Petak, 13.01.2017.

12:15

U Humskoj nije sve crno-belo

Odluka UEFA po kojoj je Partizan kažnjen neigranjem jedne sezone u evropskim takmičenjima napisana je vrlo jasno, ipak u Humskoj kao da ne misle tako.

Izvor: B92

U Humskoj nije sve crno-belo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Pепрограм

pre 7 godina

Партизан је захтевао репрограм пореског дуга 29. јула (пре 2. годишњег мониторинга УЕФА који пада 30.9). Одобрен 25.новембра.
Што тако касно?

Bob

pre 7 godina

Ne pratim fudbal,ni strani ni domaci ali kad vidim kakve njuske sede u upravama klubova,okoreli mafijasi i probisveti,digne mi se kosa na glavi.

nikola

pre 7 godina

Legenda kluba Blagoje Paunović je u jednom od zadnjih intervjua rekao da kad prolazi kraj stadiona u autu okrece glavu na drugu stranu.Ne da ga više ne treba gledati nego ga treba srušiti, ko unjemu odlučuje i kakve se njuske tu motaju

zoran

pre 7 godina

Sada će Teleoptik da promeni ime u FK Partizan a Partizan u Partizan MTS Beograd i Teleoptik će da bude kažnjen. To može ali u košarci. Niko ne može da nam zabrani kako ćemo da se zovemo

zvezda nije ponos srbije

pre 7 godina

novosadjanine nije poenta da se ne sme dugovati drzavi majstore ...ovde je u pitanju porez za igrace nesto kao tvoja plata koja je prijavljena i socijala

Knez Miloš

pre 7 godina

Koliko puta treba reći da je za dobrobit Srpskog sporta uopšte, neophodno ukloniti Crnogorski kadar (rukovodeći kadar) i dovesti sposobne ljude. 'Ajde malo analizirajte i razmislite prisećajući se :Zečevića, Karadžića, Sava Miloševića, evo sada Vučelića ...ali šta ima tu da se nabraja kad oni sami sebe zapošljavaju na veoma lukav način. Ili da kažemo : nije važno, građani Srbije će uredno plaćati porez da bi smo namirivali manjkove u njihovom budžetu

Đorđe

pre 7 godina

Sale kg, sve si lepo objasnio.
A legende koje si pomenuo ćute iz razloga nemoći da promene bilo šta. Pa jel se sećaš da je Piksiju svojevremeno bačena bomba na kuću u Nišu? Ova nepogoda koja sada vodi Partizan ima podršku tribine. Ti isti huligani imaju moć da prekidaju utakmice, tuku normalne navijače itd, bez da im iko stane na put. Sa te strane bi Mijat, Moca, Antić i ostali bili popljuvani.
Sa druge strane tu je skupština kluba iz koje su najureni svi koji su stvarali ime Partizana.
Pa čak i kada bi se ovi problemi rešili, tu je država koja Partizan drži u šaci zbog dugova koje su prethodne uprave napravile. Kreću blokade računa, oduzimanje sponzora i konačno oduzimanje stadiona. Državi ne odgovara jak sportski klub, finansijski stabilan, sa velikim uspesima. Onda nema mogućnost kontrole finansijskih tokova, raznih malverzacija, kao ni uticaj na veliki broj navijača.
I šta u takvim okolnostima da rade legende kluba?
Molim vas objavite komentar. Hvala.

andjeo 888

pre 7 godina

Navijac samo FK Zemun, ostali me ne zanimaju! Niti razumem komentare niti sta ovi iz FKP pricaju??? Priznajem da sam glup!!! Dok su FK Zemun vodili bivsi sportisti i zaljubljenici u sport kojima nije bio novcanik najbitniji, bili smo stabilni prvoligas i onda dodje junac karic dinastije i urnise nas sledecih 10 godina pa smo sad u 3. ligi! On iz svog dzepa ulozio 1,5 mil. evra a opstina Zemun izgradila sve objekte na stadionu, on prodao najbolje igrace, napunio budjelar, i magla, a te pare koje je ulozio niko nikad nije video!!! I tu smo gde smo! Primer samo, u FKCZ DZajic POCASNI (!!!) predsednik koji se nizasta ne pita, legenda kao fudbaler+ doveo FKCZ do klupske evropske i svetske titule i sad the end a vedre i oblace likovi koji loptu nisu sutnuli ( terzic jeste ali njegovi moralni kvaliteti su diskutabilni)i zato nas na fudbalskoj mapi Evrope ima samo u obrisima! Vucko se ne boji da se konfrotira sa drugim drzavama ali ne sme sa "fudbalskom mafijom"??? I sta sad? NAVIJACI FKP IDITE NA NET I PROCITAJTE ORIGINAL DOKUMENT I DATUME KOJI SU NA NJEMU I VIDECETE DA SLEDECE GODINE NEMA EK! MOZE VUCKO DA VAM LADNO UPLATI I 10 MILKI EVRA IZ DRZAVNE KASE ALI ODLUKA JE DONETA MNOGO PRE NEGO STO JE PUSTENA U JAVNOST!!! ZATO NAVIJACI SVIH KLUBOVA TREBA DA TRAZE : 1.DA SE RASCISTI KOJE JE CIJE I STA! 2.AKO JE NEKO LUD DA IH KUPI PRODATI IH I SKINUTI SA GRBACE NARODA A OVE STO SU SE NATRPALI LOVE LOVECI U MUTNOM ODUZETI I PRODATI NEZAKONITO STECENU IMOVINU I BUDZET PUN KO BROD!!!

Neba

pre 7 godina

Nazovi Spasilac je postavio ovu upravu da satre Partizan. Cilj je bio i uništiti KK, ali ih izvukao Peković. Za to vreme vaterpolisti Partizana (najuspešniji kolektiv u Srbiji) nemaju toplu vodu na Banjici.

bachi

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.
(partizan zaštićeni mezimac svake vlasti, 13. januar 2017 13:59)
Hahaha...reče navijač kluba koji duguje 50 moliona evra a dovodi po deset igrača na svakom prelaznom roku i koji je "vratio" 15 miliona evra duga dok je bio zamrznut pa samim tim nije mogao ništa ni da prihoduje!

Samuraj

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez... (Matori, 13. januar 2017 12:53)

 Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.(Patrick, 13. januar 2017 13:35)

Bolest kojoj leka nema!

Borovnica

pre 7 godina

Zvezdi je potrebna LŠ da bi se klub spasao, i ne sme rizikovati da ne bude šampion u narednih nekoliko godina. Urušavanjem Partizana putem SNS uprave se to na mala vrata i omogućava. U košarci su obezbedili igranje EL godinama, to isto rade i u fudbalu.

Zlopamtilo

pre 7 godina

Sve je manje bitno od činjenice da se zahvalio na podršci vladi i premijeru lično . Treba tražiti objašnjenje o kakvoj je podršci reč .Ukoliko je reč o bilo kakvoj vrsti finansijske podrške ta ista vlada bi morala podneti ostavku .

Novosadjanin.

pre 7 godina

Ovi i dalje spominju CZ...Pa koliko treba da budes kratkog pamcenja i re......an da se ne secas da je CZ izbacena iz evro takmicenja kada je osvojila titulu sa Stojanovicom. Bitno je kome se duguje. Real duguje 200 miliona, pa nikom nista. Poenta je da se ne sme dugovati drzavi, bankama moze.

David

pre 7 godina

Dosta bre vise podela Zvezda-Partizan, kako vam nije muka vise, svih ovih godiana? Oba kluba sluze samo da bi olos i tajkuni napunili svoje dzepove. Ja sam nekada bio veliki Grobar i isao na utakmice iz najcistije ljubavi prema klubu. Priznajem, place mi se sada kada vidim Zvezdu u Evroligi kako pobedjuje secajuci se ranijih godina kada je Partizan to radio, a gde je sada. Poenta je da je sve plasticno, kako onda tako i sada. Najpre je Partizan bio drzavni projekat jet je tako Onima odgovaralo, a sada je Zvezda je Ovima odgovara. Da li sy navijaci toliko glupi (i jedni i drugi) da to be shvataju. Pa sve je tolko providno bre stoko jedna, kako ne vidite. ONI sve odlucuju, kako za fudbal tako i za kosarku, kako onda tako i sada. Umesto da se desila privatizacija, i da i jedni i drugi igraju Evropu ravnopravno, pa da bude zaista nekog rivalstva, jedan klub mora da ispasta. Odakle vam motivacija da navijate? Dok su Oni prosli vladali, ko je uzimao sve u basketu i fudbalu, sada dok Ovi vladaju, sve isto samo obrnuto. Sve se vrti oko para, a vi se lozite. Pa koliko bi bilo zanimljivije da i Partizan igra Evroligu, pa da se igra veciti derbi? Koliko bi bilo bolje da i Zvezda i Partizan igraju makar Ligu Evrope? A koliko bi tek bilo zanimljivo da postoji jos neki nas klub koji moze da se probije a da nisu blizanci. A najkomicniji je zapravo besmisao ovog komentara, koji ce procitati 20 ljudi, ako ga objave.

Mandusic Vuk sa puskom

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema! 
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Ako zaista mislis da je UEFA postena organizacija koja sve radi transparentno onda si u najmanju ruku neozbiljan. FSS je pun kriminala i korupcije, ali je mala beba za UEFA i FIFA. Da su ove medjunarodne organizacije postene kao sto kazes odavno bi ugasile FSS.

Aleksandar

pre 7 godina

UEFA kažnjava između ostalog zato što se nije platio porez... a onda iz istog tog poreza se zahvata da Partizan plati kaznu zato što nije platio porez... Zemljo obećana...

Patrick

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...
(Matori, 13. januar 2017 12:53)

Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.

