Ponedeljak, 30.01.2017.

08:28

Telo na šinama u centru Beograda, muškarac upucan u glavu

Beživotno telo muškarca V. M. (36) pronađeno je jutros oko sedam časova na šinama u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Izvor: B92

Telo na šinama u centru Beograda, muškarac upucan u glavu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 7 godina

A ja mislio da radnja serije "Ubice mog oca" nije slična stvarnom životu, da je bombastična, da su je preuveličali, ali... tek sad vidim koliko sam naivan, jer, izgleda da je u seriji predstavljena surova realnost.

Duci0167

pre 7 godina

Raspad sistema
(Marko, 30. januar 2017 12:45)

Kog sistema? Ovde vec 30 god. nema nikakvog sistema. Zivimo kao divljaci.
(Realnost, 30. januar 2017 15:36)

Upravo tako. Ubedjujemo se da ga ima makar malo da bude lakse nama samima da nismo toliko prsli. Nema zdravog segmenta medju institucijama osim za naplatu poreza i svega sto postenom gradjaninu treba da se naplati a kada drzava treba gradjaninu kao poreskom obvezniku da olaksa zivot,tu bajka prestaje. A za mesec dana Shone opet najavljuje borbu protiv kriminala po 10x.

p

pre 7 godina

90te nikad nisu ni stale..ako cemo realno i iskreno...

jer da bi stale narod treba da pocne da misli drugacije, a to srbi bas i ne umeju (mada ne ume ni bilo ko drugi)

rh

pre 7 godina

skoro da covek ne moze da poveruje. izgleda da su svi od ranije poznati policiji. ili je to slucajnost? a nako pomenu i pravosudje!? ma ajde ne zamajavaj se, nema od toga nista, nego put pod noge i nek ti je sa srecom.

Smuleco

pre 7 godina

@Nenad zg: Hvala ti prijatelju, na komentaru. Ti si najbolji primer, da i u Hrvatskoj, kao i u Srbiji još uvek postoje normalni ljudi, na obe strane. Inače, kao neko ko je mladost proveo u SFRJ, osećam potrebu da ti kažem, da smo se mi Beograđani strašno "ložili" tada na Zagrepčanke i Zagreb(čini mi da je to bilo i obrnuto). I kakve su to žurke i tulumi bili, u "izmešanom" drušvu naših gradova, i kod vas, i kod nas! Uzgred, dolazio sam poslom u Zagreb poslednjih godina, i uvek sam se osećao vrlo prijatno, u društvu mojih dobrih, hrvatskih drugara, i kolega.

Aca

pre 7 godina

Uvek isto saopstenje po ko zna koji put, poznat organima reda po nasilnickom ponasanju i prodaji narkotika.
Mislim da bi isto imali i od papagaja izjavu, samo sto policija i pravosudje dosta kostaju poreske obveznike za sta se dobije prvobitna uvek ista izjava.
Puca se i ubija pred ljudima po javnim mestima.

StafforD

pre 7 godina

Policija imala "operativna saznanja" da se bavio prodajom narkotika?
Pa, gospodo, zasto ga niste lisili slobode ako ste znali da diluje?

Sto kaze jedna pesma: "Vracaju se devedesete, utoke i airmax patike, dobrodosli u devedeste, nikakve nema razlike"

Fidelio

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
(Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Kao prvo, možda je tebi smešno, ali meni uopšte nije.

Kao drugo, meni nije nimalo toplije pri srcu kad mi neko kažeda u Beogradu ima manje ubistava, na primer, na 100.000 stanovnika, nego u nekoj evropskoj ili(belo)svetskoj metropoli.

Iz jednog jedinog i prostog razloga što ja (nažalost) živim u Beogradu, a ne u nekoj evropskoj ili (belo)svetskoj metropoli.

Dalje, nimalo me ne teši saznanje da negde u svetu ima i nekog goreg od mene. To je njegov problem koji se mene ne tiče i neka ga on rešava (ako hoće i može), a ja hoću da rešim svoj.

Tako da o ubistvima u tim metropoloma neka brine njihova policija i neki njihov lokalni dr Nebojša, a u Beogradu hoću da vlast i ovaj dr Nebojša (konačno) učine nešto delotvorno po tom pitanju,a ne samo da mi najavljuju nekakve "čelične pesnice"!!! Jer to JESTE smešno!!!

Građanin

pre 7 godina

Cekam da mniSTAR Nebojsa iz Beograda objasni ima li ovo ubistvo veze sa navijacima i fudbalom, ima li faktora inostranosti i hoce li drzava opet objaviti rat mafiji?!?!?

Lacerta

pre 7 godina

Gde li je sad ona doktor Nebojšina najavljena čelična pesnica koja će bez milosti da udara po kriminalu?

A, da, znam. Navukla je meku i toplu rukavicu. Čuva se na ovu zimu...

Ali čim malo otopli (i približe se izbori) videćete vi kakva će "borba protiv kriminala" krenuti! Kao nikad u novojoj istoriji!

Nenad zg

pre 7 godina

Iz Zagreba sam.Volim doći u Beograd.Krasan,šarmantan grad prepun dobre energije i super mjesta za druženje i izlazak,...grad gdje se moraš osjećati mlad.Grad dobrih,dragih i prijateljski raspoloženih ljudi.Volim restorane,barove,klubove,kazališta...sve prsti životom....,nema mi ljepše no sjesti na neku od terasa i ispijati kavu i uzivati....U Zagrebu je to malo drugačije....ipak je malo mjesta za izlazak,mjesta se dijele za mlade i ostale,a za ostale mjesta nema,jer mrvicu stariji jednostavno ne izlaze..Nigdje nećeš slušati dobar R'n'r ili tamburaše kao u Beogradu....I tako dobro jesti....
No pitam se neće li sutra neki zalutali metak okrznuti i mene....ili neki batinasi....
Pravosuđe, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj je korumpirano i potpuno neučinkovito...izgleda da kriminalci,ubojice i dileri svih vrsta imaju neki poseban "tretman" u vlasti....
Beograd je postao definitivno opasan grad....Devedesete su se vratile koliko mi se čini a nikoga briga.....
Treba li dva puta razmisliti da dođem na večeru u Bg?

freedom fighter

pre 7 godina

Jel su ovi bese najavili Beograd na vodi, ili Beograd u krvi? Nesto sam zbunjen, realnost vuce na jednu stranu, price na drugu..

sturmmann

pre 7 godina

Dr Neša vitez od Savamale pre neki dan reče da očekuje "ČELIČNU PESNICU". Mani se čoveče stripova i strip - junaka. Vrati se u pelene i počni sve ispočetka.

