Utorak, 12.09.2017.

18:45

Dečak koji je Vučiću rekao "ne", dobio dres Rijeke

Dečak Tino Popović iz Rijeke postao je internet zvezda kada je odbio predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da umesto za Rijeku navija za neki veći klub.

Izvor: B92

Deèak koji je Vuèiæu rekao "ne", dobio dres Rijeke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

416 Komentari

Sortiraj po:

get a life

pre 6 godina

@mario

Eto, UEFA placa travu siromasnoj Zvezdi a prebogata Rijeka placa UEFA-i kaznu zato sto su joj navijaci vikali rasisticke parole na racun naroda ciji je pripadnik i taj Tino. Fudbalski klub koji je kaznjen zbog rasizma izigrava nesto davanjem dresa tom detetu koji nema pojma sa kim ima posla. Ali kada odraste shvatice i ko su i sta su Hrvati a narocito ovakvi kao ti.

Branislav

pre 6 godina

..мали Тино Поповић је полазник школе "Свети Сава" и претпостављам да је у питању Православни Србин и у том случају је логично да навија за неки клуб из Србије..једино ако је мали Хрват који поштује Светог Саву, онда је у реду да навија за Ријеку..људи будимо реални има ли и једног Хрвата да навија за Звезду или Партизан...сигуран сам да нема..и то је ок..

beli

pre 6 godina

Klinac mu je očitao lekciju. Ne navija se za neki klub zbog toga da li je veći ili manji, već zbog ljubavi prema istom. Inače bi svi navijali za Real Madrid.

stoka

pre 6 godina

Po čemu su najjači srpski klubovi bolji i veći od hrvatskih. A po kojem osnovu je recimo Partizan veći klub od Hajduka? Hajduk ima više trofeja u bivšoj YU od Partizana. Hajduk ima i bolju statistiku sa Zvezdom. Opet Dinamo ima evropski trofej, a Partizan nema. Vučićeva priča je skroz pogrešna. Iz bivše YU dva najveća i najpopularnija kluba su Zvezda i Hajduk, a Partizan i Dinamo su korak iza...

Samostalni bot

pre 6 godina

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Marija, 13. septembar 2017 09:48)

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Tamara, 13. septembar 2017 09:46)

Odluči se prvo šta si, Marija ili Tamara i nemoj da pretiš nikome, bote sendvičarski.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)
(Hahahaha, 13. septembar 2017 18:39
---------
Vidim da ste jako duhoviti ali, ipak bih Vam savetovao da se prijavite kod ovog mališe, koji je "pedalirao" Vašeg predsednika, i pričinio Vam nevidjenu radost, da Vam održi časove iz osnova domaćeg vaspitanja i pripadnosti svome narodu. Bio sam ozbiljan kada sam rekao da bi i on, tako mali, mogao da bude "učitelj" barem polovini gradjana Republike Srbije, koji predstavljaju moralni lumpenproleterijat. Divim se ovom dečaku, ne zato što je "pedalirao" Vučića, kao starijeg čoveka, već zato što i on, tako mali, zna kome i gde pripada.

Velika cetvorka

pre 6 godina

Neko bi Vucicu trebao da kaze da je zadnja utakmica Dinama i Parizana zavrsila s 5 golova u Partizanovoj mrezi. I da je zadnja utakmica Zvezde i Hajduka, finale kupa, zavrsila 1:0 za Hajduk, Splicani su u svom stilu Zvezdi cestitali osvajanje evropskog trofeja, ponizivsi ih u sred Beograda. Tako da djecak, iako Srbin iz Hrvatske, navija za "vece" klubove, zna mali gdje se igra nogomet.

Hahahaha

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@ Hahahahaha
Kakvo pedaliranje, bravo mali....bravo Rijeka! Bolje spustanje na zemlju nisam skoro video, svaka cast!
---------
A da je to rekao neki mali Srbin odnosno "četnik" vezano za "Zvezdu" ili recimo "OFK Beograd" bilo bi: "Vidi malog nevaspitanog šoviniste, još ovako malog su ga roditelji vaspitali da mrzi druge nacije"?! Kako se Vi radujete čoveče?! Siguran sam da se ni ovaj mališa nije toliko obradovao kao Vi?! Srećni ste jer je neko, koji je tako mali prešao Vašeg Predsednika?! To može samo "punokrvni" Srbin. A mogli ste od tog mališe nešto i Vi da naučite. Da se voli svoje i da se nikada ne odustaje od podrške svom narodu ili klubu.

navijač Vojvodine

pre 6 godina

Svaka čast mali. Navijati za svoj klub iz svog grada je stvar kućnog vaspitanja. Pusti ove kompleksaše što se leče navijanjem za "velike" klubove. Od svakog velikog uvek možeš naći još veći ali to nije ljubav.

Starac Focha od iljadu ljeta

pre 6 godina

Jos za vreme s\SFRJ i tadasnje PRve lige, Rijeka je bila poseban klub sto zbog stadiona cuvene Kantride sto i zbog nekih uspeha. Osvajala je dva puta kup i igrala jednom u finalu igrala par dobrih utakmica sa CZ. Dala neke veoma dobrih igraca npr DAmira DEsnicu, Milosa Hrstica, Nenada Gracana, Jsoko Skoblara i mnoge jos. Uvek sam imao postovanje i za navijace manjih klubova i tadasnjih drugoligasa, bilo bi cudno kad bi svi navijali za velike klubove....

...

pre 6 godina

ovdje se priča o kompleksima, a što je ova vučićeva izjava nego gomila kompleksa. uvijek je to šala, a stalno su mu na pameti usporedbe Beograda sa Zagrebom, pa sa Dubrovnikom itd. pokažite mi jedan jedini primjer kada je netko iz hrvatske politike davao takve usporedbe?

VladaNS

pre 6 godina

Ne treba koristiti decu na ovakav nacin.
(Neda, 13. septembar 2017 09:53)

U pravu si, Vučić nije smeo da pokuša da mu ispira mozak. Gde god se on bori za naše interese, efekat je suprotan.

Kain

pre 6 godina

Najveća glupost je navijati za neki Klub zato što je veći. u Srbiji niko ne bi navijao onda za srpske klubove jer su svi mali.
navijas za svoj Klub iz svog mesta bez obzira na rang takmicenja.

mario

pre 6 godina

Hrvati koriste deciju iskrenost...
(Marija, 13. septembar 2017 09:35)

Ako je netko htio iskoristiti djecu onda je to htio tvoj vodja kada mu je rekao da mora navijati za CZ ili Partizan jer su to kao "veliki" klubovi.
Toliko veliki da im UEFA mora staviti novi travnjak jer se nema u kasi da bi sami platitli već se žica donacija od UEFA.
Hvala

Ante

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi sto pisu, da ce se dijete predomisliti kad odraste, i da ce navijati za Zvezdu ili Partizan, jer su bolji klubovi. Pa dijete navija za svoj klub, a ne za bolje. A ako i bude birao bolje, onda ce vjerovatno, kao i vecina drugih, navijati za Real, Barcelonu, Manchester, Juventus.. kakva Zvezda, kakav Partizan..
To kao da hrvatski predsjednik kaze srpskom djecaku, navijaj za Hrvatsku, mi smo bolja reprezentacija nego Srbija. Navijas za svoje, svoj klub, svoju reprezentaciju. Druga stvar bi bila da je Vucic rekao, "navijaj i za Zvezdu, uz Rijeku", onda bi to bilo fer. Jer ja, kad igra Srbija i Irska, navijam za Srbiju, uvijek mozes nekog da simpatises vise, kad ne igraju tvoji. Al da ti neko sugerise koji ce biti tvoj klub, a pogotovo da promijenis misljenje jer ti je klub "slabiji", je totalno zlocesto, pogotovo ako se radi o Hrvatskoj i Srbiji, jos uvijek opterecenima ratom. Inace, zadnje utakmice, Partizan-Dinamo, Z ezda-Hajduk, kako ono su zavrsile?

