Sreda, 17.05.2017.

08:47

Potvrđeno – Seltiksima prvi pik na draftu

Draft lutrija, koja određuje prvih 14 pozicija za biranje na predstojećem NBA draftu, održana je u noći između utorka i srede.

Izvor: ÐN

Potvrðeno – Seltiksima prvi pik na draftu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

samo jedan klub

pre 6 godina

Konačno moji Kingsi nešto dobro da urade!Sa pete pozicije možemo da uzmemo Foksa,koji je sam rekao da mu je omiljeni igrač Pedja,a onda deseti da uzmemo Ajzaka sa Floride ako ga neko ne uzme.Ili ako pretekne Tejtam ili Džekson do pete nekog od te dvojice,a onda po svaku cenu jurimo Smita ili Ntilikinu iz Strazbura(ako ga Fil Džekson ne uzme,što je vrlo moguće).

загор

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)
и што би реко мали будо "и све пенали".

Dakireddevil

pre 6 godina

Zanimljivi komentari a nigde se ne spominje buducnost NBA lige i prvi pik na ovogodisnjem draftu - Jason Tatum. To je vec gotova stvar. Boston u narednih 5-10 godina dominantan. Istorija je pokazala da "kasni" pikovi pokazuju mnogo vise vremenom. Spomenucu jedno ime i moj pik a to je Caleb Swanigan. Bice negde u poslednjih 10 a moguce je da ce se u buducnosti fransiza graditi oko njega. Poz iz Filadelfije!

Milorad "Nesreca iz Kragujevca"

pre 6 godina

@drmr
Ko pominje igricu? Pricam ti na osnovu analiza i intervjua eminentnijih poznavaoca NBA. Boston je u super situaciji sa pick-ovima racunajuci i danasnji. Postojala je jos tokom All Star vikenda racunica kojom bi se ovaj trade realizovao.
PTI emisija na ESPNu se cesto osvrce na glasine / moguce trade-ove i svaku od njih su komentarisali i argumentovali ljudi ukljuceni u NBA godinama (od novinara do trenera).
Da se vratimo na igricu. Po istoj je Lonzo Ball uvek biran sa pozicija 7-12 i gotovo uvek zavrsi u Sacramentu.

Jaran

pre 6 godina

dmn
Mislim da ce on naredne godine, na tom draftu bi mogao da bude i O'Nilov sin. Doncic moze da bude medju top3 pika na sledecem draftu, ali pod uslovom da odigra malo bolje sledece sezone.

antiDebil

pre 6 godina

(Slučajni nesretnik od rođenja, 17. maj 2017 10:48)

Ball je kopija Magic Johnsona ???
Batali igru, nekada je dovoljno pogledati samo facu, izraz lica, govor tela, nacin govora i te stvari pa da shvatis da nidje veze u tome sto govoris !
A i sto se tice same igre, sta je ovaj uradio na onom njihovom koledz turniru ? Nista, onaj jedan klinac mu spakovao 40 poena i rekao ,,dovidjenja prijatno'' a 40 u tom takmicenju je otprilike kao 60 u NBA, mozda i celih 70...

Tttttty

pre 6 godina

Jeste li vi gledali Fultza?? pa decko razbija kakav je potencijal..ima sve, fizikalije,sut,tehnika,raspon ruku..igra 1 i 2 sa visinom 195cm...fenomenalan napadac. Bradli je odlican igrac,sjajan defanzivac,radilica ali Boston nema mogucnosti da sledece leto njemu produzi ugovor obzirom da ce biti vrlo trazen( oko 20 miliona godisnje)..obozavam Bredlija ali sigurno ce na leto iz pomenutih razloga biti trejdovan..a Markelle Fultz ce biti azdaja..Boston zaista moze izgledati zastrasujuce..Ajzeja, Fultz,Brown(sjajan potencijal) itd...da ne zaboravimo da imaju i sledece godina pravo na pik od Netsa koji ce verovatno biti vrlo visok..o Salary capu da ne govorimo..spominje se Hejvord iz Jute...Klivlend ozbiljnu pretnju dobija..o Bredu Stivensu kao treneru ne treba trositi reci..sjajan trener

Trollston

pre 6 godina

@j Logika iza toga mi je bila da je Ainge svestan da Boston ni ove, a ni u naredne dve-tri sezone nece moci da prodje pored Cavs-a i LBJ, i da je bolje da gradi ekipu koja ce za nekoliko godina moci da napadne titulu. Jasno je da se tesko moze predvideti ko ce imati kakvu karijeru, ali mislim da je Fultzov plafon mnogo visi nego Bredlijev. Bredli nije igrac koji moze da nosi fransizu, Fultz bi mozda mogao, videcemo. Da su hteli da se bore sa Cavsima i GS vec ove sezone, mislim da bi napravili paket igraca i pika sa ovog ili sledeceg drafta, pa to trejdovali sa Bullsima za Buttlera. Opet, mozda gresim, meni to deluje kao neko logicno resenje.

