Subota, 25.11.2017.

20:23

PL: Magija Vilijana za remi na Enfildu

Liverpul i Čelsi remizirali su na Enfildu u velikom derbiju 13. kola Premijer lige – 1:1 (1:0).

Izvor:

PL: Magija Vilijana za remi na Enfildu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Nastavak

pre 6 godina

Jel ste čuli za onaj vic...?

- Liverpul

Kraj vica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (student, 25. novembar 2017 21:47)Postoji i bolja verzija vica:

Zvezdapartizan ili Partizanzvezda.
Srbijavelikosrbija.
Kraj... mozda i nije vic?
Ali je tragikomicno.

samo kažem

pre 6 godina

Nije mi baš najjasnije zašto se baca drvlje i kamenje na Minjolea, šta više čovek je bio dobro postavljen da zaštiti tu stranu gola, gol je više splet nesrećnih okolnosti nego njegova greška. Čovek je bio postavljen za udarac sa te strane i to je to. Sve u svemu Liverpul je ponovo nakon prednosti izgubio bilo kakve konce u igri i to je ono što zabrinjava jednostavno vezni red nije sposoban da kontroliše utakmicu kada je ekipa pod pritiskom. Nadam se da će se to promeniti dolaskom Keite. Ofanzivno ekipa je odlična mogu da daju gol bilo kojoj ekipi ali mislim da je i to jedan od problema koji ima ekipa svi igrači su nekako više ofanzivno orjentisani i nema pravog balansa u ekipi. Kada se napada svi gledaju napred i to stvara ogromne probleme u tranziciji u odbranu previše prostora za protivnika. A naravno kad jednom Fabregasu date loptu i prostor da će lopta seći zadnju liniju na pola kako hoćeš i da će i defanzivci (ne branim ih imaju i oni manjkavosti na kilo) izgledati smešnije nego što stvarno jesu

Neznalica

pre 6 godina

Objektivno gledajući celu utakmicu i kako se odvijala Liverpul treba da bude zadovoljan sa remijem. Opet, kada si toliko blizu pobedi i primiš gol u poslednjim minutima utakmice osećaj je maltene kao da si izgubio.

Ono što Liverpul treba da brine je činjenica da se uvek u odbrani očekuje kiks nekog igrača, danas je to bio golman, i da protivnici do poslednjeg sekunda utakmice očekuju takav kiks.

Inače, ako se izuzme Siti, koji je po meni već praktično osvojio titulu, ovim rezultatom svi ostali timovi ostaju u igri za još tri mesta u LŠ. Mislim ipak da će najpre Čelzi da se izdvoji na drugom mestu iza Sitija. Taktički su možda najjača ekipa u Premijeru, a čeka ih izuzetno povoljan raspored gde do 3. januara i meča sa Arsenalom teško da će neko da im otkine bod. Sve će biti dosta jasnije u naredna tri kola do kada Junajted igra sa Arsenalom i Sitijem.

coki

pre 6 godina

teletabi...dao gol desnom nogom sa pet metara,spicom po zemlji,po sred gola iz prvog kontakta sa loptom.Nije bas golcina sa 20 metara desnom,nije cak ni gol u ugao,blize stativi sa pet metara unutrasnjom.Samo kazem zasto Salah ne igra za Barsu ili Real,nema razlike izmedju Sterlinga i Salaha,brzi su ali previse mana imaju da bi igrali u par top klubova.Razbijao je one sezone sa Suarezom i Sterling i Staridz pa ih sada nema nigde,tj Sterling igra nesto ali realno lose,daje po neki gol,svaku desetu sto postotnu sansu da.Kazem,preslikani Volkot,nema kontrolu lopte ni kreativnost,ali ako im das prostora lete po krilu.

oldridz dzon

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.
(nista o nicemu, 25. novembar 2017 23:18)

Frojde, pusti ti moj ego, neciji ego je ovde pisao za Salaha da ce biti promasaj. Posto se desilo suprotno, sad mu traze da igra kao Mesi. Koliko su placeni Morata i Lukaku, koja noga im je jaca?

Mladen

pre 6 godina

@coki

Videcemo ako nastavi ovako da li ce ga traziti bas svi ti navedeni klubovi. Decko se prelako nalazi u sansama, tehniku ima odlicnu i ne znam gde ti vidis to tvoje odbijanje lopte. Pogledaj samo koliko mu tesko uzimaju loptu, a to nije zbog brzine, vec zbog njegove spretnosti. Ne znam zasto ljudima smeta toliko dobra igra
Salaha, valjda jer nije iz Reala, Barselone... Valjda jer je decko neprimetno presao u Liverpul, bez neke drame, cuti i na terenu pokazuje sta ume. Do sad je postigao gol na sve moguce nacine, to sto mu desna noga nije toliko dobra kao leva, ne opravdava ova tvoja lupetanja. Decko je vec pojacanje sezone i samo neka ovako nastavi.

Mladen

pre 6 godina

@Punisher

Da moguce je igrati sa 8 igraca i sa Azarom koji je klasa i koji je sam pravio probleme Liverpulu. Bez njega ovo ne prolazi...

My name is Zlatan

pre 6 godina

Taj gol mi ubio 12 bodova u fantasyu ... :( 2cs (Gomez, Moreno) , Salah ostao bez 3 bpsa i 1 za izgubljen cs. Mignolet koji pacer

coki

pre 6 godina

oldridz...brate ako ne pratis fudbal tako reci,mojme pametujes.Da si odgledao jos neku utakmicu Salaha iz serije A ili u Liverpulu video bi da decko jednostavno nema desnu nogu.Desavalo mu se u 90% sto postotnih sansi kada je sa desne strane da nece desnom da sutne nego pokusa levom iako je nemoguc ugao pa sutne sa 6 metara od gola 7 metara pored stative.Lik desnom nogom ne dodiruje loptu kada vuce kontru,desnom nogom nikada ne centira cak ni kada je na desnom krilu nego centrira levom spoljnom.Danas dao gol desnom nogom sa 5 metara,po sred gola,po zemlji,iz prvog kontakta desnom nogom sa loptom,spicom.

nista o nicemu

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.

