Petak, 28.07.2017.

00:10

Milojević: Ovo veče pripada igračima i navijačima

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa ostvarila dobar rezultat protiv Sparte i da je zadovoljan s prednošću pred revanš u Pragu.

Izvor:

Milojeviæ: Ovo veèe pripada igraèima i navijaèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Kakvo patetisanje!
Svi ste sada rekli da je trenercina,ekspert..bla bla
A posle 3:3 u proslom kolu..?
Posle jedne dobre tekme,postajes TRENERCINA?!
Zato nam tako i jeste

Toto-ko-tunjo-i-neka-nova-Zvezda

pre 6 godina

Pripada najvise tebi, prijatelju. Ti si napravio ono sto smo sinoc gledali. Konacno licimo na tim, o trcanju, zalaganju, napadackom fudbalu koji podseca na neke lepe dane suvisno je govoriti. Samo korak po korak, ono sinoc je izgledalo mocno.

dr. Haos

pre 6 godina

Miloje, ovo je tvoja pobeda, pobeda igraca i navijaca. Svaka cast na taktici, na htenju i borbenoscu. Ekipa koja je dovela Plavsica kao 'pojacanje' i ne zasluzuje da bude respektovana.....sto ste vi juce i pokazali. Nadam se da cemo zajedno u le...

Srbenda

pre 6 godina

Kada si pre 2,3 godine vodio cukaricki i igrao tako ubitacan fudbal, rekao sam ovaj covek ima potencijal da vodi i neki dobar evropski klub. Tad se videlo da je Milojevic opasan takticar, a sad je to potvrdio. Pa zvezda nije ovako stajala na terenu, ja ne pamtim, ali u 10 zadnjih godina sigurno nije. Pahvale za Milojevica, ali i za sve igrace koji su se preporodili, napokon da neko izvuce maximum iz stranaca, jos jednom pohvala za postavku igre, i to treba opravdati u revansu, a siguran sam da ce Milojevic opet napraviti taktiku, koja ce nas odvesti posle duzeg vremena u evropu, pa nebitno na koga naletimo u zadnjem kolu

Miki delija

pre 6 godina

Miloje prvo hvala ti za ono sto si nam sa svojim momcima pruzio sinoc. A potom oprosti molim te sto sam euforican kao i verovatno 90% delija, jer smo svi mi 11 godina od Rome i Zigiceve bombe cekali da se desi ovo vece. Oprosti Miloje, ali 11 godina smo cekali da vidimo maestralnog pleja (Kangu) i asistenciju iz snova uz pogodak za istoriju (jedam od najlepsih u njoj), onda cekali da vidimo spica (Boaci) koji uz svo znanje i ucinak kida po terenu i pravi nestvaran pritisak na njihovu odbranu, pa onog Jovicica, koji mora da proveri ima li mozda dva srca, jer sa jednim je nemoguce onako trcati, i kad dodas fantaziju od poteza Radonjica, ratnike Stojkovica, Savica, Rodica, svi oni predvodjeni doktorom Donaldom (koji kad hoce moze sve), onda nam verovatno oprastas Miloje sto smo euforicni i u transu. NEKA I PRETERUJEMO, ALI LEPO JE I UZIVACEMO DOK TRAJE, ISKRENO SE NADAM DA JE TEK POCETAK !

pedja71

pre 6 godina

Onakav odnos prema igri, rezultat je, između ostalog, i psihološke pripreme, za šta je definitivno najzalužniji Milojević.
Niko se od nas ne zanosi da je sve gotovo, ali sa ovakvim pristupom, šanse za prolaz su ogromne.
Svaka čast za taktiku i pripremu utakmice.

Pyrex

pre 6 godina

Ovo vece najvise pripada tebi, care. Raspustenu ekipu koja je ostala iza Grofa skockao si u jedan solidan tim, gde postoji red i rad i disciplina, i sto je jos bolje, moze to jos vise da napreduje u svakom pogledu. Jos jedan dokaz da je trener najvazniji sraf u masini kakva je jedan fudbalski klub.

