Sreda, 12.10.2016.

10:33

"Demaskirao sam velikane kvazidemokratije jednom salatom"

Bogoljub Karić, protiv koga se u Srbiji vodio krivični postupak, ali je ukinut zbog zastarelosti, tvrdi da je protiv njega izvršen politički progon.

Izvor: Beta

"Demaskirao sam velikane kvazidemokratije jednom salatom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

"Jedini premijer za ovih četvrt veka koji je posvetio sebe a i zna kako da izvede Srbiju iz živog blata", kaže Karić.

Kad je sve tako bajno i sjajno, pa zasto onda ne dodjes u Srbiju da ti se posteno sudi (i presudi). Verujes u Vucicev rad i postenje, da izvodi zemlju na pravi put...pa tebi je onda posteno sudjenje vise nego zagarantovano. Sta ces bolje od toga. Dodji i pokazi nam na sopstvenom primeru da verujes u to sto pricas.

Che

pre 7 godina

setimo se kako su karici poceli svoj biznis u Peći.svirali po svadbama?pravili lopate i asove i postali milioneri?ne gospodo,ako se secate "zajam za Srbiju"kada je naivan narod davao pare iz svog dzepa za bolje sutra,tu su Karici sa tada vladajucom strukturom uzeli milijarde maraka i pokrenuli privatne biznise i sada se hvale da su biznismeni neki.nismo dosli ovde da se lazemo.tri mladeza i dva padeza.nije znao da prica a sada nam prosipa neku pamet kako je on sposoban covek.

bob

pre 7 godina

Molim Dr. Iggy-a da snimi novi album kako bi mi lepše dočarao vreme u kojem živimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedostizni, 12. oktobar 2016 12:21) # negde sam procitao da je snimio neku pesmu u maju ove godine,eto i to se vratilo...volim devedesete,strasno

poljoprivreda

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?
(popeye, 12. oktobar 2016 11:40)

Neko predlagao salatu, neko kikiriki, a svi nosili odela i kravate...

Mare

pre 7 godina

Eto meni opet devedesetih.
Mašala.
(Dejan B., 12. oktobar 2016 10:58)

Karic je na izborima 2004. podrzao Borisa Tadica, tad ti nije smetao.

Nikola

pre 7 godina

I još se pitamo zašto je Srbija gotova? Nekad smo imali Teslu, Mišića, Crnjanskog, Mokranjca. Danas imamo Bogoljuba, Dačića, Vučića i Vulina. Bolje biti neće. Nikad.

lalai

pre 7 godina

Alo bre! Pa sta sad jos Baba Jula da nam se pojavi na ruzicastoj.sa cvetom u kosi u pratni gitariste i jos nekih glumaca i sadasnjeg ministra..
Karići daleko ti lepa kuca...

Kupicu med ali nikad

pre 7 godina

Cudi me da Karic jos nije kupio Ikarbus? Kako on nije prepoznao biznis sansu sa kooperacijom sa Mercedesom? Secate se to bese Vucic govorio u finisu izborne trke. Kako ono bese? I taj Mercedes, Srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu.

Che Guevara

pre 7 godina

Samo nam reci kako si zaradio prvi milion (odakle ti temeljni kapital) pa da poverujem da si bolji od ovih na vlasti. Nemoj samo pricu kako si preprodavao voce itd. ili da si cuvao gice ko Matijevic pa dobio ideju za biznis (to mu pise na zvanicnom sajtu firme)

Sivi

pre 7 godina

Jeste demaskirao je prvo Srbiju i njen sistem devedesetih godina i lepo to iskoristio za sopstveni iinteres tj bogaćenje. , a da nije bio tvrdoglav i da je znao da razmišlja uživao bi i dan danas u plodovima tranzicije u zemlji Srbiji

B91 iz NS

pre 7 godina

Ček ček. Gledamo realno. Apsolutno nebitno da li ste za levicu, desnicu, centar, komunista. Predsednik države se sastao sa licem za koje je izdata poternica i to je okej jel? Kapiram ja da se lajkuju po fejsbucima i čuju tu i tamo, viđaju i tako to al ne možeš javno to priznati. Pa imaj bar malo poštovanja prema policiji, pravosuđu, građanima. Ne budi baš toliko bahat i javno raditi takve stvari.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@aldebaran - sjajno srocreno! Apsolutna katastrofa! I nikada ne prestaje da me iznenadjuje ta bahatost i totalno odsustvo bilo kakvih moralnih vrednosti i bilo kakve licne odgovornosti!! On se jos oseća kao zrtva - zemljo otvori se!!

