Subota, 10.12.2016.

14:49

Mesi potvrdio pobedu Barselone u Pamploni

Ekipa Barselone pobedila je Osasunu u gostima u prvom subotnjem susretu 15. kola Primere – 3:0 (0:0).

Izvor:

Mesi potvrdio pobedu Barselone u Pamploni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

eee

pre 7 godina

Ovu scenu sa Mesijem nisam ni primetio u toku utakmice. Stvarno potez za divljenje. Mislim da bi trebali napraviti clanak o tome da svi vide da fer-plej jos nije umro barem kod nekih igraca

facts

pre 7 godina

-Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, jer sam igrao fudbal (posle dugo vremena), moja ekipa je 2 puta pobedila (9-1 i 7-1) uz nekoliko mojih kreiranih sansi, driblinga, asistencija i po kojeg gola (kao dirigent Iniesta ili Cavi), a jednu smo izgubili, tako da sam gledao samo najvaznije detalje sa meca na stadionu 'El Sadar' u Pamploni, pa zato nisam video lekciju o fer pleju Mesija, koji je sudiji gestom pokazao da nije nacinjen faul nad njim.
-Drugi utisak mi je bio lep zadnji gol na mecu (naravno u reziji Lea).
-Jos jedan utisak mi je odlican odgovor komentatora (Batko=Tupko, 10. decembar 2016 16:16), citiram ga: "Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica".
-Naravno pozdravljam i komentatora neutralnog felsha, covek je primer kako treba odgovarati drugim mladicima kada od besa i ljutnje ne mogu da se obuzdaju i iskaljuju svoje frustracije na sajtu zbog dobre partije jednog od najboljih fudbalera i igraca na svetu (Mesija). Cudi me samo, zasto admin ili moderator dozvoljava da se objavljuju takvi nepristojni i nekulturni komentari.

Pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala i molim moderatora da mi objavi ovaj komentar.

heh

pre 7 godina

Najjaci trenutak utakmice je kada je Mesi pao, i onda pokazuje sudiji prstom da nije prekrsaj - https://www.youtube.com/watch?v=-lRjVO3gnv8

Legenda! Mesi mi te volimo! Ronaldo treba da uci od njega!

KORN

pre 7 godina

Ja mislim da je moj tata jaci od tvog,moj tata ima velike misice i rekao mi je ako pijem mleko da cu i ja da imam velike misice kao i on.

OgiZe

pre 7 godina

Da me niko ne shvati pogrešno, Mesi je sigurno najbolji igrač zadnjih 10-ak godina, najbolji svih vremena sigurno nije jer po meni to ne postoji, pogotovo u današnje vrijeme kad najbolje ekipe mogu napraviti sastav kakav hoće i iživljavati se nad ostalim ekipama. Ali poenta priče je treći gol, takvih je Miloš Šestić dao bar 5 i Dejo Savićević sigurno nekoliko, Maradona na SP itd..mislim gol je super, ali pričati kako to niko nije mogao je u najmanju ruku bezveze.

Sve

pre 7 godina

Ne postoje veci kompleksasi od realovaca, citam i ne verujem da prozivaju Mesija sto nije dao gol protiv Reala a on im dao 21 gol u karijeri, sta su ti kompleksi hahahah

Bale

pre 7 godina

(Mr_No_Name, 10. decembar 2016 16:47)

Sta pricas bre ti paceniku, pa ti jedino ako ne vidis dobro bila je prikazana linija, Suarez matar van ofsajda, ti si jedan od primera navijaca Reala, gledas utakmice Barselone da bi mogao da komentarises detalje, Barsa ti unistila detinjstvo razemem te. Osvojice i Real ligu jednog dana buahahah

neutralni felsh

pre 7 godina

u drugom poluvremenu mesi gurnut i pada ispred 16 osasune i majstor jos u padu odmahuje rukom sudiji u fazonu "nije faul".... milina je gledati takvog igraca, nikad se ne prenemaze.
primer sportske i fudbalske kulture.

