Petak, 11.08.2017.

10:30

Milojevićeva strašna Zvezda – sedam u nizu i 18:0

Od dolaska trenera Vladana Milojevića, odnosno od starta nove takmičarske godine, Crvena zvezda igra sjajan fudbal.

Izvor:

Milojeviæeva strašna Zvezda – sedam u nizu i 18:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

O8mica

pre 6 godina

Mene brine ona stara srpska fudbalska boljka, das gol i povuces se. Tako je bilo i protiv Sparte u Pragu, dali smo gol, imali jos neke sanse posle ali u drugom poluvremenu skroz nezainteresovano, jedan sut ka golu ako smo imali a oni 3 precke. Treba odigrati svih 90 pa makar imali i 5:0, igraj, ako moze jos trpaj. Nadam se pobedi protv Krasnog

Granota

pre 6 godina

Milan Borjan je jedan od najboljih golmana koji je igrao u srpskom prvenstvu od njegovog nastanka. Još kad je došao u Radnički, videlo se da je odličan golman i pored osrednje odbrane. Strašno me podseća na Zengu, onako spuštenih ruku i naizgled tromih pokreta. Nije mi uopšte čudno zašto nije primio gol u dosadašnjem toku takmičenja, čudi me kako se nije zadržao u Ludogorecu. Ako Zvezda bude pametna i ne proda ga, biće to golman za naredne 4-5 godine...

ccc

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice
(Boaćemo vas u derbiju, 11. avgust 2017 11:02

Ma ne samo na nasim terenima,Boaci je najbolji igrac u Evropi posle Bentnera i felainija,klasaaa,umetnik ,madjionicar...
Daj bre gledjate bar malo realno,ne kazem da je los,itekako ga cenim zbog osecaja za gol,tek posle Krasnodara cete moci da ga dizete u nebesa,strpite se malo....

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

 šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!
(KRASTAVAC, 11. avgust 2017 14:22

Ono kad pročitaš i doživiš transfer blama...:)

Ko visoko leti...

pre 6 godina

@komedija
Polako nemoj da trcis, da vas Krasnodar ne bi vratio na fabricka podesavanja. Ona Sparta je najsporija ekipa koju sam ikada gledao, potpuno nezainteresovana za Ligu Evrope. Tek ako se dobro pokazete protiv Rusa moci cete da pricate o nekoj dobroj igri (bez obzira na dalji prolaz)

NoName

pre 6 godina

a s maltezanima se ne racuna!? 
ono kao brojimo serije od kad se kome svidi.
(pop, 11. avgust 2017 11:54)

Zato se i zove serija. Tebi ako ne odgovara, ti možeš ova dva poraza od Olimpijakosa i Voždovca i dalje da računaš u vašu seriju bez poraza od avgusta prošle godine. Ti smatraš da tako treba.

natnes

pre 6 godina

Namesteno. Kradja. Podvala. Dokle god je zvezda prva, to nista nije regularno. Regularno je samo kad partizan godinu dana nema poraz. Sve ostalo je kradja uperena prema nasim vrlim komsijama. Sramota

maremare

pre 6 godina

@021

Strasna Vojvodina je ispala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Eto zato niko ne pise o Vojvodini koja ima 12 bodova u domacoj ligi!

nista o nicemu

pre 6 godina

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.
(Master inženjer elektrotehnike, 11. avgust 2017 12:26)

Tvoji komentari zasluzuju da nick napisem nepravilno jer nemaju smisla.

Povidon

pre 6 godina

Ako ostane Leo će vratiti Crvenu Zvezdu u derbiju na fabričko podešavanje,eventualno nigerijski Ronaldo.
(Dule, 11. avgust 2017 11:01)
Pa mi sami i hocemo da se vratimo na fabricko podesavanje. A ti procitaj malo ukupan medjusobni bilans CZ i FKP pa vidi da li zelis to?!

zerk

pre 6 godina

Udjes u komentare u nadi da ces procitati nesto pametno kreativno i naravno sledi razocaranje.samo prepucavanja napaljenih grobara i zvezdaša sto naravno ide u korist onima koji sa obe strane brda na racun njih nesmetano pljackaju oba kluba i uzivaju u zivotu!

realni navijac

pre 6 godina

prosle godine sam uzivao u porazima zvezde iz jednog prostog razloga.
Ne, ne moze na silu da se uzima titula!
Ne, nije on nikakav grof vec obican prevarant!
Ovo je sad mnogo zdraviji fudbal i zvezde i partizana, iako im sudije gledaju kroz prste maksimalno, ali to je normalno.. gledaju i realu i barsi i ostalima..
Jos da se Terza skloni iz zvezde i bice sve super!

KRASTAVAC

pre 6 godina

I šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!

neutralni felsh

pre 6 godina

Klecaju kolena partizani klecaju...PAZI Zvezda gazi.
(-32, 11. avgust 2017 11:39)


mozda samo da nagazi plicak u sezoni kupanja... majstorski ste tempirali formu, pred krasnodar cete kao izduvan balon.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!  
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)  
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.
(cercil, 11. avgust 2017 11:58)

Ne, tada će biti SNS uprava prodala titulu po naređenju sa vrha ...

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?
(MarkoNikolic, 11. avgust 2017 13:07)

Moze nam se.

Vukasin

pre 6 godina

Nema razloga za bespotrebnim lozenjem ovog tipa. Realno u Pragu smo mogli da primimo gol u zadnjih 15min najlaganije, iako prolaz nije bio ugrozen, tako da samo cvrsto sve i da primimo dva protiv Krasnodara bitno je da damo 1 ili 2.

Paja

pre 6 godina

Markos

Protiv kog ozbiljnog kluba igrao Partizan? Grci sa plaze vas oducili od fudbala.A vi Zlatibor, Slovenija, pocelo prvenstvo. Zvezda od prosle sezone i zvezda iz ove velika razlika u svim segmentima igre

para bice kad prodaju paketice

pre 6 godina

Zahvalite Borjanu,golman za koga odavno pricam da je za Englesku,Spansku i druge jace lige,zao mi je sto mora da brani u najkriminalnijoj ligi u svetu.

