Ponedeljak, 03.07.2017.

20:51

Vavrinka eliminisan u prvom kolu Vimbldona!

Sten Vavrnika poražen je u prvom kolu Vimbldona, pošto ga je u četiri seta pobedio Danil Medvedev, 6:4, 3:6, 6:4, 6:1.

Izvor: PT

Vavrinka eliminisan u prvom kolu Vimbldona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

udri ga bre

pre 6 godina

@Robert: A ti da si se rodio kao guska, ne bi pisao ovakve gluposti, kao šta bi bilo da je... Kao što vidiš, nije ispalo po tvome, a Novak je Medveda ama baš rasturio!

kole

pre 6 godina

@(JoLe, 3. jul 2017 21:14)
pa vavrinka igra dobro protiv boljih igraca,u svakom trenutku moze da razvali novaka,sto je i radio na svakom vecem turniru...

Glavatar

pre 6 godina

Ranije je imao jedan bljesak po sezoni, sad mozda dva-tri, ali je to i dalje par kategorija ispod velike trojke.. da ne kazem malo naprednija boranija iz ostatka tura..

Zigzag

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!
(No1e GOAT by 2022, 03. jul 2017 21:17)
vidim da danas sizofrenija udara na najjace....

Mirko

pre 6 godina

Mari povređen, Stena nema, Nadal je nepoznanica na travi, znači ostadoše deda i Nole da rešavaju pitanje osvajača. Deda je u vrhunskoj formi, msm da nikad bolje nije igrao, Nole je malo mlađi ali je pitanje kako će i da li će proraditi, mada ima indicija da bi mogao dobro da odigra. Nadam se da hoće.
Videćemo za dve nedelje...

Mirko

pre 6 godina

Kada sam sredinom prvog seta pogledao malo meč, i video kako ga rus dere, pomislio sam da bi Wawrinka lako mogao da izgubi i malo olakša put do finala Novaku.

anica

pre 6 godina

@antiDebil
Vavrinka na sljaci i travi dva razlicita igraca. Na travi nema vremena da se namestas, vrlo rizicna podloga, sve je delic sekunde a Vavrinka nije bas eksplozivan u kretanju i nema bas brze noge, a to sto je Novak igrao mlohavo na RG, iskrena da budem jeste, ali je sigurno doprineo i Vavrinkin ubitacan tenis...ona partija je usla u istoriju. Sto se tice Rafinih kolena, nisam ih gledala al igra bolje nego ikad, no ne brini...ne moze on protiv Noleta ovde samo ako lepi uspe da ga otrgne od debla.
Pozdrav drugar!

Zimmermenn

pre 6 godina

Pade Stanimal. Stoji da mu ne leži trava, pa kad još pritegne ono svoje dugme za samouništenje... Ne umanjujem zasluge Medvedeva, odigrao sasvim solidno, čak i dozirano, zrelije nego protiv Novaka u Istbornu. Mariju se očisti put do polufinala u prvom danu, osim ako Conga ne podivlja, ili ovaj mlađani Rus, što da ne. Biće zanimljivo, seča knezova već startovala...

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Noležderi, šta to bi? Kako je moguce da i drugi gube a ne samo Nole?
Ostadoste bez jednog aduta, a sutra vam može i Rodju da dočeka ista sudbina protiv Dugog.

pedja

pre 6 godina

Sklonio se Federeru kao ovaj njemu 2015 na RG kada ga je pustio da dobije 3:0 i dodje odmoran u polufinalu na nejakog Congu a onda u finalu na umornog Novaka.

zex

pre 6 godina

Jednostavno sudare se razliciti stilovi i to je kraj.Vavrinka je realno pet puta bolji igrac ali neodgovara mu taj stil tog igraca kao Novaku Kirios i jos poneki udaraci.Ali za razliku od Vavrinke Novak obicno nelezi drugima zato ih gazi konstantno a to je tesko.Tek sada se moze videti koliko je Novak bio nadmocan kada je ima 14000bodova a Mary 8000.Novak ih je rastavio na komade a u isto vreme je on omogucio Mareju prvo mesto.

The 11th Doctor

pre 6 godina

Sklanjalica za Roćka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kažem, 3. jul 2017 21:13)

Rodžer uopšte nije u tom delu žreba. Pametnice.

Robert

pre 6 godina

Sad kao dodatno poprima na značaju ona Novakova pobeda prošle nedelje nad Medvedevim. Kao "Nole ga razbio u dva seta, iako igra tako dobro i izbacio Vavrinku". No, da je bilo obrnuto, tj. da je Đovak tada izgubio, a Vavac ga danas počistio, komentari bi bili kao i mnogo puta do sada: "daju sve od sebe samo protiv Novaka, a od drugih gube i pre početka meča".

Na stranu to što je Švajcarac došao povređen na WB i više puta mu se ukazivala pomoć u toku meča.

neko iz mase

pre 6 godina

Vavrinka jednostavno nema igru za travu. Te stoga od njega očekivat na travi osvoji VMB je nemoguća misija. Čestitke Medvedevu a vama hejterima malo smanjite doživljaj.

zex

pre 6 godina

Rekoh vec, obozavam kada pocne seca knezova i to sve na GS turnirima.Bas zbog pljuvaca koji svakog dana pljuju Novaka a hvale Federera,Nadala,Vavrinku i td. a onda dodje ovakav dan.Samo polako.

