Petak, 12.05.2017.

12:38

Voždovac demantuje CZ: Partizan nas nije premirao

Sportski direktor Voždovac Goran Grkinić demantovao je navode iz Crvene zvezde da je Partizan "premirao" njegovu ekipu

Izvor: B92

Voždovac demantuje CZ: Partizan nas nije premirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

pfc

pre 7 godina

Jedina realnost ovdje je da je Partizan bolja ekipa od Zvezde. Tri derbija dvije pobjede i remi. Svi znamo kako je zvezda izvukla bod.

goran

pre 7 godina

Videćemo vam sutra postenje,biće bezanija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 12. maj 2017 18:44)

Nema potrebe bezanija, igrace i bolje nego prosle nedelje jer im se vracaju 4 igraca.
To sto ste vi igrali protiv nih je amaterski fudbal i tragikomedija. Andjelkovic-Manojlovic komunikacija, to je strasno da profesionalni fudbaleri tako reaguju. Ostojic i Milenkovic su klasa za Frimponga i nece se desiti nikada da tako naivno amaterski ispadnu u odbrani. A to se doticnom desimo 2 puta i oba puta primili gol. Od rasnih napadaca Drazica i Sreckovica. I naravno, Andjelkovica.

beli65

pre 7 godina

ne treba nikakav dokaz da li ste premirani ili ne,videcemo sutra da li imate isti zar u ocima i pristup u duelu i da li ce golman proslavljati svaku odbranu

miško

pre 7 godina

Voždovac je igrao kao da su premirani ili dopngovani. Preterano oštra igra uz grube faulove, golman krvnički u Boaćija, penal ništa. Donald na početku grubo fauliran što se odrazilo na njegovu igru. Šta je bilo to samo igrači znaju. Stolica i njegova priča će biti na proveri već sutra. Bez pet igrača i bez pobede onako odigrati na " život i smrt"je prosto neverovatno.

shone

pre 7 godina

Recept za sledecu sezonu! Treba premirati sve Zvezdine protivnike i imace krompiric na kraju sezone i druga liga... :):):)Prva ekipa koju je po dr Zvezdanu premirao Partizan pobedila je Zvezdu, a pre toga u play-off nije pobedila nikog! Znaci ako ima motiv svaka ekipa moze da pobedi Zvezdu, a oni placu kako im je neko oteo titulu! Teska glupost!

Savatiye

pre 7 godina

Snaga Partizana je vidjena protiv tog istog Voždovca i N. Pazara a najočiglednije protiv Radnika. Šaka jada, dobili Zvezdu u jednom derbiju, trećem i tu skidam kapu. Prva dva očaj živi i jedni i drugi. Da ima pravde trebalo im je uzeti po tri boda za prikazano.
I jedina razlika njihov polu-trener i naša neznalica koja mu je omogućila pobedu u dva od tri derbija.

mirko

pre 7 godina

Prvi koji je progovorio o premiranju Voždovca je Anđus, dotični je govorio i mnoge druge stvari u vezi Zvezde i ako mu poverujemo za jedno, onda nema razloga da ne verujemo za drugo.
On naravno nije naveo nikakav izvor, pa što im odgovara verovaće, što ne odgovara nije ni rečeno.
Oni imaju dovoljno para , bar tako reče Terzić već su najavili pobedu Radničkog nad Partizanom, kažu obećao im Tončev, čemu onda tolika frka, ćemu advokati, biti će prvaci i neka se spremaju za Ligu šampiona.

Darko

pre 7 godina

Stadion je JNA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Njofra je nas, 12. maj 2017 13:41)
Stadion je Mile Kitic.

zoran

pre 7 godina

Ne vodite vise polemiku ko je bolji i jedni i drigi su odlicni fuдbaleri,pusttite neka igraju futbal,pa ko je bolji neka pobedi,dosta mi je
tih prepucavanja i tog licemerja i jednog i drugog kluba.

bachi

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА.. 
(Ставка, 12. maj 2017 12:33) 

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. maj 2017 12:56)
Kme, kme,kme... Ovo nije podrška upravi nego borba protiv pokušaja krađe! A ti sa dr terzom kmeči i dalje! Šta uradi to Wandersone Cristaldo Fariase??!

