Utorak, 23.05.2017.

12:44

Igrači Malage širili noge da Ronaldo da gol?!

Fudbaleri Reala pobedili su Malagu sa 2:0 u poslednjoj utakmici Primere i osvojili 33. šampionsku titulu.

Izvor: B92

Igraèi Malage širili noge da Ronaldo da gol?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

tramvaj liga

pre 6 godina

u poslednjih 10-ak kola je slicna prica... kad god igraju s ovako nekim "ïndijancima" najvise volim da vidim kad se svi zatrce na realovu polovinu pa sevaju kontre reala 4 na 3 i slicno ... a ostali igraci se i ne trude da se vrate u odbranu

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam fan Reala, ali dajte nesto i o penalima Barselone protiv Eibara.
(Top9, 23. maj 2017 19:51)


nista posebno, prvi penal cirkus (alba potkopao travu i sapleo se), a drugi penal osnovan: uklizavanje nejmaru direktno u noge.
ko ne zeli da se zaludjuje zaverama, zna da su onakve sudijske odluke kao kod 1. penala posledica slabijeg kretanja sudije, mada ga to ne opravdava.
mnogo je vise bilo zanimljivo sta su sve mesi i suarez uspeli da promase, i sta im je sve golman eibara branio. suarez je 4 puta izlazio 1 na 1 pred golmana i nista :)

abraxas

pre 6 godina

(Bane, 23. maj 2017 17:18)
Nije jadno, jer ne navijam za Real. Ne navijam ni za jedan tim iz Španije. Živim u Londonu i navijam za Totenhem. I mi smo izgubili trku sa Ćelsijem, ali mi ne pada na pamet da pljujem i kukam kako je Čelzi nameštao. U Španiji su sve lopov do lopova, a Barselona i Real prednjače u lopovluku. Ja sam samo pitao odakle obraz navijačima Barselone da kažu bilo šta, posle onakvog suđenja utakmice sa Eibarom... Bilo je smešnih utakmica i u Ligi Šampiona i u španskoj Primeri za oba kluba, ali izgleda da u Srbiji važi pravilo da se što više galami na jedan klub (zavisi za koga navija onaj koji diže buku), da bi se skrenula pažnja sa onog što radi drugi klub... E, vidiš, to je jadno... Mada je Srbija na takvo ponašanje navikla, naročito poslednjih nekoliko nedelja...

đura

pre 6 godina

@zlato navijac sam reala i nikada me nece biti sramota toga. kao sto ni tebe nije sramota sto si navijac barselone
(hehe, 23. maj 2017 15:29)

A koliko ste puta bodrili VAŠ klub uživo na domaćem terenu? Ne zanosite se ;)

OFSAJD PENAL PETERAC

pre 6 godina

Kako bi drugacije kristina dala gol.Moraju svi da mu se sklone sa puta, mora da bude u petercu i ofsajdu a mora i golman malo da ponogne losom intervencijom.Za to vreme mesi plese po terenu i lomi kicme protivnickim igracima.E zato je mesi madjionicar i genije, a ovaj je penaldo i ofsajdo.

Projekat Uefadrid

pre 6 godina

Jel ste videli slavlje igraca reala? Kad barsa osvoji neki trofej ovi skandiraju meeesiii meeesiii, a madridjani su zvizdali penaldu hahahahaha.

324

pre 6 godina

Za mene je ovo glupost! Prvi gol, kakve veze ima sa tim tvrdnjama? Igrac odbrane izbija loptu ona dolazi do Realovog igraca, i ko siri noge? Drugi gol tako izgleda ali to se desava kada igracu u trku lopta dodje gotovo iza ledja i ispada nespretna reakcija? Da nije Malaga jači tim od Reala?

akajea

pre 6 godina

Sport = biznis, bogataši se još više bogate na račun navijača koji misle da se sport igra zbog njih dok isti nemaju za šta kuče da ih ujede.

Izgnanik

pre 6 godina

Ja sam fan barse ali mislim da ovo nije namerno jel je bio zaklonjen od jednog svog i jednog igrača reala koji je promašio loptu . Ovo mi deluje kao neki nepromisljen potez . Koga briga za Ronalda i golove kad je real osvojio titulu

majvuk

pre 6 godina

Navijaci ne shvataju da je za namestanje utakmice, samim tim dobrim delom i prvenstva potrebno samo 2 igraca...Ljudi misle da su to velike organizacije da svi u klubu znaju i svi igraci...ne...2 igraca samo i to je to.

Gong

pre 6 godina

Ne navijamni za jedne ni za druge, već za Valensiju, ali moram da kažem da ona dva katastrofalna penala za Barsu ni približno nisu uticala na neke konačne rezultate, koliko Realove višegodišnje pljačke i nameštanja. U LŠ godinama dobijaju najlakše protivnike, a kad je to već postalo presmešno, onda su dobili Bajern kojeg su pokrali kao niko nikad nikog!!! Meni je presmešno prozivanje za onaj penal u Minhenu, KAD NIJE UTICAO NA REZULTAT, isto kao i ovi ljigavi penali za Barsu! I opet moramo da čitamo prepucavanja navijača dva najljigavija kluba. Barsi džaba sva čarolija na terenu, kad su Suarez, Nejmar, Alba i Buskec najpokvareniji igrači, koji svojim postupcima sve ono lepo ogade. Real ima ubedljivo najpokvarenijeg igrača u istoriji fudbala, a to je Ramos! Njima je samo bitna pobeda, kakva god da je. I na kraju, Real je igrao najraznovrsnije, imao moćnu klupu, tako da je lepo Zizu pravio rotacije i ova titula je zaslužena! Barsa mora da pojača klupu, mada su Iniesta i Buskec sada više za nju, a da dovedu novu krv, poput Kutinja. Previše jakih utakmica i takmičenja, a to je Real lepo izbalansirao (na stranu što mu se žestoko pomoglo u nekim utakmicama).

person

pre 6 godina

Ovo može da smatra tendencioznim samo onaj ko nije loptu u životu šztnuo.
Obo je u stvari odlična reakcija defanzivca jer da je bilo sta pokušao da uradi verovatno bi bio autogol.
Ali mi smo ljubitelji teorije zavere.
Inače španski fudbal ne gledam

Polo

pre 6 godina

Nista sumnjivo... covek ili nije hteo da dira loptu zbog moguce lose reakcije i autogola ili jednostavno nije mogao da je uhvati jer je bio u naletu i lose procene..

info

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ali Real i Barsa su toliko veliki i tako dobre igrace imaju, da magija koju ce vec u prvom kolu prvenstva prikazati (u kasno leto) poništiće ovu sramotu.

abraxas

pre 6 godina

Ja sam neutralan, nije me briga ko je osvojio titulu u Španiji, ali se stvarno pitam odakle obraz navijačima Barselone, da bilo šta kažu posle onakve utakmice sa Eibarom. Gledao sam tu utakmicu na TV sve do prvog penala nad Đordi Albom. Kad sam video šta sudija radi, znao sam da će Barselona da pobedi, pa sam prebacio na Malaga - Real, sve u nadi da će taj meč da bude bolji. Video sam stvarno otvoren meč, sa mnogo šansi Malage i odličnim Navasom na golu Reala. Da je utakmica u Malagi stvarno nameštena, igrači Malage ne bi onako napadali. Posle utakmica, kad sam saznao rezultat Barselone protiv Eibara, morao sam da premotam i pogledam kako su pali golovi. Jeste, video sam i drugi penal i zato se i pitam odakle navijačima Barselone obraza da postavljaju pitanje regularnosti utakmice u Malagi, kad je njihova na nivou komedije...