Milan

pre 6 godina

Mislim da je ključ transformacije ekipe to što pretpostavljam da nema zagarantovanih mesta u ekipi, svako mora da se bori ako želi da bude u prvih 11. Verujem da je to bio Milojevićev uslov za prihvatanje posla, kao i osetno veće forsiranje domaćih igrača. Mislim i da Rikardinjo krcka poslednji kredit, realno, na stranu "prilagodjavanje", dečko nije pokazao potreban kvalitet. Dolaskom Radonjića imamo bolju (još i domaću) opciju na toj poziciji. Škripi nam desno krilo, ne znam ko to može još da odigra pored Srnića i Milića (joj). Kako bi nam legao Darko Lazović sada. Ne znam koju poziciju igra mali Adzić, da li je centralni ili više bočni ofanzivni? Nisam ga gledao, kažu mnogi da je već spreman da odigra dobro, što je sjajno. Otac mu je bio odlično desno krilo.

marsal

pre 6 godina

Pokazao si i meni i svima da smo se sa pravom obradovali tvom dolasku za trenera. Gledali smo fudbal konacno. Naravno da ovo nije gotovo, zato zalim za onom stativom, tamo ce biti vrlo tesko. Ali su sada nade vece.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Bogami si ih postavio...svaka ti cast. Ovo je stvarno delovalo veoma dobro. Dobro se i lopta kretala, brzo, igraci pokretljivi i izlazili na akcije, nisu se krili kao do sada. Sredina terena odlicna, krila skripala- ne znam da li Rikardinju ne odgovara pozicija, ali do sada deluje kao Mouce, tj. tragicno. Milicu nije mesto u Zvezdi, totalno neskolovan igrac. Boaci, kao i uvek, veoma dobar, bas jak spic, veoma aktivan. Pozadi lepo preuzimali, pokrivali...stvarno prijatno iznenadjen.
Bravo za Milojevica.

anoynmous

pre 6 godina

Svaka cast na taktici i pristupu. Ne znam da li je tvoja krivica ili cija, ali ocigledno Rikardinjo ima u ugovoru da mora da igra Evropu, jer je lik ubedljivo najgori igrac ove sezone. Necu odmah da mu sudim jer je ocigledno i nespreman, ali hocemo Adzica, Srnica (nije igrao zbog kartona) i Radonjica a ne Milica (zasto je ovaj covek doveden?!) i nespremnog, neborbenog Brazilca.

Pedja

pre 6 godina

Takticki Milojevic odlicno postavlja igru. Tezi da se ne primi gol, a onda da se razmislja o napadu. Igraci sada mnogo vise kombinuju i krecu se, nego ranije. Svideo mi se Borjan na golu, vidi se da je samouveren i time ujedno dize samopouzdanje celom timu. Rodic takodje odlican, vidi se da je dosao spreman. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja, ali prvi put je odigrao, bice odlican. Nadam se da cemo videti i Babica kako igra. Ono gde je najveci problem je Rikardinjo. Sve kao vidi se da zna da igra, treba mu dati sansu, a on nikad da odigra. Da li ga treba cekati pola godine? I recimo da Adzic tako dobija sansu koliko Rikardinjo, bio bi fenomenalan. Po meni, treba forsirati Adzica, a ovaj da ide medju rezerve, pa ako se ne pokaze nista, ajde zdravo.

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se trenerski pecat,bravo Vladane.Disciplina u igri,agresivnost,fizicka sprema to je ono sto nam je falilo.Uporedite sada Kangu,Donalda,Letaleka i prosle sezone i sve ce vam biti jasno

Petar

pre 6 godina

Dobar trener na prvi utisak. Dopada mi se zelja i borba igraca, tako se igra!
Samo molim vas nemojte hvalospevima treneru jer ste tako isto za Grofa pricali kakav je strucnjak posle one sezone gde je pustio Partizan za 200 bodova a na kraju prosle je naravno bio prevara. Okrecete se od utakmice do utakmice

Saj

pre 6 godina

Evo sta znaci dobar trener koji zna znanje i koji za mesec dana napravi igru..sto na primer grof nije mogao za dve godine..da je ovaj bio umjesto grofa Zvezda bi prosla Ludogorec prosle sezone i mozda igrala Ligu sampiona i prosle a sigurno ove sezone..ali sa grofom su bacene dve sezone koje ne mogu da prezalim..i za one sto misle da nije do trenera da treba ovo..da treba ono..da treba vreme..e pa ne dobrom treneru ne treba mnogo vremena..ali mnogi ne znaju da prepoznaju kad je trener los i tako se izgubi grdno vreme kao sa grofom..

