Subota, 02.09.2017.

12:45

Vesić: Deterdžent sipan u šest fontana u Beogradu, sramota

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je noćas, u "verovatno organizovanoj akciji", sipan deterdžent u šest fontana u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Vesiæ: Deterdžent sipan u šest fontana u Beogradu, sramota IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

nekada kao i sada

pre 6 godina

(Mladen Mladenović, 2. septembar 2017 21:24)

Zaboravio si da jos uvek postoji cinjenica da su radikali hteli da ruse tudji grob, ma ciji bio, jer to je vandalizam... imali su od koga da uce... sada im se sve to sto su nekada govorili i pokusavali vraca iako su se presvukli u naprednjake.

смена страже

pre 6 godina

Каква бре фонтана,кроз Београд не може да се вози,паркинг немогућа мисија,ништа обележено ...он нама о фонтани прича.

beograđani zaslužuju bolju vlast od Vesića

pre 6 godina

Ljudi se samo sprdaju sa sprdnjom od gradske vlasti. Ne možeš da se sprdaš sa narodom i da očekuješ da ti neko ne vrati istom merom.

Branko

pre 6 godina

Pa koliko nam isključuju vodu na nagoveštaj temperature preko 30 stepeni, ne bi me čudilo da je neki nesrećnik iz Barajeva ili Grocke došao da se okupa sa porodicom.

Iks Oks

pre 6 godina

Video sam fontane sa samponom - prepune pene u Stutgartu.
Bio je kraj skolske godine, verovatno su djaci to uradili.
Pitam se kakve su to instalacije koje mogu da budu ostecene deterdzentom. Verovatno jeftine i slabog kvaliteta.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Tipična srpska "dovitljivost i humor"?! Ovi "heroji našega vremena" verovatno sebe smatraju izuzetno interesantnim ličnostima. Bacili su deterdžemt u fontane? Pa toga se niko na ovom svetu ne bi setio?! Ako budu malo "razradili" ovu svoju "pametnu" ideju, sutradan mogu da sipaju negde i mnogo ozbiljnije stvari? Ali, danas to izgleda tako interesantno, tako smešno protivnicima fontane, koji su u isto vreme protivnici svega što je uradila ova vlast, pa čak i onog pozitivnog. Oni bi, da mogu, išli i rušili ono što je "podigao Aleksandar Vučić"?! Siguran sam da bi i Tači mogao da ih zaposli i da im da smernice, kako da budu efikasniji u svojim "progresivnim" nastojanjima. Neverovatno?! Šta je najfrašpantnije? Ovoliko mala količina osuda za ovaj vandalski čin, koji najviše govori o nama a veoma malo o ovim primitivcima. Užas.

Samo kazem

pre 6 godina

Jos da ti "anarhisti" (citaj "narod") krenu u akciju unistavanja bus plus aparata pa da vidimo od cega ce lopovska banda da se bogati.

Naravno da ih udarac po dzepu i novcu boli najvise ali bojim se da je ovo ipak uradnio neko ko ima direkntu finansijsku korist od toga. Neko ko to i odrzava mozda. Trebalo bi sprovesti detaljnu istragu, i policija ali i novinari da vidimo ko zaista stoji iza toga.

Lako je bez dokaza putem sopstvenih medija optuziti tamo neke "anarhiste" za sve lose sto se desi ali tim putem ce svaki gradjanin Srbije biti po njima i terorista i zatvaran bez dokaza. Pogledajte sta je Guantanamo zatvori i kako su i otimali i zatvarali ljude iz celog sveta bez ikakvih dokaza.

krik naglas

pre 6 godina

pa hajde to i ovako da napisemo to su uradili huligani navijackih grupa koje vi placate da bi u predizbornoj kampanji kobojago osudili opoziciju nazivajuci te vase huligane anarhistima jer je jos rano direktno da se napada opozicija a do tog zakljucka moze da se dodje zbog toga sto je taj deo grada pokriven sto sa drzavnim sto sa privatnim kamerama a posto su izvrsioci od ranije poznati policiji nemoguce je da niste ni jednog priveli od vremena kada je otkriveno delo sto dovodi do onog gore navedenog zakljucka ali sve jedno je koje to uradio uradio je lose delo i treba ga primereno odrati i zatvorskom i novcanom kaznom za sva vremena da dobro zapam ti a i drugima za primer

krle

pre 6 godina

"Deterdžent u vodi koja se nalazi u bazenu izaziva štetu na mehanizmu fontane i zahteva da se isprazne i očiste", saopštio je Vesić.

Znaci jos jedno 10-15 miliona evrica iz budzeta za "saniranje stete"... :D

Салонски политичар

pre 6 godina

Толико "отрова" у вашим коментарима земљаци? Сматрате да је уреду да се сипа детерџент и да се уништва или штети било шта у чему би сви ми , независно од расе,религије или политичке идеологије да уживамо . Па ако је тако изађите испред своје зграде и куће и ишарајте фасаду, узмите чеки/каменћ и полупајте прозор на комшијином аутомобилу . Не постоји разлика ко то ради , то је погрешно. То што је он изјавио и што осуђује такво понашање је исправно а то какав је човек и шта је радио не мења то какав је човек , али ви морате бити људи и када се каже нешто што је исправно то подржите , то не значи да подржавате њега или политичку идеологију којој припада..мислите о томе срби и боље ћете живети . Окупите се око правих ставова а погрешне осудите !

koki

pre 6 godina

Kakva budalastina. Sve fontane su u centru grada koji je pokriven stotinama kamera. Smesno je da se posle 24 sata ne zna ko je to uradio i da se to koristi za politicki obracun.

EnaE

pre 6 godina

Jel jos nekom upalo u oči što okrivljuje anarhističke grupe a onda kaže da isti ti imaju političke ambicije?Mislim,jeste da je to Vesić,ničemu se ne čudim,ali ovo je tako tragikomično.

Raka

pre 6 godina

Starci koji su ovde rođeni i sto godina žive u Beogradu sve više beže iz centra od Vesića i bahate kompanije, ali je zato Vesić sa sektom od skoro postao "stara vračarska elita". To je cela suština njihovog postojanja, u jednoj rečenici.

Ti si Vesiću sramota i za Beograd i za Vračar i boli nas uvo za tvoje fantomske "projekte" koji veze sa mozgom više nemaju. Pojma vi nemate šta je Beograd, slobodno idi da uređuješ neke koji razumeju tvoju "viziju" i ponesi fontanu sa sobom.

A šta ću ako neko ne voli moje beogradsko dete

pre 6 godina

Ma, biće da samo junaci, stari beogradski, napadaju fontane i uništavaju Beograd.
Manite se muškarčine ovakvoj primitivnoj borbi, vi ste od onih koji su, koliko juče, došli u moj grad. Mene ne interesuju ovi nižerazredni, tkz. napredni, niti bilo koji drugi političari, ali za boga miloga, operite svoje obraze pa nam javno recite zašto ste to uradili ili se vratite u svoje pacovske rupe.
Znači, sutra možemo da očekujemo i vodu iz naših česama, začinjenu otrovom ovih kukavica, ako im se ne dopadne direktor vodovoda, za kanalizaciju su oni spremni.
Beograd je, na žalost, primio svakakvu bagru, počevši od političara.

Jordan

pre 6 godina

Ranije bi komentatori jednoglasno osudili ovakve gluposti, narod vas toliko mrzi da će radije stati na stranu nevaspitanih balavaca i bilo cega usmereno protiv bajne nam gradske vlasti.Pod nemačkom okupacijom je bilo bolje.