Ant

pre 6 godina

Partizanov patent
(Goran Jakovljevic, 23. maj 2017 12:47)

Uze mi "rec iz usta" , pustis Zvezdi da izadju u aut i daju gol, a pravis se da nisi nista video!!!

Trovach

pre 6 godina

Nebitno sad' ko je kako namestao poslednje utakmice, to je nazalost postalo "normalno" u danasnjem fudbalu i cestitam Realu, jer je Barsa napravila nekoliko nedopustivih kikseva, bez kojih ih Real ne bi mogao stici, prestici i nadmasiti.
Nesto mene oduvek cudi i nije bas jako u vezi sa ovom utakmicom. Logicno bi bilo da sudije malo "pomognu" slabijem timu, a uvek "pomazu" velikim klubovima. Dobro, znam da je to zbog para, ali ako je neki klub stvarno velik, da li mu treba pomoc sudija?

mare

pre 6 godina

Barseloni je ove godine u svim takmičenjima dosudjeno 21 penala, a protiv njih samo 4(nijedan u primeri, u zadnjih 15 meseci nijedan penal protiv Barse). Barsi je prošle sezone samo i primeri dosudjeno 17 penala čime su oboe
rili rekord Betisa(16). Barseloni je dodeljeno 4 kartona, a njihovim protivnicima 13.
Realu je u svim takmičenjima dosudjeno 11 penala, a njihovim protivnicima 9. Realu su dodeljena 3 crvena kartona, a protivnicima 8.
I ovde se priča o nekom puštanju Reala ?

Kaka

pre 6 godina

Ovo necu komentirat jer bez veze trosit vreme ali komentiracu nesto u vezi igre Reala i barce ove godine.
Real ove god.uzeo prvenstvo radi sirje klupe,pratim Real vec 20 god i nikad jaci Real,mozda gresim ali Real ove sezone igrao 4-5 utakmice sa prvim sastavom,Bejl 4-5mjeseci uvan terena,varane 2,pepe 3 ramos 2 karvahal 2 itd.
Dok kod Barce najvece oruzje na klupi bio im je ARDA TURAN.
Gledao sam sa paznjom Real zadnjih par utakmice oni hladokrvno igraju na 50%svojih mogucnosti,sa Barcom kad su izgubili nisu imali srece,pa on noc je Ter Stegen oborio rekord star 13 godina obranevsi 12 udaraca Reala u okvir gola od toga 5-6 stopostotni.
Tako da najvece zasluge da je ekipa sveza na kraju sampionata ima za to Zidan.
Znaci manite se toga ko kome je pustio,jer Ronaldo je promasio prazan gol protiv Celte,Ronaldu se desilo da je dao autogol,desilo se najboljim svetskim fudbalerim da promase ceo gol,a igracima Malage nejje se smelo kiksat mislim...
Lep pozdrav ljudima dobre volje.

BlueFortress

pre 6 godina

PS. Alba je imao mozda i najjadniji pad i dosudjen penal u poslednjih 10 godina sad protiv Eibara u poslednjem kolu. Mesi ga je promasio, ono je bilo toliko jadno videti i dosuditi da verujem da je namerno tako sutirao. Isti su.

vaza

pre 6 godina

Navijam za barsu, ne mirisem real, ali ovo je preterivanje. Real zasluzeno uzeo titulu, barsa je sama kriva sto je izgubila kuci od malage.

neutralni felsh

pre 6 godina

Da, Realu je potrebno da ih Malaga pusti, inace nikako drugacije ne bi mogli da ih pobede. 
Mocna je ta Malaga!
(dl, 23. maj 2017 13:48)


nikako nisu ekipa za potcenjivanje.

aleksa

pre 6 godina

iskreno i Barsa i Real su toliko sugavi klubovi konstantno se navlaci za njih cele sezone ne sviraju se ofsajdi,sviraju smesni penali,ne daju se crveni kartoni.Na svakom mecu barem 2 kardinalne greske sudija u korist Barse ili Reala.I onda jedni druge prozivaju Pike i Ramos.Dno fudbala.

Milan

pre 6 godina

Nisam video da je neko naveo i to da u sklopu transfera Iska u Real iz Malage je dogovoreno da za svaku titulu koju Isko uzme sa Realom , MALAGA dobija 1.000.000 evra... Pa vi malo razmislite....

stefke

pre 6 godina

Vidi se da ovde vecina loptu nije u zivotu šutnula. Čovek je očekivao da će Isko u klizećem startu da dohvati loptu, to su stotinke u pitanju, a lopta je već bila iza njega. Uostalom, Real je već vodio 1:0, tako da ovo što pokazujete nema smisla. Bolje pokažite kako je Barselona pobedila Eibar. Smešan autogol i 2 nepostojeća penala.

Ivan

pre 6 godina

Ovo je stvarno neverovatno. Ne postoji taj zakon fizike po kojem bi ovakve reakcija bila slucajan sticaj okolnosti. Ovo bukvalno niko ne moze da ima dilemu o cemu se ovde radi.

Igor_SK

pre 6 godina

Malaga i Real Madrid su dva kluba koji su u dobrim odnosima, sto ne vazi za Malagu i Barcelonu (upravo suprutno). Ocekivalo se da Real nema problema u poslednjem kolu sa Malagom, jer i Malagi ti bodovi nista nisu znacili.

Stomak

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!
Ali ljudi ko ovde opravdava nepostojece penale koji su svirani za Barselonu? Poenta je da su i ti penali i ovo sirenje nogu nesto sto ne sme videti na fudbalskim terenima. Ajd sad pamet u glavu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Lik hteo petom da izbije loptu ali bas nista sporno
(Max, 23. maj 2017 13:58)

svasta!
vidi se ostro oko iskusnog defanzivca haha ;)

Milos

pre 6 godina

Barselona je ,na primer, u poslednjem kolu pre 2 sezone (vec obezbedila titulu) bukvalno ostavila Deportivo u ligi kada su na Nou Kampu igrali 2:2. Taj isti Deportivo je izginuo ove sezone da ih pobedi kod kuće,i uspeo je u tome.
Dakle 3 za 3 ne važi ;)
Sportski pozdrav

stojan

pre 6 godina

nije nista cudno,skoro je bila prica koliko direktor malage mrzi barsu,i znalo se da je real vec uzeo titulu,uostalom barsa je istu izgubila upravo u malagi 2-0

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Što ne raširiše još dva puta pa da pogodim 4+ i prodjem tiket ! Pogodio sam 13 parova sve na golove i pao sam ovaj . Ne da se .

