Sreda, 28.12.2016.

11:45

Ražnatović: Zagorac ide u Memfis

Menadžer Radeta Zagorca Miodrag Ražnatović tvrdi da će igrač Mega Leksa karijeru nastaviti u NBA ligi.

Izvor: AK

Ražnatoviæ: Zagorac ide u Memfis IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Atlanta

pre 7 godina

Pogledajte komentare na vest da će Jokić ići u Denver... http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=989336
(Stefan, 28. decembar 2016 21:54)
Kako smesni komentari, sve strucnjak do strucnjaka. Ajmo Zagor u Memfis!! Super je tim!

andjeo 888

pre 7 godina

Ovaj raznjatovic je grobar nase kosarke! Ej cuj on Jokica odveo u NBA??? A za ove ostale nikad cuo! Zagorac je lud ako ga bude slusao, nek mu zivi primer bude Bobinator, love da a kosarke nista! A on zivi za to i sta mu vrede sve te pare kad ne radi ono sto najvise voli? Jos jedna sezona u KKCZ, po mogucstvu i trofej i u NBA na velika vrata + ne bi dosao u besmisleni sukob sa laznim trenerom reprezentacije+ on i jokic u reketu razbili bi amere i popili bi mi ni krivi ni duzni zlatnu na OI!!! A miskove price ne piju vodu pa si ti dragi moj Zagorac trebao da odigras 2 sezone u KKCZ u EL i da u Nba odes kao gospodin, a ne da grejes klupu, ili sto isto nije lose u nekog evropskog velikana za grdne pare! Ali tvog miska ne interesuje tvoja karijera vec kako da mazne sto vise love a ti snadji se ako umes a male su ti sanse! Igraces ti u nekom levom Evropskom klubu za sicu kao propali NBA-ovac a miska bas briga!!!

jes kako da ne

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Bjelica je postao najbolji kod Zeljka. U reprezentaciji 3/12 iz Zvezde, I to manje vise nebitni likovi. A nisu oni stvorili nijednog od tih igraca, nego ih doveli u klub. Jovic nije prvi plej cak ni u Zvezdi, kakva crna Evropa. A da je Guduric u pitanju umesto Zagorca sad bi bilo: 'bravo, samo napred, veliki si talenat'. Zvezda nikad nece imati draftovanih igraca kao Mega, a kamoli Partizan.

doctors

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Toliko nebuloza na jednom mestu. I jos kazes Jovic drugi plej Evrope!? Ej! Jovic?!?!
Uostalom Bjelica I Bobi svakog dana pokazuju da su ocajni. Ostali koje si pomenuo nisu cak ni na nivou da razmisljaju o NBA, ubedljivo najboljoj ligi na svetu gde se igra vrhunska kosarka.
Naravno da mladi treba da idu I da se tamo uce jedino tako mozemo da se priblizimo Amerima(seti se 2002.) tj. da bar dostojno odigramo finale a ne da nas pune 30+ razlike.
Svi znamo zasto se gase klubovi u Srbiji, a razlog sigurno nije Partizan

Kokot

pre 7 godina

Ma treba prvo 5 godina kod Radonjica, pa onda 3 godine kod Zeljka, i onda kod Dude, Duleta, Karija... jos 3,4 godine i kada bude imao 35 godina bice spreman za NBA.

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
Kakve polu-igrace, sta pricas ti? Dangubic bio veliki prospekt, otisao u Zvezdu - stagnirao. Stefan Jovic nije 5. plej u evropi. Naravno da se uspeh igraca gleda dal moze igrati u NBA ligi! Teodosic ne zeli, ali moze, Navaro je u Memfisu bio nezadovoljan ulogom, ali je mogao! Ne mesaj ta dva! Jokic je mozda najveci potencijal s ovih prostora ikada, i ne mozes ocekivati takve igrace svake godine iz Mege. On kao takav, drzace nasu reprezentaciju narednih 10+ godina, a ko zna sta bi bilo da je otisao u Zvezdu ili Partizan!

Djovani Elber

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.
(stambolt, 28. decembar 2016 16:23)

Mislis kao sto je Nemanja Bjelica uradio? Ili bolje kao Boban Marjanovic, direktno iz Zvezde u NBA? :) E moj ti.. Bogdan i ne mora da ide u NBA, dovoljno mu je sto vam je isprao mozak sa 123 poena u 4 utakmice protiv vas. Nista vise ne mora da uradi u karijeri jer cete ga svakako pljuvati a bolji je od svakog Zvezdinog bivseg igraca koji igra u Evropi.

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Odakle vam ideja da ja treba da gledam Miškov interes?? Još pazi ove što ga još brane i napadaju me što sam rekao da to nije u interesu srpske košarke. Kao prvo potpuno pogrešno gledate na košarku ako postavljate kao kriterijum za uspeh to ko je otišao u NBA. A u isto vreme čim neko ode šansa da će igrati i za našu reprezentaciju drastično pada. Još bezobrazno neko kaže a šta je to Zvezda uradila... Zvezda je dovela iz amatera Austrije Nemaju Bjelicu koji je onda postao najbolji igrač Evrope, izvukla iz anonimnosti Simonovića, Štimca i od njih stvorila reprezentativce. Od Jovića kao drugog pleja Radničkog stvorila drugog pleja Evrope! Od Kalinića kao rezervno krilo Radničkog stvorila startno krilo reprezentacije. Od Bobija napravila najboljeg centra Evrope, a sada to radi sa Kuzmićem koji je bio izgubljen u PAO. Ne mogu ni da nabrojim sve igrače koje je spasila, lansirala ili stvorila Zvezda. A šta je ta Miškova Mega stvorila osim Jokića? Gde je Miljenović? Nikolić? Gde su svi? Klub koji uzima najtalentovanije mlade igrače i od njih pravi poluigrače da bi Miško zaradio. I vi stajete na njegovu stranu?? Pa da li shvatate da nije bilo Čovića sa FMP-om i sada Zvezdom mi ne bi imali reprezentaciju! partizan već 20 godina nije stvorio nikog a ostali klubovi se zbog njega ugasili. I sada još Miško sa ovim uništenim talentima. Trenutno Zvezda jedina drži srpski košarku.

