Četvrtak, 11.05.2017.

13:46

Blažo udario na Partizan: Prelazi, premije, pozivi

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević rekao je da je njegova ostavka "moralni čin" i žestoko je optužio Partizan za neregularnosti.

Izvor: B92

Blažo udario na Partizan: Prelazi, premije, pozivi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

bulls

pre 6 godina

a sad ste se setili nikolica i kazne i svega...dok je bilo 12 bodova prednosti, svi ste cutali i smejali se...zasto to nije pomenuto onog trenutka kad je nikolic dosao...

Veselo

pre 6 godina

Gosp.Sportski direktore zasto vam je uvek kriv neko drugi.Kakvu ste vi ulogu imali u praljenju tima i dovodjenju ovih silnih pojacanja sa kojim cemo kako rekoste biti prvaci najmanje 5 godina.Hoce li ikad Delije shvatiti da nemamo tim da igramo lose i da smo izgubili derbije.Ne neko drugi ce biti kriv samo nece nasi.Tako se ne pomaze Zvezdi podrzavamo sve ove neznalice koje su za 3 gidine napravili ekipu koja samo za njih igra dobro.Gospodo MOJE DELIJE igramo lose nemamo tim.

lemi

pre 6 godina

Delije ajde saljite ove iz vase uprave sve na detaljan pregled u Lazu... I vas je sramota sta ovi pricaju. Tek sad vidimo ko nam vodi klubove. Tuga

Cika Djura

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 11. ma

Slovenci nisu nikog matirali. Fudbalski savez Slovenije ne rukovodi takmicenjem kao sto ni kod nas takmicenje ne vodi FSS vec zajednica prvoligasa.Takodje slovenci potvrdjuju da je Nikolic kaznjen zbog rasizma sa sedam utakmica i da je zbog toga smenjen sedam kola pre kraja pa samim tim kako kazu odradio kaznu.Nonsens.Kako moze da odradi kaznu ako je smenjen kao trener. Ajde da vidimo kako ce redovan sud da reaguje jer je podneta tuzba protiv FSS

marsal

pre 6 godina

Cemu rasprava? Ko laze? Pa to je bar lako utvrditi. Ako je neko igrao makar sekund bez propisne registracije znaju se posledice, ako nije, cemu podmetanje? Ako je trener imao kaznu a nije je odradio, opet se zna kazna, ukoliko nema zvanicnu odluku suda ili fudbalskog saveza da je prvobitna odluka ponistena ili preinacena. Ukoliko se ispostavi da je bilo sta od navedenog tacno, bolje da ne presudjuje Uegina administracija, bilo bi drakonski. Ukoliko se ispostavi da nije tacno, onda gospodinu Raosavljevicu zabraniti bilo kakvu funkciju u sportu.

belgrado

pre 6 godina

ovi ne znaju gde udaraju!
strasno.

ne radi se o tituli,nebitno,
osvojice je zvezda,partizan,vosa,radnicki...
radi se o minimumu dostojanstva.
ovo sto radi zvezda i savez je ispod svakog nivoa!!
mi smo sportski protivnici,
necemo zbog vas da ratujemo sa bracom,ocevima,ortacima koji su na drugoj strani,!!!

jos jednom,
kako vas nije bar malo sramota !!!

*

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.
zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Jel oni ubise Acu Radovica signalnom raketom i francuza?

vegetarijanska snicla

pre 6 godina

ma kako je samo podelio odgovornost, krenuse mi suze na oci. ne znam da li i vi osecate kako zraci moral na sve strane.

Terza=Vučela

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..

Lucifer

pre 6 godina

Kada pogodis u centar i srz kako boli navijace tima koji igra na vojnom stadionu.Oglasi se Covic krenu uvrede na tribinama. Rukovodstvo vojnog kluba cuti.Cutanje je znak odobravanja.Das dokaz,argument a nema kontra argumenta. Izmislja se sa nekakvim laznim papirima iz Slovenije.Nema odgovora i kazne za igranje mladog Vlahovica.Kazna bez publike dolazi na tri utakmice pred kraj sezone da bi disciplinska komisija skinula prljavstinu sa sebe

GM

pre 6 godina

Razlika je sto svi pravi Zvezdasi ne vole upravu kluba, a s druge strane komotno nemaju problem sa jednim Vucelicem... simbolom svega najgoreg.

Jer njih vozi mrznja, a ne ljubav prema svome...

Kako drugacije

pre 6 godina

Ima li neki Srbin u rukovodstvu Zvezde, a da ne vodi poreklo odozdo ili sa strane(i oni posle nekom drze casove o patriotizmu)?!

nisam siguran na šta je tačno mislio

pre 6 godina

Neka nam samo prepodobni Blažo objasni na koji prelaz je mislio? Da li onaj u Milanovcu kada Zvezda od 88. do 90. minuta pravi preokret ili možda onaj gde u Novom Sadu čudesno prestižu 2:0 iako u prvom delu nisu prišli golu. Možda onaj najneverovatniji u istoriji fudbala protiv OFK Beograda? Ili je mislio na gol iz auta u derbiju, ili 13 peala u sezoni od kojih su većina dolazili u momentima kada Zvezda ne može da "otvori" protivnika?

Batko

pre 6 godina

Sad si se nasao ti pametan, a i Terzic i kompanija da pricate sta je bilo, kako je bilo i ostalo ???
Pa zasto niste pricali o tome pre mesec dana, pre 15 dana kada je bila halabuka, kada su ovde padali u trans objasnjavajuci nam kako smo "sve zatvorili do kraja", a kada se ispostavlja da nismo (sto jedan "mozak" obajsni da smo zatvorili, recimo protiv Čukaričkog prvu, ali ne i drugu utakmmicu) , e sada si ti dosao na "ideju" da to pricas ???

MUKA MI JE OD VAS ! I od ove balavurdije koje nema ni gram mozga i slavi . Sta slavi ??? Titulu ? Koja je razlika da li si je osvojio ili ne, kada i mi i oni ispadamo do prve polovine avgusta i onda opet "lokalna liga " ???
TOTALNO je svejedno da li si prvi, drugi, treci..."nabijanje" titula nemaa smisla , ako Zvezda igra (čuj "igra") kako igra, ako se mediokriteti poput Ruiza, Moučea i sličnih favorizuju umesto kamare domaćih igrača koji su , ako ne bolji, a onda istog "kvaliteta" kao oni, ako su nam uzdanice tima Lukovic sa "minus ubrzanjem" i slični..
Zamajavanje naroda, dok se masno kinta uzima na transferima i to je to...
A, vi se lozite, palite i jedni i drugi do sledeceg prvenstva, pa onda opet u krug...

fk saopštenje

pre 6 godina

Ajmo ko će sledeći da iza neko nebulozno saopštenje? Terza, Blažo, Ćović, Grof ajmo okrećemo krug! Opravdavaju nadimak FK Saopštenje, još iz vremena Vladana Lukića. Ipak doktor Terza ima priliku da nadmaši čak i vojvodu od Sopota.

Савамала

pre 6 godina

Ко је овај медиокритет?! Чиме је овај овек завреднео оволики простор у медијима? Наиме, да клевеће, вређа и искривљује стварност може свако, али када се баци поглед на CV и када се обрати пажња на минули рад, тек тада речи добијају на значењу. Код овог господина CV не постоји, а минули рад није вредан пажње. Путуј игумане и за Партизам не брини...

Delije Čikago

pre 6 godina

Nismo zaslužili titulu i tu je kraj svake priče, znamo da partizanovci srama nemaju, ali sami smo krivi, okrenimo se našoj deci, nema alternative.

Amaterasu

pre 6 godina

Cujem, kazu, prica se, svi znaju... Ako si im rekao Blazo, i treba tako, ostro, beskompromisno, utemeljeno na nepobitnoj argumentaciji. Konacno da neko izadje u javnost sa dokazima, dosta je bilo nemustih napada...

Влада

pre 6 godina

Ох, аман људи из Звезде и Партизана схватите већ једном да сви знамо ko сте а проблем је што ви осећате потпуну слободу да се оптужујете ко је гори.

Још горе је што се сви други воде вашим примером али немају интереса или петлју да вам помрсе рачуне.

И тако сте сви заједно за 25 година довели фудбал од такмичења ко ће чешће презимити у Европи на ниво блата из ког нико не жели да га извуче јер "боже мој па овај систем је сасвим прихватљив", тј. "Ја не знам зашто се они буне, па то је так нормално!".

prezir i gadjenje

pre 6 godina

Znate li gde je ovde komika i otkuda ovolika nervoza? Prava je zabava citati saopstenja kojima se TEK SADA, mesecima i godinama posle navodnih nepravilnosti (Nikolic, Radonjic) pokusava ucariti izgubljeno. Kada? Posle zasluzenog poraza od Vozdovca. Eeej, posle ZASLUZENOG poraza od Vozdovca!

zvezdas

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam
(Borat iz predgradja

Nema ni jednog iz Zvezde.Poslednji bio pre deset godina Babarogic

Sasa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nesa, 11. maj 2017 14:13)

Imali ste sansu Vi da kao prvoplasirani tri puta prekinete taj niz. Ako to Vama kao "najjacima" nije uspelo, sto bi uspelo nekom 7-om , 10-tom ili 15-tom timu ?
Budite bar malo realni. Ove godine NISTE ZASLUZILI titulu. Kukaju kako je Partizan premirao Vozdovac. Sve i da ga je premirao, pogledajte snimak Vozdovcevih golova i videcete da ste sva tri sami sebi dali. Jedan Anesresni Andjelko i dva Frimpong.
Titulu ste izgubili na tertenu i pored"najneregularnijeg prvenstva u novijoj istoriji". Sada pokusavate "za zelenim stolom"
"Trener kazanjen",Igrac nije imao specijalni pregled. Kakvi su Vam to argumenti. Pa da je ovo Pravna drzava Vi ne biste ni poceli ni ovu kao ni predhodne pet sezone, zbog duga od 50 miliona Evra. Vi se drzite pravila
Zar je toliko tesko priznati poraz, ili je nesto drugo u pitanju. Sta ce biti kad odu Terzic i kompanija ? Koliko zlo ce se naci u knjigama i koliki ce dug biti ?
Da ste pravi navijaci TO bi Vam bilo prvo pitanje. Mozda Vam je Zvezda unistena , a da toga niste ni svesni ?

cinik

pre 6 godina

Kako prepoštenoj gospodi iz Zvezdi nije bilo čudno kada su prošle godine u tri uzastopne utakmice imali prelaze i to protiv OFK Beograda, Čukaričkog i Voždovca. Kako im nije bilo sumnjivo što Vladimir Petrović Pižon nije vodio OFK Beograd na utakmici protiv Zvezde a nakon par nedelja je odmah podneo stavku. Kako im nije čudno što je Lalatović bio trener Borca iz Čačka, Vojvodine i sada Čukaričkog a Zvezda je te utakmice dobijala iz prelaza. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je Aleksandar Vučić za trenera doveo Grofa Božovića a to je priznao isam Terzić. Kako im nije bilo sumnjivo kada je Terzić ulazio u svlačionicu OFK Beogarda. Kako im nije bilo sumnjivo kada su tražili da im u derbiju ne sudi Mažić već Majo Vujović i Obradović a dali su neregularan gol. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je protiv Vojvodine sudio Obradović i dao crveni karton Antiću a zatim i dosudio penal a deklarisoa se kao Zvezdaš. Ali sve ovo na stranu, kako vam nije čudno poštenjačine iz Zvezde to što ste u tri derbija dva izgubili a jedan igrali nerešeno. Kada ste bolji što niste pobedili? Mene bi bilo sramota kao čoveka da navijam za ovakav klub koji vode ovakvi ljudi.

čika Boki

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?

абв

pre 6 godina

Како да се не доводе у питање пенали и црвени картони против Звезде, свако ко једном погледа утакмицу против Војводине а да има имало мозга видеће све.

