Utorak, 25.10.2016.

09:30

Murinjo ima gori start i od Mojsa

Žoze Murinjo dočekan je na Old Trafordu kao mesija, ali ima slabiji početak sezone i od Dejvida Mojsa.

Izvor: AK

Murinjo ima gori start i od Mojsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

MaveRick

pre 7 godina

Prvo, Mojsu nisu ni pruzili pravu sansu na pocetku, doveli mu samo Felainija.. Ali sam misljenja da bi i van Gal bio sad vec dobra opcija, jer ovi promasaji od transfera sto je imao su samo zato jer sad klub i navijaci traze instant rezultate(msm. dovesti matorog Svajnija, prosecni Snajderlin, Blind), ali je i izbacio dva vanserijska talenta, kupio Marsijala, i sto je jos vaznije afirmisao Rasforda iz Junajtedove skole(sto je uvek bila odlika Junajteda).. Jos je i osvojio FA kup sad na kraju.. A znamo svi da LVG zna da napravi tim za buducnost(danasnji Bayern). A danas klinci u Mancesteru idu brze bolje u Siti da treniraju, sto to nikad nije bip slucaj, cak ni pre Fergija..

Goran NS

pre 7 godina

Nema se više šta ni kupiti! Kad ti daš sto i kusur za nekog kao Pogba(dečko je korektan) dovedeš Ibru na zalasku, Runi isto pa ga guraju samo beka da još proba, Najkreativniji ti čovek kojeg si oter'o iz bivšeg kluba posle njegove najbolje sez!? i imaš ove što su ih na kilu kupovali onda reško da može bolje. Možda će Klop pokazati da može?

Goran NS

pre 7 godina

Polako ljudi, kako je Sity krenuo svi vikali prosetace se, Pep najjaci itd. Sest bodova a tek pocelo. Realno ove god. pet ce ih se boriti za naslov i samo ce jedan proci prvi. Svi ostali kese? Pa tesko, a i zabole ih zgrcu milione!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.
(prosek, 25. oktobar 2016 12:07)

Тај Интер је некада имао и убедљиво најскупље екипе на свету па ни Скудето нису могли да освоје, то је чувени уклети клуб. Свеједно, Мурињо је са Портом направио чудо и можете само да га мрзите. Мурињо је побеђивао и на крају отерао и Гвардиолу, човек је рођени победник.

sve znalci

pre 7 godina

Niste mi objavili odgovor mogwai7-u.

Rekao sam da su Depaj, Marsijal i Mata dovedeni sa po 40-50 miliona,
sto nije ispod 10, kako on govori.
Dakle mnogi igraju lose, pa i trener nije u najboljoj formi.
Pogba igra dobro, na svom nivou, jedan je od najboljih u Premijer ligi.
Od njega se ne ocekuje da daje golove.

aj

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da sada neki likovi ovde zale za Mojesom. Za vreme njegove kratke trenerske karijere u MU,niko,ali bas niko nije bio na njegovoj strani.Ma od svih ovde komentatora nula pozitivnih komentara. Meni je,oonako licno Van Gal naj precenjeniji trener u istoriji fudbala.
Kada se vidi tadasnji sastav Ajaksa,sa bracom de Bur,Sedorfom,Litmanenom,Rajkardom,Davidsom,Overmansom,Van der Sarom. Kada ti Prvu ekipu cine 80 posto tinejdzeri i kada ti klupu greju Kanu i Klajvert,znas da si ubo kao prstom u .ovno. A posle od velika do velika i nista....

klub iznad svih

pre 7 godina

I liverpool je posle Rafe Beniteza bio ovakav, i evo sad pokusava Klop nesto da ostvari, i imaju neku stabilnu formu. Manchester mora biti strpljiv, a Murinjo mora prestati da bude tvrdoglav, znao sam da ce da igra nekreativan fudbal, ali za divno cudo je malo kreativniji od Van Gala.

niki

pre 7 godina

jos jednom se potvrdjuje moja konstatacija da je trener u fudbalu totalno nebitna stavka.. najveci uticaj ima trener u kosarci ali i tu je njegov udeo 15%, SVE NA KRAJU ipak ZAVISI OD IGRACA.. ali prica da je murinjova forma u padu, zamisli forma trenera, koliko su ljudi zaludni??

Madridista

pre 7 godina

Mnogi zaboravljaju kakav je autoritet bio Fergi,kako za klub tako i za sudije tako da su,dok je on bio tu,umnogome doprinijele da Junajted osvoji to sto je osvojio zadnjih 20god u Eng i da se stvori takva fama oko tog kluba iako je,zna se,Liverpul mnogo veci klub od Junajteda..

Luca Brasi

pre 7 godina

Svako ko se razume u Fudbal zna da je Murinju karijera u padu od 2010.god i finala LS,on prosto vise nije dovoljno dobar da se nosi sa Guardiolom,Konteom,Klopom pa i Pocetinom ovi su jaci treneri forsiraju napadacki fudbal sa elementima brze razmene lopte,presinga to je Murinju neopznanica,on ce dobiti otkaz u Junajtedu 100% samo je pitanje ove sezone ili sledece,gledamo strmoglav pada nekada velikog trenera,koji vise ni mentalno nije vise isti covek!Posle Junajteda moze da trenira samo West Hem,Valensiju,Romu klubove iz B sesisra sto se kaze nikada vise nece dobiti TOP ekipu.

prosek

pre 7 godina

On je prosecni Inter doveo do trojeja LS
(Johnieee, 25. oktobar 2016 10:31)

Prosecni Inter je te sezone po vrednosti igraca bio 3. na svetu i igrao finale sa Bajernom koji je bio na 6. mestu.
U tom prosecnom Interu su igrali Eto,Milito,Snajder,Stankovic,Kambjaso,Lusio,Kivu,Maikon,Materaci,Zaneti,Zulio Cezar.