KORN

pre 7 godina

Pa sto nije u zatvoru ako se zna da se bavio narkoticima,meni pisali kaznu za pojas nisam platio i za nedelju dana su mi bili tri puta na vrata ali sta cu kada ja nisam poznat policiji od ranije.

Ša te briga

pre 7 godina

Već mi je postala jutarnja rutina da ustanem, uključim telefon, otvorim b92 da vidim gde je bio teroristički napad i ko je ubijen u BGu pa tek onda doručak i normalan raspored


Sad šalu na stranu kakav je bre ovo način, za sada nije bilo nevinih žrtava u ovim okršajima, ali je samo pitanje vremena. Vraćao sam se juče toliko kasno uveče da je postajalo rano ujutru baš tuda sad kad pomislim da sam išao kasnije mogao sam da popijem metak kao svedok nije mi baš svejedno

Cane

pre 7 godina

Kakvo se to zlo nadvilo nad Beogradom i Novim Sadom ljudi, nad Srbijom uopšte? Kakav je to đavo u ljudima? Svaki dan ubistvo, ranjavanje ili užasno prebijanje nekoga, neprosvećenost i koreni devedesetih se osećaju više nego ikada... užas užasss

Meister Jakob

pre 7 godina

Mislim da bi se svi organizirani kriminalci trebali ugledati na talijansku mafiju.
Oni imaju pravila i zakone, "parlament" La Cupola(Italija) ili Commission(Amerika) i uvijek nastoje sve mirno riješiti, podijele teritorije gdje ko posluje, rat im je zadnji na listi opcija jer šteti biznisu svih zaraćenih strana.
Guraju svoj biznis i nastoje na sebe što manje skretati pažnju, najradije bi da se za njih ni ne zna.
A kad nekog treba smaknuti to je isključivo s dozvolom glavnog šefa ili capo di tutti capi, i jako paze da ne stradaju nevini, npr. članovi porodice, a novinari se ne ubijaju ni pod razno, šta god da pišu.

Petar

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Ja npr nova imena ne koristim,samo unose zabunu. 27 Marta odmah znam koja je a, Kraljice Marije nisma siguran i treba mi google.

Spearman

pre 7 godina

Nase sudstvo je glavni razlog zasto se uskoro pakujem sa porodicom i idem. To u kombinaciji sa najavama rata, naoruzavanju, vracanju Kosova, itd. Verujem da policija nije tako rdjava, ali sudstvo je skandalozno lose. Nema osecaja sigurnosti. Dok je bila aktuelna prica za ulazak u EU jos sam se nekako nadao, cekao, verovao da ce biti bolje. Sad kad vidim u kom pravcu se sve krece, nemam vise nade.

Zoran

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Brojke mozda smesne, ali u Srbiji ne postoji deo grada koji je siguran. Mozda Dedinje samo. U Detroitu imas delove grada gde zena kaze da nocu spava izmedju kreveta i ormana, jer se puca. Ali odmah susedna mesna zajednica je tako mirna, da je to fatamorgana. Ziveo sam tamo, sada sam na jugu SAD, u malom mestu od 15.000 stanovnika. Vazi za grad sa prilicno kriminala. Ali to je samo od ponoci do svanuca. Ameriku ubija statistika po getima, a Srbija je uravnotezena sa statistikom, tu je problem. Tako ispada da u Americi imas mnogo mirnijih mesta nego u Srbiji, ali prosek nabijaju geta.

Nenad

pre 7 godina

Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Leskovcanin, 30. januar 2017 09:14)

Odgovor za gospodina Leskovčanina:

Dotični nije sklonjen sa ulice jer policija kada privede takva lica tužilaštvo i sudstvo su nadležni za zadržavanje istih tih lica a ne policija, nemojte da mešate babe i žabe...

Neo

pre 7 godina

Nesposobni ministar policije da podnese ostavku. Ako ne ume i neće da radi ima boljih, vrednijih i sposobnijih. Ovo je više prevršilo svaku meru, pucnjave ispred škola, načelnici policije obilaze po bolnicama ranjene kriminalce, obračuni pod prozorima stambenih zgrada i na trgovima ...

DOKTOR

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Jeste ulica kraljice marije ali je ta ulica toliko dugo bila 27.marta,da ljudi nemaju nameru da je zovu novim imenom. Kao sto se zvezdin stadion i dalje "zove"marakana... a ovaj dogadjaj od jutros,sta reci,nisam pametan...

Nemanja

pre 7 godina

Nikada nije bilo gore.Ubistva,teski zlocini,razbojnistva,ranjavanja...A politicari na vlasti kazu da nsm nikada nikada nije bilo bolje.

Frenki Pentanđelli

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.
(Petar, 30. januar 2017 08:35)

Vidi, odo to je samo rezultat sistematskog zatupljivanja, zaglupljivanja, nevaspitanja, bahatosti i prekomerne osionosti koje su zavladale ovom lepom zemljom.
Dokle god se promovišu golo...ze 'pevačice', starlete i krimosi nema nam boljitka.

Sve u svemu- NEMA STRAHA OD KAZNE!

svasta

pre 7 godina

Nego,hoce li biti neke izjave skoro,inspektor u poseti kriminalcu,diluje se droga u sluzbenom automobilu ministarstva,pucnjava ispred skole,na Terazijama u sred Beograda,ubistvo u centru Beograda i nigde vas nema dr. Stefanovicu,pa gde se dedoste.Ali ako povezete neka lica sa nekim licima pa sa nekim dogadjajima,mozda nesto i otkrijete...a da zaboravih i zandarma,suprugu mu i njihovu avanturu sa dva lica "odranije poznata policiji".Izadjite u javnost pa izjavite sada nesto,bas nas zanima sta imate da kazete.

BG

pre 7 godina

Nije Kraljice Marije, do pola ulice je 27.marta. Ja živim u blizini:( Strašno...Da me neko ne razume pogrešno, ne branim kriminalce, ali ipak je strašno da neko tako bude ubijen na ulici,kao pseto. Ako je kriminalac, treba da mu se sudi, da ide u zatvor, a ne da se ubijaju . To što ovde niko ne radi svoj posao, to je druga stvar.

NoName

pre 7 godina

@djo djo vajt

27 marta je u pitanju. Od Takovske do Starine Novaka je. Odavno je tako kretenski podeljeno.

