Sreda, 19.04.2017.

08:01

Dupli brejk Bulsa, Toronto i Klipersi izjednačili

Košarkaši Toronta, Čikaga i Los Anđeles Klipersa ostvarili su pobede u drugim mečevima plej-ofa NBA lige.

Izvor: ÐN

Dupli brejk Bulsa, Toronto i Klipersi izjednaèili IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

JereCFC

pre 7 godina

Bullsi su izgleda resili probleme u svlacionici i konacno zaigrali... bilo je tu dosta svadja trener/igraci itd Jos igraju protiv Bostona u ovom tragicnom trenutku za Ajzeu i jbg... Oko Washingtona ko malo prati zna da igraju atraktivnu kosarku al' nikako da naprave neki korak u plejofu, tako da ne otpisujte Cikago sa Rondom Wadeom i Butlerom, jos je Lopez nesto proigrao... Najveci problem je klupa koju cini skup pa mozda igraca za Evroligu

BEz

pre 7 godina

Obzira na ovu tragdiju Tomasa ,Bostonu fali jos jedan superstar i to na poziciji 2 il 3 .Igraju odlicnu odbranu ,al sem Tomasa nemaju kvalitetnog strelca ,Harford je odlican igrac al on nije strelac ,on bukvalno radi sve na terenu sto zatreba ekipi .KLupa im je dobra al moraju da daju nekog pika i da se odreknu nekog startera da bi doveli dobrog igraca .Cikago je u naleetu a Rondo kad hoce je top 3 pleja u ligi ,plus Vejd i Batler ostali pomazu ,MIrotic je bolji kosgeter i od Dzonsona ,Olinika i Jerebka a i dosta pokretljiviji .Zao mi Bostona jer ih gotivim zbog sjajne i nesebicne timske igre .

...

pre 7 godina

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista
(petarczv, 19. april 2017 16:20) Nema to veze, pa i Voriorsi su gubili od Memfisa 2 puta ove godine. To ne znaci da je Memfis bolji tim. I Raptorsi su dobili Klivlend 3 puta prosle sezone tokom regularnog dela, pa opet prilicno glatko izgubili u finalu konferencije.

CJ

pre 7 godina

Kad neko kaze da je CP3 najbolji plej lige umre 46 delfina. Najprecenjeniji svakako, tu su i najprecenjeniji centar i krilni centar.
(spree15, 19. april 2017 11:58)

Dodaš najprecenjenijeg trenera lige, kome je najveći uspeh jedna titula (sa 4 superstara u ekipi, jedva), i dobijamo najprecenjeniji tim u NBA čiji je domet plafon 2 runda plej ofa.

petarczv

pre 7 godina

Ne mogu Bullsi da pariraju Cavsima ni po cemu... 

Atmosfera kod Celticsa je takva, da su Bullsi jednostavno motivisaniji.
(GM, 19. april 2017 13:05)

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista

google

pre 7 godina

Au, ala se lupeta ovde naveliko, bas se ne stedite :D
@voodoo
Kakav crni Crawford treci igrac Clippersa?? Pa covek jedva moze da dise ove godine, taj ugovor im je inace jedan od besmislenijih u ligi. Jedino sto moze jeste da sutne preko ruke u onim trenucima kada igra sa ocajnim procentima i to je to. Utah jednostavno ovako ispovredjivana, nema dovoljno tela da se suprotstavi Clippersima, nazalost to je jedan od matchupa koji im ponajmanje odgovara od svih timova u ligi. Paul, Jordan i Mbah A Moute su vise nego sposobni u dovoljnoj meri usporiti Hilla, Haywarda i Goberta, koji se i nesretno povredio:/ Clippersi u 6 meceva dobijaju.
@NBA
Rondo?? Covek kada je u igri omogucava da Boston sakrije Thomasa u odbrani i postavi jos jednog coveka na Jimmy-ju.
Potpuno ih je presekla cela situacija i ko zna da li ce uspeti da se povrate, a sledece utakmica je kljuc.. ako shvate da mogu bez problema da brane ono sto Chicago ima da baci na njih i da se sete da kontrolisu skok bice opet interesantno. Kako god, moraju da pojure jednog elitnog swingmana (Butler) za roster naredne godine, previse su cekali.

boki

pre 7 godina

Kris Pol i na ovoj utakmici postize mnogo bitnih poena u cetvrtoj cetvrtini. Steta sto ga 2 balvana pod kosem ne prate malo konstantnije.

bohemian

pre 7 godina

Šta kaže dobri perica, sad se vidi da je LeBron izbegao Chicago hahahhahhahahhah pa ja ne mogu da verujem, hvala ti petre što si mi ulepšao dan, ovo ti je možda i najveći biser do sad...

