Petak, 07.07.2017.

23:42

Zakintos: Uhapšena i dvojica Srba zbog ubistva Amerikanca

Osim Grka i Britanca srpskog porekla i dvojica Srba uhapšena su zbog prebijanja na smrt američkog turiste u jednom baru u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos.

Izvor: B92

Zakintos: Uhapšena i dvojica Srba zbog ubistva Amerikanca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Dzergjkastrioti

pre 6 godina

zalosno a bas me inyeresuje ishod ovoga gnusnog slucaja.
svi vi koji mislite drugacije samo se na trenutak postavite na mesto familije nastradalog.
zato dozivotne i to u USA.

Bane

pre 6 godina

Ja ne razumem ove sto se cude kako to krenes na more da se odmoris i uzivas u suncu i moru a onda ubijes nekog, pritom cak imas i bokser uz sebe. Ti momci prvo ne rade nista da bi se odmarali, za njih more nije da se odmore i uzivaju na plazi vec da se setaju goli i pokazu misice, tetovaze, zlatne kajle. Zive po NBG blokovima bave se sitnim muljazama i tripuju, a u sebi sanjaju, da su neki ozbiljni krimosi. Vise po ceo dan u teretani. Naravno besni su jer nisu ozbiljni kriminalci i nemaju ozbiljnu lovu...inace bi se besnim kolima sjurili u Budvu da trose tu lovu okruzeni nasim polugolim silikonskim domacicama. Ovako su se busom klackali do Zakintosa, i pilicare u nekom "srpskom" kaficu okruzeni debilima slicnim sebi i tek po kojom ruznjikavom kao rak crvenom britankom koja je tu zalutala pa su malo nervozni i onda ajde da ubijemo nekog da izlecimo komplekse.

Avanturista

pre 6 godina

@
"I think the animals that killed my cousin should spend the rest of their miserable lives in jail. They are a group of cowards and his friends, too. They shoyld have tried to help him. My family will make sure these animals are prosecuted."

Stavio bih vam jos neke zanimljive komentare, ili detalje o tome kako su strani, pre svega britanski mediji izvestili o zbivanjima. Ovaj mi je svakako bio najupecatljiviji. Rodjaka nastradalog decka kaze da ce porodica postarati da dobiju tretman kakav zasluzuju. Kaze doduse i da su mu drugovi kukakvice, jer nista nisu uradili da mu pomognu.
Iako nijedan medij ne kaze sta je motiv, tacnije svi navode da je za sada nepoznat, gotovo svi iskljucuju rasizam, cak i komentatori. Uglavnom svi navode tucu kao razlog, i to onu koju je izazvala grupa Srba koja je prisla za sto Amerikanaca. Tako kaze vecina svedoka.

Treba da vas zanima i stav Grka, posto vecina smatra da usled velike nezaposlenosti u Grckoj nema potrebe za zaposljavanjem drugih nacionalnosti. Tako da imajte u vidu da ce ovakve i slicne epizode sasvim dobro da se olupaju o glavu svim nasim zemljacima koji posao traze upravo u sferi turizma sirom sveta, najvise na Mediteranu ili na kruzerima americkih kompanija. Dobijace fenomenalan tretman ubuduce, uz ovakvu reklamu.

wood

pre 6 godina

Redovno update-ujemo nas imidz u svetu na ovakav nacin. Ne mogu nas oprati svi nasi sportisti, filantropi, dok je ovakvog narastaja medju nama. Mi smo zemlja paradoksa, crno i belo, izmesano u jednu veliku bljuvotinu. Ubiti coveka je uzasno, ubiti ga iz namere. monstruozno, ubiti ga u coporu, dok je na zemlji, visetrukim udarcima..e pa za to nemam dovoljno gnusan opis niti rec

Kazne i Marketing

pre 6 godina

Konsekvence. To je ono što te koči, sprečava da nešto loše uradiš. Kada voziš 80km na sat u naseljenom mestu, ti nemaš sliku u glavi o mogućoj konsekvenci (kazni) za tih tričavih 30km/h. A konsekvenca može da bude gazenje bicikliste i zatvor od npr 4 god. U tom zatvoru može svašta nešto loše da ti se desi (nastavak konsekvenci). Kada bi u glavi imao sliku sebe u tom zatvoru, ne bi ti palo na pamet da voziš prebrzo. Na Zakintosu si u provodu, neki crnac te
provocira, a ti nemaš sliku u glavi (konsekvencu) da, prebijes li ga, gubiš posao i dobijaš isterivanje iz Grčke (EU) na 5 godina. Ili, ubiješ li ga, ideš u zatvor na 8 godina. Nemaš sliku. A, kad par orangutana oko tebe želi takođe da prebije/ubije, ti gubiš kočnice i krećeš u akciju. Da postoji Neko da ti u tom momentu pokaže sliku smrdljivog zatvora u kome ćeš provesti vreme do 40og rodjendana, ti bi stao! Kada Ceca krije oružje u stanu, ona ne vidi konsekvencu (milion evra, nanogica, blamaža). Ajd sad da je pitamo da li bi sakrila opet? Kad Zmija puca na premijera, on misli da će proći nekažnjeno. Ajd sad da ga pitamo , šta misli o ostatku života u Zabeli. Konsekvence. Na Balkanu, generalno, ima premalo straha od konsekvenci.

lopur

pre 6 godina

Srbija treba da traži izručenja svojih građana,kako bi im se sudilo u našoj zemlji.U Grčkoj nemaju šanse za fer i pravedno suđenje,jer su stranci.To bi svaka iole normalna država uradila.Druga je stvar šta mislimo o tim ljudima,koji kaljaju ugled zemlje i naroda.

Gaja

pre 6 godina

Bane zasto samo NBG Pa ceo Beograd je skoro takav.Sta Jerkovic,Dusanovac,Vrcar....nema takvih retarda ima ih svuda...Pogledaj Ruse i Engleze...pa bahatiji su 100 puta od nas.

gojko 12

pre 6 godina

Ubijen Američki državljanin to im je otežavajuća okolnost jer će Američki ambasador ispratiti svako suđenje i bez 30-40 godina robije neće proći, o deportaciji i služenju kazne u Srbiji nema govora barem narednih 20 godina.
Grčki zatvori su prepuni albanaca što im je još jedna otežavajuća okolnost.
Mladi pamet u glavu eto kako jedno letovanje - jedna pijana noć može da uništi život i vama i vašim porodicama.

sarajevo.ba

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu. 
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.
(Antisha, 08. jul 2017 01:24)

Mi bosanci smo mirni i povuceni.
Salu na stranu,sve si dobro rekao samo ne moze ovakvima niko stati u kraj jer oni idu 10 na 1.

Cubura je raj

pre 6 godina

Prazna floskula: svako ima pravo na svoje misljenje, iskrivljeno i pogresno tumacenje sloboda, prava i obaveza pojedinca, odsustvo kucnog vaspitanja i elementarnog obrazovanja, estradizacija svakodnevnog zivota, ekremizacija medija, ofarban pogled u ruzicasto....su stvari koje su ubile ovog nesrecnog momka iz Texasa. Ovi gresnici koji su ga tukli do smrti su puko orudje onoga sto je ovo drustvo htelo da uradi od mladih da ne bi bilo vise pobune u zemlji, kao sto je bilo pocetkom devedesetih. Napravljena je bahata omladina koja umislja da moze sve, jer na to ima demokratsko pravo koje im niko ne moze oduzeti. Iscasena omladina sa iskrivljenom svesti.

Zi Zi

pre 6 godina

Otisli u provod, napili se, uduvali se, potukli se. Pa sta? Sada ce pocinioci na robiju i to u grcki zatvor, kazu mnogi da su im zatvori kao turski. Tamo ce ih malcice peglati drugi robijasi i to dugo, mnogo dugo! I cemu vise taj autosovinizam i preuzimanje krivice za nesto sto sami niste uradili. Ja jesam Srbin ali ne osecam no trunku krivice zbog ovoga, ovo je delo huligana koje im svaka nacija na svetu. I ne poredite ovo sa slucajem Miladin, tada je Srbija morala da plati, ali ne zbog samog Miladina i njegovih gvozdenih pesnica, vec zbog naseg konzula podmitljivog koji mu je izdao putni list da pobegne iz Amerike. Taj konzul nikada nije odlezao nijedan jedini dan u zatvoru! Nego je Srbija i budzeta platila odstetu zbog njegovog propusta. Ovde toga nema niti ce da bude. Jedino se nadam da nasa drzava nece trazitind se ovima sudi u Srbiji!

Darko Arsenijevic

pre 6 godina

Seljaci, tuca na odmoru i jos ubiju coveka gosta stranca. Ko normalan to radi? Izrucenje Americi i ciao. To treba jednostavno resiti.

