Nedelja, 29.01.2017.

11:18

Obračun na Terazijama; Novosti: Vavić ranjen u noge

U obračunu u subotu uveče ispred jednog kluba na Terazijama ranjena su dvojica mladića. Policija navodi da su dve osobe uhapšene zbog pokušaja ubistva.

Izvor: B92

Obraèun na Terazijama; Novosti: Vaviæ ranjen u noge IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

igor

pre 7 godina

a"Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Narode slepi, ko je na vlasti za vreme oslobađanja ovakvih? Zar ništa ne vidite?

kimi

pre 7 godina

A zasto se svim ovakvim licima ne zabrani posecivanje kafica, klubova, utakmica i sl?? Evo, gomila naroda u nasoj zemlji to ni ne radi jer nema para a nisu kriminalci, valjali drogu, ubijali, pljackali. Kad moze vecina, sta znaci zabraniti olosu? Bar se nadam da su u manjini! Lepo, svi slicni moraju da nose nanogice do daljnjeg. Lepo proveris gde je bio, kaznis njega, kaznis gazdu koji ga je pustio. Ode u kafic, pljas, zatvor! Neka nauci sam sebi da kuva kafu.

Lacerta

pre 7 godina

Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.
(BeKo)

Teorijski si potpuno u pravu, ali samo teorijski. Praktično - pričaš bez veze. Evo zašto:

Znaš kad će u ovoj i ovakvoj Srbiji izlaznost na izborima biti manja od 40%, kao rezultat svesne i namerne odluke birača o bojkotu? Nikad, a možda ni tada!

Osim toga, bojkotovanje izbora bi imalo smisla kad bi (kao nekad) postojao cenzus o izlaznosti na izbore. Ali nije slučajno jedna od prvih stvari koje je Koštunica uradio ukidanje cenzusa za izlaznost. Znala je (i zna) UDBA šta radi!

Zato da bi tvoja teorija pila vodu, potrebno je, ne ispod 40%, nego ravno 0% izlaznosti. A takvo nešto se, složićeš se sa mnom, ni teorijski neće i ne može dogoditi! Između ostalog, i zato što će uvek glasati, ako niko drugi, ono barem stranački botovi, kojih kao što znamo, ima na kamare!

Zato će oni UVEK imati legitimitet, glasao ti ili ne glasao. Zašto onda ne bi glasao?

Možete ti i takvi kao ti da bojkotujete izbore dok ne poplavite, ali time nećete postići apsolutno NIŠTA, a ponajmanje ono što biste vašim bojkotom želeli da postignete - da političari promene ponašanje.

Zapamti, bojkot NIJE rešenje!

Djenka

pre 7 godina

Ja dodjem za Bozic iz Kanade da budem zajedno sa kevom a i za krsnu slavu. Po najvecem kijametu i vejavici me na uglu Svetozar Markovica zaustavi policija i kaze da su "neposrednim opazanjem" ustanovili da sam presao pesacki prelaz na crveno. Kazna 5,000 dinara. Ako se odmah plati 2.500. Ja iz stosa pomenem da se Karic vratio i da nema dokaza a za mene ima i to "neposrednim opazanjem"....."to je politika gospodine, a mi smo saobracajna policija".....I eto tako...u svojoj 6. deceniji po prvi put platim kaznu u bgd. Vlast mora da se postuje. A da...od ranije nisam bio poznat policiji....

bbb

pre 7 godina

Jedno pitanje predsednika, premijeru, vladi i poslanicima ko je predlozio Zakon da amnestrani mogu biti i prodavci droge, koji drze nelegalno oruzlje.
Amnestirani mogu po meni da budu oni za neka sitna dela gde niko zbog toga nije bio povredjen ili mogao da strada neka sitna kradja, neka utaja od nekoiok stotinai hiljada dinara....

Vuk

pre 7 godina

Nema sta, poznati momci nasiroko. http://www.b92.net/search/index.php?q=&q=vavic Ipratite ovaj link. B92 lepo informise unazad. Nismo zasluzili da postojimo uopste. Stoka smo i tacka. Zao mi je sto tako pricam ali to je to tako.

Who bre?

pre 7 godina

Opet "navijaci", "osudjivani" i "od ranije poznati policiji"???
Dokle bre vise, kad ce ti "idoli omladine" u zatvor, kad pobiju 50 ljudi???

Zemun79

pre 7 godina

@albatros.budala

ja prvi ne izlazim na izbore već 15 godina, niti planiram i nije me ni malo sramota.

E sad ja imam samo jedno pitanje za tebe:

Da li te stvarno nije sramota da razmišljaš na taj način da u Srbiji postoji vlast i političar koji će sve što si naveo promeniti? Ne sve, nego bilo šta od toga.
Mogu odmah i da ti odgovorim: Ne postoji, niti će. Želim svu sreću tvom favoritu na izborima i želim ti da me za koju godinu demantuješ, ali i sam znaš da se to neće desiti nikad. Ja svoj glas više nikad neću dati nikome zbog koga će me biti sramota kad se ispostavi da je potpuno isti kao i svi pre njega.

Petar

pre 7 godina

Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jashtaman, 29. januar 2017 14:23)

A zasto ne racunas Radulovica? Ova vlast vapi za takvim servilnim i indolentnim tipovima, vise joj vredite nego oni koji glasaju za sve koje si nabrojao. Bas onako kada zrtvu neko vodi na streljanje,a ona se ne opire. Trebao bi neki psiholog da komentarise ovaj pristup, voleo bih da cujem misljenje.

NBGD

pre 7 godina

Kada ce se sudstvo preispitati? Rade li oni ono za sta su placeni. Kako je moguce da pokusaj ubistva i dilovanje droge bude manje kaznjeno od nekih bezazlenijih stvari.

BeKo

pre 7 godina

@albatros.budala

"Predstavnički sistem, daleko od toga da je neka garancija za narod, on naprotiv stvara i garantuje
trajno postojanje jedne vladajuće aristokrarije protiv tog istog naroda, a opšte pravo glasa nije ništa drugo nego jedno odlično sredstvo tlačenja i uništenja naroda i to baš u ime jedne umišljene volje naroda..."

Mihail Bakunjin

Većina koja izlazi na izbore im je dala legitimitet da urade ono što si najbrojao.Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.

sn

pre 7 godina

glupander;nemoj da se pravis glup kad nisi,znas dobro da ga je amnestirao nas dicni preCednik(i jos gomile i gomile njih) u znak zahvalnosti ,jer su skoro svi osudjenici glasali za njega...

jashtaman

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%. 

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? 
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima? 
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja? 
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija? 
Imate li decu? 

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.
(albatros.budala, 29. januar 2017 13:37)


Sve je to lepo. I u pravu si. Ali...za sada necu glasati.
Ako nije Toma,onda je Vucko,Ako nije Vucko,onda je Ivica,ako nije Ivica,onda je Sutanovac,ako nije Sutanovac,onda je Pajtic,ako nije Pajtic onda je Canak,ako nije Canak onda je Velja,ako nije cika Velja o nda je Krokodil,ako nije Mrka onda je Bekuta,ako nije Bekuta onda je ekstra Nena...eto ustvari,moze ekstra Nena. Nadam se samo da je ziva.
Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.

izadji na izbore-ali ne za 20e

pre 7 godina

Aca Vavic je u noci proslave izborne pobede SPS-a bio tik uz Dačića, o cemu postoje i snimci, debeljko je posle rekao na to da ne zna otkud on tu mora da je prolazio slucajno tuda dok je tetki nosio lek kad ga uhvatila kamera

Slavko77

pre 7 godina

Sve dok ne maltretiraju obične, normalne građane, ne treba ih zatvarati uopšte. Iskoreniće se oni međusobno. A to što oni nekom "biznismenu" "poštenjačini" otmu par stotina hiljada evra, e za to me nije briga. Mogu samo da im poželim sretan rad.

