Četvrtak, 16.02.2017.

00:32

Dačić o Nikoliću: Ako je tačno - sramotno je

Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića.

Izvor: Tanjug

Daèiæ o Nikoliæu: Ako je taèno - sramotno je IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 7 godina

Dacicev plan:
"Vucic pobedjuje na predsednickim izborima, pa ce morati da ostavi mesto premijera, ja ga uzimam, i za dve godine mu bodem noz u ledja, hehehe..."

Kad ono...Toma driblingom kroz noge zabo golcinu sa 35 metara!!!


Ko glasao za ove, da se pokriju usima i cute.

kragujevčanin

pre 7 godina

Iskreno,kao simpatizer SPS-a zapanjen sam ovakvom izjaviom g.Dačića.Gospodine Dačiću, reč je o drugoj stranci, gledajte Vi u svoje (naše) dvoriše- spsovsko, zašto se mešate u tudje poslove.Ovim,izvinite, potvrdjujete u javnosti opšte mišljenje da je Vama ponudjeno nešto veoma krupno da se i sada oglasite,čak i pre Z.Mihajlović, Vulina,Stefanovića i ostalih koji to čine kada je premijer u pitanju.Veoma ste javnost iznenadili što ste i pre odluke g.Vučića da se kandiduje Vi predvodili "frku" u javnosti za kandidaturu Vučića,umesto da ste se borili da zaštitite ime SPS,a ne da se poput Vulinove,ili nekih drugih stranaka, nadjete pod šapom jedne koja nema više od nekoliko godina.Ovim samo u gradjanima stvarate otpor prema glasanju za eventualno Vas,ili aktuelnog premijera,jer svi osećaju da je bila neka krupna igra sa Vaše strane u pitanju. Hvala na prostoru,ništa lično,samo hoću da pokažem koliko je licemerje i koliko su tvrdi Vaši i obrazi političara.

Stingray

pre 7 godina

Da prvo definisemo pojam "politicka stabilnost". Sta je to i kako se reflektuje na Srbiju. Da li su " politickom stabilnoscu" povecane plate i standard gradjana? Da li ce " politicka stabilnost" da se sipa u traktore prilikom prolecne setve? Hoce li "politicka stabilnost" da iskoreni korupciju i kriminal? Da li je "politicka stabilnost" rusila Sava malu? Jel "politicka stabilnost" poslala voz za Mitrovicu? Ne vidim sta bi se pogorsalo ako bi se sadasnja i ovakva "politicka stabilnost" urusila i nestala...

Dex

pre 7 godina

Bucko, mislim da si upravo dobio odjavu iz koalicije. Ova dvojica manipulisu celu naciju, i na kraju ce podeliti vlast, dok cete svi vi biti pusteni niz vodu. Srbijo, najlepsa bajko :)

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

Ne samo da su uzurpirali sve medije, sve institucije...nego jos ispada da je neprijatelj drzave svako ko se kandiduje za predsednika. Sve se svodi na to da u Srbiji imamo samo jednog jedinog coveka koji moze da bude predsednik a svi ostali su neprijatelji drzave. Isto ovo nam se desavalo i devedesetih. I nista nismo naucili. Vidite i sami da niko ne prica o buducnosti, perspektivama zemlje...cilj je samo da gledas u proslost i da ocrnis sto vise sve ostale konkurente. Eto, to je Srbija 2017. godine. Danasnji izbor nas "kosta" bar jor 3-4 godine propadanja - dakle raspad drzave bar do 2020. godine. Daciceva prica o moralu i sramoti je najveca bruka srpskog drustva. Licemer, sibicar i vasarski momak. Glasacu i za crnog djavola samo ako mi obeca da ce preispitati sva poslovanja i svu imovonu prepostenog Dacica. Najvece zlo Srbije vec 30 godina. Dacic!

Pera

pre 7 godina

Sto neko rece ovih dana, videcete da ce se Toma kandidovati! Svaka cast! Jasno je koliko Toma zeli vlast, pisem vec mesec dana o Tome, on je toliko pohlepan na vlast, sve bi uradio za fotelju, ali bas - sve. Jasno je da ide na svoju ruku, nema ovde dogovora - Vucic i Nikolic vise ne saradjuju, sada je jasno. A Ivica ce biti Premijer, sasvim je jasno i naravno da ovo prica, sve mu se namestilo kao kec na desetku.

Ono sto je 100% jasno je da SNS, SRS i eventualna nova Tomina stranka nemaju nikakvu buducnost; to su stranke licnosti. Kada ode ta licnost, stranka ce se brzo ugasiti. SRS bez Seselja? Nema sanse, nestace. SNS bez Vucica? Nema sanse, nestace. Nesto slicno kao DSS - DSS = Kostunica, bez njega - raspad u roku od par godina. Partije su kod nas slabe, one su vlasnistvo jednog gazde, kada gazda ode, posto nije gradjen sistem, i ta stranka nestaje. Samo SPS i DS do pre Sutanovca izgledaju kao stranke koje opstaju i sa promenjenim predsednikom. Cini mi se da DS ide istim stopama sada kao i druge, sa Sutanovcem to je to postala privatna prcija kao sto su bile ili jesu DSS/SRS/SNS/LDP/LSV/G17, itd...