Elem, uvek ce se naci nacin da se dodje do droge. Zato je treba legalizovati, drzava ce da prihoduje, bice kvalitetnija, a kriminalaca u toj sferi nece ni biti. Ko hoce da se drogira, drogirace se.
Politicari ne razmisljaju da ce se ovaj vid kriminala unistiti na taj nacin. I ne samo to. Ocigledno da nemaju nameru to da urade, jer su u dilu sa istima.

Srba

pre 7 godina

Bravo SNS.Od kada ste vi na vlasti ovakve stvari vise nisu ni vest. Kriminal cveta a policija umesto da juri kriminalce stiti maskirane batinase koji ruše po gradu.

Хранислав

pre 7 godina

Šta je, bre, ovo?
(VW, 30. januar 2017 08:52)

То је криминал, који је иначе перманентно у паду, скоро па да је искорењен! Бар тако веле ресорни министар и његова светост премијер српски!

deki185

pre 7 godina

Sta reći.Tesko je ovo uporediti sa bilo.kojim periodom.Devedesete su bile specificne , rat , sankcije ,rts, ....Sta je ovo... Nemam reči.A vlast ćuti!

pripravnik

pre 7 godina

ne kazem da je ovo normalno i da treba okretati glavu,ali pre nego sto pocnete sa apokalipticnim komentatima pogledajte malo statistiku o broju ubistava na godisnjem nivou u ostalim metropolama.a vecina vas sto kukate o devedesetima ih se i ne secate(ne ponovile se).osnovni problem je sto je policija i deo problema i deo resenja

Priučeni tamanitelj botova

pre 7 godina

Vest je vrlo zanimljiva... naročito ovaj deo:
"...kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika..."
Koliko mi je poznato, dilovanje droge (narkotika) je krivično delo, zar ne!?
Da je ovaj lik sa kriminalnim dosijeom, o kome "policija ima operativna saznanja" - uhapšen, osuđen za svoju "delatnost", i smešten u neki zatvor, sad bi još uvek bio živ...
Baš me zanima, kakav će komentar (i opravdanje) da smisli onaj Balavi Neša iz Beograda, pošto on uvek ima šta da kaže u svoju odbranu, a posebno kada treba da se "opravdaju" kriminalci.

Spasao se iz ludnice !!!

pre 7 godina

Dr.Nebojša izjavaaaaaaa... :) Sada će konferencija,njih 10 oko njega sa sve namontiranom savetnicom i svi jako ozbiljni i besni,i onda Dr.Nebojša kaže po 1.589 put -više ne može ovako !!! Hahahahaha...

Leskovcanin

pre 7 godina

Mediji prenose da je na licu mesta je pronađena čaura, ali da nije pronađeno oružje, kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika.


Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?

zagor

pre 7 godina

ne treba da se osecate nesigurnim. sve je pod kontrolom. mafije. kod nas je prednost to sto su mafija i policija bukvalno ista firma. ono, otac u policiji, sin u mafiji, stric u ministarstvu itd. tako da je ceo krug dilovanja i nasilja zatvoren. za razliku od npr. kolumbije, gde jedna ekipa radi u policiji, a druga diluje i onda se nasilje preliva i na ljude koji su mimo toga. ovde kao sto vidimo, sve je pod kontrolom :(

Petar

pre 7 godina

Trend pucnajva, ubistava, pljački se nastavlja i to punom parom. Nema dana da neko nije upucan, ubijen, da nešto nije opljačkano... Ovo govori koliko nam je društvo totalno kriminalizovano i da se pošteni građani nalaze u kandžama raznog ološa i baraba, koji nekažnjeno mogu da rade šta žele... Izgleda da su sve one najave "čeličnih pesnica" po kriminalu samo jedna šarada za javnost... a o bedi koja je zahvatila čitavo društvo, dovoljno govori da malo, malo, pa neko izvrši samoubistvo, pa ima još i slučajeva umiranja od gladi, smrzavanja, a o korupciji da ne pričamo... Što bi rekao naš premijer zaista sramota da kažemo kako nam dobro ide...zaista dobro...

Petar

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.

Dorćolac četvrta generacija

pre 7 godina

Divlji zapad! Puna im usta projekata, radova, zidanja, a urušavanje i propadanje u svakom segmentu je realna slika Srbije.

Dorćolac četvrta generacija

pre 7 godina

Divlji zapad! Puna im usta projekata, radova, zidanja, a urušavanje i propadanje u svakom segmentu je realna slika Srbije.

Хранислав

pre 7 godina

Šta je, bre, ovo?
(VW, 30. januar 2017 08:52)

То је криминал, који је иначе перманентно у паду, скоро па да је искорењен! Бар тако веле ресорни министар и његова светост премијер српски!

Petar

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.

Spasao se iz ludnice !!!

pre 7 godina

Dr.Nebojša izjavaaaaaaa... :) Sada će konferencija,njih 10 oko njega sa sve namontiranom savetnicom i svi jako ozbiljni i besni,i onda Dr.Nebojša kaže po 1.589 put -više ne može ovako !!! Hahahahaha...

Priučeni tamanitelj botova

pre 7 godina

Vest je vrlo zanimljiva... naročito ovaj deo:
"...kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika..."
Koliko mi je poznato, dilovanje droge (narkotika) je krivično delo, zar ne!?
Da je ovaj lik sa kriminalnim dosijeom, o kome "policija ima operativna saznanja" - uhapšen, osuđen za svoju "delatnost", i smešten u neki zatvor, sad bi još uvek bio živ...
Baš me zanima, kakav će komentar (i opravdanje) da smisli onaj Balavi Neša iz Beograda, pošto on uvek ima šta da kaže u svoju odbranu, a posebno kada treba da se "opravdaju" kriminalci.

Srba

pre 7 godina

Bravo SNS.Od kada ste vi na vlasti ovakve stvari vise nisu ni vest. Kriminal cveta a policija umesto da juri kriminalce stiti maskirane batinase koji ruše po gradu.

Petar

pre 7 godina

Trend pucnajva, ubistava, pljački se nastavlja i to punom parom. Nema dana da neko nije upucan, ubijen, da nešto nije opljačkano... Ovo govori koliko nam je društvo totalno kriminalizovano i da se pošteni građani nalaze u kandžama raznog ološa i baraba, koji nekažnjeno mogu da rade šta žele... Izgleda da su sve one najave "čeličnih pesnica" po kriminalu samo jedna šarada za javnost... a o bedi koja je zahvatila čitavo društvo, dovoljno govori da malo, malo, pa neko izvrši samoubistvo, pa ima još i slučajeva umiranja od gladi, smrzavanja, a o korupciji da ne pričamo... Što bi rekao naš premijer zaista sramota da kažemo kako nam dobro ide...zaista dobro...

