Ponedeljak, 03.04.2017.

16:10

Nikolić: Čestitam Vučiću, ne vraćam se u SNS

Aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i poručio da se ne vraća u SNS.

Izvor: Sputnjik

Nikoliæ: Èestitam Vuèiæu, ne vraæam se u SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Na pitanje da li će predsednik biti "onako distanciran od izvršne vlasti kao on", Nikolić je rekao: "Ne znam. To ostaje na novom predsedniku, na njegovom shvatanju ustavnih nadležnosti i ovlašc?enja. Znate, predsednik koji je predsednik stranke ne može da se uzdrži da ne utiče na izvršnu vlast".
Znaci kod nas sam predsednik drzave odlucuje hoce li i koliko postovati Ustav na cijem je celu!?? Hvala Tomo na tumacenju, sad je sve mnogo jasnije u kojem pravcu ce stvari teci.

Зоки

pre 7 godina

@Камичак - Тома је председавао као британска краљица, није се ни осетио. То је у суштини био добар председнички мандат, јер се није мешао у посао извршне власти (влада). Превише смо се бавили са њим, са стварима које у суштини уопште нису биле битна, као што је нпр. та чувена диплома. Премало смо обраћали пажњу на неке ствари које је радио, као што је нпр. обнова веза са Кином.

Ika

pre 7 godina

Neka me neko ispravi ako gresim, mada se to moze i lako proveriti ali secam se da je vratio neki zakon koji je Vlada htela da "progura" i nije ga potpisao smatrajuci da stavlja gradjane u neravnopravan polozaj, na sta su ukazivale nevladine organizacije.

logika srpskog glasača...

pre 7 godina

sad nam se čini je mozda bio bolji, zar ne?
(Sympathy for the Dule, 3. april 2017 16:16)

Iskreno povraca mi se od prevelike doze iskrenosti političara kada zavrse svoje. Dok je bio na vlasti bio je Političar koji je govorio samo ono sto je mislio da moze da mu donose glasove, a posle se nije ni video. Mislim lepo je pročitati potvrdu da
je prodavao maglu, ali meni nije prodao.

I da slazem se da ovako salje poruku Vučicu. Mada vise niko ne priča o nekom standardu, tajkunima, boljitku od 2012. Politkom
kojom je SNS dosa na vlast. A da ostalo je da su oni do 2012 lopovi, nopaka dosovska politka 5 oktobra, mada vise nije ni bitno
jer za sve sto je kaznjen Boris Tadic... Vučić je nagradjen!

Slotera Nika za predsednika

pre 7 godina

"Ako nisi zadovoljan time kako je Vučić obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listić ili nemoj da izađeš na izbore. Ne možeš da glasaš za nekoga ko to zaista nije zaslužio. To je moj stav. Da li je Preletačević time ponizio mnoge političare? Da", rekao je Nikolić i nagovestio da je bilo onih "koji su organizovali Preletačevića".

Znam da u je u ovom trenutku omladina, bar ono sto jos nije pobeglo odavde, malo zbunjena, malo razmazena i poprilicno smotana, ali to nije razlog da Diploma mrtav 'ladan kaze da u toj omladini nema i onih koji, ako nista vise, bar umeju dobro da se zezaju - i na svoj i na tudj racun - nego da se obavezno mora raditi o teoriji zavere i necijoj "organizaciji".
Pre ce biti da je ovom obezglavljenom i sludjenom narodu toliko dosta svega, a narocito politicara sa "vrteske" koja se okrece vec skoro 20 godina, da ce glasati i za Ronalda Mekdonalda licno, samo da je "drugaciji"!

Чисто на брзака

pre 7 godina

Е мој Николићу, никада те нисам подржавао, али како си завршио, сада ми те жао...

Magdalena

pre 7 godina

na izbore treba da se izlaze. i neophodno je politicki opismeniti narod. vucic najvuse glasova dobio u zemun a to je najzaostalija opstina sa zaostalim shvatanjima i prljava i nikakva. tako da ne znam sto ga vole. ima nesto drugo..a to drugo je nazalost nepravedno nefer...

Phoenix

pre 7 godina

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas, 03. april 2017 17:14)

Ista prica i kod mene. I mom ocu je smanjena penzija. Majki oduzeto 20% zbog odlaska u prevremwnu. Imaju manje nego sto su imali dok nas je u kuci bilo cetvoro (ukljucujuci dva studenta) ali visegodisnja lobotomija je ucinila svoje. Imaju MTS paket bez N1 a sa gomilom pinkova. Kada prica, u ocevim recima prepoznajem sve one milion puta ponovljene fraze. A cak nije nepismen, otvori on i internet, procita vesti.
Dodjem kuci na godisnji i ako krenemo vise od 60s o politici, pocnemo da se svadjamo.
Odustao sam, zajedno provodimo 10-15 dana godisnje i necu da ih trosim na rasprave. Moje dete ne odrasta u Srbiji. Sto se mene tice, izaci cu na svake izbore. Glasam u ambasadi i to cu ciniti dokle god mi cerka ima (samo) srpski pasos. Dusa me boli svaki put kada pomislim na sestru i njenu decu koji su u Srbiji. Ali sta da radim, svako se bori za svoj zivot.

Lola

pre 7 godina

Glavni princip je zaboravio. Ovo je slobodna drzava i moze da se kandiduje ko ispunjava uslov za to, a ne onak za koga on misli da moze. Drugo, preletacevic nije samo samar ovima ispod crte, nego i ovima sto vladaju. Da noje bilo ovih ulizica za vlast, SPS i kompanija. danas bi se pricalo o drugom krugu. A onda ko zna sta bi bilo!

dixi

pre 7 godina

Definitivno nema više nikakvo mesto u sns,ako ga je u opšte i imao. Kada je Vučiću trebao da popuni predsedničko mesto izgurao ga je napred, sada mu ne treba ni za šta. Ali treba mu Bata Gašić pa će njemu nešto važno dodeliti. Vreme će ubrzo pokazati.

puter na glavi i namazani opanci

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Evo pocecu od radnika potpisao je novi Zakon tzv. vulinov o radu koji zakon ide u korist privatnika a na stetu radnika, potpisao je zakon o otimanju penzija i zarada, vrsio je pritisak na Ustavni sud da ne raspravlja o ustavnosti briselskih sporazuma...isao je o trosku naroda na privatne reli trke u Dubaji, isao je na profesionalne teniske turnire u svetu, osnovao je Dragici fond a da niko ne zna ko je taj fond donirao i finansirao, vodio je Dragicu po belome svetu u sopinge da kupuje skupu garderobu...itd.itd. nastavite dalje...

Pol Pot

pre 7 godina

Sramota je na sta si sve pristao, da bi spasio onu bezveznu sojenicu sto ste je na divlje sazidali u vodo-zasticenoj zoni uz levu obalu Save, iza blokova i zbog dva funkcionerska mesta za sinove!

Ti si najveca bruka koju je Srbija dozivela jos od bekstva kralja sa zlatom. Iz istog ste kraja, i isti ste pljackasi. U Srbiji to zovu jaj**e! Obrulkali ste Sumadiju za vjek vjekova! Sram te bilo, nikakva Crkva pokajnica te nece spasiti!
Preventivno kao Nusic, napravi piramidu iznad svog groba, naravno iz istih razloga!

Zlobica

pre 7 godina

Ja sam Srbin, Bačvanin. Ispada da ste opet glasali za svoje, cisto da prokomentarisem. Gledate da li je Vaš pa se za njega glasa. Niti jedan nije moj, jer ovde takvi kriterijumi kod mojih Bačvana ne vrede. To je dokaz da ste još uvek plemenska zajednica i za Vas je samo Feudalac, a takve zapravo i birate sve ove godine. U suštini sve su Vaši kandidati. Čanak nije predstavnik normalnog našeg građanstva, a ni po poreklu nije domaći.
Nadam se da uviđate da se Srpstvo i Građanstvo zamenilo za Srbijanstvo.
Objavite ovaj komentar ukoliko je moguce.