Kistanje,Jagodic

pre 7 godina

Gledao sam obe utakmice Bostona i navijam za Boston i mislim da ih je ovo sve pogodilo pogotovo Tomasa koji na primer šutira slobodna bacanja 60% a on ih šutne poprilično svake utakmice i dosta lopti je izgubio. Cikago igra stvarno fantastično ove dve utakmice a mislim da bi Boston imao veće šanse bez Aleje, barem u ove dve utakmice. Sve u svemu realnost je 4:0 ili 4:1 naravno za Cikago

BarbaDjole

pre 7 godina

Koliko sam samo ranije gotivio Ronda, strasan igrac. Mogao je mnogo bolju karijeru da ima, mada i ovo sto je postigao do sada, mnogo nisu.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Za komentatora koji smatra da mladji Rivers ne treba da igra... Nakon one skrsene rokade prosle godine i vracanja na teren i postizanja nekih 15-ak poena ne bi li tim dobio i isao dalje u PO, taj decko zasluzuje ugovor do kraja karijere, i status legende kluba.
Tako da nije sve u kvalitetu, ima i u tom srcu, a mladji Rivers cak nije uopste los igrac.

luther

pre 7 godina

Boston je mlada ekipa I potpuno je opterecena onim.sto se desilo...nazalost imam utisak kad ne bih igrao Tomas da bih dobili...ogroman je pritisak

NBA

pre 7 godina

Vec nedelju dana pisem na ovom portalu da je mnogo kvalitetnija ekipa Chikaga i da rutinski reaava seriju dobice Boston jedan mec vrlo verovatno... A sta reci tek za Ronda kad upali plej of mod nema jaci plej od njega, krivo mi je imao sam ujutru obaveze gledao sam samo prvo poluvreme kad je na iviCi tripl dabla bio imao je cini mo se 8 poena 7 reb 7-8 asistencija ne secam se najbolje. Cikago je mnogo iskusnija ekipa pobice se sa svakom ekipom a kroz celu karijeru Lebron (najbolji igrac danasnjice) je imao probleme sa mecevima protiv Ronda... Rondo je odlican u odbrani (Rondo protiv Lebrona igra najbolje utakmice kroz karijeru) , u razigravanju ekipe kad on izadje ekipa ima problema kao na primer kad su imali oko 10 poena razlike u prvom poluvremenu on je izasao i za par minuta Boston preokrenuo. Vidi se da ekipa izuzetno na terenu slusa Ronda i on ih postavlja i rotira u odbrani. Iskustvo je to. Rondo MVP :)

WillyWonka

pre 7 godina

Žao mi je Tomasa, dostigao je visok nivo ove godine, došao u priliku da napravi malo značajnije stvari u karijeri i onda se desi takva tragedija. A prilike se ne ponavljaju svake godine.

NBA

pre 7 godina

@Mikii zato sto je ekipa imala mnogo problema pre par meseci zamalo Rondo nije otisao. Wade i on se ne vole kroz celu karijeru to je opste poznato al kao sto sam vec pisao na ovom portalu Rondo je izjavio kako ih je kao ekipu podiglo to te nesuglasice incidenti. Umeli su da izgube od mnogo slabijih ekipa a da ciste Kavse u regularnom delu... A i Wade i Rondo su vec po misljenjima mnogih istroseni igrac a to apsolutno nije tacno mnogo jos mogu da daju. Voleo bih finale Cikago-Klivlend svi znaju kako Rondo igra protiv Lebrona a i da vidimo kako bi se Wade nosio sa bivsim saigracem. I da se nadovezem navjjace Seltiksa da bude sramota sto su zvizdali Ronda a mnogo je dao toj ekipi secam se kad je igrao i sa slomljenom rukom da bi prosli... RONDO MVP

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 19. april 2017 08:56) # Link komentara


Pa ti ne mozes a da ne spomenes u svakom postu Lebrona...

Jim Beam

pre 7 godina

Pre par nedelje jedan vrsni poznavalac košarke na ovom portalu me učio da Rondo više nije NBA igrač...A vrlo se dobro zna da je on mačka, bio i ostao :)

it iz aj

pre 7 godina

Meni je fascinantno da Zipser koji je u regularnom delu sezone jedva i u protokolu bio sada bitan igrac u rotaciji Bulsa i koristi svoje minute vrlo dobro .

Mikii

pre 7 godina

Ima dosta njih koji prate NBA duze i znaju mnogo vise od mene, ali nikako da ukapiram cemu to konstantno potcenjivanje Cikaga. Ovde su mnogi pre pocetka PO vec progurali Boston dalje, a sada vidim pisu kako Vasington ima velike sanse u eventualnoj narednoj rundi jer nalecu na njih, po svemu sudeci. Cikago je veoma nezgodan, igraju odlicno, posebno protiv jakih timova, tako da ce bilo koja ekipa morati da prolije krv i znoj da bi ih eliminisala. Sto se Bostona tice, mislim da su oni svoje odsvirali.

High Hopes

pre 7 godina

Koja su mangupska ekipa ovogodišnji Bulsi, iskusni, namazani, pozitivno bezobrazni, teško će bilo ko sa njima u 4 dobijene. Ako Klivlend naleti na njih biće moderni košarkaški klasik u najavi.

Bosanac

pre 7 godina

Gledao prvu utakmicu serije Toronto - Milwoki. Raptorsi vola da ubodu nisu mogli tu vece.Lauri i DeRozan ocajni bili. Veceras je koliko vidim isto islo jako tesko. Ne mogu da odrze kontinuitet u igri. Odnosno igrali su onako koliko su im protivnici dozvolili. Milwoki jako nezgodna ekipa. Dobru formu su uhvatili pred kraj regularnog dijela i to jos uvijek odrzavaju. Mada mislim da ce Toronto proci na iskustvo i induvidualni kvalitet. Ocekujem seriju od 7 utakmica obzirom na brejk Milwokija.