Vazda Pobro

pre 6 godina

hahahah pa vi sto kukate na `nasu domacu ligu` da vam kazem mi smo `mala djeca` sto se radi u druga prvenstva... A da ne pominjem `Ligu Sampiona` i one ... ne znam kako da nazovem one `slucajne` greske sudija u korist Reala i Barse... na tako velika takmicenja eeej... al pazi ovoga hahaha zna da je Ronaldo iza njega i ovako providno da ovo uradi nevjerovatno... Sigurno mu je fina cifra legla na racun posle ove tekme, njemu i jos par igraca sto je sasvim dovoljno da se namjesti mec...

Poznato

pre 6 godina

Kakva slucajnost...takodje i kod nas u jednoj kup utakmici koja je inace bila cista kao suza,kao i uvek kad igraju ta dva protivnika,prilikom indirektnog udarca sa 5-6 metara,za velikog brata,igraci malog burazera su rasirili noge da bi lopta lakse nasla put do mreze.

Undagarin

pre 6 godina

A inače, finalista Lige Šampiona nije mogao da osvoji bar bod protiv Malage bez pomoći domaćih igrača. Barselona je najogavniji tim španske lige, uvek na terenu sa ciljem da ponize protivnika. Sećam se da su prošle sezone dobili Deportivo sa 8:0 u La Korunji, pri čemu su se osmom golu Nejmara radovali kao da je finale LŠ u pitanju. Zato su igrači Deportiva ove sezone preorali teren ne bi li im otkinuli bar bod, a uspeli su da pobede 2:1. Protiv Reala su izgubili rutinski 2:6.

pixi10

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!

Jim Beam

pre 6 godina

Pogledajte celu utakmicu, videćete da je Real dobio pre svega zbog Navasa na golu koji je celu utakmicu branio čudesno. Ovo jeste komična situacija, ali bila je i Vidićeva ruka na SP, pa on sigurno nije igrao namerno. Nemojte imati teorije zavere bezveze, ovakve situcije se često dešavaju. Da je obrnuta situacija i da je Real jurio Barsu, šta bi tek rekli za onaj penal nad Albom što je sviran sada, a koji niste spomenuli uopšte...

GB11

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad

Sinisa

pre 6 godina

Pa sve je odavno bilo jasno,znamo sta je izjavio presjednik Malage,sta je izjavio tener Malage....Real u prva 2 minuta dao golove i Deportivu i Malagi,i tu je sve jasno kao dan....Ovo nije posteno,nije fer,takmicenje gubi smisao,ali sta cemo,tako je kako je.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad
(GB11, 23. maj 2017 13:08)


ok za napad. ali moras priznati da je ova reakcija odbrane skroz komicna, i vrlo simnjiva. toliko da ronaldo nije ni ocekivao da ce lopta da prodje do njega, zato je onako cudno sutirao i promasio iz ove blizine, sto je sasvim neobicno za njega.
real je titulu uzeo pobedivsi sevilju, to se znalo. kao sto se znalo da malaga nece suvise da zapinje protiv reala. to je njihovo pravo, nista tu nije nelegitimno, mada ovaj sklanjajuci potez jeste.
tako je i barsa pre dve sezone u zadnjem kolu uz vec osvojenu titulu samo jedno poluvreme gazila punom snagom protiv deportiva za 2:0. u drugom su usle 3 rezerve i spustili su gas - a depor je dao 2 gola i uz x obezbedio opstanak.
sto im nije smetalo da ove sezone uzmu barsi tri boda na riazoru i de fakto otmu barsi titulu... cudni su putevi fudbalski ;)

GM

pre 6 godina

Bolesna mrznja prema Realu nema granice...

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.

eee

pre 6 godina

Baš ste smešni! ajde jasno se vidi kod prve situacije domaći igrač izbegava loptu jer bi bio jedan od lepših auto golova tako mu je legla da je bolje bilo da je preskoči. a kod druge situacije vidi se da prvi kontakt igrača domaćih sa loptom je iznenadan i zbog toga je tako reagovao a drugi igrač je narodski na pogrešnu nogu i izostala je reakcija. Inace ne navijam za Real .

viktor

pre 6 godina

ahahahaah
Jadna mala barselona...
(kangrga, 23. maj 2017 12:47)

Kakve ima veze Barselona sa ovim, vi madrioti ste navukli traume od te Barselone kad je spominjete i kad treba i kad ne...

viktor

pre 6 godina

ahahahaah
Jadna mala barselona...
(kangrga, 23. maj 2017 12:47)

Kakve ima veze Barselona sa ovim, vi madrioti ste navukli traume od te Barselone kad je spominjete i kad treba i kad ne...

GM

pre 6 godina

Bolesna mrznja prema Realu nema granice...

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.

pixi10

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!

Milan

pre 6 godina

Nisam video da je neko naveo i to da u sklopu transfera Iska u Real iz Malage je dogovoreno da za svaku titulu koju Isko uzme sa Realom , MALAGA dobija 1.000.000 evra... Pa vi malo razmislite....

aleksa

pre 6 godina

iskreno i Barsa i Real su toliko sugavi klubovi konstantno se navlaci za njih cele sezone ne sviraju se ofsajdi,sviraju smesni penali,ne daju se crveni kartoni.Na svakom mecu barem 2 kardinalne greske sudija u korist Barse ili Reala.I onda jedni druge prozivaju Pike i Ramos.Dno fudbala.

vaza

pre 6 godina

Navijam za barsu, ne mirisem real, ali ovo je preterivanje. Real zasluzeno uzeo titulu, barsa je sama kriva sto je izgubila kuci od malage.

Jim Beam

pre 6 godina

Pogledajte celu utakmicu, videćete da je Real dobio pre svega zbog Navasa na golu koji je celu utakmicu branio čudesno. Ovo jeste komična situacija, ali bila je i Vidićeva ruka na SP, pa on sigurno nije igrao namerno. Nemojte imati teorije zavere bezveze, ovakve situcije se često dešavaju. Da je obrnuta situacija i da je Real jurio Barsu, šta bi tek rekli za onaj penal nad Albom što je sviran sada, a koji niste spomenuli uopšte...

eee

pre 6 godina

Baš ste smešni! ajde jasno se vidi kod prve situacije domaći igrač izbegava loptu jer bi bio jedan od lepših auto golova tako mu je legla da je bolje bilo da je preskoči. a kod druge situacije vidi se da prvi kontakt igrača domaćih sa loptom je iznenadan i zbog toga je tako reagovao a drugi igrač je narodski na pogrešnu nogu i izostala je reakcija. Inace ne navijam za Real .

