Utorak, 20.12.2016.

08:13

Partija karijere Nikole Jokića!

Nikola Jokić pružio je prethodne noći partiju karijere u NBA ligi – 27 poena (12/16 za dva, 1/1 za tri), 15 skokova i devet asistencija.

Izvor:

Partija karijere Nikole Jokiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 7 godina

Vidim lijepo vam je drago nabio komplekse. Nego zasto bi se ja javljao, pa nije Jokic hrvatski igrac (premda je naravno kao i svi najbolji srpski sportasi porijeklom iz Hrvatske, preciznije Dalmacije). Ja pricam o momku koji je u 26 meceva samo 5 puta ostao ispod 10 a 6 putao isao preko 20.

drago

pre 7 godina

kao sto rekoh Bogdanovic ove sezone uzima takmicenje u tricama na all staru, i borice se za prvu petorku istoka sa Pol Dzorzom. Jednostavno skorer kao sto je Bogdanovic jos nije trcao nba parketima,cudo nevidjeno. Navijaci grada Bruklina su mu sada vec dali nadimak "Air Bodzan". Suska se da se dres broj 44 povlaci vec na kraju sezone

P.S. Hezonja vjerojatno ucestvuje u dunk natjecanju. prica se da je favorit iz senke

lo.ol

pre 7 godina

Ovoliko ga svi podržavaju samo zato što nije igrao ni za Zvezdu, ni za Partizan pre NBA. Inače bi bio ispljuvan žestoko sa jedne od strana brda. Realna priča u Srbiji.

kizany

pre 7 godina

Није ми јасно зашто мора да се расправља о томе да ли је Јокић слаб за лигу,да ли може овако само против "лоших" екипа.

Свака му част, и на игри и на понашању!!

Aleksa

pre 7 godina

Kakva smo mi nacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 20. decembar 2016 13:17)

Нисмо ми као нација лоши, него су аутохејтери изузетно агресивни. То је синдром "да сам ја на твом месту, ја бих био бољи ти од тебе", који је узрокован свеопштим црнилом које влада у Србији и свету, а додатно подгрејан ружичастим светлом са ТВ апарата. Код аутохејтера се испољава разочарање недовољним успехом "успешних", претпостављам зато што би поглед на њихов сопствени животни учинак био непоправљиво разарајућ за њихов систем. И зато што не смеју себе да гледају, а осећају ужасно незадовољство, да не би потпуно прсли, морају да изразе свој негативизам јавно, гласно и агресивно. Као нација смо очигледно изузетно јаки и чврсти, пошто након свега што смо преживели, ти ипак успеваш да у једном посту побројиш већину аутохејтера, што је за е-новине ове величине ипак сјајно.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Aleksa
Pokusao si to lepo da obrazlozis, cak si i dobroj meri i uspeo da objasnis sklop takvih pojedinaca, ali gubis iz vida siru sliku koju sam potencirao. Ja ipak mislim da smo nedovoljno slozni i nacionalno osvesceni, pogotovu sa razvojem tehnologije. Slozni smo jedino u teskim periodima, ovako ne. Ne secam se da je neko hejtovao npr Stojakovica ili Divca? Pola naroda tada nije islo na spavanje pre 3h, da bi ih pratili. Sa druge strane, uzmimo prost primer recimo Albaniju, da oni kojim slucajem imaju igraca u NBA koji postigne 27 poena, nesto ne verujem da bi se utrkivali da ga osopre, naprotiv vec bi imao neki trg ili ulicu. Kapiras?

ISP

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON
U Dalasu? To si garant čuo kad je Denda izvalio, pa ti ostalo negde u memoriji. Da pratiš NBA znao bi da Jokić igra u Denveru. ;)

Ljubisa livac

pre 7 godina

Ljudi meni nesto nije jasno, na svakoj ali bukvalno svakoj vesti se javljaju likovu poput : Beljo, Patrick, Walter White i naravno Jumco. Svaki komentar im je negativan, hejterski i nebulozan. To nije ni trolovanje, komplseks sta li je. Hejtuju Djokovica, Jokica, Tea, Zvezdu, sve. Nesto kontam, to mora da je isti lik kome je jako dosadno i tuzno u zivotu. Trebamo biti srecni sto imamo ovakvog igraca, a ne osporavati ga. Kakva smo mi nacija.

trava

pre 7 godina

Sa ovakvom minutazom on bi uvek bio oko tripl dabla. Poeni i skokovi skoro pa sigurni uvek, a i sa asistencijama bi bio tu negde, buduci da mu saigraci sve vise veruju i oslanjaju se na njega.
Samo jos ovo, dakle ovo je minutaza koju Porcigis ima na skoro svakom mecu, a ovakvu utakmicu jos nije imao, a i verovatno je nikada nece imati.

hola

pre 7 godina

gledajuci jedan snimak sa svim jokicevim poenima I asistencijama, provalio sam da se asistencije u nba racunaju I kad igrac kojem je dodata lopta dva puta spusti loptu (tj. tapne loptu) pre nego sto postigne kos.
to je po meni velika glupost. za mene je asistencija kada jedan igrac doda drugom, a ovaj postigne kos bez spustanja lopte na pod. zato njihovi plejmejkeri imaju po 15, 20 asistencija.
kad bi se I u evropi tako racunalo teodosic I njemu slicni bi imali mnogo vise asistencija

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Kada sam video koliko su ti minusa nalupali pomislih evo ga jos jedan pljuvac, a u stvari si sve lepo objasnio, slazem se sa svim sto si rekao u vezi Jokare.

Walter White

pre 7 godina

Svaka čast ali vredi napomenuti da je Dalas očajan ove sezone nesto slično kao Filadelfija proteklih sezona pogotovo ispod koša gde značajne minute dobija čak i Salah Mežri?!?,vidi se da Jokicu odgovara brza igra protiv ekipa koje ne igraju mnogo na centre,zanima me kako će se pokazati protiv jačih igrača tipa Kazins,Dramond,Deandre.

stevan

pre 7 godina

Predzadnji napad na utakmici Jokic dodaje Mudijeu na trojci za desetu asistenciju, i Mudije promasi... a do tad je imao 4/4 sut za tri, mrvica srece je falila za tripl dabl...
Definitivno najbolja Jokiceva partija za sada.
Sinoc su i bekovi Denvera bili odlicni, Heris i Mudije na nivou.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON

Malo ti je smešan stručni komentar jer sve vreme pričaš o Dalasu a Jokić igra u Denveru...

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...
(SASHA THE RED BARON, 20. decembar 2016 11:00)

Sasa klub se zove Denver, a ne Dalas

student

pre 7 godina

@mika
Evo ovako, moje misljanje:
Bogdanovic dobar, Saric isto solidan, mada ispod mojih ocekivanja za sada. Zubac i Bender imaju potencijala, mada ne pruza im se previse prilike u mladim timovima fokusiranim na razvijanje (npr. Criss ima mnogo vise prostora od Bendera, a isto su godiste). Sta ce biti od njih videcemo. Ne pratim ABA ni Evroligu, tako da za Tomica ne znam, Ali ovaj Zizic neverovatno dominantan sudeci po tekstovima. Bas me zanima sta ce da donese u NBA.Hezonja nije na NBA nivou po svemu prikazanom.
U svakom slucaju Hrvatima treba dobar plej, bez toga tesko. A i nama, Teo je vec mator, a naslednika nema na vidiku...

Milioner

pre 7 godina

(Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Brate ti si prvo bice na ovoj planeti, ali veruj, prvo kome moram da kazem da ga mrzim. Nisi ti trol, ti si isfrustrirani balkanac. Kako ti funkcionises u svakodnevnom zivotu? Jel si imao nekad neku devojku nesto? Nije moguce da te zivot toliko gazio da imas tolku mrznju u sebi.

marko

pre 7 godina

xaxaxaxaxaxa....pa nama srbima igrac koji je na asistenciju od tripl dabla sa svojih dvadeset godina je limitiran i nije potencijal...molim likove koji imaju priblizna razmisljanja da ne komentarisu...trenutno u ligi ima desetak igraca koji mogu do tripl dabla joka je jedan od njih a ubedljivo je najmladji tako da sramite se takvih komentara...lebron,westbrook,rondo,durant,kawhi to je to ima ih jos par od centara nemas niti jednog koji igra na slican nacin mozda gasol ali ni on nije imao tripl dabl ove sezone

brm

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv
(deda, 20. decembar 2016 10:30)

Dankan nije imao tog američkog "ja pa ja" pa ga to nije sprečilo da postane legenda. A Nurkić toga ima za izvoz pa sada može da se nada da dobije 10 min. po utakmici i to samo u slučaju da Jokara uđe u problem sa faulovima.

student

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima. (Beljo, 20. decembar 2016 09:48)

Bogut je dobio svoje na Olimpijadi, sad moze samo da se plasi Jokica.

Владимир

pre 7 godina

Па тролови са овог сајта баш раде 24 сата. Нема вести без њихових глупавих и бесмислених коментара. Него баш ме занима која вам је награда за количину глупости које проспете на овом сајту? Да ли је барем у питању прикладан оброк? У чему је ту поента уопште?
Иначе свака част Јокићу. Само нека настави овако и нема зиме за њега. Доказ да се напоран рад и труд исплате.

TDI

pre 7 godina

Joka jos samo da ojaca i da pocnu da deluju one NBA pilulice i ima da bude jedan od najboljih kosarkasa sa prostora bivse juge. Neverovatna kosarkaska inteligencija i mekana ruka.

student

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama. (Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Niko me ne moze ubediti da si ti pravi Jumko!!

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

PICK 41;;;

Odavno nije bilo da ovakav igrac se pojavi sa ovakvim rejtingom.Biti pick 41, i pruzati ovakve partije je kao dobiti na lutriji...
Samo Dalas je mogao to da ne uvidi i forsirao je Nurkica prvi 10-15 utakmica, i tek kad su se novinari obrusuli na njega, onda se predomislio.
I Nurkic i Ferid su sjani centri, ali kad Jokic igra, sa njim igra cela ekipa,i uz cinjenicu da mu je tek 20 godina, i da ce tek za 3-4 godine da dostigne onaj nivo koji odrastao igrac ima, mozemo slobodno reci da je Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim prostorima...
U zadnji 5 utakmica on ima prosek double-double prosek, sjajno dodaje loptu, i tek sad polako postaje onaj igrac koji treba biti, jer mu je mesto kao starteru sad zacementirano, i igra sa lakocom..
Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...

student

pre 7 godina

A gde su sad oni sto su prosle nedeljee rekli: Ma davao je koseve kad je sve bilo reseno, Dalas eksperimentisao...? Danas mu nisu nista mogli. Jos vise mi se svidja kako izgleda Denver kao tim, koje poboljsanje. Ajde da udju u play-off da gledamo Jokica duze ove sezone!

Fica

pre 7 godina

Jokic samo potvrdjuje svoju klasu koji je pokazao prosle sezone.
Mozda ne dobija 21 milion ali igra za petoricu takvih :)
Salu na stranu Jokic,Beli i Teo ima da grmi na evropskom.

deda

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv

mika

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).
(dalibor79, 20. decembar 2016 08:30)

Plašim se da totalno nisi u pravu. Mi osim Jokića nemamo drugu zvezdu, donekle Bjelica i Bobi, a rvati imaju brdo igrača, što je najgore sve neki hercegovci od 2m i 16 santima. Šarić, Hezonja,Bogdanović koji su već poznati u NBA i Zubac 19godina 216cm,Bender 19godina 216cm, Pa Ante Žižić 19godina 212cm koji će sve da ih pojede za koju godinu i biće ubedljivo najbolji evropski centar na svetu,i all star igrač kad odigra sezonu dve u bostonu. Kad budu za koju godinu imali 23,4 godine zamisli te zveri od 216cm iz NBA, da neće Štimac,Mačvan i Raduljica da ih zaustave???? Imamo li mi u Srbiji nekog takvog talentovanog centra??? Plašim se, ozbiljno se plašim

Tegeltija vranjanac

pre 7 godina

Imao bi vecu minutazu da nema problem sa licnim greskama - pravi ih brzo i nije bas najbolji u odbrani. Taj deo igre mora da popravi.
(miki, 20. decembar 2016 09:51



Da jee bio kod Radonje ne bi imao problem sa odbranom...

skoba

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Ево вам, браћо Срби, стручњак кошарке. Ових 15 скокова вам је показатељ да је Јокић слаб у скоку а 27 поена уз укупно 4 промашаја показује да је Јокић срећник јер је доста тих кошева било случајно, скоро половина. Ових 9 асистенција ајде, то ћемо да му признамо, капира кошарку и може да буде играч задатка ајде пустићемо га, али да се држи своје улоге. Озбиљно, немојте да објављујете овакве небулозе пошто, молим вас , пошто верујем да ће овакви стручњаци увек да се јављају

Jumko

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama.