Labud

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јабучило, 2. septembar 2017 14:18)

Sud? Za detrdzent u fontani? Ako se za ovo ide na sud, Labuda ne cudi sto je sudstvo prezatrpano. Za ovo bi trebalo najvise da se dadne opomena, od strane prasinara policajca ili komunalca, i kazna od 20E, ali da mali ili mala dodje u stanicu sa roditeljima i obaveze se da nece raditi opet takve stvari. Za serijske sipace detrdzenta u fontane naravno veca kazna.

masha....

pre 6 godina

Eh,Vesic natrcao....Nije ni svestan koliko su on i njegovi pajtasi iz gradske vlasti neomiljeni....

( "Neomiljeni" je blag izraz, tacnije bi bilo da kad samo pomislimo na njih-dobijamo ospice....Tu ni MMR vakcina koju smo dobili nekad davno, ne pomaze!!!)

Umadbro

pre 6 godina

Jedini koji u ovoj prici ima "bolesne politicke ambicije" je upravo gospodin vesic, pravi predstavnik nove srpske preletacke scene. Ti klinci sto su ovo sipali se makar bore za neke svoje ideale, vesicu je jedini ideal ostati na vlasti po svaku cenu.

otpisani su serija nije stvarno

pre 6 godina

Sve jedno šta je važno je da se uništava, nekreativan primitiviac ne može da živi bez toga i sam priželjkuje da bude izriban, jer drugom opravdanju za svoj položaj ne može da se nada, pa onda ili sam ili ga regrutuju, ali tako se i odrasta, stoga zakrpi te to i ako se vas "za****" ponovo nije strašno, ali ne valja da bude tri puta.

Midnajt ekspres

pre 6 godina

"Država nema snage da se obračuna sa huliganima!" Kraj citata. A Vesić neka se obrati autoru izjave a ne da politizuje huliganizam i upire prstom u nekoga ko nema blage veze sa ovim činom.

smesni ste

pre 6 godina

Treba vas da je sramota sto postavljate najjeftinije plocnike po centru grada, a niste se setili da obnovite ogradu na primer pored/oko Pobednika koja je žasu, staklene kapele na Cvetnom trgu da ne pominjem, onu odvratnu cesmu kod Petla. Stavili ste onaj odvratni beton most ispod Pobednika (cisto sumnjam da znate naziv te kapije) umesto da uradite identicnu drvenu varijantu koja prilici ambijentu. Samo sto jeftinije i sto vise u privatan pdže.
Stidi(te) se!!!

Dorćolac četvrta generacija

pre 6 godina

Kako ne shvatate da se ovo namerno radi kako bi se ispraznio gradski budžet pred izbore, jednostavno sada treba čišćenje i remont svih tih fontana gde će pojedine "kompanije" kao podizvodjaci da uzmu ozbiljne pare! Korupcija na vrhuncu!!!

Petar

pre 6 godina

za mene je problem sto Vesicu ne verujem nista sta kaze pa ni ovo. Steta ako se stvarno desilo,zar nema neki vidoe nadzor? Valjda im neko od ortaka drzi firmu za vidoe nadzor, nemoguce da se nisu utalili i pokrili javna mesta? Mislim, ono klasika,o trosku gradjana.

ovog bih u zatvor

pre 6 godina

Možda je juče počela školska godina, to se desi svake godine više puta i to su kažem verovatno deca. Ona su uvek i svuda sipali deterdžent u fontane. A ovo su jadni i jeftini politički poeni koji idu u korist SNS, ali ne razumem kako.

Realno

pre 6 godina

A jel moze sada Vesic (ili bar AV) da nam objasni kako deterdzent (za sudove ili za ves, nije navedeno ovde), moze da unisti pumpu fontane?? Ja sma mislio da masine za ves i za sudove po istom principu pumpaju vodu sa deterdzentom, i to mnogo puta u toku radnog veka.

Dragan Miladinovic

pre 6 godina

Pa izgasite fontane, jaka stvar, ne smarajte s glupostima. Šta je sa gužvama na sve strane u gradu, šta je sa Savskim nasipom, šta je sa Savamalom, kada će biti rešena pitanja koja su daleko važnija od igranja sa šamponom i vodom?

Baba Kurana

pre 6 godina

Sramota. Ko god da je to uradio sramota je za ovaj grad. Baš kao i oni koji žvrljaju po fasadama, lome klupe u parkovima, uriniraju na ulici... Sve njih u zavod za prinudno prevaspitavanje u Padinskoj Skeli.

Mile

pre 6 godina

Zivim u Poljskoj, pa ljudi moji ovakva vest je ovde nezamisliva. Svi parkovi si besprekorni, Sve je cisto i uredno- na ulici je nemoguce naci djubre, plasticne kese se ne dele za dzabe, a djubre mora da se razdvaja. Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi toliko nemarni pa i u Turskoj je sve pod konac. Zamisli ubacili deterdzent u fontanu- pa u zatvor bih zatvarao

Nadzirac

pre 6 godina

"Gradski menadžer je rekao da su nekoliko puta anarhističke grupe najavljivale slične akcije.........."

A kada takve iste, ako ne i gore anarhisticke grupe, nocu, pod fantomkama i sa teskom mehanizacijom sruse sve zgrade u jednom beogradskom kvartu........onda-NISTA!

A kada ovaj komentar dobuje "gomilu" minusa od botova koji se ilegalno placaju od zarada pripadnika tih anarhistickih grupa, kao i svih ostalih gradjana...onda opet-NISTA.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore zalepi znak i obeca narodu izvoz

pre 6 godina

Da nisu to oni isti sto su lisavali ljude slobode i rusili pod fantomkama? Danas, sutra takvi mogu da izvrse neku diverziju na mercedes autobusima i sprece izvoz koji nikako da krene.

Mile

pre 6 godina

Vesić hoće da privuče još stranih turista, time što će predstaviti Beograd kao bezbedan grad, u kome je vrhunac terorizma kad anarhisti sipaju deterdžent u fontanu.

Јабучило

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.

Ceda

pre 6 godina

Glupa akcija, jer sve sto se unisti Fontandzije i Jarboldzije ce da poprave parama gradjana. Ovakvim idiotskim akcijama se steta nanosi samo gradjanima...ovima moze i dobro da dodje jer kakvi su ugradice se i u ciscenje fontana.

Zoran

pre 6 godina

Ni manje ni više nego 6(ŠEST) fontana! Čim su radili noću mora da su nosili fantomke. U Beogradu samo kompletni idiJoti vole da rade po mraku.

Vesiću, da niste ti i Mali u ovo umešani, te likove bi Doktor iz Beograda priveo u roku od odmah. Alo, bre! Nismo veverice...

nada22

pre 6 godina

Ako su ovo komentari građana Srbije (pogotovo ako su od maladih), onda ova država nema budućnosti. Da su iole obrazovani (makar osnovno) i vaspitani (bar minimalno), ne bi uništavili sve što im se nađe na putu, dok noću orgijaju. A roditelji istih verovatno su zauzeti gledajući kojekave rijalitije, i čitajući tabloide, kako ne bi propustili ni jednu golotinju "zvzda" (sa asfalta).

Nenad Markovic

pre 6 godina

Treba ispitati koji je deterdzent sipan. Ukoliko je to deterdzent koji proizvodi npr. Merima-Henkel iz Krusevca, pod hitno smeniti Batu Santosa i prekinuti diplomatske odnose sa Nemackom. Ovu akciju obustaviti vec sutra ako se Merkelka javno izvini Vesicu i to preko Pink-a.

