Nedelja, 30.10.2016.

11:57

Vučić: Ljut sam na sebe, slali mi lažne izveštaje

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je ljut na sebe zbog svega što se dešava oko Azotare, Srbijagasa i MSK.

Izvor: B92

Vuèiæ: Ljut sam na sebe, slali mi lažne izveštaje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

simonida

pre 7 godina

Nista cudno, coveku bez dana radnog staza u stvarnom zivotu mozes da poturis i komarca za bika.
Jadni mi sa ovakvim pametnjakovicima na vlasti. Za tri najvaznije privredna subjekta u zemlji nije imao vremena a svakodnevno visi bar pola radnog vremena na TV-u izmisljajuci afere i mlateci praznu slamu.

Malo sutra

pre 7 godina

Vučić:" Ljut sam na sebe..."

I treba. Tako to biva kada se ne raspisuju konkursi, već se uhlebljavaju partijski drugovi:
"Malo rukah, malena i snaga".

E, sad, kako si otkrio da su te lagali? Da ti nije došapnuo MMF?

Ma nisi ti ljut što su lažni izveštaji, već što je prevara OTKRIVENA.

Duke

pre 7 godina

Na koga si ljut?
Pocela je peta godina tvoje vlasti.

Kakve si institucije stvorio?

Kako si ojacao postojece?

Stvorio si takve institucije i okruzio se takvim ljudima da se javno hvalis da te ministar policije preko sms poruke obavestava o samoubistvu na Cukarici!
Jel to ministar, vlada, DRZAVA???

I onda se cudis sto te oko stvari koje ne bi prijale tvome uvu lazu.

laki78

pre 7 godina

Pametan si ti,al tvoji kod nas postavili za predsednika UO ekonomskog tehnicara a za podpredsednika molera sa osnovnom skolom.Za direktore u mom gradu postavljate ljude sa kupljenim diplomama sto sam licno video u personalnom dosijeu pojedinih.

Boki

pre 7 godina

Sposobni rade i ćute.
Nesposobni uvek imaju izgovore zašto nešto ne valja.
Poslednje 4 godine slušamo ili izgovore, ili frizirane pozitivne informacije. A rezultata nema. Drugi napreduju, mi stagniramo ili padamo, sada se još jedino hvalimo da smo po nekim parametrima bolji od Makedonije, a po drugim od Bosne ili Albanije.
Što je najgore, nesposobna ekipa je u svom neznanju uspela da ubedi i sebe i sve druge da niko bolje ne bi ni mogao, što naravno apsolutno nije tačno. Srbija je jedna od prvih zemalja u svetu po neiskorišćenom potencijalu (i ljudskom, i geografskom, i prirodnom...)... ali ova grupa populista sa falsifikovanim diplomama nema pojma kako to da iskoristi za dobrobit zemlje, ali tu i tamo se snađe da iskoristi za svoju ličnu dobrobit.
Jadni mi sa njima takvima.

zgiba

pre 7 godina

uz ovakvu izjavu prvog coveka drzave moraju da odmah idu krivicne prijave direktorima koji salju lazne izvestaje. to je ozbiljno krivicno delo.. al opet su 'neki' slali... a mi neki cemo i dalje da placamo bahatost, nesposobnost, i drzavni aparat bez institucija

Realan

pre 7 godina

E moj PM, pa ti bi trebao da budes na vrhu zato sto si najbolji "menadzer"!!! Zato sto znas kao se upravlja kadrovima. Na tvoju i moju zalost, ja sam do danas mislio i verovao da Ti ipak nesto znas!??!! Ti neosporno "nesto" znas, ali to znanje nije dobro za drzavu, narod, mene, moje dete...
Jbg, sam si me svrstao na drugu klupu...
Jedino gde smo na istoj strani je jos Zvezda, nemoj zivota ti i tu nesto da "prckas" vise od ovoda sto si do sad, ne bih preziveo da se oprastam i od Zvezde!!!

Kinez koji je kopao tunel golim rukama

pre 7 godina

Hteo bih samo da napomenem koga si TI LICNO postavio za v.d. direktora u EPS-u. 6 meseci i sad si produzio na jos 6. Nikakvo znanje o poslu, nikakvo iskustvo u tom poslu, samo stizu novi kadrovi, stari iskusni kadrovi se teraju iz firme itd. itd. Tu se radi o najvecoj firmi u Srbiji, sa najvecim izazovima u Srbiji i najvecim rizicima ako se ne uspe.

aleksandar grozni

pre 7 godina

E moj Aleksandre,u mnogim stvarima te saradnici lazu,ili ti pojma nemaju sve jedno ti ne govore istinu.Koriste javna preduzeca za svoje licne interese,prave razne kombinacije isto kao i Zuti sto su radili,samo mnogo diskretnije,tako da ce ti pre ili kasnije oni doci glave.Zato bi morali da sve one preletace iz drugih stranaka koji su vam pristupili samo radi licnih interesa,da najurite i da uvedete strogu kontrolu na svim nivoima od mesnih zajednica pa nadalje.U suprotnom razlika izmedju vladavine Zutih i vase koalicije,sve je manja budite ubedjeni.

mrmlj

pre 7 godina

tako je to kad se okruzis doktorima, masterima i diplomcima sa sumnjivim diplomama koji misle da znanje mogu da nadoknade poltronstvom. kada bi oko sebe imao ikoga ko zna da posteno radi svoj posao, mozda bi i dobio tacne izvestaje. ovako, ostaje mu samo da prica ovakve price, pa ko se upeca - upeca se.