JPR23

pre 7 godina

O Jokari sta reci osim : Udri i Kidaj! Samo tako da nastavi. A onaj novinar sto je opalio po Melounu onaj dan, eto rekao je sve! Ne samo za Jokica vec za ekipu! Vratio Meloun Jokica u startnu petorku.. Nurkic na dresazu! Rezultat, 3 pobede u nizu! U svakoj, ako ne gresim, vise od 110 poena. I i dalje drze prikljucak za plejof. Pa sad neka "kalkulisu"!

samo nerealno

pre 7 godina

da biste proglasili nekog igraca legendom,treba da odigra bar pet vrhunskih sezona,pol milsap citav zivot igra na vrhunskom nivou pa ga niko ne proglasava za legendu.vucevic je odigrao dve dobre sezone i nakon toga potonuo i bice zaboravljen kao igrac,tako da,oladite malo,mada razumem nase navijace koji su najnerealniji u hvaljenju nasih igraca.jokic i veceras ima priliku da se istakne jer blejk grifin nece igrati,a osetno slabiju partiju ocekujem za par dana kad na red dodje duel sa milsapom i atlantom.

...

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.
(nwa, 20. decembar 2016 09:43)

Ja mislim da je to sve marketing jer kad je otisao u SA svi navijaci su bili "ludi" zbog njegove visine i kupovali dresove itd. a klub je dobijao pare.

ja

bas

pre 7 godina

Nastranu impresivne statistike, 12/16 sut iz igre i razigravanje tima. Mene najvise impresinira lakoca i jednostavnost s kojom igra napad. Tako prosta rjesenja, floteri, poluhorozi, uvijek je u kontraritmu kad ide na ulaz ili na nisko post, pa protivnik koji ga cuva nikad ne zna kad da skoci, a Nikola se progura kroz reket i bez skoka polozi loptu.Nije brz, nije skocan, ali odlicno koristi tjelo da se zagradi i nasloni na svog cuvara. To je dobro, jer sto manje djipa po terenu, duze ce igrati bez povreda.

Mekana ruka, sut sa jedne noge preko igraca koji ocekuje pas, sve to cini da se njegovi cuvari nekad djeluju kao retardi ili kao da spavaju.

NA trenutke me podsjeti na Dankana, a na trenutke na Novickog, ali ima razumijevanje igre bolje nego pomenuta dvojica.

Oci na potiljku i razumijevanje igre skoro kao kod Tea. S ovim osobinama predvidjam mu dugu i uspjesnu karijeru.

Sad nek se spremi da protivnicki timovi fokusiraju odbranu na njemu.

simo

pre 7 godina

@Ratko
Gde bas nadje Djokovica svetu kravu kao primer,pa on jedini se ne proziva za takve stvari,dok
druge sportiste unistimo u komentarima

fabricka greska

pre 7 godina

Procitah jedan komentar u kojem se Jokic poredi sa Djokovicem. Samo cu reci da se apsolutno slazem sa tim i srecan sam sto smo dobili novog momka cijim cemo se dobrim partijama radovati dugo godina! Samo kidaj decko!

Slušaj svojega trenera kako batine ne bi oopio. :)

pre 7 godina

"Mike told me he was going to beat me if I made more stupid fouls," Jokic said of coach Michael Malone. "I listened."

Rhyzm

pre 7 godina

Sta bi sa onim komentarima, dobar samo u porazu, sta se se raspisali za nekog ko pljucne ponekad 14 poena itd...?
Treba slusati komentatore iz Amerike kako o njemu govore narovito o tome koliko znaci ekipi kada je on u igri. Kada je izasao u prvom poluvremenu i kada je Dalas poceo da pristize, komentatori su rekli da se Jokic mora vratiti u igru sto pre. Onda komentar po zavrsetku meca trenera Dalasa...
A ne, nekima to ne valja, koji ne mogu da poprave ucinak ekipi ni u najnizem kosarkaskom rangu Sri Lanke ili Fidzija, a imaju "strucno znanje" da komentarisu jednog od najuniverzalnijih igraca u NBA vec sada.

Sasa

pre 7 godina

Joka kada ne udje u problem sa faulima u prve dve cetvrtine iglavnom zavrsi mec sa 20+ poena...ovakve brojke se ne pamte za centra u poslednje vreme u NBA

Miki28

pre 7 godina

Sta sad hejterima je valja u ovoj partiji? Nije bio TD, davao je poene u egal mecu, skakao, razigravao? Bravo bre mali, samo kidaj... Uzivanje je gledati ga kako povezuje redove Denvera, poceli su i saigraci da mu vjeruju jer znaju da ako mu dodaju onda ce dobiti i povratni pas i vidi se samopouzdanje u igri samog Jokica a i poverenje koje imaju trener i igraci u njega! Samo tako nastavi, nebo je granica a mi da uzivamo u njegovim bravurama

nesused

pre 7 godina

Dodao bih sam da se njegov uticaj na ekipu u ovoj utakmici se ne vidi dovoljno iz brojki, ulazio je u igri svaki put kad bi se Dalas približio i odmah unosio promenu ritma. U ovoj utakmici ga je trener koristio kao pravog vođu tima što on svakako već jeste.

NIKI

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..

вељко

pre 7 godina

Каква статистика и какве добре игре у последње време!
Али колико још простора има за напредак!
По мени има ту још једна врло битна ствар:Играчи га готиве,имају поверење у њега,а он им свима враћа на најбољи могући начин!
Што је најважније,из новосталог односа или поретка унутар тима,произилазе победе.
Не би ме изненадило да изборе плеј оф.Има ту пар вансеријских играча,а делује ми да су јако сложни и да се ипак све подређује колективу.Видећемо....

scout

pre 7 godina

i da dodam, bas se videlo na dodavanju za tu desetu asistenciju, na toj trojci pred kraj, koju je mudiay promasio, da je mudiay bas hteo i da je nekako bacio kao pod pritiskom zbog zelje da Nikola dobije tripl dabl, i deluje kao da ga svi igraci vole i cijene i vjeruju u njega, i traze ga da bas on kreira igru, kad Jokic ima loptu u rukama 'ulecu' sa svih strana,znaju ako nadju prostor,da ce Jokic naci njih,zato je i imao toliko asistencija, i +ta vanserijska dodavanja i ne sebicna igra Jokica,kao da je 'inspirisala' ostale igrace da i oni dodaju lopte i pokusavaju sa atraktivnim asistencijama. Moze se reci da je Jokic, sto i brojke pokazuju, napravio citav tim boljim. samo se nadam da ce denver nastaviti da kreira napad preko njega i da mu malone daje preko pola sata igre, em ce Jokic nastaviti sa tako dobrim brojkama, em ce Denver biti bolji tim, mozda cak izbore play off, za sada su 'samo'dve utakmica iza plejofa.

So

pre 7 godina

Jokazuna je igrao s nama basket u Somboru od malih nogu tj. u pocetku je samo uskakao kad na fali jedan jer je bio mali. Kada je za jedno leto izrastao 20cm poceo je da igra redovno. Tada je imao 15 god. Ono sto je istina je da se on uopste ne trudi. Njega je mrzelo da ide na treninge, da trci itd. Znaci cist talenat! Sta bi bilo da je trenirao kao sto je trebao?
Inace, kao osoba je retko dobar covek i spreman uvek za salu. Samo onaj ko ga ne zna moze da napise nesto lose jer Joka je odlican!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (So, 19. decembar 2016 09:34) # Link komentara

Uopste nije izrastao sa 15 godina toliko, to mozes procitati u bilo kom intervjuu, dakle ponovo covek slaze bez da trepne, nisi ti uopste igrao basket, a kamoli sa Jokicem, samo juris pluseve.
(Nista o Nicemu, 19. decembar 2016 10:27)

Samo da se nadovezem na jucerasnju opasku na moj komentar od gore. Svaka cast Jokazuni sto mi je to obezbedio.

Da, moj jedini cilj u zivotu su plusevi u komentarima i zato izmisljam price.
Ko je igrao u tzv. Jamama na Selenci zna dobro sta je istina.

Beljo

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima.

Milan

pre 7 godina

Kada je momak pravi dasa onda stigne i da zablista u ruki sezoni, da uzme medalju i na Olimpijadi, i na kraju da nastavi narednu sezonu u istom ritmu. Bez ikakvih izgovora, prenemaganja, hocu-necu varijanti. Kada tako posložiš stvari u životu sve ide mnogo lepše i lakše, i ljudi te poštuju više.
Zato jutros svi čitamo vesti i radujemo se partiji našeg momka.

Ratko

pre 7 godina

Koje pohvale pljušte na račun Jokića što igra u tamo nekom klubu preko okeana. Ali kad dođe leto i otkaže nastup za reprezentaciju ima da bude izdajnik koji ne plaća porez, da mu se oduzme državljanstvo. Isto kao i Đoković pa to će biti komedija čitati.

joker

pre 7 godina

Ajde da je na jedvite jade skupio te asistencije ali on ih je vec pred kraj 3/4 imao 8, e zato je steta sto nije napravio tripl-dabl! Svi kazu nije to bitno, al' ipak i komentatori i publika navijaju, vrti se grafika sa Jokicevom statistikom gde se zaokruzuje 9 asistencija, drustvene mreze ga cekaju a Joka uze loptu i kaze "Nije bitna statistika, bitan je tim"..mislim da je ovaj put malo preterao sa skromnoscu :)

Novosadjanin

pre 7 godina

A mozda taj trener nije bas tako tupav kao sto svi smatraju i nije bez razloga trener NBA tima. Jel nekom palo na pamet da mu samo pametno dozira minutazu zbog njegove mladosti, konstitucije, iskustva... Za sada mu trener odlicno vodi karijeru, bez znacajnih povreda i sa konstantnim napretkom. Go Jokic, Go!!!

nkkk

pre 7 godina

Svaka čast, fenomenalna partija, forma u usponu, samo gazi, bićeš ti dobar. A vi batalite već sad da ga poredite sa Dirkom, Gasolom, Stojakovićem, i ostalim evropskim legendama. Ko visoko leti, nisko pada, puštite momka da igra košarku, pa dokle dogura.

zoran ivkovic

pre 7 godina

Jokic decko igra razbija zaista i svakim danom je sve bolji . denver odlicna sredina za Jokica dobio minute i vratio im odlicno . fascinira raznovrsnost Jokica centar sa intelektom pleja ,asistira zna da vodi loptu ,skocan je a dobio na masi i postao i fizicki jak za skok a sut mu je uvek bio dobar .kretnje su mu fantasticne i sa loptom i bez nje decko je neverovatno napredovao .po meni trenutno najbolji nas igrac . zaista denver od njega napravi zver igraca .moram prokomentarisati Detroit koji igra ocajno . u detroitu je problem trener jer ekipa nije toliko slabo koliko tu nesto nestima .

nwa

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.

Aleksandar

pre 7 godina

Dajte ljudi kakva partija karijere,decko je igrao 38 minuta,za toliko vremena provedenih na terenu ovo i nisu neke brojke.Zasto stalno preuvelicavamo nesto kada se radi o nasim igracima u bilo kom sportu.Jokic je solidan igrac i nista vise.Nema tu mnogo mesta za napredak i predvidjam da ce da se vrati u Evropu u nekom narednom periodu.


Ps: Salim se ovaj decko ce da bude all star igrac za 2-3 godine i osvojice prsten ako ne i vise komada.Brat nije normalan sta im radi.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Izgleda da mu Dalas odgovara, opet dobra partija.
A i usput i pobeda, čisto da ne kažete kao prošli put da je sve poene postigao zbog garbage time-a i zbog toga što ga je čuvao niži igrač.

Ime

pre 7 godina

Auuu ljudi moji šta Srbija imaaa... Sećam se Peđinih partija u Kingsima. Tako smo bili navikli na Peđinih redovnih 20+ utakmica, ali Jokara što radi je stvarno nezabeleženo. Svaka čast. Možete misliti ponos njegovih roditelja da u najjačoj ligi sveta on igra sve bolje. Dok Bobiška bobinira...