Paulina

pre 6 godina

Ovaj Tin mi je bas interesantno dete. Brani svoje, dok ne odraste i shvati da ima tamo neki klub koji je zaista vredan postovanja i koji je veci od njegovog omiljenog.

cica

pre 6 godina

Voleti neki klub je nizi nivo poimanja sporta.

Koji zaista volimo sport, podrzavamo sve klubove i
sa postovanjem gledamo sve utakmice.

Nije nam bitno ko ce da pobedi,
bitan je kvalitet sporta i kvalitet fer-pleja.

Otto

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Da li si ti ikada bila na fudbalskoj utakmici? Da li znas kakav je to utisak ostavlja pogotovu deci?

Duska

pre 6 godina

Tin je meni hit i skroz neiksvareno dete. Elem, dolazice on opet u Srbiju i imace sta da vidi, posebno na najvecem stadionu u ovom delu Evrope, Marakani.

Dimitrijea

pre 6 godina

Kako god, Tin ce voleti nase klubove. Zivi bili, pa videli.
(sneza, 12. septembar 2017 23:33)

Naravno pa naši su najbolji i možda bude Tino deo naše Zvezde ili Partizana!

Donde stai

pre 6 godina

Barem da su dali godišnju karticu pa da dolazi na utakmice a oni samo dres i to njemu...A gde su ostala deca što su bila u Srbiji?

Odita

pre 6 godina

Ovde nista nije sporno. Tin voli taj klub dok je mali, a volece vec eklubobe kad poraste.
(MIljan, 12. septembar 2017 22:43)

To je sasvim normalno i ne vidim cemu toliko halabuke oko toga.

Vilijan

pre 6 godina

Nadam se samo da mu se svidela utakmica.
(Bojan, 12. septembar 2017 23:18)

To je mozda i najveci utisak koji je dete steklo i koji ce mu ostati u secanju.

Jelena

pre 6 godina

Još jednom su pokazali hrvati da neznaju da cene ljude, tom detetu su trebali da daju člansku kartu kako bi mogo iz lože da prati fudbal.

Darko

pre 6 godina

Stisli se za jedan dres, to dete su trebali da tako baš pred svima da pokažu i poklone besplatne ulaznice.(Fadil, 12. septembar 2017 23:07)

Pa šta ćeš, ti što imaju malo im pa bi još ,a ne da daju!

Joveta

pre 6 godina

Mozda nas bas ovaj maleni pomiri.
(Tamara, 12. septembar 2017 22:47)

To bi bilo odlicno ali se bojim da tu ima jos dosta toga da se uradi kako bi do pomirenja moglo doci.

Iva

pre 6 godina

Dete je skroz interesantno i volim sto ima svoje misljenje, ali dok ne shvati da ima i bolji klub od tog sto sada voli. Treba vremena za sve.

Iluke

pre 6 godina

Očekujem da će i Zvezda i Partizan da pošalju dresove...
(hfvux, 12. septembar 2017 22:54)

Nego šta i to svoj deci koja su bila u Srbiji a ne samo Popoviću!

Gargamel

pre 6 godina

Da sam ja predsednik kluba bilo bi mi sramota da tom detetu dam dres za takvu izjavu.
(Predrag, 12. septembar 2017 23:19)

Nismo svi isti ocigledno.

Mario

pre 6 godina

Jeste da sam zvezdaš ali poštujem svakog ko voli svoj klub, ali da meni zvezda posle takve izjave pokloni dres odreko bi se nje preko novina i televizije.

Tiborr

pre 6 godina

Sasvim je prirodno da mali voli klub iz zemlje iz koje dolazi, a za Zvezdu i Partizan ce tek da cuje.(Drasko, 12. septembar 2017 23:07)

Treba ga pitati za koju godinu kada proširi vidike i malo se informiše o sportskim rezultatima pa će pored svog kluba navijati i za Zvezdu i Partizan!

Buffon

pre 6 godina

Sledeci put kad dodje u Beograd, obavezno ga odvesti na Marakanu. Takav stadion jos nije video i dopasce mu se sigurno.
(Desimir, 12. septembar 2017 23:13)

A gde su oni bili u avgustu? Ocigledno da nisi dobro informisan.

Tino

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Samo fudbalska utakmica???Pa znate li vi kakav je osećaj ući na stadion a još se radi o deci pa videti sto hiljada navijača? Neopisivo!

Number 1

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u ovome sto mu je Vucic rekao.
(Vanja, 12. septembar 2017 23:30)

Nema ništa loše ali Hrvatska stalno traži razlog da se upoređuje i da se ističe kao bolja ali u sportu Srbija je broj 1!

Zdravko

pre 6 godina

Kako nije sramota upravi kluba da daju samo jedan bedan dres za ovako nešto, ne što je reko Vučiću nego što iskreno voli taj njegov klub gde god on bio.

Juventino

pre 6 godina

Trebali su detetu i pre posete Srbiji da poklone dres kada navija za njih a ne samo nakon posete!
(Senada, 12. septembar 2017 22:41)

Pa ocigledno da tada nisu ni marili za to dete niti su znali ko je.

Iguain

pre 6 godina

Ovo dete treba dovesti na derbi Zvezda - Partizan.
(Mira, 12. septembar 2017 22:11)

Dete ukoliko bude imalo zelju da poseti derbi niko ga nece spreciti da to ucini.

Kristijan

pre 6 godina

Deca ne smeju da zive u proslosti.
(Sofija, 12. septembar 2017 22:16)

Zbog toga se i ulazu napori kako bi se deci omogucila lepsa buducnost.

Uros

pre 6 godina

Ne razumem sto decu opterecuju prosloscu i pokusavaju da na njih prenesu taj gen mrznje.
(Tanja, 12. septembar 2017 22:22)

Ocigledno da drugacije ne znaju.

Branko

pre 6 godina

Jeste li nesto dobili od rata? Niste. Isto tako necete dobiti nista i od ovog forsiranja podela i mrznje. Samo cete jos jednoj generaciji unistiti detinjstvo i zivot.

Memento

pre 6 godina

Klubovi decu treba da mame da se bave sportom a ne da prave ih da budu nacionalisti!
(Utoš, 12. septembar 2017 22:48)

A to ce najbolje uciniti sportskim rezultatima.

