnjeg kvaliteta?! Možda samo tvojim botovma, ali meni nije!

I što samo kao studenti? Dajte i đačke knjižice iz gimnazije i osnovne škole, a ne bi bilo loše i da pribavite i mišljenja vaspitalica iz vrtića koliko ste još onda bili napredna dečica i mislilina budućnost Srbije!

Ovo ja-uvek-i-u-svemu-najbolji bezobrazno i primitivno hvalisanje postaje baš tragično!

Ali ako može jedan Tramp da za sebe ladno kaže da je "genije", zašto bi ovo od Vučića trebalo da nas čudi? Ovo je izgleda vreme egomanijaka i narcisa na vlasti!

Avernus

pre 6 godina

Promenada kod BGDH2O jedna od najlepših u Evropi, pa ta izjava vređa zdrav razum kolika je laž, nije mi jasan taj radikalski način bahatog laganja, kao da niko nikad nije bio u Evropi ili video bar na internetu. Pa pogledajte Versaj, Boboli Garden u Firenci, Sans Souci park u Potsdamu, Vindzorski park, park oko Šverin zamka, Promenada u Pragu, Napulju, Drezdenu, razne promenade u Parizu, Barseloni, Madridu, Strazburu, Hanoveru, Hamburgu, Saxon park u Švajcarskoj, pa u Regensburgu, Koblencu i Nirnbergu, po celoj Švajcarskoj, Heringsdorf u Nemačkoj, pa Venecija, Trevizo, Bordo, Đenova, da ne govorim Istanbul na Bosforu... ma mogao bih do sutra ujutru.

gojko

pre 6 godina

24 stana ili ili nema, zena rekla da je on rusio u SavaMali sa fantomkama, prminuo onaj jedan covek, policija iskulirala gradjane, jelka od 83.000eur a kosta 5.000eur, fontana od 2mil eur-a a kosta 800.000eur, proizvoljno marketinsko tumacenje oko duga, fiskalni savet ga pokopao da lupeta gluposti itd itd. Metro nije pipno 4 godine, a Nemci jos tamo 1900 imali prvu liniju. Realno Mali je potrosen, mozda i jest vest menadzer ali previse afera i trebalo bi da leti, da neko drugi upravlja sa nasim novcima, on ne zasluzuje jer nije dovoljno cist, kao ni Djilas. Ocemo nove ljude i to ne samo u Beogradu. Hocemo odgovornost i kazne ako ne valjas, a ne tatu Vucka koji ce sa medijskim spinovima da cisti neciji kredibilitet. Ako ne valjas, paljba!

Politikolog

pre 6 godina

Vuk Jeremić i Božidar Đelić imaju mnogo bolje diplome od Vučića. Jeremić stipendista Kembridža (na Šangajskoj listi univerzitet broj 3.), a masster na Harvardu - najboljem univerzitetu sveta. Vuk Jeremić za 4 godine završio Kembridž, Vučić za 6 godina Pravni fakultet u Beogradu. Đelić završio Harvard isto, Protić ima isto vrhunsku diplomu, genetičar Stojković je doktorirao na Minhenskom univerzitetu (jedan od najboljih u Evropi).

marko

pre 6 godina

Niko da mi ne kritikuje Malog. Napravio mi je fontanu, okitio grad za novu godinu i to tri meseca pre roka. Kupio nam najlepšu i najskuplju jelku za novu godinu. Hvala ti Mali što nas ovoliko paziš i što sa ovoliko ljubavi vodiš Beograd. Bogdanović ili Pešić, što oni nisu okitili grad kao Mali? Šta, ako su oni zidali Sava centar ili gazelu, kad ih nisu dali u zakup ili prodali braći strancima, kao Mali Vinču. Niko kao Mali. Mali i tačka. Bravo Mali. Mali a veliki.

Sava

pre 6 godina

Ma svi ste vi bili najbolji studenti.Ali na neki čudan način niko od vas nema ni dana radnog staža osim u politici.Sve studenti generacije , veka , milenijuma .Vučić , Dačić , Stefanović i Vulin nemaju ni dana radnog staža, ali se Vučić uredno hvali diplomama.Dačić student generacije , ne zna da bekne engleski a šef doplomatije.Niko od vas pa ni Mali nije vodio ni hamburgernicu niti neki kiosk ali ste dorasli da vodite državu.Svaka čast dobili ste da upravljate državom kao prvo radno mesto.Svaka čast majstori.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Sveopste ludilo. O svemu sto je pomenuo da je Mali uradio, postoji kontroverza. Jedino sto je pomenuo, a da mozemo argumentovano da polemisemo jesu podzemni kontejneri prosle garniture koji nisu svrsishodni... Mali apsolutno nista, ali bas nista nije uradio za Beograd. Napravili su fontanu na.kruznom toku u bijama, upropastili Cvetni trg, betonirali jos jednu ulicu kod Pevca gde su takodje napravili mermernu fontanu koja nicemu ne sluzi. Javni prevoz je prica za sebe. Od bus plusa koji su ukidali u predizbornoj kampanji do jos dublje saradnje sa tom i slicnim firmama. Komunalna policija koja maltretira Beogradjane. To su sve uspesi Malog, a da ne pominjemo afere Savalamala, 24 stana, Lukoil, Jelka, diploma i doktorski rad, Obrenovac i neekoloski otpad... Tuga

January....

pre 6 godina

Koji je to Most preko Dunava???

Neki nov most, ili je AV prekrstio Pupinov most u Most preko Dunava, i proglasio ga delom Sinise Malog?
Ako je to, onda je providno, jer nemamo svi pamcenje kao zlatne ribice....