Solunac

pre 7 godina

NAMERNO !!! Namerno si ti to uradio. 370 hiljada evra sigurno nije bio problem da se uplati. BRAVO Vučela...zaslužio si neko mesto ambasadora od premijera. Odlično odradjeno!!!

kole

pre 7 godina

to je maslo vucka zato je i poslao vucelica da unisti klub . Partizan duguje za porez, zvezda ne duguje za porez ,zvezda neduguje nista ,a partizan duguje iza porez i vodu i reket ,kod zvezde je mala razlika samo 50 miliona koje je drzava otpisala .

Shirobon

pre 7 godina

Samo šamari srbina spasavaju. I to samo šamari sa strane iz evrope. Da se nauci bagra i spusti glavu kada umisli da je nesto. U svakom smislu podrska ka rasturanju ovog kriminalnog legla.

Partizanovac

pre 7 godina

''uz zahvalnost Vladi Srbije i premijeru na pomoći''
Pa čije pare oni troše? Meni smanjio platu da bi pomogao propali Partizan. Ja se deklarišem kao navijač Partizana, ali ovakav kakav je, meni ne treba. Zašto ih već jednom ne privatizuje? Dosta bre!

maki

pre 7 godina

@nenad njihovi prvi dresovi su crveno plavi, kao kod barselone, a sto se tice slucaja, sad ce biti isto kao u slucaju sa zvezdom, ima da kukaju da ih zvezdasi hoce da uniste, i to ce trajati neko vreme dok se situacija ne preokrene, pa ce onda opet zvezda da kuka da partizan hoce da je unisti i sve u krug, a suma narodnih para koja im se daje zajedno ima samo da raste

NR

pre 7 godina

Svi znamo na ciju se vodenicu gura. Partizan je toliko para zaradio od prodaje. A sada se kao nema za leba. Znaci da je drzava pokrala klub, a svi znamo ko vodi drzavu. Ovo samo nece da vide nepismeni crveni i simpatizeri vlasti.

Patrick

pre 7 godina

Za ove sto pisu da je odluka UEFA automatska,tj. da ne moze da se ponisti kako je Astra 2014. oborila odluku Uefa i igrala Evropu te godine?I ko je sad mutav? Ahahaha.

partizan zaštićeni mezimac svake vlasti

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.

velicanstveni

pre 7 godina

Sve sto si napisao(Sale Kg)je tacno a legende ne mogu i da hoce da dignu glas jer ko zna sta bi mu sve napakovale sluzbe i nezavisni mediji koji mogu da razore zivote tih ljudi a za klevetu samo NIN odgovara pravosudnim organima i niko vise.

Patrick

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).
(Web Design, 13. januar 2017 13:11)

Druze kakva privatizacija bre?Ko ce da preuzme dug kluba od 15 miliona?Zvezdu je privatizovala drzava pa za nju ista i ne bi vazila.

muftija delija

pre 7 godina

BOJKOT UPRAVE je počeo....očekujem da i ovo malo što je dolazilo na jna,prestane da dolazi,
sve sve,al zahvalanost premijeru,koji pritom podrzava sam jedan klub,ne moze da se pređe!

pera trta

pre 7 godina

Poslaće im oni finansijski izveštaj, koji niko nikad nije video, kako su poslovali u poslednjih 20 godina. Povećaće im kaznu za još 5 sezona.

Labud

pre 7 godina

Preševali se. Planirali još jedan predizborni trik dežurnog spasioca. Međutim, ovo nisu "srBske nezavisne institucije". Labud se seća kako je veliki partizanovac Ivica Dačić pisao UEFA-i da ne izbaci Zvezdu, objaviše svi mediji onomad, sada pukovniki nema tko da piše. I ne treba. Treba se za sva vremena rešiti ovog ološa nameštenog u Partizan.

Srdjan Ph

pre 7 godina

"...ali najviše prema poreskim organima u Srbiji - 1.926.000 evra. "

Molim B92 da objavi koliko FK CZV duguje po istom osnovu. Molim VAS!!!

Web Design

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).

Goran

pre 7 godina

Ma izbacili su nas,tu nema rasprave,gotovo!Treba se pomiriti sa tim,oterati ovu bagru iz uprave,vratiti Bjekovica pa sve ispocetka...

lokator

pre 7 godina

Sve propada polako ali sigurno, s obzirom ko vodi drzavu i evo FK Partizan je stigao na red.Ne treba da vas cudi,pogledajte ko je u upravi.

Marko

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Koje ti noćne more imaš od Partizana... nema tebi pomoći.

Patrick

pre 7 godina

Vest o Partizanu a grobari uporno spominju Zvezdu...sta su ti kompleksi covece...
(sebbutis, 13. januar 2017 12:55)

Pa kad je vest o Partizanu sto komentarises panteru?Gledaj u svoje dvoriste.I razmisli kako i kad cete da platite Calasanu njegovih 3.5 miliona evra.Ili je i taj dug istopio finansijski strucnjak Terzic?Ahh da ovog puta je to Covic ucinio.Ne znas ko je strucniji.

borivoje surdilovico

pre 7 godina

Vucela i vazura i ostali moraju da napuste klub, ako smo uspeli zeku i bjeku, ovi bi lagano bili oterani, a sudski da im se zabrani prilazak stadionu.....bando lopovska.

NR

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.

SaleKg

pre 7 godina

Kada je pre nesto vise od dve godine, skupstina FK Partizan (citaj Zarko Zecevic) izabrala politicke poslusnike poput Popovica, Vazure, Nedicevaca, Vucelica u Upravu kluba, sve je bilo jasno.
Nakon njihove vladavine kamen na kamenu nece ostati, to je ubedljivo najgori period u istoriji naseg kluba! Uostalom, sta ocekivati kada je aktuelni predsednik politicar uz cije ime idu nebrojene afere, koji "blagoslov" za preuzimanje kluba trazi od premijera Vlade. Dakle, pored svih nasih fudbalskih i sportskih velikana, uspesnih i cestitih privatnika, mi smo izabrali Vucelica kao "najboljeg" od svih da predsedava ne samo fudbalskim klubom, vec i SD Partizan. Sta reci za sportske neuspehe, primoravanje igraca da nose majice sa likom ubijenog kriminalca, odlaska vrha kluba na sahranu istog, najmanje posete gledalaca ikada, sramotne incidente na brojnim skupstinama...
FK Partizan je pao na najnize grane od kada postoji. U takvoj situaciji, meni je prosto neverovatno da legende kluba (pre svega Mijatovic, Vukotic, S.Milosevic, D.Ciric, Tumbakovic) cute kao zaliveni!
Partizanovci, Grobari, dignite glas, nemojte dozvoliti nekom Vucelicu i Vazuri da uniste ono sto su generacije dobrih fudbalera, trenera i ljudi ucinile za slavu FK Prtizan!!!

Blue Moon 227

pre 7 godina

Prvo su slagali sve navijače Partizana da je kazna uslovna, pa onda sutradan mrtvi ladni kažu mi smo za kaznu znali, pa ako ste znali što ste govorili da je kazna uslovna?!??! Sada lažu oko žalbe, i ajde da budemo ludi pa da im verujemo da ćemo igrati evropu, a šta će reći ako toga ne bude? a ovo za porez mi nije jasno, u nedavnoj emisiji insajder je bio podatak da je Partizan dužan 2,3, a Zvezda 3,8, da je dug Partizana 17, a Zvezdi 64 miliona evra. Sve i da su cifre manje, jasno je da Zvezda više duguje, a izgleda da Kokeza i co. nemaju iste kriterijume.

Miki Avala

pre 7 godina

Ubaceni kadrovi od strane voljenog nam premijera su odradili posao.Ova prica je vise nego smesna,ali u zemlji Srbiji je sve moguće.Jos premijer ispade pozitivan lik,kao on pomogao...Jadna je ova nasa Srbija kad o svemu odlučuje jedan covek i uzima i daje kako je njemu volja.Ovi sto pricaju o nakazama neka se pogledaju u ogledalo ako smeju.

Pravnik

pre 7 godina

Ocigledno da niko u upravi kluba ne govori engleski jezik. Jasno pise da je ova odluka finalna sto znaci da je FKP suspendovan u Evropi u naredne tri godine.
DA POSTOJI MOGUCNOST ZALBEM, koja mora da se podnese u roku od 10, Sudu za sportsku arbitrazu. Ali s obzirom na biografije ljudi u Upravi cisto sumnjam da je u FKP iko sposoban da to odradi na valjan nacin.

samo kazem

pre 7 godina

@fudbalski ekspert - http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1219800#k22443237

Mislis na onu UEFA-u koja je primila Kosovo, iako u njihovom statutu stoji da ako nisi clan UN ne mozes da budes njihov clan?

Snapko

pre 7 godina

Neka, slazem se da treba da nas izbaci ako treba i od najnize lige da krenemo ali zasto dvostruki arsini, zasto se zvezdi i pored velikog duga dopusta sve i svasta. Hajmo biti ljudi pa od nule zajedno.

Zeberdee

pre 7 godina

Sad razumem Dragojevica kad kaze da treba da ide Partizan lepo u 4. Ligu i ispočetka. Tad bi se valjda ovi lesinari skinuli sa grbace jer ne bi bilo para (pogledati danasnji blic strip), dosli sportski ljudi i to bi bar licilo na nesto...ali kad nista ne funkcionise sem zvezde u kosarci i maga covica (nicija do zore i te fore) gledam samo kako otici iz ove zemlje u neku normalnu i malo proziveti...ovo je vise sprdnja od drzave i svega u vezi sa njom...prijatno i dovidjena

zoran

pre 7 godina

F.K Crvena Zvezda = nestalo 50 miliona evra
K.K C.Z = 16

F.K Partizan = 20 miliona
K.K Partizan - 15

Ukupno, za oba kluba = 101 milion evra NESTALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko je odgovarao..? PA NIKO...OVO JE SRBIJA....o cemu mi dalje ovde pricamo, polemisemo i slichno...????