Drugu stvar ovde treba reci veoma jasno i bez ikakvih predrasuda. Ja zivim u Americi i cesto izadjem. Ovde obezbedjenja lokala aktivno ucestvuju u toku veceri, do nedopustivih razmera, cak gore nego neka zamisliva diktatura, veoma provokativno, bezobrazno, agresivno. Tesko je i zamisliti. Zaista neprijatna pojava. Teoretski obezbedjenje lokala nema absolutno nikakvih razloga da se pa zasto ne reci prosto tako petlja u stvari izmedju gostiju dok nikakvih ociglednih pretnji za bezbednost nema. I nemaju sta da traze izvan lokala.

holivudski frizer

pre 6 godina

ako hocete ukucajte zakyntos killing. Na guglu izadje puno ubistava na ovom ostrvu kao da je ovo mesto pretplaceno za zlocine. Grozno.

m.stefan@sbb.rs

pre 6 godina

Ja na ovo gledam drugačije. Vučić će opet da potroši nekoliko miliona eura naših para da umiri familiju ubijenog i celu američku javnost. Mora tako, jer nije red da naši zaslužni i očigledno neophodni građani robijaju u nekoj omraženoj, neruskoj zemlji. To su naši, to su patrijote...a lekari, prosvetari, policija, sudstvo, da ne spomenem penzionere - na njih i ne gledaju kao na žive ljude (od penzije mnogi ne mogu da žive). Pa, doći će i to na red, važno da ih Veliki General nije (baš sasvim) zaboravio...Naravno, treba biti pošten pa reći da je porast nasilja Svetska pojava, ali iživljavanje nad zlosretnikom je postao naš i albanski specijalitet u Evropi. Uostalom, ja razumem kontroverze u svetu, ali ne razumem da je Svetosavski narod ovoliko nisko pao? Nema snage da odvoji sopstveni, najcrnji kukolj, a oduvek smo imali barem tu tradiciju - zaštitu slabih i nejakih. Tito je to dobro znao o Srbima. Setite se velikih Ofanziva, Neretve, Kozare...Ranije, setite se velikih srpskih generala Mišića, Putnika, Stepe...kada su oni zaboravljali žene, decu, starce, ranjenike. Kada su se oni iživljavali nad zarobljenicima, a strasti je bilo i tada - ali pod kontrolom. Ovo danas su životinje, kakvi ljudi? Ko je kriv? Verovatno Petar Petrović sa Karaburme, penzioner.

Srbistanka

pre 6 godina

Pricala sam sinoc sa prijateljicom sa Zakintosa, Grkinjom inace, ako laze ona, lazem i ja. Niko ne zna tacno zbog cega je izbila rasprava (po jednoj verziji, decko je stavio pice na sto za kojim su bili nasi ljudi i odatle krece dalja rasprava i gurkanje), onda je on poceo da bezi a nije platio u toj guzvi pice (mislio je kako da sacuva glavu na ramenima) i tu je reagovalo obezbedjenje i barmen (Grk koji je inace cest gost u Beogradu), trcali su za njim i oborili ga na zemlju, u tom momentu stize rulja sa kojom se pokacio u baru i krece da ga tuce bokserom (ides na odmor a treba ti bokser ok). Niko od prolaznika nije smeo da intervenise zato sto ga je rulja divljacki tukla. Inace decko je imao 22 godine,a tukli su ga odrasli ljudi od preko 30 godina. Saucesce porodici, a zverima koje sramote nasu zemlju zelim dugu robiju (koju ce sigurno i dobiti, bilo da im sude u Grckoj ili Americi).

udbas srBski

pre 6 godina

Cemu cudjenje. Po novinama vidim da su ovi trogloditi iz copora u 30 im. Znaci vaspitavani od roditelja ,obozavatelja i glasaca Milosevica i Seselja. Odrasli uz obrazovanje kroz RTS , Trece oko, Pink i Kosavu, Arkan kao heroj, Ceca kao idel sou biznisa, svetsku zaveru protiv pravednog nebeskog naroda, guslanje SPC.... I onda je najnormalnije da nosis bokser kao neophodan suvenir za letovanje. I sto je najgore, nema spasa posto je Milosevicev kriminalni sistem i dalje opstao. 5 oktobra su samo pustili sefa niz vodu da bi preziveli, aktivirali spavace iz dos koji su oni verovatno i kontrolisali i evo ih i dan danas. Od 45e truju , i trovace do potpunog bioloskog nestanka Srbije. Tako treba!

NinoNis

pre 6 godina

Preprošle godine se desilo 7 smrtnih slučajeva tokom sezone na Zanteu. Što od posledica opijanja, što od tuča. Čak je nadjeno i jedno obezglavljena telo. Razlika u ovom slucaju je što je nastradali dečko državljanin Amerike i stvar neće moći da se prećutkuje. Uglavnom se kriju ovakve stvari da ostrvo ne bi došlo na los glas.

Pablo

pre 6 godina

Kada će da prestane ovo ludilo, kada ćemo prekinuti sa zlom, kada ćemo postati ljudi?
Tuga, ovakve vesti me duboko potresaju pošto sam otac.
Kada ćemo reći dosta ludila???

Dj

pre 6 godina

Bas sam besan. Molim vas nemojte da nam ih vracate. Stroge kazne samo, da ne prodju kao ovo nase "obezbedjenje" sa splava od pre neku godinu. Gradjani Srbije zele cist obraz i zato ih se odricwmo. Dosta je vise sa tim, prebijanje na smrt, pa ima li neko od te rulje gram mozga i ljudskosti. Trenutak besa udarac, to mi je jasno. Sutirati u glavu bezivotno telo nema ni jednog opravdanja. Mnogo ruzna slika ide u svet po koji put.

Globtroter

pre 6 godina

Ako budu imali sreće, prebaciće ih ambasador do BG-a, a onda će se naći po milion za svakoga u Vladi, čisto da se izvadi situacija.

Pera

pre 6 godina

Pod 1. u Srbiji rasizma gotovo da i nema . Pod 2. Grcka ih pohvatala Grcka im sudi i dobice mnogo vise nego da im se sudi u Srbiji gde je pravosudje odavno reklo laku noc.
Pod 3. Kod nas Premijer javno kaze da nema snage i politicke volje da se obracuna sa ovim sljamom.
I? Sta ocekujete sutra? Pa ovi "partijski pesadinci" od milja zvani navijaci ce spaliti pola Beograda, jer nema pravosudja, nema suda koji ce ga osuditi na par godina i naknadu stete nastale orgijanjem njegove grupe.
Prema tom gledajte. Kada jednog dana proglase pristupanje Srbije Evropskoj Uniji, ovi likovi i kriminalci koji stoje iza njih spalice pola Srbije.

Kirito

pre 6 godina

Izručiti ih Americi, pa neka im oni sude. Neka se oni bakcu s njima, bolje. Znamo kako se kod nas sudi, osude ih na 10 godina, pa ubiju nekog ponovo posle 2 godine...

železara

pre 6 godina

alkohol, droga, ludilo i neobjašnjivi bes i divljaštvo ... prisutno svuda u svetu ... nemam nameru da branim ove naše pećinske ljude ... samo da ukažem da nisu specifikum balkana ... ukucajte na google „beaten to death news world“ i izaći će vam duga duga lista sličnih, istih, gorih primera čojstva i junaštva pomahnitalih mladunaca tzv homo sapiensa kako životinjski u grupama čereče i linčuju pripadnike svoje vrste ... tužno, mnogo tužno ...

Lifechanger

pre 6 godina

Deco ako citate ovo, okanite se pripadanja navijackim grupama i ostalim kriminalnim organizacijama, jer u mnogo (da ne kazem uvek) slucajeva, samo cete vi ispastati.
Ovi mladici su zavrsili sa svojom mladoscu, a jedna nesrecna porodica vise nece nikad videti svog sina.

Ne dozvolite da se ovo ikada vise desi vasim drugovima a kamoli vama.

Pa kako ne

pre 6 godina

Neshvatljivo je da neko moze da se pridruzi grupi koja tuce jednog. Nekog tuku, on na zemlji, cetvrti dodje i on pocne. Neshvatljivo je dosta toga. Misle da imaju ono dole, a ustvari ga nemaju. Nema danas puno 'smekera' i onih koji ce reci stop, ako vidi da je neko slabiji. Nego udri...Ranije je bilo vise takvih 'smekera' koji su imali ono dole, ali slabije nisu dirali i nikad nisu sa jos nekim uletali u ovo. Ako imas ono dole, pozovi coveka. To kod jedne zivotinje se zna, psa, koji kulira slabije od sebe jer zna sta je i ko je, dok su ljudi totalno odlutali. Pogotovo nase podneblje gde bi svako da bude opasan, ali je opasan samo u grupi. Steta za ovog mladica, sta god da je uradio nije trebalo ovako da se zavrsi. Uopste ima problema jer zadnje generacije u Srbiji nisu ni vaspitavane kako treba, nisu ni procitali nista niti upoznali neke kodekse. Sa starijima ni ne zele da pricaju, a od starijih smekera moze se dosta nauciti. Ali danas svako zna najbolje.

djraki

pre 6 godina

Trenutno sam na Zakintosu u Vili Labrini koja se nalazi pored kafica gde se sve izdesavalo, tu noc oko pola cetiri kada smo se vracali kuci videli smo troje policijskih kola ispred kafica gde su se uglavnom odigravale Srpske zurke bas kao i te veceri... Nismo videli ubistvo nego smo za sve culi sutradan, tj juce, Mogu reci samo da na celom ostrvu devedeset posto ljudi su tinejdzeri iz Britanije, ostatak su uglavnom Srbi, Italijani, Poljaci, Rumuni i po koji starosedeoc Grk... Od svih nas ovde ubedljivo najgori smo mi Srbi koji smo toliko nabedjen narod, da je to neverovatno, ne bih da generalizujem ali uglavnom velika vecina su takvi, koji samo traze neki razlog da bi napravili incident i dokazali se kako su jaki i bitni, a sto se tice te gamadi koja su ubila tog decka, i treba da trunu u zatvoru, to je najmanje sto su zasluzili...

Petar

pre 6 godina

Srpske huliganske kukavice, smeju samo u čoporu da tuku, tako tipično i vidjeno bezbroj puta. Vidi se da vas niko nije naučio šta su čast, hrabrost i pravičnost. Svi ste vi manji od makovog zrna kada treba da se pokaze hrabrost i ne daj boze da izađete 1 na 1 sa nekim bez podrške iza ledja. Znam vas dobro...