GB11

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad

stefke

pre 6 godina

Vidi se da ovde vecina loptu nije u zivotu šutnula. Čovek je očekivao da će Isko u klizećem startu da dohvati loptu, to su stotinke u pitanju, a lopta je već bila iza njega. Uostalom, Real je već vodio 1:0, tako da ovo što pokazujete nema smisla. Bolje pokažite kako je Barselona pobedila Eibar. Smešan autogol i 2 nepostojeća penala.

abraxas

pre 6 godina

Ja sam neutralan, nije me briga ko je osvojio titulu u Španiji, ali se stvarno pitam odakle obraz navijačima Barselone, da bilo šta kažu posle onakve utakmice sa Eibarom. Gledao sam tu utakmicu na TV sve do prvog penala nad Đordi Albom. Kad sam video šta sudija radi, znao sam da će Barselona da pobedi, pa sam prebacio na Malaga - Real, sve u nadi da će taj meč da bude bolji. Video sam stvarno otvoren meč, sa mnogo šansi Malage i odličnim Navasom na golu Reala. Da je utakmica u Malagi stvarno nameštena, igrači Malage ne bi onako napadali. Posle utakmica, kad sam saznao rezultat Barselone protiv Eibara, morao sam da premotam i pogledam kako su pali golovi. Jeste, video sam i drugi penal i zato se i pitam odakle navijačima Barselone obraza da postavljaju pitanje regularnosti utakmice u Malagi, kad je njihova na nivou komedije...

mare

pre 6 godina

Barseloni je ove godine u svim takmičenjima dosudjeno 21 penala, a protiv njih samo 4(nijedan u primeri, u zadnjih 15 meseci nijedan penal protiv Barse). Barsi je prošle sezone samo i primeri dosudjeno 17 penala čime su oboe
rili rekord Betisa(16). Barseloni je dodeljeno 4 kartona, a njihovim protivnicima 13.
Realu je u svim takmičenjima dosudjeno 11 penala, a njihovim protivnicima 9. Realu su dodeljena 3 crvena kartona, a protivnicima 8.
I ovde se priča o nekom puštanju Reala ?

neutralni felsh

pre 6 godina

Lik hteo petom da izbije loptu ali bas nista sporno
(Max, 23. maj 2017 13:58)

svasta!
vidi se ostro oko iskusnog defanzivca haha ;)

Ivan

pre 6 godina

Ovo je stvarno neverovatno. Ne postoji taj zakon fizike po kojem bi ovakve reakcija bila slucajan sticaj okolnosti. Ovo bukvalno niko ne moze da ima dilemu o cemu se ovde radi.

neutralni felsh

pre 6 godina

Da, Realu je potrebno da ih Malaga pusti, inace nikako drugacije ne bi mogli da ih pobede. 
Mocna je ta Malaga!
(dl, 23. maj 2017 13:48)


nikako nisu ekipa za potcenjivanje.

majvuk

pre 6 godina

Navijaci ne shvataju da je za namestanje utakmice, samim tim dobrim delom i prvenstva potrebno samo 2 igraca...Ljudi misle da su to velike organizacije da svi u klubu znaju i svi igraci...ne...2 igraca samo i to je to.

Igor_SK

pre 6 godina

Malaga i Real Madrid su dva kluba koji su u dobrim odnosima, sto ne vazi za Malagu i Barcelonu (upravo suprutno). Ocekivalo se da Real nema problema u poslednjem kolu sa Malagom, jer i Malagi ti bodovi nista nisu znacili.

Sinisa

pre 6 godina

Pa sve je odavno bilo jasno,znamo sta je izjavio presjednik Malage,sta je izjavio tener Malage....Real u prva 2 minuta dao golove i Deportivu i Malagi,i tu je sve jasno kao dan....Ovo nije posteno,nije fer,takmicenje gubi smisao,ali sta cemo,tako je kako je.

Stomak

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!
Ali ljudi ko ovde opravdava nepostojece penale koji su svirani za Barselonu? Poenta je da su i ti penali i ovo sirenje nogu nesto sto ne sme videti na fudbalskim terenima. Ajd sad pamet u glavu.

Polo

pre 6 godina

Nista sumnjivo... covek ili nije hteo da dira loptu zbog moguce lose reakcije i autogola ili jednostavno nije mogao da je uhvati jer je bio u naletu i lose procene..

Undagarin

pre 6 godina

A inače, finalista Lige Šampiona nije mogao da osvoji bar bod protiv Malage bez pomoći domaćih igrača. Barselona je najogavniji tim španske lige, uvek na terenu sa ciljem da ponize protivnika. Sećam se da su prošle sezone dobili Deportivo sa 8:0 u La Korunji, pri čemu su se osmom golu Nejmara radovali kao da je finale LŠ u pitanju. Zato su igrači Deportiva ove sezone preorali teren ne bi li im otkinuli bar bod, a uspeli su da pobede 2:1. Protiv Reala su izgubili rutinski 2:6.

stojan

pre 6 godina

nije nista cudno,skoro je bila prica koliko direktor malage mrzi barsu,i znalo se da je real vec uzeo titulu,uostalom barsa je istu izgubila upravo u malagi 2-0

Poznato

pre 6 godina

Kakva slucajnost...takodje i kod nas u jednoj kup utakmici koja je inace bila cista kao suza,kao i uvek kad igraju ta dva protivnika,prilikom indirektnog udarca sa 5-6 metara,za velikog brata,igraci malog burazera su rasirili noge da bi lopta lakse nasla put do mreze.

Ant

pre 6 godina

Partizanov patent
(Goran Jakovljevic, 23. maj 2017 12:47)

Uze mi "rec iz usta" , pustis Zvezdi da izadju u aut i daju gol, a pravis se da nisi nista video!!!

Gong

pre 6 godina

Ne navijamni za jedne ni za druge, već za Valensiju, ali moram da kažem da ona dva katastrofalna penala za Barsu ni približno nisu uticala na neke konačne rezultate, koliko Realove višegodišnje pljačke i nameštanja. U LŠ godinama dobijaju najlakše protivnike, a kad je to već postalo presmešno, onda su dobili Bajern kojeg su pokrali kao niko nikad nikog!!! Meni je presmešno prozivanje za onaj penal u Minhenu, KAD NIJE UTICAO NA REZULTAT, isto kao i ovi ljigavi penali za Barsu! I opet moramo da čitamo prepucavanja navijača dva najljigavija kluba. Barsi džaba sva čarolija na terenu, kad su Suarez, Nejmar, Alba i Buskec najpokvareniji igrači, koji svojim postupcima sve ono lepo ogade. Real ima ubedljivo najpokvarenijeg igrača u istoriji fudbala, a to je Ramos! Njima je samo bitna pobeda, kakva god da je. I na kraju, Real je igrao najraznovrsnije, imao moćnu klupu, tako da je lepo Zizu pravio rotacije i ova titula je zaslužena! Barsa mora da pojača klupu, mada su Iniesta i Buskec sada više za nju, a da dovedu novu krv, poput Kutinja. Previše jakih utakmica i takmičenja, a to je Real lepo izbalansirao (na stranu što mu se žestoko pomoglo u nekim utakmicama).

