Četvrtak, 03.08.2017.

23:10

LE: Partizan očekuju Videoton, Vardar, Hajduk...

Ekipa Partizana uspela je uz malo sreće da dođe do statusa nosioca u četvrtom kolu, pa će zbog toga imati lakše protivnike.

Izvor: PT

LE: Partizan oèekuju Videoton, Vardar, Hajduk... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

BEKAM

pre 6 godina

Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945

mr.wolf

pre 6 godina

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.
(Realista, 04. avgust 2017 00:21)

Mnogo mi je interesantno kada procitam neki komentar, a taj koji ga je pisao jos misli da je objektivan/realan. Pazi ovo: Sparta nije mogla da se sastavi i Zvezda ih je dobila jer su oni mnogo slabi (nema sanse da se kaze da je mozda bas Zvezda i njena igra uslovila da oni budu slabi) ... A sa druge strane Partizan je dominirao, izgubio nesrecno, primio bezveze golove ( a moze da se kaze da Olimpijakos nije mogo da se sastavi, i takav je dao 5 komada). Grobari i realnost.... ne ide, jednostavno ne ide.

Dejan D.

pre 6 godina

Group 4
Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945

Gojkovic

pre 6 godina

Skenderbeg,ko sme da se kladi,dobijamo Albance 100%.Ili Skendiju iz Makedonije,mada to mu dodje na isto.
(Gargamel, 03. avgust 2017 23:22)
Skenderbeg je izbacio Kairat, Mladu Boleslav a prosle godine i Sporting L. Nije ovo 1977 godina vec 2017, i svi igraju fudbal.

nista o nicemu

pre 6 godina

PARTIZAN OCEKUJE PETOGODISNJU SUSPENZIJU ZBOG POKUSAJA DA OD MARKA MARINA NAPRAVE INVALIDA I POKUSAJA UBISTVA IGRACA OLIMPIJAKOSA FLASOM U GLAVU. ANDRIJA DEBILBASIC DOBIO ZABRANU BAVLJENJA FUDBALOM ZBOG ZELJE DA DOKUSURI COVEKA KOGA JE POGODILA FLASA. SVE NA SAJTU UEFA. POZDRAV.

zgtom

pre 6 godina

Od 4 Hrv kluba svi su prošli u zadnju rundu, jedino je Rijeka osigurala jesen u Evropi i to sa ne atraktivnom igrom (pitanje je da je bio jači protivnik od Salzburga). Ostali sa promjenljivom igrom prošli.Osijek je napravio pravo malo čudo izbacivši PSV bunker igrom.Dinamo vrlo loš protiv anonimusa iz Norveške. Ali sada dolazi realnost.......ždrijeb bi mogao giti nemilosrdan i po igri do sada svi Hrv klubovi ne mogu se nositi sa malo većim imenima. Ista je stvar i sa Partizanom i Zvezdom, svima njima jedino ždrijeb može pomoći.

Goran

pre 6 godina

"... Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love"

Tako je u životu, uopšte, uvek su počeci najteži i tada je najviše truda potrebno. Kasnije, kada se sve pokrene, rast je eksponencijalan. Tako je i u učenju, građevini, lečenju kad si bolestan, uklapanju u novu sredinu, biznisu ... navikni se na to i biće ti mnogo lakše :) Taj "levi" klub mora da uradi nešto izuzetno, da izađe iz mora "levih" klubova, a posle će i njemu biti lakše. Doduše, ni održavanje kvaliteta nije baš lako ... pogledaj kako je krenuo sunovrat KK Partizan - jednom trojkom u poslednjoj sekundi (eno - jedan nesrećnik je uzeo i nickname po tipu koji ju je pogodio). Sa druge strane - pogledaj koliku golgotu je KK Zvezda prošla dok je došla do ovoga gde je sada. I ja bih rekao - zasluženo su tu, iako navijam baš za suprotni tabor.

Glava

pre 6 godina

Realno Partizan ima dosta vece sanse da se udje u LE. Zvezda placa ceh proslih sezona kada je bas bila katastrofalna u evropi, ali sta je tu je. I da ispadnu bar ce za narednu sezonu da poprave status malo. Ali nisu mi jasni ljudi koji navijaju da ispadne neki nas tim. Zar ne shvatate da bi bilo mng dobro za nas fudbal kada bi i jedni i drugi prosli, da bi to popravilo stvari malo. Je l hocete da vecno nas fudbal bude na nivou kvaligikacija za LE?
A da bi se taj nivo podigao potrebno je da oba najveca klubova ojacaju, jedan nije dovoljan, shvatite da ne moze Partizan bez Zvezde kao ni Zvezda bez Partizana.

Deki

pre 6 godina

(Glava, 4. avgust 2017 09:09), to bi važilo kada bi se podjednako davalo svima, a ne samo Zvezdi. Država preko Gazproma daje 4,5 miliona. Klub ima dug 30 i više miliona, dovodi 7-8 stranaca godišnje i svake godine smanji dug a ništa ne zaradjuje jer godinama ne igra Evropu i retko proda nekog igrača. Kad se to reši, tek onda dodaje tvoja tema koja je normalna.

VladaNS

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.
(Istina, 4. avgust 2017 01:01)

Ako je Partizan takav, zamisli kakva je tek Zvezda koju trese kad god stigne?

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

REALNO MOŽEMO U LE!JA SE JEDINO UEFA-E PLAŠIM,VALJALO BI DA SE RAZDVOJE EKIPE IZ REGIONA,DA UMESTO UTAKMICE NE GLEDAMO POLITČKI MITING!

BAKI

pre 6 godina

Ako se gleda sama igra Partizana,bilo su bolji od Grka pa su ispali.One glupe greške su ih koštale.Gledajući ovaj spisak mogućih protivnika čini mi se da svakog mogu da dobiju a isto tako od svakog mogu da izgube.Valjda su izvukli pouke iz poraza,imaju šansu da prođu dalje. Videćemo...

fafajcigojneru

pre 6 godina

partizan- hafnaarfjord,zvezda- PAOK! I onda da slavimo najjlepse ispadanje komsinice u istoriji tj najjsladje!! Vantelesna oplodnja!

Drobnjak iz auta

pre 6 godina

Opet sreća , kako ih samo prati da ne kazem sta.
(Misa, 4. avgust 2017 00:51)

Ko nam priča o sreći ? Prošlo kolo domaće lige Zvezdu dva puta spašava okvir gola, sinoć protiv Sparte opet stativa i prečka. Već počela kuknjava komšija, a još ni žreb nije obavljen.

Tihi komentator

pre 6 godina

Neko reče ovde da bi bilo lepo da vas Bog pogleda. Druže, pogledao vas je Bog kad ste izvukli Šamrok, pa svi znamo šta se desilo. Nema lakih protivnika. I te Islanđane neće niko lako pobediti. Pa Maribor je za klasu bolji od Zvezde i Partizana, pa se mučio.

