Petak, 12.05.2017.

22:52

Batšuaji pogodio za trofej – Čelsi je šampion!

Ekipa Čelsija osvojila je titulu šampiona Engleske dva kola pre kraja Premijer lige!

Izvor:

Batšuaji pogodio za trofej – Èelsi je šampion! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

brufen_od_400

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.
(pesadinac, 13. maj 2017 00:10)

Šta je s mozgom sinak? Taj isti "smorinjo" je sa istim tim Čelzijem i istim tim igračima koje je upravo ON DOVEO (Kosta, Fabregas, Matić, Vilian, vratio Kurtou sa pozajmice) osvojio titulu 2015.godine.

први српски бек

pre 6 godina

Mурињо или Гвардиола? Клоп или Венгер? Почисти их Конте к'о метлом...Капа доле и Покетину...

Neznalica

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Sve, sve, verovatno si mlad i zaluđeni navijač Čelzija kada misliš da imaju šanse da osvoje LŠ. Ali da izjaviš da je Vilijan teška artiljerija. To samo neko ko nikada nije video kako Vilijan izgleda i igra može da kaže. Azar je za njega snagator.

neutralni felsh

pre 6 godina

2003. preuzeo klub....ala sam ja matorrrr :(
(Srednje godine, 12. maj 2017 23:02)


glavu gore! sta da kazu oni koji se na njegovom mestu secaju rod gulita, iz devedeset i neke?
ili koji se, jos grdje, secaju maradonine ruke i opste euforije tada
ili ko se ko tinejdzeri npr. secaju kad je mario kempes bio zvezda u argentini a potom i u spaniji, fk valensija. slican tihi majstor kao pablo aimar, par decenija kasnije... e, kada taj ni danas ne misli da je mator, bar ne suvise, nemoj onda ni ti.
sve je u glavi, evo npr ja, bas ovde cesto podetinjim :)

AlCapo

pre 6 godina

Celsi nije tim sa severa Londona, nego sa jugo-zapada. A inace je godinama bio u senci Arsenala i Totenhema, sve dok nisu dosle ruske pare.

JereCFC

pre 6 godina

Jedino tuzno u ovoj tituli je da su stvarno bojkotovali Murinja koji je toliko doneo klubu (na stranu sta sada prica itd.).... To mi je neshvatljivo, osvojis titulu pa bojkotujes trenera i zavrsis deseti i sledece sezone opet osvojis, svakog umesanog igraca ma kakav bio treba drasticno kazniti... Naravno sa lepse strane, dosao Konte i igramo do jaja, ako dovedu centralnog beka i Aspi predje na desnu stranu (mislim da Mozes nije bas kalibar za zavrsinicu Ls) jos 1 ubica u napadu, bice svasta u Ligi Sampiona

velicko82

pre 6 godina

Postoje klubovi u Premijer Ligi sa većom i bogatijom istorijom od Chelsea ali zašto nekima smeta to što Chelsea polako uspeva u tome da postane veliki klub (za mene to već i jeste ). Jednom će i ovo sada da bude davno !!! Gde je bio MU pre dolaska Ser Alexa ???

GGMU

pre 6 godina

Drugu godinu zaredom titulu uzima ekipa koja nema obaveze u evropi.Mnogo to znaci u engleskoj.Ipak,odigrali su muski i hrabro i uz malo srece(utakmice sa sitijem npr.) zaluzeno osvojili.Mislim da sledece sezone nece biti bas tako lako za Kontea.

vojislav

pre 6 godina

`Mora se istaći i da je tim iz severnog Londona potpuno zasluženo stigao do druge titule......` Chelsea nije tim iz `severnog Londona` vez zapadnog , ali eto kad novinar koristi postapajuce `default` prideve bez razmisljanja !!! Ajde malo maste bez `vecitih derbija` `najvaznije sporedne stvari...` `ikone stila` `ostavljanja srca na terenu` ` 12-og igraca` i slicnih blamaticnih konstrukcija

Jurisic Milorad

pre 6 godina

Ako mi je zbog nekoga ili necega drago sto je Celsi sampion to je zbog Dzona Terija,momka koji na kraju ove sezone napusta Celsi a verovatno i Premijer ligu.Vise nista nece biti isto naredne sezone bez Terija i jos jedne legende,Franka Totija.Da je Toti sampion sa Romom ova sezona bi bila vrhunska.
Nedostajace nam oba majstora.

Sole

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda...
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah
(Mikii, 12. maj 2017 23:34)

Reče čovek koji smatra Primeru najjačom samo zato što se tamo dva kluba bore za titulu svake godine , dok tu i tamo zaluta neki drugi klub.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Celzi je ubedljivo najbolji u Premijer ligi,ali engleski timovi nemaju sta da traze u Ligi sampiona,ovo je njihov krajnji domet.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu. 
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19) 



podcenjivanje je posledica neznanja i naivnosti.