NinaNbg

pre 6 godina

Gospodine Vesicu, znate li Vi šta je bolesno i šta je sramota?! Sramota je kad platite basnoslovnu cifru iz budžeta za fontanu koja je radila 3 dana, a deca po školama koriste toalete pravljene polovinom prošlog veka, kada 90% ulica prestonice ima rupe, kada se ti isti Beograđani voze autobusima koji se raspadaju... To je sramota, a usput je i bolesno voditi na taj način grad od 2 miliona stanovnika!

Грађанин

pre 6 godina

Те што су ставили детерџент у фонтане треба открити, дебело казнити новчано као и натерати да плате за учињену штету. С друге стране чути Весића како прича о болесним политичким амбицијама је смехотресно. Огледало?

Иван Грозни

pre 6 godina

Па ето нама нове туристичке атракције! Пенушаве светлеће фонтане! Тек ће да навале бугарски туристи!

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne, ja ipak mislim da nije organizovano. Postoji šansa i da je 6 nepovezanih grupa ljudi spontano rešilo da istog dana sipa deterdžent u 6 fontana.

Somina

pre 6 godina

Činjenica je da Beograd,uprkos predispozicijama da to bude, niti je uredan niti je lep grad.Hteli to priznati ili ne,veliki je broj "Beograđana", koji, ponajviše zbog svoje političke ostrašćenosti, nastoje gradu nauditi u bilo kom pogledu.Najčešće to su manifestacije u domenu građanske neposlušnosti, koje kao glavni efekat imaju prikazivanje grada ruglom u vizuelnom smislu.Primera je bezbroj:izvaljeni saobraćajni znaci; flajerima ulepljena autobuska stajališta, podzemni prolazi, mesta okupljanja velikog broja građana;naruživanje sprejom fasada;uništavanje zelenila,a kao poseban kuriozitet sipanje deterdženta u fontane.Često,idući gradom, pitam se da li su "Beograđani" čuli za zelene površine,ili za zeleno-crveno svetlo na semaforu,ili za korpu-kantu za otpatke,ili da negde u svetu iza kućnih ljubimaca-pasa vlasnici prikupe izmet i stave ga u najlonsku ili kakvu već kesu...Sve u svemu osećaj je,kada je u pitanju odnos prema okolini, kao da ste među ljudima koji su još uvek dobrim delom u XIX veku.Ali..."sve će to narod pozlatiti"...jednoga dana.

Hallo

pre 6 godina

Danas vidim članovi SNS kao uređuju prostor u Galenici a jedan član vredno skljoca, dok ostali drže grabulje i kao rade. Izvinite zar nije to posao gradskog zelenila? Koliko se sećam neki čovek koji je o svom trošku održavao obalu Toplice je kažnjen. Zašto njih ne kazne? Sigurno će im slike biti u novom broju zemunskog glasnika. I kako da im dam glas što su grabuljali 1 ar 5 minuta za slikanje? A st je sa izvozom mercedesa?

Dj

pre 6 godina

"Sramota za Beograd". Vazi, kraljevi! Tako sam se nasmejao. Poruka koja je poslata je jasna na vrlo zabavan nacin. To o stecenju mehanizacije pricaj nekom drugom.

batina iz raja izašla

pre 6 godina

Stvarno, idiotski! Nema opravdanja, budale! Ali, zašto odmah: "bolesne političke ambicije"? Možda su u pitanju, jednostavno, bolesnici, koji mrze fontane!?

Laki

pre 6 godina

Zaista smo u poslednjoj sezoni 'Saut Parka' pokušavali da se šalimo na račun onoga što se događa, ali više ne možemo. Ono što se zaista dešava je mnogo smešnije od bilo čega što bi nama palo na pamet...mislim da je ovo najbolji odgovor gradskom menadzeru.

Ma nije valjda

pre 6 godina

Anarhisticne grupe se bore protiv rezima sa deterdzentom..Bravo Vasicu za izjavu..Eeee da deterdzent moze da pomogne bilo bi to sjajno ali nema te vode i doticne tekucine da vas moze oprati i skinuti sa grbace ovog naroda

ja

pre 6 godina

Ne razumem zbog čega... Kontam ja da su ljudi besni zbog trošenja para na gluposti kao što su fontane i jarboli, ali ovo ne rešava stvari, jer ćemo sada iz naših džepova da platimo čišćenje. Štaviše, ovo će dati priliku Vesiću i kompaniji da se ugrade u cenu čišćenja...

cacanin

pre 6 godina

Sramota je sto ste ukrcali 2 miliona evra nasih para u fontanu na Slaviji koja prosipa vodu po asfaltu okolo i koju ste sad zatvorili jer okolo razbijate asfalt!!!

stevan

pre 6 godina

Ali uvek "političke ambicije".Teo ne igra zbog "političkih ambicija", Ivana otkacila namerno br da bi podrila Srbiju zarad "političkih ambicija ". Ne živim u Srbiji ali svakodnevno čitam vesti i jednostavno mogu reci BLAGI UŽAS.

Luka

pre 6 godina

Ne volim ovu vlast (da ne upotrebim neku tezu rec), al ovo je stvarno strašno! Uništavanjem fontana/klupa/fasada samo sami sebi ruže grad i prave trošak nama sto plaćamo porez i ostale dažbine.. pokrite grad kamerama!

Midnajt ekspres

pre 6 godina

"Država nema snage da se obračuna sa huliganima!" Kraj citata. A Vesić neka se obrati autoru izjave a ne da politizuje huliganizam i upire prstom u nekoga ko nema blage veze sa ovim činom.

NinaNbg

pre 6 godina

Gospodine Vesicu, znate li Vi šta je bolesno i šta je sramota?! Sramota je kad platite basnoslovnu cifru iz budžeta za fontanu koja je radila 3 dana, a deca po školama koriste toalete pravljene polovinom prošlog veka, kada 90% ulica prestonice ima rupe, kada se ti isti Beograđani voze autobusima koji se raspadaju... To je sramota, a usput je i bolesno voditi na taj način grad od 2 miliona stanovnika!

Raka

pre 6 godina

Starci koji su ovde rođeni i sto godina žive u Beogradu sve više beže iz centra od Vesića i bahate kompanije, ali je zato Vesić sa sektom od skoro postao "stara vračarska elita". To je cela suština njihovog postojanja, u jednoj rečenici.

Ti si Vesiću sramota i za Beograd i za Vračar i boli nas uvo za tvoje fantomske "projekte" koji veze sa mozgom više nemaju. Pojma vi nemate šta je Beograd, slobodno idi da uređuješ neke koji razumeju tvoju "viziju" i ponesi fontanu sa sobom.

Jordan

pre 6 godina

Ranije bi komentatori jednoglasno osudili ovakve gluposti, narod vas toliko mrzi da će radije stati na stranu nevaspitanih balavaca i bilo cega usmereno protiv bajne nam gradske vlasti.Pod nemačkom okupacijom je bilo bolje.

EnaE

pre 6 godina

Jel jos nekom upalo u oči što okrivljuje anarhističke grupe a onda kaže da isti ti imaju političke ambicije?Mislim,jeste da je to Vesić,ničemu se ne čudim,ali ovo je tako tragikomično.

cacanin

pre 6 godina

Sramota je sto ste ukrcali 2 miliona evra nasih para u fontanu na Slaviji koja prosipa vodu po asfaltu okolo i koju ste sad zatvorili jer okolo razbijate asfalt!!!

Nenad Markovic

pre 6 godina

Treba ispitati koji je deterdzent sipan. Ukoliko je to deterdzent koji proizvodi npr. Merima-Henkel iz Krusevca, pod hitno smeniti Batu Santosa i prekinuti diplomatske odnose sa Nemackom. Ovu akciju obustaviti vec sutra ako se Merkelka javno izvini Vesicu i to preko Pink-a.

