Četvrtak, 17.08.2017.

12:29

Barselona: Kutinjo stiže za par dana!

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Osman Dembele i Filipe Kutinjo iz Liverpula blizu su prelaska u Barselonu, rekao je generalni menadžer španskog kluba Pep Segura.

Izvor: B92

Barselona: Kutinjo stiže za par dana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 6 godina

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.
(andreas kisser, 17. avgust 2017 22:51)


direktno iz engleske? neverovatno...

andreas kisser

pre 6 godina

(neutralni felsh, 17. avgust 2017 18:34)

nema sta kutinjo da se nervira i da ga bole ledja sto ga klub nije obavestio o ponudi barse. pre sedam meseci je potpisao novi petogodisnji ugovor BEZ OTKUPNE KLAUZULE, zaradjuje £150K mesecno, izjavio je da mu je san da osvoji LS sa liverpulom i slicne gluposti koje fudbaleri izjavljuju kada potpisuju ugovore ili prelaze iz kluba u klub! dakle do januara 2022. klub moze da vise nikad i ne progovori sa njim - on ce primati platu, a zauzvrat sutirati loptu po livadi, davati golove i beleziti asistencije, a cisto je dobra volja kluba da odluci li ce ga mozda prodati ako tokom tih pet godina naidje neka bas dobra ponuda, ili ne! i da, ledja ce nastaviti da ga bole ako nastavi da se ovako ponasa, ali onaj donji deo ledja - i to od sedenja na tribinama cele sezone. ukoliko mu nesto nije jasno, neka poprica sa sakom, ovaj ima iskustva iz prve ruke sa cika klopom.

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.

neutralni felsh

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona. 

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.
(Adriano_Galliani, 17. avgust 2017 12:44)


prvo, kako nisu poslali ponudu? poslali su direktno liverpulu (a kako bi drugacije?) - uzgred, o kojoj kutinjo nekoliko dana nije ni obavesten od strane liverulove uprave. e, onda se iznervirao, zatrazio transfer i zabolela su ga ledja :)
drugo, klub koji zeli da kupi igraca salje svoju ponudu klubu u kome taj igrac igra a sa igracem pricaju o plati, zaradi i posebnim uslovima. zasto bi se konkretno liverpul zanimao koliko barsini zele da plate kutinja? liverpul dobija transfer, zeljeni ili ne, a igrac dogovorenu platu i ostale bonuse.
trece, barsa nije htela da proda nejmara, 222 miliona je bila klauzula a ne trzisna cena.
4. ako mislis da milan nikad nije pregovarao direkt sa igracima, vrlo si naivan.
5. nisi naivan, i znas sve ovo sto pricam. jedini problem je sto cesto izgubis kompas kad se spomenu barsa i liverpul ;)

Robustan poput krpelja sa sumadijskih livada

pre 6 godina

U vezi onoga kako "ne treba zadzavati nezadovoljnog igraca u timu" i maltene ga treba pustiti gde ga srce (novcanik i sujeta) vuce - mali podsetnik iz Liverpoolovog tabora od pre nekoliko godina. Tada je Arsenal aktivirao Suarezovu klauzulu (+ ona jedna legendarna funta preko tog iznosa). Medjutim, Brendon Rogers ga je poslao da trenira sam u trening kampu dok je tim isao na svetsku turneju tokom leta). Koliko se ipak isplati zadrzati nezadovoljnog razmazenog igraca bidelo se odmah u sledecoj sezoni gde je Suarez verovatno odigrao svoju najbolju sezonu za pamcenje.

Cak i da se desi da Liverpool proda Kutinja, sta oni to mogu da kupe na samom kraju prelaznog roka, a sezona je vec uveliko pocela. Da uzmu te pare pa da sacekaju sa kupovinom do sledeceg leta? S obzirom na trend cena sa fudbalskim transferima, za te iste pare sledeceg leta nece moci da kupe ni igraca klase Felainija.

Ovo su idealni izazovi kada menadzer/vlasnici kluba pokazuju da li su mali igraci ili ne.

P.S. taman pomislih kako je Galiani (konacno) ostavio smislen komentar, kad rece ono na kraju, svrstavajuci Milan i Real u gospodske klubove. Takvu drskost ne bi sebi priustili ni Perez ni Berluskoni u momentima najveceg pijanstva.

ludinovinar

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!
(Eglos, 17. avgust 2017 15:45)

Семедо је ушао у другом полувремену.. 'Мајстор" који је остао замрзнут док се Бензема окреће како хоће је Умтити.. За Паулиња се апсолутно слажем, без потребе купљен играч, поготово за те паре.. Ако стварно дођу Кутињо и Дембеле ок, у супротном дефинитивно распад система.. Одлазак Нејмара их је уздрмао психички, мислим на играче, ово против Реала је била очајна игра, мада и тако смотани су имали доста шанси у другом полувремену синоћ.. Уздравље..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!
(andreas kisser, 17. avgust 2017 15:12)

Dobio si minuse i od navijaca Luzerpula i Farse, ovi prvi se nadaju da ce ostati pa ce se praviti da se nista nije dogodilo, ovi drugi ne vide nista pogresno u tome.

asdfghjkl

pre 6 godina

Kljuc svake lose ekipe, je los vezni red... kao sto je sada slucaj sa barselonom... nadjite mi dobru ekipu sa losim veznim redom, ja vas castim gajbom piva...
Barsi je odbrana uvek bila najslabiji deo tima, samo su nekada imali pujola, sada ga nemaju... Kljuc uspeha reala zadnjih godina modric-kros. Kljuc uspeha barse onih godina cavi-iniesta. Bajerna svajni-kros. Mancestera skols-gigs. Milana sedorf-pirlo. itd itd itd... Fudbal se gleda ljudi, to kada naucite sve ce vam biti lakse...

mr. dule

pre 6 godina

Ovo što igrači nece da igraju posle ponude drugih klubova treba debelo kažnjavati. Prvo je počeo Tevez a sad kako neko ponudi vecu kintu oni se popišmane. Takva je situacija trrnutno sa Sančezom, Kostom, Kutinjom, Dembeleom.












































































..