kouč

pre 6 godina

Kingsi odlicno prosli, sada mogu da ganjaju kvalitetnog pleja koji im je neophodan, poput Foksa i Smita koji na 8. predvidjenoj poziciji verovatno ne bi bili dostupni. Mozda cak i Dzos Dzekson koji bi po meni bio premija svakome ko ga uzme. U svakom slucaju, isplatice se trejd Kazinsa ako budu pametni na draftu i imace Vlade dosta materijala za naredne godine. Nadamo se da ce to iskoristiti.

drmr

pre 6 godina

Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse. 
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.
(Milorad nesreca iz Kg, 17. maj 2017 10:18)


Nije ovo igrica, mogu da dovedu ili Butlera ili Hejvorda, nemaju oni para za obojicu i jedan i drugi imaju 25+ miliona po sezoni. Najverovatnije ce dovesti Hejvorda. A Danny Ainge je najveci car u istoriji oni trejdovi sa Bruklinom i trejdovi za Ajzeju su najbolji potezi u istoriji. Dobio je strasne stvari za bukvalno nista.

a

pre 6 godina

Markel Fulc novi Harden? Hahahaha, kao prvo decko igra najbolju odbranu od svih plejeva na draftu. Ima ubedljivo najbolje fizikalije, sut, igru bez lopte. Naravno da ce igrati prvu postavu, Bredlija pokusavaju da trejduju, jer ulazi u zadnju godinu ugovora. Plan Bostona je da ima dva vrhunska poentera u bekovskoj liniji, s tim sto Fulc igra dobru odbranu i ima dugacke ruke, sto ce pomoci Ajzei.

j

pre 6 godina

@Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.
(Trollston, 17. maj 2017 10:10)
Bredli na klupi?Nije trener glup.Ne znam zasto bi jednog od najboljih defanzivaca i najboljih igraca slao na klupu za jos nedokazanog klinca.Ako nisi gledao treci mec protiv Cikago Bulsa,upravo je on povukao ekipu ka pobedi,Stivens ima poverenja u njega.A i Bredli je jedini od generacije Pirs,Alen,Garnet,Rondo,znaci imao je odlicne mentore i vidi se da je pokupio znanje od njih.Za draft,Ajzea je bio 60 pik,Jokic preko 40,a Lenard 15 pa evo sta rade danas.Lenard jedan od najboljih ovanzivno,defanzivno sigurno medju top 3.Pikovi mogu da znace mnogo,a i ne moraju da znace ama bas nista.Najvaznije je da igrac nema problema sa povredom i da mu se daju mecevi,minuti.

Milan

pre 6 godina

@ Trollston
Ja, kao i neki profi skauti ne vidim toliki potencijal u Fultzu , bar ne koliko se piše. Malo igrača u NBA postanu zvezde samo ns tehniku i šut, fizikalije dominiraju. Naravno, bitan je i rad, sreća sa povredama, trener itd

hm

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)

Treći.

Milorad nesreca iz Kg

pre 6 godina

@Milan
Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse.
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.

Miki28

pre 6 godina

Boston ima predobru perspektivu, vec sada konkurentan sastav, 1 pika i prostora u salary cap-u da pojure nekog dobrog FA i to vjerovatno Hejvorda mada bi im Batler legao samo tako ali on nije FA... Vjerujem da uzimaju Fultza a onda kako se bude razvijalo dalje moguce i da ga trejduju ali ne vjerujem da ce ga propustiti... Sto se Lejkersa tice jako bitan pik posto sledece sezone nece imati a sada sa Bolom ili mozda Fultzom i kojim dobrim FA mogu napasti PO a onda pojuriti PG13 na trade deadline ili na sledece ljeto kad je FA jer mislim da on dolazi u LA... Sada je sve na Voltonu da uklopi ovu ekipu i da naprave iskorak Rasel, Rendl i Ingram pa i Bol bi mogao da ima znacajnu ulogu od starta ali za nesto vise potreban je all star a to je Dzordz koji bi doveo vrvt jos nekog all stara pa da gledamo opet rivalitet LA-Boston narednih 5,10 godina

MHS

pre 6 godina

Nema šanse da Celticsi puste Fultza da im prodje kroz prste. Mozda jesu popunjeni na kecu i dvojci, ali pre ce trejdovati Roziera za jedno prazno mesto da mogu unutar ubaciti Fultza nego sto ce uzeti Jacksona.

Na draftu uzimas ono sto je najbolje, a ne sto ti je potrebno. Videlo se na primerima Odena, Bowiea i raznih drugih sta bude kad uzimas ono sto ti treba, pored najboljeg prospekta na draftu.

Breadly nema sanse da ulazi s klupe za Fultza. Fultz ako i bude dosao u C'se bit ce sa Smartom u drugoj postavi. Breadly je previse vredan obrambeni igrac da bi pocinjao u drugom sastavu.