GNS

pre 6 godina

Da,uz poklonjene penale, ili nedosuđene klasične penale za protivnika,i to sve kod rezultata 0:0. Toliko očiglednu pomoć sa svih strana imaju već godinama da mi je prosto neverovatno ko normalan više veruje u ove besmislice od komentara

Batko

pre 6 godina

Prošle godine sklanjalica nije uspela, ove mora pa bog...

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Tiha patnja na četr¢es stepeni...nije to dobro sinovac, nije...

Parter B

pre 6 godina

Ali kada grobari pricaju o sklanjalicama...
Svako ko je gledao njihove utakmice sa Spartakom i Macvom mogao je da vidi sta sklanjalica znaci...
Uostalom taj izraz je i nastao posle vasih utakmica sa Zetom,Sartidom,Hajdukom iz Kule,Lucanima,Spartakom,Bsk-om i mnogim drugima...
Kad grobar kaze nekom da je nesto ukrao,znajte da je taj cist kao decija suza...

MarkoNikolic

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?

Master inženjer elektrotehnike

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi. 
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24) 

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!
(Beogradjanin, 11. avgust 2017 11:22)

Vidiš, ja ne poznajem nijednog Zvezdaša koji tvrdi i siguran je da ćemo proći Krasnodar, ali znam i mnogo grobara koji ni jednog trenutka ne sumnjaju da prolaze Videoton, da ulaze u LE, da će razbiti Zvezdu i osvojiti titulu, a ne vidim ni najmanji razlog tako suludog optimizma osim ako ne koriste neka opojna sredstva poznata samo njima, pa su halucinacije veoma česte.
Tek skrpljeni i neuigrani Olimpijakos sa 30% truda vas odučio od fudbala, Voždovac takođe, na jedvite jade dobili Spartak i Javor, Budućnost nije imala sreće da vas pocepa u Podgorici i na osnovu toga vi nekome pretite??? Imate odbranu bušnu kao rešeto i pretite nekom?? Čime?? Sumom?? Pa taj se nije video ni protiv Voždovca!! Đurđević?! HA!! A, što je najgore, uprava pravi istu grešku kao Grof u Zvezdi - gomile igrača u sredini i napadu i samo 3-4 odbrambena (i to loša).
A za razliku od prošle godine Zvezda igra dosta bolje, odbrana je MNOGO bolja nego sa Petkovićem i Lukovićem, igra se brže nego kod Grofa i sada to počinje da liči na TIM. Koliko dobar - ne znam, ali zasigurno bolji nego prošle godine.
Da sam na vašem mestu, grobari, bio bih daleko oprezniji sa vašim besmislenim optimizmom, jer će onda pad manje da boli.

markos

pre 6 godina

realno, Zvezda nije u svim tim utakmicama igrala protiv nekog jačeg tima...
Sparta bi se eventualno mogla tako nazvati, ali to je tim koji igra nikako i trenutno je (doduse nakon samo 2 kola) 4. u ceskoj ligi i gubi bodove protiv anonimnih klubova, a jedina pobjeda u zadnje vrijeme im je 1:0 protiv Mlade Boleslav (koja ima 2 poraza na početku sezone).

Znam da izgleda da omalovažavam uspjehe Zvezde, ali zaista nije tako, vec samo ukazujem da je ova statistika iznimno varljiva i da u biti nista ne vrijedi ako se ne ostvari barem solidan rezultat protiv Krasnodara i pobjeda (ili barem nerjeseno) protiv Partizana..
Jalovi su i pomalo lažni hvalospjevi ako ama baš sve pada u vodu vec zbpg potencijalna dva poraza...

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Kad protivnici jedva da su im sutnuli na gol. Ali Krasnodar i Partizan prekidaju za njih taj lepi niz nepobedivosti i zacaranu mrezu.Svaki niz ima svoj kraj.

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari pretite praznom puškom. Zvezda jaca a vi slabiji nego prošle sezone, svi to vide samo vi niste u stanju jer se u ovaj sport ne razumete. Hoćete li nas razbiti u derbiju kao i Olimpijakos sto ste razbili? Ili kao nas Sparta sto je razbila? Da li stvarno verujete da su Radnik i Cuka izgubili od nas zbog sudija, inače bi nas pobedili? Koje ste vi to utakmice gledali da mi je znati. Pretprošle sezone mi tukli vas, prošle vi nas pobedjivali 1:0 a kako pišete covek bi pomislio da je bilo po 5:0 svaki put, i zato mislite da ste sad favoriti? Vojvodina, Videoton pa Zvezda, posle toga vas neće biti ni na internetu kao sto vas već duze vreme nema na stadionu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.
(Instict,

Pa sta ako ispadnemo od objektivno jace, kvalitetnije, iskusnije i daleko skuplje ekipe? Jel to sramota? Krasnodar je mnogo ozbiljna ekipa sa ozbiljnim rezultatima na svim frontovima. I sta ako nas izbace? Što vi niste izbacili raspali Olimpijakos od kog ste "za klasu jaci"?

Gravedigger

pre 6 godina

Nazalost dosadno prvenstvo u najavi, sve zahvaljujuci nesposobnoj upravi Partizana i ogranicenom treneru koji zna samo za juris a promaja na sve strane. Zvezdi svakako zelim uspeh u Evropi.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Bodova je bilo 32, da budemo precizni - bilo je zaliha 32.
Na - 32 Humska je tonula u san...

Instict

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.