Eglos

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!

andreas kisser

pre 6 godina

zanimljivo mi je da napravim paralelu izmedju kutinja, van dajka i keite. sva trojica imaju istu pricu, nedavno potpisane ugovore na 5 godina. keita i van dajk su odmah po pocetku prelaznog roka javno izjavili da zele da predju u liverpul, klubovi se nisu slozili. obojica po podneli zahtev za transfer. lajpcig je odbio keitu i decko se korektno pridruzio saigracima i odradio pripreme. za van dajka znamo sta je bilo, ostao je dosledan sebi, iako nije u pravu. ali ovo sto je uradio kutinjo je vrhunac ponizenja, novo dno na koje je neki fudbaler pao! znaci celog leta je vrlo pomirljivo pristajao na odluku kluba, odradio komplet pripreme, turnire po aziji i nemackoj, itd., da bi najpre nedelju dana pre pocetka sezone simulirao povredu, na dan pre pocetka sezone podneo zahtev za transfer, a zatim krenuo u strajk! time je poremetio saigrace, poremetio atmosferu i pred dvomec za ulazak u LS svesno pokusao da nasteti klubu! decko, ne ides ti nigde, pa makar sedeo na klupi celu sezonu. a imajuci u vidu da ide SP sledece godine, bas da vidim koliko ce biti istrajan u buntu.

inace jedna od verzija za ovakvo iznenadno ponasanje kutinja su glasine da su predstavnici barse rekli njegovom agentu da je ovo poziv 'sad il' nikad' i da se sledece godine nece vracati po njega. ukoliko se nakon 31. avgusta lepo izvini navijacima i klubu i pojasni svoje postupke, verujem da se niko nece secati ovih dogadjaja. a ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!

Batalaka

pre 6 godina

Sve je to ok sa Kutinjom , ali Barsa bez skoro cele nove odbrane i bržeg protoka lopte (a ne svaka Mesiju) nema šanse . Jer dok ovi iz odbrane prenesu loptu (samo Buskets je drži na centru po pet minuta i traži Mesija, ili je vraća golmanu), prodje pola sata!

nn

pre 6 godina

Barsi treba mnogo vise od Kutinja.

Ali to je prirodni zakon. Doslo do prezasicenja i zamora materijala (mislim i na upravu, tu isto treba sveza krv).
Nije ni Milan bio veciti.

Gljc

pre 6 godina

Prvo, sa odbranom ste vec dosadni. Naravno da je losa,ali to se govori od 2011 pa do danas pa se naoscajase liga sampiona (ok bolji je Real, ali SAMO Real). Pike i Umtiti nisu dobri, ali nisu ni tragicni, mnogo je veci problem u nekreativnom veznom redu sto bi Kutinjo poboljsao. E sad, slazem se da je saopstenje neozbiljno i da je ova dvojica trebalo da stignu uz Nejmara, a da su ovako slabiji pri cemu nisam siguran da ce doci... Ipak, sto se tice ljudi sto prozivaju Barselonu iako se slazem da su za klasu slabiji od Reala, Bajerna, Juventusa i igracki od PSZ-a (mada oni imaju luzerski mentalitet pa je tesko reci) i dalje ce vam biti jasno sledeci sezone da nisu u rangu Sevilje. Klub koji jeste u rangu Sevilje, sa druge strane, je tim koji je od iste te glatko izgubio, a o Milanu da ne pricamo (mada su se fino pojacali, taman za zavrsnu fazu LE i borbu sa Romom i Napolijem za trece mesto).

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Realno cim sam video raketica,gomesa i buskeca znao sa da nece biti dobro jer nezna se ko je od njih sporiji ali raketic nedaj ti ga boze kolko se covek pogubio.To je po meni kljuc barsinog problema veoma slaba sredina terena.Ako bi doso coutinho to bi se nekako poboljsalo i plus sad paulinjo koji je po meni solidan igrac i siguran sam da gore od ovog raketica nemoze da igra.Vidim da ovde omalozavaju ter stegena al realno covek niji bio kriv ni za jedan gol jer krivci su iz odbrane i sredine koji dozvoljavaju ovima da sutiraju to nebi smelo da se desava da ga puste da sutaraju.Semedo je po meni sasvim solidno odigrao od kad je usao u igru cak je imao neke sanse tipa jedne kad je bio sam a raketic sutira ko zna gde.I opet se desava da real svoje sanse iskoristiva barsa ne ali sta da se radi takav je fudbal.

fcb lover

pre 6 godina

jednog stopera, jednog ofanzovnog beka (kao sto je bio alves), jednog napadaca, i mesija na inijestino mesto, da kreira i zagorcava zivot protivnicima...i bice barsa opet cudo.
i da se vrate svojim korenima, La Mesiji.

mulan

pre 6 godina

Ovi izgleda ne kontaju. 
Dzaba vam i Kutinjo i Dembele kad vam je odbrana u rangu sa osasunom
(bojaaan, 17. avgust 2017 12:37)

S tom istom osasuninom odbranom je Barsa osvojila tripl krunu preprosle godine

mrmlj

pre 6 godina

@(melo, 17. avgust 2017 12:46)
budimo realni, tesko da je u pitanju samo novac.
mozda bi dembele znatno vise zaradjivao u barsi nego sto zaradjuje u borusiji ali sumnjam da ce barsa ne znam koliko nadmasiti kutinjovu trenutnu platu u liverpulu.
ipak je barsa vec godinama standardni kandidat za osvajanje lige sampiona, ima ekipu punu zvezda, ukljucujuci i (u najmanju ruku) jednog od dvojice najboljih igraca ove generacije.
kad se sve sabere, rekao bih da je i sportski motiv jak.
nije da odlaze u katar ili kinu, pa da je iskljucivi motiv ocigledno novac.

DJ88

pre 6 godina

Neko laže, a nos ovog lika mi izgleda sumnjivo. Liverpool je rekao da ne prodaje, to je to. Možda ukoliko daju isto ili malo manje nego što su dobili za Nejmara. Koutinjo ima ugovor do 2022 i Liverpool je rekao da ne prodaje. Setite se De Hee kada je Real došao po njega, kako se bunio protestvovao, a gde on igra sada.