Ilija

pre 6 godina

Most preko dunava zapoceo je neko drugi i obezbedio novac za gradnju istog. Upravo si ga spomenuo i hvalis se tudjim delima. Za parkove na NBG opet mozete nekom drugom da se zahlavite, veze nemate sa njima kao ni sa mostom. Beograd na vodi trenutno naj jeftiniji kvadrat kosta 2300 evra uz obavezno parking mesto koje kosta 16000 evra. Tako naj jeftiniji kvadrat ispada 2500 evra. Ni onaj ko zaradjuje dve prosecne plate ne moze to sebi da priusti. Ne gradi se za obican narod vec za tvoje poslusnike. Prokop nije izgradjen ni 40%. i vec decenijama predtavlja ruglo i zapusteno gradiliste. Da li je moguce da se jedan predsednik drzave hvali izgradnjom shoping centara. To samo u banana drzavi moze. Maketa terazija jeste jedan od promasaja predhodne gradske vlasti. Zato ste i dobili priliku koju niste iskoristili. Cinjenica da se hvalite shoping centrima, tudjim mostovima govori da iza sebe nista niste ostavili.

Građevinac

pre 6 godina

Veliki Vođo kad shvatiš da mostove projektuju i grade građevinci
koji treba da ostanu anonimni sem u stručnim krugovima možda će
ova septička jama polako postati normalno mesto za život.

elektricar

pre 6 godina

Tvoja diploma sa pravnog vredi isto kao i diplome hiljade diplomiranih pravnika. Tvoja nije zlatna. Ali moja diploma sa ETF i prosekom 8,2 vise vredi nego deset tvojih.Diplome Djilasa, Sutanovca sa masinskog deset puta vrednije a Jeremica sa Kembridza i Harvarda?

banana republc

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja"JAoooo evo us.... se.Pa isto tako je prozivao Pajtica a ovaj ima doktorat iz njegove profesije.Ali ipak, on je najbolji student u istoriji pravnog a Mali najbolji ikada u Americi....Blago nama sa ovakvim ekspertima.

Otvorene oci

pre 6 godina

Pa i ti se hvalis da si bio najboli student a nama nikad gore.Uzeo si mi deo penzije.
Inace sto se tice rada Malog na Novom Beogradu u bloku 33 nije nista pipnuo iako je tu nekad postojao park a sada je ruina i od parka i od staza. Nigde nijedne klupe,a bilo ih je 16. Kontejneri prsli...Inace vi nista ne radite svojim novcem , to je novac uzet od naroda, kada budete nesto donirali a imate vise nego sto treba onda se hvalite.A ovako cutite vise i ne hvalite se aman.

Alex

pre 6 godina

I vojvoda Zivojin Misic je zavrsio Vojnu Akademiju tada medju poslednjima u klasi i nije bio neki kadet sa visokim prosekom ocena, a kasnije je postao jedan od najboljih vojskovodja u istoriji moderne Evrope, a ovakvih primera je samo u srpskoj istoriji na desetine, gde su ljudi koji nisu imali najvisi prosek ocena postali licnosti koje su mnogo doprinele razvoju oblasti kojom su se bavili i ostavili traga u istoriji. To sto si Vucicu zavrsio prava sa visokim prosekom ne mora da znaci da si mnogo dobar pravnik, mozda si samo bio streber koji je sve ucio napamet ili mozda si dobar teoreticar, ne mora da znaci da mozes dobro prakticno primeniti pravo. I dosta vise sa tim diplomama.

Укоп-закоп-прокоп

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?

AgitProkop

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?
(Укоп-закоп-прокоп, 6. januar 2018 17:54)

Okrečio iznutra. Treći put.

Ali iako Beograđanin, ja ne znam sve. Na primer, nemam pojma gde je ta gondola koju Vučić pominje. Možda u nekom delu Beograda (ili Beogradu) koji ja ne poznajem jer ne zalazim tamo.

I šta mu je taj "skajlajn" na koji Vučić izgleda tako ponosan?

Dr Miggyy

pre 6 godina

ΛV deluje kao zaljubljenik u Siniši Malom. Brani mu doktorsku disertaciju, koja je plagijat. odbranio ga da nema 24 stana u Bugarskoj, veliča doprinose Malog na ulepšavanju i građenju Beograda. Još nije rekao da je jelka od 83 000 evra u Knez Mihajlovoj da ju je našao Mali i da je najbolja na svetu i to najeftinija, jer će je koristiti narednih godina. Potencira izgradnju stanice Prokop, a ona se gradi malo od ranije 1977. godine. Za to vreme niko ništa nije uradio, a sve to što je urađeno je za mandat Malog, "šije mi ga Đura?". ΛV ga proglasio za najboljeg studenta, a kada će ga proglasiti za najboljeg i najlepšeg doktora nauka, normalno, plagiranog doktorata za koga sledi izvinjenje? O noćnog rušenja Sava Mali, prvo je ΛV optužio Malog i najavio njegovu smenu, pa je to zaboravio i zaboravio je , izgleda, da su građevine na Sava Mali porušene. Upoređenje Siniše Malog sa Brankom Pešićem je preslikano upoređenje lika i dela ΛV sa likom i delima "bravara"??

covek koji je o svemu previse znao

pre 6 godina

Ovaj covek je genije zamene teza. Ti ga pitas o jedno a on prica o drugome...kakve veze ima diploma sa radnim ucinkom? I Toma diploma ima diplomu i verovatno je bio jedan od najboljih studenata cim je fakultet zavrsio u rekordnom roku...
to nije merilo.
Savamala, cirkus na Slaviji (ulepsavanje umesto resavanja Slavije), jos uvek ne znamo zasto mi placamo BgH2O itd su zanimljivije teme od diplome Maloga na nekom americkom univerzitetu.