Djordje Cvarkov

pre 6 godina

Tipicno srspski-junacki....9 na 1..ne bi me cudilo da su imali i nozeve i pistolje pri sebi cisto da se nadje. Koje su to iskompleksirane kukavice. Voleo bih da imaju jedno 40 godina da razmisle sta su uradili. Inace sam isto Srbin ali ne podnosim ove debile koji nas svuda po svetu ovako predstavljaju.Sada je samo vazno imati sto vece misice, biti clan neke "navijacke grupe" uz obaveznu tetovazu...Neki manastir, sliku sveca, stihove Gavrila Principa, blok 64, 65,45.... nesto kao-vodja copora...itd...E tu je sustina ovih junaka- samo su hrabri kada su u coporu i kidisu kao hijene na desetostruko slabijeg protivnika jer imaju srce zeca....I bice sve gore....

mare

pre 6 godina

Srbin sa britanskim pasošem radi kao obezbedjenje. Ovo se dešvalo po beogradskim splavovima da ubiju nekog pa čist amaterizam.
Obezbedjenje nigde u normalnom svetu ne sme da bije goste već samo da ih izbace na finjaka...
A naši iz obezbedenja prvo što urade je da zabodu pesnicom pa te prebiju, onda ulete i drugi pa te biju zajedno.

Dani

pre 6 godina

Bar Cod je kafic gde rade samo nasi ljudi ilegalno, a neki Grk je vlasnik, najgori su, ne umeju oni da se pobiju 1 na 1 nego u sto vecoj grupi, onda su najaci.Ako dolazite ovde na Zakintos bezite od nasih ljudi, jer su veliki prevaranti.

BgHQ

pre 6 godina

Nazalost opet je izgubljen zivot,opet smo se "istakli".Placamo danak izgubljenom sistemu vrednosti.Ko se proseta Srbijom prvo ce pored smeca na sve strane i nedovrsenih fasada kuca videti polugole devojke i nabildovane mladice u ogromnim kolicinama.Agresija bukvalno na svakom koraku.Ko god iz celog sveta a i onaj manji deo normalne Srbije bi zeleo da mirno provede bar godisnji odmor mora birati mesta gde nema nasih "domacina i domacica".Ubi nas ova novokomponovana patriJotsko domacinska Srbija.

ivana

pre 6 godina

Citam komentare na dailymail stranici i vidim da se svi stranci cude kako je moguce da banda od 10 ljudi bije jednog coveka. Ocigledno je samo kod nas uobicajena praksa da skoce neizivljeni monstrumi na nekog, ne pitajuci se na kog to naskacu, bitno je samo da se urla i sutira po coveku koji lezi. Nadam se da ce bagra da trune u zatvoru, taj ljudski jad nam ne treba u Srbiji.

Cinoeye

pre 6 godina

Ма нек објасне судији да нас је Америка бомбардовала и тако то....
А жива истина да 60% људи који читају ову вест мисле да је несрећник то заслужио-зато што је Американац или црнац...
трагедија

Dragan

pre 6 godina

Takvu bagru koja sramoti Srbiju treba zatvoriti doživotno.! To su zločinci koji se prazne na mladića verovatno nedužnog. pitam samo jedno? Šta je toliko skrivio da je morao biti ubijen. i to batinama! i kako to da niko nije pomogao? Pa kakvi su to ljudi tamo? Ako su ljudi?

zextra

pre 6 godina

Na Zakintosu obezbedjenje ne izbacuje nego bije iz zadovoljstva....ima sa obe strane problema, i gosti su problematični , ali eto....iskreno usled godinama u nazad ovakvih divljaštava, samo se čekalo ovako nešto.....

Bobu bob, popu pop

pre 6 godina

..."učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom." To nije bila "tuča" ako su cetvorica prebijali jednog. "Kukavicko-razbojnicki cin" ili nesta slicno je u pitanju. Bokseri se tuku, jedan na jedan.

R.Tagore

pre 6 godina

Odeš na more, da se odmoriš i provedeš i usput prekineš nečiji život a svoj upropastiš četrdesetogodišnjim tamnovanjem u zatvoru! Kako ljudi olako zapečaćuju svoju sudbinu ali i sudbine drugih. Šteta.

predrag stanic

pre 6 godina

ne mogu da razumem da neko ode na odmor da uziva u moru i grckoj zemlj i ostrvima i onda ucestvuje u tuci i ubije coveka. takvi ljudi, cak i tako mladi, nisu zasluzili nikakvu milost. steta je sto se evropa odrekla smrne kazne. ne mozes da ubijes nevinog coveka svesno i da nastavis da zivis. ne moze niko nikoga zbog svadje o bilo cemu da je da ubije drugog coveka. to je meni veliki problem.

Antisha

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu.
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.

urosevic

pre 6 godina

Nismo mi normalni. I onda posle izigravamo zrtve, kunemo se u svece i svima pricamo kako smo najstariji nebeski narod, a gde god da odemo napravimo neko zesce sr^&e. Saucesce porodici nastradalog. Ovu dvojicu u grcki zatvor, pa neka tamo primenjuju silu.

Block

pre 6 godina

E bas da vidim da li ce sudjenje u Grckoj da traje 10 godina, da se vraca na pocetak, da vise sudske instance obaraju presude, da se ne zna da li uopste postoji pravosnazna presuda, da se zrtva optuzi da je sama skakala sa ograde, da su dokazi podmetnuti a svedoci lazni, da postoje dokazi koje niko nije video, ali govore da su ubice zapravo neduzne... Mozda bi Grci tu i tamo malo vrdali, ali kako je ubijeni americki drzavljanin, ovi ce to tesko da dozvole izmotavanje na sudjenju. Neka!

ras-izam

pre 6 godina

ovo je izgleda bilo ubistvo iz rasizma.
kako drugačije opisati dogadjaj u kome nekoliko belaca na smrt
pretuče crnog mladića?
klasičan linč...

Petar

pre 6 godina

Udaranje i šutiranje nogama u glavu je tipično za srpsko podneblje. Retardi ne kontaju da mogu tako ubiti. Sad će na robiju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivković, 8. jul 2017 00:05)
Bilo kakvo udaranje je podjednako opasno. Ne znate ko je kakvog zdravstvenog stanja, da li ima problem sa srcem ili nekim drugim organom,bolest krvi,itd. Nadam se da ce im presesti zivot.

djraki

pre 6 godina

Trenutno sam na Zakintosu u Vili Labrini koja se nalazi pored kafica gde se sve izdesavalo, tu noc oko pola cetiri kada smo se vracali kuci videli smo troje policijskih kola ispred kafica gde su se uglavnom odigravale Srpske zurke bas kao i te veceri... Nismo videli ubistvo nego smo za sve culi sutradan, tj juce, Mogu reci samo da na celom ostrvu devedeset posto ljudi su tinejdzeri iz Britanije, ostatak su uglavnom Srbi, Italijani, Poljaci, Rumuni i po koji starosedeoc Grk... Od svih nas ovde ubedljivo najgori smo mi Srbi koji smo toliko nabedjen narod, da je to neverovatno, ne bih da generalizujem ali uglavnom velika vecina su takvi, koji samo traze neki razlog da bi napravili incident i dokazali se kako su jaki i bitni, a sto se tice te gamadi koja su ubila tog decka, i treba da trunu u zatvoru, to je najmanje sto su zasluzili...

Djordje Cvarkov

pre 6 godina

Tipicno srspski-junacki....9 na 1..ne bi me cudilo da su imali i nozeve i pistolje pri sebi cisto da se nadje. Koje su to iskompleksirane kukavice. Voleo bih da imaju jedno 40 godina da razmisle sta su uradili. Inace sam isto Srbin ali ne podnosim ove debile koji nas svuda po svetu ovako predstavljaju.Sada je samo vazno imati sto vece misice, biti clan neke "navijacke grupe" uz obaveznu tetovazu...Neki manastir, sliku sveca, stihove Gavrila Principa, blok 64, 65,45.... nesto kao-vodja copora...itd...E tu je sustina ovih junaka- samo su hrabri kada su u coporu i kidisu kao hijene na desetostruko slabijeg protivnika jer imaju srce zeca....I bice sve gore....

Srbistanka

pre 6 godina

Pricala sam sinoc sa prijateljicom sa Zakintosa, Grkinjom inace, ako laze ona, lazem i ja. Niko ne zna tacno zbog cega je izbila rasprava (po jednoj verziji, decko je stavio pice na sto za kojim su bili nasi ljudi i odatle krece dalja rasprava i gurkanje), onda je on poceo da bezi a nije platio u toj guzvi pice (mislio je kako da sacuva glavu na ramenima) i tu je reagovalo obezbedjenje i barmen (Grk koji je inace cest gost u Beogradu), trcali su za njim i oborili ga na zemlju, u tom momentu stize rulja sa kojom se pokacio u baru i krece da ga tuce bokserom (ides na odmor a treba ti bokser ok). Niko od prolaznika nije smeo da intervenise zato sto ga je rulja divljacki tukla. Inace decko je imao 22 godine,a tukli su ga odrasli ljudi od preko 30 godina. Saucesce porodici, a zverima koje sramote nasu zemlju zelim dugu robiju (koju ce sigurno i dobiti, bilo da im sude u Grckoj ili Americi).