Глобтротер

pre 7 godina

Мислим да је механизам више него јасан. Исто се дешавало и у КК пре неколико година када је Партизан пред почетак сезоне имао страшне проблеме док су у Звезди у јулу саставили комплетан тим. А онда је пред почетак сезоне долетео спасилац Вучић и уделио цркавицу да би се Партизану одблокирао рачун, а Дуле је рекао како је Вучић озбиљан државник. Нисам могао да верујем да неко може да буде толико наиван и да не капира да му је тај исти Вучић све и наместио.

Е тако сада имамо ситуацију да је убацио СНС уљезе у управу и на трибине који извршавају његову визију - да Партизан нестане. Прво нас увале у г..на, затим стиже он као спасилац са вишеструко мањим новцем него што сипа у Звезду, а управа му се наравно захваљује.

Чисто да напоменем да је дуг Партизана када је Вучић дошао на власт био 6-7 милиона, а данас је вишеструко већи. Болесно је да му се наше управе стално захваљују што нас понижава.

А морам да признам да ми је драго да видим колико су усхићени "неискомплексирани" звездаши. Довољно је видети њихову потребу да изједначе претходни "режим" Тадића са Вучићевим иако су свесни да је то неупоредиво. Чисто да их подсетим да је за време тираније Тадића према Звезди иста добила највеће спонзорске уговоре у историји, а Партизан тужбу за стадион.

Партизановци памет у главу. Увек су били УДБА-шки клуб и смисао њиховог постојања је да униште Партизан.

Dno zivota

pre 7 godina

Vidi sliku i sve ti jasno, strucnjak za devastaciju(sve sto je pipnuo u zivotu totalna katastrofa) i sef studentske menze (to mu jedino sto ima u CV)..

delija

pre 7 godina

Braco Srbi grobari, prestanite da kukate na vodju, nego protesti i morace kad tad da ovi odu! (dok ne ugase klub, al ozbiljno) Pustite vi vodje navijaca, placenike. Nije vraza, nema jake zvezde bez jakog partizana i obrtno. Poz

Srecna Nova 1946.

pre 7 godina

Na pogresne su krenuli, JSD Partizan podleze samo sudu Partije i Armije.

Sve ostale odluke su nistavne i te evropske reakcionare treba izvesti pred sud i po kratkom postupku posle postenog sudjenja.

Treba povesti partizansku kontraofanzivu, i kao sto je klub osnovan politicko-komesarskim dekretom, tako treba osnovati i Ministarstvo za Partizan i Crvenu zvezdu radi finansijskog ojacavanja tih svetih narodnih tekovina revolucije.

Ovaj narod ce to podrzati, jer ovo je lud narod.

Pedja

pre 7 godina

Slika kad Vucic besni zato sto neki cevabdzija nije izdao fiskalni racun, kako se na taj nacin potkrada Srbija, svakodnevno nas bombarduju kako treba platiti porez i tome slicno, a onda neko duguje preko 2 miliona evra za porez i jos mu se pomaze. E zato guli narod ko ovce, neka izvrnu sve dzepove da im se pokupi i poslednja para a Partizan neka ne placa nista.

a1r1

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..

Reci nam??

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa Partizanove strane igrace??? Koje to sponzore ima partizan osim drzavnih u svakom sportu??

Sta rece???

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

A jel je i Zvezdu spasilac spasio u leto 2014?? A gde su partizanove pare bile da Zvezdi pomogne u leto 2014???

ghost

pre 7 godina

vazura je "zavrsio" pravni u Bg. Sto se brinete grobosi. on ce da pobedi sve moguce kazne i komisije. Kakav je to bio student govore svi kafici u krugu Dvojke.

Matori

pre 7 godina

1.926.000 evra poreskog duga. A ovamp zatvaraju radnje zbog 1 fiskalnog računa i to im je veliki uspeh
(surova realnost, 13. januar 2017 12:20)

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...

fudbalski ekspert

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!

iguadala

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Stara skola velikog maga, krivi su masoni, Vucica, aperhejd, a Zvezda najvise. Nema leka za vas...

Istina

pre 7 godina

Zvezda je izbacena u leto 2014, nismo kao grobari imali izgovor. Voleo bih da i mi navijaci Zvezde kao grobari imamo alibi za svaki los potez uprave i izbacivanje iz Evrope, grobari tako kada god njihova amaterska uprava napravi kiks oni pisu kako je to namerno uradjeno jer su oni "uradili zadatak" "kako namerno unistavaju Partizan" jer su zato postavljeni, pitam se samo dal je i Zvezdi postavljena uprava da bude izbacena iz evrope u to leto 2014..Dal je i tajni plan kancelara bio da zvezda bila izbacena? Naravno svaka cast grobarima koji imaju snage da lazu srbe iznova i iznova.. Valjda im to pomaze da se smire.

mr.wolf

pre 7 godina

@a1r1
Izvinjavam se, samo me podseti ko je bio prvak u fudbalu 2014/2015 sezone, I ko je bio premijer. Mozes da me podsetis isto I za kosarku za sezonu 2013/2014. Hvala unapred.

Доминикан

pre 7 godina

a slika, da te jeza prodje...
kakvi likovi, kakve face

u albaniju cu da se selim samo da ne zivim vise ovde, pu jeb.m ti zivot

www

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Kakva li je vama utopija u glavi?

U toj voljenoj EU gde politicari nemaju veze sa sportom, kako
vi tvrdite, vlasnik Milana bio Berluskoni.

Istina

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa strane igrace Partizanu???

fudbalski ekspert

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!

Доминикан

pre 7 godina

a slika, da te jeza prodje...
kakvi likovi, kakve face

u albaniju cu da se selim samo da ne zivim vise ovde, pu jeb.m ti zivot

zoran

pre 7 godina

F.K Crvena Zvezda = nestalo 50 miliona evra
K.K C.Z = 16

F.K Partizan = 20 miliona
K.K Partizan - 15

Ukupno, za oba kluba = 101 milion evra NESTALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko je odgovarao..? PA NIKO...OVO JE SRBIJA....o cemu mi dalje ovde pricamo, polemisemo i slichno...????

NR

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.

a1r1

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..

Shirobon

pre 7 godina

Samo šamari srbina spasavaju. I to samo šamari sa strane iz evrope. Da se nauci bagra i spusti glavu kada umisli da je nesto. U svakom smislu podrska ka rasturanju ovog kriminalnog legla.

nikola

pre 7 godina

Legenda kluba Blagoje Paunović je u jednom od zadnjih intervjua rekao da kad prolazi kraj stadiona u autu okrece glavu na drugu stranu.Ne da ga više ne treba gledati nego ga treba srušiti, ko unjemu odlučuje i kakve se njuske tu motaju

Labud

pre 7 godina

Preševali se. Planirali još jedan predizborni trik dežurnog spasioca. Međutim, ovo nisu "srBske nezavisne institucije". Labud se seća kako je veliki partizanovac Ivica Dačić pisao UEFA-i da ne izbaci Zvezdu, objaviše svi mediji onomad, sada pukovniki nema tko da piše. I ne treba. Treba se za sva vremena rešiti ovog ološa nameštenog u Partizan.

Istina

pre 7 godina

Zvezda je izbacena u leto 2014, nismo kao grobari imali izgovor. Voleo bih da i mi navijaci Zvezde kao grobari imamo alibi za svaki los potez uprave i izbacivanje iz Evrope, grobari tako kada god njihova amaterska uprava napravi kiks oni pisu kako je to namerno uradjeno jer su oni "uradili zadatak" "kako namerno unistavaju Partizan" jer su zato postavljeni, pitam se samo dal je i Zvezdi postavljena uprava da bude izbacena iz evrope u to leto 2014..Dal je i tajni plan kancelara bio da zvezda bila izbacena? Naravno svaka cast grobarima koji imaju snage da lazu srbe iznova i iznova.. Valjda im to pomaze da se smire.

SaleKg

pre 7 godina

Kada je pre nesto vise od dve godine, skupstina FK Partizan (citaj Zarko Zecevic) izabrala politicke poslusnike poput Popovica, Vazure, Nedicevaca, Vucelica u Upravu kluba, sve je bilo jasno.
Nakon njihove vladavine kamen na kamenu nece ostati, to je ubedljivo najgori period u istoriji naseg kluba! Uostalom, sta ocekivati kada je aktuelni predsednik politicar uz cije ime idu nebrojene afere, koji "blagoslov" za preuzimanje kluba trazi od premijera Vlade. Dakle, pored svih nasih fudbalskih i sportskih velikana, uspesnih i cestitih privatnika, mi smo izabrali Vucelica kao "najboljeg" od svih da predsedava ne samo fudbalskim klubom, vec i SD Partizan. Sta reci za sportske neuspehe, primoravanje igraca da nose majice sa likom ubijenog kriminalca, odlaska vrha kluba na sahranu istog, najmanje posete gledalaca ikada, sramotne incidente na brojnim skupstinama...
FK Partizan je pao na najnize grane od kada postoji. U takvoj situaciji, meni je prosto neverovatno da legende kluba (pre svega Mijatovic, Vukotic, S.Milosevic, D.Ciric, Tumbakovic) cute kao zaliveni!
Partizanovci, Grobari, dignite glas, nemojte dozvoliti nekom Vucelicu i Vazuri da uniste ono sto su generacije dobrih fudbalera, trenera i ljudi ucinile za slavu FK Prtizan!!!