Da podrzimo bracu V

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre. Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA. Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi. (bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Miloje je za Radonju izmislio kosarku.

stambolt

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.

Wilfred

pre 7 godina

@Dingospo

Koji klub će da ga proveri kad na leto ide u Memfis? Baš zato što mislim da može od njega biti igrač sam i rekao da mu treba malo kaljenja kako ne bi upropastio karijeru. Njemu treba istina da se saspe u lice dok nije kasno, nikako mu neće pomoći tapkanje po ramenu i "bravo, majstore".

Realno :)

pre 7 godina

Da,i onda Zagorac,Pera,Mika,Zika idu u NBA,a postavlja se pitenje da li Teo moze da igra tamo...gluposti...pa ako najbolji igrac eurolige ne moze,ne znam ko moze...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

ZAGORAC::

Ne treba biti vidovit da se jasno vidi da je Rade ogroman potenicjal.. To sto je izabrao da ostane u Megi je bila sukluda greska, i placa za nju slabijim partijama, ali nije on slabiji, nego tim.Kosarku je jako tesko igrati kada ne mas ostatak tima iza sebe..
Mislim da je definitvno buduci Bjelica, i idealna zamena za njega... On je ona verzija suoer modernog krila, koji zna napasti kos licem, ima sut za 3, i skace dobro..
Ja nemam nikakve sumnje da ce su super uklopiti u Memfisu, jer je to idealan tim za njega,to je tim kome treba podmladjivanje, i jasno se vidi..
Sve u svemu, Jokic i Zagorac su nas buduci centarski tandem, jer posle Bjelice ne mama nikakvu sumnju u to da je Zagorac njegova zamena...

Dingospo

pre 7 godina

(Wilfred, 28. decembar 2016 14:15)

Pa nije ovo igrica pa da ode u NBA a da ga pre toga neki klub ne proveri. Kako to mislis Misko mu napunio glavu da je talenat? Hoces da kazes da Memfis uzima igraca samo zato sto je Misko rekao da je dobar? Ajde ne zanosite se glupostima. Ljudi koji ga uzimaju znaju sta rade, pa i ako pogrese nece nista izgubiti. Pozeli srecu klincu pre nego sto krenes da ga kritikujes. Budite ljudi.

DT

pre 7 godina

Sto pre ode to bolje. Tamo se vise radi na igracima, mozda napreduje, a ako ne ide moze I da se vrati, sta sad. Ionako nemamo krsteno krilo u reprezentaciji...

Wilfred

pre 7 godina

Super se razvija, gori je nego pre 2 godine. Jokić je talenat kakav se retko javlja i zato se odmah uklopio u najjaču ligu sveta, ne treba zbog tog jednog slučaja misliti da svako može da uspe preko bare bez par sezona ozbiljne košarke. Zagorac nije Jokić, Novicki, Porzingis - njemu je neophodno par EL sezona da nauči odbranu, igranje pod pritiskom, odgovornost. Ovako, Miško mu je napunio glavu da je super talenat i da će razbijati u NBA, a u praksi desiće se da će presedeti par sezona na klupi i onda će Miško pompezno na Tviteru da objavi kako je potpisao za Šarloa ili Ortez.

u

pre 7 godina

@boki
taj neko je Rakicevic i pare je uzeo od tvog Partizana, i to u momentu kad Partizan nije smeo da mu se priblizi a kamoli da mu da novac, jer je Rakicevic imao vazeci ugovor. i ja sam ljut na drzavu, ali u drugom pravcu, odgovorno lice iz Partizana je moralo da popije krivicnu prijavu za takvo ponasanje. i ti sad prizivas losu karmu decku, da prodje kao Nastic, sram te bilo.

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
A je liii? A koji su to igraci iz Zvezde i Partizana uspeli u NBA? Lovernj i Bobi? Hahahahaha, pa mnogo je bolje za mlade igrace da imaju slobodu sto im Mega pruza, nego da prosecno 10-15 minuta ostvaruju takticke zamisli vecitih. Jel vidis ti Dangubica, Greg ga uzeo za SAS(taj nista slucajno ne radi), decko otisao u Zvezdu - zaboravio da sutira! Vidi Popovic o cemu se tu radi, zato ga nema ni na mapi NBA lige! Mega im dodje kao koledz u Americi, rastereceni mogu da unapredjuju aspekte igre, a to je za mlade igrace najvaznije!

Divos

pre 7 godina

У САД има доста ствари које су рђавије решене у односу на Европу, но када је НБА у питању, уговори, плате и обавезе према играчима, то је неупоредиво, у корист НБА наравно.

Овде је Мишко у праву. Вербални договор ту заиста има своју тежину (званично, нова сезона почиње 1.јула, и тек тада би се могло почети са преговорима и финансијским детаљима уговора, но то се некад и раније усагласи).
И сам одлазак у Мемфис не мора пуно тога гарантовати, могу га рецимо проследити у развојну лигу на каљење.
Раде ће ову сезону одрадити у Меги, међутим и Мега је доста слабија у односу на прошлу, а Раде се утопио у то сивило. Видећемо у наставку сезону да ли ће подићи ниво своје игре.
Мемфис иначе није лоша опција за Загорца, на његовој поз. ту су Персонс, Ендрју Херисон и ветеран Картер који ће врло брзо у пензију, и та поз. им је слабија од осталих.
Видећемо да ли ће неког трејдовати на поз.ниског крила, или узети на драфту. Радету у сваком случају предстоји борба да се избори за статус. Мислим да има за Радета будућности у НБА, требаће мало и да ојача, следиће период прилагођавања, треба и да вам се доста тога поклопи, но мислим да Раде може урадити добре ствари у НБА.
Како год, момку срећно.

