Utorak, 24.10.2017.

12:33

Crno-beli Bilbao – Mutina deca protiv 2. napada EK

Košarkaši Partizana gostuju u utorak u Bilbau, u trećem kolu Evrokupa.

Izvor: AK

Crno-beli Bilbao – Mutina deca protiv 2. napada EK IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Rob74

pre 6 godina

Ne znam sta se svi pale na prepucavanja. Partizan je trenutno daleko od institucije isto onoliko koliko je Zvezda u fudbalu.Ukoliko nekog zanima istorija imate dobre emisije na SOS kanalu.Trenutno stanje je takvo da je Partizan krs tim a da je Zvezda top tim u odnosu na Partizan. Jedini igrac koji je mlad jeste Pecarski i to je to. Igraci sa 22 pa navise nisu ni mladi ni perspektivni vec treba da su vec formirani igraci. Ukoliko tada vec nisu vrhunski igraci nece daleko otici od proseka(uvek ima izuzetaka). U oba tima imate samo jednog mladog igraca koji dobija priliku. Rezultati i takmicenja u kojima se igra govore o tome ko je trenutno bolji.

@ViscoSalejo

pre 6 godina

I još nešto, zaboravio si ubedljivo najmlađeg, Pecarskog. Muta mu je na EK za ove dve utakmice dao skoro 40 minuta. U ABA ligi mnogo manje, a verujem da bismo i ja, i ostali navijači Partizana voleli mnogo više da ga vidimo u ABA jer mislim da dečko baš ima mnogo potencijala. A kada već nemamo ambicija u EK, drago mi je da tamo mlađi igraju što više, jer bi najmanje od svega imalo smisla otići bez ambicije, a ne dati šansu mladima.

CzBg89!

pre 6 godina

Sasa/Kako ih panter sve zna ! Bravo vidi se da pratis Partizan !
(Kakogod, 24. oktobar 2017 13:11)

Vauuu kakva fora.. ajmo svi plus za decka?????

milos.k

pre 6 godina

@veverica
Miler '92 - Rocesti '85 
Gos '94 - Radicevic '94 
Vanja '97 - Feldin '88 
Aranitovic '98 - Lazic '89 
Andric '94 - Dangubic '93 
Cakarevic '88 - Keselj '88 
Velickovic '86 - Lesor '95 
Gavrilovic '93 - Jankovic '93 
Salic '95 - Antic '82 
Samjuels '89 - Bjelica '84 
Pecarski '00 - Dobric '94 
Stevanovic '95 - Jovanovic '93

ajde sad sine racunaj, imas digitron, partizanov prosek 21,66 a zvezdin 27,16

Aleksandra

pre 6 godina

Grobari mrze Gudurica. N. Bjelicu, Simona, Lazu, Jovica,Radanova, Simanica i ostale Zvezdine igrace cak i kada igraju u reprezentaciji

Mara

pre 6 godina

@ViscoSalejo

Obrati pažnju na moj komentar ispod (Mara), ja baš o tome govorim, čak istim rečima kao ti. Ovo je vest o Evrokupu, ja govorim o minutaži o Evrokupu, a navijači CZ uporno prozivaju kako Muta samo razigrava matorce i strance, svaki komentar isti: Gos, Miler, Čakarević, Novica. Partizan je u prilici da sada razigrava mlade i Muta u EK to i radi. Moje poređenje sa Zvezdom u komenteru na koji si naveo je revolt upravo zbog takvih komentara, kakvih je bezbroj. Pročitaj drugi komentar i sve će ti biti jasno.

Srećno večeras u Moskvi.

Skorpion

pre 6 godina

Po ko zna koji put cu ponoviti, Partizanovci su najveci licemeri na svetu. Kada je Zvezda imala mlad tim a Partizan sa drzavnim parama kupovao sta je hteo onda je bilo "puni boraniju", a sada Mutini klinci pa Mutini klinci, jao nemojte da nas dirate jer mi smo mali i nezreli. Nezreli su samo ovi sto pisu komentare iz crno belog tabora i zbog toga nemam nikakvog sazaljenja prema Patlidzanu, nadam se da ce im Bilbao "nabacati" 150 kom. i ne samo Bilbao.

