Četvrtak, 27.04.2017.

18:15

Mesi: Samo sam jednom igraču tražio dres

Zvezda Barselone Lionel Mesi je igrač zbog čijeg se dresa svađaju protivnički igrači, a Argentinac je otkrio da je samo jednom fudbaleru tražio dres.

Izvor: SM

Mesi: Samo sam jednom igraèu tražio dres IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Lazar

pre 6 godina

@pedja Lizarazu je jednom rekao da je Mesi najobicniji covek na svetu, sa obicnim navikama, skroman, posvecen porodici. Njega ne zanima da bude harizmatican, i ima pravo. Covek je najbolji, a reci da ga vole samo zato sto navijaju za Barsu je smesno, znam mnoge koji ga vole a ne mogu da smisle Barselonu. Mesi je vise od igre.

The One

pre 6 godina

Ne kapiram mrznju prema najboljem, decku koji zna dnk fudbala, igra sa strascu, dokazuje godinama ko je i sta je.. Mesi je jedan jedini.

Taрми

pre 6 godina

Да је меси играо 80-их година , дао би 2000 голова у каријери..Једноставно класа више , у односу на старе легенде! Зизу да шта зна , тражио би му дрес после задњег класика, да обрадује ђецу..

vince carter

pre 6 godina

Ja cu samo pitati ako je barselona bila u stanju da pobedi real u madridu sa 4:0 bez mesija koji je usao posle treceg gola ili da osvoji ls 2006 bez istog,za 2009tu je odlucio Overbo realno..koliko bi gola za takvu barselonu dao Brazilski Ronaldo ako je sa 19 godina dao 47 i koliko bi imao bravura u konstantnom posedu lopte od 70 posto kroz karijeru a znate sta je radio i bez toga. Povrsa uporedjivanja,zasto bi se poredili Mesi i Zidan,kao mesi prevazisao Zidana a zizu je bio u stanju da prijemom izbaci cetri protivnika iz igre i osvojio je apsolutno sve,Maldini je trajao 25 godina!!! Uostalom i spanija je osvojila sve istim sistemom i skoro istim igracima,sto govori vise od reci. Maradona nikada nije imao takve saigrace i sistem,plus danasnji sistem treninga i sa druge strane Messi 80tih ne bi imao ni trunke danasnjih uslova.

pedja

pre 6 godina

Neosporno jedan od najvecih, sigurno medju prvih pet, Ronaldo pored njega izgleda kao fizikalac. Medjutim nema ni trunku harizme, za njega navijas samo ako volis Barsu. Ostali velikani su ujedinjavali navijace ostalih klubava a ovu dvojicu trenutno najboljih, vole samo navijaci Barse ili Reala.

Jorgandžija

pre 6 godina

a zidan je samo od jednog fudbalera tražio dres pa pogodite verovali ili ne od igora duljaja.
(dobro je ali bogu hvala nece dugo, 27. april 2017 21:36)
Za Duljaja je Zizu rekao da je najbolji igrač koji ga je čuvao

Pera

pre 6 godina

Kao neko ko je gledao i Maradonu i Zidana i ko gleda danas Mesija a potpuno sam nepristrasan i neobojen bilo čijim bojama mogu reći da je Maradona bio fenomenalan igrač, Zidan takodje naravno kao i da su sva trojca majstori fudbala ali ono šta Mesija stavlja iznad svih koji su nekad i koji danas igraju fudbalje KONTINUITET igre. Dragi moji, ma za koga vi navijali ne zaboravite da ovaj dečko već punih 10 i više godina igra u kontinuitetu ali ne nekom običnom već VRHUNSKOM kontinuitetu! Svako objektivan i sa dovoljno godina reći će vam isto....bilo je i talenata, bilo je i vrhunskih igrača ali niko i nikad skoro od početka karijere nije imao takav kontinuirano visoki kvalitet svoje igre i upravo to Mesija čini najboljim igračem svih vremena a sve ostalo su tek pusta i bespotrebna prepucavanja jer ovo su suve činjenice.

Atletista

pre 6 godina

Mesi jeste jedan od najvećih igrača ikada ali izuzetno mi je krivo što igrači na drugim pozicijama su potcenjeni a isto toliko utiču na igru(možda čak i više) koliko i napadači...Buffon,Pirlo,Maldini,Xavi,Iniesta...

mile delija

pre 6 godina

zizu je bio paklen,o ukusima se ne raspravlja,a brojke su najveca glupost,za mene je najatraktivniji igrac koga sam gledao Ronaldinjo,mislim da niko nije imao taj stil kao ovaj carobnjak,to je bila lakoca fudbala...