Sasa

pre 6 godina

Mali decak iz Hrvatske je simpatican i ima pravo da voli koga i sta hoce, ali kad odraste, ima da zavoli Zvezdu vise od mene.
(Ivica, 12. septembar 2017 22:40)

Videcemo. Mozda mu blizi bude Dinamo ili Partizan.

Vilijams

pre 6 godina

Dete treba sve da voli, svaki klub na svoj nacin.
(Ivona, 12. septembar 2017 22:22)

Dete ce da voli klub koji mu je blizak i na to ne moze niko da utice, a ovo smatram salom.

Biksi

pre 6 godina

Decak ima jasan stav i ne menja svoje misljenje tako lako, mozda je predsednik prepoznao buduceg politicara u njemu i zbog toga ga nagradio...

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Osmogodišnji Tino je ispao pametniji od desetina hiljada Srba koji su 90. Rekli "da" Vučicu i toj politici. Mada u ovom slučaju mi se čini da se Vučić šalio. A mediji ko mediji, odmah prave senzaciju. Ima Vučić pametnijih stvari od toga za koga Tino navija.

Ana

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu na reklamiranju Zvezde , Partizana i Beograda .Svaka cast promotivnoj sluzbi NK Rijeka . Sve vise od ovog je glupost reci.

Komša

pre 6 godina

Dobro,nije to tako strašno.To je kod nas bio često običaj,ta "kradja dece" - obično neki ujak,član dalje familije ili porodični prijatelj posebno blizak detetu pokuša da prevede dete u suprotan tabor.
Jel mu pominjao Bari? Oće oni to,mene dekara pokojni sa kevine strane vrbovao nekim pričama o Džaji vanzemaljcu.Par puta.Uvek isto- sladoledi,luna park i objasnim mu na kraju da je Moca najbolji na svetu.Par puta i digao ruke.

berkut Orao

pre 6 godina

Deca su iskrena,ne iskvarena i nije ih moguće potkupiti zato Vučićeva propaganda ne prolazi kod mališana.
Populizam i lovačke priče neka ostvi za srbijance oni mu slepo veruju preko 50%

Kakav pedagoski promasaj

pre 6 godina

Ako je stvarno Njegova Neprikosnovenost AV ovako "savetovao" jednog osmogodisnjaka, onda je sve sto radi na pomirenju i razumevanju u Regionu bacio pod noge - pokazao totalnu neiskrenost.

Srpski Milano

pre 6 godina

O čemu priča ovaj čovek?! Kakve ima veze koji grad je veći. Meni je Beograd haotičan, bučan, prljav i nikad ne bih menjao moj GM za Beograd iako je 30 puta manji!!

Nek se on odseli u Njujork koji je 10 puta veći od Beograda ili u Kinu koja je 200 puta veća od Srbije, pa da više ne slušamo njegova pala...enja!

Ranko

pre 6 godina

Bez ikakve lažne patetike ili zlonamernosti ali vučić neke stvari zaboravlja,ni prije devedesetih u mestima u Hrvatskoj gde Srbi nisu bili većina nije bilo pametno se deklarisati kao navijač klubova iz Srbije.Svojevremeno je Karadžić izjavio Srbe su doveli dotle u Bosni ako navijaju za Zvetdu ili Partizan onda su nacionalisti , i to potvrđujem jer sam rođeni Sarajlija , a imao sam rodbinu baš u Vinkovcima,tada se Cibalija zvala Dinamo-Vinkovci.

Napo Leon

pre 6 godina

bravo Tino!
Zvezda i Partizan jesi veći klubovi od Rijeke ,isto kao što je i Real veći i od Zvezde i Partizana,pa bo po tom scenariju i sam Vučić trebao da navija za Real ili recimo voli Peking jer je mnogo veći od Beograda
ljubav može da bude velika i prema malim stvarima

Dražen

pre 6 godina

Super mali je verovatn srećan, ali šta ćemo sa Draženom Klemincom presednikom Autohtone hrvatske stranke prava inače proustaški ''orjentirane'' koji je ponovo palio novine iz Srbije-Novosti. On i njegovi istomišljenici su inače -nogometaše i stručni tabor Rijeke, vređali da su srpski klub,ako je to uopšte uvreda za normalne ljude.

sosabi

pre 6 godina

Da li je stvarno rekao da je Beograd veći od Zagreba dva i po puta? Sam Zagreb ima 800.000, a Beograd 1.200.000, a šire oblasti 1.100.000 i 1.650.000. Pritom, Zagreb je površinski veći od Beograda, prostraniji i funkcionalniji je. Ne bih nikad tamo živeo, jer ovo je moja zemlja, ali ne treba kompleksašiti i biti nabeđena veličina.

Napo Leon

pre 6 godina

bravo Tino!
Zvezda i Partizan jesi veći klubovi od Rijeke ,isto kao što je i Real veći i od Zvezde i Partizana,pa bo po tom scenariju i sam Vučić trebao da navija za Real ili recimo voli Peking jer je mnogo veći od Beograda
ljubav može da bude velika i prema malim stvarima

Srpski Milano

pre 6 godina

O čemu priča ovaj čovek?! Kakve ima veze koji grad je veći. Meni je Beograd haotičan, bučan, prljav i nikad ne bih menjao moj GM za Beograd iako je 30 puta manji!!

Nek se on odseli u Njujork koji je 10 puta veći od Beograda ili u Kinu koja je 200 puta veća od Srbije, pa da više ne slušamo njegova pala...enja!

Number 1

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u ovome sto mu je Vucic rekao.
(Vanja, 12. septembar 2017 23:30)

Nema ništa loše ali Hrvatska stalno traži razlog da se upoređuje i da se ističe kao bolja ali u sportu Srbija je broj 1!

mario

pre 6 godina

Hrvati koriste deciju iskrenost...
(Marija, 13. septembar 2017 09:35)

Ako je netko htio iskoristiti djecu onda je to htio tvoj vodja kada mu je rekao da mora navijati za CZ ili Partizan jer su to kao "veliki" klubovi.
Toliko veliki da im UEFA mora staviti novi travnjak jer se nema u kasi da bi sami platitli već se žica donacija od UEFA.
Hvala

Kristijan

pre 6 godina

Deca ne smeju da zive u proslosti.
(Sofija, 12. septembar 2017 22:16)

Zbog toga se i ulazu napori kako bi se deci omogucila lepsa buducnost.

Tiborr

pre 6 godina

Sasvim je prirodno da mali voli klub iz zemlje iz koje dolazi, a za Zvezdu i Partizan ce tek da cuje.(Drasko, 12. septembar 2017 23:07)

Treba ga pitati za koju godinu kada proširi vidike i malo se informiše o sportskim rezultatima pa će pored svog kluba navijati i za Zvezdu i Partizan!

sosabi

pre 6 godina

Da li je stvarno rekao da je Beograd veći od Zagreba dva i po puta? Sam Zagreb ima 800.000, a Beograd 1.200.000, a šire oblasti 1.100.000 i 1.650.000. Pritom, Zagreb je površinski veći od Beograda, prostraniji i funkcionalniji je. Ne bih nikad tamo živeo, jer ovo je moja zemlja, ali ne treba kompleksašiti i biti nabeđena veličina.