MUSAVI MRAVOJED

pre 6 godina

Ja jesam nominalno navijač Zvezde, ali se iskreno nadam da Partizan može da zaigra bolje i da na ovom teškom gostovanju iznenadi sve i zadrži protivnika ispod 150p.

cicko

pre 6 godina

(веверица, 24. oktobar 2017 15:09)

Kaze lik Vanja Marinkovic I Ognjen Dobric su isto godiste. Vanja '97, a Dobric '94, bas su isto.
Za Dobrica konstantno ste govorili da je naslednik Gudurica, kao da je mladji od Gudurica, a ne da je stariji godinu dana.

Pitanje za ove ostale. Gos je isto godiste kao I Dobric. Kako je onda Dobric mlad, a Gos nije?

веверица

pre 6 godina

мутина деца просечне старости 23 године
звездини маторци просечне старости 26 година
да ли је то баш толика разлика да због тога два тима имају оволико различит медијски третман?
за партизан ће опет сваки пораз са мање од 10 разлике бити херојски подвиг, а свака победа алхемија, док ће за звезду свака победа са мање од 10 разлике бити "тешка победа бледе звезде", док ће сваки пораз бити катастрофа и пропаст клуба.
ето, читајући српске медије, вања маринковић је нба ас за којег је питање само да ли је превише скроман да свима то и покаже, док је огњен добрић бот који улази по пар минута да се прави играчи одморе. исто су годиште. реално је да је огњен добрић много комплетнији играч, иако је вања промовисан пре 3-4 године, а добрић тек у 2. половини прошле.

ViscoSalejo

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.
(Mara, 24. oktobar 2017 14:52)

Kad Evrokup za klub bez ikakve takmicarske ambicije bude identican Evroligi za klub sa takmicarskom ambicijom tad cemo da poredimo. Dotad vidim Vanju i 7,5 minuta Sanija - Tadic ima 0:00. Ostalih nema ni u protokolu.

Mara

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.

One night in May

pre 6 godina

Da Mutini klinci, Vanja, Sani, Peca, Andra, Tadic...malo li je?
(Aleksa, 24. oktobar 2017 13:29)

Ako moze Sanijev prosek sekundi na parketu, za Tadica znamo...

Gосподин Смит

pre 6 godina

Smarate sa mutinon decom i zvezdinom gerijatrijom. Jedini pravi klub za razvitak mladog srpskog, podvlacim srpskog igraca je FMP. Juce petorku protiv zadra cinili Simanic, Radanov, Rakicevic, Uskokovic i Nenadic. Oni mogu tako jer nemaju imperativ rezultata. O megi necu da pisem jer je interes Miskov dzep.

Mara

pre 6 godina

@sasa

Izvinjavam se, moram da ponovim komentar od juče:

U prve dve utakmice, mladi srpski igrači u Partizanu dobili su sledeću minutažu

1. Marinković (20 godina): 65:35, zatim Pecarski (17 godina): 37:14, zatim Šalić (22 godine): 38:52, zatim Andrić (23 godine): 34:18 i na kraju 5. Gavrilović (24 godine): 41:05. Vanja ujedno ima i najveću minutažu, dok je sedamnaestogodišnjak Pecarski igrao skoro 19 minuta po utakmici.

Od Zvezdinih igrača u EL preko 30 minuta imaju Antić, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor, Lazić. Jedino je Dobrić od mladih srpskih igrača dobio zavidnu minutažu, 38:33 (kao sedamnaestogodišnji Pecarski u Partizanu).

Meni je jasno da Zvezda ne može da forsira mlade u meri u kojoj to čini Partizan jer je Zvezdi EL mnogo važnija nego Partizanu EK, za koji i Muta kaže da nema ambicije, i to je u redu.

Samo nemoj posle da neko spinuje kako Muta ne daje šansu mladima. On to u Evropi upravo i radi.

Inače, Semjuels ne igra u ovom kolu, a i "matorac Novica" od 31 godine ima treću najmanju minutažu u Eurokupu u Partizanu (24 minuta na 2 utakmice).

Pozdrav i srećno našim klubovima u Evropi.