BlueFortress

pre 6 godina

Hm "osvojen" bod ali gorak ukus gledano posle svega na terenu, moje subjektivno misljenje je da je Celsi imao vise cistih sansi i da je bio cvrsci i stameniji u odbrani. Jako konfuzno u zavrsnici su delovali i mogli su definitivno povesti, gomila nepisanih fudbalskih pravila se desila takodje (Salahov gol).

Bilo kako bilo posle ovog derbija krece 8 lakih kola u najtezem delu sezone sve do 3. Januara i gostovanja Arsenalu! Verujem da ce se do tada ucvrstiti na drugoj poziciji i smanjiti razliku nad Sitijem...Sledi Svonsi , 13/38.

oldridz

pre 6 godina

(coki, 25. novembar 2017 21:52)

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.

Aki

pre 6 godina

Odlazak Salaha i Čelsija bio je i verske prirode,dobijao je pretnje od muslimana iz Egipta,naravno nisu odobravali što mu je gazda jevrejin,tako da pored murinja i fundamentalisti su kumovali njegovom odlasku!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...
(Djole***, 25. novembar 2017 20:40)

Brate daj neku siguricu, cesto te ide cini mi se.
Ja ne mogu pogoditi sta ce mi stara za rucak napraviti.

coki

pre 6 godina

Gajetano....Murinjo se odrekao Salaha?Postoji razlog zasto Salah ne igra u Realu,Barsi,Bajernu,Psg-u,Junajtedu,City-u,Chelsiju nego u Liverpulu.Covek nema desnu nogu,a to moze da prodje samo Mesiju,drugo nema dobru tehniku,svaki drugi prijem lopte i for su mu losi,idu u aut ili golaut.Brz je,ima dobru levicu ali to je to.Vrh karijere mu je igranje u Liverpulu koji je 5-6.klub u Engleskoj(sto naravno nije lose,ali nije ni sami vrh tamosnjeg fudbala).Murinjo je tada imao Azara,Vilijana i jos brdo kvalitetnijih fudbalera od Salaha.Imao je npr Sterling jos 10 puta bolju sezonu u Liverpulu pre odlaska u City,cinilo se kao da je nezaustavljiv,i onda dodje sledeca sezona i vidis da lik osim brzine nema nista(nesto kao Volkot i Lenon).Odbija se lopta od njega,neinteligentan,nekreativan,nema dribling.

Nikola YNWA

pre 6 godina

Centarsut nije magija...
No, Liverpul em sto nema srece vec duzi niz godina (posle Istanbula), em sto vecina igraca posle sjajne sezone u prethodnim klubovima prelaskom u Liverpul stagniraju, ili propadaju...sad je to slucaj i sa Klopom.
Tuga...traje...

Oki

pre 6 godina

Po logici većine Vilian nije hteo da ovako postigne gol zato što je gledao u zemlju a ne u pravcu gola,pa ako se sećate i Drogba je u Minhenskom finalu prilikom šutiranja odlučujućeg penala gledao u zemlju pa svi znamo krajnji ishod,obojica tako radili da ih nebi golmani provalili i glupo je omaložavati Viliana,tehnički je dosta jak i dok je igrao u Šahtjoru poredili su ga sa Ronaldinjom,e posle ga je Murinjo upropastio i stvorio od njega krilnog defanzivca.Još uvek mu pamtim ona dva gola protiv Čelsija u LŠ u grupi je bio još i Juve,kakvu je magiju tada posedovao...posle ode u Anži,što mu je bio promašaj,ali zahvaljujući Etou s njim dođe u paketu u Čelsi!

Aca

pre 6 godina

njegova magija me kostala za isplatu :-( koja magija hteo da centrira nije ni pogledao, ko je igrao fudbal zna da kad bocka da prebaci golmana uvek prvo pogleda, plus imao je dva coveka u 16m.

tornatorre

pre 6 godina

Kilavi kasač na duge staze, Milner odigra celu utakmicu, a Firmino, Mane, Lalana maltene presedeše istu.
Henderson, Minjole i Moreno nagazne mine, samo je pitanje ko će od njih da napravi glupost i sahrani svoj tim.
Klop apsolutni antitalenat za taktičke izmene, ne znam da li bi Maradona na vrhuncu svoje karijere uspeo nešto da promeni za 4 minute na terenu.
Staridž, šta uopšte reći, a ne opsovati?
Moj lični utisak - bleda i dosadna utakmica, previše obazriva bez lucidnih poteza vrednih rizika. Poređenje pravim sa utakmicama ova dva tima od pre nekih 5-6 godina.

Nikki

pre 6 godina

Na kraju najrealniji rezultat. Bilo je bolje kada su usli Vilijan, Pedro i Fabregas umesto pre svih najlosijih danas Zapakoste i Bakajoka. Bakajoko me je danas nervirao kao Matic cele prosle godine tako da izgleda da nije nikakav napredak nego isto ..... Obicno je remi na Enfildu dobar rezultat kao recimo prosle sezone kada smo bili prvi ubedljivo ali danas i ne bas jer Siti bezi sutra verovatno na 11 bodova. Nadam se da ce Junajted i Totenhem uskoro da im uzmu 4,5 poena da se pridje bar malo. Bravo Aspi i Kristensen.

Bgd

pre 6 godina

Čelzi je ubedljivo najozbiljnija takmičarska ekipa u Engleskoj, očigledno ih PL ne zanima ove godine, gaje nadu i vežbaju za neki značajniji trofej!!