Dalibor Kokic

pre 7 godina

Kakvih par asiatencija je imao - ono je neverovatno! Kakvo zadovoljstvo je bilo gledati ga, i biti svestan sta je nasa reprezentacija dobila za naredne dve Olimpijade!

kifla

pre 7 godina

gledam negde oko petog minuta druge cetvrtine,imao je već deset poena, valda 8 skokova i 6 asist... Reko ovaj ide na tripl dabl. I umalo.
mislim da je svako ko prati nba odusvljen pojavom ovakvog igraca.... uvek je bilo mladih igraca koji prave velike cifre, ali ovako raznovrsnog skoro nisu videli...samo mu daj loptu i on će nešto da izvede...ako se učini da nema izlaza, da gubi loptu, verotno će da napravi asistenciju za uvodne špice...pravo osveženje za nba.

Martin

pre 7 godina

Car. U jednom od tih poslednjih napada su mu se namestili svi da im doda za tu desetu asistenciju, ali je the Joker ostao sam ispod koša i rešio da poentira. Misli čovek - sigurnije je. Vidi se da se uopšte ne opterećuje tim tripl-dablovima i ostalim fensi NBA stvarima (npr. mega-zakucavanjima). Čovek igra i uživa, a i mi sa njim. Mislim da će ostaviti veći trag u NBA i od Stojakovića i od Divca.

dalibor79

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).

scout

pre 7 godina

kazem ja, daj jokicu preko 30 minuta i sigurno dabl dabl, ali nisam znao da ce uz 30+ minuta biti tripl dabl!:) Za malo, steta sto ne dobi taj jos jedan asist, bas su isli na njega saigraci da dobije taj zadnji asist, ali steta mudiay promasi cistu trojku 50 sekundi pred kraj, to bi bio deseti asist za Jokica da je usla. Alii zadnji napad, Denver ima loptu a malone se dere sa linije da ne idu na poene, da idu na istek vremena. Daj Jokicu 33 minuta i oko 20 suteva i sigurno ce imati oko 25 poena 15 skokova i oko 7-10 asistova. Bravo Jokara. A pistonsi gubi po 30 blizu 40 razlike citacu utakmicu, baynes i drummond ukupno jedva 5 skokova zajedno, a trener nece da ubaci Bobija, ne znam zasto? ne kontam uopste. I na kraju bobi za 5 minuta na parketu imao bolje brojke od ove dvojice skupa.

mare

pre 7 godina

E posle ove partije bilo bi sramota da nema 30+ minuta svaku utakmicu biti najbolji u 3 najbitnije statističke kolone je pakleno tesko. Das Jokiću minute on donese pobedu prosta računica

grobari1970

pre 7 godina

Prvo sto ujutru uradim je da otvorim B92 sajt i pogledam sta su nasi NBA kosarkasi uradili. Nema lepseg osecaja nego kad vidis da Jokara odigra ovako fantasticnu partiju. Osmeh mi bude od uva do uva. :)

Danilo

pre 7 godina

S obzirom da je za NBA standarde Nikola još klinac, a s obzirom da za igrača te visine zna sve, ako ga samo posluži zdravlje- što jeste uvek i u svemu najvažnija stvar- Nikola će biti klasa.
Da l' će dosegnuti do statusa Peđe ili Divca, to se ne može znati.
Da za to ima potencijal, to se ne može sakriti.
Naše je da navijamo i uživamo, i da mu držimo palčeve.

JeRemija

pre 7 godina

Bravo Jokara, imam osećaj kao da mi je brat rođeni!
Sada kada se popali J. jer je našao novu žrtvu. Taman je malo pauza u tenisu pa mu evo prilike da nastavi sa trolovanjem

Odgovoran

pre 7 godina

Kakva partija, koja lakoca u igri, kakve asistencije je delio, 3 ili 4 od ovih 9 su bile vanserijske, nesto sto nijedan centar u NBA nije radi o vec godinama! Na ivici tripl dabl skora, a centar...
Milina za gledati, skola kosarke iz Srbije dragi Ameri, uzivajte, vi takvog nemate.
Svaka cast!

Lako

pre 7 godina

Jokic igra odličnu košarku! Suština je da kao centar donosi i asistencije i to vrhunske. Očekujem da ove godine nastavi ovako, a već sledeće da bude jedan od najboljih centara u NBA.

Hanibal

pre 7 godina

Bravo, stvarno fantasticno, postici 27 poena u danasnjoj Nba kosarci na mestu klasicnog centra je poseban uspeh, danasnji Nba je dosta drugaciji od vremena kada su centri kao Dzabar, Olajdzuon i poslednji veliki dominantni centar Sekil O'Nil bili prvi strelci ekipa, danas se mnogo vise poenterska igra bazira na bekove, plejmekere, sutere, poneka ekstra talentovana 4 preuzima vise suteva, ali taj tio klasicnog centra nema toliko lopti u rukama, a Jokic je pokazao vec puta da dok istovremeno moze da napuni kos protivnik iz svih mogucih pozicija, polu distanci, trojke, u postu ledjima do sve to radi istovremeno je bio i prvi asistent ekipe par puta.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Pa on je luuuuud! Ovo je, usudio bih se reci jedna od boljih partija srpskih igraca ikada u NBA. Jedna asistencija do monstruoznog tripl dabla!!! Samo treba da sklone Nurkica, ili da ga limitiraju na 10 min i to je to. Najbolji cuvar Jokica je Nurkic.

Offensive Rebound

pre 7 godina

Dajte coveku da se igra kosarke. Pustite ga da igra preko 30 minuta, pokazace pun potencijal, ove brojke, ovo mi je tako nedostajalo, da neko nas ovako zablista! Samo da ga Denver pusti na evropsko prvenstvo, do tada ce jos vise napredovati, gde je leto sledece godine! Ali 9 asistencija za centra, retko se to vidja ljudi moji, a i ovakav procenat suta, dabogda imao bezbroj puta ovakve meceve i samo da te povrede zaobidju, bices ti druze moj All-Star!

dosao je tiho i usao u legendu

pre 7 godina

Posle Vestbruka najbolji performans veceri. Izjava trenera da je sve moguce kada napad ide kroz Nikolu. I na kraju, steta za tu jednu asistenciju.

stefanjuve

pre 7 godina

Šteta zbog jedne asistencije, ali biće ih u budućnosti. Fenomenalna partija i eto pobede za svoj tim.

Nema lepšeg jutra kada osvane sa ovakvom partijom Nikole.

what goes around comes around

pre 7 godina

Au koja steta sto Mudiej nije ubacio trojku na 40 sekundi do kraja na asistenciju Nikole. Al dobro, bice...ko zna za sta je to dobro. Gazi Nidzo majstore. Ipak je onaj americki analiticar bio upravu kad je rekao da Jokic i Cendler pocinju na visokim pozicijama. Svi igraci se osecaju bolje uz Jokica, kao sto je i sam Heris njegov saigrac izjavio juce ili prekuce.."Kada je lopta u njegovim rukama, svi automatski pocinju trku oko blokova, ne bi li bas oni bili da ulete u njegovu asistenciju"...jednostavno decko cini druge igrace boljim za razliku od Jusufa(koji je takodje nesporno talenat) ali psiha mu nije jaca strana..ocigledno.

Dovla

pre 7 godina

Bravo majstore, svaka cast. Zeljno iscekujem svaku utakmicu Denvera zbog ovog momka. Samo da je bila jos jedna asistencija, ali bice sledeci put.

Offensive Rebound

pre 7 godina

Dajte coveku da se igra kosarke. Pustite ga da igra preko 30 minuta, pokazace pun potencijal, ove brojke, ovo mi je tako nedostajalo, da neko nas ovako zablista! Samo da ga Denver pusti na evropsko prvenstvo, do tada ce jos vise napredovati, gde je leto sledece godine! Ali 9 asistencija za centra, retko se to vidja ljudi moji, a i ovakav procenat suta, dabogda imao bezbroj puta ovakve meceve i samo da te povrede zaobidju, bices ti druze moj All-Star!

dosao je tiho i usao u legendu

pre 7 godina

Posle Vestbruka najbolji performans veceri. Izjava trenera da je sve moguce kada napad ide kroz Nikolu. I na kraju, steta za tu jednu asistenciju.

Martin

pre 7 godina

Car. U jednom od tih poslednjih napada su mu se namestili svi da im doda za tu desetu asistenciju, ali je the Joker ostao sam ispod koša i rešio da poentira. Misli čovek - sigurnije je. Vidi se da se uopšte ne opterećuje tim tripl-dablovima i ostalim fensi NBA stvarima (npr. mega-zakucavanjima). Čovek igra i uživa, a i mi sa njim. Mislim da će ostaviti veći trag u NBA i od Stojakovića i od Divca.

grobari1970

pre 7 godina

Prvo sto ujutru uradim je da otvorim B92 sajt i pogledam sta su nasi NBA kosarkasi uradili. Nema lepseg osecaja nego kad vidis da Jokara odigra ovako fantasticnu partiju. Osmeh mi bude od uva do uva. :)

Dalibor Kokic

pre 7 godina

Kakvih par asiatencija je imao - ono je neverovatno! Kakvo zadovoljstvo je bilo gledati ga, i biti svestan sta je nasa reprezentacija dobila za naredne dve Olimpijade!

Hanibal

pre 7 godina

Bravo, stvarno fantasticno, postici 27 poena u danasnjoj Nba kosarci na mestu klasicnog centra je poseban uspeh, danasnji Nba je dosta drugaciji od vremena kada su centri kao Dzabar, Olajdzuon i poslednji veliki dominantni centar Sekil O'Nil bili prvi strelci ekipa, danas se mnogo vise poenterska igra bazira na bekove, plejmekere, sutere, poneka ekstra talentovana 4 preuzima vise suteva, ali taj tio klasicnog centra nema toliko lopti u rukama, a Jokic je pokazao vec puta da dok istovremeno moze da napuni kos protivnik iz svih mogucih pozicija, polu distanci, trojke, u postu ledjima do sve to radi istovremeno je bio i prvi asistent ekipe par puta.

mare

pre 7 godina

E posle ove partije bilo bi sramota da nema 30+ minuta svaku utakmicu biti najbolji u 3 najbitnije statističke kolone je pakleno tesko. Das Jokiću minute on donese pobedu prosta računica

Novosadjanin.

pre 7 godina

Pa on je luuuuud! Ovo je, usudio bih se reci jedna od boljih partija srpskih igraca ikada u NBA. Jedna asistencija do monstruoznog tripl dabla!!! Samo treba da sklone Nurkica, ili da ga limitiraju na 10 min i to je to. Najbolji cuvar Jokica je Nurkic.

kifla

pre 7 godina

gledam negde oko petog minuta druge cetvrtine,imao je već deset poena, valda 8 skokova i 6 asist... Reko ovaj ide na tripl dabl. I umalo.
mislim da je svako ko prati nba odusvljen pojavom ovakvog igraca.... uvek je bilo mladih igraca koji prave velike cifre, ali ovako raznovrsnog skoro nisu videli...samo mu daj loptu i on će nešto da izvede...ako se učini da nema izlaza, da gubi loptu, verotno će da napravi asistenciju za uvodne špice...pravo osveženje za nba.

stefanjuve

pre 7 godina

Šteta zbog jedne asistencije, ali biće ih u budućnosti. Fenomenalna partija i eto pobede za svoj tim.

Nema lepšeg jutra kada osvane sa ovakvom partijom Nikole.

scout

pre 7 godina

kazem ja, daj jokicu preko 30 minuta i sigurno dabl dabl, ali nisam znao da ce uz 30+ minuta biti tripl dabl!:) Za malo, steta sto ne dobi taj jos jedan asist, bas su isli na njega saigraci da dobije taj zadnji asist, ali steta mudiay promasi cistu trojku 50 sekundi pred kraj, to bi bio deseti asist za Jokica da je usla. Alii zadnji napad, Denver ima loptu a malone se dere sa linije da ne idu na poene, da idu na istek vremena. Daj Jokicu 33 minuta i oko 20 suteva i sigurno ce imati oko 25 poena 15 skokova i oko 7-10 asistova. Bravo Jokara. A pistonsi gubi po 30 blizu 40 razlike citacu utakmicu, baynes i drummond ukupno jedva 5 skokova zajedno, a trener nece da ubaci Bobija, ne znam zasto? ne kontam uopste. I na kraju bobi za 5 minuta na parketu imao bolje brojke od ove dvojice skupa.