Камичак

pre 7 godina

Немојте тако о Николићу. Он је урадио две важне ствари:
1. Када је победио, показао је да председник Србије може бити било ко.
2. Док је председавао, показао је да Србија може и без председника.

zluradi

pre 7 godina

Odlazeći predsednik je rekao da je Saša Janković bio najozbiljniji kandidat opozicije, ali da je imao hipoteku Demokratske stranke i svih onih koji su bili na vlasti i imali jako loše rezultate.

Dok ste se vi ubili od dobrih rezultata. Eh, ova studentarija ...

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Tomo, Kragujevac ti propao, ništa nisi uradio za njega. Kad si pobedio, pomislio sam: "Aj bar je moj, Šumadinac, uradiće nešto za nas..." Šumadinac si sto posto, jer oni svoje ne pomažu. I kod mog dede kad su dolazili stranci, dočekavao ih kao careve, a kad dođu unuci.. Idi Tomo sadi krompir, vreme mu je. Nismo mi za vlast, za vlast su ovi sa ijekavicom. Mi smo dobri za rad, i sutra kad treba da se gine. Tu smo prvi.

avfu

pre 7 godina

Kukavica. Silno je želeo drugi mandat. Možda bi ga dobio, možda ne. Jedno je sigurno, bio je bolji predsednik nego što će to biti Vučić. Ipak, istorija i narod će ga pamtiti kao kukavicu. Povlačenje iz politike je samo logičan sled. Mogao je da povrati određeni stepen snage, suprotstavi se Vučiću i opere mnoge fleke iz prošlosti. Ipak, odlučio se za otpremninu i penziju.

Cinculator

pre 7 godina

Najmanje što si ispao je obična kukavica jer se nisi ni kandidovao, a zbog toga je ovaj i dobio. Ali ti si valjda zadovoljan onim što si dobio zauzvrat da ćutiš i pogneš glavicu, to je najbitnije, narod i zemlju ko šljivi. Takav ćeš i biti zapamćen. Ovima što misle da ga žale manite se melodramatike. Toma je sebe obezbedio, a vi?

Sokrat mudri

pre 7 godina

Ovog coveka su ucenili Haagom ili ko zna cime vec pa je morao da odustane od kandidature. Verovatno jos od izbora za predsednika prvi put. Pa je zapad ( a bogami i taj obozavani istok) doveo Vucka stidljivog za novog lidera, isto sa zardjalom kasikom iza uva, da nas sve ucenjuju. A opoziciji je zabranjeno da se ujedinjuje. Sve je isto samo njega nema. (Mislim na Slobu). Doduse, danas je Novi Sloba pozitivac

Maslačak

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Bio je "samo" potpuno pogrešan čovek na pogrešnom mestu. Zbog svoje neukosti, neznanja i nedostatka obrazovanja i opšte kulture, ispadao je smešan i blamirao je instutuciju predsednika države kad god bi otvorio usta u javnosti.

Ako to tebi nije dovoljno loše, ne znam šta bi ti još trebalo...

Rastu deca, osamostaljuju se

pre 7 godina

Uzdigao Voja Tomu, Toma Voji noz u ledja. Uzdigao Toma Acu, Aca Tomi noz u ledja. Uzdigao Aca Nebojsu iz Beograda...

Mada, bilo je toga i u Krunskoj.

com ent tar

pre 7 godina

Rekao bih nešto, ili ,bolje reći - nadovezao se na komentar već objavljen. Sem kupljene diplome, ili manjeg stepena školskog obrazovanja, ovaj covek nije uradio ništa loše kao predsednik jedne zemlje. Možda nije uradio više ali nije uradio loše. Uostalom, sistem u Srbiji je ustrojen da se snaga,moć, vlasti crpi iz stranke koja ima najveću bazu -SPS, DS,SNS primeri ...Toma je sebe izuzeo iz stranke , izborom naroda zauzeo mesto Predsednika, i radio ono što mu ustav dozvoljava. Za to vreme Vučić kao predsednik stranke i Vlade je imao svu moć u rukama. Godinama se dizala tolika frka i galama oko ,Toma Diploma, vikendice, ordenje, fondacija a to su složicete se toliko minorne stvari. Naime jedan Bil Gates ili Stiv Jobs ili Zekerberg i još milion x primera , nemaju završene fakultete pa su stekli i moć i uticaj i položaj i priznanje u društvu za svoj rad i zalaganje. Ali moja, naša Srbija ima problem da to prihvati. Recimo pobedio je gospodin Ombudsman i ?
Iz čega on može da crpi moć i uređuje zemlju po nekim evropskim ,svetskim , građanskim standardima. Svojim znanjem sa fakulteta ? Radom kao poverenik ? Licnom sposobnoscu da utiče na veliki broj ljudi ? Toma je i bez diplome imao mnogo bolji magnet za ljude i razumevanje situacije, a to je složicete se mnogo važnije za funkciju nego znanje sa fakulteta koje nakon 20 godina prosto izgledi a koje se mnogim sposobnim ljudima zamera jer eto kako nečiji sin koji je završio fax i prodaje na pijaci ne može da dodje do posla a neko kao grobar sedi na Andricevom vencu. Pa gospodo može? Kao što neko sa 3 diplome i vladanjem 2 strana jezika ipak nije vlasnik Microsofta nego radi za Bil Gejtsa. Nadam se da komentar može biti objavljen.

tamni vilajet

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Znas sta Petre, ja posle svih ovih godina, nesto i nisam uverena da je DS bio toliko korumpiran kao sto su ih naprednjaci isprikazivali, niko od njih se nije enormno obogatio, sem onih koji su otisli da rade po bankama u inostranstvu, tu ne racunam Vucicevog pomocnika Dinkica i Knezevica, a vidim da taj tvoj posteni Toma itekako ima love, gradi gde stigne, pa cak i heliodrom, crkvu...!

Ajd' sad ti meni objasni otkud njemu pare za sve to, a da ne govorim za gospoZu, koja svakodnevno menja haljine i komplete koji kostaju kao prosecna godisnja plata radnika u pelenama???

Sve mi se cini da je situacija upravo obrnuta, da su lopovi vikali "drz'te lopova", a narod im naivno poverovao!

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!

Mihailo

pre 7 godina

Može se komentarisati na razne načine ali je ispao dostojanstven u ovom brlogu od politike. Jedva su čekali da mu vide leđa ulizice koje on stvorio. Kaže jedna stara poslovica "ne pada sneg da pokrije breg nego svaka zverka da ostavi trag"...Žalosno je koliko prljavštine ima u politici

Hoću državu

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Pojma ti nemaš
Napravili ste nam još goru situaciju. Pa Tadića nema za šta pas da ujede.

Dušan

pre 7 godina

šutnuli su te u dupe kukavico, što im nisi pokazao zube?

nećeš u SNS?

a šta bi tamo radio, lepio Vučićeve plakate ako bi ti i to dozvolili jer si ti za njih avet prošlosti kako su te par dana nazivali kad si hteo da se kandiduješ.

Nena

pre 7 godina

Još uvek aktuelni predsednik, patriota i čovek koji voli i poštuje svoju zemlju i svoj narod kome nije stalo do funkcije nego do svog naroda i države. Zato je i učinio to što je učinio.