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Moglo je to mnogo bolje, par kontri pogresan pas i par puta ne vide da je neko sam na desnoj strani. Sve u svemu fer rezultat, Baka nema jos to iskustvo treba mu jos vremena da se navikne.

andreas kisser

pre 6 godina

nije nikakva magija, covek je uputio centarsut koji je prilicno srecno zavrsio u mrezi. takodje sutu nije prethodio dribling, vec ga je klavan pametno izgurao u prostor dalje od gola, nakon cega je ovaj zavrnuo loptu. znaci cista sreca, ali je celsi potpuno zasluzio remi! nemam vise ni malo strpljenja za klopa. dve stvari koje su problem kod njega: nije sredio odbranu koja je bila glavni problem liverpula jos za vreme bodzersa, i drugo - nikome nije jasno koji je njegov problem sa izmenama! covek redovno kasni sa izmenama, ili ih cak uopste ne cini. zvuci bezveze da ja kao navijac kritikujem coveka koji se dokazao kao trener, ali ovo vise nisu slucajnosti vec pravila koja se redovno dogadjaju! ok, uvek je vajnalduma da ojaca sredinu nakon salahovog gola, ali to nije dalo rezultat; celsi je pritisnuo, liverpul 10-15 minuta nije izasao sa svoje polovine. znaci vodis tim koji nema pojma kako da odbrani vodjstvo, pa zar nije logicno uvesti izmene vec negde oko 75. minuta!!!??? evo, ako neko ume da mi objasni koja je svrha uvodjenja manea u 89. minutu, zaista bih voleo da cujem! klop odlucuje da odmara svoja dva od tri najbolja igraca, protiv jednog od najjacih timova u ligi, a onda jednog od njih uvodi u 89. minutu? zasto, da bi ovaj dao gol u preostala 4 minuta!? konteu svaka cast, uvodjenjem perda, fabregasa i vilijana je uradio ono sto dobar trener treba da radi; da se igralo jos pet minuta, verovatno bi dali i drugi gol. sutra da smene klopa, ne bi mi bilo zao!

Gajetano

pre 6 godina

Da pocnem od Murinja koji se za budzasto ladno odrekao Salaha i De Brujnea, a onda se cudom cudi kako je Celzi pustio Matica za tricavih 40-ak miliona funti. Da stvar bude jos cudnija, Matic stvarno fali ovom timu, njegova tzv. zamena Bakajoko je smesan da smesniji ne moze biti.

Da nastavim sa Konteom. Celzi trpa 3-4 komada svima u zadnjih mesec dana, a glavne protagoniste toga drzi na klupi do 75'. Sta ce Fabregas i Pedro na klupi, a krilo igra Zapakosta ciji "centarsutevi" ne mogu ni vola da ubodu. I jos na toj strani gusi Aspilikuetu, koji je napakovao barem 5-6 golova ove sezone.

Da zavrsim sa Klopom. Konacno je izbacio Lovrena iz prve postave, ali zasto nije Minjolea? Covek je totalni kiks, danas Celzi nije posteno ni sut na gol uputio, a onaj neuspeli centarsut (kakva crna magija!?) Vilijana Minjole pusta direktno u mrezu.

Cudan neki mec, ali verujem da se ovi iz Mancestera raduju svemu sto su ovde videli:)

Pozdrav,

Miki

pre 6 godina

Gol je stvarno lep ali to bi iole ozbiljan golman rutinski uhvatio zivo,Klop je nagomilao 10 krilnih napadaca a krstenog odbrambenog igraca nema,a o Minjoleu ne treba trositi reci rupa obicna,zato i nece osvojiti nista u Liverpulu.

Punisher

pre 6 godina

Danas smo vidli školski primer kako može sa osam defanzivca da se igra itekako ofanzivan fudbal,Konte je to pokazao i svaka mu čast,ono što me brine je hendikep takvog veznog reda da realizuju bar jednu gol šansu,posebno razočarenje su Bakayoko i Drinkvoter sve više sam ubeđen da će biti promašaji i možda je pametnije da su ostavili Loftus Čika i Čalobu,em su mlađi em bolji u ofanzivi.Po ko zna koji put izvlače nas zlatni rezervisti Wilian ili Fabregas,momci zaslužuju poverenje kluba i da ostanu u sledećoj sezoni ako već ne mogu da se dovedu kvalitetnija i adekvatnija pojačanja!

dijabola

pre 6 godina

Zaminljiva utakmica , puno trcanja , brz tempo , ne toliko mnogo sansi koliko polusansi, kao ljubitelj Liverpoola ne shvatam kako Henderson moze da bude kapiten i duet Henderson Milner na sredini terena nije ni za Surdulicu a ne za Liverool.I jedan i drugi ili daju loptu najblizem do sebi ili je salju nazad.

Djole***

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...

Miki

pre 6 godina

Gol je stvarno lep ali to bi iole ozbiljan golman rutinski uhvatio zivo,Klop je nagomilao 10 krilnih napadaca a krstenog odbrambenog igraca nema,a o Minjoleu ne treba trositi reci rupa obicna,zato i nece osvojiti nista u Liverpulu.

Gajetano

pre 6 godina

Da pocnem od Murinja koji se za budzasto ladno odrekao Salaha i De Brujnea, a onda se cudom cudi kako je Celzi pustio Matica za tricavih 40-ak miliona funti. Da stvar bude jos cudnija, Matic stvarno fali ovom timu, njegova tzv. zamena Bakajoko je smesan da smesniji ne moze biti.

Da nastavim sa Konteom. Celzi trpa 3-4 komada svima u zadnjih mesec dana, a glavne protagoniste toga drzi na klupi do 75'. Sta ce Fabregas i Pedro na klupi, a krilo igra Zapakosta ciji "centarsutevi" ne mogu ni vola da ubodu. I jos na toj strani gusi Aspilikuetu, koji je napakovao barem 5-6 golova ove sezone.

Da zavrsim sa Klopom. Konacno je izbacio Lovrena iz prve postave, ali zasto nije Minjolea? Covek je totalni kiks, danas Celzi nije posteno ni sut na gol uputio, a onaj neuspeli centarsut (kakva crna magija!?) Vilijana Minjole pusta direktno u mrezu.

