Sreda, 15.03.2017.

18:21

"Insinuacije da iza pretnji stoji Beli namerno plasirane"

Portparol Građanskog pokreta "Beli - Samo jako" Stevan Vlajić tvrdi da Luka Maksimović ne stoji iza pretnji novosadskom advokatu Miroju Jovanoviću, javlja N1.

Izvor: N1

"Insinuacije da iza pretnji stoji Beli namerno plasirane" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

nebo

pre 7 godina

@Dragan Risović

slazem se donekle sa time sto si napisao.

sustima Belog je demontiranje jalove vlast u srbiji. sto je neophodno za bavljenje problemime koje ti navodis i koje si dobro opisao.

pozdrav
Samo Jako

zoki

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

To ne znamo. Neki kazu da je Beli uprkos neozbiljnosti u javnom zivotu veoma ozbiljan u skupstini Mladenovca i da je sasvim drugi covek kad sedne u odbornicku klupu.

Dusan

pre 7 godina

Iskreno, mislim da je u celoj prici bolje nama nego Belom...Nekako mi se cini da politika nije zezancija, pa makar i usao iz zezancije...Dobro je za sve nas da izadje sto vise ljudi, ali nadam se da nece doci u situaciju da pozeli da nikad nije usao u ovo vrzino kolo, jer koliko god da je ozbiljno zezanje , kako ga predstavlja, mnogo je veliki zalogaj za obicnog, prosecnog coveka , kakav je on...Mislim da je ovo ipak vise od ozbiljne zezancije...Ali opet kazem, bolje nek ovaj rialiti spasilac , u rangu onog Mikija iz Velikog brata, potera apstinente i klince, nego da opet izadje 50 posto biraca...Ali , za njega licno, mislim da mu nije lako,sad nema nazad...Morace da nadje nacin elegantno da se izvuce iz ovog sou programa, kad odradi svoje

negotin

pre 7 godina

Radi se o tome da je ovaj advokat na sebe navukao bes mnostva klinaca-hakera koji su ga urnisali,a jos je covek naseo na sve,ali bukvalno sve hakerske fore. I treba. I jos je kao advokat delio svoj broj telefona i reklamirao se,pa su i to lako nasli.

Slartibartfast

pre 7 godina

Mladi koji ce da glasaju za njega, i bez programa, inace ne bi ni glasali. Nije to nikakvo rasipanje glasova. To je aktivni protest protiv jednog te istog, u nedostatku novih politickih resenja. Bolje nego da ne glasaju i da ih nista ne zanima. Videcete, na kraju ce iz toga izaci nesto ozbiljno, ili ce bar podsaci mlade da stvore nesto novo ozbiljno. Vazno je zavrsiti sa ovom letargijom

Promeniti narod

pre 7 godina

(Risovic Krusevac)
Mnogo je komentara, na Vas komentar. Ja bih kratko i jasno dodala: borba protiv establishmenta! Puno je slicnih pokreta u svetu. Ocito, da je dozlogrdilo.
Iako sam dobro zasla u sedmu deceniju, ideje mladih ljudi podrzavam, tim pre sto je Beli lepo objasnio da se radi o "ozbiljnom zezanju". Sta svi ostali rade, vise od cetvrt veka, pa, moze se videti po rezultatima njihovog delanja, a programi su im bili bas cool!Narod nije valjao, verovatno.
Hvala na prostoru.

boza puby

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.
(Andrea, 15. mart 2017 21:34)

ovo je vec frugi, treci vas isti komentar. pece vas tih pola miliona, pa zasto se onda niste kandidovali. beli nije neoizbiljan kandidat, vec veoma ozbiljan koji na sebi svojstven nacin vodi kampanju. da bi uzeo taj novac iz budjeta mora osvojiti odredjeni procenat glasova. on ce u najgorem slucaju biti peti po broju glasova, ja mu predvidjam 8-10%, a na kladionici je granica u ovom momentu 1.6. poklon kvota. a muceni miroje i njegova treca srbija nema teorije da dosrigne potreban procenat glasova.

Zeleni zmaj

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

Da li je Beli resenje ili parodija, to cemo tek videti. Niko ne moze da tvrdi da ce Beli biti los ili dobar. U svakom slucaju, trenutna politicka postava ide na deponiju. Srbija zeli nove ljude.