Schone

pre 6 godina

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..
(Terza=Vučela, 11. maj 2017 15:08)

Pa i Real voli trecina planete a svi znamo da su najvece zlo fudbala.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam

Dokle Više

pre 6 godina

Naravno neko drugi je kriv. CZV ima 15 puta više para koje dobija od države u odnosu na Partizan, podršku FSS na čijem čelu je bivši funkcioner CZV, sudijske organizacije na čijem čelu je bivši funkcioner CZV (Mrakić), u derbijima se kontinuirano prave greške u korist CZV, dajete golove u derbijima iz golauta, dosuđeno vam je 12 penala do sada u sezoni i opet je neko drugi kriv. Platili ste Brunovickog skoro milion evra, a nije odigrao ni jednu utakmicu za CZV, Pankov plaćen 300 000 evra, a odigrao 6 minuta ove sezone, imate 98% promašaja u kupovini igrača i to je kriv verovatno Partizan ili Tole. Skupo ste platili Ruiza, Lukovića, Orlandića, Moučea, Fibela, Vukajliju, Srnića, Vereda, Bruno Matosa, Rendulića, Parkera, Sikimića, Mbođija, Salamija, Li Adija, pa Onjilo, Arujo, Roberts, Babalj, Garido, Dauda, Pačeko, Asamoa, Mezenga, Kadu, Savio itd..i ko sve ne, a ti igrači nisu dali nikakav ili skoro nikakav doprinos CZV. Zvezdi će krenuti na bolje kada budu shvatili da su isključivi krivci u njihovim redovima, kada budu prestali da bacaju pare na sumnjive strane igrače i kada budu počeli iz svoje škole da proizvode kvalitene igrače.

Dragi

pre 6 godina

Saslušajte vi vašeg beka Anđelkovića, ai ostatak odbrane, koja je ličila na šuplji sir. Po vama je sve bilo idealno i legalno za ovih skoro 2 godine, a čim ste izgubili prvo mesto, sada je sve nelegalno.
Da, ovaj šampionat, kao i prethodni, je nelegalan, a više zahvaljujući vama, jer se stalno busate da ste najveći klub, nego vašim komšijama.

doom

pre 6 godina

какав је ово труст мозгова у Љутице Богдана лебе мекани... овај, Терзић, онај као њихов председник који се изненада појављује и погоршава ствари. царски.

Pedja

pre 6 godina

Secam se prosle godine kada je Zvezda imala 22 ili 23 pobede kako su bili napisi kako je Zvezda sve namestila, a vodila je sa 30 bodova prednosti u odnosu na druge. A sada je sve normalno da Partizan ima niz od 35 utakmica bez poraza. Bolji su i od Reala i Barselone zajedno. To i jeste Partiznaova skola fudbala - opsta kuknjava, a mesetarenje ispod stola. Vucelic to najbolje zna kako se radi. Kuknjava na Zvezdine penale, a razlog je sto Zvezda istinski igra svoje utakmice pa ih i ruse. Za to vreme Partizanu i ne treba toliko penala jer imaju dogovoreno. Premijaju Vozdovac, a igraju protiv njih, direktno namestanje. ALi eticka komisija nista. Za onaj sovinizam protiv Vojvodine koji se godinama ponavlja 2 utakmice bez publike. Pa bolje da im date zahvalnicu, bilo bi manje licemerno. Mogu da stavljaju u tim i igrace koji nemaju pravo igranja, ni to nema veze. Sada ZVezda treba da pocne da kuka na vreme da bude sudjenje u finalu kupa pravedno. Da se igraci koji zasluze crveni karton izbace po pravilima, a ne da im se tolerise. Leonardo je bar 2 puta zasluzio crveni direktni, Sasa Ilic bar 5 puta do sada, secate se direktora Ilieva protiv Vojvodine u finalu kupa gde je zasluzio bar 3 crvena samo u toj utakmici.

Borky

pre 6 godina

Pedeset komentara iste sadrzine samo malo drugacije forme a ni jedna ne odgovar ana tekst vec su to sve iste uvrede odnosno floskule.

deniro

pre 6 godina

Bravo Blazo! Preposteni i prepodobni su zavrsili sve i to je svima jasno ali me brine javnost zvezdaska i pored ove medijske torture. Jel treba da cutimo i gledamo sta nam zagorski klub ponovo radi?

holdne

pre 6 godina

Jao ajde bre dosta vise! Da igramo neki fudbal pa da i stanu navijaci iza vas, ali ono je bre kriminal kako igramo cele sezone. Nisu ni jedni ni drugi cvecke, posebno ako gledamo ko je na vrhovima klubova tako da bolje da cute dok ne postanu standardni ucesnici nekog evropskog takmicenja!

okidač

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju
(Samo pitam, 11. maj 2017 14:27)
Nista se ne brigaj...vama sudi Majo Vujovic, druga zlatna kopacka voljenog ti kluba..

djraki

pre 6 godina

Dokle vise, da li su ovi ljudi iz Zvezdine uprave normalni, prekinite vise sa smisljanjem izgovora... Partizan je ove godine bolji od vas za klasu i tacka.

ccc?

pre 6 godina

Kako ga nije sramota. On mora da optuzuje jer je kriv i nesposoban da sve ono pretvori u titulu. Jasno je da to radi i Partizan ali vi ste nesposobni. Vama nije problem to sami sebi dajete golove, sto vam je sudjeno 11 penala a sezona nije zavrsena. A kada se setim prosle godine, kada Pizon nije hteo da sedi na klupi u mecu protiv OFK koji je vodio 2-0 u poluvremenu a onda u drugom primio 6 golova?? Pa covek ima ipak neki obraz, bio je veliko ime u fudbalu. Sramota coveka! I ovaj pljuje po drugima, nalazi razloge a sam je nesposoban kao njegov tim da do kraja ostane neporazen i osvoji titulu? Vi ste umetnici i maleri da to niste bili sposobni da postanete sampioni. Jos sve nije gotovo, velika je hajka i sve je moguce jos ova 3 kola ali ne optuzujte druge nego ste SAMI krivi. Sta ces kad jos ima boljih timova kao Partizan pa od njih gubite.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ako si dao otkaz....pravac biro....sta sad pricas....kasno je...dok ste imali bodovnu prednost niko nije ni cuo za teba....sad vas sve doktor gura da dajete izjave koje je on pisao...dobro, neko mu je napisao....jer on je doktor a ne pisac...

Sale

pre 6 godina

a da za promenu i vi i Partizan naucite da igrate fudbal a ne da se igraci vuku po terenu kao invalidi. Pogledajte neku utakmicu lige sampiona i recite mi da je to isti sport. Svi ste vi samo sampioni u izjavama za novine i muljanjima a i jedne i druge ojade ekipe za koje nikad niko nije ni cuo cim promolite nos van nasih namestenih liga

deki

pre 6 godina

Ovaj šou koji je počeo sa Terzom , nastavljen preko direktora CZ , a sada ga pravdoljubivi Blaža dovodi do vrhunca , je bojim se samo postavljanje scene za ono što bi moglo da se dogodi na utakmicama Zvezde i Partizana u poslednja 3 kola. Ne bi još slavio titulu da sam na mestu navijača Partizana, jer mi se či ni da se ovde nešto sprema.Ne tražim alibi za eventualni kiks Partizana , ali ako se na njegovim utakmicama desi nešto smešno poput priče sa Srdjanom Obradovićem,onda šou dobija smisao . . .

Sergio

pre 6 godina

Prijatelju, Marakana je u Brazilu, a ti lupaš gluposti. Trebalo bi da dokažete bar nešto od ovog što pričate. Dotle, činjenica je da su sudije Zvezdi sudile penal na svakoj utakmici, isključivale protivničkog igrača, priznavale nepostojeće golove i golove iz auta, mnogostruko više nego Partizanu. Menja se sistem takmičenja i broj stranaca, sve kako Zvezdi odgovara. Delegat za sudije ostrašćeni zvezdaš, ceo FSS zvezdaši. I kad ni to nije dovoljno, onda Partizan krade, pazi da nije...

Srdjan

pre 6 godina

Vojnik si Zvezde ? Ahahahaha. Koji demagozi, majko moja. Dok navijači žive za Zvezdu, ovi žive od Zvezde, ili bolje rečeno na račun Zvezde, kao paraziti. Sistem im to omogućava. A svoju nesposobnost pokušavaju nevešto da zamaskiraju napadima na druge.

Um Caruje

pre 6 godina

Oglas za rukovodece mesto u SD Crvena Zvezda: Uslovi: Lice koje konkurise mora biti krivicno osudjivano ili makar abolirano a u najgorem slucaju da je na Poternici ( za falsifikovanje isprave- moze i doktorske diplome). Posebna znanja i vestine: Poznavanje do detalja svih gebelsovskih metoda a posebno optuzivanja drugih za ono sto smo mi.Lice mora biti odlican spin majstor, dobro zamenjivati teze i nikad ne priznavati cinjenice( npr. da je Partizan bolji). Pozeljno je da je lice rukovodilo u vise sekcija naseg SD ( npr. Vesic i Covic) i da je promenilo vise politickih stranaka metodom " kako ko dodje na vlast ti sa njim". Sifra "Kokeza"

milos

pre 6 godina

Ahahaha pa dokle vise da dajete vaznosti ovakvim? Namestali prvenstvo a nesposobni su i za to. Igraci polu-amateri, pa ne mogu uz obilatu pomoc sudija da pogode gol. Cim su spali s prvog mesta kukaju i optuzuju. Nikada, ali nikada nije na fudbalskim terenima vidjena kradja kakva je vidjena ove godine u korist Zvezde. To nece izbrisati ni to sto su drugi. Jos razne sumljive licnosti sa poternica se drznu da se obracaju javnosti i optuzuju gospodina kakav je Marko.

nesa80

pre 6 godina

iskukukali su da nam suspenduju stadion,da vidim da li ce da iskukaju i ta 3 boda da nam oduzme fss,sto bas 3 a sto ne 1 ili 2....sve u svemu placi mala placi,uzivam u vasoj kuknjavi,ja sam pre svega partizanovac a pritom sam musko a ovo sto vi radite je za zene i devojcice.ko kad muz ostavi zenu pa ce na sva usta da kokodace i sve sto joj je bilo dobro odjedanput nevalja.majkemi uzivam,ipak je partizan muski klub,ali nebrinite bice jos jedno punjenje u finalu kupa

Урош

pre 6 godina

Ови вређају здрав разум нормалних људи, и нормалних навијача! Ова њихова саопштења су на нивоу деце из основне школе, и полако прерастају у болест!

vlajzi

pre 6 godina

Ja razumem ovog coveka! Uz sav lopovluk i svu kradju njegovog kluba, naso se neko ko bolje krade i od njih. I sad je on povredjen... :(

riblja_čorba

pre 6 godina

Zvezdaš sam, i sramota me je ove uprave, ali mi nisu jasni ovi koji napadaju Zvezdu misleći da su oni pošteni, daleko od toga, ne umanjujem ovim našu krađu, ali treba počistiti prvo u svom dvorištu, i jedni i drugi, sramota je da nam šampion bude uvek ko više namešta, zar ne vidite na šta nam liči fudbal, na leglo kriminala, ovo na šta liči Zvezda je samo blede senka onoga što je davno bila, da me je prosto sramota i da gledam

Danilo

pre 6 godina

Posle dve godine najsramotnijeg suđenja koje je fudbal video, pored suđenja Dinamu u Hrvatskoj, desilo se čudo pa i Zvezda i Dinamo ostaju bez titule?!
I ovi iz Zvezde umesto da se zahvaljuju saborno premijeru na svemu što je urađeno za njih- jer pored duga od 50 miliona evra, oni i dalje dižu kredite i dovode strance, a nisu kao Rendžers vraćeni u 5. ligu?!- oni se bune i prozivaju!?
To je već istorija besčašća...

auuu tuga od kluba

pre 6 godina

hahahah ovi iz Zvezde su poludeli hahaha znaci kad platimo neki tim oni vas pobede hahaha toliko o vasem kvalitetu... Nista platicemo i ove druge da vas dobiju do kraja prvenstva hahaj

Detaljna analiza

pre 6 godina

(vojnik, 11. maj 2017 14:03)

Ko o cemu vi o golu iz auta.Taj sudija sudio utakmicu Radnik-Partizan.Dva iskljucenja Radnika i preokret Partizana. Niste se bunili na gol Milijasa pre neku sezonu koji je" regularno"ponisten.Niste se bunili na gol Djurdjevica postignut rukom, Dokazano na SOS kanalu. Niste se bunili sto isti Djurdjevic i Leonardo ne dobise crvene. Jedan zbog udaranje Friponga. Slika dokazuje.Niste se bunili sada na poslednjoj utakmici sa Vojvodinom gde Djurdjevic sklanja igraca Vojvodine i daje gol i gde Mazic ne sudi penal za Vojvodinu.Kod vas je sve regularno. I ono staro drz te lopova,Sto se tice uplate Radnickom zar mislis da nije trebalo da imse plati? Sto se tice Gazproma dug Zvezde je smanjen za 15 miliona.O vasim dugovima niko ziv ne prica.Tabu tema.A jos Djurino knjigovodstvo reklo da je dug 15 miliona.Sta je sa izvestajem policije koja je cesljala FK Partizan.Da li je ikada napravljen detaljan finansijski izvestaj i prezentovan javnosti? Tek vi na mnoga pitanja niste odgovorili.Ko je pomogao novcem da se skine suspenzija za igranje u Evropi?

nesa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....