Dag Kristi

pre 7 godina

Fascinantan podatak mi je, da Blejk Grifin u jednoj ovako "tvrdoj" utakmici nije imao nijedan faul, za 40-ak min na terenu.Ocekivao sam jedan brejk Cikaga, sto sam i pisao ovde, ali dupli ni u snu.Mislim da ce Toronto na iskustvo dobiti ovu seriju, setimo se i prosle sezone, sve njihove serije su se resavale nakon 7 meceva.

zzop

pre 7 godina

koliko sam gotivio ronda iz seltiksa, ova danasnja partija je licila na njegove standardne iz seltiksa. strasan plej, jedan od retkih pravih koji su preostali

zec

pre 7 godina

Otkada pratim NBA, a to je prilicno dugo, jos od vremena Hakeema i Jordana i ostalih, cudnije ekipe od Bullsa ove sezone nisam vidio.
Pomeli su Cavse u regularnoj sezoni, na putu da pometu Celticse u PO, a redovno gube od Netsa, Sunsa, Kingsa...

voodoo

pre 7 godina

Klipersi iz godine u godinu razocaravajuce, mada realno i tim je poprilicno los, ne racunajuci po meni najboljeg plejmekera lige od kada su se povukli Stiv Nes i Jason Kid, Kris Pola, ostatak tima prosto nije za daleki domet, Grifin jeste snazan i efikasan ali njegov kvalitet nije dovoljan da bi bio lider ekipe koja treba da se bori za titulu ipak, godinama se ceka da napravi taj poslednji korak u karijeri i napreduje do tog nivoa, ali nazalost nista od toga. Takodje trener Klipersa iako vazi za jednog od boljih trenera, Rivers po meni je samo unazadio Kliperse od kad je dosao u ekipu, par sezona vec po njegovoj zelji se pravi tim, neuspesno su dovodili pratece igrac Kris Polu, treci igrac tima Kraford iako fenomenalan je igrac koji sve sam radi nikad uklopljen u ekipu i slicno, pritom potenciranje sopstvenog sina na mestu drugog pleja, povremeni i na mestu beka iako verovatno mladji Rivers ne bi imao u drugom timu ni 5 min na parketu.

Dragan

pre 7 godina

Znao sam da ce Cikago biti izuzetno opasan i jak u plej off-u, regularni deo nema veze sa plej off-om kao ni pozicija sa koje je ekipa usla. Vrlo lako kogu igeati i finale istoka. Medjutim, nije tu jos nista gotovo, Boston se jos pita. Konsolidovace se Seltiksi i dobiti naredni mec, a za dalje cemo videti. Kada se Rondu da sloboda u igri i minutili ond ekipa igra sjajno i lopta odlicno kruzi u napadu.

DUKI NS

pre 7 godina

Toronto i Klipersi ocekivano dobili drugi mec. Izgleda je ekipa Bostona i dalje uzdrmana Tomasovom tragedijom a to ce ova iskusna ekipa Chikaga iskoristiti. Moze lako i metla da padne nazalost.

Daa

pre 7 godina

Tacno sam znao za Boston. Previse su se potrosili u regularnom delu, nisu odmarali gotovo nikog cele sezone. Cak i u zadnjem mecu je Stivens izveo najjaci sastav. Mozete da se smejete za ovo ali ja smatram da Cikago ima bolju ekipu od Boston. Nista onda neka se spreme za draft i potpisivanje nekog igraca od slobodnih agenta. Imaju jakog pika, dobrog mladog trenera, mladu ekipu i dosta mesta u seleri kepu. Nadam se da ce umeti to da iskoriste i da napadnu titulu u narednih par godina.

Milan

pre 7 godina

Sad da vidimo od cega je Boston napravljen!
Po meni to je odlicno vodjena (posle SAS najbolje) ekipa, odlicna timska igra ali nedostaje individualni kvalitet.

zec

pre 7 godina

Otkada pratim NBA, a to je prilicno dugo, jos od vremena Hakeema i Jordana i ostalih, cudnije ekipe od Bullsa ove sezone nisam vidio.
Pomeli su Cavse u regularnoj sezoni, na putu da pometu Celticse u PO, a redovno gube od Netsa, Sunsa, Kingsa...

High Hopes

pre 7 godina

Koja su mangupska ekipa ovogodišnji Bulsi, iskusni, namazani, pozitivno bezobrazni, teško će bilo ko sa njima u 4 dobijene. Ako Klivlend naleti na njih biće moderni košarkaški klasik u najavi.

zzop

pre 7 godina

koliko sam gotivio ronda iz seltiksa, ova danasnja partija je licila na njegove standardne iz seltiksa. strasan plej, jedan od retkih pravih koji su preostali

Milan

pre 7 godina

Sad da vidimo od cega je Boston napravljen!
Po meni to je odlicno vodjena (posle SAS najbolje) ekipa, odlicna timska igra ali nedostaje individualni kvalitet.

Daa

pre 7 godina

Tacno sam znao za Boston. Previse su se potrosili u regularnom delu, nisu odmarali gotovo nikog cele sezone. Cak i u zadnjem mecu je Stivens izveo najjaci sastav. Mozete da se smejete za ovo ali ja smatram da Cikago ima bolju ekipu od Boston. Nista onda neka se spreme za draft i potpisivanje nekog igraca od slobodnih agenta. Imaju jakog pika, dobrog mladog trenera, mladu ekipu i dosta mesta u seleri kepu. Nadam se da ce umeti to da iskoriste i da napadnu titulu u narednih par godina.

