Ponedeljak, 18.09.2017.

00:26

Vučić: Hrabro ste se borili za Srbiju

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, i drugi srpski zvaničnici čestitali su košarkašima Srbije osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Hrabro ste se borili za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

1305 Komentari

Sortiraj po:

gigatrend

pre 6 godina

Pazi kad moram da lupam minuse na komentare "podrške" košarkašima.

Auuuuuu, koliko su neki nisko pali!! Mene je definitivno sramota koliko nam dobro ide.

Antibotina

pre 6 godina

Za botine kratko uputstvo: kosarka je igra u kojoj je cilj ubaciti loptu u kos koji je visok 3.05m, pogodak iz igre vredi 2 poena, pogodak iza linije 6.75 vredi 3 poena, utakmica traje 40 minuta i igra je po pet igraca iz svake ekipe

Крагујевчанин®

pre 6 godina

Санела, Тина, Цеца, Сара, Мина, Ангела, Мила, Јанка, Милица...топ коментари и сви "свака част Вучићу".

KG

pre 6 godina

"Najbolja smo ekipa u regionu i na balkanu " @kika

A Slovenija je u Aziji i to na daaaalekom istoku?! Ili u Africi?

Pa, dobro, bre! Sto ne procitas sta napises?

Delija

pre 6 godina

Kao prvo, sve cestitke Reprezentaciji Srbije na pokazanoj snazi, upornosti i timskom duhu. Kao drugo, gledam imena komentatora..Mica, Maca, Ceca, Mara, Mira..... Nisu to botovi, nego jedna BOTINA koja menja nadimke i komentarise kako bi se dodvorio vodji. Mozda za to prima i platu.

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 6 godina

Jel jos nekome sumnjivi ovi bledi komentari podrske nasima na ovoj vesti?? Kao neki botovski smrad da se oseca...

Vasa

pre 6 godina

Cenim nase kosarkase jer su nasu zemlju opet prikazali kao jednu veliku sportsku zemlju i dosli do rezultata i osvojene medalje, sta reci nego zlatni momci.

Cikas

pre 6 godina

Podrska sa trbina i sa malih ekrana je jako znacila za igru nasim kosarkasima koji su se do poslednjeg dana borili i uspeli svoj cilj i dostigli medalju.

milena

pre 6 godina

Ovo srebrni momci su za mene uvek zlatni. Zaduzili su nas za ceo zivot. Treba da budemo ponosni na sve njih. Ceo svet treba da im skida kapu gde god se pojave.

Mara

pre 6 godina

Gradjani kraj malih ekrana su pratili igru uz navijanje iako ih kosarkasi nisu culi, ali podsvesno su znali da je cela Srbija uz njih.

Miša

pre 6 godina

Došli su momci do finala a to je uspeh.Možda sada nisu pobedili ali sledeći put pobeda će biti u njihovim rukama! Čestitam im srebro jer sija kao zlato!

jelena

pre 6 godina

Ovi momci su oličenje sloge, prijateljstva, profesionalizma, hrabrosti, talenta, fer-pleja...Hvala vam što se osećamo ponosni i srećni!

Dragan

pre 6 godina

Slovenci su igrali odlicno ali su imali i pomoc sudija,cestitam vam na borbenosti i na zalaganju tokom celog turnira,bravo momci

Vzh

pre 6 godina

Znao sam da Dončić, ne može mnogo toga da učini u finalu, iz tog razloga sam ga odigrao minus u kladionici, u sve tri rubrike...

kiki

pre 6 godina

Kao sto je i sam predsednik rekao nasi momci su se stvarno borili i na najbolji nacin predstavili nasu zemlju. Uloteno je dosta truda i odricanja. Svaka cast momci.

Milana

pre 6 godina

Kao lavovi!!!!
Jedino sto mi uvek moramo da igramo tri puta jace od ostalih da bi pobedili i sudije.....a sa petom ppostavom u rednu to zaista nije bilo moguce!
Bravo momci!

Timot

pre 6 godina

Selektor Srbije na pauzi govori igračima na Srpskom jeziku, trener Slovenije (Srbin), govori igračima " Slovenije " na Engleskom.

Mika

pre 6 godina

Kosarkasi su uvek bili u svetskom vrhu kosarke i zato im cestitam od srca jer su dali sve od sebe i jos jednom obradovali sve nas u Srbiji

Slavko

pre 6 godina

Ova medalja sija zlatnim sjajem posle svih pehova koje smo imali sa otkazima igraca i tretmana kojeg smoimali na samom prvenstvu.

Dobrila Matic

pre 6 godina

Srebrna medalja na evropskom prvenstvu je izuzetan uspeh i nema razloga da se umanjuje uspeh nasih kosarkasa. Zasluzuju sve cestitke, svaka cast momci!

Mladen

pre 6 godina

Naši momci mogu sve ali protiv nesposobnih i pokvarenih sudija niko ne može, 12 veličanstvenih bez 7 genijalaca odradilo je lavovski posao među hijenama.

Slavko

pre 6 godina

Sada se videlo koliko su nam falili Teodosic,Jokic,Nedovic,Kalinic,sa njima bi osvojili zlato kao od sale,ali na kraju i srebro je odlicno

Miloš

pre 6 godina

Suze u očima su bile zbog nanete nepravde od strane sudija ali neka sve se vraća i Srbija sledeći put odnosi zlato.Čestitam našim herojima!

Mitar N.

pre 6 godina

Oko vrata nose medalje naši vrhunski košarkaši pa nemaju razloga za sekiraciju jer nacija je uz njih!Išli su srcem i odličan su rezultat napravili!

Trajko

pre 6 godina

Nema spora, borili su se muški, Jović da se ove godine nije povređivao i Zvezda bi mnogo bolje prošla u evroligi, a Srbija bi pobedila Sloveniju...

Sava

pre 6 godina

Svaka cast reprezentaciji na borbenosti, presli su preko svih problema sa povredama pojedinih igraca i dobili su veliku podrsku od cele Srbije!

