Četvrtak, 15.06.2017.

18:20

KLS: Zvezda igra za Kališ, FMP za tračak nade

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju FMP od 20 časova u Pioniru, u trećem meču finala Superlige Srbije, a ulaz za navijače će biti besplatan.

Izvor:

KLS: Zvezda igra za Kališ, FMP za traèak nade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Danilovgrad

pre 6 godina

Ljudi iskreno meni je vazda bilo smijesno kad se komsije iz malog kluba pojave na vijesti o Zvezdi i spominju FMP, ali sad posto su ih Filip Covic i FMP ukanalili, ugasili, pritulili .................... ....... ....... to mi zivot produzi koliko se ismijem... Nadam se da ce vas biti u sto vecem broju, samo nastavite tako ! Ovo sad je ravno senzaciji ! :D ... Evo ja jednom za vas, Zvezda ne postoji to je FMP12 kmeee ! ! !

One night in May

pre 6 godina

a gde je partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 16. jun 2017 10:46)

U kanti za smece, istoj onoj u kojoj je i proveo veci deo svog postojanja od osnivanja do danas.
Jer je tako u mogucnosti...mislim, da bude u kanti za smece.

Osim Novice, on je u pekari, standardno... Posle ce opet da se iscudjava otkud salmonela...zavere, izvestaji, bili smo im pretnja za Kup i te fore...

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Kako je cudno sto Zvezdini navijaci zaboravljaju da su od projekta 'Evropska Zvezda' bili protiv uprave koja je trosila pare na strance koji nista nisu doneli Zvezdi i uprave koja je unistila Zvezdu. Redovno pevali protiv uprave. Kada pricas sa njima o kosarci svi do jednog su znali ko je krivac za propadanje kluba a sada odjednom kriv Partizan. Sve vise mislim da to uopste nisu isti navijaci vec neki novi, koji kosarku prate od 2013. Citajuci komentare ovde primetio sam da je Zvezda bila evropski gigant kojeg je Partizan srusio iako su menjali po dva trenera po sezoni, igraci se menjali kao na traci a veze sa vezom nisu imali. Postali ste malo senilni izgleda...

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Simpatizer
meni lično je bilo za gađenje , sistematsko uništavanje KKCZ od strane svih organa KSS . Potpisi u ponoć - može nam se . Koš iz auta - može nam se . Izbacivanje protiv Hemofarma u 1/2 bez utakmice - može nam se . Suđenje kumova i to deceniju - može nam se . Šamaranje sudija - može nam se . Babić predsednik Hemofarma i član UO KKP - može nam se ( verovatno Ti nije bilo za gađenje to finale ). Otimanje tri kapitena - može nam se . Kreiranje javnog mnjenja uz pomoć skoro svih sportskih redakcija da je sve to normalno - može nam se . Primera ima koliko hoćeš i sve je pravdano interesom Srpske košarke . Kada god bi iole bilo možda neizvesno , povlačila se ekipa sa terena , uz pomoć novinar navijača se duboko u noć kreirala atmosfera linča , pretnje , ucene i lov u mutnom (izbor sudija , delegata ... ) . Bez ikakvih kazni za smišljeno prostačko ponašanje i to na parketu . Teranje sile je postalo normalno , pa i neki poraz se pravdao - može nam se .
Sada posle svega Ja ili bilo koji navijač Zvezde treba da se bavi moralom kada je KKP u pitanju . Ili treba da Ti se pravdam što Vas je izbacio FMP , ili što smo trenutno bolji . U čemu se ogleda to gađenje , imate skuplji i možda , samo možda bolji tim od FMP pa ste izgubili . Šta je to što izaziva gađenje kod tebe sem činjenice da se Zvezda sprema da slavi zasluženu titulu ? U čemu ste oštećeni ? Jel Vas pokrao neko ?

Nebojsa

pre 6 godina

Da sam na mesto navijaca Partizana ne bih kometarisao kosarku . Partizana iz plejofa izbacio je razvojni tim C.Zvezde
Pazite drugi tim C.Zvezde je bio bolji od Partizana .To je tim koji sluzi C.Zvezdi da se igraci razigraju jer u ovom trenutku nisu za C.Zvezdu i taj tim ocisti Partizan
Sta dalje da pricamo Covic je uspeo da uradi nemoguce i da navijace Partizana ostavi bez teksta . Zbog ovog se navija za C.Zvezdu ....