Legendarni golman Toldo je grejao klupu, isto to su cinili Tijago Mota,Baloteli,Samjuel,Kvarezma,Kordoba,Pandev,Muntari, dok recimo za Arnautovica nije bilo mesta ni na klupi???

Inter je u tom momentu imao najjacu i najskuplju odbranu na svetu, drugog najboljeg vezistu na svetu i 2 od 5 najboljih napadaca na svetu.

Samo su dve ekipe bile skuplje u tom momentu, Real Madrid i Barselona.
Inace ovaj tekst uvek objavim kad neko spominje prosecni ili jeftin Murinjov Inter.
Za Porto, SVAKA MU CAST, jer nisu bili ni top 10.
Junajted koji je sad 4.(RM,Barsa,Bajern) a 1. u Engleskoj po vrednosti, ako njih izuzmemo, covek je do sad samo radio u top 3 po vrednosti u momentima kad je bio u istim(Celzi,Inter,RM).

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.

đura krojač

pre 7 godina

Sad ozbiljno, mislim da Moyes nije dobio pravu šansu.Trebalo je imati strpljenja sa njim.Tadašnja teorija, da je on dobar za Everton (ja mislim, odličan), a da za vođenje giganta nema kapaciteta, jednostavno ne pije vodu.Uz nešto opšte podrške, ozbiljno bi se približio Fergijevim dometima.

RD7

pre 7 godina

Treba isto biti posten i reci da je Moyes imao vec uigran tim od Fergija i nije menjao ni formaciju ni taktiku, zato je i imao tako, za njega, dobar start.

Fergie zna zasto

pre 7 godina

Najveca greska je napravljena kad je Phelan oteran. Čovek je znao klub, igrače, sistem... to nikad nisam skaporao.
Sledeća greaka je kad je Mojs otpusten. Ako su mu vec dali vreli krompir u ruke i pri tom realno NISTA od pojcanja, morali su da ga istrpe par sezona.
LVG ne bih pomunjao jer to je i mojoj kevi jasno da je bila greshka.
i na kraju, cekajuci LVG da ode, propustis Klopa, Anchelotija, Gvardiolu, Kontea da bi uzeo Murinja koji je sveee samo na trener za ManUtd! Napravice taj nesto ali to nikad nece biti to, ManUtd way.

Problem je u upravi.

gzola

pre 7 godina

kakve je balvane ferguson dovodio u junajted a mi kose cupali ali na kraju sezone mu se klanjali. ne tako davno je sve bilo drugacije..

đura krojač

pre 7 godina

UTD posle Fergusona, podseća me na SFRJ posle Broza.Bio je autokrata, bilo je i kopačkom u glavu, ali posle njega, totalni raspad uz bacanje para kroz prozor.Sada je tu Murinjo, kome su uvek drugi krivi za poraze.I on me podseća na nekoga...

mogwai7

pre 7 godina

@sve znalci
Zasto ne kritikuje ostale? Pa recimo zato sto je taj Pogba placen kao pola MU tima? Valjda ako nekog platis 100 miliona ocekujes i da uradi nesto, a ne da ga poredis sa igracem koji ne prelazi ni 10 miliona

shejker

pre 7 godina

Murinjov jedini trofej je Porto ovo ostalo imam osecaj da su ga klubovi forsirali jer je najveca trenerska zvezda.Sto se Tice njegovog fudbala totalno je dosadan i degradirajuci sto mancesteru nije to ugradjeno u mentalitet. Fergi je igrao leprsavo I ofanzivno.

estiar

pre 7 godina

Samo polako, ima vremena da se uigraju. MUFC ima srecu da je do sad takmicenje ujednaceno i da zaostaje samo 6 bodova. Na polusezoni da dovedu 2 odbrambena obavezno i ima sanse.

Murinjo je vec isticao da nije cilj titula ove sezove vec LS (koji mogu ostvariti i kroz LE).

brat Silvio

pre 7 godina

Gubi Junajted indentitet a to se teško parama može nadoknaditi ,slična stvar je sa Realom,počeli su mijenjati trenere,preplaćivati igrače a rezultati su živi očaj.Očekivao sam više iskreno ali za sad to ne ide ,Murinjo obično u drugoj sezoni radi mnogo bolji posao ,eh sad daa li će je dočekati s jedne strane u prilog mu ide što su svi dr,treneri Klop,Pep,Anćeloti pa čak i Simeone sigurni u svojim klubovima i Man nema neki veliki izbor mada ja da se pitam zaposlio bi Skolsa čovjek u milimetar da daje tačne izjave ,zna kako klub diše ,drzak je ,zna da poludi kad treba i vjerujem da bi bio odličan .Za oporavak treba vremena,strpljenja,navijači su navikli na jedno a za sada dobijaju potpuno drugo

