Petak, 01.09.2017.

12:24

Težak udes 'Doktora', Rosi operisan u Ankoni

Italijanski motociklista Valentino Rosi doživeo je veliki peh u četvrtak, polomio je nogu na dva mesta i verovatno okončao ovu sezonu prema početnim najavama.

Izvor: MLJ

Težak udes 'Doktora', Rosi operisan u Ankoni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Sasa
Ja odgledah Laguna seku više puta i sa Stonerom i sa Markezom. N znam da li ne znate za ovaj drugi duel ili se pravite da ne znate, ali nemam ništa protiv. Recite kad i gde.

Sasa

pre 6 godina

Bojane, ja odjednom postadoh veliki obozavalac Vaseg lika i dela,ja bih Vas vrlo rado pozvao da zajedno uz neki lagani rucak zajedno odgledamo Laguna Secu i Duela sa Stonerom

Sasa

pre 6 godina

Nekada sam u formuli voleo Sumahera i posle njega nikad nije bilo to to,posle Doktora se bojim da ce biti isto.zasto je to tako nemam pojma. Ajmo Dovi!

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Bojane Todorovicu vi ste izgleda najpametniji u Srbiji,zamolio bih vas da se kandidujete za predsednika pa da nam objasnite za koga da navijamo i koga da gledamo.

Bojan Todorović

pre 6 godina

"ljubitelj moto gp"

Ma šta 50 - 60 % ???!
90, možda i 100 % !

Daj Bože da ne ukinu Moto Gp.... i sport uopšte...
Kad čitam šta pišu ove zaljubljene šiparice iz pubertetskog kluba obožavalaca lika i dela - pomislim da ih se i sam Rosi postidi.
Toliko ljigave i prizemne patetike, jecanja i ridanja, zaklinjanja na vernost i obožavanje priliči samo nekoj sekti idolopoklonika.
Tako su plakali u Severnoj Koreji za Kim Il Sungom. Čupali kosu i busali se u grudi...

Dečko moj - paravi ljubitelj moto gp - kako ti sebe naazivaš ( i verovatno doživljavaš ) će gledati gp taman da preostanu samo dva vozača. Ko god bio.

Niti si ti ljubitelj moto gp niti znaš šta to znači. Ti si slepi obožavalac jedne osobe i i samo jedan iz stada kakvo oko sebe okupljaju svi koji stvaraju ili uživaju u kultu ličnosti.
Bilo da su politika, sekta i religija ili sport u pitanju.
Bezumna rulja koja se klanja idolu i obožava ga željna da mu iskaže svoje podaništvo i poniznost, nekritički ga veličajući i uzdižući kao Boga.
To su u Vašim dušama ostaci primitivnih plemenskih poriva i običaja i vi sa takvim mentalnim sklopom ste plodno tle za razne gurue, idole i mesije koje ćete obožavati i kovati u zvezde.

Usput - već osam godina ništa bitno tvoj idol nije uradio. Sve titule osvojiše drugi a gledanost i popularnost nikad veća.
Kakve veze sa tim ima tvoj Rosi?
Realno - mislim da će bez njega ovaj sport biti znatno rasterećeniji i čistiji. A stvarni ljubitelji moto gp će malo odahnuti od presinga zaljubljenih šiparica.

abraxas

pre 6 godina

(drvobradi, 1. septembar 2017 15:41)
Znači, svi oni koji kažu da neće više da gledaju MotoGP, do sada su ga gledali zbog nalepnica i suvenira kraj staze? To što si ti opisao je biznis strana. Mene ne zanima prihod ili rashod štandova, redovi pred njima itd.
Ja volim MotoGP zbog dešavanja na stazi. Takmičara još uvek ima mnogo i to veoma dobrih, nije Rosi jedini. Oni koji su gledali MotoGP samo zbog Rosija, ne moraju više da gledaju. Nisu ni gledali MotoGP do sada, nego su gledali Rosija. Oni koji su pravi fanovi MotoGP (a ne fanovi Rosija), gledaće i dalje. Da se, recimo, desilo da je motociklista za koga ja navijam, doživeo nešto slično i završio sezonu pre vremena, ja bih i dalje gledao MotoGP jer volim taj sport. Nije ni fudbal prestao da se igra kad su Pele i Maradona otišli u penziju, neće ni MotoGP da se ugasi kad Rosi ode sa scene.