Blue

pre 6 godina

Rekordi koje drzi Celzi:
- Najvise pobeda u toku jedne sezone 29 (2 puta), sad ima sansu za 30
- Najvise osvojenih bodova u jednoj sezoni 95
- Najvise postignutih golova u jednoj sezoni 103
- Najmanje primljenih u jednoj sezoni 15
- Najmanje primljenih golova u gostima u toku jedne sezone 9
- Najbolja gol razlika na kraju sezone +71
- Najvise postignutih golova na domacem terenu u jednoj sezoni 68
- Najvise pobeda kod kuce u jednoj sezoni 18
- Najvise pobeda u gostima u jednoj sezoni 15
- Najvise puta zavrsavao sezonu bez poraza na domacem terenu 5
- Najduzi niz bez poraza na domacem terenu 86

babaroga

pre 6 godina

Tim koji nije igrao Evropu automatski je bio u prednosti u odnosu na ostale. Celsi bez ozbiljnih pojacanja ni da prismrdi Realu, Barsi, Bajernu, Juventusu. Engleska liga sve slabija. Uostalom to je liga gde su najvece zvezde treneri.

BlueFortress

pre 6 godina

Mocno, autoritativno i samouvereno do titule pod palicom Don Antonija. Za vecinu tj. za kostur ovog tima je ovo 2 titula za 3 godine, momci znaju da igraju najbolji fudbal u Engleskoj. Jako lep momenat za Micija jer vidimo koliko je malo igrao usled Kostine nedodirljivosti, svi do jednog su imali svoju unikatnu ulogu u timu. Celsi stize do pete titule u 13 godina, u istom periodu u Evropi je bilo mnogo uspeha i sada sa ekspresnim povratkom u LS ocekujem nove nezaboravne meceve utorkom i sredom!

Pominju se vec ogromna pojacanja na postojeci jak tim, uzbudljivo leto je pred nama, Konte zeli da vrati klub u top 4 u Evropi kao u periodu 2003-2014 kada smo videli cak 8 polufinala LS, titule itd...Smesna su mi opravdanja da je ova titula uzeta zbog neigranja Evrope, to je veliki pokazatelj neznanja jer bi trebalo da znaju koliko je samo trofeja uzeo Celsi dok je standardno daleko "gurao" u Evropi, i iduce godine ce konkurisati za Premijer ligu kao favorit broj 1!

Uzivati u ovom uspehu je imperativ ali i kao i svaki veliki klub odmah ce se okrenuti narednom trofeju - Arsenal ceka u finalu FA kupa za duplu krunu.

uvrnuti rembrant

pre 6 godina

batsuaji ni kriv ni duzan postade legende kluba. kupili ga na leto i cele sezone ne uradi apsolutno nisam i onda im donese titulu. car

pesadinac

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.

D

pre 6 godina

Najszasluzniji za titulu su Matic i Kante, naravno uz Kontea. Takticki su perfektno odigrali tokom cele sezone i iako su verovatno po imenima najnezanimljiviji igraci, sigurno su najzasluzniji. U odbrani neprolazni, pokrivaju se, u napadu jedan iznosi loptu., drugi pravi visak u polju, odavno nisam video tako dobar vezni tandem kao njih dvojicu. Licno bas ne volim Celzi ali su apsolutno zasluzeno osvojili titulu. Meni je premier liga ubedljivo najzanimljivije sportski takmicenje na svetu i to bez premca. Jos uz fantasy je utisak kompletan. Ljudi kakva je to liga gde poslednjeplasirani tim koji ispadne uzme vise 3 puta vise novca nego osvajac lige sampiona koja vazi za najjace fudbalsko takmicenje.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Поздрав и подршка за Србина Немању Матића! Није мала ствар освојити титулу... Још једно признање стиже у Србију. Драго ми је када видим да је и неко наш вечерас насмијан и пресрећан. Штета за Банета Ивановића, да је остао до краја сезоне, имао би још један велики пехар у каријери.

lorenzo

pre 6 godina

teška srca ali čestitam...pored Totenhema najbolja ekipa trenutno...i jedni i drugi imaju vrhunske trenere koji su uvijek uz tim, nema plakanja na sudije kada ne ide i sl. nego se gleda dalje...Totenhem da do kraja zadrži 2. mjesto i sve je super...čestitle još jednom...sportski pozdrav i coys

Blue

pre 6 godina

Jeste samo 6 titula, a sta Arsenal se osnovao sa 13 titula i automatski postao veliki klub.
Ne znam samo koji je jedini londonski klub sa osvojenom ligom sampiona ili ligom evrope?