Najbolja

pre 6 godina

Košarkašima Srbije sve čestitke za osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Hrabro i smelo, samo napred!

Oliver Kosta

pre 6 godina

Ali faca Macvana kapitena?! Pojeo bi parket da moze. Bravo Srbija!!!! Svaka cast. Da su igrali Lazic i Jovic pritisli bi dodatno Dragica u prvom poluvremenu kad nas je razbio sam. Ovako se Bogdanovic trosio i u odbrani i u organizaciji napada pa je poslednjih pet minuta kada nam je najvise trebao spreman i odmoran bio "death meat" . Steta. Ipak svaka cast momcima. Nisam ovo ocekivao sa ovakvom ekipom. Bravo Sale i bravo momci. Srpski inat jos jednom na delu. Bice bolje kad budemo kompletni jednog dana. Zahvaliti se Bircevicu,Micicu,Guduricu na doprinosu. Dobili su po medalju i to im je zauvek i uvek. Ne znam sto na prvenstvu nije bilo Andjusica,Paunica,Micova. Odlicni igraci. U svakom slucaju bolji od pomenutih. Ali dobro. Verujem i verovacu u selektorov rad kao i do sada. Zasluzio je to zauvek . Jedan Sale Djordjevic. Da je mogao samo da se presvuce i da odigra poslednjih pet minuta....?

milanaleksandra

pre 6 godina

Hrabro ste se borili za vas same, pa za svoju porodicu, pa za svoju Srbiju i narod. Svaka vam cast do koje faze ste stigli, ponosni smo na vas samo tako nastavite.

Ivanitza

pre 6 godina

Hrabrost je drugo ime za našu reprezentaciju!!!!Pored lične karijere oni su bili u kampu i pripremali se da igraju za našu zemlju celo leto!Hvala im na tome!Velika imena sa još većim srcima koja kucaju za nas i sa nama!

Darko

pre 6 godina

Hvala im sto su me ponovo ucinili ponsnim sto sam Srbin, hvala im za svaku grasku znoja koju su pustili zbog nas, hvala im sto su se borili do kraja, HVALA IM!!!!

Marko Lučić

pre 6 godina

I pored ogromnih pehova sa kojima su se naši momci susrećali uspeli su da dobace do srebta i zaista zaslužuju sve čestitke.

Novak

pre 6 godina

Ovo je medalja zlatnog sjaja jer nije se moglo protiv Slovenije i sudija zajedno, momci su pokazali kako se treba boriti za Srbiju!

Mihajlo

pre 6 godina

Cestitam nasim kosarkasima na osvojenoj srebrnoj medalji. Da je bilo vise srece u finalnoj utakmici a manje sudijskih gresaka, mi bi osvojili zlato i sa drugim timom. Sramota je sta su sudije sve sudile i kako nisu imale ujednacen kriterijum.

Bojan

pre 6 godina

Veliko je srce naših košarkaša, pokazali su kako se bori za dres reprezentacije. Svaka vam čast momci vi ste ponos naše zemlje.

Ivanitza

pre 6 godina

Dokazali smo još jednom da smo zemlja košarke!!!Najbolji smo i to ništa i niko ne može osporiti!Bravo za naše košarkaše!

Nikola

pre 6 godina

Ovo su momci koji su bili tu kada je najteze, nisu otkazali zbog para i "povreda" zasluzuju svako postovanje i naklon, pokazali su ko su i kako se bore Srbi!!!

znanje-imanje

pre 6 godina

Sad OBAVEZNO intervju Dejana Bodiroge i Zorana Radovića!
Finale je potvrda obesmišljenost svih kontinentalnih šampionata, u sportovima svim. Druga straight novčana takmičenja dominiraju - a onda eto i ovakvo bude izrežirano novcem svejedno i opet!
Mnogo je znalačkih kritičkih komentara. Da - Đorđević nije veliki trener ni tehnički ni interaktivno, što se na duže staze vidi u klupskoj košarci. Bogdanović nije niti će ikada biti Danilović. Ritam kad šta uraditi nema i to se ne može naučiti. Gudurić nažalost ima rupu u glavi i tu isto nema popravke. Itd. Itd. A tek kliše da su neobjektivnima sudije uvek krive...
Jeste sve to tačno, nismo imali dan, Slovenci igrali odličan šampionat i nismo iskoristili povredu Luke i zamor Zorana i finiš sa onakvim timom Slovenije... ali ipak su sve te primedbe protiv nas netačne kao jednostrane. Tačne su u overall i višedimenzionalnoj analizi. Ali - zašto bi mi pa morali da budemo savršeni? Bogdanović je najbolji Danilović kojeg sada imamo. Samo motivator kao Đorđević uopšte može da stigne dovde sa ovoliko otkaza itd. itd. Ne bi nas pobedili niti bez dana odmora više niti bez zmajčeka Rendolfa a ni da smo imali 12og igrača - bilo kog!
Glupo mi je sad išta slaviti. Ali još je gluplje ćutati. Do 26-20 bi očito da ćemo ih uneti u koš. To bi uzbuna - i otad pokradeni smo kako se retko, retko viđa. Odnosno baš taj turbo-krađa skok pokazuje da im je pobeda upisana unapred.
Ali ko sam pa ja? Pitajte vi ovo lepo DB i ZR!
(nikako ne AV i AB!)

Uros

pre 6 godina

Nije sada zlato ali zlata ce biti, dominiracemo mi sa ovakvim momcima narednih decenija opet, svi do jednog su izginuli na terenu, ponos.

sima

pre 6 godina

Vise nego dostojno ste predstavljali svoju Srbiju i doneli nam jos jednu medalju u moru medalja i zato sve cestitke od svih gradjana Srbije.

zoka

pre 6 godina

Sve cestitke za sve sto ste cinili i cinicete za Srbiju i nas gradjane.Sasa je doneo Srbiji jos jedno odlicje sa kojim se ponosi Srbija.

