Petak, 16.06.2017.

13:15

Palma za B92: Mi ne glasamo za Anu Brnabić VIDEO

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potvrdio za B92 da njegovi poslanici i on neće glasati u Skupštini Srbije za to da Ana Brnabić bude premijer.

Izvor: B92

Palma za B92: Mi ne glasamo za Anu Brnabiæ VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@DEDA CVETKO ...
... Bilo bi dobro da mi administrator B92 omogući da ti odgovorim , takodje , kao rodjenom Jagodincu , a takodje i kao čoveku koji je pregurao 2/3 životnog veka i koji "dobro" zna ko je i šta je Palma ( isto kao i ti ) :
- onu Jagodinu , za koju kažeš da je "nasledio" od predhodnika , ne da je izvukao iz "srednjovekovne bede" , nego je politikanskim forama gurnuo u kameno doba , zaduživanjem koja neće da vrate ni deca tvojih unuka .
- za fabrike koje su otvorene novcem svih poreskih obveznika Srbije , uz subvencije od 10.000€ po radnom mestu , za platu od 20.000din ne vredi ni da ti pričam . Verovatno nećeš ni da se potrudiš da to shvatiš , zato što ti verovatno niko i ne radi po tim fabrikama , već su ti se unuci stranački pozapošljavali u nekom od javnih preduzeća koja kontroliše ? maravmo , lokalna samouprava . Smanjenje nezaposlenosti , jelte , deda Cvetko , ide po malopre objašnjenoj proceduri , tvoj unuk -istaknuti stranački aktivista , onda javno preduzeće , ništa fabrika ... 20.000din , kažnjavanje zbog slabe bešike ...
- za slanje djaka na more o svom trošku , kako to kažeš ... to već vredja zdravu pamet . Da li ima smisla to komentarisati ??? NEMA .
- "...sazidao velelepni stadion ..." ??? Komentarisati ??? Ne , dovoljno je otići 100-150km zapadnije , do Užica i videti stadion Slobode , dovoljno je dotle , ali ti deda Cvetko ne putuješ ni do naplatne rampe na auto putu ...
I na kraju , mogu slobodno da ti kažem , ne spominji Betovena ... sramota je za sve nas ... rodjene Jagodince !!!

nije u redu

pre 6 godina

"Moj odnos prema ovoj populaciji.... bla ,bla , bla je govor mržnje jednog umišljenog gradonačlnika siromašne varošice koji svojim vezama preliva novac iz Republičkog Budžeta u opštinski i kupuje žirafe, pravi fontane, i gomila voštane figure o trošku svih građana Srbije. U vreme Tadićeve vladavine takođe se nekako umuvaao u nju i navikao je da se smatra da od njega bilo šta zavisi. A ne zavisi ama baš ništa to če se uskoro i pokazati. Jagodinci izvinite ali dosta je bilo.

DarioHubner

pre 6 godina

Kakva predstava... Da nema ovaj apsolutnu vecinu i da ovo nije dogovor izmedju njih, da vlada visi zbog tih glasova glasali bi vi sa dve ruke za nju! Ali kome pricati to, narod je zatupljen i ne kapira nista...

realnost srbije

pre 6 godina

Vanstranački premijer nije dobra ideja. Svugde se pokazalo kao promašaj ali Ana možda nekim čudom uspe, mada teško. Ana sem što je vanstranački jos je i poreklom Hrvatica i gej, što nije po ukusu mnogih Srbijanaca. Zbog svega toga verovatno je AV smislio način da pokaže kako je on nezamenjiv, a ovo je samo taktički potez za kratku upotrebu. Ana to nije ukapirala i prihvatila je ponudu, izazov ali i priliku da afirmiše gej populaciju. AV da pokaže Zapadu kako je liberalan a politiku koju će da vodi vlada lično će da osmišljava AV. Sve će da bude kao pre, Dačić da provodi politiku AV, Brnabić da radi tehnicki deo posla jer Dačić ne ume da radi, a AV najmoćnije lice u Srbiji, koncentisana moć predsednika, premijera, vođe najveće partije u državi, sve u jednim rukama. Do kad će to da ide tako zavisi od naroda i od standarda.