Vuk

pre 7 godina

@Dragan Risovic, Krusevac


Bojim se da nista niste razumeli kada je o pojavi ovog momka rec.. On je nastao zato sto je ovde doslo do bazicnog i potpunog raspada politickog sistema i obesmisljavanja demokratije. Jednostavno, politicke "elite" nisu uspele da naprave normalan i civilizovan ni politicki ni drustveni ambijent. Truljenje Srbije uslo vec u terminalnu fazu i potreban je potpuni remont ili cemo izgubiti drzavu..
Potreban je svez vazduh , a parodija mozda pomogne u budjenju iz kome.

Andrea

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Nije mi bila namera nipodopstavanje a u najmanju ruku neodobravanje pojave društvenog bunta Beli, već ukazivanje na suštinu naše propasti u kojoj je ostalo samo beznade obojeno sarkazmom. Beli je definicija našeg stanja u kojem tražimo čistotu, poštenje, iskrene namere pre svega jer od sredine prošlog veka, mi nemamo stvaralacke elite već samo pojave koji beli ismejava. Beli dakle nije odgovor i rešenje na naše stvarne potrebe, beli je samo potencijalna kazna lažnim elitama koje su nas upropastile.

Samo jako

pre 7 godina

Risovicu, a koji program imaju "ozbiljni" politicari? Koja resenja nude? Smanjicemo nezaposlenost, povecacemo plate i penzije, smanjiti poreze, povecacemo BDP i to slusamo 20 godina. Onda kad vide da im je "program" izuzetno glup i isti kao kod ostalih krecu sa "ponudom" necete valjda da na vlast dođu radikali, zuti, plavi, crveni ili narandžasti. I to tako prolazi. Neka pobedi Beli i dovede neke ljude meni ova ponuda zvuci i bolje i iskrenije od svega ponudjenog u zadnjih 20 godina.

Banananrbija

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Bravo! Svaka čast za analizu! Ali zašto na kraju komentara ne ponudite rešenje za ovu situaciju!??? Ako smo dozvolili da nas upropaste ludi diktator, lažna revolucija, neobaveštene vođe itd. sve do uspešnog maketara, ne vidim zašto ne bismo probali da se uhvatimo i u ovo kolo... jer do sad nismo dali dinar da uđemo u njega već milione. A pametni poput Vas uglavnom urade dobru analizu pa se povuku ili zapale iz zemlje. Mada rado ću doći na vašu tribinu ako imate šta reći javno i pokrenete kampanju za kandidata, vaše je samo da se pokrenete poput dotičnog Belog....

Bane

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Program političkih stranaka vam je mrtvo slovo na papiru. Ako ispune i 10% tog njihovoh programa da skačemo do meseca. Oni koriste "program" da bi doprali do glasača jer jedino obećanjima mogu da dobiju neku podršku. Tek kad ga izbareš shvatiš koliko je taj program u stvari jedan velika farsa.

Da li je sadašnji predsednik imao neki program da li ga je ispunio bar malo. Koliko smo primetili njegova funkcija je bila pro forme jer sve bitnije odluke donosi vlada.

Vuk Sev

pre 7 godina

Beli jeste paradigma elite. Ali i katalizator i uzrok, tj pocetak promene. Vi govorite kao da Srbija trideset godina ima izbor, ali nema,i u dve recenice ste uspeli da budete kontradiktorni. U jednu ruku kazete da ne postoji talas nove elite, ali ipak dati glas Belom je nezrelo?
Nova elita i mladi iz sadasnjeg drustva su guseni od strane vec postojecih socijalistickih/komunistickih sistema, gde kao kornjace sede i smenjuju se izmedju sebe pritom ne radeci NISTA osim povremenih psihoanaliticnih izjava. Kako vi zamisljate da krene novi talas kad u startu su vam insinuacije cinicne.
Vi mislite da ste vasom izjavom dali neki objektivni komentar, ustvari komentar vam je i vise nego subjektivan, jer vi govorite jezikom starca , kojeg je strah da se upusta u buducnost. Beli nije samo nas BUNT, Beli je i nada i pocetak. Neka bude i najgori preCednik kojeg je Srbija izabrala, Beli ce biti i katalizator. Pokrenuce mlade i novi pravi demokratski sistem u drustvu. Da mladi kroje sudbinu buducnosti, a ne ostareli uplaseni starci, koji ne umeju da vide vise od vec izgradjene ljusture svog karaktera.
Vi u vasem komentaru podcenjujete nase drustvo i nasu nadu. To samo govori o vama, a ne o tome kakvo nam je drustvo. Mozda bi vi mogli da se zapitate zasto tako razmisljate , a ne zasto Beli koristi jezik satire. Jer na kraju krajeva, nije on taj koji nam vredja inteligenciju, nego vi.