Dimitrijea

pre 6 godina

Kako god, Tin ce voleti nase klubove. Zivi bili, pa videli.
(sneza, 12. septembar 2017 23:33)

Naravno pa naši su najbolji i možda bude Tino deo naše Zvezde ili Partizana!

Vilijams

pre 6 godina

Dete treba sve da voli, svaki klub na svoj nacin.
(Ivona, 12. septembar 2017 22:22)

Dete ce da voli klub koji mu je blizak i na to ne moze niko da utice, a ovo smatram salom.

Jelena

pre 6 godina

Još jednom su pokazali hrvati da neznaju da cene ljude, tom detetu su trebali da daju člansku kartu kako bi mogo iz lože da prati fudbal.

Mario

pre 6 godina

Jeste da sam zvezdaš ali poštujem svakog ko voli svoj klub, ali da meni zvezda posle takve izjave pokloni dres odreko bi se nje preko novina i televizije.

Iva

pre 6 godina

Dete je skroz interesantno i volim sto ima svoje misljenje, ali dok ne shvati da ima i bolji klub od tog sto sada voli. Treba vremena za sve.

Odita

pre 6 godina

Ovde nista nije sporno. Tin voli taj klub dok je mali, a volece vec eklubobe kad poraste.
(MIljan, 12. septembar 2017 22:43)

To je sasvim normalno i ne vidim cemu toliko halabuke oko toga.

Dražen

pre 6 godina

Super mali je verovatn srećan, ali šta ćemo sa Draženom Klemincom presednikom Autohtone hrvatske stranke prava inače proustaški ''orjentirane'' koji je ponovo palio novine iz Srbije-Novosti. On i njegovi istomišljenici su inače -nogometaše i stručni tabor Rijeke, vređali da su srpski klub,ako je to uopšte uvreda za normalne ljude.

Duska

pre 6 godina

Tin je meni hit i skroz neiksvareno dete. Elem, dolazice on opet u Srbiju i imace sta da vidi, posebno na najvecem stadionu u ovom delu Evrope, Marakani.

Joveta

pre 6 godina

Mozda nas bas ovaj maleni pomiri.
(Tamara, 12. septembar 2017 22:47)

To bi bilo odlicno ali se bojim da tu ima jos dosta toga da se uradi kako bi do pomirenja moglo doci.

berkut Orao

pre 6 godina

Deca su iskrena,ne iskvarena i nije ih moguće potkupiti zato Vučićeva propaganda ne prolazi kod mališana.
Populizam i lovačke priče neka ostvi za srbijance oni mu slepo veruju preko 50%

Zdravko

pre 6 godina

Kako nije sramota upravi kluba da daju samo jedan bedan dres za ovako nešto, ne što je reko Vučiću nego što iskreno voli taj njegov klub gde god on bio.

Paulina

pre 6 godina

Ovaj Tin mi je bas interesantno dete. Brani svoje, dok ne odraste i shvati da ima tamo neki klub koji je zaista vredan postovanja i koji je veci od njegovog omiljenog.

Memento

pre 6 godina

Klubovi decu treba da mame da se bave sportom a ne da prave ih da budu nacionalisti!
(Utoš, 12. septembar 2017 22:48)

A to ce najbolje uciniti sportskim rezultatima.

Ranko

pre 6 godina

Bez ikakve lažne patetike ili zlonamernosti ali vučić neke stvari zaboravlja,ni prije devedesetih u mestima u Hrvatskoj gde Srbi nisu bili većina nije bilo pametno se deklarisati kao navijač klubova iz Srbije.Svojevremeno je Karadžić izjavio Srbe su doveli dotle u Bosni ako navijaju za Zvetdu ili Partizan onda su nacionalisti , i to potvrđujem jer sam rođeni Sarajlija , a imao sam rodbinu baš u Vinkovcima,tada se Cibalija zvala Dinamo-Vinkovci.

Kakav pedagoski promasaj

pre 6 godina

Ako je stvarno Njegova Neprikosnovenost AV ovako "savetovao" jednog osmogodisnjaka, onda je sve sto radi na pomirenju i razumevanju u Regionu bacio pod noge - pokazao totalnu neiskrenost.

Donde stai

pre 6 godina

Barem da su dali godišnju karticu pa da dolazi na utakmice a oni samo dres i to njemu...A gde su ostala deca što su bila u Srbiji?

Darko

pre 6 godina

Stisli se za jedan dres, to dete su trebali da tako baš pred svima da pokažu i poklone besplatne ulaznice.(Fadil, 12. septembar 2017 23:07)

Pa šta ćeš, ti što imaju malo im pa bi još ,a ne da daju!

Iluke

pre 6 godina

Očekujem da će i Zvezda i Partizan da pošalju dresove...
(hfvux, 12. septembar 2017 22:54)

Nego šta i to svoj deci koja su bila u Srbiji a ne samo Popoviću!

Gargamel

pre 6 godina

Da sam ja predsednik kluba bilo bi mi sramota da tom detetu dam dres za takvu izjavu.
(Predrag, 12. septembar 2017 23:19)

Nismo svi isti ocigledno.

Juventino

pre 6 godina

Trebali su detetu i pre posete Srbiji da poklone dres kada navija za njih a ne samo nakon posete!
(Senada, 12. septembar 2017 22:41)

Pa ocigledno da tada nisu ni marili za to dete niti su znali ko je.

Uros

pre 6 godina

Ne razumem sto decu opterecuju prosloscu i pokusavaju da na njih prenesu taj gen mrznje.
(Tanja, 12. septembar 2017 22:22)

Ocigledno da drugacije ne znaju.

Ante

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi sto pisu, da ce se dijete predomisliti kad odraste, i da ce navijati za Zvezdu ili Partizan, jer su bolji klubovi. Pa dijete navija za svoj klub, a ne za bolje. A ako i bude birao bolje, onda ce vjerovatno, kao i vecina drugih, navijati za Real, Barcelonu, Manchester, Juventus.. kakva Zvezda, kakav Partizan..
To kao da hrvatski predsjednik kaze srpskom djecaku, navijaj za Hrvatsku, mi smo bolja reprezentacija nego Srbija. Navijas za svoje, svoj klub, svoju reprezentaciju. Druga stvar bi bila da je Vucic rekao, "navijaj i za Zvezdu, uz Rijeku", onda bi to bilo fer. Jer ja, kad igra Srbija i Irska, navijam za Srbiju, uvijek mozes nekog da simpatises vise, kad ne igraju tvoji. Al da ti neko sugerise koji ce biti tvoj klub, a pogotovo da promijenis misljenje jer ti je klub "slabiji", je totalno zlocesto, pogotovo ako se radi o Hrvatskoj i Srbiji, jos uvijek opterecenima ratom. Inace, zadnje utakmice, Partizan-Dinamo, Z ezda-Hajduk, kako ono su zavrsile?