Fired

pre 7 godina

Kao i svaki pametan i sposoban covek proteran iz Srbije. Jedini Srbin koji je bio u stanju da napravi firmu vrednosti 1,5 milijarde evra za koliko je prodat Mobtel. Danas ni Telekom pored svog monopola i pomoci drzave ne vredi ni polovinu te sume. Bogoljub je genije svidjalo se to nekome ili ne. Savetovao bih ga da se oslobodi emocija i nikada se ne vrati u ovaj cemer od drzave.

Nesa

pre 7 godina

A sta kaze Dinkic kako je on izbegao onu kosulju koju su mu obecavali? I jel moze neko od naprednjaka da nam objasni zasto jos uvek nema zakona o poreklu imovine kao ni izvoza Mercedesa koji je Vucic obecao jos 2014?

Aldebaran

pre 7 godina

"Karić je naveo da se već 10 godina nije video sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali se nedavno sreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem prilikom njegove posete Rusiji.

"Dobio sam odgovor: mi ne možemo da se mešamo u pravosuđe", dodao je Karić govoreći o susretu sa Nikolićem.

Karić je takođe naveo da ne finansira Srpsku naprednu stranku."


Ahahahahahhaha! E, baš ti fala brate Boki, lepo me nasmeja u ovo inače kišno, hladno i kiselo jutro. Verujem ti da se vraćaš u Srbiju, to je izvesno, ali Srbiji si potreban koliko i kokoški sedlo. A ove fore "ne možemo da se mešamo pravosuđe" i "ne finansiram SNS" su ti stvarno dobri humoristički prilozi.

Sada je već sasvim jasno da Vučić (ili neko drugi) predano radi na kompletiranju ekipice iz 90-ih. Praktično svi preživeli su rehabilitovani i samo čekaju kad će zauzeti svoja nekadašnja mesta. Samo je pitanje vremena kad ćemo dobiti nazad i Damu sa Cvetom u Kosi i izblajhanog Nosača Gajbica. Možda čak i ponovo bude neki slatki mali rat u komšiluku. Barem za to ne fali razloga!

Sve će biti isto, samo Njega neće biti. Ni Dafine. Iz opravdanih razloga.

A mi? Pa kao i obično: gde si bio - nigde, šta si radio - ništa! Samo smo 25 godina stariji, ali nikako i pametniji! Mi smo samo još jedan dokaz da neko može biti stravično glup i to može biti prilično dugo (na primer, 25 godina), ali ne može bez posledica. Katastrofalnih!

Laku noć, Srbijo, gde god da si...

bertigo

pre 7 godina

Čovek je sposoban,napravio je ozbiljan biznis u Rusiji.Ne znam koga je pokrao tamo?Lično mi je iritantan ali to nema veze sa njegovim umećem da napravi novac.On mi je vise dobro dosao,nego Korejski biznismeni..

dukaduka

pre 7 godina

Gospodine Karicu, mogao bih da razumem Vasu zabrinutost da pod bivsom vlascu pristupite krivicnom postupku u Srbiji i da iznesete Vasu odbranu. Ipak, ne razumem tu zabrinutost sada kada je, pre 4 godine, dosla nova vlast, za cijeg premijera kazete da takav nije postojao u prethodnih 25 godina.
s' toga, zakljucak na koji sam primoran da dodjem jeste
A) Ne verujete novoj vlasti i legendarnom premijeru, odnosno lovorike i reci hvale zapravo lazne,
B) Svakako da ima osnova krivicnih dela koja Vam se stavljaju na teret, pa bolje da sacekam jos koji mesec taj cuveni institut srbije zvani zastarelost gonjenja.
Zivela Srbija

belgrado

pre 7 godina

koji bre 'americki san''?
on je ziv dokaz "srpskog sna"!
od kafanskog harmonikasa do vlasnika tv,fakulteta,telekomunikacija,.....zamalo i predsednik da bude ?

to je primer mladjim generacijama!!
a ne,
uci sine skolu,
pa da budes na birou.