U svakom slucaju zanimljivi su izbori pred Aingeom. Izjavio je da ce preslusati svaku ponudu i da ce u dogovoru sa vlasnikom i strucnim stabom odluciti o sudbini prvog picka.

A kolika je vrednost ovog picka, jasno daje do znanje da s njim samim mozes dovuci All star igraca, a da se pri tome ne moras resiti niti jednog igraca.

Ukoliko potpisu Haywarda mozda ga i zadrze, ukoliko ne, pretpostavljam da ce ga trejdati. Da je bilo ko drugi u pitanju osim Fultza rekao bih da ce sigurno trejdati taj pick, ovako sam i sam podeljen oko te mogucnosti.

Slučajni nesretnik od rođenja

pre 6 godina

Evo da ne kažem samo da je namješteno. Šanse na lutriji su odavno poznate, postoje mašine koje simuliraju ishod sa programiranim šansama. Iz 100 vrtnji rezltat niti jednom nije ispao kao sinoć. Puno češća su iznenađenja među prva 3 picka, a i 2 picka Philadelphije. Prvi pick Bostonu u 5 od 20 pokušaja.

Ball je kopija Magica Johnsona. Identičan stil igre u osnovi, bolji šut. Tko ne vjeruje neka gleda. Sjajan igrač. Fultz je novi Harden - dosadan. Savršeno se uklapa u Boston. Monk zvijer od igrača, Jackson dobar. Vlade može dosta dobiti za 10 pick.

Trollston

pre 6 godina

@Milan Boston ce biti zanimljiva destinacija za slobodne agente ovog leta, dosta se prica o dolasku Hayworda, dokazanoj NBA zvezdi, koji bi imao mnogo veci uticaj sledece sezone nego Jackson. Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.

RoCo

pre 6 godina

znao sam da ce lejkersi namestiti, suvise su jaka fransiza da izgube pika, verovatno bi namestili da budu i prvi ali zna se da boston nece uzeti balla tako da lejkersi ga uzimaju sa drugog mesta. al dobro sledece godine fila konacno ima uprotected i od lejkersa i od sakramenta, a tesko da ce ta dva tima sledece godine do playoffa. na kraju finiks najveci luzer ispade.

JimBeam

pre 6 godina

Gubitnici godine su Sansi. Hajde sto su tankovali, ali je to bilo bas ruzno za gledati jer su zeleli da budu ispod Lejkersa i Filadelfije. Fila kada je tankovala igrala je sa klincima koji su se trudili barem pa i nije toliko strasno izgledalo za gledati (osim sto je dugo trajalo), ovi kada god bi poveli ubacivali su u rikverc. Na kraju, posle zreba, vuku tek cetvrtog pika pa ce im dobri plejevi koje jure otici ispred nosa. Divac je super prosao, imace 2 pika u top10, ako pogodi, mozda onaj trejd Kazinsa ispadne jos i pun pogodak...

Meat Hook Sodomy

pre 6 godina

Nemam nista protiv Lonzo Balla, ali volio bih da ode u Kingse. Mislim da bi Lavar dobio srcani na licu mesta. Komedija godine.

JimBeam

pre 6 godina

Gubitnici godine su Sansi. Hajde sto su tankovali, ali je to bilo bas ruzno za gledati jer su zeleli da budu ispod Lejkersa i Filadelfije. Fila kada je tankovala igrala je sa klincima koji su se trudili barem pa i nije toliko strasno izgledalo za gledati (osim sto je dugo trajalo), ovi kada god bi poveli ubacivali su u rikverc. Na kraju, posle zreba, vuku tek cetvrtog pika pa ce im dobri plejevi koje jure otici ispred nosa. Divac je super prosao, imace 2 pika u top10, ako pogodi, mozda onaj trejd Kazinsa ispadne jos i pun pogodak...

Meat Hook Sodomy

pre 6 godina

Nemam nista protiv Lonzo Balla, ali volio bih da ode u Kingse. Mislim da bi Lavar dobio srcani na licu mesta. Komedija godine.

RoCo

pre 6 godina

znao sam da ce lejkersi namestiti, suvise su jaka fransiza da izgube pika, verovatno bi namestili da budu i prvi ali zna se da boston nece uzeti balla tako da lejkersi ga uzimaju sa drugog mesta. al dobro sledece godine fila konacno ima uprotected i od lejkersa i od sakramenta, a tesko da ce ta dva tima sledece godine do playoffa. na kraju finiks najveci luzer ispade.