Nenad

pre 6 godina

Palma je čovek ograničenih shvatanja i pogleda.U svom mentalnom sklopu ima duboko ukorenjem i strog patrijahalni mentalitet iz 19. veka i ne može da prihvati promenu i savremeno doba i nove vrednosti koje važe u razvijenom svetu kojem težimo.

DEDA CVETKO

pre 6 godina

Nisam veliki obozavatelj lika i dela Gos'n Palme *** ALI *** kao rodjeni Jagodinac, neka mi se dozvoli da kazem sledece:

Za poslednjih 10 godina Palma je:

- Izvukao Jagodinu iz srednjevekovne bede i zapustenosti, kakvu je nasledio od prethodnika.

- Otvorio NAJMANJE 15 fabrika, postrojenja i predstavnistava, sto domacih, sto inostranih.

- Otvorio do tada zapustenu i zaparlozenu ravnicu oko Morave privatnim investitorima i pretvorio je u industijsku zonu.

- Ucinio od Jagodine turisticki centar Srbije.

- Smanjio nezaposlenost u Jagodini na sasvim razumnu meru.

- Sprecio da se katastrofalne poplave 2014. godine prosire na sam grad i bukvalno izbavio grad.

- Dosledno i svake godine pomagao trudnice, dojilje i zene oskudnih materijalnih sredstava.

- Bio jedini predsednik opstine u Srbiji koji je omogucio svim svojim gradjanima da se licno sretnu sa njim i licno mu upute molbe i peticije.

- Poslao stotine siromasnih djaka iz jagodinske opstine na odmor u Grcku, uglavnom o svom trosku.

- Ocistio grad Jagodinu od smeca i grafita (grad i dalje nije najcistiji, ali je mila majka u odnosu na ono pre 10 godina).

- Sazidao velelepni stadion svetskih gabarita.

- Uspostavio veze i komunikacije sa desetinama stranih privrednih komora, ekonomskih giganata i korporacija sirom Evrope i upoznao ih sa Jagodinom i njenim potencijalima.

Mogu slobodno i bez dvoumnjenja da kazem da je za Gospodjicu Brnabic Palma pravi BETOVEN sprske politicke scene.

z

pre 6 godina

To i onako nece uticati ni na sta. Ali je totalno porazavajuce za Srbiju ( pored svega ostalog) da u narodnoj skupstini sedi neko ko ovako javno govori.

dolmaš

pre 6 godina

@Sale - Brnabićeva možda nije vrhunski stručnjak za date oblasti, ali je završila jak smer u jakoj školi (Petoj beogradskoj), dva fakulteta u Americi i radi 15-ak godina na raznim poslovima u privatnim firmama. To je u startu stavlja ispred ogromne većine ministara i direktora agencija i javnih preduzeća. Ona možda nije najbolja, ali je među lošima ispred ostalih. Time ne ulazim u to zašto i kako je nju AV stavio na tu poziciju.

autošovinista koji od sovinaista pravi auta za dz

pre 6 godina

Moja jako kompleksna analiza. Namešteno, tek toliko da bude malo interesantnije, ovo naše loše ražirano skupštinsko pozorište.

Vesna

pre 6 godina

Ana Brnabić ne zasluzuje mesto Premijera zbog loših rezultata na dosadašnjem radnom mestu haos sa novim-elektronskim zdravstvenim knižicama,haos oko prinudne zamene trajnih l.k.praćen strašnim gužvama najviše nastradaše penzioneri(bilo je posla za hitne),šta napravi sa viškom zaposlenih ?Ani svakako niko nesme spočitavati seksualnu orijentaciju ni kao manu ali ni kao prednost za obavljanje bilo kog posla,pa ni premijerskog!

petar

pre 6 godina

@The Spatula, slažem se sa vama. Vladajuća stranka nas je lišila dostojanstva. Nego to nije bila poenta mog posta. Ovo je moj protest protiv Palmine retorike i diskriminacije. "Ko nema porodicu nije sposoban ni za sta" je dosta napadno shvatanje.