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas

pre 7 godina

Sta ti je karma. Poraslo dete, osamostalilo se. :)

Kad nam je predsednik Vucic a oko njega: Mali, Karic, Vulin, Dacic, Djuka moler, Mihajlovicka, Vesic, Loncar, Gasic, Dr. Nebojsa a vodja narko kartela Jeremiceva supruga, Jankovic huligan, ne bi me cudilo da vidim Tomu ponovo sa kumom Sekijem u zagrljaju.

Malo offtopic: Ja ne znam kako vrse lobotomiju. Cale koji svercuje dizel za traktor iz Bosne, duzan na sve strane, stalno prete iskljucenjem struje I uzda se u sina studenta koji se skoluje u inostranstvu dok krpi kraj s krajem, ipak ode I glasa za Vucica. Jos se I posvadja sa mnom kad pokusam da mu objasnim neke stvari.
Kod nas u drzavi vlada nadrealizam dok na TV vrti Happy, Pink a cita se Informer.

student

pre 7 godina

Glasao sam za Belog, a pitam juče ćaleta, koji je inače radnik u železari, zašto je glasao za Vučića, a on mi kaže 'eto, nije zatvorio železaru'.
Zar ne shvatate da je čovek toliko srozao Srbiju, da jedan prosečan građanin želi da glasa za njega jer nije zatvorio fabriku!? Potreban je nama još jedan 5. Oktobar koliko vidim.

Вања

pre 7 godina

Ako nisi zadovoljan time kako je Vučic? obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listic? ili nemoj da izađeš na izbore.  Сву његову политичку каријеру у једну фразу. Стиди се и нестани да те не видимо више.

Petar

pre 7 godina

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!
(tamni vilajet, 3. april 2017 17:19)

Mozda i jeste tako, ali opet za koga drugog, sada sam dao glas gradjanskoj opciji u liku bivseg zastitnika gradjana i sta je uradio, nista jer se fokusirao na krug dvojke, a i ko je mogao da zamisli da ce 2012 da ovi sto su tada dosli naprave ovakav rusvaj od drzave.Sve u svemu nismo mi bolje ni zasluzili jer smo kao ljudi losi i dok bogami dobrano opet ne osetimo bedu, strah i kolaps svih institucija nece nam biti bolje. A ovo je samo jos jedna tuzna prevara od mnogih koje smo doziveli,samo istice i ovima vreme jer ovi sto su ih doveli traze rezultate.

Milica

pre 7 godina

Ponosna sam na predsednika koji je pred ocem i majkom rekao da je rodjen na beogradskom asfaltu. Ponosna sam sto se po Bugojnu tukao i sto ga je policija privodila kad je imao 17 godina. Ponosna sam sto je iz Bugojna isao u Split na utakmicu bez znanja roditelja, sa svojih 17 godina. Ponosna sam sto je sa svojih 14 godina rekao majci da ide ispred zgrade da se igra a, zamislite, otisao je u Zagreb na utakmicu tamo se tukao i policija ga je trpala u maricu. Ponosna sam sto je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu i da je voleo da se tuce. Sve ovo je pricao na Hepiju pred ocem i majkom koji su se smejali.To je licna karta predsednika Srbije a nama hoce da menja svest.

GreenTooth

pre 7 godina

Ljudi, o cemu vi to svi pisete?? Sada vam je odjdanput svima zao Tome. Covek je svojim stavom tokom svog mandata potpuno unizio instituciju predsednika drzave. Zar cinjenica da ima laznu diplomu nije dovoljna? Ne znam, valjda je to sada normalno u nikad boljoj, jacoj i brzoj Srbijici... Da su mu svi zabili noz u ledja. to je tacno. Ali sta je i mogao da ocekuje, kada je on to isto uradio Seselju....ne kaze se dzabe karma je k**va.

vst

pre 7 godina

Da, stari dobri principi kupovine glasova, ulje, brasno, uslovljavanje porodica zaposlenog, posedovanje tv i stampe.. To jos nije omanulo u Srbiji.

Petar

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.

Mnz

pre 7 godina

Dete te izdalo, prodalo i zabilo noz u ledja. Moj Tomoslave i moja Srbijo. Ovo je najlosiji covek na politickoj sceni Srbije, kakav Milos Obrenovic, kakav Vuk Brankovic ... ovo je cisto zlo koje ce zgaziti preko svega da dodje do cilja i svojih interesa. RIP Srbijo .

Minion

pre 7 godina

"Tako da je Vučić izdržao kampanju kakve smo uvek radili. To su bili mitinzi, oslanjanje na veliki broj prisutnih, medijska promocija u kojoj je on neprikosnoven", rekao je Nikolić.

....Što je ujedno i jedina stvar u kojoj je budući predsednik Srbije dobar.

Danica

pre 7 godina

Kako god si ti mislio kada si dosao za predsednika da nikada nece proci 5 god.tako sad i Vucic misli al boze zdravlja vreme leti i njemu ce mo videti ledja.

roko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako

Marko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako
(roko, 03. april 2017 16:31)
Zahvaljujemo se na glasu.

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?

roko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako

Камичак

pre 7 godina

Немојте тако о Николићу. Он је урадио две важне ствари:
1. Када је победио, показао је да председник Србије може бити било ко.
2. Док је председавао, показао је да Србија може и без председника.

GreenTooth

pre 7 godina

Ljudi, o cemu vi to svi pisete?? Sada vam je odjdanput svima zao Tome. Covek je svojim stavom tokom svog mandata potpuno unizio instituciju predsednika drzave. Zar cinjenica da ima laznu diplomu nije dovoljna? Ne znam, valjda je to sada normalno u nikad boljoj, jacoj i brzoj Srbijici... Da su mu svi zabili noz u ledja. to je tacno. Ali sta je i mogao da ocekuje, kada je on to isto uradio Seselju....ne kaze se dzabe karma je k**va.

Milica

pre 7 godina

Ponosna sam na predsednika koji je pred ocem i majkom rekao da je rodjen na beogradskom asfaltu. Ponosna sam sto se po Bugojnu tukao i sto ga je policija privodila kad je imao 17 godina. Ponosna sam sto je iz Bugojna isao u Split na utakmicu bez znanja roditelja, sa svojih 17 godina. Ponosna sam sto je sa svojih 14 godina rekao majci da ide ispred zgrade da se igra a, zamislite, otisao je u Zagreb na utakmicu tamo se tukao i policija ga je trpala u maricu. Ponosna sam sto je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu i da je voleo da se tuce. Sve ovo je pricao na Hepiju pred ocem i majkom koji su se smejali.To je licna karta predsednika Srbije a nama hoce da menja svest.

tamni vilajet

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Znas sta Petre, ja posle svih ovih godina, nesto i nisam uverena da je DS bio toliko korumpiran kao sto su ih naprednjaci isprikazivali, niko od njih se nije enormno obogatio, sem onih koji su otisli da rade po bankama u inostranstvu, tu ne racunam Vucicevog pomocnika Dinkica i Knezevica, a vidim da taj tvoj posteni Toma itekako ima love, gradi gde stigne, pa cak i heliodrom, crkvu...!

Ajd' sad ti meni objasni otkud njemu pare za sve to, a da ne govorim za gospoZu, koja svakodnevno menja haljine i komplete koji kostaju kao prosecna godisnja plata radnika u pelenama???

Sve mi se cini da je situacija upravo obrnuta, da su lopovi vikali "drz'te lopova", a narod im naivno poverovao!

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!

Pol Pot

pre 7 godina

Sramota je na sta si sve pristao, da bi spasio onu bezveznu sojenicu sto ste je na divlje sazidali u vodo-zasticenoj zoni uz levu obalu Save, iza blokova i zbog dva funkcionerska mesta za sinove!