veliki strumf

pre 6 godina

Ovaj njihov golman je velika sansa za nas. Decko stalno istrcava (kao u 3. min kad je Boaci bio brzi), glumi da je veliki majstor na lopti, dribla, dodaje se sa stoperima u opasnoj zoni... Samo ga treba bolje pritisnuti i mozemo do laganog gola koji bi ubio moral Ceha. Milojevicu svaka cast na taktici i postavci igre. Vidi se da su momci spremni u sred jula, da su disciplinovani i znaju ko sta igra. Treba biti mudar u Pragu, ne povlaciti se i ne braniti, vec igrati sa jakim blokom ali i biti i opasan u napadu. Tehnicki smo mnogo mocniji, a i brzi. Ono na cemu se mora raditi je pas u prostor. Veceras je prosao 2 puta (kod gola, i kad je Boaci izbegao golmana), ali je bilo jos bar 15ak takvih situacija ali je pas bio los (pre svih Kanga i Donald). Samo 1 takav pas da prodje u Pragu, a prilika ce biti sigurno, i to je to.

sančo pansa

pre 6 godina

Svaka čast Milojeviću, vidi se da si školovan trener, hvala bogu što si zamijenio onog tintoreta božovića. Pozdrav iz Podgorice braćo.

Djenka

pre 6 godina

Ozbiljan trener, pokazao je za sada mnogo. Ocigledno je da Sparta nije spremna, ali to je njihov problem i ne umanjuje sjajnu Zvezdinu igru. Fizicka sprema deluje odlicno i voleo bih da postoji mogucnost da se lazni Grof upita zasto kod njega nije bilo kondicionih treninga. Skoro isti igraci, sa par izmena, ali razlika nebo i zemlja. Odlicno zaista, i kada se ovako odigra ne moze biti zamerki. Boaci je zaista sjajan, nadam se na nece odmah biti prodat, Kanga samo na trenutke pokazuje kakva je zver od igraca i koliko ga glava ometa, Donald opet pravi, Stojkovic puno bolji od Petka...videcemo, za sada mozemo biti zadovoljni i optimisticni za nastavak sezone
U revansu samo hrabro i u meso, kao danas, nema opustanja, da odigramo jako i rezultat nece izostati.

jovan

pre 6 godina

bravo miloje.za sada ti skidam kapu na svemu.dobar si trener, to se iz aviona vidi.ali jos nije sve gotovo, i ne treba se dizati euforija.ova pobeda i da prodjemo spartu nam nista ne donosi.

maremare

pre 6 godina

Svaka cast Vladane. Gospodski, odmereno i bez ikakve euforije. Bice tesko u gostima jer ce oni napadati kao mi veceras ali tu je nasa sansa. Samo Kanga da ne izmislja fudbal vec da igra prosto i to je to. Inace Kanga je igracina ali je malo dilka u glavi.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I sudiji koji nije dodelio par faulova za Spartu.Sudija bacuska bio 12.igrac domacina ,cuo da ih sponzorise Gasprom.Neka im u revansu sudi neki Italijan (onaj Masa sto je nama u utorak arbitrirao (i to uglavnom u korist Olimpijakosa)),Nemac,Francuz,Spanac...pa da vidimo kako ce to ispasti.Cenim da bi zvezdasi protestovali i za najsitniji faul.

Srb

pre 6 godina

I u velikoj meri i tebi! Svaka cast svima, Zvezda posle puno vremena igra neverovatan fudbal, prvih 15 minuta su bili nestvarni! Samo jako u nastavku sezone!

sančo pansa

pre 6 godina

Svaka čast Milojeviću, vidi se da si školovan trener, hvala bogu što si zamijenio onog tintoreta božovića. Pozdrav iz Podgorice braćo.

Miki delija

pre 6 godina

Miloje prvo hvala ti za ono sto si nam sa svojim momcima pruzio sinoc. A potom oprosti molim te sto sam euforican kao i verovatno 90% delija, jer smo svi mi 11 godina od Rome i Zigiceve bombe cekali da se desi ovo vece. Oprosti Miloje, ali 11 godina smo cekali da vidimo maestralnog pleja (Kangu) i asistenciju iz snova uz pogodak za istoriju (jedam od najlepsih u njoj), onda cekali da vidimo spica (Boaci) koji uz svo znanje i ucinak kida po terenu i pravi nestvaran pritisak na njihovu odbranu, pa onog Jovicica, koji mora da proveri ima li mozda dva srca, jer sa jednim je nemoguce onako trcati, i kad dodas fantaziju od poteza Radonjica, ratnike Stojkovica, Savica, Rodica, svi oni predvodjeni doktorom Donaldom (koji kad hoce moze sve), onda nam verovatno oprastas Miloje sto smo euforicni i u transu. NEKA I PRETERUJEMO, ALI LEPO JE I UZIVACEMO DOK TRAJE, ISKRENO SE NADAM DA JE TEK POCETAK !

