Petak, 30.06.2017.

11:46

Uhapšen novinar Dejan Anđus

Televizijski voditelj i sportski novinar Dejan Anđus uhapšen je pod sumnjom da je reketirao jednu osobu koja ga je prijavila za pokušaj iznude, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Uhapšen novinar Dejan Anðus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Terenac

pre 6 godina

Video sam snimak, jasno kao dan da je uzeo kovertu.
(Bojan, 30. jun 2017 17:37)

Sem ako ovo nije policija snimala pa informer prvi dosao u posed jer je informer, ovo je cista namestaljka. Bas se eto kamera tog lista nasla na pravom mestu u pravo vreme. Mada mi nije zao Andjusa ciji su karakter i znanje o sportu 0.

NIKOLA

pre 6 godina

Čekaj bre pozajmim nekom pare on umesto da mi vrati ode u policiju i kaže da mu iznudjujem pare i pokaže poruku na telefonu de ga ja podsećam da mi vrati i donese iste, oni ih obeleže i ja u bajbok za svoje pare.Nigde u zakonu ne stoji da ja moram da sačinim ugovor o pozajmici i prebacim pare preko banke u ZOO se netraži takva forma a kamoli da je to regulisano u KZ.Dalje čovek koji je pod prismotrom iz opšte poznatih razloga da se bavi iznudom kako da ne i onda je mrmot zavio čokoladu.

kitić

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...
(bg, 30. jun 2017 18:09)
Tako je svi znamo da se pripopredaje vrše u sred noći, izvan parkinga u Kragujevcu u kolima u pokretu... Druže mnogo gledaš filmove... Na filmu izgleda senzacionalno, u stvarnosti baš ovako

džigi

pre 6 godina

istraga treba da utvrdi odgovornost, za sada možemo samo špekulisati. 30,000 zvuči kao prilično lepa isplata, i ne liči mi na tipičnu platu u Srbiji tako da zvuči dosta sumnjivo, ali ne možemo bilo kojeg potencijalnog kriminalca koji pljuje po Vučiću odmah braniti, dok se ne utvrdi odgovornost, kao što je i neprofesionalno javno osuđivanje dok se ne znaju sve činjenice. za sada ...

As

pre 6 godina

Vuciceva osvetoljubivost dolazi do izrazaja. Ovo je licno jer su oni drugari iz starih vremena. Sta je ko kome obecao i uradio znaju samo njih dvojica.

Mladi Kgbovac

pre 6 godina

Lol napredni udbasi! Pa oni vasi sirovi praoci iz 45e, Titova pretorijanska garda likova iz pasivnih krajeva Jugoslavije sa velikim odmorom osnovne skole , su bili gospoda i majstori posla u odnosu na vas! Kao i sve u vasem naprednom srbistanu , ni namestaljku niste u stanju da izvedete da izgleda 5% uverljivo. Pogotovu sto ovom bivsem rezimskom klovnu stavljate lisice sada kada je 'ispao iz kombinacija' i zavija pred prozorom vaseg vodje.

Danijel

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar. Iskljucivo vezano za komentare i pojedine medije. Da li je moguce, da u svakoj situaciju u ovoj zemlji ucestvuje Vucic i da se to tako prezentuje? Pa sta je taj covek Krang? Sve mora da aminuje i sve se radi po njegovim direktivama, dajte ljudi uozbiljite se. Svaka cast B92, objave vest i ne upustaju se u komentarisanje iste, kada bude osnova za komentarisanjem, samo napred. Ja sada kazem i ako nikada nisam gotivio Andjusa, svi su nevini dok se ne dokaze suprotno, tako i on, ali isti tako ne mogu reci da je sigurno cist i da je Vucic ovo naredio. Pa nije ga jedini Andjus pljuvao, ima tu plejada cela, pa nikome dlaka s glave ne fali.

fikret

pre 6 godina

Zapitajte se, da li biste se vi kad uzimate novac od nekog koga ucenjujete, tako lagano dosetali, rukovali na sred ulice, u po bela dana i na kraju uzeli novac? ja ne bih.

Bilista2

pre 6 godina

Rekao bi neke stvari. Osvrnuo bi se na to da ovde imamo pojedince sa komentarima da je ovo nemoguće i da je podmetačina. A da li su se zapitali ti isti da ovo i moguće i realno. Iz ovog se vidi da je to deo naše realnosti i da ovome treba stajati na svakom mestu i u svako vreme. Naravno ovo bez procesuiranja ne vredi ništa. Tako bolje je prihvatiti ovakve stvari i ne lupeti gluposti, već sagledati stvari do kraja.

V

pre 6 godina

Ovo prelazilazi sve granice normalnog rasudjivanja.Branite coveka koji je reketas samo da bi napali Vucica. Opravdavate svacije postupke i svu su dobri i fini sano Vucic ne valja. Meni deluje kao trend pljuvanje po njemu

Majk

pre 6 godina

@nemi posmatrač

Što si se uznemirio? Borivoje je sve lepo objasnio. Ima nas koji smo pola sveta prošli i jasno nam je kakva je ovo podmetačina. Idi kod Čovketa po sendvič a ćeru čim postane punoletna pošalji u parove da popunite kućni budžet. Diplomu joj sredi u Megadensu, zaposli je preko stranke, uglavi je u neku agenciju da gluvari. Mladoženju joj nađi među novopečenim patriotskim biznismenima sa zvezdinog severa, pa blago nama zapevaj uz neku splavarušu. Unuče da pošalješ da brani Kosovo, a možeš i ti s njim. Ako vam se slučajno desi da vas koji metak okrzne, skupljaćemo vam pare za lečenje sms porukama.
Ako ti smetamo mi i Anđus, žali se onom vašem DJ Vučićeviću. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

Anđusu podrška. Čovke nije robijao, Miškovića oslobađaju, Pana se uglavio u gradske strukture, Mali fantomiše, Karić baroniše, a na Anđusu i babama sa pijace se silite.

Pašće vlastodržac sa sve svojim slinavim botovima. Deki izdrži!

bg

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...

Ponosni mlekadzija

pre 6 godina

Deset minuta Pink je posvetio Adjusu i Rodicu! Deset minuta pljuvacine, klasicno citanje napisanog govora! Cenzura koja ne postoji ni u Severnoj Koreji! Stidim se sto zivim u ovoj zemlji gde se ispiraju mozgovi. Ne zasluzujemo bolji zivot jer sami smo izabrali sve ovo.Andjus nije cvecka ali ovakva brutalna namestaljka i ispoljavanje moci drzavnog vrha su smejanje u lice obicnom narodu!

Miki

pre 6 godina

Ako znamo da je najveca banknota EUR ona od 500 evra, lako je izracunati da je za 30.000 evra u onoj konverti trebalo da bude 60 (SEZDESET) novcanica. Da li vama na snimku INFORMERA (sic!) deluje da u onoj koverti ima vise od 1 papira?

Mirko Pantic

pre 6 godina

Da li je nekoga reketirao ili ne,recice policija i pravosudje.
Da li je novinar ili ne,veliko je pitanje,posto se danas svako naziva novinarem.
Ovaj "novinar",koji u svojim emisijama iznosi gluposti,besmislice i neistine,ne zasluzuje da kolege stanu iza njega,jer je pljunuo na svaki postulat profesije.
Sa njim u paketu,treba goniti i one koji su mu omogucili da se pojavljuje na televiziji i optuziti ih za trovanje naroda i sirenje lazi i neistina.

Sada dolazimo u situaciju,kada slaboumni su spremni da optuze drzavu za svako hapsenje poznate licnosti i da apriori stanu u njenu odbranu,iako ta osoba zasluzuje da bude gonjena,po raznim pitanjima.
Cak i da ga gone zbog loseg ukusa i nekulture,sasvim je zasluzeno !

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Borivoje
"Moderni Robin Hud " , koji uzme novac i podvodi 16 godišnjakinju ? Razumem da mrziš Zvezdu , ali uozbilji se .
Komentarisati ovako je na nivou deteta .
Nazivati ga novinarim je sprdnja . Običan trgovac uticajem bez škole . Stil u rangu Tumbasa . Ali to je Avangarda za tebe , jer verovatno nigde iz "svog sela " nisi bio .
Mogu sa prezirom da zamislim one koji ga podržavaju a otac sam devojke od 17 god ili mu je i to namešteno.
Prvo budi čovek pa onda navijaj .
Drugo javna je tajna već 10 god da i kada dođu do informacija, nazovi "novinari " prvo traže novac da ne objave , nije jedini . A stavljati njega kao opoziciju je budalaština .