Pedja

pre 7 godina

Slika kad Vucic besni zato sto neki cevabdzija nije izdao fiskalni racun, kako se na taj nacin potkrada Srbija, svakodnevno nas bombarduju kako treba platiti porez i tome slicno, a onda neko duguje preko 2 miliona evra za porez i jos mu se pomaze. E zato guli narod ko ovce, neka izvrnu sve dzepove da im se pokupi i poslednja para a Partizan neka ne placa nista.

Đorđe

pre 7 godina

Sale kg, sve si lepo objasnio.
A legende koje si pomenuo ćute iz razloga nemoći da promene bilo šta. Pa jel se sećaš da je Piksiju svojevremeno bačena bomba na kuću u Nišu? Ova nepogoda koja sada vodi Partizan ima podršku tribine. Ti isti huligani imaju moć da prekidaju utakmice, tuku normalne navijače itd, bez da im iko stane na put. Sa te strane bi Mijat, Moca, Antić i ostali bili popljuvani.
Sa druge strane tu je skupština kluba iz koje su najureni svi koji su stvarali ime Partizana.
Pa čak i kada bi se ovi problemi rešili, tu je država koja Partizan drži u šaci zbog dugova koje su prethodne uprave napravile. Kreću blokade računa, oduzimanje sponzora i konačno oduzimanje stadiona. Državi ne odgovara jak sportski klub, finansijski stabilan, sa velikim uspesima. Onda nema mogućnost kontrole finansijskih tokova, raznih malverzacija, kao ni uticaj na veliki broj navijača.
I šta u takvim okolnostima da rade legende kluba?
Molim vas objavite komentar. Hvala.

Dno zivota

pre 7 godina

Vidi sliku i sve ti jasno, strucnjak za devastaciju(sve sto je pipnuo u zivotu totalna katastrofa) i sef studentske menze (to mu jedino sto ima u CV)..

Snapko

pre 7 godina

Neka, slazem se da treba da nas izbaci ako treba i od najnize lige da krenemo ali zasto dvostruki arsini, zasto se zvezdi i pored velikog duga dopusta sve i svasta. Hajmo biti ljudi pa od nule zajedno.

Matori

pre 7 godina

1.926.000 evra poreskog duga. A ovamp zatvaraju radnje zbog 1 fiskalnog računa i to im je veliki uspeh
(surova realnost, 13. januar 2017 12:20)

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...

partizan zaštićeni mezimac svake vlasti

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.

Solunac

pre 7 godina

NAMERNO !!! Namerno si ti to uradio. 370 hiljada evra sigurno nije bio problem da se uplati. BRAVO Vučela...zaslužio si neko mesto ambasadora od premijera. Odlično odradjeno!!!

Srdjan Ph

pre 7 godina

"...ali najviše prema poreskim organima u Srbiji - 1.926.000 evra. "

Molim B92 da objavi koliko FK CZV duguje po istom osnovu. Molim VAS!!!

kole

pre 7 godina

to je maslo vucka zato je i poslao vucelica da unisti klub . Partizan duguje za porez, zvezda ne duguje za porez ,zvezda neduguje nista ,a partizan duguje iza porez i vodu i reket ,kod zvezde je mala razlika samo 50 miliona koje je drzava otpisala .

Zeberdee

pre 7 godina

Sad razumem Dragojevica kad kaze da treba da ide Partizan lepo u 4. Ligu i ispočetka. Tad bi se valjda ovi lesinari skinuli sa grbace jer ne bi bilo para (pogledati danasnji blic strip), dosli sportski ljudi i to bi bar licilo na nesto...ali kad nista ne funkcionise sem zvezde u kosarci i maga covica (nicija do zore i te fore) gledam samo kako otici iz ove zemlje u neku normalnu i malo proziveti...ovo je vise sprdnja od drzave i svega u vezi sa njom...prijatno i dovidjena

Глобтротер

pre 7 godina

Мислим да је механизам више него јасан. Исто се дешавало и у КК пре неколико година када је Партизан пред почетак сезоне имао страшне проблеме док су у Звезди у јулу саставили комплетан тим. А онда је пред почетак сезоне долетео спасилац Вучић и уделио цркавицу да би се Партизану одблокирао рачун, а Дуле је рекао како је Вучић озбиљан државник. Нисам могао да верујем да неко може да буде толико наиван и да не капира да му је тај исти Вучић све и наместио.

Е тако сада имамо ситуацију да је убацио СНС уљезе у управу и на трибине који извршавају његову визију - да Партизан нестане. Прво нас увале у г..на, затим стиже он као спасилац са вишеструко мањим новцем него што сипа у Звезду, а управа му се наравно захваљује.

Чисто да напоменем да је дуг Партизана када је Вучић дошао на власт био 6-7 милиона, а данас је вишеструко већи. Болесно је да му се наше управе стално захваљују што нас понижава.

А морам да признам да ми је драго да видим колико су усхићени "неискомплексирани" звездаши. Довољно је видети њихову потребу да изједначе претходни "режим" Тадића са Вучићевим иако су свесни да је то неупоредиво. Чисто да их подсетим да је за време тираније Тадића према Звезди иста добила највеће спонзорске уговоре у историји, а Партизан тужбу за стадион.

Партизановци памет у главу. Увек су били УДБА-шки клуб и смисао њиховог постојања је да униште Партизан.

Partizanovac

pre 7 godina

''uz zahvalnost Vladi Srbije i premijeru na pomoći''
Pa čije pare oni troše? Meni smanjio platu da bi pomogao propali Partizan. Ja se deklarišem kao navijač Partizana, ali ovakav kakav je, meni ne treba. Zašto ih već jednom ne privatizuje? Dosta bre!

NR

pre 7 godina

Svi znamo na ciju se vodenicu gura. Partizan je toliko para zaradio od prodaje. A sada se kao nema za leba. Znaci da je drzava pokrala klub, a svi znamo ko vodi drzavu. Ovo samo nece da vide nepismeni crveni i simpatizeri vlasti.

Goran

pre 7 godina

Ma izbacili su nas,tu nema rasprave,gotovo!Treba se pomiriti sa tim,oterati ovu bagru iz uprave,vratiti Bjekovica pa sve ispocetka...

Mandusic Vuk sa puskom

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema! 
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Ako zaista mislis da je UEFA postena organizacija koja sve radi transparentno onda si u najmanju ruku neozbiljan. FSS je pun kriminala i korupcije, ali je mala beba za UEFA i FIFA. Da su ove medjunarodne organizacije postene kao sto kazes odavno bi ugasile FSS.

Aleksandar

pre 7 godina

UEFA kažnjava između ostalog zato što se nije platio porez... a onda iz istog tog poreza se zahvata da Partizan plati kaznu zato što nije platio porez... Zemljo obećana...

muftija delija

pre 7 godina

BOJKOT UPRAVE je počeo....očekujem da i ovo malo što je dolazilo na jna,prestane da dolazi,
sve sve,al zahvalanost premijeru,koji pritom podrzava sam jedan klub,ne moze da se pređe!

Bob

pre 7 godina

Ne pratim fudbal,ni strani ni domaci ali kad vidim kakve njuske sede u upravama klubova,okoreli mafijasi i probisveti,digne mi se kosa na glavi.

Web Design

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).

ghost

pre 7 godina

vazura je "zavrsio" pravni u Bg. Sto se brinete grobosi. on ce da pobedi sve moguce kazne i komisije. Kakav je to bio student govore svi kafici u krugu Dvojke.

bachi

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.
(partizan zaštićeni mezimac svake vlasti, 13. januar 2017 13:59)
Hahaha...reče navijač kluba koji duguje 50 moliona evra a dovodi po deset igrača na svakom prelaznom roku i koji je "vratio" 15 miliona evra duga dok je bio zamrznut pa samim tim nije mogao ništa ni da prihoduje!

Blue Moon 227

pre 7 godina

Prvo su slagali sve navijače Partizana da je kazna uslovna, pa onda sutradan mrtvi ladni kažu mi smo za kaznu znali, pa ako ste znali što ste govorili da je kazna uslovna?!??! Sada lažu oko žalbe, i ajde da budemo ludi pa da im verujemo da ćemo igrati evropu, a šta će reći ako toga ne bude? a ovo za porez mi nije jasno, u nedavnoj emisiji insajder je bio podatak da je Partizan dužan 2,3, a Zvezda 3,8, da je dug Partizana 17, a Zvezdi 64 miliona evra. Sve i da su cifre manje, jasno je da Zvezda više duguje, a izgleda da Kokeza i co. nemaju iste kriterijume.