Upucao se u nogu 2000. ali posle toga vise ne

pre 7 godina

@albatros.budala
"Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.
Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? "

A za koga je trebalo da glasamo pa da ne bude ovako ? Vise puta sam u komentarima postavljao ovo pitanje ali jos nisam dobio odgovor. Mozda ga vi imate ?

sturmmann

pre 7 godina

Ovo vam je bezbednost i sigurnost u Srbiji.
Sigurnost vaših života, života vaše rodbine i imovine garantuju vam tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo.
Tačno koliko i janičari i kadije pod otomanskom imperijom.
I oni su, inače, bili Srbi.

Kerkira

pre 7 godina

Čudno premijer se još nije oglasio placnim glasom kao kad je ubijen Djura. Izgleda sa ovima nema ništa? Ili je prezauzet izvozom Mercedesovih autobusa?

Glupander

pre 7 godina

Bivši navijač Crvene zvezde, sada navijač Partizana?
Kriminalu se učio u "Delijama", a krenuo u "samostalan "posao" u "Grobarima" i sada se obračunava sa bivšim pajtosima!
Ništa tu nije problem sve do amnestije. Ko ga je amnestirao i ko ga je oslobodio kada je osuđen i nakon druge optužbe?
Nezavisno sudstvo pod hitno u apsu, a zatim i sve te vođe kriminalaca!

Sasha Makedonija

pre 7 godina

Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Sta vise komentirati od ovoga

albatros.budala

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi?
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima?
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja?
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija?
Imate li decu?

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

@Vase ime

Ne bih se složio s tobom. Nije pravi navijač bez motiva, niti prati samo nekog igrača i šta ovaj radi u životu. Pravi prati svoj klub, bodri ga, kritikuje kad ima šta da se kritikuje (nema li u našem fudbalu...), al' ne menja strane. Taj koji menja to radi zbog nečeg drugog i nije navijač, pobogu. Nemoj nikad svrstavati sve u isti koš, ima i normalnih ljudi, ne samo stereotipa koji se ističe.

dragan

pre 7 godina

Sve govori-navijao za Zvezdu pa presao za Partizan kao Mutavi!Njih i Zvezda i Partizan zanimaju kao lanjski sneg!To je samo paravan za glavnu delatnost-kriminal!

Zoki

pre 7 godina

Fini neki ljudi. I uspešni biznismeni. Već će neko iz vlasti posetiti u bolnici, doneti cveće i pomorandže, i obećati bolju zaštitu DBa.

mup

pre 7 godina

Čovek može da promeni posao, državu i državljanstvo, ženu, kola, telefon i broj telefona, stranku, čak i pol, ali klub za koji navija se ne menja. To mogu da urade kriminalci iz ličnih interesa, jer njima ništa nije sveto.

Svasta

pre 7 godina

Tomin kadar... koga je sve ovaj pomilovao?! Samo napredno, pustaj kriminalce, apsi radnike i seljake - idu izbori, glasajte za njih ponovo pa ce i vasa deca jednom da dodju na red... e onda cete da cmizdrite i kunete!

yuq

pre 7 godina

Dobri advokati Bog te, ranjavanja, preprodaja droge, pokusaji ubistva, napadi nozem, ostale kriminalne aktivnosti i niko ne moze da dobije vise od 2-3 godine. Ae obican covek neka uradi nesto slicno, 10-20-40 godina robije odmah.

Petar

pre 7 godina

Nije samo "divna" porodica Vavić, nego "divna" država Srbija, ali ne više među šljivama, nego među ološem i bitangama. Ovde treba jedna nova Sablja i to više godišnja sa prekim sudovima i uvođenjem prinudnog rada za sav taj ološ i bitange, koji su poput virusa i bakterija napali naše društvo. Dovoljno da previtite vesti u poslednje dve godine Novi Sad simbol grada miroljubivih ljudi postao je Divlji Zapad i preuzeo primat nad Beogradom. Možda gospodin Vavić i njegovi kompanjoni iz sinoćneg pucačkog obračuna žele da poprave poziciju Beograda u odosu na Novi Sad u trci za titulu najkriminalizovanijeg grada u Srbiji.

Marko

pre 7 godina

Kriminal cveta, kriminalci se slobodno šetaju i demonstriraju silu, SPS i novi radikali na vlasti, Karić se vratio, još samo da se vrate Miloševići i da uđemo u novi ratni sukob, a ratno huškačka retorika je već naveliko krenula, i kompletne devedesete godine. Nikakve pouke mi nismo izvukli.

vase ime

pre 7 godina

Navijac i Zvezde i Partizana? Molim vas, to nije navijac to je kriminalac huligan. Pravi navijac jednostavno ne menja strane.
(Milan, 29. januar 2017 11:39)

Taj Vavic ocigledno jeste kriminalac, nema sta. A za te "prave navijace" nisi u pravu. Ako igraci menjaju klubove, a navijaci navijaju za te igrace, znaci da su i sami navijaci skloni da ne budu verni i da ne budu principijelni, zar ne? Igraci klubove menjaju iskljucivo zbog para, a navijaci navijaju za klubove zato sto nemaju neke bolje motive u zivotu. Navijaci su ljudi kojima je vaznije sta uradi neki sportista na terenu nego sto sam taj navijac radi u sopstvenom zivotu.

...Srbijo ima li te...

pre 7 godina

...fina neka deca...amnestirana...osudjena na zatvor...pa se setkaju po BG-u...naravno, gle cuda, Ministar policije, Premijer i "Precednik" nemaju pojma ko im se seta Terazijama...gospodo samo je 500-600 m od fontane na Slaviji...ah da, ova vrsta kriminala nije u vasoj nadleznosti...jer gde ce brat na brata...ne ide to u nasoj veri...

vanja

pre 7 godina

Dinastija Vavic?
Kad se vec zna skoro sve o njima,da li se zna ko su im roditelji,cime se bave,odakle su rodom....(pitanja nisu nevazna,mozda moze da se izvede zakljucak kako izbeci stvaranje ovakvih "dinastija"...)

PetarUK

pre 7 godina

Osudjen zbog prodaje droge i drzanja oruzja i amnestiran??
Mislim da ljudi sad vidite da nije problem u srpskoj policiji nego u sudstvu koje NE ZELI strpati u zatvor te likove koje policija privede pred sud.

nema ime

pre 7 godina

i takvi setaju gradom slobodno. svakog dana na 10 ljudi pored kojih prodjemo, stetnemo i jednog koji ima podebeo dosije u policiji ili je nekog izbo nozem ili je diler. Zakon se mora poostriti i pre svega mora biti dosledan!