Karadjordje je rodjen u Zagrebu

pre 7 godina

Znajuci da nemaju kvalitet ni za cetvrto mesto na tabeli, ulozise vecinu para, na "zatvaranje" bar trecine utakmica. E onda naidje neobavesteni Vozdovac i nastade panika. Na brzinu obecase Radnickom uplatu dela duga, usput ocekujuci da im se ovi oduze (za sopstvene pare), tako sto ce probati da ne izgube od Partizana. Izvadise iz naftalina neke besmislice, krenuse u medijski boj za vec odavno dogovorenu i uknjizenu ali licnim nekvalitetom izgubljenu titulu. Sta ostade od bivseg evropskog sampiona...?!

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Dobro je ljudi, preterali ste vise. Svi smo svesni da je ovo samo pokusaj da se izvrsi pritisak kako bi Partizan kiksnuo negde...sta se palite kao baba na drugi dnevnik!?

Shone

pre 7 godina

Ko ce vama da veruje? Terza optuzi, stigne neoboriv argument, a opet svi veruju Terzi! Kako sad da mu ne veruju, kad je prica rekla kazala pa ko u sta veruje..

alex

pre 7 godina

Dotični iz Zvezde vrlo dobro zna da je Voždovac pobedio Zvezdu isključivo dobrom igrom i da nije bilo nikakvog premiranja od Partizana, ali ovim bednim postupcima i on i Terzić žele da izazovu dodatno "raspoloženje" Partizanovih protivnika i pojačaju njihovu želju da pobede. Normalno je da svaki normalan tim želi da pobedi protivnika, ali ne pita se samo taj tim nego i protivnik - ovog puta Partizan. Videćemo na terenu kako će se razvijati stvari. Očito da ovi iz Zvezde prejudiciraju stvari jer su ostala još 3 kola do kraja tako da šampion još nije odlučen, ali očito je i da ih je sve u Zvezdi uhvatio paničan strah i da ne veruju da će Partizan kiksnuti u tim utakmicam, pa se služe svim mogućim manipulacijama ne bi li se dokopali titula na prljav način (što je takvim ljudima i svojstveno, a što dokazuju njihovi postupci posle poraza od Voždovca). Svaka čast Voždovcu na izjavi, jer zaista je neko trebao da im odgovori. Očito u Zvezdi misle da je samo njihova "istina" prava istina. Ovo više prelazi u bolest. Eto, 27. maja će Zvezda imati priliku u finalu kupa da se dokaže, pa im je bolje da se spremaju za to nego što dodatno iritiraju i sopstvene igrače i navijače.

Lucifer

pre 7 godina

Sto sada ovaj ide na vodenicu Partizanu. Cutis i ne komentarises.Premiranje nije zabranjeno. U premiranje ide i pobeda Partizana u subotu.Sve u paketu.

BigBoca

pre 7 godina

Partizan im da 3 komada (još dva je moglo), Voždovac im da 3 komada (još dva je moglo), Čukarički im da dva komada (uz normalno suđenje moglo je još dva), Voša im da dva komada (na poluvremenu zaborave da igraju)... pa kakvu bre titulu vi tražite? Objektivno imate tim za 4 ili 5 mesto, a imate budžet veći od pola lige zajedno. Sramote bez...

pravnik

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.
(Stanari Humske ulice,

Ispravno je reci stadion u Humskoj jer nije stadion Partizana i nije pravosnaznom presudom stadion presao u ruke FK Partizan. Stadion je i dalje u rukama Vojske Srbije,kao i teren kod Vojne gimnazije. Pokusali ste na kvarno da preuzmete imovinu. General Dane Petkovski i tadasnja gradonacelnica Radmila Hrustanovic.Od kada je sagradjen od strane JNA vama je stadion dat na koriscenje. Osim stolica nista niste ulozili u njega