Dragan

pre 6 godina

Medvedev je oduvao ovog svajcarca kao levata.Vavrinka je odigrao dva odlicna GS finala i to bas protiv Novaka.Trava je za njega samo san i nikada nece videti taj trofi, moze samo da sanja.Inace je i on Novakova musterija, a ta dva GS, sto je uzeo od Novaka mu treba odati priznanje.On je vec u godinama i mislim da ce jos vise da pada na ATP listi.Ovo je prilika da vidimo jos ovakvih dobrih meceva i naravno iznenadjenja.

NOV4K

pre 6 godina

Da je Medvedev sa ovoliko odlucnosti i preciznosti odigrao protiv Novaka dobio bi mec. Svi su podigli nivo igre, ovde sve vreme citam da Nadal nema "igru za travu", bojim se da je Novak taj koji mora da podigne nivo svog tenisa.

delboj

pre 6 godina

Nista neocekivano, nikad Vavrinka nije bio ni priblizno dobar na Wibldonu. Manje mu odgovara nego Nadalu. Jednostavno je to prebrza podloga za njega, nema kada da se namjesti na svoje topove od udaraca i to je to.

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!

Danilo

pre 6 godina

"Nepoznati" Rus zaista oduvao Stena koji, iako se čini da ima odličnu igru za travu, samo je dva puta u karijeri došao do 1/4 finala Vimbldona?!
To je samo dokaz koliko je teško biti dobar na sve 4 podloge i koliko je užasno teško biti konstantan.
Posebno me raduje što je Nole u Istbornu ipak u samo dva seta tukao ovog sjajnog Rusa, pripremajući se tako na najbolji način za GS.
I treće, jasno je da ima mnogo sjajnih igrača na svetu, samo je pitanje ko od njih može izdržati taj preteški teret boravka na vrhu.
Poslednje, danas je bio slavljenički dan za Endija jer na putu više nema ni Kirjiosa a ni Stena, tako da do polufinala najveća pretnja mu može biti baš ovaj Medevedev ili Conga. Ono kada te pogledaju bogovi...

baka zna najbolje

pre 6 godina

danas jedan reche, wavrinka ispada u prvom kolu, za sve one koji se ne razumeju u igru na travi, koji prate tenis samo po rang listi i covek bi u pravu , djokovic je ovog izbacio rutinski u istbornu, inache za sve koji govore kako je to bio smesan turnir..

fantom

pre 6 godina

Danil Medvedev je odigrao kao u transu, a Vavrinka je imao povredu levog kolena. Tako da ova pobeda nije iznenađenje, imajući u vidu da je Medvedev mnogo napredovao a od danas je 49 teniser sveta, njegov najbolji plasman u karijeri. Sten D Men će pokušati sledeće godine da u Londonu kompletira grend slem karijere, ali je pitanje šta će biti pošto će tada imati 33 godine.

Čubaka

pre 6 godina

Odličan mali Medvedev, ne bi me čudilo da ovaj Vimbldon osvoji neko potpuno novi, možda baš Dimitri ili Zverev. U svakom slučaju, lep tenis je pokazao. Samo napred!

navika

pre 6 godina

@samo kazem
Opet druze nemoj da kazes,prvo lupas o nosiocima(zasto, i da nadal treba da bude 2. a sad "sklanjalica za Rocka). Druze on je u Endijevom delu zreba... nemoj da kazes nista.

mr

pre 6 godina

Novak je ovog klinca preslišao pre par dana,a videlo se danas da Medvedev ima igru za travu.Takodje,nije tremaroš.Proći će on daleko na ovogodišnjem turniru.Wawrinki će vimbldon ostati sanak pusti.

Markoni

pre 6 godina

Kada je Nole osvojio Istborn bio sam u fazonu "ajde ne hvalite ga ovde na sva usta, igrao protiv tamo nekog Medvedeva I ostalih" ali posle ovoga kapiram da sam glup I da je Novak napravio dobar potez, cilj je bio da podigne samopouzdanje, da oseti travu I da se priseti osecaja osvanja trofeja. Ajde!

zorz ns

pre 6 godina

Da li je to onaj isti Medvedev koga je pre neki dan pobedio Djokovic i za koga su vrsni poznavaoci tenisa rekli da je slab igrac? Molim da mi neko objasni, posto se ne razumem.
Inace, svaka cast Rusu, ali mi je zao sto je Stan izgubio.

Srdjan

pre 6 godina

Nije ovo bas veliko iznenadjenje. Rus moze igarti jako dobro, trava je idealna za njegov stil igre, a Vavrinka na WB nikad nije igrao dobro.

Cockneeey

pre 6 godina

Ne zna čovek na travi i to ti je, kao da uvek kasni na udarac, loše se kreće i, stoga, pravi mnogo grešaka. Tu se i priča oko career-slema završava. Naravno, ovo nikako ne znači da Sten nije među favoritima na ostalim slemovima. Jednostavno, trava mu ne leži, ima averziju prema njoj, i tu se priča završava. Lepo igra Medvedev, atraktivan i napadački tenis. Voleo bih da što dalje dogura :D

mare

pre 6 godina

Nista neocekivano. Vavrinka na Vimbldonu nikad nije imao neke posebne rezultate, cak je dosta puta ispadao u prvom kolu ovog turnira. Ovo mu je vec sesti put da ispada u prvom kolu ovog turnira od 2005 godine. Od toga 4 puta nakon 2010 godine. Jedino je 2014 i 2015 dosao do cetvrtfinala, i to mu je najbolji rezultat ovde. Jednostavno nema covek igru za travu. Danas je imao samo jedan as.