KORN

pre 7 godina

Bas me cudi za njih,dobri momci rade u firmi mislim da se zove"Poznati policiji od ranije".Znaci državna firma,prijavljen,placen put,topli obrok,radi se osam sati,subota i nedelja neradni znaci vrh.

pfd

pre 7 godina

Subota je bila sinoc, ja sam sa devojkom cirkulisao u tom reonu u to neko vreme. Doslo je vreme da treba da se brinem da u svom gradu naletim na neki zalutali metak.

dejan

pre 7 godina

ja bih molio ministra policije i premijera da zastiti bracu vavic od napada jer kako je utvrdio sud oni nikada ni za sta nisu krivi . shodno tome treba im dati policijsku zastitu od gradjana ovog grada koji ih napadaju iz samo njima poznatih razloga i ugrozavaju im slobodu zivljenja i kretanja.. SRBIJA ...NEKADA ZEMLJA HRABRIH I CASNIH LJUDI...A SADA ZEMLJA OLOSA BAGRE I SLJAMA..

zoran

pre 7 godina

"Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom. "


Da li treba komentarisati..??? Da li treba reci da ovo nije drzava po bilo kojim merilima..? Da li treba reci da zivimo u mulju, bezakonju, totalno korumpiranom drustvu u kome posten coveka apsolutno nema sta da trazi..? Da li treba savetovati roditelje da im deca uce engleski jezik, te cim ojacaju pravac Zapad..? Da, to roditeljima treba reci.
U U.K trojica bilmeza krali po radnjama. Nikoga nisu povredjivali, nisu pucali, samo krali sitnije stvari. Ulovi ih policija i svaki dobije po 8 (OSAM) godina robije..!!!!! ZAto je U.K na vrhu , a mi smo sluge. Nema tu nepravde.
Ovo je drzava gde bagra srusi kvart u centru glavnog grada, a niko ne odgovara, pa jos i policija ne izadje na mesto dogadjaja...HOROR....JEZA...

Lončar iz zemunskog klana

pre 7 godina

Borba države protiv kriminala uzima zalet. Još malo će nam ministar policije biti neko iz redova navijača. To su te reforme koje Vučić sprovodi već pet godina. Bravo Vučiću, udri po nama dok još možeš.

pobegulja

pre 7 godina

Fini momci. Vracali se iz biblioteke posle njenog zatvaranja. Zavrsava se januarski rok pa zagrejali stolice
E Srbijo, jadna si kao i ovi sto nas vode

just sayin

pre 7 godina

ako je problem u roditeljima, sto socijalna sluzba nije pomogla momcima?! ostavite jadne roditelje na miru, sigurno im je vec dovoljno tesko
drzava je takodje odgovorna da vaspitava, ali i da kaznjava prestupnike.
nazalost, drzava nam je prepuna delinkvenata, a to je direktna posledica haosa u kojem zivimo vec skoro 30 godina
ja ne znam vise da li i kako se mozemo iscupati iz blata u kom se valjamo toliko dugo.....

Kol

pre 7 godina

Ha ha nista cudno u zemlji u kojoj visoki policijski zvanicnik ide prijatelju, glavnom narko dileru u jednom od 3 najveca grada u drzavi, u posetu u kapuljaci?! Realno Kolumbija iz doba Eskobara je simbol pravne drzave za ovu nasu!

PetarUK

pre 7 godina

Navijac Zvezda pa presao u navijace Partizana haha ludilo. Potvrda da to nisu navijaci nego jim ji to zanimanje. Isto kao radnik predje iz firme u firmu koja mu nudi bolje uslove i vecja primanja tako oni prelaze.
Ako ti navijas za neki klub tebi srce igra kad taj klub gledas, ja navijam za Zvezdu i iako mrzim upravu meni u srcu bude lepo kad pobede, to ne mozes odluciti i prestati, to imas u sebi ili nemas.

mrki

pre 7 godina

Šta ti je državna organizacija. Kao dokazani vođa navijača Zvezde, Vavić je (kao i onaj Mutavi), prekomandovan za vođu navijača Partizana, koji do tada nisu bili dovoljno kriminalizovani.

Gospodjica

pre 7 godina

Jedan jedini klub na Terazijama, nekad bila pivnica ;)
Sinoć sam tuda prolazila i komentarisala koliki je red bio za ulaz, a ljudi Boze me sacuvaj. Treba zaobilaziti ta mesta u širokom luku, just in case

Bocko

pre 7 godina

Fini neki momci. Navijaci i vodje navijaca sa pravosnaznim presudama, robijasi i kriminalci odranije poznati policiji koji se slobodno setaju ulicana i sve tako redom.
Srecom, na vreme smo otisli.

dejan

pre 7 godina

ja bih molio ministra policije i premijera da zastiti bracu vavic od napada jer kako je utvrdio sud oni nikada ni za sta nisu krivi . shodno tome treba im dati policijsku zastitu od gradjana ovog grada koji ih napadaju iz samo njima poznatih razloga i ugrozavaju im slobodu zivljenja i kretanja.. SRBIJA ...NEKADA ZEMLJA HRABRIH I CASNIH LJUDI...A SADA ZEMLJA OLOSA BAGRE I SLJAMA..

Kol

pre 7 godina

Ha ha nista cudno u zemlji u kojoj visoki policijski zvanicnik ide prijatelju, glavnom narko dileru u jednom od 3 najveca grada u drzavi, u posetu u kapuljaci?! Realno Kolumbija iz doba Eskobara je simbol pravne drzave za ovu nasu!

albatros.budala

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi?
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima?
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja?
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija?
Imate li decu?

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.

Marko

pre 7 godina

Kriminal cveta, kriminalci se slobodno šetaju i demonstriraju silu, SPS i novi radikali na vlasti, Karić se vratio, još samo da se vrate Miloševići i da uđemo u novi ratni sukob, a ratno huškačka retorika je već naveliko krenula, i kompletne devedesete godine. Nikakve pouke mi nismo izvukli.

vanja

pre 7 godina

Dinastija Vavic?
Kad se vec zna skoro sve o njima,da li se zna ko su im roditelji,cime se bave,odakle su rodom....(pitanja nisu nevazna,mozda moze da se izvede zakljucak kako izbeci stvaranje ovakvih "dinastija"...)

Lončar iz zemunskog klana

pre 7 godina

Borba države protiv kriminala uzima zalet. Još malo će nam ministar policije biti neko iz redova navijača. To su te reforme koje Vučić sprovodi već pet godina. Bravo Vučiću, udri po nama dok još možeš.

mup

pre 7 godina

Čovek može da promeni posao, državu i državljanstvo, ženu, kola, telefon i broj telefona, stranku, čak i pol, ali klub za koji navija se ne menja. To mogu da urade kriminalci iz ličnih interesa, jer njima ništa nije sveto.

Bocko

pre 7 godina

Fini neki momci. Navijaci i vodje navijaca sa pravosnaznim presudama, robijasi i kriminalci odranije poznati policiji koji se slobodno setaju ulicana i sve tako redom.
Srecom, na vreme smo otisli.

KORN

pre 7 godina

Bas me cudi za njih,dobri momci rade u firmi mislim da se zove"Poznati policiji od ranije".Znaci državna firma,prijavljen,placen put,topli obrok,radi se osam sati,subota i nedelja neradni znaci vrh.