Knez Miloš

pre 7 godina

Koliko puta treba reći da je za dobrobit Srpskog sporta uopšte, neophodno ukloniti Crnogorski kadar (rukovodeći kadar) i dovesti sposobne ljude. 'Ajde malo analizirajte i razmislite prisećajući se :Zečevića, Karadžića, Sava Miloševića, evo sada Vučelića ...ali šta ima tu da se nabraja kad oni sami sebe zapošljavaju na veoma lukav način. Ili da kažemo : nije važno, građani Srbije će uredno plaćati porez da bi smo namirivali manjkove u njihovom budžetu

zoran

pre 7 godina

Sada će Teleoptik da promeni ime u FK Partizan a Partizan u Partizan MTS Beograd i Teleoptik će da bude kažnjen. To može ali u košarci. Niko ne može da nam zabrani kako ćemo da se zovemo

Miki Avala

pre 7 godina

Ubaceni kadrovi od strane voljenog nam premijera su odradili posao.Ova prica je vise nego smesna,ali u zemlji Srbiji je sve moguće.Jos premijer ispade pozitivan lik,kao on pomogao...Jadna je ova nasa Srbija kad o svemu odlučuje jedan covek i uzima i daje kako je njemu volja.Ovi sto pricaju o nakazama neka se pogledaju u ogledalo ako smeju.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Ovi i dalje spominju CZ...Pa koliko treba da budes kratkog pamcenja i re......an da se ne secas da je CZ izbacena iz evro takmicenja kada je osvojila titulu sa Stojanovicom. Bitno je kome se duguje. Real duguje 200 miliona, pa nikom nista. Poenta je da se ne sme dugovati drzavi, bankama moze.

zvezda nije ponos srbije

pre 7 godina

novosadjanine nije poenta da se ne sme dugovati drzavi majstore ...ovde je u pitanju porez za igrace nesto kao tvoja plata koja je prijavljena i socijala

David

pre 7 godina

Dosta bre vise podela Zvezda-Partizan, kako vam nije muka vise, svih ovih godiana? Oba kluba sluze samo da bi olos i tajkuni napunili svoje dzepove. Ja sam nekada bio veliki Grobar i isao na utakmice iz najcistije ljubavi prema klubu. Priznajem, place mi se sada kada vidim Zvezdu u Evroligi kako pobedjuje secajuci se ranijih godina kada je Partizan to radio, a gde je sada. Poenta je da je sve plasticno, kako onda tako i sada. Najpre je Partizan bio drzavni projekat jet je tako Onima odgovaralo, a sada je Zvezda je Ovima odgovara. Da li sy navijaci toliko glupi (i jedni i drugi) da to be shvataju. Pa sve je tolko providno bre stoko jedna, kako ne vidite. ONI sve odlucuju, kako za fudbal tako i za kosarku, kako onda tako i sada. Umesto da se desila privatizacija, i da i jedni i drugi igraju Evropu ravnopravno, pa da bude zaista nekog rivalstva, jedan klub mora da ispasta. Odakle vam motivacija da navijate? Dok su Oni prosli vladali, ko je uzimao sve u basketu i fudbalu, sada dok Ovi vladaju, sve isto samo obrnuto. Sve se vrti oko para, a vi se lozite. Pa koliko bi bilo zanimljivije da i Partizan igra Evroligu, pa da se igra veciti derbi? Koliko bi bilo bolje da i Zvezda i Partizan igraju makar Ligu Evrope? A koliko bi tek bilo zanimljivo da postoji jos neki nas klub koji moze da se probije a da nisu blizanci. A najkomicniji je zapravo besmisao ovog komentara, koji ce procitati 20 ljudi, ako ga objave.

lokator

pre 7 godina

Sve propada polako ali sigurno, s obzirom ko vodi drzavu i evo FK Partizan je stigao na red.Ne treba da vas cudi,pogledajte ko je u upravi.

pera trta

pre 7 godina

Poslaće im oni finansijski izveštaj, koji niko nikad nije video, kako su poslovali u poslednjih 20 godina. Povećaće im kaznu za još 5 sezona.

Srecna Nova 1946.

pre 7 godina

Na pogresne su krenuli, JSD Partizan podleze samo sudu Partije i Armije.

Sve ostale odluke su nistavne i te evropske reakcionare treba izvesti pred sud i po kratkom postupku posle postenog sudjenja.

Treba povesti partizansku kontraofanzivu, i kao sto je klub osnovan politicko-komesarskim dekretom, tako treba osnovati i Ministarstvo za Partizan i Crvenu zvezdu radi finansijskog ojacavanja tih svetih narodnih tekovina revolucije.

Ovaj narod ce to podrzati, jer ovo je lud narod.

andjeo 888

pre 7 godina

Navijac samo FK Zemun, ostali me ne zanimaju! Niti razumem komentare niti sta ovi iz FKP pricaju??? Priznajem da sam glup!!! Dok su FK Zemun vodili bivsi sportisti i zaljubljenici u sport kojima nije bio novcanik najbitniji, bili smo stabilni prvoligas i onda dodje junac karic dinastije i urnise nas sledecih 10 godina pa smo sad u 3. ligi! On iz svog dzepa ulozio 1,5 mil. evra a opstina Zemun izgradila sve objekte na stadionu, on prodao najbolje igrace, napunio budjelar, i magla, a te pare koje je ulozio niko nikad nije video!!! I tu smo gde smo! Primer samo, u FKCZ DZajic POCASNI (!!!) predsednik koji se nizasta ne pita, legenda kao fudbaler+ doveo FKCZ do klupske evropske i svetske titule i sad the end a vedre i oblace likovi koji loptu nisu sutnuli ( terzic jeste ali njegovi moralni kvaliteti su diskutabilni)i zato nas na fudbalskoj mapi Evrope ima samo u obrisima! Vucko se ne boji da se konfrotira sa drugim drzavama ali ne sme sa "fudbalskom mafijom"??? I sta sad? NAVIJACI FKP IDITE NA NET I PROCITAJTE ORIGINAL DOKUMENT I DATUME KOJI SU NA NJEMU I VIDECETE DA SLEDECE GODINE NEMA EK! MOZE VUCKO DA VAM LADNO UPLATI I 10 MILKI EVRA IZ DRZAVNE KASE ALI ODLUKA JE DONETA MNOGO PRE NEGO STO JE PUSTENA U JAVNOST!!! ZATO NAVIJACI SVIH KLUBOVA TREBA DA TRAZE : 1.DA SE RASCISTI KOJE JE CIJE I STA! 2.AKO JE NEKO LUD DA IH KUPI PRODATI IH I SKINUTI SA GRBACE NARODA A OVE STO SU SE NATRPALI LOVE LOVECI U MUTNOM ODUZETI I PRODATI NEZAKONITO STECENU IMOVINU I BUDZET PUN KO BROD!!!

Pravnik

pre 7 godina

Ocigledno da niko u upravi kluba ne govori engleski jezik. Jasno pise da je ova odluka finalna sto znaci da je FKP suspendovan u Evropi u naredne tri godine.
DA POSTOJI MOGUCNOST ZALBEM, koja mora da se podnese u roku od 10, Sudu za sportsku arbitrazu. Ali s obzirom na biografije ljudi u Upravi cisto sumnjam da je u FKP iko sposoban da to odradi na valjan nacin.

Sta rece???

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

A jel je i Zvezdu spasilac spasio u leto 2014?? A gde su partizanove pare bile da Zvezdi pomogne u leto 2014???

Samuraj

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez... (Matori, 13. januar 2017 12:53)

 Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.(Patrick, 13. januar 2017 13:35)

Bolest kojoj leka nema!

Reci nam??

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa Partizanove strane igrace??? Koje to sponzore ima partizan osim drzavnih u svakom sportu??

Patrick

pre 7 godina

Vest o Partizanu a grobari uporno spominju Zvezdu...sta su ti kompleksi covece...
(sebbutis, 13. januar 2017 12:55)

Pa kad je vest o Partizanu sto komentarises panteru?Gledaj u svoje dvoriste.I razmisli kako i kad cete da platite Calasanu njegovih 3.5 miliona evra.Ili je i taj dug istopio finansijski strucnjak Terzic?Ahh da ovog puta je to Covic ucinio.Ne znas ko je strucniji.

Zlopamtilo

pre 7 godina

Sve je manje bitno od činjenice da se zahvalio na podršci vladi i premijeru lično . Treba tražiti objašnjenje o kakvoj je podršci reč .Ukoliko je reč o bilo kakvoj vrsti finansijske podrške ta ista vlada bi morala podneti ostavku .

Neba

pre 7 godina

Nazovi Spasilac je postavio ovu upravu da satre Partizan. Cilj je bio i uništiti KK, ali ih izvukao Peković. Za to vreme vaterpolisti Partizana (najuspešniji kolektiv u Srbiji) nemaju toplu vodu na Banjici.

Borovnica

pre 7 godina

Zvezdi je potrebna LŠ da bi se klub spasao, i ne sme rizikovati da ne bude šampion u narednih nekoliko godina. Urušavanjem Partizana putem SNS uprave se to na mala vrata i omogućava. U košarci su obezbedili igranje EL godinama, to isto rade i u fudbalu.

delija

pre 7 godina

Braco Srbi grobari, prestanite da kukate na vodju, nego protesti i morace kad tad da ovi odu! (dok ne ugase klub, al ozbiljno) Pustite vi vodje navijaca, placenike. Nije vraza, nema jake zvezde bez jakog partizana i obrtno. Poz

Patrick

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...
(Matori, 13. januar 2017 12:53)

Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.

www

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Kakva li je vama utopija u glavi?

U toj voljenoj EU gde politicari nemaju veze sa sportom, kako
vi tvrdite, vlasnik Milana bio Berluskoni.

borivoje surdilovico

pre 7 godina

Vucela i vazura i ostali moraju da napuste klub, ako smo uspeli zeku i bjeku, ovi bi lagano bili oterani, a sudski da im se zabrani prilazak stadionu.....bando lopovska.

Marko

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Koje ti noćne more imaš od Partizana... nema tebi pomoći.

iguadala

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Stara skola velikog maga, krivi su masoni, Vucica, aperhejd, a Zvezda najvise. Nema leka za vas...

Istina

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa strane igrace Partizanu???

samo kazem

pre 7 godina

@fudbalski ekspert - http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1219800#k22443237

Mislis na onu UEFA-u koja je primila Kosovo, iako u njihovom statutu stoji da ako nisi clan UN ne mozes da budes njihov clan?

maki

pre 7 godina

@nenad njihovi prvi dresovi su crveno plavi, kao kod barselone, a sto se tice slucaja, sad ce biti isto kao u slucaju sa zvezdom, ima da kukaju da ih zvezdasi hoce da uniste, i to ce trajati neko vreme dok se situacija ne preokrene, pa ce onda opet zvezda da kuka da partizan hoce da je unisti i sve u krug, a suma narodnih para koja im se daje zajedno ima samo da raste

velicanstveni

pre 7 godina

Sve sto si napisao(Sale Kg)je tacno a legende ne mogu i da hoce da dignu glas jer ko zna sta bi mu sve napakovale sluzbe i nezavisni mediji koji mogu da razore zivote tih ljudi a za klevetu samo NIN odgovara pravosudnim organima i niko vise.

mr.wolf

pre 7 godina

@a1r1
Izvinjavam se, samo me podseti ko je bio prvak u fudbalu 2014/2015 sezone, I ko je bio premijer. Mozes da me podsetis isto I za kosarku za sezonu 2013/2014. Hvala unapred.