Milioner

pre 7 godina

Treneri u ovom danasnjem fudbalu imaju manji znacaj. Tipa Enrike... Ko misli da je Enrike dobar trener taj ne zna nista o fudbalu. Rajkard Gvardiola Enrike belezili su skoro iste rezultate. Dok Murinjo Mojs LVG beleze iste u MU. E sad LVG Mojs i Murinjo da vode Barsu a ovi MU rezultati se ne bi promenili. Sustina je da trener da fajnl tac, i ne moze da utice na razmazene igrace. Mojs da je najgori trener a nije ne moze da upropasti Mesija, a Murinjo da je najbolji trener a nije ne bi mogao da utice na motivaciji Pogbe. Igraci su najbitniji i oni snose vecinu krivice.

sve znalci

pre 7 godina

Svako ko zna o fudbalu, ovo je ocekivao. Cuj molim te, Pogba... hahaha
(Zoom, 25. oktobar 2016 10:01)

Ma da, neka drugome crkne krava. Ljubomora, pakost, pesimizam i inat najbolji proizvodi naseg naroda.
Junajted je konkurentan sa Evropu i dajte im vise vremena, sudi na kraju.
Nemas ti pojma o fudbalu kad kritikujes Pogbu. Mozes da kritikujes Murinja (iako je potrebno vreme, recimo Ferguson u prvih svojih 6 sezona nije uzeo titulu), mozes neke slabe igrace, ali Pogba je vrhunski, ako pogledas njegov ucinak, najbolji je u tom timu, a skoro i u Premijer ligi.
Zasto ne kritikujes Matu, Runija, Smolinga, Marsijala?

Blackman

pre 7 godina

Nije toliko strašno. Sedmi su, ali imaju samo šest bodova manje od lidera. Ubeđen sam da će doći sve na svoje mesto. Realno, među četiri bi morali da budu.

Johnieee

pre 7 godina

Imam utisak da su igraci u nekom grcu, strahu, a da li je zbog Murinja ili zbog pritiska sa strane ne znam. On je prosecni Inter doveo do trojeja LS bas tako sto je uveo gvozdenu disciplinu u tim, ali zahvaljujuci tome sto je oziveo igrace, dao im snagu, pronasao tacnu ulogu i poziciju, a to sada u MU ne vidim. Ne pronalazi odbranu od pocetka, na sredini kombinuje mnogo sto najvise smeta Pogbi koji ne zna sta igra, da li pozadi, napred, cetvorku ili desetku. Da se ne lazemo, tim je vrlo limitiran, Valensija nije bek, Blind je prosecan igrac, Smoling takodje (Van Dajk je recimo za njega doktor stoperske pozicije), Felaini, Snajderlin, jako limitirani, Mata istrosen, Marsijan i Depaj neizgradjeni talenti, Runi istrosen, Zlatan istrosen, ... fali njima u svakoj liniji po ozbiljan igrac. Da imaju desnog beka, da Pogba ima iza sebe igraca tipa Kantea, da su se oslobodili Janga, Mate, a doveli npr Iska ili Hamesa, druga bi prica bila.

agent mahoun

pre 7 godina

Kad se setim kako su bili srećni svi navijači kad je došao... Samo da je otišao Van Gal pričali su ... Imali su toliko boljih rešenja. A i Zlatan im nije trebao uopšte samo koči Rašforda.... A koliko su samo plaćeni Zlatan i Murinjo...

mali

pre 7 godina

Treba biti posten i reci da Mojs nije imao ni upola jak igracki kadar kao sto ga ima Murinjo ili Van Gal pre njega. Od pojacanja Mojs je dobio samo Felainija.

mali

pre 7 godina

Treba biti posten i reci da Mojs nije imao ni upola jak igracki kadar kao sto ga ima Murinjo ili Van Gal pre njega. Od pojacanja Mojs je dobio samo Felainija.

đura krojač

pre 7 godina

UTD posle Fergusona, podseća me na SFRJ posle Broza.Bio je autokrata, bilo je i kopačkom u glavu, ali posle njega, totalni raspad uz bacanje para kroz prozor.Sada je tu Murinjo, kome su uvek drugi krivi za poraze.I on me podseća na nekoga...

Johnieee

pre 7 godina

Imam utisak da su igraci u nekom grcu, strahu, a da li je zbog Murinja ili zbog pritiska sa strane ne znam. On je prosecni Inter doveo do trojeja LS bas tako sto je uveo gvozdenu disciplinu u tim, ali zahvaljujuci tome sto je oziveo igrace, dao im snagu, pronasao tacnu ulogu i poziciju, a to sada u MU ne vidim. Ne pronalazi odbranu od pocetka, na sredini kombinuje mnogo sto najvise smeta Pogbi koji ne zna sta igra, da li pozadi, napred, cetvorku ili desetku. Da se ne lazemo, tim je vrlo limitiran, Valensija nije bek, Blind je prosecan igrac, Smoling takodje (Van Dajk je recimo za njega doktor stoperske pozicije), Felaini, Snajderlin, jako limitirani, Mata istrosen, Marsijan i Depaj neizgradjeni talenti, Runi istrosen, Zlatan istrosen, ... fali njima u svakoj liniji po ozbiljan igrac. Da imaju desnog beka, da Pogba ima iza sebe igraca tipa Kantea, da su se oslobodili Janga, Mate, a doveli npr Iska ili Hamesa, druga bi prica bila.