Ti si najveca bruka koju je Srbija dozivela jos od bekstva kralja sa zlatom. Iz istog ste kraja, i isti ste pljackasi. U Srbiji to zovu jaj**e! Obrulkali ste Sumadiju za vjek vjekova! Sram te bilo, nikakva Crkva pokajnica te nece spasiti!
Preventivno kao Nusic, napravi piramidu iznad svog groba, naravno iz istih razloga!

vst

pre 7 godina

Da, stari dobri principi kupovine glasova, ulje, brasno, uslovljavanje porodica zaposlenog, posedovanje tv i stampe.. To jos nije omanulo u Srbiji.

Mnz

pre 7 godina

Dete te izdalo, prodalo i zabilo noz u ledja. Moj Tomoslave i moja Srbijo. Ovo je najlosiji covek na politickoj sceni Srbije, kakav Milos Obrenovic, kakav Vuk Brankovic ... ovo je cisto zlo koje ce zgaziti preko svega da dodje do cilja i svojih interesa. RIP Srbijo .

Maslačak

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Bio je "samo" potpuno pogrešan čovek na pogrešnom mestu. Zbog svoje neukosti, neznanja i nedostatka obrazovanja i opšte kulture, ispadao je smešan i blamirao je instutuciju predsednika države kad god bi otvorio usta u javnosti.

Ako to tebi nije dovoljno loše, ne znam šta bi ti još trebalo...

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas

pre 7 godina

Sta ti je karma. Poraslo dete, osamostalilo se. :)

Kad nam je predsednik Vucic a oko njega: Mali, Karic, Vulin, Dacic, Djuka moler, Mihajlovicka, Vesic, Loncar, Gasic, Dr. Nebojsa a vodja narko kartela Jeremiceva supruga, Jankovic huligan, ne bi me cudilo da vidim Tomu ponovo sa kumom Sekijem u zagrljaju.

Malo offtopic: Ja ne znam kako vrse lobotomiju. Cale koji svercuje dizel za traktor iz Bosne, duzan na sve strane, stalno prete iskljucenjem struje I uzda se u sina studenta koji se skoluje u inostranstvu dok krpi kraj s krajem, ipak ode I glasa za Vucica. Jos se I posvadja sa mnom kad pokusam da mu objasnim neke stvari.
Kod nas u drzavi vlada nadrealizam dok na TV vrti Happy, Pink a cita se Informer.

Dušan

pre 7 godina

šutnuli su te u dupe kukavico, što im nisi pokazao zube?

nećeš u SNS?

a šta bi tamo radio, lepio Vučićeve plakate ako bi ti i to dozvolili jer si ti za njih avet prošlosti kako su te par dana nazivali kad si hteo da se kandiduješ.

Phoenix

pre 7 godina

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas, 03. april 2017 17:14)

Ista prica i kod mene. I mom ocu je smanjena penzija. Majki oduzeto 20% zbog odlaska u prevremwnu. Imaju manje nego sto su imali dok nas je u kuci bilo cetvoro (ukljucujuci dva studenta) ali visegodisnja lobotomija je ucinila svoje. Imaju MTS paket bez N1 a sa gomilom pinkova. Kada prica, u ocevim recima prepoznajem sve one milion puta ponovljene fraze. A cak nije nepismen, otvori on i internet, procita vesti.
Dodjem kuci na godisnji i ako krenemo vise od 60s o politici, pocnemo da se svadjamo.
Odustao sam, zajedno provodimo 10-15 dana godisnje i necu da ih trosim na rasprave. Moje dete ne odrasta u Srbiji. Sto se mene tice, izaci cu na svake izbore. Glasam u ambasadi i to cu ciniti dokle god mi cerka ima (samo) srpski pasos. Dusa me boli svaki put kada pomislim na sestru i njenu decu koji su u Srbiji. Ali sta da radim, svako se bori za svoj zivot.

student

pre 7 godina

Glasao sam za Belog, a pitam juče ćaleta, koji je inače radnik u železari, zašto je glasao za Vučića, a on mi kaže 'eto, nije zatvorio železaru'.
Zar ne shvatate da je čovek toliko srozao Srbiju, da jedan prosečan građanin želi da glasa za njega jer nije zatvorio fabriku!? Potreban je nama još jedan 5. Oktobar koliko vidim.

Cinculator

pre 7 godina

Najmanje što si ispao je obična kukavica jer se nisi ni kandidovao, a zbog toga je ovaj i dobio. Ali ti si valjda zadovoljan onim što si dobio zauzvrat da ćutiš i pogneš glavicu, to je najbitnije, narod i zemlju ko šljivi. Takav ćeš i biti zapamćen. Ovima što misle da ga žale manite se melodramatike. Toma je sebe obezbedio, a vi?

avfu

pre 7 godina

Kukavica. Silno je želeo drugi mandat. Možda bi ga dobio, možda ne. Jedno je sigurno, bio je bolji predsednik nego što će to biti Vučić. Ipak, istorija i narod će ga pamtiti kao kukavicu. Povlačenje iz politike je samo logičan sled. Mogao je da povrati određeni stepen snage, suprotstavi se Vučiću i opere mnoge fleke iz prošlosti. Ipak, odlučio se za otpremninu i penziju.

Danica

pre 7 godina

Kako god si ti mislio kada si dosao za predsednika da nikada nece proci 5 god.tako sad i Vucic misli al boze zdravlja vreme leti i njemu ce mo videti ledja.

puter na glavi i namazani opanci

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Evo pocecu od radnika potpisao je novi Zakon tzv. vulinov o radu koji zakon ide u korist privatnika a na stetu radnika, potpisao je zakon o otimanju penzija i zarada, vrsio je pritisak na Ustavni sud da ne raspravlja o ustavnosti briselskih sporazuma...isao je o trosku naroda na privatne reli trke u Dubaji, isao je na profesionalne teniske turnire u svetu, osnovao je Dragici fond a da niko ne zna ko je taj fond donirao i finansirao, vodio je Dragicu po belome svetu u sopinge da kupuje skupu garderobu...itd.itd. nastavite dalje...

Nena

pre 7 godina

Još uvek aktuelni predsednik, patriota i čovek koji voli i poštuje svoju zemlju i svoj narod kome nije stalo do funkcije nego do svog naroda i države. Zato je i učinio to što je učinio.

Lola

pre 7 godina

Glavni princip je zaboravio. Ovo je slobodna drzava i moze da se kandiduje ko ispunjava uslov za to, a ne onak za koga on misli da moze. Drugo, preletacevic nije samo samar ovima ispod crte, nego i ovima sto vladaju. Da noje bilo ovih ulizica za vlast, SPS i kompanija. danas bi se pricalo o drugom krugu. A onda ko zna sta bi bilo!

Hoću državu

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Pojma ti nemaš
Napravili ste nam još goru situaciju. Pa Tadića nema za šta pas da ujede.

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Tomo, Kragujevac ti propao, ništa nisi uradio za njega. Kad si pobedio, pomislio sam: "Aj bar je moj, Šumadinac, uradiće nešto za nas..." Šumadinac si sto posto, jer oni svoje ne pomažu. I kod mog dede kad su dolazili stranci, dočekavao ih kao careve, a kad dođu unuci.. Idi Tomo sadi krompir, vreme mu je. Nismo mi za vlast, za vlast su ovi sa ijekavicom. Mi smo dobri za rad, i sutra kad treba da se gine. Tu smo prvi.

Minion

pre 7 godina

"Tako da je Vučić izdržao kampanju kakve smo uvek radili. To su bili mitinzi, oslanjanje na veliki broj prisutnih, medijska promocija u kojoj je on neprikosnoven", rekao je Nikolić.