Aca

pre 6 godina

hahahaha, strasna evo napada Ligu Evrope! hahahahahha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolee, 11. avgust 2017 11:02)
A šta vi napadate? hahahahahahahahahahahaha

Beogradjanin

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!

nista o nicemu

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi.
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24)

*Sejduba.

hehe

pre 6 godina

grobari citajuci vase komentare covek stvarno moze samo da se smeje.Da li je moguce da ste toliko zadrti.Kakav suma ljudi kakav leonardo,o cemu vi pricate vasa snaga meri se pobedom protiv buducnosti na jedvite jade.
Uvek ste bili smesni,sad ste smesni i smwsni cete ostati,jedam mali evropski nebitan klub.Prihvatite to.Zvezda je bila najbolja na svetu i u tome je razlika

cercil

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37) 
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.

kris

pre 6 godina

Za sada je odlicno,ali pravu vrednost tima cemo videti vec u narednih nekoliko meceva.Tu pre svega mislim na Krasni i Partizan.Evidentno je da igra puno bolje izgleda od proslosezonske i jedino sto mene brine je mogucnost da ako ispadnemo iz Evrope,rasprodaju kljucne igrace i onda nece biti ni igre ni titule.

Rola

pre 6 godina

Strašna serija potrajaće sve dok sudije sviraju nepostojece penale i daju im vetar u leđa.Pouceni iz prošlog prvenstva kada nisu mogli da kupe protiv Vozdovca sada neće da rizikuju napred sudije pazite da slučajno ne zaboravite da svirate penal.

komedija

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)

I u evropi se sklanjaju?

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Jasan pecat trenera,mnogo toga je doneo.Svim igracima iz prosle sezone je podigao nivo igre na visi nivo.Kanga,Donald,Letalek,Srnic su sada drugi igraci.Igramo brze,disciplina u igri je mnogo izrazenija nego prosle sezone.I ono sto je najvaznije odbrana deluje jako dobro

Ivan NBg

pre 6 godina

Zvezda neće ući u LE iako žestoko navijam za to a u domaćem prvenstvu ko bude imao više zatvorenih utakimica taj će biti šampion... Budimo realni, nemoj da se lažemo i da nam pričaju prazne priče, Vučelić, Terzić i co... Pozz svim pravim navijačima Zvezde i Partizana.

aleksaczv

pre 6 godina

zaista od rome ne pamtim ovakvu borbenost.... svaka cast momcima! neka gubimo ali borba za grb koji nose mora biti 200%. to vraca veru i nadu a narocito i publiku na tribinama....
i sto je cudno ali mora se pohvaliti i prelazni rok! sem rikardinja kojeg treba sacekati do zime sve ostalo je vise nego dobro! ova pohvala se odnosi na mrkelu!

NBGD

pre 6 godina

Mnogo smo poleteli,realno imali smo 2 prave utakmice (Sparta). Protivnike u nasoj ligi ne komentarisem. Ne zaboravite da smo sa Maltezanima igrali nereseno,jeste da je to bio pocetak. Svi ovi naslovi koje vi novinari plasirate imacd smisla ako prodjemo Krasnodar. Cak ni dobra igra mi ne znaci nista,jer sta je znacilo Partizanu dobra igra protiv Oly kada je ispao. Samo ulazak u LE ima pravu tezinu.

Boaćemo vas u derbiju

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice

kimiko

pre 6 godina

Obzirom na ovakvu efikasnost,bio bih sasvim zadovoljan da dvomec sa Krasnodarom Zvezda odigra nereseno.
Tamo da bude 3-3, a u Beogradu 2-2

N85

pre 6 godina

Neverovatno je da grobari ne odustaju od kompleksaske filozofije i dalje zavide...tesko je kada ti je komsija brend Srbije,najtrofejniji klub sa ovih prostora i na sve to bivsi evropski i svetski sampion!
Lep dan zelim.

komedija

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)

I u evropi se sklanjaju?

NBGD

pre 6 godina

Mnogo smo poleteli,realno imali smo 2 prave utakmice (Sparta). Protivnike u nasoj ligi ne komentarisem. Ne zaboravite da smo sa Maltezanima igrali nereseno,jeste da je to bio pocetak. Svi ovi naslovi koje vi novinari plasirate imacd smisla ako prodjemo Krasnodar. Cak ni dobra igra mi ne znaci nista,jer sta je znacilo Partizanu dobra igra protiv Oly kada je ispao. Samo ulazak u LE ima pravu tezinu.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Jasan pecat trenera,mnogo toga je doneo.Svim igracima iz prosle sezone je podigao nivo igre na visi nivo.Kanga,Donald,Letalek,Srnic su sada drugi igraci.Igramo brze,disciplina u igri je mnogo izrazenija nego prosle sezone.I ono sto je najvaznije odbrana deluje jako dobro

Boaćemo vas u derbiju

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice

kimiko

pre 6 godina

Obzirom na ovakvu efikasnost,bio bih sasvim zadovoljan da dvomec sa Krasnodarom Zvezda odigra nereseno.
Tamo da bude 3-3, a u Beogradu 2-2

N85

pre 6 godina

Neverovatno je da grobari ne odustaju od kompleksaske filozofije i dalje zavide...tesko je kada ti je komsija brend Srbije,najtrofejniji klub sa ovih prostora i na sve to bivsi evropski i svetski sampion!
Lep dan zelim.

analiticar_amater

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.
(Instict,

Pa sta ako ispadnemo od objektivno jace, kvalitetnije, iskusnije i daleko skuplje ekipe? Jel to sramota? Krasnodar je mnogo ozbiljna ekipa sa ozbiljnim rezultatima na svim frontovima. I sta ako nas izbace? Što vi niste izbacili raspali Olimpijakos od kog ste "za klasu jaci"?

Gravedigger

pre 6 godina

Nazalost dosadno prvenstvo u najavi, sve zahvaljujuci nesposobnoj upravi Partizana i ogranicenom treneru koji zna samo za juris a promaja na sve strane. Zvezdi svakako zelim uspeh u Evropi.