Nicky boy

pre 6 godina

A šta, Zvezdu ne možemo da dobijemo ? Šteta, odučili bismo ih od fubala.

U tom slučaju, voleo bih Hajduk ili Videoton. Da se malo (s)igramo ...

radijator

pre 6 godina

Ako smo sad uz ove neverovatne okolnosti, jedva usli u povlascene timove, znaci da to mora da se iskoristi...inace nas cekaju godine nepovlascenog statusa. Poslednja sansa da se malo pogura koeficijent. Napokon oba nasa tima imaju igru...uz malo srece mogli bi do grupe. A imam utisak da ni u toj grupi ni jedni ni drugi nece biti najgori...

goran...

pre 6 godina

koju god ekipu da dobijemo i mi i cz,realno je da ce proci.A ovi sto se prepucavaju komentarima od fudbala samo znaju da je lopta okrugla i naduvana...

klik

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)

e da se racuna samo prvih 70 minuta, i jedan kosarkaski trener kaze da bi nas pobedili da se igra samo tri cetvrtine.

Kontras

pre 6 godina

Nemojte mi taj Panatinaikos, Hajduk, a pogotovo ne te Skenderbeg i Skendiju. Ne bi bilo lose da izbegnemo i Rozenborg.

Sve ostalo ok. Dajte Vardar. A mozda nas i Bog malo pogleda ovaj put pa u zrebu dobijemo ove Estersundse ili ove Hafnarfjodur. :)

Zvezdas

pre 6 godina

Ovo je odlicno za Partizan. Ima mnogo srece. Glat moze da se nosi sa svim protivnicima a medju mnogima je i favorit. Dok kod Zvezde je obrnuto. To i jeste lose za fudbal. Sa tim nekakvim bodovanjem se ustvari stite veliki evro klubovi. Bogati klubovi. Uvek im je na neki nacin zagarantovan lak prolazak. To jeste nepravedno. Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se kladimo da ce Partizan dobiti najjaceg moguceg protivnika? To je neverovatno...
(Realan, 3. avgust 2017 23:28)

"To je neverovatno..." ha ha ha
kao da sm ovec izvukli najjaceg ?

nasmesniji komentar definitivno

Izvlacimo Hajduk Split, to ce biti praznik fudbala

Istina

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Moram da dodam nesto u vezi ovog konstantnog potenciranja srece. Koeficijent je Partizanu doneo status nosioca. Juce kad su ispadali favoriti u LS i gurali Partizan dole niko nije pominjao losu srecu. Zasto Aek, Hajduk, ili Videoton nisu imali srece?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ko god da dođe Partizanu biće jako teško, bez obzira što je nosilac.
Vidim da svi prenebegavaju činjenicu da Partizan NAJVEROVATNIJE (ako ne i sigurno) plej-of igra pred praznim tribinama.
U tim uslovima nije lako igrati ni protiv Javora iz Ivanjice a ne neke evropske ekipe.

zmaj

pre 6 godina

Zvezda je bivsi prvak evrope, osvajac tadasnjeg kes-a, a sta znaci prvak sveta? Da li je to u to vreme Tojota kup i intrkontinentalni kup dobio primese svetskog prvaka???

Nemanja

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) Partizan je imao sanse igrao je finale i vodio u njemu. A s vasim koeficijentom i u intertoto kupu bi bili u drugom sesiru. Koji si ti lik bas bih volio da te upoznam... da vidim koji "strucanjak" se krije iza jer te svaki dan sprdamo.

Marko

pre 6 godina

Po meni realno Dinamo pada u igri dok se Hajduk i Osijek dižu. Za Hajduk smatram da može izbaciti i Partizan, dok za Dinamo smatram da može ispasti od Zvezde. A za Osijek ne bih volio da dobe nekog sa balkana, vjerujem da bi poglegli nacionalnim glupostima jer nisu navikli na to. Mislim da im neke jace moderne europske ekipe bi bolje odgovarale jer Osijek igra odličnu obranu i destrukciju igre. Nek dobe nekog velikana, pa kud puklo da puklo.

msbravomk

pre 6 godina

mislim da ove godine ex yu timovi su izuzetno jake i da ovo e dokaz da treba ex yu liga, sretno svima nije toliko bitni zdreb zapadno evropski timovi su u krizi ove godine nemaju svoj pogon igraci i to ce se osetiti naredne godine

CzBg89!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)
Hahah, pa znaci bolje da budes nosilac nego prvak Evrope i Sveta.. ja zaboravio to..

Realista

pre 6 godina

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.
(analiticar_amater, 3. avgust 2017 23:32)

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(md, 3. avgust 2017 23:41

Ovakav Partizan ce tvome malom klubu dati 5 komada sad u derbiju a onakvoj Sparti bi natrpao 9 u dvomecu. Koga god da dobijemo PROLAZIMO, koga god da dobijete ISPADATE! Ja bi licno voleo Hajduka nama Dinama vama, ali mi nekako opet drago da vas Milan ili Ajax ili Fener urnisu. (naravno i Dinamo bi vas ugazio...ali bi vam ovi do vrha napunili mrezu)

Batman

pre 6 godina

Pašće im ili Škenderbeu ili oni Litvanci,samo Bog zna koja je ono ekipa.Jer imaju mnooooogo sreće.Sve im se poklopilo.SVE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uglješa, 3. avgust 2017 23:24)

Ma tako je,sve nam se poklopilo.Poklopilo nam se to sto smo izvukli olimpijakos,klub sa ubedljivo najvecim koeficijentom,poklopilo nam se to sto su u kvalifikacijama za LS ispala 5 favorita,to si zaboravio?

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne potcenjujte Islandjane nikako.I uopšte nije važan protivnik.Vazno je da se napravi prava selekcija i taktika za igru u odbrani.Tu nam ne štima!!!Protivnik je nebitan.

kole

pre 6 godina

Panatanaikos mozda udje u povlascene ako Braga ispadne, taj mec se jos igra. Mozemo lagano sa bilo kojom od ovih ekipa,verujem da ce da nam sklone Hrvate i Albance i naravno Zvezdu. Ako ne udjemo u LE to bi bila opasna sramota.

cg

pre 6 godina

samo ne hrvati, a i bolje ne videoton, ima lazovic i scepovic sami da nas razbiju. u trenutku je svaki bivsi ex-yu klub jaci i donosi opanost da bude vredjanja za vreme utakmice. Dakle najbolje Hafnarfjordur, snjima mozemo i nema problema ;)

analiticar_amater

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?
(Peppino, 3. avgust 2017 23:23)

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.