Unknown19G70

pre 6 godina

Kako neko moze iz kluba ovako da prica? Na sta je spala Barselona. Kaze "Bice kod za nekoliko dana", pa kasnije kaze "Nadamo se da ce biti ovde ove sezone". Cisto kupuje vreme kod navijaca, da ih smirii

NIK

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.
(kol, 17. avgust 2017 12:57)
Oni izlaze prvi put sa saopstenjem u javnosti. To sto procitas na nasim sajtovima sta pise Marka, Mundo deportivo, L'ekip, San...To nisu saostenja Barselone, a Barsa ima pravo da saopsti ko su mete, nista tu nije prekrsaj. Sto se tice Kutinja i Liverpula ako nije na prodaju zasto salje mejl klubu sa molbom da bude na transfer listi? Ili zasto je njegova slika u dresu Liverpula uklonjena iz izloga prodavnice u okviru stadiona? I zasto Kutinjo nije igrao protiv watforda, ili Hofenhajma? Ne vrse oni pritisak na Kutinja vec Kutinjo na Liverpul jer je njegova zelja da igra u Barsi. I na kraju navedi mi jedan primer gde se neka strana kako si napisao zainatila i izgubila 100 miliona posto ja za takav primer ne znam, a ako je tebi to jasno valjda onda za takav primer znas ?

Milan

pre 6 godina

Mnogo su veći njihovi trenutni problemi u timu od jednog Kutinja. Na stranu to što ne igraju na istoj poziciji i što su različiti profili igrača. Škripi njima vezni red i odbrana mnogo.

Miki Grom

pre 6 godina

Kakvo je nepostovanje prema klubu ovakvo nešto izjaviti, Liverpul nije niti dobio ponudu niti razmatra bilo kakvu. James Pearce i Liverpool Echo javljaju, pravi novinari, a ne Sportske Blic i slični, jer po njima u Barsu su već prešli, Coutinho, Dybala, Dembele, Verati, Grizman i Hazard.. Veliko nepostovanje prema klubu sa ciljem kratkotrajnog zadovoljenja navijača, jer njihov tim se raspada i nivoa je Sevilla verovatno i slabiji..

Samo čovek

pre 6 godina

Stvarno je lako biti najjaci sad i Barsi i Realu i ovim bogatasima. Ona generacija Barse koja je dominirala bila je posebna i po tome sto su velika vecina igraca bili iz njihove skole, ovo sada je sve isto, samo ko vise para da.

ja

pre 6 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali Barselona je postala najljigaviji klub sto se transfera tice, vec duze vreme tako, Suarez, Turan, sad ova dvojica...pa pre toga Nejmar...sve se dogovore sa njima, i onda igraci ucenjeuju svoje klubove da bi ih pustili u Barsu, za to vreme igraci Barselone non stop, kao papagaji, zovu igrace da im se pridruze...Real, mancester, PSG....lupe kintom na sto i kraj price..a ovi moljakaju okolo, ispod zita muljaju..ma, odvratni su.

djomla

pre 6 godina

To su sve neke kupovine na silu, Kutinjo jeste dobar igrac ali neznam bas dali je igrac za Barsu, tesko je reci. A cena svakako preterana, u ovoj situaciji u kojoj se Barsa trenutacno nalazi, svaki klub jih moze ucenjivati jer znaju koliko su zaradili na transferu Neymara.

Neznalica

pre 6 godina

Baš me zanima da li će Barca u ovom prelaznom roku uspeti da potroši više nego što je dobila para za Nejmara? Totalno su se pogubili. Šuplji u odbrani a oni sve pare daju za napad. Za najdalje tri godine će biti takav krš od tima da ljudi neće verovati.

Velicanstveni

pre 6 godina

Cim ih boli primicac,sigurno napustaju klub,nisam fan ni Barse ni Reala ali ludilo je odbiti takve klubove ali onaj padavicar Nejmar je izmislio fudbal za obojicu i tesko da Kutinjo moze da ga zameni iako se radi odlicnom igracu.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona.

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Sinoć Barsa ne može da se sastavi a kamoli gol da postigne, ovaj čovek bi doneo dosta promena u odnosu na mečeve sa Realom, mislim da bi Katalonci onda mogli i da se nadaju nekom trofeju ove godine, inače...

kol

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.

ja

pre 6 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali Barselona je postala najljigaviji klub sto se transfera tice, vec duze vreme tako, Suarez, Turan, sad ova dvojica...pa pre toga Nejmar...sve se dogovore sa njima, i onda igraci ucenjeuju svoje klubove da bi ih pustili u Barsu, za to vreme igraci Barselone non stop, kao papagaji, zovu igrace da im se pridruze...Real, mancester, PSG....lupe kintom na sto i kraj price..a ovi moljakaju okolo, ispod zita muljaju..ma, odvratni su.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona.

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.

kol

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.

djomla

pre 6 godina

To su sve neke kupovine na silu, Kutinjo jeste dobar igrac ali neznam bas dali je igrac za Barsu, tesko je reci. A cena svakako preterana, u ovoj situaciji u kojoj se Barsa trenutacno nalazi, svaki klub jih moze ucenjivati jer znaju koliko su zaradili na transferu Neymara.

Velicanstveni

pre 6 godina

Cim ih boli primicac,sigurno napustaju klub,nisam fan ni Barse ni Reala ali ludilo je odbiti takve klubove ali onaj padavicar Nejmar je izmislio fudbal za obojicu i tesko da Kutinjo moze da ga zameni iako se radi odlicnom igracu.

DJ88

pre 6 godina

Neko laže, a nos ovog lika mi izgleda sumnjivo. Liverpool je rekao da ne prodaje, to je to. Možda ukoliko daju isto ili malo manje nego što su dobili za Nejmara. Koutinjo ima ugovor do 2022 i Liverpool je rekao da ne prodaje. Setite se De Hee kada je Real došao po njega, kako se bunio protestvovao, a gde on igra sada.

Milan

pre 6 godina

Mnogo su veći njihovi trenutni problemi u timu od jednog Kutinja. Na stranu to što ne igraju na istoj poziciji i što su različiti profili igrača. Škripi njima vezni red i odbrana mnogo.

Samo čovek

pre 6 godina

Stvarno je lako biti najjaci sad i Barsi i Realu i ovim bogatasima. Ona generacija Barse koja je dominirala bila je posebna i po tome sto su velika vecina igraca bili iz njihove skole, ovo sada je sve isto, samo ko vise para da.