gdin Radnik

pre 6 godina

covek je legenda ove godine Brno uz stazu ..maa ludilo navijanje kao na derbijima .. svi prozuje ali Doktor kad prodje ...sve se zuti..zuti i plavi dimnjaci .. jednostavno institucija.. Brz oporavak mu zelim jer trke bez njega nisu iste

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

DOKTORE opusteno sto se mene tice postovanje a Markez na obuku nek mu neko objasni da ovo nije formula i nema propustanja svako se bori za pobedu jako do kraja

Jovan

pre 6 godina

Nije trebao da trenira!? Nego samo u petak da se pojavi na trci? Pa dal ste vi normalni!? Dorna je zabranila/ogranicila testiranja na motogp stazama, pa vrhunski vozaci MORAJU stalno da treniraju (motocros...). Svi top vozaci treniraju tako, a stvarno postoje i oni koji ne treniraju nego se samo pojave 17 puta u godini na trkama, ali zato u motogp ostanu samo 1 sezonu i dobiju sut kartu.

Joe

pre 6 godina

Priče da je Marquez mogao da popuni prazninu poslije Rossijevog odlaska su totalna besmislica. Rossijevi navijači su podržavali Marca samo 2013 u borbi protiv "neprijatelja" broj 1, Lorenza. Kada je Marc 2014 poceo rekorde da rusi te simpatije su nestale u strahu da ce da nadmaši i Rossijeva dostignuća. Trenutno Rossijevci tendiraju ka Vinalesu jer smatraju da je on taj koji moze da zaustavi Marca u njegovom pohodu na rekorde.

podgoricanin

pre 6 godina

najjaci su mi ovi kompleksasi sto sto su docekali nazalost ovako nesto, on ce se oporavit od ovoga, a vasi plitki mozgovi nece nikad.

drvobradi

pre 6 godina

@abraxas, Abolirani, Ddd i ostali
Da odete na bilo koju trku, u najgorem slucaju 50-60% fanova su Rosijevi. Sto je dalja od Spanije, taj procenat se penje na 90%. Rosi ima 10tak prodavnica/standova na stazi, redovi u njima ili ispred. Markez ima 2-3, prazno ispred. Vinjales jedan i to kod Rosija. Lorenzo 1. Rosi ima tribinu sa navijacima na skoro svakoj stazi. Covek sam cini vecinu MotoGP biznisa, ima da ga teraju da vozi do 50te, kad se povuce ostace praznina, koju je Markez imao sansu da popuni da nije uradio sta je uradio pre 2g.

Kimi Raikkonen

pre 6 godina

Sada se pokazalo da je Ferrari bio u pravu kada je zahtevao od Kimija da potpiše klauzulu da neće voziti reli. Čudi me ovakva neodgovornost legende kao što je Rosi. Smatram da ne bi osvojio više ni jednu titulu i bez ove nesreće, ali priznajem da će mi nedostajati. Čovek jeste legenda Moto GP-a i osvajač najviše titula, bar još tri godine, kada će Markez preuzeti primat.Moto GP ću i dalje gledati jer ne navijam za vozače, već za tim, Repsol Hondu, naravno.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Potezac

Nemoj da porediš takvu legendu kao što je Valentino Rossi sa Barsinim bradatim tatoo kepecom.
Ajmo dečurlijo 3...2...1....sad!

Cicuv

pre 6 godina

Pa jel moralo brate? Ne mozes mirno ni kuci da sedis.
(dukili, 1. septembar 2017 14:17)
Pa ne trenira se samo u petak pred trku vec prakticno svaki dan

NR

pre 6 godina

Ponasa se kao tinejdzer! Odose snovi o tituli. Blizu je izgleda penzija. Sta radi sebi lik. Ne mogu da verujem. Ako Maverik nesto ne preduzme bojim se da zvala da uzme titulu..

Jeremija

pre 6 godina

Po tristoti put - fudbal , Pele i Maradona ; basket , Dzordan ; ... motociklizam Valentino Rosi ...
Bojim se da moto GP više neće biti isti , a ni sport uopšte ... :(
Izdrži Doctore .
@ Šumaheru , pa ti si biljka , nažalost .
Forza 46 !!!

abraxas

pre 6 godina

Ko ne gleda MotoGP posle Rosija nije fan MotoGP.
(Ddd, 1. septembar 2017 14:28)