....Što je ujedno i jedina stvar u kojoj je budući predsednik Srbije dobar.

Zlobica

pre 7 godina

Ja sam Srbin, Bačvanin. Ispada da ste opet glasali za svoje, cisto da prokomentarisem. Gledate da li je Vaš pa se za njega glasa. Niti jedan nije moj, jer ovde takvi kriterijumi kod mojih Bačvana ne vrede. To je dokaz da ste još uvek plemenska zajednica i za Vas je samo Feudalac, a takve zapravo i birate sve ove godine. U suštini sve su Vaši kandidati. Čanak nije predstavnik normalnog našeg građanstva, a ni po poreklu nije domaći.
Nadam se da uviđate da se Srpstvo i Građanstvo zamenilo za Srbijanstvo.
Objavite ovaj komentar ukoliko je moguce.

zluradi

pre 7 godina

Odlazeći predsednik je rekao da je Saša Janković bio najozbiljniji kandidat opozicije, ali da je imao hipoteku Demokratske stranke i svih onih koji su bili na vlasti i imali jako loše rezultate.

Dok ste se vi ubili od dobrih rezultata. Eh, ova studentarija ...

Rastu deca, osamostaljuju se

pre 7 godina

Uzdigao Voja Tomu, Toma Voji noz u ledja. Uzdigao Toma Acu, Aca Tomi noz u ledja. Uzdigao Aca Nebojsu iz Beograda...

Mada, bilo je toga i u Krunskoj.

Mihailo

pre 7 godina

Može se komentarisati na razne načine ali je ispao dostojanstven u ovom brlogu od politike. Jedva su čekali da mu vide leđa ulizice koje on stvorio. Kaže jedna stara poslovica "ne pada sneg da pokrije breg nego svaka zverka da ostavi trag"...Žalosno je koliko prljavštine ima u politici

Вања

pre 7 godina

Ako nisi zadovoljan time kako je Vučic? obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listic? ili nemoj da izađeš na izbore.  Сву његову политичку каријеру у једну фразу. Стиди се и нестани да те не видимо више.

Чисто на брзака

pre 7 godina

Е мој Николићу, никада те нисам подржавао, али како си завршио, сада ми те жао...

Sokrat mudri

pre 7 godina

Ovog coveka su ucenili Haagom ili ko zna cime vec pa je morao da odustane od kandidature. Verovatno jos od izbora za predsednika prvi put. Pa je zapad ( a bogami i taj obozavani istok) doveo Vucka stidljivog za novog lidera, isto sa zardjalom kasikom iza uva, da nas sve ucenjuju. A opoziciji je zabranjeno da se ujedinjuje. Sve je isto samo njega nema. (Mislim na Slobu). Doduse, danas je Novi Sloba pozitivac

dixi

pre 7 godina

Definitivno nema više nikakvo mesto u sns,ako ga je u opšte i imao. Kada je Vučiću trebao da popuni predsedničko mesto izgurao ga je napred, sada mu ne treba ni za šta. Ali treba mu Bata Gašić pa će njemu nešto važno dodeliti. Vreme će ubrzo pokazati.

Зоки

pre 7 godina

@Камичак - Тома је председавао као британска краљица, није се ни осетио. То је у суштини био добар председнички мандат, јер се није мешао у посао извршне власти (влада). Превише смо се бавили са њим, са стварима које у суштини уопште нису биле битна, као што је нпр. та чувена диплома. Премало смо обраћали пажњу на неке ствари које је радио, као што је нпр. обнова веза са Кином.

Petar

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.

Marko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako
(roko, 03. april 2017 16:31)
Zahvaljujemo se na glasu.

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Na pitanje da li će predsednik biti "onako distanciran od izvršne vlasti kao on", Nikolić je rekao: "Ne znam. To ostaje na novom predsedniku, na njegovom shvatanju ustavnih nadležnosti i ovlašc?enja. Znate, predsednik koji je predsednik stranke ne može da se uzdrži da ne utiče na izvršnu vlast".
Znaci kod nas sam predsednik drzave odlucuje hoce li i koliko postovati Ustav na cijem je celu!?? Hvala Tomo na tumacenju, sad je sve mnogo jasnije u kojem pravcu ce stvari teci.

Magdalena

pre 7 godina

na izbore treba da se izlaze. i neophodno je politicki opismeniti narod. vucic najvuse glasova dobio u zemun a to je najzaostalija opstina sa zaostalim shvatanjima i prljava i nikakva. tako da ne znam sto ga vole. ima nesto drugo..a to drugo je nazalost nepravedno nefer...

Slotera Nika za predsednika

pre 7 godina

"Ako nisi zadovoljan time kako je Vučić obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listić ili nemoj da izađeš na izbore. Ne možeš da glasaš za nekoga ko to zaista nije zaslužio. To je moj stav. Da li je Preletačević time ponizio mnoge političare? Da", rekao je Nikolić i nagovestio da je bilo onih "koji su organizovali Preletačevića".

Znam da u je u ovom trenutku omladina, bar ono sto jos nije pobeglo odavde, malo zbunjena, malo razmazena i poprilicno smotana, ali to nije razlog da Diploma mrtav 'ladan kaze da u toj omladini nema i onih koji, ako nista vise, bar umeju dobro da se zezaju - i na svoj i na tudj racun - nego da se obavezno mora raditi o teoriji zavere i necijoj "organizaciji".
Pre ce biti da je ovom obezglavljenom i sludjenom narodu toliko dosta svega, a narocito politicara sa "vrteske" koja se okrece vec skoro 20 godina, da ce glasati i za Ronalda Mekdonalda licno, samo da je "drugaciji"!

logika srpskog glasača...

pre 7 godina

sad nam se čini je mozda bio bolji, zar ne?
(Sympathy for the Dule, 3. april 2017 16:16)

Iskreno povraca mi se od prevelike doze iskrenosti političara kada zavrse svoje. Dok je bio na vlasti bio je Političar koji je govorio samo ono sto je mislio da moze da mu donose glasove, a posle se nije ni video. Mislim lepo je pročitati potvrdu da
je prodavao maglu, ali meni nije prodao.

I da slazem se da ovako salje poruku Vučicu. Mada vise niko ne priča o nekom standardu, tajkunima, boljitku od 2012. Politkom
kojom je SNS dosa na vlast. A da ostalo je da su oni do 2012 lopovi, nopaka dosovska politka 5 oktobra, mada vise nije ni bitno
jer za sve sto je kaznjen Boris Tadic... Vučić je nagradjen!

Petar

pre 7 godina

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!
(tamni vilajet, 3. april 2017 17:19)

Mozda i jeste tako, ali opet za koga drugog, sada sam dao glas gradjanskoj opciji u liku bivseg zastitnika gradjana i sta je uradio, nista jer se fokusirao na krug dvojke, a i ko je mogao da zamisli da ce 2012 da ovi sto su tada dosli naprave ovakav rusvaj od drzave.Sve u svemu nismo mi bolje ni zasluzili jer smo kao ljudi losi i dok bogami dobrano opet ne osetimo bedu, strah i kolaps svih institucija nece nam biti bolje. A ovo je samo jos jedna tuzna prevara od mnogih koje smo doziveli,samo istice i ovima vreme jer ovi sto su ih doveli traze rezultate.