croata

pre 6 godina

Bilo bi zanimljivo vidjeti partizan s hajdukom ili osijekom pogotovo sto su nam moguci protivnici i milan,dinamo kijev,englezi,spanjolci i tako,hrpa mega momcadi. Al kad je osijek mogao skinut psv ladno poput spricera,moze sa svima. Pa tog psv pretprosle godine u nokaut fazi lige prvaka na penale prosao atletico madrid,nisu im mogli zabiti gol iz igre. A osijek ih skinuo i vani i kod kuce sa svojih 12 igraca iz osjecke omladinske skole,tri nazovi stranca od kojih je samo jedan pravi stranac,ukrajinac,a ovi drugi makedonac i albanac odrzali su prepotentnim nizozemcima sat modernog nogometa. Jos jedna stvar,upamtite ime petar bockaj,to je buduca zvijezda svjetskog nogometa. Mali ima nogomet u malom prstu. Hajduk je bas sazrio,spanjolac na klupi pravi odlican posao,uglavnom nogomet nam u ligi raste i iskreno obzirom na imena mogucih protivnika i osijek i hajduk bi sad potpisali da igraju s partizanom. To je realnost. Dinamo bi kao nositelj vec manje zelio da igra sa zvezdom jer ipak ima puno laksih momcadi. Uglavno sretno i vama i nama. Aj drste se.

analiticar_amater

pre 6 godina

Sto se tice Zvezde, ima timova protiv kojih bi se moglo igrati - Dinamo Zg, Ludogorec, Bate, Legija, Makabi... Nisam rekao sigurno proci, ali bi se moglo igrati. Sto se tice Partizana, bilo bi dobro da izbegnu Grke (Pao i AEK), Videoton pa mozda i Kiprane. Protiv ostalih bi bili veliki favoriti ali nema sigurnog prolaza. Za Zvezdu najbolje Dinamo Zg ili Ludogorec da padnu, a za Partizan mozda Osijek.

Soni

pre 6 godina

Bilo bi super da oba nasa kluba udju u LE. Jako nam je los koeficijent dobro je da se malo popravi kako bi se manje mucili po ovim kvalifikacijama. Na kraju nismo ni tako losi, Zvezda je nadigrala skupu ekipu Sparte a Partizan je na momente bio ravnopravan sa preskupim Olimpijakosom.

Tyranos

pre 6 godina

Ima sanse da se pobegne od Panatinaikosa jos veceras, a ako ne ako se pobegne od Maritima, drugih Grka Kiprana i Skenderbega bice dobro.
Najbolje je Suduva,Hafnafjordur i Makedonci.

mr čović i dr terzić

pre 6 godina

Bilo bi dobro da promašimo PAO i Hajduk. Ostalo može, manje više.

PAO još ima šanse da se progura iznad crte, jer se igra u Bragi i nerešeno je.

mare

pre 6 godina

PAO jos nije siguran, jer moze biti povlascen ako AIK pobedi u Bragi, trenutno vodi 0-1 i 67minut je. Ako AIK prodje, Pao moze zapasti zvezdi a AIK Partizanu, a ako Braga prodje, onda ostaje sve ovako kako je napisano u vesti

SrkiSrle

pre 6 godina

Ima tu mina, nije nas fudbal ni blizu nekog nivoa nazalost. Tipa Rozenborg, Apollon, Utrecht, Domzale, Maritimo, svi bi mogli biti opasni.. po meni I 80% ovih navedenih timova.

Murray armija

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37)
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci

JA BI TO TAKO

pre 6 godina

Zvezsa samo ako izvuce ove klubove ima cemu da se nada , mitjaland , bate, ludogorec, salzburg, makabi ,austrija,paok ,briz,legija,viktoria plzenj i dinamo zagreb !!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? 

???????????????
(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)

Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...

Kako drugacije

pre 6 godina

Pa red bi bio da posete i komsijski zeleni stadion u Atini, ako PAO ne ode u povlasene... Mada objektivno, ako ponove igru kao protiv Olimpijakosa uz malo cvrscu odbranu - lagano ulaze u grupunu fazu LE, ko god bio protivnik.

Peppino

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?

croata

pre 6 godina

Bilo bi zanimljivo vidjeti partizan s hajdukom ili osijekom pogotovo sto su nam moguci protivnici i milan,dinamo kijev,englezi,spanjolci i tako,hrpa mega momcadi. Al kad je osijek mogao skinut psv ladno poput spricera,moze sa svima. Pa tog psv pretprosle godine u nokaut fazi lige prvaka na penale prosao atletico madrid,nisu im mogli zabiti gol iz igre. A osijek ih skinuo i vani i kod kuce sa svojih 12 igraca iz osjecke omladinske skole,tri nazovi stranca od kojih je samo jedan pravi stranac,ukrajinac,a ovi drugi makedonac i albanac odrzali su prepotentnim nizozemcima sat modernog nogometa. Jos jedna stvar,upamtite ime petar bockaj,to je buduca zvijezda svjetskog nogometa. Mali ima nogomet u malom prstu. Hajduk je bas sazrio,spanjolac na klupi pravi odlican posao,uglavnom nogomet nam u ligi raste i iskreno obzirom na imena mogucih protivnika i osijek i hajduk bi sad potpisali da igraju s partizanom. To je realnost. Dinamo bi kao nositelj vec manje zelio da igra sa zvezdom jer ipak ima puno laksih momcadi. Uglavno sretno i vama i nama. Aj drste se.

Murray armija

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37)
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci

Soni

pre 6 godina

Bilo bi super da oba nasa kluba udju u LE. Jako nam je los koeficijent dobro je da se malo popravi kako bi se manje mucili po ovim kvalifikacijama. Na kraju nismo ni tako losi, Zvezda je nadigrala skupu ekipu Sparte a Partizan je na momente bio ravnopravan sa preskupim Olimpijakosom.

SrkiSrle

pre 6 godina

Ima tu mina, nije nas fudbal ni blizu nekog nivoa nazalost. Tipa Rozenborg, Apollon, Utrecht, Domzale, Maritimo, svi bi mogli biti opasni.. po meni I 80% ovih navedenih timova.

Peppino

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?

Kako drugacije

pre 6 godina

Pa red bi bio da posete i komsijski zeleni stadion u Atini, ako PAO ne ode u povlasene... Mada objektivno, ako ponove igru kao protiv Olimpijakosa uz malo cvrscu odbranu - lagano ulaze u grupunu fazu LE, ko god bio protivnik.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? 