007

pre 7 godina

Kakav si ti premijer kad nemaš sposobne institucije i kadrove da obave finansijsku kontrolu i podnesu izveštaj? Kakav si ti premijer Srbije kad od Rusije ne smeš ni da pisneš na Bajatovića?
Bolje daj ostavku.

milistar

pre 7 godina

Ponasas se kao sveznajuci i kao
mesija...takve euforicne likove svako moze da prevari. Pa tvoji na nizim nivoima koje saljete na rukovodna mesta koje-kude prave nevidjenu stetu privredi i narodu. Prvoboracki kadrovi stranacki su ti katastrofa uz sve ove iz SPS, plus dijabole i neradnike koje su ti ostavili Dinkic i demokrate.
Svi oko tebe "kadruju" a ti si neobavesten i samo ljut.

milan 26

pre 7 godina

Poverovati ovom liku da nesto ne zna. Zna koji broj cipela nosi svaki ministar, hvali se, to je kao normalno kad radis "marljivo" po celi dan sa tim ljudima. Sve zna, pa kaze na konferenciji da ispadne narodu dopadljiv. A nije otisao do Petrohemije, Azotare, satro losi mu papiri stigli pa ne zna. A sto puta je rekao kako sve zna. Pa sta, narod zaboravi to za mesec dana...

Natalija

pre 7 godina

Samo da ste videli ko sedi u Nadzornim odborima ovih kompanija - kompletan menadzment Srbija gasa se uhlebio u nadzoru Azotare, MSK i Petrohemije. Alavo to, pokvareno i fingira izvestaje, sto je i logicno kada je u pitanju takav profil ljudi!

pera

pre 7 godina

Treba da pitas prvo sta se desilo sa celim pogonom karbamida iz azotare i da objasnis kako je zavrsio u Rusiji. Drugo da shvatis da je investicija u azotari uslov za cist vazduh u Pancevu.
Trece, da smanjis plate u javnim preduzecima(ukljucujuci i gubitase) jer je plata sa srednjom skolom od 40000-60000 dinara, bez minulog rada.

Nikoleta

pre 7 godina

Ne smete dozvoliti da SPS kadar vedri i oblaci po JP. Oni su grobari nasih resursa i ne mogu da se odviknu od te svoje navike. Pod hitno smeniti kompletan menadzment u Srbija gasu a time resavate i sve mutne radnje oko hemijskog kompleksa. Riba od glave smrdi!!!

Dragisa Sekulovic

pre 7 godina

kakva je ovo prica ,.. njemu kao neko slao lazne izvestaje ... inace bi on to sve doveo u red , sve bi te fabrike radile , radnici bi bili zadovoljni , drzava takođe .... zemljo , otvori se ,. da svi zajedno nestanemo !

control freak

pre 7 godina

Ti si u svakoj corbi mirodjija vec godinama i nikakav se boljitak ne na slucuje. Samo kukas kako si lose stanje nasao kad si preuzeo vlast. A zatim prodajes maglu kako ce nam biti bolje sutra. Ja to tvoje sutra cekam od 2012. Gladan sam isto onako kao pre cetiri godine. Treba da lepo das ostavku i pustis nekog sposobnijeg da upravlja drzavom.

Sladjana

pre 7 godina

a železnica? kako ona zaradjuje? koliko je subvencija dato železnici? koliko je tih para potrošeno zbog neznanja I nekompetentnosti na raznorazne konsultante I eksterne saradnike koji su dobili milionske sume? s druge strane, proterani su stručnjaci zato što nisu politički podobni. koliko košta parking mesto za raznorazne,direktorcice koji stanuju na manje od dva km od zgrade u nemanjinoj 6? korumprani likovi, neznalice, prostački ološ....

.

pre 7 godina

Nekako mi delujes da imas volju da uradis nesto sa Srbijom al stvarno imas nestrucne ljude oko sebe, a i ti nekako ne mozes da se spravis ni sa njima nit sa sobom...

DK

pre 7 godina

Ako su stvarno slali lazne izvestaje ceo lanac mora da bude smenjen i kaznjen - direktori i finansijski direktori tih preduzeca, drzavni revizori, pomocnici ministara i ministri. Ako niko od njih nije smenjen, onda gospodine Predsednice Vlade morate preuzeti odgovornost i dati ostavku jer niste sposobni da kontrolisete sistem koji ste sami postavili.