Fergie zna zasto

pre 7 godina

Najveca greska je napravljena kad je Phelan oteran. Čovek je znao klub, igrače, sistem... to nikad nisam skaporao.
Sledeća greaka je kad je Mojs otpusten. Ako su mu vec dali vreli krompir u ruke i pri tom realno NISTA od pojcanja, morali su da ga istrpe par sezona.
LVG ne bih pomunjao jer to je i mojoj kevi jasno da je bila greshka.
i na kraju, cekajuci LVG da ode, propustis Klopa, Anchelotija, Gvardiolu, Kontea da bi uzeo Murinja koji je sveee samo na trener za ManUtd! Napravice taj nesto ali to nikad nece biti to, ManUtd way.

Problem je u upravi.

estiar

pre 7 godina

Samo polako, ima vremena da se uigraju. MUFC ima srecu da je do sad takmicenje ujednaceno i da zaostaje samo 6 bodova. Na polusezoni da dovedu 2 odbrambena obavezno i ima sanse.

Murinjo je vec isticao da nije cilj titula ove sezove vec LS (koji mogu ostvariti i kroz LE).

prosek

pre 7 godina

On je prosecni Inter doveo do trojeja LS
(Johnieee, 25. oktobar 2016 10:31)

Prosecni Inter je te sezone po vrednosti igraca bio 3. na svetu i igrao finale sa Bajernom koji je bio na 6. mestu.
U tom prosecnom Interu su igrali Eto,Milito,Snajder,Stankovic,Kambjaso,Lusio,Kivu,Maikon,Materaci,Zaneti,Zulio Cezar.

Legendarni golman Toldo je grejao klupu, isto to su cinili Tijago Mota,Baloteli,Samjuel,Kvarezma,Kordoba,Pandev,Muntari, dok recimo za Arnautovica nije bilo mesta ni na klupi???

Inter je u tom momentu imao najjacu i najskuplju odbranu na svetu, drugog najboljeg vezistu na svetu i 2 od 5 najboljih napadaca na svetu.

Samo su dve ekipe bile skuplje u tom momentu, Real Madrid i Barselona.
Inace ovaj tekst uvek objavim kad neko spominje prosecni ili jeftin Murinjov Inter.
Za Porto, SVAKA MU CAST, jer nisu bili ni top 10.
Junajted koji je sad 4.(RM,Barsa,Bajern) a 1. u Engleskoj po vrednosti, ako njih izuzmemo, covek je do sad samo radio u top 3 po vrednosti u momentima kad je bio u istim(Celzi,Inter,RM).

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.

Luca Brasi

pre 7 godina

Svako ko se razume u Fudbal zna da je Murinju karijera u padu od 2010.god i finala LS,on prosto vise nije dovoljno dobar da se nosi sa Guardiolom,Konteom,Klopom pa i Pocetinom ovi su jaci treneri forsiraju napadacki fudbal sa elementima brze razmene lopte,presinga to je Murinju neopznanica,on ce dobiti otkaz u Junajtedu 100% samo je pitanje ove sezone ili sledece,gledamo strmoglav pada nekada velikog trenera,koji vise ni mentalno nije vise isti covek!Posle Junajteda moze da trenira samo West Hem,Valensiju,Romu klubove iz B sesisra sto se kaze nikada vise nece dobiti TOP ekipu.

agent mahoun

pre 7 godina

Kad se setim kako su bili srećni svi navijači kad je došao... Samo da je otišao Van Gal pričali su ... Imali su toliko boljih rešenja. A i Zlatan im nije trebao uopšte samo koči Rašforda.... A koliko su samo plaćeni Zlatan i Murinjo...

sve znalci

pre 7 godina

Svako ko zna o fudbalu, ovo je ocekivao. Cuj molim te, Pogba... hahaha
(Zoom, 25. oktobar 2016 10:01)

Ma da, neka drugome crkne krava. Ljubomora, pakost, pesimizam i inat najbolji proizvodi naseg naroda.
Junajted je konkurentan sa Evropu i dajte im vise vremena, sudi na kraju.
Nemas ti pojma o fudbalu kad kritikujes Pogbu. Mozes da kritikujes Murinja (iako je potrebno vreme, recimo Ferguson u prvih svojih 6 sezona nije uzeo titulu), mozes neke slabe igrace, ali Pogba je vrhunski, ako pogledas njegov ucinak, najbolji je u tom timu, a skoro i u Premijer ligi.
Zasto ne kritikujes Matu, Runija, Smolinga, Marsijala?

shejker

pre 7 godina

Murinjov jedini trofej je Porto ovo ostalo imam osecaj da su ga klubovi forsirali jer je najveca trenerska zvezda.Sto se Tice njegovog fudbala totalno je dosadan i degradirajuci sto mancesteru nije to ugradjeno u mentalitet. Fergi je igrao leprsavo I ofanzivno.

gzola

pre 7 godina

kakve je balvane ferguson dovodio u junajted a mi kose cupali ali na kraju sezone mu se klanjali. ne tako davno je sve bilo drugacije..