Dzoni

pre 6 godina

Tim koji je izgubio ukupno 3 utakmice u ABA i KLS racunajuci i play off oba takmicenja.
Tim koji je imao 16 pobeda u najjacoj EL ikada.
Ove sezone su pali Fener, CSKA, Real, Panata, Barsa, Makabi, Zalgiris, Baskonija, Milano, Galata, Uniks, Bamberg...
Brutalno!
Bravo za ove momke i Radonju!
Ne padajte na provokacije onih kojima pada teze Zvezdin uspeh nego propast njihovog kluba, slavlje moze da pocne.
SVUDA GRMI OKOLO...

ViscoSalejo

pre 6 godina

Srpska košarka je spala na to da je najbolja u Evropi i druga u svetu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Iskreno, 15. jun 2017 22:43)

Za razliku od onih visina na kojima smo bili u vreme Dulovog sistema...Bili smo neprikosnovena sila i tek povremeno bi uspevali da nas nasamaraju Nigerija, Kina, Novi Zeland, Crna Gora, Makedonija, Estonija...to se tada zvalo dominacija...

Mesni narezak

pre 6 godina

@Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.
(Горилица Величковић, 16. jun 2017 02:11)


Znam da boli dupla kruna i izgubljeno namesteno prvenstvo ali to nije razlog da nam stavljate reci u usta i izmisljate kako smo ga mi proglasili regularnim kad smo zaseli na vrh tabele.I tada smo pricali da je neregularno a ponovicu ti i sada,da je bilo regularno vi biste se u najboljem slucaju borili sa Mladosti za izlazak u Evropu.Stvarno treba biti toliko los da pored silne logistike drzave,FSS-a,sudijske i 90% prijateljskih utakmica ne uzmes titulu,strasno....

pera trta

pre 6 godina

Lige su bile apsolutno regularne kad je jedan klub osvajao sve, otimao igrače, gepekovao sudije, koristio državne jasle. Nadam se da će Dule jednog dana progovoriti kao Mateus. Ali, pošto će dobiti svoje pare, verujem da neće.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 6 godina

(Simpatizer, 15. jun 2017 23:40 Vidis ima i nas starijih koji su gledali sve to i odlicno se secaju. Sve je tacno. Sta je trazio onaj sa pticijim prezimenom (znate odlicno o kome se radi, ne mogu da napisem ime nece mi objaviti) iza klupe Partizana na svakoj utakmici? Jos se secam kako istetovirana ruka saq podignutim prstom preti sudiji... Tog sudiju posle nismo videli nekoliko kola, valjda ga bolela rebra nesto. Za sta je vas predsednik Danilovic osudjen ono? Kako je samo odbranio Dula na sudu: nije ih on tukao (sudije u Vrscu), on je samo pridrzavao vrata da neko ne naidje, sve sam ja sam... I sad imamo takvog coveka na mestu predsednika saveza. Stvarno da ti se zgadi sport. A vas nasilnicki, prevarantski klubic mi se je odavno zgadio.

Горилица Величковић

pre 6 godina

Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.
(Mesni narezak, 15. jun 2017 20:36)

Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.

Milos

pre 6 godina

Simpatizer, gepokovanje bila laz? Au, pa ima nas starijih koji dobro pamtimo da je zbog afer Hemofarm Danilovic dobio 6 meseci suspendije? Ili je i ta suspenzija bila laz?

miško

pre 6 godina

Miki,ne slavi titulu Čović. Slavimo svi mi zvezdaši, titule koje su osvojili igrači sjajnim vođenjem Radonjićevog tima i još boljom upravom na čelu sa gospodinom Čovićem.Pobedili smo u jednoj sezoni sve šampione EL od 2014-2017 godine.Osvojili ABA ligu,kup R.Koraća i titulu prvaka naše zemlje.Nemojte da omalovažavate sjajan tim, korektne momke kao što su Mitar,Đenka,Gudura, Kuzmanović,Danga, Dobrić , Simoooona, maestralnog Jovketa. Davno Srbija nije imala tako dobar tim.Vi mali mrzitrlji ostavite nas da uživamo i zahvalimo se još jednom svojim ljubimcima.Bilo bi lepo kada bi došli svi koji su podržavali ovu ekipu pre svih Nole, Deki, Panta, Nedović, Cirbes,Bobi, Gurović,Vasa Micić i drugi.