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari pretite praznom puškom. Zvezda jaca a vi slabiji nego prošle sezone, svi to vide samo vi niste u stanju jer se u ovaj sport ne razumete. Hoćete li nas razbiti u derbiju kao i Olimpijakos sto ste razbili? Ili kao nas Sparta sto je razbila? Da li stvarno verujete da su Radnik i Cuka izgubili od nas zbog sudija, inače bi nas pobedili? Koje ste vi to utakmice gledali da mi je znati. Pretprošle sezone mi tukli vas, prošle vi nas pobedjivali 1:0 a kako pišete covek bi pomislio da je bilo po 5:0 svaki put, i zato mislite da ste sad favoriti? Vojvodina, Videoton pa Zvezda, posle toga vas neće biti ni na internetu kao sto vas već duze vreme nema na stadionu.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!
(Beogradjanin, 11. avgust 2017 11:22)

Vidiš, ja ne poznajem nijednog Zvezdaša koji tvrdi i siguran je da ćemo proći Krasnodar, ali znam i mnogo grobara koji ni jednog trenutka ne sumnjaju da prolaze Videoton, da ulaze u LE, da će razbiti Zvezdu i osvojiti titulu, a ne vidim ni najmanji razlog tako suludog optimizma osim ako ne koriste neka opojna sredstva poznata samo njima, pa su halucinacije veoma česte.
Tek skrpljeni i neuigrani Olimpijakos sa 30% truda vas odučio od fudbala, Voždovac takođe, na jedvite jade dobili Spartak i Javor, Budućnost nije imala sreće da vas pocepa u Podgorici i na osnovu toga vi nekome pretite??? Imate odbranu bušnu kao rešeto i pretite nekom?? Čime?? Sumom?? Pa taj se nije video ni protiv Voždovca!! Đurđević?! HA!! A, što je najgore, uprava pravi istu grešku kao Grof u Zvezdi - gomile igrača u sredini i napadu i samo 3-4 odbrambena (i to loša).
A za razliku od prošle godine Zvezda igra dosta bolje, odbrana je MNOGO bolja nego sa Petkovićem i Lukovićem, igra se brže nego kod Grofa i sada to počinje da liči na TIM. Koliko dobar - ne znam, ali zasigurno bolji nego prošle godine.
Da sam na vašem mestu, grobari, bio bih daleko oprezniji sa vašim besmislenim optimizmom, jer će onda pad manje da boli.

aleksaczv

pre 6 godina

zaista od rome ne pamtim ovakvu borbenost.... svaka cast momcima! neka gubimo ali borba za grb koji nose mora biti 200%. to vraca veru i nadu a narocito i publiku na tribinama....
i sto je cudno ali mora se pohvaliti i prelazni rok! sem rikardinja kojeg treba sacekati do zime sve ostalo je vise nego dobro! ova pohvala se odnosi na mrkelu!

kris

pre 6 godina

Za sada je odlicno,ali pravu vrednost tima cemo videti vec u narednih nekoliko meceva.Tu pre svega mislim na Krasni i Partizan.Evidentno je da igra puno bolje izgleda od proslosezonske i jedino sto mene brine je mogucnost da ako ispadnemo iz Evrope,rasprodaju kljucne igrace i onda nece biti ni igre ni titule.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Bodova je bilo 32, da budemo precizni - bilo je zaliha 32.
Na - 32 Humska je tonula u san...

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

 šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!
(KRASTAVAC, 11. avgust 2017 14:22

Ono kad pročitaš i doživiš transfer blama...:)

cercil

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37) 
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.

hehe

pre 6 godina

grobari citajuci vase komentare covek stvarno moze samo da se smeje.Da li je moguce da ste toliko zadrti.Kakav suma ljudi kakav leonardo,o cemu vi pricate vasa snaga meri se pobedom protiv buducnosti na jedvite jade.
Uvek ste bili smesni,sad ste smesni i smwsni cete ostati,jedam mali evropski nebitan klub.Prihvatite to.Zvezda je bila najbolja na svetu i u tome je razlika

Aca

pre 6 godina

hahahaha, strasna evo napada Ligu Evrope! hahahahahha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolee, 11. avgust 2017 11:02)
A šta vi napadate? hahahahahahahahahahahaha

Rola

pre 6 godina

Strašna serija potrajaće sve dok sudije sviraju nepostojece penale i daju im vetar u leđa.Pouceni iz prošlog prvenstva kada nisu mogli da kupe protiv Vozdovca sada neće da rizikuju napred sudije pazite da slučajno ne zaboravite da svirate penal.

Granota

pre 6 godina

Milan Borjan je jedan od najboljih golmana koji je igrao u srpskom prvenstvu od njegovog nastanka. Još kad je došao u Radnički, videlo se da je odličan golman i pored osrednje odbrane. Strašno me podseća na Zengu, onako spuštenih ruku i naizgled tromih pokreta. Nije mi uopšte čudno zašto nije primio gol u dosadašnjem toku takmičenja, čudi me kako se nije zadržao u Ludogorecu. Ako Zvezda bude pametna i ne proda ga, biće to golman za naredne 4-5 godine...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!  
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)  
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.
(cercil, 11. avgust 2017 11:58)

Ne, tada će biti SNS uprava prodala titulu po naređenju sa vrha ...

Povidon

pre 6 godina

Ako ostane Leo će vratiti Crvenu Zvezdu u derbiju na fabričko podešavanje,eventualno nigerijski Ronaldo.
(Dule, 11. avgust 2017 11:01)
Pa mi sami i hocemo da se vratimo na fabricko podesavanje. A ti procitaj malo ukupan medjusobni bilans CZ i FKP pa vidi da li zelis to?!

nista o nicemu

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi.
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24)

*Sejduba.

MarkoNikolic

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?