Predrag Cvetanović,Niš

pre 6 godina

Gledao sam zadnju njegovu emisiju na Kc N u (pre nastupa na Fokusu) i na osnovu onoga što je rekao o AV znao sam da će biti belaja.Opominjan je nekoliko puta a ni batine mu nisu pomogle.Zabava za narod je tu a kod nas u Srbiji uvek postoje dve istine.

Pera Lozac

pre 6 godina

Neznam coveka niti gledam TV samo preplatu placam, ali me nebi cudilo da je policiska podmetacina, ima je puno, takva je nasa policija, dva svedok bez duse, treci covek na robiji.

Игор

pre 6 godina

Ако је ухваћен са обележеним новчаницама мора да иде у притвор или да му се одреди полицијско задржавање , у то нема сумње.Питање је зашто Чиовићу није изречена иста мера када га је истукао.То је селективна репресија државе.

Neznalica

pre 6 godina

Neiskusno. Kako Anđusu nije bilo jasno da se kod primopredaje novca mora biti sa nekim ko uz sebe ima merdevine (nema veze što ti isti takođe nose ogromne tašne). Onda lepo kažeš da si išao da krečiš a ne da otimaš pare. A koliko sam shvatio Anđus i Đuka su žešći ortaci. Mnogo neiskusno.

borkoje

pre 6 godina

Uhapšen prilikom preuzimanja označenih novčanica i snimljen. Važno da ste odmah optužili Vučića.
(zoran, 30. jun 2017 14:21)

Pa nije mene kritikovao ,nego radikalsku garnituru,uostalom bio je na informativnom razgovoru u Bia pre koju nedelju!

Borivoje Šurdilović

pre 6 godina

Ako je i ucenjivao nekoga, taj mora da je bio neka lopina ili muljator. Pošten čovek sigurno neće izbrojati 30.000 € tamo nekom Anđusu. U najboljem slučaju bi iskamčio markicu za drugu zonu i sendvič sa kulenom.
Dakle, ako je i otimao, otimao je lopovčinama, a njima da je iz oka izvadio ja se ne bih bunio. Čak ga možemo smatrati modernim Robinom Hudom.
Nego da vidimo koga je on to ucenjivao i čime. O kakvom nedelu je tu reč? Pa u njegovim emisijama i emisijama Balkan info na youtubu su otvoreno govorili o Vučićevom reketiranju tajkuna i tajkunčića. Da li je policija reagovala?
Anđus je udario na Vučića, Čovića, vođe delija i ostalu bratiju. Nije gazio nezaštićenu sirotinju, malinare, trudnice, roditelje bolesne dece, radnike Goše, heroje sa Košara, izbeglice...
Neka hapse ako misle da im je to pametno. Neće ni oni još dugo jahati. Malo talasaju da zastraše narod ali bliži im se kraj.

Podrška Anđusu.

Kira Popibara

pre 6 godina

Kriminalac koji u svom telefonu cuva sms poruke i brojeve koje je pozivao? Idiot? Uhapsi ga! Kad imas gospodina Gasu koji vodi BIA, Nesu koji vodi MUP i medije sta je tesko i komplikovano uraditi? Da, zaboravih da kljuc drzi pravosudje? Po svim nabrojanim tackama nas EU veoma visoko ceni. Zar ne?

"Серем вам се у тон филм!"

pre 6 godina

Једини смислени коментар - ако баш неко мора да га да на овакву вест - односио би се на то да саопштење долази од МУП-а Србије. Ко још има поверења у МУП Србије - ко још прво помисли да неко саопштење из МУП-а Србије служи сазнавању истине? Ко је на челу МУП-а Србије, ко су људи који управвљају МУП-ом Србије - какав морал имају ти људи?

А ако верујете МУП-у Србије, онда засигурно верујете и Правосуђу Србије. То значи да слепо верујете свакој власти - само зато што је власт. То значи да мозак користите као перцептор, а не као орган мишљења, А то значи да сте у већини у Србији. Ако, и Хитлер је иза себе имао већину.

Од какве користи је вест која гласи: "МУП Србије саопштава ..."?! Од неке и некоме јесте - па хајде да видимо и то, али мораћемо, до тада, да сачекамо, те стога, било какав коментар може да се односи само на МУП.

А тај коментар гласи: "ФУЈ!"!

Jarilo

pre 6 godina

Klasicna udbaska podmetacina... Andjus je u poslednje vreme otvarao neke "nezgodne" teme, o kojima njegove kolege glasno cute.. U tom smislu, on je sa svim svojim manama vise novinar nego mnogi koji paradiraju sa tim nazivom, neki i sa nagradama.. I naravno, bas u ovom trenutku, posle par "zanimljivih" intervjua ga hvataju u reketu.. Da, vazi...

Odium

pre 6 godina

Još jedno političko hapšenje Vučićeve strahovlade. Dok je na "Fokus" radiu zajedno sa onom veeeoma lošom osobom,Vladom Đukanovićem tukao po žutima i kriminalu u sportu (naravno,CZ,Partizan i FSS) onda je valjao. A sad kad se usudio da dirne u ovu SNS kanalizaciju,koja je došla posle žutih, e sad ćemo mi tebi kevu. Ljudi nisu glupi i sve se zna.

Mirk

pre 6 godina

@pff
Dejan Andjus nije nista manje novinar od 90% likova koji se pojavljuju na TV.
I poenta ove vesti nije u tome ko je on.

Ako je Dejan Andjus reketirao nekoga, tesko da je to radio prvi put. Upravo to je ono sto govori o karakteru ove vlasti.
Dokle god ne talasas mozes da krades.

!

pre 6 godina

Ja sam, verovatno, jedan od najvecih nesimpatizera aktuelne vlasti ali ovo nema nikakve veze sa njima.
Iznuda je krivicno delo i naravno da su ga uhapsili zbog toga. A to zvanje 'novinara' (sa zavrsenom osnovnom skolom) je i dobio kao Vucicev pulen, tako da sva ta pljuvacina po vlasti je iz cisto sujetnih razloga. Verovatno su mu nesto pa ga ispalili. Sutra da mu daju nesto, makar mesto urednuka, poceo bi hvalospev o njima.

beli

pre 6 godina

Kakvo licemerje, znači ako je progovorio par puta protiv Vučića(a do juče bio za njega) može da čini krivična dela. Pa mogli bi svi tako, napadnem Vučića, ukradem novac i kukam da je politički.

Bane

pre 6 godina

(Bojan, 30. jun 2017 15:57)

Kad imaš snimak plus još obeležene novčanice očigledno je da radi o nameštaljci ili navlakuši narodski rečeno. E sad Ađus nema dlake na jeziku tako da čuvaj te se.

Toni

pre 6 godina

Prvo, pomenuti gospodin je samo novinar u pokušaju. Drugo, ako je preuzimao označene novčanice, to zvuči kao iznuda, i nikako ne treba miješati taj čin sa novinarskim pozivom i nekakvim progonom.

marija

pre 6 godina

Oglasila se i policija.Koverat sa obelezenim novcanicama,mobilni sa kog su slate pretnje.I jos sacuvao SMS poruke
(zvezdas, 30. jun 2017 15:34)

Nije se oglasila policija nego Vučićević.
Otkud mu snimak iz policije?
Bdw, koverat lagan i tanak da nema šanse da je unutra 30 000e.

Goga

pre 6 godina

Mogu nazadnjaci coveku da nafiluju sto god hoce a cinjenica lezi u tome da ne sme novinar da izrazi ne zadovoljstvo prema gosodaru AV i njegovoj vladavini.

Milica

pre 6 godina

Pred izbore u Zajecaru je kod Andjusa bio gost Sasa Mirkovic i covek je pricao o svemu sto mu je na dusi lezalo povodom Vucica ali je negde prelivena casa bila i desilo se ovo sto se desilo.Podrzavao je javno Djilasa i bio je na strani njega tako da mene ne cudi ovo hapsenje.

Ivan-Niš

pre 6 godina

Pratio sam ponekad njegove emisije jer tu ima dosta humora, zanimljivih uključenja gledalaca i još ponešto interesantno. Jedna stvar, onako površno, mi bode oči. Naime, gledao sam emisiju gde Anđus objašnjava situaciju kada mu radnik kablovske televizije dolazi u kuću radi neke intervencije i kako to Anđus paranoično, detektivski posle analizira u studiju. Moje pitanje je kako jedna tako paranoična osoba sklona teorojama zavere drži kompromitujuće sms poruke u telefonu?! Tu nešto smrdi. Ako mu je neko smestio trebao je znati da ličnost tipa Anđus debelo odstupa od tih šablona ucene.