Krle

pre 6 godina

Da nam je neko pre prvenstva ponudio srebro oberucke bi ga prihvatili, tako da momci svaka vama cast na srcanosti, borbi i rezultatu, naklon.

lobo

pre 6 godina

"Hrabro ste se borili za Srbiju, za grb, zastavu"- kao da su reči sa Solunskog fronta, Kolubarske bitke, Kosovskog boja - nacionalna i patriotska retorika. A SAMO SE RADI O SPORTU, koji pola Srbije i ne zanima. Ne znam da li bi jos neki politicar na svetu tako govorio, osim ovih nasih sa Balkana. I nisu se birili samo za Srbiju, svako ce dobiti po 30.000 evra i penziju od 1000 evra od 40'godine. A izmanipulisani narod ce i dalje da zivi turobni zivot.

Milena

pre 6 godina

S obzirom da su pojedini igraci izostali zbog povreda, iskreno, nisam se nadala osvajanju nekog mesta na EP. Svaka cast momci!! Pokazali ste kako se igra srcem i za reprezentaciju!!

Jasna

pre 6 godina

Samo onan ko nije gledao moze da se zali zato sto nije osvojeno zlato, ali momci su se zaista lavovski borili do zadnje sekunde utakmice.

maja

pre 6 godina

Kruzi prica da su ocajni Hrvati rekli za Sasu da je toliko mocan da bi osvojio medalju da je na takmicenje poveo i orkestar trubaca iz Guce.Time je sve receno.Cestitke za veliki uspeh.

Vračarac

pre 6 godina

Najkiselija fotografija u istoriji fotografija. Na svačijem licu se vidi gorčina zbog nepravde koju smo doživeli sa sudijama. Niko ovo srebro nije prihvatio kao uspeh, a to je u neku ruku dobar znak i pokazatelj koliko je ovaj tim gladan, ambiciozan i spreman za zlato. Mislim da sa takvim stavom ono MORA kad tad da završi ponovo u našim rukama! Dođeš do finala bez 7 standardnih (da ne računam Markovića koji je svojevoljno završio), na takmičenju ti se još dvojica povrede, uključujući glavnog pleja, i uprkos svemu, mi igramo egal sa ekipom koja je razbila Španiju... ali nismo mogli i protiv sudija sve četiri četvrtine. Barem jednu da su malo iskulirali sa ludilom mozga. Naravno da su se na kraju i umorili, fizički i psihički, što je rezultiralo i greškama u napadu. Ako postoji neka košarkaška kosmička pravda, nek' nam se ona vrati protiv Amera na sledećem svetskom prvenstvu. To bi nam zalečilo sve pređašnje rane.

Hvala i dovidjenja

pre 6 godina

Nadam se da ce smeniti Djordjevica. Cela Evropa je videla kako je izignorisao nasu premijerku. Moguce je da je ugrozio i izvoz nasih Mercedesa.

Kalimero

pre 6 godina

Sta ce on u SPORT-vestima.Samo cekam da jedan dan krenem da citam vremensku prognozu kad ono Vucic...samo jos tu nije bio...I pisem ovo cisto da vidim da li se sme objaviti nesto protiv 'velikog vodje' ili je i b92 postala SNS svojina

Zoks

pre 6 godina

Ovima je posao da obezbede da ti ljudi u Srbiji zive nekim normalnim zivotom da imaju normalne plate i penzije...
Oni fino cestitaju slikaju se po utakmicama a drzava rasulo


To je toliko degutantno videti ih po lozama

Mare

pre 6 godina

Malo mi je sto se osecam kao da me je pregazio teretnjak pun TA peci, nego jos naletim na ovu vest. Ali dobro, bar je publika izvizdala njegovu izaslanicu, i jos je Sale u prolazu iskulirao. Bar nesto lepo veceras, pored Donciceve mame i devojke u publici.

SNS bot broj 453

pre 6 godina

Zahvaqujući predanosti i svakodnevnoj podršci predsednika Vučića koji je košarkapima omogućio najbolje moguće uslove, "orlovi" su uzeli srebro, dostojno prezentujući Srbiju.

Jevtokas

pre 6 godina

Sada ce navalica botova, SNS ovih, da hvale gospodina, u cijoj je zemlji prosek plate 18 000 dinara ili tj 150e, sem' njegovog Beograda. Inace Bogdane svaka ti cast, nisi mogao sam.. Vec si postao legenda Srpse kosarke. Volimo te!

Antibotina

pre 6 godina

Za botine kratko uputstvo: kosarka je igra u kojoj je cilj ubaciti loptu u kos koji je visok 3.05m, pogodak iz igre vredi 2 poena, pogodak iza linije 6.75 vredi 3 poena, utakmica traje 40 minuta i igra je po pet igraca iz svake ekipe

SNS bot broj 453

pre 6 godina

Zahvaqujući predanosti i svakodnevnoj podršci predsednika Vučića koji je košarkapima omogućio najbolje moguće uslove, "orlovi" su uzeli srebro, dostojno prezentujući Srbiju.

Delija

pre 6 godina

Kao prvo, sve cestitke Reprezentaciji Srbije na pokazanoj snazi, upornosti i timskom duhu. Kao drugo, gledam imena komentatora..Mica, Maca, Ceca, Mara, Mira..... Nisu to botovi, nego jedna BOTINA koja menja nadimke i komentarise kako bi se dodvorio vodji. Mozda za to prima i platu.

Крагујевчанин®

pre 6 godina

Санела, Тина, Цеца, Сара, Мина, Ангела, Мила, Јанка, Милица...топ коментари и сви "свака част Вучићу".

Mare

pre 6 godina

Malo mi je sto se osecam kao da me je pregazio teretnjak pun TA peci, nego jos naletim na ovu vest. Ali dobro, bar je publika izvizdala njegovu izaslanicu, i jos je Sale u prolazu iskulirao. Bar nesto lepo veceras, pored Donciceve mame i devojke u publici.

kiki

pre 6 godina

Kao sto je i sam predsednik rekao nasi momci su se stvarno borili i na najbolji nacin predstavili nasu zemlju. Uloteno je dosta truda i odricanja. Svaka cast momci.

