Aktuelno

Ponedeljak, 23.01.2017.

16:33

Deset neverovatnih slučajnosti koje su se zaista dogodile

Izvor: express.hr

Deset neverovatnih sluèajnosti koje su se zaista dogodile IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Ša te briga

pre 7 godina

Idem ti ja tako juče gradom i pričam sa drugovima. Na neki način smo spomenuli đokovića iako oni nisu ljubitelji sporta i zaključili da nije baš sav svoj u zadnje vreme. Nepunih 15 sekundi kasnije protrčava Đoković pored nas. Danas sam čuo na tvu da je bio u Kolarcu na koncertu, a mi smo pre toga stajali pored Kolarca i čekali jednog pola sata.

Mahoney

pre 7 godina

Gledam na tv-u film Policijska Akademija i istovremeno na laptopu igram igru Football manager 2015 sa Burnleyem sedmu sezonu, pritisnem ikonu Continue kako bi igra isla dalje i pojavljuje se utakmica Bolton-Cardiff, pritisnem opet Continue rezultat 3-0 a ispod se pojavila imena igraca koji su postigli golove, pogledam tko je postigao treci gol kad ono neki igrac Mahoney isti djelic sekunde sam pogledao na televizor i u kadru je bio glumac Carey Mahoney

Hehe

pre 7 godina

Stvarno ludo.Ja sam tih situcija bas imao jako mnogo. Ali kako sam prepricavao ljudima, sva "magija" je nestajala. Dok sam kucao komentar, nakucah par situacija i jako mnogo karaktera, desi mi se refres stranice i nemam snage ponovo da tipkam.He he. . .

Xander

pre 7 godina

Moj otac se bavi novinarstvom i nije završio fakultet, niti studirao novinarstvo. Majka je završila poljoprivredni fakultet i radi u struci.
Otac moje najbolje drugarice je završio poljoprivredni fakultet i radi u struci, a njena majka se bavi novinarstvom i nije završila fakultet, niti studirala novinarstvo.

TO JA ZOVEM SLUČAJNOST :D

Dragan

pre 7 godina

Pazi ovo, moji keva i cale se upoznali u vozu na jednom kraju drzave. Odmah ljubav na prvi pogled, zatim svadba, i sve po redu. Da bi nakon nekog vremena saznali da su im ludom igrom slucaja prababe sahranjene u istoj grobnici na sasvim drugom kraju drzave (iako nisu rodbinski povezane). Svaki put se najezim kad pomislim.

dominus

pre 7 godina

@ Telepatija ili šta već

Desavale su mi se slične stvari, ali na neki neobjašnjiv način. Međutim to nisu baš slučajnosti, jer si sama to proizvela pomoću svojih misli. Misli su čudo kao i sam čovek i nauka to ne može objasniti jer je izvan njenog domašaja.

A što se tiče slučajnosti, moja rođena sestra (mlađa od mene 7 godina) i brat od strica, rođeni su 27. avgusta u 8h naveče. S tim što je on stariji 2 godine.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)"
Kolariću Paniću, 24. januar 2017 01:36

U ulici pored moje Kolarići i Panići prve komšije.


"pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k."
tony, 24. januar 2017 00:35

Jedan moj poznanik ima dva sina. Pre par godina ode stariji sin i kupi sladoled na štapiću i dobije telefon koji je koštao oko 500€ i 30.000 dinara kredita na telefinskoj kartici. Posle pola sata ode i mlađi sin i dobije istu nagradu. Posle su uhapsili direktora i još neke osobe iz firme koja je proizvodila sladoled - zbog nameštanja dobitaka. Verovatno je neko njihov trebao da dođe i kupi celu kutiju sladoleda na štapiću i pokupi nagrade, ali zbog nečega nije došao. Inače direktor je odlučivao kada i u koji grad će biti upućene najvrednije nagrade - da ne bi bile izvučene prerano, jer ako glavne nagrade budu izvučene početkom leta, malo ko će kupovati njihove sladolede zbog nagradne igre (inače su prilično loši). Ne bih se iznenadio da je slična situacija bila i u slučaju ove gospođe.

X=iks

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao... (Kibo, 23. januar 2017 23:21)

Do Arktika? Dokle tacno? Do Aljaske? Laponije? Nove Zemlje? Islanda? Aaaa... mozda do Severnog Pola? A sta bi tu bilo toliko fascinantno? Pa naravno da piramide sa sredistem Zemlje i Sever im Polom cine (priblizno) jednakostranicni trougao, kad se nalaze u neposrednoj blizini 30-tog uporednika! Piramide, kao i bilo sta drugo sto se nalazi na tom uporedniku, sirom cele Zemlje. I naravno da to nije slucajnost, kad proizilazi upravo iz definicije 30-tog uporednika! A Egipat je, jednostavno - tamo gde je. I to je to. (I naravno da su Egipcani sve to znali. I bilo im je normalno.)

Lola

pre 7 godina

Moja sestra i ja smo kao klinke obozavale neke cokoladne bombone . Njih su posle povukli iz prodaje i nekih desetak godina ih nisam videla. Naletim na te iste bombone pred krstenje sestrica, i rekoh 'ajde da kupim da obradujem sestru. Stojimo nas dve, ja joj kazem da imam iznenadjenje, ona kaze da ima i ona za mene. I izvadimo i ona i ja one nase bombone

Joker

pre 7 godina

Čekam sina, termin mu je 10 dana pre očevog rođendana. Supruga u bolnici, čekamo svakog momenta. Prolazi dan za danom, kaže ćale: "čeka on da slavi s dekom rođendan". Rekoh: "Ne zezaj, baš će da čeka tvoj rođendan." I evo, uskoro će opet slaviti zajedno po peti put.

duledudule

pre 7 godina

gledam s pokojnim caletom spansku ligu u vreme slobe,ne secam se ko je igrao.uglavnom sudija svira nepostojeci penal.ja kazem caletu,nepravda nema sanse da d? gol,sutnuce mu u levo i golman brani.lik sutne u levo golman mu skine,sudija svira opet,golman istrcao.ja caletu opet,nema sanse pogadja levu stativu.lik se zatrcava i u levu stativu...cale me gleda,kaze sta me za....as koji je rezultat sto ne kazes da je snimak.a ja ne verujem nego mu samo pokazem ispod one palmice a tamo stoji uzivo...

артиљерац

pre 7 godina

Да се надовежем на свој јучерашњи коментар.Испричах се с имењаком и
презимењаком,који је рођен и истог датума кад и ја,и сетим се да га
питам,коју славу славиш пријатељу.Светог Стевана.Заћутао сам,нисам
знао шта да кажем.И ја славим Светог Стевана,9.јануара.Даће Бог да се видимо.Можда смо и неки далеки рођаци.

записничар

pre 7 godina

@Posmatrac
Цутому Јамгучи рођен 16.03.1916, преминуо 04.01.2010. Скоро па 94 године.

Zvoncica

pre 7 godina

Moj tata i mamina rodjena sestra su rodjeni isti dan, mesec i godina. Samo razliciti gradovi. Koleginicin sin i ja rodjeni isti dan, mesec, godina Imamo iste navike,uzrecice, iste stvari volimo i sl.

onako

pre 7 godina

"Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až."

Koleginica koja je tesno uparkirala pored mene izlazi iz kola, ja joj kažem "zamalo". Ona gleda razmak, a ja joj kažem da pogleda tablice - razlikuju se samo za 1. Ona me gleda belo kao najsmaračkije nabacivanje ikada, a meni zaista samo broj bio interesantan.

Dusan

pre 7 godina

Jos u srednjoj upoznam neku Ivu. Pokusam nesto na ekskurziji sa njom ali nije islo. Ali za svaki slucaj memorisem njen broj*koji nisam dobio od nje) na mobilni, medjutim kad sam memorisao broj zaboravim da unesem pozivni.. posle nedelju dana od mog dizanja ruku zvoni mi mobilni, pise Iva. Javljam se duboki muski glas trazi nekog ko nisam ja..kazem mu da je pogresio i zavrsimo razgovor. Udjem u imenik posle da vidim broj koji me zvao kad ono Ivin broj samo sa 011 pozivnog...Ostanem u cudu. Ta devojka me kontaktira posle par dana sa 063 broja i provedemo zajedno prelepih par meseci :)

nemanja

pre 7 godina

Nisam video drugaricu iz osnovne skole 2-3 godine, zivim u jednom gradu u BiH, i dolazim u Bg nakon 6 godina, na prijemni za master na fakultetu, sa autobuske stanice ulazim u tramvaj, i pogodite ko je prva osoba koju sam ugledao? Upravo ta drugarica :)

neko tamo

pre 7 godina

Igrajući se sa klincima tobole igrice koju smo kupili kod kineza, dakle 3 igrača.
Svako ima po jedan listić. Desilo se to da smo svi čekali zadnja 3 broja iz bubnja i da je svako od nas imao po jedan broj...
Takođe zovem nekoga mobilnim i pogrešim broj i ladno dobijem lika koji je stajao pored mene na ulici...

Blanusha

pre 7 godina

Odem ti ja u lov. Preko potoka iskoci zec kao peglica. Skidam pusku, nisanim, opaljujem. Unezverena ribica se uplasi, iskoci iz potocica, metak prodje kroz nju i pravo u zeca. Kad sam video sta sam uradio, od srece podignem ruke...i uhvatim fazana! :D

Nemanja

pre 7 godina

Meni se vise puta desilo da mi se sasvim spontano neka pesma javi u glavi i posle par minuta ako je ukljucen radio tu pesmu pustaju :-)

Vlada

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...
(mikicarock, 24. januar 2017 06:28)
U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 86 komentara. Ja imam 100 kg, a tako bih voleo da su 86. Tuga

Vlastimir

pre 7 godina

Vraćao sam se sa terena i čitao u autobusu "Gospodara muva". Na radiju su puštali Atomsko sklonište. U trenutku kad je pevač izgovarao "odgovora nije bilo" okrenuo sam novu stranu i naišao na rečenicu koja je glasila "odgovora nije bilo". Odsekao sam se, dugo nisam mogao da dođem sebi.

urke

pre 7 godina

Parkiram u podzemnu garažu, izlazim i palim alarm, autu pored se takodje pali uz prateći zvuk, pomisljam da li je realno da je vlasnik naisao u istom momentu i pritisnuo tastercic, ispostavlja se da je koincidencija neuporedivo veća, ponavljam radnju kad ono isto, imam i snimak, alarm blizanac od toliko kombinacija i jos jedan pored drugog da se nadjemo.

lokator

pre 7 godina

Bio u Riu 2007, setam gradom i naidjem na neku galeriju slika.Nije bio trenutak da kupim sliku nego dve godine kasnije majka isla u Rio i ja joj objasnim gde je galerija u ulici princeze Izabele i ona kupi neku sliku na kojoj je sto,cvece,voce i sat na zidu koji pokazuje vreme 15:55.Tri godine kasnije supruga mi se porodila u 15:55 i rodila mi sina.

Milan Subotica

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.
(klikbajt, 23. januar 2017 23:06)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo se i meni desava
Znaci ako treba da sustignem biciklistu i da ga obidjem mimoilazim se s autom koji man dolazi u susret tacno u liniji tj trenutku u kojem obilazim biciklistu..Jako opasno ali neverovatna slucajnost...

Trovach

pre 7 godina

90-ih, sedimo u jednom kaficu, konobar prolazi pored nas i odjednom mu sa tacne pada prazna flasa piva na tepih. Ja mahinalno pogledam na dole, a flasa stoji na grlicu. Ne kapiram odmah i skrecem pogled, ali posle sekundu ponovo pogledam i smejem se. Komentarisali smo da mu ni iz milion pokusaja ne bi ponovo uspelo.