NBA

pre 7 godina

@Mikii zato sto je ekipa imala mnogo problema pre par meseci zamalo Rondo nije otisao. Wade i on se ne vole kroz celu karijeru to je opste poznato al kao sto sam vec pisao na ovom portalu Rondo je izjavio kako ih je kao ekipu podiglo to te nesuglasice incidenti. Umeli su da izgube od mnogo slabijih ekipa a da ciste Kavse u regularnom delu... A i Wade i Rondo su vec po misljenjima mnogih istroseni igrac a to apsolutno nije tacno mnogo jos mogu da daju. Voleo bih finale Cikago-Klivlend svi znaju kako Rondo igra protiv Lebrona a i da vidimo kako bi se Wade nosio sa bivsim saigracem. I da se nadovezem navjjace Seltiksa da bude sramota sto su zvizdali Ronda a mnogo je dao toj ekipi secam se kad je igrao i sa slomljenom rukom da bi prosli... RONDO MVP

Jim Beam

pre 7 godina

Pre par nedelje jedan vrsni poznavalac košarke na ovom portalu me učio da Rondo više nije NBA igrač...A vrlo se dobro zna da je on mačka, bio i ostao :)

Dragan

pre 7 godina

Znao sam da ce Cikago biti izuzetno opasan i jak u plej off-u, regularni deo nema veze sa plej off-om kao ni pozicija sa koje je ekipa usla. Vrlo lako kogu igeati i finale istoka. Medjutim, nije tu jos nista gotovo, Boston se jos pita. Konsolidovace se Seltiksi i dobiti naredni mec, a za dalje cemo videti. Kada se Rondu da sloboda u igri i minutili ond ekipa igra sjajno i lopta odlicno kruzi u napadu.

Dag Kristi

pre 7 godina

Fascinantan podatak mi je, da Blejk Grifin u jednoj ovako "tvrdoj" utakmici nije imao nijedan faul, za 40-ak min na terenu.Ocekivao sam jedan brejk Cikaga, sto sam i pisao ovde, ali dupli ni u snu.Mislim da ce Toronto na iskustvo dobiti ovu seriju, setimo se i prosle sezone, sve njihove serije su se resavale nakon 7 meceva.

it iz aj

pre 7 godina

Meni je fascinantno da Zipser koji je u regularnom delu sezone jedva i u protokolu bio sada bitan igrac u rotaciji Bulsa i koristi svoje minute vrlo dobro .

Mikii

pre 7 godina

Ima dosta njih koji prate NBA duze i znaju mnogo vise od mene, ali nikako da ukapiram cemu to konstantno potcenjivanje Cikaga. Ovde su mnogi pre pocetka PO vec progurali Boston dalje, a sada vidim pisu kako Vasington ima velike sanse u eventualnoj narednoj rundi jer nalecu na njih, po svemu sudeci. Cikago je veoma nezgodan, igraju odlicno, posebno protiv jakih timova, tako da ce bilo koja ekipa morati da prolije krv i znoj da bi ih eliminisala. Sto se Bostona tice, mislim da su oni svoje odsvirali.

Bosanac

pre 7 godina

Gledao prvu utakmicu serije Toronto - Milwoki. Raptorsi vola da ubodu nisu mogli tu vece.Lauri i DeRozan ocajni bili. Veceras je koliko vidim isto islo jako tesko. Ne mogu da odrze kontinuitet u igri. Odnosno igrali su onako koliko su im protivnici dozvolili. Milwoki jako nezgodna ekipa. Dobru formu su uhvatili pred kraj regularnog dijela i to jos uvijek odrzavaju. Mada mislim da ce Toronto proci na iskustvo i induvidualni kvalitet. Ocekujem seriju od 7 utakmica obzirom na brejk Milwokija.

DUKI NS

pre 7 godina

Toronto i Klipersi ocekivano dobili drugi mec. Izgleda je ekipa Bostona i dalje uzdrmana Tomasovom tragedijom a to ce ova iskusna ekipa Chikaga iskoristiti. Moze lako i metla da padne nazalost.

NBA

pre 7 godina

Vec nedelju dana pisem na ovom portalu da je mnogo kvalitetnija ekipa Chikaga i da rutinski reaava seriju dobice Boston jedan mec vrlo verovatno... A sta reci tek za Ronda kad upali plej of mod nema jaci plej od njega, krivo mi je imao sam ujutru obaveze gledao sam samo prvo poluvreme kad je na iviCi tripl dabla bio imao je cini mo se 8 poena 7 reb 7-8 asistencija ne secam se najbolje. Cikago je mnogo iskusnija ekipa pobice se sa svakom ekipom a kroz celu karijeru Lebron (najbolji igrac danasnjice) je imao probleme sa mecevima protiv Ronda... Rondo je odlican u odbrani (Rondo protiv Lebrona igra najbolje utakmice kroz karijeru) , u razigravanju ekipe kad on izadje ekipa ima problema kao na primer kad su imali oko 10 poena razlike u prvom poluvremenu on je izasao i za par minuta Boston preokrenuo. Vidi se da ekipa izuzetno na terenu slusa Ronda i on ih postavlja i rotira u odbrani. Iskustvo je to. Rondo MVP :)

WillyWonka

pre 7 godina

Žao mi je Tomasa, dostigao je visok nivo ove godine, došao u priliku da napravi malo značajnije stvari u karijeri i onda se desi takva tragedija. A prilike se ne ponavljaju svake godine.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Za komentatora koji smatra da mladji Rivers ne treba da igra... Nakon one skrsene rokade prosle godine i vracanja na teren i postizanja nekih 15-ak poena ne bi li tim dobio i isao dalje u PO, taj decko zasluzuje ugovor do kraja karijere, i status legende kluba.
Tako da nije sve u kvalitetu, ima i u tom srcu, a mladji Rivers cak nije uopste los igrac.