???????????????
(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)

Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...

analiticar_amater

pre 6 godina

Sto se tice Zvezde, ima timova protiv kojih bi se moglo igrati - Dinamo Zg, Ludogorec, Bate, Legija, Makabi... Nisam rekao sigurno proci, ali bi se moglo igrati. Sto se tice Partizana, bilo bi dobro da izbegnu Grke (Pao i AEK), Videoton pa mozda i Kiprane. Protiv ostalih bi bili veliki favoriti ali nema sigurnog prolaza. Za Zvezdu najbolje Dinamo Zg ili Ludogorec da padnu, a za Partizan mozda Osijek.

analiticar_amater

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?
(Peppino, 3. avgust 2017 23:23)

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.

mare

pre 6 godina

PAO jos nije siguran, jer moze biti povlascen ako AIK pobedi u Bragi, trenutno vodi 0-1 i 67minut je. Ako AIK prodje, Pao moze zapasti zvezdi a AIK Partizanu, a ako Braga prodje, onda ostaje sve ovako kako je napisano u vesti

Tyranos

pre 6 godina

Ima sanse da se pobegne od Panatinaikosa jos veceras, a ako ne ako se pobegne od Maritima, drugih Grka Kiprana i Skenderbega bice dobro.
Najbolje je Suduva,Hafnafjordur i Makedonci.

mr čović i dr terzić

pre 6 godina

Bilo bi dobro da promašimo PAO i Hajduk. Ostalo može, manje više.

PAO još ima šanse da se progura iznad crte, jer se igra u Bragi i nerešeno je.

JA BI TO TAKO

pre 6 godina

Zvezsa samo ako izvuce ove klubove ima cemu da se nada , mitjaland , bate, ludogorec, salzburg, makabi ,austrija,paok ,briz,legija,viktoria plzenj i dinamo zagreb !!!

radijator

pre 6 godina

Ako smo sad uz ove neverovatne okolnosti, jedva usli u povlascene timove, znaci da to mora da se iskoristi...inace nas cekaju godine nepovlascenog statusa. Poslednja sansa da se malo pogura koeficijent. Napokon oba nasa tima imaju igru...uz malo srece mogli bi do grupe. A imam utisak da ni u toj grupi ni jedni ni drugi nece biti najgori...

BAKI

pre 6 godina

Ako se gleda sama igra Partizana,bilo su bolji od Grka pa su ispali.One glupe greške su ih koštale.Gledajući ovaj spisak mogućih protivnika čini mi se da svakog mogu da dobiju a isto tako od svakog mogu da izgube.Valjda su izvukli pouke iz poraza,imaju šansu da prođu dalje. Videćemo...

Glava

pre 6 godina

Realno Partizan ima dosta vece sanse da se udje u LE. Zvezda placa ceh proslih sezona kada je bas bila katastrofalna u evropi, ali sta je tu je. I da ispadnu bar ce za narednu sezonu da poprave status malo. Ali nisu mi jasni ljudi koji navijaju da ispadne neki nas tim. Zar ne shvatate da bi bilo mng dobro za nas fudbal kada bi i jedni i drugi prosli, da bi to popravilo stvari malo. Je l hocete da vecno nas fudbal bude na nivou kvaligikacija za LE?
A da bi se taj nivo podigao potrebno je da oba najveca klubova ojacaju, jedan nije dovoljan, shvatite da ne moze Partizan bez Zvezde kao ni Zvezda bez Partizana.

goran...

pre 6 godina

koju god ekipu da dobijemo i mi i cz,realno je da ce proci.A ovi sto se prepucavaju komentarima od fudbala samo znaju da je lopta okrugla i naduvana...

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Moram da dodam nesto u vezi ovog konstantnog potenciranja srece. Koeficijent je Partizanu doneo status nosioca. Juce kad su ispadali favoriti u LS i gurali Partizan dole niko nije pominjao losu srecu. Zasto Aek, Hajduk, ili Videoton nisu imali srece?

Batman

pre 6 godina

Pašće im ili Škenderbeu ili oni Litvanci,samo Bog zna koja je ono ekipa.Jer imaju mnooooogo sreće.Sve im se poklopilo.SVE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uglješa, 3. avgust 2017 23:24)

Ma tako je,sve nam se poklopilo.Poklopilo nam se to sto smo izvukli olimpijakos,klub sa ubedljivo najvecim koeficijentom,poklopilo nam se to sto su u kvalifikacijama za LS ispala 5 favorita,to si zaboravio?

Zvezdas

pre 6 godina

Ovo je odlicno za Partizan. Ima mnogo srece. Glat moze da se nosi sa svim protivnicima a medju mnogima je i favorit. Dok kod Zvezde je obrnuto. To i jeste lose za fudbal. Sa tim nekakvim bodovanjem se ustvari stite veliki evro klubovi. Bogati klubovi. Uvek im je na neki nacin zagarantovan lak prolazak. To jeste nepravedno. Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love

Kontras

pre 6 godina

Nemojte mi taj Panatinaikos, Hajduk, a pogotovo ne te Skenderbeg i Skendiju. Ne bi bilo lose da izbegnemo i Rozenborg.

Sve ostalo ok. Dajte Vardar. A mozda nas i Bog malo pogleda ovaj put pa u zrebu dobijemo ove Estersundse ili ove Hafnarfjodur. :)

klik

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)

e da se racuna samo prvih 70 minuta, i jedan kosarkaski trener kaze da bi nas pobedili da se igra samo tri cetvrtine.

zgtom

pre 6 godina

Od 4 Hrv kluba svi su prošli u zadnju rundu, jedino je Rijeka osigurala jesen u Evropi i to sa ne atraktivnom igrom (pitanje je da je bio jači protivnik od Salzburga). Ostali sa promjenljivom igrom prošli.Osijek je napravio pravo malo čudo izbacivši PSV bunker igrom.Dinamo vrlo loš protiv anonimusa iz Norveške. Ali sada dolazi realnost.......ždrijeb bi mogao giti nemilosrdan i po igri do sada svi Hrv klubovi ne mogu se nositi sa malo većim imenima. Ista je stvar i sa Partizanom i Zvezdom, svima njima jedino ždrijeb može pomoći.

Tihi komentator

pre 6 godina

Neko reče ovde da bi bilo lepo da vas Bog pogleda. Druže, pogledao vas je Bog kad ste izvukli Šamrok, pa svi znamo šta se desilo. Nema lakih protivnika. I te Islanđane neće niko lako pobediti. Pa Maribor je za klasu bolji od Zvezde i Partizana, pa se mučio.

Gojkovic

pre 6 godina

Skenderbeg,ko sme da se kladi,dobijamo Albance 100%.Ili Skendiju iz Makedonije,mada to mu dodje na isto.
(Gargamel, 03. avgust 2017 23:22)
Skenderbeg je izbacio Kairat, Mladu Boleslav a prosle godine i Sporting L. Nije ovo 1977 godina vec 2017, i svi igraju fudbal.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne potcenjujte Islandjane nikako.I uopšte nije važan protivnik.Vazno je da se napravi prava selekcija i taktika za igru u odbrani.Tu nam ne štima!!!Protivnik je nebitan.

Istina

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.

Nicky boy

pre 6 godina

A šta, Zvezdu ne možemo da dobijemo ? Šteta, odučili bismo ih od fubala.