Sloboda izbora

pre 7 godina

Moj tadašnji dečko i ja u njegovom žutom jugiću, vidimo pored puta stoji čovek pored svog žutog jugića, podignuta hauba, i stanemo da mu pomognemo. Njegov auto isti registarski broj kao i naš, samo drugi grad.

Bg

pre 7 godina

Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až.

Boban petrovic

pre 7 godina

Sedimo mi u mom radnom studijubi zezamo se, ogovaramo narodnjake a ponajvise djoganija, bukvalno minut posle toga nego kuca na vrata kad ono Djogani, pita gde je ovde plesni studio. Inace nikad u zivotu nismo videli Djoganija niti je on dolazio tu pre.

Komentator

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alaman, 23. januar 2017 20:51)"

U trenutku kad sam citao tekst, bila su 2 glupa komentara. Ja imam 2 ruke Hm...

bbos707 yahoo com

pre 7 godina

"Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)"
(SwissSerb, 23. januar 2017 20:00)
Brate fali mi "samo" program utakmice sa tok meca iz cele serije Kupa Sampiona 90/91, pa ako ima tvoja sestra ili zet jedan viska, kupio bih :-) Kakva slucajnost :-)

zena-zmaj

pre 7 godina

moja rodjena sestra i ja smo rodjene prirodnim putem, u isti dan u sedmici, istog dana i mjeseca, u isti sat i minut, razlika 6 godina. nju je mama prenijela 16 dana, nije htjela da se rodi dok mi nije dosla kao rodjendanski poklon. zezamo se da je tata imao stopericu, a na zalost, nemamo vise brace i sestara da provjerimo preciznost. i rodjendan nam je bio prije 2 dana

Pomoć

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 23. januar 2017 21:12)

I dobi 162 plusa i 25 minusa. Nebojša, prečnik Sunca je 695.700 km a Meseca oko 1.738 km (ekvatorijalni). Kada to podeliš, dobiješ da je prečnik Sunca veći od Mesečevog ravno 400 puta. Prečnik Meseca je oko 4 puta manji od prečnika Zemlje (0,27).

Paul Kersey

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :) (DSE, 23. januar 2017 21:46)

U tim trenucima samo je jedno bilo sigurno. Ukus za muziku vam je katastrofalan!

Tomas

pre 7 godina

na nekoj sedeljci upoznam lika,cirkamo,dodje moj red da odem u prodavnicu. mrzeci me da trazim svoju jaknu ja uzimam njegovu. hodam ulicom,ruke u dzepovima,napipavam nesto,licna karta,bacim pogled,lik rodjen isti dan,mesec i godina kao ja! Vracam se i nisam mogao da se sizdrzim da mu ne kazem to,jos kaze da je rodjen u 02:15h posle ponoci...KAO I JA!! rodjeni smo u isto vreme,on u bg ja u uzicu....

djomla

pre 7 godina

Desilo se jednom, bio u nekom klubu, cirkalo se ovo ono i spazim ja jednu curu. Gledamo se mi tako, i taman ja skupim petlju da pridjem, odjednom nema je. Ok, noć teče dalje. Idemo ja i ortak kod nekih kolega sa faxa, pripiti, ulazimo u zgradu umesto na treći mi stanemo na drugi sprat i zvonimo (greškom). Ladno otvara ta ista cura iz kluba. Tu smo se prvo smejali ko budale, posle svratili na kafu itd....

n6

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!
(Pera Kojot Stariji, 23. januar 2017 20:38)

to si gledao Mašana na prvoj tv. skroz tačno

mikicarock

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...

djoledjole

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad ja citam komentare ima ih 35, a ja ove godine punim 35.

Pix

pre 7 godina

Mala slucajnost:

Devojka je trazila da odemo do Tempa kasno uvece, i posli smo "tamo", ja sam greskom krenuo u Metro(bio sam ubedjen da je to tempo, a jos stalno prolazim pored). I kad smo stali na parkingu ja kazem kao, o nee zeznuo sam se ovo je metro, a ona ce na to "i ja sam se zeznula, htela sam Metro a ne Tempo" :)
I jos detaljcic koji nas veze je da je Metro znak plavo zute boje, a nas te dve boje vezu, ja plava a ona zuta.
Stao sam ispred ulaza sa veelikim znakom (Metro-plavo zute boje), pogledali se i kao aj kazi mi da li je ovo slucajno :)
Ovo je samo najnovija slucajnost.. da li nam te stvari govore nesto vise, ko zna :) videcemo..

anonimni

pre 7 godina

Pre oko 25 god, dok je u mom rodnom gradu (Prijepolju) bila stara telefonska analogna centrala, dešavalo se ljudima da u sred razgovora "uleti" neko u vezu... Prespajanja su bila česta... Meni se desilo slicno, u trenutku podizanja slušalice, dobio sam sestru koja živi na drugom kraju grada, a nismo uopste hteli jedno drugo da zovemo :-D

Gospodin Rajković

pre 7 godina

Sestra mog dobrog drugara je svog sadašnjeg muža upoznala u 25. godini preko zajedničkih prijatelja , i vrlo brzo su započeli vezu. Ono što je neverovatno je da su oboje rođeni istog dana iste godine, i da su ceo život živeli na bukvalno dve zgrade jedno od drugog, ali nikad se nisu ni sreli pre toga a kamoli nešto više :) Mi izneverovali kad smo čuli :D

AcaS

pre 7 godina

@zdravo-razume
Samo sto ne znas dovoljno o atomskim bombama. Te prve bombe su bile jacine do 10 kt (kilotona iliti ekvivalentne snage 10000 tona TNT-a) na 3 km se moglo preziveti (iako je to stravicna snaga), iza nekog zaklona i bez vecih posledica, osim ako bi vetar na tebe naneo radioaktivne padavine. Samo da ne gledas direktno u bljesak jer bi oslepeo. Drugo, aktivirana je na odredjenoj visini iznad zemlje zbog veceg razornog efekta jer bi u slucaju udara u zemlju bilo jos vise prezivelih... Danas A bombe nisu vise takve vec hidrogenske, fusione i razornije, ali opet nijedna sila ne stavlja nijednu na rakete koja ima tu razornu moc na 100 km (ako takva postoji). Ide se na veci broj bojevih glava koje mogu da probiju protivnicku zastitu.

Kolariću Paniću

pre 7 godina

Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)

milan

pre 7 godina

Ja se vozio od beograda to selters banje lastinim autobusom, sa povredjenom nogom i sa dve stake. Neverovatna slucajnost da mi niko nije ponudio da sednem nego sam sa stakama morao da prestojim ceo put.

Dragan

pre 7 godina

""Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.""

A od ovoga sam pao u nesvest od smeha. Ovo je stvarno vrh.

Marix

pre 7 godina

Sećam se nekog dečjeg rođendana u meku, igramo onu igru kruženja loptice, u startu sam znao da ću izbaciti mog druga Džonija u finalu i uzeti lupu, kao nagradu. Džoni sada nosi naočare...

Dragan

pre 7 godina

""Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu""
Iako sam imao mnogo tezak dan na poslu ovo me je toliko nasmejalo da ne mogu da opisem. kakav car.

mr Robot

pre 7 godina

Gledam sa ortacima na jutjubu stare epizode slagalice i odgledamo nekih desetak. Na poslednjoj, konačno rešenje asocijacije "ćelija", uđemo odmah posle toga na fb slagalicu i pogađajte koje nam se rešenje asocijacije zadesi... ?

Psihijatar

pre 7 godina

Skoro ulazim u kladionicu odigram tiket i padnem na jednu utakmicu,posle razgovaram sa ljudima svi mi isto kazu...Slucajnost ili nesto drugo..!!!!

Grga

pre 7 godina

Evo jedne prIce,, koja nije ribolovacka, vec istinita, jer sam ja u toj prici ucestvovaoo! Na godisnjem odmoru na Dojranskom jezedu /Makedonija / pecam ja,iz camca, sa jednim mstaninom gomile "kostresa", to vam je nesto kao grgec, ali veliki i veoma uksni ! Moj kolega mestanin ptegnu mamac,koji je kostres zagrizao i sav ocajan izvuce prazan najlon ,koji je pukao! Posto rezervne nismo imali trebali smo da se vratimo na obalu /pecali smo iz camca, ai mi ja tada rkoh; "Cekaj sad cu ja da uhvaim tog sto ti se otkinu,i zabacim novi mamac! I gle cuda ama za jedan minut vadim ja sollidnog kostresa a njemu u ustima ona otkinuta udica ! Nasao se u cudu, ali, eto cuda se ipak desavaju !!! / cela istina, MAJKE MI !!

tony

pre 7 godina

pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k.

dr

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)
(DSE, 23. januar 2017 21:46)

zanimljiva prica ali izbor muzike i programa vam je katastrofalan :)

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla."
(Vladan, 23. januar 2017 21:47

Imam rođaka koji živi u Nemačkoj. Pričao mi je kako je jednom prilikom kada je išao na posao neki Nemac, izlazeći iz svog dvorišta naleteo svojim autom na njegov. Molio ga Švabo da ne zove policiju, kaže platiće štetu. Tako je i bilo. Posle par dana, ista priča - isto mesto, isti Švabo, ista priča: "Nemoj, molim te, platiću štetu. I rođak pristane. Kada se desilo i treći put, zvao je policiju.

E, sad - da li je u pitanju slučajnost, sudbina ili nemačka preciznost - uvek u isto vreme krenu na posao, idu uvek istom brzinom i nađu se na istom mestu - to već ne bih znao da kažem...

Are

pre 7 godina

Pre jedno 10 godina krenemo po kisi u igraonicu da igramo counter. Stignemo tamo pa smo od gazde saznali da je zbog nevremena izgasena struja u nasem kraju. Vratimo se po onoj kisi opet kuci i cekamo da se upali struja. Sedi nas nekolilo na krevetu i gledamo da se na televizoru upali crveno svetlo. Bezveze sam pokazao na tv i rekao da ce se sad da proradi. Sekund kasnije se upalila crvena lampica..

Telepatija ili sta vec?!

pre 7 godina

Meni se dva puta desilo da jako intenzivno mislim na osobe za koje imam vrlo jake emocije i vrlo ih retko vidjam. U roku od sat vremena razmisljanja o toj osobi ja sam je u gradu od 2 miliona na ulici srela. Prvi put je bilo neobicnije, jer je bio pakleno vruc dan, 40 stepeni, topio se asfalt, skoro nikog da nije bilo po gradu a ja sam ubedila rodjaku da odemo na neki kolac. Sat vremena pre toga pocela san joj pricu o tom Milosu. Pitala me je zasto odjednom toliko pricam o njemu. Ona ga nije poznavala. Kad smo sa Bezanijske kose stigle do te poslasticarnice na Dorcolu, priblizavala nam se muska prilika. 'Evo ga' - rekla sam. Pitala je 'ko?', odgovorila sam 'Milos'.
Drugi put potpuno ista prica, mislim na osobu jako, nedostaje mi, sretnem je za sat vremena - eto je dolazi ka meni.
Ako se nekom nesto slicno desilo neka stavi +
Neko mi rece da su to neki mozdani talasi koje nauka jos nije stigla da objasni, a ja pojma nemam, sem da su oba puta moje emocije bile jako ukljucene u to...

cifra

pre 7 godina

Drug zaduzio automatsku pusku kojoj je broj identican sa njegovim brojem fiksnog telefona (nije bilo mobilnih ;) ) Molim matematicare da mi izracunaju vjerovatnost, podaci su: brojevi su sestocifreni, zivimo u BiH, pojma nemam koliko je Zastava proizvela automatskih pusaka ...

Kibo

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao...

klikbajt

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.