Unknown19G70

pre 6 godina

Kako neko moze iz kluba ovako da prica? Na sta je spala Barselona. Kaze "Bice kod za nekoliko dana", pa kasnije kaze "Nadamo se da ce biti ovde ove sezone". Cisto kupuje vreme kod navijaca, da ih smirii

Neznalica

pre 6 godina

Baš me zanima da li će Barca u ovom prelaznom roku uspeti da potroši više nego što je dobila para za Nejmara? Totalno su se pogubili. Šuplji u odbrani a oni sve pare daju za napad. Za najdalje tri godine će biti takav krš od tima da ljudi neće verovati.

Miki Grom

pre 6 godina

Kakvo je nepostovanje prema klubu ovakvo nešto izjaviti, Liverpul nije niti dobio ponudu niti razmatra bilo kakvu. James Pearce i Liverpool Echo javljaju, pravi novinari, a ne Sportske Blic i slični, jer po njima u Barsu su već prešli, Coutinho, Dybala, Dembele, Verati, Grizman i Hazard.. Veliko nepostovanje prema klubu sa ciljem kratkotrajnog zadovoljenja navijača, jer njihov tim se raspada i nivoa je Sevilla verovatno i slabiji..

ludinovinar

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!
(Eglos, 17. avgust 2017 15:45)

Семедо је ушао у другом полувремену.. 'Мајстор" који је остао замрзнут док се Бензема окреће како хоће је Умтити.. За Паулиња се апсолутно слажем, без потребе купљен играч, поготово за те паре.. Ако стварно дођу Кутињо и Дембеле ок, у супротном дефинитивно распад система.. Одлазак Нејмара их је уздрмао психички, мислим на играче, ово против Реала је била очајна игра, мада и тако смотани су имали доста шанси у другом полувремену синоћ.. Уздравље..

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Sinoć Barsa ne može da se sastavi a kamoli gol da postigne, ovaj čovek bi doneo dosta promena u odnosu na mečeve sa Realom, mislim da bi Katalonci onda mogli i da se nadaju nekom trofeju ove godine, inače...

mrmlj

pre 6 godina

@(melo, 17. avgust 2017 12:46)
budimo realni, tesko da je u pitanju samo novac.
mozda bi dembele znatno vise zaradjivao u barsi nego sto zaradjuje u borusiji ali sumnjam da ce barsa ne znam koliko nadmasiti kutinjovu trenutnu platu u liverpulu.
ipak je barsa vec godinama standardni kandidat za osvajanje lige sampiona, ima ekipu punu zvezda, ukljucujuci i (u najmanju ruku) jednog od dvojice najboljih igraca ove generacije.
kad se sve sabere, rekao bih da je i sportski motiv jak.
nije da odlaze u katar ili kinu, pa da je iskljucivi motiv ocigledno novac.

NIK

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.
(kol, 17. avgust 2017 12:57)
Oni izlaze prvi put sa saopstenjem u javnosti. To sto procitas na nasim sajtovima sta pise Marka, Mundo deportivo, L'ekip, San...To nisu saostenja Barselone, a Barsa ima pravo da saopsti ko su mete, nista tu nije prekrsaj. Sto se tice Kutinja i Liverpula ako nije na prodaju zasto salje mejl klubu sa molbom da bude na transfer listi? Ili zasto je njegova slika u dresu Liverpula uklonjena iz izloga prodavnice u okviru stadiona? I zasto Kutinjo nije igrao protiv watforda, ili Hofenhajma? Ne vrse oni pritisak na Kutinja vec Kutinjo na Liverpul jer je njegova zelja da igra u Barsi. I na kraju navedi mi jedan primer gde se neka strana kako si napisao zainatila i izgubila 100 miliona posto ja za takav primer ne znam, a ako je tebi to jasno valjda onda za takav primer znas ?

andreas kisser

pre 6 godina

zanimljivo mi je da napravim paralelu izmedju kutinja, van dajka i keite. sva trojica imaju istu pricu, nedavno potpisane ugovore na 5 godina. keita i van dajk su odmah po pocetku prelaznog roka javno izjavili da zele da predju u liverpul, klubovi se nisu slozili. obojica po podneli zahtev za transfer. lajpcig je odbio keitu i decko se korektno pridruzio saigracima i odradio pripreme. za van dajka znamo sta je bilo, ostao je dosledan sebi, iako nije u pravu. ali ovo sto je uradio kutinjo je vrhunac ponizenja, novo dno na koje je neki fudbaler pao! znaci celog leta je vrlo pomirljivo pristajao na odluku kluba, odradio komplet pripreme, turnire po aziji i nemackoj, itd., da bi najpre nedelju dana pre pocetka sezone simulirao povredu, na dan pre pocetka sezone podneo zahtev za transfer, a zatim krenuo u strajk! time je poremetio saigrace, poremetio atmosferu i pred dvomec za ulazak u LS svesno pokusao da nasteti klubu! decko, ne ides ti nigde, pa makar sedeo na klupi celu sezonu. a imajuci u vidu da ide SP sledece godine, bas da vidim koliko ce biti istrajan u buntu.

inace jedna od verzija za ovakvo iznenadno ponasanje kutinja su glasine da su predstavnici barse rekli njegovom agentu da je ovo poziv 'sad il' nikad' i da se sledece godine nece vracati po njega. ukoliko se nakon 31. avgusta lepo izvini navijacima i klubu i pojasni svoje postupke, verujem da se niko nece secati ovih dogadjaja. a ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!

asdfghjkl

pre 6 godina

Kljuc svake lose ekipe, je los vezni red... kao sto je sada slucaj sa barselonom... nadjite mi dobru ekipu sa losim veznim redom, ja vas castim gajbom piva...
Barsi je odbrana uvek bila najslabiji deo tima, samo su nekada imali pujola, sada ga nemaju... Kljuc uspeha reala zadnjih godina modric-kros. Kljuc uspeha barse onih godina cavi-iniesta. Bajerna svajni-kros. Mancestera skols-gigs. Milana sedorf-pirlo. itd itd itd... Fudbal se gleda ljudi, to kada naucite sve ce vam biti lakse...

mulan

pre 6 godina

Ovi izgleda ne kontaju. 
Dzaba vam i Kutinjo i Dembele kad vam je odbrana u rangu sa osasunom
(bojaaan, 17. avgust 2017 12:37)

S tom istom osasuninom odbranom je Barsa osvojila tripl krunu preprosle godine

fcb lover

pre 6 godina

jednog stopera, jednog ofanzovnog beka (kao sto je bio alves), jednog napadaca, i mesija na inijestino mesto, da kreira i zagorcava zivot protivnicima...i bice barsa opet cudo.
i da se vrate svojim korenima, La Mesiji.