Dragan

pre 7 godina

Druze Ivice, da se ne lazemo, svi vi tamo se gurate radi licnih interesa, a moramo priznati da vam apetiti stalno rastu.Zato ste svi vi sramota ove zemlje!

popeye

pre 7 godina

Ништа мање, ништа више.
А таман си се видео на месту премијера, појео вук коферче и Банану?

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Dačić o Nikoliću: Ako je tačno - sramotno je

Za mene licno jos je SRAMOTNIJE to kako ste vi i Vucic pokusali da IZIGRATE Tomislava Nikolića !
O kavom bre "ocuvanju politicke stabilnosti" sa Vucicem kao Predsednikom Srbije vi govorite ?
Srbija je i ovako sa Predsednikom Nikolicem i Premijerom Vucicem bila politicki STABILNA i svako zna da bi i Tomislav Nikolic uz Vucicevu i podrsku svih vas koji podrzavate Vucica isto tako pobedio kao i Vucic !
Sve sto Vucic "bolje zna" od Tomislava Nikolica to je "prodavanje magle" gradjanima Srbije koji mu navodno veruju da je to "za njihovo dobro" sto su im FRIZIDERI OPUSTELI !

Sony

pre 7 godina

Pameeetno!
od 100%potencijalnih biraca koji bi glasali za SNS 5-7 posto su Tomini koji.nece glasati za Vucica u prvom krugu i 1-2 % ,,zbunjenih,, ovom taktikom SNS koji su poverovali da je raskol izmedju njih dvojice istinit. To moze biti onaj kljucni teg na vagi za drugi krug . Obzirom da je Toma ipak politicar bez ambicija kada bi ga uporedili sa Vucicem ...ali svakako jos uvek tezak par procenata vaznih za izbore ...dobra ponuda Tomi moze biti motiv za Nikolicev pristanak,.mozda neko namestenje u Rusiji bude zaista inspirativno. Saznacemo ubrzo.

Veliki brat

pre 7 godina

Ako svaka vlast pred nove izbore najavljuje da njihovi protivnici hoće da unazade Srbiju, a kako tvrde, samo oni rade za napredak, kako smo onda stigli dovde za ovih 17 godina???

Ili, još prostije, neka Vučić lepo kaže kolike su bile plate 2012., a kolike su danas, koliki je dug Srbije bio 2012., a koliki je danas, kolike su cene osnovnih životnih namirnica bile 2012., a kolike su danas.

Kako su lepo narodu ispričali pričicu kako je Srbija pred bankrotom, a povećali dug tokom 5 godina vlasti za 50%. I kako je Srbija 2012. bila pred bankrotom sa više od trećine manjim dugom nego danas?


A narod, neka se ugleda na Irsku, za koju niko pojma nema ko im je predsednik ili premijer, niti koja je stranka na vlasti, jer to nije važno. Važno je da cela državna administracija i narod rade svoj posao kako treba, a političari se ne bave davanjem izjava za televiziju i seckanjem vrpci, nego rade sve što je potrebno da unaprede državu i uslove života za narod.

Pogledajte njihove plate, a pogledajte plate u državama u kojima je najvažnije koja je stranka na vlasti i kako se zove premijer ili predsednik, i u kojima se pred svake izbore narodu uteruje strah da će zavladati glad i beda ako aktuelna vlast izgubi izbore.

Ivan

pre 7 godina

Zašto je "sramotno" ako se kandiduje za svoj drugi mandat???? Koja je to logika??? Pa ako ste ga do sada podržavali (bar ste tako pričali do prekjuče) i davali mu bezrezervnu podršku za svo vreme trajanja njegovog prvog mandata, i govorili da radi svoj posao odlično, otkud sada "sramotno" ako čovek s pravom želi da taj svoj uspešan posao nastavi da radi i u drugom mandatu te zbog toga opravdano želi da se kandiduje???? Zaista jedna prilično nelogična i neodmerena izjava od strane Dačića!!! Epa ako je tako onda ja "još žešće" podržavam Nikolića!!! Ima prava čovek da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Pa upravo je sramotno osporavati predsedniku Srbije njegovo legitimno i regularno i zakonom zagarantovano pravo da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Napred Tomo!!

Dexter

pre 7 godina

Počinje totalni raspad sistema!
Frakcija na frakciju unutar SNS. Odbori SPS tražiće da se Dačić kandiduje; u suprotnom, birači će velikim delom glasati za Jeremića! Prljav veš će da leti na sve strane.
Početak kraja najgore vlasti u istoriji ove napaćene zemlje!

Nisam bas ljubitelj!

pre 7 godina

Ako je tacno - bice prljavog vesa na sve strane. :-) Nista od pobede Vucica. To drugima daje znacajne sanse, a to je mnogo dobro. Opozicija bi trebala pametno da odigra, s obzirom.kakvu je sansu dobila.

...

pre 7 godina

Stvarno je sramotno! Najbolje je da se niko ne kandiduje sem Gospodara da mu ne odvlači glasove. Odoste svi na smetlište istorije! Ponižavali ste Tomu 5 godina i taman kad ste pomislili da je u nokdaunu sevnula je kontra. Uživajte!