facts

pre 7 godina

-Barsa protiv Osasune: 83. mec i 49. pobeda (49-17-17), 184 datih i 70 primljenih golova i mreza Barse je ostala netaknuta na 43 meca.
-Mesi protiv Osasune: 21 gol i 6 asistencija na 18 meceva (15-2-1).
-Hoakin Kaparos (trener Osasune) je samo 1 pobedio Barsu (0-3 sa Seviljom, 2002). Od tada je zabelezio 31. zvanicni mec u nizu bez pobede nad Barsom!
-Kaparosove ekipe u zadnjih 9 meceva protiv Barse: 5 datih i 37 primljenih golova (od toga Mesi je dao 12 golova)!
-Suares nije postigao gol na 2 uzastopna ligaska meca jos od septembra. To je bio njegov 97. gol za Barsu na 116 meceva.
-Mesijev 22. gol (i 7 asistencija) na 19 meceva ove sezone za Barsu.
-Alba je 1. put u karijeri zabelezio 2 asistencije na 1 mecu Primere!
-Nauset Peres (golman Osasune) je postao 130. golman kome je Mesi dao gol(ove) u dresu Barselone! Golman kome je Mesi dao najvise golova (20) je specijalista za penale, Diego Alves!
-Barsa nije zabelezila 80%+ poseda lopte na 1 ligaskom mecu jos od 15.10.2011 (Barsa 3-0 Rasing).
-Igrac meca je Mesi.
-Igraci sa najvecim brojem zvanicnih golova za 1 evropski klub:
525 Gerd Miler (Bajern)
522 Dzimi Mek Grori (Seltik)
507 Uve Zeler (Hamburg)
475 MESI (BARSA)
473 Euzebio (Benfika)!
-Igraci Barse sa brojem pobeda u Primeri:
322 Cavi
278 INIESTA
270 MESI
269 Viktor Valdes.
-Nema sta, Mesi je zeznuo i vanzemaljce!

Pozdrav

Filip

pre 7 godina

neko puni ove luzere a najbolji svih vremena protiv takvih odmara...zlatna lopta #4!!!
(dragance, 10. decembar 2016 16:41)

Daj Boze da imas vise od 11godina.

Neupuceni

pre 7 godina

Messi je Realu dao ukupno 21 gol u svim takmičenjima, više nego bilo ko u istoriji, nasuprot Distefano je Barci dao 18, a Ronaldo 15 pa pričajte kako Realu ne daje golove.

Mikos

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!!
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

To gde je bio protiv Reala je posledica tvog komentara i dugogodisnjeg primanja kompleksa od strane Mesija, plakao si koliko puta je Mesi unistavao tvoj Real a ti se pitas gde je bio, a sam si svestan da je Mesi uzrok sto Real za 10godina ima dva prvenstva pozdrav ;)

Milos

pre 7 godina

Kapitenska traka? Pa ako si pratio sve utakmice Premijer, svi su to nosili prosle nedelje i nosice. Sto nije protiv Reala? Mesiju je dovoljno 21 gol protiv Reala i nije on pod obavezom da na svakoj utakmici postigne gol. U karijeri je najvise golova dao protiv Reala, Atletika, Valensije, Sevilje a od stranih Siti, Arsenal i Milan. Da li to moze svako? A ove sezone 2 gola protiv Sevilje, 4 gola protiv Sitija, 2 gola protiv Valensije, gol Urugvaju i gol Kolumbiji. I dace on jos golova jacim timovima. A niko se od igraca na toj utakmici izmedju Reala i Barse nije istakao pa da se tu nesto prica. Sto nije Liverpulu? Kao Bornmut sto je dao 4 gola Liverpulu pa bi Mesiju bilo tesko? A taj isti Bornmut nista nije jaci od Osasune. Liverpul ne moze da udje ni u LE a tek u LS. Prvo neka udju u LS posto Mesi i nije imao nesto utakmica protiv njih.

Djordje NS

pre 7 godina

Kakav god da Messi da gol ovi njegovi klinci u tome vide magiju. Smešni ste. Messi je danas bio malo bolji od proseka a ni gol nije ništa posebno, ali hajde probajte sad svi u glas da galamite kako je Messi najbolji svih vremena jer što budete glasniji možda to spreči Ronalda da podigne Zlatnu loptu... hahahaha...

P.S. O Suarezovom golu iz čistog ofsajda ništa ne pišete?

GM

pre 7 godina

Kraj price, bez dileme, ubedljivo...

Slepa ljubav i broj godina zabranjuje prakticno drugima da imaju svoje misljenje.