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Zbog Jokića će sad masa njih da propadne jer misle da će i oni lako da se snađu u NBA. A bojim se da će većina proći kao Bobi i Bjelica... Samo mnogo gore jer ne idu ni kao najbolji igrači Evrope. Miško sve više šteti srpskoj košarci i to se sve više vidi i na primeru Mege. Jednostavno čoveka ne zanima ništa osim para i žalosno je da mu sve veći broj mladih igrača potpuno prepušta karijeru. A ja sve više vidim da mnogi Miškovi igrači baš i ne ostvaruju zacrtane karijere. Mada njih niko ne vidi nego gleda tih nekoliko koji su uspeli.

Karim Abdul Dzabar

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.
(bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Znao sam da ce se naci neko da napise kako je trebalo da dodje u Zvezdu. Ko tebi uopste garantuje da ce Zvezda da unapredi njegovu igru? Koji je to igrac posle Zvezde uradio bilo sta bolje nego sto je radio u Zvezdi? Odradio je Boban sezonu sa Radonjom i bio mozda i najbolji centar u Evropi ali se izgubio kada je otisao iz Zvezde. Ne zanosite se time da ce posle Zvezde ili Partizana neki igrac imati bolju karijeru.. Ako su dobri koraskasi uspece gde god igrali.

ja

pre 7 godina

Nije on tip igrača za NBA, više je za Evropsku košarku. Po meni bi mu najviše odgovarao neki od Evroligaških klubova, po mogućnosti Baskonija.

Penny

pre 7 godina

@Misko postaje kancer...
A sta bi po tvom misljenju Misko trebao da uradi? Zaista mislis da bi trebalo da podredi svoj, interesu reprezentacije? Da li bi ti to uradio za svoje novce? Ako druze mislis da bi svi trebali da rade i ulazu svoj kapital da bi ti kraj TVa gledao uspehe reprezentacije, gresis.

saeKn

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.

rock star

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.
(saeKn, 28. decembar 2016 13:02)

Zagorac je Dzordan licno za Gudurica. Ne znam samo sta vidite u Guduricu. Decko je limitiran kosarkas. Kakav crni NBA. MOze da se uvali u Tursku ili Grcku i tu mu je maksimum.

Casper

pre 7 godina

Ide u Memfis da vidi grad, prošeta, dvoranu u kojima igra ovaj NBA tim neće videti. Precenjen igrač, ne može da dominira ni u Megi, u Zvezdi bi igrao ove sezone par minuta. A Miško, misli da može sve da utrapi kao Jokića. Koji je igrač uspeo u Megi za ovoh 18 godina da se proslavi osim Jokića, da nabrajam: Kešelj, Micić, Dangubić, Miljenović, koji od njih je igračina?

JPR23

pre 7 godina

Ne znam da li na njegovoj poziciji moze kao Jokic da uspe, uz rad moze, ali tako brzo ne verujem. No dobro, treba da proba, to "prvo u evropu" itd je imalo smisla pre desetak godina, sad vidimo da to vise nije tako, zavisi to i od igraca... Neka mu je sa srecom!

boki

pre 7 godina

ovdje i kad uzmes novac od jednog kluba nije garant...jer "jedan poziv" mjenja sve...sad taj neko cami na klupi...ako i zasluzio je da prodje kao nastic kad je izigrao igokeu...

Djape

pre 7 godina

Da bi suter sa ovih prostora u NBa uspeo, mora da bude u svakom segmentu igre apsolutno neverovatan i dominantan.. A to ne vidim ni kod jednog naseg sutera...

mutne glave

pre 7 godina

Mega ne proizvodi igrače.
Dovede prosekta pa ga posle proda, Miško je klasičan trgovac slabo on poznaje košarku. Samo ima ljude koji imaju oko za igrača. Jokića je doveo za manje od 10.000€.
Zato zadnjih godina Mega ima bolje mlade igrače od Partizana, sve što valja je kod njega, drži čovek monopol.
Sad je napravio posao da direktno iz Mege šalje u NBA, pa je tako igraču dovoljno da bude u Megi, ne mora da ide u CZ ili KKP.

bgd

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.

Djape

pre 7 godina

Da bi suter sa ovih prostora u NBa uspeo, mora da bude u svakom segmentu igre apsolutno neverovatan i dominantan.. A to ne vidim ni kod jednog naseg sutera...

bgd

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.

mutne glave

pre 7 godina

Mega ne proizvodi igrače.
Dovede prosekta pa ga posle proda, Miško je klasičan trgovac slabo on poznaje košarku. Samo ima ljude koji imaju oko za igrača. Jokića je doveo za manje od 10.000€.
Zato zadnjih godina Mega ima bolje mlade igrače od Partizana, sve što valja je kod njega, drži čovek monopol.
Sad je napravio posao da direktno iz Mege šalje u NBA, pa je tako igraču dovoljno da bude u Megi, ne mora da ide u CZ ili KKP.

boki

pre 7 godina

ovdje i kad uzmes novac od jednog kluba nije garant...jer "jedan poziv" mjenja sve...sad taj neko cami na klupi...ako i zasluzio je da prodje kao nastic kad je izigrao igokeu...

u

pre 7 godina

@boki
taj neko je Rakicevic i pare je uzeo od tvog Partizana, i to u momentu kad Partizan nije smeo da mu se priblizi a kamoli da mu da novac, jer je Rakicevic imao vazeci ugovor. i ja sam ljut na drzavu, ali u drugom pravcu, odgovorno lice iz Partizana je moralo da popije krivicnu prijavu za takvo ponasanje. i ti sad prizivas losu karmu decku, da prodje kao Nastic, sram te bilo.

Dingospo

pre 7 godina

(Wilfred, 28. decembar 2016 14:15)

Pa nije ovo igrica pa da ode u NBA a da ga pre toga neki klub ne proveri. Kako to mislis Misko mu napunio glavu da je talenat? Hoces da kazes da Memfis uzima igraca samo zato sto je Misko rekao da je dobar? Ajde ne zanosite se glupostima. Ljudi koji ga uzimaju znaju sta rade, pa i ako pogrese nece nista izgubiti. Pozeli srecu klincu pre nego sto krenes da ga kritikujes. Budite ljudi.