Darko

pre 7 godina

Kme, kme, kme... puče tikva. Diplomislav će zbog ovog poteza ostati zabeležen u istoriji, jer ga se kao predsednika niko neće sećati. Ovako, otvara vrata kabineta Jankoviću, a zatvara čoveku, koji je umislio da je jači od svih.

delija

pre 7 godina

Ti nekome soliš pamet šta je sramotno....Pa šlepaš se uz svaku vladu samo da budeš u neku fotelji... Iskreno nisam mogao da podnesem Nikolića ali kada vidim kako svi već trljate dlanove vrlo rado ću ja a nadam se i još mnogo ljudi dati glas Nikoliću.

sdned

pre 7 godina

Dačić, Slobin omladinac, koji me je 1996. dok sam se borio za promene i goli život nazivao NATO izdajnikom - nekome da priča o sramoti??!!
Da zna šta znači sramiti se, posle 5. oktobra bi se povukao u manastir i ne bi izlazio na dnevno svetlo. A on 17. god. kasnije sa DS i Radikalima pravi vlade. Lustracija je smišljena za takve ljude.
Jadan narod koji ovo dozvoljava, zato tako i živimo.

Zemljoradnik

pre 7 godina

"Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključio je Dačić.
- Ovakoje "snažno i iskreno" je Dačić podržavao i Tadića na prethodnim predsedničkim izborima. Videli smo kako je Tadić završio, videli smi i šta je Dačić posle uradio... a videćemo i sada šta će biti. Nadam se da su ovi izbori početak kraja cele te bulumente koja nas jaše zadnjih 25-30 godina.

cacanin

pre 7 godina

Dacicu veliki minis IMAS. SPS bez kandidata na predsednickim izborima, rece li ako se Toma kandiduje da ce i SPS imati svog kandidata?? Ali Amerika i Nemacka to znaju pa su naredili Vucicu da se kandiduje plus Toma i tako ces izvisiti za mesto premijera!!!

daaa

pre 7 godina

Sramota si ti, ejjjj SPS nema kandidata na predsesnickim izborima zarad tvojih interesa... Nek se stide oni koji su ostali u stranci, gledaju samo svoje da ne kazem sta!

Miodrag

pre 7 godina

Pošteni ljudi glasaju po sopstvenoj volji a ne kako im neki političar odredi. Čak ni svi poslanici SPS nisu glasači po nalogu partije (Dijana) a kamo li mi građani. Ne precenjujte se, a tu mislim na sve šefove stranaka, ima nas i neposlušnih. Da nije tako ne trebali ni izbori nego bi vi mogli, bez glasova naroda, da međusobno podelite sve.

Beograđanin

pre 7 godina

" Ivica Dačić ocenio je da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time ***pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića***. " (sa naglaskom na delu između ***).

Ljudi, ovo je providna taktika u kojem se pokušava zbuniti biračko telo! Kao, tobož, Nikolić je sada protiv Vučića i pokušava da pomogne opoziciji, ergo Nikolić = opozicija. Ovo nema veze sa istinom i predstavlja dil između Vučića i Nikolića sa idejom da Nikolić bude predstavljen kao opozicioni kandidat i uzme što je više moguće glasova opozicionom glasačkom bloku. Vučić i onako računa da ima dovoljno za drugi krug i sa eventualnom podelom SNS biračkog tela.

džigi bau

pre 7 godina

Pa to je Dačiću , valjda ustavno pravo svakog gradjanina...? A možeš i ti još nije kasno... ako te nije STRAH... A samo ti nemoj da nam pričaš o sramoti , sram te bilo !

pile.glodje.kosku

pre 7 godina

Zamislite situaciju da sada i Dacic okrene ledja Vucicu, koja bi to ludnica bila.
Ali jasno je da Vucic i Dacic imaju dogovor da prvi bude predsednik a drugi premijer, ali na njihovu zalost sve su manji izgledi da ce se to desiti

Misa

pre 7 godina

Nije „sramotno" kad Dacic ceo SPS stavi na mesto potrcka lidera SNS Vucica? Moja procena je da ce 2/3 SPS glasati za Tomu. Dacic je istrcao pre vremena sa podrskom Vucicu.

džigi bau

pre 7 godina

Pa to je Dačiću , valjda ustavno pravo svakog gradjanina...? A možeš i ti još nije kasno... ako te nije STRAH... A samo ti nemoj da nam pričaš o sramoti , sram te bilo !

Dragan

pre 7 godina

Druze Ivice, da se ne lazemo, svi vi tamo se gurate radi licnih interesa, a moramo priznati da vam apetiti stalno rastu.Zato ste svi vi sramota ove zemlje!

sdned

pre 7 godina

Dačić, Slobin omladinac, koji me je 1996. dok sam se borio za promene i goli život nazivao NATO izdajnikom - nekome da priča o sramoti??!!
Da zna šta znači sramiti se, posle 5. oktobra bi se povukao u manastir i ne bi izlazio na dnevno svetlo. A on 17. god. kasnije sa DS i Radikalima pravi vlade. Lustracija je smišljena za takve ljude.
Jadan narod koji ovo dozvoljava, zato tako i živimo.

pile.glodje.kosku

pre 7 godina

Zamislite situaciju da sada i Dacic okrene ledja Vucicu, koja bi to ludnica bila.
Ali jasno je da Vucic i Dacic imaju dogovor da prvi bude predsednik a drugi premijer, ali na njihovu zalost sve su manji izgledi da ce se to desiti

daaa

pre 7 godina

Sramota si ti, ejjjj SPS nema kandidata na predsesnickim izborima zarad tvojih interesa... Nek se stide oni koji su ostali u stranci, gledaju samo svoje da ne kazem sta!