Posmatrac

pre 7 godina

@zdravo-razume
To mozda Car-bomba od 50 MT unistava sve u krugu od 100km, na Hirosimu i Nagasaki su bile bacene znatno manje bombe (od oko 16 kilotona), sa totalnim unistenjem oko 1.5 km i pozarima u krugu od 11 km.
Inace prica je tacna, u pitanju je Tsutomu Yamaguchi i on je dobio i potvrdu od drzave da je preziveo dve bombe. Bilo je jos 200tinjak ljudi koji su tvrdili isto, ali on je imao konkretne dokaze (navodno upis u knjigu dolazaka na posao u Hirosimi i upisan u bolnicku listu u Nagasakiju). Umro je od raka, ali u dubokoj starosti.
Licno, da sam ga sreo negde na putu, promenio bi grad, nikad se ne zna :)

absolutezero

pre 7 godina

Igrao jednom tombolu u lokalnom vatrogasnom domu. Čekam negde na četrdesetom broju "pravi". Broj 25. Naravno posle dvadesetak brojeva on ne izlazi i javlja se srećni dobitnik na nekom drugom broju. Lik koji izvlači kuglice iz bubnja potom proverava da li su sve kuglice u bubnju izvlačeći sve do kraja. Poslednji iz bubnja izlazi broj 25.

might

pre 7 godina

Karl Gustav Jung to naziva - sinhronicitet. Naziv za 2 ili vise dogadjaja koji nisu povezani uzrocno- posledicnim vezama....a desavaju se zajedno, kao da jesu...

Jan Raš

pre 7 godina

Juče sam bio sa drugarom u kafiću i iz nekog razloga je spomenuo ovu knjigu E.A.Po-a, a ja danas čitam u njoj na ovom sajtu, eto male slučajnosti :)

Nebojša

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.

Vladan

pre 7 godina

Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla.

NS

pre 7 godina

Po zapremini je Sunce 1.3 miliona puta vece od Zemlje, a od Meseca 20 miliona puta. Tacno poredjenje je da je precnik Sunca 400x veci od precnika Meseca.

DSE

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)

артиљерац

pre 7 godina

Веровали или не,мени се следеће десило 22.децембра 2016.Одем у Очну
клинику у Пастеровој,на контролу.Имао сам операцију десног ока пре
2 године.Предам књижицу,после пар минута ме сестра прозове,даје ми
картон,ја погледам и видим да то није мој картон,већ картон мог имењака и презимењака,који је и рођен истог датума кад и ја.Па му је почетак матичног броја исти,само се последњих 5 цифара разликују.
Ступио сам у контакт,није из Београда,али смо се договорили да се
видимо кад буде долазио на контролу у клинику.Да се упознамо.Ред је.

dejan78

pre 7 godina

Preporučujem knjigu pod naslovom "S one strane slučajnosti" autora Martina Plimera i Brajana Kinga, gde je naveden veliki broj neverovatnih slučajnosti, medju kojima su i neke koje se ovde navode.

deda

pre 7 godina

"Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.

SwissSerb

pre 7 godina

Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)

Dejan

pre 7 godina

Slucajnost ili nesto drugo,dok idem gradom i prelazim preko neke slepe ulice sa kapacitetom prolaska 3 vozila dnevno uvek se zadesi vozilo dok je prelazim...a jesam li je prosao i okrenuo se mogu stojati i pratiti dok me noge ne zabole auta ni na vidiku.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!

Alaman

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...

21

pre 7 godina

"Dvostruki pogodak

Zamislite da pogodite dve loto kombinacije istovremeno? Malo je verovatno, zar ne? E, pa upravo to je uspela Morin Vilkoks 1980. godine igrajući lutriju u Masačustetsu i Roud Ajlandu. Nažalost, pogodila je obe dobitne kombinacije, ali na pogrešnim listićima."


I ja sam isto, samo ja to zovem promasaj!

Spori meteor

pre 7 godina

Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu

milos

pre 7 godina

rastavljam se sa nekom sandrom, i tu noc odem na kalemgdan sa ortakinjom, navrcemo se 10 puta gde cemo da sednemo da pricamo, u mrklo mrak, palim cigaru i odsjaj od uplajaca baci bljesak na klupicu, ucini mi se da pise Milos i Sandra, osvetlim da pogledam ponovo, pise Milos i Sandra, ali sa tim datumom te godine!!! 02.05.2001 i dalje se secam! sablasna ali i cudno lepa slucajnost

Goran

pre 7 godina

Najneverovatnija slucajnost koju pamtim je dok sam 90-te u vojsci isao u prekomandu vozom. U neko doba voz je stao, a za neki minut iz drugog pravca naisao je i stao drugi voz. Moj drug je ustao i otvorio prozor, a sa druge strane u drugom vozu ustao je i u istom trenutku otvorio prozor njegov najbolji drug, takodje vojnik koji je putovao u njemu! Popricali su minut dva dok voz nije krenuo. Da je suprotni voz stao metar-sva dalje ili da jedan od njih nije ustao i otvorio prozor, nikad ne bi znali da su bili tako blizu! I dan danas mislim NEVEROVATNO!

fenomen

pre 7 godina

Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.

Zoki Kaze

pre 7 godina

Jedan je dobio na greb greb lutriji par stotina hiljada. Neka televizija je htela da napravi intervju sa njim, pa ga zamolili da ode na isti kiosk i kao kupi ponovo loz, a oni da ga snimaju kako grebe. U tom drugom "grebanju" pred kamerama osvojio je opet par stotina hiljada. Imate taj snimak negne na YT.

cobo

pre 7 godina

"Nebeska provokacija"

Negde u januaru 2008 ili 2009 dovezao sam brata na invalidsku komisiju u PIO Banja Luka i pored njega je sedio jedan covek sa brkovima koji mi je poceo pricati pricu da je u njegovu kucu udario neki meteorit,da nije znao sta je to i da je zvao policiju posle je dosla i televizija i neki Slovenci sa Jepp-om i on im to proda za 3-4 hiljade euro i da mu je komsija citao na internetu da su Slovenci to prodali ur Holandiji za 57 hiljada euro.
Kad je to ovaj covek cuo dobio je infarkt i hitna ga odvezla za Tuzlu u kliniku za srcane bolesti.Zbog toga kaze i ceka na procenu invalidnosti.Rekao mi je da je iz sela Gornja Lamovita ispod Kozare .Koja slucajnost ja udario pravo na Radivoja Lajica :)

Goran

pre 7 godina

Najneverovatnija slucajnost koju pamtim je dok sam 90-te u vojsci isao u prekomandu vozom. U neko doba voz je stao, a za neki minut iz drugog pravca naisao je i stao drugi voz. Moj drug je ustao i otvorio prozor, a sa druge strane u drugom vozu ustao je i u istom trenutku otvorio prozor njegov najbolji drug, takodje vojnik koji je putovao u njemu! Popricali su minut dva dok voz nije krenuo. Da je suprotni voz stao metar-sva dalje ili da jedan od njih nije ustao i otvorio prozor, nikad ne bi znali da su bili tako blizu! I dan danas mislim NEVEROVATNO!

Zoki Kaze

pre 7 godina

Jedan je dobio na greb greb lutriji par stotina hiljada. Neka televizija je htela da napravi intervju sa njim, pa ga zamolili da ode na isti kiosk i kao kupi ponovo loz, a oni da ga snimaju kako grebe. U tom drugom "grebanju" pred kamerama osvojio je opet par stotina hiljada. Imate taj snimak negne na YT.

cobo

pre 7 godina

"Nebeska provokacija"

Negde u januaru 2008 ili 2009 dovezao sam brata na invalidsku komisiju u PIO Banja Luka i pored njega je sedio jedan covek sa brkovima koji mi je poceo pricati pricu da je u njegovu kucu udario neki meteorit,da nije znao sta je to i da je zvao policiju posle je dosla i televizija i neki Slovenci sa Jepp-om i on im to proda za 3-4 hiljade euro i da mu je komsija citao na internetu da su Slovenci to prodali ur Holandiji za 57 hiljada euro.
Kad je to ovaj covek cuo dobio je infarkt i hitna ga odvezla za Tuzlu u kliniku za srcane bolesti.Zbog toga kaze i ceka na procenu invalidnosti.Rekao mi je da je iz sela Gornja Lamovita ispod Kozare .Koja slucajnost ja udario pravo na Radivoja Lajica :)

fenomen

pre 7 godina

Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.

SwissSerb

pre 7 godina

Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)

артиљерац

pre 7 godina

Веровали или не,мени се следеће десило 22.децембра 2016.Одем у Очну
клинику у Пастеровој,на контролу.Имао сам операцију десног ока пре
2 године.Предам књижицу,после пар минута ме сестра прозове,даје ми
картон,ја погледам и видим да то није мој картон,већ картон мог имењака и презимењака,који је и рођен истог датума кад и ја.Па му је почетак матичног броја исти,само се последњих 5 цифара разликују.
Ступио сам у контакт,није из Београда,али смо се договорили да се
видимо кад буде долазио на контролу у клинику.Да се упознамо.Ред је.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!

Spori meteor

pre 7 godina

Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu

Vladan

pre 7 godina

Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla.

DSE

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)

21

pre 7 godina

"Dvostruki pogodak

Zamislite da pogodite dve loto kombinacije istovremeno? Malo je verovatno, zar ne? E, pa upravo to je uspela Morin Vilkoks 1980. godine igrajući lutriju u Masačustetsu i Roud Ajlandu. Nažalost, pogodila je obe dobitne kombinacije, ali na pogrešnim listićima."


I ja sam isto, samo ja to zovem promasaj!

Alaman

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...

Paul Kersey

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :) (DSE, 23. januar 2017 21:46)

U tim trenucima samo je jedno bilo sigurno. Ukus za muziku vam je katastrofalan!

milos

pre 7 godina

rastavljam se sa nekom sandrom, i tu noc odem na kalemgdan sa ortakinjom, navrcemo se 10 puta gde cemo da sednemo da pricamo, u mrklo mrak, palim cigaru i odsjaj od uplajaca baci bljesak na klupicu, ucini mi se da pise Milos i Sandra, osvetlim da pogledam ponovo, pise Milos i Sandra, ali sa tim datumom te godine!!! 02.05.2001 i dalje se secam! sablasna ali i cudno lepa slucajnost

milan

pre 7 godina

Ja se vozio od beograda to selters banje lastinim autobusom, sa povredjenom nogom i sa dve stake. Neverovatna slucajnost da mi niko nije ponudio da sednem nego sam sa stakama morao da prestojim ceo put.

Komentator

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alaman, 23. januar 2017 20:51)"

U trenutku kad sam citao tekst, bila su 2 glupa komentara. Ja imam 2 ruke Hm...

dejan78

pre 7 godina

Preporučujem knjigu pod naslovom "S one strane slučajnosti" autora Martina Plimera i Brajana Kinga, gde je naveden veliki broj neverovatnih slučajnosti, medju kojima su i neke koje se ovde navode.

Dejan

pre 7 godina

Slucajnost ili nesto drugo,dok idem gradom i prelazim preko neke slepe ulice sa kapacitetom prolaska 3 vozila dnevno uvek se zadesi vozilo dok je prelazim...a jesam li je prosao i okrenuo se mogu stojati i pratiti dok me noge ne zabole auta ni na vidiku.

NS

pre 7 godina

Po zapremini je Sunce 1.3 miliona puta vece od Zemlje, a od Meseca 20 miliona puta. Tacno poredjenje je da je precnik Sunca 400x veci od precnika Meseca.

deda

pre 7 godina

"Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.

Kolariću Paniću

pre 7 godina

Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)

zena-zmaj

pre 7 godina

moja rodjena sestra i ja smo rodjene prirodnim putem, u isti dan u sedmici, istog dana i mjeseca, u isti sat i minut, razlika 6 godina. nju je mama prenijela 16 dana, nije htjela da se rodi dok mi nije dosla kao rodjendanski poklon. zezamo se da je tata imao stopericu, a na zalost, nemamo vise brace i sestara da provjerimo preciznost. i rodjendan nam je bio prije 2 dana

Nebojša

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.