BarbaDjole

pre 7 godina

Koliko sam samo ranije gotivio Ronda, strasan igrac. Mogao je mnogo bolju karijeru da ima, mada i ovo sto je postigao do sada, mnogo nisu.

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 19. april 2017 08:56) # Link komentara


Pa ti ne mozes a da ne spomenes u svakom postu Lebrona...

boki

pre 7 godina

Kris Pol i na ovoj utakmici postize mnogo bitnih poena u cetvrtoj cetvrtini. Steta sto ga 2 balvana pod kosem ne prate malo konstantnije.

Kistanje,Jagodic

pre 7 godina

Gledao sam obe utakmice Bostona i navijam za Boston i mislim da ih je ovo sve pogodilo pogotovo Tomasa koji na primer šutira slobodna bacanja 60% a on ih šutne poprilično svake utakmice i dosta lopti je izgubio. Cikago igra stvarno fantastično ove dve utakmice a mislim da bi Boston imao veće šanse bez Aleje, barem u ove dve utakmice. Sve u svemu realnost je 4:0 ili 4:1 naravno za Cikago

bohemian

pre 7 godina

Šta kaže dobri perica, sad se vidi da je LeBron izbegao Chicago hahahhahhahahhah pa ja ne mogu da verujem, hvala ti petre što si mi ulepšao dan, ovo ti je možda i najveći biser do sad...

CJ

pre 7 godina

Kad neko kaze da je CP3 najbolji plej lige umre 46 delfina. Najprecenjeniji svakako, tu su i najprecenjeniji centar i krilni centar.
(spree15, 19. april 2017 11:58)

Dodaš najprecenjenijeg trenera lige, kome je najveći uspeh jedna titula (sa 4 superstara u ekipi, jedva), i dobijamo najprecenjeniji tim u NBA čiji je domet plafon 2 runda plej ofa.

voodoo

pre 7 godina

Klipersi iz godine u godinu razocaravajuce, mada realno i tim je poprilicno los, ne racunajuci po meni najboljeg plejmekera lige od kada su se povukli Stiv Nes i Jason Kid, Kris Pola, ostatak tima prosto nije za daleki domet, Grifin jeste snazan i efikasan ali njegov kvalitet nije dovoljan da bi bio lider ekipe koja treba da se bori za titulu ipak, godinama se ceka da napravi taj poslednji korak u karijeri i napreduje do tog nivoa, ali nazalost nista od toga. Takodje trener Klipersa iako vazi za jednog od boljih trenera, Rivers po meni je samo unazadio Kliperse od kad je dosao u ekipu, par sezona vec po njegovoj zelji se pravi tim, neuspesno su dovodili pratece igrac Kris Polu, treci igrac tima Kraford iako fenomenalan je igrac koji sve sam radi nikad uklopljen u ekipu i slicno, pritom potenciranje sopstvenog sina na mestu drugog pleja, povremeni i na mestu beka iako verovatno mladji Rivers ne bi imao u drugom timu ni 5 min na parketu.

BEz

pre 7 godina

Obzira na ovu tragdiju Tomasa ,Bostonu fali jos jedan superstar i to na poziciji 2 il 3 .Igraju odlicnu odbranu ,al sem Tomasa nemaju kvalitetnog strelca ,Harford je odlican igrac al on nije strelac ,on bukvalno radi sve na terenu sto zatreba ekipi .KLupa im je dobra al moraju da daju nekog pika i da se odreknu nekog startera da bi doveli dobrog igraca .Cikago je u naleetu a Rondo kad hoce je top 3 pleja u ligi ,plus Vejd i Batler ostali pomazu ,MIrotic je bolji kosgeter i od Dzonsona ,Olinika i Jerebka a i dosta pokretljiviji .Zao mi Bostona jer ih gotivim zbog sjajne i nesebicne timske igre .

JereCFC

pre 7 godina

Bullsi su izgleda resili probleme u svlacionici i konacno zaigrali... bilo je tu dosta svadja trener/igraci itd Jos igraju protiv Bostona u ovom tragicnom trenutku za Ajzeu i jbg... Oko Washingtona ko malo prati zna da igraju atraktivnu kosarku al' nikako da naprave neki korak u plejofu, tako da ne otpisujte Cikago sa Rondom Wadeom i Butlerom, jos je Lopez nesto proigrao... Najveci problem je klupa koju cini skup pa mozda igraca za Evroligu