Bojan

pre 6 godina

Ljudi, postoji snimak kako uzima novac, obeležene novčanice, sms poruke i pojedini još uvek govore da se radi o nekom progonu. Pa šta treba da uradi da bi neko rekao da je običan kriminalac, a ne novinar, da ubije nekog u direktnom prenosu?! Ovo ludilo, gde se za sve krivi Vučić prelazi sve moguće granice. A ovakvi i još neki nazovi novinari koji besramno reketiraju i uzimaju novac da pišu ovakve ili onakve tekstove, bez obzira da li napadaju vlast ili opoziciju su sramota novinarskog poziva i oni su ti koji urušavaju tu važnu profesiju.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Bice da je uhapsen zbog kritika na racun vlasti,samo sto ce to da negiraju.Ali 90% uticaja na hapsenje ide od strane Nebojse Covica.Koji je umislio da je Beograd divlji Zapad a on Serif sa Severa.

But

pre 6 godina

Da li neko hoće da kaže da nema ljudi u novinarskoj profesiji koji na razne načine ne reketiraju ljude da bi im se skinuli sa grbače? Ja znam da ima, kao što ima korumpiranih lekara, profesora, policajaca, carinika itd. Što ne znači da su svi korumpirani, baš obrnuto, velika većina nisu korumpirani.

Runner

pre 6 godina

Kako su krenuli Milojko Pantić bolje da se skloni negde jer će njemu napakovati terorizam...
(3210, 30. jun 2017 13:14)
Не, неће! Тај константно велича Звезду а минимизира Партизан тако да не бринеш. Кад престане да спинује и пљује по ФК Партизан тада се забрини.

gosha

pre 6 godina

Potpuno netačna vest! Piše uhapšen novinar Dejan Anđus... To može samo da se napiše "novinar" ili uopšte ne koristiti tu reč, već recimo šarlatan... Ubrajati u tu profesiju likove kao što je navdeni gospodin ili onaj J. Vučićević i slični je samo po sebi šamaranje novinarske profesije...

Dragan

pre 6 godina

Neprirodno je da branite komentarima kriminalce. Da se hapse novinari koji kritikuju vodju, 90 posto novinara bi bilo uhapseno. Ne mesajte babe i zabe. Ne stavljajte drige novinare u isti kos sa ovim ...

pff

pre 6 godina

ja,sa 3 zavrsene godine politickih nauka,sam vise novinar nego doticni "gospodin". Ne ulazim u to sta je uradio ili sta nije,ne zanima me,al nazivati njega novinarom je uvreda za tu profesiju.

drvobradi

pre 6 godina

Ko god je video Andjusa shvatio bi u roku od minut da ne moze da reketira ni lokalne pijance ispred dragstora. Ono sto me vise plasi je da neko ko ozbiljno shvata Andjusa ima toliku moc da moze da hapsi tj da uopste ima bilo kakvu moc.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

Covek koji se naziva reketasem, ne mora biti covek koji fizicki nekoga zastrasiti. Odredjene informacije sluze takodje kao sredstvo za naplatu reketa. Zivimo u 21 veku. I reket vise nije sto je nekada bio. Evoluirao je. Nemojte biti naivni.

belgrado

pre 6 godina

sloba je bio vladar sa kojim si bar znao na cemu si i sta moze da ti uradi,
sa ovim "evropljaninom" pojma nemas na cemu si?!

andjuseva cela emisija je sou,ponekad pogledam,volim dinamicne novinare ,ali pola emisije je trac i pretpostavke,ali ako je glavna zamerka,njegovi komentari o vucicu,onda je ovaj izgubio kompas?!

napakovati reket i te gluposti jednom neobaveznom novinaru je ispod svakog nivoa!?
katastrofa!

kiki

pre 6 godina

Dakle ljudi ja samo jednu stvar zelim da znam ako je lik uhvacen u primopredaji i ako su kod njega nadjene novcanice koje je uzeo od te osobe i jos obelezene koja namestaljka? Mislim jeste policijska koja se koristi za sve dilere i mafijase jer ih tako i hvataju u primopredaji. ...Niti sam bot niti u stranci, ali da u tim novinama tj tabloidu ja i nzm sta je vise kurir nesto smrdi istina je. Pa 1 komentar nije pusten tamo moze se samo videti komentari i plusevi onih koji pljuju vlast i podrzavaju ih drugo teorije nema. Eto toliko o postenom i slobodnom sistemu koji oni postuju i uvazavaju pa nek pricaju ovde ljudi namestaljka ova ili ona.

Pa

pre 6 godina

I devedesetih su prvo napadali i tukli novinare na ulici, zatim bi ih hapsili, a na kraju ubijali. Danas je ista ta ekipa iz devedesetih na vlasti. Već su tukli i napadali novinare. Sada ih hapse. Znamo šta je sledeće.

marija

pre 6 godina

Znači nezavisna Brnabićka je prvi dan na poslu premijera počela hapšenjem novinara?
Svaka čast, premijerka.
Mora da je njena odluka, nema ko drugi.

bikkojisedi

pre 6 godina

diktatura na delu. trazili ste gledajte. pisnes protiv vlasti i odmah pretnje zatvor zastrasivanje. lazni svedoci nisu nikakav problem naravno. sto ga nisu prijavili pre nego je osuo paljbu po diktatoru?

marija

pre 6 godina

Znači nezavisna Brnabićka je prvi dan na poslu premijera počela hapšenjem novinara?
Svaka čast, premijerka.
Mora da je njena odluka, nema ko drugi.

bikkojisedi

pre 6 godina

diktatura na delu. trazili ste gledajte. pisnes protiv vlasti i odmah pretnje zatvor zastrasivanje. lazni svedoci nisu nikakav problem naravno. sto ga nisu prijavili pre nego je osuo paljbu po diktatoru?

Dragan

pre 6 godina

Neprirodno je da branite komentarima kriminalce. Da se hapse novinari koji kritikuju vodju, 90 posto novinara bi bilo uhapseno. Ne mesajte babe i zabe. Ne stavljajte drige novinare u isti kos sa ovim ...

Pa

pre 6 godina

I devedesetih su prvo napadali i tukli novinare na ulici, zatim bi ih hapsili, a na kraju ubijali. Danas je ista ta ekipa iz devedesetih na vlasti. Već su tukli i napadali novinare. Sada ih hapse. Znamo šta je sledeće.

pff

pre 6 godina

ja,sa 3 zavrsene godine politickih nauka,sam vise novinar nego doticni "gospodin". Ne ulazim u to sta je uradio ili sta nije,ne zanima me,al nazivati njega novinarom je uvreda za tu profesiju.

V

pre 6 godina

Ovo prelazilazi sve granice normalnog rasudjivanja.Branite coveka koji je reketas samo da bi napali Vucica. Opravdavate svacije postupke i svu su dobri i fini sano Vucic ne valja. Meni deluje kao trend pljuvanje po njemu

drvobradi

pre 6 godina

Ko god je video Andjusa shvatio bi u roku od minut da ne moze da reketira ni lokalne pijance ispred dragstora. Ono sto me vise plasi je da neko ko ozbiljno shvata Andjusa ima toliku moc da moze da hapsi tj da uopste ima bilo kakvu moc.