Aleka

pre 6 godina

A inace Velickovic i Alimpijevic su isto godiste.Dusan je ubedljivo najmladji trener u Evroligi,a Novicu su Bolden i mali Radnov proletos nadigrali. Momak od 21 god i klinac od 18 godina.

xxl

pre 6 godina

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...
(sasa, 24. oktobar 2017 12:36)

Upali veceras utakmicu cisto da vidis ko ce dobiti koliku minutazu. Uz sve to, Samjuels ne igra veceras. A uz sve to Miler i Gos imaju 25 odnosno 23 godine. 23 godine ima vas Guduric za kojeg i dalje pricate da je klinac i da njegovo vreme tek dolazi. Nego, da li ce Zvezdina decurlija i srpski igraci u vidu Rocestija, Antica, Lesora, Feldina i Bjelice uspeti da pariraju Himkiju?!?!

некле

pre 6 godina

Ајмо Партизан!
Ја Муту готивим због нападачке кошарке, доста ми је рагбија који смо гледали задњих 15-ак година.
Партизан је увек и у фудбалу и у кошарци, и у ватерполу, у сваком спорту, био синоним за нападачку, лепршаву игру и то је тако било деценијама.
Шта се десило задње две деценије, па смо се у сваком спорту срозали као Партизан, стварно не знам, све нас водили неки зихераши од тренера, све нека зихерашка игра, у сваком спорту, а Партизан је кажем у свкаом спорту деценијама био синоним за атрактивну игру.
Са Мутом се у баскету враћамо оним својим правим нападачким коренима.
Има у овој екипи доста малдих талентваних играча, поготово бекова.
Само да гура Мута овакву нападачку кошарку, можемо много ове сезоне.
Мало само да се поради на идивидуалној одбрани и биће то све ок!
Ми сваком можемо да дамо 100 поена а то је онда готово сигурна победа.
Озбиљно и у еврокупу и овде можемо до краја.
И наравно једва чекам дуел са Звездом, да нападом развалимо онај њихов рагби од игре.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ ККП ДА БУДЕ ККП, ПА НИ

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...

Зашто не обратите пажњу на своје јуниоре Милка, Перу, Рочестија, Фелдина, Кешеља??!

За вашу информацију Гос има година колико Добрић, а Милер колико и Дангубић. Уз дужно поштовање према играчком кадру, Звездину екипу вуче једна омања геријатријска група. Зато, пантери моји лимени, дај прођите се Партизана, и не бојте се пуно знам да је фрка, има до априла, маја још времена да покушавате да спинујете и уживате! Послије, не бих вам гарантовао срећу, па зато и разумијем то што пришете овакаве глупости. Спортиски поздрав, напријед српска кошарко! Напријед Партизан, ФМП, ФМП 2, Мега и остали!

klopp

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat.

xxl

pre 6 godina

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...
(sasa, 24. oktobar 2017 12:36)

Upali veceras utakmicu cisto da vidis ko ce dobiti koliku minutazu. Uz sve to, Samjuels ne igra veceras. A uz sve to Miler i Gos imaju 25 odnosno 23 godine. 23 godine ima vas Guduric za kojeg i dalje pricate da je klinac i da njegovo vreme tek dolazi. Nego, da li ce Zvezdina decurlija i srpski igraci u vidu Rocestija, Antica, Lesora, Feldina i Bjelice uspeti da pariraju Himkiju?!?!

Mara

pre 6 godina

@sasa

Izvinjavam se, moram da ponovim komentar od juče:

U prve dve utakmice, mladi srpski igrači u Partizanu dobili su sledeću minutažu

1. Marinković (20 godina): 65:35, zatim Pecarski (17 godina): 37:14, zatim Šalić (22 godine): 38:52, zatim Andrić (23 godine): 34:18 i na kraju 5. Gavrilović (24 godine): 41:05. Vanja ujedno ima i najveću minutažu, dok je sedamnaestogodišnjak Pecarski igrao skoro 19 minuta po utakmici.

Od Zvezdinih igrača u EL preko 30 minuta imaju Antić, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor, Lazić. Jedino je Dobrić od mladih srpskih igrača dobio zavidnu minutažu, 38:33 (kao sedamnaestogodišnji Pecarski u Partizanu).