DEX

pre 7 godina

Narod voli Belog jer je iskren. Nema program i to je isto kao i ovi koji imaju lazni program i od koga odstupe istog dana kad dodju na funkciju. Smucili su se ljudima sa svim svojim lazima. Godinama gledamo jedne iste ljude i vreme je da svi odu jer su nam se smucili. Da ih ne nabrajam ali tu spadaju svi koji su od uvodjenja demokratije u Srbiji bili na bilo kojoj funkciji.

Neli

pre 7 godina

Poštovani g.Risoviću,

neko poput Vas bi trebalo da je shvatio koliku grešku je ovim komentarom napravio. Oštricu svoje kritike potpuno nepravedno upućuje te ka narodu i pokretu Beli - samo jako. Ovde se neradi o tome da smo mi kao narod nezreli ili pak pokret neozbiljan ovde se radi o jedinstvenom i potpuno nenasilnom protestu ili ti pobuni protiv jako neozbiljne, otuđene, agresivne i bahate elite koja u nekom od svojih izdanja već 30 godina uništava ovaj narod i ovu zemlju propagirajuci poltronstvo, nepotizam, bahatost, nemoralnost, mržnju i lopovluk! Vreme je da se taj čitav sistem rasturi i pobeda ovog momka na izborima bila bi prvi korak u tom pravcu.

Blagoje Ristić

Vladicin Han

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Beli je paradigma društva u kojem se nalazimo koja potvrđuje nedostatak nove elite i novih političkih pogleda.
Fenomen odabira belog za kandidata i glasanje za njega, govori o našoj kompletnoj nezrelosti jer iz protesta i revolta na aktuelnu ponudu pristajemo da nam se desi predsednik bez ikakvih konkretnih ponuda i rešenja za kojim kao društvo potrazujemo.
Ta besciljnost ogleda se i u porukama belog, samo jako, nemam program, okupicu neke ljude, bez sikiracije itd.
Ta indolentnost i parodija koja može okupiti veliki broj ljudi je postalo dijagnoza ovog naroda spremnog na propadanje.

Novosadjanka

pre 7 godina

"Najmanje želimo da se, u trencuima kad se dešava nešto bitno, bavimo Mirojem Jovanovićem", poručuje na kraju razgovora za N1 Stevan Vlajić.


Hahaha, pa naravno! Samo jako i posteno!

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Naravno. Niko nikada ne bi ni cuo za tog lika da nije pisao Belom. A drugo, on je prvi poslao poruku na "face-u" i istog trenutka sebe stavio u nebrano grozdje. Beli, samo jako i ne obaziri se na ove i slicne provokacije. Idemo dalje

Novosadjanka

pre 7 godina

"Najmanje želimo da se, u trencuima kad se dešava nešto bitno, bavimo Mirojem Jovanovićem", poručuje na kraju razgovora za N1 Stevan Vlajić.


Hahaha, pa naravno! Samo jako i posteno!

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Naravno. Niko nikada ne bi ni cuo za tog lika da nije pisao Belom. A drugo, on je prvi poslao poruku na "face-u" i istog trenutka sebe stavio u nebrano grozdje. Beli, samo jako i ne obaziri se na ove i slicne provokacije. Idemo dalje

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Beli je paradigma društva u kojem se nalazimo koja potvrđuje nedostatak nove elite i novih političkih pogleda.
Fenomen odabira belog za kandidata i glasanje za njega, govori o našoj kompletnoj nezrelosti jer iz protesta i revolta na aktuelnu ponudu pristajemo da nam se desi predsednik bez ikakvih konkretnih ponuda i rešenja za kojim kao društvo potrazujemo.
Ta besciljnost ogleda se i u porukama belog, samo jako, nemam program, okupicu neke ljude, bez sikiracije itd.
Ta indolentnost i parodija koja može okupiti veliki broj ljudi je postalo dijagnoza ovog naroda spremnog na propadanje.