...

pre 7 godina

Stvarno je sramotno! Najbolje je da se niko ne kandiduje sem Gospodara da mu ne odvlači glasove. Odoste svi na smetlište istorije! Ponižavali ste Tomu 5 godina i taman kad ste pomislili da je u nokdaunu sevnula je kontra. Uživajte!

popeye

pre 7 godina

Ништа мање, ништа више.
А таман си се видео на месту премијера, појео вук коферче и Банану?

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Dačić o Nikoliću: Ako je tačno - sramotno je

Za mene licno jos je SRAMOTNIJE to kako ste vi i Vucic pokusali da IZIGRATE Tomislava Nikolića !
O kavom bre "ocuvanju politicke stabilnosti" sa Vucicem kao Predsednikom Srbije vi govorite ?
Srbija je i ovako sa Predsednikom Nikolicem i Premijerom Vucicem bila politicki STABILNA i svako zna da bi i Tomislav Nikolic uz Vucicevu i podrsku svih vas koji podrzavate Vucica isto tako pobedio kao i Vucic !
Sve sto Vucic "bolje zna" od Tomislava Nikolica to je "prodavanje magle" gradjanima Srbije koji mu navodno veruju da je to "za njihovo dobro" sto su im FRIZIDERI OPUSTELI !

Misa

pre 7 godina

Nije „sramotno" kad Dacic ceo SPS stavi na mesto potrcka lidera SNS Vucica? Moja procena je da ce 2/3 SPS glasati za Tomu. Dacic je istrcao pre vremena sa podrskom Vucicu.

Stingray

pre 7 godina

Da prvo definisemo pojam "politicka stabilnost". Sta je to i kako se reflektuje na Srbiju. Da li su " politickom stabilnoscu" povecane plate i standard gradjana? Da li ce " politicka stabilnost" da se sipa u traktore prilikom prolecne setve? Hoce li "politicka stabilnost" da iskoreni korupciju i kriminal? Da li je "politicka stabilnost" rusila Sava malu? Jel "politicka stabilnost" poslala voz za Mitrovicu? Ne vidim sta bi se pogorsalo ako bi se sadasnja i ovakva "politicka stabilnost" urusila i nestala...

delija

pre 7 godina

Ti nekome soliš pamet šta je sramotno....Pa šlepaš se uz svaku vladu samo da budeš u neku fotelji... Iskreno nisam mogao da podnesem Nikolića ali kada vidim kako svi već trljate dlanove vrlo rado ću ja a nadam se i još mnogo ljudi dati glas Nikoliću.

Miodrag

pre 7 godina

Pošteni ljudi glasaju po sopstvenoj volji a ne kako im neki političar odredi. Čak ni svi poslanici SPS nisu glasači po nalogu partije (Dijana) a kamo li mi građani. Ne precenjujte se, a tu mislim na sve šefove stranaka, ima nas i neposlušnih. Da nije tako ne trebali ni izbori nego bi vi mogli, bez glasova naroda, da međusobno podelite sve.

Darko

pre 7 godina

Kme, kme, kme... puče tikva. Diplomislav će zbog ovog poteza ostati zabeležen u istoriji, jer ga se kao predsednika niko neće sećati. Ovako, otvara vrata kabineta Jankoviću, a zatvara čoveku, koji je umislio da je jači od svih.

cacanin

pre 7 godina

Dacicu veliki minis IMAS. SPS bez kandidata na predsednickim izborima, rece li ako se Toma kandiduje da ce i SPS imati svog kandidata?? Ali Amerika i Nemacka to znaju pa su naredili Vucicu da se kandiduje plus Toma i tako ces izvisiti za mesto premijera!!!

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

Ne samo da su uzurpirali sve medije, sve institucije...nego jos ispada da je neprijatelj drzave svako ko se kandiduje za predsednika. Sve se svodi na to da u Srbiji imamo samo jednog jedinog coveka koji moze da bude predsednik a svi ostali su neprijatelji drzave. Isto ovo nam se desavalo i devedesetih. I nista nismo naucili. Vidite i sami da niko ne prica o buducnosti, perspektivama zemlje...cilj je samo da gledas u proslost i da ocrnis sto vise sve ostale konkurente. Eto, to je Srbija 2017. godine. Danasnji izbor nas "kosta" bar jor 3-4 godine propadanja - dakle raspad drzave bar do 2020. godine. Daciceva prica o moralu i sramoti je najveca bruka srpskog drustva. Licemer, sibicar i vasarski momak. Glasacu i za crnog djavola samo ako mi obeca da ce preispitati sva poslovanja i svu imovonu prepostenog Dacica. Najvece zlo Srbije vec 30 godina. Dacic!

Pera

pre 7 godina

Sto neko rece ovih dana, videcete da ce se Toma kandidovati! Svaka cast! Jasno je koliko Toma zeli vlast, pisem vec mesec dana o Tome, on je toliko pohlepan na vlast, sve bi uradio za fotelju, ali bas - sve. Jasno je da ide na svoju ruku, nema ovde dogovora - Vucic i Nikolic vise ne saradjuju, sada je jasno. A Ivica ce biti Premijer, sasvim je jasno i naravno da ovo prica, sve mu se namestilo kao kec na desetku.