Robustan poput krpelja sa sumadijskih livada

pre 6 godina

U vezi onoga kako "ne treba zadzavati nezadovoljnog igraca u timu" i maltene ga treba pustiti gde ga srce (novcanik i sujeta) vuce - mali podsetnik iz Liverpoolovog tabora od pre nekoliko godina. Tada je Arsenal aktivirao Suarezovu klauzulu (+ ona jedna legendarna funta preko tog iznosa). Medjutim, Brendon Rogers ga je poslao da trenira sam u trening kampu dok je tim isao na svetsku turneju tokom leta). Koliko se ipak isplati zadrzati nezadovoljnog razmazenog igraca bidelo se odmah u sledecoj sezoni gde je Suarez verovatno odigrao svoju najbolju sezonu za pamcenje.

Cak i da se desi da Liverpool proda Kutinja, sta oni to mogu da kupe na samom kraju prelaznog roka, a sezona je vec uveliko pocela. Da uzmu te pare pa da sacekaju sa kupovinom do sledeceg leta? S obzirom na trend cena sa fudbalskim transferima, za te iste pare sledeceg leta nece moci da kupe ni igraca klase Felainija.

Ovo su idealni izazovi kada menadzer/vlasnici kluba pokazuju da li su mali igraci ili ne.

P.S. taman pomislih kako je Galiani (konacno) ostavio smislen komentar, kad rece ono na kraju, svrstavajuci Milan i Real u gospodske klubove. Takvu drskost ne bi sebi priustili ni Perez ni Berluskoni u momentima najveceg pijanstva.

nn

pre 6 godina

Barsi treba mnogo vise od Kutinja.

Ali to je prirodni zakon. Doslo do prezasicenja i zamora materijala (mislim i na upravu, tu isto treba sveza krv).
Nije ni Milan bio veciti.

neutralni felsh

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona. 

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.
(Adriano_Galliani, 17. avgust 2017 12:44)


prvo, kako nisu poslali ponudu? poslali su direktno liverpulu (a kako bi drugacije?) - uzgred, o kojoj kutinjo nekoliko dana nije ni obavesten od strane liverulove uprave. e, onda se iznervirao, zatrazio transfer i zabolela su ga ledja :)
drugo, klub koji zeli da kupi igraca salje svoju ponudu klubu u kome taj igrac igra a sa igracem pricaju o plati, zaradi i posebnim uslovima. zasto bi se konkretno liverpul zanimao koliko barsini zele da plate kutinja? liverpul dobija transfer, zeljeni ili ne, a igrac dogovorenu platu i ostale bonuse.
trece, barsa nije htela da proda nejmara, 222 miliona je bila klauzula a ne trzisna cena.
4. ako mislis da milan nikad nije pregovarao direkt sa igracima, vrlo si naivan.
5. nisi naivan, i znas sve ovo sto pricam. jedini problem je sto cesto izgubis kompas kad se spomenu barsa i liverpul ;)

Batalaka

pre 6 godina

Sve je to ok sa Kutinjom , ali Barsa bez skoro cele nove odbrane i bržeg protoka lopte (a ne svaka Mesiju) nema šanse . Jer dok ovi iz odbrane prenesu loptu (samo Buskets je drži na centru po pet minuta i traži Mesija, ili je vraća golmanu), prodje pola sata!

Eglos

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!
(andreas kisser, 17. avgust 2017 15:12)

Dobio si minuse i od navijaca Luzerpula i Farse, ovi prvi se nadaju da ce ostati pa ce se praviti da se nista nije dogodilo, ovi drugi ne vide nista pogresno u tome.

andreas kisser

pre 6 godina

(neutralni felsh, 17. avgust 2017 18:34)

nema sta kutinjo da se nervira i da ga bole ledja sto ga klub nije obavestio o ponudi barse. pre sedam meseci je potpisao novi petogodisnji ugovor BEZ OTKUPNE KLAUZULE, zaradjuje £150K mesecno, izjavio je da mu je san da osvoji LS sa liverpulom i slicne gluposti koje fudbaleri izjavljuju kada potpisuju ugovore ili prelaze iz kluba u klub! dakle do januara 2022. klub moze da vise nikad i ne progovori sa njim - on ce primati platu, a zauzvrat sutirati loptu po livadi, davati golove i beleziti asistencije, a cisto je dobra volja kluba da odluci li ce ga mozda prodati ako tokom tih pet godina naidje neka bas dobra ponuda, ili ne! i da, ledja ce nastaviti da ga bole ako nastavi da se ovako ponasa, ali onaj donji deo ledja - i to od sedenja na tribinama cele sezone. ukoliko mu nesto nije jasno, neka poprica sa sakom, ovaj ima iskustva iz prve ruke sa cika klopom.

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.

Gljc

pre 6 godina

Prvo, sa odbranom ste vec dosadni. Naravno da je losa,ali to se govori od 2011 pa do danas pa se naoscajase liga sampiona (ok bolji je Real, ali SAMO Real). Pike i Umtiti nisu dobri, ali nisu ni tragicni, mnogo je veci problem u nekreativnom veznom redu sto bi Kutinjo poboljsao. E sad, slazem se da je saopstenje neozbiljno i da je ova dvojica trebalo da stignu uz Nejmara, a da su ovako slabiji pri cemu nisam siguran da ce doci... Ipak, sto se tice ljudi sto prozivaju Barselonu iako se slazem da su za klasu slabiji od Reala, Bajerna, Juventusa i igracki od PSZ-a (mada oni imaju luzerski mentalitet pa je tesko reci) i dalje ce vam biti jasno sledeci sezone da nisu u rangu Sevilje. Klub koji jeste u rangu Sevilje, sa druge strane, je tim koji je od iste te glatko izgubio, a o Milanu da ne pricamo (mada su se fino pojacali, taman za zavrsnu fazu LE i borbu sa Romom i Napolijem za trece mesto).