RitvitMajLajk

pre 7 godina

Nisi stigao da obidjes Azotaru i Srbija gas od 2013? Nisi stigo da obidjes ni invalide rada koji strajkuju u Kragujevcu? A stigao si da sazidas sns tvrdjavu od kamena temeljaca za razne kvazi hale i pogone sirom Srbije! Stigao si i kod Putina na konsultacije pre formiranja Vlade. Uspeo si i da spasis srpske gene u zavejanom feketicu, da nam odrzis beskrajno mnogo konferencija za stampu, vise serijala i od Uvoda u anatomiju. Da si bar sat vremena skratio ekspoze koji nema nikakve sustine, mogao si da stignes bar do Azotare, pancevo je stvarno da pljunes.

srdjan

pre 7 godina

Zamislite da direktor neke korporacije kaze svojim akcionarima: "Ljut sam na sebe, slali mi lažne izveštaje"...on bi zavrsio profesionalnu karijeru u roku od par minuta...

Nekistan

pre 7 godina

U nekoj državi
- neki su slali lažne izveštaje
- neki daju savete a ništa ih ne košta
- neki su oraganizovali pripremu atentata
- neki su dojavili policiji za kombi

kraja

pre 7 godina

...ovo on prica o ljudima koje je sam postavio...
...da se zna...
...kao sto njegovi saradnici prozivaju "neku drzavuj" posle pronalaska "nekog oruzja"...
...on je okruzen idiotima koje je sam birao...
...ali ni to nije nas problem...
...nas problem je sto on to javno priznaje, ali nikakve sankcije, privodjenja, sudjenja...
...srbija propada, a on svakodnevno izjavljuje da su oko njega nesposobni ljudi...

Sloba

pre 7 godina

I dalje kuka na zateceno stanje. Koliko ste uzajmili od kad ste na vlasti? Kakvo ste stanje vi ostavili 2000. kad ste se drugacije zvali? Dosta najava sta cete uraditi, racuna se samo sta ste uradili od 2012. Da li je sada bolje? Gde ste potrosili 10 milijardi koje ste uzajmili? Zaduzili ste svakog stanovnika Srbije 1500 €.

Milan Nis

pre 7 godina

Imao si odlicnog saradnika,zove se Sasa Radulovic.Sam si ga pozvao u vladu,ako se secas,ali kad je poceo da iznosi istinu u javnost i tebi licno,ti si ga najurio kao stetnog.Prvi se suprotstavio argumentovano Spasovskom,koji je unistio RTB Bor,e a sada cemo da molimo Kineze,ali ne ide to tako.

VerujmoVodji

pre 7 godina

Ma naivan si ti...Zato jos nema zakona o poreklu imovine, nijedna pljackaska privatizacija nije resena, nijedan tajkun, ministar ili politicar iz bivse vlasti nije uhapsen- a stalno pricas da su krali...Svi vi lepo saradjujete i stitite jedni druge..

b

pre 7 godina

Od koga si to nasledio i kada? Prvo su tvoji koalicioni partneri od Ljajuća, Dinkića i Dačića bili na vlasti u zadnjih 10 godina. A ti si na vlasti 4 godine, vedriš i oblačiš po Srbiji , čak i u mesnim zajednicama, tvoja stranka ima skoro milion članova, i ti kriviš nekog drugog...ej pa ti onog iz Srbijagasa ne smeš ni popreko da pogledaš ali zato ribaš slabašne gradonačelnike u provinciji...

VerujmoVodji

pre 7 godina

Ma naivan si ti...Zato jos nema zakona o poreklu imovine, nijedna pljackaska privatizacija nije resena, nijedan tajkun, ministar ili politicar iz bivse vlasti nije uhapsen- a stalno pricas da su krali...Svi vi lepo saradjujete i stitite jedni druge..

Milan Nis

pre 7 godina

Imao si odlicnog saradnika,zove se Sasa Radulovic.Sam si ga pozvao u vladu,ako se secas,ali kad je poceo da iznosi istinu u javnost i tebi licno,ti si ga najurio kao stetnog.Prvi se suprotstavio argumentovano Spasovskom,koji je unistio RTB Bor,e a sada cemo da molimo Kineze,ali ne ide to tako.