!

pre 6 godina

Ja sam, verovatno, jedan od najvecih nesimpatizera aktuelne vlasti ali ovo nema nikakve veze sa njima.
Iznuda je krivicno delo i naravno da su ga uhapsili zbog toga. A to zvanje 'novinara' (sa zavrsenom osnovnom skolom) je i dobio kao Vucicev pulen, tako da sva ta pljuvacina po vlasti je iz cisto sujetnih razloga. Verovatno su mu nesto pa ga ispalili. Sutra da mu daju nesto, makar mesto urednuka, poceo bi hvalospev o njima.

kitić

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...
(bg, 30. jun 2017 18:09)
Tako je svi znamo da se pripopredaje vrše u sred noći, izvan parkinga u Kragujevcu u kolima u pokretu... Druže mnogo gledaš filmove... Na filmu izgleda senzacionalno, u stvarnosti baš ovako

kiki

pre 6 godina

Dakle ljudi ja samo jednu stvar zelim da znam ako je lik uhvacen u primopredaji i ako su kod njega nadjene novcanice koje je uzeo od te osobe i jos obelezene koja namestaljka? Mislim jeste policijska koja se koristi za sve dilere i mafijase jer ih tako i hvataju u primopredaji. ...Niti sam bot niti u stranci, ali da u tim novinama tj tabloidu ja i nzm sta je vise kurir nesto smrdi istina je. Pa 1 komentar nije pusten tamo moze se samo videti komentari i plusevi onih koji pljuju vlast i podrzavaju ih drugo teorije nema. Eto toliko o postenom i slobodnom sistemu koji oni postuju i uvazavaju pa nek pricaju ovde ljudi namestaljka ova ili ona.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

Covek koji se naziva reketasem, ne mora biti covek koji fizicki nekoga zastrasiti. Odredjene informacije sluze takodje kao sredstvo za naplatu reketa. Zivimo u 21 veku. I reket vise nije sto je nekada bio. Evoluirao je. Nemojte biti naivni.

Toni

pre 6 godina

Prvo, pomenuti gospodin je samo novinar u pokušaju. Drugo, ako je preuzimao označene novčanice, to zvuči kao iznuda, i nikako ne treba miješati taj čin sa novinarskim pozivom i nekakvim progonom.

Bilista2

pre 6 godina

Rekao bi neke stvari. Osvrnuo bi se na to da ovde imamo pojedince sa komentarima da je ovo nemoguće i da je podmetačina. A da li su se zapitali ti isti da ovo i moguće i realno. Iz ovog se vidi da je to deo naše realnosti i da ovome treba stajati na svakom mestu i u svako vreme. Naravno ovo bez procesuiranja ne vredi ništa. Tako bolje je prihvatiti ovakve stvari i ne lupeti gluposti, već sagledati stvari do kraja.

belgrado

pre 6 godina

sloba je bio vladar sa kojim si bar znao na cemu si i sta moze da ti uradi,
sa ovim "evropljaninom" pojma nemas na cemu si?!

andjuseva cela emisija je sou,ponekad pogledam,volim dinamicne novinare ,ali pola emisije je trac i pretpostavke,ali ako je glavna zamerka,njegovi komentari o vucicu,onda je ovaj izgubio kompas?!

napakovati reket i te gluposti jednom neobaveznom novinaru je ispod svakog nivoa!?
katastrofa!

Bojan

pre 6 godina

Ljudi, postoji snimak kako uzima novac, obeležene novčanice, sms poruke i pojedini još uvek govore da se radi o nekom progonu. Pa šta treba da uradi da bi neko rekao da je običan kriminalac, a ne novinar, da ubije nekog u direktnom prenosu?! Ovo ludilo, gde se za sve krivi Vučić prelazi sve moguće granice. A ovakvi i još neki nazovi novinari koji besramno reketiraju i uzimaju novac da pišu ovakve ili onakve tekstove, bez obzira da li napadaju vlast ili opoziciju su sramota novinarskog poziva i oni su ti koji urušavaju tu važnu profesiju.

Ponosni mlekadzija

pre 6 godina

Deset minuta Pink je posvetio Adjusu i Rodicu! Deset minuta pljuvacine, klasicno citanje napisanog govora! Cenzura koja ne postoji ni u Severnoj Koreji! Stidim se sto zivim u ovoj zemlji gde se ispiraju mozgovi. Ne zasluzujemo bolji zivot jer sami smo izabrali sve ovo.Andjus nije cvecka ali ovakva brutalna namestaljka i ispoljavanje moci drzavnog vrha su smejanje u lice obicnom narodu!

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Borivoje
"Moderni Robin Hud " , koji uzme novac i podvodi 16 godišnjakinju ? Razumem da mrziš Zvezdu , ali uozbilji se .
Komentarisati ovako je na nivou deteta .
Nazivati ga novinarim je sprdnja . Običan trgovac uticajem bez škole . Stil u rangu Tumbasa . Ali to je Avangarda za tebe , jer verovatno nigde iz "svog sela " nisi bio .
Mogu sa prezirom da zamislim one koji ga podržavaju a otac sam devojke od 17 god ili mu je i to namešteno.
Prvo budi čovek pa onda navijaj .
Drugo javna je tajna već 10 god da i kada dođu do informacija, nazovi "novinari " prvo traže novac da ne objave , nije jedini . A stavljati njega kao opoziciju je budalaština .

But

pre 6 godina

Da li neko hoće da kaže da nema ljudi u novinarskoj profesiji koji na razne načine ne reketiraju ljude da bi im se skinuli sa grbače? Ja znam da ima, kao što ima korumpiranih lekara, profesora, policajaca, carinika itd. Što ne znači da su svi korumpirani, baš obrnuto, velika većina nisu korumpirani.

Majk

pre 6 godina

@nemi posmatrač

Što si se uznemirio? Borivoje je sve lepo objasnio. Ima nas koji smo pola sveta prošli i jasno nam je kakva je ovo podmetačina. Idi kod Čovketa po sendvič a ćeru čim postane punoletna pošalji u parove da popunite kućni budžet. Diplomu joj sredi u Megadensu, zaposli je preko stranke, uglavi je u neku agenciju da gluvari. Mladoženju joj nađi među novopečenim patriotskim biznismenima sa zvezdinog severa, pa blago nama zapevaj uz neku splavarušu. Unuče da pošalješ da brani Kosovo, a možeš i ti s njim. Ako vam se slučajno desi da vas koji metak okrzne, skupljaćemo vam pare za lečenje sms porukama.
Ako ti smetamo mi i Anđus, žali se onom vašem DJ Vučićeviću. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

Anđusu podrška. Čovke nije robijao, Miškovića oslobađaju, Pana se uglavio u gradske strukture, Mali fantomiše, Karić baroniše, a na Anđusu i babama sa pijace se silite.

Pašće vlastodržac sa sve svojim slinavim botovima. Deki izdrži!

Mirko Pantic

pre 6 godina

Da li je nekoga reketirao ili ne,recice policija i pravosudje.
Da li je novinar ili ne,veliko je pitanje,posto se danas svako naziva novinarem.
Ovaj "novinar",koji u svojim emisijama iznosi gluposti,besmislice i neistine,ne zasluzuje da kolege stanu iza njega,jer je pljunuo na svaki postulat profesije.
Sa njim u paketu,treba goniti i one koji su mu omogucili da se pojavljuje na televiziji i optuziti ih za trovanje naroda i sirenje lazi i neistina.

Sada dolazimo u situaciju,kada slaboumni su spremni da optuze drzavu za svako hapsenje poznate licnosti i da apriori stanu u njenu odbranu,iako ta osoba zasluzuje da bude gonjena,po raznim pitanjima.
Cak i da ga gone zbog loseg ukusa i nekulture,sasvim je zasluzeno !

Danijel

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar. Iskljucivo vezano za komentare i pojedine medije. Da li je moguce, da u svakoj situaciju u ovoj zemlji ucestvuje Vucic i da se to tako prezentuje? Pa sta je taj covek Krang? Sve mora da aminuje i sve se radi po njegovim direktivama, dajte ljudi uozbiljite se. Svaka cast B92, objave vest i ne upustaju se u komentarisanje iste, kada bude osnova za komentarisanjem, samo napred. Ja sada kazem i ako nikada nisam gotivio Andjusa, svi su nevini dok se ne dokaze suprotno, tako i on, ali isti tako ne mogu reci da je sigurno cist i da je Vucic ovo naredio. Pa nije ga jedini Andjus pljuvao, ima tu plejada cela, pa nikome dlaka s glave ne fali.

džigi

pre 6 godina

istraga treba da utvrdi odgovornost, za sada možemo samo špekulisati. 30,000 zvuči kao prilično lepa isplata, i ne liči mi na tipičnu platu u Srbiji tako da zvuči dosta sumnjivo, ali ne možemo bilo kojeg potencijalnog kriminalca koji pljuje po Vučiću odmah braniti, dok se ne utvrdi odgovornost, kao što je i neprofesionalno javno osuđivanje dok se ne znaju sve činjenice. za sada ...

bg

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...

Odium

pre 6 godina

Još jedno političko hapšenje Vučićeve strahovlade. Dok je na "Fokus" radiu zajedno sa onom veeeoma lošom osobom,Vladom Đukanovićem tukao po žutima i kriminalu u sportu (naravno,CZ,Partizan i FSS) onda je valjao. A sad kad se usudio da dirne u ovu SNS kanalizaciju,koja je došla posle žutih, e sad ćemo mi tebi kevu. Ljudi nisu glupi i sve se zna.