Ono sto je 100% jasno je da SNS, SRS i eventualna nova Tomina stranka nemaju nikakvu buducnost; to su stranke licnosti. Kada ode ta licnost, stranka ce se brzo ugasiti. SRS bez Seselja? Nema sanse, nestace. SNS bez Vucica? Nema sanse, nestace. Nesto slicno kao DSS - DSS = Kostunica, bez njega - raspad u roku od par godina. Partije su kod nas slabe, one su vlasnistvo jednog gazde, kada gazda ode, posto nije gradjen sistem, i ta stranka nestaje. Samo SPS i DS do pre Sutanovca izgledaju kao stranke koje opstaju i sa promenjenim predsednikom. Cini mi se da DS ide istim stopama sada kao i druge, sa Sutanovcem to je to postala privatna prcija kao sto su bile ili jesu DSS/SRS/SNS/LDP/LSV/G17, itd...

Beograđanin

pre 7 godina

" Ivica Dačić ocenio je da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time ***pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića***. " (sa naglaskom na delu između ***).

Ljudi, ovo je providna taktika u kojem se pokušava zbuniti biračko telo! Kao, tobož, Nikolić je sada protiv Vučića i pokušava da pomogne opoziciji, ergo Nikolić = opozicija. Ovo nema veze sa istinom i predstavlja dil između Vučića i Nikolića sa idejom da Nikolić bude predstavljen kao opozicioni kandidat i uzme što je više moguće glasova opozicionom glasačkom bloku. Vučić i onako računa da ima dovoljno za drugi krug i sa eventualnom podelom SNS biračkog tela.

Dexter

pre 7 godina

Počinje totalni raspad sistema!
Frakcija na frakciju unutar SNS. Odbori SPS tražiće da se Dačić kandiduje; u suprotnom, birači će velikim delom glasati za Jeremića! Prljav veš će da leti na sve strane.
Početak kraja najgore vlasti u istoriji ove napaćene zemlje!

Nisam bas ljubitelj!

pre 7 godina

Ako je tacno - bice prljavog vesa na sve strane. :-) Nista od pobede Vucica. To drugima daje znacajne sanse, a to je mnogo dobro. Opozicija bi trebala pametno da odigra, s obzirom.kakvu je sansu dobila.

Veliki brat

pre 7 godina

Ako svaka vlast pred nove izbore najavljuje da njihovi protivnici hoće da unazade Srbiju, a kako tvrde, samo oni rade za napredak, kako smo onda stigli dovde za ovih 17 godina???

Ili, još prostije, neka Vučić lepo kaže kolike su bile plate 2012., a kolike su danas, koliki je dug Srbije bio 2012., a koliki je danas, kolike su cene osnovnih životnih namirnica bile 2012., a kolike su danas.

Kako su lepo narodu ispričali pričicu kako je Srbija pred bankrotom, a povećali dug tokom 5 godina vlasti za 50%. I kako je Srbija 2012. bila pred bankrotom sa više od trećine manjim dugom nego danas?


A narod, neka se ugleda na Irsku, za koju niko pojma nema ko im je predsednik ili premijer, niti koja je stranka na vlasti, jer to nije važno. Važno je da cela državna administracija i narod rade svoj posao kako treba, a političari se ne bave davanjem izjava za televiziju i seckanjem vrpci, nego rade sve što je potrebno da unaprede državu i uslove života za narod.

Pogledajte njihove plate, a pogledajte plate u državama u kojima je najvažnije koja je stranka na vlasti i kako se zove premijer ili predsednik, i u kojima se pred svake izbore narodu uteruje strah da će zavladati glad i beda ako aktuelna vlast izgubi izbore.

Ivan

pre 7 godina

Zašto je "sramotno" ako se kandiduje za svoj drugi mandat???? Koja je to logika??? Pa ako ste ga do sada podržavali (bar ste tako pričali do prekjuče) i davali mu bezrezervnu podršku za svo vreme trajanja njegovog prvog mandata, i govorili da radi svoj posao odlično, otkud sada "sramotno" ako čovek s pravom želi da taj svoj uspešan posao nastavi da radi i u drugom mandatu te zbog toga opravdano želi da se kandiduje???? Zaista jedna prilično nelogična i neodmerena izjava od strane Dačića!!! Epa ako je tako onda ja "još žešće" podržavam Nikolića!!! Ima prava čovek da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Pa upravo je sramotno osporavati predsedniku Srbije njegovo legitimno i regularno i zakonom zagarantovano pravo da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Napred Tomo!!

kragujevčanin

pre 7 godina

Iskreno,kao simpatizer SPS-a zapanjen sam ovakvom izjaviom g.Dačića.Gospodine Dačiću, reč je o drugoj stranci, gledajte Vi u svoje (naše) dvoriše- spsovsko, zašto se mešate u tudje poslove.Ovim,izvinite, potvrdjujete u javnosti opšte mišljenje da je Vama ponudjeno nešto veoma krupno da se i sada oglasite,čak i pre Z.Mihajlović, Vulina,Stefanovića i ostalih koji to čine kada je premijer u pitanju.Veoma ste javnost iznenadili što ste i pre odluke g.Vučića da se kandiduje Vi predvodili "frku" u javnosti za kandidaturu Vučića,umesto da ste se borili da zaštitite ime SPS,a ne da se poput Vulinove,ili nekih drugih stranaka, nadjete pod šapom jedne koja nema više od nekoliko godina.Ovim samo u gradjanima stvarate otpor prema glasanju za eventualno Vas,ili aktuelnog premijera,jer svi osećaju da je bila neka krupna igra sa Vaše strane u pitanju. Hvala na prostoru,ništa lično,samo hoću da pokažem koliko je licemerje i koliko su tvrdi Vaši i obrazi političara.