Peđa

pre 6 godina

Iznenađenje, nema šta... Nije smeo Vavrinka sebi to da dozvoli, ipak je on jako kvalitetan igrač. Mada, godinama već u prvom kolu Vimbldona ispadne poneki vrhunski igrač... Ovog puta, to je Švajcarac.

Nebojša

pre 6 godina

To je taj Stan D Man! To je taj Stanimal! E moj Svicarce, da ti nije naseg velikodusnog Nole, ne bi ti ni primirisao Grandslam trofeju..
(JoLe, 03. jul 2017 21:14)

U prva dva grenslema koja je Stan uzeo dobio je Nadala(Australija) i Federera(RG) e da njih nije bilo odnosno da je neko drugi bio na njihovom mestu možda ih ne bi osvojio šta ti misliš.

Rale, svedok zlocina

pre 6 godina

Mec Vavrinka Medvedev prenosile tri televizije. Prvi put sam to video u zivotu.
A meca sto se tice, iznenadjenje. Uzeo
Sten set.

Robert

pre 6 godina

Ccccc... Ni reči o tome da je bio povređen i da se stanje kolena pogoršavalo u toku meča. Pretpostavljam da bi za domaćeg igrača to bilo naznačeno još u naslovu, čisto da se zna odmah.

Nebojša

pre 6 godina

Wavrinka jednostavno nije isti igrač na travi i na ostalim podlogama zato verovatno nikada ni neće kompletirati grenslem mada imaće još priliku ili dve što se tiče Medvedeva zrelo i odlično je odigrao inače Novak ga je dobio neki dan 6-4 6-4 da se zna pošto su pojedini potcenjivali protivnike sa kojima je igrao u Istbornu videćemo sutra Tima protiv Pospisila.

kojot

pre 6 godina

Da li postoji opcija Wimblendon, da se mogu sve vesti sa turnira pogledati ili nesto to ne funkcionise kod mene?
Sto se tice Vavrinke, manje vise ocekivano.Mozda ne bas vec u prvom kolu da ispadne, ali mu prosto ne lezi trava.

antiDebil

pre 6 godina

Ocekivano.
Njemu je potrebno vreme da se namesti na udarac i onda raspaljuje. Ne koristi snagu protivnickog udarca i ne udara loptu u penjanju, vec se usidri pozadi, ceka da ona krene da ponire, namesta se i udara, a za takvu igru na travi jednostavno nema vremena sve je dosta brze !!
Najveca misterija mi je zasto je Novak u njihovim mecevima igrao onako mlohavo ? Kada ga je napadao u 90% slucajeva uzme poen, kada prebacuje sa njim i kada ga pusti dovoljno dugo da se namesti na udarac obicno gubi poene. Na USO je vukao povredu, na RG je bio veliki pritisak, ali opet...
Ova trojica Rusa Medjedev, Kacanov i Rubljev obecavaju !

flamingos roze-plavi

pre 6 godina

Ja bi eliminiso ovog Medvedeva zbog ružne igre. Prosto mi je bilo neprijatno da gledam tu ružnu tehniku bekenda, a i ostalo je ružno, pa i on sam. Vavrinkica je baš sladak i ima jake noge, milina za gledati njegov bekend i frizuru. Mislio sam da će da pobedi i sad sam tužan.

MsK

pre 6 godina

Eto, prvo predaja nosioca iz Marijeve polovine, a sada i prvo ispadanje jednog od favorita iz senke – 5. Nosioca Vavrinke...opet iz Marijeve polovinke..
E, sad, što mi se stalno premotava po glavi taj Vimbldon 2013, ne znam ni sam...

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!

Danilo

pre 6 godina

"Nepoznati" Rus zaista oduvao Stena koji, iako se čini da ima odličnu igru za travu, samo je dva puta u karijeri došao do 1/4 finala Vimbldona?!
To je samo dokaz koliko je teško biti dobar na sve 4 podloge i koliko je užasno teško biti konstantan.
Posebno me raduje što je Nole u Istbornu ipak u samo dva seta tukao ovog sjajnog Rusa, pripremajući se tako na najbolji način za GS.
I treće, jasno je da ima mnogo sjajnih igrača na svetu, samo je pitanje ko od njih može izdržati taj preteški teret boravka na vrhu.
Poslednje, danas je bio slavljenički dan za Endija jer na putu više nema ni Kirjiosa a ni Stena, tako da do polufinala najveća pretnja mu može biti baš ovaj Medevedev ili Conga. Ono kada te pogledaju bogovi...

baka zna najbolje

pre 6 godina

danas jedan reche, wavrinka ispada u prvom kolu, za sve one koji se ne razumeju u igru na travi, koji prate tenis samo po rang listi i covek bi u pravu , djokovic je ovog izbacio rutinski u istbornu, inache za sve koji govore kako je to bio smesan turnir..

mr

pre 6 godina

Novak je ovog klinca preslišao pre par dana,a videlo se danas da Medvedev ima igru za travu.Takodje,nije tremaroš.Proći će on daleko na ovogodišnjem turniru.Wawrinki će vimbldon ostati sanak pusti.

Rale, svedok zlocina

pre 6 godina

Mec Vavrinka Medvedev prenosile tri televizije. Prvi put sam to video u zivotu.
A meca sto se tice, iznenadjenje. Uzeo
Sten set.