Tegijeva racunica

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...
(miki, 15. jun 2017 21:45)

Nadam se da nije potrebna strucna pomoc, a lagao bih kada bih rekao da ne uzivam u vasoj patnji, kao i dubiozi ona dva kvazi novinara.

Simpatizer

pre 6 godina

@Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemi posmatrač, 15. jun 2017 22:27)


Pre bih rekao da je gadjenje ali nema veze.Mene zanima ovaj drugi deo u vezi anegdote za "moze nam se".Posto mi stariji znamo da je to samo jedna u moru vasih lazi da oklevetate Partizan i sve vezano za njega,kao sto je i gepekovanje na primer,zeleo bi da nam objasnis o cemu se tu radilo.Samo pazi,mi vrlo dobro znamo istinu,i da je ta izjava izmisljena,i da je tada Partizan vodio Vlade Jovanovic i da je ta utakmica odigrana u 11. kolu ABA a onu bitniju u revansu Partizan dobio 25 razlike i direktno pomogao Zvezdi za opstanak...i da,tada je na klupi Dule zamenio Vladu.Izvoli slusamo te...

nemi posmatrač

pre 6 godina

Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?

Tegijeva racunica

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)

Vasar vam je u Laktasima od 2007, a pre toga u zagorju.

miki

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...

Mesni narezak

pre 6 godina

Originalni FMP koji se lazno prestavlja kao Zvezda (posto je doticna nestala bez traga 2011 godine) poziva bivse navijace ekipe sa Malog Kalemegdana na proslavu titule protiv originalnog KK Radnicki Basket koji se lazno predstavlja kao FMP.
Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Slavimo osvojenu titulu u poluamaterskoj ligi.
(Petar, 15. jun 2017 19:31)

Vi partizanovci ne slavite nista, cak i u toj poluamaterskoj ligi ...

Svi na stadion!

pre 6 godina

Nije u redu besplatno... ljudi kupuju sezonske a onda ne mogu da udju u dvoranu!
(czvbg, 15. jun 2017 19:18)

Бесплатан је улаз за трибину Б и Ц, док ми са сезонским за трибине улазимо на А и Д. Нико са сезонским картама неће бити ускраћен последње утакмице ове феноменалне сезоне.

Aleksej

pre 6 godina

Jel dolazi Novica?(lol, 15. jun 2017 18:33)Ne moze da dodje, mora prvo Bolden da mu vrati kicmu
(123, 15. jun 2017 18:52)Bolden kicmu Gudura 5 godina zivota sa one dve trojke u zadnjim sekundama.

santa justa

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)
Vi ste bili tamo. Na ringispilu. Okretali vas Filip, Boulden i ekipa, nista znali gde ste :)

santa justa

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)
Vi ste bili tamo. Na ringispilu. Okretali vas Filip, Boulden i ekipa, nista znali gde ste :)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Slavimo osvojenu titulu u poluamaterskoj ligi.
(Petar, 15. jun 2017 19:31)

Vi partizanovci ne slavite nista, cak i u toj poluamaterskoj ligi ...

Aleksej

pre 6 godina

Jel dolazi Novica?(lol, 15. jun 2017 18:33)Ne moze da dodje, mora prvo Bolden da mu vrati kicmu
(123, 15. jun 2017 18:52)Bolden kicmu Gudura 5 godina zivota sa one dve trojke u zadnjim sekundama.

Svi na stadion!

pre 6 godina

Nije u redu besplatno... ljudi kupuju sezonske a onda ne mogu da udju u dvoranu!
(czvbg, 15. jun 2017 19:18)

Бесплатан је улаз за трибину Б и Ц, док ми са сезонским за трибине улазимо на А и Д. Нико са сезонским картама неће бити ускраћен последње утакмице ове феноменалне сезоне.

Tegijeva racunica

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)

Vasar vam je u Laktasima od 2007, a pre toga u zagorju.