Umadbro

pre 6 godina

Jedini koji u ovoj prici ima "bolesne politicke ambicije" je upravo gospodin vesic, pravi predstavnik nove srpske preletacke scene. Ti klinci sto su ovo sipali se makar bore za neke svoje ideale, vesicu je jedini ideal ostati na vlasti po svaku cenu.

krle

pre 6 godina

"Deterdžent u vodi koja se nalazi u bazenu izaziva štetu na mehanizmu fontane i zahteva da se isprazne i očiste", saopštio je Vesić.

Znaci jos jedno 10-15 miliona evrica iz budzeta za "saniranje stete"... :D

Ma nije valjda

pre 6 godina

Anarhisticne grupe se bore protiv rezima sa deterdzentom..Bravo Vasicu za izjavu..Eeee da deterdzent moze da pomogne bilo bi to sjajno ali nema te vode i doticne tekucine da vas moze oprati i skinuti sa grbace ovog naroda

Иван Грозни

pre 6 godina

Па ето нама нове туристичке атракције! Пенушаве светлеће фонтане! Тек ће да навале бугарски туристи!

koki

pre 6 godina

Kakva budalastina. Sve fontane su u centru grada koji je pokriven stotinama kamera. Smesno je da se posle 24 sata ne zna ko je to uradio i da se to koristi za politicki obracun.

Hallo

pre 6 godina

Danas vidim članovi SNS kao uređuju prostor u Galenici a jedan član vredno skljoca, dok ostali drže grabulje i kao rade. Izvinite zar nije to posao gradskog zelenila? Koliko se sećam neki čovek koji je o svom trošku održavao obalu Toplice je kažnjen. Zašto njih ne kazne? Sigurno će im slike biti u novom broju zemunskog glasnika. I kako da im dam glas što su grabuljali 1 ar 5 minuta za slikanje? A st je sa izvozom mercedesa?

batina iz raja izašla

pre 6 godina

Stvarno, idiotski! Nema opravdanja, budale! Ali, zašto odmah: "bolesne političke ambicije"? Možda su u pitanju, jednostavno, bolesnici, koji mrze fontane!?

Petar

pre 6 godina

za mene je problem sto Vesicu ne verujem nista sta kaze pa ni ovo. Steta ako se stvarno desilo,zar nema neki vidoe nadzor? Valjda im neko od ortaka drzi firmu za vidoe nadzor, nemoguce da se nisu utalili i pokrili javna mesta? Mislim, ono klasika,o trosku gradjana.

masha....

pre 6 godina

Eh,Vesic natrcao....Nije ni svestan koliko su on i njegovi pajtasi iz gradske vlasti neomiljeni....

( "Neomiljeni" je blag izraz, tacnije bi bilo da kad samo pomislimo na njih-dobijamo ospice....Tu ni MMR vakcina koju smo dobili nekad davno, ne pomaze!!!)

Realno

pre 6 godina

A jel moze sada Vesic (ili bar AV) da nam objasni kako deterdzent (za sudove ili za ves, nije navedeno ovde), moze da unisti pumpu fontane?? Ja sma mislio da masine za ves i za sudove po istom principu pumpaju vodu sa deterdzentom, i to mnogo puta u toku radnog veka.

ovog bih u zatvor

pre 6 godina

Možda je juče počela školska godina, to se desi svake godine više puta i to su kažem verovatno deca. Ona su uvek i svuda sipali deterdžent u fontane. A ovo su jadni i jeftini politički poeni koji idu u korist SNS, ali ne razumem kako.

Nadzirac

pre 6 godina

"Gradski menadžer je rekao da su nekoliko puta anarhističke grupe najavljivale slične akcije.........."

A kada takve iste, ako ne i gore anarhisticke grupe, nocu, pod fantomkama i sa teskom mehanizacijom sruse sve zgrade u jednom beogradskom kvartu........onda-NISTA!

A kada ovaj komentar dobuje "gomilu" minusa od botova koji se ilegalno placaju od zarada pripadnika tih anarhistickih grupa, kao i svih ostalih gradjana...onda opet-NISTA.

smesni ste

pre 6 godina

Treba vas da je sramota sto postavljate najjeftinije plocnike po centru grada, a niste se setili da obnovite ogradu na primer pored/oko Pobednika koja je žasu, staklene kapele na Cvetnom trgu da ne pominjem, onu odvratnu cesmu kod Petla. Stavili ste onaj odvratni beton most ispod Pobednika (cisto sumnjam da znate naziv te kapije) umesto da uradite identicnu drvenu varijantu koja prilici ambijentu. Samo sto jeftinije i sto vise u privatan pdže.
Stidi(te) se!!!

Zoran

pre 6 godina

Ni manje ni više nego 6(ŠEST) fontana! Čim su radili noću mora da su nosili fantomke. U Beogradu samo kompletni idiJoti vole da rade po mraku.

Vesiću, da niste ti i Mali u ovo umešani, te likove bi Doktor iz Beograda priveo u roku od odmah. Alo, bre! Nismo veverice...

Dj

pre 6 godina

"Sramota za Beograd". Vazi, kraljevi! Tako sam se nasmejao. Poruka koja je poslata je jasna na vrlo zabavan nacin. To o stecenju mehanizacije pricaj nekom drugom.

Грађанин

pre 6 godina

Те што су ставили детерџент у фонтане треба открити, дебело казнити новчано као и натерати да плате за учињену штету. С друге стране чути Весића како прича о болесним политичким амбицијама је смехотресно. Огледало?

Labud

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јабучило, 2. septembar 2017 14:18)

Sud? Za detrdzent u fontani? Ako se za ovo ide na sud, Labuda ne cudi sto je sudstvo prezatrpano. Za ovo bi trebalo najvise da se dadne opomena, od strane prasinara policajca ili komunalca, i kazna od 20E, ali da mali ili mala dodje u stanicu sa roditeljima i obaveze se da nece raditi opet takve stvari. Za serijske sipace detrdzenta u fontane naravno veca kazna.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore zalepi znak i obeca narodu izvoz

pre 6 godina

Da nisu to oni isti sto su lisavali ljude slobode i rusili pod fantomkama? Danas, sutra takvi mogu da izvrse neku diverziju na mercedes autobusima i sprece izvoz koji nikako da krene.

Mile

pre 6 godina

Vesić hoće da privuče još stranih turista, time što će predstaviti Beograd kao bezbedan grad, u kome je vrhunac terorizma kad anarhisti sipaju deterdžent u fontanu.

Dorćolac četvrta generacija

pre 6 godina

Kako ne shvatate da se ovo namerno radi kako bi se ispraznio gradski budžet pred izbore, jednostavno sada treba čišćenje i remont svih tih fontana gde će pojedine "kompanije" kao podizvodjaci da uzmu ozbiljne pare! Korupcija na vrhuncu!!!

Iks Oks

pre 6 godina

Video sam fontane sa samponom - prepune pene u Stutgartu.
Bio je kraj skolske godine, verovatno su djaci to uradili.
Pitam se kakve su to instalacije koje mogu da budu ostecene deterdzentom. Verovatno jeftine i slabog kvaliteta.

Ceda

pre 6 godina

Glupa akcija, jer sve sto se unisti Fontandzije i Jarboldzije ce da poprave parama gradjana. Ovakvim idiotskim akcijama se steta nanosi samo gradjanima...ovima moze i dobro da dodje jer kakvi su ugradice se i u ciscenje fontana.

stevan

pre 6 godina

Ali uvek "političke ambicije".Teo ne igra zbog "političkih ambicija", Ivana otkacila namerno br da bi podrila Srbiju zarad "političkih ambicija ". Ne živim u Srbiji ali svakodnevno čitam vesti i jednostavno mogu reci BLAGI UŽAS.