Pravnik

pre 6 godina

Kome se ovaj lik.obraca.? U SNS sve sami genijalci najbolji studenti a boga mi i lazni doktori. Vucicu zasto je tvoja diploma vrednija od moje? Imam za razliku od tebe pravosudni ispit. Zasto je Mali bolji od mene? Ne izvrci cinjenice. Niste vi ni Mali sagradili most na Dunavu, Imali ste pet godina da zavrsite Prokop.Zasto ga niste zavrsili posle prve godine vlasti. Takodje Airport city nije vasa zasluga. Mozda ce i Hilton biti zasluga Malog. Vidim da je vec sada vasa zasluga za Skyliner. I Rajiceva je zavrsena tek posle cetiri godine vlasti.Sto nije ranije zavrsena? Studija izvodljivosti za metro zavrsena za vreme Djilasa a vi tek oravite novu jer metr mora da prodje pored Beigrada na vodu a na tom pitezu N.Bd Makus mnigo manje stanovnika nego Zemun Kojarnnik kroz centar i Bulevarom

tango six

pre 6 godina

Park na Novom Beogradu, bio opremljen, sređen, sve završeno. Došli i postavili tablu i nazvali ga u čast Argentine, kao prijateljske zemlje. Argentinu volim i dragi mi je. Samo mi nije jasno kakve veze ima sa onima koji su ga "otvorili". Park je u čast Argentine, ali osim table ništa tim povodom nije urađeno. Je li to jedan od tih parkova?

Goran

pre 6 godina

"Uradili smo Prokop stanicu". Prokop stanica uopste nije zavrsena. Zavrseno je samo 65 posto, a gradi se 30 godina. Tim tempom nece biti zavrsena ni za 15 godina.

deki

pre 6 godina

Mali Alek, ako ti je Mali tako dobar, kandiduj ga. Jos nisam video da se smenjuje neko a kazu najbolji. Svi ste vi veliki strucnjaci, sto rece neko pre mene, pokazite radne knjizice. Zbog tako "velikih strucnjska " hiljade nas je napustilo Srbiju. Inace Mali je covek DS-a ali onog najgoreg dela sto je kod tebe u SNS, njegova diploma nije sporna ali jeste doktorat a ti si sporan jer si ga branio. Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg

Željko

pre 6 godina

Pa takvi su svi iz Demokratske stranke a ne iz Srpske napredne stranke koji su kupovali diplome. Siniša Mali je bio visoki funkcioner Demokratske stranke a ti se, Vučiću, pohvali za Tomu Nikolića kad je on završio fakultet.

zimzeleni

pre 6 godina

Jednom sam to vec ovde napisao: kako je moguce da covek sa visokim prosekom fakulteta nije shvatio sta se deseva sa padom Berlinskom zida, podrzavao Seselja, nije shvatio sta se desava 2000? I uopste, kako neko ko u struci nista nije postigao moze da se hvali visokim prosekom? To je besmisleno, to samo negativno govori o nasem fakultetu ili Univerzitetu. Sto se tice konkretno Malog, generalno Beograd se razvija tako sto se u njemu grade samo hoteli i soping molovi, Studio B je unisten... Drugim recima, citava jedna kultura je unistena (ona koja je iznedrila sve avangardne projekte i procese, najbolje umetnike, profesore, slobodne stvaraoce i mislioce). Cim vi mozete 2018. da pricate od prethodnima i da vam to prolazi, to jednostavno znaci da je rec o autoritarnom nacinu vladanja.

John

pre 6 godina

A Mali je uspeo da bude gori gradonacelnik od Djilasa.
(Che, 6. januar 2018 14:35)

Kad je smenjen Đilas, drugar mi je rekao "Pravićemo mi Đilasa od blata".
Nije za objavljivanje šta sam mu rekao i koga sam mu sve pominjao.
Prošle godine sam mu se izvinio zbog toga i rekao mu da je ipak bio u pravu.


"evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma"

Pa daj svoju. Nema ni tvoje. Sve što smo do sada čuli je samo tvoja priča da imaš najbolju diplomu na svetu i priča Sime Avramovića da si najbolji student Pravnog fakulteta u istoriji (i to je izjavio pred najmanje četvoro svojih kolega koji su isti fakultet završili za 4 godine sa prosekom 10 - a ovaj je studirao 6).
OK, imaš diplomu. A imaš li nešto osim diplome? Da li si i na koji način upotrebio tu diplomu? Radio si negde kao pravnik? Džabe ti i doktorat sa Harvard Law School, ako ti ne služi ničemu.
To ti je k'o da imaš najnovijeg Mercedesa koji ti stalno stoji u garaži, ni jednom nisi seo u njega, a stalno ideš po komšiluku i ismevaš one koji svaki dan voze Ladu, Juga, Golfa... sa "Eno mog Mercedesa, a gde je vaš?"

neko iz publike

pre 6 godina

Ovaj Vučić i onaj iz 2012 nemaju veze jedan sa drugim. Ovaj sadašnji se osilio, tada je tražio Milicu Delević iz DS za ministra, smenio Kneževića zbog aflatoksina.... Ovaj današnji brani one za koje je rekao da su kompletni idioti i suspendovali državu da bi srušili Savamalu. Još brani i jelku od 83000 eura. Šta uradi apsolutna vlast, potpuno iskrivi čoveka.

SNS - Saturday Night Special

pre 6 godina

Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg
(deki, 6. januar 2018 19:48)

Ajde čoveče, pa prosečni naprednjak ne zna kako se piše Google...
Lik je bio Bundestagsabgeordnete, parlamentarni poslanik, sekretar i ministar svega i svačega, imao je blistavu karijeru.
I onda je plagirao doktorat i momentalno svetlosnom brzinom izbačen iz kompletne politike, svih društava i klubova, mislim da ga jedino iz biblioteke nisu izbacili!

Zastareli koncepti

pre 6 godina

Vučićev koncept razvoja Beograda zasnovan je na zastarelim trendovima i spekulativnim informacijama: šoping molovi, hoteli i stanogradnja.

Otvaranje tržnih centara je suprotno trendovima u svetu. Od 2007. do 2012. u SAD nije otvoren nijedan tržni centar, u Kanadi u poslednjih 25 godina samo dva. Razlog je rast online trgovine koja negativno utiče na njihove promete.