Nenad zg

pre 7 godina

Iz Zagreba sam.Volim doći u Beograd.Krasan,šarmantan grad prepun dobre energije i super mjesta za druženje i izlazak,...grad gdje se moraš osjećati mlad.Grad dobrih,dragih i prijateljski raspoloženih ljudi.Volim restorane,barove,klubove,kazališta...sve prsti životom....,nema mi ljepše no sjesti na neku od terasa i ispijati kavu i uzivati....U Zagrebu je to malo drugačije....ipak je malo mjesta za izlazak,mjesta se dijele za mlade i ostale,a za ostale mjesta nema,jer mrvicu stariji jednostavno ne izlaze..Nigdje nećeš slušati dobar R'n'r ili tamburaše kao u Beogradu....I tako dobro jesti....
No pitam se neće li sutra neki zalutali metak okrznuti i mene....ili neki batinasi....
Pravosuđe, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj je korumpirano i potpuno neučinkovito...izgleda da kriminalci,ubojice i dileri svih vrsta imaju neki poseban "tretman" u vlasti....
Beograd je postao definitivno opasan grad....Devedesete su se vratile koliko mi se čini a nikoga briga.....
Treba li dva puta razmisliti da dođem na večeru u Bg?

Leskovcanin

pre 7 godina

Mediji prenose da je na licu mesta je pronađena čaura, ali da nije pronađeno oružje, kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika.


Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?

deki185

pre 7 godina

Sta reći.Tesko je ovo uporediti sa bilo.kojim periodom.Devedesete su bile specificne , rat , sankcije ,rts, ....Sta je ovo... Nemam reči.A vlast ćuti!

sturmmann

pre 7 godina

Dr Neša vitez od Savamale pre neki dan reče da očekuje "ČELIČNU PESNICU". Mani se čoveče stripova i strip - junaka. Vrati se u pelene i počni sve ispočetka.

Lacerta

pre 7 godina

Gde li je sad ona doktor Nebojšina najavljena čelična pesnica koja će bez milosti da udara po kriminalu?

A, da, znam. Navukla je meku i toplu rukavicu. Čuva se na ovu zimu...

Ali čim malo otopli (i približe se izbori) videćete vi kakva će "borba protiv kriminala" krenuti! Kao nikad u novojoj istoriji!

Fidelio

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
(Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Kao prvo, možda je tebi smešno, ali meni uopšte nije.

Kao drugo, meni nije nimalo toplije pri srcu kad mi neko kažeda u Beogradu ima manje ubistava, na primer, na 100.000 stanovnika, nego u nekoj evropskoj ili(belo)svetskoj metropoli.

Iz jednog jedinog i prostog razloga što ja (nažalost) živim u Beogradu, a ne u nekoj evropskoj ili (belo)svetskoj metropoli.

Dalje, nimalo me ne teši saznanje da negde u svetu ima i nekog goreg od mene. To je njegov problem koji se mene ne tiče i neka ga on rešava (ako hoće i može), a ja hoću da rešim svoj.

Tako da o ubistvima u tim metropoloma neka brine njihova policija i neki njihov lokalni dr Nebojša, a u Beogradu hoću da vlast i ovaj dr Nebojša (konačno) učine nešto delotvorno po tom pitanju,a ne samo da mi najavljuju nekakve "čelične pesnice"!!! Jer to JESTE smešno!!!

freedom fighter

pre 7 godina

Jel su ovi bese najavili Beograd na vodi, ili Beograd u krvi? Nesto sam zbunjen, realnost vuce na jednu stranu, price na drugu..

zagor

pre 7 godina

ne treba da se osecate nesigurnim. sve je pod kontrolom. mafije. kod nas je prednost to sto su mafija i policija bukvalno ista firma. ono, otac u policiji, sin u mafiji, stric u ministarstvu itd. tako da je ceo krug dilovanja i nasilja zatvoren. za razliku od npr. kolumbije, gde jedna ekipa radi u policiji, a druga diluje i onda se nasilje preliva i na ljude koji su mimo toga. ovde kao sto vidimo, sve je pod kontrolom :(

Neo

pre 7 godina

Nesposobni ministar policije da podnese ostavku. Ako ne ume i neće da radi ima boljih, vrednijih i sposobnijih. Ovo je više prevršilo svaku meru, pucnjave ispred škola, načelnici policije obilaze po bolnicama ranjene kriminalce, obračuni pod prozorima stambenih zgrada i na trgovima ...

svasta

pre 7 godina

Nego,hoce li biti neke izjave skoro,inspektor u poseti kriminalcu,diluje se droga u sluzbenom automobilu ministarstva,pucnjava ispred skole,na Terazijama u sred Beograda,ubistvo u centru Beograda i nigde vas nema dr. Stefanovicu,pa gde se dedoste.Ali ako povezete neka lica sa nekim licima pa sa nekim dogadjajima,mozda nesto i otkrijete...a da zaboravih i zandarma,suprugu mu i njihovu avanturu sa dva lica "odranije poznata policiji".Izadjite u javnost pa izjavite sada nesto,bas nas zanima sta imate da kazete.

Frenki Pentanđelli

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.
(Petar, 30. januar 2017 08:35)

Vidi, odo to je samo rezultat sistematskog zatupljivanja, zaglupljivanja, nevaspitanja, bahatosti i prekomerne osionosti koje su zavladale ovom lepom zemljom.
Dokle god se promovišu golo...ze 'pevačice', starlete i krimosi nema nam boljitka.

Sve u svemu- NEMA STRAHA OD KAZNE!

Građanin

pre 7 godina

Cekam da mniSTAR Nebojsa iz Beograda objasni ima li ovo ubistvo veze sa navijacima i fudbalom, ima li faktora inostranosti i hoce li drzava opet objaviti rat mafiji?!?!?

KORN

pre 7 godina

Pa sto nije u zatvoru ako se zna da se bavio narkoticima,meni pisali kaznu za pojas nisam platio i za nedelju dana su mi bili tri puta na vrata ali sta cu kada ja nisam poznat policiji od ranije.

Nemanja

pre 7 godina

Nikada nije bilo gore.Ubistva,teski zlocini,razbojnistva,ranjavanja...A politicari na vlasti kazu da nsm nikada nikada nije bilo bolje.