Ana

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu na reklamiranju Zvezde , Partizana i Beograda .Svaka cast promotivnoj sluzbi NK Rijeka . Sve vise od ovog je glupost reci.

Kain

pre 6 godina

Najveća glupost je navijati za neki Klub zato što je veći. u Srbiji niko ne bi navijao onda za srpske klubove jer su svi mali.
navijas za svoj Klub iz svog mesta bez obzira na rang takmicenja.

Samostalni bot

pre 6 godina

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Marija, 13. septembar 2017 09:48)

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Tamara, 13. septembar 2017 09:46)

Odluči se prvo šta si, Marija ili Tamara i nemoj da pretiš nikome, bote sendvičarski.

Iguain

pre 6 godina

Ovo dete treba dovesti na derbi Zvezda - Partizan.
(Mira, 12. septembar 2017 22:11)

Dete ukoliko bude imalo zelju da poseti derbi niko ga nece spreciti da to ucini.

cica

pre 6 godina

Voleti neki klub je nizi nivo poimanja sporta.

Koji zaista volimo sport, podrzavamo sve klubove i
sa postovanjem gledamo sve utakmice.

Nije nam bitno ko ce da pobedi,
bitan je kvalitet sporta i kvalitet fer-pleja.

Sasa

pre 6 godina

Mali decak iz Hrvatske je simpatican i ima pravo da voli koga i sta hoce, ali kad odraste, ima da zavoli Zvezdu vise od mene.
(Ivica, 12. septembar 2017 22:40)

Videcemo. Mozda mu blizi bude Dinamo ili Partizan.

VladaNS

pre 6 godina

Ne treba koristiti decu na ovakav nacin.
(Neda, 13. septembar 2017 09:53)

U pravu si, Vučić nije smeo da pokuša da mu ispira mozak. Gde god se on bori za naše interese, efekat je suprotan.

navijač Vojvodine

pre 6 godina

Svaka čast mali. Navijati za svoj klub iz svog grada je stvar kućnog vaspitanja. Pusti ove kompleksaše što se leče navijanjem za "velike" klubove. Od svakog velikog uvek možeš naći još veći ali to nije ljubav.

...

pre 6 godina

ovdje se priča o kompleksima, a što je ova vučićeva izjava nego gomila kompleksa. uvijek je to šala, a stalno su mu na pameti usporedbe Beograda sa Zagrebom, pa sa Dubrovnikom itd. pokažite mi jedan jedini primjer kada je netko iz hrvatske politike davao takve usporedbe?

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Osmogodišnji Tino je ispao pametniji od desetina hiljada Srba koji su 90. Rekli "da" Vučicu i toj politici. Mada u ovom slučaju mi se čini da se Vučić šalio. A mediji ko mediji, odmah prave senzaciju. Ima Vučić pametnijih stvari od toga za koga Tino navija.

Komša

pre 6 godina

Dobro,nije to tako strašno.To je kod nas bio često običaj,ta "kradja dece" - obično neki ujak,član dalje familije ili porodični prijatelj posebno blizak detetu pokuša da prevede dete u suprotan tabor.
Jel mu pominjao Bari? Oće oni to,mene dekara pokojni sa kevine strane vrbovao nekim pričama o Džaji vanzemaljcu.Par puta.Uvek isto- sladoledi,luna park i objasnim mu na kraju da je Moca najbolji na svetu.Par puta i digao ruke.

Velika cetvorka

pre 6 godina

Neko bi Vucicu trebao da kaze da je zadnja utakmica Dinama i Parizana zavrsila s 5 golova u Partizanovoj mrezi. I da je zadnja utakmica Zvezde i Hajduka, finale kupa, zavrsila 1:0 za Hajduk, Splicani su u svom stilu Zvezdi cestitali osvajanje evropskog trofeja, ponizivsi ih u sred Beograda. Tako da djecak, iako Srbin iz Hrvatske, navija za "vece" klubove, zna mali gdje se igra nogomet.

beli

pre 6 godina

Klinac mu je očitao lekciju. Ne navija se za neki klub zbog toga da li je veći ili manji, već zbog ljubavi prema istom. Inače bi svi navijali za Real Madrid.

Starac Focha od iljadu ljeta

pre 6 godina

Jos za vreme s\SFRJ i tadasnje PRve lige, Rijeka je bila poseban klub sto zbog stadiona cuvene Kantride sto i zbog nekih uspeha. Osvajala je dva puta kup i igrala jednom u finalu igrala par dobrih utakmica sa CZ. Dala neke veoma dobrih igraca npr DAmira DEsnicu, Milosa Hrstica, Nenada Gracana, Jsoko Skoblara i mnoge jos. Uvek sam imao postovanje i za navijace manjih klubova i tadasnjih drugoligasa, bilo bi cudno kad bi svi navijali za velike klubove....

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)
(Hahahaha, 13. septembar 2017 18:39
---------
Vidim da ste jako duhoviti ali, ipak bih Vam savetovao da se prijavite kod ovog mališe, koji je "pedalirao" Vašeg predsednika, i pričinio Vam nevidjenu radost, da Vam održi časove iz osnova domaćeg vaspitanja i pripadnosti svome narodu. Bio sam ozbiljan kada sam rekao da bi i on, tako mali, mogao da bude "učitelj" barem polovini gradjana Republike Srbije, koji predstavljaju moralni lumpenproleterijat. Divim se ovom dečaku, ne zato što je "pedalirao" Vučića, kao starijeg čoveka, već zato što i on, tako mali, zna kome i gde pripada.

Hahahaha

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)

Buffon

pre 6 godina

Sledeci put kad dodje u Beograd, obavezno ga odvesti na Marakanu. Takav stadion jos nije video i dopasce mu se sigurno.
(Desimir, 12. septembar 2017 23:13)

A gde su oni bili u avgustu? Ocigledno da nisi dobro informisan.

Biksi

pre 6 godina

Decak ima jasan stav i ne menja svoje misljenje tako lako, mozda je predsednik prepoznao buduceg politicara u njemu i zbog toga ga nagradio...

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@ Hahahahaha
Kakvo pedaliranje, bravo mali....bravo Rijeka! Bolje spustanje na zemlju nisam skoro video, svaka cast!
---------
A da je to rekao neki mali Srbin odnosno "četnik" vezano za "Zvezdu" ili recimo "OFK Beograd" bilo bi: "Vidi malog nevaspitanog šoviniste, još ovako malog su ga roditelji vaspitali da mrzi druge nacije"?! Kako se Vi radujete čoveče?! Siguran sam da se ni ovaj mališa nije toliko obradovao kao Vi?! Srećni ste jer je neko, koji je tako mali prešao Vašeg Predsednika?! To može samo "punokrvni" Srbin. A mogli ste od tog mališe nešto i Vi da naučite. Da se voli svoje i da se nikada ne odustaje od podrške svom narodu ili klubu.

Otto

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Da li si ti ikada bila na fudbalskoj utakmici? Da li znas kakav je to utisak ostavlja pogotovu deci?