Betoven

pre 6 godina

Mene je sramota da je ovaj lik ušao u skupštinu. Koliko on poslanika ima? Da li je Ana dobar izbor ili ne, videćemo, ali je bolja od Palme. Takođe znamo da ko god da je postavljen na mesto premijera će biti Vučićeva marioneta. Ovako sam barem zadovoljan što će moja ćerka videti da u Srbiji visoko obrazovana žena može da bude i premijer, tj. žena da bi bila poznata i uspešna ne mora biti samo starleta ili pevačica.

Sale

pre 6 godina

Samo jedno pitanje....čega je to Ana vrhunski stručnjak ? Marketinga ? Lokalne samouprave ? Poslovne administracije ? Evo, molim da mi neko objasni...

KOKODIKS

pre 6 godina

..., isto kao što je neko tvrdio da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije,... isto keo što su neki stranački lideri tvrdili da će istupiti u opoziciju ako ne budu mandatari,...

prolazi glatko

pre 6 godina

skupština 250
većina 126
Vučić SNS 102
Dačić SPS 22
Šešelj SRS 22
sabrano: 102+22+22=146 (znači ima viška 20, znači neki mogu da ne glasaju a da opet prelog prođe).
Palma JS 6 uopšte ne moraju da glasaju. Radikali ne mora svi da glasaju. Dačić + Vučić = 124, mora da nađu još samo 2 a to neće da bude teško, tu je Čeda Jovanović sa svojih 9.

spojenoprstibaron

pre 6 godina

Malo teatra za sludjeni narod..“mi smo patriote i domacini“. “Srbija nam na prvom mestu“..Onda se svi skupe kod Palme na slavi i ugovaraju biznis kombinacije.

my way

pre 6 godina

Zalosno je sto oni nece glasati za Anu zbog jednog jedinog razloga i to njene seksualne orijentacije koja veze nema sa obavljanjem posla premijera.

The Spatula

pre 6 godina

@(petar, 16. jun 2017 13:19)
A ovi ispravljaju... Svaka im cast. Kako koji dodju sve gori, a ustvari svi isti, svaki prethodnog cuva. Jel neko od njih bio u zatvoru? Osudjen za nesto? A u kampanjama pricaju jedni za druge sve i svasta. Nek je samo jedan posto tacan, neko bi u nekoj normalnoj drzavi odgovarao. A da, u drzavi.

Papaya

pre 6 godina

Onda barem budite domacini, pa lepo povucite svoje poslanike iz parlamenta. Time cete jasno pokazati da ste protiv i da se u ime svojih principa odricete poslanickih plata, privilegija, skupstinske kantine sa hranom za tri grosa ... Tako se to radi u normalnim drzavama. I time biste stekli jos vise glasaca na predstojecim izborima. Ali vi to verovatno necete da uradite. Jer bolji vam je vrabac u ruci nego jato golubova na grani. Tako da vam je bolje da cutite!

petar

pre 6 godina

Kad ovakvi političari nestanu sa političke scene, društvo će krenuti napred. Evo Milošević bio muskarcina, strejt, porodican čovek, domaćin, pa nam treba sto godina da ispravimo posledice njegove vladavine.

Sale

pre 6 godina

Samo jedno pitanje....čega je to Ana vrhunski stručnjak ? Marketinga ? Lokalne samouprave ? Poslovne administracije ? Evo, molim da mi neko objasni...

petar

pre 6 godina

Kad ovakvi političari nestanu sa političke scene, društvo će krenuti napred. Evo Milošević bio muskarcina, strejt, porodican čovek, domaćin, pa nam treba sto godina da ispravimo posledice njegove vladavine.

spojenoprstibaron

pre 6 godina

Malo teatra za sludjeni narod..“mi smo patriote i domacini“. “Srbija nam na prvom mestu“..Onda se svi skupe kod Palme na slavi i ugovaraju biznis kombinacije.

Betoven

pre 6 godina

Mene je sramota da je ovaj lik ušao u skupštinu. Koliko on poslanika ima? Da li je Ana dobar izbor ili ne, videćemo, ali je bolja od Palme. Takođe znamo da ko god da je postavljen na mesto premijera će biti Vučićeva marioneta. Ovako sam barem zadovoljan što će moja ćerka videti da u Srbiji visoko obrazovana žena može da bude i premijer, tj. žena da bi bila poznata i uspešna ne mora biti samo starleta ili pevačica.

my way

pre 6 godina

Zalosno je sto oni nece glasati za Anu zbog jednog jedinog razloga i to njene seksualne orijentacije koja veze nema sa obavljanjem posla premijera.