Aleksandar

pre 7 godina

Dajte ljudi kakva partija karijere,decko je igrao 38 minuta,za toliko vremena provedenih na terenu ovo i nisu neke brojke.Zasto stalno preuvelicavamo nesto kada se radi o nasim igracima u bilo kom sportu.Jokic je solidan igrac i nista vise.Nema tu mnogo mesta za napredak i predvidjam da ce da se vrati u Evropu u nekom narednom periodu.


Ps: Salim se ovaj decko ce da bude all star igrac za 2-3 godine i osvojice prsten ako ne i vise komada.Brat nije normalan sta im radi.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Izgleda da mu Dalas odgovara, opet dobra partija.
A i usput i pobeda, čisto da ne kažete kao prošli put da je sve poene postigao zbog garbage time-a i zbog toga što ga je čuvao niži igrač.

Ime

pre 7 godina

Auuu ljudi moji šta Srbija imaaa... Sećam se Peđinih partija u Kingsima. Tako smo bili navikli na Peđinih redovnih 20+ utakmica, ali Jokara što radi je stvarno nezabeleženo. Svaka čast. Možete misliti ponos njegovih roditelja da u najjačoj ligi sveta on igra sve bolje. Dok Bobiška bobinira...

Odgovoran

pre 7 godina

Kakva partija, koja lakoca u igri, kakve asistencije je delio, 3 ili 4 od ovih 9 su bile vanserijske, nesto sto nijedan centar u NBA nije radi o vec godinama! Na ivici tripl dabl skora, a centar...
Milina za gledati, skola kosarke iz Srbije dragi Ameri, uzivajte, vi takvog nemate.
Svaka cast!

Ratko

pre 7 godina

Koje pohvale pljušte na račun Jokića što igra u tamo nekom klubu preko okeana. Ali kad dođe leto i otkaže nastup za reprezentaciju ima da bude izdajnik koji ne plaća porez, da mu se oduzme državljanstvo. Isto kao i Đoković pa to će biti komedija čitati.

Novosadjanin

pre 7 godina

A mozda taj trener nije bas tako tupav kao sto svi smatraju i nije bez razloga trener NBA tima. Jel nekom palo na pamet da mu samo pametno dozira minutazu zbog njegove mladosti, konstitucije, iskustva... Za sada mu trener odlicno vodi karijeru, bez znacajnih povreda i sa konstantnim napretkom. Go Jokic, Go!!!

dalibor79

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).

nwa

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.

skoba

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Ево вам, браћо Срби, стручњак кошарке. Ових 15 скокова вам је показатељ да је Јокић слаб у скоку а 27 поена уз укупно 4 промашаја показује да је Јокић срећник јер је доста тих кошева било случајно, скоро половина. Ових 9 асистенција ајде, то ћемо да му признамо, капира кошарку и може да буде играч задатка ајде пустићемо га, али да се држи своје улоге. Озбиљно, немојте да објављујете овакве небулозе пошто, молим вас , пошто верујем да ће овакви стручњаци увек да се јављају

TDI

pre 7 godina

Joka jos samo da ojaca i da pocnu da deluju one NBA pilulice i ima da bude jedan od najboljih kosarkasa sa prostora bivse juge. Neverovatna kosarkaska inteligencija i mekana ruka.

joker

pre 7 godina

Ajde da je na jedvite jade skupio te asistencije ali on ih je vec pred kraj 3/4 imao 8, e zato je steta sto nije napravio tripl-dabl! Svi kazu nije to bitno, al' ipak i komentatori i publika navijaju, vrti se grafika sa Jokicevom statistikom gde se zaokruzuje 9 asistencija, drustvene mreze ga cekaju a Joka uze loptu i kaze "Nije bitna statistika, bitan je tim"..mislim da je ovaj put malo preterao sa skromnoscu :)

Miki28

pre 7 godina

Sta sad hejterima je valja u ovoj partiji? Nije bio TD, davao je poene u egal mecu, skakao, razigravao? Bravo bre mali, samo kidaj... Uzivanje je gledati ga kako povezuje redove Denvera, poceli su i saigraci da mu vjeruju jer znaju da ako mu dodaju onda ce dobiti i povratni pas i vidi se samopouzdanje u igri samog Jokica a i poverenje koje imaju trener i igraci u njega! Samo tako nastavi, nebo je granica a mi da uzivamo u njegovim bravurama

Dovla

pre 7 godina

Bravo majstore, svaka cast. Zeljno iscekujem svaku utakmicu Denvera zbog ovog momka. Samo da je bila jos jedna asistencija, ali bice sledeci put.

JeRemija

pre 7 godina

Bravo Jokara, imam osećaj kao da mi je brat rođeni!
Sada kada se popali J. jer je našao novu žrtvu. Taman je malo pauza u tenisu pa mu evo prilike da nastavi sa trolovanjem

scout

pre 7 godina

i da dodam, bas se videlo na dodavanju za tu desetu asistenciju, na toj trojci pred kraj, koju je mudiay promasio, da je mudiay bas hteo i da je nekako bacio kao pod pritiskom zbog zelje da Nikola dobije tripl dabl, i deluje kao da ga svi igraci vole i cijene i vjeruju u njega, i traze ga da bas on kreira igru, kad Jokic ima loptu u rukama 'ulecu' sa svih strana,znaju ako nadju prostor,da ce Jokic naci njih,zato je i imao toliko asistencija, i +ta vanserijska dodavanja i ne sebicna igra Jokica,kao da je 'inspirisala' ostale igrace da i oni dodaju lopte i pokusavaju sa atraktivnim asistencijama. Moze se reci da je Jokic, sto i brojke pokazuju, napravio citav tim boljim. samo se nadam da ce denver nastaviti da kreira napad preko njega i da mu malone daje preko pola sata igre, em ce Jokic nastaviti sa tako dobrim brojkama, em ce Denver biti bolji tim, mozda cak izbore play off, za sada su 'samo'dve utakmica iza plejofa.

trava

pre 7 godina

Sa ovakvom minutazom on bi uvek bio oko tripl dabla. Poeni i skokovi skoro pa sigurni uvek, a i sa asistencijama bi bio tu negde, buduci da mu saigraci sve vise veruju i oslanjaju se na njega.
Samo jos ovo, dakle ovo je minutaza koju Porcigis ima na skoro svakom mecu, a ovakvu utakmicu jos nije imao, a i verovatno je nikada nece imati.

Sasa

pre 7 godina

Joka kada ne udje u problem sa faulima u prve dve cetvrtine iglavnom zavrsi mec sa 20+ poena...ovakve brojke se ne pamte za centra u poslednje vreme u NBA

Milan

pre 7 godina

Kada je momak pravi dasa onda stigne i da zablista u ruki sezoni, da uzme medalju i na Olimpijadi, i na kraju da nastavi narednu sezonu u istom ritmu. Bez ikakvih izgovora, prenemaganja, hocu-necu varijanti. Kada tako posložiš stvari u životu sve ide mnogo lepše i lakše, i ljudi te poštuju više.
Zato jutros svi čitamo vesti i radujemo se partiji našeg momka.

Slušaj svojega trenera kako batine ne bi oopio. :)

pre 7 godina

"Mike told me he was going to beat me if I made more stupid fouls," Jokic said of coach Michael Malone. "I listened."

Ljubisa livac

pre 7 godina

Ljudi meni nesto nije jasno, na svakoj ali bukvalno svakoj vesti se javljaju likovu poput : Beljo, Patrick, Walter White i naravno Jumco. Svaki komentar im je negativan, hejterski i nebulozan. To nije ni trolovanje, komplseks sta li je. Hejtuju Djokovica, Jokica, Tea, Zvezdu, sve. Nesto kontam, to mora da je isti lik kome je jako dosadno i tuzno u zivotu. Trebamo biti srecni sto imamo ovakvog igraca, a ne osporavati ga. Kakva smo mi nacija.

вељко

pre 7 godina

Каква статистика и какве добре игре у последње време!
Али колико још простора има за напредак!
По мени има ту још једна врло битна ствар:Играчи га готиве,имају поверење у њега,а он им свима враћа на најбољи могући начин!
Што је најважније,из новосталог односа или поретка унутар тима,произилазе победе.
Не би ме изненадило да изборе плеј оф.Има ту пар вансеријских играча,а делује ми да су јако сложни и да се ипак све подређује колективу.Видећемо....

Danilo

pre 7 godina

S obzirom da je za NBA standarde Nikola još klinac, a s obzirom da za igrača te visine zna sve, ako ga samo posluži zdravlje- što jeste uvek i u svemu najvažnija stvar- Nikola će biti klasa.
Da l' će dosegnuti do statusa Peđe ili Divca, to se ne može znati.
Da za to ima potencijal, to se ne može sakriti.
Naše je da navijamo i uživamo, i da mu držimo palčeve.

Milioner

pre 7 godina

(Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Brate ti si prvo bice na ovoj planeti, ali veruj, prvo kome moram da kazem da ga mrzim. Nisi ti trol, ti si isfrustrirani balkanac. Kako ti funkcionises u svakodnevnom zivotu? Jel si imao nekad neku devojku nesto? Nije moguce da te zivot toliko gazio da imas tolku mrznju u sebi.

hola

pre 7 godina

gledajuci jedan snimak sa svim jokicevim poenima I asistencijama, provalio sam da se asistencije u nba racunaju I kad igrac kojem je dodata lopta dva puta spusti loptu (tj. tapne loptu) pre nego sto postigne kos.
to je po meni velika glupost. za mene je asistencija kada jedan igrac doda drugom, a ovaj postigne kos bez spustanja lopte na pod. zato njihovi plejmejkeri imaju po 15, 20 asistencija.
kad bi se I u evropi tako racunalo teodosic I njemu slicni bi imali mnogo vise asistencija

Rhyzm

pre 7 godina

Sta bi sa onim komentarima, dobar samo u porazu, sta se se raspisali za nekog ko pljucne ponekad 14 poena itd...?
Treba slusati komentatore iz Amerike kako o njemu govore narovito o tome koliko znaci ekipi kada je on u igri. Kada je izasao u prvom poluvremenu i kada je Dalas poceo da pristize, komentatori su rekli da se Jokic mora vratiti u igru sto pre. Onda komentar po zavrsetku meca trenera Dalasa...
A ne, nekima to ne valja, koji ne mogu da poprave ucinak ekipi ni u najnizem kosarkaskom rangu Sri Lanke ili Fidzija, a imaju "strucno znanje" da komentarisu jednog od najuniverzalnijih igraca u NBA vec sada.

So

pre 7 godina

Jokazuna je igrao s nama basket u Somboru od malih nogu tj. u pocetku je samo uskakao kad na fali jedan jer je bio mali. Kada je za jedno leto izrastao 20cm poceo je da igra redovno. Tada je imao 15 god. Ono sto je istina je da se on uopste ne trudi. Njega je mrzelo da ide na treninge, da trci itd. Znaci cist talenat! Sta bi bilo da je trenirao kao sto je trebao?
Inace, kao osoba je retko dobar covek i spreman uvek za salu. Samo onaj ko ga ne zna moze da napise nesto lose jer Joka je odlican!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (So, 19. decembar 2016 09:34) # Link komentara

Uopste nije izrastao sa 15 godina toliko, to mozes procitati u bilo kom intervjuu, dakle ponovo covek slaze bez da trepne, nisi ti uopste igrao basket, a kamoli sa Jokicem, samo juris pluseve.
(Nista o Nicemu, 19. decembar 2016 10:27)

Samo da se nadovezem na jucerasnju opasku na moj komentar od gore. Svaka cast Jokazuni sto mi je to obezbedio.

Da, moj jedini cilj u zivotu su plusevi u komentarima i zato izmisljam price.
Ko je igrao u tzv. Jamama na Selenci zna dobro sta je istina.