Samo pitam

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju

vojnik

pre 6 godina

A reci ti nama ,koliko je penala u ove dve godine sudjeno protivnicima zvezde?Koliko je puta zvezda zavrsila utakmicu sa 10 igraca,i kada je neki igrac zvezde dobio crveni karton?Da nije zvezda mozda najbolji ferplay tim na svetu?Reci ti nama sta je sa golom koji ste dali iz gol auta na derbiju?Da li ti prijatelju znas da taj derbi niste izvukli taj bod na prevaru da bi partizan odmah posle poslednjeg derbija bio prvi?!Reci ti nama sta ste vi uradili sa tolikim novcem od sponzora Gasproma i JKP?Da li ti znas da je vas budzet kao budzet svih timova zajedno u super ligi uključujući i partizan?Reci ti nama kako se zove uplata 100.000 Eur na racun Radnickog iz Nisa 10 dana pre utakmice radnickog i partizana na ime duga koji dugujete 2 god. pa ga odjednom sad vracate?Da li cete i vi sa tim Radnickim da igrate do kraja prvenstva i kako ce taj Radnicki da igra protiv vas kada ste mu uplatili tih 100.000 eur u ovom trenutku?E prijatelju moj na koliko ti pitanja moras da odgovoris........

zola

pre 6 godina

Beze svi posto im je ispala i zadnja slamka jer ce uskoro da se obelodani da dug nije 37m nego puta 2 a uz to pocinje da se odmotava klupko.

Zlatko

pre 6 godina

Ispali ste glupi tako da nema sad kuknjave, jos ste neznalice. Cestitajte komsijama na kraju ako osvoje titulu. I prestanite vise da svadjate narod i da nas delite.

s t v

pre 6 godina

Sad lepo u CG Blažo, posle funkcije u CZ bi moćni Zeta ili Mogren sigurno poželeli ovakvog maga za sportskog direktora.
(gg3+, 11. maj 2017 13:54

Možda su to mali klubovi, ali svakako nisu velike budale pa da to urade.

Kosančić

pre 6 godina

Ovi grofovi i doktori nauka se samo dodatno zakopavaju! Hocete da nam uzmu bodove zbog pregleda, hoćete da nam tener ne sedi na klupi zbog izmišljene suspenzije... A zašto nas ne dobiste neki derbi? I, kako to da sudija koji stoji kod lopte koja je u autu, a posle koje dajete gol, sudi vaš meč sa Vošom? O crvenim kartonima i penalima bolje ćitite, jer statistika je neumoljiva! Meni je žao što mi u klubu sede Vazure i Vučelići, ali vama mučenima nije jasno ko vam vodi klub! Zauvek ćete ostati lažna opozicija!

Navijac

pre 6 godina

Blazo, to da se pozivaju igraci iz drugih klubova protiv kojih se igra za nekoliko dana, je recapt aboliranog, on NAJBOLJE zna kako se to radi, pa je ocigledno da si promasio metu.

Alex

pre 6 godina

ми смо светски и европски клупски шампион. Не приличи нам да кмечимо. Нека кмече други...не брукајте нас, него освајајте титуле

Borky

pre 6 godina

Hehe stavrno je ovo dobro pitanje kako premirani igraci sad da igraju protiv ovih sto su ih premirali? Mislim nisma protiv premiranja da neko odigra dobro al nisma nikad gledao stavri na ovaj nacin.Ovo stvarno nije eticki a vi pisite kako hocete.

црна овца друштва

pre 6 godina

Опет лажи, ко каже да је све добро и регуларно? Да је све регуларно, Партизан би давно узео титулу и играо финале купа против Младости из Лучана, а Звезда би се борила са Нишлијама и Крушевљанима за излазак у Европу

Xman

pre 6 godina

Auuu pa da li je iko normalan ostao u tom klubu? Ljudi ladno pokusavaju celu sportsku javnost da ubede da nije zvezda bahato otimala,vec da je to radio Partizan. Pa postoje snimci.

Lazarus

pre 6 godina

Pa protiv vas Pižon nije hteo da vodi utakmicu sa klupe OFK Beograda, što je još crnje, nije podneo ostavku, samo je rekao ne mogu protiv Zvezde. Svi znamo kako se završila ta utakmica 2-6 (2-0). Nemoj Blažo o poštenju, poštenja ti!

Да ли има неког нормалног међу вама

pre 6 godina

Па ко вам брани да и ви премирате Вождовац?
Оног дана када сте у полувремену ушли у свлачионицу ОФК Београда, пљунули сте на фудбал и поштење.

Половину утакмица добили сте на измишљене пенале. Гол из аута на дербију, Кеушевац, Војвидина су круна ваших крађа.
Само погледајте задње две утакмие против Вождоваца и Чуке. Колико је лажних офсајда свирано за те клубове. Испали би ви и из купа да су се судије држале правила, да не причам о црвеном картону који је требао добити Боаћи.

sram vas bilo

pre 6 godina

Neko vidi iver u tudjem, a ne vidi balvan u svom oku.
Sami Zvezdasi znaju ko vise zasluzuje titulu ove godine i to nije nikakav smak sveta. Funkcioneri samo padaju i u njihovim ocima.

Ocajnicki pokusaji, zestoki napadi, ali ne treba ni citati sve sto dolazi s one strane brda, od nekih koji su vec podneli ostavku jer su njihovi promaseni stranci u 3 derbija 2 puta presli pola, prokockali prednost od 12-13 penala, nego da se usredimo na nas.

Pedja

pre 6 godina

Auuuu.. Kakvo saopstenje???? Bez imalo stida i srama. Kroz tvoje reci se vidi sta ste vi radili. Pametnome dovoljno. Pozdrav za sve grobare. Do duple krune. Ziveli.

terza1.

pre 6 godina

Ja odavno nisam video da jedan klub izgubi prvo mesto ovako kako je to Zvezdi uspelo. Oni su sami strpali 3 lopte u svoju mrežu, od čega onu prvu i bukvalno, pa su sada svi drugi krivi osim njih. Protiv Čukaričkog je Milić dokazao da igrači Zvezde ne znaju koji je gol njihov i da je u opasnosti i drugo mesto na tabeli super lige.

Lazarus

pre 6 godina

Pa protiv vas Pižon nije hteo da vodi utakmicu sa klupe OFK Beograda, što je još crnje, nije podneo ostavku, samo je rekao ne mogu protiv Zvezde. Svi znamo kako se završila ta utakmica 2-6 (2-0). Nemoj Blažo o poštenju, poštenja ti!

Xman

pre 6 godina

Auuu pa da li je iko normalan ostao u tom klubu? Ljudi ladno pokusavaju celu sportsku javnost da ubede da nije zvezda bahato otimala,vec da je to radio Partizan. Pa postoje snimci.

Да ли има неког нормалног међу вама

pre 6 godina

Па ко вам брани да и ви премирате Вождовац?
Оног дана када сте у полувремену ушли у свлачионицу ОФК Београда, пљунули сте на фудбал и поштење.

Половину утакмица добили сте на измишљене пенале. Гол из аута на дербију, Кеушевац, Војвидина су круна ваших крађа.
Само погледајте задње две утакмие против Вождоваца и Чуке. Колико је лажних офсајда свирано за те клубове. Испали би ви и из купа да су се судије држале правила, да не причам о црвеном картону који је требао добити Боаћи.

црна овца друштва

pre 6 godina

Опет лажи, ко каже да је све добро и регуларно? Да је све регуларно, Партизан би давно узео титулу и играо финале купа против Младости из Лучана, а Звезда би се борила са Нишлијама и Крушевљанима за излазак у Европу

Pedja

pre 6 godina

Auuuu.. Kakvo saopstenje???? Bez imalo stida i srama. Kroz tvoje reci se vidi sta ste vi radili. Pametnome dovoljno. Pozdrav za sve grobare. Do duple krune. Ziveli.

vojnik

pre 6 godina

A reci ti nama ,koliko je penala u ove dve godine sudjeno protivnicima zvezde?Koliko je puta zvezda zavrsila utakmicu sa 10 igraca,i kada je neki igrac zvezde dobio crveni karton?Da nije zvezda mozda najbolji ferplay tim na svetu?Reci ti nama sta je sa golom koji ste dali iz gol auta na derbiju?Da li ti prijatelju znas da taj derbi niste izvukli taj bod na prevaru da bi partizan odmah posle poslednjeg derbija bio prvi?!Reci ti nama sta ste vi uradili sa tolikim novcem od sponzora Gasproma i JKP?Da li ti znas da je vas budzet kao budzet svih timova zajedno u super ligi uključujući i partizan?Reci ti nama kako se zove uplata 100.000 Eur na racun Radnickog iz Nisa 10 dana pre utakmice radnickog i partizana na ime duga koji dugujete 2 god. pa ga odjednom sad vracate?Da li cete i vi sa tim Radnickim da igrate do kraja prvenstva i kako ce taj Radnicki da igra protiv vas kada ste mu uplatili tih 100.000 eur u ovom trenutku?E prijatelju moj na koliko ti pitanja moras da odgovoris........

Sergio

pre 6 godina

Prijatelju, Marakana je u Brazilu, a ti lupaš gluposti. Trebalo bi da dokažete bar nešto od ovog što pričate. Dotle, činjenica je da su sudije Zvezdi sudile penal na svakoj utakmici, isključivale protivničkog igrača, priznavale nepostojeće golove i golove iz auta, mnogostruko više nego Partizanu. Menja se sistem takmičenja i broj stranaca, sve kako Zvezdi odgovara. Delegat za sudije ostrašćeni zvezdaš, ceo FSS zvezdaši. I kad ni to nije dovoljno, onda Partizan krade, pazi da nije...

terza1.

pre 6 godina

Ja odavno nisam video da jedan klub izgubi prvo mesto ovako kako je to Zvezdi uspelo. Oni su sami strpali 3 lopte u svoju mrežu, od čega onu prvu i bukvalno, pa su sada svi drugi krivi osim njih. Protiv Čukaričkog je Milić dokazao da igrači Zvezde ne znaju koji je gol njihov i da je u opasnosti i drugo mesto na tabeli super lige.

cinik

pre 6 godina

Kako prepoštenoj gospodi iz Zvezdi nije bilo čudno kada su prošle godine u tri uzastopne utakmice imali prelaze i to protiv OFK Beograda, Čukaričkog i Voždovca. Kako im nije bilo sumnjivo što Vladimir Petrović Pižon nije vodio OFK Beograd na utakmici protiv Zvezde a nakon par nedelja je odmah podneo stavku. Kako im nije čudno što je Lalatović bio trener Borca iz Čačka, Vojvodine i sada Čukaričkog a Zvezda je te utakmice dobijala iz prelaza. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je Aleksandar Vučić za trenera doveo Grofa Božovića a to je priznao isam Terzić. Kako im nije bilo sumnjivo kada je Terzić ulazio u svlačionicu OFK Beogarda. Kako im nije bilo sumnjivo kada su tražili da im u derbiju ne sudi Mažić već Majo Vujović i Obradović a dali su neregularan gol. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je protiv Vojvodine sudio Obradović i dao crveni karton Antiću a zatim i dosudio penal a deklarisoa se kao Zvezdaš. Ali sve ovo na stranu, kako vam nije čudno poštenjačine iz Zvezde to što ste u tri derbija dva izgubili a jedan igrali nerešeno. Kada ste bolji što niste pobedili? Mene bi bilo sramota kao čoveka da navijam za ovakav klub koji vode ovakvi ljudi.