Branko

pre 6 godina

Jeste li nesto dobili od rata? Niste. Isto tako necete dobiti nista i od ovog forsiranja podela i mrznje. Samo cete jos jednoj generaciji unistiti detinjstvo i zivot.

stoka

pre 6 godina

Po čemu su najjači srpski klubovi bolji i veći od hrvatskih. A po kojem osnovu je recimo Partizan veći klub od Hajduka? Hajduk ima više trofeja u bivšoj YU od Partizana. Hajduk ima i bolju statistiku sa Zvezdom. Opet Dinamo ima evropski trofej, a Partizan nema. Vučićeva priča je skroz pogrešna. Iz bivše YU dva najveća i najpopularnija kluba su Zvezda i Hajduk, a Partizan i Dinamo su korak iza...

Tino

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Samo fudbalska utakmica???Pa znate li vi kakav je osećaj ući na stadion a još se radi o deci pa videti sto hiljada navijača? Neopisivo!

Vilijan

pre 6 godina

Nadam se samo da mu se svidela utakmica.
(Bojan, 12. septembar 2017 23:18)

To je mozda i najveci utisak koji je dete steklo i koji ce mu ostati u secanju.

Branislav

pre 6 godina

..мали Тино Поповић је полазник школе "Свети Сава" и претпостављам да је у питању Православни Србин и у том случају је логично да навија за неки клуб из Србије..једино ако је мали Хрват који поштује Светог Саву, онда је у реду да навија за Ријеку..људи будимо реални има ли и једног Хрвата да навија за Звезду или Партизан...сигуран сам да нема..и то је ок..

get a life

pre 6 godina

@mario

Eto, UEFA placa travu siromasnoj Zvezdi a prebogata Rijeka placa UEFA-i kaznu zato sto su joj navijaci vikali rasisticke parole na racun naroda ciji je pripadnik i taj Tino. Fudbalski klub koji je kaznjen zbog rasizma izigrava nesto davanjem dresa tom detetu koji nema pojma sa kim ima posla. Ali kada odraste shvatice i ko su i sta su Hrvati a narocito ovakvi kao ti.

Napo Leon

pre 6 godina

bravo Tino!
Zvezda i Partizan jesi veći klubovi od Rijeke ,isto kao što je i Real veći i od Zvezde i Partizana,pa bo po tom scenariju i sam Vučić trebao da navija za Real ili recimo voli Peking jer je mnogo veći od Beograda
ljubav može da bude velika i prema malim stvarima

sosabi

pre 6 godina

Da li je stvarno rekao da je Beograd veći od Zagreba dva i po puta? Sam Zagreb ima 800.000, a Beograd 1.200.000, a šire oblasti 1.100.000 i 1.650.000. Pritom, Zagreb je površinski veći od Beograda, prostraniji i funkcionalniji je. Ne bih nikad tamo živeo, jer ovo je moja zemlja, ali ne treba kompleksašiti i biti nabeđena veličina.

Srpski Milano

pre 6 godina

O čemu priča ovaj čovek?! Kakve ima veze koji grad je veći. Meni je Beograd haotičan, bučan, prljav i nikad ne bih menjao moj GM za Beograd iako je 30 puta manji!!

Nek se on odseli u Njujork koji je 10 puta veći od Beograda ili u Kinu koja je 200 puta veća od Srbije, pa da više ne slušamo njegova pala...enja!

berkut Orao

pre 6 godina

Deca su iskrena,ne iskvarena i nije ih moguće potkupiti zato Vučićeva propaganda ne prolazi kod mališana.
Populizam i lovačke priče neka ostvi za srbijance oni mu slepo veruju preko 50%

Kakav pedagoski promasaj

pre 6 godina

Ako je stvarno Njegova Neprikosnovenost AV ovako "savetovao" jednog osmogodisnjaka, onda je sve sto radi na pomirenju i razumevanju u Regionu bacio pod noge - pokazao totalnu neiskrenost.

mario

pre 6 godina

Hrvati koriste deciju iskrenost...
(Marija, 13. septembar 2017 09:35)

Ako je netko htio iskoristiti djecu onda je to htio tvoj vodja kada mu je rekao da mora navijati za CZ ili Partizan jer su to kao "veliki" klubovi.
Toliko veliki da im UEFA mora staviti novi travnjak jer se nema u kasi da bi sami platitli već se žica donacija od UEFA.
Hvala

Torcida Jupiter

pre 6 godina

Osmogodišnji Tino je ispao pametniji od desetina hiljada Srba koji su 90. Rekli "da" Vučicu i toj politici. Mada u ovom slučaju mi se čini da se Vučić šalio. A mediji ko mediji, odmah prave senzaciju. Ima Vučić pametnijih stvari od toga za koga Tino navija.

Kain

pre 6 godina

Najveća glupost je navijati za neki Klub zato što je veći. u Srbiji niko ne bi navijao onda za srpske klubove jer su svi mali.
navijas za svoj Klub iz svog mesta bez obzira na rang takmicenja.

Ante

pre 6 godina

Nisu mi jasni ovi sto pisu, da ce se dijete predomisliti kad odraste, i da ce navijati za Zvezdu ili Partizan, jer su bolji klubovi. Pa dijete navija za svoj klub, a ne za bolje. A ako i bude birao bolje, onda ce vjerovatno, kao i vecina drugih, navijati za Real, Barcelonu, Manchester, Juventus.. kakva Zvezda, kakav Partizan..
To kao da hrvatski predsjednik kaze srpskom djecaku, navijaj za Hrvatsku, mi smo bolja reprezentacija nego Srbija. Navijas za svoje, svoj klub, svoju reprezentaciju. Druga stvar bi bila da je Vucic rekao, "navijaj i za Zvezdu, uz Rijeku", onda bi to bilo fer. Jer ja, kad igra Srbija i Irska, navijam za Srbiju, uvijek mozes nekog da simpatises vise, kad ne igraju tvoji. Al da ti neko sugerise koji ce biti tvoj klub, a pogotovo da promijenis misljenje jer ti je klub "slabiji", je totalno zlocesto, pogotovo ako se radi o Hrvatskoj i Srbiji, jos uvijek opterecenima ratom. Inace, zadnje utakmice, Partizan-Dinamo, Z ezda-Hajduk, kako ono su zavrsile?

Biksi

pre 6 godina

Decak ima jasan stav i ne menja svoje misljenje tako lako, mozda je predsednik prepoznao buduceg politicara u njemu i zbog toga ga nagradio...

Komša

pre 6 godina

Dobro,nije to tako strašno.To je kod nas bio često običaj,ta "kradja dece" - obično neki ujak,član dalje familije ili porodični prijatelj posebno blizak detetu pokuša da prevede dete u suprotan tabor.
Jel mu pominjao Bari? Oće oni to,mene dekara pokojni sa kevine strane vrbovao nekim pričama o Džaji vanzemaljcu.Par puta.Uvek isto- sladoledi,luna park i objasnim mu na kraju da je Moca najbolji na svetu.Par puta i digao ruke.