neutralni felsh

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad
(GB11, 23. maj 2017 13:08)


ok za napad. ali moras priznati da je ova reakcija odbrane skroz komicna, i vrlo simnjiva. toliko da ronaldo nije ni ocekivao da ce lopta da prodje do njega, zato je onako cudno sutirao i promasio iz ove blizine, sto je sasvim neobicno za njega.
real je titulu uzeo pobedivsi sevilju, to se znalo. kao sto se znalo da malaga nece suvise da zapinje protiv reala. to je njihovo pravo, nista tu nije nelegitimno, mada ovaj sklanjajuci potez jeste.
tako je i barsa pre dve sezone u zadnjem kolu uz vec osvojenu titulu samo jedno poluvreme gazila punom snagom protiv deportiva za 2:0. u drugom su usle 3 rezerve i spustili su gas - a depor je dao 2 gola i uz x obezbedio opstanak.
sto im nije smetalo da ove sezone uzmu barsi tri boda na riazoru i de fakto otmu barsi titulu... cudni su putevi fudbalski ;)

Milos

pre 6 godina

Barselona je ,na primer, u poslednjem kolu pre 2 sezone (vec obezbedila titulu) bukvalno ostavila Deportivo u ligi kada su na Nou Kampu igrali 2:2. Taj isti Deportivo je izginuo ove sezone da ih pobedi kod kuće,i uspeo je u tome.
Dakle 3 za 3 ne važi ;)
Sportski pozdrav

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Što ne raširiše još dva puta pa da pogodim 4+ i prodjem tiket ! Pogodio sam 13 parova sve na golove i pao sam ovaj . Ne da se .

Vazda Pobro

pre 6 godina

hahahah pa vi sto kukate na `nasu domacu ligu` da vam kazem mi smo `mala djeca` sto se radi u druga prvenstva... A da ne pominjem `Ligu Sampiona` i one ... ne znam kako da nazovem one `slucajne` greske sudija u korist Reala i Barse... na tako velika takmicenja eeej... al pazi ovoga hahaha zna da je Ronaldo iza njega i ovako providno da ovo uradi nevjerovatno... Sigurno mu je fina cifra legla na racun posle ove tekme, njemu i jos par igraca sto je sasvim dovoljno da se namjesti mec...

BlueFortress

pre 6 godina

PS. Alba je imao mozda i najjadniji pad i dosudjen penal u poslednjih 10 godina sad protiv Eibara u poslednjem kolu. Mesi ga je promasio, ono je bilo toliko jadno videti i dosuditi da verujem da je namerno tako sutirao. Isti su.

Kaka

pre 6 godina

Ovo necu komentirat jer bez veze trosit vreme ali komentiracu nesto u vezi igre Reala i barce ove godine.
Real ove god.uzeo prvenstvo radi sirje klupe,pratim Real vec 20 god i nikad jaci Real,mozda gresim ali Real ove sezone igrao 4-5 utakmice sa prvim sastavom,Bejl 4-5mjeseci uvan terena,varane 2,pepe 3 ramos 2 karvahal 2 itd.
Dok kod Barce najvece oruzje na klupi bio im je ARDA TURAN.
Gledao sam sa paznjom Real zadnjih par utakmice oni hladokrvno igraju na 50%svojih mogucnosti,sa Barcom kad su izgubili nisu imali srece,pa on noc je Ter Stegen oborio rekord star 13 godina obranevsi 12 udaraca Reala u okvir gola od toga 5-6 stopostotni.
Tako da najvece zasluge da je ekipa sveza na kraju sampionata ima za to Zidan.
Znaci manite se toga ko kome je pustio,jer Ronaldo je promasio prazan gol protiv Celte,Ronaldu se desilo da je dao autogol,desilo se najboljim svetskim fudbalerim da promase ceo gol,a igracima Malage nejje se smelo kiksat mislim...
Lep pozdrav ljudima dobre volje.

OFSAJD PENAL PETERAC

pre 6 godina

Kako bi drugacije kristina dala gol.Moraju svi da mu se sklone sa puta, mora da bude u petercu i ofsajdu a mora i golman malo da ponogne losom intervencijom.Za to vreme mesi plese po terenu i lomi kicme protivnickim igracima.E zato je mesi madjionicar i genije, a ovaj je penaldo i ofsajdo.

Projekat Uefadrid

pre 6 godina

Jel ste videli slavlje igraca reala? Kad barsa osvoji neki trofej ovi skandiraju meeesiii meeesiii, a madridjani su zvizdali penaldu hahahahaha.

akajea

pre 6 godina

Sport = biznis, bogataši se još više bogate na račun navijača koji misle da se sport igra zbog njih dok isti nemaju za šta kuče da ih ujede.

person

pre 6 godina

Ovo može da smatra tendencioznim samo onaj ko nije loptu u životu šztnuo.
Obo je u stvari odlična reakcija defanzivca jer da je bilo sta pokušao da uradi verovatno bi bio autogol.
Ali mi smo ljubitelji teorije zavere.
Inače španski fudbal ne gledam

abraxas

pre 6 godina

(Bane, 23. maj 2017 17:18)
Nije jadno, jer ne navijam za Real. Ne navijam ni za jedan tim iz Španije. Živim u Londonu i navijam za Totenhem. I mi smo izgubili trku sa Ćelsijem, ali mi ne pada na pamet da pljujem i kukam kako je Čelzi nameštao. U Španiji su sve lopov do lopova, a Barselona i Real prednjače u lopovluku. Ja sam samo pitao odakle obraz navijačima Barselone da kažu bilo šta, posle onakvog suđenja utakmice sa Eibarom... Bilo je smešnih utakmica i u Ligi Šampiona i u španskoj Primeri za oba kluba, ali izgleda da u Srbiji važi pravilo da se što više galami na jedan klub (zavisi za koga navija onaj koji diže buku), da bi se skrenula pažnja sa onog što radi drugi klub... E, vidiš, to je jadno... Mada je Srbija na takvo ponašanje navikla, naročito poslednjih nekoliko nedelja...

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam fan Reala, ali dajte nesto i o penalima Barselone protiv Eibara.
(Top9, 23. maj 2017 19:51)


nista posebno, prvi penal cirkus (alba potkopao travu i sapleo se), a drugi penal osnovan: uklizavanje nejmaru direktno u noge.
ko ne zeli da se zaludjuje zaverama, zna da su onakve sudijske odluke kao kod 1. penala posledica slabijeg kretanja sudije, mada ga to ne opravdava.
mnogo je vise bilo zanimljivo sta su sve mesi i suarez uspeli da promase, i sta im je sve golman eibara branio. suarez je 4 puta izlazio 1 na 1 pred golmana i nista :)

Trovach

pre 6 godina

Nebitno sad' ko je kako namestao poslednje utakmice, to je nazalost postalo "normalno" u danasnjem fudbalu i cestitam Realu, jer je Barsa napravila nekoliko nedopustivih kikseva, bez kojih ih Real ne bi mogao stici, prestici i nadmasiti.
Nesto mene oduvek cudi i nije bas jako u vezi sa ovom utakmicom. Logicno bi bilo da sudije malo "pomognu" slabijem timu, a uvek "pomazu" velikim klubovima. Dobro, znam da je to zbog para, ali ako je neki klub stvarno velik, da li mu treba pomoc sudija?