mogwai7

pre 7 godina

@sve znalci
Zasto ne kritikuje ostale? Pa recimo zato sto je taj Pogba placen kao pola MU tima? Valjda ako nekog platis 100 miliona ocekujes i da uradi nesto, a ne da ga poredis sa igracem koji ne prelazi ni 10 miliona

brat Silvio

pre 7 godina

Gubi Junajted indentitet a to se teško parama može nadoknaditi ,slična stvar je sa Realom,počeli su mijenjati trenere,preplaćivati igrače a rezultati su živi očaj.Očekivao sam više iskreno ali za sad to ne ide ,Murinjo obično u drugoj sezoni radi mnogo bolji posao ,eh sad daa li će je dočekati s jedne strane u prilog mu ide što su svi dr,treneri Klop,Pep,Anćeloti pa čak i Simeone sigurni u svojim klubovima i Man nema neki veliki izbor mada ja da se pitam zaposlio bi Skolsa čovjek u milimetar da daje tačne izjave ,zna kako klub diše ,drzak je ,zna da poludi kad treba i vjerujem da bi bio odličan .Za oporavak treba vremena,strpljenja,navijači su navikli na jedno a za sada dobijaju potpuno drugo

Milioner

pre 7 godina

Treneri u ovom danasnjem fudbalu imaju manji znacaj. Tipa Enrike... Ko misli da je Enrike dobar trener taj ne zna nista o fudbalu. Rajkard Gvardiola Enrike belezili su skoro iste rezultate. Dok Murinjo Mojs LVG beleze iste u MU. E sad LVG Mojs i Murinjo da vode Barsu a ovi MU rezultati se ne bi promenili. Sustina je da trener da fajnl tac, i ne moze da utice na razmazene igrace. Mojs da je najgori trener a nije ne moze da upropasti Mesija, a Murinjo da je najbolji trener a nije ne bi mogao da utice na motivaciji Pogbe. Igraci su najbitniji i oni snose vecinu krivice.

klub iznad svih

pre 7 godina

I liverpool je posle Rafe Beniteza bio ovakav, i evo sad pokusava Klop nesto da ostvari, i imaju neku stabilnu formu. Manchester mora biti strpljiv, a Murinjo mora prestati da bude tvrdoglav, znao sam da ce da igra nekreativan fudbal, ali za divno cudo je malo kreativniji od Van Gala.

đura krojač

pre 7 godina

Sad ozbiljno, mislim da Moyes nije dobio pravu šansu.Trebalo je imati strpljenja sa njim.Tadašnja teorija, da je on dobar za Everton (ja mislim, odličan), a da za vođenje giganta nema kapaciteta, jednostavno ne pije vodu.Uz nešto opšte podrške, ozbiljno bi se približio Fergijevim dometima.

Blackman

pre 7 godina

Nije toliko strašno. Sedmi su, ali imaju samo šest bodova manje od lidera. Ubeđen sam da će doći sve na svoje mesto. Realno, među četiri bi morali da budu.

RD7

pre 7 godina

Treba isto biti posten i reci da je Moyes imao vec uigran tim od Fergija i nije menjao ni formaciju ni taktiku, zato je i imao tako, za njega, dobar start.

Madridista

pre 7 godina

Mnogi zaboravljaju kakav je autoritet bio Fergi,kako za klub tako i za sudije tako da su,dok je on bio tu,umnogome doprinijele da Junajted osvoji to sto je osvojio zadnjih 20god u Eng i da se stvori takva fama oko tog kluba iako je,zna se,Liverpul mnogo veci klub od Junajteda..

niki

pre 7 godina

jos jednom se potvrdjuje moja konstatacija da je trener u fudbalu totalno nebitna stavka.. najveci uticaj ima trener u kosarci ali i tu je njegov udeo 15%, SVE NA KRAJU ipak ZAVISI OD IGRACA.. ali prica da je murinjova forma u padu, zamisli forma trenera, koliko su ljudi zaludni??

aj

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da sada neki likovi ovde zale za Mojesom. Za vreme njegove kratke trenerske karijere u MU,niko,ali bas niko nije bio na njegovoj strani.Ma od svih ovde komentatora nula pozitivnih komentara. Meni je,oonako licno Van Gal naj precenjeniji trener u istoriji fudbala.
Kada se vidi tadasnji sastav Ajaksa,sa bracom de Bur,Sedorfom,Litmanenom,Rajkardom,Davidsom,Overmansom,Van der Sarom. Kada ti Prvu ekipu cine 80 posto tinejdzeri i kada ti klupu greju Kanu i Klajvert,znas da si ubo kao prstom u .ovno. A posle od velika do velika i nista....

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.
(prosek, 25. oktobar 2016 12:07)

Тај Интер је некада имао и убедљиво најскупље екипе на свету па ни Скудето нису могли да освоје, то је чувени уклети клуб. Свеједно, Мурињо је са Портом направио чудо и можете само да га мрзите. Мурињо је побеђивао и на крају отерао и Гвардиолу, човек је рођени победник.