Al dobro ako su Celzi i Siti mali klubovi, kako vas nije stamota da svake godine im gledate u ledja?

texo

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu.
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19)

Sledeće godine, tj. sezone, kad Kosta ode u Kinu, Azar u Real Madrid, Fabregas ko zna gde i uz igranje u Evropi, ima da se kidaju za top4, a u LŠ ima da ih ispresavija prva ozbiljnija ekipa.

Mošalengija

pre 6 godina

Честитам Челсију и навијачима на освојеној титули, искрено од верног навијача Манчесте.

Punisher

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Prijatelju,kome je mjesto na samom vrhu Europe?

Mikii

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah

Plavac

pre 6 godina

Svaka cast Plavci, svaka cast! Mozda ce neko reci da sam subjektivan, jer sam navijac Celsija, ali titula je potpuno zasluzena. Konte majstore!

Sandžak

pre 6 godina

hahaha Chelsea da osvoji CL
pa oni će sledece kao Lester da padnu
lako je bilo ove sezone samo liga u odmaraj 7 dana
pitacu ih kada budu igrali svaka 3 dana

BojanR

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.

Blue

pre 6 godina

@texo
Azar ostaje ako dovedu pojacanja
Sancez rekao da zeli da ostane u Londonu i igra u pobednickom timu
Fabregas isto rekao da hoce da ostane u Londonu jer tu zivi oduvek i da zeli da se bori za mesto. Da nece mozda nazad u Arsenal?

A i da Azar ode, Abramovic spremio bpnus pare za Nejmara.

sadio

pre 6 godina

Kao navijač Liverpula kažem da je titula potpuno zaslužena. Možda nisu igrali najbolji i najlepši fudbal za oko, ali su igrali najjači , muški,timski,Kante i Moses ginuli za svaku loptu,Hazard posle mučenja kod Murinja eksplodirao pod Konteom. Sad pri kraju se i naš Nemanja probudio, svi su bili na vrhuncu. Još jednom čestitke!

Ivan

pre 6 godina

Dok ne dodje trener sa autoritetom, ne moze biti uspeha. Konte je to uspeo u Celsiju, vidi se da drzi sve pod kontrolom, tacno se zna ko sta radi na terenu, koji deo terena mora da pokrije, nema gde igla da prodje. Bice lepo ponovo videti Celsi u LS, steta sto ih nije bilo ove sezone, bili bi konkurenti za zavrsnicu bez sumnje.

Sandžak

pre 6 godina

Koje pretjerano slavlje
Kao da su osvojili u zadnje kolo
Nikada nije ni bilo zanimljivo jer je Chelsea vidio od prvog kola i na kraju eto 10 bodova više.

sadio

pre 6 godina

Kao navijač Liverpula kažem da je titula potpuno zaslužena. Možda nisu igrali najbolji i najlepši fudbal za oko, ali su igrali najjači , muški,timski,Kante i Moses ginuli za svaku loptu,Hazard posle mučenja kod Murinja eksplodirao pod Konteom. Sad pri kraju se i naš Nemanja probudio, svi su bili na vrhuncu. Još jednom čestitke!

BojanR

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.

Ivan

pre 6 godina

Dok ne dodje trener sa autoritetom, ne moze biti uspeha. Konte je to uspeo u Celsiju, vidi se da drzi sve pod kontrolom, tacno se zna ko sta radi na terenu, koji deo terena mora da pokrije, nema gde igla da prodje. Bice lepo ponovo videti Celsi u LS, steta sto ih nije bilo ove sezone, bili bi konkurenti za zavrsnicu bez sumnje.

Plavac

pre 6 godina

Svaka cast Plavci, svaka cast! Mozda ce neko reci da sam subjektivan, jer sam navijac Celsija, ali titula je potpuno zasluzena. Konte majstore!

Mošalengija

pre 6 godina

Честитам Челсију и навијачима на освојеној титули, искрено од верног навијача Манчесте.

Punisher

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Prijatelju,kome je mjesto na samom vrhu Europe?

Blue

pre 6 godina

@texo
Azar ostaje ako dovedu pojacanja
Sancez rekao da zeli da ostane u Londonu i igra u pobednickom timu
Fabregas isto rekao da hoce da ostane u Londonu jer tu zivi oduvek i da zeli da se bori za mesto. Da nece mozda nazad u Arsenal?

A i da Azar ode, Abramovic spremio bpnus pare za Nejmara.

texo

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu.
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19)

Sledeće godine, tj. sezone, kad Kosta ode u Kinu, Azar u Real Madrid, Fabregas ko zna gde i uz igranje u Evropi, ima da se kidaju za top4, a u LŠ ima da ih ispresavija prva ozbiljnija ekipa.