Sve su brže promene stila života i navika savremenih potrošača. Navike tzv. milenijumske generacije primoravaju tržne centre da usvoje inovacione tehnologije koje proces kupovine čine efikasnim i komfornim.

Statistički indikator koji pokazuje kvadrat prodajnog prostora po stanovniku u Srbiji jeste nizak, ali on nije apsolutni pokazatelj objektivne tražnje i ne garantuje uspeh investicije.

Kapacitet tržišta za izgradnju novih tržnih centara zavisi pre svega od potrošačke moći stanovništva i njihovih kupovnih navika.

Neće svi investitori pogoditi pravu lokaciju, kombinaciju zakupaca i sadržaj/koncept koji će biti uspešan.

U narednih nekoliko godina ćemo videti koji tržni centri će uspeti da održe konkurentnost i ostvare pozitivne poslovne rezultate,a koji su bili poslovni promašaj.

Po svim ekonomskim pokazateljima, promašaja će biti mnogo.

svi ste isti

pre 6 godina

Kad budem pročitao da koga prozivaš budeš strpao u zatvor, onda ću znati da pričaš istinu.

Šta je sa požeškom ulicom...slupane pare mogao se metro napraviti.Raspada se asfalt.Most na Adi slupane pare a raste korov.Auto put i ibarska,velika nula.

Ljudi ozbiljno gladuju,plate nikad gore
Sve su ovo puste priče, SVI STE ISTI.

laki78

pre 6 godina

Voli Vucic DS kadar.Zasto ih pljuje kad mu pola stranke bivsi DS i to onaj deo koji je i bio na funkcijama u vreme koje on kritikuje kao vreme kriminala.Samsebi skace u usta.

Ivan

pre 6 godina

I ja sam bio najbolji student i samo ja od svih kolega nemam posao jer nemam rodbinskih veza niti dovoljno licimerstva da se uclanim u partiju. Verovatno sam bio
i najglupji u Srbiji verujući da mogu da pošaljem dokumenta na konkurs i da dobijem posao ako sam najbolji kandidat. Ovo je veoma korumpirana zemlja i to tako ovde ne funkcioniše, i neće se nikada promeniti. Zato molim vas ne govorite o diplomama. Imate masu Megatrendskih i falsifikovanih diploma. Setite se Gašića i Tome... Blago Srbiji sa takvom akademskom zajednicom i društvenim sistemom.

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Ovo sa novogodišnjom jelkom od 83.000€ me toliko oduševilo da sam momentalno zaboravio na falsifikovani doktorat, slučaj iz Savamale a bogami i 24 stana u Bugarskoj

Milutin

pre 6 godina

I Staljin je bio vrh i Hitler ali nisu bili ljudi. Kako vas nije sramota .Te bajke ispricajte sebi sami ako imate hrabrosti i setite se svake nepravde koju ste napravili da bi dosli do vlasti. Ne pravdajte se nama.

Andria

pre 6 godina

A zašto predsednik države vodi kampanju za lokalne izbore. Zar nije on po Ustavu predsednik svih građana. Ako je završio pravni fakultet bar to bi trebalo da zna. Ovako džaba ti diploma.

Koma

pre 6 godina

A sto nista nerece o gradskom prevozu.Leti se kuvamo a zimi smrzavamo.Smanjili ste broj polazaka na svim linijama pa se hvalite ustedom.Podigli ste porez na stanove,poskupeli prevoz, poskupeli sve!A sta bi sa fabrikom cipova i investicijom od milijardu evra?

Petar

pre 6 godina

Kad sam ja bio klinac, bila je neka reklama za Toyotu pod sloganom "Veliki mali auto, veliki mali japanac." Nadam se da ova Vučićeva reklama o velikom Malom gradonacelniku nece proci.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Svetiš se opozicionim ljudima i to javno samo kada ti poljuljaju lični i stranaćki autoritet.
Ko se tako održava na vlasti taj je već prepoznat kao nerealan i čovek koji ne govori istinu.
Vi ste gospodine Vučiću čovek sa naduvenim autoritetom,a takvi kada padaju grubo zvuči.

tatamata

pre 6 godina

Zivim na Novom Beogradu, i mogu da kazem da su zelene povrsine u ocajnom stanju. Novi Beograd nikad nije bio prljavi i neuredjeni.

Željko

pre 6 godina

Pa takvi su svi iz Demokratske stranke a ne iz Srpske napredne stranke koji su kupovali diplome. Siniša Mali je bio visoki funkcioner Demokratske stranke a ti se, Vučiću, pohvali za Tomu Nikolića kad je on završio fakultet.

hohstapler

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma. Pričali ste o Siniši Malom, a čovek je bio jedan od najboljih studenata", zaključio je Vučić.

Hohstapleru, niko ne mora da pokazuje javno svoje diplome, jer se iz dela vidi da li ju je neko stvarno zasluzio ili nije, to je samo sad vec bezvredano parce papira, a obezvredili ste ga vi, sa vasim stancovanim diplomama, koju svaki bilmez za pare moze da kupi!

AgitProkop

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?
(Укоп-закоп-прокоп, 6. januar 2018 17:54)

Okrečio iznutra. Treći put.

Ali iako Beograđanin, ja ne znam sve. Na primer, nemam pojma gde je ta gondola koju Vučić pominje. Možda u nekom delu Beograda (ili Beogradu) koji ja ne poznajem jer ne zalazim tamo.