Zoran

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Brojke mozda smesne, ali u Srbiji ne postoji deo grada koji je siguran. Mozda Dedinje samo. U Detroitu imas delove grada gde zena kaze da nocu spava izmedju kreveta i ormana, jer se puca. Ali odmah susedna mesna zajednica je tako mirna, da je to fatamorgana. Ziveo sam tamo, sada sam na jugu SAD, u malom mestu od 15.000 stanovnika. Vazi za grad sa prilicno kriminala. Ali to je samo od ponoci do svanuca. Ameriku ubija statistika po getima, a Srbija je uravnotezena sa statistikom, tu je problem. Tako ispada da u Americi imas mnogo mirnijih mesta nego u Srbiji, ali prosek nabijaju geta.

Smuleco

pre 7 godina

@Nenad zg: Hvala ti prijatelju, na komentaru. Ti si najbolji primer, da i u Hrvatskoj, kao i u Srbiji još uvek postoje normalni ljudi, na obe strane. Inače, kao neko ko je mladost proveo u SFRJ, osećam potrebu da ti kažem, da smo se mi Beograđani strašno "ložili" tada na Zagrepčanke i Zagreb(čini mi da je to bilo i obrnuto). I kakve su to žurke i tulumi bili, u "izmešanom" drušvu naših gradova, i kod vas, i kod nas! Uzgred, dolazio sam poslom u Zagreb poslednjih godina, i uvek sam se osećao vrlo prijatno, u društvu mojih dobrih, hrvatskih drugara, i kolega.

BG

pre 7 godina

Nije Kraljice Marije, do pola ulice je 27.marta. Ja živim u blizini:( Strašno...Da me neko ne razume pogrešno, ne branim kriminalce, ali ipak je strašno da neko tako bude ubijen na ulici,kao pseto. Ako je kriminalac, treba da mu se sudi, da ide u zatvor, a ne da se ubijaju . To što ovde niko ne radi svoj posao, to je druga stvar.

Spearman

pre 7 godina

Nase sudstvo je glavni razlog zasto se uskoro pakujem sa porodicom i idem. To u kombinaciji sa najavama rata, naoruzavanju, vracanju Kosova, itd. Verujem da policija nije tako rdjava, ali sudstvo je skandalozno lose. Nema osecaja sigurnosti. Dok je bila aktuelna prica za ulazak u EU jos sam se nekako nadao, cekao, verovao da ce biti bolje. Sad kad vidim u kom pravcu se sve krece, nemam vise nade.

StafforD

pre 7 godina

Policija imala "operativna saznanja" da se bavio prodajom narkotika?
Pa, gospodo, zasto ga niste lisili slobode ako ste znali da diluje?

Sto kaze jedna pesma: "Vracaju se devedesete, utoke i airmax patike, dobrodosli u devedeste, nikakve nema razlike"

NoName

pre 7 godina

@djo djo vajt

27 marta je u pitanju. Od Takovske do Starine Novaka je. Odavno je tako kretenski podeljeno.

Elem, uvek ce se naci nacin da se dodje do droge. Zato je treba legalizovati, drzava ce da prihoduje, bice kvalitetnija, a kriminalaca u toj sferi nece ni biti. Ko hoce da se drogira, drogirace se.
Politicari ne razmisljaju da ce se ovaj vid kriminala unistiti na taj nacin. I ne samo to. Ocigledno da nemaju nameru to da urade, jer su u dilu sa istima.

p

pre 7 godina

90te nikad nisu ni stale..ako cemo realno i iskreno...

jer da bi stale narod treba da pocne da misli drugacije, a to srbi bas i ne umeju (mada ne ume ni bilo ko drugi)

Nenad

pre 7 godina

Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Leskovcanin, 30. januar 2017 09:14)

Odgovor za gospodina Leskovčanina:

Dotični nije sklonjen sa ulice jer policija kada privede takva lica tužilaštvo i sudstvo su nadležni za zadržavanje istih tih lica a ne policija, nemojte da mešate babe i žabe...

Meister Jakob

pre 7 godina

Mislim da bi se svi organizirani kriminalci trebali ugledati na talijansku mafiju.
Oni imaju pravila i zakone, "parlament" La Cupola(Italija) ili Commission(Amerika) i uvijek nastoje sve mirno riješiti, podijele teritorije gdje ko posluje, rat im je zadnji na listi opcija jer šteti biznisu svih zaraćenih strana.
Guraju svoj biznis i nastoje na sebe što manje skretati pažnju, najradije bi da se za njih ni ne zna.
A kad nekog treba smaknuti to je isključivo s dozvolom glavnog šefa ili capo di tutti capi, i jako paze da ne stradaju nevini, npr. članovi porodice, a novinari se ne ubijaju ni pod razno, šta god da pišu.

Ša te briga

pre 7 godina

Već mi je postala jutarnja rutina da ustanem, uključim telefon, otvorim b92 da vidim gde je bio teroristički napad i ko je ubijen u BGu pa tek onda doručak i normalan raspored


Sad šalu na stranu kakav je bre ovo način, za sada nije bilo nevinih žrtava u ovim okršajima, ali je samo pitanje vremena. Vraćao sam se juče toliko kasno uveče da je postajalo rano ujutru baš tuda sad kad pomislim da sam išao kasnije mogao sam da popijem metak kao svedok nije mi baš svejedno

Aca

pre 7 godina

Uvek isto saopstenje po ko zna koji put, poznat organima reda po nasilnickom ponasanju i prodaji narkotika.
Mislim da bi isto imali i od papagaja izjavu, samo sto policija i pravosudje dosta kostaju poreske obveznike za sta se dobije prvobitna uvek ista izjava.
Puca se i ubija pred ljudima po javnim mestima.

Cane

pre 7 godina

Kakvo se to zlo nadvilo nad Beogradom i Novim Sadom ljudi, nad Srbijom uopšte? Kakav je to đavo u ljudima? Svaki dan ubistvo, ranjavanje ili užasno prebijanje nekoga, neprosvećenost i koreni devedesetih se osećaju više nego ikada... užas užasss

rh

pre 7 godina

skoro da covek ne moze da poveruje. izgleda da su svi od ranije poznati policiji. ili je to slucajnost? a nako pomenu i pravosudje!? ma ajde ne zamajavaj se, nema od toga nista, nego put pod noge i nek ti je sa srecom.