Mikii

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah

Sandžak

pre 6 godina

hahaha Chelsea da osvoji CL
pa oni će sledece kao Lester da padnu
lako je bilo ove sezone samo liga u odmaraj 7 dana
pitacu ih kada budu igrali svaka 3 dana

први српски бек

pre 6 godina

Mурињо или Гвардиола? Клоп или Венгер? Почисти их Конте к'о метлом...Капа доле и Покетину...

velicko82

pre 6 godina

Postoje klubovi u Premijer Ligi sa većom i bogatijom istorijom od Chelsea ali zašto nekima smeta to što Chelsea polako uspeva u tome da postane veliki klub (za mene to već i jeste ). Jednom će i ovo sada da bude davno !!! Gde je bio MU pre dolaska Ser Alexa ???

BlueFortress

pre 6 godina

Mocno, autoritativno i samouvereno do titule pod palicom Don Antonija. Za vecinu tj. za kostur ovog tima je ovo 2 titula za 3 godine, momci znaju da igraju najbolji fudbal u Engleskoj. Jako lep momenat za Micija jer vidimo koliko je malo igrao usled Kostine nedodirljivosti, svi do jednog su imali svoju unikatnu ulogu u timu. Celsi stize do pete titule u 13 godina, u istom periodu u Evropi je bilo mnogo uspeha i sada sa ekspresnim povratkom u LS ocekujem nove nezaboravne meceve utorkom i sredom!

Pominju se vec ogromna pojacanja na postojeci jak tim, uzbudljivo leto je pred nama, Konte zeli da vrati klub u top 4 u Evropi kao u periodu 2003-2014 kada smo videli cak 8 polufinala LS, titule itd...Smesna su mi opravdanja da je ova titula uzeta zbog neigranja Evrope, to je veliki pokazatelj neznanja jer bi trebalo da znaju koliko je samo trofeja uzeo Celsi dok je standardno daleko "gurao" u Evropi, i iduce godine ce konkurisati za Premijer ligu kao favorit broj 1!

Uzivati u ovom uspehu je imperativ ali i kao i svaki veliki klub odmah ce se okrenuti narednom trofeju - Arsenal ceka u finalu FA kupa za duplu krunu.

Blue

pre 6 godina

Rekordi koje drzi Celzi:
- Najvise pobeda u toku jedne sezone 29 (2 puta), sad ima sansu za 30
- Najvise osvojenih bodova u jednoj sezoni 95
- Najvise postignutih golova u jednoj sezoni 103
- Najmanje primljenih u jednoj sezoni 15
- Najmanje primljenih golova u gostima u toku jedne sezone 9
- Najbolja gol razlika na kraju sezone +71
- Najvise postignutih golova na domacem terenu u jednoj sezoni 68
- Najvise pobeda kod kuce u jednoj sezoni 18
- Najvise pobeda u gostima u jednoj sezoni 15
- Najvise puta zavrsavao sezonu bez poraza na domacem terenu 5
- Najduzi niz bez poraza na domacem terenu 86

neutralni felsh

pre 6 godina

2003. preuzeo klub....ala sam ja matorrrr :(
(Srednje godine, 12. maj 2017 23:02)


glavu gore! sta da kazu oni koji se na njegovom mestu secaju rod gulita, iz devedeset i neke?
ili koji se, jos grdje, secaju maradonine ruke i opste euforije tada
ili ko se ko tinejdzeri npr. secaju kad je mario kempes bio zvezda u argentini a potom i u spaniji, fk valensija. slican tihi majstor kao pablo aimar, par decenija kasnije... e, kada taj ni danas ne misli da je mator, bar ne suvise, nemoj onda ni ti.
sve je u glavi, evo npr ja, bas ovde cesto podetinjim :)

Sole

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda...
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah
(Mikii, 12. maj 2017 23:34)

Reče čovek koji smatra Primeru najjačom samo zato što se tamo dva kluba bore za titulu svake godine , dok tu i tamo zaluta neki drugi klub.

Blue

pre 6 godina

Jeste samo 6 titula, a sta Arsenal se osnovao sa 13 titula i automatski postao veliki klub.
Ne znam samo koji je jedini londonski klub sa osvojenom ligom sampiona ili ligom evrope?

Al dobro ako su Celzi i Siti mali klubovi, kako vas nije stamota da svake godine im gledate u ledja?