Cudan neki mec, ali verujem da se ovi iz Mancestera raduju svemu sto su ovde videli:)

Pozdrav,

sarajevo.ba

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...
(Djole***, 25. novembar 2017 20:40)

Brate daj neku siguricu, cesto te ide cini mi se.
Ja ne mogu pogoditi sta ce mi stara za rucak napraviti.

andreas kisser

pre 6 godina

nije nikakva magija, covek je uputio centarsut koji je prilicno srecno zavrsio u mrezi. takodje sutu nije prethodio dribling, vec ga je klavan pametno izgurao u prostor dalje od gola, nakon cega je ovaj zavrnuo loptu. znaci cista sreca, ali je celsi potpuno zasluzio remi! nemam vise ni malo strpljenja za klopa. dve stvari koje su problem kod njega: nije sredio odbranu koja je bila glavni problem liverpula jos za vreme bodzersa, i drugo - nikome nije jasno koji je njegov problem sa izmenama! covek redovno kasni sa izmenama, ili ih cak uopste ne cini. zvuci bezveze da ja kao navijac kritikujem coveka koji se dokazao kao trener, ali ovo vise nisu slucajnosti vec pravila koja se redovno dogadjaju! ok, uvek je vajnalduma da ojaca sredinu nakon salahovog gola, ali to nije dalo rezultat; celsi je pritisnuo, liverpul 10-15 minuta nije izasao sa svoje polovine. znaci vodis tim koji nema pojma kako da odbrani vodjstvo, pa zar nije logicno uvesti izmene vec negde oko 75. minuta!!!??? evo, ako neko ume da mi objasni koja je svrha uvodjenja manea u 89. minutu, zaista bih voleo da cujem! klop odlucuje da odmara svoja dva od tri najbolja igraca, protiv jednog od najjacih timova u ligi, a onda jednog od njih uvodi u 89. minutu? zasto, da bi ovaj dao gol u preostala 4 minuta!? konteu svaka cast, uvodjenjem perda, fabregasa i vilijana je uradio ono sto dobar trener treba da radi; da se igralo jos pet minuta, verovatno bi dali i drugi gol. sutra da smene klopa, ne bi mi bilo zao!

dijabola

pre 6 godina

Zaminljiva utakmica , puno trcanja , brz tempo , ne toliko mnogo sansi koliko polusansi, kao ljubitelj Liverpoola ne shvatam kako Henderson moze da bude kapiten i duet Henderson Milner na sredini terena nije ni za Surdulicu a ne za Liverool.I jedan i drugi ili daju loptu najblizem do sebi ili je salju nazad.

Djole***

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...

Nikola YNWA

pre 6 godina

Centarsut nije magija...
No, Liverpul em sto nema srece vec duzi niz godina (posle Istanbula), em sto vecina igraca posle sjajne sezone u prethodnim klubovima prelaskom u Liverpul stagniraju, ili propadaju...sad je to slucaj i sa Klopom.
Tuga...traje...

Bgd

pre 6 godina

Čelzi je ubedljivo najozbiljnija takmičarska ekipa u Engleskoj, očigledno ih PL ne zanima ove godine, gaje nadu i vežbaju za neki značajniji trofej!!

Punisher

pre 6 godina

Danas smo vidli školski primer kako može sa osam defanzivca da se igra itekako ofanzivan fudbal,Konte je to pokazao i svaka mu čast,ono što me brine je hendikep takvog veznog reda da realizuju bar jednu gol šansu,posebno razočarenje su Bakayoko i Drinkvoter sve više sam ubeđen da će biti promašaji i možda je pametnije da su ostavili Loftus Čika i Čalobu,em su mlađi em bolji u ofanzivi.Po ko zna koji put izvlače nas zlatni rezervisti Wilian ili Fabregas,momci zaslužuju poverenje kluba i da ostanu u sledećoj sezoni ako već ne mogu da se dovedu kvalitetnija i adekvatnija pojačanja!

oldridz

pre 6 godina

(coki, 25. novembar 2017 21:52)

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.

coki

pre 6 godina

Gajetano....Murinjo se odrekao Salaha?Postoji razlog zasto Salah ne igra u Realu,Barsi,Bajernu,Psg-u,Junajtedu,City-u,Chelsiju nego u Liverpulu.Covek nema desnu nogu,a to moze da prodje samo Mesiju,drugo nema dobru tehniku,svaki drugi prijem lopte i for su mu losi,idu u aut ili golaut.Brz je,ima dobru levicu ali to je to.Vrh karijere mu je igranje u Liverpulu koji je 5-6.klub u Engleskoj(sto naravno nije lose,ali nije ni sami vrh tamosnjeg fudbala).Murinjo je tada imao Azara,Vilijana i jos brdo kvalitetnijih fudbalera od Salaha.Imao je npr Sterling jos 10 puta bolju sezonu u Liverpulu pre odlaska u City,cinilo se kao da je nezaustavljiv,i onda dodje sledeca sezona i vidis da lik osim brzine nema nista(nesto kao Volkot i Lenon).Odbija se lopta od njega,neinteligentan,nekreativan,nema dribling.

Nikki

pre 6 godina

Na kraju najrealniji rezultat. Bilo je bolje kada su usli Vilijan, Pedro i Fabregas umesto pre svih najlosijih danas Zapakoste i Bakajoka. Bakajoko me je danas nervirao kao Matic cele prosle godine tako da izgleda da nije nikakav napredak nego isto ..... Obicno je remi na Enfildu dobar rezultat kao recimo prosle sezone kada smo bili prvi ubedljivo ali danas i ne bas jer Siti bezi sutra verovatno na 11 bodova. Nadam se da ce Junajted i Totenhem uskoro da im uzmu 4,5 poena da se pridje bar malo. Bravo Aspi i Kristensen.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Moglo je to mnogo bolje, par kontri pogresan pas i par puta ne vide da je neko sam na desnoj strani. Sve u svemu fer rezultat, Baka nema jos to iskustvo treba mu jos vremena da se navikne.

tornatorre

pre 6 godina

Kilavi kasač na duge staze, Milner odigra celu utakmicu, a Firmino, Mane, Lalana maltene presedeše istu.
Henderson, Minjole i Moreno nagazne mine, samo je pitanje ko će od njih da napravi glupost i sahrani svoj tim.
Klop apsolutni antitalenat za taktičke izmene, ne znam da li bi Maradona na vrhuncu svoje karijere uspeo nešto da promeni za 4 minute na terenu.
Staridž, šta uopšte reći, a ne opsovati?
Moj lični utisak - bleda i dosadna utakmica, previše obazriva bez lucidnih poteza vrednih rizika. Poređenje pravim sa utakmicama ova dva tima od pre nekih 5-6 godina.

Aca

pre 6 godina

njegova magija me kostala za isplatu :-( koja magija hteo da centrira nije ni pogledao, ko je igrao fudbal zna da kad bocka da prebaci golmana uvek prvo pogleda, plus imao je dva coveka u 16m.