Papaya

pre 6 godina

Onda barem budite domacini, pa lepo povucite svoje poslanike iz parlamenta. Time cete jasno pokazati da ste protiv i da se u ime svojih principa odricete poslanickih plata, privilegija, skupstinske kantine sa hranom za tri grosa ... Tako se to radi u normalnim drzavama. I time biste stekli jos vise glasaca na predstojecim izborima. Ali vi to verovatno necete da uradite. Jer bolji vam je vrabac u ruci nego jato golubova na grani. Tako da vam je bolje da cutite!

prolazi glatko

pre 6 godina

skupština 250
većina 126
Vučić SNS 102
Dačić SPS 22
Šešelj SRS 22
sabrano: 102+22+22=146 (znači ima viška 20, znači neki mogu da ne glasaju a da opet prelog prođe).
Palma JS 6 uopšte ne moraju da glasaju. Radikali ne mora svi da glasaju. Dačić + Vučić = 124, mora da nađu još samo 2 a to neće da bude teško, tu je Čeda Jovanović sa svojih 9.

petar

pre 6 godina

@The Spatula, slažem se sa vama. Vladajuća stranka nas je lišila dostojanstva. Nego to nije bila poenta mog posta. Ovo je moj protest protiv Palmine retorike i diskriminacije. "Ko nema porodicu nije sposoban ni za sta" je dosta napadno shvatanje.

The Spatula

pre 6 godina

@(petar, 16. jun 2017 13:19)
A ovi ispravljaju... Svaka im cast. Kako koji dodju sve gori, a ustvari svi isti, svaki prethodnog cuva. Jel neko od njih bio u zatvoru? Osudjen za nesto? A u kampanjama pricaju jedni za druge sve i svasta. Nek je samo jedan posto tacan, neko bi u nekoj normalnoj drzavi odgovarao. A da, u drzavi.

z

pre 6 godina

To i onako nece uticati ni na sta. Ali je totalno porazavajuce za Srbiju ( pored svega ostalog) da u narodnoj skupstini sedi neko ko ovako javno govori.

Nenad

pre 6 godina

Palma je čovek ograničenih shvatanja i pogleda.U svom mentalnom sklopu ima duboko ukorenjem i strog patrijahalni mentalitet iz 19. veka i ne može da prihvati promenu i savremeno doba i nove vrednosti koje važe u razvijenom svetu kojem težimo.

dolmaš

pre 6 godina

@Sale - Brnabićeva možda nije vrhunski stručnjak za date oblasti, ali je završila jak smer u jakoj školi (Petoj beogradskoj), dva fakulteta u Americi i radi 15-ak godina na raznim poslovima u privatnim firmama. To je u startu stavlja ispred ogromne većine ministara i direktora agencija i javnih preduzeća. Ona možda nije najbolja, ali je među lošima ispred ostalih. Time ne ulazim u to zašto i kako je nju AV stavio na tu poziciju.

KOKODIKS

pre 6 godina

..., isto kao što je neko tvrdio da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije,... isto keo što su neki stranački lideri tvrdili da će istupiti u opoziciju ako ne budu mandatari,...

nije u redu

pre 6 godina

"Moj odnos prema ovoj populaciji.... bla ,bla , bla je govor mržnje jednog umišljenog gradonačlnika siromašne varošice koji svojim vezama preliva novac iz Republičkog Budžeta u opštinski i kupuje žirafe, pravi fontane, i gomila voštane figure o trošku svih građana Srbije. U vreme Tadićeve vladavine takođe se nekako umuvaao u nju i navikao je da se smatra da od njega bilo šta zavisi. A ne zavisi ama baš ništa to če se uskoro i pokazati. Jagodinci izvinite ali dosta je bilo.