Milorad nesreca iz Kg

pre 6 godina

@Milan
Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse.
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.

hm

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)

Treći.

drmr

pre 6 godina

Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse. 
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.
(Milorad nesreca iz Kg, 17. maj 2017 10:18)


Nije ovo igrica, mogu da dovedu ili Butlera ili Hejvorda, nemaju oni para za obojicu i jedan i drugi imaju 25+ miliona po sezoni. Najverovatnije ce dovesti Hejvorda. A Danny Ainge je najveci car u istoriji oni trejdovi sa Bruklinom i trejdovi za Ajzeju su najbolji potezi u istoriji. Dobio je strasne stvari za bukvalno nista.

Tttttty

pre 6 godina

Jeste li vi gledali Fultza?? pa decko razbija kakav je potencijal..ima sve, fizikalije,sut,tehnika,raspon ruku..igra 1 i 2 sa visinom 195cm...fenomenalan napadac. Bradli je odlican igrac,sjajan defanzivac,radilica ali Boston nema mogucnosti da sledece leto njemu produzi ugovor obzirom da ce biti vrlo trazen( oko 20 miliona godisnje)..obozavam Bredlija ali sigurno ce na leto iz pomenutih razloga biti trejdovan..a Markelle Fultz ce biti azdaja..Boston zaista moze izgledati zastrasujuce..Ajzeja, Fultz,Brown(sjajan potencijal) itd...da ne zaboravimo da imaju i sledece godina pravo na pik od Netsa koji ce verovatno biti vrlo visok..o Salary capu da ne govorimo..spominje se Hejvord iz Jute...Klivlend ozbiljnu pretnju dobija..o Bredu Stivensu kao treneru ne treba trositi reci..sjajan trener

MHS

pre 6 godina

Nema šanse da Celticsi puste Fultza da im prodje kroz prste. Mozda jesu popunjeni na kecu i dvojci, ali pre ce trejdovati Roziera za jedno prazno mesto da mogu unutar ubaciti Fultza nego sto ce uzeti Jacksona.

Na draftu uzimas ono sto je najbolje, a ne sto ti je potrebno. Videlo se na primerima Odena, Bowiea i raznih drugih sta bude kad uzimas ono sto ti treba, pored najboljeg prospekta na draftu.

Breadly nema sanse da ulazi s klupe za Fultza. Fultz ako i bude dosao u C'se bit ce sa Smartom u drugoj postavi. Breadly je previse vredan obrambeni igrac da bi pocinjao u drugom sastavu.

U svakom slucaju zanimljivi su izbori pred Aingeom. Izjavio je da ce preslusati svaku ponudu i da ce u dogovoru sa vlasnikom i strucnim stabom odluciti o sudbini prvog picka.

A kolika je vrednost ovog picka, jasno daje do znanje da s njim samim mozes dovuci All star igraca, a da se pri tome ne moras resiti niti jednog igraca.

Ukoliko potpisu Haywarda mozda ga i zadrze, ukoliko ne, pretpostavljam da ce ga trejdati. Da je bilo ko drugi u pitanju osim Fultza rekao bih da ce sigurno trejdati taj pick, ovako sam i sam podeljen oko te mogucnosti.

j

pre 6 godina

@Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.
(Trollston, 17. maj 2017 10:10)
Bredli na klupi?Nije trener glup.Ne znam zasto bi jednog od najboljih defanzivaca i najboljih igraca slao na klupu za jos nedokazanog klinca.Ako nisi gledao treci mec protiv Cikago Bulsa,upravo je on povukao ekipu ka pobedi,Stivens ima poverenja u njega.A i Bredli je jedini od generacije Pirs,Alen,Garnet,Rondo,znaci imao je odlicne mentore i vidi se da je pokupio znanje od njih.Za draft,Ajzea je bio 60 pik,Jokic preko 40,a Lenard 15 pa evo sta rade danas.Lenard jedan od najboljih ovanzivno,defanzivno sigurno medju top 3.Pikovi mogu da znace mnogo,a i ne moraju da znace ama bas nista.Najvaznije je da igrac nema problema sa povredom i da mu se daju mecevi,minuti.

Trollston

pre 6 godina

@Milan Boston ce biti zanimljiva destinacija za slobodne agente ovog leta, dosta se prica o dolasku Hayworda, dokazanoj NBA zvezdi, koji bi imao mnogo veci uticaj sledece sezone nego Jackson. Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.

kouč

pre 6 godina

Kingsi odlicno prosli, sada mogu da ganjaju kvalitetnog pleja koji im je neophodan, poput Foksa i Smita koji na 8. predvidjenoj poziciji verovatno ne bi bili dostupni. Mozda cak i Dzos Dzekson koji bi po meni bio premija svakome ko ga uzme. U svakom slucaju, isplatice se trejd Kazinsa ako budu pametni na draftu i imace Vlade dosta materijala za naredne godine. Nadamo se da ce to iskoristiti.