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
A je liii? A koji su to igraci iz Zvezde i Partizana uspeli u NBA? Lovernj i Bobi? Hahahahaha, pa mnogo je bolje za mlade igrace da imaju slobodu sto im Mega pruza, nego da prosecno 10-15 minuta ostvaruju takticke zamisli vecitih. Jel vidis ti Dangubica, Greg ga uzeo za SAS(taj nista slucajno ne radi), decko otisao u Zvezdu - zaboravio da sutira! Vidi Popovic o cemu se tu radi, zato ga nema ni na mapi NBA lige! Mega im dodje kao koledz u Americi, rastereceni mogu da unapredjuju aspekte igre, a to je za mlade igrace najvaznije!

Divos

pre 7 godina

У САД има доста ствари које су рђавије решене у односу на Европу, но када је НБА у питању, уговори, плате и обавезе према играчима, то је неупоредиво, у корист НБА наравно.

Овде је Мишко у праву. Вербални договор ту заиста има своју тежину (званично, нова сезона почиње 1.јула, и тек тада би се могло почети са преговорима и финансијским детаљима уговора, но то се некад и раније усагласи).
И сам одлазак у Мемфис не мора пуно тога гарантовати, могу га рецимо проследити у развојну лигу на каљење.
Раде ће ову сезону одрадити у Меги, међутим и Мега је доста слабија у односу на прошлу, а Раде се утопио у то сивило. Видећемо у наставку сезону да ли ће подићи ниво своје игре.
Мемфис иначе није лоша опција за Загорца, на његовој поз. ту су Персонс, Ендрју Херисон и ветеран Картер који ће врло брзо у пензију, и та поз. им је слабија од осталих.
Видећемо да ли ће неког трејдовати на поз.ниског крила, или узети на драфту. Радету у сваком случају предстоји борба да се избори за статус. Мислим да има за Радета будућности у НБА, требаће мало и да ојача, следиће период прилагођавања, треба и да вам се доста тога поклопи, но мислим да Раде може урадити добре ствари у НБА.
Како год, момку срећно.

Casper

pre 7 godina

Ide u Memfis da vidi grad, prošeta, dvoranu u kojima igra ovaj NBA tim neće videti. Precenjen igrač, ne može da dominira ni u Megi, u Zvezdi bi igrao ove sezone par minuta. A Miško, misli da može sve da utrapi kao Jokića. Koji je igrač uspeo u Megi za ovoh 18 godina da se proslavi osim Jokića, da nabrajam: Kešelj, Micić, Dangubić, Miljenović, koji od njih je igračina?

Kokot

pre 7 godina

Ma treba prvo 5 godina kod Radonjica, pa onda 3 godine kod Zeljka, i onda kod Dude, Duleta, Karija... jos 3,4 godine i kada bude imao 35 godina bice spreman za NBA.

JPR23

pre 7 godina

Ne znam da li na njegovoj poziciji moze kao Jokic da uspe, uz rad moze, ali tako brzo ne verujem. No dobro, treba da proba, to "prvo u evropu" itd je imalo smisla pre desetak godina, sad vidimo da to vise nije tako, zavisi to i od igraca... Neka mu je sa srecom!

Penny

pre 7 godina

@Misko postaje kancer...
A sta bi po tvom misljenju Misko trebao da uradi? Zaista mislis da bi trebalo da podredi svoj, interesu reprezentacije? Da li bi ti to uradio za svoje novce? Ako druze mislis da bi svi trebali da rade i ulazu svoj kapital da bi ti kraj TVa gledao uspehe reprezentacije, gresis.

DT

pre 7 godina

Sto pre ode to bolje. Tamo se vise radi na igracima, mozda napreduje, a ako ne ide moze I da se vrati, sta sad. Ionako nemamo krsteno krilo u reprezentaciji...

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Odakle vam ideja da ja treba da gledam Miškov interes?? Još pazi ove što ga još brane i napadaju me što sam rekao da to nije u interesu srpske košarke. Kao prvo potpuno pogrešno gledate na košarku ako postavljate kao kriterijum za uspeh to ko je otišao u NBA. A u isto vreme čim neko ode šansa da će igrati i za našu reprezentaciju drastično pada. Još bezobrazno neko kaže a šta je to Zvezda uradila... Zvezda je dovela iz amatera Austrije Nemaju Bjelicu koji je onda postao najbolji igrač Evrope, izvukla iz anonimnosti Simonovića, Štimca i od njih stvorila reprezentativce. Od Jovića kao drugog pleja Radničkog stvorila drugog pleja Evrope! Od Kalinića kao rezervno krilo Radničkog stvorila startno krilo reprezentacije. Od Bobija napravila najboljeg centra Evrope, a sada to radi sa Kuzmićem koji je bio izgubljen u PAO. Ne mogu ni da nabrojim sve igrače koje je spasila, lansirala ili stvorila Zvezda. A šta je ta Miškova Mega stvorila osim Jokića? Gde je Miljenović? Nikolić? Gde su svi? Klub koji uzima najtalentovanije mlade igrače i od njih pravi poluigrače da bi Miško zaradio. I vi stajete na njegovu stranu?? Pa da li shvatate da nije bilo Čovića sa FMP-om i sada Zvezdom mi ne bi imali reprezentaciju! partizan već 20 godina nije stvorio nikog a ostali klubovi se zbog njega ugasili. I sada još Miško sa ovim uništenim talentima. Trenutno Zvezda jedina drži srpski košarku.

Karim Abdul Dzabar

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.
(bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Znao sam da ce se naci neko da napise kako je trebalo da dodje u Zvezdu. Ko tebi uopste garantuje da ce Zvezda da unapredi njegovu igru? Koji je to igrac posle Zvezde uradio bilo sta bolje nego sto je radio u Zvezdi? Odradio je Boban sezonu sa Radonjom i bio mozda i najbolji centar u Evropi ali se izgubio kada je otisao iz Zvezde. Ne zanosite se time da ce posle Zvezde ili Partizana neki igrac imati bolju karijeru.. Ako su dobri koraskasi uspece gde god igrali.