Oki

pre 6 godina

Po logici većine Vilian nije hteo da ovako postigne gol zato što je gledao u zemlju a ne u pravcu gola,pa ako se sećate i Drogba je u Minhenskom finalu prilikom šutiranja odlučujućeg penala gledao u zemlju pa svi znamo krajnji ishod,obojica tako radili da ih nebi golmani provalili i glupo je omaložavati Viliana,tehnički je dosta jak i dok je igrao u Šahtjoru poredili su ga sa Ronaldinjom,e posle ga je Murinjo upropastio i stvorio od njega krilnog defanzivca.Još uvek mu pamtim ona dva gola protiv Čelsija u LŠ u grupi je bio još i Juve,kakvu je magiju tada posedovao...posle ode u Anži,što mu je bio promašaj,ali zahvaljujući Etou s njim dođe u paketu u Čelsi!

BlueFortress

pre 6 godina

Hm "osvojen" bod ali gorak ukus gledano posle svega na terenu, moje subjektivno misljenje je da je Celsi imao vise cistih sansi i da je bio cvrsci i stameniji u odbrani. Jako konfuzno u zavrsnici su delovali i mogli su definitivno povesti, gomila nepisanih fudbalskih pravila se desila takodje (Salahov gol).

Bilo kako bilo posle ovog derbija krece 8 lakih kola u najtezem delu sezone sve do 3. Januara i gostovanja Arsenalu! Verujem da ce se do tada ucvrstiti na drugoj poziciji i smanjiti razliku nad Sitijem...Sledi Svonsi , 13/38.

nista o nicemu

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.

Mladen

pre 6 godina

@coki

Videcemo ako nastavi ovako da li ce ga traziti bas svi ti navedeni klubovi. Decko se prelako nalazi u sansama, tehniku ima odlicnu i ne znam gde ti vidis to tvoje odbijanje lopte. Pogledaj samo koliko mu tesko uzimaju loptu, a to nije zbog brzine, vec zbog njegove spretnosti. Ne znam zasto ljudima smeta toliko dobra igra
Salaha, valjda jer nije iz Reala, Barselone... Valjda jer je decko neprimetno presao u Liverpul, bez neke drame, cuti i na terenu pokazuje sta ume. Do sad je postigao gol na sve moguce nacine, to sto mu desna noga nije toliko dobra kao leva, ne opravdava ova tvoja lupetanja. Decko je vec pojacanje sezone i samo neka ovako nastavi.

Mladen

pre 6 godina

@Punisher

Da moguce je igrati sa 8 igraca i sa Azarom koji je klasa i koji je sam pravio probleme Liverpulu. Bez njega ovo ne prolazi...

Neznalica

pre 6 godina

Objektivno gledajući celu utakmicu i kako se odvijala Liverpul treba da bude zadovoljan sa remijem. Opet, kada si toliko blizu pobedi i primiš gol u poslednjim minutima utakmice osećaj je maltene kao da si izgubio.

Ono što Liverpul treba da brine je činjenica da se uvek u odbrani očekuje kiks nekog igrača, danas je to bio golman, i da protivnici do poslednjeg sekunda utakmice očekuju takav kiks.

Inače, ako se izuzme Siti, koji je po meni već praktično osvojio titulu, ovim rezultatom svi ostali timovi ostaju u igri za još tri mesta u LŠ. Mislim ipak da će najpre Čelzi da se izdvoji na drugom mestu iza Sitija. Taktički su možda najjača ekipa u Premijeru, a čeka ih izuzetno povoljan raspored gde do 3. januara i meča sa Arsenalom teško da će neko da im otkine bod. Sve će biti dosta jasnije u naredna tri kola do kada Junajted igra sa Arsenalom i Sitijem.

Aki

pre 6 godina

Odlazak Salaha i Čelsija bio je i verske prirode,dobijao je pretnje od muslimana iz Egipta,naravno nisu odobravali što mu je gazda jevrejin,tako da pored murinja i fundamentalisti su kumovali njegovom odlasku!

oldridz dzon

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.
(nista o nicemu, 25. novembar 2017 23:18)

Frojde, pusti ti moj ego, neciji ego je ovde pisao za Salaha da ce biti promasaj. Posto se desilo suprotno, sad mu traze da igra kao Mesi. Koliko su placeni Morata i Lukaku, koja noga im je jaca?

samo kažem

pre 6 godina

Nije mi baš najjasnije zašto se baca drvlje i kamenje na Minjolea, šta više čovek je bio dobro postavljen da zaštiti tu stranu gola, gol je više splet nesrećnih okolnosti nego njegova greška. Čovek je bio postavljen za udarac sa te strane i to je to. Sve u svemu Liverpul je ponovo nakon prednosti izgubio bilo kakve konce u igri i to je ono što zabrinjava jednostavno vezni red nije sposoban da kontroliše utakmicu kada je ekipa pod pritiskom. Nadam se da će se to promeniti dolaskom Keite. Ofanzivno ekipa je odlična mogu da daju gol bilo kojoj ekipi ali mislim da je i to jedan od problema koji ima ekipa svi igrači su nekako više ofanzivno orjentisani i nema pravog balansa u ekipi. Kada se napada svi gledaju napred i to stvara ogromne probleme u tranziciji u odbranu previše prostora za protivnika. A naravno kad jednom Fabregasu date loptu i prostor da će lopta seći zadnju liniju na pola kako hoćeš i da će i defanzivci (ne branim ih imaju i oni manjkavosti na kilo) izgledati smešnije nego što stvarno jesu

coki

pre 6 godina

oldridz...brate ako ne pratis fudbal tako reci,mojme pametujes.Da si odgledao jos neku utakmicu Salaha iz serije A ili u Liverpulu video bi da decko jednostavno nema desnu nogu.Desavalo mu se u 90% sto postotnih sansi kada je sa desne strane da nece desnom da sutne nego pokusa levom iako je nemoguc ugao pa sutne sa 6 metara od gola 7 metara pored stative.Lik desnom nogom ne dodiruje loptu kada vuce kontru,desnom nogom nikada ne centira cak ni kada je na desnom krilu nego centrira levom spoljnom.Danas dao gol desnom nogom sa 5 metara,po sred gola,po zemlji,iz prvog kontakta desnom nogom sa loptom,spicom.