natalija

pre 7 godina

@Neo Posle ubistva Đinđića rusofilsko spinovanje se nastvalja: Zapad kao dežurni krivac! A ko je napravio 100 procentne greške kada je obećao da će NASILNO rušenje ustava iz 1974 obezbediti Srbiji Švajcarski standard i obezbediti da svi srbi žive u jednoj državi? Elita iz SANU (memorandumska), staljinisti na čelu s Slobom i Mirom ( i pomagačima gde spada i Bogoljub) baš to realizovali. I kako smo završili? Posle poraza u 4 rata, uveli nas i u rat s NATO. Posle kapitulacije u Kumanovu da saberemo troškove te samoubilačke politike (koja je vođena da bi očuvavala ruske geostrateške interese na Balkanu i Evropi). Šteta je oko 200 milijardi evra, neizvršena tranzicija privrede i društva (sve je bilo zarđalo, istrulilo...), upropašćeni ljudski resursi, ogromna emigracija, bela kuga....A to što od 2000-2016 postoje bilo kakve penzije, plate, infrastrukturni radovi sve je to omogućio Zapad (donacije, krediti, povratna i bespovratana pomoć). "Staro-nova" vlast vodi sličnu politiku kao i Sloba samo glumi pred zapadom da je za EU dobija od njih pare (bez koje bi se budzet Srbije raspao) okuplja svoje verne kadrove i to je to...a svi koji znaju nešto da rade odoše na Zapad...civilizovan život u nas postaje "nemoguća misija".

Boki

pre 7 godina

Sve ovo deluje kao povratak u najmračnije vreme srpske politike. Da mi je neko 2000-te rekao da je ovo moguće, ne bih mu verovano. Na ključnim pozicijama vlasti: Vučić i Nikolić (iz potpuno neproduktivne, huškačke i poražene SRS), Dačić (iz kompromitovane i razbijene SPS), Vulin (JUL, šta više reći).

Ko bi uostalom poverovano da se nećemo okrenuti novim ljudima, novom vremenu i novim idejama... već da ćemo se vratiti onima koji su provereno nesposobni.

DON KIHOT

pre 7 godina

Ma poznato je da se naprednjaci ne mesaju u pravosudje,kao,uostalom i sve prethodne garniture! Oni jedino mogu pomoci, tako sto ce,eto nekako... predmet da "zastari"...

Mrgud

pre 7 godina

Nemoj molim te, ne vracaj se, ostani tamo gde jesi. A i razocaraces se ako dodješ-nemastina,narod osiromasio,nema vise od koga da drpaš,nit' koga da pelješiš.

Nenad Pirot

pre 7 godina

od svega ovoga me interesuje kad bi mogla Bk da radi opet jer su zaistw bili vrh nije mi bitna politika vec me interesuje kad tv krece da radi..?

Dimitrije

pre 7 godina

Ne mogu da verujem ..
Sta reci ? Pa po delima se vidi ,narode "divni "sta se desava ! Super su bile devedesete ,samo demokrate nisu valjale a ?

popeye

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?

Onda su došle 90-te

pre 7 godina

Šešelj? - Tu!
Vučelić? - Tu!
Dačić? - Tu!
Vulin? - Tu!
Čović? - Tu!
Vučić? - Tu!

Karić? - Nije tu još učiteljice,
ali javio se da dolazi!

Mira i Marko? - I oni će uskoro.

svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise NAPREDUJEMO!

pre 7 godina

"Ne pomažem nikoga, ja sam pomago devedesetih godina kada su se osnivale partije", rekao je Karić.

Vrhunac bezobrazluka!

Pa bas zato bi trebao da budes u cuzi, da gulis krompire, a ne da dajes intervjue novinarima!

Onda su došle 90-te

pre 7 godina

Šešelj? - Tu!
Vučelić? - Tu!
Dačić? - Tu!
Vulin? - Tu!
Čović? - Tu!
Vučić? - Tu!

Karić? - Nije tu još učiteljice,
ali javio se da dolazi!

Mira i Marko? - I oni će uskoro.

Aldebaran

pre 7 godina

"Karić je naveo da se već 10 godina nije video sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali se nedavno sreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem prilikom njegove posete Rusiji.

"Dobio sam odgovor: mi ne možemo da se mešamo u pravosuđe", dodao je Karić govoreći o susretu sa Nikolićem.

Karić je takođe naveo da ne finansira Srpsku naprednu stranku."


Ahahahahahhaha! E, baš ti fala brate Boki, lepo me nasmeja u ovo inače kišno, hladno i kiselo jutro. Verujem ti da se vraćaš u Srbiju, to je izvesno, ali Srbiji si potreban koliko i kokoški sedlo. A ove fore "ne možemo da se mešamo pravosuđe" i "ne finansiram SNS" su ti stvarno dobri humoristički prilozi.