jovan

pre 6 godina

bravo miloje.za sada ti skidam kapu na svemu.dobar si trener, to se iz aviona vidi.ali jos nije sve gotovo, i ne treba se dizati euforija.ova pobeda i da prodjemo spartu nam nista ne donosi.

maremare

pre 6 godina

Svaka cast Vladane. Gospodski, odmereno i bez ikakve euforije. Bice tesko u gostima jer ce oni napadati kao mi veceras ali tu je nasa sansa. Samo Kanga da ne izmislja fudbal vec da igra prosto i to je to. Inace Kanga je igracina ali je malo dilka u glavi.

Petar

pre 6 godina

Dobar trener na prvi utisak. Dopada mi se zelja i borba igraca, tako se igra!
Samo molim vas nemojte hvalospevima treneru jer ste tako isto za Grofa pricali kakav je strucnjak posle one sezone gde je pustio Partizan za 200 bodova a na kraju prosle je naravno bio prevara. Okrecete se od utakmice do utakmice

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se trenerski pecat,bravo Vladane.Disciplina u igri,agresivnost,fizicka sprema to je ono sto nam je falilo.Uporedite sada Kangu,Donalda,Letaleka i prosle sezone i sve ce vam biti jasno

marsal

pre 6 godina

Pokazao si i meni i svima da smo se sa pravom obradovali tvom dolasku za trenera. Gledali smo fudbal konacno. Naravno da ovo nije gotovo, zato zalim za onom stativom, tamo ce biti vrlo tesko. Ali su sada nade vece.

Toto-ko-tunjo-i-neka-nova-Zvezda

pre 6 godina

Pripada najvise tebi, prijatelju. Ti si napravio ono sto smo sinoc gledali. Konacno licimo na tim, o trcanju, zalaganju, napadackom fudbalu koji podseca na neke lepe dane suvisno je govoriti. Samo korak po korak, ono sinoc je izgledalo mocno.

Srbenda

pre 6 godina

Kada si pre 2,3 godine vodio cukaricki i igrao tako ubitacan fudbal, rekao sam ovaj covek ima potencijal da vodi i neki dobar evropski klub. Tad se videlo da je Milojevic opasan takticar, a sad je to potvrdio. Pa zvezda nije ovako stajala na terenu, ja ne pamtim, ali u 10 zadnjih godina sigurno nije. Pahvale za Milojevica, ali i za sve igrace koji su se preporodili, napokon da neko izvuce maximum iz stranaca, jos jednom pohvala za postavku igre, i to treba opravdati u revansu, a siguran sam da ce Milojevic opet napraviti taktiku, koja ce nas odvesti posle duzeg vremena u evropu, pa nebitno na koga naletimo u zadnjem kolu

Djenka

pre 6 godina

Ozbiljan trener, pokazao je za sada mnogo. Ocigledno je da Sparta nije spremna, ali to je njihov problem i ne umanjuje sjajnu Zvezdinu igru. Fizicka sprema deluje odlicno i voleo bih da postoji mogucnost da se lazni Grof upita zasto kod njega nije bilo kondicionih treninga. Skoro isti igraci, sa par izmena, ali razlika nebo i zemlja. Odlicno zaista, i kada se ovako odigra ne moze biti zamerki. Boaci je zaista sjajan, nadam se na nece odmah biti prodat, Kanga samo na trenutke pokazuje kakva je zver od igraca i koliko ga glava ometa, Donald opet pravi, Stojkovic puno bolji od Petka...videcemo, za sada mozemo biti zadovoljni i optimisticni za nastavak sezone
U revansu samo hrabro i u meso, kao danas, nema opustanja, da odigramo jako i rezultat nece izostati.

Saj

pre 6 godina

Evo sta znaci dobar trener koji zna znanje i koji za mesec dana napravi igru..sto na primer grof nije mogao za dve godine..da je ovaj bio umjesto grofa Zvezda bi prosla Ludogorec prosle sezone i mozda igrala Ligu sampiona i prosle a sigurno ove sezone..ali sa grofom su bacene dve sezone koje ne mogu da prezalim..i za one sto misle da nije do trenera da treba ovo..da treba ono..da treba vreme..e pa ne dobrom treneru ne treba mnogo vremena..ali mnogi ne znaju da prepoznaju kad je trener los i tako se izgubi grdno vreme kao sa grofom..

pedja71

pre 6 godina

Onakav odnos prema igri, rezultat je, između ostalog, i psihološke pripreme, za šta je definitivno najzalužniji Milojević.
Niko se od nas ne zanosi da je sve gotovo, ali sa ovakvim pristupom, šanse za prolaz su ogromne.
Svaka čast za taktiku i pripremu utakmice.