Patrick

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).
(Web Design, 13. januar 2017 13:11)

Druze kakva privatizacija bre?Ko ce da preuzme dug kluba od 15 miliona?Zvezdu je privatizovala drzava pa za nju ista i ne bi vazila.

Patrick

pre 7 godina

Za ove sto pisu da je odluka UEFA automatska,tj. da ne moze da se ponisti kako je Astra 2014. oborila odluku Uefa i igrala Evropu te godine?I ko je sad mutav? Ahahaha.

Pепрограм

pre 7 godina

Партизан је захтевао репрограм пореског дуга 29. јула (пре 2. годишњег мониторинга УЕФА који пада 30.9). Одобрен 25.новембра.
Што тако касно?

partizan zaštićeni mezimac svake vlasti

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.

NR

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.

Istina

pre 7 godina

Zvezda je izbacena u leto 2014, nismo kao grobari imali izgovor. Voleo bih da i mi navijaci Zvezde kao grobari imamo alibi za svaki los potez uprave i izbacivanje iz Evrope, grobari tako kada god njihova amaterska uprava napravi kiks oni pisu kako je to namerno uradjeno jer su oni "uradili zadatak" "kako namerno unistavaju Partizan" jer su zato postavljeni, pitam se samo dal je i Zvezdi postavljena uprava da bude izbacena iz evrope u to leto 2014..Dal je i tajni plan kancelara bio da zvezda bila izbacena? Naravno svaka cast grobarima koji imaju snage da lazu srbe iznova i iznova.. Valjda im to pomaze da se smire.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!

bachi

pre 7 godina

Kaže odluka iznenadila javnost koja nije znala za dug. Pa kako da zna kad je u Srbiji najstrože zabranjeno pisati o lošim stvarima u partizanu? Ali je zato glavna tema mesec dana izmišljena vest o Zvezdi poput plate Budeskua, Pulena, Lampea, pa tek ona skandalozna laž o istrazi Interpola... Jednostavno svi mediji već dugo rade u korist partizana i stavljaju sve pod tepih a najužasnije napadaju Zvezdu, često i zbog izmišljenih vesti. Pa pogledajte kakva čuda pravi Radonjić sa Zvezdom sa igračima koji su primili 2 plate u 2016. a mi čitamo o alhemičaru Džikiću?? Zašto sada niko ne pita kojom logikom KK partizan dobija više od KK Zvezde i kojim parama dovodi Hečera, Gordona, Birčevića, Džonsa itd. kad ne igra Evroligu nego se piše o plati Pulena u Zvezdi koji nikad nije ni pozvan od kluba! Radonjić je 4 puta biran za trenera kola a 2 puta nije ni objavljeno! Zato je toliko i ogorčen na medije na konferencijama.

Mi jednostavno imamo jedan državni projekat iza koga stoje i mediji i o kome se ništa ne zna i Zvezdu koja se napada svakog dana iako je upravo ona žrtva svih vlasti od devedesetih. Evo jednog zanimljivog primera da bi shvatili koliko se spinuje - partizan je od dolaska Vučića uzeo više titula i u fudbalu i u košarci i dobio više državnih sponzora a u medijima se predstavlja kao da je Zvezda ta kojoj se pomaže.

Sva sreća pa je Evropa počela da shvata pa je posle ULEB-a i UEFA rekla sve jasno o partizanu.
(partizan zaštićeni mezimac svake vlasti, 13. januar 2017 13:59)
Hahaha...reče navijač kluba koji duguje 50 moliona evra a dovodi po deset igrača na svakom prelaznom roku i koji je "vratio" 15 miliona evra duga dok je bio zamrznut pa samim tim nije mogao ništa ni da prihoduje!

a1r1

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..

Snapko

pre 7 godina

Neka, slazem se da treba da nas izbaci ako treba i od najnize lige da krenemo ali zasto dvostruki arsini, zasto se zvezdi i pored velikog duga dopusta sve i svasta. Hajmo biti ljudi pa od nule zajedno.

Глобтротер

pre 7 godina

Мислим да је механизам више него јасан. Исто се дешавало и у КК пре неколико година када је Партизан пред почетак сезоне имао страшне проблеме док су у Звезди у јулу саставили комплетан тим. А онда је пред почетак сезоне долетео спасилац Вучић и уделио цркавицу да би се Партизану одблокирао рачун, а Дуле је рекао како је Вучић озбиљан државник. Нисам могао да верујем да неко може да буде толико наиван и да не капира да му је тај исти Вучић све и наместио.

Е тако сада имамо ситуацију да је убацио СНС уљезе у управу и на трибине који извршавају његову визију - да Партизан нестане. Прво нас увале у г..на, затим стиже он као спасилац са вишеструко мањим новцем него што сипа у Звезду, а управа му се наравно захваљује.

Чисто да напоменем да је дуг Партизана када је Вучић дошао на власт био 6-7 милиона, а данас је вишеструко већи. Болесно је да му се наше управе стално захваљују што нас понижава.

А морам да признам да ми је драго да видим колико су усхићени "неискомплексирани" звездаши. Довољно је видети њихову потребу да изједначе претходни "режим" Тадића са Вучићевим иако су свесни да је то неупоредиво. Чисто да их подсетим да је за време тираније Тадића према Звезди иста добила највеће спонзорске уговоре у историји, а Партизан тужбу за стадион.

Партизановци памет у главу. Увек су били УДБА-шки клуб и смисао њиховог постојања је да униште Партизан.

zoran

pre 7 godina

Sada će Teleoptik da promeni ime u FK Partizan a Partizan u Partizan MTS Beograd i Teleoptik će da bude kažnjen. To može ali u košarci. Niko ne može da nam zabrani kako ćemo da se zovemo

kole

pre 7 godina

to je maslo vucka zato je i poslao vucelica da unisti klub . Partizan duguje za porez, zvezda ne duguje za porez ,zvezda neduguje nista ,a partizan duguje iza porez i vodu i reket ,kod zvezde je mala razlika samo 50 miliona koje je drzava otpisala .

Patrick

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...
(Matori, 13. januar 2017 12:53)

Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.

NR

pre 7 godina

Svi znamo na ciju se vodenicu gura. Partizan je toliko para zaradio od prodaje. A sada se kao nema za leba. Znaci da je drzava pokrala klub, a svi znamo ko vodi drzavu. Ovo samo nece da vide nepismeni crveni i simpatizeri vlasti.

Srdjan Ph

pre 7 godina

"...ali najviše prema poreskim organima u Srbiji - 1.926.000 evra. "

Molim B92 da objavi koliko FK CZV duguje po istom osnovu. Molim VAS!!!

Patrick

pre 7 godina

Za ove sto pisu da je odluka UEFA automatska,tj. da ne moze da se ponisti kako je Astra 2014. oborila odluku Uefa i igrala Evropu te godine?I ko je sad mutav? Ahahaha.

Istina

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa strane igrace Partizanu???

Reci nam??

pre 7 godina

Ma da..samo se zahvaljujte premijeru...dok vama daje na kasikicu,kimsinici placa strane igrace...dok je on na vlasti ne nadajte se tituli..ni u kosarci, ni u fudbalu..
(a1r1, 13. januar 2017 12:23)

A ko placa Partizanove strane igrace??? Koje to sponzore ima partizan osim drzavnih u svakom sportu??

Marko

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema!
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Koje ti noćne more imaš od Partizana... nema tebi pomoći.

Patrick

pre 7 godina

Vest o Partizanu a grobari uporno spominju Zvezdu...sta su ti kompleksi covece...
(sebbutis, 13. januar 2017 12:55)

Pa kad je vest o Partizanu sto komentarises panteru?Gledaj u svoje dvoriste.I razmisli kako i kad cete da platite Calasanu njegovih 3.5 miliona evra.Ili je i taj dug istopio finansijski strucnjak Terzic?Ahh da ovog puta je to Covic ucinio.Ne znas ko je strucniji.

www

pre 7 godina

E zato volim Evropsku uniju!
Sve je jasno i transparentno, sa javnom objavom detalja odluke, koja ne ostavlja ni milimetar prostora za mešetare (čitaj mafiju i političare) u upravama klubova, za malverzacije!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Kakva li je vama utopija u glavi?

U toj voljenoj EU gde politicari nemaju veze sa sportom, kako
vi tvrdite, vlasnik Milana bio Berluskoni.

iguadala

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Stara skola velikog maga, krivi su masoni, Vucica, aperhejd, a Zvezda najvise. Nema leka za vas...

muftija delija

pre 7 godina

BOJKOT UPRAVE je počeo....očekujem da i ovo malo što je dolazilo na jna,prestane da dolazi,
sve sve,al zahvalanost premijeru,koji pritom podrzava sam jedan klub,ne moze da se pređe!

Neba

pre 7 godina

Nazovi Spasilac je postavio ovu upravu da satre Partizan. Cilj je bio i uništiti KK, ali ih izvukao Peković. Za to vreme vaterpolisti Partizana (najuspešniji kolektiv u Srbiji) nemaju toplu vodu na Banjici.

Samuraj

pre 7 godina

I jos pevaju Djokovicu da plati porez... (Matori, 13. januar 2017 12:53)

 Dabome da plati,niste ni vi zvezdasi izuzeti od placanja istog bez obzira sto drzavom vlada zvezdas Supermen.(Patrick, 13. januar 2017 13:35)

Bolest kojoj leka nema!