Dokazao je koliki je u dresu reprezentacije, gde je zbog ocajnog ucinka i rezultata bio na korak od penzije, ajde bre...

Mr_No_Name

pre 7 godina

Barca je igrala mnoogo bolje, ali je prvi gol kojim je slomila protivnika dala iz cistog ofsajda. Srbija, Spanija, Engleska.. - uvek odluke koje nisu na stetu 'velikih'.

Batko=Tupko

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!! 
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

Koliko glup komentar. Postoji li ovde neki admin ili svako moze da lupeta svakakvr gluposti?
Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica.

Maradona

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.
(sinisa, 10. decembar 2016 15:03)

Via~Sinisa (12), Tutin

Milos

pre 7 godina

Odlicna utakmica Barse. Jeste Osasuna poslednja na tabeli, ali uvek je tesko kada se ispromasujes protiv ovakvih timova. Imala je srece Barsa sto je onaj udarac zavrsio na precki. Suarez moze bolje, ali gol se pise. Nemam posebnu zamerku. I Gomes vec drugu utakmicu igra sasvim dobro. Usporava igru, ali u defanzivi je odlican i cvrst. Imao je solidnih prodora. Mesi se ispromasivao, ali i ovde je prvi strelac lige iako uvek govorim da nisu golovi uvek merilo da igrac odigra dobru utakmicu. Drugi gol Mesija sjajan i samo neka tako nastavi.

Vince Carter

pre 7 godina

Uvek udjem u komentare kad mesi da gol ne da ga hejtujem nego sto znam da posle svakog gola ovi pojmasi iznova ponavljaju "najbolji svih vremena" a to ponavljaju jer zele drugima to da nabiju u glavu iako ce maradona i pele zauvek ostati najveci pa cak i da je messi bolji a nije jer ovi nisu imali priliku da igraju u ovoj barseloni sa danasnjom fizickom spremom,takodje fenomen i ronaldinjo su bolji,samo ovaj prvi je sprecen povredama a drugom zameraju jer je trajao kratko a ustvari niko nevshvata da je ronaldinjo za to kratko vreme obrnuo igricu trofejima ukljucujuci i sp i lik uopste nije morao da nastavi sa vrhunskim treninzima i kladim se da ce tog istog ronaldinja za deset godina ljudi vise ili bar jednako pamtiti kao mesija,dok su maradona i pele i dan danas poznatiji od mnogih aktivnih igraca ili onih koji su do skoro igrali,e to znaci greatest.

neutralni felsh

pre 7 godina

Pa dobro Osasuna je malo jaca od Real Madrida. 
Aj neka Liverpulu da 2 gola kepec mali
(Liverpool, 10. decembar 2016 15:21)


sad bi ti neki pravi liverpulov navijac rejao da se pokrijes usima i probas da
kazes nesto pametno ;)

sinisa

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.

sinisa

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.

neutralni felsh

pre 7 godina

Pa dobro Osasuna je malo jaca od Real Madrida. 
Aj neka Liverpulu da 2 gola kepec mali
(Liverpool, 10. decembar 2016 15:21)


sad bi ti neki pravi liverpulov navijac rejao da se pokrijes usima i probas da
kazes nesto pametno ;)

neutralni felsh

pre 7 godina

u drugom poluvremenu mesi gurnut i pada ispred 16 osasune i majstor jos u padu odmahuje rukom sudiji u fazonu "nije faul".... milina je gledati takvog igraca, nikad se ne prenemaze.
primer sportske i fudbalske kulture.

Milos

pre 7 godina

Odlicna utakmica Barse. Jeste Osasuna poslednja na tabeli, ali uvek je tesko kada se ispromasujes protiv ovakvih timova. Imala je srece Barsa sto je onaj udarac zavrsio na precki. Suarez moze bolje, ali gol se pise. Nemam posebnu zamerku. I Gomes vec drugu utakmicu igra sasvim dobro. Usporava igru, ali u defanzivi je odlican i cvrst. Imao je solidnih prodora. Mesi se ispromasivao, ali i ovde je prvi strelac lige iako uvek govorim da nisu golovi uvek merilo da igrac odigra dobru utakmicu. Drugi gol Mesija sjajan i samo neka tako nastavi.