Vesna

pre 6 godina

Ana Brnabić ne zasluzuje mesto Premijera zbog loših rezultata na dosadašnjem radnom mestu haos sa novim-elektronskim zdravstvenim knižicama,haos oko prinudne zamene trajnih l.k.praćen strašnim gužvama najviše nastradaše penzioneri(bilo je posla za hitne),šta napravi sa viškom zaposlenih ?Ani svakako niko nesme spočitavati seksualnu orijentaciju ni kao manu ali ni kao prednost za obavljanje bilo kog posla,pa ni premijerskog!

DEDA CVETKO

pre 6 godina

Nisam veliki obozavatelj lika i dela Gos'n Palme *** ALI *** kao rodjeni Jagodinac, neka mi se dozvoli da kazem sledece:

Za poslednjih 10 godina Palma je:

- Izvukao Jagodinu iz srednjevekovne bede i zapustenosti, kakvu je nasledio od prethodnika.

- Otvorio NAJMANJE 15 fabrika, postrojenja i predstavnistava, sto domacih, sto inostranih.

- Otvorio do tada zapustenu i zaparlozenu ravnicu oko Morave privatnim investitorima i pretvorio je u industijsku zonu.

- Ucinio od Jagodine turisticki centar Srbije.

- Smanjio nezaposlenost u Jagodini na sasvim razumnu meru.

- Sprecio da se katastrofalne poplave 2014. godine prosire na sam grad i bukvalno izbavio grad.

- Dosledno i svake godine pomagao trudnice, dojilje i zene oskudnih materijalnih sredstava.

- Bio jedini predsednik opstine u Srbiji koji je omogucio svim svojim gradjanima da se licno sretnu sa njim i licno mu upute molbe i peticije.

- Poslao stotine siromasnih djaka iz jagodinske opstine na odmor u Grcku, uglavnom o svom trosku.

- Ocistio grad Jagodinu od smeca i grafita (grad i dalje nije najcistiji, ali je mila majka u odnosu na ono pre 10 godina).

- Sazidao velelepni stadion svetskih gabarita.

- Uspostavio veze i komunikacije sa desetinama stranih privrednih komora, ekonomskih giganata i korporacija sirom Evrope i upoznao ih sa Jagodinom i njenim potencijalima.

Mogu slobodno i bez dvoumnjenja da kazem da je za Gospodjicu Brnabic Palma pravi BETOVEN sprske politicke scene.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@DEDA CVETKO ...
... Bilo bi dobro da mi administrator B92 omogući da ti odgovorim , takodje , kao rodjenom Jagodincu , a takodje i kao čoveku koji je pregurao 2/3 životnog veka i koji "dobro" zna ko je i šta je Palma ( isto kao i ti ) :
- onu Jagodinu , za koju kažeš da je "nasledio" od predhodnika , ne da je izvukao iz "srednjovekovne bede" , nego je politikanskim forama gurnuo u kameno doba , zaduživanjem koja neće da vrate ni deca tvojih unuka .
- za fabrike koje su otvorene novcem svih poreskih obveznika Srbije , uz subvencije od 10.000€ po radnom mestu , za platu od 20.000din ne vredi ni da ti pričam . Verovatno nećeš ni da se potrudiš da to shvatiš , zato što ti verovatno niko i ne radi po tim fabrikama , već su ti se unuci stranački pozapošljavali u nekom od javnih preduzeća koja kontroliše ? maravmo , lokalna samouprava . Smanjenje nezaposlenosti , jelte , deda Cvetko , ide po malopre objašnjenoj proceduri , tvoj unuk -istaknuti stranački aktivista , onda javno preduzeće , ništa fabrika ... 20.000din , kažnjavanje zbog slabe bešike ...
- za slanje djaka na more o svom trošku , kako to kažeš ... to već vredja zdravu pamet . Da li ima smisla to komentarisati ??? NEMA .
- "...sazidao velelepni stadion ..." ??? Komentarisati ??? Ne , dovoljno je otići 100-150km zapadnije , do Užica i videti stadion Slobode , dovoljno je dotle , ali ti deda Cvetko ne putuješ ni do naplatne rampe na auto putu ...
I na kraju , mogu slobodno da ti kažem , ne spominji Betovena ... sramota je za sve nas ... rodjene Jagodince !!!