Dani

pre 6 godina

Bar Cod je kafic gde rade samo nasi ljudi ilegalno, a neki Grk je vlasnik, najgori su, ne umeju oni da se pobiju 1 na 1 nego u sto vecoj grupi, onda su najaci.Ako dolazite ovde na Zakintos bezite od nasih ljudi, jer su veliki prevaranti.

Block

pre 6 godina

E bas da vidim da li ce sudjenje u Grckoj da traje 10 godina, da se vraca na pocetak, da vise sudske instance obaraju presude, da se ne zna da li uopste postoji pravosnazna presuda, da se zrtva optuzi da je sama skakala sa ograde, da su dokazi podmetnuti a svedoci lazni, da postoje dokazi koje niko nije video, ali govore da su ubice zapravo neduzne... Mozda bi Grci tu i tamo malo vrdali, ali kako je ubijeni americki drzavljanin, ovi ce to tesko da dozvole izmotavanje na sudjenju. Neka!

ivana

pre 6 godina

Citam komentare na dailymail stranici i vidim da se svi stranci cude kako je moguce da banda od 10 ljudi bije jednog coveka. Ocigledno je samo kod nas uobicajena praksa da skoce neizivljeni monstrumi na nekog, ne pitajuci se na kog to naskacu, bitno je samo da se urla i sutira po coveku koji lezi. Nadam se da ce bagra da trune u zatvoru, taj ljudski jad nam ne treba u Srbiji.

Bane

pre 6 godina

Ja ne razumem ove sto se cude kako to krenes na more da se odmoris i uzivas u suncu i moru a onda ubijes nekog, pritom cak imas i bokser uz sebe. Ti momci prvo ne rade nista da bi se odmarali, za njih more nije da se odmore i uzivaju na plazi vec da se setaju goli i pokazu misice, tetovaze, zlatne kajle. Zive po NBG blokovima bave se sitnim muljazama i tripuju, a u sebi sanjaju, da su neki ozbiljni krimosi. Vise po ceo dan u teretani. Naravno besni su jer nisu ozbiljni kriminalci i nemaju ozbiljnu lovu...inace bi se besnim kolima sjurili u Budvu da trose tu lovu okruzeni nasim polugolim silikonskim domacicama. Ovako su se busom klackali do Zakintosa, i pilicare u nekom "srpskom" kaficu okruzeni debilima slicnim sebi i tek po kojom ruznjikavom kao rak crvenom britankom koja je tu zalutala pa su malo nervozni i onda ajde da ubijemo nekog da izlecimo komplekse.

BgHQ

pre 6 godina

Nazalost opet je izgubljen zivot,opet smo se "istakli".Placamo danak izgubljenom sistemu vrednosti.Ko se proseta Srbijom prvo ce pored smeca na sve strane i nedovrsenih fasada kuca videti polugole devojke i nabildovane mladice u ogromnim kolicinama.Agresija bukvalno na svakom koraku.Ko god iz celog sveta a i onaj manji deo normalne Srbije bi zeleo da mirno provede bar godisnji odmor mora birati mesta gde nema nasih "domacina i domacica".Ubi nas ova novokomponovana patriJotsko domacinska Srbija.

Lifechanger

pre 6 godina

Deco ako citate ovo, okanite se pripadanja navijackim grupama i ostalim kriminalnim organizacijama, jer u mnogo (da ne kazem uvek) slucajeva, samo cete vi ispastati.
Ovi mladici su zavrsili sa svojom mladoscu, a jedna nesrecna porodica vise nece nikad videti svog sina.

Ne dozvolite da se ovo ikada vise desi vasim drugovima a kamoli vama.

Petar

pre 6 godina

Srpske huliganske kukavice, smeju samo u čoporu da tuku, tako tipično i vidjeno bezbroj puta. Vidi se da vas niko nije naučio šta su čast, hrabrost i pravičnost. Svi ste vi manji od makovog zrna kada treba da se pokaze hrabrost i ne daj boze da izađete 1 na 1 sa nekim bez podrške iza ledja. Znam vas dobro...

Petar

pre 6 godina

Udaranje i šutiranje nogama u glavu je tipično za srpsko podneblje. Retardi ne kontaju da mogu tako ubiti. Sad će na robiju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivković, 8. jul 2017 00:05)
Bilo kakvo udaranje je podjednako opasno. Ne znate ko je kakvog zdravstvenog stanja, da li ima problem sa srcem ili nekim drugim organom,bolest krvi,itd. Nadam se da ce im presesti zivot.

Cinoeye

pre 6 godina

Ма нек објасне судији да нас је Америка бомбардовала и тако то....
А жива истина да 60% људи који читају ову вест мисле да је несрећник то заслужио-зато што је Американац или црнац...
трагедија

mare

pre 6 godina

Srbin sa britanskim pasošem radi kao obezbedjenje. Ovo se dešvalo po beogradskim splavovima da ubiju nekog pa čist amaterizam.
Obezbedjenje nigde u normalnom svetu ne sme da bije goste već samo da ih izbace na finjaka...
A naši iz obezbedenja prvo što urade je da zabodu pesnicom pa te prebiju, onda ulete i drugi pa te biju zajedno.

udbas srBski

pre 6 godina

Cemu cudjenje. Po novinama vidim da su ovi trogloditi iz copora u 30 im. Znaci vaspitavani od roditelja ,obozavatelja i glasaca Milosevica i Seselja. Odrasli uz obrazovanje kroz RTS , Trece oko, Pink i Kosavu, Arkan kao heroj, Ceca kao idel sou biznisa, svetsku zaveru protiv pravednog nebeskog naroda, guslanje SPC.... I onda je najnormalnije da nosis bokser kao neophodan suvenir za letovanje. I sto je najgore, nema spasa posto je Milosevicev kriminalni sistem i dalje opstao. 5 oktobra su samo pustili sefa niz vodu da bi preziveli, aktivirali spavace iz dos koji su oni verovatno i kontrolisali i evo ih i dan danas. Od 45e truju , i trovace do potpunog bioloskog nestanka Srbije. Tako treba!

Pa kako ne

pre 6 godina

Neshvatljivo je da neko moze da se pridruzi grupi koja tuce jednog. Nekog tuku, on na zemlji, cetvrti dodje i on pocne. Neshvatljivo je dosta toga. Misle da imaju ono dole, a ustvari ga nemaju. Nema danas puno 'smekera' i onih koji ce reci stop, ako vidi da je neko slabiji. Nego udri...Ranije je bilo vise takvih 'smekera' koji su imali ono dole, ali slabije nisu dirali i nikad nisu sa jos nekim uletali u ovo. Ako imas ono dole, pozovi coveka. To kod jedne zivotinje se zna, psa, koji kulira slabije od sebe jer zna sta je i ko je, dok su ljudi totalno odlutali. Pogotovo nase podneblje gde bi svako da bude opasan, ali je opasan samo u grupi. Steta za ovog mladica, sta god da je uradio nije trebalo ovako da se zavrsi. Uopste ima problema jer zadnje generacije u Srbiji nisu ni vaspitavane kako treba, nisu ni procitali nista niti upoznali neke kodekse. Sa starijima ni ne zele da pricaju, a od starijih smekera moze se dosta nauciti. Ali danas svako zna najbolje.

R.Tagore

pre 6 godina

Odeš na more, da se odmoriš i provedeš i usput prekineš nečiji život a svoj upropastiš četrdesetogodišnjim tamnovanjem u zatvoru! Kako ljudi olako zapečaćuju svoju sudbinu ali i sudbine drugih. Šteta.

Bobu bob, popu pop

pre 6 godina

..."učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom." To nije bila "tuča" ako su cetvorica prebijali jednog. "Kukavicko-razbojnicki cin" ili nesta slicno je u pitanju. Bokseri se tuku, jedan na jedan.

gojko 12

pre 6 godina

Ubijen Američki državljanin to im je otežavajuća okolnost jer će Američki ambasador ispratiti svako suđenje i bez 30-40 godina robije neće proći, o deportaciji i služenju kazne u Srbiji nema govora barem narednih 20 godina.
Grčki zatvori su prepuni albanaca što im je još jedna otežavajuća okolnost.
Mladi pamet u glavu eto kako jedno letovanje - jedna pijana noć može da uništi život i vama i vašim porodicama.

urosevic

pre 6 godina

Nismo mi normalni. I onda posle izigravamo zrtve, kunemo se u svece i svima pricamo kako smo najstariji nebeski narod, a gde god da odemo napravimo neko zesce sr^&e. Saucesce porodici nastradalog. Ovu dvojicu u grcki zatvor, pa neka tamo primenjuju silu.

Dj

pre 6 godina

Bas sam besan. Molim vas nemojte da nam ih vracate. Stroge kazne samo, da ne prodju kao ovo nase "obezbedjenje" sa splava od pre neku godinu. Gradjani Srbije zele cist obraz i zato ih se odricwmo. Dosta je vise sa tim, prebijanje na smrt, pa ima li neko od te rulje gram mozga i ljudskosti. Trenutak besa udarac, to mi je jasno. Sutirati u glavu bezivotno telo nema ni jednog opravdanja. Mnogo ruzna slika ide u svet po koji put.

železara

pre 6 godina

alkohol, droga, ludilo i neobjašnjivi bes i divljaštvo ... prisutno svuda u svetu ... nemam nameru da branim ove naše pećinske ljude ... samo da ukažem da nisu specifikum balkana ... ukucajte na google „beaten to death news world“ i izaći će vam duga duga lista sličnih, istih, gorih primera čojstva i junaštva pomahnitalih mladunaca tzv homo sapiensa kako životinjski u grupama čereče i linčuju pripadnike svoje vrste ... tužno, mnogo tužno ...