Boban petrovic

pre 7 godina

Sedimo mi u mom radnom studijubi zezamo se, ogovaramo narodnjake a ponajvise djoganija, bukvalno minut posle toga nego kuca na vrata kad ono Djogani, pita gde je ovde plesni studio. Inace nikad u zivotu nismo videli Djoganija niti je on dolazio tu pre.

djomla

pre 7 godina

Desilo se jednom, bio u nekom klubu, cirkalo se ovo ono i spazim ja jednu curu. Gledamo se mi tako, i taman ja skupim petlju da pridjem, odjednom nema je. Ok, noć teče dalje. Idemo ja i ortak kod nekih kolega sa faxa, pripiti, ulazimo u zgradu umesto na treći mi stanemo na drugi sprat i zvonimo (greškom). Ladno otvara ta ista cura iz kluba. Tu smo se prvo smejali ko budale, posle svratili na kafu itd....

Tomas

pre 7 godina

na nekoj sedeljci upoznam lika,cirkamo,dodje moj red da odem u prodavnicu. mrzeci me da trazim svoju jaknu ja uzimam njegovu. hodam ulicom,ruke u dzepovima,napipavam nesto,licna karta,bacim pogled,lik rodjen isti dan,mesec i godina kao ja! Vracam se i nisam mogao da se sizdrzim da mu ne kazem to,jos kaze da je rodjen u 02:15h posle ponoci...KAO I JA!! rodjeni smo u isto vreme,on u bg ja u uzicu....

Bg

pre 7 godina

Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až.

dr

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)
(DSE, 23. januar 2017 21:46)

zanimljiva prica ali izbor muzike i programa vam je katastrofalan :)

bbos707 yahoo com

pre 7 godina

"Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)"
(SwissSerb, 23. januar 2017 20:00)
Brate fali mi "samo" program utakmice sa tok meca iz cele serije Kupa Sampiona 90/91, pa ako ima tvoja sestra ili zet jedan viska, kupio bih :-) Kakva slucajnost :-)

Telepatija ili sta vec?!

pre 7 godina

Meni se dva puta desilo da jako intenzivno mislim na osobe za koje imam vrlo jake emocije i vrlo ih retko vidjam. U roku od sat vremena razmisljanja o toj osobi ja sam je u gradu od 2 miliona na ulici srela. Prvi put je bilo neobicnije, jer je bio pakleno vruc dan, 40 stepeni, topio se asfalt, skoro nikog da nije bilo po gradu a ja sam ubedila rodjaku da odemo na neki kolac. Sat vremena pre toga pocela san joj pricu o tom Milosu. Pitala me je zasto odjednom toliko pricam o njemu. Ona ga nije poznavala. Kad smo sa Bezanijske kose stigle do te poslasticarnice na Dorcolu, priblizavala nam se muska prilika. 'Evo ga' - rekla sam. Pitala je 'ko?', odgovorila sam 'Milos'.
Drugi put potpuno ista prica, mislim na osobu jako, nedostaje mi, sretnem je za sat vremena - eto je dolazi ka meni.
Ako se nekom nesto slicno desilo neka stavi +
Neko mi rece da su to neki mozdani talasi koje nauka jos nije stigla da objasni, a ja pojma nemam, sem da su oba puta moje emocije bile jako ukljucene u to...

Gospodin Rajković

pre 7 godina

Sestra mog dobrog drugara je svog sadašnjeg muža upoznala u 25. godini preko zajedničkih prijatelja , i vrlo brzo su započeli vezu. Ono što je neverovatno je da su oboje rođeni istog dana iste godine, i da su ceo život živeli na bukvalno dve zgrade jedno od drugog, ali nikad se nisu ni sreli pre toga a kamoli nešto više :) Mi izneverovali kad smo čuli :D

n6

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!
(Pera Kojot Stariji, 23. januar 2017 20:38)

to si gledao Mašana na prvoj tv. skroz tačno

Dragan

pre 7 godina

""Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.""

A od ovoga sam pao u nesvest od smeha. Ovo je stvarno vrh.

cifra

pre 7 godina

Drug zaduzio automatsku pusku kojoj je broj identican sa njegovim brojem fiksnog telefona (nije bilo mobilnih ;) ) Molim matematicare da mi izracunaju vjerovatnost, podaci su: brojevi su sestocifreni, zivimo u BiH, pojma nemam koliko je Zastava proizvela automatskih pusaka ...

Grga

pre 7 godina

Evo jedne prIce,, koja nije ribolovacka, vec istinita, jer sam ja u toj prici ucestvovaoo! Na godisnjem odmoru na Dojranskom jezedu /Makedonija / pecam ja,iz camca, sa jednim mstaninom gomile "kostresa", to vam je nesto kao grgec, ali veliki i veoma uksni ! Moj kolega mestanin ptegnu mamac,koji je kostres zagrizao i sav ocajan izvuce prazan najlon ,koji je pukao! Posto rezervne nismo imali trebali smo da se vratimo na obalu /pecali smo iz camca, ai mi ja tada rkoh; "Cekaj sad cu ja da uhvaim tog sto ti se otkinu,i zabacim novi mamac! I gle cuda ama za jedan minut vadim ja sollidnog kostresa a njemu u ustima ona otkinuta udica ! Nasao se u cudu, ali, eto cuda se ipak desavaju !!! / cela istina, MAJKE MI !!

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla."
(Vladan, 23. januar 2017 21:47

Imam rođaka koji živi u Nemačkoj. Pričao mi je kako je jednom prilikom kada je išao na posao neki Nemac, izlazeći iz svog dvorišta naleteo svojim autom na njegov. Molio ga Švabo da ne zove policiju, kaže platiće štetu. Tako je i bilo. Posle par dana, ista priča - isto mesto, isti Švabo, ista priča: "Nemoj, molim te, platiću štetu. I rođak pristane. Kada se desilo i treći put, zvao je policiju.

E, sad - da li je u pitanju slučajnost, sudbina ili nemačka preciznost - uvek u isto vreme krenu na posao, idu uvek istom brzinom i nađu se na istom mestu - to već ne bih znao da kažem...

Psihijatar

pre 7 godina

Skoro ulazim u kladionicu odigram tiket i padnem na jednu utakmicu,posle razgovaram sa ljudima svi mi isto kazu...Slucajnost ili nesto drugo..!!!!

Vlada

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...
(mikicarock, 24. januar 2017 06:28)
U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 86 komentara. Ja imam 100 kg, a tako bih voleo da su 86. Tuga

Posmatrac

pre 7 godina

@zdravo-razume
To mozda Car-bomba od 50 MT unistava sve u krugu od 100km, na Hirosimu i Nagasaki su bile bacene znatno manje bombe (od oko 16 kilotona), sa totalnim unistenjem oko 1.5 km i pozarima u krugu od 11 km.
Inace prica je tacna, u pitanju je Tsutomu Yamaguchi i on je dobio i potvrdu od drzave da je preziveo dve bombe. Bilo je jos 200tinjak ljudi koji su tvrdili isto, ali on je imao konkretne dokaze (navodno upis u knjigu dolazaka na posao u Hirosimi i upisan u bolnicku listu u Nagasakiju). Umro je od raka, ali u dubokoj starosti.
Licno, da sam ga sreo negde na putu, promenio bi grad, nikad se ne zna :)

klikbajt

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.

anonimni

pre 7 godina

Pre oko 25 god, dok je u mom rodnom gradu (Prijepolju) bila stara telefonska analogna centrala, dešavalo se ljudima da u sred razgovora "uleti" neko u vezu... Prespajanja su bila česta... Meni se desilo slicno, u trenutku podizanja slušalice, dobio sam sestru koja živi na drugom kraju grada, a nismo uopste hteli jedno drugo da zovemo :-D

Dragan

pre 7 godina

""Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu""
Iako sam imao mnogo tezak dan na poslu ovo me je toliko nasmejalo da ne mogu da opisem. kakav car.

Lola

pre 7 godina

Moja sestra i ja smo kao klinke obozavale neke cokoladne bombone . Njih su posle povukli iz prodaje i nekih desetak godina ih nisam videla. Naletim na te iste bombone pred krstenje sestrica, i rekoh 'ajde da kupim da obradujem sestru. Stojimo nas dve, ja joj kazem da imam iznenadjenje, ona kaze da ima i ona za mene. I izvadimo i ona i ja one nase bombone

Pomoć

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 23. januar 2017 21:12)

I dobi 162 plusa i 25 minusa. Nebojša, prečnik Sunca je 695.700 km a Meseca oko 1.738 km (ekvatorijalni). Kada to podeliš, dobiješ da je prečnik Sunca veći od Mesečevog ravno 400 puta. Prečnik Meseca je oko 4 puta manji od prečnika Zemlje (0,27).

Kibo

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao...

Blanusha

pre 7 godina

Odem ti ja u lov. Preko potoka iskoci zec kao peglica. Skidam pusku, nisanim, opaljujem. Unezverena ribica se uplasi, iskoci iz potocica, metak prodje kroz nju i pravo u zeca. Kad sam video sta sam uradio, od srece podignem ruke...i uhvatim fazana! :D

tony

pre 7 godina

pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k.

might

pre 7 godina

Karl Gustav Jung to naziva - sinhronicitet. Naziv za 2 ili vise dogadjaja koji nisu povezani uzrocno- posledicnim vezama....a desavaju se zajedno, kao da jesu...

Vlastimir

pre 7 godina

Vraćao sam se sa terena i čitao u autobusu "Gospodara muva". Na radiju su puštali Atomsko sklonište. U trenutku kad je pevač izgovarao "odgovora nije bilo" okrenuo sam novu stranu i naišao na rečenicu koja je glasila "odgovora nije bilo". Odsekao sam se, dugo nisam mogao da dođem sebi.

Jan Raš

pre 7 godina

Juče sam bio sa drugarom u kafiću i iz nekog razloga je spomenuo ovu knjigu E.A.Po-a, a ja danas čitam u njoj na ovom sajtu, eto male slučajnosti :)

mr Robot

pre 7 godina

Gledam sa ortacima na jutjubu stare epizode slagalice i odgledamo nekih desetak. Na poslednjoj, konačno rešenje asocijacije "ćelija", uđemo odmah posle toga na fb slagalicu i pogađajte koje nam se rešenje asocijacije zadesi... ?

absolutezero

pre 7 godina

Igrao jednom tombolu u lokalnom vatrogasnom domu. Čekam negde na četrdesetom broju "pravi". Broj 25. Naravno posle dvadesetak brojeva on ne izlazi i javlja se srećni dobitnik na nekom drugom broju. Lik koji izvlači kuglice iz bubnja potom proverava da li su sve kuglice u bubnju izvlačeći sve do kraja. Poslednji iz bubnja izlazi broj 25.

onako

pre 7 godina

"Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až."

Koleginica koja je tesno uparkirala pored mene izlazi iz kola, ja joj kažem "zamalo". Ona gleda razmak, a ja joj kažem da pogleda tablice - razlikuju se samo za 1. Ona me gleda belo kao najsmaračkije nabacivanje ikada, a meni zaista samo broj bio interesantan.

neko tamo

pre 7 godina

Igrajući se sa klincima tobole igrice koju smo kupili kod kineza, dakle 3 igrača.
Svako ima po jedan listić. Desilo se to da smo svi čekali zadnja 3 broja iz bubnja i da je svako od nas imao po jedan broj...
Takođe zovem nekoga mobilnim i pogrešim broj i ladno dobijem lika koji je stajao pored mene na ulici...

lokator

pre 7 godina

Bio u Riu 2007, setam gradom i naidjem na neku galeriju slika.Nije bio trenutak da kupim sliku nego dve godine kasnije majka isla u Rio i ja joj objasnim gde je galerija u ulici princeze Izabele i ona kupi neku sliku na kojoj je sto,cvece,voce i sat na zidu koji pokazuje vreme 15:55.Tri godine kasnije supruga mi se porodila u 15:55 i rodila mi sina.