Sada je već sasvim jasno da Vučić (ili neko drugi) predano radi na kompletiranju ekipice iz 90-ih. Praktično svi preživeli su rehabilitovani i samo čekaju kad će zauzeti svoja nekadašnja mesta. Samo je pitanje vremena kad ćemo dobiti nazad i Damu sa Cvetom u Kosi i izblajhanog Nosača Gajbica. Možda čak i ponovo bude neki slatki mali rat u komšiluku. Barem za to ne fali razloga!

Sve će biti isto, samo Njega neće biti. Ni Dafine. Iz opravdanih razloga.

A mi? Pa kao i obično: gde si bio - nigde, šta si radio - ništa! Samo smo 25 godina stariji, ali nikako i pametniji! Mi smo samo još jedan dokaz da neko može biti stravično glup i to može biti prilično dugo (na primer, 25 godina), ali ne može bez posledica. Katastrofalnih!

Laku noć, Srbijo, gde god da si...

Mrgud

pre 7 godina

Nemoj molim te, ne vracaj se, ostani tamo gde jesi. A i razocaraces se ako dodješ-nemastina,narod osiromasio,nema vise od koga da drpaš,nit' koga da pelješiš.

svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise NAPREDUJEMO!

pre 7 godina

"Ne pomažem nikoga, ja sam pomago devedesetih godina kada su se osnivale partije", rekao je Karić.

Vrhunac bezobrazluka!

Pa bas zato bi trebao da budes u cuzi, da gulis krompire, a ne da dajes intervjue novinarima!

Boki

pre 7 godina

Sve ovo deluje kao povratak u najmračnije vreme srpske politike. Da mi je neko 2000-te rekao da je ovo moguće, ne bih mu verovano. Na ključnim pozicijama vlasti: Vučić i Nikolić (iz potpuno neproduktivne, huškačke i poražene SRS), Dačić (iz kompromitovane i razbijene SPS), Vulin (JUL, šta više reći).

Ko bi uostalom poverovano da se nećemo okrenuti novim ljudima, novom vremenu i novim idejama... već da ćemo se vratiti onima koji su provereno nesposobni.

belgrado

pre 7 godina

koji bre 'americki san''?
on je ziv dokaz "srpskog sna"!
od kafanskog harmonikasa do vlasnika tv,fakulteta,telekomunikacija,.....zamalo i predsednik da bude ?

to je primer mladjim generacijama!!
a ne,
uci sine skolu,
pa da budes na birou.

B91 iz NS

pre 7 godina

Ček ček. Gledamo realno. Apsolutno nebitno da li ste za levicu, desnicu, centar, komunista. Predsednik države se sastao sa licem za koje je izdata poternica i to je okej jel? Kapiram ja da se lajkuju po fejsbucima i čuju tu i tamo, viđaju i tako to al ne možeš javno to priznati. Pa imaj bar malo poštovanja prema policiji, pravosuđu, građanima. Ne budi baš toliko bahat i javno raditi takve stvari.

Nesa

pre 7 godina

A sta kaze Dinkic kako je on izbegao onu kosulju koju su mu obecavali? I jel moze neko od naprednjaka da nam objasni zasto jos uvek nema zakona o poreklu imovine kao ni izvoza Mercedesa koji je Vucic obecao jos 2014?

Che Guevara

pre 7 godina

Samo nam reci kako si zaradio prvi milion (odakle ti temeljni kapital) pa da poverujem da si bolji od ovih na vlasti. Nemoj samo pricu kako si preprodavao voce itd. ili da si cuvao gice ko Matijevic pa dobio ideju za biznis (to mu pise na zvanicnom sajtu firme)

popeye

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?

DON KIHOT

pre 7 godina

Ma poznato je da se naprednjaci ne mesaju u pravosudje,kao,uostalom i sve prethodne garniture! Oni jedino mogu pomoci, tako sto ce,eto nekako... predmet da "zastari"...

Dimitrije

pre 7 godina

Ne mogu da verujem ..
Sta reci ? Pa po delima se vidi ,narode "divni "sta se desava ! Super su bile devedesete ,samo demokrate nisu valjale a ?