Tačno tako. Ko gleda MotoGP samo zbog Rosija, ni ne treba više da gleda. Nije MotoGP jedan čovek, što se uostalom vidi i po broju njegovih titula u poslednjih 6-7 godina.
Nedostajaće na stazama jedan solidan takmičar, ali to je sve. Toliko dobrih vozača ima, da MotoGP ne mora da brine za budućnost.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Drzi se majstore.A sto se tice takmicenja mislim da tu markez osvaja bez problema i on ce po meni bez dileme da osvoji preko 10 titula jer je vanserijski vozac iako ga nevolim ali to je istina jer odlicno vozi

vale vale

pre 6 godina

Posle prvog preloma u Mudjelu, nije bio vise 100% onaj stari, pogotovo sto je jos nesrecno presao u Ducati.
Tesko mi je ovo da kazem, ali mislim da je ovo penzija... Drugi put ista noga i jos 20 godina stariji od ostalih... Uh...

sasa

pre 6 godina

Koliko je Rosi veliki vozac, za mene najveci nesumnjivo, govori i cinjenica da mi je nekoliko prijatelja odmah pooslalo poruku u kojoj je pisalo da im se vise ne gleda Moto GP. A nisu navijaci Rosija.

Bimota

pre 6 godina

Nazalost vreme je da se penzionise imao sam cas da ga gledam uzivo proteklih 10 godina ali treba biti realan od poslednje titule 8 godina novi klinci se bolje snalaze za ovom elektronikom

Жеља

pre 6 godina

Доктор код доктора, то је оно чега сам се једино плашио кад је он у питању. Лом није болест али је знак свима па и њему да је пред крајем каријере.

papadubi

pre 6 godina

Jedino čega se plasim, jeste da prošlo-nedeljna trka, ispadne poslednja trka gde je bio konkurentan, voleo bih više od svega na svetu da čovek bude konkurent za titulu sa 39.godina, ali s obzirom da je evo desno nogu, 2x lomio, i samim tim sto je otvoren prelom u pitanju, sumnjam da ce to opet biti to.. Verujem da covek razmislja o penziji.... Daj boze da gresim, molim te! Jedan je Doktor!!

Vagabundo

pre 6 godina

Da čujem sada komentatore sa SK-a,
"Da mu se ovo nije desilo uzeo bi 10 titulu,ovako sledeća sezona sigurno je njegova,žute tribine ,izveštaji iz bolnice,šta je rekao konzilijum lekara blablabla,u ovoj Srbiji niko ne radi svoj posao......"

drvobradi

pre 6 godina

Magarac jedan, ode da vozi enduro usred borbe za titulu. Ispade da se ja vise nerviram nego on za MotoGP. Sad na oporavak, nastelujte tu Yamahu pa dogodine da se oprosti 10tom titulom.

46

pre 6 godina

Godine ostavljaju traga. Bez obzira na sve Rosi je neponovljivi fenomen.
ZAo mi je sto nece osvojiti desetu titulu koju je svkakao zasluzio koja mu je izmakla u dva navrata speltom okolnosti.
Covek je jednostavno rodjeni trkaci dok je samo do toga, on je nepobediv.
U svakom slucaju zelej za sto brzi oporavak, a trke bez nejga su neslana corba.

cuyoshi

pre 6 godina

kume moj dobri, znam koliko volis ovog žabara , koliko zna da te usreci i promeni tokove raspolozenja, nadam se da ces dok on bude na bolovanju, malo vise paznje posvetiti onim silnim zenama koje lude za tobom ! pozz

cuyoshi

pre 6 godina

kume moj dobri, znam koliko volis ovog žabara , koliko zna da te usreci i promeni tokove raspolozenja, nadam se da ces dok on bude na bolovanju, malo vise paznje posvetiti onim silnim zenama koje lude za tobom ! pozz

sasa

pre 6 godina

Koliko je Rosi veliki vozac, za mene najveci nesumnjivo, govori i cinjenica da mi je nekoliko prijatelja odmah pooslalo poruku u kojoj je pisalo da im se vise ne gleda Moto GP. A nisu navijaci Rosija.

drvobradi

pre 6 godina

Magarac jedan, ode da vozi enduro usred borbe za titulu. Ispade da se ja vise nerviram nego on za MotoGP. Sad na oporavak, nastelujte tu Yamahu pa dogodine da se oprosti 10tom titulom.