Neli

pre 7 godina

Poštovani g.Risoviću,

neko poput Vas bi trebalo da je shvatio koliku grešku je ovim komentarom napravio. Oštricu svoje kritike potpuno nepravedno upućuje te ka narodu i pokretu Beli - samo jako. Ovde se neradi o tome da smo mi kao narod nezreli ili pak pokret neozbiljan ovde se radi o jedinstvenom i potpuno nenasilnom protestu ili ti pobuni protiv jako neozbiljne, otuđene, agresivne i bahate elite koja u nekom od svojih izdanja već 30 godina uništava ovaj narod i ovu zemlju propagirajuci poltronstvo, nepotizam, bahatost, nemoralnost, mržnju i lopovluk! Vreme je da se taj čitav sistem rasturi i pobeda ovog momka na izborima bila bi prvi korak u tom pravcu.

Blagoje Ristić

Vladicin Han

Andrea

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.

Samo jako

pre 7 godina

Risovicu, a koji program imaju "ozbiljni" politicari? Koja resenja nude? Smanjicemo nezaposlenost, povecacemo plate i penzije, smanjiti poreze, povecacemo BDP i to slusamo 20 godina. Onda kad vide da im je "program" izuzetno glup i isti kao kod ostalih krecu sa "ponudom" necete valjda da na vlast dođu radikali, zuti, plavi, crveni ili narandžasti. I to tako prolazi. Neka pobedi Beli i dovede neke ljude meni ova ponuda zvuci i bolje i iskrenije od svega ponudjenog u zadnjih 20 godina.

Vuk

pre 7 godina

@Dragan Risovic, Krusevac


Bojim se da nista niste razumeli kada je o pojavi ovog momka rec.. On je nastao zato sto je ovde doslo do bazicnog i potpunog raspada politickog sistema i obesmisljavanja demokratije. Jednostavno, politicke "elite" nisu uspele da naprave normalan i civilizovan ni politicki ni drustveni ambijent. Truljenje Srbije uslo vec u terminalnu fazu i potreban je potpuni remont ili cemo izgubiti drzavu..
Potreban je svez vazduh , a parodija mozda pomogne u budjenju iz kome.

Vuk Sev

pre 7 godina

Beli jeste paradigma elite. Ali i katalizator i uzrok, tj pocetak promene. Vi govorite kao da Srbija trideset godina ima izbor, ali nema,i u dve recenice ste uspeli da budete kontradiktorni. U jednu ruku kazete da ne postoji talas nove elite, ali ipak dati glas Belom je nezrelo?
Nova elita i mladi iz sadasnjeg drustva su guseni od strane vec postojecih socijalistickih/komunistickih sistema, gde kao kornjace sede i smenjuju se izmedju sebe pritom ne radeci NISTA osim povremenih psihoanaliticnih izjava. Kako vi zamisljate da krene novi talas kad u startu su vam insinuacije cinicne.
Vi mislite da ste vasom izjavom dali neki objektivni komentar, ustvari komentar vam je i vise nego subjektivan, jer vi govorite jezikom starca , kojeg je strah da se upusta u buducnost. Beli nije samo nas BUNT, Beli je i nada i pocetak. Neka bude i najgori preCednik kojeg je Srbija izabrala, Beli ce biti i katalizator. Pokrenuce mlade i novi pravi demokratski sistem u drustvu. Da mladi kroje sudbinu buducnosti, a ne ostareli uplaseni starci, koji ne umeju da vide vise od vec izgradjene ljusture svog karaktera.
Vi u vasem komentaru podcenjujete nase drustvo i nasu nadu. To samo govori o vama, a ne o tome kakvo nam je drustvo. Mozda bi vi mogli da se zapitate zasto tako razmisljate , a ne zasto Beli koristi jezik satire. Jer na kraju krajeva, nije on taj koji nam vredja inteligenciju, nego vi.

DEX

pre 7 godina

Narod voli Belog jer je iskren. Nema program i to je isto kao i ovi koji imaju lazni program i od koga odstupe istog dana kad dodju na funkciju. Smucili su se ljudima sa svim svojim lazima. Godinama gledamo jedne iste ljude i vreme je da svi odu jer su nam se smucili. Da ih ne nabrajam ali tu spadaju svi koji su od uvodjenja demokratije u Srbiji bili na bilo kojoj funkciji.

boza puby

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.
(Andrea, 15. mart 2017 21:34)

ovo je vec frugi, treci vas isti komentar. pece vas tih pola miliona, pa zasto se onda niste kandidovali. beli nije neoizbiljan kandidat, vec veoma ozbiljan koji na sebi svojstven nacin vodi kampanju. da bi uzeo taj novac iz budjeta mora osvojiti odredjeni procenat glasova. on ce u najgorem slucaju biti peti po broju glasova, ja mu predvidjam 8-10%, a na kladionici je granica u ovom momentu 1.6. poklon kvota. a muceni miroje i njegova treca srbija nema teorije da dosrigne potreban procenat glasova.