Milan

pre 6 godina

Mislim da je ključ transformacije ekipe to što pretpostavljam da nema zagarantovanih mesta u ekipi, svako mora da se bori ako želi da bude u prvih 11. Verujem da je to bio Milojevićev uslov za prihvatanje posla, kao i osetno veće forsiranje domaćih igrača. Mislim i da Rikardinjo krcka poslednji kredit, realno, na stranu "prilagodjavanje", dečko nije pokazao potreban kvalitet. Dolaskom Radonjića imamo bolju (još i domaću) opciju na toj poziciji. Škripi nam desno krilo, ne znam ko to može još da odigra pored Srnića i Milića (joj). Kako bi nam legao Darko Lazović sada. Ne znam koju poziciju igra mali Adzić, da li je centralni ili više bočni ofanzivni? Nisam ga gledao, kažu mnogi da je već spreman da odigra dobro, što je sjajno. Otac mu je bio odlično desno krilo.

Pyrex

pre 6 godina

Ovo vece najvise pripada tebi, care. Raspustenu ekipu koja je ostala iza Grofa skockao si u jedan solidan tim, gde postoji red i rad i disciplina, i sto je jos bolje, moze to jos vise da napreduje u svakom pogledu. Jos jedan dokaz da je trener najvazniji sraf u masini kakva je jedan fudbalski klub.

Srb

pre 6 godina

I u velikoj meri i tebi! Svaka cast svima, Zvezda posle puno vremena igra neverovatan fudbal, prvih 15 minuta su bili nestvarni! Samo jako u nastavku sezone!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Bogami si ih postavio...svaka ti cast. Ovo je stvarno delovalo veoma dobro. Dobro se i lopta kretala, brzo, igraci pokretljivi i izlazili na akcije, nisu se krili kao do sada. Sredina terena odlicna, krila skripala- ne znam da li Rikardinju ne odgovara pozicija, ali do sada deluje kao Mouce, tj. tragicno. Milicu nije mesto u Zvezdi, totalno neskolovan igrac. Boaci, kao i uvek, veoma dobar, bas jak spic, veoma aktivan. Pozadi lepo preuzimali, pokrivali...stvarno prijatno iznenadjen.
Bravo za Milojevica.

veliki strumf

pre 6 godina

Ovaj njihov golman je velika sansa za nas. Decko stalno istrcava (kao u 3. min kad je Boaci bio brzi), glumi da je veliki majstor na lopti, dribla, dodaje se sa stoperima u opasnoj zoni... Samo ga treba bolje pritisnuti i mozemo do laganog gola koji bi ubio moral Ceha. Milojevicu svaka cast na taktici i postavci igre. Vidi se da su momci spremni u sred jula, da su disciplinovani i znaju ko sta igra. Treba biti mudar u Pragu, ne povlaciti se i ne braniti, vec igrati sa jakim blokom ali i biti i opasan u napadu. Tehnicki smo mnogo mocniji, a i brzi. Ono na cemu se mora raditi je pas u prostor. Veceras je prosao 2 puta (kod gola, i kad je Boaci izbegao golmana), ali je bilo jos bar 15ak takvih situacija ali je pas bio los (pre svih Kanga i Donald). Samo 1 takav pas da prodje u Pragu, a prilika ce biti sigurno, i to je to.

Pedja

pre 6 godina

Takticki Milojevic odlicno postavlja igru. Tezi da se ne primi gol, a onda da se razmislja o napadu. Igraci sada mnogo vise kombinuju i krecu se, nego ranije. Svideo mi se Borjan na golu, vidi se da je samouveren i time ujedno dize samopouzdanje celom timu. Rodic takodje odlican, vidi se da je dosao spreman. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja, ali prvi put je odigrao, bice odlican. Nadam se da cemo videti i Babica kako igra. Ono gde je najveci problem je Rikardinjo. Sve kao vidi se da zna da igra, treba mu dati sansu, a on nikad da odigra. Da li ga treba cekati pola godine? I recimo da Adzic tako dobija sansu koliko Rikardinjo, bio bi fenomenalan. Po meni, treba forsirati Adzica, a ovaj da ide medju rezerve, pa ako se ne pokaze nista, ajde zdravo.