NinoNis

pre 6 godina

Preprošle godine se desilo 7 smrtnih slučajeva tokom sezone na Zanteu. Što od posledica opijanja, što od tuča. Čak je nadjeno i jedno obezglavljena telo. Razlika u ovom slucaju je što je nastradali dečko državljanin Amerike i stvar neće moći da se prećutkuje. Uglavnom se kriju ovakve stvari da ostrvo ne bi došlo na los glas.

Kirito

pre 6 godina

Izručiti ih Americi, pa neka im oni sude. Neka se oni bakcu s njima, bolje. Znamo kako se kod nas sudi, osude ih na 10 godina, pa ubiju nekog ponovo posle 2 godine...

Zi Zi

pre 6 godina

Otisli u provod, napili se, uduvali se, potukli se. Pa sta? Sada ce pocinioci na robiju i to u grcki zatvor, kazu mnogi da su im zatvori kao turski. Tamo ce ih malcice peglati drugi robijasi i to dugo, mnogo dugo! I cemu vise taj autosovinizam i preuzimanje krivice za nesto sto sami niste uradili. Ja jesam Srbin ali ne osecam no trunku krivice zbog ovoga, ovo je delo huligana koje im svaka nacija na svetu. I ne poredite ovo sa slucajem Miladin, tada je Srbija morala da plati, ali ne zbog samog Miladina i njegovih gvozdenih pesnica, vec zbog naseg konzula podmitljivog koji mu je izdao putni list da pobegne iz Amerike. Taj konzul nikada nije odlezao nijedan jedini dan u zatvoru! Nego je Srbija i budzeta platila odstetu zbog njegovog propusta. Ovde toga nema niti ce da bude. Jedino se nadam da nasa drzava nece trazitind se ovima sudi u Srbiji!

predrag stanic

pre 6 godina

ne mogu da razumem da neko ode na odmor da uziva u moru i grckoj zemlj i ostrvima i onda ucestvuje u tuci i ubije coveka. takvi ljudi, cak i tako mladi, nisu zasluzili nikakvu milost. steta je sto se evropa odrekla smrne kazne. ne mozes da ubijes nevinog coveka svesno i da nastavis da zivis. ne moze niko nikoga zbog svadje o bilo cemu da je da ubije drugog coveka. to je meni veliki problem.

Kazne i Marketing

pre 6 godina

Konsekvence. To je ono što te koči, sprečava da nešto loše uradiš. Kada voziš 80km na sat u naseljenom mestu, ti nemaš sliku u glavi o mogućoj konsekvenci (kazni) za tih tričavih 30km/h. A konsekvenca može da bude gazenje bicikliste i zatvor od npr 4 god. U tom zatvoru može svašta nešto loše da ti se desi (nastavak konsekvenci). Kada bi u glavi imao sliku sebe u tom zatvoru, ne bi ti palo na pamet da voziš prebrzo. Na Zakintosu si u provodu, neki crnac te
provocira, a ti nemaš sliku u glavi (konsekvencu) da, prebijes li ga, gubiš posao i dobijaš isterivanje iz Grčke (EU) na 5 godina. Ili, ubiješ li ga, ideš u zatvor na 8 godina. Nemaš sliku. A, kad par orangutana oko tebe želi takođe da prebije/ubije, ti gubiš kočnice i krećeš u akciju. Da postoji Neko da ti u tom momentu pokaže sliku smrdljivog zatvora u kome ćeš provesti vreme do 40og rodjendana, ti bi stao! Kada Ceca krije oružje u stanu, ona ne vidi konsekvencu (milion evra, nanogica, blamaža). Ajd sad da je pitamo da li bi sakrila opet? Kad Zmija puca na premijera, on misli da će proći nekažnjeno. Ajd sad da ga pitamo , šta misli o ostatku života u Zabeli. Konsekvence. Na Balkanu, generalno, ima premalo straha od konsekvenci.

Dragan

pre 6 godina

Takvu bagru koja sramoti Srbiju treba zatvoriti doživotno.! To su zločinci koji se prazne na mladića verovatno nedužnog. pitam samo jedno? Šta je toliko skrivio da je morao biti ubijen. i to batinama! i kako to da niko nije pomogao? Pa kakvi su to ljudi tamo? Ako su ljudi?

ras-izam

pre 6 godina

ovo je izgleda bilo ubistvo iz rasizma.
kako drugačije opisati dogadjaj u kome nekoliko belaca na smrt
pretuče crnog mladića?
klasičan linč...

Antisha

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu.
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.

Globtroter

pre 6 godina

Ako budu imali sreće, prebaciće ih ambasador do BG-a, a onda će se naći po milion za svakoga u Vladi, čisto da se izvadi situacija.

Pera

pre 6 godina

Pod 1. u Srbiji rasizma gotovo da i nema . Pod 2. Grcka ih pohvatala Grcka im sudi i dobice mnogo vise nego da im se sudi u Srbiji gde je pravosudje odavno reklo laku noc.
Pod 3. Kod nas Premijer javno kaze da nema snage i politicke volje da se obracuna sa ovim sljamom.
I? Sta ocekujete sutra? Pa ovi "partijski pesadinci" od milja zvani navijaci ce spaliti pola Beograda, jer nema pravosudja, nema suda koji ce ga osuditi na par godina i naknadu stete nastale orgijanjem njegove grupe.
Prema tom gledajte. Kada jednog dana proglase pristupanje Srbije Evropskoj Uniji, ovi likovi i kriminalci koji stoje iza njih spalice pola Srbije.

Pablo

pre 6 godina

Kada će da prestane ovo ludilo, kada ćemo prekinuti sa zlom, kada ćemo postati ljudi?
Tuga, ovakve vesti me duboko potresaju pošto sam otac.
Kada ćemo reći dosta ludila???

Avanturista

pre 6 godina

@
"I think the animals that killed my cousin should spend the rest of their miserable lives in jail. They are a group of cowards and his friends, too. They shoyld have tried to help him. My family will make sure these animals are prosecuted."

Stavio bih vam jos neke zanimljive komentare, ili detalje o tome kako su strani, pre svega britanski mediji izvestili o zbivanjima. Ovaj mi je svakako bio najupecatljiviji. Rodjaka nastradalog decka kaze da ce porodica postarati da dobiju tretman kakav zasluzuju. Kaze doduse i da su mu drugovi kukakvice, jer nista nisu uradili da mu pomognu.
Iako nijedan medij ne kaze sta je motiv, tacnije svi navode da je za sada nepoznat, gotovo svi iskljucuju rasizam, cak i komentatori. Uglavnom svi navode tucu kao razlog, i to onu koju je izazvala grupa Srba koja je prisla za sto Amerikanaca. Tako kaze vecina svedoka.

Treba da vas zanima i stav Grka, posto vecina smatra da usled velike nezaposlenosti u Grckoj nema potrebe za zaposljavanjem drugih nacionalnosti. Tako da imajte u vidu da ce ovakve i slicne epizode sasvim dobro da se olupaju o glavu svim nasim zemljacima koji posao traze upravo u sferi turizma sirom sveta, najvise na Mediteranu ili na kruzerima americkih kompanija. Dobijace fenomenalan tretman ubuduce, uz ovakvu reklamu.

wood

pre 6 godina

Redovno update-ujemo nas imidz u svetu na ovakav nacin. Ne mogu nas oprati svi nasi sportisti, filantropi, dok je ovakvog narastaja medju nama. Mi smo zemlja paradoksa, crno i belo, izmesano u jednu veliku bljuvotinu. Ubiti coveka je uzasno, ubiti ga iz namere. monstruozno, ubiti ga u coporu, dok je na zemlji, visetrukim udarcima..e pa za to nemam dovoljno gnusan opis niti rec

zextra

pre 6 godina

Na Zakintosu obezbedjenje ne izbacuje nego bije iz zadovoljstva....ima sa obe strane problema, i gosti su problematični , ali eto....iskreno usled godinama u nazad ovakvih divljaštava, samo se čekalo ovako nešto.....

m.stefan@sbb.rs

pre 6 godina

Ja na ovo gledam drugačije. Vučić će opet da potroši nekoliko miliona eura naših para da umiri familiju ubijenog i celu američku javnost. Mora tako, jer nije red da naši zaslužni i očigledno neophodni građani robijaju u nekoj omraženoj, neruskoj zemlji. To su naši, to su patrijote...a lekari, prosvetari, policija, sudstvo, da ne spomenem penzionere - na njih i ne gledaju kao na žive ljude (od penzije mnogi ne mogu da žive). Pa, doći će i to na red, važno da ih Veliki General nije (baš sasvim) zaboravio...Naravno, treba biti pošten pa reći da je porast nasilja Svetska pojava, ali iživljavanje nad zlosretnikom je postao naš i albanski specijalitet u Evropi. Uostalom, ja razumem kontroverze u svetu, ali ne razumem da je Svetosavski narod ovoliko nisko pao? Nema snage da odvoji sopstveni, najcrnji kukolj, a oduvek smo imali barem tu tradiciju - zaštitu slabih i nejakih. Tito je to dobro znao o Srbima. Setite se velikih Ofanziva, Neretve, Kozare...Ranije, setite se velikih srpskih generala Mišića, Putnika, Stepe...kada su oni zaboravljali žene, decu, starce, ranjenike. Kada su se oni iživljavali nad zarobljenicima, a strasti je bilo i tada - ali pod kontrolom. Ovo danas su životinje, kakvi ljudi? Ko je kriv? Verovatno Petar Petrović sa Karaburme, penzioner.