Kosančić

pre 6 godina

Ovi grofovi i doktori nauka se samo dodatno zakopavaju! Hocete da nam uzmu bodove zbog pregleda, hoćete da nam tener ne sedi na klupi zbog izmišljene suspenzije... A zašto nas ne dobiste neki derbi? I, kako to da sudija koji stoji kod lopte koja je u autu, a posle koje dajete gol, sudi vaš meč sa Vošom? O crvenim kartonima i penalima bolje ćitite, jer statistika je neumoljiva! Meni je žao što mi u klubu sede Vazure i Vučelići, ali vama mučenima nije jasno ko vam vodi klub! Zauvek ćete ostati lažna opozicija!

sram vas bilo

pre 6 godina

Neko vidi iver u tudjem, a ne vidi balvan u svom oku.
Sami Zvezdasi znaju ko vise zasluzuje titulu ove godine i to nije nikakav smak sveta. Funkcioneri samo padaju i u njihovim ocima.

Ocajnicki pokusaji, zestoki napadi, ali ne treba ni citati sve sto dolazi s one strane brda, od nekih koji su vec podneli ostavku jer su njihovi promaseni stranci u 3 derbija 2 puta presli pola, prokockali prednost od 12-13 penala, nego da se usredimo na nas.

Danilo

pre 6 godina

Posle dve godine najsramotnijeg suđenja koje je fudbal video, pored suđenja Dinamu u Hrvatskoj, desilo se čudo pa i Zvezda i Dinamo ostaju bez titule?!
I ovi iz Zvezde umesto da se zahvaljuju saborno premijeru na svemu što je urađeno za njih- jer pored duga od 50 miliona evra, oni i dalje dižu kredite i dovode strance, a nisu kao Rendžers vraćeni u 5. ligu?!- oni se bune i prozivaju!?
To je već istorija besčašća...

djraki

pre 6 godina

Dokle vise, da li su ovi ljudi iz Zvezdine uprave normalni, prekinite vise sa smisljanjem izgovora... Partizan je ove godine bolji od vas za klasu i tacka.

Um Caruje

pre 6 godina

Oglas za rukovodece mesto u SD Crvena Zvezda: Uslovi: Lice koje konkurise mora biti krivicno osudjivano ili makar abolirano a u najgorem slucaju da je na Poternici ( za falsifikovanje isprave- moze i doktorske diplome). Posebna znanja i vestine: Poznavanje do detalja svih gebelsovskih metoda a posebno optuzivanja drugih za ono sto smo mi.Lice mora biti odlican spin majstor, dobro zamenjivati teze i nikad ne priznavati cinjenice( npr. da je Partizan bolji). Pozeljno je da je lice rukovodilo u vise sekcija naseg SD ( npr. Vesic i Covic) i da je promenilo vise politickih stranaka metodom " kako ko dodje na vlast ti sa njim". Sifra "Kokeza"

nisam siguran na šta je tačno mislio

pre 6 godina

Neka nam samo prepodobni Blažo objasni na koji prelaz je mislio? Da li onaj u Milanovcu kada Zvezda od 88. do 90. minuta pravi preokret ili možda onaj gde u Novom Sadu čudesno prestižu 2:0 iako u prvom delu nisu prišli golu. Možda onaj najneverovatniji u istoriji fudbala protiv OFK Beograda? Ili je mislio na gol iz auta u derbiju, ili 13 peala u sezoni od kojih su većina dolazili u momentima kada Zvezda ne može da "otvori" protivnika?

deki

pre 6 godina

Ovaj šou koji je počeo sa Terzom , nastavljen preko direktora CZ , a sada ga pravdoljubivi Blaža dovodi do vrhunca , je bojim se samo postavljanje scene za ono što bi moglo da se dogodi na utakmicama Zvezde i Partizana u poslednja 3 kola. Ne bi još slavio titulu da sam na mestu navijača Partizana, jer mi se či ni da se ovde nešto sprema.Ne tražim alibi za eventualni kiks Partizana , ali ako se na njegovim utakmicama desi nešto smešno poput priče sa Srdjanom Obradovićem,onda šou dobija smisao . . .

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ako si dao otkaz....pravac biro....sta sad pricas....kasno je...dok ste imali bodovnu prednost niko nije ni cuo za teba....sad vas sve doktor gura da dajete izjave koje je on pisao...dobro, neko mu je napisao....jer on je doktor a ne pisac...

Sasa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nesa, 11. maj 2017 14:13)

Imali ste sansu Vi da kao prvoplasirani tri puta prekinete taj niz. Ako to Vama kao "najjacima" nije uspelo, sto bi uspelo nekom 7-om , 10-tom ili 15-tom timu ?
Budite bar malo realni. Ove godine NISTE ZASLUZILI titulu. Kukaju kako je Partizan premirao Vozdovac. Sve i da ga je premirao, pogledajte snimak Vozdovcevih golova i videcete da ste sva tri sami sebi dali. Jedan Anesresni Andjelko i dva Frimpong.
Titulu ste izgubili na tertenu i pored"najneregularnijeg prvenstva u novijoj istoriji". Sada pokusavate "za zelenim stolom"
"Trener kazanjen",Igrac nije imao specijalni pregled. Kakvi su Vam to argumenti. Pa da je ovo Pravna drzava Vi ne biste ni poceli ni ovu kao ni predhodne pet sezone, zbog duga od 50 miliona Evra. Vi se drzite pravila
Zar je toliko tesko priznati poraz, ili je nesto drugo u pitanju. Sta ce biti kad odu Terzic i kompanija ? Koliko zlo ce se naci u knjigama i koliki ce dug biti ?
Da ste pravi navijaci TO bi Vam bilo prvo pitanje. Mozda Vam je Zvezda unistena , a da toga niste ni svesni ?

Урош

pre 6 godina

Ови вређају здрав разум нормалних људи, и нормалних навијача! Ова њихова саопштења су на нивоу деце из основне школе, и полако прерастају у болест!

Dragi

pre 6 godina

Saslušajte vi vašeg beka Anđelkovića, ai ostatak odbrane, koja je ličila na šuplji sir. Po vama je sve bilo idealno i legalno za ovih skoro 2 godine, a čim ste izgubili prvo mesto, sada je sve nelegalno.
Da, ovaj šampionat, kao i prethodni, je nelegalan, a više zahvaljujući vama, jer se stalno busate da ste najveći klub, nego vašim komšijama.

Dokle Više

pre 6 godina

Naravno neko drugi je kriv. CZV ima 15 puta više para koje dobija od države u odnosu na Partizan, podršku FSS na čijem čelu je bivši funkcioner CZV, sudijske organizacije na čijem čelu je bivši funkcioner CZV (Mrakić), u derbijima se kontinuirano prave greške u korist CZV, dajete golove u derbijima iz golauta, dosuđeno vam je 12 penala do sada u sezoni i opet je neko drugi kriv. Platili ste Brunovickog skoro milion evra, a nije odigrao ni jednu utakmicu za CZV, Pankov plaćen 300 000 evra, a odigrao 6 minuta ove sezone, imate 98% promašaja u kupovini igrača i to je kriv verovatno Partizan ili Tole. Skupo ste platili Ruiza, Lukovića, Orlandića, Moučea, Fibela, Vukajliju, Srnića, Vereda, Bruno Matosa, Rendulića, Parkera, Sikimića, Mbođija, Salamija, Li Adija, pa Onjilo, Arujo, Roberts, Babalj, Garido, Dauda, Pačeko, Asamoa, Mezenga, Kadu, Savio itd..i ko sve ne, a ti igrači nisu dali nikakav ili skoro nikakav doprinos CZV. Zvezdi će krenuti na bolje kada budu shvatili da su isključivi krivci u njihovim redovima, kada budu prestali da bacaju pare na sumnjive strane igrače i kada budu počeli iz svoje škole da proizvode kvalitene igrače.

Srdjan

pre 6 godina

Vojnik si Zvezde ? Ahahahaha. Koji demagozi, majko moja. Dok navijači žive za Zvezdu, ovi žive od Zvezde, ili bolje rečeno na račun Zvezde, kao paraziti. Sistem im to omogućava. A svoju nesposobnost pokušavaju nevešto da zamaskiraju napadima na druge.

zola

pre 6 godina

Beze svi posto im je ispala i zadnja slamka jer ce uskoro da se obelodani da dug nije 37m nego puta 2 a uz to pocinje da se odmotava klupko.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam

auuu tuga od kluba

pre 6 godina

hahahah ovi iz Zvezde su poludeli hahaha znaci kad platimo neki tim oni vas pobede hahaha toliko o vasem kvalitetu... Nista platicemo i ove druge da vas dobiju do kraja prvenstva hahaj

belgrado

pre 6 godina

ovi ne znaju gde udaraju!
strasno.

ne radi se o tituli,nebitno,
osvojice je zvezda,partizan,vosa,radnicki...
radi se o minimumu dostojanstva.
ovo sto radi zvezda i savez je ispod svakog nivoa!!
mi smo sportski protivnici,
necemo zbog vas da ratujemo sa bracom,ocevima,ortacima koji su na drugoj strani,!!!

jos jednom,
kako vas nije bar malo sramota !!!

riblja_čorba

pre 6 godina

Zvezdaš sam, i sramota me je ove uprave, ali mi nisu jasni ovi koji napadaju Zvezdu misleći da su oni pošteni, daleko od toga, ne umanjujem ovim našu krađu, ali treba počistiti prvo u svom dvorištu, i jedni i drugi, sramota je da nam šampion bude uvek ko više namešta, zar ne vidite na šta nam liči fudbal, na leglo kriminala, ovo na šta liči Zvezda je samo blede senka onoga što je davno bila, da me je prosto sramota i da gledam

vlajzi

pre 6 godina

Ja razumem ovog coveka! Uz sav lopovluk i svu kradju njegovog kluba, naso se neko ko bolje krade i od njih. I sad je on povredjen... :(

čika Boki

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?

Zlatko

pre 6 godina

Ispali ste glupi tako da nema sad kuknjave, jos ste neznalice. Cestitajte komsijama na kraju ako osvoje titulu. I prestanite vise da svadjate narod i da nas delite.

doom

pre 6 godina

какав је ово труст мозгова у Љутице Богдана лебе мекани... овај, Терзић, онај као њихов председник који се изненада појављује и погоршава ствари. царски.

prezir i gadjenje

pre 6 godina

Znate li gde je ovde komika i otkuda ovolika nervoza? Prava je zabava citati saopstenja kojima se TEK SADA, mesecima i godinama posle navodnih nepravilnosti (Nikolic, Radonjic) pokusava ucariti izgubljeno. Kada? Posle zasluzenog poraza od Vozdovca. Eeej, posle ZASLUZENOG poraza od Vozdovca!

fk saopštenje

pre 6 godina

Ajmo ko će sledeći da iza neko nebulozno saopštenje? Terza, Blažo, Ćović, Grof ajmo okrećemo krug! Opravdavaju nadimak FK Saopštenje, još iz vremena Vladana Lukića. Ipak doktor Terza ima priliku da nadmaši čak i vojvodu od Sopota.

okidač

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju
(Samo pitam, 11. maj 2017 14:27)
Nista se ne brigaj...vama sudi Majo Vujovic, druga zlatna kopacka voljenog ti kluba..