Meni je jasno da Zvezda ne može da forsira mlade u meri u kojoj to čini Partizan jer je Zvezdi EL mnogo važnija nego Partizanu EK, za koji i Muta kaže da nema ambicije, i to je u redu.

Samo nemoj posle da neko spinuje kako Muta ne daje šansu mladima. On to u Evropi upravo i radi.

Inače, Semjuels ne igra u ovom kolu, a i "matorac Novica" od 31 godine ima treću najmanju minutažu u Eurokupu u Partizanu (24 minuta na 2 utakmice).

Pozdrav i srećno našim klubovima u Evropi.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ ККП ДА БУДЕ ККП, ПА НИ

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...

Зашто не обратите пажњу на своје јуниоре Милка, Перу, Рочестија, Фелдина, Кешеља??!

За вашу информацију Гос има година колико Добрић, а Милер колико и Дангубић. Уз дужно поштовање према играчком кадру, Звездину екипу вуче једна омања геријатријска група. Зато, пантери моји лимени, дај прођите се Партизана, и не бојте се пуно знам да је фрка, има до априла, маја још времена да покушавате да спинујете и уживате! Послије, не бих вам гарантовао срећу, па зато и разумијем то што пришете овакаве глупости. Спортиски поздрав, напријед српска кошарко! Напријед Партизан, ФМП, ФМП 2, Мега и остали!

milos.k

pre 6 godina

@veverica
Miler '92 - Rocesti '85 
Gos '94 - Radicevic '94 
Vanja '97 - Feldin '88 
Aranitovic '98 - Lazic '89 
Andric '94 - Dangubic '93 
Cakarevic '88 - Keselj '88 
Velickovic '86 - Lesor '95 
Gavrilovic '93 - Jankovic '93 
Salic '95 - Antic '82 
Samjuels '89 - Bjelica '84 
Pecarski '00 - Dobric '94 
Stevanovic '95 - Jovanovic '93

ajde sad sine racunaj, imas digitron, partizanov prosek 21,66 a zvezdin 27,16

klopp

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat.

Gосподин Смит

pre 6 godina

Smarate sa mutinon decom i zvezdinom gerijatrijom. Jedini pravi klub za razvitak mladog srpskog, podvlacim srpskog igraca je FMP. Juce petorku protiv zadra cinili Simanic, Radanov, Rakicevic, Uskokovic i Nenadic. Oni mogu tako jer nemaju imperativ rezultata. O megi necu da pisem jer je interes Miskov dzep.

Skorpion

pre 6 godina

Po ko zna koji put cu ponoviti, Partizanovci su najveci licemeri na svetu. Kada je Zvezda imala mlad tim a Partizan sa drzavnim parama kupovao sta je hteo onda je bilo "puni boraniju", a sada Mutini klinci pa Mutini klinci, jao nemojte da nas dirate jer mi smo mali i nezreli. Nezreli su samo ovi sto pisu komentare iz crno belog tabora i zbog toga nemam nikakvog sazaljenja prema Patlidzanu, nadam se da ce im Bilbao "nabacati" 150 kom. i ne samo Bilbao.

некле

pre 6 godina

Ајмо Партизан!
Ја Муту готивим због нападачке кошарке, доста ми је рагбија који смо гледали задњих 15-ак година.
Партизан је увек и у фудбалу и у кошарци, и у ватерполу, у сваком спорту, био синоним за нападачку, лепршаву игру и то је тако било деценијама.
Шта се десило задње две деценије, па смо се у сваком спорту срозали као Партизан, стварно не знам, све нас водили неки зихераши од тренера, све нека зихерашка игра, у сваком спорту, а Партизан је кажем у свкаом спорту деценијама био синоним за атрактивну игру.
Са Мутом се у баскету враћамо оним својим правим нападачким коренима.
Има у овој екипи доста малдих талентваних играча, поготово бекова.
Само да гура Мута овакву нападачку кошарку, можемо много ове сезоне.
Мало само да се поради на идивидуалној одбрани и биће то све ок!
Ми сваком можемо да дамо 100 поена а то је онда готово сигурна победа.
Озбиљно и у еврокупу и овде можемо до краја.
И наравно једва чекам дуел са Звездом, да нападом развалимо онај њихов рагби од игре.