Wilfred

pre 7 godina

Super se razvija, gori je nego pre 2 godine. Jokić je talenat kakav se retko javlja i zato se odmah uklopio u najjaču ligu sveta, ne treba zbog tog jednog slučaja misliti da svako može da uspe preko bare bez par sezona ozbiljne košarke. Zagorac nije Jokić, Novicki, Porzingis - njemu je neophodno par EL sezona da nauči odbranu, igranje pod pritiskom, odgovornost. Ovako, Miško mu je napunio glavu da je super talenat i da će razbijati u NBA, a u praksi desiće se da će presedeti par sezona na klupi i onda će Miško pompezno na Tviteru da objavi kako je potpisao za Šarloa ili Ortez.

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Zbog Jokića će sad masa njih da propadne jer misle da će i oni lako da se snađu u NBA. A bojim se da će većina proći kao Bobi i Bjelica... Samo mnogo gore jer ne idu ni kao najbolji igrači Evrope. Miško sve više šteti srpskoj košarci i to se sve više vidi i na primeru Mege. Jednostavno čoveka ne zanima ništa osim para i žalosno je da mu sve veći broj mladih igrača potpuno prepušta karijeru. A ja sve više vidim da mnogi Miškovi igrači baš i ne ostvaruju zacrtane karijere. Mada njih niko ne vidi nego gleda tih nekoliko koji su uspeli.

rock star

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.
(saeKn, 28. decembar 2016 13:02)

Zagorac je Dzordan licno za Gudurica. Ne znam samo sta vidite u Guduricu. Decko je limitiran kosarkas. Kakav crni NBA. MOze da se uvali u Tursku ili Grcku i tu mu je maksimum.

saeKn

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.

ja

pre 7 godina

Nije on tip igrača za NBA, više je za Evropsku košarku. Po meni bi mu najviše odgovarao neki od Evroligaških klubova, po mogućnosti Baskonija.

stambolt

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.

Realno :)

pre 7 godina

Da,i onda Zagorac,Pera,Mika,Zika idu u NBA,a postavlja se pitenje da li Teo moze da igra tamo...gluposti...pa ako najbolji igrac eurolige ne moze,ne znam ko moze...

Da podrzimo bracu V

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre. Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA. Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi. (bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Miloje je za Radonju izmislio kosarku.

Atlanta

pre 7 godina

Pogledajte komentare na vest da će Jokić ići u Denver... http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=989336
(Stefan, 28. decembar 2016 21:54)
Kako smesni komentari, sve strucnjak do strucnjaka. Ajmo Zagor u Memfis!! Super je tim!

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
Kakve polu-igrace, sta pricas ti? Dangubic bio veliki prospekt, otisao u Zvezdu - stagnirao. Stefan Jovic nije 5. plej u evropi. Naravno da se uspeh igraca gleda dal moze igrati u NBA ligi! Teodosic ne zeli, ali moze, Navaro je u Memfisu bio nezadovoljan ulogom, ali je mogao! Ne mesaj ta dva! Jokic je mozda najveci potencijal s ovih prostora ikada, i ne mozes ocekivati takve igrace svake godine iz Mege. On kao takav, drzace nasu reprezentaciju narednih 10+ godina, a ko zna sta bi bilo da je otisao u Zvezdu ili Partizan!

jes kako da ne

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Bjelica je postao najbolji kod Zeljka. U reprezentaciji 3/12 iz Zvezde, I to manje vise nebitni likovi. A nisu oni stvorili nijednog od tih igraca, nego ih doveli u klub. Jovic nije prvi plej cak ni u Zvezdi, kakva crna Evropa. A da je Guduric u pitanju umesto Zagorca sad bi bilo: 'bravo, samo napred, veliki si talenat'. Zvezda nikad nece imati draftovanih igraca kao Mega, a kamoli Partizan.

doctors

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Toliko nebuloza na jednom mestu. I jos kazes Jovic drugi plej Evrope!? Ej! Jovic?!?!
Uostalom Bjelica I Bobi svakog dana pokazuju da su ocajni. Ostali koje si pomenuo nisu cak ni na nivou da razmisljaju o NBA, ubedljivo najboljoj ligi na svetu gde se igra vrhunska kosarka.
Naravno da mladi treba da idu I da se tamo uce jedino tako mozemo da se priblizimo Amerima(seti se 2002.) tj. da bar dostojno odigramo finale a ne da nas pune 30+ razlike.
Svi znamo zasto se gase klubovi u Srbiji, a razlog sigurno nije Partizan

Wilfred

pre 7 godina

@Dingospo

Koji klub će da ga proveri kad na leto ide u Memfis? Baš zato što mislim da može od njega biti igrač sam i rekao da mu treba malo kaljenja kako ne bi upropastio karijeru. Njemu treba istina da se saspe u lice dok nije kasno, nikako mu neće pomoći tapkanje po ramenu i "bravo, majstore".

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

ZAGORAC::

Ne treba biti vidovit da se jasno vidi da je Rade ogroman potenicjal.. To sto je izabrao da ostane u Megi je bila sukluda greska, i placa za nju slabijim partijama, ali nije on slabiji, nego tim.Kosarku je jako tesko igrati kada ne mas ostatak tima iza sebe..
Mislim da je definitvno buduci Bjelica, i idealna zamena za njega... On je ona verzija suoer modernog krila, koji zna napasti kos licem, ima sut za 3, i skace dobro..
Ja nemam nikakve sumnje da ce su super uklopiti u Memfisu, jer je to idealan tim za njega,to je tim kome treba podmladjivanje, i jasno se vidi..
Sve u svemu, Jokic i Zagorac su nas buduci centarski tandem, jer posle Bjelice ne mama nikakvu sumnju u to da je Zagorac njegova zamena...