Sasha Makedonija

pre 7 godina

Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Sta vise komentirati od ovoga

pfd

pre 7 godina

Subota je bila sinoc, ja sam sa devojkom cirkulisao u tom reonu u to neko vreme. Doslo je vreme da treba da se brinem da u svom gradu naletim na neki zalutali metak.

nema ime

pre 7 godina

i takvi setaju gradom slobodno. svakog dana na 10 ljudi pored kojih prodjemo, stetnemo i jednog koji ima podebeo dosije u policiji ili je nekog izbo nozem ili je diler. Zakon se mora poostriti i pre svega mora biti dosledan!

izadji na izbore-ali ne za 20e

pre 7 godina

Aca Vavic je u noci proslave izborne pobede SPS-a bio tik uz Dačića, o cemu postoje i snimci, debeljko je posle rekao na to da ne zna otkud on tu mora da je prolazio slucajno tuda dok je tetki nosio lek kad ga uhvatila kamera

Glupander

pre 7 godina

Bivši navijač Crvene zvezde, sada navijač Partizana?
Kriminalu se učio u "Delijama", a krenuo u "samostalan "posao" u "Grobarima" i sada se obračunava sa bivšim pajtosima!
Ništa tu nije problem sve do amnestije. Ko ga je amnestirao i ko ga je oslobodio kada je osuđen i nakon druge optužbe?
Nezavisno sudstvo pod hitno u apsu, a zatim i sve te vođe kriminalaca!

Who bre?

pre 7 godina

Opet "navijaci", "osudjivani" i "od ranije poznati policiji"???
Dokle bre vise, kad ce ti "idoli omladine" u zatvor, kad pobiju 50 ljudi???

dragan

pre 7 godina

Sve govori-navijao za Zvezdu pa presao za Partizan kao Mutavi!Njih i Zvezda i Partizan zanimaju kao lanjski sneg!To je samo paravan za glavnu delatnost-kriminal!

Zoki

pre 7 godina

Fini neki ljudi. I uspešni biznismeni. Već će neko iz vlasti posetiti u bolnici, doneti cveće i pomorandže, i obećati bolju zaštitu DBa.

Petar

pre 7 godina

Nije samo "divna" porodica Vavić, nego "divna" država Srbija, ali ne više među šljivama, nego među ološem i bitangama. Ovde treba jedna nova Sablja i to više godišnja sa prekim sudovima i uvođenjem prinudnog rada za sav taj ološ i bitange, koji su poput virusa i bakterija napali naše društvo. Dovoljno da previtite vesti u poslednje dve godine Novi Sad simbol grada miroljubivih ljudi postao je Divlji Zapad i preuzeo primat nad Beogradom. Možda gospodin Vavić i njegovi kompanjoni iz sinoćneg pucačkog obračuna žele da poprave poziciju Beograda u odosu na Novi Sad u trci za titulu najkriminalizovanijeg grada u Srbiji.

PetarUK

pre 7 godina

Navijac Zvezda pa presao u navijace Partizana haha ludilo. Potvrda da to nisu navijaci nego jim ji to zanimanje. Isto kao radnik predje iz firme u firmu koja mu nudi bolje uslove i vecja primanja tako oni prelaze.
Ako ti navijas za neki klub tebi srce igra kad taj klub gledas, ja navijam za Zvezdu i iako mrzim upravu meni u srcu bude lepo kad pobede, to ne mozes odluciti i prestati, to imas u sebi ili nemas.

Svasta

pre 7 godina

Tomin kadar... koga je sve ovaj pomilovao?! Samo napredno, pustaj kriminalce, apsi radnike i seljake - idu izbori, glasajte za njih ponovo pa ce i vasa deca jednom da dodju na red... e onda cete da cmizdrite i kunete!

zoran

pre 7 godina

"Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom. "


Da li treba komentarisati..??? Da li treba reci da ovo nije drzava po bilo kojim merilima..? Da li treba reci da zivimo u mulju, bezakonju, totalno korumpiranom drustvu u kome posten coveka apsolutno nema sta da trazi..? Da li treba savetovati roditelje da im deca uce engleski jezik, te cim ojacaju pravac Zapad..? Da, to roditeljima treba reci.
U U.K trojica bilmeza krali po radnjama. Nikoga nisu povredjivali, nisu pucali, samo krali sitnije stvari. Ulovi ih policija i svaki dobije po 8 (OSAM) godina robije..!!!!! ZAto je U.K na vrhu , a mi smo sluge. Nema tu nepravde.
Ovo je drzava gde bagra srusi kvart u centru glavnog grada, a niko ne odgovara, pa jos i policija ne izadje na mesto dogadjaja...HOROR....JEZA...

Djenka

pre 7 godina

Ja dodjem za Bozic iz Kanade da budem zajedno sa kevom a i za krsnu slavu. Po najvecem kijametu i vejavici me na uglu Svetozar Markovica zaustavi policija i kaze da su "neposrednim opazanjem" ustanovili da sam presao pesacki prelaz na crveno. Kazna 5,000 dinara. Ako se odmah plati 2.500. Ja iz stosa pomenem da se Karic vratio i da nema dokaza a za mene ima i to "neposrednim opazanjem"....."to je politika gospodine, a mi smo saobracajna policija".....I eto tako...u svojoj 6. deceniji po prvi put platim kaznu u bgd. Vlast mora da se postuje. A da...od ranije nisam bio poznat policiji....

mrki

pre 7 godina

Šta ti je državna organizacija. Kao dokazani vođa navijača Zvezde, Vavić je (kao i onaj Mutavi), prekomandovan za vođu navijača Partizana, koji do tada nisu bili dovoljno kriminalizovani.

yuq

pre 7 godina

Dobri advokati Bog te, ranjavanja, preprodaja droge, pokusaji ubistva, napadi nozem, ostale kriminalne aktivnosti i niko ne moze da dobije vise od 2-3 godine. Ae obican covek neka uradi nesto slicno, 10-20-40 godina robije odmah.

Kerkira

pre 7 godina

Čudno premijer se još nije oglasio placnim glasom kao kad je ubijen Djura. Izgleda sa ovima nema ništa? Ili je prezauzet izvozom Mercedesovih autobusa?

PetarUK

pre 7 godina

Osudjen zbog prodaje droge i drzanja oruzja i amnestiran??
Mislim da ljudi sad vidite da nije problem u srpskoj policiji nego u sudstvu koje NE ZELI strpati u zatvor te likove koje policija privede pred sud.

Petar

pre 7 godina

Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jashtaman, 29. januar 2017 14:23)

A zasto ne racunas Radulovica? Ova vlast vapi za takvim servilnim i indolentnim tipovima, vise joj vredite nego oni koji glasaju za sve koje si nabrojao. Bas onako kada zrtvu neko vodi na streljanje,a ona se ne opire. Trebao bi neki psiholog da komentarise ovaj pristup, voleo bih da cujem misljenje.