autošovinista koji od sovinaista pravi auta za dz

pre 6 godina

Moja jako kompleksna analiza. Namešteno, tek toliko da bude malo interesantnije, ovo naše loše ražirano skupštinsko pozorište.

realnost srbije

pre 6 godina

Vanstranački premijer nije dobra ideja. Svugde se pokazalo kao promašaj ali Ana možda nekim čudom uspe, mada teško. Ana sem što je vanstranački jos je i poreklom Hrvatica i gej, što nije po ukusu mnogih Srbijanaca. Zbog svega toga verovatno je AV smislio način da pokaže kako je on nezamenjiv, a ovo je samo taktički potez za kratku upotrebu. Ana to nije ukapirala i prihvatila je ponudu, izazov ali i priliku da afirmiše gej populaciju. AV da pokaže Zapadu kako je liberalan a politiku koju će da vodi vlada lično će da osmišljava AV. Sve će da bude kao pre, Dačić da provodi politiku AV, Brnabić da radi tehnicki deo posla jer Dačić ne ume da radi, a AV najmoćnije lice u Srbiji, koncentisana moć predsednika, premijera, vođe najveće partije u državi, sve u jednim rukama. Do kad će to da ide tako zavisi od naroda i od standarda.

DarioHubner

pre 6 godina

Kakva predstava... Da nema ovaj apsolutnu vecinu i da ovo nije dogovor izmedju njih, da vlada visi zbog tih glasova glasali bi vi sa dve ruke za nju! Ali kome pricati to, narod je zatupljen i ne kapira nista...

Sale

pre 6 godina

Samo jedno pitanje....čega je to Ana vrhunski stručnjak ? Marketinga ? Lokalne samouprave ? Poslovne administracije ? Evo, molim da mi neko objasni...

spojenoprstibaron

pre 6 godina

Malo teatra za sludjeni narod..“mi smo patriote i domacini“. “Srbija nam na prvom mestu“..Onda se svi skupe kod Palme na slavi i ugovaraju biznis kombinacije.

The Spatula

pre 6 godina

@(petar, 16. jun 2017 13:19)
A ovi ispravljaju... Svaka im cast. Kako koji dodju sve gori, a ustvari svi isti, svaki prethodnog cuva. Jel neko od njih bio u zatvoru? Osudjen za nesto? A u kampanjama pricaju jedni za druge sve i svasta. Nek je samo jedan posto tacan, neko bi u nekoj normalnoj drzavi odgovarao. A da, u drzavi.

petar

pre 6 godina

Kad ovakvi političari nestanu sa političke scene, društvo će krenuti napred. Evo Milošević bio muskarcina, strejt, porodican čovek, domaćin, pa nam treba sto godina da ispravimo posledice njegove vladavine.

realnost srbije

pre 6 godina

Vanstranački premijer nije dobra ideja. Svugde se pokazalo kao promašaj ali Ana možda nekim čudom uspe, mada teško. Ana sem što je vanstranački jos je i poreklom Hrvatica i gej, što nije po ukusu mnogih Srbijanaca. Zbog svega toga verovatno je AV smislio način da pokaže kako je on nezamenjiv, a ovo je samo taktički potez za kratku upotrebu. Ana to nije ukapirala i prihvatila je ponudu, izazov ali i priliku da afirmiše gej populaciju. AV da pokaže Zapadu kako je liberalan a politiku koju će da vodi vlada lično će da osmišljava AV. Sve će da bude kao pre, Dačić da provodi politiku AV, Brnabić da radi tehnicki deo posla jer Dačić ne ume da radi, a AV najmoćnije lice u Srbiji, koncentisana moć predsednika, premijera, vođe najveće partije u državi, sve u jednim rukama. Do kad će to da ide tako zavisi od naroda i od standarda.

Vesna

pre 6 godina

Ana Brnabić ne zasluzuje mesto Premijera zbog loših rezultata na dosadašnjem radnom mestu haos sa novim-elektronskim zdravstvenim knižicama,haos oko prinudne zamene trajnih l.k.praćen strašnim gužvama najviše nastradaše penzioneri(bilo je posla za hitne),šta napravi sa viškom zaposlenih ?Ani svakako niko nesme spočitavati seksualnu orijentaciju ni kao manu ali ni kao prednost za obavljanje bilo kog posla,pa ni premijerskog!

autošovinista koji od sovinaista pravi auta za dz

pre 6 godina

Moja jako kompleksna analiza. Namešteno, tek toliko da bude malo interesantnije, ovo naše loše ražirano skupštinsko pozorište.