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Realno cim sam video raketica,gomesa i buskeca znao sa da nece biti dobro jer nezna se ko je od njih sporiji ali raketic nedaj ti ga boze kolko se covek pogubio.To je po meni kljuc barsinog problema veoma slaba sredina terena.Ako bi doso coutinho to bi se nekako poboljsalo i plus sad paulinjo koji je po meni solidan igrac i siguran sam da gore od ovog raketica nemoze da igra.Vidim da ovde omalozavaju ter stegena al realno covek niji bio kriv ni za jedan gol jer krivci su iz odbrane i sredine koji dozvoljavaju ovima da sutiraju to nebi smelo da se desava da ga puste da sutaraju.Semedo je po meni sasvim solidno odigrao od kad je usao u igru cak je imao neke sanse tipa jedne kad je bio sam a raketic sutira ko zna gde.I opet se desava da real svoje sanse iskoristiva barsa ne ali sta da se radi takav je fudbal.

mr. dule

pre 6 godina

Ovo što igrači nece da igraju posle ponude drugih klubova treba debelo kažnjavati. Prvo je počeo Tevez a sad kako neko ponudi vecu kintu oni se popišmane. Takva je situacija trrnutno sa Sančezom, Kostom, Kutinjom, Dembeleom.












































































..

neutralni felsh

pre 6 godina

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.
(andreas kisser, 17. avgust 2017 22:51)


direktno iz engleske? neverovatno...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona.

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.

ja

pre 6 godina

Moze da prica ko sta hoce, ali Barselona je postala najljigaviji klub sto se transfera tice, vec duze vreme tako, Suarez, Turan, sad ova dvojica...pa pre toga Nejmar...sve se dogovore sa njima, i onda igraci ucenjeuju svoje klubove da bi ih pustili u Barsu, za to vreme igraci Barselone non stop, kao papagaji, zovu igrace da im se pridruze...Real, mancester, PSG....lupe kintom na sto i kraj price..a ovi moljakaju okolo, ispod zita muljaju..ma, odvratni su.

mulan

pre 6 godina

Ovi izgleda ne kontaju. 
Dzaba vam i Kutinjo i Dembele kad vam je odbrana u rangu sa osasunom
(bojaaan, 17. avgust 2017 12:37)

S tom istom osasuninom odbranom je Barsa osvojila tripl krunu preprosle godine

fcb lover

pre 6 godina

jednog stopera, jednog ofanzovnog beka (kao sto je bio alves), jednog napadaca, i mesija na inijestino mesto, da kreira i zagorcava zivot protivnicima...i bice barsa opet cudo.
i da se vrate svojim korenima, La Mesiji.

NIK

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.
(kol, 17. avgust 2017 12:57)
Oni izlaze prvi put sa saopstenjem u javnosti. To sto procitas na nasim sajtovima sta pise Marka, Mundo deportivo, L'ekip, San...To nisu saostenja Barselone, a Barsa ima pravo da saopsti ko su mete, nista tu nije prekrsaj. Sto se tice Kutinja i Liverpula ako nije na prodaju zasto salje mejl klubu sa molbom da bude na transfer listi? Ili zasto je njegova slika u dresu Liverpula uklonjena iz izloga prodavnice u okviru stadiona? I zasto Kutinjo nije igrao protiv watforda, ili Hofenhajma? Ne vrse oni pritisak na Kutinja vec Kutinjo na Liverpul jer je njegova zelja da igra u Barsi. I na kraju navedi mi jedan primer gde se neka strana kako si napisao zainatila i izgubila 100 miliona posto ja za takav primer ne znam, a ako je tebi to jasno valjda onda za takav primer znas ?

kol

pre 6 godina

Barselona se ponasa potpuno nekontrolisano i nasilnicki. s druge strane imaju odgovor da igrac nije na prodaju. oni vec peti put izlaze sa saopstenjem da ce posao biti zavrsen. ako ovo nije za uefu prekrsaj onda ne znam sta je. sezona u engleskoj je pocela, liverpul igra i kvalifikacije za ligu sampiona, ovi izgubili nejmara pa kao alavci navalili i vrse pritisak na igraca. jasno mi je nekad sto se druga strana zainati pa ga ne da pa makar izgubila i 100 miliona. nasilnicko ponasanje ne trpi niko.

andreas kisser

pre 6 godina

zanimljivo mi je da napravim paralelu izmedju kutinja, van dajka i keite. sva trojica imaju istu pricu, nedavno potpisane ugovore na 5 godina. keita i van dajk su odmah po pocetku prelaznog roka javno izjavili da zele da predju u liverpul, klubovi se nisu slozili. obojica po podneli zahtev za transfer. lajpcig je odbio keitu i decko se korektno pridruzio saigracima i odradio pripreme. za van dajka znamo sta je bilo, ostao je dosledan sebi, iako nije u pravu. ali ovo sto je uradio kutinjo je vrhunac ponizenja, novo dno na koje je neki fudbaler pao! znaci celog leta je vrlo pomirljivo pristajao na odluku kluba, odradio komplet pripreme, turnire po aziji i nemackoj, itd., da bi najpre nedelju dana pre pocetka sezone simulirao povredu, na dan pre pocetka sezone podneo zahtev za transfer, a zatim krenuo u strajk! time je poremetio saigrace, poremetio atmosferu i pred dvomec za ulazak u LS svesno pokusao da nasteti klubu! decko, ne ides ti nigde, pa makar sedeo na klupi celu sezonu. a imajuci u vidu da ide SP sledece godine, bas da vidim koliko ce biti istrajan u buntu.

inace jedna od verzija za ovakvo iznenadno ponasanje kutinja su glasine da su predstavnici barse rekli njegovom agentu da je ovo poziv 'sad il' nikad' i da se sledece godine nece vracati po njega. ukoliko se nakon 31. avgusta lepo izvini navijacima i klubu i pojasni svoje postupke, verujem da se niko nece secati ovih dogadjaja. a ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

ako to jesu tacne glasine, barsa je kao klub dosegla najljigavije dno koje postoji!
(andreas kisser, 17. avgust 2017 15:12)

Dobio si minuse i od navijaca Luzerpula i Farse, ovi prvi se nadaju da ce ostati pa ce se praviti da se nista nije dogodilo, ovi drugi ne vide nista pogresno u tome.

Velicanstveni

pre 6 godina

Cim ih boli primicac,sigurno napustaju klub,nisam fan ni Barse ni Reala ali ludilo je odbiti takve klubove ali onaj padavicar Nejmar je izmislio fudbal za obojicu i tesko da Kutinjo moze da ga zameni iako se radi odlicnom igracu.