Nikoleta

pre 7 godina

Ne smete dozvoliti da SPS kadar vedri i oblaci po JP. Oni su grobari nasih resursa i ne mogu da se odviknu od te svoje navike. Pod hitno smeniti kompletan menadzment u Srbija gasu a time resavate i sve mutne radnje oko hemijskog kompleksa. Riba od glave smrdi!!!

b

pre 7 godina

Od koga si to nasledio i kada? Prvo su tvoji koalicioni partneri od Ljajuća, Dinkića i Dačića bili na vlasti u zadnjih 10 godina. A ti si na vlasti 4 godine, vedriš i oblačiš po Srbiji , čak i u mesnim zajednicama, tvoja stranka ima skoro milion članova, i ti kriviš nekog drugog...ej pa ti onog iz Srbijagasa ne smeš ni popreko da pogledaš ali zato ribaš slabašne gradonačelnike u provinciji...

srdjan

pre 7 godina

Zamislite da direktor neke korporacije kaze svojim akcionarima: "Ljut sam na sebe, slali mi lažne izveštaje"...on bi zavrsio profesionalnu karijeru u roku od par minuta...

kraja

pre 7 godina

...ovo on prica o ljudima koje je sam postavio...
...da se zna...
...kao sto njegovi saradnici prozivaju "neku drzavuj" posle pronalaska "nekog oruzja"...
...on je okruzen idiotima koje je sam birao...
...ali ni to nije nas problem...
...nas problem je sto on to javno priznaje, ali nikakve sankcije, privodjenja, sudjenja...
...srbija propada, a on svakodnevno izjavljuje da su oko njega nesposobni ljudi...

Dragisa Sekulovic

pre 7 godina

kakva je ovo prica ,.. njemu kao neko slao lazne izvestaje ... inace bi on to sve doveo u red , sve bi te fabrike radile , radnici bi bili zadovoljni , drzava takođe .... zemljo , otvori se ,. da svi zajedno nestanemo !

RitvitMajLajk

pre 7 godina

Nisi stigao da obidjes Azotaru i Srbija gas od 2013? Nisi stigo da obidjes ni invalide rada koji strajkuju u Kragujevcu? A stigao si da sazidas sns tvrdjavu od kamena temeljaca za razne kvazi hale i pogone sirom Srbije! Stigao si i kod Putina na konsultacije pre formiranja Vlade. Uspeo si i da spasis srpske gene u zavejanom feketicu, da nam odrzis beskrajno mnogo konferencija za stampu, vise serijala i od Uvoda u anatomiju. Da si bar sat vremena skratio ekspoze koji nema nikakve sustine, mogao si da stignes bar do Azotare, pancevo je stvarno da pljunes.

Sloba

pre 7 godina

I dalje kuka na zateceno stanje. Koliko ste uzajmili od kad ste na vlasti? Kakvo ste stanje vi ostavili 2000. kad ste se drugacije zvali? Dosta najava sta cete uraditi, racuna se samo sta ste uradili od 2012. Da li je sada bolje? Gde ste potrosili 10 milijardi koje ste uzajmili? Zaduzili ste svakog stanovnika Srbije 1500 €.

007

pre 7 godina

Kakav si ti premijer kad nemaš sposobne institucije i kadrove da obave finansijsku kontrolu i podnesu izveštaj? Kakav si ti premijer Srbije kad od Rusije ne smeš ni da pisneš na Bajatovića?
Bolje daj ostavku.

Nekistan

pre 7 godina

U nekoj državi
- neki su slali lažne izveštaje
- neki daju savete a ništa ih ne košta
- neki su oraganizovali pripremu atentata
- neki su dojavili policiji za kombi

control freak

pre 7 godina

Ti si u svakoj corbi mirodjija vec godinama i nikakav se boljitak ne na slucuje. Samo kukas kako si lose stanje nasao kad si preuzeo vlast. A zatim prodajes maglu kako ce nam biti bolje sutra. Ja to tvoje sutra cekam od 2012. Gladan sam isto onako kao pre cetiri godine. Treba da lepo das ostavku i pustis nekog sposobnijeg da upravlja drzavom.

milan 26

pre 7 godina

Poverovati ovom liku da nesto ne zna. Zna koji broj cipela nosi svaki ministar, hvali se, to je kao normalno kad radis "marljivo" po celi dan sa tim ljudima. Sve zna, pa kaze na konferenciji da ispadne narodu dopadljiv. A nije otisao do Petrohemije, Azotare, satro losi mu papiri stigli pa ne zna. A sto puta je rekao kako sve zna. Pa sta, narod zaboravi to za mesec dana...

milistar

pre 7 godina

Ponasas se kao sveznajuci i kao
mesija...takve euforicne likove svako moze da prevari. Pa tvoji na nizim nivoima koje saljete na rukovodna mesta koje-kude prave nevidjenu stetu privredi i narodu. Prvoboracki kadrovi stranacki su ti katastrofa uz sve ove iz SPS, plus dijabole i neradnike koje su ti ostavili Dinkic i demokrate.
Svi oko tebe "kadruju" a ti si neobavesten i samo ljut.

DK

pre 7 godina

Ako su stvarno slali lazne izvestaje ceo lanac mora da bude smenjen i kaznjen - direktori i finansijski direktori tih preduzeca, drzavni revizori, pomocnici ministara i ministri. Ako niko od njih nije smenjen, onda gospodine Predsednice Vlade morate preuzeti odgovornost i dati ostavku jer niste sposobni da kontrolisete sistem koji ste sami postavili.