Gospodjica

pre 7 godina

Jedan jedini klub na Terazijama, nekad bila pivnica ;)
Sinoć sam tuda prolazila i komentarisala koliki je red bio za ulaz, a ljudi Boze me sacuvaj. Treba zaobilaziti ta mesta u širokom luku, just in case

...Srbijo ima li te...

pre 7 godina

...fina neka deca...amnestirana...osudjena na zatvor...pa se setkaju po BG-u...naravno, gle cuda, Ministar policije, Premijer i "Precednik" nemaju pojma ko im se seta Terazijama...gospodo samo je 500-600 m od fontane na Slaviji...ah da, ova vrsta kriminala nije u vasoj nadleznosti...jer gde ce brat na brata...ne ide to u nasoj veri...

sn

pre 7 godina

glupander;nemoj da se pravis glup kad nisi,znas dobro da ga je amnestirao nas dicni preCednik(i jos gomile i gomile njih) u znak zahvalnosti ,jer su skoro svi osudjenici glasali za njega...

pobegulja

pre 7 godina

Fini momci. Vracali se iz biblioteke posle njenog zatvaranja. Zavrsava se januarski rok pa zagrejali stolice
E Srbijo, jadna si kao i ovi sto nas vode

NBGD

pre 7 godina

Kada ce se sudstvo preispitati? Rade li oni ono za sta su placeni. Kako je moguce da pokusaj ubistva i dilovanje droge bude manje kaznjeno od nekih bezazlenijih stvari.

sturmmann

pre 7 godina

Ovo vam je bezbednost i sigurnost u Srbiji.
Sigurnost vaših života, života vaše rodbine i imovine garantuju vam tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo.
Tačno koliko i janičari i kadije pod otomanskom imperijom.
I oni su, inače, bili Srbi.

jashtaman

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%. 

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? 
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima? 
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja? 
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija? 
Imate li decu? 

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.
(albatros.budala, 29. januar 2017 13:37)


Sve je to lepo. I u pravu si. Ali...za sada necu glasati.
Ako nije Toma,onda je Vucko,Ako nije Vucko,onda je Ivica,ako nije Ivica,onda je Sutanovac,ako nije Sutanovac,onda je Pajtic,ako nije Pajtic onda je Canak,ako nije Canak onda je Velja,ako nije cika Velja o nda je Krokodil,ako nije Mrka onda je Bekuta,ako nije Bekuta onda je ekstra Nena...eto ustvari,moze ekstra Nena. Nadam se samo da je ziva.
Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.

Vuk

pre 7 godina

Nema sta, poznati momci nasiroko. http://www.b92.net/search/index.php?q=&q=vavic Ipratite ovaj link. B92 lepo informise unazad. Nismo zasluzili da postojimo uopste. Stoka smo i tacka. Zao mi je sto tako pricam ali to je to tako.

just sayin

pre 7 godina

ako je problem u roditeljima, sto socijalna sluzba nije pomogla momcima?! ostavite jadne roditelje na miru, sigurno im je vec dovoljno tesko
drzava je takodje odgovorna da vaspitava, ali i da kaznjava prestupnike.
nazalost, drzava nam je prepuna delinkvenata, a to je direktna posledica haosa u kojem zivimo vec skoro 30 godina
ja ne znam vise da li i kako se mozemo iscupati iz blata u kom se valjamo toliko dugo.....

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

@Vase ime

Ne bih se složio s tobom. Nije pravi navijač bez motiva, niti prati samo nekog igrača i šta ovaj radi u životu. Pravi prati svoj klub, bodri ga, kritikuje kad ima šta da se kritikuje (nema li u našem fudbalu...), al' ne menja strane. Taj koji menja to radi zbog nečeg drugog i nije navijač, pobogu. Nemoj nikad svrstavati sve u isti koš, ima i normalnih ljudi, ne samo stereotipa koji se ističe.

bbb

pre 7 godina

Jedno pitanje predsednika, premijeru, vladi i poslanicima ko je predlozio Zakon da amnestrani mogu biti i prodavci droge, koji drze nelegalno oruzlje.
Amnestirani mogu po meni da budu oni za neka sitna dela gde niko zbog toga nije bio povredjen ili mogao da strada neka sitna kradja, neka utaja od nekoiok stotinai hiljada dinara....

Upucao se u nogu 2000. ali posle toga vise ne

pre 7 godina

@albatros.budala
"Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.
Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? "

A za koga je trebalo da glasamo pa da ne bude ovako ? Vise puta sam u komentarima postavljao ovo pitanje ali jos nisam dobio odgovor. Mozda ga vi imate ?

Zemun79

pre 7 godina

@albatros.budala

ja prvi ne izlazim na izbore već 15 godina, niti planiram i nije me ni malo sramota.

E sad ja imam samo jedno pitanje za tebe:

Da li te stvarno nije sramota da razmišljaš na taj način da u Srbiji postoji vlast i političar koji će sve što si naveo promeniti? Ne sve, nego bilo šta od toga.
Mogu odmah i da ti odgovorim: Ne postoji, niti će. Želim svu sreću tvom favoritu na izborima i želim ti da me za koju godinu demantuješ, ali i sam znaš da se to neće desiti nikad. Ja svoj glas više nikad neću dati nikome zbog koga će me biti sramota kad se ispostavi da je potpuno isti kao i svi pre njega.

Lacerta

pre 7 godina

Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.
(BeKo)

Teorijski si potpuno u pravu, ali samo teorijski. Praktično - pričaš bez veze. Evo zašto:

Znaš kad će u ovoj i ovakvoj Srbiji izlaznost na izborima biti manja od 40%, kao rezultat svesne i namerne odluke birača o bojkotu? Nikad, a možda ni tada!

Osim toga, bojkotovanje izbora bi imalo smisla kad bi (kao nekad) postojao cenzus o izlaznosti na izbore. Ali nije slučajno jedna od prvih stvari koje je Koštunica uradio ukidanje cenzusa za izlaznost. Znala je (i zna) UDBA šta radi!

Zato da bi tvoja teorija pila vodu, potrebno je, ne ispod 40%, nego ravno 0% izlaznosti. A takvo nešto se, složićeš se sa mnom, ni teorijski neće i ne može dogoditi! Između ostalog, i zato što će uvek glasati, ako niko drugi, ono barem stranački botovi, kojih kao što znamo, ima na kamare!

Zato će oni UVEK imati legitimitet, glasao ti ili ne glasao. Zašto onda ne bi glasao?

Možete ti i takvi kao ti da bojkotujete izbore dok ne poplavite, ali time nećete postići apsolutno NIŠTA, a ponajmanje ono što biste vašim bojkotom želeli da postignete - da političari promene ponašanje.

Zapamti, bojkot NIJE rešenje!

vase ime

pre 7 godina

Navijac i Zvezde i Partizana? Molim vas, to nije navijac to je kriminalac huligan. Pravi navijac jednostavno ne menja strane.
(Milan, 29. januar 2017 11:39)

Taj Vavic ocigledno jeste kriminalac, nema sta. A za te "prave navijace" nisi u pravu. Ako igraci menjaju klubove, a navijaci navijaju za te igrace, znaci da su i sami navijaci skloni da ne budu verni i da ne budu principijelni, zar ne? Igraci klubove menjaju iskljucivo zbog para, a navijaci navijaju za klubove zato sto nemaju neke bolje motive u zivotu. Navijaci su ljudi kojima je vaznije sta uradi neki sportista na terenu nego sto sam taj navijac radi u sopstvenom zivotu.