coki

pre 6 godina

teletabi...dao gol desnom nogom sa pet metara,spicom po zemlji,po sred gola iz prvog kontakta sa loptom.Nije bas golcina sa 20 metara desnom,nije cak ni gol u ugao,blize stativi sa pet metara unutrasnjom.Samo kazem zasto Salah ne igra za Barsu ili Real,nema razlike izmedju Sterlinga i Salaha,brzi su ali previse mana imaju da bi igrali u par top klubova.Razbijao je one sezone sa Suarezom i Sterling i Staridz pa ih sada nema nigde,tj Sterling igra nesto ali realno lose,daje po neki gol,svaku desetu sto postotnu sansu da.Kazem,preslikani Volkot,nema kontrolu lopte ni kreativnost,ali ako im das prostora lete po krilu.

Nastavak

pre 6 godina

Jel ste čuli za onaj vic...?

- Liverpul

Kraj vica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (student, 25. novembar 2017 21:47)Postoji i bolja verzija vica:

Zvezdapartizan ili Partizanzvezda.
Srbijavelikosrbija.
Kraj... mozda i nije vic?
Ali je tragikomicno.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Taj gol mi ubio 12 bodova u fantasyu ... :( 2cs (Gomez, Moreno) , Salah ostao bez 3 bpsa i 1 za izgubljen cs. Mignolet koji pacer

coki

pre 6 godina

Gajetano....Murinjo se odrekao Salaha?Postoji razlog zasto Salah ne igra u Realu,Barsi,Bajernu,Psg-u,Junajtedu,City-u,Chelsiju nego u Liverpulu.Covek nema desnu nogu,a to moze da prodje samo Mesiju,drugo nema dobru tehniku,svaki drugi prijem lopte i for su mu losi,idu u aut ili golaut.Brz je,ima dobru levicu ali to je to.Vrh karijere mu je igranje u Liverpulu koji je 5-6.klub u Engleskoj(sto naravno nije lose,ali nije ni sami vrh tamosnjeg fudbala).Murinjo je tada imao Azara,Vilijana i jos brdo kvalitetnijih fudbalera od Salaha.Imao je npr Sterling jos 10 puta bolju sezonu u Liverpulu pre odlaska u City,cinilo se kao da je nezaustavljiv,i onda dodje sledeca sezona i vidis da lik osim brzine nema nista(nesto kao Volkot i Lenon).Odbija se lopta od njega,neinteligentan,nekreativan,nema dribling.

Bgd

pre 6 godina

Čelzi je ubedljivo najozbiljnija takmičarska ekipa u Engleskoj, očigledno ih PL ne zanima ove godine, gaje nadu i vežbaju za neki značajniji trofej!!

Aki

pre 6 godina

Odlazak Salaha i Čelsija bio je i verske prirode,dobijao je pretnje od muslimana iz Egipta,naravno nisu odobravali što mu je gazda jevrejin,tako da pored murinja i fundamentalisti su kumovali njegovom odlasku!

nista o nicemu

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.

Djole***

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...

Oki

pre 6 godina

Po logici većine Vilian nije hteo da ovako postigne gol zato što je gledao u zemlju a ne u pravcu gola,pa ako se sećate i Drogba je u Minhenskom finalu prilikom šutiranja odlučujućeg penala gledao u zemlju pa svi znamo krajnji ishod,obojica tako radili da ih nebi golmani provalili i glupo je omaložavati Viliana,tehnički je dosta jak i dok je igrao u Šahtjoru poredili su ga sa Ronaldinjom,e posle ga je Murinjo upropastio i stvorio od njega krilnog defanzivca.Još uvek mu pamtim ona dva gola protiv Čelsija u LŠ u grupi je bio još i Juve,kakvu je magiju tada posedovao...posle ode u Anži,što mu je bio promašaj,ali zahvaljujući Etou s njim dođe u paketu u Čelsi!

BlueFortress

pre 6 godina

Hm "osvojen" bod ali gorak ukus gledano posle svega na terenu, moje subjektivno misljenje je da je Celsi imao vise cistih sansi i da je bio cvrsci i stameniji u odbrani. Jako konfuzno u zavrsnici su delovali i mogli su definitivno povesti, gomila nepisanih fudbalskih pravila se desila takodje (Salahov gol).

Bilo kako bilo posle ovog derbija krece 8 lakih kola u najtezem delu sezone sve do 3. Januara i gostovanja Arsenalu! Verujem da ce se do tada ucvrstiti na drugoj poziciji i smanjiti razliku nad Sitijem...Sledi Svonsi , 13/38.

tornatorre

pre 6 godina

Kilavi kasač na duge staze, Milner odigra celu utakmicu, a Firmino, Mane, Lalana maltene presedeše istu.
Henderson, Minjole i Moreno nagazne mine, samo je pitanje ko će od njih da napravi glupost i sahrani svoj tim.
Klop apsolutni antitalenat za taktičke izmene, ne znam da li bi Maradona na vrhuncu svoje karijere uspeo nešto da promeni za 4 minute na terenu.
Staridž, šta uopšte reći, a ne opsovati?
Moj lični utisak - bleda i dosadna utakmica, previše obazriva bez lucidnih poteza vrednih rizika. Poređenje pravim sa utakmicama ova dva tima od pre nekih 5-6 godina.

Gajetano

pre 6 godina

Da pocnem od Murinja koji se za budzasto ladno odrekao Salaha i De Brujnea, a onda se cudom cudi kako je Celzi pustio Matica za tricavih 40-ak miliona funti. Da stvar bude jos cudnija, Matic stvarno fali ovom timu, njegova tzv. zamena Bakajoko je smesan da smesniji ne moze biti.

Da nastavim sa Konteom. Celzi trpa 3-4 komada svima u zadnjih mesec dana, a glavne protagoniste toga drzi na klupi do 75'. Sta ce Fabregas i Pedro na klupi, a krilo igra Zapakosta ciji "centarsutevi" ne mogu ni vola da ubodu. I jos na toj strani gusi Aspilikuetu, koji je napakovao barem 5-6 golova ove sezone.