I šta mu je taj "skajlajn" na koji Vučić izgleda tako ponosan?

gojko

pre 6 godina

24 stana ili ili nema, zena rekla da je on rusio u SavaMali sa fantomkama, prminuo onaj jedan covek, policija iskulirala gradjane, jelka od 83.000eur a kosta 5.000eur, fontana od 2mil eur-a a kosta 800.000eur, proizvoljno marketinsko tumacenje oko duga, fiskalni savet ga pokopao da lupeta gluposti itd itd. Metro nije pipno 4 godine, a Nemci jos tamo 1900 imali prvu liniju. Realno Mali je potrosen, mozda i jest vest menadzer ali previse afera i trebalo bi da leti, da neko drugi upravlja sa nasim novcima, on ne zasluzuje jer nije dovoljno cist, kao ni Djilas. Ocemo nove ljude i to ne samo u Beogradu. Hocemo odgovornost i kazne ako ne valjas, a ne tatu Vucka koji ce sa medijskim spinovima da cisti neciji kredibilitet. Ako ne valjas, paljba!

Pravnik

pre 6 godina

Kome se ovaj lik.obraca.? U SNS sve sami genijalci najbolji studenti a boga mi i lazni doktori. Vucicu zasto je tvoja diploma vrednija od moje? Imam za razliku od tebe pravosudni ispit. Zasto je Mali bolji od mene? Ne izvrci cinjenice. Niste vi ni Mali sagradili most na Dunavu, Imali ste pet godina da zavrsite Prokop.Zasto ga niste zavrsili posle prve godine vlasti. Takodje Airport city nije vasa zasluga. Mozda ce i Hilton biti zasluga Malog. Vidim da je vec sada vasa zasluga za Skyliner. I Rajiceva je zavrsena tek posle cetiri godine vlasti.Sto nije ranije zavrsena? Studija izvodljivosti za metro zavrsena za vreme Djilasa a vi tek oravite novu jer metr mora da prodje pored Beigrada na vodu a na tom pitezu N.Bd Makus mnigo manje stanovnika nego Zemun Kojarnnik kroz centar i Bulevarom

deki

pre 6 godina

Mali Alek, ako ti je Mali tako dobar, kandiduj ga. Jos nisam video da se smenjuje neko a kazu najbolji. Svi ste vi veliki strucnjaci, sto rece neko pre mene, pokazite radne knjizice. Zbog tako "velikih strucnjska " hiljade nas je napustilo Srbiju. Inace Mali je covek DS-a ali onog najgoreg dela sto je kod tebe u SNS, njegova diploma nije sporna ali jeste doktorat a ti si sporan jer si ga branio. Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg

Dr Miggyy

pre 6 godina

ΛV deluje kao zaljubljenik u Siniši Malom. Brani mu doktorsku disertaciju, koja je plagijat. odbranio ga da nema 24 stana u Bugarskoj, veliča doprinose Malog na ulepšavanju i građenju Beograda. Još nije rekao da je jelka od 83 000 evra u Knez Mihajlovoj da ju je našao Mali i da je najbolja na svetu i to najeftinija, jer će je koristiti narednih godina. Potencira izgradnju stanice Prokop, a ona se gradi malo od ranije 1977. godine. Za to vreme niko ništa nije uradio, a sve to što je urađeno je za mandat Malog, "šije mi ga Đura?". ΛV ga proglasio za najboljeg studenta, a kada će ga proglasiti za najboljeg i najlepšeg doktora nauka, normalno, plagiranog doktorata za koga sledi izvinjenje? O noćnog rušenja Sava Mali, prvo je ΛV optužio Malog i najavio njegovu smenu, pa je to zaboravio i zaboravio je , izgleda, da su građevine na Sava Mali porušene. Upoređenje Siniše Malog sa Brankom Pešićem je preslikano upoređenje lika i dela ΛV sa likom i delima "bravara"??

student

pre 6 godina

Ja se izvinjavam, nisam upoznat, koji most na Dunavu je izgradio Mali? Ako mislite na Pupinov most (Zemun-Borča), to je izgradio Đilas. Mali je na vlast došao polovinom 2014. godine (izbori su bili u martu 2014), a Pupinov most je građen u periodu 2011-2014, i otvoren je u decembru 2014. Koja je tačno zasluga Siniše Malog u tom projektu, kada je na vlast došao onda kada je most bio 95% završen?

Ilija

pre 6 godina

Most preko dunava zapoceo je neko drugi i obezbedio novac za gradnju istog. Upravo si ga spomenuo i hvalis se tudjim delima. Za parkove na NBG opet mozete nekom drugom da se zahlavite, veze nemate sa njima kao ni sa mostom. Beograd na vodi trenutno naj jeftiniji kvadrat kosta 2300 evra uz obavezno parking mesto koje kosta 16000 evra. Tako naj jeftiniji kvadrat ispada 2500 evra. Ni onaj ko zaradjuje dve prosecne plate ne moze to sebi da priusti. Ne gradi se za obican narod vec za tvoje poslusnike. Prokop nije izgradjen ni 40%. i vec decenijama predtavlja ruglo i zapusteno gradiliste. Da li je moguce da se jedan predsednik drzave hvali izgradnjom shoping centara. To samo u banana drzavi moze. Maketa terazija jeste jedan od promasaja predhodne gradske vlasti. Zato ste i dobili priliku koju niste iskoristili. Cinjenica da se hvalite shoping centrima, tudjim mostovima govori da iza sebe nista niste ostavili.

Укоп-закоп-прокоп

pre 6 godina

Да и ја дам мој допринос - 25 година гледам Прокоп како се ради. Отваран је неколико пута. Ја се сећам - 2. Вучић га је отворио трећи пут. Шта је тачно Вучић урадио у Прокопу?

Politikolog

pre 6 godina

Vuk Jeremić i Božidar Đelić imaju mnogo bolje diplome od Vučića. Jeremić stipendista Kembridža (na Šangajskoj listi univerzitet broj 3.), a masster na Harvardu - najboljem univerzitetu sveta. Vuk Jeremić za 4 godine završio Kembridž, Vučić za 6 godina Pravni fakultet u Beogradu. Đelić završio Harvard isto, Protić ima isto vrhunsku diplomu, genetičar Stojković je doktorirao na Minhenskom univerzitetu (jedan od najboljih u Evropi).