Sloboda izbora

pre 7 godina

Moj tadašnji dečko i ja u njegovom žutom jugiću, vidimo pored puta stoji čovek pored svog žutog jugića, podignuta hauba, i stanemo da mu pomognemo. Njegov auto isti registarski broj kao i naš, samo drugi grad.

AcaS

pre 7 godina

@zdravo-razume
Samo sto ne znas dovoljno o atomskim bombama. Te prve bombe su bile jacine do 10 kt (kilotona iliti ekvivalentne snage 10000 tona TNT-a) na 3 km se moglo preziveti (iako je to stravicna snaga), iza nekog zaklona i bez vecih posledica, osim ako bi vetar na tebe naneo radioaktivne padavine. Samo da ne gledas direktno u bljesak jer bi oslepeo. Drugo, aktivirana je na odredjenoj visini iznad zemlje zbog veceg razornog efekta jer bi u slucaju udara u zemlju bilo jos vise prezivelih... Danas A bombe nisu vise takve vec hidrogenske, fusione i razornije, ali opet nijedna sila ne stavlja nijednu na rakete koja ima tu razornu moc na 100 km (ako takva postoji). Ide se na veci broj bojevih glava koje mogu da probiju protivnicku zastitu.

urke

pre 7 godina

Parkiram u podzemnu garažu, izlazim i palim alarm, autu pored se takodje pali uz prateći zvuk, pomisljam da li je realno da je vlasnik naisao u istom momentu i pritisnuo tastercic, ispostavlja se da je koincidencija neuporedivo veća, ponavljam radnju kad ono isto, imam i snimak, alarm blizanac od toliko kombinacija i jos jedan pored drugog da se nadjemo.

Pix

pre 7 godina

Mala slucajnost:

Devojka je trazila da odemo do Tempa kasno uvece, i posli smo "tamo", ja sam greskom krenuo u Metro(bio sam ubedjen da je to tempo, a jos stalno prolazim pored). I kad smo stali na parkingu ja kazem kao, o nee zeznuo sam se ovo je metro, a ona ce na to "i ja sam se zeznula, htela sam Metro a ne Tempo" :)
I jos detaljcic koji nas veze je da je Metro znak plavo zute boje, a nas te dve boje vezu, ja plava a ona zuta.
Stao sam ispred ulaza sa veelikim znakom (Metro-plavo zute boje), pogledali se i kao aj kazi mi da li je ovo slucajno :)
Ovo je samo najnovija slucajnost.. da li nam te stvari govore nesto vise, ko zna :) videcemo..

Nemanja

pre 7 godina

Meni se vise puta desilo da mi se sasvim spontano neka pesma javi u glavi i posle par minuta ako je ukljucen radio tu pesmu pustaju :-)

Joker

pre 7 godina

Čekam sina, termin mu je 10 dana pre očevog rođendana. Supruga u bolnici, čekamo svakog momenta. Prolazi dan za danom, kaže ćale: "čeka on da slavi s dekom rođendan". Rekoh: "Ne zezaj, baš će da čeka tvoj rođendan." I evo, uskoro će opet slaviti zajedno po peti put.

Marix

pre 7 godina

Sećam se nekog dečjeg rođendana u meku, igramo onu igru kruženja loptice, u startu sam znao da ću izbaciti mog druga Džonija u finalu i uzeti lupu, kao nagradu. Džoni sada nosi naočare...

Are

pre 7 godina

Pre jedno 10 godina krenemo po kisi u igraonicu da igramo counter. Stignemo tamo pa smo od gazde saznali da je zbog nevremena izgasena struja u nasem kraju. Vratimo se po onoj kisi opet kuci i cekamo da se upali struja. Sedi nas nekolilo na krevetu i gledamo da se na televizoru upali crveno svetlo. Bezveze sam pokazao na tv i rekao da ce se sad da proradi. Sekund kasnije se upalila crvena lampica..

mikicarock

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...

Zvoncica

pre 7 godina

Moj tata i mamina rodjena sestra su rodjeni isti dan, mesec i godina. Samo razliciti gradovi. Koleginicin sin i ja rodjeni isti dan, mesec, godina Imamo iste navike,uzrecice, iste stvari volimo i sl.

Trovach

pre 7 godina

90-ih, sedimo u jednom kaficu, konobar prolazi pored nas i odjednom mu sa tacne pada prazna flasa piva na tepih. Ja mahinalno pogledam na dole, a flasa stoji na grlicu. Ne kapiram odmah i skrecem pogled, ali posle sekundu ponovo pogledam i smejem se. Komentarisali smo da mu ni iz milion pokusaja ne bi ponovo uspelo.

Milan Subotica

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.
(klikbajt, 23. januar 2017 23:06)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo se i meni desava
Znaci ako treba da sustignem biciklistu i da ga obidjem mimoilazim se s autom koji man dolazi u susret tacno u liniji tj trenutku u kojem obilazim biciklistu..Jako opasno ali neverovatna slucajnost...

артиљерац

pre 7 godina

Да се надовежем на свој јучерашњи коментар.Испричах се с имењаком и
презимењаком,који је рођен и истог датума кад и ја,и сетим се да га
питам,коју славу славиш пријатељу.Светог Стевана.Заћутао сам,нисам
знао шта да кажем.И ја славим Светог Стевана,9.јануара.Даће Бог да се видимо.Можда смо и неки далеки рођаци.

nemanja

pre 7 godina

Nisam video drugaricu iz osnovne skole 2-3 godine, zivim u jednom gradu u BiH, i dolazim u Bg nakon 6 godina, na prijemni za master na fakultetu, sa autobuske stanice ulazim u tramvaj, i pogodite ko je prva osoba koju sam ugledao? Upravo ta drugarica :)

Dusan

pre 7 godina

Jos u srednjoj upoznam neku Ivu. Pokusam nesto na ekskurziji sa njom ali nije islo. Ali za svaki slucaj memorisem njen broj*koji nisam dobio od nje) na mobilni, medjutim kad sam memorisao broj zaboravim da unesem pozivni.. posle nedelju dana od mog dizanja ruku zvoni mi mobilni, pise Iva. Javljam se duboki muski glas trazi nekog ko nisam ja..kazem mu da je pogresio i zavrsimo razgovor. Udjem u imenik posle da vidim broj koji me zvao kad ono Ivin broj samo sa 011 pozivnog...Ostanem u cudu. Ta devojka me kontaktira posle par dana sa 063 broja i provedemo zajedno prelepih par meseci :)

djoledjole

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad ja citam komentare ima ih 35, a ja ove godine punim 35.

записничар

pre 7 godina

@Posmatrac
Цутому Јамгучи рођен 16.03.1916, преминуо 04.01.2010. Скоро па 94 године.

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)"
Kolariću Paniću, 24. januar 2017 01:36

U ulici pored moje Kolarići i Panići prve komšije.


"pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k."
tony, 24. januar 2017 00:35

Jedan moj poznanik ima dva sina. Pre par godina ode stariji sin i kupi sladoled na štapiću i dobije telefon koji je koštao oko 500€ i 30.000 dinara kredita na telefinskoj kartici. Posle pola sata ode i mlađi sin i dobije istu nagradu. Posle su uhapsili direktora i još neke osobe iz firme koja je proizvodila sladoled - zbog nameštanja dobitaka. Verovatno je neko njihov trebao da dođe i kupi celu kutiju sladoleda na štapiću i pokupi nagrade, ali zbog nečega nije došao. Inače direktor je odlučivao kada i u koji grad će biti upućene najvrednije nagrade - da ne bi bile izvučene prerano, jer ako glavne nagrade budu izvučene početkom leta, malo ko će kupovati njihove sladolede zbog nagradne igre (inače su prilično loši). Ne bih se iznenadio da je slična situacija bila i u slučaju ove gospođe.

Dragan

pre 7 godina

Pazi ovo, moji keva i cale se upoznali u vozu na jednom kraju drzave. Odmah ljubav na prvi pogled, zatim svadba, i sve po redu. Da bi nakon nekog vremena saznali da su im ludom igrom slucaja prababe sahranjene u istoj grobnici na sasvim drugom kraju drzave (iako nisu rodbinski povezane). Svaki put se najezim kad pomislim.

duledudule

pre 7 godina

gledam s pokojnim caletom spansku ligu u vreme slobe,ne secam se ko je igrao.uglavnom sudija svira nepostojeci penal.ja kazem caletu,nepravda nema sanse da d? gol,sutnuce mu u levo i golman brani.lik sutne u levo golman mu skine,sudija svira opet,golman istrcao.ja caletu opet,nema sanse pogadja levu stativu.lik se zatrcava i u levu stativu...cale me gleda,kaze sta me za....as koji je rezultat sto ne kazes da je snimak.a ja ne verujem nego mu samo pokazem ispod one palmice a tamo stoji uzivo...

Hehe

pre 7 godina

Stvarno ludo.Ja sam tih situcija bas imao jako mnogo. Ali kako sam prepricavao ljudima, sva "magija" je nestajala. Dok sam kucao komentar, nakucah par situacija i jako mnogo karaktera, desi mi se refres stranice i nemam snage ponovo da tipkam.He he. . .

X=iks

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao... (Kibo, 23. januar 2017 23:21)

Do Arktika? Dokle tacno? Do Aljaske? Laponije? Nove Zemlje? Islanda? Aaaa... mozda do Severnog Pola? A sta bi tu bilo toliko fascinantno? Pa naravno da piramide sa sredistem Zemlje i Sever im Polom cine (priblizno) jednakostranicni trougao, kad se nalaze u neposrednoj blizini 30-tog uporednika! Piramide, kao i bilo sta drugo sto se nalazi na tom uporedniku, sirom cele Zemlje. I naravno da to nije slucajnost, kad proizilazi upravo iz definicije 30-tog uporednika! A Egipat je, jednostavno - tamo gde je. I to je to. (I naravno da su Egipcani sve to znali. I bilo im je normalno.)

dominus

pre 7 godina

@ Telepatija ili šta već

Desavale su mi se slične stvari, ali na neki neobjašnjiv način. Međutim to nisu baš slučajnosti, jer si sama to proizvela pomoću svojih misli. Misli su čudo kao i sam čovek i nauka to ne može objasniti jer je izvan njenog domašaja.

A što se tiče slučajnosti, moja rođena sestra (mlađa od mene 7 godina) i brat od strica, rođeni su 27. avgusta u 8h naveče. S tim što je on stariji 2 godine.

Xander

pre 7 godina

Moj otac se bavi novinarstvom i nije završio fakultet, niti studirao novinarstvo. Majka je završila poljoprivredni fakultet i radi u struci.
Otac moje najbolje drugarice je završio poljoprivredni fakultet i radi u struci, a njena majka se bavi novinarstvom i nije završila fakultet, niti studirala novinarstvo.

TO JA ZOVEM SLUČAJNOST :D

Ša te briga

pre 7 godina

Idem ti ja tako juče gradom i pričam sa drugovima. Na neki način smo spomenuli đokovića iako oni nisu ljubitelji sporta i zaključili da nije baš sav svoj u zadnje vreme. Nepunih 15 sekundi kasnije protrčava Đoković pored nas. Danas sam čuo na tvu da je bio u Kolarcu na koncertu, a mi smo pre toga stajali pored Kolarca i čekali jednog pola sata.