Number 1

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u ovome sto mu je Vucic rekao.
(Vanja, 12. septembar 2017 23:30)

Nema ništa loše ali Hrvatska stalno traži razlog da se upoređuje i da se ističe kao bolja ali u sportu Srbija je broj 1!

Uros

pre 6 godina

Ne razumem sto decu opterecuju prosloscu i pokusavaju da na njih prenesu taj gen mrznje.
(Tanja, 12. septembar 2017 22:22)

Ocigledno da drugacije ne znaju.

Paulina

pre 6 godina

Ovaj Tin mi je bas interesantno dete. Brani svoje, dok ne odraste i shvati da ima tamo neki klub koji je zaista vredan postovanja i koji je veci od njegovog omiljenog.

Dražen

pre 6 godina

Super mali je verovatn srećan, ali šta ćemo sa Draženom Klemincom presednikom Autohtone hrvatske stranke prava inače proustaški ''orjentirane'' koji je ponovo palio novine iz Srbije-Novosti. On i njegovi istomišljenici su inače -nogometaše i stručni tabor Rijeke, vređali da su srpski klub,ako je to uopšte uvreda za normalne ljude.

Dimitrijea

pre 6 godina

Kako god, Tin ce voleti nase klubove. Zivi bili, pa videli.
(sneza, 12. septembar 2017 23:33)

Naravno pa naši su najbolji i možda bude Tino deo naše Zvezde ili Partizana!

Tiborr

pre 6 godina

Sasvim je prirodno da mali voli klub iz zemlje iz koje dolazi, a za Zvezdu i Partizan ce tek da cuje.(Drasko, 12. septembar 2017 23:07)

Treba ga pitati za koju godinu kada proširi vidike i malo se informiše o sportskim rezultatima pa će pored svog kluba navijati i za Zvezdu i Partizan!

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@ Hahahahaha
Kakvo pedaliranje, bravo mali....bravo Rijeka! Bolje spustanje na zemlju nisam skoro video, svaka cast!
---------
A da je to rekao neki mali Srbin odnosno "četnik" vezano za "Zvezdu" ili recimo "OFK Beograd" bilo bi: "Vidi malog nevaspitanog šoviniste, još ovako malog su ga roditelji vaspitali da mrzi druge nacije"?! Kako se Vi radujete čoveče?! Siguran sam da se ni ovaj mališa nije toliko obradovao kao Vi?! Srećni ste jer je neko, koji je tako mali prešao Vašeg Predsednika?! To može samo "punokrvni" Srbin. A mogli ste od tog mališe nešto i Vi da naučite. Da se voli svoje i da se nikada ne odustaje od podrške svom narodu ili klubu.

Velika cetvorka

pre 6 godina

Neko bi Vucicu trebao da kaze da je zadnja utakmica Dinama i Parizana zavrsila s 5 golova u Partizanovoj mrezi. I da je zadnja utakmica Zvezde i Hajduka, finale kupa, zavrsila 1:0 za Hajduk, Splicani su u svom stilu Zvezdi cestitali osvajanje evropskog trofeja, ponizivsi ih u sred Beograda. Tako da djecak, iako Srbin iz Hrvatske, navija za "vece" klubove, zna mali gdje se igra nogomet.

Ana

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu na reklamiranju Zvezde , Partizana i Beograda .Svaka cast promotivnoj sluzbi NK Rijeka . Sve vise od ovog je glupost reci.

Tino

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Samo fudbalska utakmica???Pa znate li vi kakav je osećaj ući na stadion a još se radi o deci pa videti sto hiljada navijača? Neopisivo!

Duska

pre 6 godina

Tin je meni hit i skroz neiksvareno dete. Elem, dolazice on opet u Srbiju i imace sta da vidi, posebno na najvecem stadionu u ovom delu Evrope, Marakani.

Zdravko

pre 6 godina

Kako nije sramota upravi kluba da daju samo jedan bedan dres za ovako nešto, ne što je reko Vučiću nego što iskreno voli taj njegov klub gde god on bio.

Mario

pre 6 godina

Jeste da sam zvezdaš ali poštujem svakog ko voli svoj klub, ali da meni zvezda posle takve izjave pokloni dres odreko bi se nje preko novina i televizije.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)
(Hahahaha, 13. septembar 2017 18:39
---------
Vidim da ste jako duhoviti ali, ipak bih Vam savetovao da se prijavite kod ovog mališe, koji je "pedalirao" Vašeg predsednika, i pričinio Vam nevidjenu radost, da Vam održi časove iz osnova domaćeg vaspitanja i pripadnosti svome narodu. Bio sam ozbiljan kada sam rekao da bi i on, tako mali, mogao da bude "učitelj" barem polovini gradjana Republike Srbije, koji predstavljaju moralni lumpenproleterijat. Divim se ovom dečaku, ne zato što je "pedalirao" Vučića, kao starijeg čoveka, već zato što i on, tako mali, zna kome i gde pripada.

Ranko

pre 6 godina

Bez ikakve lažne patetike ili zlonamernosti ali vučić neke stvari zaboravlja,ni prije devedesetih u mestima u Hrvatskoj gde Srbi nisu bili većina nije bilo pametno se deklarisati kao navijač klubova iz Srbije.Svojevremeno je Karadžić izjavio Srbe su doveli dotle u Bosni ako navijaju za Zvetdu ili Partizan onda su nacionalisti , i to potvrđujem jer sam rođeni Sarajlija , a imao sam rodbinu baš u Vinkovcima,tada se Cibalija zvala Dinamo-Vinkovci.

...

pre 6 godina

ovdje se priča o kompleksima, a što je ova vučićeva izjava nego gomila kompleksa. uvijek je to šala, a stalno su mu na pameti usporedbe Beograda sa Zagrebom, pa sa Dubrovnikom itd. pokažite mi jedan jedini primjer kada je netko iz hrvatske politike davao takve usporedbe?

Iva

pre 6 godina

Dete je skroz interesantno i volim sto ima svoje misljenje, ali dok ne shvati da ima i bolji klub od tog sto sada voli. Treba vremena za sve.

Jelena

pre 6 godina

Još jednom su pokazali hrvati da neznaju da cene ljude, tom detetu su trebali da daju člansku kartu kako bi mogo iz lože da prati fudbal.

Kristijan

pre 6 godina

Deca ne smeju da zive u proslosti.
(Sofija, 12. septembar 2017 22:16)

Zbog toga se i ulazu napori kako bi se deci omogucila lepsa buducnost.

Iluke

pre 6 godina

Očekujem da će i Zvezda i Partizan da pošalju dresove...
(hfvux, 12. septembar 2017 22:54)

Nego šta i to svoj deci koja su bila u Srbiji a ne samo Popoviću!

Gargamel

pre 6 godina

Da sam ja predsednik kluba bilo bi mi sramota da tom detetu dam dres za takvu izjavu.
(Predrag, 12. septembar 2017 23:19)

Nismo svi isti ocigledno.