U tom slučaju, voleo bih Hajduk ili Videoton. Da se malo (s)igramo ...

msbravomk

pre 6 godina

mislim da ove godine ex yu timovi su izuzetno jake i da ovo e dokaz da treba ex yu liga, sretno svima nije toliko bitni zdreb zapadno evropski timovi su u krizi ove godine nemaju svoj pogon igraci i to ce se osetiti naredne godine

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

REALNO MOŽEMO U LE!JA SE JEDINO UEFA-E PLAŠIM,VALJALO BI DA SE RAZDVOJE EKIPE IZ REGIONA,DA UMESTO UTAKMICE NE GLEDAMO POLITČKI MITING!

Realista

pre 6 godina

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.
(analiticar_amater, 3. avgust 2017 23:32)

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.

CzBg89!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)
Hahah, pa znaci bolje da budes nosilac nego prvak Evrope i Sveta.. ja zaboravio to..

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se kladimo da ce Partizan dobiti najjaceg moguceg protivnika? To je neverovatno...
(Realan, 3. avgust 2017 23:28)

"To je neverovatno..." ha ha ha
kao da sm ovec izvukli najjaceg ?

nasmesniji komentar definitivno

Izvlacimo Hajduk Split, to ce biti praznik fudbala

fafajcigojneru

pre 6 godina

partizan- hafnaarfjord,zvezda- PAOK! I onda da slavimo najjlepse ispadanje komsinice u istoriji tj najjsladje!! Vantelesna oplodnja!

VladaNS

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.
(Istina, 4. avgust 2017 01:01)

Ako je Partizan takav, zamisli kakva je tek Zvezda koju trese kad god stigne?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ko god da dođe Partizanu biće jako teško, bez obzira što je nosilac.
Vidim da svi prenebegavaju činjenicu da Partizan NAJVEROVATNIJE (ako ne i sigurno) plej-of igra pred praznim tribinama.
U tim uslovima nije lako igrati ni protiv Javora iz Ivanjice a ne neke evropske ekipe.

Marko

pre 6 godina

Po meni realno Dinamo pada u igri dok se Hajduk i Osijek dižu. Za Hajduk smatram da može izbaciti i Partizan, dok za Dinamo smatram da može ispasti od Zvezde. A za Osijek ne bih volio da dobe nekog sa balkana, vjerujem da bi poglegli nacionalnim glupostima jer nisu navikli na to. Mislim da im neke jace moderne europske ekipe bi bolje odgovarale jer Osijek igra odličnu obranu i destrukciju igre. Nek dobe nekog velikana, pa kud puklo da puklo.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(md, 3. avgust 2017 23:41

Ovakav Partizan ce tvome malom klubu dati 5 komada sad u derbiju a onakvoj Sparti bi natrpao 9 u dvomecu. Koga god da dobijemo PROLAZIMO, koga god da dobijete ISPADATE! Ja bi licno voleo Hajduka nama Dinama vama, ali mi nekako opet drago da vas Milan ili Ajax ili Fener urnisu. (naravno i Dinamo bi vas ugazio...ali bi vam ovi do vrha napunili mrezu)

Drobnjak iz auta

pre 6 godina

Opet sreća , kako ih samo prati da ne kazem sta.
(Misa, 4. avgust 2017 00:51)

Ko nam priča o sreći ? Prošlo kolo domaće lige Zvezdu dva puta spašava okvir gola, sinoć protiv Sparte opet stativa i prečka. Već počela kuknjava komšija, a još ni žreb nije obavljen.

Goran

pre 6 godina

"... Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love"

Tako je u životu, uopšte, uvek su počeci najteži i tada je najviše truda potrebno. Kasnije, kada se sve pokrene, rast je eksponencijalan. Tako je i u učenju, građevini, lečenju kad si bolestan, uklapanju u novu sredinu, biznisu ... navikni se na to i biće ti mnogo lakše :) Taj "levi" klub mora da uradi nešto izuzetno, da izađe iz mora "levih" klubova, a posle će i njemu biti lakše. Doduše, ni održavanje kvaliteta nije baš lako ... pogledaj kako je krenuo sunovrat KK Partizan - jednom trojkom u poslednjoj sekundi (eno - jedan nesrećnik je uzeo i nickname po tipu koji ju je pogodio). Sa druge strane - pogledaj koliku golgotu je KK Zvezda prošla dok je došla do ovoga gde je sada. I ja bih rekao - zasluženo su tu, iako navijam baš za suprotni tabor.

Nemanja

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) Partizan je imao sanse igrao je finale i vodio u njemu. A s vasim koeficijentom i u intertoto kupu bi bili u drugom sesiru. Koji si ti lik bas bih volio da te upoznam... da vidim koji "strucanjak" se krije iza jer te svaki dan sprdamo.

zmaj

pre 6 godina

Zvezda je bivsi prvak evrope, osvajac tadasnjeg kes-a, a sta znaci prvak sveta? Da li je to u to vreme Tojota kup i intrkontinentalni kup dobio primese svetskog prvaka???

cg

pre 6 godina

samo ne hrvati, a i bolje ne videoton, ima lazovic i scepovic sami da nas razbiju. u trenutku je svaki bivsi ex-yu klub jaci i donosi opanost da bude vredjanja za vreme utakmice. Dakle najbolje Hafnarfjordur, snjima mozemo i nema problema ;)

kole

pre 6 godina

Panatanaikos mozda udje u povlascene ako Braga ispadne, taj mec se jos igra. Mozemo lagano sa bilo kojom od ovih ekipa,verujem da ce da nam sklone Hrvate i Albance i naravno Zvezdu. Ako ne udjemo u LE to bi bila opasna sramota.

nista o nicemu

pre 6 godina

PARTIZAN OCEKUJE PETOGODISNJU SUSPENZIJU ZBOG POKUSAJA DA OD MARKA MARINA NAPRAVE INVALIDA I POKUSAJA UBISTVA IGRACA OLIMPIJAKOSA FLASOM U GLAVU. ANDRIJA DEBILBASIC DOBIO ZABRANU BAVLJENJA FUDBALOM ZBOG ZELJE DA DOKUSURI COVEKA KOGA JE POGODILA FLASA. SVE NA SAJTU UEFA. POZDRAV.

Dejan D.

pre 6 godina

Group 4
Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945

BEKAM

pre 6 godina

Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945

Deki

pre 6 godina

(Glava, 4. avgust 2017 09:09), to bi važilo kada bi se podjednako davalo svima, a ne samo Zvezdi. Država preko Gazproma daje 4,5 miliona. Klub ima dug 30 i više miliona, dovodi 7-8 stranaca godišnje i svake godine smanji dug a ništa ne zaradjuje jer godinama ne igra Evropu i retko proda nekog igrača. Kad se to reši, tek onda dodaje tvoja tema koja je normalna.

mr.wolf

pre 6 godina

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.
(Realista, 04. avgust 2017 00:21)

Mnogo mi je interesantno kada procitam neki komentar, a taj koji ga je pisao jos misli da je objektivan/realan. Pazi ovo: Sparta nije mogla da se sastavi i Zvezda ih je dobila jer su oni mnogo slabi (nema sanse da se kaze da je mozda bas Zvezda i njena igra uslovila da oni budu slabi) ... A sa druge strane Partizan je dominirao, izgubio nesrecno, primio bezveze golove ( a moze da se kaze da Olimpijakos nije mogo da se sastavi, i takav je dao 5 komada). Grobari i realnost.... ne ide, jednostavno ne ide.