Dragan Miladinovic

pre 6 godina

Pa izgasite fontane, jaka stvar, ne smarajte s glupostima. Šta je sa gužvama na sve strane u gradu, šta je sa Savskim nasipom, šta je sa Savamalom, kada će biti rešena pitanja koja su daleko važnija od igranja sa šamponom i vodom?

ja

pre 6 godina

Ne razumem zbog čega... Kontam ja da su ljudi besni zbog trošenja para na gluposti kao što su fontane i jarboli, ali ovo ne rešava stvari, jer ćemo sada iz naših džepova da platimo čišćenje. Štaviše, ovo će dati priliku Vesiću i kompaniji da se ugrade u cenu čišćenja...

Laki

pre 6 godina

Zaista smo u poslednjoj sezoni 'Saut Parka' pokušavali da se šalimo na račun onoga što se događa, ali više ne možemo. Ono što se zaista dešava je mnogo smešnije od bilo čega što bi nama palo na pamet...mislim da je ovo najbolji odgovor gradskom menadzeru.

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne, ja ipak mislim da nije organizovano. Postoji šansa i da je 6 nepovezanih grupa ljudi spontano rešilo da istog dana sipa deterdžent u 6 fontana.

Mile

pre 6 godina

Zivim u Poljskoj, pa ljudi moji ovakva vest je ovde nezamisliva. Svi parkovi si besprekorni, Sve je cisto i uredno- na ulici je nemoguce naci djubre, plasticne kese se ne dele za dzabe, a djubre mora da se razdvaja. Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi toliko nemarni pa i u Turskoj je sve pod konac. Zamisli ubacili deterdzent u fontanu- pa u zatvor bih zatvarao

Somina

pre 6 godina

Činjenica je da Beograd,uprkos predispozicijama da to bude, niti je uredan niti je lep grad.Hteli to priznati ili ne,veliki je broj "Beograđana", koji, ponajviše zbog svoje političke ostrašćenosti, nastoje gradu nauditi u bilo kom pogledu.Najčešće to su manifestacije u domenu građanske neposlušnosti, koje kao glavni efekat imaju prikazivanje grada ruglom u vizuelnom smislu.Primera je bezbroj:izvaljeni saobraćajni znaci; flajerima ulepljena autobuska stajališta, podzemni prolazi, mesta okupljanja velikog broja građana;naruživanje sprejom fasada;uništavanje zelenila,a kao poseban kuriozitet sipanje deterdženta u fontane.Često,idući gradom, pitam se da li su "Beograđani" čuli za zelene površine,ili za zeleno-crveno svetlo na semaforu,ili za korpu-kantu za otpatke,ili da negde u svetu iza kućnih ljubimaca-pasa vlasnici prikupe izmet i stave ga u najlonsku ili kakvu već kesu...Sve u svemu osećaj je,kada je u pitanju odnos prema okolini, kao da ste među ljudima koji su još uvek dobrim delom u XIX veku.Ali..."sve će to narod pozlatiti"...jednoga dana.

Samo kazem

pre 6 godina

Jos da ti "anarhisti" (citaj "narod") krenu u akciju unistavanja bus plus aparata pa da vidimo od cega ce lopovska banda da se bogati.

Naravno da ih udarac po dzepu i novcu boli najvise ali bojim se da je ovo ipak uradnio neko ko ima direkntu finansijsku korist od toga. Neko ko to i odrzava mozda. Trebalo bi sprovesti detaljnu istragu, i policija ali i novinari da vidimo ko zaista stoji iza toga.

Lako je bez dokaza putem sopstvenih medija optuziti tamo neke "anarhiste" za sve lose sto se desi ali tim putem ce svaki gradjanin Srbije biti po njima i terorista i zatvaran bez dokaza. Pogledajte sta je Guantanamo zatvori i kako su i otimali i zatvarali ljude iz celog sveta bez ikakvih dokaza.

krik naglas

pre 6 godina

pa hajde to i ovako da napisemo to su uradili huligani navijackih grupa koje vi placate da bi u predizbornoj kampanji kobojago osudili opoziciju nazivajuci te vase huligane anarhistima jer je jos rano direktno da se napada opozicija a do tog zakljucka moze da se dodje zbog toga sto je taj deo grada pokriven sto sa drzavnim sto sa privatnim kamerama a posto su izvrsioci od ranije poznati policiji nemoguce je da niste ni jednog priveli od vremena kada je otkriveno delo sto dovodi do onog gore navedenog zakljucka ali sve jedno je koje to uradio uradio je lose delo i treba ga primereno odrati i zatvorskom i novcanom kaznom za sva vremena da dobro zapam ti a i drugima za primer

Јабучило

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.

Baba Kurana

pre 6 godina

Sramota. Ko god da je to uradio sramota je za ovaj grad. Baš kao i oni koji žvrljaju po fasadama, lome klupe u parkovima, uriniraju na ulici... Sve njih u zavod za prinudno prevaspitavanje u Padinskoj Skeli.

Салонски политичар

pre 6 godina

Толико "отрова" у вашим коментарима земљаци? Сматрате да је уреду да се сипа детерџент и да се уништва или штети било шта у чему би сви ми , независно од расе,религије или политичке идеологије да уживамо . Па ако је тако изађите испред своје зграде и куће и ишарајте фасаду, узмите чеки/каменћ и полупајте прозор на комшијином аутомобилу . Не постоји разлика ко то ради , то је погрешно. То што је он изјавио и што осуђује такво понашање је исправно а то какав је човек и шта је радио не мења то какав је човек , али ви морате бити људи и када се каже нешто што је исправно то подржите , то не значи да подржавате њега или политичку идеологију којој припада..мислите о томе срби и боље ћете живети . Окупите се око правих ставова а погрешне осудите !

A šta ću ako neko ne voli moje beogradsko dete

pre 6 godina

Ma, biće da samo junaci, stari beogradski, napadaju fontane i uništavaju Beograd.
Manite se muškarčine ovakvoj primitivnoj borbi, vi ste od onih koji su, koliko juče, došli u moj grad. Mene ne interesuju ovi nižerazredni, tkz. napredni, niti bilo koji drugi političari, ali za boga miloga, operite svoje obraze pa nam javno recite zašto ste to uradili ili se vratite u svoje pacovske rupe.
Znači, sutra možemo da očekujemo i vodu iz naših česama, začinjenu otrovom ovih kukavica, ako im se ne dopadne direktor vodovoda, za kanalizaciju su oni spremni.
Beograd je, na žalost, primio svakakvu bagru, počevši od političara.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Tipična srpska "dovitljivost i humor"?! Ovi "heroji našega vremena" verovatno sebe smatraju izuzetno interesantnim ličnostima. Bacili su deterdžemt u fontane? Pa toga se niko na ovom svetu ne bi setio?! Ako budu malo "razradili" ovu svoju "pametnu" ideju, sutradan mogu da sipaju negde i mnogo ozbiljnije stvari? Ali, danas to izgleda tako interesantno, tako smešno protivnicima fontane, koji su u isto vreme protivnici svega što je uradila ova vlast, pa čak i onog pozitivnog. Oni bi, da mogu, išli i rušili ono što je "podigao Aleksandar Vučić"?! Siguran sam da bi i Tači mogao da ih zaposli i da im da smernice, kako da budu efikasniji u svojim "progresivnim" nastojanjima. Neverovatno?! Šta je najfrašpantnije? Ovoliko mala količina osuda za ovaj vandalski čin, koji najviše govori o nama a veoma malo o ovim primitivcima. Užas.

nada22

pre 6 godina

Ako su ovo komentari građana Srbije (pogotovo ako su od maladih), onda ova država nema budućnosti. Da su iole obrazovani (makar osnovno) i vaspitani (bar minimalno), ne bi uništavili sve što im se nađe na putu, dok noću orgijaju. A roditelji istih verovatno su zauzeti gledajući kojekave rijalitije, i čitajući tabloide, kako ne bi propustili ni jednu golotinju "zvzda" (sa asfalta).