46

pre 6 godina

Godine ostavljaju traga. Bez obzira na sve Rosi je neponovljivi fenomen.
ZAo mi je sto nece osvojiti desetu titulu koju je svkakao zasluzio koja mu je izmakla u dva navrata speltom okolnosti.
Covek je jednostavno rodjeni trkaci dok je samo do toga, on je nepobediv.
U svakom slucaju zelej za sto brzi oporavak, a trke bez nejga su neslana corba.

drvobradi

pre 6 godina

@abraxas, Abolirani, Ddd i ostali
Da odete na bilo koju trku, u najgorem slucaju 50-60% fanova su Rosijevi. Sto je dalja od Spanije, taj procenat se penje na 90%. Rosi ima 10tak prodavnica/standova na stazi, redovi u njima ili ispred. Markez ima 2-3, prazno ispred. Vinjales jedan i to kod Rosija. Lorenzo 1. Rosi ima tribinu sa navijacima na skoro svakoj stazi. Covek sam cini vecinu MotoGP biznisa, ima da ga teraju da vozi do 50te, kad se povuce ostace praznina, koju je Markez imao sansu da popuni da nije uradio sta je uradio pre 2g.

papadubi

pre 6 godina

Jedino čega se plasim, jeste da prošlo-nedeljna trka, ispadne poslednja trka gde je bio konkurentan, voleo bih više od svega na svetu da čovek bude konkurent za titulu sa 39.godina, ali s obzirom da je evo desno nogu, 2x lomio, i samim tim sto je otvoren prelom u pitanju, sumnjam da ce to opet biti to.. Verujem da covek razmislja o penziji.... Daj boze da gresim, molim te! Jedan je Doktor!!

podgoricanin

pre 6 godina

najjaci su mi ovi kompleksasi sto sto su docekali nazalost ovako nesto, on ce se oporavit od ovoga, a vasi plitki mozgovi nece nikad.

Cicuv

pre 6 godina

Pa jel moralo brate? Ne mozes mirno ni kuci da sedis.
(dukili, 1. septembar 2017 14:17)
Pa ne trenira se samo u petak pred trku vec prakticno svaki dan

vale vale

pre 6 godina

Posle prvog preloma u Mudjelu, nije bio vise 100% onaj stari, pogotovo sto je jos nesrecno presao u Ducati.
Tesko mi je ovo da kazem, ali mislim da je ovo penzija... Drugi put ista noga i jos 20 godina stariji od ostalih... Uh...

Bimota

pre 6 godina

Nazalost vreme je da se penzionise imao sam cas da ga gledam uzivo proteklih 10 godina ali treba biti realan od poslednje titule 8 godina novi klinci se bolje snalaze za ovom elektronikom

Joe

pre 6 godina

Priče da je Marquez mogao da popuni prazninu poslije Rossijevog odlaska su totalna besmislica. Rossijevi navijači su podržavali Marca samo 2013 u borbi protiv "neprijatelja" broj 1, Lorenza. Kada je Marc 2014 poceo rekorde da rusi te simpatije su nestale u strahu da ce da nadmaši i Rossijeva dostignuća. Trenutno Rossijevci tendiraju ka Vinalesu jer smatraju da je on taj koji moze da zaustavi Marca u njegovom pohodu na rekorde.

gdin Radnik

pre 6 godina

covek je legenda ove godine Brno uz stazu ..maa ludilo navijanje kao na derbijima .. svi prozuje ali Doktor kad prodje ...sve se zuti..zuti i plavi dimnjaci .. jednostavno institucija.. Brz oporavak mu zelim jer trke bez njega nisu iste

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Drzi se majstore.A sto se tice takmicenja mislim da tu markez osvaja bez problema i on ce po meni bez dileme da osvoji preko 10 titula jer je vanserijski vozac iako ga nevolim ali to je istina jer odlicno vozi

abraxas

pre 6 godina

Ko ne gleda MotoGP posle Rosija nije fan MotoGP.
(Ddd, 1. septembar 2017 14:28)

Tačno tako. Ko gleda MotoGP samo zbog Rosija, ni ne treba više da gleda. Nije MotoGP jedan čovek, što se uostalom vidi i po broju njegovih titula u poslednjih 6-7 godina.
Nedostajaće na stazama jedan solidan takmičar, ali to je sve. Toliko dobrih vozača ima, da MotoGP ne mora da brine za budućnost.

Жеља

pre 6 godina

Доктор код доктора, то је оно чега сам се једино плашио кад је он у питању. Лом није болест али је знак свима па и њему да је пред крајем каријере.

Jeremija

pre 6 godina

Po tristoti put - fudbal , Pele i Maradona ; basket , Dzordan ; ... motociklizam Valentino Rosi ...
Bojim se da moto GP više neće biti isti , a ni sport uopšte ... :(
Izdrži Doctore .
@ Šumaheru , pa ti si biljka , nažalost .
Forza 46 !!!