Tegijeva racunica

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...
(miki, 15. jun 2017 21:45)

Nadam se da nije potrebna strucna pomoc, a lagao bih kada bih rekao da ne uzivam u vasoj patnji, kao i dubiozi ona dva kvazi novinara.

miško

pre 6 godina

Miki,ne slavi titulu Čović. Slavimo svi mi zvezdaši, titule koje su osvojili igrači sjajnim vođenjem Radonjićevog tima i još boljom upravom na čelu sa gospodinom Čovićem.Pobedili smo u jednoj sezoni sve šampione EL od 2014-2017 godine.Osvojili ABA ligu,kup R.Koraća i titulu prvaka naše zemlje.Nemojte da omalovažavate sjajan tim, korektne momke kao što su Mitar,Đenka,Gudura, Kuzmanović,Danga, Dobrić , Simoooona, maestralnog Jovketa. Davno Srbija nije imala tako dobar tim.Vi mali mrzitrlji ostavite nas da uživamo i zahvalimo se još jednom svojim ljubimcima.Bilo bi lepo kada bi došli svi koji su podržavali ovu ekipu pre svih Nole, Deki, Panta, Nedović, Cirbes,Bobi, Gurović,Vasa Micić i drugi.

nemi posmatrač

pre 6 godina

Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?

Горилица Величковић

pre 6 godina

Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.
(Mesni narezak, 15. jun 2017 20:36)

Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.

Milos

pre 6 godina

Simpatizer, gepokovanje bila laz? Au, pa ima nas starijih koji dobro pamtimo da je zbog afer Hemofarm Danilovic dobio 6 meseci suspendije? Ili je i ta suspenzija bila laz?

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Simpatizer
meni lično je bilo za gađenje , sistematsko uništavanje KKCZ od strane svih organa KSS . Potpisi u ponoć - može nam se . Koš iz auta - može nam se . Izbacivanje protiv Hemofarma u 1/2 bez utakmice - može nam se . Suđenje kumova i to deceniju - može nam se . Šamaranje sudija - može nam se . Babić predsednik Hemofarma i član UO KKP - može nam se ( verovatno Ti nije bilo za gađenje to finale ). Otimanje tri kapitena - može nam se . Kreiranje javnog mnjenja uz pomoć skoro svih sportskih redakcija da je sve to normalno - može nam se . Primera ima koliko hoćeš i sve je pravdano interesom Srpske košarke . Kada god bi iole bilo možda neizvesno , povlačila se ekipa sa terena , uz pomoć novinar navijača se duboko u noć kreirala atmosfera linča , pretnje , ucene i lov u mutnom (izbor sudija , delegata ... ) . Bez ikakvih kazni za smišljeno prostačko ponašanje i to na parketu . Teranje sile je postalo normalno , pa i neki poraz se pravdao - može nam se .
Sada posle svega Ja ili bilo koji navijač Zvezde treba da se bavi moralom kada je KKP u pitanju . Ili treba da Ti se pravdam što Vas je izbacio FMP , ili što smo trenutno bolji . U čemu se ogleda to gađenje , imate skuplji i možda , samo možda bolji tim od FMP pa ste izgubili . Šta je to što izaziva gađenje kod tebe sem činjenice da se Zvezda sprema da slavi zasluženu titulu ? U čemu ste oštećeni ? Jel Vas pokrao neko ?

Dzoni

pre 6 godina

Tim koji je izgubio ukupno 3 utakmice u ABA i KLS racunajuci i play off oba takmicenja.
Tim koji je imao 16 pobeda u najjacoj EL ikada.
Ove sezone su pali Fener, CSKA, Real, Panata, Barsa, Makabi, Zalgiris, Baskonija, Milano, Galata, Uniks, Bamberg...
Brutalno!
Bravo za ove momke i Radonju!
Ne padajte na provokacije onih kojima pada teze Zvezdin uspeh nego propast njihovog kluba, slavlje moze da pocne.
SVUDA GRMI OKOLO...

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 6 godina

(Simpatizer, 15. jun 2017 23:40 Vidis ima i nas starijih koji su gledali sve to i odlicno se secaju. Sve je tacno. Sta je trazio onaj sa pticijim prezimenom (znate odlicno o kome se radi, ne mogu da napisem ime nece mi objaviti) iza klupe Partizana na svakoj utakmici? Jos se secam kako istetovirana ruka saq podignutim prstom preti sudiji... Tog sudiju posle nismo videli nekoliko kola, valjda ga bolela rebra nesto. Za sta je vas predsednik Danilovic osudjen ono? Kako je samo odbranio Dula na sudu: nije ih on tukao (sudije u Vrscu), on je samo pridrzavao vrata da neko ne naidje, sve sam ja sam... I sad imamo takvog coveka na mestu predsednika saveza. Stvarno da ti se zgadi sport. A vas nasilnicki, prevarantski klubic mi se je odavno zgadio.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Srpska košarka je spala na to da je najbolja u Evropi i druga u svetu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Iskreno, 15. jun 2017 22:43)

Za razliku od onih visina na kojima smo bili u vreme Dulovog sistema...Bili smo neprikosnovena sila i tek povremeno bi uspevali da nas nasamaraju Nigerija, Kina, Novi Zeland, Crna Gora, Makedonija, Estonija...to se tada zvalo dominacija...