Luka

pre 6 godina

Ne volim ovu vlast (da ne upotrebim neku tezu rec), al ovo je stvarno strašno! Uništavanjem fontana/klupa/fasada samo sami sebi ruže grad i prave trošak nama sto plaćamo porez i ostale dažbine.. pokrite grad kamerama!

beograđani zaslužuju bolju vlast od Vesića

pre 6 godina

Ljudi se samo sprdaju sa sprdnjom od gradske vlasti. Ne možeš da se sprdaš sa narodom i da očekuješ da ti neko ne vrati istom merom.

otpisani su serija nije stvarno

pre 6 godina

Sve jedno šta je važno je da se uništava, nekreativan primitiviac ne može da živi bez toga i sam priželjkuje da bude izriban, jer drugom opravdanju za svoj položaj ne može da se nada, pa onda ili sam ili ga regrutuju, ali tako se i odrasta, stoga zakrpi te to i ako se vas "za****" ponovo nije strašno, ali ne valja da bude tri puta.

Branko

pre 6 godina

Pa koliko nam isključuju vodu na nagoveštaj temperature preko 30 stepeni, ne bi me čudilo da je neki nesrećnik iz Barajeva ili Grocke došao da se okupa sa porodicom.

смена страже

pre 6 godina

Каква бре фонтана,кроз Београд не може да се вози,паркинг немогућа мисија,ништа обележено ...он нама о фонтани прича.

nekada kao i sada

pre 6 godina

(Mladen Mladenović, 2. septembar 2017 21:24)

Zaboravio si da jos uvek postoji cinjenica da su radikali hteli da ruse tudji grob, ma ciji bio, jer to je vandalizam... imali su od koga da uce... sada im se sve to sto su nekada govorili i pokusavali vraca iako su se presvukli u naprednjake.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Tipična srpska "dovitljivost i humor"?! Ovi "heroji našega vremena" verovatno sebe smatraju izuzetno interesantnim ličnostima. Bacili su deterdžemt u fontane? Pa toga se niko na ovom svetu ne bi setio?! Ako budu malo "razradili" ovu svoju "pametnu" ideju, sutradan mogu da sipaju negde i mnogo ozbiljnije stvari? Ali, danas to izgleda tako interesantno, tako smešno protivnicima fontane, koji su u isto vreme protivnici svega što je uradila ova vlast, pa čak i onog pozitivnog. Oni bi, da mogu, išli i rušili ono što je "podigao Aleksandar Vučić"?! Siguran sam da bi i Tači mogao da ih zaposli i da im da smernice, kako da budu efikasniji u svojim "progresivnim" nastojanjima. Neverovatno?! Šta je najfrašpantnije? Ovoliko mala količina osuda za ovaj vandalski čin, koji najviše govori o nama a veoma malo o ovim primitivcima. Užas.

Салонски политичар

pre 6 godina

Толико "отрова" у вашим коментарима земљаци? Сматрате да је уреду да се сипа детерџент и да се уништва или штети било шта у чему би сви ми , независно од расе,религије или политичке идеологије да уживамо . Па ако је тако изађите испред своје зграде и куће и ишарајте фасаду, узмите чеки/каменћ и полупајте прозор на комшијином аутомобилу . Не постоји разлика ко то ради , то је погрешно. То што је он изјавио и што осуђује такво понашање је исправно а то какав је човек и шта је радио не мења то какав је човек , али ви морате бити људи и када се каже нешто што је исправно то подржите , то не значи да подржавате њега или политичку идеологију којој припада..мислите о томе срби и боље ћете живети . Окупите се око правих ставова а погрешне осудите !

Mile

pre 6 godina

Zivim u Poljskoj, pa ljudi moji ovakva vest je ovde nezamisliva. Svi parkovi si besprekorni, Sve je cisto i uredno- na ulici je nemoguce naci djubre, plasticne kese se ne dele za dzabe, a djubre mora da se razdvaja. Nikad mi nece biti jasno zasto smo mi Srbi toliko nemarni pa i u Turskoj je sve pod konac. Zamisli ubacili deterdzent u fontanu- pa u zatvor bih zatvarao

nada22

pre 6 godina

Ako su ovo komentari građana Srbije (pogotovo ako su od maladih), onda ova država nema budućnosti. Da su iole obrazovani (makar osnovno) i vaspitani (bar minimalno), ne bi uništavili sve što im se nađe na putu, dok noću orgijaju. A roditelji istih verovatno su zauzeti gledajući kojekave rijalitije, i čitajući tabloide, kako ne bi propustili ni jednu golotinju "zvzda" (sa asfalta).

Baba Kurana

pre 6 godina

Sramota. Ko god da je to uradio sramota je za ovaj grad. Baš kao i oni koji žvrljaju po fasadama, lome klupe u parkovima, uriniraju na ulici... Sve njih u zavod za prinudno prevaspitavanje u Padinskoj Skeli.

A šta ću ako neko ne voli moje beogradsko dete

pre 6 godina

Ma, biće da samo junaci, stari beogradski, napadaju fontane i uništavaju Beograd.
Manite se muškarčine ovakvoj primitivnoj borbi, vi ste od onih koji su, koliko juče, došli u moj grad. Mene ne interesuju ovi nižerazredni, tkz. napredni, niti bilo koji drugi političari, ali za boga miloga, operite svoje obraze pa nam javno recite zašto ste to uradili ili se vratite u svoje pacovske rupe.
Znači, sutra možemo da očekujemo i vodu iz naših česama, začinjenu otrovom ovih kukavica, ako im se ne dopadne direktor vodovoda, za kanalizaciju su oni spremni.
Beograd je, na žalost, primio svakakvu bagru, počevši od političara.

Luka

pre 6 godina

Ne volim ovu vlast (da ne upotrebim neku tezu rec), al ovo je stvarno strašno! Uništavanjem fontana/klupa/fasada samo sami sebi ruže grad i prave trošak nama sto plaćamo porez i ostale dažbine.. pokrite grad kamerama!

otpisani su serija nije stvarno

pre 6 godina

Sve jedno šta je važno je da se uništava, nekreativan primitiviac ne može da živi bez toga i sam priželjkuje da bude izriban, jer drugom opravdanju za svoj položaj ne može da se nada, pa onda ili sam ili ga regrutuju, ali tako se i odrasta, stoga zakrpi te to i ako se vas "za****" ponovo nije strašno, ali ne valja da bude tri puta.

ja

pre 6 godina

Ne razumem zbog čega... Kontam ja da su ljudi besni zbog trošenja para na gluposti kao što su fontane i jarboli, ali ovo ne rešava stvari, jer ćemo sada iz naših džepova da platimo čišćenje. Štaviše, ovo će dati priliku Vesiću i kompaniji da se ugrade u cenu čišćenja...

Raka

pre 6 godina

Starci koji su ovde rođeni i sto godina žive u Beogradu sve više beže iz centra od Vesića i bahate kompanije, ali je zato Vesić sa sektom od skoro postao "stara vračarska elita". To je cela suština njihovog postojanja, u jednoj rečenici.