Cubura je raj

pre 6 godina

Prazna floskula: svako ima pravo na svoje misljenje, iskrivljeno i pogresno tumacenje sloboda, prava i obaveza pojedinca, odsustvo kucnog vaspitanja i elementarnog obrazovanja, estradizacija svakodnevnog zivota, ekremizacija medija, ofarban pogled u ruzicasto....su stvari koje su ubile ovog nesrecnog momka iz Texasa. Ovi gresnici koji su ga tukli do smrti su puko orudje onoga sto je ovo drustvo htelo da uradi od mladih da ne bi bilo vise pobune u zemlji, kao sto je bilo pocetkom devedesetih. Napravljena je bahata omladina koja umislja da moze sve, jer na to ima demokratsko pravo koje im niko ne moze oduzeti. Iscasena omladina sa iskrivljenom svesti.

sarajevo.ba

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu. 
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.
(Antisha, 08. jul 2017 01:24)

Mi bosanci smo mirni i povuceni.
Salu na stranu,sve si dobro rekao samo ne moze ovakvima niko stati u kraj jer oni idu 10 na 1.

Gaja

pre 6 godina

Bane zasto samo NBG Pa ceo Beograd je skoro takav.Sta Jerkovic,Dusanovac,Vrcar....nema takvih retarda ima ih svuda...Pogledaj Ruse i Engleze...pa bahatiji su 100 puta od nas.

holivudski frizer

pre 6 godina

ako hocete ukucajte zakyntos killing. Na guglu izadje puno ubistava na ovom ostrvu kao da je ovo mesto pretplaceno za zlocine. Grozno.

Dzergjkastrioti

pre 6 godina

zalosno a bas me inyeresuje ishod ovoga gnusnog slucaja.
svi vi koji mislite drugacije samo se na trenutak postavite na mesto familije nastradalog.
zato dozivotne i to u USA.

lopur

pre 6 godina

Srbija treba da traži izručenja svojih građana,kako bi im se sudilo u našoj zemlji.U Grčkoj nemaju šanse za fer i pravedno suđenje,jer su stranci.To bi svaka iole normalna država uradila.Druga je stvar šta mislimo o tim ljudima,koji kaljaju ugled zemlje i naroda.

Darko Arsenijevic

pre 6 godina

Seljaci, tuca na odmoru i jos ubiju coveka gosta stranca. Ko normalan to radi? Izrucenje Americi i ciao. To treba jednostavno resiti.

Drugu stvar ovde treba reci veoma jasno i bez ikakvih predrasuda. Ja zivim u Americi i cesto izadjem. Ovde obezbedjenja lokala aktivno ucestvuju u toku veceri, do nedopustivih razmera, cak gore nego neka zamisliva diktatura, veoma provokativno, bezobrazno, agresivno. Tesko je i zamisliti. Zaista neprijatna pojava. Teoretski obezbedjenje lokala nema absolutno nikakvih razloga da se pa zasto ne reci prosto tako petlja u stvari izmedju gostiju dok nikakvih ociglednih pretnji za bezbednost nema. I nemaju sta da traze izvan lokala.

lopur

pre 6 godina

Srbija treba da traži izručenja svojih građana,kako bi im se sudilo u našoj zemlji.U Grčkoj nemaju šanse za fer i pravedno suđenje,jer su stranci.To bi svaka iole normalna država uradila.Druga je stvar šta mislimo o tim ljudima,koji kaljaju ugled zemlje i naroda.

ras-izam

pre 6 godina

ovo je izgleda bilo ubistvo iz rasizma.
kako drugačije opisati dogadjaj u kome nekoliko belaca na smrt
pretuče crnog mladića?
klasičan linč...

Cinoeye

pre 6 godina

Ма нек објасне судији да нас је Америка бомбардовала и тако то....
А жива истина да 60% људи који читају ову вест мисле да је несрећник то заслужио-зато што је Американац или црнац...
трагедија

djraki

pre 6 godina

Trenutno sam na Zakintosu u Vili Labrini koja se nalazi pored kafica gde se sve izdesavalo, tu noc oko pola cetiri kada smo se vracali kuci videli smo troje policijskih kola ispred kafica gde su se uglavnom odigravale Srpske zurke bas kao i te veceri... Nismo videli ubistvo nego smo za sve culi sutradan, tj juce, Mogu reci samo da na celom ostrvu devedeset posto ljudi su tinejdzeri iz Britanije, ostatak su uglavnom Srbi, Italijani, Poljaci, Rumuni i po koji starosedeoc Grk... Od svih nas ovde ubedljivo najgori smo mi Srbi koji smo toliko nabedjen narod, da je to neverovatno, ne bih da generalizujem ali uglavnom velika vecina su takvi, koji samo traze neki razlog da bi napravili incident i dokazali se kako su jaki i bitni, a sto se tice te gamadi koja su ubila tog decka, i treba da trunu u zatvoru, to je najmanje sto su zasluzili...

udbas srBski

pre 6 godina

Cemu cudjenje. Po novinama vidim da su ovi trogloditi iz copora u 30 im. Znaci vaspitavani od roditelja ,obozavatelja i glasaca Milosevica i Seselja. Odrasli uz obrazovanje kroz RTS , Trece oko, Pink i Kosavu, Arkan kao heroj, Ceca kao idel sou biznisa, svetsku zaveru protiv pravednog nebeskog naroda, guslanje SPC.... I onda je najnormalnije da nosis bokser kao neophodan suvenir za letovanje. I sto je najgore, nema spasa posto je Milosevicev kriminalni sistem i dalje opstao. 5 oktobra su samo pustili sefa niz vodu da bi preziveli, aktivirali spavace iz dos koji su oni verovatno i kontrolisali i evo ih i dan danas. Od 45e truju , i trovace do potpunog bioloskog nestanka Srbije. Tako treba!

Darko Arsenijevic

pre 6 godina

Seljaci, tuca na odmoru i jos ubiju coveka gosta stranca. Ko normalan to radi? Izrucenje Americi i ciao. To treba jednostavno resiti.

Drugu stvar ovde treba reci veoma jasno i bez ikakvih predrasuda. Ja zivim u Americi i cesto izadjem. Ovde obezbedjenja lokala aktivno ucestvuju u toku veceri, do nedopustivih razmera, cak gore nego neka zamisliva diktatura, veoma provokativno, bezobrazno, agresivno. Tesko je i zamisliti. Zaista neprijatna pojava. Teoretski obezbedjenje lokala nema absolutno nikakvih razloga da se pa zasto ne reci prosto tako petlja u stvari izmedju gostiju dok nikakvih ociglednih pretnji za bezbednost nema. I nemaju sta da traze izvan lokala.

Petar

pre 6 godina

Srpske huliganske kukavice, smeju samo u čoporu da tuku, tako tipično i vidjeno bezbroj puta. Vidi se da vas niko nije naučio šta su čast, hrabrost i pravičnost. Svi ste vi manji od makovog zrna kada treba da se pokaze hrabrost i ne daj boze da izađete 1 na 1 sa nekim bez podrške iza ledja. Znam vas dobro...

Djordje Cvarkov

pre 6 godina

Tipicno srspski-junacki....9 na 1..ne bi me cudilo da su imali i nozeve i pistolje pri sebi cisto da se nadje. Koje su to iskompleksirane kukavice. Voleo bih da imaju jedno 40 godina da razmisle sta su uradili. Inace sam isto Srbin ali ne podnosim ove debile koji nas svuda po svetu ovako predstavljaju.Sada je samo vazno imati sto vece misice, biti clan neke "navijacke grupe" uz obaveznu tetovazu...Neki manastir, sliku sveca, stihove Gavrila Principa, blok 64, 65,45.... nesto kao-vodja copora...itd...E tu je sustina ovih junaka- samo su hrabri kada su u coporu i kidisu kao hijene na desetostruko slabijeg protivnika jer imaju srce zeca....I bice sve gore....

Dzergjkastrioti

pre 6 godina

zalosno a bas me inyeresuje ishod ovoga gnusnog slucaja.
svi vi koji mislite drugacije samo se na trenutak postavite na mesto familije nastradalog.
zato dozivotne i to u USA.

Antisha

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu.
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.

železara

pre 6 godina

alkohol, droga, ludilo i neobjašnjivi bes i divljaštvo ... prisutno svuda u svetu ... nemam nameru da branim ove naše pećinske ljude ... samo da ukažem da nisu specifikum balkana ... ukucajte na google „beaten to death news world“ i izaći će vam duga duga lista sličnih, istih, gorih primera čojstva i junaštva pomahnitalih mladunaca tzv homo sapiensa kako životinjski u grupama čereče i linčuju pripadnike svoje vrste ... tužno, mnogo tužno ...