Aleksa

pre 7 godina

Kakva smo mi nacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 20. decembar 2016 13:17)

Нисмо ми као нација лоши, него су аутохејтери изузетно агресивни. То је синдром "да сам ја на твом месту, ја бих био бољи ти од тебе", који је узрокован свеопштим црнилом које влада у Србији и свету, а додатно подгрејан ружичастим светлом са ТВ апарата. Код аутохејтера се испољава разочарање недовољним успехом "успешних", претпостављам зато што би поглед на њихов сопствени животни учинак био непоправљиво разарајућ за њихов систем. И зато што не смеју себе да гледају, а осећају ужасно незадовољство, да не би потпуно прсли, морају да изразе свој негативизам јавно, гласно и агресивно. Као нација смо очигледно изузетно јаки и чврсти, пошто након свега што смо преживели, ти ипак успеваш да у једном посту побројиш већину аутохејтера, што је за е-новине ове величине ипак сјајно.

nkkk

pre 7 godina

Svaka čast, fenomenalna partija, forma u usponu, samo gazi, bićeš ti dobar. A vi batalite već sad da ga poredite sa Dirkom, Gasolom, Stojakovićem, i ostalim evropskim legendama. Ko visoko leti, nisko pada, puštite momka da igra košarku, pa dokle dogura.

brm

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv
(deda, 20. decembar 2016 10:30)

Dankan nije imao tog američkog "ja pa ja" pa ga to nije sprečilo da postane legenda. A Nurkić toga ima za izvoz pa sada može da se nada da dobije 10 min. po utakmici i to samo u slučaju da Jokara uđe u problem sa faulovima.

what goes around comes around

pre 7 godina

Au koja steta sto Mudiej nije ubacio trojku na 40 sekundi do kraja na asistenciju Nikole. Al dobro, bice...ko zna za sta je to dobro. Gazi Nidzo majstore. Ipak je onaj americki analiticar bio upravu kad je rekao da Jokic i Cendler pocinju na visokim pozicijama. Svi igraci se osecaju bolje uz Jokica, kao sto je i sam Heris njegov saigrac izjavio juce ili prekuce.."Kada je lopta u njegovim rukama, svi automatski pocinju trku oko blokova, ne bi li bas oni bili da ulete u njegovu asistenciju"...jednostavno decko cini druge igrace boljim za razliku od Jusufa(koji je takodje nesporno talenat) ali psiha mu nije jaca strana..ocigledno.

nesused

pre 7 godina

Dodao bih sam da se njegov uticaj na ekipu u ovoj utakmici se ne vidi dovoljno iz brojki, ulazio je u igri svaki put kad bi se Dalas približio i odmah unosio promenu ritma. U ovoj utakmici ga je trener koristio kao pravog vođu tima što on svakako već jeste.

bas

pre 7 godina

Nastranu impresivne statistike, 12/16 sut iz igre i razigravanje tima. Mene najvise impresinira lakoca i jednostavnost s kojom igra napad. Tako prosta rjesenja, floteri, poluhorozi, uvijek je u kontraritmu kad ide na ulaz ili na nisko post, pa protivnik koji ga cuva nikad ne zna kad da skoci, a Nikola se progura kroz reket i bez skoka polozi loptu.Nije brz, nije skocan, ali odlicno koristi tjelo da se zagradi i nasloni na svog cuvara. To je dobro, jer sto manje djipa po terenu, duze ce igrati bez povreda.

Mekana ruka, sut sa jedne noge preko igraca koji ocekuje pas, sve to cini da se njegovi cuvari nekad djeluju kao retardi ili kao da spavaju.

NA trenutke me podsjeti na Dankana, a na trenutke na Novickog, ali ima razumijevanje igre bolje nego pomenuta dvojica.

Oci na potiljku i razumijevanje igre skoro kao kod Tea. S ovim osobinama predvidjam mu dugu i uspjesnu karijeru.

Sad nek se spremi da protivnicki timovi fokusiraju odbranu na njemu.

stevan

pre 7 godina

Predzadnji napad na utakmici Jokic dodaje Mudijeu na trojci za desetu asistenciju, i Mudije promasi... a do tad je imao 4/4 sut za tri, mrvica srece je falila za tripl dabl...
Definitivno najbolja Jokiceva partija za sada.
Sinoc su i bekovi Denvera bili odlicni, Heris i Mudije na nivou.

zoran ivkovic

pre 7 godina

Jokic decko igra razbija zaista i svakim danom je sve bolji . denver odlicna sredina za Jokica dobio minute i vratio im odlicno . fascinira raznovrsnost Jokica centar sa intelektom pleja ,asistira zna da vodi loptu ,skocan je a dobio na masi i postao i fizicki jak za skok a sut mu je uvek bio dobar .kretnje su mu fantasticne i sa loptom i bez nje decko je neverovatno napredovao .po meni trenutno najbolji nas igrac . zaista denver od njega napravi zver igraca .moram prokomentarisati Detroit koji igra ocajno . u detroitu je problem trener jer ekipa nije toliko slabo koliko tu nesto nestima .

...

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.
(nwa, 20. decembar 2016 09:43)

Ja mislim da je to sve marketing jer kad je otisao u SA svi navijaci su bili "ludi" zbog njegove visine i kupovali dresove itd. a klub je dobijao pare.

ja

kizany

pre 7 godina

Није ми јасно зашто мора да се расправља о томе да ли је Јокић слаб за лигу,да ли може овако само против "лоших" екипа.

Свака му част, и на игри и на понашању!!

student

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima. (Beljo, 20. decembar 2016 09:48)

Bogut je dobio svoje na Olimpijadi, sad moze samo da se plasi Jokica.

marko

pre 7 godina

xaxaxaxaxaxa....pa nama srbima igrac koji je na asistenciju od tripl dabla sa svojih dvadeset godina je limitiran i nije potencijal...molim likove koji imaju priblizna razmisljanja da ne komentarisu...trenutno u ligi ima desetak igraca koji mogu do tripl dabla joka je jedan od njih a ubedljivo je najmladji tako da sramite se takvih komentara...lebron,westbrook,rondo,durant,kawhi to je to ima ih jos par od centara nemas niti jednog koji igra na slican nacin mozda gasol ali ni on nije imao tripl dabl ove sezone

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...
(SASHA THE RED BARON, 20. decembar 2016 11:00)

Sasa klub se zove Denver, a ne Dalas

Fica

pre 7 godina

Jokic samo potvrdjuje svoju klasu koji je pokazao prosle sezone.
Mozda ne dobija 21 milion ali igra za petoricu takvih :)
Salu na stranu Jokic,Beli i Teo ima da grmi na evropskom.

Lako

pre 7 godina

Jokic igra odličnu košarku! Suština je da kao centar donosi i asistencije i to vrhunske. Očekujem da ove godine nastavi ovako, a već sledeće da bude jedan od najboljih centara u NBA.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

PICK 41;;;

Odavno nije bilo da ovakav igrac se pojavi sa ovakvim rejtingom.Biti pick 41, i pruzati ovakve partije je kao dobiti na lutriji...
Samo Dalas je mogao to da ne uvidi i forsirao je Nurkica prvi 10-15 utakmica, i tek kad su se novinari obrusuli na njega, onda se predomislio.
I Nurkic i Ferid su sjani centri, ali kad Jokic igra, sa njim igra cela ekipa,i uz cinjenicu da mu je tek 20 godina, i da ce tek za 3-4 godine da dostigne onaj nivo koji odrastao igrac ima, mozemo slobodno reci da je Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim prostorima...
U zadnji 5 utakmica on ima prosek double-double prosek, sjajno dodaje loptu, i tek sad polako postaje onaj igrac koji treba biti, jer mu je mesto kao starteru sad zacementirano, i igra sa lakocom..
Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...

ISP

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON
U Dalasu? To si garant čuo kad je Denda izvalio, pa ti ostalo negde u memoriji. Da pratiš NBA znao bi da Jokić igra u Denveru. ;)

JPR23

pre 7 godina

O Jokari sta reci osim : Udri i Kidaj! Samo tako da nastavi. A onaj novinar sto je opalio po Melounu onaj dan, eto rekao je sve! Ne samo za Jokica vec za ekipu! Vratio Meloun Jokica u startnu petorku.. Nurkic na dresazu! Rezultat, 3 pobede u nizu! U svakoj, ako ne gresim, vise od 110 poena. I i dalje drze prikljucak za plejof. Pa sad neka "kalkulisu"!

deda

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv

student

pre 7 godina

A gde su sad oni sto su prosle nedeljee rekli: Ma davao je koseve kad je sve bilo reseno, Dalas eksperimentisao...? Danas mu nisu nista mogli. Jos vise mi se svidja kako izgleda Denver kao tim, koje poboljsanje. Ajde da udju u play-off da gledamo Jokica duze ove sezone!

lo.ol

pre 7 godina

Ovoliko ga svi podržavaju samo zato što nije igrao ni za Zvezdu, ni za Partizan pre NBA. Inače bi bio ispljuvan žestoko sa jedne od strana brda. Realna priča u Srbiji.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Aleksa
Pokusao si to lepo da obrazlozis, cak si i dobroj meri i uspeo da objasnis sklop takvih pojedinaca, ali gubis iz vida siru sliku koju sam potencirao. Ja ipak mislim da smo nedovoljno slozni i nacionalno osvesceni, pogotovu sa razvojem tehnologije. Slozni smo jedino u teskim periodima, ovako ne. Ne secam se da je neko hejtovao npr Stojakovica ili Divca? Pola naroda tada nije islo na spavanje pre 3h, da bi ih pratili. Sa druge strane, uzmimo prost primer recimo Albaniju, da oni kojim slucajem imaju igraca u NBA koji postigne 27 poena, nesto ne verujem da bi se utrkivali da ga osopre, naprotiv vec bi imao neki trg ili ulicu. Kapiras?

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON

Malo ti je smešan stručni komentar jer sve vreme pričaš o Dalasu a Jokić igra u Denveru...

fabricka greska

pre 7 godina

Procitah jedan komentar u kojem se Jokic poredi sa Djokovicem. Samo cu reci da se apsolutno slazem sa tim i srecan sam sto smo dobili novog momka cijim cemo se dobrim partijama radovati dugo godina! Samo kidaj decko!

Владимир

pre 7 godina

Па тролови са овог сајта баш раде 24 сата. Нема вести без њихових глупавих и бесмислених коментара. Него баш ме занима која вам је награда за количину глупости које проспете на овом сајту? Да ли је барем у питању прикладан оброк? У чему је ту поента уопште?
Иначе свака част Јокићу. Само нека настави овако и нема зиме за њега. Доказ да се напоран рад и труд исплате.

Tegeltija vranjanac

pre 7 godina

Imao bi vecu minutazu da nema problem sa licnim greskama - pravi ih brzo i nije bas najbolji u odbrani. Taj deo igre mora da popravi.
(miki, 20. decembar 2016 09:51



Da jee bio kod Radonje ne bi imao problem sa odbranom...

samo nerealno

pre 7 godina

da biste proglasili nekog igraca legendom,treba da odigra bar pet vrhunskih sezona,pol milsap citav zivot igra na vrhunskom nivou pa ga niko ne proglasava za legendu.vucevic je odigrao dve dobre sezone i nakon toga potonuo i bice zaboravljen kao igrac,tako da,oladite malo,mada razumem nase navijace koji su najnerealniji u hvaljenju nasih igraca.jokic i veceras ima priliku da se istakne jer blejk grifin nece igrati,a osetno slabiju partiju ocekujem za par dana kad na red dodje duel sa milsapom i atlantom.

student

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama. (Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Niko me ne moze ubediti da si ti pravi Jumko!!

Walter White

pre 7 godina

Svaka čast ali vredi napomenuti da je Dalas očajan ove sezone nesto slično kao Filadelfija proteklih sezona pogotovo ispod koša gde značajne minute dobija čak i Salah Mežri?!?,vidi se da Jokicu odgovara brza igra protiv ekipa koje ne igraju mnogo na centre,zanima me kako će se pokazati protiv jačih igrača tipa Kazins,Dramond,Deandre.

student

pre 7 godina

@mika
Evo ovako, moje misljanje:
Bogdanovic dobar, Saric isto solidan, mada ispod mojih ocekivanja za sada. Zubac i Bender imaju potencijala, mada ne pruza im se previse prilike u mladim timovima fokusiranim na razvijanje (npr. Criss ima mnogo vise prostora od Bendera, a isto su godiste). Sta ce biti od njih videcemo. Ne pratim ABA ni Evroligu, tako da za Tomica ne znam, Ali ovaj Zizic neverovatno dominantan sudeci po tekstovima. Bas me zanima sta ce da donese u NBA.Hezonja nije na NBA nivou po svemu prikazanom.
U svakom slucaju Hrvatima treba dobar plej, bez toga tesko. A i nama, Teo je vec mator, a naslednika nema na vidiku...

mika

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).
(dalibor79, 20. decembar 2016 08:30)

Plašim se da totalno nisi u pravu. Mi osim Jokića nemamo drugu zvezdu, donekle Bjelica i Bobi, a rvati imaju brdo igrača, što je najgore sve neki hercegovci od 2m i 16 santima. Šarić, Hezonja,Bogdanović koji su već poznati u NBA i Zubac 19godina 216cm,Bender 19godina 216cm, Pa Ante Žižić 19godina 212cm koji će sve da ih pojede za koju godinu i biće ubedljivo najbolji evropski centar na svetu,i all star igrač kad odigra sezonu dve u bostonu. Kad budu za koju godinu imali 23,4 godine zamisli te zveri od 216cm iz NBA, da neće Štimac,Mačvan i Raduljica da ih zaustave???? Imamo li mi u Srbiji nekog takvog talentovanog centra??? Plašim se, ozbiljno se plašim

simo

pre 7 godina

@Ratko
Gde bas nadje Djokovica svetu kravu kao primer,pa on jedini se ne proziva za takve stvari,dok
druge sportiste unistimo u komentarima

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Kada sam video koliko su ti minusa nalupali pomislih evo ga jos jedan pljuvac, a u stvari si sve lepo objasnio, slazem se sa svim sto si rekao u vezi Jokare.