Peppino

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?

analiticar_amater

pre 6 godina

A zasto medju ovim klubovima sa kojima mozemo da se sastanemo nema onog najslabijeg medju njima, koji smo redovno punili prosle sezone cak 4 puta?
(Peppino, 3. avgust 2017 23:23)

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.

Murray armija

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37)
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? 

???????????????
(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)

Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...

croata

pre 6 godina

Bilo bi zanimljivo vidjeti partizan s hajdukom ili osijekom pogotovo sto su nam moguci protivnici i milan,dinamo kijev,englezi,spanjolci i tako,hrpa mega momcadi. Al kad je osijek mogao skinut psv ladno poput spricera,moze sa svima. Pa tog psv pretprosle godine u nokaut fazi lige prvaka na penale prosao atletico madrid,nisu im mogli zabiti gol iz igre. A osijek ih skinuo i vani i kod kuce sa svojih 12 igraca iz osjecke omladinske skole,tri nazovi stranca od kojih je samo jedan pravi stranac,ukrajinac,a ovi drugi makedonac i albanac odrzali su prepotentnim nizozemcima sat modernog nogometa. Jos jedna stvar,upamtite ime petar bockaj,to je buduca zvijezda svjetskog nogometa. Mali ima nogomet u malom prstu. Hajduk je bas sazrio,spanjolac na klupi pravi odlican posao,uglavnom nogomet nam u ligi raste i iskreno obzirom na imena mogucih protivnika i osijek i hajduk bi sad potpisali da igraju s partizanom. To je realnost. Dinamo bi kao nositelj vec manje zelio da igra sa zvezdom jer ipak ima puno laksih momcadi. Uglavno sretno i vama i nama. Aj drste se.

Nicky boy

pre 6 godina

A šta, Zvezdu ne možemo da dobijemo ? Šteta, odučili bismo ih od fubala.

U tom slučaju, voleo bih Hajduk ili Videoton. Da se malo (s)igramo ...

analiticar_amater

pre 6 godina

Sto se tice Zvezde, ima timova protiv kojih bi se moglo igrati - Dinamo Zg, Ludogorec, Bate, Legija, Makabi... Nisam rekao sigurno proci, ali bi se moglo igrati. Sto se tice Partizana, bilo bi dobro da izbegnu Grke (Pao i AEK), Videoton pa mozda i Kiprane. Protiv ostalih bi bili veliki favoriti ali nema sigurnog prolaza. Za Zvezdu najbolje Dinamo Zg ili Ludogorec da padnu, a za Partizan mozda Osijek.

JA BI TO TAKO

pre 6 godina

Zvezsa samo ako izvuce ove klubove ima cemu da se nada , mitjaland , bate, ludogorec, salzburg, makabi ,austrija,paok ,briz,legija,viktoria plzenj i dinamo zagreb !!!

Kako drugacije

pre 6 godina

Pa red bi bio da posete i komsijski zeleni stadion u Atini, ako PAO ne ode u povlasene... Mada objektivno, ako ponove igru kao protiv Olimpijakosa uz malo cvrscu odbranu - lagano ulaze u grupunu fazu LE, ko god bio protivnik.

Soni

pre 6 godina

Bilo bi super da oba nasa kluba udju u LE. Jako nam je los koeficijent dobro je da se malo popravi kako bi se manje mucili po ovim kvalifikacijama. Na kraju nismo ni tako losi, Zvezda je nadigrala skupu ekipu Sparte a Partizan je na momente bio ravnopravan sa preskupim Olimpijakosom.

Istina

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.

fafajcigojneru

pre 6 godina

partizan- hafnaarfjord,zvezda- PAOK! I onda da slavimo najjlepse ispadanje komsinice u istoriji tj najjsladje!! Vantelesna oplodnja!

klik

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)

e da se racuna samo prvih 70 minuta, i jedan kosarkaski trener kaze da bi nas pobedili da se igra samo tri cetvrtine.

nista o nicemu

pre 6 godina

PARTIZAN OCEKUJE PETOGODISNJU SUSPENZIJU ZBOG POKUSAJA DA OD MARKA MARINA NAPRAVE INVALIDA I POKUSAJA UBISTVA IGRACA OLIMPIJAKOSA FLASOM U GLAVU. ANDRIJA DEBILBASIC DOBIO ZABRANU BAVLJENJA FUDBALOM ZBOG ZELJE DA DOKUSURI COVEKA KOGA JE POGODILA FLASA. SVE NA SAJTU UEFA. POZDRAV.

SrkiSrle

pre 6 godina

Ima tu mina, nije nas fudbal ni blizu nekog nivoa nazalost. Tipa Rozenborg, Apollon, Utrecht, Domzale, Maritimo, svi bi mogli biti opasni.. po meni I 80% ovih navedenih timova.

Zvezdas

pre 6 godina

Ovo je odlicno za Partizan. Ima mnogo srece. Glat moze da se nosi sa svim protivnicima a medju mnogima je i favorit. Dok kod Zvezde je obrnuto. To i jeste lose za fudbal. Sa tim nekakvim bodovanjem se ustvari stite veliki evro klubovi. Bogati klubovi. Uvek im je na neki nacin zagarantovan lak prolazak. To jeste nepravedno. Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love

goran...

pre 6 godina

koju god ekipu da dobijemo i mi i cz,realno je da ce proci.A ovi sto se prepucavaju komentarima od fudbala samo znaju da je lopta okrugla i naduvana...

VladaNS

pre 6 godina

Cinjenica je da su,po obicaju,imali vise srece nego znanja i pameti.Mada,ako im se padne neko od Videotona,Hajduka,Panatanaikosa ili Apolona,tesko da ce ih proci,ipak su limitirana ekipa sa katastrofalnom odbranom i ispodprosecnim veznim redom,imali su solidan napad ali odlaskom Leonarda,mogu se pozdraviti sa Evropom.
(Istina, 4. avgust 2017 01:01)

Ako je Partizan takav, zamisli kakva je tek Zvezda koju trese kad god stigne?

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

@(md, 3. avgust 2017 23:41

Ovakav Partizan ce tvome malom klubu dati 5 komada sad u derbiju a onakvoj Sparti bi natrpao 9 u dvomecu. Koga god da dobijemo PROLAZIMO, koga god da dobijete ISPADATE! Ja bi licno voleo Hajduka nama Dinama vama, ali mi nekako opet drago da vas Milan ili Ajax ili Fener urnisu. (naravno i Dinamo bi vas ugazio...ali bi vam ovi do vrha napunili mrezu)

mr čović i dr terzić

pre 6 godina

Bilo bi dobro da promašimo PAO i Hajduk. Ostalo može, manje više.