MUSAVI MRAVOJED

pre 6 godina

Ja jesam nominalno navijač Zvezde, ali se iskreno nadam da Partizan može da zaigra bolje i da na ovom teškom gostovanju iznenadi sve i zadrži protivnika ispod 150p.

Aleksandra

pre 6 godina

Grobari mrze Gudurica. N. Bjelicu, Simona, Lazu, Jovica,Radanova, Simanica i ostale Zvezdine igrace cak i kada igraju u reprezentaciji

cicko

pre 6 godina

(веверица, 24. oktobar 2017 15:09)

Kaze lik Vanja Marinkovic I Ognjen Dobric su isto godiste. Vanja '97, a Dobric '94, bas su isto.
Za Dobrica konstantno ste govorili da je naslednik Gudurica, kao da je mladji od Gudurica, a ne da je stariji godinu dana.

Pitanje za ove ostale. Gos je isto godiste kao I Dobric. Kako je onda Dobric mlad, a Gos nije?

Aleka

pre 6 godina

A inace Velickovic i Alimpijevic su isto godiste.Dusan je ubedljivo najmladji trener u Evroligi,a Novicu su Bolden i mali Radnov proletos nadigrali. Momak od 21 god i klinac od 18 godina.

веверица

pre 6 godina

мутина деца просечне старости 23 године
звездини маторци просечне старости 26 година
да ли је то баш толика разлика да због тога два тима имају оволико различит медијски третман?
за партизан ће опет сваки пораз са мање од 10 разлике бити херојски подвиг, а свака победа алхемија, док ће за звезду свака победа са мање од 10 разлике бити "тешка победа бледе звезде", док ће сваки пораз бити катастрофа и пропаст клуба.
ето, читајући српске медије, вања маринковић је нба ас за којег је питање само да ли је превише скроман да свима то и покаже, док је огњен добрић бот који улази по пар минута да се прави играчи одморе. исто су годиште. реално је да је огњен добрић много комплетнији играч, иако је вања промовисан пре 3-4 године, а добрић тек у 2. половини прошле.

CzBg89!

pre 6 godina

Sasa/Kako ih panter sve zna ! Bravo vidi se da pratis Partizan !
(Kakogod, 24. oktobar 2017 13:11)

Vauuu kakva fora.. ajmo svi plus za decka?????

One night in May

pre 6 godina

Da Mutini klinci, Vanja, Sani, Peca, Andra, Tadic...malo li je?
(Aleksa, 24. oktobar 2017 13:29)

Ako moze Sanijev prosek sekundi na parketu, za Tadica znamo...

ViscoSalejo

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.
(Mara, 24. oktobar 2017 14:52)

Kad Evrokup za klub bez ikakve takmicarske ambicije bude identican Evroligi za klub sa takmicarskom ambicijom tad cemo da poredimo. Dotad vidim Vanju i 7,5 minuta Sanija - Tadic ima 0:00. Ostalih nema ni u protokolu.

Mara

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.

@ViscoSalejo

pre 6 godina

I još nešto, zaboravio si ubedljivo najmlađeg, Pecarskog. Muta mu je na EK za ove dve utakmice dao skoro 40 minuta. U ABA ligi mnogo manje, a verujem da bismo i ja, i ostali navijači Partizana voleli mnogo više da ga vidimo u ABA jer mislim da dečko baš ima mnogo potencijala. A kada već nemamo ambicija u EK, drago mi je da tamo mlađi igraju što više, jer bi najmanje od svega imalo smisla otići bez ambicije, a ne dati šansu mladima.

Mara

pre 6 godina

@ViscoSalejo

Obrati pažnju na moj komentar ispod (Mara), ja baš o tome govorim, čak istim rečima kao ti. Ovo je vest o Evrokupu, ja govorim o minutaži o Evrokupu, a navijači CZ uporno prozivaju kako Muta samo razigrava matorce i strance, svaki komentar isti: Gos, Miler, Čakarević, Novica. Partizan je u prilici da sada razigrava mlade i Muta u EK to i radi. Moje poređenje sa Zvezdom u komenteru na koji si naveo je revolt upravo zbog takvih komentara, kakvih je bezbroj. Pročitaj drugi komentar i sve će ti biti jasno.