SOKO

pre 7 godina

Dal se vi prvite glupi ili ste stvarno Partizan premirao ako je tacno sa 3000o eura Zvezda premira sa 50000 i svima dobro i Vozdovcu i Partizanu i Zvezdi.

prki

pre 7 godina

a mi smo mislili da ce da kazete da jeste. :-) A kada je covek iz Zvezde došao da ponudi sada premije,rekli su da nisu zainteresovani, jer su vec placeni. Koča se poverio drugaru da su premije OBJEDINJENE, da se bore protiv zvezde,a da se šetaju protiv partizana.

u laži su kratke noge

pre 7 godina

Uhvaćeni su već drugi put u laži, prvo ih Slovenci demantovali za Nikolićevu suspenziju a sada i Voždovac za premiranje. Jasno je da Terzić, Blažo i kompanija sada pucaju nasumičnom baljbom i to ćorcima, a jedini efekat toga biće dodatno srozavanje ugleda jednog velikog kluba i povećavanje mržnje među klubovima i navijačima.

nenad

pre 7 godina

Nije problem u premiji i pobedi vozdovca. Problem je u sledećoj utakmici protiv partizana jer premija za proslu znaci povuci rucnu u sledećoj. Videćemo koliko će se zalagati igraci Vozdovca protiv Partizana

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА..
(Ставка, 12. maj 2017 12:33)

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...

Stanari Humske ulice

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.

Nemanja

pre 7 godina

Naravno, jedan za drugim stizu demanti Terzica, Mijailovica i tog sportskog dorektora koga niko ne zna (Radosavljevic ili kako vec) a koji pricaju vec par dana. Prvo Fs Slovenije zatim i Vozdovac. Ako vam do sada nije bilo jasno da vas dr Terza (inace covek koji je bio u bekstvu od naseg pravosudja) i ekipa lazu, sa vama navijacima nesto nije u redu. Ko zna o cemu vas jos lazu...

wolf

pre 7 godina

ovi iz zvezde su definitivno u autu,neznaju vise ni sta pricaju niti kuda udaraju...cia,bia,vatikan..svi su protiv njih,a istina je da imaju prosecnu ekipicu

Cirkus klub

pre 7 godina

U Zvezdi su def. prsli. Znaci ko je premiran taj pobedi Zvezdu hahahaha a VAS kvalitet to nista znaci?. Nista onda cemo platiti i druge ove da vas pobede do kraja prvenstva hahaha

Nemanja

pre 7 godina

Naravno, jedan za drugim stizu demanti Terzica, Mijailovica i tog sportskog dorektora koga niko ne zna (Radosavljevic ili kako vec) a koji pricaju vec par dana. Prvo Fs Slovenije zatim i Vozdovac. Ako vam do sada nije bilo jasno da vas dr Terza (inace covek koji je bio u bekstvu od naseg pravosudja) i ekipa lazu, sa vama navijacima nesto nije u redu. Ko zna o cemu vas jos lazu...

BigBoca

pre 7 godina

Partizan im da 3 komada (još dva je moglo), Voždovac im da 3 komada (još dva je moglo), Čukarički im da dva komada (uz normalno suđenje moglo je još dva), Voša im da dva komada (na poluvremenu zaborave da igraju)... pa kakvu bre titulu vi tražite? Objektivno imate tim za 4 ili 5 mesto, a imate budžet veći od pola lige zajedno. Sramote bez...

wolf

pre 7 godina

ovi iz zvezde su definitivno u autu,neznaju vise ni sta pricaju niti kuda udaraju...cia,bia,vatikan..svi su protiv njih,a istina je da imaju prosecnu ekipicu