natalija

pre 7 godina

@Neo Posle ubistva Đinđića rusofilsko spinovanje se nastvalja: Zapad kao dežurni krivac! A ko je napravio 100 procentne greške kada je obećao da će NASILNO rušenje ustava iz 1974 obezbediti Srbiji Švajcarski standard i obezbediti da svi srbi žive u jednoj državi? Elita iz SANU (memorandumska), staljinisti na čelu s Slobom i Mirom ( i pomagačima gde spada i Bogoljub) baš to realizovali. I kako smo završili? Posle poraza u 4 rata, uveli nas i u rat s NATO. Posle kapitulacije u Kumanovu da saberemo troškove te samoubilačke politike (koja je vođena da bi očuvavala ruske geostrateške interese na Balkanu i Evropi). Šteta je oko 200 milijardi evra, neizvršena tranzicija privrede i društva (sve je bilo zarđalo, istrulilo...), upropašćeni ljudski resursi, ogromna emigracija, bela kuga....A to što od 2000-2016 postoje bilo kakve penzije, plate, infrastrukturni radovi sve je to omogućio Zapad (donacije, krediti, povratna i bespovratana pomoć). "Staro-nova" vlast vodi sličnu politiku kao i Sloba samo glumi pred zapadom da je za EU dobija od njih pare (bez koje bi se budzet Srbije raspao) okuplja svoje verne kadrove i to je to...a svi koji znaju nešto da rade odoše na Zapad...civilizovan život u nas postaje "nemoguća misija".

dukaduka

pre 7 godina

Gospodine Karicu, mogao bih da razumem Vasu zabrinutost da pod bivsom vlascu pristupite krivicnom postupku u Srbiji i da iznesete Vasu odbranu. Ipak, ne razumem tu zabrinutost sada kada je, pre 4 godine, dosla nova vlast, za cijeg premijera kazete da takav nije postojao u prethodnih 25 godina.
s' toga, zakljucak na koji sam primoran da dodjem jeste
A) Ne verujete novoj vlasti i legendarnom premijeru, odnosno lovorike i reci hvale zapravo lazne,
B) Svakako da ima osnova krivicnih dela koja Vam se stavljaju na teret, pa bolje da sacekam jos koji mesec taj cuveni institut srbije zvani zastarelost gonjenja.
Zivela Srbija

Kupicu med ali nikad

pre 7 godina

Cudi me da Karic jos nije kupio Ikarbus? Kako on nije prepoznao biznis sansu sa kooperacijom sa Mercedesom? Secate se to bese Vucic govorio u finisu izborne trke. Kako ono bese? I taj Mercedes, Srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@aldebaran - sjajno srocreno! Apsolutna katastrofa! I nikada ne prestaje da me iznenadjuje ta bahatost i totalno odsustvo bilo kakvih moralnih vrednosti i bilo kakve licne odgovornosti!! On se jos oseća kao zrtva - zemljo otvori se!!

Nikola

pre 7 godina

I još se pitamo zašto je Srbija gotova? Nekad smo imali Teslu, Mišića, Crnjanskog, Mokranjca. Danas imamo Bogoljuba, Dačića, Vučića i Vulina. Bolje biti neće. Nikad.

Sivi

pre 7 godina

Jeste demaskirao je prvo Srbiju i njen sistem devedesetih godina i lepo to iskoristio za sopstveni iinteres tj bogaćenje. , a da nije bio tvrdoglav i da je znao da razmišlja uživao bi i dan danas u plodovima tranzicije u zemlji Srbiji

lalai

pre 7 godina

Alo bre! Pa sta sad jos Baba Jula da nam se pojavi na ruzicastoj.sa cvetom u kosi u pratni gitariste i jos nekih glumaca i sadasnjeg ministra..
Karići daleko ti lepa kuca...

bertigo

pre 7 godina

Čovek je sposoban,napravio je ozbiljan biznis u Rusiji.Ne znam koga je pokrao tamo?Lično mi je iritantan ali to nema veze sa njegovim umećem da napravi novac.On mi je vise dobro dosao,nego Korejski biznismeni..

poljoprivreda

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?
(popeye, 12. oktobar 2016 11:40)

Neko predlagao salatu, neko kikiriki, a svi nosili odela i kravate...

Nenad Pirot

pre 7 godina

od svega ovoga me interesuje kad bi mogla Bk da radi opet jer su zaistw bili vrh nije mi bitna politika vec me interesuje kad tv krece da radi..?

Che

pre 7 godina

setimo se kako su karici poceli svoj biznis u Peći.svirali po svadbama?pravili lopate i asove i postali milioneri?ne gospodo,ako se secate "zajam za Srbiju"kada je naivan narod davao pare iz svog dzepa za bolje sutra,tu su Karici sa tada vladajucom strukturom uzeli milijarde maraka i pokrenuli privatne biznise i sada se hvale da su biznismeni neki.nismo dosli ovde da se lazemo.tri mladeza i dva padeza.nije znao da prica a sada nam prosipa neku pamet kako je on sposoban covek.