Predrag Cvetanović,Niš

pre 6 godina

Gledao sam zadnju njegovu emisiju na Kc N u (pre nastupa na Fokusu) i na osnovu onoga što je rekao o AV znao sam da će biti belaja.Opominjan je nekoliko puta a ni batine mu nisu pomogle.Zabava za narod je tu a kod nas u Srbiji uvek postoje dve istine.

fikret

pre 6 godina

Zapitajte se, da li biste se vi kad uzimate novac od nekog koga ucenjujete, tako lagano dosetali, rukovali na sred ulice, u po bela dana i na kraju uzeli novac? ja ne bih.

Miki

pre 6 godina

Ako znamo da je najveca banknota EUR ona od 500 evra, lako je izracunati da je za 30.000 evra u onoj konverti trebalo da bude 60 (SEZDESET) novcanica. Da li vama na snimku INFORMERA (sic!) deluje da u onoj koverti ima vise od 1 papira?

Borivoje Šurdilović

pre 6 godina

Ako je i ucenjivao nekoga, taj mora da je bio neka lopina ili muljator. Pošten čovek sigurno neće izbrojati 30.000 € tamo nekom Anđusu. U najboljem slučaju bi iskamčio markicu za drugu zonu i sendvič sa kulenom.
Dakle, ako je i otimao, otimao je lopovčinama, a njima da je iz oka izvadio ja se ne bih bunio. Čak ga možemo smatrati modernim Robinom Hudom.
Nego da vidimo koga je on to ucenjivao i čime. O kakvom nedelu je tu reč? Pa u njegovim emisijama i emisijama Balkan info na youtubu su otvoreno govorili o Vučićevom reketiranju tajkuna i tajkunčića. Da li je policija reagovala?
Anđus je udario na Vučića, Čovića, vođe delija i ostalu bratiju. Nije gazio nezaštićenu sirotinju, malinare, trudnice, roditelje bolesne dece, radnike Goše, heroje sa Košara, izbeglice...
Neka hapse ako misle da im je to pametno. Neće ni oni još dugo jahati. Malo talasaju da zastraše narod ali bliži im se kraj.

Podrška Anđusu.

As

pre 6 godina

Vuciceva osvetoljubivost dolazi do izrazaja. Ovo je licno jer su oni drugari iz starih vremena. Sta je ko kome obecao i uradio znaju samo njih dvojica.

Kira Popibara

pre 6 godina

Kriminalac koji u svom telefonu cuva sms poruke i brojeve koje je pozivao? Idiot? Uhapsi ga! Kad imas gospodina Gasu koji vodi BIA, Nesu koji vodi MUP i medije sta je tesko i komplikovano uraditi? Da, zaboravih da kljuc drzi pravosudje? Po svim nabrojanim tackama nas EU veoma visoko ceni. Zar ne?

marija

pre 6 godina

Oglasila se i policija.Koverat sa obelezenim novcanicama,mobilni sa kog su slate pretnje.I jos sacuvao SMS poruke
(zvezdas, 30. jun 2017 15:34)

Nije se oglasila policija nego Vučićević.
Otkud mu snimak iz policije?
Bdw, koverat lagan i tanak da nema šanse da je unutra 30 000e.

gosha

pre 6 godina

Potpuno netačna vest! Piše uhapšen novinar Dejan Anđus... To može samo da se napiše "novinar" ili uopšte ne koristiti tu reč, već recimo šarlatan... Ubrajati u tu profesiju likove kao što je navdeni gospodin ili onaj J. Vučićević i slični je samo po sebi šamaranje novinarske profesije...

"Серем вам се у тон филм!"

pre 6 godina

Једини смислени коментар - ако баш неко мора да га да на овакву вест - односио би се на то да саопштење долази од МУП-а Србије. Ко још има поверења у МУП Србије - ко још прво помисли да неко саопштење из МУП-а Србије служи сазнавању истине? Ко је на челу МУП-а Србије, ко су људи који управвљају МУП-ом Србије - какав морал имају ти људи?

А ако верујете МУП-у Србије, онда засигурно верујете и Правосуђу Србије. То значи да слепо верујете свакој власти - само зато што је власт. То значи да мозак користите као перцептор, а не као орган мишљења, А то значи да сте у већини у Србији. Ако, и Хитлер је иза себе имао већину.

Од какве користи је вест која гласи: "МУП Србије саопштава ..."?! Од неке и некоме јесте - па хајде да видимо и то, али мораћемо, до тада, да сачекамо, те стога, било какав коментар може да се односи само на МУП.

А тај коментар гласи: "ФУЈ!"!

NIKOLA

pre 6 godina

Čekaj bre pozajmim nekom pare on umesto da mi vrati ode u policiju i kaže da mu iznudjujem pare i pokaže poruku na telefonu de ga ja podsećam da mi vrati i donese iste, oni ih obeleže i ja u bajbok za svoje pare.Nigde u zakonu ne stoji da ja moram da sačinim ugovor o pozajmici i prebacim pare preko banke u ZOO se netraži takva forma a kamoli da je to regulisano u KZ.Dalje čovek koji je pod prismotrom iz opšte poznatih razloga da se bavi iznudom kako da ne i onda je mrmot zavio čokoladu.

Mirk

pre 6 godina

@pff
Dejan Andjus nije nista manje novinar od 90% likova koji se pojavljuju na TV.
I poenta ove vesti nije u tome ko je on.

Ako je Dejan Andjus reketirao nekoga, tesko da je to radio prvi put. Upravo to je ono sto govori o karakteru ove vlasti.
Dokle god ne talasas mozes da krades.

borkoje

pre 6 godina

Uhapšen prilikom preuzimanja označenih novčanica i snimljen. Važno da ste odmah optužili Vučića.
(zoran, 30. jun 2017 14:21)

Pa nije mene kritikovao ,nego radikalsku garnituru,uostalom bio je na informativnom razgovoru u Bia pre koju nedelju!

Goga

pre 6 godina

Mogu nazadnjaci coveku da nafiluju sto god hoce a cinjenica lezi u tome da ne sme novinar da izrazi ne zadovoljstvo prema gosodaru AV i njegovoj vladavini.

Ivan-Niš

pre 6 godina

Pratio sam ponekad njegove emisije jer tu ima dosta humora, zanimljivih uključenja gledalaca i još ponešto interesantno. Jedna stvar, onako površno, mi bode oči. Naime, gledao sam emisiju gde Anđus objašnjava situaciju kada mu radnik kablovske televizije dolazi u kuću radi neke intervencije i kako to Anđus paranoično, detektivski posle analizira u studiju. Moje pitanje je kako jedna tako paranoična osoba sklona teorojama zavere drži kompromitujuće sms poruke u telefonu?! Tu nešto smrdi. Ako mu je neko smestio trebao je znati da ličnost tipa Anđus debelo odstupa od tih šablona ucene.

Jarilo

pre 6 godina

Klasicna udbaska podmetacina... Andjus je u poslednje vreme otvarao neke "nezgodne" teme, o kojima njegove kolege glasno cute.. U tom smislu, on je sa svim svojim manama vise novinar nego mnogi koji paradiraju sa tim nazivom, neki i sa nagradama.. I naravno, bas u ovom trenutku, posle par "zanimljivih" intervjua ga hvataju u reketu.. Da, vazi...

Игор

pre 6 godina

Ако је ухваћен са обележеним новчаницама мора да иде у притвор или да му се одреди полицијско задржавање , у то нема сумње.Питање је зашто Чиовићу није изречена иста мера када га је истукао.То је селективна репресија државе.

Milica

pre 6 godina

Pred izbore u Zajecaru je kod Andjusa bio gost Sasa Mirkovic i covek je pricao o svemu sto mu je na dusi lezalo povodom Vucica ali je negde prelivena casa bila i desilo se ovo sto se desilo.Podrzavao je javno Djilasa i bio je na strani njega tako da mene ne cudi ovo hapsenje.

Mladi Kgbovac

pre 6 godina

Lol napredni udbasi! Pa oni vasi sirovi praoci iz 45e, Titova pretorijanska garda likova iz pasivnih krajeva Jugoslavije sa velikim odmorom osnovne skole , su bili gospoda i majstori posla u odnosu na vas! Kao i sve u vasem naprednom srbistanu , ni namestaljku niste u stanju da izvedete da izgleda 5% uverljivo. Pogotovu sto ovom bivsem rezimskom klovnu stavljate lisice sada kada je 'ispao iz kombinacija' i zavija pred prozorom vaseg vodje.