NIKI

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..

Beljo

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima.

Jumko

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama.

drago

pre 7 godina

kao sto rekoh Bogdanovic ove sezone uzima takmicenje u tricama na all staru, i borice se za prvu petorku istoka sa Pol Dzorzom. Jednostavno skorer kao sto je Bogdanovic jos nije trcao nba parketima,cudo nevidjeno. Navijaci grada Bruklina su mu sada vec dali nadimak "Air Bodzan". Suska se da se dres broj 44 povlaci vec na kraju sezone

P.S. Hezonja vjerojatno ucestvuje u dunk natjecanju. prica se da je favorit iz senke

drago

pre 7 godina

Vidim lijepo vam je drago nabio komplekse. Nego zasto bi se ja javljao, pa nije Jokic hrvatski igrac (premda je naravno kao i svi najbolji srpski sportasi porijeklom iz Hrvatske, preciznije Dalmacije). Ja pricam o momku koji je u 26 meceva samo 5 puta ostao ispod 10 a 6 putao isao preko 20.

Beljo

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima.

NIKI

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..

Jumko

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama.

Ratko

pre 7 godina

Koje pohvale pljušte na račun Jokića što igra u tamo nekom klubu preko okeana. Ali kad dođe leto i otkaže nastup za reprezentaciju ima da bude izdajnik koji ne plaća porez, da mu se oduzme državljanstvo. Isto kao i Đoković pa to će biti komedija čitati.

Aleksandar

pre 7 godina

Dajte ljudi kakva partija karijere,decko je igrao 38 minuta,za toliko vremena provedenih na terenu ovo i nisu neke brojke.Zasto stalno preuvelicavamo nesto kada se radi o nasim igracima u bilo kom sportu.Jokic je solidan igrac i nista vise.Nema tu mnogo mesta za napredak i predvidjam da ce da se vrati u Evropu u nekom narednom periodu.


Ps: Salim se ovaj decko ce da bude all star igrac za 2-3 godine i osvojice prsten ako ne i vise komada.Brat nije normalan sta im radi.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

PICK 41;;;

Odavno nije bilo da ovakav igrac se pojavi sa ovakvim rejtingom.Biti pick 41, i pruzati ovakve partije je kao dobiti na lutriji...
Samo Dalas je mogao to da ne uvidi i forsirao je Nurkica prvi 10-15 utakmica, i tek kad su se novinari obrusuli na njega, onda se predomislio.
I Nurkic i Ferid su sjani centri, ali kad Jokic igra, sa njim igra cela ekipa,i uz cinjenicu da mu je tek 20 godina, i da ce tek za 3-4 godine da dostigne onaj nivo koji odrastao igrac ima, mozemo slobodno reci da je Jokic najveci talent koji se ikad pojavio na ovim prostorima...
U zadnji 5 utakmica on ima prosek double-double prosek, sjajno dodaje loptu, i tek sad polako postaje onaj igrac koji treba biti, jer mu je mesto kao starteru sad zacementirano, i igra sa lakocom..
Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Kada sam video koliko su ti minusa nalupali pomislih evo ga jos jedan pljuvac, a u stvari si sve lepo objasnio, slazem se sa svim sto si rekao u vezi Jokare.

mika

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).
(dalibor79, 20. decembar 2016 08:30)

Plašim se da totalno nisi u pravu. Mi osim Jokića nemamo drugu zvezdu, donekle Bjelica i Bobi, a rvati imaju brdo igrača, što je najgore sve neki hercegovci od 2m i 16 santima. Šarić, Hezonja,Bogdanović koji su već poznati u NBA i Zubac 19godina 216cm,Bender 19godina 216cm, Pa Ante Žižić 19godina 212cm koji će sve da ih pojede za koju godinu i biće ubedljivo najbolji evropski centar na svetu,i all star igrač kad odigra sezonu dve u bostonu. Kad budu za koju godinu imali 23,4 godine zamisli te zveri od 216cm iz NBA, da neće Štimac,Mačvan i Raduljica da ih zaustave???? Imamo li mi u Srbiji nekog takvog talentovanog centra??? Plašim se, ozbiljno se plašim

samo nerealno

pre 7 godina

da biste proglasili nekog igraca legendom,treba da odigra bar pet vrhunskih sezona,pol milsap citav zivot igra na vrhunskom nivou pa ga niko ne proglasava za legendu.vucevic je odigrao dve dobre sezone i nakon toga potonuo i bice zaboravljen kao igrac,tako da,oladite malo,mada razumem nase navijace koji su najnerealniji u hvaljenju nasih igraca.jokic i veceras ima priliku da se istakne jer blejk grifin nece igrati,a osetno slabiju partiju ocekujem za par dana kad na red dodje duel sa milsapom i atlantom.

student

pre 7 godina

@mika
Evo ovako, moje misljanje:
Bogdanovic dobar, Saric isto solidan, mada ispod mojih ocekivanja za sada. Zubac i Bender imaju potencijala, mada ne pruza im se previse prilike u mladim timovima fokusiranim na razvijanje (npr. Criss ima mnogo vise prostora od Bendera, a isto su godiste). Sta ce biti od njih videcemo. Ne pratim ABA ni Evroligu, tako da za Tomica ne znam, Ali ovaj Zizic neverovatno dominantan sudeci po tekstovima. Bas me zanima sta ce da donese u NBA.Hezonja nije na NBA nivou po svemu prikazanom.
U svakom slucaju Hrvatima treba dobar plej, bez toga tesko. A i nama, Teo je vec mator, a naslednika nema na vidiku...

Tegeltija vranjanac

pre 7 godina

Imao bi vecu minutazu da nema problem sa licnim greskama - pravi ih brzo i nije bas najbolji u odbrani. Taj deo igre mora da popravi.
(miki, 20. decembar 2016 09:51



Da jee bio kod Radonje ne bi imao problem sa odbranom...

TDI

pre 7 godina

Joka jos samo da ojaca i da pocnu da deluju one NBA pilulice i ima da bude jedan od najboljih kosarkasa sa prostora bivse juge. Neverovatna kosarkaska inteligencija i mekana ruka.

Offensive Rebound

pre 7 godina

Dajte coveku da se igra kosarke. Pustite ga da igra preko 30 minuta, pokazace pun potencijal, ove brojke, ovo mi je tako nedostajalo, da neko nas ovako zablista! Samo da ga Denver pusti na evropsko prvenstvo, do tada ce jos vise napredovati, gde je leto sledece godine! Ali 9 asistencija za centra, retko se to vidja ljudi moji, a i ovakav procenat suta, dabogda imao bezbroj puta ovakve meceve i samo da te povrede zaobidju, bices ti druze moj All-Star!

Martin

pre 7 godina

Car. U jednom od tih poslednjih napada su mu se namestili svi da im doda za tu desetu asistenciju, ali je the Joker ostao sam ispod koša i rešio da poentira. Misli čovek - sigurnije je. Vidi se da se uopšte ne opterećuje tim tripl-dablovima i ostalim fensi NBA stvarima (npr. mega-zakucavanjima). Čovek igra i uživa, a i mi sa njim. Mislim da će ostaviti veći trag u NBA i od Stojakovića i od Divca.

Walter White

pre 7 godina

Svaka čast ali vredi napomenuti da je Dalas očajan ove sezone nesto slično kao Filadelfija proteklih sezona pogotovo ispod koša gde značajne minute dobija čak i Salah Mežri?!?,vidi se da Jokicu odgovara brza igra protiv ekipa koje ne igraju mnogo na centre,zanima me kako će se pokazati protiv jačih igrača tipa Kazins,Dramond,Deandre.

scout

pre 7 godina

kazem ja, daj jokicu preko 30 minuta i sigurno dabl dabl, ali nisam znao da ce uz 30+ minuta biti tripl dabl!:) Za malo, steta sto ne dobi taj jos jedan asist, bas su isli na njega saigraci da dobije taj zadnji asist, ali steta mudiay promasi cistu trojku 50 sekundi pred kraj, to bi bio deseti asist za Jokica da je usla. Alii zadnji napad, Denver ima loptu a malone se dere sa linije da ne idu na poene, da idu na istek vremena. Daj Jokicu 33 minuta i oko 20 suteva i sigurno ce imati oko 25 poena 15 skokova i oko 7-10 asistova. Bravo Jokara. A pistonsi gubi po 30 blizu 40 razlike citacu utakmicu, baynes i drummond ukupno jedva 5 skokova zajedno, a trener nece da ubaci Bobija, ne znam zasto? ne kontam uopste. I na kraju bobi za 5 minuta na parketu imao bolje brojke od ove dvojice skupa.

dosao je tiho i usao u legendu

pre 7 godina

Posle Vestbruka najbolji performans veceri. Izjava trenera da je sve moguce kada napad ide kroz Nikolu. I na kraju, steta za tu jednu asistenciju.

drago

pre 7 godina

Vidim lijepo vam je drago nabio komplekse. Nego zasto bi se ja javljao, pa nije Jokic hrvatski igrac (premda je naravno kao i svi najbolji srpski sportasi porijeklom iz Hrvatske, preciznije Dalmacije). Ja pricam o momku koji je u 26 meceva samo 5 puta ostao ispod 10 a 6 putao isao preko 20.

hola

pre 7 godina

gledajuci jedan snimak sa svim jokicevim poenima I asistencijama, provalio sam da se asistencije u nba racunaju I kad igrac kojem je dodata lopta dva puta spusti loptu (tj. tapne loptu) pre nego sto postigne kos.
to je po meni velika glupost. za mene je asistencija kada jedan igrac doda drugom, a ovaj postigne kos bez spustanja lopte na pod. zato njihovi plejmejkeri imaju po 15, 20 asistencija.
kad bi se I u evropi tako racunalo teodosic I njemu slicni bi imali mnogo vise asistencija

dalibor79

pre 7 godina

jokic ima sve sto treba da postane najbolji evropski igrac u nba-u. pa taj momak ima tek 21 godinu, ako nastavi da napreduje bice bolji i od novickog,divca,stojakovica,parkera,gasola. a tek ce korist imati od njega rep. ali sacekajmo sad ce se pojavati drago, koji ce nam obijasniti kako ce da budu 3 hrvata na ol staru, kako bendera ima 3 skoka i 0 poena a to je kao odlicna utakmica:) samo zaboravlja drago redovno da napomene da je srbija daleko jaca od hrvatske u kosarci sto se vide po rezultatima, medaljama, medjusobnom skoro( gde ih gotovo uvek dobijamo i bez teodosica,bjelica,marjanovica).