Petar

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Ja npr nova imena ne koristim,samo unose zabunu. 27 Marta odmah znam koja je a, Kraljice Marije nisma siguran i treba mi google.

pripravnik

pre 7 godina

ne kazem da je ovo normalno i da treba okretati glavu,ali pre nego sto pocnete sa apokalipticnim komentatima pogledajte malo statistiku o broju ubistava na godisnjem nivou u ostalim metropolama.a vecina vas sto kukate o devedesetima ih se i ne secate(ne ponovile se).osnovni problem je sto je policija i deo problema i deo resenja

DOKTOR

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Jeste ulica kraljice marije ali je ta ulica toliko dugo bila 27.marta,da ljudi nemaju nameru da je zovu novim imenom. Kao sto se zvezdin stadion i dalje "zove"marakana... a ovaj dogadjaj od jutros,sta reci,nisam pametan...

Duci0167

pre 7 godina

Raspad sistema
(Marko, 30. januar 2017 12:45)

Kog sistema? Ovde vec 30 god. nema nikakvog sistema. Zivimo kao divljaci.
(Realnost, 30. januar 2017 15:36)

Upravo tako. Ubedjujemo se da ga ima makar malo da bude lakse nama samima da nismo toliko prsli. Nema zdravog segmenta medju institucijama osim za naplatu poreza i svega sto postenom gradjaninu treba da se naplati a kada drzava treba gradjaninu kao poreskom obvezniku da olaksa zivot,tu bajka prestaje. A za mesec dana Shone opet najavljuje borbu protiv kriminala po 10x.

Aleksandar

pre 7 godina

A ja mislio da radnja serije "Ubice mog oca" nije slična stvarnom životu, da je bombastična, da su je preuveličali, ali... tek sad vidim koliko sam naivan, jer, izgleda da je u seriji predstavljena surova realnost.

pripravnik

pre 7 godina

ne kazem da je ovo normalno i da treba okretati glavu,ali pre nego sto pocnete sa apokalipticnim komentatima pogledajte malo statistiku o broju ubistava na godisnjem nivou u ostalim metropolama.a vecina vas sto kukate o devedesetima ih se i ne secate(ne ponovile se).osnovni problem je sto je policija i deo problema i deo resenja

Petar

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.

Nenad

pre 7 godina

Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Leskovcanin, 30. januar 2017 09:14)

Odgovor za gospodina Leskovčanina:

Dotični nije sklonjen sa ulice jer policija kada privede takva lica tužilaštvo i sudstvo su nadležni za zadržavanje istih tih lica a ne policija, nemojte da mešate babe i žabe...

Meister Jakob

pre 7 godina

Mislim da bi se svi organizirani kriminalci trebali ugledati na talijansku mafiju.
Oni imaju pravila i zakone, "parlament" La Cupola(Italija) ili Commission(Amerika) i uvijek nastoje sve mirno riješiti, podijele teritorije gdje ko posluje, rat im je zadnji na listi opcija jer šteti biznisu svih zaraćenih strana.
Guraju svoj biznis i nastoje na sebe što manje skretati pažnju, najradije bi da se za njih ni ne zna.
A kad nekog treba smaknuti to je isključivo s dozvolom glavnog šefa ili capo di tutti capi, i jako paze da ne stradaju nevini, npr. članovi porodice, a novinari se ne ubijaju ni pod razno, šta god da pišu.

DOKTOR

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Jeste ulica kraljice marije ali je ta ulica toliko dugo bila 27.marta,da ljudi nemaju nameru da je zovu novim imenom. Kao sto se zvezdin stadion i dalje "zove"marakana... a ovaj dogadjaj od jutros,sta reci,nisam pametan...

Smuleco

pre 7 godina

@Nenad zg: Hvala ti prijatelju, na komentaru. Ti si najbolji primer, da i u Hrvatskoj, kao i u Srbiji još uvek postoje normalni ljudi, na obe strane. Inače, kao neko ko je mladost proveo u SFRJ, osećam potrebu da ti kažem, da smo se mi Beograđani strašno "ložili" tada na Zagrepčanke i Zagreb(čini mi da je to bilo i obrnuto). I kakve su to žurke i tulumi bili, u "izmešanom" drušvu naših gradova, i kod vas, i kod nas! Uzgred, dolazio sam poslom u Zagreb poslednjih godina, i uvek sam se osećao vrlo prijatno, u društvu mojih dobrih, hrvatskih drugara, i kolega.

Nenad zg

pre 7 godina

Iz Zagreba sam.Volim doći u Beograd.Krasan,šarmantan grad prepun dobre energije i super mjesta za druženje i izlazak,...grad gdje se moraš osjećati mlad.Grad dobrih,dragih i prijateljski raspoloženih ljudi.Volim restorane,barove,klubove,kazališta...sve prsti životom....,nema mi ljepše no sjesti na neku od terasa i ispijati kavu i uzivati....U Zagrebu je to malo drugačije....ipak je malo mjesta za izlazak,mjesta se dijele za mlade i ostale,a za ostale mjesta nema,jer mrvicu stariji jednostavno ne izlaze..Nigdje nećeš slušati dobar R'n'r ili tamburaše kao u Beogradu....I tako dobro jesti....
No pitam se neće li sutra neki zalutali metak okrznuti i mene....ili neki batinasi....
Pravosuđe, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj je korumpirano i potpuno neučinkovito...izgleda da kriminalci,ubojice i dileri svih vrsta imaju neki poseban "tretman" u vlasti....
Beograd je postao definitivno opasan grad....Devedesete su se vratile koliko mi se čini a nikoga briga.....
Treba li dva puta razmisliti da dođem na večeru u Bg?

NoName

pre 7 godina

@djo djo vajt

27 marta je u pitanju. Od Takovske do Starine Novaka je. Odavno je tako kretenski podeljeno.

Elem, uvek ce se naci nacin da se dodje do droge. Zato je treba legalizovati, drzava ce da prihoduje, bice kvalitetnija, a kriminalaca u toj sferi nece ni biti. Ko hoce da se drogira, drogirace se.
Politicari ne razmisljaju da ce se ovaj vid kriminala unistiti na taj nacin. I ne samo to. Ocigledno da nemaju nameru to da urade, jer su u dilu sa istima.

Srba

pre 7 godina

Bravo SNS.Od kada ste vi na vlasti ovakve stvari vise nisu ni vest. Kriminal cveta a policija umesto da juri kriminalce stiti maskirane batinase koji ruše po gradu.

Dorćolac četvrta generacija

pre 7 godina

Divlji zapad! Puna im usta projekata, radova, zidanja, a urušavanje i propadanje u svakom segmentu je realna slika Srbije.