Neznalica

pre 6 godina

Neiskusno. Kako Anđusu nije bilo jasno da se kod primopredaje novca mora biti sa nekim ko uz sebe ima merdevine (nema veze što ti isti takođe nose ogromne tašne). Onda lepo kažeš da si išao da krečiš a ne da otimaš pare. A koliko sam shvatio Anđus i Đuka su žešći ortaci. Mnogo neiskusno.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Bice da je uhapsen zbog kritika na racun vlasti,samo sto ce to da negiraju.Ali 90% uticaja na hapsenje ide od strane Nebojse Covica.Koji je umislio da je Beograd divlji Zapad a on Serif sa Severa.

Bane

pre 6 godina

(Bojan, 30. jun 2017 15:57)

Kad imaš snimak plus još obeležene novčanice očigledno je da radi o nameštaljci ili navlakuši narodski rečeno. E sad Ađus nema dlake na jeziku tako da čuvaj te se.

Pera Lozac

pre 6 godina

Neznam coveka niti gledam TV samo preplatu placam, ali me nebi cudilo da je policiska podmetacina, ima je puno, takva je nasa policija, dva svedok bez duse, treci covek na robiji.

Runner

pre 6 godina

Kako su krenuli Milojko Pantić bolje da se skloni negde jer će njemu napakovati terorizam...
(3210, 30. jun 2017 13:14)
Не, неће! Тај константно велича Звезду а минимизира Партизан тако да не бринеш. Кад престане да спинује и пљује по ФК Партизан тада се забрини.

beli

pre 6 godina

Kakvo licemerje, znači ako je progovorio par puta protiv Vučića(a do juče bio za njega) može da čini krivična dela. Pa mogli bi svi tako, napadnem Vučića, ukradem novac i kukam da je politički.

Terenac

pre 6 godina

Video sam snimak, jasno kao dan da je uzeo kovertu.
(Bojan, 30. jun 2017 17:37)

Sem ako ovo nije policija snimala pa informer prvi dosao u posed jer je informer, ovo je cista namestaljka. Bas se eto kamera tog lista nasla na pravom mestu u pravo vreme. Mada mi nije zao Andjusa ciji su karakter i znanje o sportu 0.

marija

pre 6 godina

Znači nezavisna Brnabićka je prvi dan na poslu premijera počela hapšenjem novinara?
Svaka čast, premijerka.
Mora da je njena odluka, nema ko drugi.

Pa

pre 6 godina

I devedesetih su prvo napadali i tukli novinare na ulici, zatim bi ih hapsili, a na kraju ubijali. Danas je ista ta ekipa iz devedesetih na vlasti. Već su tukli i napadali novinare. Sada ih hapse. Znamo šta je sledeće.

bikkojisedi

pre 6 godina

diktatura na delu. trazili ste gledajte. pisnes protiv vlasti i odmah pretnje zatvor zastrasivanje. lazni svedoci nisu nikakav problem naravno. sto ga nisu prijavili pre nego je osuo paljbu po diktatoru?

Majk

pre 6 godina

@nemi posmatrač

Što si se uznemirio? Borivoje je sve lepo objasnio. Ima nas koji smo pola sveta prošli i jasno nam je kakva je ovo podmetačina. Idi kod Čovketa po sendvič a ćeru čim postane punoletna pošalji u parove da popunite kućni budžet. Diplomu joj sredi u Megadensu, zaposli je preko stranke, uglavi je u neku agenciju da gluvari. Mladoženju joj nađi među novopečenim patriotskim biznismenima sa zvezdinog severa, pa blago nama zapevaj uz neku splavarušu. Unuče da pošalješ da brani Kosovo, a možeš i ti s njim. Ako vam se slučajno desi da vas koji metak okrzne, skupljaćemo vam pare za lečenje sms porukama.
Ako ti smetamo mi i Anđus, žali se onom vašem DJ Vučićeviću. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

Anđusu podrška. Čovke nije robijao, Miškovića oslobađaju, Pana se uglavio u gradske strukture, Mali fantomiše, Karić baroniše, a na Anđusu i babama sa pijace se silite.

Pašće vlastodržac sa sve svojim slinavim botovima. Deki izdrži!

belgrado

pre 6 godina

sloba je bio vladar sa kojim si bar znao na cemu si i sta moze da ti uradi,
sa ovim "evropljaninom" pojma nemas na cemu si?!

andjuseva cela emisija je sou,ponekad pogledam,volim dinamicne novinare ,ali pola emisije je trac i pretpostavke,ali ako je glavna zamerka,njegovi komentari o vucicu,onda je ovaj izgubio kompas?!

napakovati reket i te gluposti jednom neobaveznom novinaru je ispod svakog nivoa!?
katastrofa!

drvobradi

pre 6 godina

Ko god je video Andjusa shvatio bi u roku od minut da ne moze da reketira ni lokalne pijance ispred dragstora. Ono sto me vise plasi je da neko ko ozbiljno shvata Andjusa ima toliku moc da moze da hapsi tj da uopste ima bilo kakvu moc.

Ponosni mlekadzija

pre 6 godina

Deset minuta Pink je posvetio Adjusu i Rodicu! Deset minuta pljuvacine, klasicno citanje napisanog govora! Cenzura koja ne postoji ni u Severnoj Koreji! Stidim se sto zivim u ovoj zemlji gde se ispiraju mozgovi. Ne zasluzujemo bolji zivot jer sami smo izabrali sve ovo.Andjus nije cvecka ali ovakva brutalna namestaljka i ispoljavanje moci drzavnog vrha su smejanje u lice obicnom narodu!

bg

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...

Odium

pre 6 godina

Još jedno političko hapšenje Vučićeve strahovlade. Dok je na "Fokus" radiu zajedno sa onom veeeoma lošom osobom,Vladom Đukanovićem tukao po žutima i kriminalu u sportu (naravno,CZ,Partizan i FSS) onda je valjao. A sad kad se usudio da dirne u ovu SNS kanalizaciju,koja je došla posle žutih, e sad ćemo mi tebi kevu. Ljudi nisu glupi i sve se zna.

gosha

pre 6 godina

Potpuno netačna vest! Piše uhapšen novinar Dejan Anđus... To može samo da se napiše "novinar" ili uopšte ne koristiti tu reč, već recimo šarlatan... Ubrajati u tu profesiju likove kao što je navdeni gospodin ili onaj J. Vučićević i slični je samo po sebi šamaranje novinarske profesije...

Predrag Cvetanović,Niš

pre 6 godina

Gledao sam zadnju njegovu emisiju na Kc N u (pre nastupa na Fokusu) i na osnovu onoga što je rekao o AV znao sam da će biti belaja.Opominjan je nekoliko puta a ni batine mu nisu pomogle.Zabava za narod je tu a kod nas u Srbiji uvek postoje dve istine.

fikret

pre 6 godina

Zapitajte se, da li biste se vi kad uzimate novac od nekog koga ucenjujete, tako lagano dosetali, rukovali na sred ulice, u po bela dana i na kraju uzeli novac? ja ne bih.

Miki

pre 6 godina

Ako znamo da je najveca banknota EUR ona od 500 evra, lako je izracunati da je za 30.000 evra u onoj konverti trebalo da bude 60 (SEZDESET) novcanica. Da li vama na snimku INFORMERA (sic!) deluje da u onoj koverti ima vise od 1 papira?

Borivoje Šurdilović

pre 6 godina

Ako je i ucenjivao nekoga, taj mora da je bio neka lopina ili muljator. Pošten čovek sigurno neće izbrojati 30.000 € tamo nekom Anđusu. U najboljem slučaju bi iskamčio markicu za drugu zonu i sendvič sa kulenom.
Dakle, ako je i otimao, otimao je lopovčinama, a njima da je iz oka izvadio ja se ne bih bunio. Čak ga možemo smatrati modernim Robinom Hudom.
Nego da vidimo koga je on to ucenjivao i čime. O kakvom nedelu je tu reč? Pa u njegovim emisijama i emisijama Balkan info na youtubu su otvoreno govorili o Vučićevom reketiranju tajkuna i tajkunčića. Da li je policija reagovala?
Anđus je udario na Vučića, Čovića, vođe delija i ostalu bratiju. Nije gazio nezaštićenu sirotinju, malinare, trudnice, roditelje bolesne dece, radnike Goše, heroje sa Košara, izbeglice...
Neka hapse ako misle da im je to pametno. Neće ni oni još dugo jahati. Malo talasaju da zastraše narod ali bliži im se kraj.