Novosadjanin.

pre 7 godina

Pa on je luuuuud! Ovo je, usudio bih se reci jedna od boljih partija srpskih igraca ikada u NBA. Jedna asistencija do monstruoznog tripl dabla!!! Samo treba da sklone Nurkica, ili da ga limitiraju na 10 min i to je to. Najbolji cuvar Jokica je Nurkic.

drago

pre 7 godina

kao sto rekoh Bogdanovic ove sezone uzima takmicenje u tricama na all staru, i borice se za prvu petorku istoka sa Pol Dzorzom. Jednostavno skorer kao sto je Bogdanovic jos nije trcao nba parketima,cudo nevidjeno. Navijaci grada Bruklina su mu sada vec dali nadimak "Air Bodzan". Suska se da se dres broj 44 povlaci vec na kraju sezone

P.S. Hezonja vjerojatno ucestvuje u dunk natjecanju. prica se da je favorit iz senke

Ime

pre 7 godina

Auuu ljudi moji šta Srbija imaaa... Sećam se Peđinih partija u Kingsima. Tako smo bili navikli na Peđinih redovnih 20+ utakmica, ali Jokara što radi je stvarno nezabeleženo. Svaka čast. Možete misliti ponos njegovih roditelja da u najjačoj ligi sveta on igra sve bolje. Dok Bobiška bobinira...

grobari1970

pre 7 godina

Prvo sto ujutru uradim je da otvorim B92 sajt i pogledam sta su nasi NBA kosarkasi uradili. Nema lepseg osecaja nego kad vidis da Jokara odigra ovako fantasticnu partiju. Osmeh mi bude od uva do uva. :)

Aleksa

pre 7 godina

Kakva smo mi nacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 20. decembar 2016 13:17)

Нисмо ми као нација лоши, него су аутохејтери изузетно агресивни. То је синдром "да сам ја на твом месту, ја бих био бољи ти од тебе", који је узрокован свеопштим црнилом које влада у Србији и свету, а додатно подгрејан ружичастим светлом са ТВ апарата. Код аутохејтера се испољава разочарање недовољним успехом "успешних", претпостављам зато што би поглед на њихов сопствени животни учинак био непоправљиво разарајућ за њихов систем. И зато што не смеју себе да гледају, а осећају ужасно незадовољство, да не би потпуно прсли, морају да изразе свој негативизам јавно, гласно и агресивно. Као нација смо очигледно изузетно јаки и чврсти, пошто након свега што смо преживели, ти ипак успеваш да у једном посту побројиш већину аутохејтера, што је за е-новине ове величине ипак сјајно.

Hanibal

pre 7 godina

Bravo, stvarno fantasticno, postici 27 poena u danasnjoj Nba kosarci na mestu klasicnog centra je poseban uspeh, danasnji Nba je dosta drugaciji od vremena kada su centri kao Dzabar, Olajdzuon i poslednji veliki dominantni centar Sekil O'Nil bili prvi strelci ekipa, danas se mnogo vise poenterska igra bazira na bekove, plejmekere, sutere, poneka ekstra talentovana 4 preuzima vise suteva, ali taj tio klasicnog centra nema toliko lopti u rukama, a Jokic je pokazao vec puta da dok istovremeno moze da napuni kos protivnik iz svih mogucih pozicija, polu distanci, trojke, u postu ledjima do sve to radi istovremeno je bio i prvi asistent ekipe par puta.

nwa

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.

simo

pre 7 godina

@Ratko
Gde bas nadje Djokovica svetu kravu kao primer,pa on jedini se ne proziva za takve stvari,dok
druge sportiste unistimo u komentarima

Milioner

pre 7 godina

(Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Brate ti si prvo bice na ovoj planeti, ali veruj, prvo kome moram da kazem da ga mrzim. Nisi ti trol, ti si isfrustrirani balkanac. Kako ti funkcionises u svakodnevnom zivotu? Jel si imao nekad neku devojku nesto? Nije moguce da te zivot toliko gazio da imas tolku mrznju u sebi.

fabricka greska

pre 7 godina

Procitah jedan komentar u kojem se Jokic poredi sa Djokovicem. Samo cu reci da se apsolutno slazem sa tim i srecan sam sto smo dobili novog momka cijim cemo se dobrim partijama radovati dugo godina! Samo kidaj decko!

Ljubisa livac

pre 7 godina

Ljudi meni nesto nije jasno, na svakoj ali bukvalno svakoj vesti se javljaju likovu poput : Beljo, Patrick, Walter White i naravno Jumco. Svaki komentar im je negativan, hejterski i nebulozan. To nije ni trolovanje, komplseks sta li je. Hejtuju Djokovica, Jokica, Tea, Zvezdu, sve. Nesto kontam, to mora da je isti lik kome je jako dosadno i tuzno u zivotu. Trebamo biti srecni sto imamo ovakvog igraca, a ne osporavati ga. Kakva smo mi nacija.

trava

pre 7 godina

Sa ovakvom minutazom on bi uvek bio oko tripl dabla. Poeni i skokovi skoro pa sigurni uvek, a i sa asistencijama bi bio tu negde, buduci da mu saigraci sve vise veruju i oslanjaju se na njega.
Samo jos ovo, dakle ovo je minutaza koju Porcigis ima na skoro svakom mecu, a ovakvu utakmicu jos nije imao, a i verovatno je nikada nece imati.

Dalibor Kokic

pre 7 godina

Kakvih par asiatencija je imao - ono je neverovatno! Kakvo zadovoljstvo je bilo gledati ga, i biti svestan sta je nasa reprezentacija dobila za naredne dve Olimpijade!

Odgovoran

pre 7 godina

Kakva partija, koja lakoca u igri, kakve asistencije je delio, 3 ili 4 od ovih 9 su bile vanserijske, nesto sto nijedan centar u NBA nije radi o vec godinama! Na ivici tripl dabl skora, a centar...
Milina za gledati, skola kosarke iz Srbije dragi Ameri, uzivajte, vi takvog nemate.
Svaka cast!

JeRemija

pre 7 godina

Bravo Jokara, imam osećaj kao da mi je brat rođeni!
Sada kada se popali J. jer je našao novu žrtvu. Taman je malo pauza u tenisu pa mu evo prilike da nastavi sa trolovanjem

zoran ivkovic

pre 7 godina

Jokic decko igra razbija zaista i svakim danom je sve bolji . denver odlicna sredina za Jokica dobio minute i vratio im odlicno . fascinira raznovrsnost Jokica centar sa intelektom pleja ,asistira zna da vodi loptu ,skocan je a dobio na masi i postao i fizicki jak za skok a sut mu je uvek bio dobar .kretnje su mu fantasticne i sa loptom i bez nje decko je neverovatno napredovao .po meni trenutno najbolji nas igrac . zaista denver od njega napravi zver igraca .moram prokomentarisati Detroit koji igra ocajno . u detroitu je problem trener jer ekipa nije toliko slabo koliko tu nesto nestima .

Sasa

pre 7 godina

Joka kada ne udje u problem sa faulima u prve dve cetvrtine iglavnom zavrsi mec sa 20+ poena...ovakve brojke se ne pamte za centra u poslednje vreme u NBA

Fica

pre 7 godina

Jokic samo potvrdjuje svoju klasu koji je pokazao prosle sezone.
Mozda ne dobija 21 milion ali igra za petoricu takvih :)
Salu na stranu Jokic,Beli i Teo ima da grmi na evropskom.

Slušaj svojega trenera kako batine ne bi oopio. :)

pre 7 godina

"Mike told me he was going to beat me if I made more stupid fouls," Jokic said of coach Michael Malone. "I listened."

ISP

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON
U Dalasu? To si garant čuo kad je Denda izvalio, pa ti ostalo negde u memoriji. Da pratiš NBA znao bi da Jokić igra u Denveru. ;)

kifla

pre 7 godina

gledam negde oko petog minuta druge cetvrtine,imao je već deset poena, valda 8 skokova i 6 asist... Reko ovaj ide na tripl dabl. I umalo.
mislim da je svako ko prati nba odusvljen pojavom ovakvog igraca.... uvek je bilo mladih igraca koji prave velike cifre, ali ovako raznovrsnog skoro nisu videli...samo mu daj loptu i on će nešto da izvede...ako se učini da nema izlaza, da gubi loptu, verotno će da napravi asistenciju za uvodne špice...pravo osveženje za nba.

mare

pre 7 godina

E posle ove partije bilo bi sramota da nema 30+ minuta svaku utakmicu biti najbolji u 3 najbitnije statističke kolone je pakleno tesko. Das Jokiću minute on donese pobedu prosta računica

bas

pre 7 godina

Nastranu impresivne statistike, 12/16 sut iz igre i razigravanje tima. Mene najvise impresinira lakoca i jednostavnost s kojom igra napad. Tako prosta rjesenja, floteri, poluhorozi, uvijek je u kontraritmu kad ide na ulaz ili na nisko post, pa protivnik koji ga cuva nikad ne zna kad da skoci, a Nikola se progura kroz reket i bez skoka polozi loptu.Nije brz, nije skocan, ali odlicno koristi tjelo da se zagradi i nasloni na svog cuvara. To je dobro, jer sto manje djipa po terenu, duze ce igrati bez povreda.

Mekana ruka, sut sa jedne noge preko igraca koji ocekuje pas, sve to cini da se njegovi cuvari nekad djeluju kao retardi ili kao da spavaju.

NA trenutke me podsjeti na Dankana, a na trenutke na Novickog, ali ima razumijevanje igre bolje nego pomenuta dvojica.

Oci na potiljku i razumijevanje igre skoro kao kod Tea. S ovim osobinama predvidjam mu dugu i uspjesnu karijeru.

Sad nek se spremi da protivnicki timovi fokusiraju odbranu na njemu.

student

pre 7 godina

Normalno da mu Dalas odgovara kad prakticno nemaju centra. Kad budr Bogut Nidza ce da ima sasvim skroman ucinak. A gledao sam mec sinoc... Mozda 3. najbitniji igrac u pobjedi svog tima. (Beljo, 20. decembar 2016 09:48)

Bogut je dobio svoje na Olimpijadi, sad moze samo da se plasi Jokica.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Aleksa
Pokusao si to lepo da obrazlozis, cak si i dobroj meri i uspeo da objasnis sklop takvih pojedinaca, ali gubis iz vida siru sliku koju sam potencirao. Ja ipak mislim da smo nedovoljno slozni i nacionalno osvesceni, pogotovu sa razvojem tehnologije. Slozni smo jedino u teskim periodima, ovako ne. Ne secam se da je neko hejtovao npr Stojakovica ili Divca? Pola naroda tada nije islo na spavanje pre 3h, da bi ih pratili. Sa druge strane, uzmimo prost primer recimo Albaniju, da oni kojim slucajem imaju igraca u NBA koji postigne 27 poena, nesto ne verujem da bi se utrkivali da ga osopre, naprotiv vec bi imao neki trg ili ulicu. Kapiras?

kizany

pre 7 godina

Није ми јасно зашто мора да се расправља о томе да ли је Јокић слаб за лигу,да ли може овако само против "лоших" екипа.

Свака му част, и на игри и на понашању!!

lo.ol

pre 7 godina

Ovoliko ga svi podržavaju samo zato što nije igrao ni za Zvezdu, ni za Partizan pre NBA. Inače bi bio ispljuvan žestoko sa jedne od strana brda. Realna priča u Srbiji.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Izgleda da mu Dalas odgovara, opet dobra partija.
A i usput i pobeda, čisto da ne kažete kao prošli put da je sve poene postigao zbog garbage time-a i zbog toga što ga je čuvao niži igrač.

nkkk

pre 7 godina

Svaka čast, fenomenalna partija, forma u usponu, samo gazi, bićeš ti dobar. A vi batalite već sad da ga poredite sa Dirkom, Gasolom, Stojakovićem, i ostalim evropskim legendama. Ko visoko leti, nisko pada, puštite momka da igra košarku, pa dokle dogura.