MaveRick

pre 7 godina

Prvo, Mojsu nisu ni pruzili pravu sansu na pocetku, doveli mu samo Felainija.. Ali sam misljenja da bi i van Gal bio sad vec dobra opcija, jer ovi promasaji od transfera sto je imao su samo zato jer sad klub i navijaci traze instant rezultate(msm. dovesti matorog Svajnija, prosecni Snajderlin, Blind), ali je i izbacio dva vanserijska talenta, kupio Marsijala, i sto je jos vaznije afirmisao Rasforda iz Junajtedove skole(sto je uvek bila odlika Junajteda).. Jos je i osvojio FA kup sad na kraju.. A znamo svi da LVG zna da napravi tim za buducnost(danasnji Bayern). A danas klinci u Mancesteru idu brze bolje u Siti da treniraju, sto to nikad nije bip slucaj, cak ni pre Fergija..

sve znalci

pre 7 godina

Niste mi objavili odgovor mogwai7-u.

Rekao sam da su Depaj, Marsijal i Mata dovedeni sa po 40-50 miliona,
sto nije ispod 10, kako on govori.
Dakle mnogi igraju lose, pa i trener nije u najboljoj formi.
Pogba igra dobro, na svom nivou, jedan je od najboljih u Premijer ligi.
Od njega se ne ocekuje da daje golove.

Goran NS

pre 7 godina

Polako ljudi, kako je Sity krenuo svi vikali prosetace se, Pep najjaci itd. Sest bodova a tek pocelo. Realno ove god. pet ce ih se boriti za naslov i samo ce jedan proci prvi. Svi ostali kese? Pa tesko, a i zabole ih zgrcu milione!

Goran NS

pre 7 godina

Nema se više šta ni kupiti! Kad ti daš sto i kusur za nekog kao Pogba(dečko je korektan) dovedeš Ibru na zalasku, Runi isto pa ga guraju samo beka da još proba, Najkreativniji ti čovek kojeg si oter'o iz bivšeg kluba posle njegove najbolje sez!? i imaš ove što su ih na kilu kupovali onda reško da može bolje. Možda će Klop pokazati da može?

Johnieee

pre 7 godina

Imam utisak da su igraci u nekom grcu, strahu, a da li je zbog Murinja ili zbog pritiska sa strane ne znam. On je prosecni Inter doveo do trojeja LS bas tako sto je uveo gvozdenu disciplinu u tim, ali zahvaljujuci tome sto je oziveo igrace, dao im snagu, pronasao tacnu ulogu i poziciju, a to sada u MU ne vidim. Ne pronalazi odbranu od pocetka, na sredini kombinuje mnogo sto najvise smeta Pogbi koji ne zna sta igra, da li pozadi, napred, cetvorku ili desetku. Da se ne lazemo, tim je vrlo limitiran, Valensija nije bek, Blind je prosecan igrac, Smoling takodje (Van Dajk je recimo za njega doktor stoperske pozicije), Felaini, Snajderlin, jako limitirani, Mata istrosen, Marsijan i Depaj neizgradjeni talenti, Runi istrosen, Zlatan istrosen, ... fali njima u svakoj liniji po ozbiljan igrac. Da imaju desnog beka, da Pogba ima iza sebe igraca tipa Kantea, da su se oslobodili Janga, Mate, a doveli npr Iska ili Hamesa, druga bi prica bila.

sve znalci

pre 7 godina

Svako ko zna o fudbalu, ovo je ocekivao. Cuj molim te, Pogba... hahaha
(Zoom, 25. oktobar 2016 10:01)

Ma da, neka drugome crkne krava. Ljubomora, pakost, pesimizam i inat najbolji proizvodi naseg naroda.
Junajted je konkurentan sa Evropu i dajte im vise vremena, sudi na kraju.
Nemas ti pojma o fudbalu kad kritikujes Pogbu. Mozes da kritikujes Murinja (iako je potrebno vreme, recimo Ferguson u prvih svojih 6 sezona nije uzeo titulu), mozes neke slabe igrace, ali Pogba je vrhunski, ako pogledas njegov ucinak, najbolji je u tom timu, a skoro i u Premijer ligi.
Zasto ne kritikujes Matu, Runija, Smolinga, Marsijala?

RD7

pre 7 godina

Treba isto biti posten i reci da je Moyes imao vec uigran tim od Fergija i nije menjao ni formaciju ni taktiku, zato je i imao tako, za njega, dobar start.

Milioner

pre 7 godina

Treneri u ovom danasnjem fudbalu imaju manji znacaj. Tipa Enrike... Ko misli da je Enrike dobar trener taj ne zna nista o fudbalu. Rajkard Gvardiola Enrike belezili su skoro iste rezultate. Dok Murinjo Mojs LVG beleze iste u MU. E sad LVG Mojs i Murinjo da vode Barsu a ovi MU rezultati se ne bi promenili. Sustina je da trener da fajnl tac, i ne moze da utice na razmazene igrace. Mojs da je najgori trener a nije ne moze da upropasti Mesija, a Murinjo da je najbolji trener a nije ne bi mogao da utice na motivaciji Pogbe. Igraci su najbitniji i oni snose vecinu krivice.