Jovan

pre 6 godina

Nije trebao da trenira!? Nego samo u petak da se pojavi na trci? Pa dal ste vi normalni!? Dorna je zabranila/ogranicila testiranja na motogp stazama, pa vrhunski vozaci MORAJU stalno da treniraju (motocros...). Svi top vozaci treniraju tako, a stvarno postoje i oni koji ne treniraju nego se samo pojave 17 puta u godini na trkama, ali zato u motogp ostanu samo 1 sezonu i dobiju sut kartu.

Vagabundo

pre 6 godina

Da čujem sada komentatore sa SK-a,
"Da mu se ovo nije desilo uzeo bi 10 titulu,ovako sledeća sezona sigurno je njegova,žute tribine ,izveštaji iz bolnice,šta je rekao konzilijum lekara blablabla,u ovoj Srbiji niko ne radi svoj posao......"

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

DOKTORE opusteno sto se mene tice postovanje a Markez na obuku nek mu neko objasni da ovo nije formula i nema propustanja svako se bori za pobedu jako do kraja

NR

pre 6 godina

Ponasa se kao tinejdzer! Odose snovi o tituli. Blizu je izgleda penzija. Sta radi sebi lik. Ne mogu da verujem. Ako Maverik nesto ne preduzme bojim se da zvala da uzme titulu..

Kimi Raikkonen

pre 6 godina

Sada se pokazalo da je Ferrari bio u pravu kada je zahtevao od Kimija da potpiše klauzulu da neće voziti reli. Čudi me ovakva neodgovornost legende kao što je Rosi. Smatram da ne bi osvojio više ni jednu titulu i bez ove nesreće, ali priznajem da će mi nedostajati. Čovek jeste legenda Moto GP-a i osvajač najviše titula, bar još tri godine, kada će Markez preuzeti primat.Moto GP ću i dalje gledati jer ne navijam za vozače, već za tim, Repsol Hondu, naravno.

Bojan Todorović

pre 6 godina

"ljubitelj moto gp"

Ma šta 50 - 60 % ???!
90, možda i 100 % !

Daj Bože da ne ukinu Moto Gp.... i sport uopšte...
Kad čitam šta pišu ove zaljubljene šiparice iz pubertetskog kluba obožavalaca lika i dela - pomislim da ih se i sam Rosi postidi.
Toliko ljigave i prizemne patetike, jecanja i ridanja, zaklinjanja na vernost i obožavanje priliči samo nekoj sekti idolopoklonika.
Tako su plakali u Severnoj Koreji za Kim Il Sungom. Čupali kosu i busali se u grudi...

Dečko moj - paravi ljubitelj moto gp - kako ti sebe naazivaš ( i verovatno doživljavaš ) će gledati gp taman da preostanu samo dva vozača. Ko god bio.

Niti si ti ljubitelj moto gp niti znaš šta to znači. Ti si slepi obožavalac jedne osobe i i samo jedan iz stada kakvo oko sebe okupljaju svi koji stvaraju ili uživaju u kultu ličnosti.
Bilo da su politika, sekta i religija ili sport u pitanju.
Bezumna rulja koja se klanja idolu i obožava ga željna da mu iskaže svoje podaništvo i poniznost, nekritički ga veličajući i uzdižući kao Boga.
To su u Vašim dušama ostaci primitivnih plemenskih poriva i običaja i vi sa takvim mentalnim sklopom ste plodno tle za razne gurue, idole i mesije koje ćete obožavati i kovati u zvezde.

Usput - već osam godina ništa bitno tvoj idol nije uradio. Sve titule osvojiše drugi a gledanost i popularnost nikad veća.
Kakve veze sa tim ima tvoj Rosi?
Realno - mislim da će bez njega ovaj sport biti znatno rasterećeniji i čistiji. A stvarni ljubitelji moto gp će malo odahnuti od presinga zaljubljenih šiparica.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Bojane Todorovicu vi ste izgleda najpametniji u Srbiji,zamolio bih vas da se kandidujete za predsednika pa da nam objasnite za koga da navijamo i koga da gledamo.