Srećno večeras u Moskvi.

Rob74

pre 6 godina

Ne znam sta se svi pale na prepucavanja. Partizan je trenutno daleko od institucije isto onoliko koliko je Zvezda u fudbalu.Ukoliko nekog zanima istorija imate dobre emisije na SOS kanalu.Trenutno stanje je takvo da je Partizan krs tim a da je Zvezda top tim u odnosu na Partizan. Jedini igrac koji je mlad jeste Pecarski i to je to. Igraci sa 22 pa navise nisu ni mladi ni perspektivni vec treba da su vec formirani igraci. Ukoliko tada vec nisu vrhunski igraci nece daleko otici od proseka(uvek ima izuzetaka). U oba tima imate samo jednog mladog igraca koji dobija priliku. Rezultati i takmicenja u kojima se igra govore o tome ko je trenutno bolji.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ ККП ДА БУДЕ ККП, ПА НИ

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...

Зашто не обратите пажњу на своје јуниоре Милка, Перу, Рочестија, Фелдина, Кешеља??!

За вашу информацију Гос има година колико Добрић, а Милер колико и Дангубић. Уз дужно поштовање према играчком кадру, Звездину екипу вуче једна омања геријатријска група. Зато, пантери моји лимени, дај прођите се Партизана, и не бојте се пуно знам да је фрка, има до априла, маја још времена да покушавате да спинујете и уживате! Послије, не бих вам гарантовао срећу, па зато и разумијем то што пришете овакаве глупости. Спортиски поздрав, напријед српска кошарко! Напријед Партизан, ФМП, ФМП 2, Мега и остали!

xxl

pre 6 godina

Mutina deca Novica, Cakarevic, Samjuels, Gos, Miler...
(sasa, 24. oktobar 2017 12:36)

Upali veceras utakmicu cisto da vidis ko ce dobiti koliku minutazu. Uz sve to, Samjuels ne igra veceras. A uz sve to Miler i Gos imaju 25 odnosno 23 godine. 23 godine ima vas Guduric za kojeg i dalje pricate da je klinac i da njegovo vreme tek dolazi. Nego, da li ce Zvezdina decurlija i srpski igraci u vidu Rocestija, Antica, Lesora, Feldina i Bjelice uspeti da pariraju Himkiju?!?!

klopp

pre 6 godina

Hahahaha deca... Gos i Miler da se kale po 30+ minuta, zatim veliki jamajkanski vunderkid Semjuels i nista manje Novica Ubica kao najveci talenat.

Aleksandra

pre 6 godina

Grobari mrze Gudurica. N. Bjelicu, Simona, Lazu, Jovica,Radanova, Simanica i ostale Zvezdine igrace cak i kada igraju u reprezentaciji

некле

pre 6 godina

Ајмо Партизан!
Ја Муту готивим због нападачке кошарке, доста ми је рагбија који смо гледали задњих 15-ак година.
Партизан је увек и у фудбалу и у кошарци, и у ватерполу, у сваком спорту, био синоним за нападачку, лепршаву игру и то је тако било деценијама.
Шта се десило задње две деценије, па смо се у сваком спорту срозали као Партизан, стварно не знам, све нас водили неки зихераши од тренера, све нека зихерашка игра, у сваком спорту, а Партизан је кажем у свкаом спорту деценијама био синоним за атрактивну игру.
Са Мутом се у баскету враћамо оним својим правим нападачким коренима.
Има у овој екипи доста малдих талентваних играча, поготово бекова.
Само да гура Мута овакву нападачку кошарку, можемо много ове сезоне.
Мало само да се поради на идивидуалној одбрани и биће то све ок!
Ми сваком можемо да дамо 100 поена а то је онда готово сигурна победа.
Озбиљно и у еврокупу и овде можемо до краја.
И наравно једва чекам дуел са Звездом, да нападом развалимо онај њихов рагби од игре.