Zemljoradnik

pre 7 godina

"Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključio je Dačić.
- Ovakoje "snažno i iskreno" je Dačić podržavao i Tadića na prethodnim predsedničkim izborima. Videli smo kako je Tadić završio, videli smi i šta je Dačić posle uradio... a videćemo i sada šta će biti. Nadam se da su ovi izbori početak kraja cele te bulumente koja nas jaše zadnjih 25-30 godina.

Sony

pre 7 godina

Pameeetno!
od 100%potencijalnih biraca koji bi glasali za SNS 5-7 posto su Tomini koji.nece glasati za Vucica u prvom krugu i 1-2 % ,,zbunjenih,, ovom taktikom SNS koji su poverovali da je raskol izmedju njih dvojice istinit. To moze biti onaj kljucni teg na vagi za drugi krug . Obzirom da je Toma ipak politicar bez ambicija kada bi ga uporedili sa Vucicem ...ali svakako jos uvek tezak par procenata vaznih za izbore ...dobra ponuda Tomi moze biti motiv za Nikolicev pristanak,.mozda neko namestenje u Rusiji bude zaista inspirativno. Saznacemo ubrzo.

Dex

pre 7 godina

Bucko, mislim da si upravo dobio odjavu iz koalicije. Ova dvojica manipulisu celu naciju, i na kraju ce podeliti vlast, dok cete svi vi biti pusteni niz vodu. Srbijo, najlepsa bajko :)

goran

pre 7 godina

Dacicev plan:
"Vucic pobedjuje na predsednickim izborima, pa ce morati da ostavi mesto premijera, ja ga uzimam, i za dve godine mu bodem noz u ledja, hehehe..."

Kad ono...Toma driblingom kroz noge zabo golcinu sa 35 metara!!!


Ko glasao za ove, da se pokriju usima i cute.

Beograđanin

pre 7 godina

" Ivica Dačić ocenio je da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time ***pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića***. " (sa naglaskom na delu između ***).

Ljudi, ovo je providna taktika u kojem se pokušava zbuniti biračko telo! Kao, tobož, Nikolić je sada protiv Vučića i pokušava da pomogne opoziciji, ergo Nikolić = opozicija. Ovo nema veze sa istinom i predstavlja dil između Vučića i Nikolića sa idejom da Nikolić bude predstavljen kao opozicioni kandidat i uzme što je više moguće glasova opozicionom glasačkom bloku. Vučić i onako računa da ima dovoljno za drugi krug i sa eventualnom podelom SNS biračkog tela.

delija

pre 7 godina

Ti nekome soliš pamet šta je sramotno....Pa šlepaš se uz svaku vladu samo da budeš u neku fotelji... Iskreno nisam mogao da podnesem Nikolića ali kada vidim kako svi već trljate dlanove vrlo rado ću ja a nadam se i još mnogo ljudi dati glas Nikoliću.

Darko

pre 7 godina

Kme, kme, kme... puče tikva. Diplomislav će zbog ovog poteza ostati zabeležen u istoriji, jer ga se kao predsednika niko neće sećati. Ovako, otvara vrata kabineta Jankoviću, a zatvara čoveku, koji je umislio da je jači od svih.

Sony

pre 7 godina

Pameeetno!
od 100%potencijalnih biraca koji bi glasali za SNS 5-7 posto su Tomini koji.nece glasati za Vucica u prvom krugu i 1-2 % ,,zbunjenih,, ovom taktikom SNS koji su poverovali da je raskol izmedju njih dvojice istinit. To moze biti onaj kljucni teg na vagi za drugi krug . Obzirom da je Toma ipak politicar bez ambicija kada bi ga uporedili sa Vucicem ...ali svakako jos uvek tezak par procenata vaznih za izbore ...dobra ponuda Tomi moze biti motiv za Nikolicev pristanak,.mozda neko namestenje u Rusiji bude zaista inspirativno. Saznacemo ubrzo.

Pera

pre 7 godina

Sto neko rece ovih dana, videcete da ce se Toma kandidovati! Svaka cast! Jasno je koliko Toma zeli vlast, pisem vec mesec dana o Tome, on je toliko pohlepan na vlast, sve bi uradio za fotelju, ali bas - sve. Jasno je da ide na svoju ruku, nema ovde dogovora - Vucic i Nikolic vise ne saradjuju, sada je jasno. A Ivica ce biti Premijer, sasvim je jasno i naravno da ovo prica, sve mu se namestilo kao kec na desetku.

Ono sto je 100% jasno je da SNS, SRS i eventualna nova Tomina stranka nemaju nikakvu buducnost; to su stranke licnosti. Kada ode ta licnost, stranka ce se brzo ugasiti. SRS bez Seselja? Nema sanse, nestace. SNS bez Vucica? Nema sanse, nestace. Nesto slicno kao DSS - DSS = Kostunica, bez njega - raspad u roku od par godina. Partije su kod nas slabe, one su vlasnistvo jednog gazde, kada gazda ode, posto nije gradjen sistem, i ta stranka nestaje. Samo SPS i DS do pre Sutanovca izgledaju kao stranke koje opstaju i sa promenjenim predsednikom. Cini mi se da DS ide istim stopama sada kao i druge, sa Sutanovcem to je to postala privatna prcija kao sto su bile ili jesu DSS/SRS/SNS/LDP/LSV/G17, itd...