anoynmous

pre 6 godina

Svaka cast na taktici i pristupu. Ne znam da li je tvoja krivica ili cija, ali ocigledno Rikardinjo ima u ugovoru da mora da igra Evropu, jer je lik ubedljivo najgori igrac ove sezone. Necu odmah da mu sudim jer je ocigledno i nespreman, ali hocemo Adzica, Srnica (nije igrao zbog kartona) i Radonjica a ne Milica (zasto je ovaj covek doveden?!) i nespremnog, neborbenog Brazilca.

dr. Haos

pre 6 godina

Miloje, ovo je tvoja pobeda, pobeda igraca i navijaca. Svaka cast na taktici, na htenju i borbenoscu. Ekipa koja je dovela Plavsica kao 'pojacanje' i ne zasluzuje da bude respektovana.....sto ste vi juce i pokazali. Nadam se da cemo zajedno u le...

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Kakvo patetisanje!
Svi ste sada rekli da je trenercina,ekspert..bla bla
A posle 3:3 u proslom kolu..?
Posle jedne dobre tekme,postajes TRENERCINA?!
Zato nam tako i jeste

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I sudiji koji nije dodelio par faulova za Spartu.Sudija bacuska bio 12.igrac domacina ,cuo da ih sponzorise Gasprom.Neka im u revansu sudi neki Italijan (onaj Masa sto je nama u utorak arbitrirao (i to uglavnom u korist Olimpijakosa)),Nemac,Francuz,Spanac...pa da vidimo kako ce to ispasti.Cenim da bi zvezdasi protestovali i za najsitniji faul.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I sudiji koji nije dodelio par faulova za Spartu.Sudija bacuska bio 12.igrac domacina ,cuo da ih sponzorise Gasprom.Neka im u revansu sudi neki Italijan (onaj Masa sto je nama u utorak arbitrirao (i to uglavnom u korist Olimpijakosa)),Nemac,Francuz,Spanac...pa da vidimo kako ce to ispasti.Cenim da bi zvezdasi protestovali i za najsitniji faul.

Poslednji sportski idealista

pre 6 godina

Kakvo patetisanje!
Svi ste sada rekli da je trenercina,ekspert..bla bla
A posle 3:3 u proslom kolu..?
Posle jedne dobre tekme,postajes TRENERCINA?!
Zato nam tako i jeste

sančo pansa

pre 6 godina

Svaka čast Milojeviću, vidi se da si školovan trener, hvala bogu što si zamijenio onog tintoreta božovića. Pozdrav iz Podgorice braćo.

Petar

pre 6 godina

Dobar trener na prvi utisak. Dopada mi se zelja i borba igraca, tako se igra!
Samo molim vas nemojte hvalospevima treneru jer ste tako isto za Grofa pricali kakav je strucnjak posle one sezone gde je pustio Partizan za 200 bodova a na kraju prosle je naravno bio prevara. Okrecete se od utakmice do utakmice

dr. Haos

pre 6 godina

Miloje, ovo je tvoja pobeda, pobeda igraca i navijaca. Svaka cast na taktici, na htenju i borbenoscu. Ekipa koja je dovela Plavsica kao 'pojacanje' i ne zasluzuje da bude respektovana.....sto ste vi juce i pokazali. Nadam se da cemo zajedno u le...

veliki strumf

pre 6 godina

Ovaj njihov golman je velika sansa za nas. Decko stalno istrcava (kao u 3. min kad je Boaci bio brzi), glumi da je veliki majstor na lopti, dribla, dodaje se sa stoperima u opasnoj zoni... Samo ga treba bolje pritisnuti i mozemo do laganog gola koji bi ubio moral Ceha. Milojevicu svaka cast na taktici i postavci igre. Vidi se da su momci spremni u sred jula, da su disciplinovani i znaju ko sta igra. Treba biti mudar u Pragu, ne povlaciti se i ne braniti, vec igrati sa jakim blokom ali i biti i opasan u napadu. Tehnicki smo mnogo mocniji, a i brzi. Ono na cemu se mora raditi je pas u prostor. Veceras je prosao 2 puta (kod gola, i kad je Boaci izbegao golmana), ali je bilo jos bar 15ak takvih situacija ali je pas bio los (pre svih Kanga i Donald). Samo 1 takav pas da prodje u Pragu, a prilika ce biti sigurno, i to je to.

marsal

pre 6 godina

Pokazao si i meni i svima da smo se sa pravom obradovali tvom dolasku za trenera. Gledali smo fudbal konacno. Naravno da ovo nije gotovo, zato zalim za onom stativom, tamo ce biti vrlo tesko. Ali su sada nade vece.