Matori

pre 7 godina

1.926.000 evra poreskog duga. A ovamp zatvaraju radnje zbog 1 fiskalnog računa i to im je veliki uspeh
(surova realnost, 13. januar 2017 12:20)

I jos pevaju Djokovicu da plati porez...

Patrick

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).
(Web Design, 13. januar 2017 13:11)

Druze kakva privatizacija bre?Ko ce da preuzme dug kluba od 15 miliona?Zvezdu je privatizovala drzava pa za nju ista i ne bi vazila.

Borovnica

pre 7 godina

Zvezdi je potrebna LŠ da bi se klub spasao, i ne sme rizikovati da ne bude šampion u narednih nekoliko godina. Urušavanjem Partizana putem SNS uprave se to na mala vrata i omogućava. U košarci su obezbedili igranje EL godinama, to isto rade i u fudbalu.

Sta rece???

pre 7 godina

I bolje da ne igraju Evropu kada su bedni. Ovo se sve planski uradilo. Pa posle spasilac dolazi, satro! Verovatno su dosta Partizanovih para zavrsilo u Zvezdi.
(NR, 13. januar 2017 12:24)

A jel je i Zvezdu spasilac spasio u leto 2014?? A gde su partizanove pare bile da Zvezdi pomogne u leto 2014???

Novosadjanin.

pre 7 godina

Ovi i dalje spominju CZ...Pa koliko treba da budes kratkog pamcenja i re......an da se ne secas da je CZ izbacena iz evro takmicenja kada je osvojila titulu sa Stojanovicom. Bitno je kome se duguje. Real duguje 200 miliona, pa nikom nista. Poenta je da se ne sme dugovati drzavi, bankama moze.

Solunac

pre 7 godina

NAMERNO !!! Namerno si ti to uradio. 370 hiljada evra sigurno nije bio problem da se uplati. BRAVO Vučela...zaslužio si neko mesto ambasadora od premijera. Odlično odradjeno!!!

Mandusic Vuk sa puskom

pre 7 godina

Samo napred UEFA, kazni i iskoreni ovu nakazu od kluba, debelo ogrezlu u kriminal, koja blage veze sa fudbalom i sportom nema! 
Samo napred UEFA!
(fudbalski ekspert, 13. januar 2017 12:17)

Ako zaista mislis da je UEFA postena organizacija koja sve radi transparentno onda si u najmanju ruku neozbiljan. FSS je pun kriminala i korupcije, ali je mala beba za UEFA i FIFA. Da su ove medjunarodne organizacije postene kao sto kazes odavno bi ugasile FSS.

Labud

pre 7 godina

Preševali se. Planirali još jedan predizborni trik dežurnog spasioca. Međutim, ovo nisu "srBske nezavisne institucije". Labud se seća kako je veliki partizanovac Ivica Dačić pisao UEFA-i da ne izbaci Zvezdu, objaviše svi mediji onomad, sada pukovniki nema tko da piše. I ne treba. Treba se za sva vremena rešiti ovog ološa nameštenog u Partizan.

pera trta

pre 7 godina

Poslaće im oni finansijski izveštaj, koji niko nikad nije video, kako su poslovali u poslednjih 20 godina. Povećaće im kaznu za još 5 sezona.

Blue Moon 227

pre 7 godina

Prvo su slagali sve navijače Partizana da je kazna uslovna, pa onda sutradan mrtvi ladni kažu mi smo za kaznu znali, pa ako ste znali što ste govorili da je kazna uslovna?!??! Sada lažu oko žalbe, i ajde da budemo ludi pa da im verujemo da ćemo igrati evropu, a šta će reći ako toga ne bude? a ovo za porez mi nije jasno, u nedavnoj emisiji insajder je bio podatak da je Partizan dužan 2,3, a Zvezda 3,8, da je dug Partizana 17, a Zvezdi 64 miliona evra. Sve i da su cifre manje, jasno je da Zvezda više duguje, a izgleda da Kokeza i co. nemaju iste kriterijume.

zoran

pre 7 godina

F.K Crvena Zvezda = nestalo 50 miliona evra
K.K C.Z = 16

F.K Partizan = 20 miliona
K.K Partizan - 15

Ukupno, za oba kluba = 101 milion evra NESTALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko je odgovarao..? PA NIKO...OVO JE SRBIJA....o cemu mi dalje ovde pricamo, polemisemo i slichno...????

SaleKg

pre 7 godina

Kada je pre nesto vise od dve godine, skupstina FK Partizan (citaj Zarko Zecevic) izabrala politicke poslusnike poput Popovica, Vazure, Nedicevaca, Vucelica u Upravu kluba, sve je bilo jasno.
Nakon njihove vladavine kamen na kamenu nece ostati, to je ubedljivo najgori period u istoriji naseg kluba! Uostalom, sta ocekivati kada je aktuelni predsednik politicar uz cije ime idu nebrojene afere, koji "blagoslov" za preuzimanje kluba trazi od premijera Vlade. Dakle, pored svih nasih fudbalskih i sportskih velikana, uspesnih i cestitih privatnika, mi smo izabrali Vucelica kao "najboljeg" od svih da predsedava ne samo fudbalskim klubom, vec i SD Partizan. Sta reci za sportske neuspehe, primoravanje igraca da nose majice sa likom ubijenog kriminalca, odlaska vrha kluba na sahranu istog, najmanje posete gledalaca ikada, sramotne incidente na brojnim skupstinama...
FK Partizan je pao na najnize grane od kada postoji. U takvoj situaciji, meni je prosto neverovatno da legende kluba (pre svega Mijatovic, Vukotic, S.Milosevic, D.Ciric, Tumbakovic) cute kao zaliveni!
Partizanovci, Grobari, dignite glas, nemojte dozvoliti nekom Vucelicu i Vazuri da uniste ono sto su generacije dobrih fudbalera, trenera i ljudi ucinile za slavu FK Prtizan!!!

zvezda nije ponos srbije

pre 7 godina

novosadjanine nije poenta da se ne sme dugovati drzavi majstore ...ovde je u pitanju porez za igrace nesto kao tvoja plata koja je prijavljena i socijala

Доминикан

pre 7 godina

a slika, da te jeza prodje...
kakvi likovi, kakve face

u albaniju cu da se selim samo da ne zivim vise ovde, pu jeb.m ti zivot

Miki Avala

pre 7 godina

Ubaceni kadrovi od strane voljenog nam premijera su odradili posao.Ova prica je vise nego smesna,ali u zemlji Srbiji je sve moguće.Jos premijer ispade pozitivan lik,kao on pomogao...Jadna je ova nasa Srbija kad o svemu odlučuje jedan covek i uzima i daje kako je njemu volja.Ovi sto pricaju o nakazama neka se pogledaju u ogledalo ako smeju.

mr.wolf

pre 7 godina

@a1r1
Izvinjavam se, samo me podseti ko je bio prvak u fudbalu 2014/2015 sezone, I ko je bio premijer. Mozes da me podsetis isto I za kosarku za sezonu 2013/2014. Hvala unapred.

Goran

pre 7 godina

Ma izbacili su nas,tu nema rasprave,gotovo!Treba se pomiriti sa tim,oterati ovu bagru iz uprave,vratiti Bjekovica pa sve ispocetka...

lokator

pre 7 godina

Sve propada polako ali sigurno, s obzirom ko vodi drzavu i evo FK Partizan je stigao na red.Ne treba da vas cudi,pogledajte ko je u upravi.

Zeberdee

pre 7 godina

Sad razumem Dragojevica kad kaze da treba da ide Partizan lepo u 4. Ligu i ispočetka. Tad bi se valjda ovi lesinari skinuli sa grbace jer ne bi bilo para (pogledati danasnji blic strip), dosli sportski ljudi i to bi bar licilo na nesto...ali kad nista ne funkcionise sem zvezde u kosarci i maga covica (nicija do zore i te fore) gledam samo kako otici iz ove zemlje u neku normalnu i malo proziveti...ovo je vise sprdnja od drzave i svega u vezi sa njom...prijatno i dovidjena

Shirobon

pre 7 godina

Samo šamari srbina spasavaju. I to samo šamari sa strane iz evrope. Da se nauci bagra i spusti glavu kada umisli da je nesto. U svakom smislu podrska ka rasturanju ovog kriminalnog legla.

borivoje surdilovico

pre 7 godina

Vucela i vazura i ostali moraju da napuste klub, ako smo uspeli zeku i bjeku, ovi bi lagano bili oterani, a sudski da im se zabrani prilazak stadionu.....bando lopovska.

Pedja

pre 7 godina

Slika kad Vucic besni zato sto neki cevabdzija nije izdao fiskalni racun, kako se na taj nacin potkrada Srbija, svakodnevno nas bombarduju kako treba platiti porez i tome slicno, a onda neko duguje preko 2 miliona evra za porez i jos mu se pomaze. E zato guli narod ko ovce, neka izvrnu sve dzepove da im se pokupi i poslednja para a Partizan neka ne placa nista.

samo kazem

pre 7 godina

@fudbalski ekspert - http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1219800#k22443237

Mislis na onu UEFA-u koja je primila Kosovo, iako u njihovom statutu stoji da ako nisi clan UN ne mozes da budes njihov clan?