Batko

pre 6 godina

Sad si se nasao ti pametan, a i Terzic i kompanija da pricate sta je bilo, kako je bilo i ostalo ???
Pa zasto niste pricali o tome pre mesec dana, pre 15 dana kada je bila halabuka, kada su ovde padali u trans objasnjavajuci nam kako smo "sve zatvorili do kraja", a kada se ispostavlja da nismo (sto jedan "mozak" obajsni da smo zatvorili, recimo protiv Čukaričkog prvu, ali ne i drugu utakmmicu) , e sada si ti dosao na "ideju" da to pricas ???

MUKA MI JE OD VAS ! I od ove balavurdije koje nema ni gram mozga i slavi . Sta slavi ??? Titulu ? Koja je razlika da li si je osvojio ili ne, kada i mi i oni ispadamo do prve polovine avgusta i onda opet "lokalna liga " ???
TOTALNO je svejedno da li si prvi, drugi, treci..."nabijanje" titula nemaa smisla , ako Zvezda igra (čuj "igra") kako igra, ako se mediokriteti poput Ruiza, Moučea i sličnih favorizuju umesto kamare domaćih igrača koji su , ako ne bolji, a onda istog "kvaliteta" kao oni, ako su nam uzdanice tima Lukovic sa "minus ubrzanjem" i slični..
Zamajavanje naroda, dok se masno kinta uzima na transferima i to je to...
A, vi se lozite, palite i jedni i drugi do sledeceg prvenstva, pa onda opet u krug...

marsal

pre 6 godina

Cemu rasprava? Ko laze? Pa to je bar lako utvrditi. Ako je neko igrao makar sekund bez propisne registracije znaju se posledice, ako nije, cemu podmetanje? Ako je trener imao kaznu a nije je odradio, opet se zna kazna, ukoliko nema zvanicnu odluku suda ili fudbalskog saveza da je prvobitna odluka ponistena ili preinacena. Ukoliko se ispostavi da je bilo sta od navedenog tacno, bolje da ne presudjuje Uegina administracija, bilo bi drakonski. Ukoliko se ispostavi da nije tacno, onda gospodinu Raosavljevicu zabraniti bilo kakvu funkciju u sportu.

Navijac

pre 6 godina

Blazo, to da se pozivaju igraci iz drugih klubova protiv kojih se igra za nekoliko dana, je recapt aboliranog, on NAJBOLJE zna kako se to radi, pa je ocigledno da si promasio metu.

milos

pre 6 godina

Ahahaha pa dokle vise da dajete vaznosti ovakvim? Namestali prvenstvo a nesposobni su i za to. Igraci polu-amateri, pa ne mogu uz obilatu pomoc sudija da pogode gol. Cim su spali s prvog mesta kukaju i optuzuju. Nikada, ali nikada nije na fudbalskim terenima vidjena kradja kakva je vidjena ove godine u korist Zvezde. To nece izbrisati ni to sto su drugi. Jos razne sumljive licnosti sa poternica se drznu da se obracaju javnosti i optuzuju gospodina kakav je Marko.

nesa80

pre 6 godina

iskukukali su da nam suspenduju stadion,da vidim da li ce da iskukaju i ta 3 boda da nam oduzme fss,sto bas 3 a sto ne 1 ili 2....sve u svemu placi mala placi,uzivam u vasoj kuknjavi,ja sam pre svega partizanovac a pritom sam musko a ovo sto vi radite je za zene i devojcice.ko kad muz ostavi zenu pa ce na sva usta da kokodace i sve sto joj je bilo dobro odjedanput nevalja.majkemi uzivam,ipak je partizan muski klub,ali nebrinite bice jos jedno punjenje u finalu kupa

lemi

pre 6 godina

Delije ajde saljite ove iz vase uprave sve na detaljan pregled u Lazu... I vas je sramota sta ovi pricaju. Tek sad vidimo ko nam vodi klubove. Tuga

s t v

pre 6 godina

Sad lepo u CG Blažo, posle funkcije u CZ bi moćni Zeta ili Mogren sigurno poželeli ovakvog maga za sportskog direktora.
(gg3+, 11. maj 2017 13:54

Možda su to mali klubovi, ali svakako nisu velike budale pa da to urade.

Schone

pre 6 godina

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..
(Terza=Vučela, 11. maj 2017 15:08)

Pa i Real voli trecina planete a svi znamo da su najvece zlo fudbala.

ccc?

pre 6 godina

Kako ga nije sramota. On mora da optuzuje jer je kriv i nesposoban da sve ono pretvori u titulu. Jasno je da to radi i Partizan ali vi ste nesposobni. Vama nije problem to sami sebi dajete golove, sto vam je sudjeno 11 penala a sezona nije zavrsena. A kada se setim prosle godine, kada Pizon nije hteo da sedi na klupi u mecu protiv OFK koji je vodio 2-0 u poluvremenu a onda u drugom primio 6 golova?? Pa covek ima ipak neki obraz, bio je veliko ime u fudbalu. Sramota coveka! I ovaj pljuje po drugima, nalazi razloge a sam je nesposoban kao njegov tim da do kraja ostane neporazen i osvoji titulu? Vi ste umetnici i maleri da to niste bili sposobni da postanete sampioni. Jos sve nije gotovo, velika je hajka i sve je moguce jos ova 3 kola ali ne optuzujte druge nego ste SAMI krivi. Sta ces kad jos ima boljih timova kao Partizan pa od njih gubite.

Kako drugacije

pre 6 godina

Ima li neki Srbin u rukovodstvu Zvezde, a da ne vodi poreklo odozdo ili sa strane(i oni posle nekom drze casove o patriotizmu)?!

Alex

pre 6 godina

ми смо светски и европски клупски шампион. Не приличи нам да кмечимо. Нека кмече други...не брукајте нас, него освајајте титуле

Савамала

pre 6 godina

Ко је овај медиокритет?! Чиме је овај овек завреднео оволики простор у медијима? Наиме, да клевеће, вређа и искривљује стварност може свако, али када се баци поглед на CV и када се обрати пажња на минули рад, тек тада речи добијају на значењу. Код овог господина CV не постоји, а минули рад није вредан пажње. Путуј игумане и за Партизам не брини...

holdne

pre 6 godina

Jao ajde bre dosta vise! Da igramo neki fudbal pa da i stanu navijaci iza vas, ali ono je bre kriminal kako igramo cele sezone. Nisu ni jedni ni drugi cvecke, posebno ako gledamo ko je na vrhovima klubova tako da bolje da cute dok ne postanu standardni ucesnici nekog evropskog takmicenja!

Borky

pre 6 godina

Hehe stavrno je ovo dobro pitanje kako premirani igraci sad da igraju protiv ovih sto su ih premirali? Mislim nisma protiv premiranja da neko odigra dobro al nisma nikad gledao stavri na ovaj nacin.Ovo stvarno nije eticki a vi pisite kako hocete.

vegetarijanska snicla

pre 6 godina

ma kako je samo podelio odgovornost, krenuse mi suze na oci. ne znam da li i vi osecate kako zraci moral na sve strane.

абв

pre 6 godina

Како да се не доводе у питање пенали и црвени картони против Звезде, свако ко једном погледа утакмицу против Војводине а да има имало мозга видеће све.

*

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.
zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Jel oni ubise Acu Radovica signalnom raketom i francuza?

Veselo

pre 6 godina

Gosp.Sportski direktore zasto vam je uvek kriv neko drugi.Kakvu ste vi ulogu imali u praljenju tima i dovodjenju ovih silnih pojacanja sa kojim cemo kako rekoste biti prvaci najmanje 5 godina.Hoce li ikad Delije shvatiti da nemamo tim da igramo lose i da smo izgubili derbije.Ne neko drugi ce biti kriv samo nece nasi.Tako se ne pomaze Zvezdi podrzavamo sve ove neznalice koje su za 3 gidine napravili ekipu koja samo za njih igra dobro.Gospodo MOJE DELIJE igramo lose nemamo tim.

Terza=Vučela

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..

Samo pitam

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju

Borky

pre 6 godina

Pedeset komentara iste sadrzine samo malo drugacije forme a ni jedna ne odgovar ana tekst vec su to sve iste uvrede odnosno floskule.

Sale

pre 6 godina

a da za promenu i vi i Partizan naucite da igrate fudbal a ne da se igraci vuku po terenu kao invalidi. Pogledajte neku utakmicu lige sampiona i recite mi da je to isti sport. Svi ste vi samo sampioni u izjavama za novine i muljanjima a i jedne i druge ojade ekipe za koje nikad niko nije ni cuo cim promolite nos van nasih namestenih liga

Pedja

pre 6 godina

Secam se prosle godine kada je Zvezda imala 22 ili 23 pobede kako su bili napisi kako je Zvezda sve namestila, a vodila je sa 30 bodova prednosti u odnosu na druge. A sada je sve normalno da Partizan ima niz od 35 utakmica bez poraza. Bolji su i od Reala i Barselone zajedno. To i jeste Partiznaova skola fudbala - opsta kuknjava, a mesetarenje ispod stola. Vucelic to najbolje zna kako se radi. Kuknjava na Zvezdine penale, a razlog je sto Zvezda istinski igra svoje utakmice pa ih i ruse. Za to vreme Partizanu i ne treba toliko penala jer imaju dogovoreno. Premijaju Vozdovac, a igraju protiv njih, direktno namestanje. ALi eticka komisija nista. Za onaj sovinizam protiv Vojvodine koji se godinama ponavlja 2 utakmice bez publike. Pa bolje da im date zahvalnicu, bilo bi manje licemerno. Mogu da stavljaju u tim i igrace koji nemaju pravo igranja, ni to nema veze. Sada ZVezda treba da pocne da kuka na vreme da bude sudjenje u finalu kupa pravedno. Da se igraci koji zasluze crveni karton izbace po pravilima, a ne da im se tolerise. Leonardo je bar 2 puta zasluzio crveni direktni, Sasa Ilic bar 5 puta do sada, secate se direktora Ilieva protiv Vojvodine u finalu kupa gde je zasluzio bar 3 crvena samo u toj utakmici.

bulls

pre 6 godina

a sad ste se setili nikolica i kazne i svega...dok je bilo 12 bodova prednosti, svi ste cutali i smejali se...zasto to nije pomenuto onog trenutka kad je nikolic dosao...

GM

pre 6 godina

Razlika je sto svi pravi Zvezdasi ne vole upravu kluba, a s druge strane komotno nemaju problem sa jednim Vucelicem... simbolom svega najgoreg.

Jer njih vozi mrznja, a ne ljubav prema svome...

Amaterasu

pre 6 godina

Cujem, kazu, prica se, svi znaju... Ako si im rekao Blazo, i treba tako, ostro, beskompromisno, utemeljeno na nepobitnoj argumentaciji. Konacno da neko izadje u javnost sa dokazima, dosta je bilo nemustih napada...

zvezdas

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam
(Borat iz predgradja

Nema ni jednog iz Zvezde.Poslednji bio pre deset godina Babarogic

Detaljna analiza

pre 6 godina

(vojnik, 11. maj 2017 14:03)

Ko o cemu vi o golu iz auta.Taj sudija sudio utakmicu Radnik-Partizan.Dva iskljucenja Radnika i preokret Partizana. Niste se bunili na gol Milijasa pre neku sezonu koji je" regularno"ponisten.Niste se bunili na gol Djurdjevica postignut rukom, Dokazano na SOS kanalu. Niste se bunili sto isti Djurdjevic i Leonardo ne dobise crvene. Jedan zbog udaranje Friponga. Slika dokazuje.Niste se bunili sada na poslednjoj utakmici sa Vojvodinom gde Djurdjevic sklanja igraca Vojvodine i daje gol i gde Mazic ne sudi penal za Vojvodinu.Kod vas je sve regularno. I ono staro drz te lopova,Sto se tice uplate Radnickom zar mislis da nije trebalo da imse plati? Sto se tice Gazproma dug Zvezde je smanjen za 15 miliona.O vasim dugovima niko ziv ne prica.Tabu tema.A jos Djurino knjigovodstvo reklo da je dug 15 miliona.Sta je sa izvestajem policije koja je cesljala FK Partizan.Da li je ikada napravljen detaljan finansijski izvestaj i prezentovan javnosti? Tek vi na mnoga pitanja niste odgovorili.Ko je pomogao novcem da se skine suspenzija za igranje u Evropi?