NoName

pre 6 godina

a s maltezanima se ne racuna!? 
ono kao brojimo serije od kad se kome svidi.
(pop, 11. avgust 2017 11:54)

Zato se i zove serija. Tebi ako ne odgovara, ti možeš ova dva poraza od Olimpijakosa i Voždovca i dalje da računaš u vašu seriju bez poraza od avgusta prošle godine. Ti smatraš da tako treba.

zerk

pre 6 godina

Udjes u komentare u nadi da ces procitati nesto pametno kreativno i naravno sledi razocaranje.samo prepucavanja napaljenih grobara i zvezdaša sto naravno ide u korist onima koji sa obe strane brda na racun njih nesmetano pljackaju oba kluba i uzivaju u zivotu!

natnes

pre 6 godina

Namesteno. Kradja. Podvala. Dokle god je zvezda prva, to nista nije regularno. Regularno je samo kad partizan godinu dana nema poraz. Sve ostalo je kradja uperena prema nasim vrlim komsijama. Sramota

ccc

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice
(Boaćemo vas u derbiju, 11. avgust 2017 11:02

Ma ne samo na nasim terenima,Boaci je najbolji igrac u Evropi posle Bentnera i felainija,klasaaa,umetnik ,madjionicar...
Daj bre gledjate bar malo realno,ne kazem da je los,itekako ga cenim zbog osecaja za gol,tek posle Krasnodara cete moci da ga dizete u nebesa,strpite se malo....

Parter B

pre 6 godina

Ali kada grobari pricaju o sklanjalicama...
Svako ko je gledao njihove utakmice sa Spartakom i Macvom mogao je da vidi sta sklanjalica znaci...
Uostalom taj izraz je i nastao posle vasih utakmica sa Zetom,Sartidom,Hajdukom iz Kule,Lucanima,Spartakom,Bsk-om i mnogim drugima...
Kad grobar kaze nekom da je nesto ukrao,znajte da je taj cist kao decija suza...

maremare

pre 6 godina

@021

Strasna Vojvodina je ispala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Eto zato niko ne pise o Vojvodini koja ima 12 bodova u domacoj ligi!

Paja

pre 6 godina

Markos

Protiv kog ozbiljnog kluba igrao Partizan? Grci sa plaze vas oducili od fudbala.A vi Zlatibor, Slovenija, pocelo prvenstvo. Zvezda od prosle sezone i zvezda iz ove velika razlika u svim segmentima igre

Vukasin

pre 6 godina

Nema razloga za bespotrebnim lozenjem ovog tipa. Realno u Pragu smo mogli da primimo gol u zadnjih 15min najlaganije, iako prolaz nije bio ugrozen, tako da samo cvrsto sve i da primimo dva protiv Krasnodara bitno je da damo 1 ili 2.

Batko

pre 6 godina

Prošle godine sklanjalica nije uspela, ove mora pa bog...

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Tiha patnja na četr¢es stepeni...nije to dobro sinovac, nije...

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?
(MarkoNikolic, 11. avgust 2017 13:07)

Moze nam se.

Master inženjer elektrotehnike

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi. 
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24) 

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.

Beogradjanin

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!

Ivan NBg

pre 6 godina

Zvezda neće ući u LE iako žestoko navijam za to a u domaćem prvenstvu ko bude imao više zatvorenih utakimica taj će biti šampion... Budimo realni, nemoj da se lažemo i da nam pričaju prazne priče, Vučelić, Terzić i co... Pozz svim pravim navijačima Zvezde i Partizana.

Instict

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Kad protivnici jedva da su im sutnuli na gol. Ali Krasnodar i Partizan prekidaju za njih taj lepi niz nepobedivosti i zacaranu mrezu.Svaki niz ima svoj kraj.

markos

pre 6 godina

realno, Zvezda nije u svim tim utakmicama igrala protiv nekog jačeg tima...
Sparta bi se eventualno mogla tako nazvati, ali to je tim koji igra nikako i trenutno je (doduse nakon samo 2 kola) 4. u ceskoj ligi i gubi bodove protiv anonimnih klubova, a jedina pobjeda u zadnje vrijeme im je 1:0 protiv Mlade Boleslav (koja ima 2 poraza na početku sezone).

Znam da izgleda da omalovažavam uspjehe Zvezde, ali zaista nije tako, vec samo ukazujem da je ova statistika iznimno varljiva i da u biti nista ne vrijedi ako se ne ostvari barem solidan rezultat protiv Krasnodara i pobjeda (ili barem nerjeseno) protiv Partizana..
Jalovi su i pomalo lažni hvalospjevi ako ama baš sve pada u vodu vec zbpg potencijalna dva poraza...

para bice kad prodaju paketice

pre 6 godina

Zahvalite Borjanu,golman za koga odavno pricam da je za Englesku,Spansku i druge jace lige,zao mi je sto mora da brani u najkriminalnijoj ligi u svetu.

realni navijac

pre 6 godina

prosle godine sam uzivao u porazima zvezde iz jednog prostog razloga.
Ne, ne moze na silu da se uzima titula!
Ne, nije on nikakav grof vec obican prevarant!
Ovo je sad mnogo zdraviji fudbal i zvezde i partizana, iako im sudije gledaju kroz prste maksimalno, ali to je normalno.. gledaju i realu i barsi i ostalima..
Jos da se Terza skloni iz zvezde i bice sve super!

Ko visoko leti...

pre 6 godina

@komedija
Polako nemoj da trcis, da vas Krasnodar ne bi vratio na fabricka podesavanja. Ona Sparta je najsporija ekipa koju sam ikada gledao, potpuno nezainteresovana za Ligu Evrope. Tek ako se dobro pokazete protiv Rusa moci cete da pricate o nekoj dobroj igri (bez obzira na dalji prolaz)

GNS

pre 6 godina

Da,uz poklonjene penale, ili nedosuđene klasične penale za protivnika,i to sve kod rezultata 0:0. Toliko očiglednu pomoć sa svih strana imaju već godinama da mi je prosto neverovatno ko normalan više veruje u ove besmislice od komentara

KRASTAVAC

pre 6 godina

I šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!