324

pre 6 godina

Za mene je ovo glupost! Prvi gol, kakve veze ima sa tim tvrdnjama? Igrac odbrane izbija loptu ona dolazi do Realovog igraca, i ko siri noge? Drugi gol tako izgleda ali to se desava kada igracu u trku lopta dodje gotovo iza ledja i ispada nespretna reakcija? Da nije Malaga jači tim od Reala?

Izgnanik

pre 6 godina

Ja sam fan barse ali mislim da ovo nije namerno jel je bio zaklonjen od jednog svog i jednog igrača reala koji je promašio loptu . Ovo mi deluje kao neki nepromisljen potez . Koga briga za Ronalda i golove kad je real osvojio titulu

đura

pre 6 godina

@zlato navijac sam reala i nikada me nece biti sramota toga. kao sto ni tebe nije sramota sto si navijac barselone
(hehe, 23. maj 2017 15:29)

A koliko ste puta bodrili VAŠ klub uživo na domaćem terenu? Ne zanosite se ;)

tramvaj liga

pre 6 godina

u poslednjih 10-ak kola je slicna prica... kad god igraju s ovako nekim "ïndijancima" najvise volim da vidim kad se svi zatrce na realovu polovinu pa sevaju kontre reala 4 na 3 i slicno ... a ostali igraci se i ne trude da se vrate u odbranu

info

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ali Real i Barsa su toliko veliki i tako dobre igrace imaju, da magija koju ce vec u prvom kolu prvenstva prikazati (u kasno leto) poništiće ovu sramotu.

GM

pre 6 godina

Bolesna mrznja prema Realu nema granice...

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.

viktor

pre 6 godina

ahahahaah
Jadna mala barselona...
(kangrga, 23. maj 2017 12:47)

Kakve ima veze Barselona sa ovim, vi madrioti ste navukli traume od te Barselone kad je spominjete i kad treba i kad ne...

pixi10

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!

eee

pre 6 godina

Baš ste smešni! ajde jasno se vidi kod prve situacije domaći igrač izbegava loptu jer bi bio jedan od lepših auto golova tako mu je legla da je bolje bilo da je preskoči. a kod druge situacije vidi se da prvi kontakt igrača domaćih sa loptom je iznenadan i zbog toga je tako reagovao a drugi igrač je narodski na pogrešnu nogu i izostala je reakcija. Inace ne navijam za Real .

stefke

pre 6 godina

Vidi se da ovde vecina loptu nije u zivotu šutnula. Čovek je očekivao da će Isko u klizećem startu da dohvati loptu, to su stotinke u pitanju, a lopta je već bila iza njega. Uostalom, Real je već vodio 1:0, tako da ovo što pokazujete nema smisla. Bolje pokažite kako je Barselona pobedila Eibar. Smešan autogol i 2 nepostojeća penala.

GB11

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad

mare

pre 6 godina

Barseloni je ove godine u svim takmičenjima dosudjeno 21 penala, a protiv njih samo 4(nijedan u primeri, u zadnjih 15 meseci nijedan penal protiv Barse). Barsi je prošle sezone samo i primeri dosudjeno 17 penala čime su oboe
rili rekord Betisa(16). Barseloni je dodeljeno 4 kartona, a njihovim protivnicima 13.
Realu je u svim takmičenjima dosudjeno 11 penala, a njihovim protivnicima 9. Realu su dodeljena 3 crvena kartona, a protivnicima 8.
I ovde se priča o nekom puštanju Reala ?

Jim Beam

pre 6 godina

Pogledajte celu utakmicu, videćete da je Real dobio pre svega zbog Navasa na golu koji je celu utakmicu branio čudesno. Ovo jeste komična situacija, ali bila je i Vidićeva ruka na SP, pa on sigurno nije igrao namerno. Nemojte imati teorije zavere bezveze, ovakve situcije se često dešavaju. Da je obrnuta situacija i da je Real jurio Barsu, šta bi tek rekli za onaj penal nad Albom što je sviran sada, a koji niste spomenuli uopšte...

Ivan

pre 6 godina

Ovo je stvarno neverovatno. Ne postoji taj zakon fizike po kojem bi ovakve reakcija bila slucajan sticaj okolnosti. Ovo bukvalno niko ne moze da ima dilemu o cemu se ovde radi.

Gong

pre 6 godina

Ne navijamni za jedne ni za druge, već za Valensiju, ali moram da kažem da ona dva katastrofalna penala za Barsu ni približno nisu uticala na neke konačne rezultate, koliko Realove višegodišnje pljačke i nameštanja. U LŠ godinama dobijaju najlakše protivnike, a kad je to već postalo presmešno, onda su dobili Bajern kojeg su pokrali kao niko nikad nikog!!! Meni je presmešno prozivanje za onaj penal u Minhenu, KAD NIJE UTICAO NA REZULTAT, isto kao i ovi ljigavi penali za Barsu! I opet moramo da čitamo prepucavanja navijača dva najljigavija kluba. Barsi džaba sva čarolija na terenu, kad su Suarez, Nejmar, Alba i Buskec najpokvareniji igrači, koji svojim postupcima sve ono lepo ogade. Real ima ubedljivo najpokvarenijeg igrača u istoriji fudbala, a to je Ramos! Njima je samo bitna pobeda, kakva god da je. I na kraju, Real je igrao najraznovrsnije, imao moćnu klupu, tako da je lepo Zizu pravio rotacije i ova titula je zaslužena! Barsa mora da pojača klupu, mada su Iniesta i Buskec sada više za nju, a da dovedu novu krv, poput Kutinja. Previše jakih utakmica i takmičenja, a to je Real lepo izbalansirao (na stranu što mu se žestoko pomoglo u nekim utakmicama).

Undagarin

pre 6 godina

A inače, finalista Lige Šampiona nije mogao da osvoji bar bod protiv Malage bez pomoći domaćih igrača. Barselona je najogavniji tim španske lige, uvek na terenu sa ciljem da ponize protivnika. Sećam se da su prošle sezone dobili Deportivo sa 8:0 u La Korunji, pri čemu su se osmom golu Nejmara radovali kao da je finale LŠ u pitanju. Zato su igrači Deportiva ove sezone preorali teren ne bi li im otkinuli bar bod, a uspeli su da pobede 2:1. Protiv Reala su izgubili rutinski 2:6.