Natalija

pre 7 godina

Samo da ste videli ko sedi u Nadzornim odborima ovih kompanija - kompletan menadzment Srbija gasa se uhlebio u nadzoru Azotare, MSK i Petrohemije. Alavo to, pokvareno i fingira izvestaje, sto je i logicno kada je u pitanju takav profil ljudi!

mrmlj

pre 7 godina

tako je to kad se okruzis doktorima, masterima i diplomcima sa sumnjivim diplomama koji misle da znanje mogu da nadoknade poltronstvom. kada bi oko sebe imao ikoga ko zna da posteno radi svoj posao, mozda bi i dobio tacne izvestaje. ovako, ostaje mu samo da prica ovakve price, pa ko se upeca - upeca se.

pera

pre 7 godina

Treba da pitas prvo sta se desilo sa celim pogonom karbamida iz azotare i da objasnis kako je zavrsio u Rusiji. Drugo da shvatis da je investicija u azotari uslov za cist vazduh u Pancevu.
Trece, da smanjis plate u javnim preduzecima(ukljucujuci i gubitase) jer je plata sa srednjom skolom od 40000-60000 dinara, bez minulog rada.

Sladjana

pre 7 godina

a železnica? kako ona zaradjuje? koliko je subvencija dato železnici? koliko je tih para potrošeno zbog neznanja I nekompetentnosti na raznorazne konsultante I eksterne saradnike koji su dobili milionske sume? s druge strane, proterani su stručnjaci zato što nisu politički podobni. koliko košta parking mesto za raznorazne,direktorcice koji stanuju na manje od dva km od zgrade u nemanjinoj 6? korumprani likovi, neznalice, prostački ološ....

.

pre 7 godina

Nekako mi delujes da imas volju da uradis nesto sa Srbijom al stvarno imas nestrucne ljude oko sebe, a i ti nekako ne mozes da se spravis ni sa njima nit sa sobom...

laki78

pre 7 godina

Pametan si ti,al tvoji kod nas postavili za predsednika UO ekonomskog tehnicara a za podpredsednika molera sa osnovnom skolom.Za direktore u mom gradu postavljate ljude sa kupljenim diplomama sto sam licno video u personalnom dosijeu pojedinih.

Boki

pre 7 godina

Sposobni rade i ćute.
Nesposobni uvek imaju izgovore zašto nešto ne valja.
Poslednje 4 godine slušamo ili izgovore, ili frizirane pozitivne informacije. A rezultata nema. Drugi napreduju, mi stagniramo ili padamo, sada se još jedino hvalimo da smo po nekim parametrima bolji od Makedonije, a po drugim od Bosne ili Albanije.
Što je najgore, nesposobna ekipa je u svom neznanju uspela da ubedi i sebe i sve druge da niko bolje ne bi ni mogao, što naravno apsolutno nije tačno. Srbija je jedna od prvih zemalja u svetu po neiskorišćenom potencijalu (i ljudskom, i geografskom, i prirodnom...)... ali ova grupa populista sa falsifikovanim diplomama nema pojma kako to da iskoristi za dobrobit zemlje, ali tu i tamo se snađe da iskoristi za svoju ličnu dobrobit.
Jadni mi sa njima takvima.

Kinez koji je kopao tunel golim rukama

pre 7 godina

Hteo bih samo da napomenem koga si TI LICNO postavio za v.d. direktora u EPS-u. 6 meseci i sad si produzio na jos 6. Nikakvo znanje o poslu, nikakvo iskustvo u tom poslu, samo stizu novi kadrovi, stari iskusni kadrovi se teraju iz firme itd. itd. Tu se radi o najvecoj firmi u Srbiji, sa najvecim izazovima u Srbiji i najvecim rizicima ako se ne uspe.

Duke

pre 7 godina

Na koga si ljut?
Pocela je peta godina tvoje vlasti.

Kakve si institucije stvorio?

Kako si ojacao postojece?

Stvorio si takve institucije i okruzio se takvim ljudima da se javno hvalis da te ministar policije preko sms poruke obavestava o samoubistvu na Cukarici!
Jel to ministar, vlada, DRZAVA???

I onda se cudis sto te oko stvari koje ne bi prijale tvome uvu lazu.

zgiba

pre 7 godina

uz ovakvu izjavu prvog coveka drzave moraju da odmah idu krivicne prijave direktorima koji salju lazne izvestaje. to je ozbiljno krivicno delo.. al opet su 'neki' slali... a mi neki cemo i dalje da placamo bahatost, nesposobnost, i drzavni aparat bez institucija

Malo sutra

pre 7 godina

Vučić:" Ljut sam na sebe..."

I treba. Tako to biva kada se ne raspisuju konkursi, već se uhlebljavaju partijski drugovi:
"Malo rukah, malena i snaga".

E, sad, kako si otkrio da su te lagali? Da ti nije došapnuo MMF?