BgHQ

pre 6 godina

Nazalost opet je izgubljen zivot,opet smo se "istakli".Placamo danak izgubljenom sistemu vrednosti.Ko se proseta Srbijom prvo ce pored smeca na sve strane i nedovrsenih fasada kuca videti polugole devojke i nabildovane mladice u ogromnim kolicinama.Agresija bukvalno na svakom koraku.Ko god iz celog sveta a i onaj manji deo normalne Srbije bi zeleo da mirno provede bar godisnji odmor mora birati mesta gde nema nasih "domacina i domacica".Ubi nas ova novokomponovana patriJotsko domacinska Srbija.

m.stefan@sbb.rs

pre 6 godina

Ja na ovo gledam drugačije. Vučić će opet da potroši nekoliko miliona eura naših para da umiri familiju ubijenog i celu američku javnost. Mora tako, jer nije red da naši zaslužni i očigledno neophodni građani robijaju u nekoj omraženoj, neruskoj zemlji. To su naši, to su patrijote...a lekari, prosvetari, policija, sudstvo, da ne spomenem penzionere - na njih i ne gledaju kao na žive ljude (od penzije mnogi ne mogu da žive). Pa, doći će i to na red, važno da ih Veliki General nije (baš sasvim) zaboravio...Naravno, treba biti pošten pa reći da je porast nasilja Svetska pojava, ali iživljavanje nad zlosretnikom je postao naš i albanski specijalitet u Evropi. Uostalom, ja razumem kontroverze u svetu, ali ne razumem da je Svetosavski narod ovoliko nisko pao? Nema snage da odvoji sopstveni, najcrnji kukolj, a oduvek smo imali barem tu tradiciju - zaštitu slabih i nejakih. Tito je to dobro znao o Srbima. Setite se velikih Ofanziva, Neretve, Kozare...Ranije, setite se velikih srpskih generala Mišića, Putnika, Stepe...kada su oni zaboravljali žene, decu, starce, ranjenike. Kada su se oni iživljavali nad zarobljenicima, a strasti je bilo i tada - ali pod kontrolom. Ovo danas su životinje, kakvi ljudi? Ko je kriv? Verovatno Petar Petrović sa Karaburme, penzioner.

sarajevo.ba

pre 6 godina

zbogom krcmo balkanska. izbjegavati cu vas i vise, bilo na domacem terenu bilo u inozemstvu eto vam vasi namlatimudosguzos grcka ostrva samo vam fali vise Hrvata i Bosanaca za potpuni haos...ups izvinite oni su prezaokupljeni s HR obalom, na vama je da u Grckoj branite cast ex-yu. 
sve bi vas ja zajedno u Tursku izgleda da su oni jedini koji vam svima skupa mogu stati na kraj, I jedini su koje postujete jer poznajete samo jezik sile.
(Antisha, 08. jul 2017 01:24)

Mi bosanci smo mirni i povuceni.
Salu na stranu,sve si dobro rekao samo ne moze ovakvima niko stati u kraj jer oni idu 10 na 1.

ivana

pre 6 godina

Citam komentare na dailymail stranici i vidim da se svi stranci cude kako je moguce da banda od 10 ljudi bije jednog coveka. Ocigledno je samo kod nas uobicajena praksa da skoce neizivljeni monstrumi na nekog, ne pitajuci se na kog to naskacu, bitno je samo da se urla i sutira po coveku koji lezi. Nadam se da ce bagra da trune u zatvoru, taj ljudski jad nam ne treba u Srbiji.

Srbistanka

pre 6 godina

Pricala sam sinoc sa prijateljicom sa Zakintosa, Grkinjom inace, ako laze ona, lazem i ja. Niko ne zna tacno zbog cega je izbila rasprava (po jednoj verziji, decko je stavio pice na sto za kojim su bili nasi ljudi i odatle krece dalja rasprava i gurkanje), onda je on poceo da bezi a nije platio u toj guzvi pice (mislio je kako da sacuva glavu na ramenima) i tu je reagovalo obezbedjenje i barmen (Grk koji je inace cest gost u Beogradu), trcali su za njim i oborili ga na zemlju, u tom momentu stize rulja sa kojom se pokacio u baru i krece da ga tuce bokserom (ides na odmor a treba ti bokser ok). Niko od prolaznika nije smeo da intervenise zato sto ga je rulja divljacki tukla. Inace decko je imao 22 godine,a tukli su ga odrasli ljudi od preko 30 godina. Saucesce porodici, a zverima koje sramote nasu zemlju zelim dugu robiju (koju ce sigurno i dobiti, bilo da im sude u Grckoj ili Americi).

Gaja

pre 6 godina

Bane zasto samo NBG Pa ceo Beograd je skoro takav.Sta Jerkovic,Dusanovac,Vrcar....nema takvih retarda ima ih svuda...Pogledaj Ruse i Engleze...pa bahatiji su 100 puta od nas.

Dani

pre 6 godina

Bar Cod je kafic gde rade samo nasi ljudi ilegalno, a neki Grk je vlasnik, najgori su, ne umeju oni da se pobiju 1 na 1 nego u sto vecoj grupi, onda su najaci.Ako dolazite ovde na Zakintos bezite od nasih ljudi, jer su veliki prevaranti.

urosevic

pre 6 godina

Nismo mi normalni. I onda posle izigravamo zrtve, kunemo se u svece i svima pricamo kako smo najstariji nebeski narod, a gde god da odemo napravimo neko zesce sr^&e. Saucesce porodici nastradalog. Ovu dvojicu u grcki zatvor, pa neka tamo primenjuju silu.

Pera

pre 6 godina

Pod 1. u Srbiji rasizma gotovo da i nema . Pod 2. Grcka ih pohvatala Grcka im sudi i dobice mnogo vise nego da im se sudi u Srbiji gde je pravosudje odavno reklo laku noc.
Pod 3. Kod nas Premijer javno kaze da nema snage i politicke volje da se obracuna sa ovim sljamom.
I? Sta ocekujete sutra? Pa ovi "partijski pesadinci" od milja zvani navijaci ce spaliti pola Beograda, jer nema pravosudja, nema suda koji ce ga osuditi na par godina i naknadu stete nastale orgijanjem njegove grupe.
Prema tom gledajte. Kada jednog dana proglase pristupanje Srbije Evropskoj Uniji, ovi likovi i kriminalci koji stoje iza njih spalice pola Srbije.

Kirito

pre 6 godina

Izručiti ih Americi, pa neka im oni sude. Neka se oni bakcu s njima, bolje. Znamo kako se kod nas sudi, osude ih na 10 godina, pa ubiju nekog ponovo posle 2 godine...

Kazne i Marketing

pre 6 godina

Konsekvence. To je ono što te koči, sprečava da nešto loše uradiš. Kada voziš 80km na sat u naseljenom mestu, ti nemaš sliku u glavi o mogućoj konsekvenci (kazni) za tih tričavih 30km/h. A konsekvenca može da bude gazenje bicikliste i zatvor od npr 4 god. U tom zatvoru može svašta nešto loše da ti se desi (nastavak konsekvenci). Kada bi u glavi imao sliku sebe u tom zatvoru, ne bi ti palo na pamet da voziš prebrzo. Na Zakintosu si u provodu, neki crnac te
provocira, a ti nemaš sliku u glavi (konsekvencu) da, prebijes li ga, gubiš posao i dobijaš isterivanje iz Grčke (EU) na 5 godina. Ili, ubiješ li ga, ideš u zatvor na 8 godina. Nemaš sliku. A, kad par orangutana oko tebe želi takođe da prebije/ubije, ti gubiš kočnice i krećeš u akciju. Da postoji Neko da ti u tom momentu pokaže sliku smrdljivog zatvora u kome ćeš provesti vreme do 40og rodjendana, ti bi stao! Kada Ceca krije oružje u stanu, ona ne vidi konsekvencu (milion evra, nanogica, blamaža). Ajd sad da je pitamo da li bi sakrila opet? Kad Zmija puca na premijera, on misli da će proći nekažnjeno. Ajd sad da ga pitamo , šta misli o ostatku života u Zabeli. Konsekvence. Na Balkanu, generalno, ima premalo straha od konsekvenci.

wood

pre 6 godina

Redovno update-ujemo nas imidz u svetu na ovakav nacin. Ne mogu nas oprati svi nasi sportisti, filantropi, dok je ovakvog narastaja medju nama. Mi smo zemlja paradoksa, crno i belo, izmesano u jednu veliku bljuvotinu. Ubiti coveka je uzasno, ubiti ga iz namere. monstruozno, ubiti ga u coporu, dok je na zemlji, visetrukim udarcima..e pa za to nemam dovoljno gnusan opis niti rec

Pa kako ne

pre 6 godina

Neshvatljivo je da neko moze da se pridruzi grupi koja tuce jednog. Nekog tuku, on na zemlji, cetvrti dodje i on pocne. Neshvatljivo je dosta toga. Misle da imaju ono dole, a ustvari ga nemaju. Nema danas puno 'smekera' i onih koji ce reci stop, ako vidi da je neko slabiji. Nego udri...Ranije je bilo vise takvih 'smekera' koji su imali ono dole, ali slabije nisu dirali i nikad nisu sa jos nekim uletali u ovo. Ako imas ono dole, pozovi coveka. To kod jedne zivotinje se zna, psa, koji kulira slabije od sebe jer zna sta je i ko je, dok su ljudi totalno odlutali. Pogotovo nase podneblje gde bi svako da bude opasan, ali je opasan samo u grupi. Steta za ovog mladica, sta god da je uradio nije trebalo ovako da se zavrsi. Uopste ima problema jer zadnje generacije u Srbiji nisu ni vaspitavane kako treba, nisu ni procitali nista niti upoznali neke kodekse. Sa starijima ni ne zele da pricaju, a od starijih smekera moze se dosta nauciti. Ali danas svako zna najbolje.

Pablo

pre 6 godina

Kada će da prestane ovo ludilo, kada ćemo prekinuti sa zlom, kada ćemo postati ljudi?
Tuga, ovakve vesti me duboko potresaju pošto sam otac.
Kada ćemo reći dosta ludila???