Pedja

pre 6 godina

Takticki Milojevic odlicno postavlja igru. Tezi da se ne primi gol, a onda da se razmislja o napadu. Igraci sada mnogo vise kombinuju i krecu se, nego ranije. Svideo mi se Borjan na golu, vidi se da je samouveren i time ujedno dize samopouzdanje celom timu. Rodic takodje odlican, vidi se da je dosao spreman. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja, ali prvi put je odigrao, bice odlican. Nadam se da cemo videti i Babica kako igra. Ono gde je najveci problem je Rikardinjo. Sve kao vidi se da zna da igra, treba mu dati sansu, a on nikad da odigra. Da li ga treba cekati pola godine? I recimo da Adzic tako dobija sansu koliko Rikardinjo, bio bi fenomenalan. Po meni, treba forsirati Adzica, a ovaj da ide medju rezerve, pa ako se ne pokaze nista, ajde zdravo.

Miki delija

pre 6 godina

Miloje prvo hvala ti za ono sto si nam sa svojim momcima pruzio sinoc. A potom oprosti molim te sto sam euforican kao i verovatno 90% delija, jer smo svi mi 11 godina od Rome i Zigiceve bombe cekali da se desi ovo vece. Oprosti Miloje, ali 11 godina smo cekali da vidimo maestralnog pleja (Kangu) i asistenciju iz snova uz pogodak za istoriju (jedam od najlepsih u njoj), onda cekali da vidimo spica (Boaci) koji uz svo znanje i ucinak kida po terenu i pravi nestvaran pritisak na njihovu odbranu, pa onog Jovicica, koji mora da proveri ima li mozda dva srca, jer sa jednim je nemoguce onako trcati, i kad dodas fantaziju od poteza Radonjica, ratnike Stojkovica, Savica, Rodica, svi oni predvodjeni doktorom Donaldom (koji kad hoce moze sve), onda nam verovatno oprastas Miloje sto smo euforicni i u transu. NEKA I PRETERUJEMO, ALI LEPO JE I UZIVACEMO DOK TRAJE, ISKRENO SE NADAM DA JE TEK POCETAK !

Djenka

pre 6 godina

Ozbiljan trener, pokazao je za sada mnogo. Ocigledno je da Sparta nije spremna, ali to je njihov problem i ne umanjuje sjajnu Zvezdinu igru. Fizicka sprema deluje odlicno i voleo bih da postoji mogucnost da se lazni Grof upita zasto kod njega nije bilo kondicionih treninga. Skoro isti igraci, sa par izmena, ali razlika nebo i zemlja. Odlicno zaista, i kada se ovako odigra ne moze biti zamerki. Boaci je zaista sjajan, nadam se na nece odmah biti prodat, Kanga samo na trenutke pokazuje kakva je zver od igraca i koliko ga glava ometa, Donald opet pravi, Stojkovic puno bolji od Petka...videcemo, za sada mozemo biti zadovoljni i optimisticni za nastavak sezone
U revansu samo hrabro i u meso, kao danas, nema opustanja, da odigramo jako i rezultat nece izostati.

Saj

pre 6 godina

Evo sta znaci dobar trener koji zna znanje i koji za mesec dana napravi igru..sto na primer grof nije mogao za dve godine..da je ovaj bio umjesto grofa Zvezda bi prosla Ludogorec prosle sezone i mozda igrala Ligu sampiona i prosle a sigurno ove sezone..ali sa grofom su bacene dve sezone koje ne mogu da prezalim..i za one sto misle da nije do trenera da treba ovo..da treba ono..da treba vreme..e pa ne dobrom treneru ne treba mnogo vremena..ali mnogi ne znaju da prepoznaju kad je trener los i tako se izgubi grdno vreme kao sa grofom..

anoynmous

pre 6 godina

Svaka cast na taktici i pristupu. Ne znam da li je tvoja krivica ili cija, ali ocigledno Rikardinjo ima u ugovoru da mora da igra Evropu, jer je lik ubedljivo najgori igrac ove sezone. Necu odmah da mu sudim jer je ocigledno i nespreman, ali hocemo Adzica, Srnica (nije igrao zbog kartona) i Radonjica a ne Milica (zasto je ovaj covek doveden?!) i nespremnog, neborbenog Brazilca.