Sandžak

pre 6 godina

Koje pretjerano slavlje
Kao da su osvojili u zadnje kolo
Nikada nije ni bilo zanimljivo jer je Chelsea vidio od prvog kola i na kraju eto 10 bodova više.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Поздрав и подршка за Србина Немању Матића! Није мала ствар освојити титулу... Још једно признање стиже у Србију. Драго ми је када видим да је и неко наш вечерас насмијан и пресрећан. Штета за Банета Ивановића, да је остао до краја сезоне, имао би још један велики пехар у каријери.

brufen_od_400

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.
(pesadinac, 13. maj 2017 00:10)

Šta je s mozgom sinak? Taj isti "smorinjo" je sa istim tim Čelzijem i istim tim igračima koje je upravo ON DOVEO (Kosta, Fabregas, Matić, Vilian, vratio Kurtou sa pozajmice) osvojio titulu 2015.godine.

vojislav

pre 6 godina

`Mora se istaći i da je tim iz severnog Londona potpuno zasluženo stigao do druge titule......` Chelsea nije tim iz `severnog Londona` vez zapadnog , ali eto kad novinar koristi postapajuce `default` prideve bez razmisljanja !!! Ajde malo maste bez `vecitih derbija` `najvaznije sporedne stvari...` `ikone stila` `ostavljanja srca na terenu` ` 12-og igraca` i slicnih blamaticnih konstrukcija

D

pre 6 godina

Najszasluzniji za titulu su Matic i Kante, naravno uz Kontea. Takticki su perfektno odigrali tokom cele sezone i iako su verovatno po imenima najnezanimljiviji igraci, sigurno su najzasluzniji. U odbrani neprolazni, pokrivaju se, u napadu jedan iznosi loptu., drugi pravi visak u polju, odavno nisam video tako dobar vezni tandem kao njih dvojicu. Licno bas ne volim Celzi ali su apsolutno zasluzeno osvojili titulu. Meni je premier liga ubedljivo najzanimljivije sportski takmicenje na svetu i to bez premca. Jos uz fantasy je utisak kompletan. Ljudi kakva je to liga gde poslednjeplasirani tim koji ispadne uzme vise 3 puta vise novca nego osvajac lige sampiona koja vazi za najjace fudbalsko takmicenje.

Jurisic Milorad

pre 6 godina

Ako mi je zbog nekoga ili necega drago sto je Celsi sampion to je zbog Dzona Terija,momka koji na kraju ove sezone napusta Celsi a verovatno i Premijer ligu.Vise nista nece biti isto naredne sezone bez Terija i jos jedne legende,Franka Totija.Da je Toti sampion sa Romom ova sezona bi bila vrhunska.
Nedostajace nam oba majstora.

uvrnuti rembrant

pre 6 godina

batsuaji ni kriv ni duzan postade legende kluba. kupili ga na leto i cele sezone ne uradi apsolutno nisam i onda im donese titulu. car

lorenzo

pre 6 godina

teška srca ali čestitam...pored Totenhema najbolja ekipa trenutno...i jedni i drugi imaju vrhunske trenere koji su uvijek uz tim, nema plakanja na sudije kada ne ide i sl. nego se gleda dalje...Totenhem da do kraja zadrži 2. mjesto i sve je super...čestitle još jednom...sportski pozdrav i coys

JereCFC

pre 6 godina

Jedino tuzno u ovoj tituli je da su stvarno bojkotovali Murinja koji je toliko doneo klubu (na stranu sta sada prica itd.).... To mi je neshvatljivo, osvojis titulu pa bojkotujes trenera i zavrsis deseti i sledece sezone opet osvojis, svakog umesanog igraca ma kakav bio treba drasticno kazniti... Naravno sa lepse strane, dosao Konte i igramo do jaja, ako dovedu centralnog beka i Aspi predje na desnu stranu (mislim da Mozes nije bas kalibar za zavrsinicu Ls) jos 1 ubica u napadu, bice svasta u Ligi Sampiona

neutralni felsh

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu. 
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19) 



podcenjivanje je posledica neznanja i naivnosti.

pesadinac

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.

GGMU

pre 6 godina

Drugu godinu zaredom titulu uzima ekipa koja nema obaveze u evropi.Mnogo to znaci u engleskoj.Ipak,odigrali su muski i hrabro i uz malo srece(utakmice sa sitijem npr.) zaluzeno osvojili.Mislim da sledece sezone nece biti bas tako lako za Kontea.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Celzi je ubedljivo najbolji u Premijer ligi,ali engleski timovi nemaju sta da traze u Ligi sampiona,ovo je njihov krajnji domet.

Neznalica

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Sve, sve, verovatno si mlad i zaluđeni navijač Čelzija kada misliš da imaju šanse da osvoje LŠ. Ali da izjaviš da je Vilijan teška artiljerija. To samo neko ko nikada nije video kako Vilijan izgleda i igra može da kaže. Azar je za njega snagator.

babaroga

pre 6 godina

Tim koji nije igrao Evropu automatski je bio u prednosti u odnosu na ostale. Celsi bez ozbiljnih pojacanja ni da prismrdi Realu, Barsi, Bajernu, Juventusu. Engleska liga sve slabija. Uostalom to je liga gde su najvece zvezde treneri.