abraxas

pre 6 godina

(drvobradi, 1. septembar 2017 15:41)
Znači, svi oni koji kažu da neće više da gledaju MotoGP, do sada su ga gledali zbog nalepnica i suvenira kraj staze? To što si ti opisao je biznis strana. Mene ne zanima prihod ili rashod štandova, redovi pred njima itd.
Ja volim MotoGP zbog dešavanja na stazi. Takmičara još uvek ima mnogo i to veoma dobrih, nije Rosi jedini. Oni koji su gledali MotoGP samo zbog Rosija, ne moraju više da gledaju. Nisu ni gledali MotoGP do sada, nego su gledali Rosija. Oni koji su pravi fanovi MotoGP (a ne fanovi Rosija), gledaće i dalje. Da se, recimo, desilo da je motociklista za koga ja navijam, doživeo nešto slično i završio sezonu pre vremena, ja bih i dalje gledao MotoGP jer volim taj sport. Nije ni fudbal prestao da se igra kad su Pele i Maradona otišli u penziju, neće ni MotoGP da se ugasi kad Rosi ode sa scene.

Sasa

pre 6 godina

Bojane, ja odjednom postadoh veliki obozavalac Vaseg lika i dela,ja bih Vas vrlo rado pozvao da zajedno uz neki lagani rucak zajedno odgledamo Laguna Secu i Duela sa Stonerom

Sasa

pre 6 godina

Nekada sam u formuli voleo Sumahera i posle njega nikad nije bilo to to,posle Doktora se bojim da ce biti isto.zasto je to tako nemam pojma. Ajmo Dovi!

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Sasa
Ja odgledah Laguna seku više puta i sa Stonerom i sa Markezom. N znam da li ne znate za ovaj drugi duel ili se pravite da ne znate, ali nemam ništa protiv. Recite kad i gde.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Potezac

Nemoj da porediš takvu legendu kao što je Valentino Rossi sa Barsinim bradatim tatoo kepecom.
Ajmo dečurlijo 3...2...1....sad!

Vagabundo

pre 6 godina

Da čujem sada komentatore sa SK-a,
"Da mu se ovo nije desilo uzeo bi 10 titulu,ovako sledeća sezona sigurno je njegova,žute tribine ,izveštaji iz bolnice,šta je rekao konzilijum lekara blablabla,u ovoj Srbiji niko ne radi svoj posao......"

Bimota

pre 6 godina

Nazalost vreme je da se penzionise imao sam cas da ga gledam uzivo proteklih 10 godina ali treba biti realan od poslednje titule 8 godina novi klinci se bolje snalaze za ovom elektronikom

Kimi Raikkonen

pre 6 godina

Sada se pokazalo da je Ferrari bio u pravu kada je zahtevao od Kimija da potpiše klauzulu da neće voziti reli. Čudi me ovakva neodgovornost legende kao što je Rosi. Smatram da ne bi osvojio više ni jednu titulu i bez ove nesreće, ali priznajem da će mi nedostajati. Čovek jeste legenda Moto GP-a i osvajač najviše titula, bar još tri godine, kada će Markez preuzeti primat.Moto GP ću i dalje gledati jer ne navijam za vozače, već za tim, Repsol Hondu, naravno.

abraxas

pre 6 godina

Ko ne gleda MotoGP posle Rosija nije fan MotoGP.
(Ddd, 1. septembar 2017 14:28)

Tačno tako. Ko gleda MotoGP samo zbog Rosija, ni ne treba više da gleda. Nije MotoGP jedan čovek, što se uostalom vidi i po broju njegovih titula u poslednjih 6-7 godina.
Nedostajaće na stazama jedan solidan takmičar, ali to je sve. Toliko dobrih vozača ima, da MotoGP ne mora da brine za budućnost.

NR

pre 6 godina

Ponasa se kao tinejdzer! Odose snovi o tituli. Blizu je izgleda penzija. Sta radi sebi lik. Ne mogu da verujem. Ako Maverik nesto ne preduzme bojim se da zvala da uzme titulu..

Жеља

pre 6 godina

Доктор код доктора, то је оно чега сам се једино плашио кад је он у питању. Лом није болест али је знак свима па и њему да је пред крајем каријере.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Drzi se majstore.A sto se tice takmicenja mislim da tu markez osvaja bez problema i on ce po meni bez dileme da osvoji preko 10 titula jer je vanserijski vozac iako ga nevolim ali to je istina jer odlicno vozi

Jeremija

pre 6 godina

Po tristoti put - fudbal , Pele i Maradona ; basket , Dzordan ; ... motociklizam Valentino Rosi ...
Bojim se da moto GP više neće biti isti , a ni sport uopšte ... :(
Izdrži Doctore .
@ Šumaheru , pa ti si biljka , nažalost .
Forza 46 !!!

cuyoshi

pre 6 godina

kume moj dobri, znam koliko volis ovog žabara , koliko zna da te usreci i promeni tokove raspolozenja, nadam se da ces dok on bude na bolovanju, malo vise paznje posvetiti onim silnim zenama koje lude za tobom ! pozz

Bojan Todorović

pre 6 godina

"ljubitelj moto gp"

Ma šta 50 - 60 % ???!
90, možda i 100 % !