Ma nisi ti ljut što su lažni izveštaji, već što je prevara OTKRIVENA.

simonida

pre 7 godina

Nista cudno, coveku bez dana radnog staza u stvarnom zivotu mozes da poturis i komarca za bika.
Jadni mi sa ovakvim pametnjakovicima na vlasti. Za tri najvaznije privredna subjekta u zemlji nije imao vremena a svakodnevno visi bar pola radnog vremena na TV-u izmisljajuci afere i mlateci praznu slamu.

Realan

pre 7 godina

E moj PM, pa ti bi trebao da budes na vrhu zato sto si najbolji "menadzer"!!! Zato sto znas kao se upravlja kadrovima. Na tvoju i moju zalost, ja sam do danas mislio i verovao da Ti ipak nesto znas!??!! Ti neosporno "nesto" znas, ali to znanje nije dobro za drzavu, narod, mene, moje dete...
Jbg, sam si me svrstao na drugu klupu...
Jedino gde smo na istoj strani je jos Zvezda, nemoj zivota ti i tu nesto da "prckas" vise od ovoda sto si do sad, ne bih preziveo da se oprastam i od Zvezde!!!

aleksandar grozni

pre 7 godina

E moj Aleksandre,u mnogim stvarima te saradnici lazu,ili ti pojma nemaju sve jedno ti ne govore istinu.Koriste javna preduzeca za svoje licne interese,prave razne kombinacije isto kao i Zuti sto su radili,samo mnogo diskretnije,tako da ce ti pre ili kasnije oni doci glave.Zato bi morali da sve one preletace iz drugih stranaka koji su vam pristupili samo radi licnih interesa,da najurite i da uvedete strogu kontrolu na svim nivoima od mesnih zajednica pa nadalje.U suprotnom razlika izmedju vladavine Zutih i vase koalicije,sve je manja budite ubedjeni.

Milan Nis

pre 7 godina

Imao si odlicnog saradnika,zove se Sasa Radulovic.Sam si ga pozvao u vladu,ako se secas,ali kad je poceo da iznosi istinu u javnost i tebi licno,ti si ga najurio kao stetnog.Prvi se suprotstavio argumentovano Spasovskom,koji je unistio RTB Bor,e a sada cemo da molimo Kineze,ali ne ide to tako.

VerujmoVodji

pre 7 godina

Ma naivan si ti...Zato jos nema zakona o poreklu imovine, nijedna pljackaska privatizacija nije resena, nijedan tajkun, ministar ili politicar iz bivse vlasti nije uhapsen- a stalno pricas da su krali...Svi vi lepo saradjujete i stitite jedni druge..

b

pre 7 godina

Od koga si to nasledio i kada? Prvo su tvoji koalicioni partneri od Ljajuća, Dinkića i Dačića bili na vlasti u zadnjih 10 godina. A ti si na vlasti 4 godine, vedriš i oblačiš po Srbiji , čak i u mesnim zajednicama, tvoja stranka ima skoro milion članova, i ti kriviš nekog drugog...ej pa ti onog iz Srbijagasa ne smeš ni popreko da pogledaš ali zato ribaš slabašne gradonačelnike u provinciji...

Nekistan

pre 7 godina

U nekoj državi
- neki su slali lažne izveštaje
- neki daju savete a ništa ih ne košta
- neki su oraganizovali pripremu atentata
- neki su dojavili policiji za kombi

srdjan

pre 7 godina

Zamislite da direktor neke korporacije kaze svojim akcionarima: "Ljut sam na sebe, slali mi lažne izveštaje"...on bi zavrsio profesionalnu karijeru u roku od par minuta...

kraja

pre 7 godina

...ovo on prica o ljudima koje je sam postavio...
...da se zna...
...kao sto njegovi saradnici prozivaju "neku drzavuj" posle pronalaska "nekog oruzja"...
...on je okruzen idiotima koje je sam birao...
...ali ni to nije nas problem...
...nas problem je sto on to javno priznaje, ali nikakve sankcije, privodjenja, sudjenja...
...srbija propada, a on svakodnevno izjavljuje da su oko njega nesposobni ljudi...

Sloba

pre 7 godina

I dalje kuka na zateceno stanje. Koliko ste uzajmili od kad ste na vlasti? Kakvo ste stanje vi ostavili 2000. kad ste se drugacije zvali? Dosta najava sta cete uraditi, racuna se samo sta ste uradili od 2012. Da li je sada bolje? Gde ste potrosili 10 milijardi koje ste uzajmili? Zaduzili ste svakog stanovnika Srbije 1500 €.

milistar

pre 7 godina

Ponasas se kao sveznajuci i kao
mesija...takve euforicne likove svako moze da prevari. Pa tvoji na nizim nivoima koje saljete na rukovodna mesta koje-kude prave nevidjenu stetu privredi i narodu. Prvoboracki kadrovi stranacki su ti katastrofa uz sve ove iz SPS, plus dijabole i neradnike koje su ti ostavili Dinkic i demokrate.
Svi oko tebe "kadruju" a ti si neobavesten i samo ljut.