Bane

pre 6 godina

Ja ne razumem ove sto se cude kako to krenes na more da se odmoris i uzivas u suncu i moru a onda ubijes nekog, pritom cak imas i bokser uz sebe. Ti momci prvo ne rade nista da bi se odmarali, za njih more nije da se odmore i uzivaju na plazi vec da se setaju goli i pokazu misice, tetovaze, zlatne kajle. Zive po NBG blokovima bave se sitnim muljazama i tripuju, a u sebi sanjaju, da su neki ozbiljni krimosi. Vise po ceo dan u teretani. Naravno besni su jer nisu ozbiljni kriminalci i nemaju ozbiljnu lovu...inace bi se besnim kolima sjurili u Budvu da trose tu lovu okruzeni nasim polugolim silikonskim domacicama. Ovako su se busom klackali do Zakintosa, i pilicare u nekom "srpskom" kaficu okruzeni debilima slicnim sebi i tek po kojom ruznjikavom kao rak crvenom britankom koja je tu zalutala pa su malo nervozni i onda ajde da ubijemo nekog da izlecimo komplekse.

Avanturista

pre 6 godina

@
"I think the animals that killed my cousin should spend the rest of their miserable lives in jail. They are a group of cowards and his friends, too. They shoyld have tried to help him. My family will make sure these animals are prosecuted."

Stavio bih vam jos neke zanimljive komentare, ili detalje o tome kako su strani, pre svega britanski mediji izvestili o zbivanjima. Ovaj mi je svakako bio najupecatljiviji. Rodjaka nastradalog decka kaze da ce porodica postarati da dobiju tretman kakav zasluzuju. Kaze doduse i da su mu drugovi kukakvice, jer nista nisu uradili da mu pomognu.
Iako nijedan medij ne kaze sta je motiv, tacnije svi navode da je za sada nepoznat, gotovo svi iskljucuju rasizam, cak i komentatori. Uglavnom svi navode tucu kao razlog, i to onu koju je izazvala grupa Srba koja je prisla za sto Amerikanaca. Tako kaze vecina svedoka.

Treba da vas zanima i stav Grka, posto vecina smatra da usled velike nezaposlenosti u Grckoj nema potrebe za zaposljavanjem drugih nacionalnosti. Tako da imajte u vidu da ce ovakve i slicne epizode sasvim dobro da se olupaju o glavu svim nasim zemljacima koji posao traze upravo u sferi turizma sirom sveta, najvise na Mediteranu ili na kruzerima americkih kompanija. Dobijace fenomenalan tretman ubuduce, uz ovakvu reklamu.

mare

pre 6 godina

Srbin sa britanskim pasošem radi kao obezbedjenje. Ovo se dešvalo po beogradskim splavovima da ubiju nekog pa čist amaterizam.
Obezbedjenje nigde u normalnom svetu ne sme da bije goste već samo da ih izbace na finjaka...
A naši iz obezbedenja prvo što urade je da zabodu pesnicom pa te prebiju, onda ulete i drugi pa te biju zajedno.

Block

pre 6 godina

E bas da vidim da li ce sudjenje u Grckoj da traje 10 godina, da se vraca na pocetak, da vise sudske instance obaraju presude, da se ne zna da li uopste postoji pravosnazna presuda, da se zrtva optuzi da je sama skakala sa ograde, da su dokazi podmetnuti a svedoci lazni, da postoje dokazi koje niko nije video, ali govore da su ubice zapravo neduzne... Mozda bi Grci tu i tamo malo vrdali, ali kako je ubijeni americki drzavljanin, ovi ce to tesko da dozvole izmotavanje na sudjenju. Neka!

Dj

pre 6 godina

Bas sam besan. Molim vas nemojte da nam ih vracate. Stroge kazne samo, da ne prodju kao ovo nase "obezbedjenje" sa splava od pre neku godinu. Gradjani Srbije zele cist obraz i zato ih se odricwmo. Dosta je vise sa tim, prebijanje na smrt, pa ima li neko od te rulje gram mozga i ljudskosti. Trenutak besa udarac, to mi je jasno. Sutirati u glavu bezivotno telo nema ni jednog opravdanja. Mnogo ruzna slika ide u svet po koji put.

Dragan

pre 6 godina

Takvu bagru koja sramoti Srbiju treba zatvoriti doživotno.! To su zločinci koji se prazne na mladića verovatno nedužnog. pitam samo jedno? Šta je toliko skrivio da je morao biti ubijen. i to batinama! i kako to da niko nije pomogao? Pa kakvi su to ljudi tamo? Ako su ljudi?

Globtroter

pre 6 godina

Ako budu imali sreće, prebaciće ih ambasador do BG-a, a onda će se naći po milion za svakoga u Vladi, čisto da se izvadi situacija.

gojko 12

pre 6 godina

Ubijen Američki državljanin to im je otežavajuća okolnost jer će Američki ambasador ispratiti svako suđenje i bez 30-40 godina robije neće proći, o deportaciji i služenju kazne u Srbiji nema govora barem narednih 20 godina.
Grčki zatvori su prepuni albanaca što im je još jedna otežavajuća okolnost.
Mladi pamet u glavu eto kako jedno letovanje - jedna pijana noć može da uništi život i vama i vašim porodicama.

Zi Zi

pre 6 godina

Otisli u provod, napili se, uduvali se, potukli se. Pa sta? Sada ce pocinioci na robiju i to u grcki zatvor, kazu mnogi da su im zatvori kao turski. Tamo ce ih malcice peglati drugi robijasi i to dugo, mnogo dugo! I cemu vise taj autosovinizam i preuzimanje krivice za nesto sto sami niste uradili. Ja jesam Srbin ali ne osecam no trunku krivice zbog ovoga, ovo je delo huligana koje im svaka nacija na svetu. I ne poredite ovo sa slucajem Miladin, tada je Srbija morala da plati, ali ne zbog samog Miladina i njegovih gvozdenih pesnica, vec zbog naseg konzula podmitljivog koji mu je izdao putni list da pobegne iz Amerike. Taj konzul nikada nije odlezao nijedan jedini dan u zatvoru! Nego je Srbija i budzeta platila odstetu zbog njegovog propusta. Ovde toga nema niti ce da bude. Jedino se nadam da nasa drzava nece trazitind se ovima sudi u Srbiji!

predrag stanic

pre 6 godina

ne mogu da razumem da neko ode na odmor da uziva u moru i grckoj zemlj i ostrvima i onda ucestvuje u tuci i ubije coveka. takvi ljudi, cak i tako mladi, nisu zasluzili nikakvu milost. steta je sto se evropa odrekla smrne kazne. ne mozes da ubijes nevinog coveka svesno i da nastavis da zivis. ne moze niko nikoga zbog svadje o bilo cemu da je da ubije drugog coveka. to je meni veliki problem.

Bobu bob, popu pop

pre 6 godina

..."učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom." To nije bila "tuča" ako su cetvorica prebijali jednog. "Kukavicko-razbojnicki cin" ili nesta slicno je u pitanju. Bokseri se tuku, jedan na jedan.

zextra

pre 6 godina

Na Zakintosu obezbedjenje ne izbacuje nego bije iz zadovoljstva....ima sa obe strane problema, i gosti su problematični , ali eto....iskreno usled godinama u nazad ovakvih divljaštava, samo se čekalo ovako nešto.....

R.Tagore

pre 6 godina

Odeš na more, da se odmoriš i provedeš i usput prekineš nečiji život a svoj upropastiš četrdesetogodišnjim tamnovanjem u zatvoru! Kako ljudi olako zapečaćuju svoju sudbinu ali i sudbine drugih. Šteta.

Lifechanger

pre 6 godina

Deco ako citate ovo, okanite se pripadanja navijackim grupama i ostalim kriminalnim organizacijama, jer u mnogo (da ne kazem uvek) slucajeva, samo cete vi ispastati.
Ovi mladici su zavrsili sa svojom mladoscu, a jedna nesrecna porodica vise nece nikad videti svog sina.

Ne dozvolite da se ovo ikada vise desi vasim drugovima a kamoli vama.

Cubura je raj

pre 6 godina

Prazna floskula: svako ima pravo na svoje misljenje, iskrivljeno i pogresno tumacenje sloboda, prava i obaveza pojedinca, odsustvo kucnog vaspitanja i elementarnog obrazovanja, estradizacija svakodnevnog zivota, ekremizacija medija, ofarban pogled u ruzicasto....su stvari koje su ubile ovog nesrecnog momka iz Texasa. Ovi gresnici koji su ga tukli do smrti su puko orudje onoga sto je ovo drustvo htelo da uradi od mladih da ne bi bilo vise pobune u zemlji, kao sto je bilo pocetkom devedesetih. Napravljena je bahata omladina koja umislja da moze sve, jer na to ima demokratsko pravo koje im niko ne moze oduzeti. Iscasena omladina sa iskrivljenom svesti.

NinoNis

pre 6 godina

Preprošle godine se desilo 7 smrtnih slučajeva tokom sezone na Zanteu. Što od posledica opijanja, što od tuča. Čak je nadjeno i jedno obezglavljena telo. Razlika u ovom slucaju je što je nastradali dečko državljanin Amerike i stvar neće moći da se prećutkuje. Uglavnom se kriju ovakve stvari da ostrvo ne bi došlo na los glas.

holivudski frizer

pre 6 godina

ako hocete ukucajte zakyntos killing. Na guglu izadje puno ubistava na ovom ostrvu kao da je ovo mesto pretplaceno za zlocine. Grozno.

Petar

pre 6 godina

Udaranje i šutiranje nogama u glavu je tipično za srpsko podneblje. Retardi ne kontaju da mogu tako ubiti. Sad će na robiju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivković, 8. jul 2017 00:05)
Bilo kakvo udaranje je podjednako opasno. Ne znate ko je kakvog zdravstvenog stanja, da li ima problem sa srcem ili nekim drugim organom,bolest krvi,itd. Nadam se da ce im presesti zivot.