BeKo

pre 7 godina

@albatros.budala

"Predstavnički sistem, daleko od toga da je neka garancija za narod, on naprotiv stvara i garantuje
trajno postojanje jedne vladajuće aristokrarije protiv tog istog naroda, a opšte pravo glasa nije ništa drugo nego jedno odlično sredstvo tlačenja i uništenja naroda i to baš u ime jedne umišljene volje naroda..."

Mihail Bakunjin

Većina koja izlazi na izbore im je dala legitimitet da urade ono što si najbrojao.Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.

kimi

pre 7 godina

A zasto se svim ovakvim licima ne zabrani posecivanje kafica, klubova, utakmica i sl?? Evo, gomila naroda u nasoj zemlji to ni ne radi jer nema para a nisu kriminalci, valjali drogu, ubijali, pljackali. Kad moze vecina, sta znaci zabraniti olosu? Bar se nadam da su u manjini! Lepo, svi slicni moraju da nose nanogice do daljnjeg. Lepo proveris gde je bio, kaznis njega, kaznis gazdu koji ga je pustio. Ode u kafic, pljas, zatvor! Neka nauci sam sebi da kuva kafu.

Slavko77

pre 7 godina

Sve dok ne maltretiraju obične, normalne građane, ne treba ih zatvarati uopšte. Iskoreniće se oni međusobno. A to što oni nekom "biznismenu" "poštenjačini" otmu par stotina hiljada evra, e za to me nije briga. Mogu samo da im poželim sretan rad.

igor

pre 7 godina

a"Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Narode slepi, ko je na vlasti za vreme oslobađanja ovakvih? Zar ništa ne vidite?

vase ime

pre 7 godina

Navijac i Zvezde i Partizana? Molim vas, to nije navijac to je kriminalac huligan. Pravi navijac jednostavno ne menja strane.
(Milan, 29. januar 2017 11:39)

Taj Vavic ocigledno jeste kriminalac, nema sta. A za te "prave navijace" nisi u pravu. Ako igraci menjaju klubove, a navijaci navijaju za te igrace, znaci da su i sami navijaci skloni da ne budu verni i da ne budu principijelni, zar ne? Igraci klubove menjaju iskljucivo zbog para, a navijaci navijaju za klubove zato sto nemaju neke bolje motive u zivotu. Navijaci su ljudi kojima je vaznije sta uradi neki sportista na terenu nego sto sam taj navijac radi u sopstvenom zivotu.

jashtaman

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%. 

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? 
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima? 
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja? 
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija? 
Imate li decu? 

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.
(albatros.budala, 29. januar 2017 13:37)


Sve je to lepo. I u pravu si. Ali...za sada necu glasati.
Ako nije Toma,onda je Vucko,Ako nije Vucko,onda je Ivica,ako nije Ivica,onda je Sutanovac,ako nije Sutanovac,onda je Pajtic,ako nije Pajtic onda je Canak,ako nije Canak onda je Velja,ako nije cika Velja o nda je Krokodil,ako nije Mrka onda je Bekuta,ako nije Bekuta onda je ekstra Nena...eto ustvari,moze ekstra Nena. Nadam se samo da je ziva.
Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.

Slavko77

pre 7 godina

Sve dok ne maltretiraju obične, normalne građane, ne treba ih zatvarati uopšte. Iskoreniće se oni međusobno. A to što oni nekom "biznismenu" "poštenjačini" otmu par stotina hiljada evra, e za to me nije briga. Mogu samo da im poželim sretan rad.

Zemun79

pre 7 godina

@albatros.budala

ja prvi ne izlazim na izbore već 15 godina, niti planiram i nije me ni malo sramota.

E sad ja imam samo jedno pitanje za tebe:

Da li te stvarno nije sramota da razmišljaš na taj način da u Srbiji postoji vlast i političar koji će sve što si naveo promeniti? Ne sve, nego bilo šta od toga.
Mogu odmah i da ti odgovorim: Ne postoji, niti će. Želim svu sreću tvom favoritu na izborima i želim ti da me za koju godinu demantuješ, ali i sam znaš da se to neće desiti nikad. Ja svoj glas više nikad neću dati nikome zbog koga će me biti sramota kad se ispostavi da je potpuno isti kao i svi pre njega.

BeKo

pre 7 godina

@albatros.budala

"Predstavnički sistem, daleko od toga da je neka garancija za narod, on naprotiv stvara i garantuje
trajno postojanje jedne vladajuće aristokrarije protiv tog istog naroda, a opšte pravo glasa nije ništa drugo nego jedno odlično sredstvo tlačenja i uništenja naroda i to baš u ime jedne umišljene volje naroda..."

Mihail Bakunjin

Većina koja izlazi na izbore im je dala legitimitet da urade ono što si najbrojao.Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.

albatros.budala

pre 7 godina

Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.

Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi?
Jel vas zaista ne dotice kradja na platama, penzijama, cenama i porezima?
Jel vas zaista ne brine ratna retorika i nabavljanje oruzja?
Jel vam zaista ok Savamala, helikopter, aflatoksin, lazne diplome i doktorati, korupcija i autokratija?
Imate li decu?

Ljudi su se hiljadama godina borili za pravo glasa a vi ga se sada odricete tek tako, a najcesce jer vas mrzi da prosetate do birackog mesta. Neshvatljivo je da jedan intelektualac nema nikakav problem s tim da mu predsednik bude Toma Nikolic. Da neki zalutali metak pogodi nekog od vas koji ne glasate, ili nekog od vasih bliznjih, znajte da nemate nikakvo moralno pravo da se ikome zalite i cudite.

Upucao se u nogu 2000. ali posle toga vise ne

pre 7 godina

@albatros.budala
"Pitanje upuceno onom delu stanovnistva koji ne izlazi na izbore vec neko vreme, a to je oko 50%.
Jel vam zaista svejedno da li su ovakvi na slobodi? "

A za koga je trebalo da glasamo pa da ne bude ovako ? Vise puta sam u komentarima postavljao ovo pitanje ali jos nisam dobio odgovor. Mozda ga vi imate ?

mup

pre 7 godina

Čovek može da promeni posao, državu i državljanstvo, ženu, kola, telefon i broj telefona, stranku, čak i pol, ali klub za koji navija se ne menja. To mogu da urade kriminalci iz ličnih interesa, jer njima ništa nije sveto.

Petar

pre 7 godina

Kada bude bilo ko,a da nisu isti kao prethodnih 20 i kusur godina,onda cu glasati. Ne racunam pokusaje kao sto je Radulovic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jashtaman, 29. januar 2017 14:23)

A zasto ne racunas Radulovica? Ova vlast vapi za takvim servilnim i indolentnim tipovima, vise joj vredite nego oni koji glasaju za sve koje si nabrojao. Bas onako kada zrtvu neko vodi na streljanje,a ona se ne opire. Trebao bi neki psiholog da komentarise ovaj pristup, voleo bih da cujem misljenje.

just sayin

pre 7 godina

ako je problem u roditeljima, sto socijalna sluzba nije pomogla momcima?! ostavite jadne roditelje na miru, sigurno im je vec dovoljno tesko
drzava je takodje odgovorna da vaspitava, ali i da kaznjava prestupnike.
nazalost, drzava nam je prepuna delinkvenata, a to je direktna posledica haosa u kojem zivimo vec skoro 30 godina
ja ne znam vise da li i kako se mozemo iscupati iz blata u kom se valjamo toliko dugo.....