Daj Bože da ne ukinu Moto Gp.... i sport uopšte...
Kad čitam šta pišu ove zaljubljene šiparice iz pubertetskog kluba obožavalaca lika i dela - pomislim da ih se i sam Rosi postidi.
Toliko ljigave i prizemne patetike, jecanja i ridanja, zaklinjanja na vernost i obožavanje priliči samo nekoj sekti idolopoklonika.
Tako su plakali u Severnoj Koreji za Kim Il Sungom. Čupali kosu i busali se u grudi...

Dečko moj - paravi ljubitelj moto gp - kako ti sebe naazivaš ( i verovatno doživljavaš ) će gledati gp taman da preostanu samo dva vozača. Ko god bio.

Niti si ti ljubitelj moto gp niti znaš šta to znači. Ti si slepi obožavalac jedne osobe i i samo jedan iz stada kakvo oko sebe okupljaju svi koji stvaraju ili uživaju u kultu ličnosti.
Bilo da su politika, sekta i religija ili sport u pitanju.
Bezumna rulja koja se klanja idolu i obožava ga željna da mu iskaže svoje podaništvo i poniznost, nekritički ga veličajući i uzdižući kao Boga.
To su u Vašim dušama ostaci primitivnih plemenskih poriva i običaja i vi sa takvim mentalnim sklopom ste plodno tle za razne gurue, idole i mesije koje ćete obožavati i kovati u zvezde.

Usput - već osam godina ništa bitno tvoj idol nije uradio. Sve titule osvojiše drugi a gledanost i popularnost nikad veća.
Kakve veze sa tim ima tvoj Rosi?
Realno - mislim da će bez njega ovaj sport biti znatno rasterećeniji i čistiji. A stvarni ljubitelji moto gp će malo odahnuti od presinga zaljubljenih šiparica.

sasa

pre 6 godina

Koliko je Rosi veliki vozac, za mene najveci nesumnjivo, govori i cinjenica da mi je nekoliko prijatelja odmah pooslalo poruku u kojoj je pisalo da im se vise ne gleda Moto GP. A nisu navijaci Rosija.

drvobradi

pre 6 godina

Magarac jedan, ode da vozi enduro usred borbe za titulu. Ispade da se ja vise nerviram nego on za MotoGP. Sad na oporavak, nastelujte tu Yamahu pa dogodine da se oprosti 10tom titulom.

Joe

pre 6 godina

Priče da je Marquez mogao da popuni prazninu poslije Rossijevog odlaska su totalna besmislica. Rossijevi navijači su podržavali Marca samo 2013 u borbi protiv "neprijatelja" broj 1, Lorenza. Kada je Marc 2014 poceo rekorde da rusi te simpatije su nestale u strahu da ce da nadmaši i Rossijeva dostignuća. Trenutno Rossijevci tendiraju ka Vinalesu jer smatraju da je on taj koji moze da zaustavi Marca u njegovom pohodu na rekorde.

vale vale

pre 6 godina

Posle prvog preloma u Mudjelu, nije bio vise 100% onaj stari, pogotovo sto je jos nesrecno presao u Ducati.
Tesko mi je ovo da kazem, ali mislim da je ovo penzija... Drugi put ista noga i jos 20 godina stariji od ostalih... Uh...

drvobradi

pre 6 godina

@abraxas, Abolirani, Ddd i ostali
Da odete na bilo koju trku, u najgorem slucaju 50-60% fanova su Rosijevi. Sto je dalja od Spanije, taj procenat se penje na 90%. Rosi ima 10tak prodavnica/standova na stazi, redovi u njima ili ispred. Markez ima 2-3, prazno ispred. Vinjales jedan i to kod Rosija. Lorenzo 1. Rosi ima tribinu sa navijacima na skoro svakoj stazi. Covek sam cini vecinu MotoGP biznisa, ima da ga teraju da vozi do 50te, kad se povuce ostace praznina, koju je Markez imao sansu da popuni da nije uradio sta je uradio pre 2g.

papadubi

pre 6 godina

Jedino čega se plasim, jeste da prošlo-nedeljna trka, ispadne poslednja trka gde je bio konkurentan, voleo bih više od svega na svetu da čovek bude konkurent za titulu sa 39.godina, ali s obzirom da je evo desno nogu, 2x lomio, i samim tim sto je otvoren prelom u pitanju, sumnjam da ce to opet biti to.. Verujem da covek razmislja o penziji.... Daj boze da gresim, molim te! Jedan je Doktor!!