Mahoney

pre 7 godina

Gledam na tv-u film Policijska Akademija i istovremeno na laptopu igram igru Football manager 2015 sa Burnleyem sedmu sezonu, pritisnem ikonu Continue kako bi igra isla dalje i pojavljuje se utakmica Bolton-Cardiff, pritisnem opet Continue rezultat 3-0 a ispod se pojavila imena igraca koji su postigli golove, pogledam tko je postigao treci gol kad ono neki igrac Mahoney isti djelic sekunde sam pogledao na televizor i u kadru je bio glumac Carey Mahoney

fenomen

pre 7 godina

Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.

DSE

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)

Pix

pre 7 godina

Mala slucajnost:

Devojka je trazila da odemo do Tempa kasno uvece, i posli smo "tamo", ja sam greskom krenuo u Metro(bio sam ubedjen da je to tempo, a jos stalno prolazim pored). I kad smo stali na parkingu ja kazem kao, o nee zeznuo sam se ovo je metro, a ona ce na to "i ja sam se zeznula, htela sam Metro a ne Tempo" :)
I jos detaljcic koji nas veze je da je Metro znak plavo zute boje, a nas te dve boje vezu, ja plava a ona zuta.
Stao sam ispred ulaza sa veelikim znakom (Metro-plavo zute boje), pogledali se i kao aj kazi mi da li je ovo slucajno :)
Ovo je samo najnovija slucajnost.. da li nam te stvari govore nesto vise, ko zna :) videcemo..

SwissSerb

pre 7 godina

Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)

Dragan

pre 7 godina

""Kakva je to slucajnost. Da Denis Istomin 117 na atp listi pobedi Djokovica koji je na dan kad je izgubio od Denisa tacno 117 dana bio na veganskoj ishrani i to nije sve nego je po statistici imao tacno 117 polomljenih reketa u karijeri. I da kuriozitet bude veci Pjer je tog dana pojeo tacno 117 bobica a Jeca je nesto pekla u rerni koja je bila zagrejana na, pogadjate, tacno 117° c. Poz.""

A od ovoga sam pao u nesvest od smeha. Ovo je stvarno vrh.

Nebojša

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.

Are

pre 7 godina

Pre jedno 10 godina krenemo po kisi u igraonicu da igramo counter. Stignemo tamo pa smo od gazde saznali da je zbog nevremena izgasena struja u nasem kraju. Vratimo se po onoj kisi opet kuci i cekamo da se upali struja. Sedi nas nekolilo na krevetu i gledamo da se na televizoru upali crveno svetlo. Bezveze sam pokazao na tv i rekao da ce se sad da proradi. Sekund kasnije se upalila crvena lampica..

deda

pre 7 godina

"Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.

Spori meteor

pre 7 godina

Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!

milos

pre 7 godina

rastavljam se sa nekom sandrom, i tu noc odem na kalemgdan sa ortakinjom, navrcemo se 10 puta gde cemo da sednemo da pricamo, u mrklo mrak, palim cigaru i odsjaj od uplajaca baci bljesak na klupicu, ucini mi se da pise Milos i Sandra, osvetlim da pogledam ponovo, pise Milos i Sandra, ali sa tim datumom te godine!!! 02.05.2001 i dalje se secam! sablasna ali i cudno lepa slucajnost

Alaman

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...

Goran

pre 7 godina

Najneverovatnija slucajnost koju pamtim je dok sam 90-te u vojsci isao u prekomandu vozom. U neko doba voz je stao, a za neki minut iz drugog pravca naisao je i stao drugi voz. Moj drug je ustao i otvorio prozor, a sa druge strane u drugom vozu ustao je i u istom trenutku otvorio prozor njegov najbolji drug, takodje vojnik koji je putovao u njemu! Popricali su minut dva dok voz nije krenuo. Da je suprotni voz stao metar-sva dalje ili da jedan od njih nije ustao i otvorio prozor, nikad ne bi znali da su bili tako blizu! I dan danas mislim NEVEROVATNO!

cobo

pre 7 godina

"Nebeska provokacija"

Negde u januaru 2008 ili 2009 dovezao sam brata na invalidsku komisiju u PIO Banja Luka i pored njega je sedio jedan covek sa brkovima koji mi je poceo pricati pricu da je u njegovu kucu udario neki meteorit,da nije znao sta je to i da je zvao policiju posle je dosla i televizija i neki Slovenci sa Jepp-om i on im to proda za 3-4 hiljade euro i da mu je komsija citao na internetu da su Slovenci to prodali ur Holandiji za 57 hiljada euro.
Kad je to ovaj covek cuo dobio je infarkt i hitna ga odvezla za Tuzlu u kliniku za srcane bolesti.Zbog toga kaze i ceka na procenu invalidnosti.Rekao mi je da je iz sela Gornja Lamovita ispod Kozare .Koja slucajnost ja udario pravo na Radivoja Lajica :)

Paul Kersey

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?
U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :) (DSE, 23. januar 2017 21:46)

U tim trenucima samo je jedno bilo sigurno. Ukus za muziku vam je katastrofalan!

mikicarock

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...

артиљерац

pre 7 godina

Веровали или не,мени се следеће десило 22.децембра 2016.Одем у Очну
клинику у Пастеровој,на контролу.Имао сам операцију десног ока пре
2 године.Предам књижицу,после пар минута ме сестра прозове,даје ми
картон,ја погледам и видим да то није мој картон,већ картон мог имењака и презимењака,који је и рођен истог датума кад и ја.Па му је почетак матичног броја исти,само се последњих 5 цифара разликују.
Ступио сам у контакт,није из Београда,али смо се договорили да се
видимо кад буде долазио на контролу у клинику.Да се упознамо.Ред је.

Dejan

pre 7 godina

Slucajnost ili nesto drugo,dok idem gradom i prelazim preko neke slepe ulice sa kapacitetom prolaska 3 vozila dnevno uvek se zadesi vozilo dok je prelazim...a jesam li je prosao i okrenuo se mogu stojati i pratiti dok me noge ne zabole auta ni na vidiku.

Marix

pre 7 godina

Sećam se nekog dečjeg rođendana u meku, igramo onu igru kruženja loptice, u startu sam znao da ću izbaciti mog druga Džonija u finalu i uzeti lupu, kao nagradu. Džoni sada nosi naočare...

NS

pre 7 godina

Po zapremini je Sunce 1.3 miliona puta vece od Zemlje, a od Meseca 20 miliona puta. Tacno poredjenje je da je precnik Sunca 400x veci od precnika Meseca.

Telepatija ili sta vec?!

pre 7 godina

Meni se dva puta desilo da jako intenzivno mislim na osobe za koje imam vrlo jake emocije i vrlo ih retko vidjam. U roku od sat vremena razmisljanja o toj osobi ja sam je u gradu od 2 miliona na ulici srela. Prvi put je bilo neobicnije, jer je bio pakleno vruc dan, 40 stepeni, topio se asfalt, skoro nikog da nije bilo po gradu a ja sam ubedila rodjaku da odemo na neki kolac. Sat vremena pre toga pocela san joj pricu o tom Milosu. Pitala me je zasto odjednom toliko pricam o njemu. Ona ga nije poznavala. Kad smo sa Bezanijske kose stigle do te poslasticarnice na Dorcolu, priblizavala nam se muska prilika. 'Evo ga' - rekla sam. Pitala je 'ko?', odgovorila sam 'Milos'.
Drugi put potpuno ista prica, mislim na osobu jako, nedostaje mi, sretnem je za sat vremena - eto je dolazi ka meni.
Ako se nekom nesto slicno desilo neka stavi +
Neko mi rece da su to neki mozdani talasi koje nauka jos nije stigla da objasni, a ja pojma nemam, sem da su oba puta moje emocije bile jako ukljucene u to...

djoledjole

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad ja citam komentare ima ih 35, a ja ove godine punim 35.

Psihijatar

pre 7 godina

Skoro ulazim u kladionicu odigram tiket i padnem na jednu utakmicu,posle razgovaram sa ljudima svi mi isto kazu...Slucajnost ili nesto drugo..!!!!

Vladan

pre 7 godina

Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla.

Kibo

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao...

dr

pre 7 godina

Sjedimo u ortakovom stanu posle subotnje zurke, jedan od nas trazi da se upali tv, konkretno DM Sat,kaze domacin moze ako pogodis ko tamo pjeva, na sta ce ovaj Esad Plavi, naravno pogodio je. Onako svi u cudu, nevjerici kad neko upita "proroka" a ko pjeva na BN musicu, a on ni 5 ni 6, Zlata Petrovic. Da li suvisno reci da je ponovo pogodio?U tim trenucima pomislili smo da je s druge planete, keve mi :)
(DSE, 23. januar 2017 21:46)

zanimljiva prica ali izbor muzike i programa vam je katastrofalan :)

Dusan

pre 7 godina

Jos u srednjoj upoznam neku Ivu. Pokusam nesto na ekskurziji sa njom ali nije islo. Ali za svaki slucaj memorisem njen broj*koji nisam dobio od nje) na mobilni, medjutim kad sam memorisao broj zaboravim da unesem pozivni.. posle nedelju dana od mog dizanja ruku zvoni mi mobilni, pise Iva. Javljam se duboki muski glas trazi nekog ko nisam ja..kazem mu da je pogresio i zavrsimo razgovor. Udjem u imenik posle da vidim broj koji me zvao kad ono Ivin broj samo sa 011 pozivnog...Ostanem u cudu. Ta devojka me kontaktira posle par dana sa 063 broja i provedemo zajedno prelepih par meseci :)

Zoki Kaze

pre 7 godina

Jedan je dobio na greb greb lutriji par stotina hiljada. Neka televizija je htela da napravi intervju sa njim, pa ga zamolili da ode na isti kiosk i kao kupi ponovo loz, a oni da ga snimaju kako grebe. U tom drugom "grebanju" pred kamerama osvojio je opet par stotina hiljada. Imate taj snimak negne na YT.

21

pre 7 godina

"Dvostruki pogodak

Zamislite da pogodite dve loto kombinacije istovremeno? Malo je verovatno, zar ne? E, pa upravo to je uspela Morin Vilkoks 1980. godine igrajući lutriju u Masačustetsu i Roud Ajlandu. Nažalost, pogodila je obe dobitne kombinacije, ali na pogrešnim listićima."


I ja sam isto, samo ja to zovem promasaj!

dejan78

pre 7 godina

Preporučujem knjigu pod naslovom "S one strane slučajnosti" autora Martina Plimera i Brajana Kinga, gde je naveden veliki broj neverovatnih slučajnosti, medju kojima su i neke koje se ovde navode.

mr Robot

pre 7 godina

Gledam sa ortacima na jutjubu stare epizode slagalice i odgledamo nekih desetak. Na poslednjoj, konačno rešenje asocijacije "ćelija", uđemo odmah posle toga na fb slagalicu i pogađajte koje nam se rešenje asocijacije zadesi... ?

Tomas

pre 7 godina

na nekoj sedeljci upoznam lika,cirkamo,dodje moj red da odem u prodavnicu. mrzeci me da trazim svoju jaknu ja uzimam njegovu. hodam ulicom,ruke u dzepovima,napipavam nesto,licna karta,bacim pogled,lik rodjen isti dan,mesec i godina kao ja! Vracam se i nisam mogao da se sizdrzim da mu ne kazem to,jos kaze da je rodjen u 02:15h posle ponoci...KAO I JA!! rodjeni smo u isto vreme,on u bg ja u uzicu....

Bg

pre 7 godina

Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až.

anonimni

pre 7 godina

Pre oko 25 god, dok je u mom rodnom gradu (Prijepolju) bila stara telefonska analogna centrala, dešavalo se ljudima da u sred razgovora "uleti" neko u vezu... Prespajanja su bila česta... Meni se desilo slicno, u trenutku podizanja slušalice, dobio sam sestru koja živi na drugom kraju grada, a nismo uopste hteli jedno drugo da zovemo :-D

Blanusha

pre 7 godina

Odem ti ja u lov. Preko potoka iskoci zec kao peglica. Skidam pusku, nisanim, opaljujem. Unezverena ribica se uplasi, iskoci iz potocica, metak prodje kroz nju i pravo u zeca. Kad sam video sta sam uradio, od srece podignem ruke...i uhvatim fazana! :D

klikbajt

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.