Marko

pre 7 godina

Kriminal cveta, kriminalci se slobodno šetaju i demonstriraju silu, SPS i novi radikali na vlasti, Karić se vratio, još samo da se vrate Miloševići i da uđemo u novi ratni sukob, a ratno huškačka retorika je već naveliko krenula, i kompletne devedesete godine. Nikakve pouke mi nismo izvukli.

Crni Bombonjerobarder

pre 7 godina

@Vase ime

Ne bih se složio s tobom. Nije pravi navijač bez motiva, niti prati samo nekog igrača i šta ovaj radi u životu. Pravi prati svoj klub, bodri ga, kritikuje kad ima šta da se kritikuje (nema li u našem fudbalu...), al' ne menja strane. Taj koji menja to radi zbog nečeg drugog i nije navijač, pobogu. Nemoj nikad svrstavati sve u isti koš, ima i normalnih ljudi, ne samo stereotipa koji se ističe.

PetarUK

pre 7 godina

Navijac Zvezda pa presao u navijace Partizana haha ludilo. Potvrda da to nisu navijaci nego jim ji to zanimanje. Isto kao radnik predje iz firme u firmu koja mu nudi bolje uslove i vecja primanja tako oni prelaze.
Ako ti navijas za neki klub tebi srce igra kad taj klub gledas, ja navijam za Zvezdu i iako mrzim upravu meni u srcu bude lepo kad pobede, to ne mozes odluciti i prestati, to imas u sebi ili nemas.

Djenka

pre 7 godina

Ja dodjem za Bozic iz Kanade da budem zajedno sa kevom a i za krsnu slavu. Po najvecem kijametu i vejavici me na uglu Svetozar Markovica zaustavi policija i kaze da su "neposrednim opazanjem" ustanovili da sam presao pesacki prelaz na crveno. Kazna 5,000 dinara. Ako se odmah plati 2.500. Ja iz stosa pomenem da se Karic vratio i da nema dokaza a za mene ima i to "neposrednim opazanjem"....."to je politika gospodine, a mi smo saobracajna policija".....I eto tako...u svojoj 6. deceniji po prvi put platim kaznu u bgd. Vlast mora da se postuje. A da...od ranije nisam bio poznat policiji....

Lončar iz zemunskog klana

pre 7 godina

Borba države protiv kriminala uzima zalet. Još malo će nam ministar policije biti neko iz redova navijača. To su te reforme koje Vučić sprovodi već pet godina. Bravo Vučiću, udri po nama dok još možeš.

pfd

pre 7 godina

Subota je bila sinoc, ja sam sa devojkom cirkulisao u tom reonu u to neko vreme. Doslo je vreme da treba da se brinem da u svom gradu naletim na neki zalutali metak.

sturmmann

pre 7 godina

Ovo vam je bezbednost i sigurnost u Srbiji.
Sigurnost vaših života, života vaše rodbine i imovine garantuju vam tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo.
Tačno koliko i janičari i kadije pod otomanskom imperijom.
I oni su, inače, bili Srbi.

sn

pre 7 godina

glupander;nemoj da se pravis glup kad nisi,znas dobro da ga je amnestirao nas dicni preCednik(i jos gomile i gomile njih) u znak zahvalnosti ,jer su skoro svi osudjenici glasali za njega...

dejan

pre 7 godina

ja bih molio ministra policije i premijera da zastiti bracu vavic od napada jer kako je utvrdio sud oni nikada ni za sta nisu krivi . shodno tome treba im dati policijsku zastitu od gradjana ovog grada koji ih napadaju iz samo njima poznatih razloga i ugrozavaju im slobodu zivljenja i kretanja.. SRBIJA ...NEKADA ZEMLJA HRABRIH I CASNIH LJUDI...A SADA ZEMLJA OLOSA BAGRE I SLJAMA..

Svasta

pre 7 godina

Tomin kadar... koga je sve ovaj pomilovao?! Samo napredno, pustaj kriminalce, apsi radnike i seljake - idu izbori, glasajte za njih ponovo pa ce i vasa deca jednom da dodju na red... e onda cete da cmizdrite i kunete!

Kerkira

pre 7 godina

Čudno premijer se još nije oglasio placnim glasom kao kad je ubijen Djura. Izgleda sa ovima nema ništa? Ili je prezauzet izvozom Mercedesovih autobusa?

Vuk

pre 7 godina

Nema sta, poznati momci nasiroko. http://www.b92.net/search/index.php?q=&q=vavic Ipratite ovaj link. B92 lepo informise unazad. Nismo zasluzili da postojimo uopste. Stoka smo i tacka. Zao mi je sto tako pricam ali to je to tako.

vanja

pre 7 godina

Dinastija Vavic?
Kad se vec zna skoro sve o njima,da li se zna ko su im roditelji,cime se bave,odakle su rodom....(pitanja nisu nevazna,mozda moze da se izvede zakljucak kako izbeci stvaranje ovakvih "dinastija"...)

Zoki

pre 7 godina

Fini neki ljudi. I uspešni biznismeni. Već će neko iz vlasti posetiti u bolnici, doneti cveće i pomorandže, i obećati bolju zaštitu DBa.

Sasha Makedonija

pre 7 godina

Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Sta vise komentirati od ovoga

Who bre?

pre 7 godina

Opet "navijaci", "osudjivani" i "od ranije poznati policiji"???
Dokle bre vise, kad ce ti "idoli omladine" u zatvor, kad pobiju 50 ljudi???

Lacerta

pre 7 godina

Stranke se bore za taj legitimitet i samo bojkot (svesna apstinencija od izbora a ne lenjost da se ode)može naterati stranke da promene politiku i počnu da slušaju šta im narod poručuje.Kada bi izlaznost bila manja od 40% to bi bila prva prava pobeda naroda a ne glasanje za manje zlo.
(BeKo)

Teorijski si potpuno u pravu, ali samo teorijski. Praktično - pričaš bez veze. Evo zašto:

Znaš kad će u ovoj i ovakvoj Srbiji izlaznost na izborima biti manja od 40%, kao rezultat svesne i namerne odluke birača o bojkotu? Nikad, a možda ni tada!

Osim toga, bojkotovanje izbora bi imalo smisla kad bi (kao nekad) postojao cenzus o izlaznosti na izbore. Ali nije slučajno jedna od prvih stvari koje je Koštunica uradio ukidanje cenzusa za izlaznost. Znala je (i zna) UDBA šta radi!

Zato da bi tvoja teorija pila vodu, potrebno je, ne ispod 40%, nego ravno 0% izlaznosti. A takvo nešto se, složićeš se sa mnom, ni teorijski neće i ne može dogoditi! Između ostalog, i zato što će uvek glasati, ako niko drugi, ono barem stranački botovi, kojih kao što znamo, ima na kamare!

Zato će oni UVEK imati legitimitet, glasao ti ili ne glasao. Zašto onda ne bi glasao?

Možete ti i takvi kao ti da bojkotujete izbore dok ne poplavite, ali time nećete postići apsolutno NIŠTA, a ponajmanje ono što biste vašim bojkotom želeli da postignete - da političari promene ponašanje.