Podrška Anđusu.

Mirk

pre 6 godina

@pff
Dejan Andjus nije nista manje novinar od 90% likova koji se pojavljuju na TV.
I poenta ove vesti nije u tome ko je on.

Ako je Dejan Andjus reketirao nekoga, tesko da je to radio prvi put. Upravo to je ono sto govori o karakteru ove vlasti.
Dokle god ne talasas mozes da krades.

"Серем вам се у тон филм!"

pre 6 godina

Једини смислени коментар - ако баш неко мора да га да на овакву вест - односио би се на то да саопштење долази од МУП-а Србије. Ко још има поверења у МУП Србије - ко још прво помисли да неко саопштење из МУП-а Србије служи сазнавању истине? Ко је на челу МУП-а Србије, ко су људи који управвљају МУП-ом Србије - какав морал имају ти људи?

А ако верујете МУП-у Србије, онда засигурно верујете и Правосуђу Србије. То значи да слепо верујете свакој власти - само зато што је власт. То значи да мозак користите као перцептор, а не као орган мишљења, А то значи да сте у већини у Србији. Ако, и Хитлер је иза себе имао већину.

Од какве користи је вест која гласи: "МУП Србије саопштава ..."?! Од неке и некоме јесте - па хајде да видимо и то, али мораћемо, до тада, да сачекамо, те стога, било какав коментар може да се односи само на МУП.

А тај коментар гласи: "ФУЈ!"!

Goga

pre 6 godina

Mogu nazadnjaci coveku da nafiluju sto god hoce a cinjenica lezi u tome da ne sme novinar da izrazi ne zadovoljstvo prema gosodaru AV i njegovoj vladavini.

borkoje

pre 6 godina

Uhapšen prilikom preuzimanja označenih novčanica i snimljen. Važno da ste odmah optužili Vučića.
(zoran, 30. jun 2017 14:21)

Pa nije mene kritikovao ,nego radikalsku garnituru,uostalom bio je na informativnom razgovoru u Bia pre koju nedelju!

Kira Popibara

pre 6 godina

Kriminalac koji u svom telefonu cuva sms poruke i brojeve koje je pozivao? Idiot? Uhapsi ga! Kad imas gospodina Gasu koji vodi BIA, Nesu koji vodi MUP i medije sta je tesko i komplikovano uraditi? Da, zaboravih da kljuc drzi pravosudje? Po svim nabrojanim tackama nas EU veoma visoko ceni. Zar ne?

beli

pre 6 godina

Kakvo licemerje, znači ako je progovorio par puta protiv Vučića(a do juče bio za njega) može da čini krivična dela. Pa mogli bi svi tako, napadnem Vučića, ukradem novac i kukam da je politički.

marija

pre 6 godina

Oglasila se i policija.Koverat sa obelezenim novcanicama,mobilni sa kog su slate pretnje.I jos sacuvao SMS poruke
(zvezdas, 30. jun 2017 15:34)

Nije se oglasila policija nego Vučićević.
Otkud mu snimak iz policije?
Bdw, koverat lagan i tanak da nema šanse da je unutra 30 000e.

Neznalica

pre 6 godina

Neiskusno. Kako Anđusu nije bilo jasno da se kod primopredaje novca mora biti sa nekim ko uz sebe ima merdevine (nema veze što ti isti takođe nose ogromne tašne). Onda lepo kažeš da si išao da krečiš a ne da otimaš pare. A koliko sam shvatio Anđus i Đuka su žešći ortaci. Mnogo neiskusno.

Milica

pre 6 godina

Pred izbore u Zajecaru je kod Andjusa bio gost Sasa Mirkovic i covek je pricao o svemu sto mu je na dusi lezalo povodom Vucica ali je negde prelivena casa bila i desilo se ovo sto se desilo.Podrzavao je javno Djilasa i bio je na strani njega tako da mene ne cudi ovo hapsenje.

As

pre 6 godina

Vuciceva osvetoljubivost dolazi do izrazaja. Ovo je licno jer su oni drugari iz starih vremena. Sta je ko kome obecao i uradio znaju samo njih dvojica.

Ivan-Niš

pre 6 godina

Pratio sam ponekad njegove emisije jer tu ima dosta humora, zanimljivih uključenja gledalaca i još ponešto interesantno. Jedna stvar, onako površno, mi bode oči. Naime, gledao sam emisiju gde Anđus objašnjava situaciju kada mu radnik kablovske televizije dolazi u kuću radi neke intervencije i kako to Anđus paranoično, detektivski posle analizira u studiju. Moje pitanje je kako jedna tako paranoična osoba sklona teorojama zavere drži kompromitujuće sms poruke u telefonu?! Tu nešto smrdi. Ako mu je neko smestio trebao je znati da ličnost tipa Anđus debelo odstupa od tih šablona ucene.

Jarilo

pre 6 godina

Klasicna udbaska podmetacina... Andjus je u poslednje vreme otvarao neke "nezgodne" teme, o kojima njegove kolege glasno cute.. U tom smislu, on je sa svim svojim manama vise novinar nego mnogi koji paradiraju sa tim nazivom, neki i sa nagradama.. I naravno, bas u ovom trenutku, posle par "zanimljivih" intervjua ga hvataju u reketu.. Da, vazi...

Bane

pre 6 godina

(Bojan, 30. jun 2017 15:57)

Kad imaš snimak plus još obeležene novčanice očigledno je da radi o nameštaljci ili navlakuši narodski rečeno. E sad Ađus nema dlake na jeziku tako da čuvaj te se.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Bice da je uhapsen zbog kritika na racun vlasti,samo sto ce to da negiraju.Ali 90% uticaja na hapsenje ide od strane Nebojse Covica.Koji je umislio da je Beograd divlji Zapad a on Serif sa Severa.

Dragan

pre 6 godina

Neprirodno je da branite komentarima kriminalce. Da se hapse novinari koji kritikuju vodju, 90 posto novinara bi bilo uhapseno. Ne mesajte babe i zabe. Ne stavljajte drige novinare u isti kos sa ovim ...

Pera Lozac

pre 6 godina

Neznam coveka niti gledam TV samo preplatu placam, ali me nebi cudilo da je policiska podmetacina, ima je puno, takva je nasa policija, dva svedok bez duse, treci covek na robiji.

Runner

pre 6 godina

Kako su krenuli Milojko Pantić bolje da se skloni negde jer će njemu napakovati terorizam...
(3210, 30. jun 2017 13:14)
Не, неће! Тај константно велича Звезду а минимизира Партизан тако да не бринеш. Кад престане да спинује и пљује по ФК Партизан тада се забрини.

NIKOLA

pre 6 godina

Čekaj bre pozajmim nekom pare on umesto da mi vrati ode u policiju i kaže da mu iznudjujem pare i pokaže poruku na telefonu de ga ja podsećam da mi vrati i donese iste, oni ih obeleže i ja u bajbok za svoje pare.Nigde u zakonu ne stoji da ja moram da sačinim ugovor o pozajmici i prebacim pare preko banke u ZOO se netraži takva forma a kamoli da je to regulisano u KZ.Dalje čovek koji je pod prismotrom iz opšte poznatih razloga da se bavi iznudom kako da ne i onda je mrmot zavio čokoladu.

Игор

pre 6 godina

Ако је ухваћен са обележеним новчаницама мора да иде у притвор или да му се одреди полицијско задржавање , у то нема сумње.Питање је зашто Чиовићу није изречена иста мера када га је истукао.То је селективна репресија државе.

pff

pre 6 godina

ja,sa 3 zavrsene godine politickih nauka,sam vise novinar nego doticni "gospodin". Ne ulazim u to sta je uradio ili sta nije,ne zanima me,al nazivati njega novinarom je uvreda za tu profesiju.

Mladi Kgbovac

pre 6 godina

Lol napredni udbasi! Pa oni vasi sirovi praoci iz 45e, Titova pretorijanska garda likova iz pasivnih krajeva Jugoslavije sa velikim odmorom osnovne skole , su bili gospoda i majstori posla u odnosu na vas! Kao i sve u vasem naprednom srbistanu , ni namestaljku niste u stanju da izvedete da izgleda 5% uverljivo. Pogotovu sto ovom bivsem rezimskom klovnu stavljate lisice sada kada je 'ispao iz kombinacija' i zavija pred prozorom vaseg vodje.