Blackman

pre 7 godina

Nije toliko strašno. Sedmi su, ali imaju samo šest bodova manje od lidera. Ubeđen sam da će doći sve na svoje mesto. Realno, među četiri bi morali da budu.

agent mahoun

pre 7 godina

Kad se setim kako su bili srećni svi navijači kad je došao... Samo da je otišao Van Gal pričali su ... Imali su toliko boljih rešenja. A i Zlatan im nije trebao uopšte samo koči Rašforda.... A koliko su samo plaćeni Zlatan i Murinjo...

brat Silvio

pre 7 godina

Gubi Junajted indentitet a to se teško parama može nadoknaditi ,slična stvar je sa Realom,počeli su mijenjati trenere,preplaćivati igrače a rezultati su živi očaj.Očekivao sam više iskreno ali za sad to ne ide ,Murinjo obično u drugoj sezoni radi mnogo bolji posao ,eh sad daa li će je dočekati s jedne strane u prilog mu ide što su svi dr,treneri Klop,Pep,Anćeloti pa čak i Simeone sigurni u svojim klubovima i Man nema neki veliki izbor mada ja da se pitam zaposlio bi Skolsa čovjek u milimetar da daje tačne izjave ,zna kako klub diše ,drzak je ,zna da poludi kad treba i vjerujem da bi bio odličan .Za oporavak treba vremena,strpljenja,navijači su navikli na jedno a za sada dobijaju potpuno drugo

estiar

pre 7 godina

Samo polako, ima vremena da se uigraju. MUFC ima srecu da je do sad takmicenje ujednaceno i da zaostaje samo 6 bodova. Na polusezoni da dovedu 2 odbrambena obavezno i ima sanse.

Murinjo je vec isticao da nije cilj titula ove sezove vec LS (koji mogu ostvariti i kroz LE).

niki

pre 7 godina

jos jednom se potvrdjuje moja konstatacija da je trener u fudbalu totalno nebitna stavka.. najveci uticaj ima trener u kosarci ali i tu je njegov udeo 15%, SVE NA KRAJU ipak ZAVISI OD IGRACA.. ali prica da je murinjova forma u padu, zamisli forma trenera, koliko su ljudi zaludni??

prosek

pre 7 godina

On je prosecni Inter doveo do trojeja LS
(Johnieee, 25. oktobar 2016 10:31)

Prosecni Inter je te sezone po vrednosti igraca bio 3. na svetu i igrao finale sa Bajernom koji je bio na 6. mestu.
U tom prosecnom Interu su igrali Eto,Milito,Snajder,Stankovic,Kambjaso,Lusio,Kivu,Maikon,Materaci,Zaneti,Zulio Cezar.

Legendarni golman Toldo je grejao klupu, isto to su cinili Tijago Mota,Baloteli,Samjuel,Kvarezma,Kordoba,Pandev,Muntari, dok recimo za Arnautovica nije bilo mesta ni na klupi???

Inter je u tom momentu imao najjacu i najskuplju odbranu na svetu, drugog najboljeg vezistu na svetu i 2 od 5 najboljih napadaca na svetu.

Samo su dve ekipe bile skuplje u tom momentu, Real Madrid i Barselona.
Inace ovaj tekst uvek objavim kad neko spominje prosecni ili jeftin Murinjov Inter.
Za Porto, SVAKA MU CAST, jer nisu bili ni top 10.
Junajted koji je sad 4.(RM,Barsa,Bajern) a 1. u Engleskoj po vrednosti, ako njih izuzmemo, covek je do sad samo radio u top 3 po vrednosti u momentima kad je bio u istim(Celzi,Inter,RM).

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.

Madridista

pre 7 godina

Mnogi zaboravljaju kakav je autoritet bio Fergi,kako za klub tako i za sudije tako da su,dok je on bio tu,umnogome doprinijele da Junajted osvoji to sto je osvojio zadnjih 20god u Eng i da se stvori takva fama oko tog kluba iako je,zna se,Liverpul mnogo veci klub od Junajteda..

shejker

pre 7 godina

Murinjov jedini trofej je Porto ovo ostalo imam osecaj da su ga klubovi forsirali jer je najveca trenerska zvezda.Sto se Tice njegovog fudbala totalno je dosadan i degradirajuci sto mancesteru nije to ugradjeno u mentalitet. Fergi je igrao leprsavo I ofanzivno.

mogwai7

pre 7 godina

@sve znalci
Zasto ne kritikuje ostale? Pa recimo zato sto je taj Pogba placen kao pola MU tima? Valjda ako nekog platis 100 miliona ocekujes i da uradi nesto, a ne da ga poredis sa igracem koji ne prelazi ni 10 miliona

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Prosecni Inter, taj prosecni Inter je prosecan kao Bajern danas, ako je to prosek.
(prosek, 25. oktobar 2016 12:07)

Тај Интер је некада имао и убедљиво најскупље екипе на свету па ни Скудето нису могли да освоје, то је чувени уклети клуб. Свеједно, Мурињо је са Портом направио чудо и можете само да га мрзите. Мурињо је побеђивао и на крају отерао и Гвардиолу, човек је рођени победник.

đura krojač

pre 7 godina

Sad ozbiljno, mislim da Moyes nije dobio pravu šansu.Trebalo je imati strpljenja sa njim.Tadašnja teorija, da je on dobar za Everton (ja mislim, odličan), a da za vođenje giganta nema kapaciteta, jednostavno ne pije vodu.Uz nešto opšte podrške, ozbiljno bi se približio Fergijevim dometima.