google

pre 7 godina

Au, ala se lupeta ovde naveliko, bas se ne stedite :D
@voodoo
Kakav crni Crawford treci igrac Clippersa?? Pa covek jedva moze da dise ove godine, taj ugovor im je inace jedan od besmislenijih u ligi. Jedino sto moze jeste da sutne preko ruke u onim trenucima kada igra sa ocajnim procentima i to je to. Utah jednostavno ovako ispovredjivana, nema dovoljno tela da se suprotstavi Clippersima, nazalost to je jedan od matchupa koji im ponajmanje odgovara od svih timova u ligi. Paul, Jordan i Mbah A Moute su vise nego sposobni u dovoljnoj meri usporiti Hilla, Haywarda i Goberta, koji se i nesretno povredio:/ Clippersi u 6 meceva dobijaju.
@NBA
Rondo?? Covek kada je u igri omogucava da Boston sakrije Thomasa u odbrani i postavi jos jednog coveka na Jimmy-ju.
Potpuno ih je presekla cela situacija i ko zna da li ce uspeti da se povrate, a sledece utakmica je kljuc.. ako shvate da mogu bez problema da brane ono sto Chicago ima da baci na njih i da se sete da kontrolisu skok bice opet interesantno. Kako god, moraju da pojure jednog elitnog swingmana (Butler) za roster naredne godine, previse su cekali.

...

pre 7 godina

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista
(petarczv, 19. april 2017 16:20) Nema to veze, pa i Voriorsi su gubili od Memfisa 2 puta ove godine. To ne znaci da je Memfis bolji tim. I Raptorsi su dobili Klivlend 3 puta prosle sezone tokom regularnog dela, pa opet prilicno glatko izgubili u finalu konferencije.

luther

pre 7 godina

Boston je mlada ekipa I potpuno je opterecena onim.sto se desilo...nazalost imam utisak kad ne bih igrao Tomas da bih dobili...ogroman je pritisak

petarczv

pre 7 godina

Ne mogu Bullsi da pariraju Cavsima ni po cemu... 

Atmosfera kod Celticsa je takva, da su Bullsi jednostavno motivisaniji.
(GM, 19. april 2017 13:05)

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista

bohemian

pre 7 godina

Šta kaže dobri perica, sad se vidi da je LeBron izbegao Chicago hahahhahhahahhah pa ja ne mogu da verujem, hvala ti petre što si mi ulepšao dan, ovo ti je možda i najveći biser do sad...

luther

pre 7 godina

Boston je mlada ekipa I potpuno je opterecena onim.sto se desilo...nazalost imam utisak kad ne bih igrao Tomas da bih dobili...ogroman je pritisak

voodoo

pre 7 godina

Klipersi iz godine u godinu razocaravajuce, mada realno i tim je poprilicno los, ne racunajuci po meni najboljeg plejmekera lige od kada su se povukli Stiv Nes i Jason Kid, Kris Pola, ostatak tima prosto nije za daleki domet, Grifin jeste snazan i efikasan ali njegov kvalitet nije dovoljan da bi bio lider ekipe koja treba da se bori za titulu ipak, godinama se ceka da napravi taj poslednji korak u karijeri i napreduje do tog nivoa, ali nazalost nista od toga. Takodje trener Klipersa iako vazi za jednog od boljih trenera, Rivers po meni je samo unazadio Kliperse od kad je dosao u ekipu, par sezona vec po njegovoj zelji se pravi tim, neuspesno su dovodili pratece igrac Kris Polu, treci igrac tima Kraford iako fenomenalan je igrac koji sve sam radi nikad uklopljen u ekipu i slicno, pritom potenciranje sopstvenog sina na mestu drugog pleja, povremeni i na mestu beka iako verovatno mladji Rivers ne bi imao u drugom timu ni 5 min na parketu.

google

pre 7 godina

Au, ala se lupeta ovde naveliko, bas se ne stedite :D
@voodoo
Kakav crni Crawford treci igrac Clippersa?? Pa covek jedva moze da dise ove godine, taj ugovor im je inace jedan od besmislenijih u ligi. Jedino sto moze jeste da sutne preko ruke u onim trenucima kada igra sa ocajnim procentima i to je to. Utah jednostavno ovako ispovredjivana, nema dovoljno tela da se suprotstavi Clippersima, nazalost to je jedan od matchupa koji im ponajmanje odgovara od svih timova u ligi. Paul, Jordan i Mbah A Moute su vise nego sposobni u dovoljnoj meri usporiti Hilla, Haywarda i Goberta, koji se i nesretno povredio:/ Clippersi u 6 meceva dobijaju.
@NBA
Rondo?? Covek kada je u igri omogucava da Boston sakrije Thomasa u odbrani i postavi jos jednog coveka na Jimmy-ju.
Potpuno ih je presekla cela situacija i ko zna da li ce uspeti da se povrate, a sledece utakmica je kljuc.. ako shvate da mogu bez problema da brane ono sto Chicago ima da baci na njih i da se sete da kontrolisu skok bice opet interesantno. Kako god, moraju da pojure jednog elitnog swingmana (Butler) za roster naredne godine, previse su cekali.

Daa

pre 7 godina

Tacno sam znao za Boston. Previse su se potrosili u regularnom delu, nisu odmarali gotovo nikog cele sezone. Cak i u zadnjem mecu je Stivens izveo najjaci sastav. Mozete da se smejete za ovo ali ja smatram da Cikago ima bolju ekipu od Boston. Nista onda neka se spreme za draft i potpisivanje nekog igraca od slobodnih agenta. Imaju jakog pika, dobrog mladog trenera, mladu ekipu i dosta mesta u seleri kepu. Nadam se da ce umeti to da iskoriste i da napadnu titulu u narednih par godina.

petarczv

pre 7 godina

Ne mogu Bullsi da pariraju Cavsima ni po cemu... 