V

pre 6 godina

Ovo prelazilazi sve granice normalnog rasudjivanja.Branite coveka koji je reketas samo da bi napali Vucica. Opravdavate svacije postupke i svu su dobri i fini sano Vucic ne valja. Meni deluje kao trend pljuvanje po njemu

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

Covek koji se naziva reketasem, ne mora biti covek koji fizicki nekoga zastrasiti. Odredjene informacije sluze takodje kao sredstvo za naplatu reketa. Zivimo u 21 veku. I reket vise nije sto je nekada bio. Evoluirao je. Nemojte biti naivni.

kiki

pre 6 godina

Dakle ljudi ja samo jednu stvar zelim da znam ako je lik uhvacen u primopredaji i ako su kod njega nadjene novcanice koje je uzeo od te osobe i jos obelezene koja namestaljka? Mislim jeste policijska koja se koristi za sve dilere i mafijase jer ih tako i hvataju u primopredaji. ...Niti sam bot niti u stranci, ali da u tim novinama tj tabloidu ja i nzm sta je vise kurir nesto smrdi istina je. Pa 1 komentar nije pusten tamo moze se samo videti komentari i plusevi onih koji pljuju vlast i podrzavaju ih drugo teorije nema. Eto toliko o postenom i slobodnom sistemu koji oni postuju i uvazavaju pa nek pricaju ovde ljudi namestaljka ova ili ona.

!

pre 6 godina

Ja sam, verovatno, jedan od najvecih nesimpatizera aktuelne vlasti ali ovo nema nikakve veze sa njima.
Iznuda je krivicno delo i naravno da su ga uhapsili zbog toga. A to zvanje 'novinara' (sa zavrsenom osnovnom skolom) je i dobio kao Vucicev pulen, tako da sva ta pljuvacina po vlasti je iz cisto sujetnih razloga. Verovatno su mu nesto pa ga ispalili. Sutra da mu daju nesto, makar mesto urednuka, poceo bi hvalospev o njima.

kitić

pre 6 godina

Covek uzeo koverat od drugog coveka i vidi se da ga zove na pice prekoputa. Snimak objavio informer. Jel ima snimak sta je u kovertu prilikom uzimanja od Andjusa. Zamislimo da vas zamoli neko da mu uzmete neka dokumenta koja ce za 5 minuta doneti njegov rodjak a on zuri u bolnicu ne moze da saceka rodjaka. Vi pristanete a neko vas snimi i pusti snimak na Pinku i kaze da je u koverti velika lova. A u mobilnom kod Andjusa sacuvana poruka gde trazi kintu! Pa u to niko ko ima osnovnu skolu ne bi poverovao. Pazi primopredaja u sred dana na parkingu u sred Beograda i to peske...
(bg, 30. jun 2017 18:09)
Tako je svi znamo da se pripopredaje vrše u sred noći, izvan parkinga u Kragujevcu u kolima u pokretu... Druže mnogo gledaš filmove... Na filmu izgleda senzacionalno, u stvarnosti baš ovako

Bojan

pre 6 godina

Ljudi, postoji snimak kako uzima novac, obeležene novčanice, sms poruke i pojedini još uvek govore da se radi o nekom progonu. Pa šta treba da uradi da bi neko rekao da je običan kriminalac, a ne novinar, da ubije nekog u direktnom prenosu?! Ovo ludilo, gde se za sve krivi Vučić prelazi sve moguće granice. A ovakvi i još neki nazovi novinari koji besramno reketiraju i uzimaju novac da pišu ovakve ili onakve tekstove, bez obzira da li napadaju vlast ili opoziciju su sramota novinarskog poziva i oni su ti koji urušavaju tu važnu profesiju.

Toni

pre 6 godina

Prvo, pomenuti gospodin je samo novinar u pokušaju. Drugo, ako je preuzimao označene novčanice, to zvuči kao iznuda, i nikako ne treba miješati taj čin sa novinarskim pozivom i nekakvim progonom.

Bilista2

pre 6 godina

Rekao bi neke stvari. Osvrnuo bi se na to da ovde imamo pojedince sa komentarima da je ovo nemoguće i da je podmetačina. A da li su se zapitali ti isti da ovo i moguće i realno. Iz ovog se vidi da je to deo naše realnosti i da ovome treba stajati na svakom mestu i u svako vreme. Naravno ovo bez procesuiranja ne vredi ništa. Tako bolje je prihvatiti ovakve stvari i ne lupeti gluposti, već sagledati stvari do kraja.

But

pre 6 godina

Da li neko hoće da kaže da nema ljudi u novinarskoj profesiji koji na razne načine ne reketiraju ljude da bi im se skinuli sa grbače? Ja znam da ima, kao što ima korumpiranih lekara, profesora, policajaca, carinika itd. Što ne znači da su svi korumpirani, baš obrnuto, velika većina nisu korumpirani.

Danijel

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar. Iskljucivo vezano za komentare i pojedine medije. Da li je moguce, da u svakoj situaciju u ovoj zemlji ucestvuje Vucic i da se to tako prezentuje? Pa sta je taj covek Krang? Sve mora da aminuje i sve se radi po njegovim direktivama, dajte ljudi uozbiljite se. Svaka cast B92, objave vest i ne upustaju se u komentarisanje iste, kada bude osnova za komentarisanjem, samo napred. Ja sada kazem i ako nikada nisam gotivio Andjusa, svi su nevini dok se ne dokaze suprotno, tako i on, ali isti tako ne mogu reci da je sigurno cist i da je Vucic ovo naredio. Pa nije ga jedini Andjus pljuvao, ima tu plejada cela, pa nikome dlaka s glave ne fali.

Mirko Pantic

pre 6 godina

Da li je nekoga reketirao ili ne,recice policija i pravosudje.
Da li je novinar ili ne,veliko je pitanje,posto se danas svako naziva novinarem.
Ovaj "novinar",koji u svojim emisijama iznosi gluposti,besmislice i neistine,ne zasluzuje da kolege stanu iza njega,jer je pljunuo na svaki postulat profesije.
Sa njim u paketu,treba goniti i one koji su mu omogucili da se pojavljuje na televiziji i optuziti ih za trovanje naroda i sirenje lazi i neistina.

Sada dolazimo u situaciju,kada slaboumni su spremni da optuze drzavu za svako hapsenje poznate licnosti i da apriori stanu u njenu odbranu,iako ta osoba zasluzuje da bude gonjena,po raznim pitanjima.
Cak i da ga gone zbog loseg ukusa i nekulture,sasvim je zasluzeno !

Terenac

pre 6 godina

Video sam snimak, jasno kao dan da je uzeo kovertu.
(Bojan, 30. jun 2017 17:37)

Sem ako ovo nije policija snimala pa informer prvi dosao u posed jer je informer, ovo je cista namestaljka. Bas se eto kamera tog lista nasla na pravom mestu u pravo vreme. Mada mi nije zao Andjusa ciji su karakter i znanje o sportu 0.

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Borivoje
"Moderni Robin Hud " , koji uzme novac i podvodi 16 godišnjakinju ? Razumem da mrziš Zvezdu , ali uozbilji se .
Komentarisati ovako je na nivou deteta .
Nazivati ga novinarim je sprdnja . Običan trgovac uticajem bez škole . Stil u rangu Tumbasa . Ali to je Avangarda za tebe , jer verovatno nigde iz "svog sela " nisi bio .
Mogu sa prezirom da zamislim one koji ga podržavaju a otac sam devojke od 17 god ili mu je i to namešteno.
Prvo budi čovek pa onda navijaj .
Drugo javna je tajna već 10 god da i kada dođu do informacija, nazovi "novinari " prvo traže novac da ne objave , nije jedini . A stavljati njega kao opoziciju je budalaština .

džigi

pre 6 godina

istraga treba da utvrdi odgovornost, za sada možemo samo špekulisati. 30,000 zvuči kao prilično lepa isplata, i ne liči mi na tipičnu platu u Srbiji tako da zvuči dosta sumnjivo, ali ne možemo bilo kojeg potencijalnog kriminalca koji pljuje po Vučiću odmah braniti, dok se ne utvrdi odgovornost, kao što je i neprofesionalno javno osuđivanje dok se ne znaju sve činjenice. za sada ...