O8mica

pre 6 godina

Mene brine ona stara srpska fudbalska boljka, das gol i povuces se. Tako je bilo i protiv Sparte u Pragu, dali smo gol, imali jos neke sanse posle ali u drugom poluvremenu skroz nezainteresovano, jedan sut ka golu ako smo imali a oni 3 precke. Treba odigrati svih 90 pa makar imali i 5:0, igraj, ako moze jos trpaj. Nadam se pobedi protv Krasnog

neutralni felsh

pre 6 godina

Klecaju kolena partizani klecaju...PAZI Zvezda gazi.
(-32, 11. avgust 2017 11:39)


mozda samo da nagazi plicak u sezoni kupanja... majstorski ste tempirali formu, pred krasnodar cete kao izduvan balon.

nista o nicemu

pre 6 godina

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.
(Master inženjer elektrotehnike, 11. avgust 2017 12:26)

Tvoji komentari zasluzuju da nick napisem nepravilno jer nemaju smisla.

Rola

pre 6 godina

Strašna serija potrajaće sve dok sudije sviraju nepostojece penale i daju im vetar u leđa.Pouceni iz prošlog prvenstva kada nisu mogli da kupe protiv Vozdovca sada neće da rizikuju napred sudije pazite da slučajno ne zaboravite da svirate penal.

Instict

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.

Beogradjanin

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!

KRASTAVAC

pre 6 godina

I šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!

markos

pre 6 godina

realno, Zvezda nije u svim tim utakmicama igrala protiv nekog jačeg tima...
Sparta bi se eventualno mogla tako nazvati, ali to je tim koji igra nikako i trenutno je (doduse nakon samo 2 kola) 4. u ceskoj ligi i gubi bodove protiv anonimnih klubova, a jedina pobjeda u zadnje vrijeme im je 1:0 protiv Mlade Boleslav (koja ima 2 poraza na početku sezone).

Znam da izgleda da omalovažavam uspjehe Zvezde, ali zaista nije tako, vec samo ukazujem da je ova statistika iznimno varljiva i da u biti nista ne vrijedi ako se ne ostvari barem solidan rezultat protiv Krasnodara i pobjeda (ili barem nerjeseno) protiv Partizana..
Jalovi su i pomalo lažni hvalospjevi ako ama baš sve pada u vodu vec zbpg potencijalna dva poraza...

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Kad protivnici jedva da su im sutnuli na gol. Ali Krasnodar i Partizan prekidaju za njih taj lepi niz nepobedivosti i zacaranu mrezu.Svaki niz ima svoj kraj.

realni navijac

pre 6 godina

prosle godine sam uzivao u porazima zvezde iz jednog prostog razloga.
Ne, ne moze na silu da se uzima titula!
Ne, nije on nikakav grof vec obican prevarant!
Ovo je sad mnogo zdraviji fudbal i zvezde i partizana, iako im sudije gledaju kroz prste maksimalno, ali to je normalno.. gledaju i realu i barsi i ostalima..
Jos da se Terza skloni iz zvezde i bice sve super!

Boaćemo vas u derbiju

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice

Ivan NBg

pre 6 godina

Zvezda neće ući u LE iako žestoko navijam za to a u domaćem prvenstvu ko bude imao više zatvorenih utakimica taj će biti šampion... Budimo realni, nemoj da se lažemo i da nam pričaju prazne priče, Vučelić, Terzić i co... Pozz svim pravim navijačima Zvezde i Partizana.

komedija

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)

I u evropi se sklanjaju?

Ko visoko leti...

pre 6 godina

@komedija
Polako nemoj da trcis, da vas Krasnodar ne bi vratio na fabricka podesavanja. Ona Sparta je najsporija ekipa koju sam ikada gledao, potpuno nezainteresovana za Ligu Evrope. Tek ako se dobro pokazete protiv Rusa moci cete da pricate o nekoj dobroj igri (bez obzira na dalji prolaz)

Master inženjer elektrotehnike

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi. 
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24) 

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.

MarkoNikolic

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?

NBGD

pre 6 godina

Mnogo smo poleteli,realno imali smo 2 prave utakmice (Sparta). Protivnike u nasoj ligi ne komentarisem. Ne zaboravite da smo sa Maltezanima igrali nereseno,jeste da je to bio pocetak. Svi ovi naslovi koje vi novinari plasirate imacd smisla ako prodjemo Krasnodar. Cak ni dobra igra mi ne znaci nista,jer sta je znacilo Partizanu dobra igra protiv Oly kada je ispao. Samo ulazak u LE ima pravu tezinu.

N85

pre 6 godina

Neverovatno je da grobari ne odustaju od kompleksaske filozofije i dalje zavide...tesko je kada ti je komsija brend Srbije,najtrofejniji klub sa ovih prostora i na sve to bivsi evropski i svetski sampion!
Lep dan zelim.

neutralni felsh

pre 6 godina

Klecaju kolena partizani klecaju...PAZI Zvezda gazi.
(-32, 11. avgust 2017 11:39)


mozda samo da nagazi plicak u sezoni kupanja... majstorski ste tempirali formu, pred krasnodar cete kao izduvan balon.

para bice kad prodaju paketice

pre 6 godina

Zahvalite Borjanu,golman za koga odavno pricam da je za Englesku,Spansku i druge jace lige,zao mi je sto mora da brani u najkriminalnijoj ligi u svetu.

nista o nicemu

pre 6 godina

*Sejduba.
(nista o nicemu, 11. avgust 2017 11:58)

* Ništa ni o čemu je ispravno. Kada se već praviš pametan, onda ostani dosledan toga.
(Master inženjer elektrotehnike, 11. avgust 2017 12:26)

Tvoji komentari zasluzuju da nick napisem nepravilno jer nemaju smisla.

GNS

pre 6 godina

Da,uz poklonjene penale, ili nedosuđene klasične penale za protivnika,i to sve kod rezultata 0:0. Toliko očiglednu pomoć sa svih strana imaju već godinama da mi je prosto neverovatno ko normalan više veruje u ove besmislice od komentara

ccc

pre 6 godina

Prejaka ekipa,Ričmond najbolji stranac koji je igrao na našim terenima. Ako udjemo u grupe njegova cena ce biti preko 10miliona.. A toliko smo snazni da je partizan za nas postao Radnik iz Surdulice
(Boaćemo vas u derbiju, 11. avgust 2017 11:02

Ma ne samo na nasim terenima,Boaci je najbolji igrac u Evropi posle Bentnera i felainija,klasaaa,umetnik ,madjionicar...
Daj bre gledjate bar malo realno,ne kazem da je los,itekako ga cenim zbog osecaja za gol,tek posle Krasnodara cete moci da ga dizete u nebesa,strpite se malo....