Neupuceni

pre 7 godina

Messi je Realu dao ukupno 21 gol u svim takmičenjima, više nego bilo ko u istoriji, nasuprot Distefano je Barci dao 18, a Ronaldo 15 pa pričajte kako Realu ne daje golove.

Sve

pre 7 godina

Ne postoje veci kompleksasi od realovaca, citam i ne verujem da prozivaju Mesija sto nije dao gol protiv Reala a on im dao 21 gol u karijeri, sta su ti kompleksi hahahah

Mikos

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!!
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

To gde je bio protiv Reala je posledica tvog komentara i dugogodisnjeg primanja kompleksa od strane Mesija, plakao si koliko puta je Mesi unistavao tvoj Real a ti se pitas gde je bio, a sam si svestan da je Mesi uzrok sto Real za 10godina ima dva prvenstva pozdrav ;)

Filip

pre 7 godina

neko puni ove luzere a najbolji svih vremena protiv takvih odmara...zlatna lopta #4!!!
(dragance, 10. decembar 2016 16:41)

Daj Boze da imas vise od 11godina.

facts

pre 7 godina

-Barsa protiv Osasune: 83. mec i 49. pobeda (49-17-17), 184 datih i 70 primljenih golova i mreza Barse je ostala netaknuta na 43 meca.
-Mesi protiv Osasune: 21 gol i 6 asistencija na 18 meceva (15-2-1).
-Hoakin Kaparos (trener Osasune) je samo 1 pobedio Barsu (0-3 sa Seviljom, 2002). Od tada je zabelezio 31. zvanicni mec u nizu bez pobede nad Barsom!
-Kaparosove ekipe u zadnjih 9 meceva protiv Barse: 5 datih i 37 primljenih golova (od toga Mesi je dao 12 golova)!
-Suares nije postigao gol na 2 uzastopna ligaska meca jos od septembra. To je bio njegov 97. gol za Barsu na 116 meceva.
-Mesijev 22. gol (i 7 asistencija) na 19 meceva ove sezone za Barsu.
-Alba je 1. put u karijeri zabelezio 2 asistencije na 1 mecu Primere!
-Nauset Peres (golman Osasune) je postao 130. golman kome je Mesi dao gol(ove) u dresu Barselone! Golman kome je Mesi dao najvise golova (20) je specijalista za penale, Diego Alves!
-Barsa nije zabelezila 80%+ poseda lopte na 1 ligaskom mecu jos od 15.10.2011 (Barsa 3-0 Rasing).
-Igrac meca je Mesi.
-Igraci sa najvecim brojem zvanicnih golova za 1 evropski klub:
525 Gerd Miler (Bajern)
522 Dzimi Mek Grori (Seltik)
507 Uve Zeler (Hamburg)
475 MESI (BARSA)
473 Euzebio (Benfika)!
-Igraci Barse sa brojem pobeda u Primeri:
322 Cavi
278 INIESTA
270 MESI
269 Viktor Valdes.
-Nema sta, Mesi je zeznuo i vanzemaljce!

Pozdrav

Batko=Tupko

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!! 
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

Koliko glup komentar. Postoji li ovde neki admin ili svako moze da lupeta svakakvr gluposti?
Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica.

Milos

pre 7 godina

Kapitenska traka? Pa ako si pratio sve utakmice Premijer, svi su to nosili prosle nedelje i nosice. Sto nije protiv Reala? Mesiju je dovoljno 21 gol protiv Reala i nije on pod obavezom da na svakoj utakmici postigne gol. U karijeri je najvise golova dao protiv Reala, Atletika, Valensije, Sevilje a od stranih Siti, Arsenal i Milan. Da li to moze svako? A ove sezone 2 gola protiv Sevilje, 4 gola protiv Sitija, 2 gola protiv Valensije, gol Urugvaju i gol Kolumbiji. I dace on jos golova jacim timovima. A niko se od igraca na toj utakmici izmedju Reala i Barse nije istakao pa da se tu nesto prica. Sto nije Liverpulu? Kao Bornmut sto je dao 4 gola Liverpulu pa bi Mesiju bilo tesko? A taj isti Bornmut nista nije jaci od Osasune. Liverpul ne moze da udje ni u LE a tek u LS. Prvo neka udju u LS posto Mesi i nije imao nesto utakmica protiv njih.