Fired

pre 7 godina

Kao i svaki pametan i sposoban covek proteran iz Srbije. Jedini Srbin koji je bio u stanju da napravi firmu vrednosti 1,5 milijarde evra za koliko je prodat Mobtel. Danas ni Telekom pored svog monopola i pomoci drzave ne vredi ni polovinu te sume. Bogoljub je genije svidjalo se to nekome ili ne. Savetovao bih ga da se oslobodi emocija i nikada se ne vrati u ovaj cemer od drzave.

bob

pre 7 godina

Molim Dr. Iggy-a da snimi novi album kako bi mi lepše dočarao vreme u kojem živimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedostizni, 12. oktobar 2016 12:21) # negde sam procitao da je snimio neku pesmu u maju ove godine,eto i to se vratilo...volim devedesete,strasno

Mare

pre 7 godina

Eto meni opet devedesetih.
Mašala.
(Dejan B., 12. oktobar 2016 10:58)

Karic je na izborima 2004. podrzao Borisa Tadica, tad ti nije smetao.

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

"Jedini premijer za ovih četvrt veka koji je posvetio sebe a i zna kako da izvede Srbiju iz živog blata", kaže Karić.

Kad je sve tako bajno i sjajno, pa zasto onda ne dodjes u Srbiju da ti se posteno sudi (i presudi). Verujes u Vucicev rad i postenje, da izvodi zemlju na pravi put...pa tebi je onda posteno sudjenje vise nego zagarantovano. Sta ces bolje od toga. Dodji i pokazi nam na sopstvenom primeru da verujes u to sto pricas.

bertigo

pre 7 godina

Čovek je sposoban,napravio je ozbiljan biznis u Rusiji.Ne znam koga je pokrao tamo?Lično mi je iritantan ali to nema veze sa njegovim umećem da napravi novac.On mi je vise dobro dosao,nego Korejski biznismeni..

Nenad Pirot

pre 7 godina

od svega ovoga me interesuje kad bi mogla Bk da radi opet jer su zaistw bili vrh nije mi bitna politika vec me interesuje kad tv krece da radi..?

Fired

pre 7 godina

Kao i svaki pametan i sposoban covek proteran iz Srbije. Jedini Srbin koji je bio u stanju da napravi firmu vrednosti 1,5 milijarde evra za koliko je prodat Mobtel. Danas ni Telekom pored svog monopola i pomoci drzave ne vredi ni polovinu te sume. Bogoljub je genije svidjalo se to nekome ili ne. Savetovao bih ga da se oslobodi emocija i nikada se ne vrati u ovaj cemer od drzave.

Mare

pre 7 godina

Eto meni opet devedesetih.
Mašala.
(Dejan B., 12. oktobar 2016 10:58)

Karic je na izborima 2004. podrzao Borisa Tadica, tad ti nije smetao.

natalija

pre 7 godina

@Neo Posle ubistva Đinđića rusofilsko spinovanje se nastvalja: Zapad kao dežurni krivac! A ko je napravio 100 procentne greške kada je obećao da će NASILNO rušenje ustava iz 1974 obezbediti Srbiji Švajcarski standard i obezbediti da svi srbi žive u jednoj državi? Elita iz SANU (memorandumska), staljinisti na čelu s Slobom i Mirom ( i pomagačima gde spada i Bogoljub) baš to realizovali. I kako smo završili? Posle poraza u 4 rata, uveli nas i u rat s NATO. Posle kapitulacije u Kumanovu da saberemo troškove te samoubilačke politike (koja je vođena da bi očuvavala ruske geostrateške interese na Balkanu i Evropi). Šteta je oko 200 milijardi evra, neizvršena tranzicija privrede i društva (sve je bilo zarđalo, istrulilo...), upropašćeni ljudski resursi, ogromna emigracija, bela kuga....A to što od 2000-2016 postoje bilo kakve penzije, plate, infrastrukturni radovi sve je to omogućio Zapad (donacije, krediti, povratna i bespovratana pomoć). "Staro-nova" vlast vodi sličnu politiku kao i Sloba samo glumi pred zapadom da je za EU dobija od njih pare (bez koje bi se budzet Srbije raspao) okuplja svoje verne kadrove i to je to...a svi koji znaju nešto da rade odoše na Zapad...civilizovan život u nas postaje "nemoguća misija".

svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise NAPREDUJEMO!

pre 7 godina

"Ne pomažem nikoga, ja sam pomago devedesetih godina kada su se osnivale partije", rekao je Karić.