Srdjan

pre 6 godina

Nije ovo bas veliko iznenadjenje. Rus moze igarti jako dobro, trava je idealna za njegov stil igre, a Vavrinka na WB nikad nije igrao dobro.

zex

pre 6 godina

Jednostavno sudare se razliciti stilovi i to je kraj.Vavrinka je realno pet puta bolji igrac ali neodgovara mu taj stil tog igraca kao Novaku Kirios i jos poneki udaraci.Ali za razliku od Vavrinke Novak obicno nelezi drugima zato ih gazi konstantno a to je tesko.Tek sada se moze videti koliko je Novak bio nadmocan kada je ima 14000bodova a Mary 8000.Novak ih je rastavio na komade a u isto vreme je on omogucio Mareju prvo mesto.

fantom

pre 6 godina

Danil Medvedev je odigrao kao u transu, a Vavrinka je imao povredu levog kolena. Tako da ova pobeda nije iznenađenje, imajući u vidu da je Medvedev mnogo napredovao a od danas je 49 teniser sveta, njegov najbolji plasman u karijeri. Sten D Men će pokušati sledeće godine da u Londonu kompletira grend slem karijere, ali je pitanje šta će biti pošto će tada imati 33 godine.

Markoni

pre 6 godina

Kada je Nole osvojio Istborn bio sam u fazonu "ajde ne hvalite ga ovde na sva usta, igrao protiv tamo nekog Medvedeva I ostalih" ali posle ovoga kapiram da sam glup I da je Novak napravio dobar potez, cilj je bio da podigne samopouzdanje, da oseti travu I da se priseti osecaja osvanja trofeja. Ajde!

Čubaka

pre 6 godina

Odličan mali Medvedev, ne bi me čudilo da ovaj Vimbldon osvoji neko potpuno novi, možda baš Dimitri ili Zverev. U svakom slučaju, lep tenis je pokazao. Samo napred!

anica

pre 6 godina

@antiDebil
Vavrinka na sljaci i travi dva razlicita igraca. Na travi nema vremena da se namestas, vrlo rizicna podloga, sve je delic sekunde a Vavrinka nije bas eksplozivan u kretanju i nema bas brze noge, a to sto je Novak igrao mlohavo na RG, iskrena da budem jeste, ali je sigurno doprineo i Vavrinkin ubitacan tenis...ona partija je usla u istoriju. Sto se tice Rafinih kolena, nisam ih gledala al igra bolje nego ikad, no ne brini...ne moze on protiv Noleta ovde samo ako lepi uspe da ga otrgne od debla.
Pozdrav drugar!

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Noležderi, šta to bi? Kako je moguce da i drugi gube a ne samo Nole?
Ostadoste bez jednog aduta, a sutra vam može i Rodju da dočeka ista sudbina protiv Dugog.

kojot

pre 6 godina

Da li postoji opcija Wimblendon, da se mogu sve vesti sa turnira pogledati ili nesto to ne funkcionise kod mene?
Sto se tice Vavrinke, manje vise ocekivano.Mozda ne bas vec u prvom kolu da ispadne, ali mu prosto ne lezi trava.

zex

pre 6 godina

Rekoh vec, obozavam kada pocne seca knezova i to sve na GS turnirima.Bas zbog pljuvaca koji svakog dana pljuju Novaka a hvale Federera,Nadala,Vavrinku i td. a onda dodje ovakav dan.Samo polako.

Zimmermenn

pre 6 godina

Pade Stanimal. Stoji da mu ne leži trava, pa kad još pritegne ono svoje dugme za samouništenje... Ne umanjujem zasluge Medvedeva, odigrao sasvim solidno, čak i dozirano, zrelije nego protiv Novaka u Istbornu. Mariju se očisti put do polufinala u prvom danu, osim ako Conga ne podivlja, ili ovaj mlađani Rus, što da ne. Biće zanimljivo, seča knezova već startovala...

The 11th Doctor

pre 6 godina

Sklanjalica za Roćka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kažem, 3. jul 2017 21:13)

Rodžer uopšte nije u tom delu žreba. Pametnice.

NOV4K

pre 6 godina

Da je Medvedev sa ovoliko odlucnosti i preciznosti odigrao protiv Novaka dobio bi mec. Svi su podigli nivo igre, ovde sve vreme citam da Nadal nema "igru za travu", bojim se da je Novak taj koji mora da podigne nivo svog tenisa.

pedja

pre 6 godina

Sklonio se Federeru kao ovaj njemu 2015 na RG kada ga je pustio da dobije 3:0 i dodje odmoran u polufinalu na nejakog Congu a onda u finalu na umornog Novaka.

delboj

pre 6 godina

Nista neocekivano, nikad Vavrinka nije bio ni priblizno dobar na Wibldonu. Manje mu odgovara nego Nadalu. Jednostavno je to prebrza podloga za njega, nema kada da se namjesti na svoje topove od udaraca i to je to.

neko iz mase

pre 6 godina

Vavrinka jednostavno nema igru za travu. Te stoga od njega očekivat na travi osvoji VMB je nemoguća misija. Čestitke Medvedevu a vama hejterima malo smanjite doživljaj.

Dragan

pre 6 godina

Medvedev je oduvao ovog svajcarca kao levata.Vavrinka je odigrao dva odlicna GS finala i to bas protiv Novaka.Trava je za njega samo san i nikada nece videti taj trofi, moze samo da sanja.Inace je i on Novakova musterija, a ta dva GS, sto je uzeo od Novaka mu treba odati priznanje.On je vec u godinama i mislim da ce jos vise da pada na ATP listi.Ovo je prilika da vidimo jos ovakvih dobrih meceva i naravno iznenadjenja.