Delije Čikago

pre 6 godina

Nismo zaslužili titulu i tu je kraj svake priče, znamo da partizanovci srama nemaju, ali sami smo krivi, okrenimo se našoj deci, nema alternative.

Lucifer

pre 6 godina

Kada pogodis u centar i srz kako boli navijace tima koji igra na vojnom stadionu.Oglasi se Covic krenu uvrede na tribinama. Rukovodstvo vojnog kluba cuti.Cutanje je znak odobravanja.Das dokaz,argument a nema kontra argumenta. Izmislja se sa nekakvim laznim papirima iz Slovenije.Nema odgovora i kazne za igranje mladog Vlahovica.Kazna bez publike dolazi na tri utakmice pred kraj sezone da bi disciplinska komisija skinula prljavstinu sa sebe

nesa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....

deniro

pre 6 godina

Bravo Blazo! Preposteni i prepodobni su zavrsili sve i to je svima jasno ali me brine javnost zvezdaska i pored ove medijske torture. Jel treba da cutimo i gledamo sta nam zagorski klub ponovo radi?

Cika Djura

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 11. ma

Slovenci nisu nikog matirali. Fudbalski savez Slovenije ne rukovodi takmicenjem kao sto ni kod nas takmicenje ne vodi FSS vec zajednica prvoligasa.Takodje slovenci potvrdjuju da je Nikolic kaznjen zbog rasizma sa sedam utakmica i da je zbog toga smenjen sedam kola pre kraja pa samim tim kako kazu odradio kaznu.Nonsens.Kako moze da odradi kaznu ako je smenjen kao trener. Ajde da vidimo kako ce redovan sud da reaguje jer je podneta tuzba protiv FSS

Влада

pre 6 godina

Ох, аман људи из Звезде и Партизана схватите већ једном да сви знамо ko сте а проблем је што ви осећате потпуну слободу да се оптужујете ко је гори.

Још горе је што се сви други воде вашим примером али немају интереса или петлју да вам помрсе рачуне.

И тако сте сви заједно за 25 година довели фудбал од такмичења ко ће чешће презимити у Европи на ниво блата из ког нико не жели да га извуче јер "боже мој па овај систем је сасвим прихватљив", тј. "Ја не знам зашто се они буне, па то је так нормално!".

Pedja

pre 6 godina

Secam se prosle godine kada je Zvezda imala 22 ili 23 pobede kako su bili napisi kako je Zvezda sve namestila, a vodila je sa 30 bodova prednosti u odnosu na druge. A sada je sve normalno da Partizan ima niz od 35 utakmica bez poraza. Bolji su i od Reala i Barselone zajedno. To i jeste Partiznaova skola fudbala - opsta kuknjava, a mesetarenje ispod stola. Vucelic to najbolje zna kako se radi. Kuknjava na Zvezdine penale, a razlog je sto Zvezda istinski igra svoje utakmice pa ih i ruse. Za to vreme Partizanu i ne treba toliko penala jer imaju dogovoreno. Premijaju Vozdovac, a igraju protiv njih, direktno namestanje. ALi eticka komisija nista. Za onaj sovinizam protiv Vojvodine koji se godinama ponavlja 2 utakmice bez publike. Pa bolje da im date zahvalnicu, bilo bi manje licemerno. Mogu da stavljaju u tim i igrace koji nemaju pravo igranja, ni to nema veze. Sada ZVezda treba da pocne da kuka na vreme da bude sudjenje u finalu kupa pravedno. Da se igraci koji zasluze crveni karton izbace po pravilima, a ne da im se tolerise. Leonardo je bar 2 puta zasluzio crveni direktni, Sasa Ilic bar 5 puta do sada, secate se direktora Ilieva protiv Vojvodine u finalu kupa gde je zasluzio bar 3 crvena samo u toj utakmici.

nesa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....

Detaljna analiza

pre 6 godina

(vojnik, 11. maj 2017 14:03)

Ko o cemu vi o golu iz auta.Taj sudija sudio utakmicu Radnik-Partizan.Dva iskljucenja Radnika i preokret Partizana. Niste se bunili na gol Milijasa pre neku sezonu koji je" regularno"ponisten.Niste se bunili na gol Djurdjevica postignut rukom, Dokazano na SOS kanalu. Niste se bunili sto isti Djurdjevic i Leonardo ne dobise crvene. Jedan zbog udaranje Friponga. Slika dokazuje.Niste se bunili sada na poslednjoj utakmici sa Vojvodinom gde Djurdjevic sklanja igraca Vojvodine i daje gol i gde Mazic ne sudi penal za Vojvodinu.Kod vas je sve regularno. I ono staro drz te lopova,Sto se tice uplate Radnickom zar mislis da nije trebalo da imse plati? Sto se tice Gazproma dug Zvezde je smanjen za 15 miliona.O vasim dugovima niko ziv ne prica.Tabu tema.A jos Djurino knjigovodstvo reklo da je dug 15 miliona.Sta je sa izvestajem policije koja je cesljala FK Partizan.Da li je ikada napravljen detaljan finansijski izvestaj i prezentovan javnosti? Tek vi na mnoga pitanja niste odgovorili.Ko je pomogao novcem da se skine suspenzija za igranje u Evropi?

Lucifer

pre 6 godina

Kada pogodis u centar i srz kako boli navijace tima koji igra na vojnom stadionu.Oglasi se Covic krenu uvrede na tribinama. Rukovodstvo vojnog kluba cuti.Cutanje je znak odobravanja.Das dokaz,argument a nema kontra argumenta. Izmislja se sa nekakvim laznim papirima iz Slovenije.Nema odgovora i kazne za igranje mladog Vlahovica.Kazna bez publike dolazi na tri utakmice pred kraj sezone da bi disciplinska komisija skinula prljavstinu sa sebe

deniro

pre 6 godina

Bravo Blazo! Preposteni i prepodobni su zavrsili sve i to je svima jasno ali me brine javnost zvezdaska i pored ove medijske torture. Jel treba da cutimo i gledamo sta nam zagorski klub ponovo radi?

Samo pitam

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju

GM

pre 6 godina

Razlika je sto svi pravi Zvezdasi ne vole upravu kluba, a s druge strane komotno nemaju problem sa jednim Vucelicem... simbolom svega najgoreg.

Jer njih vozi mrznja, a ne ljubav prema svome...

*

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.
zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Jel oni ubise Acu Radovica signalnom raketom i francuza?

Amaterasu

pre 6 godina

Cujem, kazu, prica se, svi znaju... Ako si im rekao Blazo, i treba tako, ostro, beskompromisno, utemeljeno na nepobitnoj argumentaciji. Konacno da neko izadje u javnost sa dokazima, dosta je bilo nemustih napada...

Borky

pre 6 godina

Hehe stavrno je ovo dobro pitanje kako premirani igraci sad da igraju protiv ovih sto su ih premirali? Mislim nisma protiv premiranja da neko odigra dobro al nisma nikad gledao stavri na ovaj nacin.Ovo stvarno nije eticki a vi pisite kako hocete.

Cika Djura

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 11. ma

Slovenci nisu nikog matirali. Fudbalski savez Slovenije ne rukovodi takmicenjem kao sto ni kod nas takmicenje ne vodi FSS vec zajednica prvoligasa.Takodje slovenci potvrdjuju da je Nikolic kaznjen zbog rasizma sa sedam utakmica i da je zbog toga smenjen sedam kola pre kraja pa samim tim kako kazu odradio kaznu.Nonsens.Kako moze da odradi kaznu ako je smenjen kao trener. Ajde da vidimo kako ce redovan sud da reaguje jer je podneta tuzba protiv FSS

zvezdas

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam
(Borat iz predgradja

Nema ni jednog iz Zvezde.Poslednji bio pre deset godina Babarogic

Delije Čikago

pre 6 godina

Nismo zaslužili titulu i tu je kraj svake priče, znamo da partizanovci srama nemaju, ali sami smo krivi, okrenimo se našoj deci, nema alternative.

Terza=Vučela

pre 6 godina

crvena zvezda - najvece zlo srpskog sporta.zvezdini navijaci - najvece zlo srpskog naroda.
(grobari kg, 11. maj 2017 13:58)

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..

црна овца друштва

pre 6 godina

Опет лажи, ко каже да је све добро и регуларно? Да је све регуларно, Партизан би давно узео титулу и играо финале купа против Младости из Лучана, а Звезда би се борила са Нишлијама и Крушевљанима за излазак у Европу

Да ли има неког нормалног међу вама

pre 6 godina

Па ко вам брани да и ви премирате Вождовац?
Оног дана када сте у полувремену ушли у свлачионицу ОФК Београда, пљунули сте на фудбал и поштење.

Половину утакмица добили сте на измишљене пенале. Гол из аута на дербију, Кеушевац, Војвидина су круна ваших крађа.
Само погледајте задње две утакмие против Вождоваца и Чуке. Колико је лажних офсајда свирано за те клубове. Испали би ви и из купа да су се судије држале правила, да не причам о црвеном картону који је требао добити Боаћи.

Xman

pre 6 godina

Auuu pa da li je iko normalan ostao u tom klubu? Ljudi ladno pokusavaju celu sportsku javnost da ubede da nije zvezda bahato otimala,vec da je to radio Partizan. Pa postoje snimci.

Lazarus

pre 6 godina

Pa protiv vas Pižon nije hteo da vodi utakmicu sa klupe OFK Beograda, što je još crnje, nije podneo ostavku, samo je rekao ne mogu protiv Zvezde. Svi znamo kako se završila ta utakmica 2-6 (2-0). Nemoj Blažo o poštenju, poštenja ti!

Pedja

pre 6 godina

Auuuu.. Kakvo saopstenje???? Bez imalo stida i srama. Kroz tvoje reci se vidi sta ste vi radili. Pametnome dovoljno. Pozdrav za sve grobare. Do duple krune. Ziveli.

Alex

pre 6 godina

ми смо светски и европски клупски шампион. Не приличи нам да кмечимо. Нека кмече други...не брукајте нас, него освајајте титуле

riblja_čorba

pre 6 godina

Zvezdaš sam, i sramota me je ove uprave, ali mi nisu jasni ovi koji napadaju Zvezdu misleći da su oni pošteni, daleko od toga, ne umanjujem ovim našu krađu, ali treba počistiti prvo u svom dvorištu, i jedni i drugi, sramota je da nam šampion bude uvek ko više namešta, zar ne vidite na šta nam liči fudbal, na leglo kriminala, ovo na šta liči Zvezda je samo blede senka onoga što je davno bila, da me je prosto sramota i da gledam

nisam siguran na šta je tačno mislio

pre 6 godina

Neka nam samo prepodobni Blažo objasni na koji prelaz je mislio? Da li onaj u Milanovcu kada Zvezda od 88. do 90. minuta pravi preokret ili možda onaj gde u Novom Sadu čudesno prestižu 2:0 iako u prvom delu nisu prišli golu. Možda onaj najneverovatniji u istoriji fudbala protiv OFK Beograda? Ili je mislio na gol iz auta u derbiju, ili 13 peala u sezoni od kojih su većina dolazili u momentima kada Zvezda ne može da "otvori" protivnika?