Milan

pre 6 godina

@ Trollston
Ja, kao i neki profi skauti ne vidim toliki potencijal u Fultzu , bar ne koliko se piše. Malo igrača u NBA postanu zvezde samo ns tehniku i šut, fizikalije dominiraju. Naravno, bitan je i rad, sreća sa povredama, trener itd

Miki28

pre 6 godina

Boston ima predobru perspektivu, vec sada konkurentan sastav, 1 pika i prostora u salary cap-u da pojure nekog dobrog FA i to vjerovatno Hejvorda mada bi im Batler legao samo tako ali on nije FA... Vjerujem da uzimaju Fultza a onda kako se bude razvijalo dalje moguce i da ga trejduju ali ne vjerujem da ce ga propustiti... Sto se Lejkersa tice jako bitan pik posto sledece sezone nece imati a sada sa Bolom ili mozda Fultzom i kojim dobrim FA mogu napasti PO a onda pojuriti PG13 na trade deadline ili na sledece ljeto kad je FA jer mislim da on dolazi u LA... Sada je sve na Voltonu da uklopi ovu ekipu i da naprave iskorak Rasel, Rendl i Ingram pa i Bol bi mogao da ima znacajnu ulogu od starta ali za nesto vise potreban je all star a to je Dzordz koji bi doveo vrvt jos nekog all stara pa da gledamo opet rivalitet LA-Boston narednih 5,10 godina

a

pre 6 godina

Markel Fulc novi Harden? Hahahaha, kao prvo decko igra najbolju odbranu od svih plejeva na draftu. Ima ubedljivo najbolje fizikalije, sut, igru bez lopte. Naravno da ce igrati prvu postavu, Bredlija pokusavaju da trejduju, jer ulazi u zadnju godinu ugovora. Plan Bostona je da ima dva vrhunska poentera u bekovskoj liniji, s tim sto Fulc igra dobru odbranu i ima dugacke ruke, sto ce pomoci Ajzei.

antiDebil

pre 6 godina

(Slučajni nesretnik od rođenja, 17. maj 2017 10:48)

Ball je kopija Magic Johnsona ???
Batali igru, nekada je dovoljno pogledati samo facu, izraz lica, govor tela, nacin govora i te stvari pa da shvatis da nidje veze u tome sto govoris !
A i sto se tice same igre, sta je ovaj uradio na onom njihovom koledz turniru ? Nista, onaj jedan klinac mu spakovao 40 poena i rekao ,,dovidjenja prijatno'' a 40 u tom takmicenju je otprilike kao 60 u NBA, mozda i celih 70...

Trollston

pre 6 godina

@j Logika iza toga mi je bila da je Ainge svestan da Boston ni ove, a ni u naredne dve-tri sezone nece moci da prodje pored Cavs-a i LBJ, i da je bolje da gradi ekipu koja ce za nekoliko godina moci da napadne titulu. Jasno je da se tesko moze predvideti ko ce imati kakvu karijeru, ali mislim da je Fultzov plafon mnogo visi nego Bredlijev. Bredli nije igrac koji moze da nosi fransizu, Fultz bi mozda mogao, videcemo. Da su hteli da se bore sa Cavsima i GS vec ove sezone, mislim da bi napravili paket igraca i pika sa ovog ili sledeceg drafta, pa to trejdovali sa Bullsima za Buttlera. Opet, mozda gresim, meni to deluje kao neko logicno resenje.

Jaran

pre 6 godina

dmn
Mislim da ce on naredne godine, na tom draftu bi mogao da bude i O'Nilov sin. Doncic moze da bude medju top3 pika na sledecem draftu, ali pod uslovom da odigra malo bolje sledece sezone.

Slučajni nesretnik od rođenja

pre 6 godina

Evo da ne kažem samo da je namješteno. Šanse na lutriji su odavno poznate, postoje mašine koje simuliraju ishod sa programiranim šansama. Iz 100 vrtnji rezltat niti jednom nije ispao kao sinoć. Puno češća su iznenađenja među prva 3 picka, a i 2 picka Philadelphije. Prvi pick Bostonu u 5 od 20 pokušaja.

Ball je kopija Magica Johnsona. Identičan stil igre u osnovi, bolji šut. Tko ne vjeruje neka gleda. Sjajan igrač. Fultz je novi Harden - dosadan. Savršeno se uklapa u Boston. Monk zvijer od igrača, Jackson dobar. Vlade može dosta dobiti za 10 pick.

загор

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)
и што би реко мали будо "и све пенали".

Dakireddevil

pre 6 godina

Zanimljivi komentari a nigde se ne spominje buducnost NBA lige i prvi pik na ovogodisnjem draftu - Jason Tatum. To je vec gotova stvar. Boston u narednih 5-10 godina dominantan. Istorija je pokazala da "kasni" pikovi pokazuju mnogo vise vremenom. Spomenucu jedno ime i moj pik a to je Caleb Swanigan. Bice negde u poslednjih 10 a moguce je da ce se u buducnosti fransiza graditi oko njega. Poz iz Filadelfije!