MsK

pre 6 godina

Eto, prvo predaja nosioca iz Marijeve polovine, a sada i prvo ispadanje jednog od favorita iz senke – 5. Nosioca Vavrinke...opet iz Marijeve polovinke..
E, sad, što mi se stalno premotava po glavi taj Vimbldon 2013, ne znam ni sam...

mare

pre 6 godina

Nista neocekivano. Vavrinka na Vimbldonu nikad nije imao neke posebne rezultate, cak je dosta puta ispadao u prvom kolu ovog turnira. Ovo mu je vec sesti put da ispada u prvom kolu ovog turnira od 2005 godine. Od toga 4 puta nakon 2010 godine. Jedino je 2014 i 2015 dosao do cetvrtfinala, i to mu je najbolji rezultat ovde. Jednostavno nema covek igru za travu. Danas je imao samo jedan as.

zorz ns

pre 6 godina

Da li je to onaj isti Medvedev koga je pre neki dan pobedio Djokovic i za koga su vrsni poznavaoci tenisa rekli da je slab igrac? Molim da mi neko objasni, posto se ne razumem.
Inace, svaka cast Rusu, ali mi je zao sto je Stan izgubio.

Robert

pre 6 godina

Ccccc... Ni reči o tome da je bio povređen i da se stanje kolena pogoršavalo u toku meča. Pretpostavljam da bi za domaćeg igrača to bilo naznačeno još u naslovu, čisto da se zna odmah.

antiDebil

pre 6 godina

Ocekivano.
Njemu je potrebno vreme da se namesti na udarac i onda raspaljuje. Ne koristi snagu protivnickog udarca i ne udara loptu u penjanju, vec se usidri pozadi, ceka da ona krene da ponire, namesta se i udara, a za takvu igru na travi jednostavno nema vremena sve je dosta brze !!
Najveca misterija mi je zasto je Novak u njihovim mecevima igrao onako mlohavo ? Kada ga je napadao u 90% slucajeva uzme poen, kada prebacuje sa njim i kada ga pusti dovoljno dugo da se namesti na udarac obicno gubi poene. Na USO je vukao povredu, na RG je bio veliki pritisak, ali opet...
Ova trojica Rusa Medjedev, Kacanov i Rubljev obecavaju !

Nebojša

pre 6 godina

Wavrinka jednostavno nije isti igrač na travi i na ostalim podlogama zato verovatno nikada ni neće kompletirati grenslem mada imaće još priliku ili dve što se tiče Medvedeva zrelo i odlično je odigrao inače Novak ga je dobio neki dan 6-4 6-4 da se zna pošto su pojedini potcenjivali protivnike sa kojima je igrao u Istbornu videćemo sutra Tima protiv Pospisila.

Robert

pre 6 godina

Sad kao dodatno poprima na značaju ona Novakova pobeda prošle nedelje nad Medvedevim. Kao "Nole ga razbio u dva seta, iako igra tako dobro i izbacio Vavrinku". No, da je bilo obrnuto, tj. da je Đovak tada izgubio, a Vavac ga danas počistio, komentari bi bili kao i mnogo puta do sada: "daju sve od sebe samo protiv Novaka, a od drugih gube i pre početka meča".

Na stranu to što je Švajcarac došao povređen na WB i više puta mu se ukazivala pomoć u toku meča.

Peđa

pre 6 godina

Iznenađenje, nema šta... Nije smeo Vavrinka sebi to da dozvoli, ipak je on jako kvalitetan igrač. Mada, godinama već u prvom kolu Vimbldona ispadne poneki vrhunski igrač... Ovog puta, to je Švajcarac.

Nebojša

pre 6 godina

To je taj Stan D Man! To je taj Stanimal! E moj Svicarce, da ti nije naseg velikodusnog Nole, ne bi ti ni primirisao Grandslam trofeju..
(JoLe, 03. jul 2017 21:14)

U prva dva grenslema koja je Stan uzeo dobio je Nadala(Australija) i Federera(RG) e da njih nije bilo odnosno da je neko drugi bio na njihovom mestu možda ih ne bi osvojio šta ti misliš.

Mirko

pre 6 godina

Mari povređen, Stena nema, Nadal je nepoznanica na travi, znači ostadoše deda i Nole da rešavaju pitanje osvajača. Deda je u vrhunskoj formi, msm da nikad bolje nije igrao, Nole je malo mlađi ali je pitanje kako će i da li će proraditi, mada ima indicija da bi mogao dobro da odigra. Nadam se da hoće.
Videćemo za dve nedelje...

Glavatar

pre 6 godina

Ranije je imao jedan bljesak po sezoni, sad mozda dva-tri, ali je to i dalje par kategorija ispod velike trojke.. da ne kazem malo naprednija boranija iz ostatka tura..