Sergio

pre 6 godina

Prijatelju, Marakana je u Brazilu, a ti lupaš gluposti. Trebalo bi da dokažete bar nešto od ovog što pričate. Dotle, činjenica je da su sudije Zvezdi sudile penal na svakoj utakmici, isključivale protivničkog igrača, priznavale nepostojeće golove i golove iz auta, mnogostruko više nego Partizanu. Menja se sistem takmičenja i broj stranaca, sve kako Zvezdi odgovara. Delegat za sudije ostrašćeni zvezdaš, ceo FSS zvezdaši. I kad ni to nije dovoljno, onda Partizan krade, pazi da nije...

Sale

pre 6 godina

a da za promenu i vi i Partizan naucite da igrate fudbal a ne da se igraci vuku po terenu kao invalidi. Pogledajte neku utakmicu lige sampiona i recite mi da je to isti sport. Svi ste vi samo sampioni u izjavama za novine i muljanjima a i jedne i druge ojade ekipe za koje nikad niko nije ni cuo cim promolite nos van nasih namestenih liga

okidač

pre 6 godina

Neka mi neko od navijaca vojnog kluba kaze sta nje tacno od ovoga sta je ovaj rekao.U regularnom delu prvenstva Vozdovac vodi sa 1:0 na poluvremenu a onda sledi preokret. Trener Ilija Stolica. Da li ce stvarno taj Vozdovac da ostavi srce na terenuu narednoj utakmici sa Partrizanom? Ko ce da sudi? Ako krene naopacke.Da li ce Partizan na "suvi" kvalitet da se proseta kroz Nis.

Ja priznajem da je Zvezda ispala pecurka.Nikakav uticaj u FSS nemaju
(Samo pitam, 11. maj 2017 14:27)
Nista se ne brigaj...vama sudi Majo Vujovic, druga zlatna kopacka voljenog ti kluba..

Schone

pre 6 godina

Druže, za tvoju informaciju Zvezdu voli pola Srbije, a lopovi su i jedni i drugi.. Fudbal nam je kriminalan a navijači ispranih mozgova..
(Terza=Vučela, 11. maj 2017 15:08)

Pa i Real voli trecina planete a svi znamo da su najvece zlo fudbala.

cinik

pre 6 godina

Kako prepoštenoj gospodi iz Zvezdi nije bilo čudno kada su prošle godine u tri uzastopne utakmice imali prelaze i to protiv OFK Beograda, Čukaričkog i Voždovca. Kako im nije bilo sumnjivo što Vladimir Petrović Pižon nije vodio OFK Beograd na utakmici protiv Zvezde a nakon par nedelja je odmah podneo stavku. Kako im nije čudno što je Lalatović bio trener Borca iz Čačka, Vojvodine i sada Čukaričkog a Zvezda je te utakmice dobijala iz prelaza. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je Aleksandar Vučić za trenera doveo Grofa Božovića a to je priznao isam Terzić. Kako im nije bilo sumnjivo kada je Terzić ulazio u svlačionicu OFK Beogarda. Kako im nije bilo sumnjivo kada su tražili da im u derbiju ne sudi Mažić već Majo Vujović i Obradović a dali su neregularan gol. Kako im nije bilo sumnjivo kada im je protiv Vojvodine sudio Obradović i dao crveni karton Antiću a zatim i dosudio penal a deklarisoa se kao Zvezdaš. Ali sve ovo na stranu, kako vam nije čudno poštenjačine iz Zvezde to što ste u tri derbija dva izgubili a jedan igrali nerešeno. Kada ste bolji što niste pobedili? Mene bi bilo sramota kao čoveka da navijam za ovakav klub koji vode ovakvi ljudi.

Kosančić

pre 6 godina

Ovi grofovi i doktori nauka se samo dodatno zakopavaju! Hocete da nam uzmu bodove zbog pregleda, hoćete da nam tener ne sedi na klupi zbog izmišljene suspenzije... A zašto nas ne dobiste neki derbi? I, kako to da sudija koji stoji kod lopte koja je u autu, a posle koje dajete gol, sudi vaš meč sa Vošom? O crvenim kartonima i penalima bolje ćitite, jer statistika je neumoljiva! Meni je žao što mi u klubu sede Vazure i Vučelići, ali vama mučenima nije jasno ko vam vodi klub! Zauvek ćete ostati lažna opozicija!

doom

pre 6 godina

какав је ово труст мозгова у Љутице Богдана лебе мекани... овај, Терзић, онај као њихов председник који се изненада појављује и погоршава ствари. царски.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Jel ima neko u FSS ili sudijskoj organizaciji da nije iz Zvezde? Ne mora da bude iz Partizana,iz nekog drugog kluba,ima li takvog? Samo pitam

belgrado

pre 6 godina

ovi ne znaju gde udaraju!
strasno.

ne radi se o tituli,nebitno,
osvojice je zvezda,partizan,vosa,radnicki...
radi se o minimumu dostojanstva.
ovo sto radi zvezda i savez je ispod svakog nivoa!!
mi smo sportski protivnici,
necemo zbog vas da ratujemo sa bracom,ocevima,ortacima koji su na drugoj strani,!!!

jos jednom,
kako vas nije bar malo sramota !!!

terza1.

pre 6 godina

Ja odavno nisam video da jedan klub izgubi prvo mesto ovako kako je to Zvezdi uspelo. Oni su sami strpali 3 lopte u svoju mrežu, od čega onu prvu i bukvalno, pa su sada svi drugi krivi osim njih. Protiv Čukaričkog je Milić dokazao da igrači Zvezde ne znaju koji je gol njihov i da je u opasnosti i drugo mesto na tabeli super lige.

Sasa

pre 6 godina

tek sad izlaze neke stvari na videlo....pa nemoze biti 30 i jace utakmica bez poraza a stim da su bila cetri vrlo cudna prelaza i širenje nogu igraca vozdovca itd....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nesa, 11. maj 2017 14:13)

Imali ste sansu Vi da kao prvoplasirani tri puta prekinete taj niz. Ako to Vama kao "najjacima" nije uspelo, sto bi uspelo nekom 7-om , 10-tom ili 15-tom timu ?
Budite bar malo realni. Ove godine NISTE ZASLUZILI titulu. Kukaju kako je Partizan premirao Vozdovac. Sve i da ga je premirao, pogledajte snimak Vozdovcevih golova i videcete da ste sva tri sami sebi dali. Jedan Anesresni Andjelko i dva Frimpong.
Titulu ste izgubili na tertenu i pored"najneregularnijeg prvenstva u novijoj istoriji". Sada pokusavate "za zelenim stolom"
"Trener kazanjen",Igrac nije imao specijalni pregled. Kakvi su Vam to argumenti. Pa da je ovo Pravna drzava Vi ne biste ni poceli ni ovu kao ni predhodne pet sezone, zbog duga od 50 miliona Evra. Vi se drzite pravila
Zar je toliko tesko priznati poraz, ili je nesto drugo u pitanju. Sta ce biti kad odu Terzic i kompanija ? Koliko zlo ce se naci u knjigama i koliki ce dug biti ?
Da ste pravi navijaci TO bi Vam bilo prvo pitanje. Mozda Vam je Zvezda unistena , a da toga niste ni svesni ?

Kako drugacije

pre 6 godina

Ima li neki Srbin u rukovodstvu Zvezde, a da ne vodi poreklo odozdo ili sa strane(i oni posle nekom drze casove o patriotizmu)?!

čika Boki

pre 6 godina

Posle UEFA (Krađa na derbiju, koju je i FSS pokušao da opere), sada vas i slovenci matirali. Vaše laži uspevaju samo kod vas, jer samo ludaci veruju rečima, a ne očima. Zvezda sama protiv svih. Pa ko je onda lopov?

sram vas bilo

pre 6 godina

Neko vidi iver u tudjem, a ne vidi balvan u svom oku.
Sami Zvezdasi znaju ko vise zasluzuje titulu ove godine i to nije nikakav smak sveta. Funkcioneri samo padaju i u njihovim ocima.

Ocajnicki pokusaji, zestoki napadi, ali ne treba ni citati sve sto dolazi s one strane brda, od nekih koji su vec podneli ostavku jer su njihovi promaseni stranci u 3 derbija 2 puta presli pola, prokockali prednost od 12-13 penala, nego da se usredimo na nas.

Um Caruje

pre 6 godina

Oglas za rukovodece mesto u SD Crvena Zvezda: Uslovi: Lice koje konkurise mora biti krivicno osudjivano ili makar abolirano a u najgorem slucaju da je na Poternici ( za falsifikovanje isprave- moze i doktorske diplome). Posebna znanja i vestine: Poznavanje do detalja svih gebelsovskih metoda a posebno optuzivanja drugih za ono sto smo mi.Lice mora biti odlican spin majstor, dobro zamenjivati teze i nikad ne priznavati cinjenice( npr. da je Partizan bolji). Pozeljno je da je lice rukovodilo u vise sekcija naseg SD ( npr. Vesic i Covic) i da je promenilo vise politickih stranaka metodom " kako ko dodje na vlast ti sa njim". Sifra "Kokeza"

vojnik

pre 6 godina

A reci ti nama ,koliko je penala u ove dve godine sudjeno protivnicima zvezde?Koliko je puta zvezda zavrsila utakmicu sa 10 igraca,i kada je neki igrac zvezde dobio crveni karton?Da nije zvezda mozda najbolji ferplay tim na svetu?Reci ti nama sta je sa golom koji ste dali iz gol auta na derbiju?Da li ti prijatelju znas da taj derbi niste izvukli taj bod na prevaru da bi partizan odmah posle poslednjeg derbija bio prvi?!Reci ti nama sta ste vi uradili sa tolikim novcem od sponzora Gasproma i JKP?Da li ti znas da je vas budzet kao budzet svih timova zajedno u super ligi uključujući i partizan?Reci ti nama kako se zove uplata 100.000 Eur na racun Radnickog iz Nisa 10 dana pre utakmice radnickog i partizana na ime duga koji dugujete 2 god. pa ga odjednom sad vracate?Da li cete i vi sa tim Radnickim da igrate do kraja prvenstva i kako ce taj Radnicki da igra protiv vas kada ste mu uplatili tih 100.000 eur u ovom trenutku?E prijatelju moj na koliko ti pitanja moras da odgovoris........

Borky

pre 6 godina

Pedeset komentara iste sadrzine samo malo drugacije forme a ni jedna ne odgovar ana tekst vec su to sve iste uvrede odnosno floskule.