Ti si Vesiću sramota i za Beograd i za Vračar i boli nas uvo za tvoje fantomske "projekte" koji veze sa mozgom više nemaju. Pojma vi nemate šta je Beograd, slobodno idi da uređuješ neke koji razumeju tvoju "viziju" i ponesi fontanu sa sobom.

Labud

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јабучило, 2. septembar 2017 14:18)

Sud? Za detrdzent u fontani? Ako se za ovo ide na sud, Labuda ne cudi sto je sudstvo prezatrpano. Za ovo bi trebalo najvise da se dadne opomena, od strane prasinara policajca ili komunalca, i kazna od 20E, ali da mali ili mala dodje u stanicu sa roditeljima i obaveze se da nece raditi opet takve stvari. Za serijske sipace detrdzenta u fontane naravno veca kazna.

Jordan

pre 6 godina

Ranije bi komentatori jednoglasno osudili ovakve gluposti, narod vas toliko mrzi da će radije stati na stranu nevaspitanih balavaca i bilo cega usmereno protiv bajne nam gradske vlasti.Pod nemačkom okupacijom je bilo bolje.

Somina

pre 6 godina

Činjenica je da Beograd,uprkos predispozicijama da to bude, niti je uredan niti je lep grad.Hteli to priznati ili ne,veliki je broj "Beograđana", koji, ponajviše zbog svoje političke ostrašćenosti, nastoje gradu nauditi u bilo kom pogledu.Najčešće to su manifestacije u domenu građanske neposlušnosti, koje kao glavni efekat imaju prikazivanje grada ruglom u vizuelnom smislu.Primera je bezbroj:izvaljeni saobraćajni znaci; flajerima ulepljena autobuska stajališta, podzemni prolazi, mesta okupljanja velikog broja građana;naruživanje sprejom fasada;uništavanje zelenila,a kao poseban kuriozitet sipanje deterdženta u fontane.Često,idući gradom, pitam se da li su "Beograđani" čuli za zelene površine,ili za zeleno-crveno svetlo na semaforu,ili za korpu-kantu za otpatke,ili da negde u svetu iza kućnih ljubimaca-pasa vlasnici prikupe izmet i stave ga u najlonsku ili kakvu već kesu...Sve u svemu osećaj je,kada je u pitanju odnos prema okolini, kao da ste među ljudima koji su još uvek dobrim delom u XIX veku.Ali..."sve će to narod pozlatiti"...jednoga dana.

masha....

pre 6 godina

Eh,Vesic natrcao....Nije ni svestan koliko su on i njegovi pajtasi iz gradske vlasti neomiljeni....

( "Neomiljeni" je blag izraz, tacnije bi bilo da kad samo pomislimo na njih-dobijamo ospice....Tu ni MMR vakcina koju smo dobili nekad davno, ne pomaze!!!)

Umadbro

pre 6 godina

Jedini koji u ovoj prici ima "bolesne politicke ambicije" je upravo gospodin vesic, pravi predstavnik nove srpske preletacke scene. Ti klinci sto su ovo sipali se makar bore za neke svoje ideale, vesicu je jedini ideal ostati na vlasti po svaku cenu.

Nenad Markovic

pre 6 godina

Treba ispitati koji je deterdzent sipan. Ukoliko je to deterdzent koji proizvodi npr. Merima-Henkel iz Krusevca, pod hitno smeniti Batu Santosa i prekinuti diplomatske odnose sa Nemackom. Ovu akciju obustaviti vec sutra ako se Merkelka javno izvini Vesicu i to preko Pink-a.

Samo kazem

pre 6 godina

Jos da ti "anarhisti" (citaj "narod") krenu u akciju unistavanja bus plus aparata pa da vidimo od cega ce lopovska banda da se bogati.

Naravno da ih udarac po dzepu i novcu boli najvise ali bojim se da je ovo ipak uradnio neko ko ima direkntu finansijsku korist od toga. Neko ko to i odrzava mozda. Trebalo bi sprovesti detaljnu istragu, i policija ali i novinari da vidimo ko zaista stoji iza toga.

Lako je bez dokaza putem sopstvenih medija optuziti tamo neke "anarhiste" za sve lose sto se desi ali tim putem ce svaki gradjanin Srbije biti po njima i terorista i zatvaran bez dokaza. Pogledajte sta je Guantanamo zatvori i kako su i otimali i zatvarali ljude iz celog sveta bez ikakvih dokaza.

Ceda

pre 6 godina

Glupa akcija, jer sve sto se unisti Fontandzije i Jarboldzije ce da poprave parama gradjana. Ovakvim idiotskim akcijama se steta nanosi samo gradjanima...ovima moze i dobro da dodje jer kakvi su ugradice se i u ciscenje fontana.

ovog bih u zatvor

pre 6 godina

Možda je juče počela školska godina, to se desi svake godine više puta i to su kažem verovatno deca. Ona su uvek i svuda sipali deterdžent u fontane. A ovo su jadni i jeftini politički poeni koji idu u korist SNS, ali ne razumem kako.

EnaE

pre 6 godina

Jel jos nekom upalo u oči što okrivljuje anarhističke grupe a onda kaže da isti ti imaju političke ambicije?Mislim,jeste da je to Vesić,ničemu se ne čudim,ali ovo je tako tragikomično.

batina iz raja izašla

pre 6 godina

Stvarno, idiotski! Nema opravdanja, budale! Ali, zašto odmah: "bolesne političke ambicije"? Možda su u pitanju, jednostavno, bolesnici, koji mrze fontane!?

krle

pre 6 godina

"Deterdžent u vodi koja se nalazi u bazenu izaziva štetu na mehanizmu fontane i zahteva da se isprazne i očiste", saopštio je Vesić.

Znaci jos jedno 10-15 miliona evrica iz budzeta za "saniranje stete"... :D

Iks Oks

pre 6 godina

Video sam fontane sa samponom - prepune pene u Stutgartu.
Bio je kraj skolske godine, verovatno su djaci to uradili.
Pitam se kakve su to instalacije koje mogu da budu ostecene deterdzentom. Verovatno jeftine i slabog kvaliteta.

cacanin

pre 6 godina

Sramota je sto ste ukrcali 2 miliona evra nasih para u fontanu na Slaviji koja prosipa vodu po asfaltu okolo i koju ste sad zatvorili jer okolo razbijate asfalt!!!

NinaNbg

pre 6 godina

Gospodine Vesicu, znate li Vi šta je bolesno i šta je sramota?! Sramota je kad platite basnoslovnu cifru iz budžeta za fontanu koja je radila 3 dana, a deca po školama koriste toalete pravljene polovinom prošlog veka, kada 90% ulica prestonice ima rupe, kada se ti isti Beograđani voze autobusima koji se raspadaju... To je sramota, a usput je i bolesno voditi na taj način grad od 2 miliona stanovnika!