Jevtokas

pre 6 godina

Sada ce navalica botova, SNS ovih, da hvale gospodina, u cijoj je zemlji prosek plate 18 000 dinara ili tj 150e, sem' njegovog Beograda. Inace Bogdane svaka ti cast, nisi mogao sam.. Vec si postao legenda Srpse kosarke. Volimo te!

KG

pre 6 godina

"Najbolja smo ekipa u regionu i na balkanu " @kika

A Slovenija je u Aziji i to na daaaalekom istoku?! Ili u Africi?

Pa, dobro, bre! Sto ne procitas sta napises?

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 6 godina

Jel jos nekome sumnjivi ovi bledi komentari podrske nasima na ovoj vesti?? Kao neki botovski smrad da se oseca...

Kalimero

pre 6 godina

Sta ce on u SPORT-vestima.Samo cekam da jedan dan krenem da citam vremensku prognozu kad ono Vucic...samo jos tu nije bio...I pisem ovo cisto da vidim da li se sme objaviti nesto protiv 'velikog vodje' ili je i b92 postala SNS svojina

Hvala i dovidjenja

pre 6 godina

Nadam se da ce smeniti Djordjevica. Cela Evropa je videla kako je izignorisao nasu premijerku. Moguce je da je ugrozio i izvoz nasih Mercedesa.

gigatrend

pre 6 godina

Pazi kad moram da lupam minuse na komentare "podrške" košarkašima.

Auuuuuu, koliko su neki nisko pali!! Mene je definitivno sramota koliko nam dobro ide.

Zoks

pre 6 godina

Ovima je posao da obezbede da ti ljudi u Srbiji zive nekim normalnim zivotom da imaju normalne plate i penzije...
Oni fino cestitaju slikaju se po utakmicama a drzava rasulo


To je toliko degutantno videti ih po lozama

lobo

pre 6 godina

"Hrabro ste se borili za Srbiju, za grb, zastavu"- kao da su reči sa Solunskog fronta, Kolubarske bitke, Kosovskog boja - nacionalna i patriotska retorika. A SAMO SE RADI O SPORTU, koji pola Srbije i ne zanima. Ne znam da li bi jos neki politicar na svetu tako govorio, osim ovih nasih sa Balkana. I nisu se birili samo za Srbiju, svako ce dobiti po 30.000 evra i penziju od 1000 evra od 40'godine. A izmanipulisani narod ce i dalje da zivi turobni zivot.

Vračarac

pre 6 godina

Najkiselija fotografija u istoriji fotografija. Na svačijem licu se vidi gorčina zbog nepravde koju smo doživeli sa sudijama. Niko ovo srebro nije prihvatio kao uspeh, a to je u neku ruku dobar znak i pokazatelj koliko je ovaj tim gladan, ambiciozan i spreman za zlato. Mislim da sa takvim stavom ono MORA kad tad da završi ponovo u našim rukama! Dođeš do finala bez 7 standardnih (da ne računam Markovića koji je svojevoljno završio), na takmičenju ti se još dvojica povrede, uključujući glavnog pleja, i uprkos svemu, mi igramo egal sa ekipom koja je razbila Španiju... ali nismo mogli i protiv sudija sve četiri četvrtine. Barem jednu da su malo iskulirali sa ludilom mozga. Naravno da su se na kraju i umorili, fizički i psihički, što je rezultiralo i greškama u napadu. Ako postoji neka košarkaška kosmička pravda, nek' nam se ona vrati protiv Amera na sledećem svetskom prvenstvu. To bi nam zalečilo sve pređašnje rane.

znanje-imanje

pre 6 godina

Sad OBAVEZNO intervju Dejana Bodiroge i Zorana Radovića!
Finale je potvrda obesmišljenost svih kontinentalnih šampionata, u sportovima svim. Druga straight novčana takmičenja dominiraju - a onda eto i ovakvo bude izrežirano novcem svejedno i opet!
Mnogo je znalačkih kritičkih komentara. Da - Đorđević nije veliki trener ni tehnički ni interaktivno, što se na duže staze vidi u klupskoj košarci. Bogdanović nije niti će ikada biti Danilović. Ritam kad šta uraditi nema i to se ne može naučiti. Gudurić nažalost ima rupu u glavi i tu isto nema popravke. Itd. Itd. A tek kliše da su neobjektivnima sudije uvek krive...
Jeste sve to tačno, nismo imali dan, Slovenci igrali odličan šampionat i nismo iskoristili povredu Luke i zamor Zorana i finiš sa onakvim timom Slovenije... ali ipak su sve te primedbe protiv nas netačne kao jednostrane. Tačne su u overall i višedimenzionalnoj analizi. Ali - zašto bi mi pa morali da budemo savršeni? Bogdanović je najbolji Danilović kojeg sada imamo. Samo motivator kao Đorđević uopšte može da stigne dovde sa ovoliko otkaza itd. itd. Ne bi nas pobedili niti bez dana odmora više niti bez zmajčeka Rendolfa a ni da smo imali 12og igrača - bilo kog!
Glupo mi je sad išta slaviti. Ali još je gluplje ćutati. Do 26-20 bi očito da ćemo ih uneti u koš. To bi uzbuna - i otad pokradeni smo kako se retko, retko viđa. Odnosno baš taj turbo-krađa skok pokazuje da im je pobeda upisana unapred.
Ali ko sam pa ja? Pitajte vi ovo lepo DB i ZR!
(nikako ne AV i AB!)

maja

pre 6 godina

Kruzi prica da su ocajni Hrvati rekli za Sasu da je toliko mocan da bi osvojio medalju da je na takmicenje poveo i orkestar trubaca iz Guce.Time je sve receno.Cestitke za veliki uspeh.

sima

pre 6 godina

Vise nego dostojno ste predstavljali svoju Srbiju i doneli nam jos jednu medalju u moru medalja i zato sve cestitke od svih gradjana Srbije.

Jasna

pre 6 godina

Samo onan ko nije gledao moze da se zali zato sto nije osvojeno zlato, ali momci su se zaista lavovski borili do zadnje sekunde utakmice.