Djovani Elber

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.
(stambolt, 28. decembar 2016 16:23)

Mislis kao sto je Nemanja Bjelica uradio? Ili bolje kao Boban Marjanovic, direktno iz Zvezde u NBA? :) E moj ti.. Bogdan i ne mora da ide u NBA, dovoljno mu je sto vam je isprao mozak sa 123 poena u 4 utakmice protiv vas. Nista vise ne mora da uradi u karijeri jer cete ga svakako pljuvati a bolji je od svakog Zvezdinog bivseg igraca koji igra u Evropi.

andjeo 888

pre 7 godina

Ovaj raznjatovic je grobar nase kosarke! Ej cuj on Jokica odveo u NBA??? A za ove ostale nikad cuo! Zagorac je lud ako ga bude slusao, nek mu zivi primer bude Bobinator, love da a kosarke nista! A on zivi za to i sta mu vrede sve te pare kad ne radi ono sto najvise voli? Jos jedna sezona u KKCZ, po mogucstvu i trofej i u NBA na velika vrata + ne bi dosao u besmisleni sukob sa laznim trenerom reprezentacije+ on i jokic u reketu razbili bi amere i popili bi mi ni krivi ni duzni zlatnu na OI!!! A miskove price ne piju vodu pa si ti dragi moj Zagorac trebao da odigras 2 sezone u KKCZ u EL i da u Nba odes kao gospodin, a ne da grejes klupu, ili sto isto nije lose u nekog evropskog velikana za grdne pare! Ali tvog miska ne interesuje tvoja karijera vec kako da mazne sto vise love a ti snadji se ako umes a male su ti sanse! Igraces ti u nekom levom Evropskom klubu za sicu kao propali NBA-ovac a miska bas briga!!!

bgd

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.

rock star

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.
(saeKn, 28. decembar 2016 13:02)

Zagorac je Dzordan licno za Gudurica. Ne znam samo sta vidite u Guduricu. Decko je limitiran kosarkas. Kakav crni NBA. MOze da se uvali u Tursku ili Grcku i tu mu je maksimum.

boki

pre 7 godina

ovdje i kad uzmes novac od jednog kluba nije garant...jer "jedan poziv" mjenja sve...sad taj neko cami na klupi...ako i zasluzio je da prodje kao nastic kad je izigrao igokeu...

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Zbog Jokića će sad masa njih da propadne jer misle da će i oni lako da se snađu u NBA. A bojim se da će većina proći kao Bobi i Bjelica... Samo mnogo gore jer ne idu ni kao najbolji igrači Evrope. Miško sve više šteti srpskoj košarci i to se sve više vidi i na primeru Mege. Jednostavno čoveka ne zanima ništa osim para i žalosno je da mu sve veći broj mladih igrača potpuno prepušta karijeru. A ja sve više vidim da mnogi Miškovi igrači baš i ne ostvaruju zacrtane karijere. Mada njih niko ne vidi nego gleda tih nekoliko koji su uspeli.

Casper

pre 7 godina

Ide u Memfis da vidi grad, prošeta, dvoranu u kojima igra ovaj NBA tim neće videti. Precenjen igrač, ne može da dominira ni u Megi, u Zvezdi bi igrao ove sezone par minuta. A Miško, misli da može sve da utrapi kao Jokića. Koji je igrač uspeo u Megi za ovoh 18 godina da se proslavi osim Jokića, da nabrajam: Kešelj, Micić, Dangubić, Miljenović, koji od njih je igračina?

Miško postaje kancer srpske košarke

pre 7 godina

Odakle vam ideja da ja treba da gledam Miškov interes?? Još pazi ove što ga još brane i napadaju me što sam rekao da to nije u interesu srpske košarke. Kao prvo potpuno pogrešno gledate na košarku ako postavljate kao kriterijum za uspeh to ko je otišao u NBA. A u isto vreme čim neko ode šansa da će igrati i za našu reprezentaciju drastično pada. Još bezobrazno neko kaže a šta je to Zvezda uradila... Zvezda je dovela iz amatera Austrije Nemaju Bjelicu koji je onda postao najbolji igrač Evrope, izvukla iz anonimnosti Simonovića, Štimca i od njih stvorila reprezentativce. Od Jovića kao drugog pleja Radničkog stvorila drugog pleja Evrope! Od Kalinića kao rezervno krilo Radničkog stvorila startno krilo reprezentacije. Od Bobija napravila najboljeg centra Evrope, a sada to radi sa Kuzmićem koji je bio izgubljen u PAO. Ne mogu ni da nabrojim sve igrače koje je spasila, lansirala ili stvorila Zvezda. A šta je ta Miškova Mega stvorila osim Jokića? Gde je Miljenović? Nikolić? Gde su svi? Klub koji uzima najtalentovanije mlade igrače i od njih pravi poluigrače da bi Miško zaradio. I vi stajete na njegovu stranu?? Pa da li shvatate da nije bilo Čovića sa FMP-om i sada Zvezdom mi ne bi imali reprezentaciju! partizan već 20 godina nije stvorio nikog a ostali klubovi se zbog njega ugasili. I sada još Miško sa ovim uništenim talentima. Trenutno Zvezda jedina drži srpski košarku.

u

pre 7 godina

@boki
taj neko je Rakicevic i pare je uzeo od tvog Partizana, i to u momentu kad Partizan nije smeo da mu se priblizi a kamoli da mu da novac, jer je Rakicevic imao vazeci ugovor. i ja sam ljut na drzavu, ali u drugom pravcu, odgovorno lice iz Partizana je moralo da popije krivicnu prijavu za takvo ponasanje. i ti sad prizivas losu karmu decku, da prodje kao Nastic, sram te bilo.

saeKn

pre 7 godina

Nadam se da gresim ali Zagorac kao i Guduric nisu NBA potencijal. Ja sam za Jokica komentarisao ovde da ce biti zvezda kada su svi pisali Misko mu nabija statistiku.

Wilfred

pre 7 godina

Super se razvija, gori je nego pre 2 godine. Jokić je talenat kakav se retko javlja i zato se odmah uklopio u najjaču ligu sveta, ne treba zbog tog jednog slučaja misliti da svako može da uspe preko bare bez par sezona ozbiljne košarke. Zagorac nije Jokić, Novicki, Porzingis - njemu je neophodno par EL sezona da nauči odbranu, igranje pod pritiskom, odgovornost. Ovako, Miško mu je napunio glavu da je super talenat i da će razbijati u NBA, a u praksi desiće se da će presedeti par sezona na klupi i onda će Miško pompezno na Tviteru da objavi kako je potpisao za Šarloa ili Ortez.