com ent tar

pre 7 godina

Rekao bih nešto, ili ,bolje reći - nadovezao se na komentar već objavljen. Sem kupljene diplome, ili manjeg stepena školskog obrazovanja, ovaj covek nije uradio ništa loše kao predsednik jedne zemlje. Možda nije uradio više ali nije uradio loše. Uostalom, sistem u Srbiji je ustrojen da se snaga,moć, vlasti crpi iz stranke koja ima najveću bazu -SPS, DS,SNS primeri ...Toma je sebe izuzeo iz stranke , izborom naroda zauzeo mesto Predsednika, i radio ono što mu ustav dozvoljava. Za to vreme Vučić kao predsednik stranke i Vlade je imao svu moć u rukama. Godinama se dizala tolika frka i galama oko ,Toma Diploma, vikendice, ordenje, fondacija a to su složicete se toliko minorne stvari. Naime jedan Bil Gates ili Stiv Jobs ili Zekerberg i još milion x primera , nemaju završene fakultete pa su stekli i moć i uticaj i položaj i priznanje u društvu za svoj rad i zalaganje. Ali moja, naša Srbija ima problem da to prihvati. Recimo pobedio je gospodin Ombudsman i ?
Iz čega on može da crpi moć i uređuje zemlju po nekim evropskim ,svetskim , građanskim standardima. Svojim znanjem sa fakulteta ? Radom kao poverenik ? Licnom sposobnoscu da utiče na veliki broj ljudi ? Toma je i bez diplome imao mnogo bolji magnet za ljude i razumevanje situacije, a to je složicete se mnogo važnije za funkciju nego znanje sa fakulteta koje nakon 20 godina prosto izgledi a koje se mnogim sposobnim ljudima zamera jer eto kako nečiji sin koji je završio fax i prodaje na pijaci ne može da dodje do posla a neko kao grobar sedi na Andricevom vencu. Pa gospodo može? Kao što neko sa 3 diplome i vladanjem 2 strana jezika ipak nije vlasnik Microsofta nego radi za Bil Gejtsa. Nadam se da komentar može biti objavljen.

Ika

pre 7 godina

Neka me neko ispravi ako gresim, mada se to moze i lako proveriti ali secam se da je vratio neki zakon koji je Vlada htela da "progura" i nije ga potpisao smatrajuci da stavlja gradjane u neravnopravan polozaj, na sta su ukazivale nevladine organizacije.

roko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas

pre 7 godina

Sta ti je karma. Poraslo dete, osamostalilo se. :)

Kad nam je predsednik Vucic a oko njega: Mali, Karic, Vulin, Dacic, Djuka moler, Mihajlovicka, Vesic, Loncar, Gasic, Dr. Nebojsa a vodja narko kartela Jeremiceva supruga, Jankovic huligan, ne bi me cudilo da vidim Tomu ponovo sa kumom Sekijem u zagrljaju.

Malo offtopic: Ja ne znam kako vrse lobotomiju. Cale koji svercuje dizel za traktor iz Bosne, duzan na sve strane, stalno prete iskljucenjem struje I uzda se u sina studenta koji se skoluje u inostranstvu dok krpi kraj s krajem, ipak ode I glasa za Vucica. Jos se I posvadja sa mnom kad pokusam da mu objasnim neke stvari.
Kod nas u drzavi vlada nadrealizam dok na TV vrti Happy, Pink a cita se Informer.

Pol Pot

pre 7 godina

Sramota je na sta si sve pristao, da bi spasio onu bezveznu sojenicu sto ste je na divlje sazidali u vodo-zasticenoj zoni uz levu obalu Save, iza blokova i zbog dva funkcionerska mesta za sinove!

Ti si najveca bruka koju je Srbija dozivela jos od bekstva kralja sa zlatom. Iz istog ste kraja, i isti ste pljackasi. U Srbiji to zovu jaj**e! Obrulkali ste Sumadiju za vjek vjekova! Sram te bilo, nikakva Crkva pokajnica te nece spasiti!
Preventivno kao Nusic, napravi piramidu iznad svog groba, naravno iz istih razloga!

avfu

pre 7 godina

Kukavica. Silno je želeo drugi mandat. Možda bi ga dobio, možda ne. Jedno je sigurno, bio je bolji predsednik nego što će to biti Vučić. Ipak, istorija i narod će ga pamtiti kao kukavicu. Povlačenje iz politike je samo logičan sled. Mogao je da povrati određeni stepen snage, suprotstavi se Vučiću i opere mnoge fleke iz prošlosti. Ipak, odlučio se za otpremninu i penziju.

GreenTooth

pre 7 godina

Ljudi, o cemu vi to svi pisete?? Sada vam je odjdanput svima zao Tome. Covek je svojim stavom tokom svog mandata potpuno unizio instituciju predsednika drzave. Zar cinjenica da ima laznu diplomu nije dovoljna? Ne znam, valjda je to sada normalno u nikad boljoj, jacoj i brzoj Srbijici... Da su mu svi zabili noz u ledja. to je tacno. Ali sta je i mogao da ocekuje, kada je on to isto uradio Seselju....ne kaze se dzabe karma je k**va.

Maslačak

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Bio je "samo" potpuno pogrešan čovek na pogrešnom mestu. Zbog svoje neukosti, neznanja i nedostatka obrazovanja i opšte kulture, ispadao je smešan i blamirao je instutuciju predsednika države kad god bi otvorio usta u javnosti.

Ako to tebi nije dovoljno loše, ne znam šta bi ti još trebalo...

tamni vilajet

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Znas sta Petre, ja posle svih ovih godina, nesto i nisam uverena da je DS bio toliko korumpiran kao sto su ih naprednjaci isprikazivali, niko od njih se nije enormno obogatio, sem onih koji su otisli da rade po bankama u inostranstvu, tu ne racunam Vucicevog pomocnika Dinkica i Knezevica, a vidim da taj tvoj posteni Toma itekako ima love, gradi gde stigne, pa cak i heliodrom, crkvu...!

Ajd' sad ti meni objasni otkud njemu pare za sve to, a da ne govorim za gospoZu, koja svakodnevno menja haljine i komplete koji kostaju kao prosecna godisnja plata radnika u pelenama???

Sve mi se cini da je situacija upravo obrnuta, da su lopovi vikali "drz'te lopova", a narod im naivno poverovao!

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!

Milica

pre 7 godina

Ponosna sam na predsednika koji je pred ocem i majkom rekao da je rodjen na beogradskom asfaltu. Ponosna sam sto se po Bugojnu tukao i sto ga je policija privodila kad je imao 17 godina. Ponosna sam sto je iz Bugojna isao u Split na utakmicu bez znanja roditelja, sa svojih 17 godina. Ponosna sam sto je sa svojih 14 godina rekao majci da ide ispred zgrade da se igra a, zamislite, otisao je u Zagreb na utakmicu tamo se tukao i policija ga je trpala u maricu. Ponosna sam sto je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu i da je voleo da se tuce. Sve ovo je pricao na Hepiju pred ocem i majkom koji su se smejali.To je licna karta predsednika Srbije a nama hoce da menja svest.

Камичак

pre 7 godina

Немојте тако о Николићу. Он је урадио две важне ствари:
1. Када је победио, показао је да председник Србије може бити било ко.
2. Док је председавао, показао је да Србија може и без председника.

Mnz

pre 7 godina

Dete te izdalo, prodalo i zabilo noz u ledja. Moj Tomoslave i moja Srbijo. Ovo je najlosiji covek na politickoj sceni Srbije, kakav Milos Obrenovic, kakav Vuk Brankovic ... ovo je cisto zlo koje ce zgaziti preko svega da dodje do cilja i svojih interesa. RIP Srbijo .

Hoću državu

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.
(Petar, 3. april 2017 16:46)

Pojma ti nemaš
Napravili ste nam još goru situaciju. Pa Tadića nema za šta pas da ujede.