Cirkus klub

pre 7 godina

U Zvezdi su def. prsli. Znaci ko je premiran taj pobedi Zvezdu hahahaha a VAS kvalitet to nista znaci?. Nista onda cemo platiti i druge ove da vas pobede do kraja prvenstva hahaha

u laži su kratke noge

pre 7 godina

Uhvaćeni su već drugi put u laži, prvo ih Slovenci demantovali za Nikolićevu suspenziju a sada i Voždovac za premiranje. Jasno je da Terzić, Blažo i kompanija sada pucaju nasumičnom baljbom i to ćorcima, a jedini efekat toga biće dodatno srozavanje ugleda jednog velikog kluba i povećavanje mržnje među klubovima i navijačima.

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Dobro je ljudi, preterali ste vise. Svi smo svesni da je ovo samo pokusaj da se izvrsi pritisak kako bi Partizan kiksnuo negde...sta se palite kao baba na drugi dnevnik!?

bachi

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА.. 
(Ставка, 12. maj 2017 12:33) 

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. maj 2017 12:56)
Kme, kme,kme... Ovo nije podrška upravi nego borba protiv pokušaja krađe! A ti sa dr terzom kmeči i dalje! Šta uradi to Wandersone Cristaldo Fariase??!

Stanari Humske ulice

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.

alex

pre 7 godina

Dotični iz Zvezde vrlo dobro zna da je Voždovac pobedio Zvezdu isključivo dobrom igrom i da nije bilo nikakvog premiranja od Partizana, ali ovim bednim postupcima i on i Terzić žele da izazovu dodatno "raspoloženje" Partizanovih protivnika i pojačaju njihovu želju da pobede. Normalno je da svaki normalan tim želi da pobedi protivnika, ali ne pita se samo taj tim nego i protivnik - ovog puta Partizan. Videćemo na terenu kako će se razvijati stvari. Očito da ovi iz Zvezde prejudiciraju stvari jer su ostala još 3 kola do kraja tako da šampion još nije odlučen, ali očito je i da ih je sve u Zvezdi uhvatio paničan strah i da ne veruju da će Partizan kiksnuti u tim utakmicam, pa se služe svim mogućim manipulacijama ne bi li se dokopali titula na prljav način (što je takvim ljudima i svojstveno, a što dokazuju njihovi postupci posle poraza od Voždovca). Svaka čast Voždovcu na izjavi, jer zaista je neko trebao da im odgovori. Očito u Zvezdi misle da je samo njihova "istina" prava istina. Ovo više prelazi u bolest. Eto, 27. maja će Zvezda imati priliku u finalu kupa da se dokaže, pa im je bolje da se spremaju za to nego što dodatno iritiraju i sopstvene igrače i navijače.

Karadjordje je rodjen u Zagrebu

pre 7 godina

Znajuci da nemaju kvalitet ni za cetvrto mesto na tabeli, ulozise vecinu para, na "zatvaranje" bar trecine utakmica. E onda naidje neobavesteni Vozdovac i nastade panika. Na brzinu obecase Radnickom uplatu dela duga, usput ocekujuci da im se ovi oduze (za sopstvene pare), tako sto ce probati da ne izgube od Partizana. Izvadise iz naftalina neke besmislice, krenuse u medijski boj za vec odavno dogovorenu i uknjizenu ali licnim nekvalitetom izgubljenu titulu. Sta ostade od bivseg evropskog sampiona...?!

Shone

pre 7 godina

Ko ce vama da veruje? Terza optuzi, stigne neoboriv argument, a opet svi veruju Terzi! Kako sad da mu ne veruju, kad je prica rekla kazala pa ko u sta veruje..

shone

pre 7 godina

Recept za sledecu sezonu! Treba premirati sve Zvezdine protivnike i imace krompiric na kraju sezone i druga liga... :):):)Prva ekipa koju je po dr Zvezdanu premirao Partizan pobedila je Zvezdu, a pre toga u play-off nije pobedila nikog! Znaci ako ima motiv svaka ekipa moze da pobedi Zvezdu, a oni placu kako im je neko oteo titulu! Teska glupost!