Midnajt ekspres

pre 6 godina

"Država nema snage da se obračuna sa huliganima!" Kraj citata. A Vesić neka se obrati autoru izjave a ne da politizuje huliganizam i upire prstom u nekoga ko nema blage veze sa ovim činom.

krik naglas

pre 6 godina

pa hajde to i ovako da napisemo to su uradili huligani navijackih grupa koje vi placate da bi u predizbornoj kampanji kobojago osudili opoziciju nazivajuci te vase huligane anarhistima jer je jos rano direktno da se napada opozicija a do tog zakljucka moze da se dodje zbog toga sto je taj deo grada pokriven sto sa drzavnim sto sa privatnim kamerama a posto su izvrsioci od ranije poznati policiji nemoguce je da niste ni jednog priveli od vremena kada je otkriveno delo sto dovodi do onog gore navedenog zakljucka ali sve jedno je koje to uradio uradio je lose delo i treba ga primereno odrati i zatvorskom i novcanom kaznom za sva vremena da dobro zapam ti a i drugima za primer

Dj

pre 6 godina

"Sramota za Beograd". Vazi, kraljevi! Tako sam se nasmejao. Poruka koja je poslata je jasna na vrlo zabavan nacin. To o stecenju mehanizacije pricaj nekom drugom.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece av pred izbore zalepi znak i obeca narodu izvoz

pre 6 godina

Da nisu to oni isti sto su lisavali ljude slobode i rusili pod fantomkama? Danas, sutra takvi mogu da izvrse neku diverziju na mercedes autobusima i sprece izvoz koji nikako da krene.

Mile

pre 6 godina

Vesić hoće da privuče još stranih turista, time što će predstaviti Beograd kao bezbedan grad, u kome je vrhunac terorizma kad anarhisti sipaju deterdžent u fontanu.

smesni ste

pre 6 godina

Treba vas da je sramota sto postavljate najjeftinije plocnike po centru grada, a niste se setili da obnovite ogradu na primer pored/oko Pobednika koja je žasu, staklene kapele na Cvetnom trgu da ne pominjem, onu odvratnu cesmu kod Petla. Stavili ste onaj odvratni beton most ispod Pobednika (cisto sumnjam da znate naziv te kapije) umesto da uradite identicnu drvenu varijantu koja prilici ambijentu. Samo sto jeftinije i sto vise u privatan pdže.
Stidi(te) se!!!

koki

pre 6 godina

Kakva budalastina. Sve fontane su u centru grada koji je pokriven stotinama kamera. Smesno je da se posle 24 sata ne zna ko je to uradio i da se to koristi za politicki obracun.

Грађанин

pre 6 godina

Те што су ставили детерџент у фонтане треба открити, дебело казнити новчано као и натерати да плате за учињену штету. С друге стране чути Весића како прича о болесним политичким амбицијама је смехотресно. Огледало?

Realno

pre 6 godina

A jel moze sada Vesic (ili bar AV) da nam objasni kako deterdzent (za sudove ili za ves, nije navedeno ovde), moze da unisti pumpu fontane?? Ja sma mislio da masine za ves i za sudove po istom principu pumpaju vodu sa deterdzentom, i to mnogo puta u toku radnog veka.

Ma nije valjda

pre 6 godina

Anarhisticne grupe se bore protiv rezima sa deterdzentom..Bravo Vasicu za izjavu..Eeee da deterdzent moze da pomogne bilo bi to sjajno ali nema te vode i doticne tekucine da vas moze oprati i skinuti sa grbace ovog naroda

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne, ja ipak mislim da nije organizovano. Postoji šansa i da je 6 nepovezanih grupa ljudi spontano rešilo da istog dana sipa deterdžent u 6 fontana.

Petar

pre 6 godina

za mene je problem sto Vesicu ne verujem nista sta kaze pa ni ovo. Steta ako se stvarno desilo,zar nema neki vidoe nadzor? Valjda im neko od ortaka drzi firmu za vidoe nadzor, nemoguce da se nisu utalili i pokrili javna mesta? Mislim, ono klasika,o trosku gradjana.

Nadzirac

pre 6 godina

"Gradski menadžer je rekao da su nekoliko puta anarhističke grupe najavljivale slične akcije.........."

A kada takve iste, ako ne i gore anarhisticke grupe, nocu, pod fantomkama i sa teskom mehanizacijom sruse sve zgrade u jednom beogradskom kvartu........onda-NISTA!

A kada ovaj komentar dobuje "gomilu" minusa od botova koji se ilegalno placaju od zarada pripadnika tih anarhistickih grupa, kao i svih ostalih gradjana...onda opet-NISTA.

Јабучило

pre 6 godina

Зна се да Србија нема снаге да се обрачуна са хулиганима.
Шалу на страну, да је ово д од државе, вандали би већ били пред судијом.
Овако, слушамо неке људе који од овог циркуса праве већи циркус.

Hallo

pre 6 godina

Danas vidim članovi SNS kao uređuju prostor u Galenici a jedan član vredno skljoca, dok ostali drže grabulje i kao rade. Izvinite zar nije to posao gradskog zelenila? Koliko se sećam neki čovek koji je o svom trošku održavao obalu Toplice je kažnjen. Zašto njih ne kazne? Sigurno će im slike biti u novom broju zemunskog glasnika. I kako da im dam glas što su grabuljali 1 ar 5 minuta za slikanje? A st je sa izvozom mercedesa?

stevan

pre 6 godina

Ali uvek "političke ambicije".Teo ne igra zbog "političkih ambicija", Ivana otkacila namerno br da bi podrila Srbiju zarad "političkih ambicija ". Ne živim u Srbiji ali svakodnevno čitam vesti i jednostavno mogu reci BLAGI UŽAS.

Dragan Miladinovic

pre 6 godina

Pa izgasite fontane, jaka stvar, ne smarajte s glupostima. Šta je sa gužvama na sve strane u gradu, šta je sa Savskim nasipom, šta je sa Savamalom, kada će biti rešena pitanja koja su daleko važnija od igranja sa šamponom i vodom?

Zoran

pre 6 godina

Ni manje ni više nego 6(ŠEST) fontana! Čim su radili noću mora da su nosili fantomke. U Beogradu samo kompletni idiJoti vole da rade po mraku.

Vesiću, da niste ti i Mali u ovo umešani, te likove bi Doktor iz Beograda priveo u roku od odmah. Alo, bre! Nismo veverice...

Иван Грозни

pre 6 godina

Па ето нама нове туристичке атракције! Пенушаве светлеће фонтане! Тек ће да навале бугарски туристи!

Laki

pre 6 godina

Zaista smo u poslednjoj sezoni 'Saut Parka' pokušavali da se šalimo na račun onoga što se događa, ali više ne možemo. Ono što se zaista dešava je mnogo smešnije od bilo čega što bi nama palo na pamet...mislim da je ovo najbolji odgovor gradskom menadzeru.

Dorćolac četvrta generacija

pre 6 godina

Kako ne shvatate da se ovo namerno radi kako bi se ispraznio gradski budžet pred izbore, jednostavno sada treba čišćenje i remont svih tih fontana gde će pojedine "kompanije" kao podizvodjaci da uzmu ozbiljne pare! Korupcija na vrhuncu!!!

смена страже

pre 6 godina

Каква бре фонтана,кроз Београд не може да се вози,паркинг немогућа мисија,ништа обележено ...он нама о фонтани прича.

beograđani zaslužuju bolju vlast od Vesića

pre 6 godina

Ljudi se samo sprdaju sa sprdnjom od gradske vlasti. Ne možeš da se sprdaš sa narodom i da očekuješ da ti neko ne vrati istom merom.

nekada kao i sada

pre 6 godina

(Mladen Mladenović, 2. septembar 2017 21:24)

Zaboravio si da jos uvek postoji cinjenica da su radikali hteli da ruse tudji grob, ma ciji bio, jer to je vandalizam... imali su od koga da uce... sada im se sve to sto su nekada govorili i pokusavali vraca iako su se presvukli u naprednjake.

Branko

pre 6 godina

Pa koliko nam isključuju vodu na nagoveštaj temperature preko 30 stepeni, ne bi me čudilo da je neki nesrećnik iz Barajeva ili Grocke došao da se okupa sa porodicom.