Cockneeey

pre 6 godina

Ne zna čovek na travi i to ti je, kao da uvek kasni na udarac, loše se kreće i, stoga, pravi mnogo grešaka. Tu se i priča oko career-slema završava. Naravno, ovo nikako ne znači da Sten nije među favoritima na ostalim slemovima. Jednostavno, trava mu ne leži, ima averziju prema njoj, i tu se priča završava. Lepo igra Medvedev, atraktivan i napadački tenis. Voleo bih da što dalje dogura :D

Zigzag

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!
(No1e GOAT by 2022, 03. jul 2017 21:17)
vidim da danas sizofrenija udara na najjace....

navika

pre 6 godina

@samo kazem
Opet druze nemoj da kazes,prvo lupas o nosiocima(zasto, i da nadal treba da bude 2. a sad "sklanjalica za Rocka). Druze on je u Endijevom delu zreba... nemoj da kazes nista.

flamingos roze-plavi

pre 6 godina

Ja bi eliminiso ovog Medvedeva zbog ružne igre. Prosto mi je bilo neprijatno da gledam tu ružnu tehniku bekenda, a i ostalo je ružno, pa i on sam. Vavrinkica je baš sladak i ima jake noge, milina za gledati njegov bekend i frizuru. Mislio sam da će da pobedi i sad sam tužan.

udri ga bre

pre 6 godina

@Robert: A ti da si se rodio kao guska, ne bi pisao ovakve gluposti, kao šta bi bilo da je... Kao što vidiš, nije ispalo po tvome, a Novak je Medveda ama baš rasturio!

kole

pre 6 godina

@(JoLe, 3. jul 2017 21:14)
pa vavrinka igra dobro protiv boljih igraca,u svakom trenutku moze da razvali novaka,sto je i radio na svakom vecem turniru...

Mirko

pre 6 godina

Kada sam sredinom prvog seta pogledao malo meč, i video kako ga rus dere, pomislio sam da bi Wawrinka lako mogao da izgubi i malo olakša put do finala Novaku.

NOV4K

pre 6 godina

Da je Medvedev sa ovoliko odlucnosti i preciznosti odigrao protiv Novaka dobio bi mec. Svi su podigli nivo igre, ovde sve vreme citam da Nadal nema "igru za travu", bojim se da je Novak taj koji mora da podigne nivo svog tenisa.

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!

flamingos roze-plavi

pre 6 godina

Ja bi eliminiso ovog Medvedeva zbog ružne igre. Prosto mi je bilo neprijatno da gledam tu ružnu tehniku bekenda, a i ostalo je ružno, pa i on sam. Vavrinkica je baš sladak i ima jake noge, milina za gledati njegov bekend i frizuru. Mislio sam da će da pobedi i sad sam tužan.

pedja

pre 6 godina

Sklonio se Federeru kao ovaj njemu 2015 na RG kada ga je pustio da dobije 3:0 i dodje odmoran u polufinalu na nejakog Congu a onda u finalu na umornog Novaka.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Noležderi, šta to bi? Kako je moguce da i drugi gube a ne samo Nole?
Ostadoste bez jednog aduta, a sutra vam može i Rodju da dočeka ista sudbina protiv Dugog.

Robert

pre 6 godina

Sad kao dodatno poprima na značaju ona Novakova pobeda prošle nedelje nad Medvedevim. Kao "Nole ga razbio u dva seta, iako igra tako dobro i izbacio Vavrinku". No, da je bilo obrnuto, tj. da je Đovak tada izgubio, a Vavac ga danas počistio, komentari bi bili kao i mnogo puta do sada: "daju sve od sebe samo protiv Novaka, a od drugih gube i pre početka meča".

Na stranu to što je Švajcarac došao povređen na WB i više puta mu se ukazivala pomoć u toku meča.

Čubaka

pre 6 godina

Odličan mali Medvedev, ne bi me čudilo da ovaj Vimbldon osvoji neko potpuno novi, možda baš Dimitri ili Zverev. U svakom slučaju, lep tenis je pokazao. Samo napred!

anica

pre 6 godina

@antiDebil
Vavrinka na sljaci i travi dva razlicita igraca. Na travi nema vremena da se namestas, vrlo rizicna podloga, sve je delic sekunde a Vavrinka nije bas eksplozivan u kretanju i nema bas brze noge, a to sto je Novak igrao mlohavo na RG, iskrena da budem jeste, ali je sigurno doprineo i Vavrinkin ubitacan tenis...ona partija je usla u istoriju. Sto se tice Rafinih kolena, nisam ih gledala al igra bolje nego ikad, no ne brini...ne moze on protiv Noleta ovde samo ako lepi uspe da ga otrgne od debla.
Pozdrav drugar!

Danilo

pre 6 godina

"Nepoznati" Rus zaista oduvao Stena koji, iako se čini da ima odličnu igru za travu, samo je dva puta u karijeri došao do 1/4 finala Vimbldona?!
To je samo dokaz koliko je teško biti dobar na sve 4 podloge i koliko je užasno teško biti konstantan.
Posebno me raduje što je Nole u Istbornu ipak u samo dva seta tukao ovog sjajnog Rusa, pripremajući se tako na najbolji način za GS.
I treće, jasno je da ima mnogo sjajnih igrača na svetu, samo je pitanje ko od njih može izdržati taj preteški teret boravka na vrhu.
Poslednje, danas je bio slavljenički dan za Endija jer na putu više nema ni Kirjiosa a ni Stena, tako da do polufinala najveća pretnja mu može biti baš ovaj Medevedev ili Conga. Ono kada te pogledaju bogovi...

fantom

pre 6 godina

Danil Medvedev je odigrao kao u transu, a Vavrinka je imao povredu levog kolena. Tako da ova pobeda nije iznenađenje, imajući u vidu da je Medvedev mnogo napredovao a od danas je 49 teniser sveta, njegov najbolji plasman u karijeri. Sten D Men će pokušati sledeće godine da u Londonu kompletira grend slem karijere, ali je pitanje šta će biti pošto će tada imati 33 godine.