Grga

pre 7 godina

Evo jedne prIce,, koja nije ribolovacka, vec istinita, jer sam ja u toj prici ucestvovaoo! Na godisnjem odmoru na Dojranskom jezedu /Makedonija / pecam ja,iz camca, sa jednim mstaninom gomile "kostresa", to vam je nesto kao grgec, ali veliki i veoma uksni ! Moj kolega mestanin ptegnu mamac,koji je kostres zagrizao i sav ocajan izvuce prazan najlon ,koji je pukao! Posto rezervne nismo imali trebali smo da se vratimo na obalu /pecali smo iz camca, ai mi ja tada rkoh; "Cekaj sad cu ja da uhvaim tog sto ti se otkinu,i zabacim novi mamac! I gle cuda ama za jedan minut vadim ja sollidnog kostresa a njemu u ustima ona otkinuta udica ! Nasao se u cudu, ali, eto cuda se ipak desavaju !!! / cela istina, MAJKE MI !!

djomla

pre 7 godina

Desilo se jednom, bio u nekom klubu, cirkalo se ovo ono i spazim ja jednu curu. Gledamo se mi tako, i taman ja skupim petlju da pridjem, odjednom nema je. Ok, noć teče dalje. Idemo ja i ortak kod nekih kolega sa faxa, pripiti, ulazimo u zgradu umesto na treći mi stanemo na drugi sprat i zvonimo (greškom). Ladno otvara ta ista cura iz kluba. Tu smo se prvo smejali ko budale, posle svratili na kafu itd....

nemanja

pre 7 godina

Nisam video drugaricu iz osnovne skole 2-3 godine, zivim u jednom gradu u BiH, i dolazim u Bg nakon 6 godina, na prijemni za master na fakultetu, sa autobuske stanice ulazim u tramvaj, i pogodite ko je prva osoba koju sam ugledao? Upravo ta drugarica :)

milan

pre 7 godina

Ja se vozio od beograda to selters banje lastinim autobusom, sa povredjenom nogom i sa dve stake. Neverovatna slucajnost da mi niko nije ponudio da sednem nego sam sa stakama morao da prestojim ceo put.

Pomoć

pre 7 godina

Sunce je 400 puta veće od Meseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mesec savršeno preklapaju što je neverovatna slučajnost." - ne poklapaju se savršeno uvek, jer udaljenost Meseca od Zemlje varira oko 50.000 km, što je varijacija od oko 13% kada se uzme najbliža i najdalja udaljenost.
(deda, 23. januar 2017 20:09)

Zar sunce nije veće milion puta od zemlje što dodje da je 4.000.000 puta veće od Meseca a ne samo 400.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 23. januar 2017 21:12)

I dobi 162 plusa i 25 minusa. Nebojša, prečnik Sunca je 695.700 km a Meseca oko 1.738 km (ekvatorijalni). Kada to podeliš, dobiješ da je prečnik Sunca veći od Mesečevog ravno 400 puta. Prečnik Meseca je oko 4 puta manji od prečnika Zemlje (0,27).

Boban petrovic

pre 7 godina

Sedimo mi u mom radnom studijubi zezamo se, ogovaramo narodnjake a ponajvise djoganija, bukvalno minut posle toga nego kuca na vrata kad ono Djogani, pita gde je ovde plesni studio. Inace nikad u zivotu nismo videli Djoganija niti je on dolazio tu pre.

n6

pre 7 godina

Bila je pre par godina emisija na televiziji, neka crna hronika, o tome kako je jedan čovek bio kod švalerke i u sred "akcije" se prevrnuo na bok i počeo da zapomaže najstrašnije. I žena, šta će, pozove hitnu pomoć. Oni ga odnesu u bolnicu, gde je i umro od unutrašnjeg krvarenja. Uzrok krvarenja je bilo zrno od pištoljskog metka, koje mu je nanelo brojne unutrašnje povrede. Nište neverovatno, zar ne? Neverovatno je bilo to što nije bilo vidljive ulazne rane. Tek je detaljnom analizom unutrašnjih povreda i pažljivim pregledom prilikom autopsije utvrđeno da je metak ušao kroz anus nesrećnog ljubavnika. Prvo se sumnjalo da je naišao muž i pucao kroz otvoreni prozor, ali je muž bio na poslu, dvadesetak kilometara daleko, što su potvrdile i njegove kolege. Posle duge i detaljne istrage je utvrđeno da je krivac penzionisani oficir (ne sećam se da li vojni ili policijski), koji je hteo da očisti pištolj, pa je pre toga ispalio jedan metak u vazduh, da proveri da li pištolj funkcioniše (forenzičari su potvrdili da je zrno izvađeno prilikom autopsije ispaljeno iz njegovog pištolja). Udaljenost između njegove kuće i kuće u kojoj se nalazio pogođeni je oko 1500 metara.

Prosto neverovatno!
(Pera Kojot Stariji, 23. januar 2017 20:38)

to si gledao Mašana na prvoj tv. skroz tačno

Trovach

pre 7 godina

90-ih, sedimo u jednom kaficu, konobar prolazi pored nas i odjednom mu sa tacne pada prazna flasa piva na tepih. Ja mahinalno pogledam na dole, a flasa stoji na grlicu. Ne kapiram odmah i skrecem pogled, ali posle sekundu ponovo pogledam i smejem se. Komentarisali smo da mu ni iz milion pokusaja ne bi ponovo uspelo.

Zvoncica

pre 7 godina

Moj tata i mamina rodjena sestra su rodjeni isti dan, mesec i godina. Samo razliciti gradovi. Koleginicin sin i ja rodjeni isti dan, mesec, godina Imamo iste navike,uzrecice, iste stvari volimo i sl.

tony

pre 7 godina

pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k.

AcaS

pre 7 godina

@zdravo-razume
Samo sto ne znas dovoljno o atomskim bombama. Te prve bombe su bile jacine do 10 kt (kilotona iliti ekvivalentne snage 10000 tona TNT-a) na 3 km se moglo preziveti (iako je to stravicna snaga), iza nekog zaklona i bez vecih posledica, osim ako bi vetar na tebe naneo radioaktivne padavine. Samo da ne gledas direktno u bljesak jer bi oslepeo. Drugo, aktivirana je na odredjenoj visini iznad zemlje zbog veceg razornog efekta jer bi u slucaju udara u zemlju bilo jos vise prezivelih... Danas A bombe nisu vise takve vec hidrogenske, fusione i razornije, ali opet nijedna sila ne stavlja nijednu na rakete koja ima tu razornu moc na 100 km (ako takva postoji). Ide se na veci broj bojevih glava koje mogu da probiju protivnicku zastitu.

Kolariću Paniću

pre 7 godina

Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)

bbos707 yahoo com

pre 7 godina

"Jesen 1990, prvo kolo Kupa Sampiona (danas CL), uzvratna utakmica
na Hardturm-u u Zürich-u, igra Zvezda protiv Skakavca. 25'000 ljudi.
I ja u stadionu sretnem moju stariju sestru, koju nisam video vise od godinu
dana jel se odselila od kuce u to vreme. Nikad necu zaboraviti taj trenutak, ludnica.

A sa sestrom, njen decko Urs (sadasnji muz) sav u crveno belom i vristi "Svesda, Svesda!" :-)"
(SwissSerb, 23. januar 2017 20:00)
Brate fali mi "samo" program utakmice sa tok meca iz cele serije Kupa Sampiona 90/91, pa ako ima tvoja sestra ili zet jedan viska, kupio bih :-) Kakva slucajnost :-)

Komentator

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alaman, 23. januar 2017 20:51)"

U trenutku kad sam citao tekst, bila su 2 glupa komentara. Ja imam 2 ruke Hm...

lokator

pre 7 godina

Bio u Riu 2007, setam gradom i naidjem na neku galeriju slika.Nije bio trenutak da kupim sliku nego dve godine kasnije majka isla u Rio i ja joj objasnim gde je galerija u ulici princeze Izabele i ona kupi neku sliku na kojoj je sto,cvece,voce i sat na zidu koji pokazuje vreme 15:55.Tri godine kasnije supruga mi se porodila u 15:55 i rodila mi sina.

neko tamo

pre 7 godina

Igrajući se sa klincima tobole igrice koju smo kupili kod kineza, dakle 3 igrača.
Svako ima po jedan listić. Desilo se to da smo svi čekali zadnja 3 broja iz bubnja i da je svako od nas imao po jedan broj...
Takođe zovem nekoga mobilnim i pogrešim broj i ladno dobijem lika koji je stajao pored mene na ulici...

артиљерац

pre 7 godina

Да се надовежем на свој јучерашњи коментар.Испричах се с имењаком и
презимењаком,који је рођен и истог датума кад и ја,и сетим се да га
питам,коју славу славиш пријатељу.Светог Стевана.Заћутао сам,нисам
знао шта да кажем.И ја славим Светог Стевана,9.јануара.Даће Бог да се видимо.Можда смо и неки далеки рођаци.

Mahoney

pre 7 godina

Gledam na tv-u film Policijska Akademija i istovremeno na laptopu igram igru Football manager 2015 sa Burnleyem sedmu sezonu, pritisnem ikonu Continue kako bi igra isla dalje i pojavljuje se utakmica Bolton-Cardiff, pritisnem opet Continue rezultat 3-0 a ispod se pojavila imena igraca koji su postigli golove, pogledam tko je postigao treci gol kad ono neki igrac Mahoney isti djelic sekunde sam pogledao na televizor i u kadru je bio glumac Carey Mahoney

might

pre 7 godina

Karl Gustav Jung to naziva - sinhronicitet. Naziv za 2 ili vise dogadjaja koji nisu povezani uzrocno- posledicnim vezama....a desavaju se zajedno, kao da jesu...

cifra

pre 7 godina

Drug zaduzio automatsku pusku kojoj je broj identican sa njegovim brojem fiksnog telefona (nije bilo mobilnih ;) ) Molim matematicare da mi izracunaju vjerovatnost, podaci su: brojevi su sestocifreni, zivimo u BiH, pojma nemam koliko je Zastava proizvela automatskih pusaka ...

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Najveća slučajnost u mom životu je kada smo se sa koleginim autom 2008. vraćali s posla, i na uglu Vrtlarske i Radoja Dakića se čuknemo sa drugim autom. Ispostavi se da se kolega čuknuo sa svojom ženom, koja se takođe vraćala s posla."
(Vladan, 23. januar 2017 21:47

Imam rođaka koji živi u Nemačkoj. Pričao mi je kako je jednom prilikom kada je išao na posao neki Nemac, izlazeći iz svog dvorišta naleteo svojim autom na njegov. Molio ga Švabo da ne zove policiju, kaže platiće štetu. Tako je i bilo. Posle par dana, ista priča - isto mesto, isti Švabo, ista priča: "Nemoj, molim te, platiću štetu. I rođak pristane. Kada se desilo i treći put, zvao je policiju.

E, sad - da li je u pitanju slučajnost, sudbina ili nemačka preciznost - uvek u isto vreme krenu na posao, idu uvek istom brzinom i nađu se na istom mestu - to već ne bih znao da kažem...

Dragan

pre 7 godina

""Bas me intwresuje kojom brzinom je padao jedan od meteora kada je ovaj jadni covek iz Bosne preziveo. Mada pitanje je i u koji deo tel je udario. Ako je glava moguce je da se samo odbio ili dezintegrisao u zvezdanu prasinu""
Iako sam imao mnogo tezak dan na poslu ovo me je toliko nasmejalo da ne mogu da opisem. kakav car.