Bale

pre 7 godina

(Mr_No_Name, 10. decembar 2016 16:47)

Sta pricas bre ti paceniku, pa ti jedino ako ne vidis dobro bila je prikazana linija, Suarez matar van ofsajda, ti si jedan od primera navijaca Reala, gledas utakmice Barselone da bi mogao da komentarises detalje, Barsa ti unistila detinjstvo razemem te. Osvojice i Real ligu jednog dana buahahah

heh

pre 7 godina

Najjaci trenutak utakmice je kada je Mesi pao, i onda pokazuje sudiji prstom da nije prekrsaj - https://www.youtube.com/watch?v=-lRjVO3gnv8

Legenda! Mesi mi te volimo! Ronaldo treba da uci od njega!

facts

pre 7 godina

-Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, jer sam igrao fudbal (posle dugo vremena), moja ekipa je 2 puta pobedila (9-1 i 7-1) uz nekoliko mojih kreiranih sansi, driblinga, asistencija i po kojeg gola (kao dirigent Iniesta ili Cavi), a jednu smo izgubili, tako da sam gledao samo najvaznije detalje sa meca na stadionu 'El Sadar' u Pamploni, pa zato nisam video lekciju o fer pleju Mesija, koji je sudiji gestom pokazao da nije nacinjen faul nad njim.
-Drugi utisak mi je bio lep zadnji gol na mecu (naravno u reziji Lea).
-Jos jedan utisak mi je odlican odgovor komentatora (Batko=Tupko, 10. decembar 2016 16:16), citiram ga: "Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica".
-Naravno pozdravljam i komentatora neutralnog felsha, covek je primer kako treba odgovarati drugim mladicima kada od besa i ljutnje ne mogu da se obuzdaju i iskaljuju svoje frustracije na sajtu zbog dobre partije jednog od najboljih fudbalera i igraca na svetu (Mesija). Cudi me samo, zasto admin ili moderator dozvoljava da se objavljuju takvi nepristojni i nekulturni komentari.

Pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala i molim moderatora da mi objavi ovaj komentar.

Maradona

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.
(sinisa, 10. decembar 2016 15:03)

Via~Sinisa (12), Tutin

eee

pre 7 godina

Ovu scenu sa Mesijem nisam ni primetio u toku utakmice. Stvarno potez za divljenje. Mislim da bi trebali napraviti clanak o tome da svi vide da fer-plej jos nije umro barem kod nekih igraca

Djordje NS

pre 7 godina

Kakav god da Messi da gol ovi njegovi klinci u tome vide magiju. Smešni ste. Messi je danas bio malo bolji od proseka a ni gol nije ništa posebno, ali hajde probajte sad svi u glas da galamite kako je Messi najbolji svih vremena jer što budete glasniji možda to spreči Ronalda da podigne Zlatnu loptu... hahahaha...

P.S. O Suarezovom golu iz čistog ofsajda ništa ne pišete?

Vince Carter

pre 7 godina

Uvek udjem u komentare kad mesi da gol ne da ga hejtujem nego sto znam da posle svakog gola ovi pojmasi iznova ponavljaju "najbolji svih vremena" a to ponavljaju jer zele drugima to da nabiju u glavu iako ce maradona i pele zauvek ostati najveci pa cak i da je messi bolji a nije jer ovi nisu imali priliku da igraju u ovoj barseloni sa danasnjom fizickom spremom,takodje fenomen i ronaldinjo su bolji,samo ovaj prvi je sprecen povredama a drugom zameraju jer je trajao kratko a ustvari niko nevshvata da je ronaldinjo za to kratko vreme obrnuo igricu trofejima ukljucujuci i sp i lik uopste nije morao da nastavi sa vrhunskim treninzima i kladim se da ce tog istog ronaldinja za deset godina ljudi vise ili bar jednako pamtiti kao mesija,dok su maradona i pele i dan danas poznatiji od mnogih aktivnih igraca ili onih koji su do skoro igrali,e to znaci greatest.

GM

pre 7 godina

Kraj price, bez dileme, ubedljivo...

Slepa ljubav i broj godina zabranjuje prakticno drugima da imaju svoje misljenje.

Dokazao je koliki je u dresu reprezentacije, gde je zbog ocajnog ucinka i rezultata bio na korak od penzije, ajde bre...