Tiberije

pre 6 godina

Zidan je uz Maradonu i Pelea najbolji igrač svih vremena. Razlog je taj sto je uvek odlučivao finala i bio najbolji kada je najpotrebnije. Mesi je izgubio 3 finala tako da će ga to obeležiti više nego sve sto ne osvojio. Jednostavno nije lider. Izuzetan igrač ali mu nedostaje to da zablista kada je najpotrebniji. Nije se video protiv Nemaca u finalu, za razliku od njega Maradona ga je odlucio asistencijom Burucagi i navlacenju celog veznog i odbrambenog reda Nemaca u toj akciji

goran

pre 6 godina

Mesi ne može u istu rečenicu sa Zidanom, debelim Ronaldom i Ronaldinjom. U odnosu na ovu trojicu je običan trkač i fizikalac. Mesiju zapravo mala visina i nisko težište omogućuju da proturi loptu pored protivničkog igrača i nastavi da juri za njom u različitim pravcima. Na tome je on sveo celu svoju karijeru. Nema tu ni D od driblinga...

Ovo

pre 6 godina

Govori o tome na koga se Mesi ugledao kao mlad igrac.Ono sto je radio Zidan na terenu je bila magija .Sigurno spada u top 10 najboljih igraca u istoriji .

Suva istina

pre 6 godina

Alo , nisam navijac reala da napadate tako neistomisljenike, primera radi cisto, kad bi sad igrala Argentina u najjacem sastavu sa Messijem naravno, protiv Francuske i Zinedin Zidana videli bi sta znaci classa i kako se kontrolise lopta na sredini terena i diktira tempo, Zidan nije igrao konstantno dobro?Pa ko je onda? Covek 2006-te u finale ulazi sa francuskom i ubedljivo je najbolji igrac svetskog prvenstva a ima 35 godinaaa?Jel vam jasno to 35 godina?Pa cak i Messi vam izjavio ovde da je jedino Zidanov dress trazio? I? sta sad ?Jel messi ne zna ko mu je idol?Zidan je gospodin fudbala ono sto je on umeo da uradi to Messi i Ronaldo ne mogu ni da skapiraju za 1000 zivota...Elem te 2006-te Izbacuje brazil u najjacem sastavu plus spaniju sa Xavijem i Inijestom itd...Zidan resava sve te utakmice o 1998 da ne pricam ili 2000-te sta je radio...Nego vi ste deca koja fudbal gledaju na osnovu golova i statistike...Pa tog Messija je Nemacka pregazila 4:0 da ne pricam dalje, shvatili su poentu normalni ljudi.

Lala na kvadrat

pre 7 godina

Bez ikakve navijacke konotacije, od svih igraca koje sam gledao po meni su najbolji Zuba, Zidan i Ronaldinjo. Mesi je vrhunski, ali nikada nisam ukljucio TV da bih njega gledao.

the truth

pre 7 godina

Messi prevazisao Zidana za nivo? Rodjace IQ 63? Messi je klasa vanserijska, koja se radja jednom u 15 godina. Ali bolji od Zidana? Nope!! Zidan je najveci pobjednik koga sam gledao, plus je bio najveci majstor.

nik.

pre 6 godina

Koliko je titula osvojio Zidan u Realu koji je na papiru u periodu 2003-2006/7 bio jači nego Messijeva Barsa? Igrao je u timu sa Figom, Jerom, Elgerom, Roberto Karlosom, Gutijem, Raulom, Ronaldom Nazariom, Bekamom. .. Jedna LS i to je to? Sa Juveom ništa... Reprezentacija u kojoj igra najbolji Anri, Trejzege, Tiram, Desay,Žili... Daleko je od slabe kakvom ste je ovde opisali... Nema sumnje da je Zizu medju 5-6 najboljih ikada, ali Messi je u top 3 pre svega zbog konstantnosti, on je od 2008 10 godina u izboru za zlatnu loptu.... Mislim da je po individualnim i ekipnim titulama prestigao Zidana..

Amerikanac

pre 7 godina

@
Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.

adriano_galliani

pre 7 godina

ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!
(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Француска без Зидана на СП 2002. испала из групе. Он се након Еура 2004 заправо повукао али је морао да се врати јер се Француска распадала и претила је опасност да испадну већ у квалификацијама а онда их гурао до финала СП-а 2006. против Италије у својој 35. години и био најбољи играч на турниру.

Једино што га ја нисам волео још од 1998. када се нешто догодило Роналду а ни на Еуру 2000. ми није био омиљени (чувени сукоб са Абелом Ксавијаром и општа драма), још мени као навијачу Италије. Али ни за тренутак нисам морао да размишљам о томе о каквом се играчу ради, уметник на терену. Меси му јесте близу по том утицај на игру али је велика разлика у менталитету, Зидан је шампион а Меси серијски губитник и то уопште није случајно. Идеалан тренер за Месија би био Ханс Флоп из Лузерпула, ево он изгуби пет финала узастопно.. Dream team!