Bane

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Program političkih stranaka vam je mrtvo slovo na papiru. Ako ispune i 10% tog njihovoh programa da skačemo do meseca. Oni koriste "program" da bi doprali do glasača jer jedino obećanjima mogu da dobiju neku podršku. Tek kad ga izbareš shvatiš koliko je taj program u stvari jedan velika farsa.

Da li je sadašnji predsednik imao neki program da li ga je ispunio bar malo. Koliko smo primetili njegova funkcija je bila pro forme jer sve bitnije odluke donosi vlada.

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Nije mi bila namera nipodopstavanje a u najmanju ruku neodobravanje pojave društvenog bunta Beli, već ukazivanje na suštinu naše propasti u kojoj je ostalo samo beznade obojeno sarkazmom. Beli je definicija našeg stanja u kojem tražimo čistotu, poštenje, iskrene namere pre svega jer od sredine prošlog veka, mi nemamo stvaralacke elite već samo pojave koji beli ismejava. Beli dakle nije odgovor i rešenje na naše stvarne potrebe, beli je samo potencijalna kazna lažnim elitama koje su nas upropastile.

Zeleni zmaj

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

Da li je Beli resenje ili parodija, to cemo tek videti. Niko ne moze da tvrdi da ce Beli biti los ili dobar. U svakom slucaju, trenutna politicka postava ide na deponiju. Srbija zeli nove ljude.

Banananrbija

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Bravo! Svaka čast za analizu! Ali zašto na kraju komentara ne ponudite rešenje za ovu situaciju!??? Ako smo dozvolili da nas upropaste ludi diktator, lažna revolucija, neobaveštene vođe itd. sve do uspešnog maketara, ne vidim zašto ne bismo probali da se uhvatimo i u ovo kolo... jer do sad nismo dali dinar da uđemo u njega već milione. A pametni poput Vas uglavnom urade dobru analizu pa se povuku ili zapale iz zemlje. Mada rado ću doći na vašu tribinu ako imate šta reći javno i pokrenete kampanju za kandidata, vaše je samo da se pokrenete poput dotičnog Belog....

Promeniti narod

pre 7 godina

(Risovic Krusevac)
Mnogo je komentara, na Vas komentar. Ja bih kratko i jasno dodala: borba protiv establishmenta! Puno je slicnih pokreta u svetu. Ocito, da je dozlogrdilo.
Iako sam dobro zasla u sedmu deceniju, ideje mladih ljudi podrzavam, tim pre sto je Beli lepo objasnio da se radi o "ozbiljnom zezanju". Sta svi ostali rade, vise od cetvrt veka, pa, moze se videti po rezultatima njihovog delanja, a programi su im bili bas cool!Narod nije valjao, verovatno.
Hvala na prostoru.

Slartibartfast

pre 7 godina

Mladi koji ce da glasaju za njega, i bez programa, inace ne bi ni glasali. Nije to nikakvo rasipanje glasova. To je aktivni protest protiv jednog te istog, u nedostatku novih politickih resenja. Bolje nego da ne glasaju i da ih nista ne zanima. Videcete, na kraju ce iz toga izaci nesto ozbiljno, ili ce bar podsaci mlade da stvore nesto novo ozbiljno. Vazno je zavrsiti sa ovom letargijom

Dusan

pre 7 godina

Iskreno, mislim da je u celoj prici bolje nama nego Belom...Nekako mi se cini da politika nije zezancija, pa makar i usao iz zezancije...Dobro je za sve nas da izadje sto vise ljudi, ali nadam se da nece doci u situaciju da pozeli da nikad nije usao u ovo vrzino kolo, jer koliko god da je ozbiljno zezanje , kako ga predstavlja, mnogo je veliki zalogaj za obicnog, prosecnog coveka , kakav je on...Mislim da je ovo ipak vise od ozbiljne zezancije...Ali opet kazem, bolje nek ovaj rialiti spasilac , u rangu onog Mikija iz Velikog brata, potera apstinente i klince, nego da opet izadje 50 posto biraca...Ali , za njega licno, mislim da mu nije lako,sad nema nazad...Morace da nadje nacin elegantno da se izvuce iz ovog sou programa, kad odradi svoje

nebo

pre 7 godina

@Dragan Risović

slazem se donekle sa time sto si napisao.