Mesni narezak

pre 6 godina

Originalni FMP koji se lazno prestavlja kao Zvezda (posto je doticna nestala bez traga 2011 godine) poziva bivse navijace ekipe sa Malog Kalemegdana na proslavu titule protiv originalnog KK Radnicki Basket koji se lazno predstavlja kao FMP.
Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.

pera trta

pre 6 godina

Lige su bile apsolutno regularne kad je jedan klub osvajao sve, otimao igrače, gepekovao sudije, koristio državne jasle. Nadam se da će Dule jednog dana progovoriti kao Mateus. Ali, pošto će dobiti svoje pare, verujem da neće.

miki

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...

Nebojsa

pre 6 godina

Da sam na mesto navijaca Partizana ne bih kometarisao kosarku . Partizana iz plejofa izbacio je razvojni tim C.Zvezde
Pazite drugi tim C.Zvezde je bio bolji od Partizana .To je tim koji sluzi C.Zvezdi da se igraci razigraju jer u ovom trenutku nisu za C.Zvezdu i taj tim ocisti Partizan
Sta dalje da pricamo Covic je uspeo da uradi nemoguce i da navijace Partizana ostavi bez teksta . Zbog ovog se navija za C.Zvezdu ....

Simpatizer

pre 6 godina

@Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemi posmatrač, 15. jun 2017 22:27)


Pre bih rekao da je gadjenje ali nema veze.Mene zanima ovaj drugi deo u vezi anegdote za "moze nam se".Posto mi stariji znamo da je to samo jedna u moru vasih lazi da oklevetate Partizan i sve vezano za njega,kao sto je i gepekovanje na primer,zeleo bi da nam objasnis o cemu se tu radilo.Samo pazi,mi vrlo dobro znamo istinu,i da je ta izjava izmisljena,i da je tada Partizan vodio Vlade Jovanovic i da je ta utakmica odigrana u 11. kolu ABA a onu bitniju u revansu Partizan dobio 25 razlike i direktno pomogao Zvezdi za opstanak...i da,tada je na klupi Dule zamenio Vladu.Izvoli slusamo te...

Danilovgrad

pre 6 godina

Ljudi iskreno meni je vazda bilo smijesno kad se komsije iz malog kluba pojave na vijesti o Zvezdi i spominju FMP, ali sad posto su ih Filip Covic i FMP ukanalili, ugasili, pritulili .................... ....... ....... to mi zivot produzi koliko se ismijem... Nadam se da ce vas biti u sto vecem broju, samo nastavite tako ! Ovo sad je ravno senzaciji ! :D ... Evo ja jednom za vas, Zvezda ne postoji to je FMP12 kmeee ! ! !

Mesni narezak

pre 6 godina

@Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.
(Горилица Величковић, 16. jun 2017 02:11)


Znam da boli dupla kruna i izgubljeno namesteno prvenstvo ali to nije razlog da nam stavljate reci u usta i izmisljate kako smo ga mi proglasili regularnim kad smo zaseli na vrh tabele.I tada smo pricali da je neregularno a ponovicu ti i sada,da je bilo regularno vi biste se u najboljem slucaju borili sa Mladosti za izlazak u Evropu.Stvarno treba biti toliko los da pored silne logistike drzave,FSS-a,sudijske i 90% prijateljskih utakmica ne uzmes titulu,strasno....

One night in May

pre 6 godina

a gde je partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 16. jun 2017 10:46)

U kanti za smece, istoj onoj u kojoj je i proveo veci deo svog postojanja od osnivanja do danas.
Jer je tako u mogucnosti...mislim, da bude u kanti za smece.

Osim Novice, on je u pekari, standardno... Posle ce opet da se iscudjava otkud salmonela...zavere, izvestaji, bili smo im pretnja za Kup i te fore...