Gospodin Rajković

pre 7 godina

Sestra mog dobrog drugara je svog sadašnjeg muža upoznala u 25. godini preko zajedničkih prijatelja , i vrlo brzo su započeli vezu. Ono što je neverovatno je da su oboje rođeni istog dana iste godine, i da su ceo život živeli na bukvalno dve zgrade jedno od drugog, ali nikad se nisu ni sreli pre toga a kamoli nešto više :) Mi izneverovali kad smo čuli :D

Sloboda izbora

pre 7 godina

Moj tadašnji dečko i ja u njegovom žutom jugiću, vidimo pored puta stoji čovek pored svog žutog jugića, podignuta hauba, i stanemo da mu pomognemo. Njegov auto isti registarski broj kao i naš, samo drugi grad.

Nemanja

pre 7 godina

Meni se vise puta desilo da mi se sasvim spontano neka pesma javi u glavi i posle par minuta ako je ukljucen radio tu pesmu pustaju :-)

onako

pre 7 godina

"Idem na plivanje, parkiram kola, krenem ka bazenu. Mimoidjem se sa jednim redovnim rekreativcem. Zdravo - zdravo. Posle par koraka, on me dozove, Okrenem se, on kaze: "Pogledaj nam tablice automobila". Moja je Bg642ža, a njegova Bg642až."

Koleginica koja je tesno uparkirala pored mene izlazi iz kola, ja joj kažem "zamalo". Ona gleda razmak, a ja joj kažem da pogleda tablice - razlikuju se samo za 1. Ona me gleda belo kao najsmaračkije nabacivanje ikada, a meni zaista samo broj bio interesantan.

записничар

pre 7 godina

@Posmatrac
Цутому Јамгучи рођен 16.03.1916, преминуо 04.01.2010. Скоро па 94 године.

Lola

pre 7 godina

Moja sestra i ja smo kao klinke obozavale neke cokoladne bombone . Njih su posle povukli iz prodaje i nekih desetak godina ih nisam videla. Naletim na te iste bombone pred krstenje sestrica, i rekoh 'ajde da kupim da obradujem sestru. Stojimo nas dve, ja joj kazem da imam iznenadjenje, ona kaze da ima i ona za mene. I izvadimo i ona i ja one nase bombone

Xander

pre 7 godina

Moj otac se bavi novinarstvom i nije završio fakultet, niti studirao novinarstvo. Majka je završila poljoprivredni fakultet i radi u struci.
Otac moje najbolje drugarice je završio poljoprivredni fakultet i radi u struci, a njena majka se bavi novinarstvom i nije završila fakultet, niti studirala novinarstvo.

TO JA ZOVEM SLUČAJNOST :D

absolutezero

pre 7 godina

Igrao jednom tombolu u lokalnom vatrogasnom domu. Čekam negde na četrdesetom broju "pravi". Broj 25. Naravno posle dvadesetak brojeva on ne izlazi i javlja se srećni dobitnik na nekom drugom broju. Lik koji izvlači kuglice iz bubnja potom proverava da li su sve kuglice u bubnju izvlačeći sve do kraja. Poslednji iz bubnja izlazi broj 25.

Jan Raš

pre 7 godina

Juče sam bio sa drugarom u kafiću i iz nekog razloga je spomenuo ovu knjigu E.A.Po-a, a ja danas čitam u njoj na ovom sajtu, eto male slučajnosti :)

Posmatrac

pre 7 godina

@zdravo-razume
To mozda Car-bomba od 50 MT unistava sve u krugu od 100km, na Hirosimu i Nagasaki su bile bacene znatno manje bombe (od oko 16 kilotona), sa totalnim unistenjem oko 1.5 km i pozarima u krugu od 11 km.
Inace prica je tacna, u pitanju je Tsutomu Yamaguchi i on je dobio i potvrdu od drzave da je preziveo dve bombe. Bilo je jos 200tinjak ljudi koji su tvrdili isto, ali on je imao konkretne dokaze (navodno upis u knjigu dolazaka na posao u Hirosimi i upisan u bolnicku listu u Nagasakiju). Umro je od raka, ali u dubokoj starosti.
Licno, da sam ga sreo negde na putu, promenio bi grad, nikad se ne zna :)

zena-zmaj

pre 7 godina

moja rodjena sestra i ja smo rodjene prirodnim putem, u isti dan u sedmici, istog dana i mjeseca, u isti sat i minut, razlika 6 godina. nju je mama prenijela 16 dana, nije htjela da se rodi dok mi nije dosla kao rodjendanski poklon. zezamo se da je tata imao stopericu, a na zalost, nemamo vise brace i sestara da provjerimo preciznost. i rodjendan nam je bio prije 2 dana

Vlastimir

pre 7 godina

Vraćao sam se sa terena i čitao u autobusu "Gospodara muva". Na radiju su puštali Atomsko sklonište. U trenutku kad je pevač izgovarao "odgovora nije bilo" okrenuo sam novu stranu i naišao na rečenicu koja je glasila "odgovora nije bilo". Odsekao sam se, dugo nisam mogao da dođem sebi.

urke

pre 7 godina

Parkiram u podzemnu garažu, izlazim i palim alarm, autu pored se takodje pali uz prateći zvuk, pomisljam da li je realno da je vlasnik naisao u istom momentu i pritisnuo tastercic, ispostavlja se da je koincidencija neuporedivo veća, ponavljam radnju kad ono isto, imam i snimak, alarm blizanac od toliko kombinacija i jos jedan pored drugog da se nadjemo.

X=iks

pre 7 godina

Razdaljina između piramida u Gizi do jezgra Zemlje, od jezgra do Arktika i od piramida do Arktika je identična. Jednakokraki trougao. Slučajnost? Ja ne bih rekao... (Kibo, 23. januar 2017 23:21)

Do Arktika? Dokle tacno? Do Aljaske? Laponije? Nove Zemlje? Islanda? Aaaa... mozda do Severnog Pola? A sta bi tu bilo toliko fascinantno? Pa naravno da piramide sa sredistem Zemlje i Sever im Polom cine (priblizno) jednakostranicni trougao, kad se nalaze u neposrednoj blizini 30-tog uporednika! Piramide, kao i bilo sta drugo sto se nalazi na tom uporedniku, sirom cele Zemlje. I naravno da to nije slucajnost, kad proizilazi upravo iz definicije 30-tog uporednika! A Egipat je, jednostavno - tamo gde je. I to je to. (I naravno da su Egipcani sve to znali. I bilo im je normalno.)

dominus

pre 7 godina

@ Telepatija ili šta već

Desavale su mi se slične stvari, ali na neki neobjašnjiv način. Međutim to nisu baš slučajnosti, jer si sama to proizvela pomoću svojih misli. Misli su čudo kao i sam čovek i nauka to ne može objasniti jer je izvan njenog domašaja.

A što se tiče slučajnosti, moja rođena sestra (mlađa od mene 7 godina) i brat od strica, rođeni su 27. avgusta u 8h naveče. S tim što je on stariji 2 godine.

Hehe

pre 7 godina

Stvarno ludo.Ja sam tih situcija bas imao jako mnogo. Ali kako sam prepricavao ljudima, sva "magija" je nestajala. Dok sam kucao komentar, nakucah par situacija i jako mnogo karaktera, desi mi se refres stranice i nemam snage ponovo da tipkam.He he. . .

Milan Subotica

pre 7 godina

U 9 od 10 slucajeva mi se desi kada autom preticem biciklistu da se bas u tom trenutku mimoidjem sa drugim vozilom iz suprotnog pravca i to u istoj liniji sa biciklistom, ni metar ispred ili iza njega. Neverovatno.
(klikbajt, 23. januar 2017 23:06)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Ovo se i meni desava
Znaci ako treba da sustignem biciklistu i da ga obidjem mimoilazim se s autom koji man dolazi u susret tacno u liniji tj trenutku u kojem obilazim biciklistu..Jako opasno ali neverovatna slucajnost...

Vlada

pre 7 godina

„U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 13 komentara. Ja sam rodjen 13. Hm...
(Srdjan, 23. januar 2017 20:05)"

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 20 komentara. Ja imam 20 Hm...
(Alaman, 23. januar 2017 20:51

U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 35 komentara. Ja imam 35. Hm...
(mikicarock, 24. januar 2017 06:28)
U trenutku kad sam citao tekst, bilo je 86 komentara. Ja imam 100 kg, a tako bih voleo da su 86. Tuga

Joker

pre 7 godina

Čekam sina, termin mu je 10 dana pre očevog rođendana. Supruga u bolnici, čekamo svakog momenta. Prolazi dan za danom, kaže ćale: "čeka on da slavi s dekom rođendan". Rekoh: "Ne zezaj, baš će da čeka tvoj rođendan." I evo, uskoro će opet slaviti zajedno po peti put.

duledudule

pre 7 godina

gledam s pokojnim caletom spansku ligu u vreme slobe,ne secam se ko je igrao.uglavnom sudija svira nepostojeci penal.ja kazem caletu,nepravda nema sanse da d? gol,sutnuce mu u levo i golman brani.lik sutne u levo golman mu skine,sudija svira opet,golman istrcao.ja caletu opet,nema sanse pogadja levu stativu.lik se zatrcava i u levu stativu...cale me gleda,kaze sta me za....as koji je rezultat sto ne kazes da je snimak.a ja ne verujem nego mu samo pokazem ispod one palmice a tamo stoji uzivo...

Pera Kojot Stariji

pre 7 godina

"Moj drug je u ratu u Bosni sprijateljio sa nekim vojnikom. Zabrljali oni nesto, zove ih nadredjeni na razgovor. Pita jednog za prezime. Ovaj kaze: Kolarić. Pita drugog. Kaze: Panić. Čovek mislio da ga zezaju, zamalo da zaglave tešku robiju. :)"
Kolariću Paniću, 24. januar 2017 01:36

U ulici pored moje Kolarići i Panići prve komšije.


"pre desetak godina neka starija zena sa mirijeva je na greb greb lutriji za manje od tri sata dobila tri glavne premije - stan, auto i 50k."
tony, 24. januar 2017 00:35

Jedan moj poznanik ima dva sina. Pre par godina ode stariji sin i kupi sladoled na štapiću i dobije telefon koji je koštao oko 500€ i 30.000 dinara kredita na telefinskoj kartici. Posle pola sata ode i mlađi sin i dobije istu nagradu. Posle su uhapsili direktora i još neke osobe iz firme koja je proizvodila sladoled - zbog nameštanja dobitaka. Verovatno je neko njihov trebao da dođe i kupi celu kutiju sladoleda na štapiću i pokupi nagrade, ali zbog nečega nije došao. Inače direktor je odlučivao kada i u koji grad će biti upućene najvrednije nagrade - da ne bi bile izvučene prerano, jer ako glavne nagrade budu izvučene početkom leta, malo ko će kupovati njihove sladolede zbog nagradne igre (inače su prilično loši). Ne bih se iznenadio da je slična situacija bila i u slučaju ove gospođe.

Dragan

pre 7 godina

Pazi ovo, moji keva i cale se upoznali u vozu na jednom kraju drzave. Odmah ljubav na prvi pogled, zatim svadba, i sve po redu. Da bi nakon nekog vremena saznali da su im ludom igrom slucaja prababe sahranjene u istoj grobnici na sasvim drugom kraju drzave (iako nisu rodbinski povezane). Svaki put se najezim kad pomislim.

Ša te briga

pre 7 godina

Idem ti ja tako juče gradom i pričam sa drugovima. Na neki način smo spomenuli đokovića iako oni nisu ljubitelji sporta i zaključili da nije baš sav svoj u zadnje vreme. Nepunih 15 sekundi kasnije protrčava Đoković pored nas. Danas sam čuo na tvu da je bio u Kolarcu na koncertu, a mi smo pre toga stajali pored Kolarca i čekali jednog pola sata.