SOKO

pre 7 godina

Dal se vi prvite glupi ili ste stvarno Partizan premirao ako je tacno sa 3000o eura Zvezda premira sa 50000 i svima dobro i Vozdovcu i Partizanu i Zvezdi.

mirko

pre 7 godina

Prvi koji je progovorio o premiranju Voždovca je Anđus, dotični je govorio i mnoge druge stvari u vezi Zvezde i ako mu poverujemo za jedno, onda nema razloga da ne verujemo za drugo.
On naravno nije naveo nikakav izvor, pa što im odgovara verovaće, što ne odgovara nije ni rečeno.
Oni imaju dovoljno para , bar tako reče Terzić već su najavili pobedu Radničkog nad Partizanom, kažu obećao im Tončev, čemu onda tolika frka, ćemu advokati, biti će prvaci i neka se spremaju za Ligu šampiona.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА..
(Ставка, 12. maj 2017 12:33)

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...

nenad

pre 7 godina

Nije problem u premiji i pobedi vozdovca. Problem je u sledećoj utakmici protiv partizana jer premija za proslu znaci povuci rucnu u sledećoj. Videćemo koliko će se zalagati igraci Vozdovca protiv Partizana

Darko

pre 7 godina

Stadion je JNA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Njofra je nas, 12. maj 2017 13:41)
Stadion je Mile Kitic.

Savatiye

pre 7 godina

Snaga Partizana je vidjena protiv tog istog Voždovca i N. Pazara a najočiglednije protiv Radnika. Šaka jada, dobili Zvezdu u jednom derbiju, trećem i tu skidam kapu. Prva dva očaj živi i jedni i drugi. Da ima pravde trebalo im je uzeti po tri boda za prikazano.
I jedina razlika njihov polu-trener i naša neznalica koja mu je omogućila pobedu u dva od tri derbija.

Lucifer

pre 7 godina

Sto sada ovaj ide na vodenicu Partizanu. Cutis i ne komentarises.Premiranje nije zabranjeno. U premiranje ide i pobeda Partizana u subotu.Sve u paketu.

pravnik

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.
(Stanari Humske ulice,

Ispravno je reci stadion u Humskoj jer nije stadion Partizana i nije pravosnaznom presudom stadion presao u ruke FK Partizan. Stadion je i dalje u rukama Vojske Srbije,kao i teren kod Vojne gimnazije. Pokusali ste na kvarno da preuzmete imovinu. General Dane Petkovski i tadasnja gradonacelnica Radmila Hrustanovic.Od kada je sagradjen od strane JNA vama je stadion dat na koriscenje. Osim stolica nista niste ulozili u njega

miško

pre 7 godina

Voždovac je igrao kao da su premirani ili dopngovani. Preterano oštra igra uz grube faulove, golman krvnički u Boaćija, penal ništa. Donald na početku grubo fauliran što se odrazilo na njegovu igru. Šta je bilo to samo igrači znaju. Stolica i njegova priča će biti na proveri već sutra. Bez pet igrača i bez pobede onako odigrati na " život i smrt"je prosto neverovatno.

prki

pre 7 godina

a mi smo mislili da ce da kazete da jeste. :-) A kada je covek iz Zvezde došao da ponudi sada premije,rekli su da nisu zainteresovani, jer su vec placeni. Koča se poverio drugaru da su premije OBJEDINJENE, da se bore protiv zvezde,a da se šetaju protiv partizana.

beli65

pre 7 godina

ne treba nikakav dokaz da li ste premirani ili ne,videcemo sutra da li imate isti zar u ocima i pristup u duelu i da li ce golman proslavljati svaku odbranu

zoran

pre 7 godina

Ne vodite vise polemiku ko je bolji i jedni i drigi su odlicni fuдbaleri,pusttite neka igraju futbal,pa ko je bolji neka pobedi,dosta mi je
tih prepucavanja i tog licemerja i jednog i drugog kluba.