Mihailo

pre 7 godina

Može se komentarisati na razne načine ali je ispao dostojanstven u ovom brlogu od politike. Jedva su čekali da mu vide leđa ulizice koje on stvorio. Kaže jedna stara poslovica "ne pada sneg da pokrije breg nego svaka zverka da ostavi trag"...Žalosno je koliko prljavštine ima u politici

Cinculator

pre 7 godina

Najmanje što si ispao je obična kukavica jer se nisi ni kandidovao, a zbog toga je ovaj i dobio. Ali ti si valjda zadovoljan onim što si dobio zauzvrat da ćutiš i pogneš glavicu, to je najbitnije, narod i zemlju ko šljivi. Takav ćeš i biti zapamćen. Ovima što misle da ga žale manite se melodramatike. Toma je sebe obezbedio, a vi?

Petar

pre 7 godina

Ja sam glasao za Tomu 2012, i glasao bih opet, ranije sam bio za DS ali kad sam shvatio koliko su bili korumpirani ovaj covek mi je bio prihvatlji, sumadinac, ali avaj ona ajkula uz njegove skute ga je pojela, pravicemo mi Tomu od blata.

Dušan

pre 7 godina

šutnuli su te u dupe kukavico, što im nisi pokazao zube?

nećeš u SNS?

a šta bi tamo radio, lepio Vučićeve plakate ako bi ti i to dozvolili jer si ti za njih avet prošlosti kako su te par dana nazivali kad si hteo da se kandiduješ.

vst

pre 7 godina

Da, stari dobri principi kupovine glasova, ulje, brasno, uslovljavanje porodica zaposlenog, posedovanje tv i stampe.. To jos nije omanulo u Srbiji.

com ent tar

pre 7 godina

Rekao bih nešto, ili ,bolje reći - nadovezao se na komentar već objavljen. Sem kupljene diplome, ili manjeg stepena školskog obrazovanja, ovaj covek nije uradio ništa loše kao predsednik jedne zemlje. Možda nije uradio više ali nije uradio loše. Uostalom, sistem u Srbiji je ustrojen da se snaga,moć, vlasti crpi iz stranke koja ima najveću bazu -SPS, DS,SNS primeri ...Toma je sebe izuzeo iz stranke , izborom naroda zauzeo mesto Predsednika, i radio ono što mu ustav dozvoljava. Za to vreme Vučić kao predsednik stranke i Vlade je imao svu moć u rukama. Godinama se dizala tolika frka i galama oko ,Toma Diploma, vikendice, ordenje, fondacija a to su složicete se toliko minorne stvari. Naime jedan Bil Gates ili Stiv Jobs ili Zekerberg i još milion x primera , nemaju završene fakultete pa su stekli i moć i uticaj i položaj i priznanje u društvu za svoj rad i zalaganje. Ali moja, naša Srbija ima problem da to prihvati. Recimo pobedio je gospodin Ombudsman i ?
Iz čega on može da crpi moć i uređuje zemlju po nekim evropskim ,svetskim , građanskim standardima. Svojim znanjem sa fakulteta ? Radom kao poverenik ? Licnom sposobnoscu da utiče na veliki broj ljudi ? Toma je i bez diplome imao mnogo bolji magnet za ljude i razumevanje situacije, a to je složicete se mnogo važnije za funkciju nego znanje sa fakulteta koje nakon 20 godina prosto izgledi a koje se mnogim sposobnim ljudima zamera jer eto kako nečiji sin koji je završio fax i prodaje na pijaci ne može da dodje do posla a neko kao grobar sedi na Andricevom vencu. Pa gospodo može? Kao što neko sa 3 diplome i vladanjem 2 strana jezika ipak nije vlasnik Microsofta nego radi za Bil Gejtsa. Nadam se da komentar može biti objavljen.

Danica

pre 7 godina

Kako god si ti mislio kada si dosao za predsednika da nikada nece proci 5 god.tako sad i Vucic misli al boze zdravlja vreme leti i njemu ce mo videti ledja.

Zlobica

pre 7 godina

Ja sam Srbin, Bačvanin. Ispada da ste opet glasali za svoje, cisto da prokomentarisem. Gledate da li je Vaš pa se za njega glasa. Niti jedan nije moj, jer ovde takvi kriterijumi kod mojih Bačvana ne vrede. To je dokaz da ste još uvek plemenska zajednica i za Vas je samo Feudalac, a takve zapravo i birate sve ove godine. U suštini sve su Vaši kandidati. Čanak nije predstavnik normalnog našeg građanstva, a ni po poreklu nije domaći.
Nadam se da uviđate da se Srpstvo i Građanstvo zamenilo za Srbijanstvo.
Objavite ovaj komentar ukoliko je moguce.

Lola

pre 7 godina

Glavni princip je zaboravio. Ovo je slobodna drzava i moze da se kandiduje ko ispunjava uslov za to, a ne onak za koga on misli da moze. Drugo, preletacevic nije samo samar ovima ispod crte, nego i ovima sto vladaju. Da noje bilo ovih ulizica za vlast, SPS i kompanija. danas bi se pricalo o drugom krugu. A onda ko zna sta bi bilo!

Minion

pre 7 godina

"Tako da je Vučić izdržao kampanju kakve smo uvek radili. To su bili mitinzi, oslanjanje na veliki broj prisutnih, medijska promocija u kojoj je on neprikosnoven", rekao je Nikolić.

....Što je ujedno i jedina stvar u kojoj je budući predsednik Srbije dobar.

puter na glavi i namazani opanci

pre 7 godina

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?
(Marko, 3. april 2017 16:48)

Evo pocecu od radnika potpisao je novi Zakon tzv. vulinov o radu koji zakon ide u korist privatnika a na stetu radnika, potpisao je zakon o otimanju penzija i zarada, vrsio je pritisak na Ustavni sud da ne raspravlja o ustavnosti briselskih sporazuma...isao je o trosku naroda na privatne reli trke u Dubaji, isao je na profesionalne teniske turnire u svetu, osnovao je Dragici fond a da niko ne zna ko je taj fond donirao i finansirao, vodio je Dragicu po belome svetu u sopinge da kupuje skupu garderobu...itd.itd. nastavite dalje...

Phoenix

pre 7 godina

BozeOprostiNamUzmiRukuPomilujNas, 03. april 2017 17:14)

Ista prica i kod mene. I mom ocu je smanjena penzija. Majki oduzeto 20% zbog odlaska u prevremwnu. Imaju manje nego sto su imali dok nas je u kuci bilo cetvoro (ukljucujuci dva studenta) ali visegodisnja lobotomija je ucinila svoje. Imaju MTS paket bez N1 a sa gomilom pinkova. Kada prica, u ocevim recima prepoznajem sve one milion puta ponovljene fraze. A cak nije nepismen, otvori on i internet, procita vesti.
Dodjem kuci na godisnji i ako krenemo vise od 60s o politici, pocnemo da se svadjamo.
Odustao sam, zajedno provodimo 10-15 dana godisnje i necu da ih trosim na rasprave. Moje dete ne odrasta u Srbiji. Sto se mene tice, izaci cu na svake izbore. Glasam u ambasadi i to cu ciniti dokle god mi cerka ima (samo) srpski pasos. Dusa me boli svaki put kada pomislim na sestru i njenu decu koji su u Srbiji. Ali sta da radim, svako se bori za svoj zivot.

Rastu deca, osamostaljuju se

pre 7 godina

Uzdigao Voja Tomu, Toma Voji noz u ledja. Uzdigao Toma Acu, Aca Tomi noz u ledja. Uzdigao Aca Nebojsu iz Beograda...

Mada, bilo je toga i u Krunskoj.