Knez Miloš

pre 7 godina

Koliko puta treba reći da je za dobrobit Srpskog sporta uopšte, neophodno ukloniti Crnogorski kadar (rukovodeći kadar) i dovesti sposobne ljude. 'Ajde malo analizirajte i razmislite prisećajući se :Zečevića, Karadžića, Sava Miloševića, evo sada Vučelića ...ali šta ima tu da se nabraja kad oni sami sebe zapošljavaju na veoma lukav način. Ili da kažemo : nije važno, građani Srbije će uredno plaćati porez da bi smo namirivali manjkove u njihovom budžetu

nikola

pre 7 godina

Legenda kluba Blagoje Paunović je u jednom od zadnjih intervjua rekao da kad prolazi kraj stadiona u autu okrece glavu na drugu stranu.Ne da ga više ne treba gledati nego ga treba srušiti, ko unjemu odlučuje i kakve se njuske tu motaju

delija

pre 7 godina

Braco Srbi grobari, prestanite da kukate na vodju, nego protesti i morace kad tad da ovi odu! (dok ne ugase klub, al ozbiljno) Pustite vi vodje navijaca, placenike. Nije vraza, nema jake zvezde bez jakog partizana i obrtno. Poz

Srecna Nova 1946.

pre 7 godina

Na pogresne su krenuli, JSD Partizan podleze samo sudu Partije i Armije.

Sve ostale odluke su nistavne i te evropske reakcionare treba izvesti pred sud i po kratkom postupku posle postenog sudjenja.

Treba povesti partizansku kontraofanzivu, i kao sto je klub osnovan politicko-komesarskim dekretom, tako treba osnovati i Ministarstvo za Partizan i Crvenu zvezdu radi finansijskog ojacavanja tih svetih narodnih tekovina revolucije.

Ovaj narod ce to podrzati, jer ovo je lud narod.

David

pre 7 godina

Dosta bre vise podela Zvezda-Partizan, kako vam nije muka vise, svih ovih godiana? Oba kluba sluze samo da bi olos i tajkuni napunili svoje dzepove. Ja sam nekada bio veliki Grobar i isao na utakmice iz najcistije ljubavi prema klubu. Priznajem, place mi se sada kada vidim Zvezdu u Evroligi kako pobedjuje secajuci se ranijih godina kada je Partizan to radio, a gde je sada. Poenta je da je sve plasticno, kako onda tako i sada. Najpre je Partizan bio drzavni projekat jet je tako Onima odgovaralo, a sada je Zvezda je Ovima odgovara. Da li sy navijaci toliko glupi (i jedni i drugi) da to be shvataju. Pa sve je tolko providno bre stoko jedna, kako ne vidite. ONI sve odlucuju, kako za fudbal tako i za kosarku, kako onda tako i sada. Umesto da se desila privatizacija, i da i jedni i drugi igraju Evropu ravnopravno, pa da bude zaista nekog rivalstva, jedan klub mora da ispasta. Odakle vam motivacija da navijate? Dok su Oni prosli vladali, ko je uzimao sve u basketu i fudbalu, sada dok Ovi vladaju, sve isto samo obrnuto. Sve se vrti oko para, a vi se lozite. Pa koliko bi bilo zanimljivije da i Partizan igra Evroligu, pa da se igra veciti derbi? Koliko bi bilo bolje da i Zvezda i Partizan igraju makar Ligu Evrope? A koliko bi tek bilo zanimljivo da postoji jos neki nas klub koji moze da se probije a da nisu blizanci. A najkomicniji je zapravo besmisao ovog komentara, koji ce procitati 20 ljudi, ako ga objave.

andjeo 888

pre 7 godina

Navijac samo FK Zemun, ostali me ne zanimaju! Niti razumem komentare niti sta ovi iz FKP pricaju??? Priznajem da sam glup!!! Dok su FK Zemun vodili bivsi sportisti i zaljubljenici u sport kojima nije bio novcanik najbitniji, bili smo stabilni prvoligas i onda dodje junac karic dinastije i urnise nas sledecih 10 godina pa smo sad u 3. ligi! On iz svog dzepa ulozio 1,5 mil. evra a opstina Zemun izgradila sve objekte na stadionu, on prodao najbolje igrace, napunio budjelar, i magla, a te pare koje je ulozio niko nikad nije video!!! I tu smo gde smo! Primer samo, u FKCZ DZajic POCASNI (!!!) predsednik koji se nizasta ne pita, legenda kao fudbaler+ doveo FKCZ do klupske evropske i svetske titule i sad the end a vedre i oblace likovi koji loptu nisu sutnuli ( terzic jeste ali njegovi moralni kvaliteti su diskutabilni)i zato nas na fudbalskoj mapi Evrope ima samo u obrisima! Vucko se ne boji da se konfrotira sa drugim drzavama ali ne sme sa "fudbalskom mafijom"??? I sta sad? NAVIJACI FKP IDITE NA NET I PROCITAJTE ORIGINAL DOKUMENT I DATUME KOJI SU NA NJEMU I VIDECETE DA SLEDECE GODINE NEMA EK! MOZE VUCKO DA VAM LADNO UPLATI I 10 MILKI EVRA IZ DRZAVNE KASE ALI ODLUKA JE DONETA MNOGO PRE NEGO STO JE PUSTENA U JAVNOST!!! ZATO NAVIJACI SVIH KLUBOVA TREBA DA TRAZE : 1.DA SE RASCISTI KOJE JE CIJE I STA! 2.AKO JE NEKO LUD DA IH KUPI PRODATI IH I SKINUTI SA GRBACE NARODA A OVE STO SU SE NATRPALI LOVE LOVECI U MUTNOM ODUZETI I PRODATI NEZAKONITO STECENU IMOVINU I BUDZET PUN KO BROD!!!

Đorđe

pre 7 godina

Sale kg, sve si lepo objasnio.
A legende koje si pomenuo ćute iz razloga nemoći da promene bilo šta. Pa jel se sećaš da je Piksiju svojevremeno bačena bomba na kuću u Nišu? Ova nepogoda koja sada vodi Partizan ima podršku tribine. Ti isti huligani imaju moć da prekidaju utakmice, tuku normalne navijače itd, bez da im iko stane na put. Sa te strane bi Mijat, Moca, Antić i ostali bili popljuvani.
Sa druge strane tu je skupština kluba iz koje su najureni svi koji su stvarali ime Partizana.
Pa čak i kada bi se ovi problemi rešili, tu je država koja Partizan drži u šaci zbog dugova koje su prethodne uprave napravile. Kreću blokade računa, oduzimanje sponzora i konačno oduzimanje stadiona. Državi ne odgovara jak sportski klub, finansijski stabilan, sa velikim uspesima. Onda nema mogućnost kontrole finansijskih tokova, raznih malverzacija, kao ni uticaj na veliki broj navijača.
I šta u takvim okolnostima da rade legende kluba?
Molim vas objavite komentar. Hvala.

velicanstveni

pre 7 godina

Sve sto si napisao(Sale Kg)je tacno a legende ne mogu i da hoce da dignu glas jer ko zna sta bi mu sve napakovale sluzbe i nezavisni mediji koji mogu da razore zivote tih ljudi a za klevetu samo NIN odgovara pravosudnim organima i niko vise.

Partizanovac

pre 7 godina

''uz zahvalnost Vladi Srbije i premijeru na pomoći''
Pa čije pare oni troše? Meni smanjio platu da bi pomogao propali Partizan. Ja se deklarišem kao navijač Partizana, ali ovakav kakav je, meni ne treba. Zašto ih već jednom ne privatizuje? Dosta bre!

Web Design

pre 7 godina

Jedino resenje je privatizacija, pa vlasnik odgovara za stanje u klubu. Ovako svi odgovaramo (Vlada daje nase pare da spasi klub, nije bitno kako se zove).

maki

pre 7 godina

@nenad njihovi prvi dresovi su crveno plavi, kao kod barselone, a sto se tice slucaja, sad ce biti isto kao u slucaju sa zvezdom, ima da kukaju da ih zvezdasi hoce da uniste, i to ce trajati neko vreme dok se situacija ne preokrene, pa ce onda opet zvezda da kuka da partizan hoce da je unisti i sve u krug, a suma narodnih para koja im se daje zajedno ima samo da raste

Aleksandar

pre 7 godina

UEFA kažnjava između ostalog zato što se nije platio porez... a onda iz istog tog poreza se zahvata da Partizan plati kaznu zato što nije platio porez... Zemljo obećana...

Pravnik

pre 7 godina

Ocigledno da niko u upravi kluba ne govori engleski jezik. Jasno pise da je ova odluka finalna sto znaci da je FKP suspendovan u Evropi u naredne tri godine.
DA POSTOJI MOGUCNOST ZALBEM, koja mora da se podnese u roku od 10, Sudu za sportsku arbitrazu. Ali s obzirom na biografije ljudi u Upravi cisto sumnjam da je u FKP iko sposoban da to odradi na valjan nacin.

ghost

pre 7 godina

vazura je "zavrsio" pravni u Bg. Sto se brinete grobosi. on ce da pobedi sve moguce kazne i komisije. Kakav je to bio student govore svi kafici u krugu Dvojke.

Dno zivota

pre 7 godina

Vidi sliku i sve ti jasno, strucnjak za devastaciju(sve sto je pipnuo u zivotu totalna katastrofa) i sef studentske menze (to mu jedino sto ima u CV)..

Zlopamtilo

pre 7 godina

Sve je manje bitno od činjenice da se zahvalio na podršci vladi i premijeru lično . Treba tražiti objašnjenje o kakvoj je podršci reč .Ukoliko je reč o bilo kakvoj vrsti finansijske podrške ta ista vlada bi morala podneti ostavku .

Bob

pre 7 godina

Ne pratim fudbal,ni strani ni domaci ali kad vidim kakve njuske sede u upravama klubova,okoreli mafijasi i probisveti,digne mi se kosa na glavi.

Pепрограм

pre 7 godina

Партизан је захтевао репрограм пореског дуга 29. јула (пре 2. годишњег мониторинга УЕФА који пада 30.9). Одобрен 25.новембра.
Што тако касно?