pfc

pre 7 godina

Jedina realnost ovdje je da je Partizan bolja ekipa od Zvezde. Tri derbija dvije pobjede i remi. Svi znamo kako je zvezda izvukla bod.

goran

pre 7 godina

Videćemo vam sutra postenje,biće bezanija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 12. maj 2017 18:44)

Nema potrebe bezanija, igrace i bolje nego prosle nedelje jer im se vracaju 4 igraca.
To sto ste vi igrali protiv nih je amaterski fudbal i tragikomedija. Andjelkovic-Manojlovic komunikacija, to je strasno da profesionalni fudbaleri tako reaguju. Ostojic i Milenkovic su klasa za Frimponga i nece se desiti nikada da tako naivno amaterski ispadnu u odbrani. A to se doticnom desimo 2 puta i oba puta primili gol. Od rasnih napadaca Drazica i Sreckovica. I naravno, Andjelkovica.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА..
(Ставка, 12. maj 2017 12:33)

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...

pravnik

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.
(Stanari Humske ulice,

Ispravno je reci stadion u Humskoj jer nije stadion Partizana i nije pravosnaznom presudom stadion presao u ruke FK Partizan. Stadion je i dalje u rukama Vojske Srbije,kao i teren kod Vojne gimnazije. Pokusali ste na kvarno da preuzmete imovinu. General Dane Petkovski i tadasnja gradonacelnica Radmila Hrustanovic.Od kada je sagradjen od strane JNA vama je stadion dat na koriscenje. Osim stolica nista niste ulozili u njega

prki

pre 7 godina

a mi smo mislili da ce da kazete da jeste. :-) A kada je covek iz Zvezde došao da ponudi sada premije,rekli su da nisu zainteresovani, jer su vec placeni. Koča se poverio drugaru da su premije OBJEDINJENE, da se bore protiv zvezde,a da se šetaju protiv partizana.

nenad

pre 7 godina

Nije problem u premiji i pobedi vozdovca. Problem je u sledećoj utakmici protiv partizana jer premija za proslu znaci povuci rucnu u sledećoj. Videćemo koliko će se zalagati igraci Vozdovca protiv Partizana

Savatiye

pre 7 godina

Snaga Partizana je vidjena protiv tog istog Voždovca i N. Pazara a najočiglednije protiv Radnika. Šaka jada, dobili Zvezdu u jednom derbiju, trećem i tu skidam kapu. Prva dva očaj živi i jedni i drugi. Da ima pravde trebalo im je uzeti po tri boda za prikazano.
I jedina razlika njihov polu-trener i naša neznalica koja mu je omogućila pobedu u dva od tri derbija.

miško

pre 7 godina

Voždovac je igrao kao da su premirani ili dopngovani. Preterano oštra igra uz grube faulove, golman krvnički u Boaćija, penal ništa. Donald na početku grubo fauliran što se odrazilo na njegovu igru. Šta je bilo to samo igrači znaju. Stolica i njegova priča će biti na proveri već sutra. Bez pet igrača i bez pobede onako odigrati na " život i smrt"je prosto neverovatno.

Lucifer

pre 7 godina

Sto sada ovaj ide na vodenicu Partizanu. Cutis i ne komentarises.Premiranje nije zabranjeno. U premiranje ide i pobeda Partizana u subotu.Sve u paketu.

BigBoca

pre 7 godina

Partizan im da 3 komada (još dva je moglo), Voždovac im da 3 komada (još dva je moglo), Čukarički im da dva komada (uz normalno suđenje moglo je još dva), Voša im da dva komada (na poluvremenu zaborave da igraju)... pa kakvu bre titulu vi tražite? Objektivno imate tim za 4 ili 5 mesto, a imate budžet veći od pola lige zajedno. Sramote bez...

Darko

pre 7 godina

Stadion je JNA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Njofra je nas, 12. maj 2017 13:41)
Stadion je Mile Kitic.