Dragan

pre 6 godina

Slovenci su igrali odlicno ali su imali i pomoc sudija,cestitam vam na borbenosti i na zalaganju tokom celog turnira,bravo momci

zoka

pre 6 godina

Sve cestitke za sve sto ste cinili i cinicete za Srbiju i nas gradjane.Sasa je doneo Srbiji jos jedno odlicje sa kojim se ponosi Srbija.

Uros

pre 6 godina

Nije sada zlato ali zlata ce biti, dominiracemo mi sa ovakvim momcima narednih decenija opet, svi do jednog su izginuli na terenu, ponos.

Krle

pre 6 godina

Da nam je neko pre prvenstva ponudio srebro oberucke bi ga prihvatili, tako da momci svaka vama cast na srcanosti, borbi i rezultatu, naklon.

Milena

pre 6 godina

S obzirom da su pojedini igraci izostali zbog povreda, iskreno, nisam se nadala osvajanju nekog mesta na EP. Svaka cast momci!! Pokazali ste kako se igra srcem i za reprezentaciju!!

Mihajlo

pre 6 godina

Cestitam nasim kosarkasima na osvojenoj srebrnoj medalji. Da je bilo vise srece u finalnoj utakmici a manje sudijskih gresaka, mi bi osvojili zlato i sa drugim timom. Sramota je sta su sudije sve sudile i kako nisu imale ujednacen kriterijum.

milanaleksandra

pre 6 godina

Hrabro ste se borili za vas same, pa za svoju porodicu, pa za svoju Srbiju i narod. Svaka vam cast do koje faze ste stigli, ponosni smo na vas samo tako nastavite.

Ivanitza

pre 6 godina

Hrabrost je drugo ime za našu reprezentaciju!!!!Pored lične karijere oni su bili u kampu i pripremali se da igraju za našu zemlju celo leto!Hvala im na tome!Velika imena sa još većim srcima koja kucaju za nas i sa nama!

Bojan

pre 6 godina

Veliko je srce naših košarkaša, pokazali su kako se bori za dres reprezentacije. Svaka vam čast momci vi ste ponos naše zemlje.

Ivanitza

pre 6 godina

Dokazali smo još jednom da smo zemlja košarke!!!Najbolji smo i to ništa i niko ne može osporiti!Bravo za naše košarkaše!

Sava

pre 6 godina

Svaka cast reprezentaciji na borbenosti, presli su preko svih problema sa povredama pojedinih igraca i dobili su veliku podrsku od cele Srbije!

Nikola

pre 6 godina

Ovo su momci koji su bili tu kada je najteze, nisu otkazali zbog para i "povreda" zasluzuju svako postovanje i naklon, pokazali su ko su i kako se bore Srbi!!!

Najbolja

pre 6 godina

Košarkašima Srbije sve čestitke za osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Hrabro i smelo, samo napred!

Darko

pre 6 godina

Hvala im sto su me ponovo ucinili ponsnim sto sam Srbin, hvala im za svaku grasku znoja koju su pustili zbog nas, hvala im sto su se borili do kraja, HVALA IM!!!!

Novak

pre 6 godina

Ovo je medalja zlatnog sjaja jer nije se moglo protiv Slovenije i sudija zajedno, momci su pokazali kako se treba boriti za Srbiju!

Marko Lučić

pre 6 godina

I pored ogromnih pehova sa kojima su se naši momci susrećali uspeli su da dobace do srebta i zaista zaslužuju sve čestitke.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Ali faca Macvana kapitena?! Pojeo bi parket da moze. Bravo Srbija!!!! Svaka cast. Da su igrali Lazic i Jovic pritisli bi dodatno Dragica u prvom poluvremenu kad nas je razbio sam. Ovako se Bogdanovic trosio i u odbrani i u organizaciji napada pa je poslednjih pet minuta kada nam je najvise trebao spreman i odmoran bio "death meat" . Steta. Ipak svaka cast momcima. Nisam ovo ocekivao sa ovakvom ekipom. Bravo Sale i bravo momci. Srpski inat jos jednom na delu. Bice bolje kad budemo kompletni jednog dana. Zahvaliti se Bircevicu,Micicu,Guduricu na doprinosu. Dobili su po medalju i to im je zauvek i uvek. Ne znam sto na prvenstvu nije bilo Andjusica,Paunica,Micova. Odlicni igraci. U svakom slucaju bolji od pomenutih. Ali dobro. Verujem i verovacu u selektorov rad kao i do sada. Zasluzio je to zauvek . Jedan Sale Djordjevic. Da je mogao samo da se presvuce i da odigra poslednjih pet minuta....?

Slavko

pre 6 godina

Ova medalja sija zlatnim sjajem posle svih pehova koje smo imali sa otkazima igraca i tretmana kojeg smoimali na samom prvenstvu.

Milana

pre 6 godina

Kao lavovi!!!!
Jedino sto mi uvek moramo da igramo tri puta jace od ostalih da bi pobedili i sudije.....a sa petom ppostavom u rednu to zaista nije bilo moguce!
Bravo momci!

Dobrila Matic

pre 6 godina

Srebrna medalja na evropskom prvenstvu je izuzetan uspeh i nema razloga da se umanjuje uspeh nasih kosarkasa. Zasluzuju sve cestitke, svaka cast momci!

Mitar N.

pre 6 godina

Oko vrata nose medalje naši vrhunski košarkaši pa nemaju razloga za sekiraciju jer nacija je uz njih!Išli su srcem i odličan su rezultat napravili!

Miša

pre 6 godina

Došli su momci do finala a to je uspeh.Možda sada nisu pobedili ali sledeći put pobeda će biti u njihovim rukama! Čestitam im srebro jer sija kao zlato!

jelena

pre 6 godina

Ovi momci su oličenje sloge, prijateljstva, profesionalizma, hrabrosti, talenta, fer-pleja...Hvala vam što se osećamo ponosni i srećni!

Miloš

pre 6 godina

Suze u očima su bile zbog nanete nepravde od strane sudija ali neka sve se vraća i Srbija sledeći put odnosi zlato.Čestitam našim herojima!