Goran

pre 6 godina

"Uradili smo Prokop stanicu". Prokop stanica uopste nije zavrsena. Zavrseno je samo 65 posto, a gradi se 30 godina. Tim tempom nece biti zavrsena ni za 15 godina.

Milan

pre 6 godina

I Ja sam bio najbolji student...Najbolji srednjoskolac,najbolji vojnik,nagradjivan,ranjavan...Zbog tebe ,zbog Seselja,Dacica,Nikolica nemam vise nista Sa Srbijom.Zbog Pinka,krimosa,Pevaljki diploma, »najboljih u Srbiji »Ja vam zelim svako Dobro.Zivot ide,a Ja Ne zelim Vas u mojoj sredini.Vi ste skupina diletanata,i Ovaj Moj komentar je za Vas honorar.

Avernus

pre 6 godina

Promenada kod BGDH2O jedna od najlepših u Evropi, pa ta izjava vređa zdrav razum kolika je laž, nije mi jasan taj radikalski način bahatog laganja, kao da niko nikad nije bio u Evropi ili video bar na internetu. Pa pogledajte Versaj, Boboli Garden u Firenci, Sans Souci park u Potsdamu, Vindzorski park, park oko Šverin zamka, Promenada u Pragu, Napulju, Drezdenu, razne promenade u Parizu, Barseloni, Madridu, Strazburu, Hanoveru, Hamburgu, Saxon park u Švajcarskoj, pa u Regensburgu, Koblencu i Nirnbergu, po celoj Švajcarskoj, Heringsdorf u Nemačkoj, pa Venecija, Trevizo, Bordo, Đenova, da ne govorim Istanbul na Bosforu... ma mogao bih do sutra ujutru.

marko

pre 6 godina

Niko da mi ne kritikuje Malog. Napravio mi je fontanu, okitio grad za novu godinu i to tri meseca pre roka. Kupio nam najlepšu i najskuplju jelku za novu godinu. Hvala ti Mali što nas ovoliko paziš i što sa ovoliko ljubavi vodiš Beograd. Bogdanović ili Pešić, što oni nisu okitili grad kao Mali? Šta, ako su oni zidali Sava centar ili gazelu, kad ih nisu dali u zakup ili prodali braći strancima, kao Mali Vinču. Niko kao Mali. Mali i tačka. Bravo Mali. Mali a veliki.

elektricar

pre 6 godina

Tvoja diploma sa pravnog vredi isto kao i diplome hiljade diplomiranih pravnika. Tvoja nije zlatna. Ali moja diploma sa ETF i prosekom 8,2 vise vredi nego deset tvojih.Diplome Djilasa, Sutanovca sa masinskog deset puta vrednije a Jeremica sa Kembridza i Harvarda?

banana republc

pre 6 godina

"Kad kažem 'diplome na sunce', evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja"JAoooo evo us.... se.Pa isto tako je prozivao Pajtica a ovaj ima doktorat iz njegove profesije.Ali ipak, on je najbolji student u istoriji pravnog a Mali najbolji ikada u Americi....Blago nama sa ovakvim ekspertima.

Alex

pre 6 godina

I vojvoda Zivojin Misic je zavrsio Vojnu Akademiju tada medju poslednjima u klasi i nije bio neki kadet sa visokim prosekom ocena, a kasnije je postao jedan od najboljih vojskovodja u istoriji moderne Evrope, a ovakvih primera je samo u srpskoj istoriji na desetine, gde su ljudi koji nisu imali najvisi prosek ocena postali licnosti koje su mnogo doprinele razvoju oblasti kojom su se bavili i ostavili traga u istoriji. To sto si Vucicu zavrsio prava sa visokim prosekom ne mora da znaci da si mnogo dobar pravnik, mozda si samo bio streber koji je sve ucio napamet ili mozda si dobar teoreticar, ne mora da znaci da mozes dobro prakticno primeniti pravo. I dosta vise sa tim diplomama.

Sava

pre 6 godina

Ma svi ste vi bili najbolji studenti.Ali na neki čudan način niko od vas nema ni dana radnog staža osim u politici.Sve studenti generacije , veka , milenijuma .Vučić , Dačić , Stefanović i Vulin nemaju ni dana radnog staža, ali se Vučić uredno hvali diplomama.Dačić student generacije , ne zna da bekne engleski a šef doplomatije.Niko od vas pa ni Mali nije vodio ni hamburgernicu niti neki kiosk ali ste dorasli da vodite državu.Svaka čast dobili ste da upravljate državom kao prvo radno mesto.Svaka čast majstori.

covek koji je o svemu previse znao

pre 6 godina

Ovaj covek je genije zamene teza. Ti ga pitas o jedno a on prica o drugome...kakve veze ima diploma sa radnim ucinkom? I Toma diploma ima diplomu i verovatno je bio jedan od najboljih studenata cim je fakultet zavrsio u rekordnom roku...
to nije merilo.
Savamala, cirkus na Slaviji (ulepsavanje umesto resavanja Slavije), jos uvek ne znamo zasto mi placamo BgH2O itd su zanimljivije teme od diplome Maloga na nekom americkom univerzitetu.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Sveopste ludilo. O svemu sto je pomenuo da je Mali uradio, postoji kontroverza. Jedino sto je pomenuo, a da mozemo argumentovano da polemisemo jesu podzemni kontejneri prosle garniture koji nisu svrsishodni... Mali apsolutno nista, ali bas nista nije uradio za Beograd. Napravili su fontanu na.kruznom toku u bijama, upropastili Cvetni trg, betonirali jos jednu ulicu kod Pevca gde su takodje napravili mermernu fontanu koja nicemu ne sluzi. Javni prevoz je prica za sebe. Od bus plusa koji su ukidali u predizbornoj kampanji do jos dublje saradnje sa tom i slicnim firmama. Komunalna policija koja maltretira Beogradjane. To su sve uspesi Malog, a da ne pominjemo afere Savalamala, 24 stana, Lukoil, Jelka, diploma i doktorski rad, Obrenovac i neekoloski otpad... Tuga

tt

pre 6 godina

Neistina. Najveci parkovi u Beogradu, Tas i Bele Vode su rekonstruisani i uredjeni za vreme Djilasa. Zmijarnik je i dalje pored Save a narkomanske spriceve mozete naci u svim delovima Beograda i Srbije.