Хранислав

pre 7 godina

Šta je, bre, ovo?
(VW, 30. januar 2017 08:52)

То је криминал, који је иначе перманентно у паду, скоро па да је искорењен! Бар тако веле ресорни министар и његова светост премијер српски!

Priučeni tamanitelj botova

pre 7 godina

Vest je vrlo zanimljiva... naročito ovaj deo:
"...kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika..."
Koliko mi je poznato, dilovanje droge (narkotika) je krivično delo, zar ne!?
Da je ovaj lik sa kriminalnim dosijeom, o kome "policija ima operativna saznanja" - uhapšen, osuđen za svoju "delatnost", i smešten u neki zatvor, sad bi još uvek bio živ...
Baš me zanima, kakav će komentar (i opravdanje) da smisli onaj Balavi Neša iz Beograda, pošto on uvek ima šta da kaže u svoju odbranu, a posebno kada treba da se "opravdaju" kriminalci.

Spearman

pre 7 godina

Nase sudstvo je glavni razlog zasto se uskoro pakujem sa porodicom i idem. To u kombinaciji sa najavama rata, naoruzavanju, vracanju Kosova, itd. Verujem da policija nije tako rdjava, ali sudstvo je skandalozno lose. Nema osecaja sigurnosti. Dok je bila aktuelna prica za ulazak u EU jos sam se nekako nadao, cekao, verovao da ce biti bolje. Sad kad vidim u kom pravcu se sve krece, nemam vise nade.

Zoran

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Brojke mozda smesne, ali u Srbiji ne postoji deo grada koji je siguran. Mozda Dedinje samo. U Detroitu imas delove grada gde zena kaze da nocu spava izmedju kreveta i ormana, jer se puca. Ali odmah susedna mesna zajednica je tako mirna, da je to fatamorgana. Ziveo sam tamo, sada sam na jugu SAD, u malom mestu od 15.000 stanovnika. Vazi za grad sa prilicno kriminala. Ali to je samo od ponoci do svanuca. Ameriku ubija statistika po getima, a Srbija je uravnotezena sa statistikom, tu je problem. Tako ispada da u Americi imas mnogo mirnijih mesta nego u Srbiji, ali prosek nabijaju geta.

Leskovcanin

pre 7 godina

Mediji prenose da je na licu mesta je pronađena čaura, ali da nije pronađeno oružje, kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika.


Pa ako policija ima operativna saznanja da se ubijeni bavio prodajom narkotika zasto nije uhapsen i sklonjen sa ulice?

BG

pre 7 godina

Nije Kraljice Marije, do pola ulice je 27.marta. Ja živim u blizini:( Strašno...Da me neko ne razume pogrešno, ne branim kriminalce, ali ipak je strašno da neko tako bude ubijen na ulici,kao pseto. Ako je kriminalac, treba da mu se sudi, da ide u zatvor, a ne da se ubijaju . To što ovde niko ne radi svoj posao, to je druga stvar.

Fidelio

pre 7 godina

Koliko god se neko slagao ili ne,kad uporedite brojke sa evropskim i svetskim metropolama,mi smo smesni kad su ubistva u pitanju!
(Joxy, 30. januar 2017 11:14)

Kao prvo, možda je tebi smešno, ali meni uopšte nije.

Kao drugo, meni nije nimalo toplije pri srcu kad mi neko kažeda u Beogradu ima manje ubistava, na primer, na 100.000 stanovnika, nego u nekoj evropskoj ili(belo)svetskoj metropoli.

Iz jednog jedinog i prostog razloga što ja (nažalost) živim u Beogradu, a ne u nekoj evropskoj ili (belo)svetskoj metropoli.

Dalje, nimalo me ne teši saznanje da negde u svetu ima i nekog goreg od mene. To je njegov problem koji se mene ne tiče i neka ga on rešava (ako hoće i može), a ja hoću da rešim svoj.

Tako da o ubistvima u tim metropoloma neka brine njihova policija i neki njihov lokalni dr Nebojša, a u Beogradu hoću da vlast i ovaj dr Nebojša (konačno) učine nešto delotvorno po tom pitanju,a ne samo da mi najavljuju nekakve "čelične pesnice"!!! Jer to JESTE smešno!!!

p

pre 7 godina

90te nikad nisu ni stale..ako cemo realno i iskreno...

jer da bi stale narod treba da pocne da misli drugacije, a to srbi bas i ne umeju (mada ne ume ni bilo ko drugi)

deki185

pre 7 godina

Sta reći.Tesko je ovo uporediti sa bilo.kojim periodom.Devedesete su bile specificne , rat , sankcije ,rts, ....Sta je ovo... Nemam reči.A vlast ćuti!

Neo

pre 7 godina

Nesposobni ministar policije da podnese ostavku. Ako ne ume i neće da radi ima boljih, vrednijih i sposobnijih. Ovo je više prevršilo svaku meru, pucnjave ispred škola, načelnici policije obilaze po bolnicama ranjene kriminalce, obračuni pod prozorima stambenih zgrada i na trgovima ...

StafforD

pre 7 godina

Policija imala "operativna saznanja" da se bavio prodajom narkotika?
Pa, gospodo, zasto ga niste lisili slobode ako ste znali da diluje?

Sto kaze jedna pesma: "Vracaju se devedesete, utoke i airmax patike, dobrodosli u devedeste, nikakve nema razlike"

Spasao se iz ludnice !!!

pre 7 godina

Dr.Nebojša izjavaaaaaaa... :) Sada će konferencija,njih 10 oko njega sa sve namontiranom savetnicom i svi jako ozbiljni i besni,i onda Dr.Nebojša kaže po 1.589 put -više ne može ovako !!! Hahahahaha...

Petar

pre 7 godina

valjda je ulica kraljice Marije, apdejtujte se malo majka mu stara.A vest je strasna, tesko je ista pametno reci na ovo...
(djo djo vajt, 30. januar 2017 08:55)

Ja npr nova imena ne koristim,samo unose zabunu. 27 Marta odmah znam koja je a, Kraljice Marije nisma siguran i treba mi google.