Nemanja

pre 7 godina

Naravno, jedan za drugim stizu demanti Terzica, Mijailovica i tog sportskog dorektora koga niko ne zna (Radosavljevic ili kako vec) a koji pricaju vec par dana. Prvo Fs Slovenije zatim i Vozdovac. Ako vam do sada nije bilo jasno da vas dr Terza (inace covek koji je bio u bekstvu od naseg pravosudja) i ekipa lazu, sa vama navijacima nesto nije u redu. Ko zna o cemu vas jos lazu...

Stanari Humske ulice

pre 7 godina

"Voždovac gostuje upravo Parizanu u sledećem kolu, u subotu u praznoj Humskoj 1", mislite bez publike, ostavite se više te Humske jedan, te igra se u Humskoj, te ne igra se u Humskoj, uznemirave nas stanare iz Humske, misim stvarno. Taj stadion se zove "Partizan", to ime nije promenjeno, vlasnik stadiona je JSD Partizan. Vlasništvo nije osporeno pravosnažnom sudskom presudom.

beli65

pre 7 godina

ne treba nikakav dokaz da li ste premirani ili ne,videcemo sutra da li imate isti zar u ocima i pristup u duelu i da li ce golman proslavljati svaku odbranu

wolf

pre 7 godina

ovi iz zvezde su definitivno u autu,neznaju vise ni sta pricaju niti kuda udaraju...cia,bia,vatikan..svi su protiv njih,a istina je da imaju prosecnu ekipicu

alex

pre 7 godina

Dotični iz Zvezde vrlo dobro zna da je Voždovac pobedio Zvezdu isključivo dobrom igrom i da nije bilo nikakvog premiranja od Partizana, ali ovim bednim postupcima i on i Terzić žele da izazovu dodatno "raspoloženje" Partizanovih protivnika i pojačaju njihovu želju da pobede. Normalno je da svaki normalan tim želi da pobedi protivnika, ali ne pita se samo taj tim nego i protivnik - ovog puta Partizan. Videćemo na terenu kako će se razvijati stvari. Očito da ovi iz Zvezde prejudiciraju stvari jer su ostala još 3 kola do kraja tako da šampion još nije odlučen, ali očito je i da ih je sve u Zvezdi uhvatio paničan strah i da ne veruju da će Partizan kiksnuti u tim utakmicam, pa se služe svim mogućim manipulacijama ne bi li se dokopali titula na prljav način (što je takvim ljudima i svojstveno, a što dokazuju njihovi postupci posle poraza od Voždovca). Svaka čast Voždovcu na izjavi, jer zaista je neko trebao da im odgovori. Očito u Zvezdi misle da je samo njihova "istina" prava istina. Ovo više prelazi u bolest. Eto, 27. maja će Zvezda imati priliku u finalu kupa da se dokaže, pa im je bolje da se spremaju za to nego što dodatno iritiraju i sopstvene igrače i navijače.

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Dobro je ljudi, preterali ste vise. Svi smo svesni da je ovo samo pokusaj da se izvrsi pritisak kako bi Partizan kiksnuo negde...sta se palite kao baba na drugi dnevnik!?

bachi

pre 7 godina

То празна Хумска ћете да извинете мало..Субота 16:30.СВИ НА ЈНА.. 
(Ставка, 12. maj 2017 12:33) 

Kako sad to, zar ne bojkotujete upravu i zar liga nije namestena ? A, da ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. maj 2017 12:56)
Kme, kme,kme... Ovo nije podrška upravi nego borba protiv pokušaja krađe! A ti sa dr terzom kmeči i dalje! Šta uradi to Wandersone Cristaldo Fariase??!

u laži su kratke noge

pre 7 godina

Uhvaćeni su već drugi put u laži, prvo ih Slovenci demantovali za Nikolićevu suspenziju a sada i Voždovac za premiranje. Jasno je da Terzić, Blažo i kompanija sada pucaju nasumičnom baljbom i to ćorcima, a jedini efekat toga biće dodatno srozavanje ugleda jednog velikog kluba i povećavanje mržnje među klubovima i navijačima.