Dexter

pre 7 godina

Koji Mesi ono sto je Ronaldo Fenomeno radio na terenu,to Mesi viseo samo na video igrici.
(Luca Brasi, 27. april 2017 19:55)

Zavisi kome je koliko Mesi komplexe nabio. Tebi je isuvise

Krle

pre 7 godina

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.
(Amerikanac, 27. april 2017 20:17)

Maldini, Toti... itd itd nisu veliki igraci, to ocea da kazes? Ladno ti rece da cela ekipa igra za Mesija i ostade ziv. A fazon da nije Mesi u barsi oni bi imali jednu LS. Kontam da si mnogo propatio u nedelju. I da, od svih liga drugih koje postoje Mesi je bas tu englesku najvise silovao.

Oklagija

pre 7 godina

Porediti Mojsija i neke ranije legende...Maradonu,Krojfa,Gerda,Ronalda(zubu),Ronaldinja...SULUDO!!!
Nekada se igrao sporiji fudbal,za saku DEM-a ili ? ali pre svega za publiku a sada mnogo brze za dzakove € ili ? gde je publika na ko zna kom mestu...

Pass

pre 7 godina

Covek koji je u nedelju razmonirao Real Madrid na delove, niko nikada sam nece unistiti Real na onaj nacin kao sto je Mesi u nedelju.
(Lukas, 27. april 2017 19:26) svaka mu cast, ali ne bih rekao da je sam, Ter Stegen postavio rekord el klasika od 12 odbrana. A i seti se Ronaldinja, kad mu je aplaudirao Bernabeu.

Miki

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Ono sto Mesi uradi na jednoj utakmici Zidanu je trebalo pola godine, i jadno je sto stavljas padavicara penalda u isti kos sa Mesijem, to pokazuje koliko se razumes u fudbal.

asterix

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

suva istina

pre 7 godina

Pa naravno kad si ga gledao, na SP ili EP kako dominira, niko nije cinio saigrace boljim nego sto jesu, kao Zidan...Pogledajte kako je vuko svati put Francusku, po tome se i vidi ko je kakav igrac...Messi i Ronaldo svakako jesu gol masine i jedni od najboljih svih vremena, ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!

zizu

pre 7 godina

Odvratno arogantna izjava od sigurno najboljeg igraca danasnjice koji ima harizmu grabulja.
(Jo, 27. april 2017 18:30)

Mesi arogantan? hahahahah

nekada je bio fudbal danas to nije

pre 7 godina

Mozda cu malo da preteram ali samo mozda,po meni rame uz rame sa najvecima Pele,Diego i Zizu,bogovi,pa onda velicanstveni Krojf,Zuba,Kajzer,Puskas itd

Prola zidan prolazi noc

pre 7 godina

Sva sreca da mozemo fudbal da gledamo na tv-u.Zamislite da zivimo u vremenu radio prenosa, ne bi bilo moguce opisati recima ono sto mesi radi na terenu.

Djumbir

pre 7 godina

To dok je bio klinac i kad su igrali onaj kup protiv Juventusa kada je mleo Nedveda i ekipu nisu znali sta ih je snaslo, Mesi je odavno prevazisao nivo Zidana.

zizu

pre 7 godina

Odvratno arogantna izjava od sigurno najboljeg igraca danasnjice koji ima harizmu grabulja.
(Jo, 27. april 2017 18:30)

Mesi arogantan? hahahahah

Pass

pre 7 godina

Covek koji je u nedelju razmonirao Real Madrid na delove, niko nikada sam nece unistiti Real na onaj nacin kao sto je Mesi u nedelju.
(Lukas, 27. april 2017 19:26) svaka mu cast, ali ne bih rekao da je sam, Ter Stegen postavio rekord el klasika od 12 odbrana. A i seti se Ronaldinja, kad mu je aplaudirao Bernabeu.

suva istina

pre 7 godina

Pa naravno kad si ga gledao, na SP ili EP kako dominira, niko nije cinio saigrace boljim nego sto jesu, kao Zidan...Pogledajte kako je vuko svati put Francusku, po tome se i vidi ko je kakav igrac...Messi i Ronaldo svakako jesu gol masine i jedni od najboljih svih vremena, ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!

asterix

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

Pera

pre 6 godina

Kao neko ko je gledao i Maradonu i Zidana i ko gleda danas Mesija a potpuno sam nepristrasan i neobojen bilo čijim bojama mogu reći da je Maradona bio fenomenalan igrač, Zidan takodje naravno kao i da su sva trojca majstori fudbala ali ono šta Mesija stavlja iznad svih koji su nekad i koji danas igraju fudbalje KONTINUITET igre. Dragi moji, ma za koga vi navijali ne zaboravite da ovaj dečko već punih 10 i više godina igra u kontinuitetu ali ne nekom običnom već VRHUNSKOM kontinuitetu! Svako objektivan i sa dovoljno godina reći će vam isto....bilo je i talenata, bilo je i vrhunskih igrača ali niko i nikad skoro od početka karijere nije imao takav kontinuirano visoki kvalitet svoje igre i upravo to Mesija čini najboljim igračem svih vremena a sve ostalo su tek pusta i bespotrebna prepucavanja jer ovo su suve činjenice.