sustima Belog je demontiranje jalove vlast u srbiji. sto je neophodno za bavljenje problemime koje ti navodis i koje si dobro opisao.

pozdrav
Samo Jako

zoki

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

To ne znamo. Neki kazu da je Beli uprkos neozbiljnosti u javnom zivotu veoma ozbiljan u skupstini Mladenovca i da je sasvim drugi covek kad sedne u odbornicku klupu.

negotin

pre 7 godina

Radi se o tome da je ovaj advokat na sebe navukao bes mnostva klinaca-hakera koji su ga urnisali,a jos je covek naseo na sve,ali bukvalno sve hakerske fore. I treba. I jos je kao advokat delio svoj broj telefona i reklamirao se,pa su i to lako nasli.

Novosadjanka

pre 7 godina

"Najmanje želimo da se, u trencuima kad se dešava nešto bitno, bavimo Mirojem Jovanovićem", poručuje na kraju razgovora za N1 Stevan Vlajić.


Hahaha, pa naravno! Samo jako i posteno!

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Beli je paradigma društva u kojem se nalazimo koja potvrđuje nedostatak nove elite i novih političkih pogleda.
Fenomen odabira belog za kandidata i glasanje za njega, govori o našoj kompletnoj nezrelosti jer iz protesta i revolta na aktuelnu ponudu pristajemo da nam se desi predsednik bez ikakvih konkretnih ponuda i rešenja za kojim kao društvo potrazujemo.
Ta besciljnost ogleda se i u porukama belog, samo jako, nemam program, okupicu neke ljude, bez sikiracije itd.
Ta indolentnost i parodija koja može okupiti veliki broj ljudi je postalo dijagnoza ovog naroda spremnog na propadanje.

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Naravno. Niko nikada ne bi ni cuo za tog lika da nije pisao Belom. A drugo, on je prvi poslao poruku na "face-u" i istog trenutka sebe stavio u nebrano grozdje. Beli, samo jako i ne obaziri se na ove i slicne provokacije. Idemo dalje

Vuk

pre 7 godina

@Dragan Risovic, Krusevac


Bojim se da nista niste razumeli kada je o pojavi ovog momka rec.. On je nastao zato sto je ovde doslo do bazicnog i potpunog raspada politickog sistema i obesmisljavanja demokratije. Jednostavno, politicke "elite" nisu uspele da naprave normalan i civilizovan ni politicki ni drustveni ambijent. Truljenje Srbije uslo vec u terminalnu fazu i potreban je potpuni remont ili cemo izgubiti drzavu..
Potreban je svez vazduh , a parodija mozda pomogne u budjenju iz kome.

Zeleni zmaj

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

Da li je Beli resenje ili parodija, to cemo tek videti. Niko ne moze da tvrdi da ce Beli biti los ili dobar. U svakom slucaju, trenutna politicka postava ide na deponiju. Srbija zeli nove ljude.

boza puby

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.
(Andrea, 15. mart 2017 21:34)

ovo je vec frugi, treci vas isti komentar. pece vas tih pola miliona, pa zasto se onda niste kandidovali. beli nije neoizbiljan kandidat, vec veoma ozbiljan koji na sebi svojstven nacin vodi kampanju. da bi uzeo taj novac iz budjeta mora osvojiti odredjeni procenat glasova. on ce u najgorem slucaju biti peti po broju glasova, ja mu predvidjam 8-10%, a na kladionici je granica u ovom momentu 1.6. poklon kvota. a muceni miroje i njegova treca srbija nema teorije da dosrigne potreban procenat glasova.

Samo jako

pre 7 godina

Risovicu, a koji program imaju "ozbiljni" politicari? Koja resenja nude? Smanjicemo nezaposlenost, povecacemo plate i penzije, smanjiti poreze, povecacemo BDP i to slusamo 20 godina. Onda kad vide da im je "program" izuzetno glup i isti kao kod ostalih krecu sa "ponudom" necete valjda da na vlast dođu radikali, zuti, plavi, crveni ili narandžasti. I to tako prolazi. Neka pobedi Beli i dovede neke ljude meni ova ponuda zvuci i bolje i iskrenije od svega ponudjenog u zadnjih 20 godina.