Aleka

pre 6 godina

A inace Velickovic i Alimpijevic su isto godiste.Dusan je ubedljivo najmladji trener u Evroligi,a Novicu su Bolden i mali Radnov proletos nadigrali. Momak od 21 god i klinac od 18 godina.

Mara

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.

веверица

pre 6 godina

мутина деца просечне старости 23 године
звездини маторци просечне старости 26 година
да ли је то баш толика разлика да због тога два тима имају оволико различит медијски третман?
за партизан ће опет сваки пораз са мање од 10 разлике бити херојски подвиг, а свака победа алхемија, док ће за звезду свака победа са мање од 10 разлике бити "тешка победа бледе звезде", док ће сваки пораз бити катастрофа и пропаст клуба.
ето, читајући српске медије, вања маринковић је нба ас за којег је питање само да ли је превише скроман да свима то и покаже, док је огњен добрић бот који улази по пар минута да се прави играчи одморе. исто су годиште. реално је да је огњен добрић много комплетнији играч, иако је вања промовисан пре 3-4 године, а добрић тек у 2. половини прошле.

MUSAVI MRAVOJED

pre 6 godina

Ja jesam nominalno navijač Zvezde, ali se iskreno nadam da Partizan može da zaigra bolje i da na ovom teškom gostovanju iznenadi sve i zadrži protivnika ispod 150p.

milos.k

pre 6 godina

@veverica
Miler '92 - Rocesti '85 
Gos '94 - Radicevic '94 
Vanja '97 - Feldin '88 
Aranitovic '98 - Lazic '89 
Andric '94 - Dangubic '93 
Cakarevic '88 - Keselj '88 
Velickovic '86 - Lesor '95 
Gavrilovic '93 - Jankovic '93 
Salic '95 - Antic '82 
Samjuels '89 - Bjelica '84 
Pecarski '00 - Dobric '94 
Stevanovic '95 - Jovanovic '93

ajde sad sine racunaj, imas digitron, partizanov prosek 21,66 a zvezdin 27,16

Skorpion

pre 6 godina

Po ko zna koji put cu ponoviti, Partizanovci su najveci licemeri na svetu. Kada je Zvezda imala mlad tim a Partizan sa drzavnim parama kupovao sta je hteo onda je bilo "puni boraniju", a sada Mutini klinci pa Mutini klinci, jao nemojte da nas dirate jer mi smo mali i nezreli. Nezreli su samo ovi sto pisu komentare iz crno belog tabora i zbog toga nemam nikakvog sazaljenja prema Patlidzanu, nadam se da ce im Bilbao "nabacati" 150 kom. i ne samo Bilbao.

Mara

pre 6 godina

@sasa

Izvinjavam se, moram da ponovim komentar od juče:

U prve dve utakmice, mladi srpski igrači u Partizanu dobili su sledeću minutažu

1. Marinković (20 godina): 65:35, zatim Pecarski (17 godina): 37:14, zatim Šalić (22 godine): 38:52, zatim Andrić (23 godine): 34:18 i na kraju 5. Gavrilović (24 godine): 41:05. Vanja ujedno ima i najveću minutažu, dok je sedamnaestogodišnjak Pecarski igrao skoro 19 minuta po utakmici.

Od Zvezdinih igrača u EL preko 30 minuta imaju Antić, Bjelica, Feldin, Ročesti, Lesor, Lazić. Jedino je Dobrić od mladih srpskih igrača dobio zavidnu minutažu, 38:33 (kao sedamnaestogodišnji Pecarski u Partizanu).

Meni je jasno da Zvezda ne može da forsira mlade u meri u kojoj to čini Partizan jer je Zvezdi EL mnogo važnija nego Partizanu EK, za koji i Muta kaže da nema ambicije, i to je u redu.

Samo nemoj posle da neko spinuje kako Muta ne daje šansu mladima. On to u Evropi upravo i radi.

Inače, Semjuels ne igra u ovom kolu, a i "matorac Novica" od 31 godine ima treću najmanju minutažu u Eurokupu u Partizanu (24 minuta na 2 utakmice).

Pozdrav i srećno našim klubovima u Evropi.