Betoven

pre 6 godina

Mene je sramota da je ovaj lik ušao u skupštinu. Koliko on poslanika ima? Da li je Ana dobar izbor ili ne, videćemo, ali je bolja od Palme. Takođe znamo da ko god da je postavljen na mesto premijera će biti Vučićeva marioneta. Ovako sam barem zadovoljan što će moja ćerka videti da u Srbiji visoko obrazovana žena može da bude i premijer, tj. žena da bi bila poznata i uspešna ne mora biti samo starleta ili pevačica.

DarioHubner

pre 6 godina

Kakva predstava... Da nema ovaj apsolutnu vecinu i da ovo nije dogovor izmedju njih, da vlada visi zbog tih glasova glasali bi vi sa dve ruke za nju! Ali kome pricati to, narod je zatupljen i ne kapira nista...

my way

pre 6 godina

Zalosno je sto oni nece glasati za Anu zbog jednog jedinog razloga i to njene seksualne orijentacije koja veze nema sa obavljanjem posla premijera.

DEDA CVETKO

pre 6 godina

Nisam veliki obozavatelj lika i dela Gos'n Palme *** ALI *** kao rodjeni Jagodinac, neka mi se dozvoli da kazem sledece:

Za poslednjih 10 godina Palma je:

- Izvukao Jagodinu iz srednjevekovne bede i zapustenosti, kakvu je nasledio od prethodnika.

- Otvorio NAJMANJE 15 fabrika, postrojenja i predstavnistava, sto domacih, sto inostranih.

- Otvorio do tada zapustenu i zaparlozenu ravnicu oko Morave privatnim investitorima i pretvorio je u industijsku zonu.

- Ucinio od Jagodine turisticki centar Srbije.

- Smanjio nezaposlenost u Jagodini na sasvim razumnu meru.

- Sprecio da se katastrofalne poplave 2014. godine prosire na sam grad i bukvalno izbavio grad.

- Dosledno i svake godine pomagao trudnice, dojilje i zene oskudnih materijalnih sredstava.

- Bio jedini predsednik opstine u Srbiji koji je omogucio svim svojim gradjanima da se licno sretnu sa njim i licno mu upute molbe i peticije.

- Poslao stotine siromasnih djaka iz jagodinske opstine na odmor u Grcku, uglavnom o svom trosku.

- Ocistio grad Jagodinu od smeca i grafita (grad i dalje nije najcistiji, ali je mila majka u odnosu na ono pre 10 godina).

- Sazidao velelepni stadion svetskih gabarita.

- Uspostavio veze i komunikacije sa desetinama stranih privrednih komora, ekonomskih giganata i korporacija sirom Evrope i upoznao ih sa Jagodinom i njenim potencijalima.

Mogu slobodno i bez dvoumnjenja da kazem da je za Gospodjicu Brnabic Palma pravi BETOVEN sprske politicke scene.

KOKODIKS

pre 6 godina

..., isto kao što je neko tvrdio da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije,... isto keo što su neki stranački lideri tvrdili da će istupiti u opoziciju ako ne budu mandatari,...

Nenad

pre 6 godina

Palma je čovek ograničenih shvatanja i pogleda.U svom mentalnom sklopu ima duboko ukorenjem i strog patrijahalni mentalitet iz 19. veka i ne može da prihvati promenu i savremeno doba i nove vrednosti koje važe u razvijenom svetu kojem težimo.

z

pre 6 godina

To i onako nece uticati ni na sta. Ali je totalno porazavajuce za Srbiju ( pored svega ostalog) da u narodnoj skupstini sedi neko ko ovako javno govori.

petar

pre 6 godina

@The Spatula, slažem se sa vama. Vladajuća stranka nas je lišila dostojanstva. Nego to nije bila poenta mog posta. Ovo je moj protest protiv Palmine retorike i diskriminacije. "Ko nema porodicu nije sposoban ni za sta" je dosta napadno shvatanje.