Mr_No_Name

pre 7 godina

Barca je igrala mnoogo bolje, ali je prvi gol kojim je slomila protivnika dala iz cistog ofsajda. Srbija, Spanija, Engleska.. - uvek odluke koje nisu na stetu 'velikih'.

KORN

pre 7 godina

Ja mislim da je moj tata jaci od tvog,moj tata ima velike misice i rekao mi je ako pijem mleko da cu i ja da imam velike misice kao i on.

OgiZe

pre 7 godina

Da me niko ne shvati pogrešno, Mesi je sigurno najbolji igrač zadnjih 10-ak godina, najbolji svih vremena sigurno nije jer po meni to ne postoji, pogotovo u današnje vrijeme kad najbolje ekipe mogu napraviti sastav kakav hoće i iživljavati se nad ostalim ekipama. Ali poenta priče je treći gol, takvih je Miloš Šestić dao bar 5 i Dejo Savićević sigurno nekoliko, Maradona na SP itd..mislim gol je super, ali pričati kako to niko nije mogao je u najmanju ruku bezveze.

Vince Carter

pre 7 godina

Uvek udjem u komentare kad mesi da gol ne da ga hejtujem nego sto znam da posle svakog gola ovi pojmasi iznova ponavljaju "najbolji svih vremena" a to ponavljaju jer zele drugima to da nabiju u glavu iako ce maradona i pele zauvek ostati najveci pa cak i da je messi bolji a nije jer ovi nisu imali priliku da igraju u ovoj barseloni sa danasnjom fizickom spremom,takodje fenomen i ronaldinjo su bolji,samo ovaj prvi je sprecen povredama a drugom zameraju jer je trajao kratko a ustvari niko nevshvata da je ronaldinjo za to kratko vreme obrnuo igricu trofejima ukljucujuci i sp i lik uopste nije morao da nastavi sa vrhunskim treninzima i kladim se da ce tog istog ronaldinja za deset godina ljudi vise ili bar jednako pamtiti kao mesija,dok su maradona i pele i dan danas poznatiji od mnogih aktivnih igraca ili onih koji su do skoro igrali,e to znaci greatest.

Djordje NS

pre 7 godina

Kakav god da Messi da gol ovi njegovi klinci u tome vide magiju. Smešni ste. Messi je danas bio malo bolji od proseka a ni gol nije ništa posebno, ali hajde probajte sad svi u glas da galamite kako je Messi najbolji svih vremena jer što budete glasniji možda to spreči Ronalda da podigne Zlatnu loptu... hahahaha...

P.S. O Suarezovom golu iz čistog ofsajda ništa ne pišete?

Mr_No_Name

pre 7 godina

Barca je igrala mnoogo bolje, ali je prvi gol kojim je slomila protivnika dala iz cistog ofsajda. Srbija, Spanija, Engleska.. - uvek odluke koje nisu na stetu 'velikih'.

Maradona

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.
(sinisa, 10. decembar 2016 15:03)

Via~Sinisa (12), Tutin

GM

pre 7 godina

Kraj price, bez dileme, ubedljivo...

Slepa ljubav i broj godina zabranjuje prakticno drugima da imaju svoje misljenje.

Dokazao je koliki je u dresu reprezentacije, gde je zbog ocajnog ucinka i rezultata bio na korak od penzije, ajde bre...

sinisa

pre 7 godina

Boze,kakav drugi gol Messija...Ovo jednostavno samo on moze,kako je samo nanizao igrace Osasune,nisu znali dje se nalaze...Fudbalski genijalac,ovo neprestano radi evo vec 10 godina...Suvisno je vise bilo sta dodati,najbolji igrac svih vremena i kraj svake price.

OgiZe

pre 7 godina

Da me niko ne shvati pogrešno, Mesi je sigurno najbolji igrač zadnjih 10-ak godina, najbolji svih vremena sigurno nije jer po meni to ne postoji, pogotovo u današnje vrijeme kad najbolje ekipe mogu napraviti sastav kakav hoće i iživljavati se nad ostalim ekipama. Ali poenta priče je treći gol, takvih je Miloš Šestić dao bar 5 i Dejo Savićević sigurno nekoliko, Maradona na SP itd..mislim gol je super, ali pričati kako to niko nije mogao je u najmanju ruku bezveze.