Milan

pre 7 godina

Kada je momak pravi dasa onda stigne i da zablista u ruki sezoni, da uzme medalju i na Olimpijadi, i na kraju da nastavi narednu sezonu u istom ritmu. Bez ikakvih izgovora, prenemaganja, hocu-necu varijanti. Kada tako posložiš stvari u životu sve ide mnogo lepše i lakše, i ljudi te poštuju više.
Zato jutros svi čitamo vesti i radujemo se partiji našeg momka.

joker

pre 7 godina

Ajde da je na jedvite jade skupio te asistencije ali on ih je vec pred kraj 3/4 imao 8, e zato je steta sto nije napravio tripl-dabl! Svi kazu nije to bitno, al' ipak i komentatori i publika navijaju, vrti se grafika sa Jokicevom statistikom gde se zaokruzuje 9 asistencija, drustvene mreze ga cekaju a Joka uze loptu i kaze "Nije bitna statistika, bitan je tim"..mislim da je ovaj put malo preterao sa skromnoscu :)

skoba

pre 7 godina

solidan igrac ali reci da je vrhunski je pomalo navijacki, on je decko koji razume igru ali ima uzasno lose fizikalije za ono sto trenutno igra, protiv ovakvih ekipa sa slabim centrom ce da prodje ali neke ozbiljnije ne, slab skok takodje, generalno je jako trom za cetvorku a preslab i po meni nizak za 5icu, polovina od ovih koseva je takoreci bila gotovo slucajna i sledeci put nece uci, 2 do tri puta se vrtela na obrucu lopta, bilo je par lepih asistencija sto treba pohvaliti i biti realan i pokazatelj da razume igru,ali po meni je on igrac od zadatka za ekipu, nikako poenter i toga bi trebalo da se drzi.. toliko.. inace najlepsu kosarku igraju bulsi ove godine, takoreci jedini i igraju kosarku, ovi ostali, klasicno nabijanje statistike..
(NIKI, 20. decembar 2016 09:06)

Ево вам, браћо Срби, стручњак кошарке. Ових 15 скокова вам је показатељ да је Јокић слаб у скоку а 27 поена уз укупно 4 промашаја показује да је Јокић срећник јер је доста тих кошева било случајно, скоро половина. Ових 9 асистенција ајде, то ћемо да му признамо, капира кошарку и може да буде играч задатка ајде пустићемо га, али да се држи своје улоге. Озбиљно, немојте да објављујете овакве небулозе пошто, молим вас , пошто верујем да ће овакви стручњаци увек да се јављају

deda

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv

Rhyzm

pre 7 godina

Sta bi sa onim komentarima, dobar samo u porazu, sta se se raspisali za nekog ko pljucne ponekad 14 poena itd...?
Treba slusati komentatore iz Amerike kako o njemu govore narovito o tome koliko znaci ekipi kada je on u igri. Kada je izasao u prvom poluvremenu i kada je Dalas poceo da pristize, komentatori su rekli da se Jokic mora vratiti u igru sto pre. Onda komentar po zavrsetku meca trenera Dalasa...
A ne, nekima to ne valja, koji ne mogu da poprave ucinak ekipi ni u najnizem kosarkaskom rangu Sri Lanke ili Fidzija, a imaju "strucno znanje" da komentarisu jednog od najuniverzalnijih igraca u NBA vec sada.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

@SASHA THE RED BARON

Malo ti je smešan stručni komentar jer sve vreme pričaš o Dalasu a Jokić igra u Denveru...

brm

pre 7 godina

mali razvaljuje, još malo da pokupi tog američkog ja pa ja, mogao je tripl dabl nabaciti, preskroman za njihov nacin razmišljanja, nego manite se tog jokara koja glupost teška, još da mu poželimo da ga zaobidju povrede i eto nama razloga da se u ranu zoru nacrtamo pred tv
(deda, 20. decembar 2016 10:30)

Dankan nije imao tog američkog "ja pa ja" pa ga to nije sprečilo da postane legenda. A Nurkić toga ima za izvoz pa sada može da se nada da dobije 10 min. po utakmici i to samo u slučaju da Jokara uđe u problem sa faulovima.

Dovla

pre 7 godina

Bravo majstore, svaka cast. Zeljno iscekujem svaku utakmicu Denvera zbog ovog momka. Samo da je bila jos jedna asistencija, ali bice sledeci put.

stefanjuve

pre 7 godina

Šteta zbog jedne asistencije, ali biće ih u budućnosti. Fenomenalna partija i eto pobede za svoj tim.

Nema lepšeg jutra kada osvane sa ovakvom partijom Nikole.

Danilo

pre 7 godina

S obzirom da je za NBA standarde Nikola još klinac, a s obzirom da za igrača te visine zna sve, ako ga samo posluži zdravlje- što jeste uvek i u svemu najvažnija stvar- Nikola će biti klasa.
Da l' će dosegnuti do statusa Peđe ili Divca, to se ne može znati.
Da za to ima potencijal, to se ne može sakriti.
Naše je da navijamo i uživamo, i da mu držimo palčeve.

So

pre 7 godina

Jokazuna je igrao s nama basket u Somboru od malih nogu tj. u pocetku je samo uskakao kad na fali jedan jer je bio mali. Kada je za jedno leto izrastao 20cm poceo je da igra redovno. Tada je imao 15 god. Ono sto je istina je da se on uopste ne trudi. Njega je mrzelo da ide na treninge, da trci itd. Znaci cist talenat! Sta bi bilo da je trenirao kao sto je trebao?
Inace, kao osoba je retko dobar covek i spreman uvek za salu. Samo onaj ko ga ne zna moze da napise nesto lose jer Joka je odlican!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (So, 19. decembar 2016 09:34) # Link komentara

Uopste nije izrastao sa 15 godina toliko, to mozes procitati u bilo kom intervjuu, dakle ponovo covek slaze bez da trepne, nisi ti uopste igrao basket, a kamoli sa Jokicem, samo juris pluseve.
(Nista o Nicemu, 19. decembar 2016 10:27)

Samo da se nadovezem na jucerasnju opasku na moj komentar od gore. Svaka cast Jokazuni sto mi je to obezbedio.

Da, moj jedini cilj u zivotu su plusevi u komentarima i zato izmisljam price.
Ko je igrao u tzv. Jamama na Selenci zna dobro sta je istina.

nesused

pre 7 godina

Dodao bih sam da se njegov uticaj na ekipu u ovoj utakmici se ne vidi dovoljno iz brojki, ulazio je u igri svaki put kad bi se Dalas približio i odmah unosio promenu ritma. U ovoj utakmici ga je trener koristio kao pravog vođu tima što on svakako već jeste.

Novosadjanin

pre 7 godina

A mozda taj trener nije bas tako tupav kao sto svi smatraju i nije bez razloga trener NBA tima. Jel nekom palo na pamet da mu samo pametno dozira minutazu zbog njegove mladosti, konstitucije, iskustva... Za sada mu trener odlicno vodi karijeru, bez znacajnih povreda i sa konstantnim napretkom. Go Jokic, Go!!!

вељко

pre 7 godina

Каква статистика и какве добре игре у последње време!
Али колико још простора има за напредак!
По мени има ту још једна врло битна ствар:Играчи га готиве,имају поверење у њега,а он им свима враћа на најбољи могући начин!
Што је најважније,из новосталог односа или поретка унутар тима,произилазе победе.
Не би ме изненадило да изборе плеј оф.Има ту пар вансеријских играча,а делује ми да су јако сложни и да се ипак све подређује колективу.Видећемо....

scout

pre 7 godina

i da dodam, bas se videlo na dodavanju za tu desetu asistenciju, na toj trojci pred kraj, koju je mudiay promasio, da je mudiay bas hteo i da je nekako bacio kao pod pritiskom zbog zelje da Nikola dobije tripl dabl, i deluje kao da ga svi igraci vole i cijene i vjeruju u njega, i traze ga da bas on kreira igru, kad Jokic ima loptu u rukama 'ulecu' sa svih strana,znaju ako nadju prostor,da ce Jokic naci njih,zato je i imao toliko asistencija, i +ta vanserijska dodavanja i ne sebicna igra Jokica,kao da je 'inspirisala' ostale igrace da i oni dodaju lopte i pokusavaju sa atraktivnim asistencijama. Moze se reci da je Jokic, sto i brojke pokazuju, napravio citav tim boljim. samo se nadam da ce denver nastaviti da kreira napad preko njega i da mu malone daje preko pola sata igre, em ce Jokic nastaviti sa tako dobrim brojkama, em ce Denver biti bolji tim, mozda cak izbore play off, za sada su 'samo'dve utakmica iza plejofa.

Miki28

pre 7 godina

Sta sad hejterima je valja u ovoj partiji? Nije bio TD, davao je poene u egal mecu, skakao, razigravao? Bravo bre mali, samo kidaj... Uzivanje je gledati ga kako povezuje redove Denvera, poceli su i saigraci da mu vjeruju jer znaju da ako mu dodaju onda ce dobiti i povratni pas i vidi se samopouzdanje u igri samog Jokica a i poverenje koje imaju trener i igraci u njega! Samo tako nastavi, nebo je granica a mi da uzivamo u njegovim bravurama

...

pre 7 godina

Svaka cast Joki,bice vrhunski kosarkas,u to nema sumnje.Ne mogu a da se ne osvrnem na Bobija i Detroit.Ako se neko bolje razume,neka mi objasni zbog cega su oni bacali toliki novac na njega,a ne zele da probaju da ga iskoriste kao igraca.Rezervni centar Baynes ima 4poena i 3,5 skokova za prosecno 17min po mecu,i da se ne lazemo to su lose brojke.Ne zelim da velicam Bobija jer smatram da ima nedostataka kao igrac,ali sam siguran da bi vise doprinosio timu da ima Baynes-ovu minutazu.Ocigledno je,iako sam sumnjao u to,da su njega shvatili kao maskotu,i ne prepoznaju,ili ne zele da prepoznaju njegove kvalitete.
(nwa, 20. decembar 2016 09:43)

Ja mislim da je to sve marketing jer kad je otisao u SA svi navijaci su bili "ludi" zbog njegove visine i kupovali dresove itd. a klub je dobijao pare.

ja

student

pre 7 godina

Kao u fudbalu kada igrac Anderlehta u ligi sampiona bljesne i da 2 gola u jednoj utakmici! Mozda tog igraca posle kupi neki ozbiljniji tim, ali to cemo videti... Buducnost je pred nama. (Jumko, 20. decembar 2016 10:42)

Niko me ne moze ubediti da si ti pravi Jumko!!

Владимир

pre 7 godina

Па тролови са овог сајта баш раде 24 сата. Нема вести без њихових глупавих и бесмислених коментара. Него баш ме занима која вам је награда за количину глупости које проспете на овом сајту? Да ли је барем у питању прикладан оброк? У чему је ту поента уопште?
Иначе свака част Јокићу. Само нека настави овако и нема зиме за њега. Доказ да се напоран рад и труд исплате.

marko

pre 7 godina

xaxaxaxaxaxa....pa nama srbima igrac koji je na asistenciju od tripl dabla sa svojih dvadeset godina je limitiran i nije potencijal...molim likove koji imaju priblizna razmisljanja da ne komentarisu...trenutno u ligi ima desetak igraca koji mogu do tripl dabla joka je jedan od njih a ubedljivo je najmladji tako da sramite se takvih komentara...lebron,westbrook,rondo,durant,kawhi to je to ima ih jos par od centara nemas niti jednog koji igra na slican nacin mozda gasol ali ni on nije imao tripl dabl ove sezone

nista o nicemu

pre 7 godina

Sve u svemu, mnogo dobrih igraca u Dalasu, ali i jako cudan trener, koji je napokon svatio sta ima u rukama, jos samo da to i proigra...
Nikola Jokic moze biti najbolji igrac EVrope svih vremena, toliko potencijala i lakoce skojom igra je naprosto lepota za videti...
(SASHA THE RED BARON, 20. decembar 2016 11:00)

Sasa klub se zove Denver, a ne Dalas

stevan

pre 7 godina

Predzadnji napad na utakmici Jokic dodaje Mudijeu na trojci za desetu asistenciju, i Mudije promasi... a do tad je imao 4/4 sut za tri, mrvica srece je falila za tripl dabl...
Definitivno najbolja Jokiceva partija za sada.
Sinoc su i bekovi Denvera bili odlicni, Heris i Mudije na nivou.

Lako

pre 7 godina

Jokic igra odličnu košarku! Suština je da kao centar donosi i asistencije i to vrhunske. Očekujem da ove godine nastavi ovako, a već sledeće da bude jedan od najboljih centara u NBA.

what goes around comes around

pre 7 godina

Au koja steta sto Mudiej nije ubacio trojku na 40 sekundi do kraja na asistenciju Nikole. Al dobro, bice...ko zna za sta je to dobro. Gazi Nidzo majstore. Ipak je onaj americki analiticar bio upravu kad je rekao da Jokic i Cendler pocinju na visokim pozicijama. Svi igraci se osecaju bolje uz Jokica, kao sto je i sam Heris njegov saigrac izjavio juce ili prekuce.."Kada je lopta u njegovim rukama, svi automatski pocinju trku oko blokova, ne bi li bas oni bili da ulete u njegovu asistenciju"...jednostavno decko cini druge igrace boljim za razliku od Jusufa(koji je takodje nesporno talenat) ali psiha mu nije jaca strana..ocigledno.

JPR23

pre 7 godina

O Jokari sta reci osim : Udri i Kidaj! Samo tako da nastavi. A onaj novinar sto je opalio po Melounu onaj dan, eto rekao je sve! Ne samo za Jokica vec za ekipu! Vratio Meloun Jokica u startnu petorku.. Nurkic na dresazu! Rezultat, 3 pobede u nizu! U svakoj, ako ne gresim, vise od 110 poena. I i dalje drze prikljucak za plejof. Pa sad neka "kalkulisu"!

student

pre 7 godina

A gde su sad oni sto su prosle nedeljee rekli: Ma davao je koseve kad je sve bilo reseno, Dalas eksperimentisao...? Danas mu nisu nista mogli. Jos vise mi se svidja kako izgleda Denver kao tim, koje poboljsanje. Ajde da udju u play-off da gledamo Jokica duze ove sezone!