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Dačić o Nikoliću: Ako je tačno - sramotno je

Za mene licno jos je SRAMOTNIJE to kako ste vi i Vucic pokusali da IZIGRATE Tomislava Nikolića !
O kavom bre "ocuvanju politicke stabilnosti" sa Vucicem kao Predsednikom Srbije vi govorite ?
Srbija je i ovako sa Predsednikom Nikolicem i Premijerom Vucicem bila politicki STABILNA i svako zna da bi i Tomislav Nikolic uz Vucicevu i podrsku svih vas koji podrzavate Vucica isto tako pobedio kao i Vucic !
Sve sto Vucic "bolje zna" od Tomislava Nikolica to je "prodavanje magle" gradjanima Srbije koji mu navodno veruju da je to "za njihovo dobro" sto su im FRIZIDERI OPUSTELI !

pile.glodje.kosku

pre 7 godina

Zamislite situaciju da sada i Dacic okrene ledja Vucicu, koja bi to ludnica bila.
Ali jasno je da Vucic i Dacic imaju dogovor da prvi bude predsednik a drugi premijer, ali na njihovu zalost sve su manji izgledi da ce se to desiti

džigi bau

pre 7 godina

Pa to je Dačiću , valjda ustavno pravo svakog gradjanina...? A možeš i ti još nije kasno... ako te nije STRAH... A samo ti nemoj da nam pričaš o sramoti , sram te bilo !

Ivan

pre 7 godina

Zašto je "sramotno" ako se kandiduje za svoj drugi mandat???? Koja je to logika??? Pa ako ste ga do sada podržavali (bar ste tako pričali do prekjuče) i davali mu bezrezervnu podršku za svo vreme trajanja njegovog prvog mandata, i govorili da radi svoj posao odlično, otkud sada "sramotno" ako čovek s pravom želi da taj svoj uspešan posao nastavi da radi i u drugom mandatu te zbog toga opravdano želi da se kandiduje???? Zaista jedna prilično nelogična i neodmerena izjava od strane Dačića!!! Epa ako je tako onda ja "još žešće" podržavam Nikolića!!! Ima prava čovek da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Pa upravo je sramotno osporavati predsedniku Srbije njegovo legitimno i regularno i zakonom zagarantovano pravo da se kandiduje za svoj drugi mandat!! Napred Tomo!!

Miodrag

pre 7 godina

Pošteni ljudi glasaju po sopstvenoj volji a ne kako im neki političar odredi. Čak ni svi poslanici SPS nisu glasači po nalogu partije (Dijana) a kamo li mi građani. Ne precenjujte se, a tu mislim na sve šefove stranaka, ima nas i neposlušnih. Da nije tako ne trebali ni izbori nego bi vi mogli, bez glasova naroda, da međusobno podelite sve.

sdned

pre 7 godina

Dačić, Slobin omladinac, koji me je 1996. dok sam se borio za promene i goli život nazivao NATO izdajnikom - nekome da priča o sramoti??!!
Da zna šta znači sramiti se, posle 5. oktobra bi se povukao u manastir i ne bi izlazio na dnevno svetlo. A on 17. god. kasnije sa DS i Radikalima pravi vlade. Lustracija je smišljena za takve ljude.
Jadan narod koji ovo dozvoljava, zato tako i živimo.

...

pre 7 godina

Stvarno je sramotno! Najbolje je da se niko ne kandiduje sem Gospodara da mu ne odvlači glasove. Odoste svi na smetlište istorije! Ponižavali ste Tomu 5 godina i taman kad ste pomislili da je u nokdaunu sevnula je kontra. Uživajte!

Nisam bas ljubitelj!

pre 7 godina

Ako je tacno - bice prljavog vesa na sve strane. :-) Nista od pobede Vucica. To drugima daje znacajne sanse, a to je mnogo dobro. Opozicija bi trebala pametno da odigra, s obzirom.kakvu je sansu dobila.

Dragan

pre 7 godina

Druze Ivice, da se ne lazemo, svi vi tamo se gurate radi licnih interesa, a moramo priznati da vam apetiti stalno rastu.Zato ste svi vi sramota ove zemlje!

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

Ne samo da su uzurpirali sve medije, sve institucije...nego jos ispada da je neprijatelj drzave svako ko se kandiduje za predsednika. Sve se svodi na to da u Srbiji imamo samo jednog jedinog coveka koji moze da bude predsednik a svi ostali su neprijatelji drzave. Isto ovo nam se desavalo i devedesetih. I nista nismo naucili. Vidite i sami da niko ne prica o buducnosti, perspektivama zemlje...cilj je samo da gledas u proslost i da ocrnis sto vise sve ostale konkurente. Eto, to je Srbija 2017. godine. Danasnji izbor nas "kosta" bar jor 3-4 godine propadanja - dakle raspad drzave bar do 2020. godine. Daciceva prica o moralu i sramoti je najveca bruka srpskog drustva. Licemer, sibicar i vasarski momak. Glasacu i za crnog djavola samo ako mi obeca da ce preispitati sva poslovanja i svu imovonu prepostenog Dacica. Najvece zlo Srbije vec 30 godina. Dacic!