neko iz publike

pre 6 godina

Ovaj Vučić i onaj iz 2012 nemaju veze jedan sa drugim. Ovaj sadašnji se osilio, tada je tražio Milicu Delević iz DS za ministra, smenio Kneževića zbog aflatoksina.... Ovaj današnji brani one za koje je rekao da su kompletni idioti i suspendovali državu da bi srušili Savamalu. Još brani i jelku od 83000 eura. Šta uradi apsolutna vlast, potpuno iskrivi čoveka.

Građevinac

pre 6 godina

Veliki Vođo kad shvatiš da mostove projektuju i grade građevinci
koji treba da ostanu anonimni sem u stručnim krugovima možda će
ova septička jama polako postati normalno mesto za život.

Kapetann Ahab

pre 6 godina

Koji bre most preko Dunava ste vi izgradili?!! Izgradili Kinezi, a projekat započet još u vreme Đilasa, ti si samo most otvorio (uz statiranje naručenih botova) i prikačio spomen ploču! Nećeš verovati, ali ima nas kojima je sećanje seže malo dalje od prekjuče!

Zašto bi mene trebalo da bude briga koje ste ocene ti i Mali dobijali kao studenti?! To bi trebalo da bude pouzdan dokaz nekakvog današnjeg kvaliteta?! Možda samo tvojim botovma, ali meni nije!

I što samo kao studenti? Dajte i đačke knjižice iz gimnazije i osnovne škole, a ne bi bilo loše i da pribavite i mišljenja vaspitalica iz vrtića koliko ste još onda bili napredna dečica i mislilina budućnost Srbije!

Ovo ja-uvek-i-u-svemu-najbolji bezobrazno i primitivno hvalisanje postaje baš tragično!

Ali ako može jedan Tramp da za sebe ladno kaže da je "genije", zašto bi ovo od Vučića trebalo da nas čudi? Ovo je izgleda vreme egomanijaka i narcisa na vlasti!

tango six

pre 6 godina

Park na Novom Beogradu, bio opremljen, sređen, sve završeno. Došli i postavili tablu i nazvali ga u čast Argentine, kao prijateljske zemlje. Argentinu volim i dragi mi je. Samo mi nije jasno kakve veze ima sa onima koji su ga "otvorili". Park je u čast Argentine, ali osim table ništa tim povodom nije urađeno. Je li to jedan od tih parkova?

January....

pre 6 godina

Koji je to Most preko Dunava???

Neki nov most, ili je AV prekrstio Pupinov most u Most preko Dunava, i proglasio ga delom Sinise Malog?
Ako je to, onda je providno, jer nemamo svi pamcenje kao zlatne ribice....

zimzeleni

pre 6 godina

Jednom sam to vec ovde napisao: kako je moguce da covek sa visokim prosekom fakulteta nije shvatio sta se deseva sa padom Berlinskom zida, podrzavao Seselja, nije shvatio sta se desava 2000? I uopste, kako neko ko u struci nista nije postigao moze da se hvali visokim prosekom? To je besmisleno, to samo negativno govori o nasem fakultetu ili Univerzitetu. Sto se tice konkretno Malog, generalno Beograd se razvija tako sto se u njemu grade samo hoteli i soping molovi, Studio B je unisten... Drugim recima, citava jedna kultura je unistena (ona koja je iznedrila sve avangardne projekte i procese, najbolje umetnike, profesore, slobodne stvaraoce i mislioce). Cim vi mozete 2018. da pricate od prethodnima i da vam to prolazi, to jednostavno znaci da je rec o autoritarnom nacinu vladanja.

Zastareli koncepti

pre 6 godina

Vučićev koncept razvoja Beograda zasnovan je na zastarelim trendovima i spekulativnim informacijama: šoping molovi, hoteli i stanogradnja.

Otvaranje tržnih centara je suprotno trendovima u svetu. Od 2007. do 2012. u SAD nije otvoren nijedan tržni centar, u Kanadi u poslednjih 25 godina samo dva. Razlog je rast online trgovine koja negativno utiče na njihove promete.

Sve su brže promene stila života i navika savremenih potrošača. Navike tzv. milenijumske generacije primoravaju tržne centre da usvoje inovacione tehnologije koje proces kupovine čine efikasnim i komfornim.

Statistički indikator koji pokazuje kvadrat prodajnog prostora po stanovniku u Srbiji jeste nizak, ali on nije apsolutni pokazatelj objektivne tražnje i ne garantuje uspeh investicije.

Kapacitet tržišta za izgradnju novih tržnih centara zavisi pre svega od potrošačke moći stanovništva i njihovih kupovnih navika.

Neće svi investitori pogoditi pravu lokaciju, kombinaciju zakupaca i sadržaj/koncept koji će biti uspešan.

U narednih nekoliko godina ćemo videti koji tržni centri će uspeti da održe konkurentnost i ostvare pozitivne poslovne rezultate,a koji su bili poslovni promašaj.

Po svim ekonomskim pokazateljima, promašaja će biti mnogo.