Da zavrsim sa Klopom. Konacno je izbacio Lovrena iz prve postave, ali zasto nije Minjolea? Covek je totalni kiks, danas Celzi nije posteno ni sut na gol uputio, a onaj neuspeli centarsut (kakva crna magija!?) Vilijana Minjole pusta direktno u mrezu.

Cudan neki mec, ali verujem da se ovi iz Mancestera raduju svemu sto su ovde videli:)

Pozdrav,

Nikki

pre 6 godina

Na kraju najrealniji rezultat. Bilo je bolje kada su usli Vilijan, Pedro i Fabregas umesto pre svih najlosijih danas Zapakoste i Bakajoka. Bakajoko me je danas nervirao kao Matic cele prosle godine tako da izgleda da nije nikakav napredak nego isto ..... Obicno je remi na Enfildu dobar rezultat kao recimo prosle sezone kada smo bili prvi ubedljivo ali danas i ne bas jer Siti bezi sutra verovatno na 11 bodova. Nadam se da ce Junajted i Totenhem uskoro da im uzmu 4,5 poena da se pridje bar malo. Bravo Aspi i Kristensen.

Nikola YNWA

pre 6 godina

Centarsut nije magija...
No, Liverpul em sto nema srece vec duzi niz godina (posle Istanbula), em sto vecina igraca posle sjajne sezone u prethodnim klubovima prelaskom u Liverpul stagniraju, ili propadaju...sad je to slucaj i sa Klopom.
Tuga...traje...

andreas kisser

pre 6 godina

nije nikakva magija, covek je uputio centarsut koji je prilicno srecno zavrsio u mrezi. takodje sutu nije prethodio dribling, vec ga je klavan pametno izgurao u prostor dalje od gola, nakon cega je ovaj zavrnuo loptu. znaci cista sreca, ali je celsi potpuno zasluzio remi! nemam vise ni malo strpljenja za klopa. dve stvari koje su problem kod njega: nije sredio odbranu koja je bila glavni problem liverpula jos za vreme bodzersa, i drugo - nikome nije jasno koji je njegov problem sa izmenama! covek redovno kasni sa izmenama, ili ih cak uopste ne cini. zvuci bezveze da ja kao navijac kritikujem coveka koji se dokazao kao trener, ali ovo vise nisu slucajnosti vec pravila koja se redovno dogadjaju! ok, uvek je vajnalduma da ojaca sredinu nakon salahovog gola, ali to nije dalo rezultat; celsi je pritisnuo, liverpul 10-15 minuta nije izasao sa svoje polovine. znaci vodis tim koji nema pojma kako da odbrani vodjstvo, pa zar nije logicno uvesti izmene vec negde oko 75. minuta!!!??? evo, ako neko ume da mi objasni koja je svrha uvodjenja manea u 89. minutu, zaista bih voleo da cujem! klop odlucuje da odmara svoja dva od tri najbolja igraca, protiv jednog od najjacih timova u ligi, a onda jednog od njih uvodi u 89. minutu? zasto, da bi ovaj dao gol u preostala 4 minuta!? konteu svaka cast, uvodjenjem perda, fabregasa i vilijana je uradio ono sto dobar trener treba da radi; da se igralo jos pet minuta, verovatno bi dali i drugi gol. sutra da smene klopa, ne bi mi bilo zao!

Miki

pre 6 godina

Gol je stvarno lep ali to bi iole ozbiljan golman rutinski uhvatio zivo,Klop je nagomilao 10 krilnih napadaca a krstenog odbrambenog igraca nema,a o Minjoleu ne treba trositi reci rupa obicna,zato i nece osvojiti nista u Liverpulu.

oldridz

pre 6 godina

(coki, 25. novembar 2017 21:52)

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.

coki

pre 6 godina

oldridz...brate ako ne pratis fudbal tako reci,mojme pametujes.Da si odgledao jos neku utakmicu Salaha iz serije A ili u Liverpulu video bi da decko jednostavno nema desnu nogu.Desavalo mu se u 90% sto postotnih sansi kada je sa desne strane da nece desnom da sutne nego pokusa levom iako je nemoguc ugao pa sutne sa 6 metara od gola 7 metara pored stative.Lik desnom nogom ne dodiruje loptu kada vuce kontru,desnom nogom nikada ne centira cak ni kada je na desnom krilu nego centrira levom spoljnom.Danas dao gol desnom nogom sa 5 metara,po sred gola,po zemlji,iz prvog kontakta desnom nogom sa loptom,spicom.

Nastavak

pre 6 godina

Jel ste čuli za onaj vic...?

- Liverpul

Kraj vica!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (student, 25. novembar 2017 21:47)Postoji i bolja verzija vica:

Zvezdapartizan ili Partizanzvezda.
Srbijavelikosrbija.
Kraj... mozda i nije vic?
Ali je tragikomicno.

Punisher

pre 6 godina

Danas smo vidli školski primer kako može sa osam defanzivca da se igra itekako ofanzivan fudbal,Konte je to pokazao i svaka mu čast,ono što me brine je hendikep takvog veznog reda da realizuju bar jednu gol šansu,posebno razočarenje su Bakayoko i Drinkvoter sve više sam ubeđen da će biti promašaji i možda je pametnije da su ostavili Loftus Čika i Čalobu,em su mlađi em bolji u ofanzivi.Po ko zna koji put izvlače nas zlatni rezervisti Wilian ili Fabregas,momci zaslužuju poverenje kluba i da ostanu u sledećoj sezoni ako već ne mogu da se dovedu kvalitetnija i adekvatnija pojačanja!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Hvala Vilijanu za 532e... Tipičan ostrvski derbi, tempo brutalan, dosta taktičkih zamisli, odličan meč stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao. Liv konkretniji u većem djelu meča, zasluženo poveo. Opet mi je bilo nezamislivo da Klop tuče Kontea, prosto da ih dobiju nakon 5 godina sada... X očekivan. Oba tima umorna nakon LŠ, duga putovanja. Žoze profitirao danas, da je birao ne bi moglo bolje. Još sutra da Siti kiksne konačno, pa da bude makar -6, ne bi li konačno Ostrvo jeknulo...
(Djole***, 25. novembar 2017 20:40)

Brate daj neku siguricu, cesto te ide cini mi se.
Ja ne mogu pogoditi sta ce mi stara za rucak napraviti.