Jorgandžija

pre 6 godina

a zidan je samo od jednog fudbalera tražio dres pa pogodite verovali ili ne od igora duljaja.
(dobro je ali bogu hvala nece dugo, 27. april 2017 21:36)
Za Duljaja je Zizu rekao da je najbolji igrač koji ga je čuvao

Prola zidan prolazi noc

pre 7 godina

Sva sreca da mozemo fudbal da gledamo na tv-u.Zamislite da zivimo u vremenu radio prenosa, ne bi bilo moguce opisati recima ono sto mesi radi na terenu.

mile delija

pre 6 godina

zizu je bio paklen,o ukusima se ne raspravlja,a brojke su najveca glupost,za mene je najatraktivniji igrac koga sam gledao Ronaldinjo,mislim da niko nije imao taj stil kao ovaj carobnjak,to je bila lakoca fudbala...

Krle

pre 7 godina

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.
(Amerikanac, 27. april 2017 20:17)

Maldini, Toti... itd itd nisu veliki igraci, to ocea da kazes? Ladno ti rece da cela ekipa igra za Mesija i ostade ziv. A fazon da nije Mesi u barsi oni bi imali jednu LS. Kontam da si mnogo propatio u nedelju. I da, od svih liga drugih koje postoje Mesi je bas tu englesku najvise silovao.

Ovo

pre 6 godina

Govori o tome na koga se Mesi ugledao kao mlad igrac.Ono sto je radio Zidan na terenu je bila magija .Sigurno spada u top 10 najboljih igraca u istoriji .

Suva istina

pre 6 godina

Alo , nisam navijac reala da napadate tako neistomisljenike, primera radi cisto, kad bi sad igrala Argentina u najjacem sastavu sa Messijem naravno, protiv Francuske i Zinedin Zidana videli bi sta znaci classa i kako se kontrolise lopta na sredini terena i diktira tempo, Zidan nije igrao konstantno dobro?Pa ko je onda? Covek 2006-te u finale ulazi sa francuskom i ubedljivo je najbolji igrac svetskog prvenstva a ima 35 godinaaa?Jel vam jasno to 35 godina?Pa cak i Messi vam izjavio ovde da je jedino Zidanov dress trazio? I? sta sad ?Jel messi ne zna ko mu je idol?Zidan je gospodin fudbala ono sto je on umeo da uradi to Messi i Ronaldo ne mogu ni da skapiraju za 1000 zivota...Elem te 2006-te Izbacuje brazil u najjacem sastavu plus spaniju sa Xavijem i Inijestom itd...Zidan resava sve te utakmice o 1998 da ne pricam ili 2000-te sta je radio...Nego vi ste deca koja fudbal gledaju na osnovu golova i statistike...Pa tog Messija je Nemacka pregazila 4:0 da ne pricam dalje, shvatili su poentu normalni ljudi.

Djumbir

pre 7 godina

To dok je bio klinac i kad su igrali onaj kup protiv Juventusa kada je mleo Nedveda i ekipu nisu znali sta ih je snaslo, Mesi je odavno prevazisao nivo Zidana.

pedja

pre 6 godina

Neosporno jedan od najvecih, sigurno medju prvih pet, Ronaldo pored njega izgleda kao fizikalac. Medjutim nema ni trunku harizme, za njega navijas samo ako volis Barsu. Ostali velikani su ujedinjavali navijace ostalih klubava a ovu dvojicu trenutno najboljih, vole samo navijaci Barse ili Reala.

nik.

pre 6 godina

Koliko je titula osvojio Zidan u Realu koji je na papiru u periodu 2003-2006/7 bio jači nego Messijeva Barsa? Igrao je u timu sa Figom, Jerom, Elgerom, Roberto Karlosom, Gutijem, Raulom, Ronaldom Nazariom, Bekamom. .. Jedna LS i to je to? Sa Juveom ništa... Reprezentacija u kojoj igra najbolji Anri, Trejzege, Tiram, Desay,Žili... Daleko je od slabe kakvom ste je ovde opisali... Nema sumnje da je Zizu medju 5-6 najboljih ikada, ali Messi je u top 3 pre svega zbog konstantnosti, on je od 2008 10 godina u izboru za zlatnu loptu.... Mislim da je po individualnim i ekipnim titulama prestigao Zidana..