kole

pre 6 godina

@(JoLe, 3. jul 2017 21:14)
pa vavrinka igra dobro protiv boljih igraca,u svakom trenutku moze da razvali novaka,sto je i radio na svakom vecem turniru...

zex

pre 6 godina

Rekoh vec, obozavam kada pocne seca knezova i to sve na GS turnirima.Bas zbog pljuvaca koji svakog dana pljuju Novaka a hvale Federera,Nadala,Vavrinku i td. a onda dodje ovakav dan.Samo polako.

baka zna najbolje

pre 6 godina

danas jedan reche, wavrinka ispada u prvom kolu, za sve one koji se ne razumeju u igru na travi, koji prate tenis samo po rang listi i covek bi u pravu , djokovic je ovog izbacio rutinski u istbornu, inache za sve koji govore kako je to bio smesan turnir..

Robert

pre 6 godina

Ccccc... Ni reči o tome da je bio povređen i da se stanje kolena pogoršavalo u toku meča. Pretpostavljam da bi za domaćeg igrača to bilo naznačeno još u naslovu, čisto da se zna odmah.

Nebojša

pre 6 godina

To je taj Stan D Man! To je taj Stanimal! E moj Svicarce, da ti nije naseg velikodusnog Nole, ne bi ti ni primirisao Grandslam trofeju..
(JoLe, 03. jul 2017 21:14)

U prva dva grenslema koja je Stan uzeo dobio je Nadala(Australija) i Federera(RG) e da njih nije bilo odnosno da je neko drugi bio na njihovom mestu možda ih ne bi osvojio šta ti misliš.

Zigzag

pre 6 godina

Znaci, nista od 'career grand slam-a' i nista od prvog mesta za Stana. A neki su pre samo par dana pricali da je mali Medvedev boranija i da Djokovic samo takve moze da dobije... Naravno, englezi su znali da je Stan najbolja opcija da se nadje u zrebu na strani Marija pa se je to 'slucajno' bas tako i poklopilo... I jos su mu ubacili povredjenog Kyrgiosa koji je vec odustao. Sada nema ko da pobedi Marija do finala. Skroz providno. Nema veze jer No1e ce sve da ih pocepa!!!
(No1e GOAT by 2022, 03. jul 2017 21:17)
vidim da danas sizofrenija udara na najjace....

mr

pre 6 godina

Novak je ovog klinca preslišao pre par dana,a videlo se danas da Medvedev ima igru za travu.Takodje,nije tremaroš.Proći će on daleko na ovogodišnjem turniru.Wawrinki će vimbldon ostati sanak pusti.

Rale, svedok zlocina

pre 6 godina

Mec Vavrinka Medvedev prenosile tri televizije. Prvi put sam to video u zivotu.
A meca sto se tice, iznenadjenje. Uzeo
Sten set.

MsK

pre 6 godina

Eto, prvo predaja nosioca iz Marijeve polovine, a sada i prvo ispadanje jednog od favorita iz senke – 5. Nosioca Vavrinke...opet iz Marijeve polovinke..
E, sad, što mi se stalno premotava po glavi taj Vimbldon 2013, ne znam ni sam...

zex

pre 6 godina

Jednostavno sudare se razliciti stilovi i to je kraj.Vavrinka je realno pet puta bolji igrac ali neodgovara mu taj stil tog igraca kao Novaku Kirios i jos poneki udaraci.Ali za razliku od Vavrinke Novak obicno nelezi drugima zato ih gazi konstantno a to je tesko.Tek sada se moze videti koliko je Novak bio nadmocan kada je ima 14000bodova a Mary 8000.Novak ih je rastavio na komade a u isto vreme je on omogucio Mareju prvo mesto.

Srdjan

pre 6 godina

Nije ovo bas veliko iznenadjenje. Rus moze igarti jako dobro, trava je idealna za njegov stil igre, a Vavrinka na WB nikad nije igrao dobro.

Markoni

pre 6 godina

Kada je Nole osvojio Istborn bio sam u fazonu "ajde ne hvalite ga ovde na sva usta, igrao protiv tamo nekog Medvedeva I ostalih" ali posle ovoga kapiram da sam glup I da je Novak napravio dobar potez, cilj je bio da podigne samopouzdanje, da oseti travu I da se priseti osecaja osvanja trofeja. Ajde!

The 11th Doctor

pre 6 godina

Sklanjalica za Roćka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo kažem, 3. jul 2017 21:13)

Rodžer uopšte nije u tom delu žreba. Pametnice.

Dragan

pre 6 godina

Medvedev je oduvao ovog svajcarca kao levata.Vavrinka je odigrao dva odlicna GS finala i to bas protiv Novaka.Trava je za njega samo san i nikada nece videti taj trofi, moze samo da sanja.Inace je i on Novakova musterija, a ta dva GS, sto je uzeo od Novaka mu treba odati priznanje.On je vec u godinama i mislim da ce jos vise da pada na ATP listi.Ovo je prilika da vidimo jos ovakvih dobrih meceva i naravno iznenadjenja.

Mirko

pre 6 godina

Kada sam sredinom prvog seta pogledao malo meč, i video kako ga rus dere, pomislio sam da bi Wawrinka lako mogao da izgubi i malo olakša put do finala Novaku.