PAO još ima šanse da se progura iznad crte, jer se igra u Bragi i nerešeno je.

CzBg89!

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) 
Pa delilo nas je 20 minuta da budemo prvaci evrope a vas deli mnogo vise da budete nosioci
(Murray armija, 03. avgust 2017 23:59)
Hahah, pa znaci bolje da budes nosilac nego prvak Evrope i Sveta.. ja zaboravio to..

mare

pre 6 godina

PAO jos nije siguran, jer moze biti povlascen ako AIK pobedi u Bragi, trenutno vodi 0-1 i 67minut je. Ako AIK prodje, Pao moze zapasti zvezdi a AIK Partizanu, a ako Braga prodje, onda ostaje sve ovako kako je napisano u vesti

Tyranos

pre 6 godina

Ima sanse da se pobegne od Panatinaikosa jos veceras, a ako ne ako se pobegne od Maritima, drugih Grka Kiprana i Skenderbega bice dobro.
Najbolje je Suduva,Hafnafjordur i Makedonci.

Drobnjak iz auta

pre 6 godina

Opet sreća , kako ih samo prati da ne kazem sta.
(Misa, 4. avgust 2017 00:51)

Ko nam priča o sreći ? Prošlo kolo domaće lige Zvezdu dva puta spašava okvir gola, sinoć protiv Sparte opet stativa i prečka. Već počela kuknjava komšija, a još ni žreb nije obavljen.

zgtom

pre 6 godina

Od 4 Hrv kluba svi su prošli u zadnju rundu, jedino je Rijeka osigurala jesen u Evropi i to sa ne atraktivnom igrom (pitanje je da je bio jači protivnik od Salzburga). Ostali sa promjenljivom igrom prošli.Osijek je napravio pravo malo čudo izbacivši PSV bunker igrom.Dinamo vrlo loš protiv anonimusa iz Norveške. Ali sada dolazi realnost.......ždrijeb bi mogao giti nemilosrdan i po igri do sada svi Hrv klubovi ne mogu se nositi sa malo većim imenima. Ista je stvar i sa Partizanom i Zvezdom, svima njima jedino ždrijeb može pomoći.

Tihi komentator

pre 6 godina

Neko reče ovde da bi bilo lepo da vas Bog pogleda. Druže, pogledao vas je Bog kad ste izvukli Šamrok, pa svi znamo šta se desilo. Nema lakih protivnika. I te Islanđane neće niko lako pobediti. Pa Maribor je za klasu bolji od Zvezde i Partizana, pa se mučio.

zmaj

pre 6 godina

Zvezda je bivsi prvak evrope, osvajac tadasnjeg kes-a, a sta znaci prvak sveta? Da li je to u to vreme Tojota kup i intrkontinentalni kup dobio primese svetskog prvaka???

Kontras

pre 6 godina

Nemojte mi taj Panatinaikos, Hajduk, a pogotovo ne te Skenderbeg i Skendiju. Ne bi bilo lose da izbegnemo i Rozenborg.

Sve ostalo ok. Dajte Vardar. A mozda nas i Bog malo pogleda ovaj put pa u zrebu dobijemo ove Estersundse ili ove Hafnarfjodur. :)

Nemanja

pre 6 godina

A jel imala Zvezda sansu da bude povlascena? ???????????????(Sima Strahota, 03. avgust 2017 23:30)Imala je šanse da bude povlašćena kao što je Partizan imao šanse da postane prvak Evrope i Sveta ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:37) Partizan je imao sanse igrao je finale i vodio u njemu. A s vasim koeficijentom i u intertoto kupu bi bili u drugom sesiru. Koji si ti lik bas bih volio da te upoznam... da vidim koji "strucanjak" se krije iza jer te svaki dan sprdamo.

Realista

pre 6 godina

Punili smo mi vas pretprosle sezone, a ovo vise nije Zvezda od prosle godine. No dobro, samo se vi tesite. Zvezda igra dobro i pobedjuje dok su vas Grci nakantali sa 20% snage. Jedino vam preostaju ti glupi fazoni i nista drugo.
(analiticar_amater, 3. avgust 2017 23:32)

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.

radijator

pre 6 godina

Ako smo sad uz ove neverovatne okolnosti, jedva usli u povlascene timove, znaci da to mora da se iskoristi...inace nas cekaju godine nepovlascenog statusa. Poslednja sansa da se malo pogura koeficijent. Napokon oba nasa tima imaju igru...uz malo srece mogli bi do grupe. A imam utisak da ni u toj grupi ni jedni ni drugi nece biti najgori...

kole

pre 6 godina

Panatanaikos mozda udje u povlascene ako Braga ispadne, taj mec se jos igra. Mozemo lagano sa bilo kojom od ovih ekipa,verujem da ce da nam sklone Hrvate i Albance i naravno Zvezdu. Ako ne udjemo u LE to bi bila opasna sramota.

Marko

pre 6 godina

Po meni realno Dinamo pada u igri dok se Hajduk i Osijek dižu. Za Hajduk smatram da može izbaciti i Partizan, dok za Dinamo smatram da može ispasti od Zvezde. A za Osijek ne bih volio da dobe nekog sa balkana, vjerujem da bi poglegli nacionalnim glupostima jer nisu navikli na to. Mislim da im neke jace moderne europske ekipe bi bolje odgovarale jer Osijek igra odličnu obranu i destrukciju igre. Nek dobe nekog velikana, pa kud puklo da puklo.

cg

pre 6 godina

samo ne hrvati, a i bolje ne videoton, ima lazovic i scepovic sami da nas razbiju. u trenutku je svaki bivsi ex-yu klub jaci i donosi opanost da bude vredjanja za vreme utakmice. Dakle najbolje Hafnarfjordur, snjima mozemo i nema problema ;)

msbravomk

pre 6 godina

mislim da ove godine ex yu timovi su izuzetno jake i da ovo e dokaz da treba ex yu liga, sretno svima nije toliko bitni zdreb zapadno evropski timovi su u krizi ove godine nemaju svoj pogon igraci i to ce se osetiti naredne godine

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se kladimo da ce Partizan dobiti najjaceg moguceg protivnika? To je neverovatno...
(Realan, 3. avgust 2017 23:28)

"To je neverovatno..." ha ha ha
kao da sm ovec izvukli najjaceg ?

nasmesniji komentar definitivno

Izvlacimo Hajduk Split, to ce biti praznik fudbala

Gojkovic

pre 6 godina

Skenderbeg,ko sme da se kladi,dobijamo Albance 100%.Ili Skendiju iz Makedonije,mada to mu dodje na isto.
(Gargamel, 03. avgust 2017 23:22)
Skenderbeg je izbacio Kairat, Mladu Boleslav a prosle godine i Sporting L. Nije ovo 1977 godina vec 2017, i svi igraju fudbal.