Milorad "Nesreca iz Kragujevca"

pre 6 godina

@drmr
Ko pominje igricu? Pricam ti na osnovu analiza i intervjua eminentnijih poznavaoca NBA. Boston je u super situaciji sa pick-ovima racunajuci i danasnji. Postojala je jos tokom All Star vikenda racunica kojom bi se ovaj trade realizovao.
PTI emisija na ESPNu se cesto osvrce na glasine / moguce trade-ove i svaku od njih su komentarisali i argumentovali ljudi ukljuceni u NBA godinama (od novinara do trenera).
Da se vratimo na igricu. Po istoj je Lonzo Ball uvek biran sa pozicija 7-12 i gotovo uvek zavrsi u Sacramentu.

samo jedan klub

pre 6 godina

Konačno moji Kingsi nešto dobro da urade!Sa pete pozicije možemo da uzmemo Foksa,koji je sam rekao da mu je omiljeni igrač Pedja,a onda deseti da uzmemo Ajzaka sa Floride ako ga neko ne uzme.Ili ako pretekne Tejtam ili Džekson do pete nekog od te dvojice,a onda po svaku cenu jurimo Smita ili Ntilikinu iz Strazbura(ako ga Fil Džekson ne uzme,što je vrlo moguće).

Slučajni nesretnik od rođenja

pre 6 godina

Evo da ne kažem samo da je namješteno. Šanse na lutriji su odavno poznate, postoje mašine koje simuliraju ishod sa programiranim šansama. Iz 100 vrtnji rezltat niti jednom nije ispao kao sinoć. Puno češća su iznenađenja među prva 3 picka, a i 2 picka Philadelphije. Prvi pick Bostonu u 5 od 20 pokušaja.

Ball je kopija Magica Johnsona. Identičan stil igre u osnovi, bolji šut. Tko ne vjeruje neka gleda. Sjajan igrač. Fultz je novi Harden - dosadan. Savršeno se uklapa u Boston. Monk zvijer od igrača, Jackson dobar. Vlade može dosta dobiti za 10 pick.

RoCo

pre 6 godina

znao sam da ce lejkersi namestiti, suvise su jaka fransiza da izgube pika, verovatno bi namestili da budu i prvi ali zna se da boston nece uzeti balla tako da lejkersi ga uzimaju sa drugog mesta. al dobro sledece godine fila konacno ima uprotected i od lejkersa i od sakramenta, a tesko da ce ta dva tima sledece godine do playoffa. na kraju finiks najveci luzer ispade.

Miki28

pre 6 godina

Boston ima predobru perspektivu, vec sada konkurentan sastav, 1 pika i prostora u salary cap-u da pojure nekog dobrog FA i to vjerovatno Hejvorda mada bi im Batler legao samo tako ali on nije FA... Vjerujem da uzimaju Fultza a onda kako se bude razvijalo dalje moguce i da ga trejduju ali ne vjerujem da ce ga propustiti... Sto se Lejkersa tice jako bitan pik posto sledece sezone nece imati a sada sa Bolom ili mozda Fultzom i kojim dobrim FA mogu napasti PO a onda pojuriti PG13 na trade deadline ili na sledece ljeto kad je FA jer mislim da on dolazi u LA... Sada je sve na Voltonu da uklopi ovu ekipu i da naprave iskorak Rasel, Rendl i Ingram pa i Bol bi mogao da ima znacajnu ulogu od starta ali za nesto vise potreban je all star a to je Dzordz koji bi doveo vrvt jos nekog all stara pa da gledamo opet rivalitet LA-Boston narednih 5,10 godina

Trollston

pre 6 godina

@Milan Boston ce biti zanimljiva destinacija za slobodne agente ovog leta, dosta se prica o dolasku Hayworda, dokazanoj NBA zvezdi, koji bi imao mnogo veci uticaj sledece sezone nego Jackson. Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.

Milan

pre 6 godina

@ Trollston
Ja, kao i neki profi skauti ne vidim toliki potencijal u Fultzu , bar ne koliko se piše. Malo igrača u NBA postanu zvezde samo ns tehniku i šut, fizikalije dominiraju. Naravno, bitan je i rad, sreća sa povredama, trener itd

Milorad nesreca iz Kg

pre 6 godina

@Milan
Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse.
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.

Dakireddevil

pre 6 godina

Zanimljivi komentari a nigde se ne spominje buducnost NBA lige i prvi pik na ovogodisnjem draftu - Jason Tatum. To je vec gotova stvar. Boston u narednih 5-10 godina dominantan. Istorija je pokazala da "kasni" pikovi pokazuju mnogo vise vremenom. Spomenucu jedno ime i moj pik a to je Caleb Swanigan. Bice negde u poslednjih 10 a moguce je da ce se u buducnosti fransiza graditi oko njega. Poz iz Filadelfije!