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Kako je cudno sto Zvezdini navijaci zaboravljaju da su od projekta 'Evropska Zvezda' bili protiv uprave koja je trosila pare na strance koji nista nisu doneli Zvezdi i uprave koja je unistila Zvezdu. Redovno pevali protiv uprave. Kada pricas sa njima o kosarci svi do jednog su znali ko je krivac za propadanje kluba a sada odjednom kriv Partizan. Sve vise mislim da to uopste nisu isti navijaci vec neki novi, koji kosarku prate od 2013. Citajuci komentare ovde primetio sam da je Zvezda bila evropski gigant kojeg je Partizan srusio iako su menjali po dva trenera po sezoni, igraci se menjali kao na traci a veze sa vezom nisu imali. Postali ste malo senilni izgleda...

Mesni narezak

pre 6 godina

Originalni FMP koji se lazno prestavlja kao Zvezda (posto je doticna nestala bez traga 2011 godine) poziva bivse navijace ekipe sa Malog Kalemegdana na proslavu titule protiv originalnog KK Radnicki Basket koji se lazno predstavlja kao FMP.
Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.

miki

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...

Simpatizer

pre 6 godina

@Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemi posmatrač, 15. jun 2017 22:27)


Pre bih rekao da je gadjenje ali nema veze.Mene zanima ovaj drugi deo u vezi anegdote za "moze nam se".Posto mi stariji znamo da je to samo jedna u moru vasih lazi da oklevetate Partizan i sve vezano za njega,kao sto je i gepekovanje na primer,zeleo bi da nam objasnis o cemu se tu radilo.Samo pazi,mi vrlo dobro znamo istinu,i da je ta izjava izmisljena,i da je tada Partizan vodio Vlade Jovanovic i da je ta utakmica odigrana u 11. kolu ABA a onu bitniju u revansu Partizan dobio 25 razlike i direktno pomogao Zvezdi za opstanak...i da,tada je na klupi Dule zamenio Vladu.Izvoli slusamo te...

Mesni narezak

pre 6 godina

@Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.
(Горилица Величковић, 16. jun 2017 02:11)


Znam da boli dupla kruna i izgubljeno namesteno prvenstvo ali to nije razlog da nam stavljate reci u usta i izmisljate kako smo ga mi proglasili regularnim kad smo zaseli na vrh tabele.I tada smo pricali da je neregularno a ponovicu ti i sada,da je bilo regularno vi biste se u najboljem slucaju borili sa Mladosti za izlazak u Evropu.Stvarno treba biti toliko los da pored silne logistike drzave,FSS-a,sudijske i 90% prijateljskih utakmica ne uzmes titulu,strasno....

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Kako je cudno sto Zvezdini navijaci zaboravljaju da su od projekta 'Evropska Zvezda' bili protiv uprave koja je trosila pare na strance koji nista nisu doneli Zvezdi i uprave koja je unistila Zvezdu. Redovno pevali protiv uprave. Kada pricas sa njima o kosarci svi do jednog su znali ko je krivac za propadanje kluba a sada odjednom kriv Partizan. Sve vise mislim da to uopste nisu isti navijaci vec neki novi, koji kosarku prate od 2013. Citajuci komentare ovde primetio sam da je Zvezda bila evropski gigant kojeg je Partizan srusio iako su menjali po dva trenera po sezoni, igraci se menjali kao na traci a veze sa vezom nisu imali. Postali ste malo senilni izgleda...

Aleksej

pre 6 godina

Jel dolazi Novica?(lol, 15. jun 2017 18:33)Ne moze da dodje, mora prvo Bolden da mu vrati kicmu
(123, 15. jun 2017 18:52)Bolden kicmu Gudura 5 godina zivota sa one dve trojke u zadnjim sekundama.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Slavimo osvojenu titulu u poluamaterskoj ligi.
(Petar, 15. jun 2017 19:31)

Vi partizanovci ne slavite nista, cak i u toj poluamaterskoj ligi ...

Tegijeva racunica

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)

Vasar vam je u Laktasima od 2007, a pre toga u zagorju.

miško

pre 6 godina

Miki,ne slavi titulu Čović. Slavimo svi mi zvezdaši, titule koje su osvojili igrači sjajnim vođenjem Radonjićevog tima i još boljom upravom na čelu sa gospodinom Čovićem.Pobedili smo u jednoj sezoni sve šampione EL od 2014-2017 godine.Osvojili ABA ligu,kup R.Koraća i titulu prvaka naše zemlje.Nemojte da omalovažavate sjajan tim, korektne momke kao što su Mitar,Đenka,Gudura, Kuzmanović,Danga, Dobrić , Simoooona, maestralnog Jovketa. Davno Srbija nije imala tako dobar tim.Vi mali mrzitrlji ostavite nas da uživamo i zahvalimo se još jednom svojim ljubimcima.Bilo bi lepo kada bi došli svi koji su podržavali ovu ekipu pre svih Nole, Deki, Panta, Nedović, Cirbes,Bobi, Gurović,Vasa Micić i drugi.