Srbenda

pre 6 godina

Kada si pre 2,3 godine vodio cukaricki i igrao tako ubitacan fudbal, rekao sam ovaj covek ima potencijal da vodi i neki dobar evropski klub. Tad se videlo da je Milojevic opasan takticar, a sad je to potvrdio. Pa zvezda nije ovako stajala na terenu, ja ne pamtim, ali u 10 zadnjih godina sigurno nije. Pahvale za Milojevica, ali i za sve igrace koji su se preporodili, napokon da neko izvuce maximum iz stranaca, jos jednom pohvala za postavku igre, i to treba opravdati u revansu, a siguran sam da ce Milojevic opet napraviti taktiku, koja ce nas odvesti posle duzeg vremena u evropu, pa nebitno na koga naletimo u zadnjem kolu

pedja71

pre 6 godina

Onakav odnos prema igri, rezultat je, između ostalog, i psihološke pripreme, za šta je definitivno najzalužniji Milojević.
Niko se od nas ne zanosi da je sve gotovo, ali sa ovakvim pristupom, šanse za prolaz su ogromne.
Svaka čast za taktiku i pripremu utakmice.

jovan

pre 6 godina

bravo miloje.za sada ti skidam kapu na svemu.dobar si trener, to se iz aviona vidi.ali jos nije sve gotovo, i ne treba se dizati euforija.ova pobeda i da prodjemo spartu nam nista ne donosi.

maremare

pre 6 godina

Svaka cast Vladane. Gospodski, odmereno i bez ikakve euforije. Bice tesko u gostima jer ce oni napadati kao mi veceras ali tu je nasa sansa. Samo Kanga da ne izmislja fudbal vec da igra prosto i to je to. Inace Kanga je igracina ali je malo dilka u glavi.

Srb

pre 6 godina

I u velikoj meri i tebi! Svaka cast svima, Zvezda posle puno vremena igra neverovatan fudbal, prvih 15 minuta su bili nestvarni! Samo jako u nastavku sezone!

Bravo Zvezdo

pre 6 godina

Vidi se trenerski pecat,bravo Vladane.Disciplina u igri,agresivnost,fizicka sprema to je ono sto nam je falilo.Uporedite sada Kangu,Donalda,Letaleka i prosle sezone i sve ce vam biti jasno

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Bogami si ih postavio...svaka ti cast. Ovo je stvarno delovalo veoma dobro. Dobro se i lopta kretala, brzo, igraci pokretljivi i izlazili na akcije, nisu se krili kao do sada. Sredina terena odlicna, krila skripala- ne znam da li Rikardinju ne odgovara pozicija, ali do sada deluje kao Mouce, tj. tragicno. Milicu nije mesto u Zvezdi, totalno neskolovan igrac. Boaci, kao i uvek, veoma dobar, bas jak spic, veoma aktivan. Pozadi lepo preuzimali, pokrivali...stvarno prijatno iznenadjen.
Bravo za Milojevica.

Milan

pre 6 godina

Mislim da je ključ transformacije ekipe to što pretpostavljam da nema zagarantovanih mesta u ekipi, svako mora da se bori ako želi da bude u prvih 11. Verujem da je to bio Milojevićev uslov za prihvatanje posla, kao i osetno veće forsiranje domaćih igrača. Mislim i da Rikardinjo krcka poslednji kredit, realno, na stranu "prilagodjavanje", dečko nije pokazao potreban kvalitet. Dolaskom Radonjića imamo bolju (još i domaću) opciju na toj poziciji. Škripi nam desno krilo, ne znam ko to može još da odigra pored Srnića i Milića (joj). Kako bi nam legao Darko Lazović sada. Ne znam koju poziciju igra mali Adzić, da li je centralni ili više bočni ofanzivni? Nisam ga gledao, kažu mnogi da je već spreman da odigra dobro, što je sjajno. Otac mu je bio odlično desno krilo.

Pyrex

pre 6 godina

Ovo vece najvise pripada tebi, care. Raspustenu ekipu koja je ostala iza Grofa skockao si u jedan solidan tim, gde postoji red i rad i disciplina, i sto je jos bolje, moze to jos vise da napreduje u svakom pogledu. Jos jedan dokaz da je trener najvazniji sraf u masini kakva je jedan fudbalski klub.

Toto-ko-tunjo-i-neka-nova-Zvezda

pre 6 godina

Pripada najvise tebi, prijatelju. Ti si napravio ono sto smo sinoc gledali. Konacno licimo na tim, o trcanju, zalaganju, napadackom fudbalu koji podseca na neke lepe dane suvisno je govoriti. Samo korak po korak, ono sinoc je izgledalo mocno.