Miki Grom

pre 6 godina

Kakvo je nepostovanje prema klubu ovakvo nešto izjaviti, Liverpul nije niti dobio ponudu niti razmatra bilo kakvu. James Pearce i Liverpool Echo javljaju, pravi novinari, a ne Sportske Blic i slični, jer po njima u Barsu su već prešli, Coutinho, Dybala, Dembele, Verati, Grizman i Hazard.. Veliko nepostovanje prema klubu sa ciljem kratkotrajnog zadovoljenja navijača, jer njihov tim se raspada i nivoa je Sevilla verovatno i slabiji..

Eglos

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!

djomla

pre 6 godina

To su sve neke kupovine na silu, Kutinjo jeste dobar igrac ali neznam bas dali je igrac za Barsu, tesko je reci. A cena svakako preterana, u ovoj situaciji u kojoj se Barsa trenutacno nalazi, svaki klub jih moze ucenjivati jer znaju koliko su zaradili na transferu Neymara.

Neznalica

pre 6 godina

Baš me zanima da li će Barca u ovom prelaznom roku uspeti da potroši više nego što je dobila para za Nejmara? Totalno su se pogubili. Šuplji u odbrani a oni sve pare daju za napad. Za najdalje tri godine će biti takav krš od tima da ljudi neće verovati.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Sinoć Barsa ne može da se sastavi a kamoli gol da postigne, ovaj čovek bi doneo dosta promena u odnosu na mečeve sa Realom, mislim da bi Katalonci onda mogli i da se nadaju nekom trofeju ove godine, inače...

mrmlj

pre 6 godina

@(melo, 17. avgust 2017 12:46)
budimo realni, tesko da je u pitanju samo novac.
mozda bi dembele znatno vise zaradjivao u barsi nego sto zaradjuje u borusiji ali sumnjam da ce barsa ne znam koliko nadmasiti kutinjovu trenutnu platu u liverpulu.
ipak je barsa vec godinama standardni kandidat za osvajanje lige sampiona, ima ekipu punu zvezda, ukljucujuci i (u najmanju ruku) jednog od dvojice najboljih igraca ove generacije.
kad se sve sabere, rekao bih da je i sportski motiv jak.
nije da odlaze u katar ili kinu, pa da je iskljucivi motiv ocigledno novac.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Realno cim sam video raketica,gomesa i buskeca znao sa da nece biti dobro jer nezna se ko je od njih sporiji ali raketic nedaj ti ga boze kolko se covek pogubio.To je po meni kljuc barsinog problema veoma slaba sredina terena.Ako bi doso coutinho to bi se nekako poboljsalo i plus sad paulinjo koji je po meni solidan igrac i siguran sam da gore od ovog raketica nemoze da igra.Vidim da ovde omalozavaju ter stegena al realno covek niji bio kriv ni za jedan gol jer krivci su iz odbrane i sredine koji dozvoljavaju ovima da sutiraju to nebi smelo da se desava da ga puste da sutaraju.Semedo je po meni sasvim solidno odigrao od kad je usao u igru cak je imao neke sanse tipa jedne kad je bio sam a raketic sutira ko zna gde.I opet se desava da real svoje sanse iskoristiva barsa ne ali sta da se radi takav je fudbal.

Unknown19G70

pre 6 godina

Kako neko moze iz kluba ovako da prica? Na sta je spala Barselona. Kaze "Bice kod za nekoliko dana", pa kasnije kaze "Nadamo se da ce biti ovde ove sezone". Cisto kupuje vreme kod navijaca, da ih smirii

DJ88

pre 6 godina

Neko laže, a nos ovog lika mi izgleda sumnjivo. Liverpool je rekao da ne prodaje, to je to. Možda ukoliko daju isto ili malo manje nego što su dobili za Nejmara. Koutinjo ima ugovor do 2022 i Liverpool je rekao da ne prodaje. Setite se De Hee kada je Real došao po njega, kako se bunio protestvovao, a gde on igra sada.

mr. dule

pre 6 godina

Ovo što igrači nece da igraju posle ponude drugih klubova treba debelo kažnjavati. Prvo je počeo Tevez a sad kako neko ponudi vecu kintu oni se popišmane. Takva je situacija trrnutno sa Sančezom, Kostom, Kutinjom, Dembeleom.












































































..

neutralni felsh

pre 6 godina

Eto zasto Farsa nikada nece biti gospodski klub. Umesto da lepo posalju ponudu, oni u dogovoru sa igracima prave probleme klubu i nude manje para nego sto klubovi traze, ali bez sramote prodaju svog igraca za 222 miliona. 

Nikad u krug sa Realom, Milanom, Bajernom i Junajtedom. Nikad.
(Adriano_Galliani, 17. avgust 2017 12:44)


prvo, kako nisu poslali ponudu? poslali su direktno liverpulu (a kako bi drugacije?) - uzgred, o kojoj kutinjo nekoliko dana nije ni obavesten od strane liverulove uprave. e, onda se iznervirao, zatrazio transfer i zabolela su ga ledja :)
drugo, klub koji zeli da kupi igraca salje svoju ponudu klubu u kome taj igrac igra a sa igracem pricaju o plati, zaradi i posebnim uslovima. zasto bi se konkretno liverpul zanimao koliko barsini zele da plate kutinja? liverpul dobija transfer, zeljeni ili ne, a igrac dogovorenu platu i ostale bonuse.
trece, barsa nije htela da proda nejmara, 222 miliona je bila klauzula a ne trzisna cena.
4. ako mislis da milan nikad nije pregovarao direkt sa igracima, vrlo si naivan.
5. nisi naivan, i znas sve ovo sto pricam. jedini problem je sto cesto izgubis kompas kad se spomenu barsa i liverpul ;)

Samo čovek

pre 6 godina

Stvarno je lako biti najjaci sad i Barsi i Realu i ovim bogatasima. Ona generacija Barse koja je dominirala bila je posebna i po tome sto su velika vecina igraca bili iz njihove skole, ovo sada je sve isto, samo ko vise para da.