Vrhunac bezobrazluka!

Pa bas zato bi trebao da budes u cuzi, da gulis krompire, a ne da dajes intervjue novinarima!

Mrgud

pre 7 godina

Nemoj molim te, ne vracaj se, ostani tamo gde jesi. A i razocaraces se ako dodješ-nemastina,narod osiromasio,nema vise od koga da drpaš,nit' koga da pelješiš.

Boki

pre 7 godina

Sve ovo deluje kao povratak u najmračnije vreme srpske politike. Da mi je neko 2000-te rekao da je ovo moguće, ne bih mu verovano. Na ključnim pozicijama vlasti: Vučić i Nikolić (iz potpuno neproduktivne, huškačke i poražene SRS), Dačić (iz kompromitovane i razbijene SPS), Vulin (JUL, šta više reći).

Ko bi uostalom poverovano da se nećemo okrenuti novim ljudima, novom vremenu i novim idejama... već da ćemo se vratiti onima koji su provereno nesposobni.

B91 iz NS

pre 7 godina

Ček ček. Gledamo realno. Apsolutno nebitno da li ste za levicu, desnicu, centar, komunista. Predsednik države se sastao sa licem za koje je izdata poternica i to je okej jel? Kapiram ja da se lajkuju po fejsbucima i čuju tu i tamo, viđaju i tako to al ne možeš javno to priznati. Pa imaj bar malo poštovanja prema policiji, pravosuđu, građanima. Ne budi baš toliko bahat i javno raditi takve stvari.

Aldebaran

pre 7 godina

"Karić je naveo da se već 10 godina nije video sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali se nedavno sreo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem prilikom njegove posete Rusiji.

"Dobio sam odgovor: mi ne možemo da se mešamo u pravosuđe", dodao je Karić govoreći o susretu sa Nikolićem.

Karić je takođe naveo da ne finansira Srpsku naprednu stranku."


Ahahahahahhaha! E, baš ti fala brate Boki, lepo me nasmeja u ovo inače kišno, hladno i kiselo jutro. Verujem ti da se vraćaš u Srbiju, to je izvesno, ali Srbiji si potreban koliko i kokoški sedlo. A ove fore "ne možemo da se mešamo pravosuđe" i "ne finansiram SNS" su ti stvarno dobri humoristički prilozi.

Sada je već sasvim jasno da Vučić (ili neko drugi) predano radi na kompletiranju ekipice iz 90-ih. Praktično svi preživeli su rehabilitovani i samo čekaju kad će zauzeti svoja nekadašnja mesta. Samo je pitanje vremena kad ćemo dobiti nazad i Damu sa Cvetom u Kosi i izblajhanog Nosača Gajbica. Možda čak i ponovo bude neki slatki mali rat u komšiluku. Barem za to ne fali razloga!

Sve će biti isto, samo Njega neće biti. Ni Dafine. Iz opravdanih razloga.

A mi? Pa kao i obično: gde si bio - nigde, šta si radio - ništa! Samo smo 25 godina stariji, ali nikako i pametniji! Mi smo samo još jedan dokaz da neko može biti stravično glup i to može biti prilično dugo (na primer, 25 godina), ali ne može bez posledica. Katastrofalnih!

Laku noć, Srbijo, gde god da si...

Onda su došle 90-te

pre 7 godina

Šešelj? - Tu!
Vučelić? - Tu!
Dačić? - Tu!
Vulin? - Tu!
Čović? - Tu!
Vučić? - Tu!

Karić? - Nije tu još učiteljice,
ali javio se da dolazi!

Mira i Marko? - I oni će uskoro.

Dimitrije

pre 7 godina

Ne mogu da verujem ..
Sta reci ? Pa po delima se vidi ,narode "divni "sta se desava ! Super su bile devedesete ,samo demokrate nisu valjale a ?

popeye

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?

Che Guevara

pre 7 godina

Samo nam reci kako si zaradio prvi milion (odakle ti temeljni kapital) pa da poverujem da si bolji od ovih na vlasti. Nemoj samo pricu kako si preprodavao voce itd. ili da si cuvao gice ko Matijevic pa dobio ideju za biznis (to mu pise na zvanicnom sajtu firme)

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@aldebaran - sjajno srocreno! Apsolutna katastrofa! I nikada ne prestaje da me iznenadjuje ta bahatost i totalno odsustvo bilo kakvih moralnih vrednosti i bilo kakve licne odgovornosti!! On se jos oseća kao zrtva - zemljo otvori se!!