Da podrzimo bracu V

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre. Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA. Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi. (bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Miloje je za Radonju izmislio kosarku.

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
A je liii? A koji su to igraci iz Zvezde i Partizana uspeli u NBA? Lovernj i Bobi? Hahahahaha, pa mnogo je bolje za mlade igrace da imaju slobodu sto im Mega pruza, nego da prosecno 10-15 minuta ostvaruju takticke zamisli vecitih. Jel vidis ti Dangubica, Greg ga uzeo za SAS(taj nista slucajno ne radi), decko otisao u Zvezdu - zaboravio da sutira! Vidi Popovic o cemu se tu radi, zato ga nema ni na mapi NBA lige! Mega im dodje kao koledz u Americi, rastereceni mogu da unapredjuju aspekte igre, a to je za mlade igrace najvaznije!

jes kako da ne

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Bjelica je postao najbolji kod Zeljka. U reprezentaciji 3/12 iz Zvezde, I to manje vise nebitni likovi. A nisu oni stvorili nijednog od tih igraca, nego ih doveli u klub. Jovic nije prvi plej cak ni u Zvezdi, kakva crna Evropa. A da je Guduric u pitanju umesto Zagorca sad bi bilo: 'bravo, samo napred, veliki si talenat'. Zvezda nikad nece imati draftovanih igraca kao Mega, a kamoli Partizan.

andjeo 888

pre 7 godina

Ovaj raznjatovic je grobar nase kosarke! Ej cuj on Jokica odveo u NBA??? A za ove ostale nikad cuo! Zagorac je lud ako ga bude slusao, nek mu zivi primer bude Bobinator, love da a kosarke nista! A on zivi za to i sta mu vrede sve te pare kad ne radi ono sto najvise voli? Jos jedna sezona u KKCZ, po mogucstvu i trofej i u NBA na velika vrata + ne bi dosao u besmisleni sukob sa laznim trenerom reprezentacije+ on i jokic u reketu razbili bi amere i popili bi mi ni krivi ni duzni zlatnu na OI!!! A miskove price ne piju vodu pa si ti dragi moj Zagorac trebao da odigras 2 sezone u KKCZ u EL i da u Nba odes kao gospodin, a ne da grejes klupu, ili sto isto nije lose u nekog evropskog velikana za grdne pare! Ali tvog miska ne interesuje tvoja karijera vec kako da mazne sto vise love a ti snadji se ako umes a male su ti sanse! Igraces ti u nekom levom Evropskom klubu za sicu kao propali NBA-ovac a miska bas briga!!!

Karim Abdul Dzabar

pre 7 godina

Zagorac ove sezone ništa ne igre.
Trebao je da ode u Zvezdu, odradi sezonu sa Radonjom, i posle da ide u NBA.
Ko zna, da li će i igrati u Americi, Luvavu koji je možda i bolji od njega ne igra u Filadelfiji koja je jedna od najgorih ekipa u ligi.
(bgd, 28. decembar 2016 12:23)

Znao sam da ce se naci neko da napise kako je trebalo da dodje u Zvezdu. Ko tebi uopste garantuje da ce Zvezda da unapredi njegovu igru? Koji je to igrac posle Zvezde uradio bilo sta bolje nego sto je radio u Zvezdi? Odradio je Boban sezonu sa Radonjom i bio mozda i najbolji centar u Evropi ali se izgubio kada je otisao iz Zvezde. Ne zanosite se time da ce posle Zvezde ili Partizana neki igrac imati bolju karijeru.. Ako su dobri koraskasi uspece gde god igrali.

Djovani Elber

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.
(stambolt, 28. decembar 2016 16:23)

Mislis kao sto je Nemanja Bjelica uradio? Ili bolje kao Boban Marjanovic, direktno iz Zvezde u NBA? :) E moj ti.. Bogdan i ne mora da ide u NBA, dovoljno mu je sto vam je isprao mozak sa 123 poena u 4 utakmice protiv vas. Nista vise ne mora da uradi u karijeri jer cete ga svakako pljuvati a bolji je od svakog Zvezdinog bivseg igraca koji igra u Evropi.

Djape

pre 7 godina

Da bi suter sa ovih prostora u NBa uspeo, mora da bude u svakom segmentu igre apsolutno neverovatan i dominantan.. A to ne vidim ni kod jednog naseg sutera...

mutne glave

pre 7 godina

Mega ne proizvodi igrače.
Dovede prosekta pa ga posle proda, Miško je klasičan trgovac slabo on poznaje košarku. Samo ima ljude koji imaju oko za igrača. Jokića je doveo za manje od 10.000€.
Zato zadnjih godina Mega ima bolje mlade igrače od Partizana, sve što valja je kod njega, drži čovek monopol.
Sad je napravio posao da direktno iz Mege šalje u NBA, pa je tako igraču dovoljno da bude u Megi, ne mora da ide u CZ ili KKP.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

ZAGORAC::

Ne treba biti vidovit da se jasno vidi da je Rade ogroman potenicjal.. To sto je izabrao da ostane u Megi je bila sukluda greska, i placa za nju slabijim partijama, ali nije on slabiji, nego tim.Kosarku je jako tesko igrati kada ne mas ostatak tima iza sebe..
Mislim da je definitvno buduci Bjelica, i idealna zamena za njega... On je ona verzija suoer modernog krila, koji zna napasti kos licem, ima sut za 3, i skace dobro..
Ja nemam nikakve sumnje da ce su super uklopiti u Memfisu, jer je to idealan tim za njega,to je tim kome treba podmladjivanje, i jasno se vidi..
Sve u svemu, Jokic i Zagorac su nas buduci centarski tandem, jer posle Bjelice ne mama nikakvu sumnju u to da je Zagorac njegova zamena...