Papaya

pre 6 godina

Onda barem budite domacini, pa lepo povucite svoje poslanike iz parlamenta. Time cete jasno pokazati da ste protiv i da se u ime svojih principa odricete poslanickih plata, privilegija, skupstinske kantine sa hranom za tri grosa ... Tako se to radi u normalnim drzavama. I time biste stekli jos vise glasaca na predstojecim izborima. Ali vi to verovatno necete da uradite. Jer bolji vam je vrabac u ruci nego jato golubova na grani. Tako da vam je bolje da cutite!

dolmaš

pre 6 godina

@Sale - Brnabićeva možda nije vrhunski stručnjak za date oblasti, ali je završila jak smer u jakoj školi (Petoj beogradskoj), dva fakulteta u Americi i radi 15-ak godina na raznim poslovima u privatnim firmama. To je u startu stavlja ispred ogromne većine ministara i direktora agencija i javnih preduzeća. Ona možda nije najbolja, ali je među lošima ispred ostalih. Time ne ulazim u to zašto i kako je nju AV stavio na tu poziciju.

prolazi glatko

pre 6 godina

skupština 250
većina 126
Vučić SNS 102
Dačić SPS 22
Šešelj SRS 22
sabrano: 102+22+22=146 (znači ima viška 20, znači neki mogu da ne glasaju a da opet prelog prođe).
Palma JS 6 uopšte ne moraju da glasaju. Radikali ne mora svi da glasaju. Dačić + Vučić = 124, mora da nađu još samo 2 a to neće da bude teško, tu je Čeda Jovanović sa svojih 9.

nije u redu

pre 6 godina

"Moj odnos prema ovoj populaciji.... bla ,bla , bla je govor mržnje jednog umišljenog gradonačlnika siromašne varošice koji svojim vezama preliva novac iz Republičkog Budžeta u opštinski i kupuje žirafe, pravi fontane, i gomila voštane figure o trošku svih građana Srbije. U vreme Tadićeve vladavine takođe se nekako umuvaao u nju i navikao je da se smatra da od njega bilo šta zavisi. A ne zavisi ama baš ništa to če se uskoro i pokazati. Jagodinci izvinite ali dosta je bilo.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@DEDA CVETKO ...
... Bilo bi dobro da mi administrator B92 omogući da ti odgovorim , takodje , kao rodjenom Jagodincu , a takodje i kao čoveku koji je pregurao 2/3 životnog veka i koji "dobro" zna ko je i šta je Palma ( isto kao i ti ) :
- onu Jagodinu , za koju kažeš da je "nasledio" od predhodnika , ne da je izvukao iz "srednjovekovne bede" , nego je politikanskim forama gurnuo u kameno doba , zaduživanjem koja neće da vrate ni deca tvojih unuka .
- za fabrike koje su otvorene novcem svih poreskih obveznika Srbije , uz subvencije od 10.000€ po radnom mestu , za platu od 20.000din ne vredi ni da ti pričam . Verovatno nećeš ni da se potrudiš da to shvatiš , zato što ti verovatno niko i ne radi po tim fabrikama , već su ti se unuci stranački pozapošljavali u nekom od javnih preduzeća koja kontroliše ? maravmo , lokalna samouprava . Smanjenje nezaposlenosti , jelte , deda Cvetko , ide po malopre objašnjenoj proceduri , tvoj unuk -istaknuti stranački aktivista , onda javno preduzeće , ništa fabrika ... 20.000din , kažnjavanje zbog slabe bešike ...
- za slanje djaka na more o svom trošku , kako to kažeš ... to već vredja zdravu pamet . Da li ima smisla to komentarisati ??? NEMA .
- "...sazidao velelepni stadion ..." ??? Komentarisati ??? Ne , dovoljno je otići 100-150km zapadnije , do Užica i videti stadion Slobode , dovoljno je dotle , ali ti deda Cvetko ne putuješ ni do naplatne rampe na auto putu ...
I na kraju , mogu slobodno da ti kažem , ne spominji Betovena ... sramota je za sve nas ... rodjene Jagodince !!!