Branislav

pre 6 godina

..мали Тино Поповић је полазник школе "Свети Сава" и претпостављам да је у питању Православни Србин и у том случају је логично да навија за неки клуб из Србије..једино ако је мали Хрват који поштује Светог Саву, онда је у реду да навија за Ријеку..људи будимо реални има ли и једног Хрвата да навија за Звезду или Партизан...сигуран сам да нема..и то је ок..

get a life

pre 6 godina

@mario

Eto, UEFA placa travu siromasnoj Zvezdi a prebogata Rijeka placa UEFA-i kaznu zato sto su joj navijaci vikali rasisticke parole na racun naroda ciji je pripadnik i taj Tino. Fudbalski klub koji je kaznjen zbog rasizma izigrava nesto davanjem dresa tom detetu koji nema pojma sa kim ima posla. Ali kada odraste shvatice i ko su i sta su Hrvati a narocito ovakvi kao ti.

Odita

pre 6 godina

Ovde nista nije sporno. Tin voli taj klub dok je mali, a volece vec eklubobe kad poraste.
(MIljan, 12. septembar 2017 22:43)

To je sasvim normalno i ne vidim cemu toliko halabuke oko toga.

Branko

pre 6 godina

Jeste li nesto dobili od rata? Niste. Isto tako necete dobiti nista i od ovog forsiranja podela i mrznje. Samo cete jos jednoj generaciji unistiti detinjstvo i zivot.

cica

pre 6 godina

Voleti neki klub je nizi nivo poimanja sporta.

Koji zaista volimo sport, podrzavamo sve klubove i
sa postovanjem gledamo sve utakmice.

Nije nam bitno ko ce da pobedi,
bitan je kvalitet sporta i kvalitet fer-pleja.

VladaNS

pre 6 godina

Ne treba koristiti decu na ovakav nacin.
(Neda, 13. septembar 2017 09:53)

U pravu si, Vučić nije smeo da pokuša da mu ispira mozak. Gde god se on bori za naše interese, efekat je suprotan.

Starac Focha od iljadu ljeta

pre 6 godina

Jos za vreme s\SFRJ i tadasnje PRve lige, Rijeka je bila poseban klub sto zbog stadiona cuvene Kantride sto i zbog nekih uspeha. Osvajala je dva puta kup i igrala jednom u finalu igrala par dobrih utakmica sa CZ. Dala neke veoma dobrih igraca npr DAmira DEsnicu, Milosa Hrstica, Nenada Gracana, Jsoko Skoblara i mnoge jos. Uvek sam imao postovanje i za navijace manjih klubova i tadasnjih drugoligasa, bilo bi cudno kad bi svi navijali za velike klubove....

navijač Vojvodine

pre 6 godina

Svaka čast mali. Navijati za svoj klub iz svog grada je stvar kućnog vaspitanja. Pusti ove kompleksaše što se leče navijanjem za "velike" klubove. Od svakog velikog uvek možeš naći još veći ali to nije ljubav.

Donde stai

pre 6 godina

Barem da su dali godišnju karticu pa da dolazi na utakmice a oni samo dres i to njemu...A gde su ostala deca što su bila u Srbiji?

Vilijan

pre 6 godina

Nadam se samo da mu se svidela utakmica.
(Bojan, 12. septembar 2017 23:18)

To je mozda i najveci utisak koji je dete steklo i koji ce mu ostati u secanju.

Iguain

pre 6 godina

Ovo dete treba dovesti na derbi Zvezda - Partizan.
(Mira, 12. septembar 2017 22:11)

Dete ukoliko bude imalo zelju da poseti derbi niko ga nece spreciti da to ucini.

Juventino

pre 6 godina

Trebali su detetu i pre posete Srbiji da poklone dres kada navija za njih a ne samo nakon posete!
(Senada, 12. septembar 2017 22:41)

Pa ocigledno da tada nisu ni marili za to dete niti su znali ko je.

Memento

pre 6 godina

Klubovi decu treba da mame da se bave sportom a ne da prave ih da budu nacionalisti!
(Utoš, 12. septembar 2017 22:48)

A to ce najbolje uciniti sportskim rezultatima.

Darko

pre 6 godina

Stisli se za jedan dres, to dete su trebali da tako baš pred svima da pokažu i poklone besplatne ulaznice.(Fadil, 12. septembar 2017 23:07)

Pa šta ćeš, ti što imaju malo im pa bi još ,a ne da daju!

Buffon

pre 6 godina

Sledeci put kad dodje u Beograd, obavezno ga odvesti na Marakanu. Takav stadion jos nije video i dopasce mu se sigurno.
(Desimir, 12. septembar 2017 23:13)

A gde su oni bili u avgustu? Ocigledno da nisi dobro informisan.

Samostalni bot

pre 6 godina

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Marija, 13. septembar 2017 09:48)

Mali ce tek da shvati neke stvari. Ima vremena.
(Tamara, 13. septembar 2017 09:46)

Odluči se prvo šta si, Marija ili Tamara i nemoj da pretiš nikome, bote sendvičarski.

stoka

pre 6 godina

Po čemu su najjači srpski klubovi bolji i veći od hrvatskih. A po kojem osnovu je recimo Partizan veći klub od Hajduka? Hajduk ima više trofeja u bivšoj YU od Partizana. Hajduk ima i bolju statistiku sa Zvezdom. Opet Dinamo ima evropski trofej, a Partizan nema. Vučićeva priča je skroz pogrešna. Iz bivše YU dva najveća i najpopularnija kluba su Zvezda i Hajduk, a Partizan i Dinamo su korak iza...

Sasa

pre 6 godina

Mali decak iz Hrvatske je simpatican i ima pravo da voli koga i sta hoce, ali kad odraste, ima da zavoli Zvezdu vise od mene.
(Ivica, 12. septembar 2017 22:40)

Videcemo. Mozda mu blizi bude Dinamo ili Partizan.

Joveta

pre 6 godina

Mozda nas bas ovaj maleni pomiri.
(Tamara, 12. septembar 2017 22:47)

To bi bilo odlicno ali se bojim da tu ima jos dosta toga da se uradi kako bi do pomirenja moglo doci.

Otto

pre 6 godina

Kakve to veze ima, to je samo fudbalska utakmica.
(Sara, 12. septembar 2017 23:16)

Da li si ti ikada bila na fudbalskoj utakmici? Da li znas kakav je to utisak ostavlja pogotovu deci?

Hahahaha

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic
Opusti se prijatelju, ja sam nas. Samo fora je...
A ti (sa svih 400 botova zajedno) uzmi pregrizi koji sendvic. Priznaj da su ga svetski pedalirali i pozdravi dobru foru, ne budi namcor. Znam da ga ni ti bas ne volis, ali slatki sendvici za dz...nasmej se krisom, nece te videti ;)

beli

pre 6 godina

Klinac mu je očitao lekciju. Ne navija se za neki klub zbog toga da li je veći ili manji, već zbog ljubavi prema istom. Inače bi svi navijali za Real Madrid.

Vilijams

pre 6 godina

Dete treba sve da voli, svaki klub na svoj nacin.
(Ivona, 12. septembar 2017 22:22)

Dete ce da voli klub koji mu je blizak i na to ne moze niko da utice, a ovo smatram salom.