Luca Brasi

pre 7 godina

Svako ko se razume u Fudbal zna da je Murinju karijera u padu od 2010.god i finala LS,on prosto vise nije dovoljno dobar da se nosi sa Guardiolom,Konteom,Klopom pa i Pocetinom ovi su jaci treneri forsiraju napadacki fudbal sa elementima brze razmene lopte,presinga to je Murinju neopznanica,on ce dobiti otkaz u Junajtedu 100% samo je pitanje ove sezone ili sledece,gledamo strmoglav pada nekada velikog trenera,koji vise ni mentalno nije vise isti covek!Posle Junajteda moze da trenira samo West Hem,Valensiju,Romu klubove iz B sesisra sto se kaze nikada vise nece dobiti TOP ekipu.

mali

pre 7 godina

Treba biti posten i reci da Mojs nije imao ni upola jak igracki kadar kao sto ga ima Murinjo ili Van Gal pre njega. Od pojacanja Mojs je dobio samo Felainija.

Fergie zna zasto

pre 7 godina

Najveca greska je napravljena kad je Phelan oteran. Čovek je znao klub, igrače, sistem... to nikad nisam skaporao.
Sledeća greaka je kad je Mojs otpusten. Ako su mu vec dali vreli krompir u ruke i pri tom realno NISTA od pojcanja, morali su da ga istrpe par sezona.
LVG ne bih pomunjao jer to je i mojoj kevi jasno da je bila greshka.
i na kraju, cekajuci LVG da ode, propustis Klopa, Anchelotija, Gvardiolu, Kontea da bi uzeo Murinja koji je sveee samo na trener za ManUtd! Napravice taj nesto ali to nikad nece biti to, ManUtd way.

Problem je u upravi.

đura krojač

pre 7 godina

UTD posle Fergusona, podseća me na SFRJ posle Broza.Bio je autokrata, bilo je i kopačkom u glavu, ali posle njega, totalni raspad uz bacanje para kroz prozor.Sada je tu Murinjo, kome su uvek drugi krivi za poraze.I on me podseća na nekoga...

klub iznad svih

pre 7 godina

I liverpool je posle Rafe Beniteza bio ovakav, i evo sad pokusava Klop nesto da ostvari, i imaju neku stabilnu formu. Manchester mora biti strpljiv, a Murinjo mora prestati da bude tvrdoglav, znao sam da ce da igra nekreativan fudbal, ali za divno cudo je malo kreativniji od Van Gala.

aj

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da sada neki likovi ovde zale za Mojesom. Za vreme njegove kratke trenerske karijere u MU,niko,ali bas niko nije bio na njegovoj strani.Ma od svih ovde komentatora nula pozitivnih komentara. Meni je,oonako licno Van Gal naj precenjeniji trener u istoriji fudbala.
Kada se vidi tadasnji sastav Ajaksa,sa bracom de Bur,Sedorfom,Litmanenom,Rajkardom,Davidsom,Overmansom,Van der Sarom. Kada ti Prvu ekipu cine 80 posto tinejdzeri i kada ti klupu greju Kanu i Klajvert,znas da si ubo kao prstom u .ovno. A posle od velika do velika i nista....

sve znalci

pre 7 godina

Niste mi objavili odgovor mogwai7-u.

Rekao sam da su Depaj, Marsijal i Mata dovedeni sa po 40-50 miliona,
sto nije ispod 10, kako on govori.
Dakle mnogi igraju lose, pa i trener nije u najboljoj formi.
Pogba igra dobro, na svom nivou, jedan je od najboljih u Premijer ligi.
Od njega se ne ocekuje da daje golove.

gzola

pre 7 godina

kakve je balvane ferguson dovodio u junajted a mi kose cupali ali na kraju sezone mu se klanjali. ne tako davno je sve bilo drugacije..

Goran NS

pre 7 godina

Polako ljudi, kako je Sity krenuo svi vikali prosetace se, Pep najjaci itd. Sest bodova a tek pocelo. Realno ove god. pet ce ih se boriti za naslov i samo ce jedan proci prvi. Svi ostali kese? Pa tesko, a i zabole ih zgrcu milione!

Goran NS

pre 7 godina

Nema se više šta ni kupiti! Kad ti daš sto i kusur za nekog kao Pogba(dečko je korektan) dovedeš Ibru na zalasku, Runi isto pa ga guraju samo beka da još proba, Najkreativniji ti čovek kojeg si oter'o iz bivšeg kluba posle njegove najbolje sez!? i imaš ove što su ih na kilu kupovali onda reško da može bolje. Možda će Klop pokazati da može?

MaveRick

pre 7 godina

Prvo, Mojsu nisu ni pruzili pravu sansu na pocetku, doveli mu samo Felainija.. Ali sam misljenja da bi i van Gal bio sad vec dobra opcija, jer ovi promasaji od transfera sto je imao su samo zato jer sad klub i navijaci traze instant rezultate(msm. dovesti matorog Svajnija, prosecni Snajderlin, Blind), ali je i izbacio dva vanserijska talenta, kupio Marsijala, i sto je jos vaznije afirmisao Rasforda iz Junajtedove skole(sto je uvek bila odlika Junajteda).. Jos je i osvojio FA kup sad na kraju.. A znamo svi da LVG zna da napravi tim za buducnost(danasnji Bayern). A danas klinci u Mancesteru idu brze bolje u Siti da treniraju, sto to nikad nije bip slucaj, cak ni pre Fergija..