Tegijeva racunica

pre 6 godina

sramota na sta je spala Srpska kosarka, pored Divca, Paspalja, Danilovica, Djordjevica i ostalih legendi Partizana i Srpske kosarke, titulu slavi covic iz zeleznika, nije ni cudo sto smo poslednja drzava evrope po zivotu i svemu ostalom...
(miki, 15. jun 2017 21:45)

Nadam se da nije potrebna strucna pomoc, a lagao bih kada bih rekao da ne uzivam u vasoj patnji, kao i dubiozi ona dva kvazi novinara.

santa justa

pre 6 godina

a sta fali da vasar bude u zelezniku? da se ne poteze put bezveze...
(dr feelgood, 15. jun 2017 18:42)
Vi ste bili tamo. Na ringispilu. Okretali vas Filip, Boulden i ekipa, nista znali gde ste :)

Svi na stadion!

pre 6 godina

Nije u redu besplatno... ljudi kupuju sezonske a onda ne mogu da udju u dvoranu!
(czvbg, 15. jun 2017 19:18)

Бесплатан је улаз за трибину Б и Ц, док ми са сезонским за трибине улазимо на А и Д. Нико са сезонским картама неће бити ускраћен последње утакмице ове феноменалне сезоне.

nemi posmatrač

pre 6 godina

Titula dobija na težini , kada se oseti ova nemoć, bol , patnja i strah .
Kilometrima se oseća nemoć i strah . Namirisao Vas Covke i kida , vidi da ste boranija i rešio da Vas ponižava .
Slagao bih Vas kada bih rekao da će da stane , uspori ali neće . "Može nam se " poznato ?

Milos

pre 6 godina

Simpatizer, gepokovanje bila laz? Au, pa ima nas starijih koji dobro pamtimo da je zbog afer Hemofarm Danilovic dobio 6 meseci suspendije? Ili je i ta suspenzija bila laz?

Горилица Величковић

pre 6 godina

Titula dobija na tezini posto je osvojena u nikad jacoj konkurenciji i nikad regularnijoj Covic family ligi.Srpska kosarka je spasena a u Srbiji se mnogo bolje zivi.
(Mesni narezak, 15. jun 2017 20:36)

Зар нисте исте такве неке приче причакли док је Звезда водила у фудбалском првенству, а онда пред крај одједном сте променили причу да је првенство најрегуларније могуће? Тако би причали и о кошаркашком првенству да сте случајно добили ФМП у полуфиналу, па онда и Звезду у финалу, само што нисте, па опет кукање као сваки пут кад нисте први како је нерегуларно. А да сте прваци као што нисте било би вам апсолутно регуларно.

nemi posmatrač

pre 6 godina

@Simpatizer
meni lično je bilo za gađenje , sistematsko uništavanje KKCZ od strane svih organa KSS . Potpisi u ponoć - može nam se . Koš iz auta - može nam se . Izbacivanje protiv Hemofarma u 1/2 bez utakmice - može nam se . Suđenje kumova i to deceniju - može nam se . Šamaranje sudija - može nam se . Babić predsednik Hemofarma i član UO KKP - može nam se ( verovatno Ti nije bilo za gađenje to finale ). Otimanje tri kapitena - može nam se . Kreiranje javnog mnjenja uz pomoć skoro svih sportskih redakcija da je sve to normalno - može nam se . Primera ima koliko hoćeš i sve je pravdano interesom Srpske košarke . Kada god bi iole bilo možda neizvesno , povlačila se ekipa sa terena , uz pomoć novinar navijača se duboko u noć kreirala atmosfera linča , pretnje , ucene i lov u mutnom (izbor sudija , delegata ... ) . Bez ikakvih kazni za smišljeno prostačko ponašanje i to na parketu . Teranje sile je postalo normalno , pa i neki poraz se pravdao - može nam se .
Sada posle svega Ja ili bilo koji navijač Zvezde treba da se bavi moralom kada je KKP u pitanju . Ili treba da Ti se pravdam što Vas je izbacio FMP , ili što smo trenutno bolji . U čemu se ogleda to gađenje , imate skuplji i možda , samo možda bolji tim od FMP pa ste izgubili . Šta je to što izaziva gađenje kod tebe sem činjenice da se Zvezda sprema da slavi zasluženu titulu ? U čemu ste oštećeni ? Jel Vas pokrao neko ?