Filip

pre 7 godina

neko puni ove luzere a najbolji svih vremena protiv takvih odmara...zlatna lopta #4!!!
(dragance, 10. decembar 2016 16:41)

Daj Boze da imas vise od 11godina.

neutralni felsh

pre 7 godina

u drugom poluvremenu mesi gurnut i pada ispred 16 osasune i majstor jos u padu odmahuje rukom sudiji u fazonu "nije faul".... milina je gledati takvog igraca, nikad se ne prenemaze.
primer sportske i fudbalske kulture.

KORN

pre 7 godina

Ja mislim da je moj tata jaci od tvog,moj tata ima velike misice i rekao mi je ako pijem mleko da cu i ja da imam velike misice kao i on.

facts

pre 7 godina

-Barsa protiv Osasune: 83. mec i 49. pobeda (49-17-17), 184 datih i 70 primljenih golova i mreza Barse je ostala netaknuta na 43 meca.
-Mesi protiv Osasune: 21 gol i 6 asistencija na 18 meceva (15-2-1).
-Hoakin Kaparos (trener Osasune) je samo 1 pobedio Barsu (0-3 sa Seviljom, 2002). Od tada je zabelezio 31. zvanicni mec u nizu bez pobede nad Barsom!
-Kaparosove ekipe u zadnjih 9 meceva protiv Barse: 5 datih i 37 primljenih golova (od toga Mesi je dao 12 golova)!
-Suares nije postigao gol na 2 uzastopna ligaska meca jos od septembra. To je bio njegov 97. gol za Barsu na 116 meceva.
-Mesijev 22. gol (i 7 asistencija) na 19 meceva ove sezone za Barsu.
-Alba je 1. put u karijeri zabelezio 2 asistencije na 1 mecu Primere!
-Nauset Peres (golman Osasune) je postao 130. golman kome je Mesi dao gol(ove) u dresu Barselone! Golman kome je Mesi dao najvise golova (20) je specijalista za penale, Diego Alves!
-Barsa nije zabelezila 80%+ poseda lopte na 1 ligaskom mecu jos od 15.10.2011 (Barsa 3-0 Rasing).
-Igrac meca je Mesi.
-Igraci sa najvecim brojem zvanicnih golova za 1 evropski klub:
525 Gerd Miler (Bajern)
522 Dzimi Mek Grori (Seltik)
507 Uve Zeler (Hamburg)
475 MESI (BARSA)
473 Euzebio (Benfika)!
-Igraci Barse sa brojem pobeda u Primeri:
322 Cavi
278 INIESTA
270 MESI
269 Viktor Valdes.
-Nema sta, Mesi je zeznuo i vanzemaljce!

Pozdrav

Milos

pre 7 godina

Odlicna utakmica Barse. Jeste Osasuna poslednja na tabeli, ali uvek je tesko kada se ispromasujes protiv ovakvih timova. Imala je srece Barsa sto je onaj udarac zavrsio na precki. Suarez moze bolje, ali gol se pise. Nemam posebnu zamerku. I Gomes vec drugu utakmicu igra sasvim dobro. Usporava igru, ali u defanzivi je odlican i cvrst. Imao je solidnih prodora. Mesi se ispromasivao, ali i ovde je prvi strelac lige iako uvek govorim da nisu golovi uvek merilo da igrac odigra dobru utakmicu. Drugi gol Mesija sjajan i samo neka tako nastavi.

Mikos

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!!
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

To gde je bio protiv Reala je posledica tvog komentara i dugogodisnjeg primanja kompleksa od strane Mesija, plakao si koliko puta je Mesi unistavao tvoj Real a ti se pitas gde je bio, a sam si svestan da je Mesi uzrok sto Real za 10godina ima dva prvenstva pozdrav ;)

Sve

pre 7 godina

Ne postoje veci kompleksasi od realovaca, citam i ne verujem da prozivaju Mesija sto nije dao gol protiv Reala a on im dao 21 gol u karijeri, sta su ti kompleksi hahahah

Bale

pre 7 godina

(Mr_No_Name, 10. decembar 2016 16:47)

Sta pricas bre ti paceniku, pa ti jedino ako ne vidis dobro bila je prikazana linija, Suarez matar van ofsajda, ti si jedan od primera navijaca Reala, gledas utakmice Barselone da bi mogao da komentarises detalje, Barsa ti unistila detinjstvo razemem te. Osvojice i Real ligu jednog dana buahahah

Batko=Tupko

pre 7 godina

Hahahah Mesi samo ovakvim klubovima zna dati gol!! 
Gde je bio protiv Reala??
(Ronaldo, 10. decembar 2016 15:04)

Koliko glup komentar. Postoji li ovde neki admin ili svako moze da lupeta svakakvr gluposti?
Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica.