Mladen

pre 6 godina

Naši momci mogu sve ali protiv nesposobnih i pokvarenih sudija niko ne može, 12 veličanstvenih bez 7 genijalaca odradilo je lavovski posao među hijenama.

Timot

pre 6 godina

Selektor Srbije na pauzi govori igračima na Srpskom jeziku, trener Slovenije (Srbin), govori igračima " Slovenije " na Engleskom.

Slavko

pre 6 godina

Sada se videlo koliko su nam falili Teodosic,Jokic,Nedovic,Kalinic,sa njima bi osvojili zlato kao od sale,ali na kraju i srebro je odlicno

Trajko

pre 6 godina

Nema spora, borili su se muški, Jović da se ove godine nije povređivao i Zvezda bi mnogo bolje prošla u evroligi, a Srbija bi pobedila Sloveniju...

Mika

pre 6 godina

Kosarkasi su uvek bili u svetskom vrhu kosarke i zato im cestitam od srca jer su dali sve od sebe i jos jednom obradovali sve nas u Srbiji

Vzh

pre 6 godina

Znao sam da Dončić, ne može mnogo toga da učini u finalu, iz tog razloga sam ga odigrao minus u kladionici, u sve tri rubrike...

milena

pre 6 godina

Ovo srebrni momci su za mene uvek zlatni. Zaduzili su nas za ceo zivot. Treba da budemo ponosni na sve njih. Ceo svet treba da im skida kapu gde god se pojave.

Cikas

pre 6 godina

Podrska sa trbina i sa malih ekrana je jako znacila za igru nasim kosarkasima koji su se do poslednjeg dana borili i uspeli svoj cilj i dostigli medalju.

Mara

pre 6 godina

Gradjani kraj malih ekrana su pratili igru uz navijanje iako ih kosarkasi nisu culi, ali podsvesno su znali da je cela Srbija uz njih.

Vasa

pre 6 godina

Cenim nase kosarkase jer su nasu zemlju opet prikazali kao jednu veliku sportsku zemlju i dosli do rezultata i osvojene medalje, sta reci nego zlatni momci.

Delija

pre 6 godina

Kao prvo, sve cestitke Reprezentaciji Srbije na pokazanoj snazi, upornosti i timskom duhu. Kao drugo, gledam imena komentatora..Mica, Maca, Ceca, Mara, Mira..... Nisu to botovi, nego jedna BOTINA koja menja nadimke i komentarise kako bi se dodvorio vodji. Mozda za to prima i platu.

lobo

pre 6 godina

"Hrabro ste se borili za Srbiju, za grb, zastavu"- kao da su reči sa Solunskog fronta, Kolubarske bitke, Kosovskog boja - nacionalna i patriotska retorika. A SAMO SE RADI O SPORTU, koji pola Srbije i ne zanima. Ne znam da li bi jos neki politicar na svetu tako govorio, osim ovih nasih sa Balkana. I nisu se birili samo za Srbiju, svako ce dobiti po 30.000 evra i penziju od 1000 evra od 40'godine. A izmanipulisani narod ce i dalje da zivi turobni zivot.

znanje-imanje

pre 6 godina

Sad OBAVEZNO intervju Dejana Bodiroge i Zorana Radovića!
Finale je potvrda obesmišljenost svih kontinentalnih šampionata, u sportovima svim. Druga straight novčana takmičenja dominiraju - a onda eto i ovakvo bude izrežirano novcem svejedno i opet!
Mnogo je znalačkih kritičkih komentara. Da - Đorđević nije veliki trener ni tehnički ni interaktivno, što se na duže staze vidi u klupskoj košarci. Bogdanović nije niti će ikada biti Danilović. Ritam kad šta uraditi nema i to se ne može naučiti. Gudurić nažalost ima rupu u glavi i tu isto nema popravke. Itd. Itd. A tek kliše da su neobjektivnima sudije uvek krive...
Jeste sve to tačno, nismo imali dan, Slovenci igrali odličan šampionat i nismo iskoristili povredu Luke i zamor Zorana i finiš sa onakvim timom Slovenije... ali ipak su sve te primedbe protiv nas netačne kao jednostrane. Tačne su u overall i višedimenzionalnoj analizi. Ali - zašto bi mi pa morali da budemo savršeni? Bogdanović je najbolji Danilović kojeg sada imamo. Samo motivator kao Đorđević uopšte može da stigne dovde sa ovoliko otkaza itd. itd. Ne bi nas pobedili niti bez dana odmora više niti bez zmajčeka Rendolfa a ni da smo imali 12og igrača - bilo kog!
Glupo mi je sad išta slaviti. Ali još je gluplje ćutati. Do 26-20 bi očito da ćemo ih uneti u koš. To bi uzbuna - i otad pokradeni smo kako se retko, retko viđa. Odnosno baš taj turbo-krađa skok pokazuje da im je pobeda upisana unapred.
Ali ko sam pa ja? Pitajte vi ovo lepo DB i ZR!
(nikako ne AV i AB!)

Крагујевчанин®

pre 6 godina

Санела, Тина, Цеца, Сара, Мина, Ангела, Мила, Јанка, Милица...топ коментари и сви "свака част Вучићу".

Antibotina

pre 6 godina

Za botine kratko uputstvo: kosarka je igra u kojoj je cilj ubaciti loptu u kos koji je visok 3.05m, pogodak iz igre vredi 2 poena, pogodak iza linije 6.75 vredi 3 poena, utakmica traje 40 minuta i igra je po pet igraca iz svake ekipe

Jevtokas

pre 6 godina

Sada ce navalica botova, SNS ovih, da hvale gospodina, u cijoj je zemlji prosek plate 18 000 dinara ili tj 150e, sem' njegovog Beograda. Inace Bogdane svaka ti cast, nisi mogao sam.. Vec si postao legenda Srpse kosarke. Volimo te!