Otvorene oci

pre 6 godina

Pa i ti se hvalis da si bio najboli student a nama nikad gore.Uzeo si mi deo penzije.
Inace sto se tice rada Malog na Novom Beogradu u bloku 33 nije nista pipnuo iako je tu nekad postojao park a sada je ruina i od parka i od staza. Nigde nijedne klupe,a bilo ih je 16. Kontejneri prsli...Inace vi nista ne radite svojim novcem , to je novac uzet od naroda, kada budete nesto donirali a imate vise nego sto treba onda se hvalite.A ovako cutite vise i ne hvalite se aman.

SNS - Saturday Night Special

pre 6 godina

Pitaj Frau Merkel, ko je bio Karl Theodor zu Gutenberg
(deki, 6. januar 2018 19:48)

Ajde čoveče, pa prosečni naprednjak ne zna kako se piše Google...
Lik je bio Bundestagsabgeordnete, parlamentarni poslanik, sekretar i ministar svega i svačega, imao je blistavu karijeru.
I onda je plagirao doktorat i momentalno svetlosnom brzinom izbačen iz kompletne politike, svih društava i klubova, mislim da ga jedino iz biblioteke nisu izbacili!

svi ste isti

pre 6 godina

Kad budem pročitao da koga prozivaš budeš strpao u zatvor, onda ću znati da pričaš istinu.

Šta je sa požeškom ulicom...slupane pare mogao se metro napraviti.Raspada se asfalt.Most na Adi slupane pare a raste korov.Auto put i ibarska,velika nula.

Ljudi ozbiljno gladuju,plate nikad gore
Sve su ovo puste priče, SVI STE ISTI.

John

pre 6 godina

A Mali je uspeo da bude gori gradonacelnik od Djilasa.
(Che, 6. januar 2018 14:35)

Kad je smenjen Đilas, drugar mi je rekao "Pravićemo mi Đilasa od blata".
Nije za objavljivanje šta sam mu rekao i koga sam mu sve pominjao.
Prošle godine sam mu se izvinio zbog toga i rekao mu da je ipak bio u pravu.


"evo ja dajem svoju, da vidim ko od vas ima bolju diplomu nego što imam ja - Đilas, Šutanovac, Janković...odjednom svi junaci nikom ponikoše, nema diploma"

Pa daj svoju. Nema ni tvoje. Sve što smo do sada čuli je samo tvoja priča da imaš najbolju diplomu na svetu i priča Sime Avramovića da si najbolji student Pravnog fakulteta u istoriji (i to je izjavio pred najmanje četvoro svojih kolega koji su isti fakultet završili za 4 godine sa prosekom 10 - a ovaj je studirao 6).
OK, imaš diplomu. A imaš li nešto osim diplome? Da li si i na koji način upotrebio tu diplomu? Radio si negde kao pravnik? Džabe ti i doktorat sa Harvard Law School, ako ti ne služi ničemu.
To ti je k'o da imaš najnovijeg Mercedesa koji ti stalno stoji u garaži, ni jednom nisi seo u njega, a stalno ideš po komšiluku i ismevaš one koji svaki dan voze Ladu, Juga, Golfa... sa "Eno mog Mercedesa, a gde je vaš?"

Petar

pre 6 godina

Kad sam ja bio klinac, bila je neka reklama za Toyotu pod sloganom "Veliki mali auto, veliki mali japanac." Nadam se da ova Vučićeva reklama o velikom Malom gradonacelniku nece proci.

Koma

pre 6 godina

A sto nista nerece o gradskom prevozu.Leti se kuvamo a zimi smrzavamo.Smanjili ste broj polazaka na svim linijama pa se hvalite ustedom.Podigli ste porez na stanove,poskupeli prevoz, poskupeli sve!A sta bi sa fabrikom cipova i investicijom od milijardu evra?

Ivan

pre 6 godina

I ja sam bio najbolji student i samo ja od svih kolega nemam posao jer nemam rodbinskih veza niti dovoljno licimerstva da se uclanim u partiju. Verovatno sam bio
i najglupji u Srbiji verujući da mogu da pošaljem dokumenta na konkurs i da dobijem posao ako sam najbolji kandidat. Ovo je veoma korumpirana zemlja i to tako ovde ne funkcioniše, i neće se nikada promeniti. Zato molim vas ne govorite o diplomama. Imate masu Megatrendskih i falsifikovanih diploma. Setite se Gašića i Tome... Blago Srbiji sa takvom akademskom zajednicom i društvenim sistemom.

laki78

pre 6 godina

Voli Vucic DS kadar.Zasto ih pljuje kad mu pola stranke bivsi DS i to onaj deo koji je i bio na funkcijama u vreme koje on kritikuje kao vreme kriminala.Samsebi skace u usta.

Milutin

pre 6 godina

I Staljin je bio vrh i Hitler ali nisu bili ljudi. Kako vas nije sramota .Te bajke ispricajte sebi sami ako imate hrabrosti i setite se svake nepravde koju ste napravili da bi dosli do vlasti. Ne pravdajte se nama.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 6 godina

Svetiš se opozicionim ljudima i to javno samo kada ti poljuljaju lični i stranaćki autoritet.
Ko se tako održava na vlasti taj je već prepoznat kao nerealan i čovek koji ne govori istinu.
Vi ste gospodine Vučiću čovek sa naduvenim autoritetom,a takvi kada padaju grubo zvuči.

Slavoljub Petrović

pre 6 godina

Ovo sa novogodišnjom jelkom od 83.000€ me toliko oduševilo da sam momentalno zaboravio na falsifikovani doktorat, slučaj iz Savamale a bogami i 24 stana u Bugarskoj

tatamata

pre 6 godina

Zivim na Novom Beogradu, i mogu da kazem da su zelene povrsine u ocajnom stanju. Novi Beograd nikad nije bio prljavi i neuredjeni.

Andria

pre 6 godina

A zašto predsednik države vodi kampanju za lokalne izbore. Zar nije on po Ustavu predsednik svih građana. Ako je završio pravni fakultet bar to bi trebalo da zna. Ovako džaba ti diploma.