Neupuceni

pre 7 godina

Messi je Realu dao ukupno 21 gol u svim takmičenjima, više nego bilo ko u istoriji, nasuprot Distefano je Barci dao 18, a Ronaldo 15 pa pričajte kako Realu ne daje golove.

neutralni felsh

pre 7 godina

Pa dobro Osasuna je malo jaca od Real Madrida. 
Aj neka Liverpulu da 2 gola kepec mali
(Liverpool, 10. decembar 2016 15:21)


sad bi ti neki pravi liverpulov navijac rejao da se pokrijes usima i probas da
kazes nesto pametno ;)

facts

pre 7 godina

-Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, jer sam igrao fudbal (posle dugo vremena), moja ekipa je 2 puta pobedila (9-1 i 7-1) uz nekoliko mojih kreiranih sansi, driblinga, asistencija i po kojeg gola (kao dirigent Iniesta ili Cavi), a jednu smo izgubili, tako da sam gledao samo najvaznije detalje sa meca na stadionu 'El Sadar' u Pamploni, pa zato nisam video lekciju o fer pleju Mesija, koji je sudiji gestom pokazao da nije nacinjen faul nad njim.
-Drugi utisak mi je bio lep zadnji gol na mecu (naravno u reziji Lea).
-Jos jedan utisak mi je odlican odgovor komentatora (Batko=Tupko, 10. decembar 2016 16:16), citiram ga: "Sreco, Mesi je dao golova Realu vise nego sto ti imas godinica".
-Naravno pozdravljam i komentatora neutralnog felsha, covek je primer kako treba odgovarati drugim mladicima kada od besa i ljutnje ne mogu da se obuzdaju i iskaljuju svoje frustracije na sajtu zbog dobre partije jednog od najboljih fudbalera i igraca na svetu (Mesija). Cudi me samo, zasto admin ili moderator dozvoljava da se objavljuju takvi nepristojni i nekulturni komentari.

Pozdrav svim normalnim ljubiteljima fudbala i molim moderatora da mi objavi ovaj komentar.

Milos

pre 7 godina

Kapitenska traka? Pa ako si pratio sve utakmice Premijer, svi su to nosili prosle nedelje i nosice. Sto nije protiv Reala? Mesiju je dovoljno 21 gol protiv Reala i nije on pod obavezom da na svakoj utakmici postigne gol. U karijeri je najvise golova dao protiv Reala, Atletika, Valensije, Sevilje a od stranih Siti, Arsenal i Milan. Da li to moze svako? A ove sezone 2 gola protiv Sevilje, 4 gola protiv Sitija, 2 gola protiv Valensije, gol Urugvaju i gol Kolumbiji. I dace on jos golova jacim timovima. A niko se od igraca na toj utakmici izmedju Reala i Barse nije istakao pa da se tu nesto prica. Sto nije Liverpulu? Kao Bornmut sto je dao 4 gola Liverpulu pa bi Mesiju bilo tesko? A taj isti Bornmut nista nije jaci od Osasune. Liverpul ne moze da udje ni u LE a tek u LS. Prvo neka udju u LS posto Mesi i nije imao nesto utakmica protiv njih.

heh

pre 7 godina

Najjaci trenutak utakmice je kada je Mesi pao, i onda pokazuje sudiji prstom da nije prekrsaj - https://www.youtube.com/watch?v=-lRjVO3gnv8

Legenda! Mesi mi te volimo! Ronaldo treba da uci od njega!

eee

pre 7 godina

Ovu scenu sa Mesijem nisam ni primetio u toku utakmice. Stvarno potez za divljenje. Mislim da bi trebali napraviti clanak o tome da svi vide da fer-plej jos nije umro barem kod nekih igraca