Polo

pre 6 godina

Nista sumnjivo... covek ili nije hteo da dira loptu zbog moguce lose reakcije i autogola ili jednostavno nije mogao da je uhvati jer je bio u naletu i lose procene..

324

pre 6 godina

Za mene je ovo glupost! Prvi gol, kakve veze ima sa tim tvrdnjama? Igrac odbrane izbija loptu ona dolazi do Realovog igraca, i ko siri noge? Drugi gol tako izgleda ali to se desava kada igracu u trku lopta dodje gotovo iza ledja i ispada nespretna reakcija? Da nije Malaga jači tim od Reala?

abraxas

pre 6 godina

Ja sam neutralan, nije me briga ko je osvojio titulu u Španiji, ali se stvarno pitam odakle obraz navijačima Barselone, da bilo šta kažu posle onakve utakmice sa Eibarom. Gledao sam tu utakmicu na TV sve do prvog penala nad Đordi Albom. Kad sam video šta sudija radi, znao sam da će Barselona da pobedi, pa sam prebacio na Malaga - Real, sve u nadi da će taj meč da bude bolji. Video sam stvarno otvoren meč, sa mnogo šansi Malage i odličnim Navasom na golu Reala. Da je utakmica u Malagi stvarno nameštena, igrači Malage ne bi onako napadali. Posle utakmica, kad sam saznao rezultat Barselone protiv Eibara, morao sam da premotam i pogledam kako su pali golovi. Jeste, video sam i drugi penal i zato se i pitam odakle navijačima Barselone obraza da postavljaju pitanje regularnosti utakmice u Malagi, kad je njihova na nivou komedije...

OFSAJD PENAL PETERAC

pre 6 godina

Kako bi drugacije kristina dala gol.Moraju svi da mu se sklone sa puta, mora da bude u petercu i ofsajdu a mora i golman malo da ponogne losom intervencijom.Za to vreme mesi plese po terenu i lomi kicme protivnickim igracima.E zato je mesi madjionicar i genije, a ovaj je penaldo i ofsajdo.

Sinisa

pre 6 godina

Pa sve je odavno bilo jasno,znamo sta je izjavio presjednik Malage,sta je izjavio tener Malage....Real u prva 2 minuta dao golove i Deportivu i Malagi,i tu je sve jasno kao dan....Ovo nije posteno,nije fer,takmicenje gubi smisao,ali sta cemo,tako je kako je.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zasto je onda Malaga toliko napadala , da nije Navasa i precke bilo bi barem nereseno ako ne i 3:2 za Malagu , moraju Katalonci da puste bubice sad
(GB11, 23. maj 2017 13:08)


ok za napad. ali moras priznati da je ova reakcija odbrane skroz komicna, i vrlo simnjiva. toliko da ronaldo nije ni ocekivao da ce lopta da prodje do njega, zato je onako cudno sutirao i promasio iz ove blizine, sto je sasvim neobicno za njega.
real je titulu uzeo pobedivsi sevilju, to se znalo. kao sto se znalo da malaga nece suvise da zapinje protiv reala. to je njihovo pravo, nista tu nije nelegitimno, mada ovaj sklanjajuci potez jeste.
tako je i barsa pre dve sezone u zadnjem kolu uz vec osvojenu titulu samo jedno poluvreme gazila punom snagom protiv deportiva za 2:0. u drugom su usle 3 rezerve i spustili su gas - a depor je dao 2 gola i uz x obezbedio opstanak.
sto im nije smetalo da ove sezone uzmu barsi tri boda na riazoru i de fakto otmu barsi titulu... cudni su putevi fudbalski ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

Da, Realu je potrebno da ih Malaga pusti, inace nikako drugacije ne bi mogli da ih pobede. 
Mocna je ta Malaga!
(dl, 23. maj 2017 13:48)


nikako nisu ekipa za potcenjivanje.

vaza

pre 6 godina

Navijam za barsu, ne mirisem real, ali ovo je preterivanje. Real zasluzeno uzeo titulu, barsa je sama kriva sto je izgubila kuci od malage.

Poznato

pre 6 godina

Kakva slucajnost...takodje i kod nas u jednoj kup utakmici koja je inace bila cista kao suza,kao i uvek kad igraju ta dva protivnika,prilikom indirektnog udarca sa 5-6 metara,za velikog brata,igraci malog burazera su rasirili noge da bi lopta lakse nasla put do mreze.

Projekat Uefadrid

pre 6 godina

Jel ste videli slavlje igraca reala? Kad barsa osvoji neki trofej ovi skandiraju meeesiii meeesiii, a madridjani su zvizdali penaldu hahahahaha.

neutralni felsh

pre 6 godina

Lik hteo petom da izbije loptu ali bas nista sporno
(Max, 23. maj 2017 13:58)

svasta!
vidi se ostro oko iskusnog defanzivca haha ;)

abraxas

pre 6 godina

(Bane, 23. maj 2017 17:18)
Nije jadno, jer ne navijam za Real. Ne navijam ni za jedan tim iz Španije. Živim u Londonu i navijam za Totenhem. I mi smo izgubili trku sa Ćelsijem, ali mi ne pada na pamet da pljujem i kukam kako je Čelzi nameštao. U Španiji su sve lopov do lopova, a Barselona i Real prednjače u lopovluku. Ja sam samo pitao odakle obraz navijačima Barselone da kažu bilo šta, posle onakvog suđenja utakmice sa Eibarom... Bilo je smešnih utakmica i u Ligi Šampiona i u španskoj Primeri za oba kluba, ali izgleda da u Srbiji važi pravilo da se što više galami na jedan klub (zavisi za koga navija onaj koji diže buku), da bi se skrenula pažnja sa onog što radi drugi klub... E, vidiš, to je jadno... Mada je Srbija na takvo ponašanje navikla, naročito poslednjih nekoliko nedelja...

Izgnanik

pre 6 godina

Ja sam fan barse ali mislim da ovo nije namerno jel je bio zaklonjen od jednog svog i jednog igrača reala koji je promašio loptu . Ovo mi deluje kao neki nepromisljen potez . Koga briga za Ronalda i golove kad je real osvojio titulu

Ant

pre 6 godina

Partizanov patent
(Goran Jakovljevic, 23. maj 2017 12:47)

Uze mi "rec iz usta" , pustis Zvezdi da izadju u aut i daju gol, a pravis se da nisi nista video!!!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Što ne raširiše još dva puta pa da pogodim 4+ i prodjem tiket ! Pogodio sam 13 parova sve na golove i pao sam ovaj . Ne da se .