AlCapo

pre 6 godina

Celsi nije tim sa severa Londona, nego sa jugo-zapada. A inace je godinama bio u senci Arsenala i Totenhema, sve dok nisu dosle ruske pare.

Sandžak

pre 6 godina

Koje pretjerano slavlje
Kao da su osvojili u zadnje kolo
Nikada nije ni bilo zanimljivo jer je Chelsea vidio od prvog kola i na kraju eto 10 bodova više.

Mikii

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah

Sandžak

pre 6 godina

hahaha Chelsea da osvoji CL
pa oni će sledece kao Lester da padnu
lako je bilo ove sezone samo liga u odmaraj 7 dana
pitacu ih kada budu igrali svaka 3 dana

sarajevo.ba

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Prijatelju,kome je mjesto na samom vrhu Europe?

texo

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu.
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19)

Sledeće godine, tj. sezone, kad Kosta ode u Kinu, Azar u Real Madrid, Fabregas ko zna gde i uz igranje u Evropi, ima da se kidaju za top4, a u LŠ ima da ih ispresavija prva ozbiljnija ekipa.

Punisher

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!

BojanR

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda, gde nema prekida i gde se na svakoj utakmici gine, svaka cast, kapa dole s moje strane. Sta uradi trener od ekipe... Ziveli.

AlCapo

pre 6 godina

Celsi nije tim sa severa Londona, nego sa jugo-zapada. A inace je godinama bio u senci Arsenala i Totenhema, sve dok nisu dosle ruske pare.

sadio

pre 6 godina

Kao navijač Liverpula kažem da je titula potpuno zaslužena. Možda nisu igrali najbolji i najlepši fudbal za oko, ali su igrali najjači , muški,timski,Kante i Moses ginuli za svaku loptu,Hazard posle mučenja kod Murinja eksplodirao pod Konteom. Sad pri kraju se i naš Nemanja probudio, svi su bili na vrhuncu. Još jednom čestitke!

Neznalica

pre 6 godina

Bravo Plavci,momci potpuno zaslužili trofej i pokazali da su ubedljivo najbolji tim PL u poslednjoj deceniji,14 trofeja od dolaska Abramoviča sve govori.Večeras se vidlo da Čelsi kada igra protiv mesara kao što su West Brom,Stouk,Palas...sa lakom konjicom pritom mislim na Azara i Pedra imaju problem da probiju bunker,ali za njih je lek teška artiljerija poput Wiliana i Batšuaiya koji odigravaju muški i na snagu,ujedno drago mi je zbog Mišija što je baš on dao gol za titulu,dečko je zaslužio veću minutažu ,nadam se da ostaje sledeće sezone.Sada Konte treba svim snagama da se fokusira i na osvajanje FA kupa kako bi kompletirao sezonu,a sledeće sezone da se napadne i LŠ i vratimo se tamo gde nam je i mesto na sami vrh evrope!
(Punisher, 12. maj 2017 23:40)

Sve, sve, verovatno si mlad i zaluđeni navijač Čelzija kada misliš da imaju šanse da osvoje LŠ. Ali da izjaviš da je Vilijan teška artiljerija. To samo neko ko nikada nije video kako Vilijan izgleda i igra može da kaže. Azar je za njega snagator.

babaroga

pre 6 godina

Tim koji nije igrao Evropu automatski je bio u prednosti u odnosu na ostale. Celsi bez ozbiljnih pojacanja ni da prismrdi Realu, Barsi, Bajernu, Juventusu. Engleska liga sve slabija. Uostalom to je liga gde su najvece zvezde treneri.

Blue

pre 6 godina

@texo
Azar ostaje ako dovedu pojacanja
Sancez rekao da zeli da ostane u Londonu i igra u pobednickom timu
Fabregas isto rekao da hoce da ostane u Londonu jer tu zivi oduvek i da zeli da se bori za mesto. Da nece mozda nazad u Arsenal?

A i da Azar ode, Abramovic spremio bpnus pare za Nejmara.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Celzi je ubedljivo najbolji u Premijer ligi,ali engleski timovi nemaju sta da traze u Ligi sampiona,ovo je njihov krajnji domet.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sledece godine uzimaju LS ! Kakvi Real i Barselona, zna se ko je najbolji na svetu. 
(i'm blue, 12. maj 2017 23:19) 



podcenjivanje je posledica neznanja i naivnosti.

brufen_od_400

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.
(pesadinac, 13. maj 2017 00:10)

Šta je s mozgom sinak? Taj isti "smorinjo" je sa istim tim Čelzijem i istim tim igračima koje je upravo ON DOVEO (Kosta, Fabregas, Matić, Vilian, vratio Kurtou sa pozajmice) osvojio titulu 2015.godine.