Вања

pre 7 godina

Ako nisi zadovoljan time kako je Vučic? obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listic? ili nemoj da izađeš na izbore.  Сву његову политичку каријеру у једну фразу. Стиди се и нестани да те не видимо више.

zluradi

pre 7 godina

Odlazeći predsednik je rekao da je Saša Janković bio najozbiljniji kandidat opozicije, ali da je imao hipoteku Demokratske stranke i svih onih koji su bili na vlasti i imali jako loše rezultate.

Dok ste se vi ubili od dobrih rezultata. Eh, ova studentarija ...

Šumadinac pali topa!

pre 7 godina

Tomo, Kragujevac ti propao, ništa nisi uradio za njega. Kad si pobedio, pomislio sam: "Aj bar je moj, Šumadinac, uradiće nešto za nas..." Šumadinac si sto posto, jer oni svoje ne pomažu. I kod mog dede kad su dolazili stranci, dočekavao ih kao careve, a kad dođu unuci.. Idi Tomo sadi krompir, vreme mu je. Nismo mi za vlast, za vlast su ovi sa ijekavicom. Mi smo dobri za rad, i sutra kad treba da se gine. Tu smo prvi.

student

pre 7 godina

Glasao sam za Belog, a pitam juče ćaleta, koji je inače radnik u železari, zašto je glasao za Vučića, a on mi kaže 'eto, nije zatvorio železaru'.
Zar ne shvatate da je čovek toliko srozao Srbiju, da jedan prosečan građanin želi da glasa za njega jer nije zatvorio fabriku!? Potreban je nama još jedan 5. Oktobar koliko vidim.

Nena

pre 7 godina

Još uvek aktuelni predsednik, patriota i čovek koji voli i poštuje svoju zemlju i svoj narod kome nije stalo do funkcije nego do svog naroda i države. Zato je i učinio to što je učinio.

Marko

pre 7 godina

zao mi ga,majke mi.
covek ih sve stvorio,a zaboli mu noz u ledja, svi do jednog... los je predsednik po meni bio i ne slazem se sa njegovom politikom,ali miislim da nije zasluzio da ga svi odbace ovako
(roko, 03. april 2017 16:31)
Zahvaljujemo se na glasu.

Nevezano za kupljenu diplomu i stepen obrazovanja sta je lose kao predsednik uradio?

Petar

pre 7 godina

Toma je mozda Sumadinac, ali ne od onih postenih!
(tamni vilajet, 3. april 2017 17:19)

Mozda i jeste tako, ali opet za koga drugog, sada sam dao glas gradjanskoj opciji u liku bivseg zastitnika gradjana i sta je uradio, nista jer se fokusirao na krug dvojke, a i ko je mogao da zamisli da ce 2012 da ovi sto su tada dosli naprave ovakav rusvaj od drzave.Sve u svemu nismo mi bolje ni zasluzili jer smo kao ljudi losi i dok bogami dobrano opet ne osetimo bedu, strah i kolaps svih institucija nece nam biti bolje. A ovo je samo jos jedna tuzna prevara od mnogih koje smo doziveli,samo istice i ovima vreme jer ovi sto su ih doveli traze rezultate.

Чисто на брзака

pre 7 godina

Е мој Николићу, никада те нисам подржавао, али како си завршио, сада ми те жао...

Sokrat mudri

pre 7 godina

Ovog coveka su ucenili Haagom ili ko zna cime vec pa je morao da odustane od kandidature. Verovatno jos od izbora za predsednika prvi put. Pa je zapad ( a bogami i taj obozavani istok) doveo Vucka stidljivog za novog lidera, isto sa zardjalom kasikom iza uva, da nas sve ucenjuju. A opoziciji je zabranjeno da se ujedinjuje. Sve je isto samo njega nema. (Mislim na Slobu). Doduse, danas je Novi Sloba pozitivac

Magdalena

pre 7 godina

na izbore treba da se izlaze. i neophodno je politicki opismeniti narod. vucic najvuse glasova dobio u zemun a to je najzaostalija opstina sa zaostalim shvatanjima i prljava i nikakva. tako da ne znam sto ga vole. ima nesto drugo..a to drugo je nazalost nepravedno nefer...

Slotera Nika za predsednika

pre 7 godina

"Ako nisi zadovoljan time kako je Vučić obavljao funkciju predsednika Vlade, precrtaj listić ili nemoj da izađeš na izbore. Ne možeš da glasaš za nekoga ko to zaista nije zaslužio. To je moj stav. Da li je Preletačević time ponizio mnoge političare? Da", rekao je Nikolić i nagovestio da je bilo onih "koji su organizovali Preletačevića".

Znam da u je u ovom trenutku omladina, bar ono sto jos nije pobeglo odavde, malo zbunjena, malo razmazena i poprilicno smotana, ali to nije razlog da Diploma mrtav 'ladan kaze da u toj omladini nema i onih koji, ako nista vise, bar umeju dobro da se zezaju - i na svoj i na tudj racun - nego da se obavezno mora raditi o teoriji zavere i necijoj "organizaciji".
Pre ce biti da je ovom obezglavljenom i sludjenom narodu toliko dosta svega, a narocito politicara sa "vrteske" koja se okrece vec skoro 20 godina, da ce glasati i za Ronalda Mekdonalda licno, samo da je "drugaciji"!

logika srpskog glasača...

pre 7 godina

sad nam se čini je mozda bio bolji, zar ne?
(Sympathy for the Dule, 3. april 2017 16:16)

Iskreno povraca mi se od prevelike doze iskrenosti političara kada zavrse svoje. Dok je bio na vlasti bio je Političar koji je govorio samo ono sto je mislio da moze da mu donose glasove, a posle se nije ni video. Mislim lepo je pročitati potvrdu da
je prodavao maglu, ali meni nije prodao.

I da slazem se da ovako salje poruku Vučicu. Mada vise niko ne priča o nekom standardu, tajkunima, boljitku od 2012. Politkom
kojom je SNS dosa na vlast. A da ostalo je da su oni do 2012 lopovi, nopaka dosovska politka 5 oktobra, mada vise nije ni bitno
jer za sve sto je kaznjen Boris Tadic... Vučić je nagradjen!

dixi

pre 7 godina

Definitivno nema više nikakvo mesto u sns,ako ga je u opšte i imao. Kada je Vučiću trebao da popuni predsedničko mesto izgurao ga je napred, sada mu ne treba ni za šta. Ali treba mu Bata Gašić pa će njemu nešto važno dodeliti. Vreme će ubrzo pokazati.

Зоки

pre 7 godina

@Камичак - Тома је председавао као британска краљица, није се ни осетио. То је у суштини био добар председнички мандат, јер се није мешао у посао извршне власти (влада). Превише смо се бавили са њим, са стварима које у суштини уопште нису биле битна, као што је нпр. та чувена диплома. Премало смо обраћали пажњу на неке ствари које је радио, као што је нпр. обнова веза са Кином.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Na pitanje da li će predsednik biti "onako distanciran od izvršne vlasti kao on", Nikolić je rekao: "Ne znam. To ostaje na novom predsedniku, na njegovom shvatanju ustavnih nadležnosti i ovlašc?enja. Znate, predsednik koji je predsednik stranke ne može da se uzdrži da ne utiče na izvršnu vlast".
Znaci kod nas sam predsednik drzave odlucuje hoce li i koliko postovati Ustav na cijem je celu!?? Hvala Tomo na tumacenju, sad je sve mnogo jasnije u kojem pravcu ce stvari teci.

Ika

pre 7 godina

Neka me neko ispravi ako gresim, mada se to moze i lako proveriti ali secam se da je vratio neki zakon koji je Vlada htela da "progura" i nije ga potpisao smatrajuci da stavlja gradjane u neravnopravan polozaj, na sta su ukazivale nevladine organizacije.