ViscoSalejo

pre 6 godina

@One night in May

Može, naravno. Sani u Eurokupu posle dve utakmice ima 7 i po minuta po utakmici. Koji Srbin devetnaestogodišnjak ima toliko u Zvezdi? Evo, vaš najmlađi Lazarević od 21 godine nakupio čitava 2 i po.
(Mara, 24. oktobar 2017 14:52)

Kad Evrokup za klub bez ikakve takmicarske ambicije bude identican Evroligi za klub sa takmicarskom ambicijom tad cemo da poredimo. Dotad vidim Vanju i 7,5 minuta Sanija - Tadic ima 0:00. Ostalih nema ni u protokolu.

One night in May

pre 6 godina

Da Mutini klinci, Vanja, Sani, Peca, Andra, Tadic...malo li je?
(Aleksa, 24. oktobar 2017 13:29)

Ako moze Sanijev prosek sekundi na parketu, za Tadica znamo...

cicko

pre 6 godina

(веверица, 24. oktobar 2017 15:09)

Kaze lik Vanja Marinkovic I Ognjen Dobric su isto godiste. Vanja '97, a Dobric '94, bas su isto.
Za Dobrica konstantno ste govorili da je naslednik Gudurica, kao da je mladji od Gudurica, a ne da je stariji godinu dana.

Pitanje za ove ostale. Gos je isto godiste kao I Dobric. Kako je onda Dobric mlad, a Gos nije?

CzBg89!

pre 6 godina

Sasa/Kako ih panter sve zna ! Bravo vidi se da pratis Partizan !
(Kakogod, 24. oktobar 2017 13:11)

Vauuu kakva fora.. ajmo svi plus za decka?????

Gосподин Смит

pre 6 godina

Smarate sa mutinon decom i zvezdinom gerijatrijom. Jedini pravi klub za razvitak mladog srpskog, podvlacim srpskog igraca je FMP. Juce petorku protiv zadra cinili Simanic, Radanov, Rakicevic, Uskokovic i Nenadic. Oni mogu tako jer nemaju imperativ rezultata. O megi necu da pisem jer je interes Miskov dzep.

@ViscoSalejo

pre 6 godina

I još nešto, zaboravio si ubedljivo najmlađeg, Pecarskog. Muta mu je na EK za ove dve utakmice dao skoro 40 minuta. U ABA ligi mnogo manje, a verujem da bismo i ja, i ostali navijači Partizana voleli mnogo više da ga vidimo u ABA jer mislim da dečko baš ima mnogo potencijala. A kada već nemamo ambicija u EK, drago mi je da tamo mlađi igraju što više, jer bi najmanje od svega imalo smisla otići bez ambicije, a ne dati šansu mladima.

Mara

pre 6 godina

@ViscoSalejo

Obrati pažnju na moj komentar ispod (Mara), ja baš o tome govorim, čak istim rečima kao ti. Ovo je vest o Evrokupu, ja govorim o minutaži o Evrokupu, a navijači CZ uporno prozivaju kako Muta samo razigrava matorce i strance, svaki komentar isti: Gos, Miler, Čakarević, Novica. Partizan je u prilici da sada razigrava mlade i Muta u EK to i radi. Moje poređenje sa Zvezdom u komenteru na koji si naveo je revolt upravo zbog takvih komentara, kakvih je bezbroj. Pročitaj drugi komentar i sve će ti biti jasno.

Srećno večeras u Moskvi.

Rob74

pre 6 godina

Ne znam sta se svi pale na prepucavanja. Partizan je trenutno daleko od institucije isto onoliko koliko je Zvezda u fudbalu.Ukoliko nekog zanima istorija imate dobre emisije na SOS kanalu.Trenutno stanje je takvo da je Partizan krs tim a da je Zvezda top tim u odnosu na Partizan. Jedini igrac koji je mlad jeste Pecarski i to je to. Igraci sa 22 pa navise nisu ni mladi ni perspektivni vec treba da su vec formirani igraci. Ukoliko tada vec nisu vrhunski igraci nece daleko otici od proseka(uvek ima izuzetaka). U oba tima imate samo jednog mladog igraca koji dobija priliku. Rezultati i takmicenja u kojima se igra govore o tome ko je trenutno bolji.