Dexter

pre 7 godina

Koji Mesi ono sto je Ronaldo Fenomeno radio na terenu,to Mesi viseo samo na video igrici.
(Luca Brasi, 27. april 2017 19:55)

Zavisi kome je koliko Mesi komplexe nabio. Tebi je isuvise

Lala na kvadrat

pre 7 godina

Bez ikakve navijacke konotacije, od svih igraca koje sam gledao po meni su najbolji Zuba, Zidan i Ronaldinjo. Mesi je vrhunski, ali nikada nisam ukljucio TV da bih njega gledao.

Oklagija

pre 7 godina

Porediti Mojsija i neke ranije legende...Maradonu,Krojfa,Gerda,Ronalda(zubu),Ronaldinja...SULUDO!!!
Nekada se igrao sporiji fudbal,za saku DEM-a ili ? ali pre svega za publiku a sada mnogo brze za dzakove € ili ? gde je publika na ko zna kom mestu...

the truth

pre 7 godina

Messi prevazisao Zidana za nivo? Rodjace IQ 63? Messi je klasa vanserijska, koja se radja jednom u 15 godina. Ali bolji od Zidana? Nope!! Zidan je najveci pobjednik koga sam gledao, plus je bio najveci majstor.

Miki

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Ono sto Mesi uradi na jednoj utakmici Zidanu je trebalo pola godine, i jadno je sto stavljas padavicara penalda u isti kos sa Mesijem, to pokazuje koliko se razumes u fudbal.

Atletista

pre 6 godina

Mesi jeste jedan od najvećih igrača ikada ali izuzetno mi je krivo što igrači na drugim pozicijama su potcenjeni a isto toliko utiču na igru(možda čak i više) koliko i napadači...Buffon,Pirlo,Maldini,Xavi,Iniesta...

Tiberije

pre 6 godina

Zidan je uz Maradonu i Pelea najbolji igrač svih vremena. Razlog je taj sto je uvek odlučivao finala i bio najbolji kada je najpotrebnije. Mesi je izgubio 3 finala tako da će ga to obeležiti više nego sve sto ne osvojio. Jednostavno nije lider. Izuzetan igrač ali mu nedostaje to da zablista kada je najpotrebniji. Nije se video protiv Nemaca u finalu, za razliku od njega Maradona ga je odlucio asistencijom Burucagi i navlacenju celog veznog i odbrambenog reda Nemaca u toj akciji

goran

pre 6 godina

Mesi ne može u istu rečenicu sa Zidanom, debelim Ronaldom i Ronaldinjom. U odnosu na ovu trojicu je običan trkač i fizikalac. Mesiju zapravo mala visina i nisko težište omogućuju da proturi loptu pored protivničkog igrača i nastavi da juri za njom u različitim pravcima. Na tome je on sveo celu svoju karijeru. Nema tu ni D od driblinga...

adriano_galliani

pre 7 godina

ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!
(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Француска без Зидана на СП 2002. испала из групе. Он се након Еура 2004 заправо повукао али је морао да се врати јер се Француска распадала и претила је опасност да испадну већ у квалификацијама а онда их гурао до финала СП-а 2006. против Италије у својој 35. години и био најбољи играч на турниру.

Једино што га ја нисам волео још од 1998. када се нешто догодило Роналду а ни на Еуру 2000. ми није био омиљени (чувени сукоб са Абелом Ксавијаром и општа драма), још мени као навијачу Италије. Али ни за тренутак нисам морао да размишљам о томе о каквом се играчу ради, уметник на терену. Меси му јесте близу по том утицај на игру али је велика разлика у менталитету, Зидан је шампион а Меси серијски губитник и то уопште није случајно. Идеалан тренер за Месија би био Ханс Флоп из Лузерпула, ево он изгуби пет финала узастопно.. Dream team!

nekada je bio fudbal danas to nije

pre 7 godina

Mozda cu malo da preteram ali samo mozda,po meni rame uz rame sa najvecima Pele,Diego i Zizu,bogovi,pa onda velicanstveni Krojf,Zuba,Kajzer,Puskas itd

Amerikanac

pre 7 godina

@
Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.

The One

pre 6 godina

Ne kapiram mrznju prema najboljem, decku koji zna dnk fudbala, igra sa strascu, dokazuje godinama ko je i sta je.. Mesi je jedan jedini.

vince carter

pre 6 godina

Ja cu samo pitati ako je barselona bila u stanju da pobedi real u madridu sa 4:0 bez mesija koji je usao posle treceg gola ili da osvoji ls 2006 bez istog,za 2009tu je odlucio Overbo realno..koliko bi gola za takvu barselonu dao Brazilski Ronaldo ako je sa 19 godina dao 47 i koliko bi imao bravura u konstantnom posedu lopte od 70 posto kroz karijeru a znate sta je radio i bez toga. Povrsa uporedjivanja,zasto bi se poredili Mesi i Zidan,kao mesi prevazisao Zidana a zizu je bio u stanju da prijemom izbaci cetri protivnika iz igre i osvojio je apsolutno sve,Maldini je trajao 25 godina!!! Uostalom i spanija je osvojila sve istim sistemom i skoro istim igracima,sto govori vise od reci. Maradona nikada nije imao takve saigrace i sistem,plus danasnji sistem treninga i sa druge strane Messi 80tih ne bi imao ni trunke danasnjih uslova.