Građanin

pre 7 godina

Cekam da mniSTAR Nebojsa iz Beograda objasni ima li ovo ubistvo veze sa navijacima i fudbalom, ima li faktora inostranosti i hoce li drzava opet objaviti rat mafiji?!?!?

rh

pre 7 godina

skoro da covek ne moze da poveruje. izgleda da su svi od ranije poznati policiji. ili je to slucajnost? a nako pomenu i pravosudje!? ma ajde ne zamajavaj se, nema od toga nista, nego put pod noge i nek ti je sa srecom.

freedom fighter

pre 7 godina

Jel su ovi bese najavili Beograd na vodi, ili Beograd u krvi? Nesto sam zbunjen, realnost vuce na jednu stranu, price na drugu..

sturmmann

pre 7 godina

Dr Neša vitez od Savamale pre neki dan reče da očekuje "ČELIČNU PESNICU". Mani se čoveče stripova i strip - junaka. Vrati se u pelene i počni sve ispočetka.

Petar

pre 7 godina

Trend pucnajva, ubistava, pljački se nastavlja i to punom parom. Nema dana da neko nije upucan, ubijen, da nešto nije opljačkano... Ovo govori koliko nam je društvo totalno kriminalizovano i da se pošteni građani nalaze u kandžama raznog ološa i baraba, koji nekažnjeno mogu da rade šta žele... Izgleda da su sve one najave "čeličnih pesnica" po kriminalu samo jedna šarada za javnost... a o bedi koja je zahvatila čitavo društvo, dovoljno govori da malo, malo, pa neko izvrši samoubistvo, pa ima još i slučajeva umiranja od gladi, smrzavanja, a o korupciji da ne pričamo... Što bi rekao naš premijer zaista sramota da kažemo kako nam dobro ide...zaista dobro...

Frenki Pentanđelli

pre 7 godina

Sta je ovo ljudi pa ovo je kao da zivimo u ratnoj zoni mi u Beogradu, odavde treba bezati sto pre ovde vise pod ovima na vlasti nije za ziveti gore je nego u Kolumbiji.
(Petar, 30. januar 2017 08:35)

Vidi, odo to je samo rezultat sistematskog zatupljivanja, zaglupljivanja, nevaspitanja, bahatosti i prekomerne osionosti koje su zavladale ovom lepom zemljom.
Dokle god se promovišu golo...ze 'pevačice', starlete i krimosi nema nam boljitka.

Sve u svemu- NEMA STRAHA OD KAZNE!

KORN

pre 7 godina

Pa sto nije u zatvoru ako se zna da se bavio narkoticima,meni pisali kaznu za pojas nisam platio i za nedelju dana su mi bili tri puta na vrata ali sta cu kada ja nisam poznat policiji od ranije.

svasta

pre 7 godina

Nego,hoce li biti neke izjave skoro,inspektor u poseti kriminalcu,diluje se droga u sluzbenom automobilu ministarstva,pucnjava ispred skole,na Terazijama u sred Beograda,ubistvo u centru Beograda i nigde vas nema dr. Stefanovicu,pa gde se dedoste.Ali ako povezete neka lica sa nekim licima pa sa nekim dogadjajima,mozda nesto i otkrijete...a da zaboravih i zandarma,suprugu mu i njihovu avanturu sa dva lica "odranije poznata policiji".Izadjite u javnost pa izjavite sada nesto,bas nas zanima sta imate da kazete.

Lacerta

pre 7 godina

Gde li je sad ona doktor Nebojšina najavljena čelična pesnica koja će bez milosti da udara po kriminalu?

A, da, znam. Navukla je meku i toplu rukavicu. Čuva se na ovu zimu...

Ali čim malo otopli (i približe se izbori) videćete vi kakva će "borba protiv kriminala" krenuti! Kao nikad u novojoj istoriji!

Aleksandar

pre 7 godina

A ja mislio da radnja serije "Ubice mog oca" nije slična stvarnom životu, da je bombastična, da su je preuveličali, ali... tek sad vidim koliko sam naivan, jer, izgleda da je u seriji predstavljena surova realnost.

zagor

pre 7 godina

ne treba da se osecate nesigurnim. sve je pod kontrolom. mafije. kod nas je prednost to sto su mafija i policija bukvalno ista firma. ono, otac u policiji, sin u mafiji, stric u ministarstvu itd. tako da je ceo krug dilovanja i nasilja zatvoren. za razliku od npr. kolumbije, gde jedna ekipa radi u policiji, a druga diluje i onda se nasilje preliva i na ljude koji su mimo toga. ovde kao sto vidimo, sve je pod kontrolom :(

Nemanja

pre 7 godina

Nikada nije bilo gore.Ubistva,teski zlocini,razbojnistva,ranjavanja...A politicari na vlasti kazu da nsm nikada nikada nije bilo bolje.

Ša te briga

pre 7 godina

Već mi je postala jutarnja rutina da ustanem, uključim telefon, otvorim b92 da vidim gde je bio teroristički napad i ko je ubijen u BGu pa tek onda doručak i normalan raspored


Sad šalu na stranu kakav je bre ovo način, za sada nije bilo nevinih žrtava u ovim okršajima, ali je samo pitanje vremena. Vraćao sam se juče toliko kasno uveče da je postajalo rano ujutru baš tuda sad kad pomislim da sam išao kasnije mogao sam da popijem metak kao svedok nije mi baš svejedno

Aca

pre 7 godina

Uvek isto saopstenje po ko zna koji put, poznat organima reda po nasilnickom ponasanju i prodaji narkotika.
Mislim da bi isto imali i od papagaja izjavu, samo sto policija i pravosudje dosta kostaju poreske obveznike za sta se dobije prvobitna uvek ista izjava.
Puca se i ubija pred ljudima po javnim mestima.

Cane

pre 7 godina

Kakvo se to zlo nadvilo nad Beogradom i Novim Sadom ljudi, nad Srbijom uopšte? Kakav je to đavo u ljudima? Svaki dan ubistvo, ranjavanje ili užasno prebijanje nekoga, neprosvećenost i koreni devedesetih se osećaju više nego ikada... užas užasss

Duci0167

pre 7 godina

Raspad sistema
(Marko, 30. januar 2017 12:45)

Kog sistema? Ovde vec 30 god. nema nikakvog sistema. Zivimo kao divljaci.
(Realnost, 30. januar 2017 15:36)

Upravo tako. Ubedjujemo se da ga ima makar malo da bude lakse nama samima da nismo toliko prsli. Nema zdravog segmenta medju institucijama osim za naplatu poreza i svega sto postenom gradjaninu treba da se naplati a kada drzava treba gradjaninu kao poreskom obvezniku da olaksa zivot,tu bajka prestaje. A za mesec dana Shone opet najavljuje borbu protiv kriminala po 10x.