Zoks

pre 6 godina

Ovima je posao da obezbede da ti ljudi u Srbiji zive nekim normalnim zivotom da imaju normalne plate i penzije...
Oni fino cestitaju slikaju se po utakmicama a drzava rasulo


To je toliko degutantno videti ih po lozama

Kalimero

pre 6 godina

Sta ce on u SPORT-vestima.Samo cekam da jedan dan krenem da citam vremensku prognozu kad ono Vucic...samo jos tu nije bio...I pisem ovo cisto da vidim da li se sme objaviti nesto protiv 'velikog vodje' ili je i b92 postala SNS svojina

Hvala i dovidjenja

pre 6 godina

Nadam se da ce smeniti Djordjevica. Cela Evropa je videla kako je izignorisao nasu premijerku. Moguce je da je ugrozio i izvoz nasih Mercedesa.

SNS bot broj 453

pre 6 godina

Zahvaqujući predanosti i svakodnevnoj podršci predsednika Vučića koji je košarkapima omogućio najbolje moguće uslove, "orlovi" su uzeli srebro, dostojno prezentujući Srbiju.

kiki

pre 6 godina

Kao sto je i sam predsednik rekao nasi momci su se stvarno borili i na najbolji nacin predstavili nasu zemlju. Uloteno je dosta truda i odricanja. Svaka cast momci.

Vasa

pre 6 godina

Cenim nase kosarkase jer su nasu zemlju opet prikazali kao jednu veliku sportsku zemlju i dosli do rezultata i osvojene medalje, sta reci nego zlatni momci.

Mara

pre 6 godina

Gradjani kraj malih ekrana su pratili igru uz navijanje iako ih kosarkasi nisu culi, ali podsvesno su znali da je cela Srbija uz njih.

Cikas

pre 6 godina

Podrska sa trbina i sa malih ekrana je jako znacila za igru nasim kosarkasima koji su se do poslednjeg dana borili i uspeli svoj cilj i dostigli medalju.

maja

pre 6 godina

Kruzi prica da su ocajni Hrvati rekli za Sasu da je toliko mocan da bi osvojio medalju da je na takmicenje poveo i orkestar trubaca iz Guce.Time je sve receno.Cestitke za veliki uspeh.

KG

pre 6 godina

"Najbolja smo ekipa u regionu i na balkanu " @kika

A Slovenija je u Aziji i to na daaaalekom istoku?! Ili u Africi?

Pa, dobro, bre! Sto ne procitas sta napises?

Vračarac

pre 6 godina

Najkiselija fotografija u istoriji fotografija. Na svačijem licu se vidi gorčina zbog nepravde koju smo doživeli sa sudijama. Niko ovo srebro nije prihvatio kao uspeh, a to je u neku ruku dobar znak i pokazatelj koliko je ovaj tim gladan, ambiciozan i spreman za zlato. Mislim da sa takvim stavom ono MORA kad tad da završi ponovo u našim rukama! Dođeš do finala bez 7 standardnih (da ne računam Markovića koji je svojevoljno završio), na takmičenju ti se još dvojica povrede, uključujući glavnog pleja, i uprkos svemu, mi igramo egal sa ekipom koja je razbila Španiju... ali nismo mogli i protiv sudija sve četiri četvrtine. Barem jednu da su malo iskulirali sa ludilom mozga. Naravno da su se na kraju i umorili, fizički i psihički, što je rezultiralo i greškama u napadu. Ako postoji neka košarkaška kosmička pravda, nek' nam se ona vrati protiv Amera na sledećem svetskom prvenstvu. To bi nam zalečilo sve pređašnje rane.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Ali faca Macvana kapitena?! Pojeo bi parket da moze. Bravo Srbija!!!! Svaka cast. Da su igrali Lazic i Jovic pritisli bi dodatno Dragica u prvom poluvremenu kad nas je razbio sam. Ovako se Bogdanovic trosio i u odbrani i u organizaciji napada pa je poslednjih pet minuta kada nam je najvise trebao spreman i odmoran bio "death meat" . Steta. Ipak svaka cast momcima. Nisam ovo ocekivao sa ovakvom ekipom. Bravo Sale i bravo momci. Srpski inat jos jednom na delu. Bice bolje kad budemo kompletni jednog dana. Zahvaliti se Bircevicu,Micicu,Guduricu na doprinosu. Dobili su po medalju i to im je zauvek i uvek. Ne znam sto na prvenstvu nije bilo Andjusica,Paunica,Micova. Odlicni igraci. U svakom slucaju bolji od pomenutih. Ali dobro. Verujem i verovacu u selektorov rad kao i do sada. Zasluzio je to zauvek . Jedan Sale Djordjevic. Da je mogao samo da se presvuce i da odigra poslednjih pet minuta....?

Jasna

pre 6 godina

Samo onan ko nije gledao moze da se zali zato sto nije osvojeno zlato, ali momci su se zaista lavovski borili do zadnje sekunde utakmice.

zoka

pre 6 godina

Sve cestitke za sve sto ste cinili i cinicete za Srbiju i nas gradjane.Sasa je doneo Srbiji jos jedno odlicje sa kojim se ponosi Srbija.

Vzh

pre 6 godina

Znao sam da Dončić, ne može mnogo toga da učini u finalu, iz tog razloga sam ga odigrao minus u kladionici, u sve tri rubrike...

milena

pre 6 godina

Ovo srebrni momci su za mene uvek zlatni. Zaduzili su nas za ceo zivot. Treba da budemo ponosni na sve njih. Ceo svet treba da im skida kapu gde god se pojave.

Mare

pre 6 godina

Malo mi je sto se osecam kao da me je pregazio teretnjak pun TA peci, nego jos naletim na ovu vest. Ali dobro, bar je publika izvizdala njegovu izaslanicu, i jos je Sale u prolazu iskulirao. Bar nesto lepo veceras, pored Donciceve mame i devojke u publici.

sima

pre 6 godina

Vise nego dostojno ste predstavljali svoju Srbiju i doneli nam jos jednu medalju u moru medalja i zato sve cestitke od svih gradjana Srbije.