Taрми

pre 6 godina

Да је меси играо 80-их година , дао би 2000 голова у каријери..Једноставно класа више , у односу на старе легенде! Зизу да шта зна , тражио би му дрес после задњег класика, да обрадује ђецу..

Lazar

pre 6 godina

@pedja Lizarazu je jednom rekao da je Mesi najobicniji covek na svetu, sa obicnim navikama, skroman, posvecen porodici. Njega ne zanima da bude harizmatican, i ima pravo. Covek je najbolji, a reci da ga vole samo zato sto navijaju za Barsu je smesno, znam mnoge koji ga vole a ne mogu da smisle Barselonu. Mesi je vise od igre.

goran

pre 6 godina

Mesi ne može u istu rečenicu sa Zidanom, debelim Ronaldom i Ronaldinjom. U odnosu na ovu trojicu je običan trkač i fizikalac. Mesiju zapravo mala visina i nisko težište omogućuju da proturi loptu pored protivničkog igrača i nastavi da juri za njom u različitim pravcima. Na tome je on sveo celu svoju karijeru. Nema tu ni D od driblinga...

suva istina

pre 7 godina

Pa naravno kad si ga gledao, na SP ili EP kako dominira, niko nije cinio saigrace boljim nego sto jesu, kao Zidan...Pogledajte kako je vuko svati put Francusku, po tome se i vidi ko je kakav igrac...Messi i Ronaldo svakako jesu gol masine i jedni od najboljih svih vremena, ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!

adriano_galliani

pre 7 godina

ali ono sto je Zidan radio za reprezentaciju oni nikad nisu, niti ce ikada moci...ovo sto sam rekao razume svako ko je malo stariji i ko se razume u fudbal..Bog na nebu Zinedin Zidan na sredini terena!
(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Француска без Зидана на СП 2002. испала из групе. Он се након Еура 2004 заправо повукао али је морао да се врати јер се Француска распадала и претила је опасност да испадну већ у квалификацијама а онда их гурао до финала СП-а 2006. против Италије у својој 35. години и био најбољи играч на турниру.

Једино што га ја нисам волео још од 1998. када се нешто догодило Роналду а ни на Еуру 2000. ми није био омиљени (чувени сукоб са Абелом Ксавијаром и општа драма), још мени као навијачу Италије. Али ни за тренутак нисам морао да размишљам о томе о каквом се играчу ради, уметник на терену. Меси му јесте близу по том утицај на игру али је велика разлика у менталитету, Зидан је шампион а Меси серијски губитник и то уопште није случајно. Идеалан тренер за Месија би био Ханс Флоп из Лузерпула, ево он изгуби пет финала узастопно.. Dream team!

Amerikanac

pre 7 godina

@
Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.

Miki

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Ono sto Mesi uradi na jednoj utakmici Zidanu je trebalo pola godine, i jadno je sto stavljas padavicara penalda u isti kos sa Mesijem, to pokazuje koliko se razumes u fudbal.

the truth

pre 7 godina

Messi prevazisao Zidana za nivo? Rodjace IQ 63? Messi je klasa vanserijska, koja se radja jednom u 15 godina. Ali bolji od Zidana? Nope!! Zidan je najveci pobjednik koga sam gledao, plus je bio najveci majstor.

zizu

pre 7 godina

Odvratno arogantna izjava od sigurno najboljeg igraca danasnjice koji ima harizmu grabulja.
(Jo, 27. april 2017 18:30)

Mesi arogantan? hahahahah

Djumbir

pre 7 godina

To dok je bio klinac i kad su igrali onaj kup protiv Juventusa kada je mleo Nedveda i ekipu nisu znali sta ih je snaslo, Mesi je odavno prevazisao nivo Zidana.

Lala na kvadrat

pre 7 godina

Bez ikakve navijacke konotacije, od svih igraca koje sam gledao po meni su najbolji Zuba, Zidan i Ronaldinjo. Mesi je vrhunski, ali nikada nisam ukljucio TV da bih njega gledao.

nik.

pre 6 godina

Koliko je titula osvojio Zidan u Realu koji je na papiru u periodu 2003-2006/7 bio jači nego Messijeva Barsa? Igrao je u timu sa Figom, Jerom, Elgerom, Roberto Karlosom, Gutijem, Raulom, Ronaldom Nazariom, Bekamom. .. Jedna LS i to je to? Sa Juveom ništa... Reprezentacija u kojoj igra najbolji Anri, Trejzege, Tiram, Desay,Žili... Daleko je od slabe kakvom ste je ovde opisali... Nema sumnje da je Zizu medju 5-6 najboljih ikada, ali Messi je u top 3 pre svega zbog konstantnosti, on je od 2008 10 godina u izboru za zlatnu loptu.... Mislim da je po individualnim i ekipnim titulama prestigao Zidana..