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Jasan pecat trenera,mnogo toga je doneo.Svim igracima iz prosle sezone je podigao nivo igre na visi nivo.Kanga,Donald,Letalek,Srnic su sada drugi igraci.Igramo brze,disciplina u igri je mnogo izrazenija nego prosle sezone.I ono sto je najvaznije odbrana deluje jako dobro

nista o nicemu

pre 6 godina

Krasnodar i tu prestaje svaka budalastina o tobože moćnoj Zvezdi.
(Sejdubu Suma zvezdin al` zamalo, 11. avgust 2017 11:24)

*Sejduba.

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari pretite praznom puškom. Zvezda jaca a vi slabiji nego prošle sezone, svi to vide samo vi niste u stanju jer se u ovaj sport ne razumete. Hoćete li nas razbiti u derbiju kao i Olimpijakos sto ste razbili? Ili kao nas Sparta sto je razbila? Da li stvarno verujete da su Radnik i Cuka izgubili od nas zbog sudija, inače bi nas pobedili? Koje ste vi to utakmice gledali da mi je znati. Pretprošle sezone mi tukli vas, prošle vi nas pobedjivali 1:0 a kako pišete covek bi pomislio da je bilo po 5:0 svaki put, i zato mislite da ste sad favoriti? Vojvodina, Videoton pa Zvezda, posle toga vas neće biti ni na internetu kao sto vas već duze vreme nema na stadionu.

hehe

pre 6 godina

grobari citajuci vase komentare covek stvarno moze samo da se smeje.Da li je moguce da ste toliko zadrti.Kakav suma ljudi kakav leonardo,o cemu vi pricate vasa snaga meri se pobedom protiv buducnosti na jedvite jade.
Uvek ste bili smesni,sad ste smesni i smwsni cete ostati,jedam mali evropski nebitan klub.Prihvatite to.Zvezda je bila najbolja na svetu i u tome je razlika

cercil

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!! 
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37) 
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Bodova je bilo 32, da budemo precizni - bilo je zaliha 32.
Na - 32 Humska je tonula u san...

Vukasin

pre 6 godina

Nema razloga za bespotrebnim lozenjem ovog tipa. Realno u Pragu smo mogli da primimo gol u zadnjih 15min najlaganije, iako prolaz nije bio ugrozen, tako da samo cvrsto sve i da primimo dva protiv Krasnodara bitno je da damo 1 ili 2.

analiticar_amater

pre 6 godina

Najopasnije moguce izjave. Zv ispada od Krasnodara,pitam se sta ce onda samozvani dr izjaviti za njegove verne pratioce I ljude istog mentalnog sklopa.
(Instict,

Pa sta ako ispadnemo od objektivno jace, kvalitetnije, iskusnije i daleko skuplje ekipe? Jel to sramota? Krasnodar je mnogo ozbiljna ekipa sa ozbiljnim rezultatima na svim frontovima. I sta ako nas izbace? Što vi niste izbacili raspali Olimpijakos od kog ste "za klasu jaci"?

kimiko

pre 6 godina

Obzirom na ovakvu efikasnost,bio bih sasvim zadovoljan da dvomec sa Krasnodarom Zvezda odigra nereseno.
Tamo da bude 3-3, a u Beogradu 2-2

Aca

pre 6 godina

hahahaha, strasna evo napada Ligu Evrope! hahahahahha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolee, 11. avgust 2017 11:02)
A šta vi napadate? hahahahahahahahahahahaha

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne letite prerano i ne ložite je,već vidim naslove posle krasnodara,"zvezda sagorela u rusiji,kraj evropskog puta zvezde itd.i prodje 20 godina zvezde nema nigde,al bitno da je dobra u Surdulici!
(Beogradjanin, 11. avgust 2017 11:22)

Vidiš, ja ne poznajem nijednog Zvezdaša koji tvrdi i siguran je da ćemo proći Krasnodar, ali znam i mnogo grobara koji ni jednog trenutka ne sumnjaju da prolaze Videoton, da ulaze u LE, da će razbiti Zvezdu i osvojiti titulu, a ne vidim ni najmanji razlog tako suludog optimizma osim ako ne koriste neka opojna sredstva poznata samo njima, pa su halucinacije veoma česte.
Tek skrpljeni i neuigrani Olimpijakos sa 30% truda vas odučio od fudbala, Voždovac takođe, na jedvite jade dobili Spartak i Javor, Budućnost nije imala sreće da vas pocepa u Podgorici i na osnovu toga vi nekome pretite??? Imate odbranu bušnu kao rešeto i pretite nekom?? Čime?? Sumom?? Pa taj se nije video ni protiv Voždovca!! Đurđević?! HA!! A, što je najgore, uprava pravi istu grešku kao Grof u Zvezdi - gomile igrača u sredini i napadu i samo 3-4 odbrambena (i to loša).
A za razliku od prošle godine Zvezda igra dosta bolje, odbrana je MNOGO bolja nego sa Petkovićem i Lukovićem, igra se brže nego kod Grofa i sada to počinje da liči na TIM. Koliko dobar - ne znam, ali zasigurno bolji nego prošle godine.
Da sam na vašem mestu, grobari, bio bih daleko oprezniji sa vašim besmislenim optimizmom, jer će onda pad manje da boli.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

 šta to vredi kad debakl u Rusiji sledi? Mislio sam Zvezda jaka, al odbrana ipak mlaka. Mož se reći čak i trula - u Rusiji devet-nula! Suza suzu u Rusiji stiže, poraz za porazom se nakon toga niže. Raspašće se naša Zvezda u Rusiji kao breza. Poješće je crni mrak u Rusiji na način lak. Ja sam pesnik svetskog glasa, a Rusija je za Zvezdu klasa i razbiće je devet nula jer joj je odbrana trula. Stih za stihom boli, peče, laku noć i dobro veče!
(KRASTAVAC, 11. avgust 2017 14:22