Atmosfera kod Celticsa je takva, da su Bullsi jednostavno motivisaniji.
(GM, 19. april 2017 13:05)

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista

NBA

pre 7 godina

Vec nedelju dana pisem na ovom portalu da je mnogo kvalitetnija ekipa Chikaga i da rutinski reaava seriju dobice Boston jedan mec vrlo verovatno... A sta reci tek za Ronda kad upali plej of mod nema jaci plej od njega, krivo mi je imao sam ujutru obaveze gledao sam samo prvo poluvreme kad je na iviCi tripl dabla bio imao je cini mo se 8 poena 7 reb 7-8 asistencija ne secam se najbolje. Cikago je mnogo iskusnija ekipa pobice se sa svakom ekipom a kroz celu karijeru Lebron (najbolji igrac danasnjice) je imao probleme sa mecevima protiv Ronda... Rondo je odlican u odbrani (Rondo protiv Lebrona igra najbolje utakmice kroz karijeru) , u razigravanju ekipe kad on izadje ekipa ima problema kao na primer kad su imali oko 10 poena razlike u prvom poluvremenu on je izasao i za par minuta Boston preokrenuo. Vidi se da ekipa izuzetno na terenu slusa Ronda i on ih postavlja i rotira u odbrani. Iskustvo je to. Rondo MVP :)

Mikii

pre 7 godina

Ima dosta njih koji prate NBA duze i znaju mnogo vise od mene, ali nikako da ukapiram cemu to konstantno potcenjivanje Cikaga. Ovde su mnogi pre pocetka PO vec progurali Boston dalje, a sada vidim pisu kako Vasington ima velike sanse u eventualnoj narednoj rundi jer nalecu na njih, po svemu sudeci. Cikago je veoma nezgodan, igraju odlicno, posebno protiv jakih timova, tako da ce bilo koja ekipa morati da prolije krv i znoj da bi ih eliminisala. Sto se Bostona tice, mislim da su oni svoje odsvirali.

High Hopes

pre 7 godina

Koja su mangupska ekipa ovogodišnji Bulsi, iskusni, namazani, pozitivno bezobrazni, teško će bilo ko sa njima u 4 dobijene. Ako Klivlend naleti na njih biće moderni košarkaški klasik u najavi.

Dragan

pre 7 godina

Znao sam da ce Cikago biti izuzetno opasan i jak u plej off-u, regularni deo nema veze sa plej off-om kao ni pozicija sa koje je ekipa usla. Vrlo lako kogu igeati i finale istoka. Medjutim, nije tu jos nista gotovo, Boston se jos pita. Konsolidovace se Seltiksi i dobiti naredni mec, a za dalje cemo videti. Kada se Rondu da sloboda u igri i minutili ond ekipa igra sjajno i lopta odlicno kruzi u napadu.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Za komentatora koji smatra da mladji Rivers ne treba da igra... Nakon one skrsene rokade prosle godine i vracanja na teren i postizanja nekih 15-ak poena ne bi li tim dobio i isao dalje u PO, taj decko zasluzuje ugovor do kraja karijere, i status legende kluba.
Tako da nije sve u kvalitetu, ima i u tom srcu, a mladji Rivers cak nije uopste los igrac.

boki

pre 7 godina

Kris Pol i na ovoj utakmici postize mnogo bitnih poena u cetvrtoj cetvrtini. Steta sto ga 2 balvana pod kosem ne prate malo konstantnije.

DUKI NS

pre 7 godina

Toronto i Klipersi ocekivano dobili drugi mec. Izgleda je ekipa Bostona i dalje uzdrmana Tomasovom tragedijom a to ce ova iskusna ekipa Chikaga iskoristiti. Moze lako i metla da padne nazalost.

Bosanac

pre 7 godina

Gledao prvu utakmicu serije Toronto - Milwoki. Raptorsi vola da ubodu nisu mogli tu vece.Lauri i DeRozan ocajni bili. Veceras je koliko vidim isto islo jako tesko. Ne mogu da odrze kontinuitet u igri. Odnosno igrali su onako koliko su im protivnici dozvolili. Milwoki jako nezgodna ekipa. Dobru formu su uhvatili pred kraj regularnog dijela i to jos uvijek odrzavaju. Mada mislim da ce Toronto proci na iskustvo i induvidualni kvalitet. Ocekujem seriju od 7 utakmica obzirom na brejk Milwokija.