Suva istina

pre 6 godina

Alo , nisam navijac reala da napadate tako neistomisljenike, primera radi cisto, kad bi sad igrala Argentina u najjacem sastavu sa Messijem naravno, protiv Francuske i Zinedin Zidana videli bi sta znaci classa i kako se kontrolise lopta na sredini terena i diktira tempo, Zidan nije igrao konstantno dobro?Pa ko je onda? Covek 2006-te u finale ulazi sa francuskom i ubedljivo je najbolji igrac svetskog prvenstva a ima 35 godinaaa?Jel vam jasno to 35 godina?Pa cak i Messi vam izjavio ovde da je jedino Zidanov dress trazio? I? sta sad ?Jel messi ne zna ko mu je idol?Zidan je gospodin fudbala ono sto je on umeo da uradi to Messi i Ronaldo ne mogu ni da skapiraju za 1000 zivota...Elem te 2006-te Izbacuje brazil u najjacem sastavu plus spaniju sa Xavijem i Inijestom itd...Zidan resava sve te utakmice o 1998 da ne pricam ili 2000-te sta je radio...Nego vi ste deca koja fudbal gledaju na osnovu golova i statistike...Pa tog Messija je Nemacka pregazila 4:0 da ne pricam dalje, shvatili su poentu normalni ljudi.

Tiberije

pre 6 godina

Zidan je uz Maradonu i Pelea najbolji igrač svih vremena. Razlog je taj sto je uvek odlučivao finala i bio najbolji kada je najpotrebnije. Mesi je izgubio 3 finala tako da će ga to obeležiti više nego sve sto ne osvojio. Jednostavno nije lider. Izuzetan igrač ali mu nedostaje to da zablista kada je najpotrebniji. Nije se video protiv Nemaca u finalu, za razliku od njega Maradona ga je odlucio asistencijom Burucagi i navlacenju celog veznog i odbrambenog reda Nemaca u toj akciji

Pera

pre 6 godina

Kao neko ko je gledao i Maradonu i Zidana i ko gleda danas Mesija a potpuno sam nepristrasan i neobojen bilo čijim bojama mogu reći da je Maradona bio fenomenalan igrač, Zidan takodje naravno kao i da su sva trojca majstori fudbala ali ono šta Mesija stavlja iznad svih koji su nekad i koji danas igraju fudbalje KONTINUITET igre. Dragi moji, ma za koga vi navijali ne zaboravite da ovaj dečko već punih 10 i više godina igra u kontinuitetu ali ne nekom običnom već VRHUNSKOM kontinuitetu! Svako objektivan i sa dovoljno godina reći će vam isto....bilo je i talenata, bilo je i vrhunskih igrača ali niko i nikad skoro od početka karijere nije imao takav kontinuirano visoki kvalitet svoje igre i upravo to Mesija čini najboljim igračem svih vremena a sve ostalo su tek pusta i bespotrebna prepucavanja jer ovo su suve činjenice.

pedja

pre 6 godina

Neosporno jedan od najvecih, sigurno medju prvih pet, Ronaldo pored njega izgleda kao fizikalac. Medjutim nema ni trunku harizme, za njega navijas samo ako volis Barsu. Ostali velikani su ujedinjavali navijace ostalih klubava a ovu dvojicu trenutno najboljih, vole samo navijaci Barse ili Reala.

nekada je bio fudbal danas to nije

pre 7 godina

Mozda cu malo da preteram ali samo mozda,po meni rame uz rame sa najvecima Pele,Diego i Zizu,bogovi,pa onda velicanstveni Krojf,Zuba,Kajzer,Puskas itd

Dexter

pre 7 godina

Koji Mesi ono sto je Ronaldo Fenomeno radio na terenu,to Mesi viseo samo na video igrici.
(Luca Brasi, 27. april 2017 19:55)

Zavisi kome je koliko Mesi komplexe nabio. Tebi je isuvise

asterix

pre 7 godina

(suva istina, 27. april 2017 19:14)

Mesi nije golgeter, Mesi je plej poslenjih 5 sezona, za Ronalda igra ceo tim, dok Mesi vuce celu ekipu, Mesi je Barselona!

Prola zidan prolazi noc

pre 7 godina

Sva sreca da mozemo fudbal da gledamo na tv-u.Zamislite da zivimo u vremenu radio prenosa, ne bi bilo moguce opisati recima ono sto mesi radi na terenu.