Gljc

pre 6 godina

Prvo, sa odbranom ste vec dosadni. Naravno da je losa,ali to se govori od 2011 pa do danas pa se naoscajase liga sampiona (ok bolji je Real, ali SAMO Real). Pike i Umtiti nisu dobri, ali nisu ni tragicni, mnogo je veci problem u nekreativnom veznom redu sto bi Kutinjo poboljsao. E sad, slazem se da je saopstenje neozbiljno i da je ova dvojica trebalo da stignu uz Nejmara, a da su ovako slabiji pri cemu nisam siguran da ce doci... Ipak, sto se tice ljudi sto prozivaju Barselonu iako se slazem da su za klasu slabiji od Reala, Bajerna, Juventusa i igracki od PSZ-a (mada oni imaju luzerski mentalitet pa je tesko reci) i dalje ce vam biti jasno sledeci sezone da nisu u rangu Sevilje. Klub koji jeste u rangu Sevilje, sa druge strane, je tim koji je od iste te glatko izgubio, a o Milanu da ne pricamo (mada su se fino pojacali, taman za zavrsnu fazu LE i borbu sa Romom i Napolijem za trece mesto).

asdfghjkl

pre 6 godina

Kljuc svake lose ekipe, je los vezni red... kao sto je sada slucaj sa barselonom... nadjite mi dobru ekipu sa losim veznim redom, ja vas castim gajbom piva...
Barsi je odbrana uvek bila najslabiji deo tima, samo su nekada imali pujola, sada ga nemaju... Kljuc uspeha reala zadnjih godina modric-kros. Kljuc uspeha barse onih godina cavi-iniesta. Bajerna svajni-kros. Mancestera skols-gigs. Milana sedorf-pirlo. itd itd itd... Fudbal se gleda ljudi, to kada naucite sve ce vam biti lakse...

Robustan poput krpelja sa sumadijskih livada

pre 6 godina

U vezi onoga kako "ne treba zadzavati nezadovoljnog igraca u timu" i maltene ga treba pustiti gde ga srce (novcanik i sujeta) vuce - mali podsetnik iz Liverpoolovog tabora od pre nekoliko godina. Tada je Arsenal aktivirao Suarezovu klauzulu (+ ona jedna legendarna funta preko tog iznosa). Medjutim, Brendon Rogers ga je poslao da trenira sam u trening kampu dok je tim isao na svetsku turneju tokom leta). Koliko se ipak isplati zadrzati nezadovoljnog razmazenog igraca bidelo se odmah u sledecoj sezoni gde je Suarez verovatno odigrao svoju najbolju sezonu za pamcenje.

Cak i da se desi da Liverpool proda Kutinja, sta oni to mogu da kupe na samom kraju prelaznog roka, a sezona je vec uveliko pocela. Da uzmu te pare pa da sacekaju sa kupovinom do sledeceg leta? S obzirom na trend cena sa fudbalskim transferima, za te iste pare sledeceg leta nece moci da kupe ni igraca klase Felainija.

Ovo su idealni izazovi kada menadzer/vlasnici kluba pokazuju da li su mali igraci ili ne.

P.S. taman pomislih kako je Galiani (konacno) ostavio smislen komentar, kad rece ono na kraju, svrstavajuci Milan i Real u gospodske klubove. Takvu drskost ne bi sebi priustili ni Perez ni Berluskoni u momentima najveceg pijanstva.

Batalaka

pre 6 godina

Sve je to ok sa Kutinjom , ali Barsa bez skoro cele nove odbrane i bržeg protoka lopte (a ne svaka Mesiju) nema šanse . Jer dok ovi iz odbrane prenesu loptu (samo Buskets je drži na centru po pet minuta i traži Mesija, ili je vraća golmanu), prodje pola sata!

ludinovinar

pre 6 godina

Barsa kupila Sameda za 40m ,dečko nije znao sa cije je strane plus greska kod drugog gola Reala ostao je zamrznut 3 sekunde nije reagovao čim to igra za Benfiku i preplacenu Portugalsku liga. A o Paulinju da ne govorim šta su sve mogli da dovedu za 40m. Raspad sistema !!!!
(Eglos, 17. avgust 2017 15:45)

Семедо је ушао у другом полувремену.. 'Мајстор" који је остао замрзнут док се Бензема окреће како хоће је Умтити.. За Паулиња се апсолутно слажем, без потребе купљен играч, поготово за те паре.. Ако стварно дођу Кутињо и Дембеле ок, у супротном дефинитивно распад система.. Одлазак Нејмара их је уздрмао психички, мислим на играче, ово против Реала је била очајна игра, мада и тако смотани су имали доста шанси у другом полувремену синоћ.. Уздравље..

andreas kisser

pre 6 godina

(neutralni felsh, 17. avgust 2017 18:34)

nema sta kutinjo da se nervira i da ga bole ledja sto ga klub nije obavestio o ponudi barse. pre sedam meseci je potpisao novi petogodisnji ugovor BEZ OTKUPNE KLAUZULE, zaradjuje £150K mesecno, izjavio je da mu je san da osvoji LS sa liverpulom i slicne gluposti koje fudbaleri izjavljuju kada potpisuju ugovore ili prelaze iz kluba u klub! dakle do januara 2022. klub moze da vise nikad i ne progovori sa njim - on ce primati platu, a zauzvrat sutirati loptu po livadi, davati golove i beleziti asistencije, a cisto je dobra volja kluba da odluci li ce ga mozda prodati ako tokom tih pet godina naidje neka bas dobra ponuda, ili ne! i da, ledja ce nastaviti da ga bole ako nastavi da se ovako ponasa, ali onaj donji deo ledja - i to od sedenja na tribinama cele sezone. ukoliko mu nesto nije jasno, neka poprica sa sakom, ovaj ima iskustva iz prve ruke sa cika klopom.

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.

Milan

pre 6 godina

Mnogo su veći njihovi trenutni problemi u timu od jednog Kutinja. Na stranu to što ne igraju na istoj poziciji i što su različiti profili igrača. Škripi njima vezni red i odbrana mnogo.

nn

pre 6 godina

Barsi treba mnogo vise od Kutinja.

Ali to je prirodni zakon. Doslo do prezasicenja i zamora materijala (mislim i na upravu, tu isto treba sveza krv).
Nije ni Milan bio veciti.

neutralni felsh

pre 6 godina

za sve ostale informacije o ovom slucaju i izvestaj direktno iz engleske, procitaj moj komentar ranije danas.
(andreas kisser, 17. avgust 2017 22:51)


direktno iz engleske? neverovatno...