Milan

pre 6 godina

Nisam video da je neko naveo i to da u sklopu transfera Iska u Real iz Malage je dogovoreno da za svaku titulu koju Isko uzme sa Realom , MALAGA dobija 1.000.000 evra... Pa vi malo razmislite....

person

pre 6 godina

Ovo može da smatra tendencioznim samo onaj ko nije loptu u životu šztnuo.
Obo je u stvari odlična reakcija defanzivca jer da je bilo sta pokušao da uradi verovatno bi bio autogol.
Ali mi smo ljubitelji teorije zavere.
Inače španski fudbal ne gledam

stojan

pre 6 godina

nije nista cudno,skoro je bila prica koliko direktor malage mrzi barsu,i znalo se da je real vec uzeo titulu,uostalom barsa je istu izgubila upravo u malagi 2-0

đura

pre 6 godina

@zlato navijac sam reala i nikada me nece biti sramota toga. kao sto ni tebe nije sramota sto si navijac barselone
(hehe, 23. maj 2017 15:29)

A koliko ste puta bodrili VAŠ klub uživo na domaćem terenu? Ne zanosite se ;)

Milos

pre 6 godina

Barselona je ,na primer, u poslednjem kolu pre 2 sezone (vec obezbedila titulu) bukvalno ostavila Deportivo u ligi kada su na Nou Kampu igrali 2:2. Taj isti Deportivo je izginuo ove sezone da ih pobedi kod kuće,i uspeo je u tome.
Dakle 3 za 3 ne važi ;)
Sportski pozdrav

aleksa

pre 6 godina

iskreno i Barsa i Real su toliko sugavi klubovi konstantno se navlaci za njih cele sezone ne sviraju se ofsajdi,sviraju smesni penali,ne daju se crveni kartoni.Na svakom mecu barem 2 kardinalne greske sudija u korist Barse ili Reala.I onda jedni druge prozivaju Pike i Ramos.Dno fudbala.

Stomak

pre 6 godina

Da su njima svirana dva penala kao Barci protiv Eibara, pisalo bi se danima i trazilo da se ukine fudbal i slicno.
(GM, 23. maj 2017 12:56 Bravo za komentar!
Ali ljudi ko ovde opravdava nepostojece penale koji su svirani za Barselonu? Poenta je da su i ti penali i ovo sirenje nogu nesto sto ne sme videti na fudbalskim terenima. Ajd sad pamet u glavu.

Kaka

pre 6 godina

Ovo necu komentirat jer bez veze trosit vreme ali komentiracu nesto u vezi igre Reala i barce ove godine.
Real ove god.uzeo prvenstvo radi sirje klupe,pratim Real vec 20 god i nikad jaci Real,mozda gresim ali Real ove sezone igrao 4-5 utakmice sa prvim sastavom,Bejl 4-5mjeseci uvan terena,varane 2,pepe 3 ramos 2 karvahal 2 itd.
Dok kod Barce najvece oruzje na klupi bio im je ARDA TURAN.
Gledao sam sa paznjom Real zadnjih par utakmice oni hladokrvno igraju na 50%svojih mogucnosti,sa Barcom kad su izgubili nisu imali srece,pa on noc je Ter Stegen oborio rekord star 13 godina obranevsi 12 udaraca Reala u okvir gola od toga 5-6 stopostotni.
Tako da najvece zasluge da je ekipa sveza na kraju sampionata ima za to Zidan.
Znaci manite se toga ko kome je pustio,jer Ronaldo je promasio prazan gol protiv Celte,Ronaldu se desilo da je dao autogol,desilo se najboljim svetskim fudbalerim da promase ceo gol,a igracima Malage nejje se smelo kiksat mislim...
Lep pozdrav ljudima dobre volje.

Vazda Pobro

pre 6 godina

hahahah pa vi sto kukate na `nasu domacu ligu` da vam kazem mi smo `mala djeca` sto se radi u druga prvenstva... A da ne pominjem `Ligu Sampiona` i one ... ne znam kako da nazovem one `slucajne` greske sudija u korist Reala i Barse... na tako velika takmicenja eeej... al pazi ovoga hahaha zna da je Ronaldo iza njega i ovako providno da ovo uradi nevjerovatno... Sigurno mu je fina cifra legla na racun posle ove tekme, njemu i jos par igraca sto je sasvim dovoljno da se namjesti mec...

majvuk

pre 6 godina

Navijaci ne shvataju da je za namestanje utakmice, samim tim dobrim delom i prvenstva potrebno samo 2 igraca...Ljudi misle da su to velike organizacije da svi u klubu znaju i svi igraci...ne...2 igraca samo i to je to.

info

pre 6 godina

Bruka i sramota. Ali Real i Barsa su toliko veliki i tako dobre igrace imaju, da magija koju ce vec u prvom kolu prvenstva prikazati (u kasno leto) poništiće ovu sramotu.

BlueFortress

pre 6 godina

PS. Alba je imao mozda i najjadniji pad i dosudjen penal u poslednjih 10 godina sad protiv Eibara u poslednjem kolu. Mesi ga je promasio, ono je bilo toliko jadno videti i dosuditi da verujem da je namerno tako sutirao. Isti su.

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam fan Reala, ali dajte nesto i o penalima Barselone protiv Eibara.
(Top9, 23. maj 2017 19:51)


nista posebno, prvi penal cirkus (alba potkopao travu i sapleo se), a drugi penal osnovan: uklizavanje nejmaru direktno u noge.
ko ne zeli da se zaludjuje zaverama, zna da su onakve sudijske odluke kao kod 1. penala posledica slabijeg kretanja sudije, mada ga to ne opravdava.
mnogo je vise bilo zanimljivo sta su sve mesi i suarez uspeli da promase, i sta im je sve golman eibara branio. suarez je 4 puta izlazio 1 na 1 pred golmana i nista :)

Trovach

pre 6 godina

Nebitno sad' ko je kako namestao poslednje utakmice, to je nazalost postalo "normalno" u danasnjem fudbalu i cestitam Realu, jer je Barsa napravila nekoliko nedopustivih kikseva, bez kojih ih Real ne bi mogao stici, prestici i nadmasiti.
Nesto mene oduvek cudi i nije bas jako u vezi sa ovom utakmicom. Logicno bi bilo da sudije malo "pomognu" slabijem timu, a uvek "pomazu" velikim klubovima. Dobro, znam da je to zbog para, ali ako je neki klub stvarno velik, da li mu treba pomoc sudija?

Igor_SK

pre 6 godina

Malaga i Real Madrid su dva kluba koji su u dobrim odnosima, sto ne vazi za Malagu i Barcelonu (upravo suprutno). Ocekivalo se da Real nema problema u poslednjem kolu sa Malagom, jer i Malagi ti bodovi nista nisu znacili.

akajea

pre 6 godina

Sport = biznis, bogataši se još više bogate na račun navijača koji misle da se sport igra zbog njih dok isti nemaju za šta kuče da ih ujede.

tramvaj liga

pre 6 godina

u poslednjih 10-ak kola je slicna prica... kad god igraju s ovako nekim "ïndijancima" najvise volim da vidim kad se svi zatrce na realovu polovinu pa sevaju kontre reala 4 na 3 i slicno ... a ostali igraci se i ne trude da se vrate u odbranu