46

pre 6 godina

Godine ostavljaju traga. Bez obzira na sve Rosi je neponovljivi fenomen.
ZAo mi je sto nece osvojiti desetu titulu koju je svkakao zasluzio koja mu je izmakla u dva navrata speltom okolnosti.
Covek je jednostavno rodjeni trkaci dok je samo do toga, on je nepobediv.
U svakom slucaju zelej za sto brzi oporavak, a trke bez nejga su neslana corba.

podgoricanin

pre 6 godina

najjaci su mi ovi kompleksasi sto sto su docekali nazalost ovako nesto, on ce se oporavit od ovoga, a vasi plitki mozgovi nece nikad.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

DOKTORE opusteno sto se mene tice postovanje a Markez na obuku nek mu neko objasni da ovo nije formula i nema propustanja svako se bori za pobedu jako do kraja

Cicuv

pre 6 godina

Pa jel moralo brate? Ne mozes mirno ni kuci da sedis.
(dukili, 1. septembar 2017 14:17)
Pa ne trenira se samo u petak pred trku vec prakticno svaki dan

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Bojane Todorovicu vi ste izgleda najpametniji u Srbiji,zamolio bih vas da se kandidujete za predsednika pa da nam objasnite za koga da navijamo i koga da gledamo.

Jovan

pre 6 godina

Nije trebao da trenira!? Nego samo u petak da se pojavi na trci? Pa dal ste vi normalni!? Dorna je zabranila/ogranicila testiranja na motogp stazama, pa vrhunski vozaci MORAJU stalno da treniraju (motocros...). Svi top vozaci treniraju tako, a stvarno postoje i oni koji ne treniraju nego se samo pojave 17 puta u godini na trkama, ali zato u motogp ostanu samo 1 sezonu i dobiju sut kartu.

Sasa

pre 6 godina

Nekada sam u formuli voleo Sumahera i posle njega nikad nije bilo to to,posle Doktora se bojim da ce biti isto.zasto je to tako nemam pojma. Ajmo Dovi!

gdin Radnik

pre 6 godina

covek je legenda ove godine Brno uz stazu ..maa ludilo navijanje kao na derbijima .. svi prozuje ali Doktor kad prodje ...sve se zuti..zuti i plavi dimnjaci .. jednostavno institucija.. Brz oporavak mu zelim jer trke bez njega nisu iste

abraxas

pre 6 godina

(drvobradi, 1. septembar 2017 15:41)
Znači, svi oni koji kažu da neće više da gledaju MotoGP, do sada su ga gledali zbog nalepnica i suvenira kraj staze? To što si ti opisao je biznis strana. Mene ne zanima prihod ili rashod štandova, redovi pred njima itd.
Ja volim MotoGP zbog dešavanja na stazi. Takmičara još uvek ima mnogo i to veoma dobrih, nije Rosi jedini. Oni koji su gledali MotoGP samo zbog Rosija, ne moraju više da gledaju. Nisu ni gledali MotoGP do sada, nego su gledali Rosija. Oni koji su pravi fanovi MotoGP (a ne fanovi Rosija), gledaće i dalje. Da se, recimo, desilo da je motociklista za koga ja navijam, doživeo nešto slično i završio sezonu pre vremena, ja bih i dalje gledao MotoGP jer volim taj sport. Nije ni fudbal prestao da se igra kad su Pele i Maradona otišli u penziju, neće ni MotoGP da se ugasi kad Rosi ode sa scene.

Sasa

pre 6 godina

Bojane, ja odjednom postadoh veliki obozavalac Vaseg lika i dela,ja bih Vas vrlo rado pozvao da zajedno uz neki lagani rucak zajedno odgledamo Laguna Secu i Duela sa Stonerom

Bojan Todorović

pre 6 godina

@Sasa
Ja odgledah Laguna seku više puta i sa Stonerom i sa Markezom. N znam da li ne znate za ovaj drugi duel ili se pravite da ne znate, ali nemam ništa protiv. Recite kad i gde.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Potezac

Nemoj da porediš takvu legendu kao što je Valentino Rossi sa Barsinim bradatim tatoo kepecom.
Ajmo dečurlijo 3...2...1....sad!