Misa

pre 7 godina

Nije „sramotno" kad Dacic ceo SPS stavi na mesto potrcka lidera SNS Vucica? Moja procena je da ce 2/3 SPS glasati za Tomu. Dacic je istrcao pre vremena sa podrskom Vucicu.

cacanin

pre 7 godina

Dacicu veliki minis IMAS. SPS bez kandidata na predsednickim izborima, rece li ako se Toma kandiduje da ce i SPS imati svog kandidata?? Ali Amerika i Nemacka to znaju pa su naredili Vucicu da se kandiduje plus Toma i tako ces izvisiti za mesto premijera!!!

Stingray

pre 7 godina

Da prvo definisemo pojam "politicka stabilnost". Sta je to i kako se reflektuje na Srbiju. Da li su " politickom stabilnoscu" povecane plate i standard gradjana? Da li ce " politicka stabilnost" da se sipa u traktore prilikom prolecne setve? Hoce li "politicka stabilnost" da iskoreni korupciju i kriminal? Da li je "politicka stabilnost" rusila Sava malu? Jel "politicka stabilnost" poslala voz za Mitrovicu? Ne vidim sta bi se pogorsalo ako bi se sadasnja i ovakva "politicka stabilnost" urusila i nestala...

kragujevčanin

pre 7 godina

Iskreno,kao simpatizer SPS-a zapanjen sam ovakvom izjaviom g.Dačića.Gospodine Dačiću, reč je o drugoj stranci, gledajte Vi u svoje (naše) dvoriše- spsovsko, zašto se mešate u tudje poslove.Ovim,izvinite, potvrdjujete u javnosti opšte mišljenje da je Vama ponudjeno nešto veoma krupno da se i sada oglasite,čak i pre Z.Mihajlović, Vulina,Stefanovića i ostalih koji to čine kada je premijer u pitanju.Veoma ste javnost iznenadili što ste i pre odluke g.Vučića da se kandiduje Vi predvodili "frku" u javnosti za kandidaturu Vučića,umesto da ste se borili da zaštitite ime SPS,a ne da se poput Vulinove,ili nekih drugih stranaka, nadjete pod šapom jedne koja nema više od nekoliko godina.Ovim samo u gradjanima stvarate otpor prema glasanju za eventualno Vas,ili aktuelnog premijera,jer svi osećaju da je bila neka krupna igra sa Vaše strane u pitanju. Hvala na prostoru,ništa lično,samo hoću da pokažem koliko je licemerje i koliko su tvrdi Vaši i obrazi političara.

Dexter

pre 7 godina

Počinje totalni raspad sistema!
Frakcija na frakciju unutar SNS. Odbori SPS tražiće da se Dačić kandiduje; u suprotnom, birači će velikim delom glasati za Jeremića! Prljav veš će da leti na sve strane.
Početak kraja najgore vlasti u istoriji ove napaćene zemlje!

Veliki brat

pre 7 godina

Ako svaka vlast pred nove izbore najavljuje da njihovi protivnici hoće da unazade Srbiju, a kako tvrde, samo oni rade za napredak, kako smo onda stigli dovde za ovih 17 godina???

Ili, još prostije, neka Vučić lepo kaže kolike su bile plate 2012., a kolike su danas, koliki je dug Srbije bio 2012., a koliki je danas, kolike su cene osnovnih životnih namirnica bile 2012., a kolike su danas.

Kako su lepo narodu ispričali pričicu kako je Srbija pred bankrotom, a povećali dug tokom 5 godina vlasti za 50%. I kako je Srbija 2012. bila pred bankrotom sa više od trećine manjim dugom nego danas?


A narod, neka se ugleda na Irsku, za koju niko pojma nema ko im je predsednik ili premijer, niti koja je stranka na vlasti, jer to nije važno. Važno je da cela državna administracija i narod rade svoj posao kako treba, a političari se ne bave davanjem izjava za televiziju i seckanjem vrpci, nego rade sve što je potrebno da unaprede državu i uslove života za narod.

Pogledajte njihove plate, a pogledajte plate u državama u kojima je najvažnije koja je stranka na vlasti i kako se zove premijer ili predsednik, i u kojima se pred svake izbore narodu uteruje strah da će zavladati glad i beda ako aktuelna vlast izgubi izbore.

popeye

pre 7 godina

Ништа мање, ништа више.
А таман си се видео на месту премијера, појео вук коферче и Банану?

Dex

pre 7 godina

Bucko, mislim da si upravo dobio odjavu iz koalicije. Ova dvojica manipulisu celu naciju, i na kraju ce podeliti vlast, dok cete svi vi biti pusteni niz vodu. Srbijo, najlepsa bajko :)

daaa

pre 7 godina

Sramota si ti, ejjjj SPS nema kandidata na predsesnickim izborima zarad tvojih interesa... Nek se stide oni koji su ostali u stranci, gledaju samo svoje da ne kazem sta!

Zemljoradnik

pre 7 godina

"Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključio je Dačić.
- Ovakoje "snažno i iskreno" je Dačić podržavao i Tadića na prethodnim predsedničkim izborima. Videli smo kako je Tadić završio, videli smi i šta je Dačić posle uradio... a videćemo i sada šta će biti. Nadam se da su ovi izbori početak kraja cele te bulumente koja nas jaše zadnjih 25-30 godina.

goran

pre 7 godina

Dacicev plan:
"Vucic pobedjuje na predsednickim izborima, pa ce morati da ostavi mesto premijera, ja ga uzimam, i za dve godine mu bodem noz u ledja, hehehe..."

Kad ono...Toma driblingom kroz noge zabo golcinu sa 35 metara!!!


Ko glasao za ove, da se pokriju usima i cute.