Promeniti narod

pre 7 godina

(Risovic Krusevac)
Mnogo je komentara, na Vas komentar. Ja bih kratko i jasno dodala: borba protiv establishmenta! Puno je slicnih pokreta u svetu. Ocito, da je dozlogrdilo.
Iako sam dobro zasla u sedmu deceniju, ideje mladih ljudi podrzavam, tim pre sto je Beli lepo objasnio da se radi o "ozbiljnom zezanju". Sta svi ostali rade, vise od cetvrt veka, pa, moze se videti po rezultatima njihovog delanja, a programi su im bili bas cool!Narod nije valjao, verovatno.
Hvala na prostoru.

Neli

pre 7 godina

Poštovani g.Risoviću,

neko poput Vas bi trebalo da je shvatio koliku grešku je ovim komentarom napravio. Oštricu svoje kritike potpuno nepravedno upućuje te ka narodu i pokretu Beli - samo jako. Ovde se neradi o tome da smo mi kao narod nezreli ili pak pokret neozbiljan ovde se radi o jedinstvenom i potpuno nenasilnom protestu ili ti pobuni protiv jako neozbiljne, otuđene, agresivne i bahate elite koja u nekom od svojih izdanja već 30 godina uništava ovaj narod i ovu zemlju propagirajuci poltronstvo, nepotizam, bahatost, nemoralnost, mržnju i lopovluk! Vreme je da se taj čitav sistem rasturi i pobeda ovog momka na izborima bila bi prvi korak u tom pravcu.

Blagoje Ristić

Vladicin Han

DEX

pre 7 godina

Narod voli Belog jer je iskren. Nema program i to je isto kao i ovi koji imaju lazni program i od koga odstupe istog dana kad dodju na funkciju. Smucili su se ljudima sa svim svojim lazima. Godinama gledamo jedne iste ljude i vreme je da svi odu jer su nam se smucili. Da ih ne nabrajam ali tu spadaju svi koji su od uvodjenja demokratije u Srbiji bili na bilo kojoj funkciji.

Vuk Sev

pre 7 godina

Beli jeste paradigma elite. Ali i katalizator i uzrok, tj pocetak promene. Vi govorite kao da Srbija trideset godina ima izbor, ali nema,i u dve recenice ste uspeli da budete kontradiktorni. U jednu ruku kazete da ne postoji talas nove elite, ali ipak dati glas Belom je nezrelo?
Nova elita i mladi iz sadasnjeg drustva su guseni od strane vec postojecih socijalistickih/komunistickih sistema, gde kao kornjace sede i smenjuju se izmedju sebe pritom ne radeci NISTA osim povremenih psihoanaliticnih izjava. Kako vi zamisljate da krene novi talas kad u startu su vam insinuacije cinicne.
Vi mislite da ste vasom izjavom dali neki objektivni komentar, ustvari komentar vam je i vise nego subjektivan, jer vi govorite jezikom starca , kojeg je strah da se upusta u buducnost. Beli nije samo nas BUNT, Beli je i nada i pocetak. Neka bude i najgori preCednik kojeg je Srbija izabrala, Beli ce biti i katalizator. Pokrenuce mlade i novi pravi demokratski sistem u drustvu. Da mladi kroje sudbinu buducnosti, a ne ostareli uplaseni starci, koji ne umeju da vide vise od vec izgradjene ljusture svog karaktera.
Vi u vasem komentaru podcenjujete nase drustvo i nasu nadu. To samo govori o vama, a ne o tome kakvo nam je drustvo. Mozda bi vi mogli da se zapitate zasto tako razmisljate , a ne zasto Beli koristi jezik satire. Jer na kraju krajeva, nije on taj koji nam vredja inteligenciju, nego vi.

Banananrbija

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Bravo! Svaka čast za analizu! Ali zašto na kraju komentara ne ponudite rešenje za ovu situaciju!??? Ako smo dozvolili da nas upropaste ludi diktator, lažna revolucija, neobaveštene vođe itd. sve do uspešnog maketara, ne vidim zašto ne bismo probali da se uhvatimo i u ovo kolo... jer do sad nismo dali dinar da uđemo u njega već milione. A pametni poput Vas uglavnom urade dobru analizu pa se povuku ili zapale iz zemlje. Mada rado ću doći na vašu tribinu ako imate šta reći javno i pokrenete kampanju za kandidata, vaše je samo da se pokrenete poput dotičnog Belog....