Krle

pre 7 godina

Nije tacno, vec cela ekipa igra za Mesija. Decko igra u klubi gde nikada nije imao nedostatak dobrih igraca pa da ceo teret bude na njemu. I u klubu i spanskoj ligi sve je podredjeno njemu i on to zna, zato se ne usudjuje da proba da igra u nekom drugom klubu. Svi veliki igraci kao sto su Zidan, oba Ronalda, Ronaldinjo, Anri itd su igrali u razlicitim klubovima, i ligama takodje. Kad Mesi ode u premijer ligu npr i dokaze se tamo onda moze da konkurise za najboljeg.
(Amerikanac, 27. april 2017 20:17)

Maldini, Toti... itd itd nisu veliki igraci, to ocea da kazes? Ladno ti rece da cela ekipa igra za Mesija i ostade ziv. A fazon da nije Mesi u barsi oni bi imali jednu LS. Kontam da si mnogo propatio u nedelju. I da, od svih liga drugih koje postoje Mesi je bas tu englesku najvise silovao.

vince carter

pre 6 godina

Ja cu samo pitati ako je barselona bila u stanju da pobedi real u madridu sa 4:0 bez mesija koji je usao posle treceg gola ili da osvoji ls 2006 bez istog,za 2009tu je odlucio Overbo realno..koliko bi gola za takvu barselonu dao Brazilski Ronaldo ako je sa 19 godina dao 47 i koliko bi imao bravura u konstantnom posedu lopte od 70 posto kroz karijeru a znate sta je radio i bez toga. Povrsa uporedjivanja,zasto bi se poredili Mesi i Zidan,kao mesi prevazisao Zidana a zizu je bio u stanju da prijemom izbaci cetri protivnika iz igre i osvojio je apsolutno sve,Maldini je trajao 25 godina!!! Uostalom i spanija je osvojila sve istim sistemom i skoro istim igracima,sto govori vise od reci. Maradona nikada nije imao takve saigrace i sistem,plus danasnji sistem treninga i sa druge strane Messi 80tih ne bi imao ni trunke danasnjih uslova.

Jorgandžija

pre 6 godina

a zidan je samo od jednog fudbalera tražio dres pa pogodite verovali ili ne od igora duljaja.
(dobro je ali bogu hvala nece dugo, 27. april 2017 21:36)
Za Duljaja je Zizu rekao da je najbolji igrač koji ga je čuvao

Pass

pre 7 godina

Covek koji je u nedelju razmonirao Real Madrid na delove, niko nikada sam nece unistiti Real na onaj nacin kao sto je Mesi u nedelju.
(Lukas, 27. april 2017 19:26) svaka mu cast, ali ne bih rekao da je sam, Ter Stegen postavio rekord el klasika od 12 odbrana. A i seti se Ronaldinja, kad mu je aplaudirao Bernabeu.

mile delija

pre 6 godina

zizu je bio paklen,o ukusima se ne raspravlja,a brojke su najveca glupost,za mene je najatraktivniji igrac koga sam gledao Ronaldinjo,mislim da niko nije imao taj stil kao ovaj carobnjak,to je bila lakoca fudbala...

Oklagija

pre 7 godina

Porediti Mojsija i neke ranije legende...Maradonu,Krojfa,Gerda,Ronalda(zubu),Ronaldinja...SULUDO!!!
Nekada se igrao sporiji fudbal,za saku DEM-a ili ? ali pre svega za publiku a sada mnogo brze za dzakove € ili ? gde je publika na ko zna kom mestu...

Atletista

pre 6 godina

Mesi jeste jedan od najvećih igrača ikada ali izuzetno mi je krivo što igrači na drugim pozicijama su potcenjeni a isto toliko utiču na igru(možda čak i više) koliko i napadači...Buffon,Pirlo,Maldini,Xavi,Iniesta...

Ovo

pre 6 godina

Govori o tome na koga se Mesi ugledao kao mlad igrac.Ono sto je radio Zidan na terenu je bila magija .Sigurno spada u top 10 najboljih igraca u istoriji .

Taрми

pre 6 godina

Да је меси играо 80-их година , дао би 2000 голова у каријери..Једноставно класа више , у односу на старе легенде! Зизу да шта зна , тражио би му дрес после задњег класика, да обрадује ђецу..

The One

pre 6 godina

Ne kapiram mrznju prema najboljem, decku koji zna dnk fudbala, igra sa strascu, dokazuje godinama ko je i sta je.. Mesi je jedan jedini.

Lazar

pre 6 godina

@pedja Lizarazu je jednom rekao da je Mesi najobicniji covek na svetu, sa obicnim navikama, skroman, posvecen porodici. Njega ne zanima da bude harizmatican, i ima pravo. Covek je najbolji, a reci da ga vole samo zato sto navijaju za Barsu je smesno, znam mnoge koji ga vole a ne mogu da smisle Barselonu. Mesi je vise od igre.