NBA

pre 7 godina

@Mikii zato sto je ekipa imala mnogo problema pre par meseci zamalo Rondo nije otisao. Wade i on se ne vole kroz celu karijeru to je opste poznato al kao sto sam vec pisao na ovom portalu Rondo je izjavio kako ih je kao ekipu podiglo to te nesuglasice incidenti. Umeli su da izgube od mnogo slabijih ekipa a da ciste Kavse u regularnom delu... A i Wade i Rondo su vec po misljenjima mnogih istroseni igrac a to apsolutno nije tacno mnogo jos mogu da daju. Voleo bih finale Cikago-Klivlend svi znaju kako Rondo igra protiv Lebrona a i da vidimo kako bi se Wade nosio sa bivsim saigracem. I da se nadovezem navjjace Seltiksa da bude sramota sto su zvizdali Ronda a mnogo je dao toj ekipi secam se kad je igrao i sa slomljenom rukom da bi prosli... RONDO MVP

Kistanje,Jagodic

pre 7 godina

Gledao sam obe utakmice Bostona i navijam za Boston i mislim da ih je ovo sve pogodilo pogotovo Tomasa koji na primer šutira slobodna bacanja 60% a on ih šutne poprilično svake utakmice i dosta lopti je izgubio. Cikago igra stvarno fantastično ove dve utakmice a mislim da bi Boston imao veće šanse bez Aleje, barem u ove dve utakmice. Sve u svemu realnost je 4:0 ili 4:1 naravno za Cikago

Milan

pre 7 godina

Sad da vidimo od cega je Boston napravljen!
Po meni to je odlicno vodjena (posle SAS najbolje) ekipa, odlicna timska igra ali nedostaje individualni kvalitet.

zec

pre 7 godina

Otkada pratim NBA, a to je prilicno dugo, jos od vremena Hakeema i Jordana i ostalih, cudnije ekipe od Bullsa ove sezone nisam vidio.
Pomeli su Cavse u regularnoj sezoni, na putu da pometu Celticse u PO, a redovno gube od Netsa, Sunsa, Kingsa...

it iz aj

pre 7 godina

Meni je fascinantno da Zipser koji je u regularnom delu sezone jedva i u protokolu bio sada bitan igrac u rotaciji Bulsa i koristi svoje minute vrlo dobro .

WillyWonka

pre 7 godina

Žao mi je Tomasa, dostigao je visok nivo ove godine, došao u priliku da napravi malo značajnije stvari u karijeri i onda se desi takva tragedija. A prilike se ne ponavljaju svake godine.

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 19. april 2017 08:56) # Link komentara


Pa ti ne mozes a da ne spomenes u svakom postu Lebrona...

Jim Beam

pre 7 godina

Pre par nedelje jedan vrsni poznavalac košarke na ovom portalu me učio da Rondo više nije NBA igrač...A vrlo se dobro zna da je on mačka, bio i ostao :)

...

pre 7 godina

A to sto su ih dobili tri puta ove sezone nikom nista
(petarczv, 19. april 2017 16:20) Nema to veze, pa i Voriorsi su gubili od Memfisa 2 puta ove godine. To ne znaci da je Memfis bolji tim. I Raptorsi su dobili Klivlend 3 puta prosle sezone tokom regularnog dela, pa opet prilicno glatko izgubili u finalu konferencije.

zzop

pre 7 godina

koliko sam gotivio ronda iz seltiksa, ova danasnja partija je licila na njegove standardne iz seltiksa. strasan plej, jedan od retkih pravih koji su preostali

Dag Kristi

pre 7 godina

Fascinantan podatak mi je, da Blejk Grifin u jednoj ovako "tvrdoj" utakmici nije imao nijedan faul, za 40-ak min na terenu.Ocekivao sam jedan brejk Cikaga, sto sam i pisao ovde, ali dupli ni u snu.Mislim da ce Toronto na iskustvo dobiti ovu seriju, setimo se i prosle sezone, sve njihove serije su se resavale nakon 7 meceva.

BarbaDjole

pre 7 godina

Koliko sam samo ranije gotivio Ronda, strasan igrac. Mogao je mnogo bolju karijeru da ima, mada i ovo sto je postigao do sada, mnogo nisu.

CJ

pre 7 godina

Kad neko kaze da je CP3 najbolji plej lige umre 46 delfina. Najprecenjeniji svakako, tu su i najprecenjeniji centar i krilni centar.
(spree15, 19. april 2017 11:58)

Dodaš najprecenjenijeg trenera lige, kome je najveći uspeh jedna titula (sa 4 superstara u ekipi, jedva), i dobijamo najprecenjeniji tim u NBA čiji je domet plafon 2 runda plej ofa.

BEz

pre 7 godina

Obzira na ovu tragdiju Tomasa ,Bostonu fali jos jedan superstar i to na poziciji 2 il 3 .Igraju odlicnu odbranu ,al sem Tomasa nemaju kvalitetnog strelca ,Harford je odlican igrac al on nije strelac ,on bukvalno radi sve na terenu sto zatreba ekipi .KLupa im je dobra al moraju da daju nekog pika i da se odreknu nekog startera da bi doveli dobrog igraca .Cikago je u naleetu a Rondo kad hoce je top 3 pleja u ligi ,plus Vejd i Batler ostali pomazu ,MIrotic je bolji kosgeter i od Dzonsona ,Olinika i Jerebka a i dosta pokretljiviji .Zao mi Bostona jer ih gotivim zbog sjajne i nesebicne timske igre .

JereCFC

pre 7 godina

Bullsi su izgleda resili probleme u svlacionici i konacno zaigrali... bilo je tu dosta svadja trener/igraci itd Jos igraju protiv Bostona u ovom tragicnom trenutku za Ajzeu i jbg... Oko Washingtona ko malo prati zna da igraju atraktivnu kosarku al' nikako da naprave neki korak u plejofu, tako da ne otpisujte Cikago sa Rondom Wadeom i Butlerom, jos je Lopez nesto proigrao... Najveci problem je klupa koju cini skup pa mozda igraca za Evroligu