RitvitMajLajk

pre 7 godina

Nisi stigao da obidjes Azotaru i Srbija gas od 2013? Nisi stigo da obidjes ni invalide rada koji strajkuju u Kragujevcu? A stigao si da sazidas sns tvrdjavu od kamena temeljaca za razne kvazi hale i pogone sirom Srbije! Stigao si i kod Putina na konsultacije pre formiranja Vlade. Uspeo si i da spasis srpske gene u zavejanom feketicu, da nam odrzis beskrajno mnogo konferencija za stampu, vise serijala i od Uvoda u anatomiju. Da si bar sat vremena skratio ekspoze koji nema nikakve sustine, mogao si da stignes bar do Azotare, pancevo je stvarno da pljunes.

control freak

pre 7 godina

Ti si u svakoj corbi mirodjija vec godinama i nikakav se boljitak ne na slucuje. Samo kukas kako si lose stanje nasao kad si preuzeo vlast. A zatim prodajes maglu kako ce nam biti bolje sutra. Ja to tvoje sutra cekam od 2012. Gladan sam isto onako kao pre cetiri godine. Treba da lepo das ostavku i pustis nekog sposobnijeg da upravlja drzavom.

007

pre 7 godina

Kakav si ti premijer kad nemaš sposobne institucije i kadrove da obave finansijsku kontrolu i podnesu izveštaj? Kakav si ti premijer Srbije kad od Rusije ne smeš ni da pisneš na Bajatovića?
Bolje daj ostavku.

Dragisa Sekulovic

pre 7 godina

kakva je ovo prica ,.. njemu kao neko slao lazne izvestaje ... inace bi on to sve doveo u red , sve bi te fabrike radile , radnici bi bili zadovoljni , drzava takođe .... zemljo , otvori se ,. da svi zajedno nestanemo !

milan 26

pre 7 godina

Poverovati ovom liku da nesto ne zna. Zna koji broj cipela nosi svaki ministar, hvali se, to je kao normalno kad radis "marljivo" po celi dan sa tim ljudima. Sve zna, pa kaze na konferenciji da ispadne narodu dopadljiv. A nije otisao do Petrohemije, Azotare, satro losi mu papiri stigli pa ne zna. A sto puta je rekao kako sve zna. Pa sta, narod zaboravi to za mesec dana...

DK

pre 7 godina

Ako su stvarno slali lazne izvestaje ceo lanac mora da bude smenjen i kaznjen - direktori i finansijski direktori tih preduzeca, drzavni revizori, pomocnici ministara i ministri. Ako niko od njih nije smenjen, onda gospodine Predsednice Vlade morate preuzeti odgovornost i dati ostavku jer niste sposobni da kontrolisete sistem koji ste sami postavili.

pera

pre 7 godina

Treba da pitas prvo sta se desilo sa celim pogonom karbamida iz azotare i da objasnis kako je zavrsio u Rusiji. Drugo da shvatis da je investicija u azotari uslov za cist vazduh u Pancevu.
Trece, da smanjis plate u javnim preduzecima(ukljucujuci i gubitase) jer je plata sa srednjom skolom od 40000-60000 dinara, bez minulog rada.

Natalija

pre 7 godina

Samo da ste videli ko sedi u Nadzornim odborima ovih kompanija - kompletan menadzment Srbija gasa se uhlebio u nadzoru Azotare, MSK i Petrohemije. Alavo to, pokvareno i fingira izvestaje, sto je i logicno kada je u pitanju takav profil ljudi!

Sladjana

pre 7 godina

a železnica? kako ona zaradjuje? koliko je subvencija dato železnici? koliko je tih para potrošeno zbog neznanja I nekompetentnosti na raznorazne konsultante I eksterne saradnike koji su dobili milionske sume? s druge strane, proterani su stručnjaci zato što nisu politički podobni. koliko košta parking mesto za raznorazne,direktorcice koji stanuju na manje od dva km od zgrade u nemanjinoj 6? korumprani likovi, neznalice, prostački ološ....

.

pre 7 godina

Nekako mi delujes da imas volju da uradis nesto sa Srbijom al stvarno imas nestrucne ljude oko sebe, a i ti nekako ne mozes da se spravis ni sa njima nit sa sobom...

simonida

pre 7 godina

Nista cudno, coveku bez dana radnog staza u stvarnom zivotu mozes da poturis i komarca za bika.
Jadni mi sa ovakvim pametnjakovicima na vlasti. Za tri najvaznije privredna subjekta u zemlji nije imao vremena a svakodnevno visi bar pola radnog vremena na TV-u izmisljajuci afere i mlateci praznu slamu.

mrmlj

pre 7 godina

tako je to kad se okruzis doktorima, masterima i diplomcima sa sumnjivim diplomama koji misle da znanje mogu da nadoknade poltronstvom. kada bi oko sebe imao ikoga ko zna da posteno radi svoj posao, mozda bi i dobio tacne izvestaje. ovako, ostaje mu samo da prica ovakve price, pa ko se upeca - upeca se.