Batman

pre 6 godina

Pašće im ili Škenderbeu ili oni Litvanci,samo Bog zna koja je ono ekipa.Jer imaju mnooooogo sreće.Sve im se poklopilo.SVE.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uglješa, 3. avgust 2017 23:24)

Ma tako je,sve nam se poklopilo.Poklopilo nam se to sto smo izvukli olimpijakos,klub sa ubedljivo najvecim koeficijentom,poklopilo nam se to sto su u kvalifikacijama za LS ispala 5 favorita,to si zaboravio?

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ne potcenjujte Islandjane nikako.I uopšte nije važan protivnik.Vazno je da se napravi prava selekcija i taktika za igru u odbrani.Tu nam ne štima!!!Protivnik je nebitan.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Moram da dodam nesto u vezi ovog konstantnog potenciranja srece. Koeficijent je Partizanu doneo status nosioca. Juce kad su ispadali favoriti u LS i gurali Partizan dole niko nije pominjao losu srecu. Zasto Aek, Hajduk, ili Videoton nisu imali srece?

Goran

pre 6 godina

"... Tako je i u kosarci. na primer ne mogu da se sastanu sa jedne strane dva laka a sa druge dva jaka kluba. Na prvi pogled ispada to pravedno. Kao zasto da se pobiju dva jaka a vamo ce proci neki levi klub.Pa taj levi ce uvek biti levi jer nema para uvek ti jaki igraju jer su u parama a prolasci im omogucuju jos love"

Tako je u životu, uopšte, uvek su počeci najteži i tada je najviše truda potrebno. Kasnije, kada se sve pokrene, rast je eksponencijalan. Tako je i u učenju, građevini, lečenju kad si bolestan, uklapanju u novu sredinu, biznisu ... navikni se na to i biće ti mnogo lakše :) Taj "levi" klub mora da uradi nešto izuzetno, da izađe iz mora "levih" klubova, a posle će i njemu biti lakše. Doduše, ni održavanje kvaliteta nije baš lako ... pogledaj kako je krenuo sunovrat KK Partizan - jednom trojkom u poslednjoj sekundi (eno - jedan nesrećnik je uzeo i nickname po tipu koji ju je pogodio). Sa druge strane - pogledaj koliku golgotu je KK Zvezda prošla dok je došla do ovoga gde je sada. I ja bih rekao - zasluženo su tu, iako navijam baš za suprotni tabor.

mr.wolf

pre 6 godina

Mislim da je tacnije da su Grci igrali sa 12,7% snage. Ne lupetaj leba ti. Partizan nijednog momenta nije bio podredjen u duelu sa Olimpijakosom. Cak je veci deo obe utakmice dominirao. Ispao je na svoje gluposti, a gluposti se na ovom nivou takmicenja ne prastaju. Zvezdi svaka cast, ali i dalje cekamo da odigra protiv neke ozbiljnije ekipe. Sparta nije mogla da se sastavi dve utakmice. Tri pasa ne mogu da spoje. Pa njima je devet igraca povredjeno. Dok je njima Plavsic starter u obe utakmice, sta dalje da pricamo.
(Realista, 04. avgust 2017 00:21)

Mnogo mi je interesantno kada procitam neki komentar, a taj koji ga je pisao jos misli da je objektivan/realan. Pazi ovo: Sparta nije mogla da se sastavi i Zvezda ih je dobila jer su oni mnogo slabi (nema sanse da se kaze da je mozda bas Zvezda i njena igra uslovila da oni budu slabi) ... A sa druge strane Partizan je dominirao, izgubio nesrecno, primio bezveze golove ( a moze da se kaze da Olimpijakos nije mogo da se sastavi, i takav je dao 5 komada). Grobari i realnost.... ne ide, jednostavno ne ide.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ko god da dođe Partizanu biće jako teško, bez obzira što je nosilac.
Vidim da svi prenebegavaju činjenicu da Partizan NAJVEROVATNIJE (ako ne i sigurno) plej-of igra pred praznim tribinama.
U tim uslovima nije lako igrati ni protiv Javora iz Ivanjice a ne neke evropske ekipe.

BAKI

pre 6 godina

Ako se gleda sama igra Partizana,bilo su bolji od Grka pa su ispali.One glupe greške su ih koštale.Gledajući ovaj spisak mogućih protivnika čini mi se da svakog mogu da dobiju a isto tako od svakog mogu da izgube.Valjda su izvukli pouke iz poraza,imaju šansu da prođu dalje. Videćemo...

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

REALNO MOŽEMO U LE!JA SE JEDINO UEFA-E PLAŠIM,VALJALO BI DA SE RAZDVOJE EKIPE IZ REGIONA,DA UMESTO UTAKMICE NE GLEDAMO POLITČKI MITING!

Deki

pre 6 godina

(Glava, 4. avgust 2017 09:09), to bi važilo kada bi se podjednako davalo svima, a ne samo Zvezdi. Država preko Gazproma daje 4,5 miliona. Klub ima dug 30 i više miliona, dovodi 7-8 stranaca godišnje i svake godine smanji dug a ništa ne zaradjuje jer godinama ne igra Evropu i retko proda nekog igrača. Kad se to reši, tek onda dodaje tvoja tema koja je normalna.

BEKAM

pre 6 godina

Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945

Glava

pre 6 godina

Realno Partizan ima dosta vece sanse da se udje u LE. Zvezda placa ceh proslih sezona kada je bas bila katastrofalna u evropi, ali sta je tu je. I da ispadnu bar ce za narednu sezonu da poprave status malo. Ali nisu mi jasni ljudi koji navijaju da ispadne neki nas tim. Zar ne shvatate da bi bilo mng dobro za nas fudbal kada bi i jedni i drugi prosli, da bi to popravilo stvari malo. Je l hocete da vecno nas fudbal bude na nivou kvaligikacija za LE?
A da bi se taj nivo podigao potrebno je da oba najveca klubova ojacaju, jedan nije dovoljan, shvatite da ne moze Partizan bez Zvezde kao ni Zvezda bez Partizana.

Dejan D.

pre 6 godina

Group 4
Seeded
Partizan (SRB) 16.075*
Marseille (FRA) 28.333
PAOK (GRE) 35.080
Legia Warszawa (POL) 28.450*
Viktoria Plzeò (CZE) 40.635*
Zenit (RUS) 87.106

Unseeded
Videoton (HUN) 8.650
Sheriff Tiraspol (MDA) 11.150*
AEK Larnaca (CYP) 6.210
Utrecht (NED) 6.712
Domžale (SVN) 4.125
Östersund (SWE) 3.945