Zapamti, bojkot NIJE rešenje!

Bocko

pre 7 godina

Fini neki momci. Navijaci i vodje navijaca sa pravosnaznim presudama, robijasi i kriminalci odranije poznati policiji koji se slobodno setaju ulicana i sve tako redom.
Srecom, na vreme smo otisli.

Kol

pre 7 godina

Ha ha nista cudno u zemlji u kojoj visoki policijski zvanicnik ide prijatelju, glavnom narko dileru u jednom od 3 najveca grada u drzavi, u posetu u kapuljaci?! Realno Kolumbija iz doba Eskobara je simbol pravne drzave za ovu nasu!

zoran

pre 7 godina

"Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom. "


Da li treba komentarisati..??? Da li treba reci da ovo nije drzava po bilo kojim merilima..? Da li treba reci da zivimo u mulju, bezakonju, totalno korumpiranom drustvu u kome posten coveka apsolutno nema sta da trazi..? Da li treba savetovati roditelje da im deca uce engleski jezik, te cim ojacaju pravac Zapad..? Da, to roditeljima treba reci.
U U.K trojica bilmeza krali po radnjama. Nikoga nisu povredjivali, nisu pucali, samo krali sitnije stvari. Ulovi ih policija i svaki dobije po 8 (OSAM) godina robije..!!!!! ZAto je U.K na vrhu , a mi smo sluge. Nema tu nepravde.
Ovo je drzava gde bagra srusi kvart u centru glavnog grada, a niko ne odgovara, pa jos i policija ne izadje na mesto dogadjaja...HOROR....JEZA...

mrki

pre 7 godina

Šta ti je državna organizacija. Kao dokazani vođa navijača Zvezde, Vavić je (kao i onaj Mutavi), prekomandovan za vođu navijača Partizana, koji do tada nisu bili dovoljno kriminalizovani.

Glupander

pre 7 godina

Bivši navijač Crvene zvezde, sada navijač Partizana?
Kriminalu se učio u "Delijama", a krenuo u "samostalan "posao" u "Grobarima" i sada se obračunava sa bivšim pajtosima!
Ništa tu nije problem sve do amnestije. Ko ga je amnestirao i ko ga je oslobodio kada je osuđen i nakon druge optužbe?
Nezavisno sudstvo pod hitno u apsu, a zatim i sve te vođe kriminalaca!

kimi

pre 7 godina

A zasto se svim ovakvim licima ne zabrani posecivanje kafica, klubova, utakmica i sl?? Evo, gomila naroda u nasoj zemlji to ni ne radi jer nema para a nisu kriminalci, valjali drogu, ubijali, pljackali. Kad moze vecina, sta znaci zabraniti olosu? Bar se nadam da su u manjini! Lepo, svi slicni moraju da nose nanogice do daljnjeg. Lepo proveris gde je bio, kaznis njega, kaznis gazdu koji ga je pustio. Ode u kafic, pljas, zatvor! Neka nauci sam sebi da kuva kafu.

Gospodjica

pre 7 godina

Jedan jedini klub na Terazijama, nekad bila pivnica ;)
Sinoć sam tuda prolazila i komentarisala koliki je red bio za ulaz, a ljudi Boze me sacuvaj. Treba zaobilaziti ta mesta u širokom luku, just in case

pobegulja

pre 7 godina

Fini momci. Vracali se iz biblioteke posle njenog zatvaranja. Zavrsava se januarski rok pa zagrejali stolice
E Srbijo, jadna si kao i ovi sto nas vode

PetarUK

pre 7 godina

Osudjen zbog prodaje droge i drzanja oruzja i amnestiran??
Mislim da ljudi sad vidite da nije problem u srpskoj policiji nego u sudstvu koje NE ZELI strpati u zatvor te likove koje policija privede pred sud.

Petar

pre 7 godina

Nije samo "divna" porodica Vavić, nego "divna" država Srbija, ali ne više među šljivama, nego među ološem i bitangama. Ovde treba jedna nova Sablja i to više godišnja sa prekim sudovima i uvođenjem prinudnog rada za sav taj ološ i bitange, koji su poput virusa i bakterija napali naše društvo. Dovoljno da previtite vesti u poslednje dve godine Novi Sad simbol grada miroljubivih ljudi postao je Divlji Zapad i preuzeo primat nad Beogradom. Možda gospodin Vavić i njegovi kompanjoni iz sinoćneg pucačkog obračuna žele da poprave poziciju Beograda u odosu na Novi Sad u trci za titulu najkriminalizovanijeg grada u Srbiji.

izadji na izbore-ali ne za 20e

pre 7 godina

Aca Vavic je u noci proslave izborne pobede SPS-a bio tik uz Dačića, o cemu postoje i snimci, debeljko je posle rekao na to da ne zna otkud on tu mora da je prolazio slucajno tuda dok je tetki nosio lek kad ga uhvatila kamera

KORN

pre 7 godina

Bas me cudi za njih,dobri momci rade u firmi mislim da se zove"Poznati policiji od ranije".Znaci državna firma,prijavljen,placen put,topli obrok,radi se osam sati,subota i nedelja neradni znaci vrh.

...Srbijo ima li te...

pre 7 godina

...fina neka deca...amnestirana...osudjena na zatvor...pa se setkaju po BG-u...naravno, gle cuda, Ministar policije, Premijer i "Precednik" nemaju pojma ko im se seta Terazijama...gospodo samo je 500-600 m od fontane na Slaviji...ah da, ova vrsta kriminala nije u vasoj nadleznosti...jer gde ce brat na brata...ne ide to u nasoj veri...

bbb

pre 7 godina

Jedno pitanje predsednika, premijeru, vladi i poslanicima ko je predlozio Zakon da amnestrani mogu biti i prodavci droge, koji drze nelegalno oruzlje.
Amnestirani mogu po meni da budu oni za neka sitna dela gde niko zbog toga nije bio povredjen ili mogao da strada neka sitna kradja, neka utaja od nekoiok stotinai hiljada dinara....

nema ime

pre 7 godina

i takvi setaju gradom slobodno. svakog dana na 10 ljudi pored kojih prodjemo, stetnemo i jednog koji ima podebeo dosije u policiji ili je nekog izbo nozem ili je diler. Zakon se mora poostriti i pre svega mora biti dosledan!

yuq

pre 7 godina

Dobri advokati Bog te, ranjavanja, preprodaja droge, pokusaji ubistva, napadi nozem, ostale kriminalne aktivnosti i niko ne moze da dobije vise od 2-3 godine. Ae obican covek neka uradi nesto slicno, 10-20-40 godina robije odmah.

NBGD

pre 7 godina

Kada ce se sudstvo preispitati? Rade li oni ono za sta su placeni. Kako je moguce da pokusaj ubistva i dilovanje droge bude manje kaznjeno od nekih bezazlenijih stvari.

dragan

pre 7 godina

Sve govori-navijao za Zvezdu pa presao za Partizan kao Mutavi!Njih i Zvezda i Partizan zanimaju kao lanjski sneg!To je samo paravan za glavnu delatnost-kriminal!

igor

pre 7 godina

a"Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.
Narode slepi, ko je na vlasti za vreme oslobađanja ovakvih? Zar ništa ne vidite?