Aca

pre 6 godina

njegova magija me kostala za isplatu :-( koja magija hteo da centrira nije ni pogledao, ko je igrao fudbal zna da kad bocka da prebaci golmana uvek prvo pogleda, plus imao je dva coveka u 16m.

coki

pre 6 godina

teletabi...dao gol desnom nogom sa pet metara,spicom po zemlji,po sred gola iz prvog kontakta sa loptom.Nije bas golcina sa 20 metara desnom,nije cak ni gol u ugao,blize stativi sa pet metara unutrasnjom.Samo kazem zasto Salah ne igra za Barsu ili Real,nema razlike izmedju Sterlinga i Salaha,brzi su ali previse mana imaju da bi igrali u par top klubova.Razbijao je one sezone sa Suarezom i Sterling i Staridz pa ih sada nema nigde,tj Sterling igra nesto ali realno lose,daje po neki gol,svaku desetu sto postotnu sansu da.Kazem,preslikani Volkot,nema kontrolu lopte ni kreativnost,ali ako im das prostora lete po krilu.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Moglo je to mnogo bolje, par kontri pogresan pas i par puta ne vide da je neko sam na desnoj strani. Sve u svemu fer rezultat, Baka nema jos to iskustvo treba mu jos vremena da se navikne.

dijabola

pre 6 godina

Zaminljiva utakmica , puno trcanja , brz tempo , ne toliko mnogo sansi koliko polusansi, kao ljubitelj Liverpoola ne shvatam kako Henderson moze da bude kapiten i duet Henderson Milner na sredini terena nije ni za Surdulicu a ne za Liverool.I jedan i drugi ili daju loptu najblizem do sebi ili je salju nazad.

Mladen

pre 6 godina

@coki

Videcemo ako nastavi ovako da li ce ga traziti bas svi ti navedeni klubovi. Decko se prelako nalazi u sansama, tehniku ima odlicnu i ne znam gde ti vidis to tvoje odbijanje lopte. Pogledaj samo koliko mu tesko uzimaju loptu, a to nije zbog brzine, vec zbog njegove spretnosti. Ne znam zasto ljudima smeta toliko dobra igra
Salaha, valjda jer nije iz Reala, Barselone... Valjda jer je decko neprimetno presao u Liverpul, bez neke drame, cuti i na terenu pokazuje sta ume. Do sad je postigao gol na sve moguce nacine, to sto mu desna noga nije toliko dobra kao leva, ne opravdava ova tvoja lupetanja. Decko je vec pojacanje sezone i samo neka ovako nastavi.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Taj gol mi ubio 12 bodova u fantasyu ... :( 2cs (Gomez, Moreno) , Salah ostao bez 3 bpsa i 1 za izgubljen cs. Mignolet koji pacer

Neznalica

pre 6 godina

Objektivno gledajući celu utakmicu i kako se odvijala Liverpul treba da bude zadovoljan sa remijem. Opet, kada si toliko blizu pobedi i primiš gol u poslednjim minutima utakmice osećaj je maltene kao da si izgubio.

Ono što Liverpul treba da brine je činjenica da se uvek u odbrani očekuje kiks nekog igrača, danas je to bio golman, i da protivnici do poslednjeg sekunda utakmice očekuju takav kiks.

Inače, ako se izuzme Siti, koji je po meni već praktično osvojio titulu, ovim rezultatom svi ostali timovi ostaju u igri za još tri mesta u LŠ. Mislim ipak da će najpre Čelzi da se izdvoji na drugom mestu iza Sitija. Taktički su možda najjača ekipa u Premijeru, a čeka ih izuzetno povoljan raspored gde do 3. januara i meča sa Arsenalom teško da će neko da im otkine bod. Sve će biti dosta jasnije u naredna tri kola do kada Junajted igra sa Arsenalom i Sitijem.

oldridz dzon

pre 6 godina

Salah nema desnu nogu? Pogledaj danasnji gol Celsiju. Koja je to noga, srednja? Decko daje glavom, levom, desnom, asistira al ajde da se pise.
(oldridz, 25. novembar 2017 22:25)

Pogledaj sve prodore tokom meca. Kad ide na desnu nogu odmah gubi loptu, al ajde da probas nekog da spustis, cisto da zadovoljis ego.
(nista o nicemu, 25. novembar 2017 23:18)

Frojde, pusti ti moj ego, neciji ego je ovde pisao za Salaha da ce biti promasaj. Posto se desilo suprotno, sad mu traze da igra kao Mesi. Koliko su placeni Morata i Lukaku, koja noga im je jaca?

samo kažem

pre 6 godina

Nije mi baš najjasnije zašto se baca drvlje i kamenje na Minjolea, šta više čovek je bio dobro postavljen da zaštiti tu stranu gola, gol je više splet nesrećnih okolnosti nego njegova greška. Čovek je bio postavljen za udarac sa te strane i to je to. Sve u svemu Liverpul je ponovo nakon prednosti izgubio bilo kakve konce u igri i to je ono što zabrinjava jednostavno vezni red nije sposoban da kontroliše utakmicu kada je ekipa pod pritiskom. Nadam se da će se to promeniti dolaskom Keite. Ofanzivno ekipa je odlična mogu da daju gol bilo kojoj ekipi ali mislim da je i to jedan od problema koji ima ekipa svi igrači su nekako više ofanzivno orjentisani i nema pravog balansa u ekipi. Kada se napada svi gledaju napred i to stvara ogromne probleme u tranziciji u odbranu previše prostora za protivnika. A naravno kad jednom Fabregasu date loptu i prostor da će lopta seći zadnju liniju na pola kako hoćeš i da će i defanzivci (ne branim ih imaju i oni manjkavosti na kilo) izgledati smešnije nego što stvarno jesu

Mladen

pre 6 godina

@Punisher

Da moguce je igrati sa 8 igraca i sa Azarom koji je klasa i koji je sam pravio probleme Liverpulu. Bez njega ovo ne prolazi...