Trollston

pre 6 godina

@j Logika iza toga mi je bila da je Ainge svestan da Boston ni ove, a ni u naredne dve-tri sezone nece moci da prodje pored Cavs-a i LBJ, i da je bolje da gradi ekipu koja ce za nekoliko godina moci da napadne titulu. Jasno je da se tesko moze predvideti ko ce imati kakvu karijeru, ali mislim da je Fultzov plafon mnogo visi nego Bredlijev. Bredli nije igrac koji moze da nosi fransizu, Fultz bi mozda mogao, videcemo. Da su hteli da se bore sa Cavsima i GS vec ove sezone, mislim da bi napravili paket igraca i pika sa ovog ili sledeceg drafta, pa to trejdovali sa Bullsima za Buttlera. Opet, mozda gresim, meni to deluje kao neko logicno resenje.

JimBeam

pre 6 godina

Gubitnici godine su Sansi. Hajde sto su tankovali, ali je to bilo bas ruzno za gledati jer su zeleli da budu ispod Lejkersa i Filadelfije. Fila kada je tankovala igrala je sa klincima koji su se trudili barem pa i nije toliko strasno izgledalo za gledati (osim sto je dugo trajalo), ovi kada god bi poveli ubacivali su u rikverc. Na kraju, posle zreba, vuku tek cetvrtog pika pa ce im dobri plejevi koje jure otici ispred nosa. Divac je super prosao, imace 2 pika u top10, ako pogodi, mozda onaj trejd Kazinsa ispadne jos i pun pogodak...

Meat Hook Sodomy

pre 6 godina

Nemam nista protiv Lonzo Balla, ali volio bih da ode u Kingse. Mislim da bi Lavar dobio srcani na licu mesta. Komedija godine.

MHS

pre 6 godina

Nema šanse da Celticsi puste Fultza da im prodje kroz prste. Mozda jesu popunjeni na kecu i dvojci, ali pre ce trejdovati Roziera za jedno prazno mesto da mogu unutar ubaciti Fultza nego sto ce uzeti Jacksona.

Na draftu uzimas ono sto je najbolje, a ne sto ti je potrebno. Videlo se na primerima Odena, Bowiea i raznih drugih sta bude kad uzimas ono sto ti treba, pored najboljeg prospekta na draftu.

Breadly nema sanse da ulazi s klupe za Fultza. Fultz ako i bude dosao u C'se bit ce sa Smartom u drugoj postavi. Breadly je previse vredan obrambeni igrac da bi pocinjao u drugom sastavu.

U svakom slucaju zanimljivi su izbori pred Aingeom. Izjavio je da ce preslusati svaku ponudu i da ce u dogovoru sa vlasnikom i strucnim stabom odluciti o sudbini prvog picka.

A kolika je vrednost ovog picka, jasno daje do znanje da s njim samim mozes dovuci All star igraca, a da se pri tome ne moras resiti niti jednog igraca.

Ukoliko potpisu Haywarda mozda ga i zadrze, ukoliko ne, pretpostavljam da ce ga trejdati. Da je bilo ko drugi u pitanju osim Fultza rekao bih da ce sigurno trejdati taj pick, ovako sam i sam podeljen oko te mogucnosti.

a

pre 6 godina

Markel Fulc novi Harden? Hahahaha, kao prvo decko igra najbolju odbranu od svih plejeva na draftu. Ima ubedljivo najbolje fizikalije, sut, igru bez lopte. Naravno da ce igrati prvu postavu, Bredlija pokusavaju da trejduju, jer ulazi u zadnju godinu ugovora. Plan Bostona je da ima dva vrhunska poentera u bekovskoj liniji, s tim sto Fulc igra dobru odbranu i ima dugacke ruke, sto ce pomoci Ajzei.

antiDebil

pre 6 godina

(Slučajni nesretnik od rođenja, 17. maj 2017 10:48)

Ball je kopija Magic Johnsona ???
Batali igru, nekada je dovoljno pogledati samo facu, izraz lica, govor tela, nacin govora i te stvari pa da shvatis da nidje veze u tome sto govoris !
A i sto se tice same igre, sta je ovaj uradio na onom njihovom koledz turniru ? Nista, onaj jedan klinac mu spakovao 40 poena i rekao ,,dovidjenja prijatno'' a 40 u tom takmicenju je otprilike kao 60 u NBA, mozda i celih 70...