Bane

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 18:56)

Program političkih stranaka vam je mrtvo slovo na papiru. Ako ispune i 10% tog njihovoh programa da skačemo do meseca. Oni koriste "program" da bi doprali do glasača jer jedino obećanjima mogu da dobiju neku podršku. Tek kad ga izbareš shvatiš koliko je taj program u stvari jedan velika farsa.

Da li je sadašnji predsednik imao neki program da li ga je ispunio bar malo. Koliko smo primetili njegova funkcija je bila pro forme jer sve bitnije odluke donosi vlada.

Andrea

pre 7 godina

Ko je Beli, a ko Luka Maksimovic?
Kada Luka postaje Beli, a kada se Belu vraca na Luku?
Ko je predao kandidaturu i prihvatio svoj deo kojim drzava finansira kampanje kandidata, Beli ili Luka? Taj deo iznosi tricavih 465.000 eur.
Ko ce da "mazne" kintu na foru, Luka ili Beli?
A ovaj slucaj sa advokatom, klasican spin. Ja ulozim prigovor, na koji imam zakonsko pravo, a ti onda to iskoristis da si das legitimitet za napad. Jel covek pretio? Nije, ulozio je prigovor. Jel dobio pretnje? Jeste, i to ozbiljne. Trazenje opravdanja za upucivanje pretnji bilo kome, je cist bezobrazluk, i olicava sve ono protiv cega se navodno drug Luka bori.

Dragan Risović, Kruševac

pre 7 godina

Nije mi bila namera nipodopstavanje a u najmanju ruku neodobravanje pojave društvenog bunta Beli, već ukazivanje na suštinu naše propasti u kojoj je ostalo samo beznade obojeno sarkazmom. Beli je definicija našeg stanja u kojem tražimo čistotu, poštenje, iskrene namere pre svega jer od sredine prošlog veka, mi nemamo stvaralacke elite već samo pojave koji beli ismejava. Beli dakle nije odgovor i rešenje na naše stvarne potrebe, beli je samo potencijalna kazna lažnim elitama koje su nas upropastile.

Slartibartfast

pre 7 godina

Mladi koji ce da glasaju za njega, i bez programa, inace ne bi ni glasali. Nije to nikakvo rasipanje glasova. To je aktivni protest protiv jednog te istog, u nedostatku novih politickih resenja. Bolje nego da ne glasaju i da ih nista ne zanima. Videcete, na kraju ce iz toga izaci nesto ozbiljno, ili ce bar podsaci mlade da stvore nesto novo ozbiljno. Vazno je zavrsiti sa ovom letargijom

nebo

pre 7 godina

@Dragan Risović

slazem se donekle sa time sto si napisao.

sustima Belog je demontiranje jalove vlast u srbiji. sto je neophodno za bavljenje problemime koje ti navodis i koje si dobro opisao.

pozdrav
Samo Jako

zoki

pre 7 godina

(Dragan Risović, Kruševac, 15. mart 2017 21:15)

To ne znamo. Neki kazu da je Beli uprkos neozbiljnosti u javnom zivotu veoma ozbiljan u skupstini Mladenovca i da je sasvim drugi covek kad sedne u odbornicku klupu.

negotin

pre 7 godina

Radi se o tome da je ovaj advokat na sebe navukao bes mnostva klinaca-hakera koji su ga urnisali,a jos je covek naseo na sve,ali bukvalno sve hakerske fore. I treba. I jos je kao advokat delio svoj broj telefona i reklamirao se,pa su i to lako nasli.

Dusan

pre 7 godina

Iskreno, mislim da je u celoj prici bolje nama nego Belom...Nekako mi se cini da politika nije zezancija, pa makar i usao iz zezancije...Dobro je za sve nas da izadje sto vise ljudi, ali nadam se da nece doci u situaciju da pozeli da nikad nije usao u ovo vrzino kolo, jer koliko god da je ozbiljno zezanje , kako ga predstavlja, mnogo je veliki zalogaj za obicnog, prosecnog coveka , kakav je on...Mislim da je ovo ipak vise od ozbiljne zezancije...Ali opet kazem, bolje nek ovaj rialiti spasilac , u rangu onog Mikija iz Velikog brata, potera apstinente i klince, nego da opet izadje 50 posto biraca...Ali , za njega licno, mislim da mu nije lako,sad nema nazad...Morace da nadje nacin elegantno da se izvuce iz ovog sou programa, kad odradi svoje