Cirkus klub

pre 7 godina

U Zvezdi su def. prsli. Znaci ko je premiran taj pobedi Zvezdu hahahaha a VAS kvalitet to nista znaci?. Nista onda cemo platiti i druge ove da vas pobede do kraja prvenstva hahaha

shone

pre 7 godina

Recept za sledecu sezonu! Treba premirati sve Zvezdine protivnike i imace krompiric na kraju sezone i druga liga... :):):)Prva ekipa koju je po dr Zvezdanu premirao Partizan pobedila je Zvezdu, a pre toga u play-off nije pobedila nikog! Znaci ako ima motiv svaka ekipa moze da pobedi Zvezdu, a oni placu kako im je neko oteo titulu! Teska glupost!

Karadjordje je rodjen u Zagrebu

pre 7 godina

Znajuci da nemaju kvalitet ni za cetvrto mesto na tabeli, ulozise vecinu para, na "zatvaranje" bar trecine utakmica. E onda naidje neobavesteni Vozdovac i nastade panika. Na brzinu obecase Radnickom uplatu dela duga, usput ocekujuci da im se ovi oduze (za sopstvene pare), tako sto ce probati da ne izgube od Partizana. Izvadise iz naftalina neke besmislice, krenuse u medijski boj za vec odavno dogovorenu i uknjizenu ali licnim nekvalitetom izgubljenu titulu. Sta ostade od bivseg evropskog sampiona...?!

mirko

pre 7 godina

Prvi koji je progovorio o premiranju Voždovca je Anđus, dotični je govorio i mnoge druge stvari u vezi Zvezde i ako mu poverujemo za jedno, onda nema razloga da ne verujemo za drugo.
On naravno nije naveo nikakav izvor, pa što im odgovara verovaće, što ne odgovara nije ni rečeno.
Oni imaju dovoljno para , bar tako reče Terzić već su najavili pobedu Radničkog nad Partizanom, kažu obećao im Tončev, čemu onda tolika frka, ćemu advokati, biti će prvaci i neka se spremaju za Ligu šampiona.

zoran

pre 7 godina

Ne vodite vise polemiku ko je bolji i jedni i drigi su odlicni fuдbaleri,pusttite neka igraju futbal,pa ko je bolji neka pobedi,dosta mi je
tih prepucavanja i tog licemerja i jednog i drugog kluba.

Shone

pre 7 godina

Ko ce vama da veruje? Terza optuzi, stigne neoboriv argument, a opet svi veruju Terzi! Kako sad da mu ne veruju, kad je prica rekla kazala pa ko u sta veruje..

SOKO

pre 7 godina

Dal se vi prvite glupi ili ste stvarno Partizan premirao ako je tacno sa 3000o eura Zvezda premira sa 50000 i svima dobro i Vozdovcu i Partizanu i Zvezdi.

goran

pre 7 godina

Videćemo vam sutra postenje,biće bezanija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 12. maj 2017 18:44)

Nema potrebe bezanija, igrace i bolje nego prosle nedelje jer im se vracaju 4 igraca.
To sto ste vi igrali protiv nih je amaterski fudbal i tragikomedija. Andjelkovic-Manojlovic komunikacija, to je strasno da profesionalni fudbaleri tako reaguju. Ostojic i Milenkovic su klasa za Frimponga i nece se desiti nikada da tako naivno amaterski ispadnu u odbrani. A to se doticnom desimo 2 puta i oba puta primili gol. Od rasnih napadaca Drazica i Sreckovica. I naravno, Andjelkovica.

pfc

pre 7 godina

Jedina realnost ovdje je da je Partizan bolja ekipa od Zvezde. Tri derbija dvije pobjede i remi. Svi znamo kako je zvezda izvukla bod.