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi pederi

pre 6 godina

(Simpatizer, 15. jun 2017 23:40 Vidis ima i nas starijih koji su gledali sve to i odlicno se secaju. Sve je tacno. Sta je trazio onaj sa pticijim prezimenom (znate odlicno o kome se radi, ne mogu da napisem ime nece mi objaviti) iza klupe Partizana na svakoj utakmici? Jos se secam kako istetovirana ruka saq podignutim prstom preti sudiji... Tog sudiju posle nismo videli nekoliko kola, valjda ga bolela rebra nesto. Za sta je vas predsednik Danilovic osudjen ono? Kako je samo odbranio Dula na sudu: nije ih on tukao (sudije u Vrscu), on je samo pridrzavao vrata da neko ne naidje, sve sam ja sam... I sad imamo takvog coveka na mestu predsednika saveza. Stvarno da ti se zgadi sport. A vas nasilnicki, prevarantski klubic mi se je odavno zgadio.

pera trta

pre 6 godina

Lige su bile apsolutno regularne kad je jedan klub osvajao sve, otimao igrače, gepekovao sudije, koristio državne jasle. Nadam se da će Dule jednog dana progovoriti kao Mateus. Ali, pošto će dobiti svoje pare, verujem da neće.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Srpska košarka je spala na to da je najbolja u Evropi i druga u svetu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Iskreno, 15. jun 2017 22:43)

Za razliku od onih visina na kojima smo bili u vreme Dulovog sistema...Bili smo neprikosnovena sila i tek povremeno bi uspevali da nas nasamaraju Nigerija, Kina, Novi Zeland, Crna Gora, Makedonija, Estonija...to se tada zvalo dominacija...

Dzoni

pre 6 godina

Tim koji je izgubio ukupno 3 utakmice u ABA i KLS racunajuci i play off oba takmicenja.
Tim koji je imao 16 pobeda u najjacoj EL ikada.
Ove sezone su pali Fener, CSKA, Real, Panata, Barsa, Makabi, Zalgiris, Baskonija, Milano, Galata, Uniks, Bamberg...
Brutalno!
Bravo za ove momke i Radonju!
Ne padajte na provokacije onih kojima pada teze Zvezdin uspeh nego propast njihovog kluba, slavlje moze da pocne.
SVUDA GRMI OKOLO...

One night in May

pre 6 godina

a gde je partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 16. jun 2017 10:46)

U kanti za smece, istoj onoj u kojoj je i proveo veci deo svog postojanja od osnivanja do danas.
Jer je tako u mogucnosti...mislim, da bude u kanti za smece.

Osim Novice, on je u pekari, standardno... Posle ce opet da se iscudjava otkud salmonela...zavere, izvestaji, bili smo im pretnja za Kup i te fore...

Nebojsa

pre 6 godina

Da sam na mesto navijaca Partizana ne bih kometarisao kosarku . Partizana iz plejofa izbacio je razvojni tim C.Zvezde
Pazite drugi tim C.Zvezde je bio bolji od Partizana .To je tim koji sluzi C.Zvezdi da se igraci razigraju jer u ovom trenutku nisu za C.Zvezdu i taj tim ocisti Partizan
Sta dalje da pricamo Covic je uspeo da uradi nemoguce i da navijace Partizana ostavi bez teksta . Zbog ovog se navija za C.Zvezdu ....

Danilovgrad

pre 6 godina

Ljudi iskreno meni je vazda bilo smijesno kad se komsije iz malog kluba pojave na vijesti o Zvezdi i spominju FMP, ali sad posto su ih Filip Covic i FMP ukanalili, ugasili, pritulili .................... ....... ....... to mi zivot produzi koliko se ismijem... Nadam se da ce vas biti u sto vecem broju, samo nastavite tako ! Ovo sad je ravno senzaciji ! :D ... Evo ja jednom za vas, Zvezda ne postoji to je FMP12 kmeee ! ! !