doctors

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke

Toliko nebuloza na jednom mestu. I jos kazes Jovic drugi plej Evrope!? Ej! Jovic?!?!
Uostalom Bjelica I Bobi svakog dana pokazuju da su ocajni. Ostali koje si pomenuo nisu cak ni na nivou da razmisljaju o NBA, ubedljivo najboljoj ligi na svetu gde se igra vrhunska kosarka.
Naravno da mladi treba da idu I da se tamo uce jedino tako mozemo da se priblizimo Amerima(seti se 2002.) tj. da bar dostojno odigramo finale a ne da nas pune 30+ razlike.
Svi znamo zasto se gase klubovi u Srbiji, a razlog sigurno nije Partizan

Penny

pre 7 godina

@Misko postaje kancer...
A sta bi po tvom misljenju Misko trebao da uradi? Zaista mislis da bi trebalo da podredi svoj, interesu reprezentacije? Da li bi ti to uradio za svoje novce? Ako druze mislis da bi svi trebali da rade i ulazu svoj kapital da bi ti kraj TVa gledao uspehe reprezentacije, gresis.

stambolt

pre 7 godina

Najbolje da NBA uvede pod obavezno za sve americke kosarkase koji bi iz srednje skole ili sa koledza u NBA, da prvo moraju jedno 4, 5 godina da se kale u Evroligi, pa tek onda u NBA. Videce oni kada im Bogdan posle jos jedno 5 godina kaljenja i sazrevanja u Fenerbahceu dodje tamo u NBA i napravi lom.

ja

pre 7 godina

Nije on tip igrača za NBA, više je za Evropsku košarku. Po meni bi mu najviše odgovarao neki od Evroligaških klubova, po mogućnosti Baskonija.

Dingospo

pre 7 godina

(Wilfred, 28. decembar 2016 14:15)

Pa nije ovo igrica pa da ode u NBA a da ga pre toga neki klub ne proveri. Kako to mislis Misko mu napunio glavu da je talenat? Hoces da kazes da Memfis uzima igraca samo zato sto je Misko rekao da je dobar? Ajde ne zanosite se glupostima. Ljudi koji ga uzimaju znaju sta rade, pa i ako pogrese nece nista izgubiti. Pozeli srecu klincu pre nego sto krenes da ga kritikujes. Budite ljudi.

Kokot

pre 7 godina

Ma treba prvo 5 godina kod Radonjica, pa onda 3 godine kod Zeljka, i onda kod Dude, Duleta, Karija... jos 3,4 godine i kada bude imao 35 godina bice spreman za NBA.

Wilfred

pre 7 godina

@Dingospo

Koji klub će da ga proveri kad na leto ide u Memfis? Baš zato što mislim da može od njega biti igrač sam i rekao da mu treba malo kaljenja kako ne bi upropastio karijeru. Njemu treba istina da se saspe u lice dok nije kasno, nikako mu neće pomoći tapkanje po ramenu i "bravo, majstore".

Divos

pre 7 godina

У САД има доста ствари које су рђавије решене у односу на Европу, но када је НБА у питању, уговори, плате и обавезе према играчима, то је неупоредиво, у корист НБА наравно.

Овде је Мишко у праву. Вербални договор ту заиста има своју тежину (званично, нова сезона почиње 1.јула, и тек тада би се могло почети са преговорима и финансијским детаљима уговора, но то се некад и раније усагласи).
И сам одлазак у Мемфис не мора пуно тога гарантовати, могу га рецимо проследити у развојну лигу на каљење.
Раде ће ову сезону одрадити у Меги, међутим и Мега је доста слабија у односу на прошлу, а Раде се утопио у то сивило. Видећемо у наставку сезону да ли ће подићи ниво своје игре.
Мемфис иначе није лоша опција за Загорца, на његовој поз. ту су Персонс, Ендрју Херисон и ветеран Картер који ће врло брзо у пензију, и та поз. им је слабија од осталих.
Видећемо да ли ће неког трејдовати на поз.ниског крила, или узети на драфту. Радету у сваком случају предстоји борба да се избори за статус. Мислим да има за Радета будућности у НБА, требаће мало и да ојача, следиће период прилагођавања, треба и да вам се доста тога поклопи, но мислим да Раде може урадити добре ствари у НБА.
Како год, момку срећно.

Realno :)

pre 7 godina

Da,i onda Zagorac,Pera,Mika,Zika idu u NBA,a postavlja se pitenje da li Teo moze da igra tamo...gluposti...pa ako najbolji igrac eurolige ne moze,ne znam ko moze...

DT

pre 7 godina

Sto pre ode to bolje. Tamo se vise radi na igracima, mozda napreduje, a ako ne ide moze I da se vrati, sta sad. Ionako nemamo krsteno krilo u reprezentaciji...

hahaah

pre 7 godina

@Miško postaje kancer srpske košarke
Kakve polu-igrace, sta pricas ti? Dangubic bio veliki prospekt, otisao u Zvezdu - stagnirao. Stefan Jovic nije 5. plej u evropi. Naravno da se uspeh igraca gleda dal moze igrati u NBA ligi! Teodosic ne zeli, ali moze, Navaro je u Memfisu bio nezadovoljan ulogom, ali je mogao! Ne mesaj ta dva! Jokic je mozda najveci potencijal s ovih prostora ikada, i ne mozes ocekivati takve igrace svake godine iz Mege. On kao takav, drzace nasu reprezentaciju narednih 10+ godina, a ko zna sta bi bilo da je otisao u Zvezdu ili Partizan!

JPR23

pre 7 godina

Ne znam da li na njegovoj poziciji moze kao Jokic da uspe, uz rad moze, ali tako brzo ne verujem. No dobro, treba da proba, to "prvo u evropu" itd je imalo smisla pre desetak godina, sad vidimo da to vise nije tako, zavisi to i od igraca... Neka mu je sa srecom!

Atlanta

pre 7 godina

Pogledajte komentare na vest da će Jokić ići u Denver... http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=989336
(Stefan, 28. decembar 2016 21:54)
Kako smesni komentari, sve strucnjak do strucnjaka. Ajmo Zagor u Memfis!! Super je tim!