Darko

pre 6 godina

Hvala im sto su me ponovo ucinili ponsnim sto sam Srbin, hvala im za svaku grasku znoja koju su pustili zbog nas, hvala im sto su se borili do kraja, HVALA IM!!!!

Milana

pre 6 godina

Kao lavovi!!!!
Jedino sto mi uvek moramo da igramo tri puta jace od ostalih da bi pobedili i sudije.....a sa petom ppostavom u rednu to zaista nije bilo moguce!
Bravo momci!

Timot

pre 6 godina

Selektor Srbije na pauzi govori igračima na Srpskom jeziku, trener Slovenije (Srbin), govori igračima " Slovenije " na Engleskom.

Trajko

pre 6 godina

Nema spora, borili su se muški, Jović da se ove godine nije povređivao i Zvezda bi mnogo bolje prošla u evroligi, a Srbija bi pobedila Sloveniju...

Dragan

pre 6 godina

Slovenci su igrali odlicno ali su imali i pomoc sudija,cestitam vam na borbenosti i na zalaganju tokom celog turnira,bravo momci

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 6 godina

Jel jos nekome sumnjivi ovi bledi komentari podrske nasima na ovoj vesti?? Kao neki botovski smrad da se oseca...

gigatrend

pre 6 godina

Pazi kad moram da lupam minuse na komentare "podrške" košarkašima.

Auuuuuu, koliko su neki nisko pali!! Mene je definitivno sramota koliko nam dobro ide.

Uros

pre 6 godina

Nije sada zlato ali zlata ce biti, dominiracemo mi sa ovakvim momcima narednih decenija opet, svi do jednog su izginuli na terenu, ponos.

Krle

pre 6 godina

Da nam je neko pre prvenstva ponudio srebro oberucke bi ga prihvatili, tako da momci svaka vama cast na srcanosti, borbi i rezultatu, naklon.

Milena

pre 6 godina

S obzirom da su pojedini igraci izostali zbog povreda, iskreno, nisam se nadala osvajanju nekog mesta na EP. Svaka cast momci!! Pokazali ste kako se igra srcem i za reprezentaciju!!

Mihajlo

pre 6 godina

Cestitam nasim kosarkasima na osvojenoj srebrnoj medalji. Da je bilo vise srece u finalnoj utakmici a manje sudijskih gresaka, mi bi osvojili zlato i sa drugim timom. Sramota je sta su sudije sve sudile i kako nisu imale ujednacen kriterijum.

milanaleksandra

pre 6 godina

Hrabro ste se borili za vas same, pa za svoju porodicu, pa za svoju Srbiju i narod. Svaka vam cast do koje faze ste stigli, ponosni smo na vas samo tako nastavite.

Ivanitza

pre 6 godina

Hrabrost je drugo ime za našu reprezentaciju!!!!Pored lične karijere oni su bili u kampu i pripremali se da igraju za našu zemlju celo leto!Hvala im na tome!Velika imena sa još većim srcima koja kucaju za nas i sa nama!

Bojan

pre 6 godina

Veliko je srce naših košarkaša, pokazali su kako se bori za dres reprezentacije. Svaka vam čast momci vi ste ponos naše zemlje.

Ivanitza

pre 6 godina

Dokazali smo još jednom da smo zemlja košarke!!!Najbolji smo i to ništa i niko ne može osporiti!Bravo za naše košarkaše!

Sava

pre 6 godina

Svaka cast reprezentaciji na borbenosti, presli su preko svih problema sa povredama pojedinih igraca i dobili su veliku podrsku od cele Srbije!

Nikola

pre 6 godina

Ovo su momci koji su bili tu kada je najteze, nisu otkazali zbog para i "povreda" zasluzuju svako postovanje i naklon, pokazali su ko su i kako se bore Srbi!!!

Najbolja

pre 6 godina

Košarkašima Srbije sve čestitke za osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Hrabro i smelo, samo napred!

Novak

pre 6 godina

Ovo je medalja zlatnog sjaja jer nije se moglo protiv Slovenije i sudija zajedno, momci su pokazali kako se treba boriti za Srbiju!

Marko Lučić

pre 6 godina

I pored ogromnih pehova sa kojima su se naši momci susrećali uspeli su da dobace do srebta i zaista zaslužuju sve čestitke.

Slavko

pre 6 godina

Ova medalja sija zlatnim sjajem posle svih pehova koje smo imali sa otkazima igraca i tretmana kojeg smoimali na samom prvenstvu.

Dobrila Matic

pre 6 godina

Srebrna medalja na evropskom prvenstvu je izuzetan uspeh i nema razloga da se umanjuje uspeh nasih kosarkasa. Zasluzuju sve cestitke, svaka cast momci!

Mitar N.

pre 6 godina

Oko vrata nose medalje naši vrhunski košarkaši pa nemaju razloga za sekiraciju jer nacija je uz njih!Išli su srcem i odličan su rezultat napravili!

Miša

pre 6 godina

Došli su momci do finala a to je uspeh.Možda sada nisu pobedili ali sledeći put pobeda će biti u njihovim rukama! Čestitam im srebro jer sija kao zlato!

jelena

pre 6 godina

Ovi momci su oličenje sloge, prijateljstva, profesionalizma, hrabrosti, talenta, fer-pleja...Hvala vam što se osećamo ponosni i srećni!

Miloš

pre 6 godina

Suze u očima su bile zbog nanete nepravde od strane sudija ali neka sve se vraća i Srbija sledeći put odnosi zlato.Čestitam našim herojima!

Mladen

pre 6 godina

Naši momci mogu sve ali protiv nesposobnih i pokvarenih sudija niko ne može, 12 veličanstvenih bez 7 genijalaca odradilo je lavovski posao među hijenama.

Slavko

pre 6 godina

Sada se videlo koliko su nam falili Teodosic,Jokic,Nedovic,Kalinic,sa njima bi osvojili zlato kao od sale,ali na kraju i srebro je odlicno

Mika

pre 6 godina

Kosarkasi su uvek bili u svetskom vrhu kosarke i zato im cestitam od srca jer su dali sve od sebe i jos jednom obradovali sve nas u Srbiji