Mirko

pre 6 godina

Mari povređen, Stena nema, Nadal je nepoznanica na travi, znači ostadoše deda i Nole da rešavaju pitanje osvajača. Deda je u vrhunskoj formi, msm da nikad bolje nije igrao, Nole je malo mlađi ali je pitanje kako će i da li će proraditi, mada ima indicija da bi mogao dobro da odigra. Nadam se da hoće.
Videćemo za dve nedelje...

zorz ns

pre 6 godina

Da li je to onaj isti Medvedev koga je pre neki dan pobedio Djokovic i za koga su vrsni poznavaoci tenisa rekli da je slab igrac? Molim da mi neko objasni, posto se ne razumem.
Inace, svaka cast Rusu, ali mi je zao sto je Stan izgubio.

antiDebil

pre 6 godina

Ocekivano.
Njemu je potrebno vreme da se namesti na udarac i onda raspaljuje. Ne koristi snagu protivnickog udarca i ne udara loptu u penjanju, vec se usidri pozadi, ceka da ona krene da ponire, namesta se i udara, a za takvu igru na travi jednostavno nema vremena sve je dosta brze !!
Najveca misterija mi je zasto je Novak u njihovim mecevima igrao onako mlohavo ? Kada ga je napadao u 90% slucajeva uzme poen, kada prebacuje sa njim i kada ga pusti dovoljno dugo da se namesti na udarac obicno gubi poene. Na USO je vukao povredu, na RG je bio veliki pritisak, ali opet...
Ova trojica Rusa Medjedev, Kacanov i Rubljev obecavaju !

kojot

pre 6 godina

Da li postoji opcija Wimblendon, da se mogu sve vesti sa turnira pogledati ili nesto to ne funkcionise kod mene?
Sto se tice Vavrinke, manje vise ocekivano.Mozda ne bas vec u prvom kolu da ispadne, ali mu prosto ne lezi trava.

Zimmermenn

pre 6 godina

Pade Stanimal. Stoji da mu ne leži trava, pa kad još pritegne ono svoje dugme za samouništenje... Ne umanjujem zasluge Medvedeva, odigrao sasvim solidno, čak i dozirano, zrelije nego protiv Novaka u Istbornu. Mariju se očisti put do polufinala u prvom danu, osim ako Conga ne podivlja, ili ovaj mlađani Rus, što da ne. Biće zanimljivo, seča knezova već startovala...

Glavatar

pre 6 godina

Ranije je imao jedan bljesak po sezoni, sad mozda dva-tri, ali je to i dalje par kategorija ispod velike trojke.. da ne kazem malo naprednija boranija iz ostatka tura..

neko iz mase

pre 6 godina

Vavrinka jednostavno nema igru za travu. Te stoga od njega očekivat na travi osvoji VMB je nemoguća misija. Čestitke Medvedevu a vama hejterima malo smanjite doživljaj.

Nebojša

pre 6 godina

Wavrinka jednostavno nije isti igrač na travi i na ostalim podlogama zato verovatno nikada ni neće kompletirati grenslem mada imaće još priliku ili dve što se tiče Medvedeva zrelo i odlično je odigrao inače Novak ga je dobio neki dan 6-4 6-4 da se zna pošto su pojedini potcenjivali protivnike sa kojima je igrao u Istbornu videćemo sutra Tima protiv Pospisila.

navika

pre 6 godina

@samo kazem
Opet druze nemoj da kazes,prvo lupas o nosiocima(zasto, i da nadal treba da bude 2. a sad "sklanjalica za Rocka). Druze on je u Endijevom delu zreba... nemoj da kazes nista.

mare

pre 6 godina

Nista neocekivano. Vavrinka na Vimbldonu nikad nije imao neke posebne rezultate, cak je dosta puta ispadao u prvom kolu ovog turnira. Ovo mu je vec sesti put da ispada u prvom kolu ovog turnira od 2005 godine. Od toga 4 puta nakon 2010 godine. Jedino je 2014 i 2015 dosao do cetvrtfinala, i to mu je najbolji rezultat ovde. Jednostavno nema covek igru za travu. Danas je imao samo jedan as.

udri ga bre

pre 6 godina

@Robert: A ti da si se rodio kao guska, ne bi pisao ovakve gluposti, kao šta bi bilo da je... Kao što vidiš, nije ispalo po tvome, a Novak je Medveda ama baš rasturio!

Cockneeey

pre 6 godina

Ne zna čovek na travi i to ti je, kao da uvek kasni na udarac, loše se kreće i, stoga, pravi mnogo grešaka. Tu se i priča oko career-slema završava. Naravno, ovo nikako ne znači da Sten nije među favoritima na ostalim slemovima. Jednostavno, trava mu ne leži, ima averziju prema njoj, i tu se priča završava. Lepo igra Medvedev, atraktivan i napadački tenis. Voleo bih da što dalje dogura :D

Peđa

pre 6 godina

Iznenađenje, nema šta... Nije smeo Vavrinka sebi to da dozvoli, ipak je on jako kvalitetan igrač. Mada, godinama već u prvom kolu Vimbldona ispadne poneki vrhunski igrač... Ovog puta, to je Švajcarac.

delboj

pre 6 godina

Nista neocekivano, nikad Vavrinka nije bio ni priblizno dobar na Wibldonu. Manje mu odgovara nego Nadalu. Jednostavno je to prebrza podloga za njega, nema kada da se namjesti na svoje topove od udaraca i to je to.