Milorad "Nesreca iz Kragujevca"

pre 6 godina

@drmr
Ko pominje igricu? Pricam ti na osnovu analiza i intervjua eminentnijih poznavaoca NBA. Boston je u super situaciji sa pick-ovima racunajuci i danasnji. Postojala je jos tokom All Star vikenda racunica kojom bi se ovaj trade realizovao.
PTI emisija na ESPNu se cesto osvrce na glasine / moguce trade-ove i svaku od njih su komentarisali i argumentovali ljudi ukljuceni u NBA godinama (od novinara do trenera).
Da se vratimo na igricu. Po istoj je Lonzo Ball uvek biran sa pozicija 7-12 i gotovo uvek zavrsi u Sacramentu.

j

pre 6 godina

@Ja mislim da ce uzeti Fultz-a, koji je najveci potencijal na ovom draftu, dovesti Hayworda, Fultz ce igrati dvojku u prvoj sezoni, a Bradley ce biti prva opcija sa klupe.
(Trollston, 17. maj 2017 10:10)
Bredli na klupi?Nije trener glup.Ne znam zasto bi jednog od najboljih defanzivaca i najboljih igraca slao na klupu za jos nedokazanog klinca.Ako nisi gledao treci mec protiv Cikago Bulsa,upravo je on povukao ekipu ka pobedi,Stivens ima poverenja u njega.A i Bredli je jedini od generacije Pirs,Alen,Garnet,Rondo,znaci imao je odlicne mentore i vidi se da je pokupio znanje od njih.Za draft,Ajzea je bio 60 pik,Jokic preko 40,a Lenard 15 pa evo sta rade danas.Lenard jedan od najboljih ovanzivno,defanzivno sigurno medju top 3.Pikovi mogu da znace mnogo,a i ne moraju da znace ama bas nista.Najvaznije je da igrac nema problema sa povredom i da mu se daju mecevi,minuti.

kouč

pre 6 godina

Kingsi odlicno prosli, sada mogu da ganjaju kvalitetnog pleja koji im je neophodan, poput Foksa i Smita koji na 8. predvidjenoj poziciji verovatno ne bi bili dostupni. Mozda cak i Dzos Dzekson koji bi po meni bio premija svakome ko ga uzme. U svakom slucaju, isplatice se trejd Kazinsa ako budu pametni na draftu i imace Vlade dosta materijala za naredne godine. Nadamo se da ce to iskoristiti.

Tttttty

pre 6 godina

Jeste li vi gledali Fultza?? pa decko razbija kakav je potencijal..ima sve, fizikalije,sut,tehnika,raspon ruku..igra 1 i 2 sa visinom 195cm...fenomenalan napadac. Bradli je odlican igrac,sjajan defanzivac,radilica ali Boston nema mogucnosti da sledece leto njemu produzi ugovor obzirom da ce biti vrlo trazen( oko 20 miliona godisnje)..obozavam Bredlija ali sigurno ce na leto iz pomenutih razloga biti trejdovan..a Markelle Fultz ce biti azdaja..Boston zaista moze izgledati zastrasujuce..Ajzeja, Fultz,Brown(sjajan potencijal) itd...da ne zaboravimo da imaju i sledece godina pravo na pik od Netsa koji ce verovatno biti vrlo visok..o Salary capu da ne govorimo..spominje se Hejvord iz Jute...Klivlend ozbiljnu pretnju dobija..o Bredu Stivensu kao treneru ne treba trositi reci..sjajan trener

drmr

pre 6 godina

Gordon H iz Utah (slobodan agent) ce najverovatnije u Boston na poziciju krila, na poziciju beka ce pokusati da dovedu Buttlera iz CHI posto imaju dobru poziciju na draftu, od Griffina na poziciji 4 su odustali. Zizic ce ove godine doci u Celticse. 
Po ozbiljnijim poznavaocima NBA preko bare, ako se ove prognoze ostvare BC ce imati veoma ozbiljnu fransisu u narednih 10ak godina.
(Milorad nesreca iz Kg, 17. maj 2017 10:18)


Nije ovo igrica, mogu da dovedu ili Butlera ili Hejvorda, nemaju oni para za obojicu i jedan i drugi imaju 25+ miliona po sezoni. Najverovatnije ce dovesti Hejvorda. A Danny Ainge je najveci car u istoriji oni trejdovi sa Bruklinom i trejdovi za Ajzeju su najbolji potezi u istoriji. Dobio je strasne stvari za bukvalno nista.

Jaran

pre 6 godina

dmn
Mislim da ce on naredne godine, na tom draftu bi mogao da bude i O'Nilov sin. Doncic moze da bude medju top3 pika na sledecem draftu, ali pod uslovom da odigra malo bolje sledece sezone.

загор

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)
и што би реко мали будо "и све пенали".

hm

pre 6 godina

Još jedan drugi pik za Lejkerse.

To je četvrti za redom ako se ne varam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (agent mahoun, 17. maj 2017 09:24)

Treći.

samo jedan klub

pre 6 godina

Konačno moji Kingsi nešto dobro da urade!Sa pete pozicije možemo da uzmemo Foksa,koji je sam rekao da mu je omiljeni igrač Pedja,a onda deseti da uzmemo Ajzaka sa Floride ako ga neko ne uzme.Ili ako pretekne Tejtam ili Džekson do pete nekog od te dvojice,a onda po svaku cenu jurimo Smita ili Ntilikinu iz Strazbura(ako ga Fil Džekson ne uzme,što je vrlo moguće).