Malo sutra

pre 7 godina

Vučić:" Ljut sam na sebe..."

I treba. Tako to biva kada se ne raspisuju konkursi, već se uhlebljavaju partijski drugovi:
"Malo rukah, malena i snaga".

E, sad, kako si otkrio da su te lagali? Da ti nije došapnuo MMF?

Ma nisi ti ljut što su lažni izveštaji, već što je prevara OTKRIVENA.

Duke

pre 7 godina

Na koga si ljut?
Pocela je peta godina tvoje vlasti.

Kakve si institucije stvorio?

Kako si ojacao postojece?

Stvorio si takve institucije i okruzio se takvim ljudima da se javno hvalis da te ministar policije preko sms poruke obavestava o samoubistvu na Cukarici!
Jel to ministar, vlada, DRZAVA???

I onda se cudis sto te oko stvari koje ne bi prijale tvome uvu lazu.

laki78

pre 7 godina

Pametan si ti,al tvoji kod nas postavili za predsednika UO ekonomskog tehnicara a za podpredsednika molera sa osnovnom skolom.Za direktore u mom gradu postavljate ljude sa kupljenim diplomama sto sam licno video u personalnom dosijeu pojedinih.

Boki

pre 7 godina

Sposobni rade i ćute.
Nesposobni uvek imaju izgovore zašto nešto ne valja.
Poslednje 4 godine slušamo ili izgovore, ili frizirane pozitivne informacije. A rezultata nema. Drugi napreduju, mi stagniramo ili padamo, sada se još jedino hvalimo da smo po nekim parametrima bolji od Makedonije, a po drugim od Bosne ili Albanije.
Što je najgore, nesposobna ekipa je u svom neznanju uspela da ubedi i sebe i sve druge da niko bolje ne bi ni mogao, što naravno apsolutno nije tačno. Srbija je jedna od prvih zemalja u svetu po neiskorišćenom potencijalu (i ljudskom, i geografskom, i prirodnom...)... ali ova grupa populista sa falsifikovanim diplomama nema pojma kako to da iskoristi za dobrobit zemlje, ali tu i tamo se snađe da iskoristi za svoju ličnu dobrobit.
Jadni mi sa njima takvima.

Realan

pre 7 godina

E moj PM, pa ti bi trebao da budes na vrhu zato sto si najbolji "menadzer"!!! Zato sto znas kao se upravlja kadrovima. Na tvoju i moju zalost, ja sam do danas mislio i verovao da Ti ipak nesto znas!??!! Ti neosporno "nesto" znas, ali to znanje nije dobro za drzavu, narod, mene, moje dete...
Jbg, sam si me svrstao na drugu klupu...
Jedino gde smo na istoj strani je jos Zvezda, nemoj zivota ti i tu nesto da "prckas" vise od ovoda sto si do sad, ne bih preziveo da se oprastam i od Zvezde!!!

zgiba

pre 7 godina

uz ovakvu izjavu prvog coveka drzave moraju da odmah idu krivicne prijave direktorima koji salju lazne izvestaje. to je ozbiljno krivicno delo.. al opet su 'neki' slali... a mi neki cemo i dalje da placamo bahatost, nesposobnost, i drzavni aparat bez institucija

Kinez koji je kopao tunel golim rukama

pre 7 godina

Hteo bih samo da napomenem koga si TI LICNO postavio za v.d. direktora u EPS-u. 6 meseci i sad si produzio na jos 6. Nikakvo znanje o poslu, nikakvo iskustvo u tom poslu, samo stizu novi kadrovi, stari iskusni kadrovi se teraju iz firme itd. itd. Tu se radi o najvecoj firmi u Srbiji, sa najvecim izazovima u Srbiji i najvecim rizicima ako se ne uspe.

aleksandar grozni

pre 7 godina

E moj Aleksandre,u mnogim stvarima te saradnici lazu,ili ti pojma nemaju sve jedno ti ne govore istinu.Koriste javna preduzeca za svoje licne interese,prave razne kombinacije isto kao i Zuti sto su radili,samo mnogo diskretnije,tako da ce ti pre ili kasnije oni doci glave.Zato bi morali da sve one preletace iz drugih stranaka koji su vam pristupili samo radi licnih interesa,da najurite i da uvedete strogu kontrolu na svim nivoima od mesnih zajednica pa nadalje.U suprotnom razlika izmedju vladavine Zutih i vase koalicije,sve je manja budite ubedjeni.

Nikoleta

pre 7 godina

Ne smete dozvoliti da SPS kadar vedri i oblaci po JP. Oni su grobari nasih resursa i ne mogu da se odviknu od te svoje navike. Pod hitno smeniti kompletan menadzment u Srbija gasu a time resavate i sve mutne radnje oko hemijskog kompleksa. Riba od glave smrdi!!!