Danilo

pre 6 godina

Posle dve godine najsramotnijeg suđenja koje je fudbal video, pored suđenja Dinamu u Hrvatskoj, desilo se čudo pa i Zvezda i Dinamo ostaju bez titule?!
I ovi iz Zvezde umesto da se zahvaljuju saborno premijeru na svemu što je urađeno za njih- jer pored duga od 50 miliona evra, oni i dalje dižu kredite i dovode strance, a nisu kao Rendžers vraćeni u 5. ligu?!- oni se bune i prozivaju!?
To je već istorija besčašća...

ccc?

pre 6 godina

Kako ga nije sramota. On mora da optuzuje jer je kriv i nesposoban da sve ono pretvori u titulu. Jasno je da to radi i Partizan ali vi ste nesposobni. Vama nije problem to sami sebi dajete golove, sto vam je sudjeno 11 penala a sezona nije zavrsena. A kada se setim prosle godine, kada Pizon nije hteo da sedi na klupi u mecu protiv OFK koji je vodio 2-0 u poluvremenu a onda u drugom primio 6 golova?? Pa covek ima ipak neki obraz, bio je veliko ime u fudbalu. Sramota coveka! I ovaj pljuje po drugima, nalazi razloge a sam je nesposoban kao njegov tim da do kraja ostane neporazen i osvoji titulu? Vi ste umetnici i maleri da to niste bili sposobni da postanete sampioni. Jos sve nije gotovo, velika je hajka i sve je moguce jos ova 3 kola ali ne optuzujte druge nego ste SAMI krivi. Sta ces kad jos ima boljih timova kao Partizan pa od njih gubite.

nesa80

pre 6 godina

iskukukali su da nam suspenduju stadion,da vidim da li ce da iskukaju i ta 3 boda da nam oduzme fss,sto bas 3 a sto ne 1 ili 2....sve u svemu placi mala placi,uzivam u vasoj kuknjavi,ja sam pre svega partizanovac a pritom sam musko a ovo sto vi radite je za zene i devojcice.ko kad muz ostavi zenu pa ce na sva usta da kokodace i sve sto joj je bilo dobro odjedanput nevalja.majkemi uzivam,ipak je partizan muski klub,ali nebrinite bice jos jedno punjenje u finalu kupa

deki

pre 6 godina

Ovaj šou koji je počeo sa Terzom , nastavljen preko direktora CZ , a sada ga pravdoljubivi Blaža dovodi do vrhunca , je bojim se samo postavljanje scene za ono što bi moglo da se dogodi na utakmicama Zvezde i Partizana u poslednja 3 kola. Ne bi još slavio titulu da sam na mestu navijača Partizana, jer mi se či ni da se ovde nešto sprema.Ne tražim alibi za eventualni kiks Partizana , ali ako se na njegovim utakmicama desi nešto smešno poput priče sa Srdjanom Obradovićem,onda šou dobija smisao . . .

auuu tuga od kluba

pre 6 godina

hahahah ovi iz Zvezde su poludeli hahaha znaci kad platimo neki tim oni vas pobede hahaha toliko o vasem kvalitetu... Nista platicemo i ove druge da vas dobiju do kraja prvenstva hahaj

milos

pre 6 godina

Ahahaha pa dokle vise da dajete vaznosti ovakvim? Namestali prvenstvo a nesposobni su i za to. Igraci polu-amateri, pa ne mogu uz obilatu pomoc sudija da pogode gol. Cim su spali s prvog mesta kukaju i optuzuju. Nikada, ali nikada nije na fudbalskim terenima vidjena kradja kakva je vidjena ove godine u korist Zvezde. To nece izbrisati ni to sto su drugi. Jos razne sumljive licnosti sa poternica se drznu da se obracaju javnosti i optuzuju gospodina kakav je Marko.

s t v

pre 6 godina

Sad lepo u CG Blažo, posle funkcije u CZ bi moćni Zeta ili Mogren sigurno poželeli ovakvog maga za sportskog direktora.
(gg3+, 11. maj 2017 13:54

Možda su to mali klubovi, ali svakako nisu velike budale pa da to urade.

fk saopštenje

pre 6 godina

Ajmo ko će sledeći da iza neko nebulozno saopštenje? Terza, Blažo, Ćović, Grof ajmo okrećemo krug! Opravdavaju nadimak FK Saopštenje, još iz vremena Vladana Lukića. Ipak doktor Terza ima priliku da nadmaši čak i vojvodu od Sopota.

Batko

pre 6 godina

Sad si se nasao ti pametan, a i Terzic i kompanija da pricate sta je bilo, kako je bilo i ostalo ???
Pa zasto niste pricali o tome pre mesec dana, pre 15 dana kada je bila halabuka, kada su ovde padali u trans objasnjavajuci nam kako smo "sve zatvorili do kraja", a kada se ispostavlja da nismo (sto jedan "mozak" obajsni da smo zatvorili, recimo protiv Čukaričkog prvu, ali ne i drugu utakmmicu) , e sada si ti dosao na "ideju" da to pricas ???

MUKA MI JE OD VAS ! I od ove balavurdije koje nema ni gram mozga i slavi . Sta slavi ??? Titulu ? Koja je razlika da li si je osvojio ili ne, kada i mi i oni ispadamo do prve polovine avgusta i onda opet "lokalna liga " ???
TOTALNO je svejedno da li si prvi, drugi, treci..."nabijanje" titula nemaa smisla , ako Zvezda igra (čuj "igra") kako igra, ako se mediokriteti poput Ruiza, Moučea i sličnih favorizuju umesto kamare domaćih igrača koji su , ako ne bolji, a onda istog "kvaliteta" kao oni, ako su nam uzdanice tima Lukovic sa "minus ubrzanjem" i slični..
Zamajavanje naroda, dok se masno kinta uzima na transferima i to je to...
A, vi se lozite, palite i jedni i drugi do sledeceg prvenstva, pa onda opet u krug...

lemi

pre 6 godina

Delije ajde saljite ove iz vase uprave sve na detaljan pregled u Lazu... I vas je sramota sta ovi pricaju. Tek sad vidimo ko nam vodi klubove. Tuga

vlajzi

pre 6 godina

Ja razumem ovog coveka! Uz sav lopovluk i svu kradju njegovog kluba, naso se neko ko bolje krade i od njih. I sad je on povredjen... :(

djraki

pre 6 godina

Dokle vise, da li su ovi ljudi iz Zvezdine uprave normalni, prekinite vise sa smisljanjem izgovora... Partizan je ove godine bolji od vas za klasu i tacka.

holdne

pre 6 godina

Jao ajde bre dosta vise! Da igramo neki fudbal pa da i stanu navijaci iza vas, ali ono je bre kriminal kako igramo cele sezone. Nisu ni jedni ni drugi cvecke, posebno ako gledamo ko je na vrhovima klubova tako da bolje da cute dok ne postanu standardni ucesnici nekog evropskog takmicenja!

Zlatko

pre 6 godina

Ispali ste glupi tako da nema sad kuknjave, jos ste neznalice. Cestitajte komsijama na kraju ako osvoje titulu. I prestanite vise da svadjate narod i da nas delite.

Dokle Više

pre 6 godina

Naravno neko drugi je kriv. CZV ima 15 puta više para koje dobija od države u odnosu na Partizan, podršku FSS na čijem čelu je bivši funkcioner CZV, sudijske organizacije na čijem čelu je bivši funkcioner CZV (Mrakić), u derbijima se kontinuirano prave greške u korist CZV, dajete golove u derbijima iz golauta, dosuđeno vam je 12 penala do sada u sezoni i opet je neko drugi kriv. Platili ste Brunovickog skoro milion evra, a nije odigrao ni jednu utakmicu za CZV, Pankov plaćen 300 000 evra, a odigrao 6 minuta ove sezone, imate 98% promašaja u kupovini igrača i to je kriv verovatno Partizan ili Tole. Skupo ste platili Ruiza, Lukovića, Orlandića, Moučea, Fibela, Vukajliju, Srnića, Vereda, Bruno Matosa, Rendulića, Parkera, Sikimića, Mbođija, Salamija, Li Adija, pa Onjilo, Arujo, Roberts, Babalj, Garido, Dauda, Pačeko, Asamoa, Mezenga, Kadu, Savio itd..i ko sve ne, a ti igrači nisu dali nikakav ili skoro nikakav doprinos CZV. Zvezdi će krenuti na bolje kada budu shvatili da su isključivi krivci u njihovim redovima, kada budu prestali da bacaju pare na sumnjive strane igrače i kada budu počeli iz svoje škole da proizvode kvalitene igrače.

Савамала

pre 6 godina

Ко је овај медиокритет?! Чиме је овај овек завреднео оволики простор у медијима? Наиме, да клевеће, вређа и искривљује стварност може свако, али када се баци поглед на CV и када се обрати пажња на минули рад, тек тада речи добијају на значењу. Код овог господина CV не постоји, а минули рад није вредан пажње. Путуј игумане и за Партизам не брини...

bulls

pre 6 godina

a sad ste se setili nikolica i kazne i svega...dok je bilo 12 bodova prednosti, svi ste cutali i smejali se...zasto to nije pomenuto onog trenutka kad je nikolic dosao...

Veselo

pre 6 godina

Gosp.Sportski direktore zasto vam je uvek kriv neko drugi.Kakvu ste vi ulogu imali u praljenju tima i dovodjenju ovih silnih pojacanja sa kojim cemo kako rekoste biti prvaci najmanje 5 godina.Hoce li ikad Delije shvatiti da nemamo tim da igramo lose i da smo izgubili derbije.Ne neko drugi ce biti kriv samo nece nasi.Tako se ne pomaze Zvezdi podrzavamo sve ove neznalice koje su za 3 gidine napravili ekipu koja samo za njih igra dobro.Gospodo MOJE DELIJE igramo lose nemamo tim.

Урош

pre 6 godina

Ови вређају здрав разум нормалних људи, и нормалних навијача! Ова њихова саопштења су на нивоу деце из основне школе, и полако прерастају у болест!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ako si dao otkaz....pravac biro....sta sad pricas....kasno je...dok ste imali bodovnu prednost niko nije ni cuo za teba....sad vas sve doktor gura da dajete izjave koje je on pisao...dobro, neko mu je napisao....jer on je doktor a ne pisac...

Navijac

pre 6 godina

Blazo, to da se pozivaju igraci iz drugih klubova protiv kojih se igra za nekoliko dana, je recapt aboliranog, on NAJBOLJE zna kako se to radi, pa je ocigledno da si promasio metu.

zola

pre 6 godina

Beze svi posto im je ispala i zadnja slamka jer ce uskoro da se obelodani da dug nije 37m nego puta 2 a uz to pocinje da se odmotava klupko.

vegetarijanska snicla

pre 6 godina

ma kako je samo podelio odgovornost, krenuse mi suze na oci. ne znam da li i vi osecate kako zraci moral na sve strane.

Влада

pre 6 godina

Ох, аман људи из Звезде и Партизана схватите већ једном да сви знамо ko сте а проблем је што ви осећате потпуну слободу да се оптужујете ко је гори.

Још горе је што се сви други воде вашим примером али немају интереса или петлју да вам помрсе рачуне.

И тако сте сви заједно за 25 година довели фудбал од такмичења ко ће чешће презимити у Европи на ниво блата из ког нико не жели да га извуче јер "боже мој па овај систем је сасвим прихватљив", тј. "Ја не знам зашто се они буне, па то је так нормално!".

абв

pre 6 godina

Како да се не доводе у питање пенали и црвени картони против Звезде, свако ко једном погледа утакмицу против Војводине а да има имало мозга видеће све.

prezir i gadjenje

pre 6 godina

Znate li gde je ovde komika i otkuda ovolika nervoza? Prava je zabava citati saopstenja kojima se TEK SADA, mesecima i godinama posle navodnih nepravilnosti (Nikolic, Radonjic) pokusava ucariti izgubljeno. Kada? Posle zasluzenog poraza od Vozdovca. Eeej, posle ZASLUZENOG poraza od Vozdovca!

Srdjan

pre 6 godina

Vojnik si Zvezde ? Ahahahaha. Koji demagozi, majko moja. Dok navijači žive za Zvezdu, ovi žive od Zvezde, ili bolje rečeno na račun Zvezde, kao paraziti. Sistem im to omogućava. A svoju nesposobnost pokušavaju nevešto da zamaskiraju napadima na druge.

Dragi

pre 6 godina

Saslušajte vi vašeg beka Anđelkovića, ai ostatak odbrane, koja je ličila na šuplji sir. Po vama je sve bilo idealno i legalno za ovih skoro 2 godine, a čim ste izgubili prvo mesto, sada je sve nelegalno.
Da, ovaj šampionat, kao i prethodni, je nelegalan, a više zahvaljujući vama, jer se stalno busate da ste najveći klub, nego vašim komšijama.

marsal

pre 6 godina

Cemu rasprava? Ko laze? Pa to je bar lako utvrditi. Ako je neko igrao makar sekund bez propisne registracije znaju se posledice, ako nije, cemu podmetanje? Ako je trener imao kaznu a nije je odradio, opet se zna kazna, ukoliko nema zvanicnu odluku suda ili fudbalskog saveza da je prvobitna odluka ponistena ili preinacena. Ukoliko se ispostavi da je bilo sta od navedenog tacno, bolje da ne presudjuje Uegina administracija, bilo bi drakonski. Ukoliko se ispostavi da nije tacno, onda gospodinu Raosavljevicu zabraniti bilo kakvu funkciju u sportu.