Ivan

pre 6 godina

Dok ne dodje trener sa autoritetom, ne moze biti uspeha. Konte je to uspeo u Celsiju, vidi se da drzi sve pod kontrolom, tacno se zna ko sta radi na terenu, koji deo terena mora da pokrije, nema gde igla da prodje. Bice lepo ponovo videti Celsi u LS, steta sto ih nije bilo ove sezone, bili bi konkurenti za zavrsnicu bez sumnje.

GGMU

pre 6 godina

Drugu godinu zaredom titulu uzima ekipa koja nema obaveze u evropi.Mnogo to znaci u engleskoj.Ipak,odigrali su muski i hrabro i uz malo srece(utakmice sa sitijem npr.) zaluzeno osvojili.Mislim da sledece sezone nece biti bas tako lako za Kontea.

Mošalengija

pre 6 godina

Честитам Челсију и навијачима на освојеној титули, искрено од верног навијача Манчесте.

Plavac

pre 6 godina

Svaka cast Plavci, svaka cast! Mozda ce neko reci da sam subjektivan, jer sam navijac Celsija, ali titula je potpuno zasluzena. Konte majstore!

Sole

pre 6 godina

Reci su suvisne, od 36 meceva u najjacoj i najkomercijalnijoj ligi ostvariti 28 pobeda...
(BojanR, 12. maj 2017 23:05)

Najjacoj?! Hahahahahah
(Mikii, 12. maj 2017 23:34)

Reče čovek koji smatra Primeru najjačom samo zato što se tamo dva kluba bore za titulu svake godine , dok tu i tamo zaluta neki drugi klub.

JereCFC

pre 6 godina

Jedino tuzno u ovoj tituli je da su stvarno bojkotovali Murinja koji je toliko doneo klubu (na stranu sta sada prica itd.).... To mi je neshvatljivo, osvojis titulu pa bojkotujes trenera i zavrsis deseti i sledece sezone opet osvojis, svakog umesanog igraca ma kakav bio treba drasticno kazniti... Naravno sa lepse strane, dosao Konte i igramo do jaja, ako dovedu centralnog beka i Aspi predje na desnu stranu (mislim da Mozes nije bas kalibar za zavrsinicu Ls) jos 1 ubica u napadu, bice svasta u Ligi Sampiona

neutralni felsh

pre 6 godina

2003. preuzeo klub....ala sam ja matorrrr :(
(Srednje godine, 12. maj 2017 23:02)


glavu gore! sta da kazu oni koji se na njegovom mestu secaju rod gulita, iz devedeset i neke?
ili koji se, jos grdje, secaju maradonine ruke i opste euforije tada
ili ko se ko tinejdzeri npr. secaju kad je mario kempes bio zvezda u argentini a potom i u spaniji, fk valensija. slican tihi majstor kao pablo aimar, par decenija kasnije... e, kada taj ni danas ne misli da je mator, bar ne suvise, nemoj onda ni ti.
sve je u glavi, evo npr ja, bas ovde cesto podetinjim :)

pesadinac

pre 6 godina

Smorinjo, Klop, Gvardiola ucite od Italijana kako se sa prosecnim igracima osvaja prvenstvo Engleske.
Prosle godine Ranijeri, ove Konte dokaz kvaliteta italijanske skole.

D

pre 6 godina

Najszasluzniji za titulu su Matic i Kante, naravno uz Kontea. Takticki su perfektno odigrali tokom cele sezone i iako su verovatno po imenima najnezanimljiviji igraci, sigurno su najzasluzniji. U odbrani neprolazni, pokrivaju se, u napadu jedan iznosi loptu., drugi pravi visak u polju, odavno nisam video tako dobar vezni tandem kao njih dvojicu. Licno bas ne volim Celzi ali su apsolutno zasluzeno osvojili titulu. Meni je premier liga ubedljivo najzanimljivije sportski takmicenje na svetu i to bez premca. Jos uz fantasy je utisak kompletan. Ljudi kakva je to liga gde poslednjeplasirani tim koji ispadne uzme vise 3 puta vise novca nego osvajac lige sampiona koja vazi za najjace fudbalsko takmicenje.

Blue

pre 6 godina

Jeste samo 6 titula, a sta Arsenal se osnovao sa 13 titula i automatski postao veliki klub.
Ne znam samo koji je jedini londonski klub sa osvojenom ligom sampiona ili ligom evrope?