Ono kad pročitaš i doživiš transfer blama...:)

Gravedigger

pre 6 godina

Nazalost dosadno prvenstvo u najavi, sve zahvaljujuci nesposobnoj upravi Partizana i ogranicenom treneru koji zna samo za juris a promaja na sve strane. Zvezdi svakako zelim uspeh u Evropi.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zvezda bi i prošle godine bila šampion da se nisu svi sklanjali namestacima, a sad kada je rečeno dosta vise... odmah poraz na startu.
(GM, 11. avgust 2017 11:10)

Sto ste nam se druze onda vi sklonili 3 puta?
(MarkoNikolic, 11. avgust 2017 13:07)

Moze nam se.

Parter B

pre 6 godina

Ali kada grobari pricaju o sklanjalicama...
Svako ko je gledao njihove utakmice sa Spartakom i Macvom mogao je da vidi sta sklanjalica znaci...
Uostalom taj izraz je i nastao posle vasih utakmica sa Zetom,Sartidom,Hajdukom iz Kule,Lucanima,Spartakom,Bsk-om i mnogim drugima...
Kad grobar kaze nekom da je nesto ukrao,znajte da je taj cist kao decija suza...

Povidon

pre 6 godina

Ako ostane Leo će vratiti Crvenu Zvezdu u derbiju na fabričko podešavanje,eventualno nigerijski Ronaldo.
(Dule, 11. avgust 2017 11:01)
Pa mi sami i hocemo da se vratimo na fabricko podesavanje. A ti procitaj malo ukupan medjusobni bilans CZ i FKP pa vidi da li zelis to?!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Videce se sve u derbiju koliko je ovo isforsiran niz i koliko se sklanjaju Zvezdi!!  
(Grobar, 11. avgust 2017 10:37)  
A kada izgubite derbi, bice vam krivi Mazic i Vucic... Vec znam napamet sta ce da se pise od strane komsija,po portalima.
(cercil, 11. avgust 2017 11:58)

Ne, tada će biti SNS uprava prodala titulu po naređenju sa vrha ...

O8mica

pre 6 godina

Mene brine ona stara srpska fudbalska boljka, das gol i povuces se. Tako je bilo i protiv Sparte u Pragu, dali smo gol, imali jos neke sanse posle ali u drugom poluvremenu skroz nezainteresovano, jedan sut ka golu ako smo imali a oni 3 precke. Treba odigrati svih 90 pa makar imali i 5:0, igraj, ako moze jos trpaj. Nadam se pobedi protv Krasnog

Batko

pre 6 godina

Prošle godine sklanjalica nije uspela, ove mora pa bog...

Morate da napravite zalihu bar 20 bodova, onda ste sigurni panterčići.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 11. avgust 2017 12:08)

Tiha patnja na četr¢es stepeni...nije to dobro sinovac, nije...

Paja

pre 6 godina

Markos

Protiv kog ozbiljnog kluba igrao Partizan? Grci sa plaze vas oducili od fudbala.A vi Zlatibor, Slovenija, pocelo prvenstvo. Zvezda od prosle sezone i zvezda iz ove velika razlika u svim segmentima igre

aleksaczv

pre 6 godina

zaista od rome ne pamtim ovakvu borbenost.... svaka cast momcima! neka gubimo ali borba za grb koji nose mora biti 200%. to vraca veru i nadu a narocito i publiku na tribinama....
i sto je cudno ali mora se pohvaliti i prelazni rok! sem rikardinja kojeg treba sacekati do zime sve ostalo je vise nego dobro! ova pohvala se odnosi na mrkelu!

kris

pre 6 godina

Za sada je odlicno,ali pravu vrednost tima cemo videti vec u narednih nekoliko meceva.Tu pre svega mislim na Krasni i Partizan.Evidentno je da igra puno bolje izgleda od proslosezonske i jedino sto mene brine je mogucnost da ako ispadnemo iz Evrope,rasprodaju kljucne igrace i onda nece biti ni igre ni titule.

natnes

pre 6 godina

Namesteno. Kradja. Podvala. Dokle god je zvezda prva, to nista nije regularno. Regularno je samo kad partizan godinu dana nema poraz. Sve ostalo je kradja uperena prema nasim vrlim komsijama. Sramota

NoName

pre 6 godina

a s maltezanima se ne racuna!? 
ono kao brojimo serije od kad se kome svidi.
(pop, 11. avgust 2017 11:54)

Zato se i zove serija. Tebi ako ne odgovara, ti možeš ova dva poraza od Olimpijakosa i Voždovca i dalje da računaš u vašu seriju bez poraza od avgusta prošle godine. Ti smatraš da tako treba.

maremare

pre 6 godina

@021

Strasna Vojvodina je ispala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Eto zato niko ne pise o Vojvodini koja ima 12 bodova u domacoj ligi!

zerk

pre 6 godina

Udjes u komentare u nadi da ces procitati nesto pametno kreativno i naravno sledi razocaranje.samo prepucavanja napaljenih grobara i zvezdaša sto naravno ide u korist onima koji sa obe strane brda na racun njih nesmetano pljackaju oba kluba i uzivaju u zivotu!

Granota

pre 6 godina

Milan Borjan je jedan od najboljih golmana koji je igrao u srpskom prvenstvu od njegovog nastanka. Još kad je došao u Radnički, videlo se da je odličan golman i pored osrednje odbrane. Strašno me podseća na Zengu, onako spuštenih ruku i naizgled tromih pokreta. Nije mi uopšte čudno zašto nije primio gol u dosadašnjem toku takmičenja, čudi me kako se nije zadržao u Ludogorecu. Ako Zvezda bude pametna i ne proda ga, biće to golman za naredne 4-5 godine...