Al dobro ako su Celzi i Siti mali klubovi, kako vas nije stamota da svake godine im gledate u ledja?

Jurisic Milorad

pre 6 godina

Ako mi je zbog nekoga ili necega drago sto je Celsi sampion to je zbog Dzona Terija,momka koji na kraju ove sezone napusta Celsi a verovatno i Premijer ligu.Vise nista nece biti isto naredne sezone bez Terija i jos jedne legende,Franka Totija.Da je Toti sampion sa Romom ova sezona bi bila vrhunska.
Nedostajace nam oba majstora.

први српски бек

pre 6 godina

Mурињо или Гвардиола? Клоп или Венгер? Почисти их Конте к'о метлом...Капа доле и Покетину...

uvrnuti rembrant

pre 6 godina

batsuaji ni kriv ni duzan postade legende kluba. kupili ga na leto i cele sezone ne uradi apsolutno nisam i onda im donese titulu. car

lorenzo

pre 6 godina

teška srca ali čestitam...pored Totenhema najbolja ekipa trenutno...i jedni i drugi imaju vrhunske trenere koji su uvijek uz tim, nema plakanja na sudije kada ne ide i sl. nego se gleda dalje...Totenhem da do kraja zadrži 2. mjesto i sve je super...čestitle još jednom...sportski pozdrav i coys

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Поздрав и подршка за Србина Немању Матића! Није мала ствар освојити титулу... Још једно признање стиже у Србију. Драго ми је када видим да је и неко наш вечерас насмијан и пресрећан. Штета за Банета Ивановића, да је остао до краја сезоне, имао би још један велики пехар у каријери.

Blue

pre 6 godina

Rekordi koje drzi Celzi:
- Najvise pobeda u toku jedne sezone 29 (2 puta), sad ima sansu za 30
- Najvise osvojenih bodova u jednoj sezoni 95
- Najvise postignutih golova u jednoj sezoni 103
- Najmanje primljenih u jednoj sezoni 15
- Najmanje primljenih golova u gostima u toku jedne sezone 9
- Najbolja gol razlika na kraju sezone +71
- Najvise postignutih golova na domacem terenu u jednoj sezoni 68
- Najvise pobeda kod kuce u jednoj sezoni 18
- Najvise pobeda u gostima u jednoj sezoni 15
- Najvise puta zavrsavao sezonu bez poraza na domacem terenu 5
- Najduzi niz bez poraza na domacem terenu 86

BlueFortress

pre 6 godina

Mocno, autoritativno i samouvereno do titule pod palicom Don Antonija. Za vecinu tj. za kostur ovog tima je ovo 2 titula za 3 godine, momci znaju da igraju najbolji fudbal u Engleskoj. Jako lep momenat za Micija jer vidimo koliko je malo igrao usled Kostine nedodirljivosti, svi do jednog su imali svoju unikatnu ulogu u timu. Celsi stize do pete titule u 13 godina, u istom periodu u Evropi je bilo mnogo uspeha i sada sa ekspresnim povratkom u LS ocekujem nove nezaboravne meceve utorkom i sredom!

Pominju se vec ogromna pojacanja na postojeci jak tim, uzbudljivo leto je pred nama, Konte zeli da vrati klub u top 4 u Evropi kao u periodu 2003-2014 kada smo videli cak 8 polufinala LS, titule itd...Smesna su mi opravdanja da je ova titula uzeta zbog neigranja Evrope, to je veliki pokazatelj neznanja jer bi trebalo da znaju koliko je samo trofeja uzeo Celsi dok je standardno daleko "gurao" u Evropi, i iduce godine ce konkurisati za Premijer ligu kao favorit broj 1!

Uzivati u ovom uspehu je imperativ ali i kao i svaki veliki klub odmah ce se okrenuti narednom trofeju - Arsenal ceka u finalu FA kupa za duplu krunu.

vojislav

pre 6 godina

`Mora se istaći i da je tim iz severnog Londona potpuno zasluženo stigao do druge titule......` Chelsea nije tim iz `severnog Londona` vez zapadnog , ali eto kad novinar koristi postapajuce `default` prideve bez razmisljanja !!! Ajde malo maste bez `vecitih derbija` `najvaznije sporedne stvari...` `ikone stila` `ostavljanja srca na terenu` ` 12-og igraca` i slicnih blamaticnih konstrukcija

velicko82

pre 6 godina

Postoje klubovi u Premijer Ligi sa većom i bogatijom istorijom od Chelsea ali zašto nekima smeta to što Chelsea polako uspeva u tome da postane veliki klub (za mene to već i jeste ). Jednom će i ovo sada da bude davno !!! Gde je bio MU pre dolaska Ser Alexa ???