belgrado

pre 7 godina

koji bre 'americki san''?
on je ziv dokaz "srpskog sna"!
od kafanskog harmonikasa do vlasnika tv,fakulteta,telekomunikacija,.....zamalo i predsednik da bude ?

to je primer mladjim generacijama!!
a ne,
uci sine skolu,
pa da budes na birou.

dukaduka

pre 7 godina

Gospodine Karicu, mogao bih da razumem Vasu zabrinutost da pod bivsom vlascu pristupite krivicnom postupku u Srbiji i da iznesete Vasu odbranu. Ipak, ne razumem tu zabrinutost sada kada je, pre 4 godine, dosla nova vlast, za cijeg premijera kazete da takav nije postojao u prethodnih 25 godina.
s' toga, zakljucak na koji sam primoran da dodjem jeste
A) Ne verujete novoj vlasti i legendarnom premijeru, odnosno lovorike i reci hvale zapravo lazne,
B) Svakako da ima osnova krivicnih dela koja Vam se stavljaju na teret, pa bolje da sacekam jos koji mesec taj cuveni institut srbije zvani zastarelost gonjenja.
Zivela Srbija

Sivi

pre 7 godina

Jeste demaskirao je prvo Srbiju i njen sistem devedesetih godina i lepo to iskoristio za sopstveni iinteres tj bogaćenje. , a da nije bio tvrdoglav i da je znao da razmišlja uživao bi i dan danas u plodovima tranzicije u zemlji Srbiji

Nikola

pre 7 godina

I još se pitamo zašto je Srbija gotova? Nekad smo imali Teslu, Mišića, Crnjanskog, Mokranjca. Danas imamo Bogoljuba, Dačića, Vučića i Vulina. Bolje biti neće. Nikad.

Kupicu med ali nikad

pre 7 godina

Cudi me da Karic jos nije kupio Ikarbus? Kako on nije prepoznao biznis sansu sa kooperacijom sa Mercedesom? Secate se to bese Vucic govorio u finisu izborne trke. Kako ono bese? I taj Mercedes, Srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu.

lalai

pre 7 godina

Alo bre! Pa sta sad jos Baba Jula da nam se pojavi na ruzicastoj.sa cvetom u kosi u pratni gitariste i jos nekih glumaca i sadasnjeg ministra..
Karići daleko ti lepa kuca...

DON KIHOT

pre 7 godina

Ma poznato je da se naprednjaci ne mesaju u pravosudje,kao,uostalom i sve prethodne garniture! Oni jedino mogu pomoci, tako sto ce,eto nekako... predmet da "zastari"...

Nesa

pre 7 godina

A sta kaze Dinkic kako je on izbegao onu kosulju koju su mu obecavali? I jel moze neko od naprednjaka da nam objasni zasto jos uvek nema zakona o poreklu imovine kao ni izvoza Mercedesa koji je Vucic obecao jos 2014?

poljoprivreda

pre 7 godina

То беше она салата коју никад ниси узео сам да производиш и продајеш, а другима си предлагао и учио их?
(popeye, 12. oktobar 2016 11:40)

Neko predlagao salatu, neko kikiriki, a svi nosili odela i kravate...

bob

pre 7 godina

Molim Dr. Iggy-a da snimi novi album kako bi mi lepše dočarao vreme u kojem živimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedostizni, 12. oktobar 2016 12:21) # negde sam procitao da je snimio neku pesmu u maju ove godine,eto i to se vratilo...volim devedesete,strasno

Che

pre 7 godina

setimo se kako su karici poceli svoj biznis u Peći.svirali po svadbama?pravili lopate i asove i postali milioneri?ne gospodo,ako se secate "zajam za Srbiju"kada je naivan narod davao pare iz svog dzepa za bolje sutra,tu su Karici sa tada vladajucom strukturom uzeli milijarde maraka i pokrenuli privatne biznise i sada se hvale da su biznismeni neki.nismo dosli ovde da se lazemo.tri mladeza i dva padeza.nije znao da prica a sada nam prosipa neku pamet kako je on sposoban covek.

Srrrrrrrdjan

pre 7 godina

"Jedini premijer za ovih četvrt veka koji je posvetio sebe a i zna kako da izvede Srbiju iz živog blata", kaže Karić.

Kad je sve tako bajno i sjajno, pa zasto onda ne dodjes u Srbiju da ti se posteno sudi (i presudi). Verujes u Vucicev rad i postenje, da izvodi zemlju na pravi put...pa tebi je onda posteno sudjenje vise nego zagarantovano. Sta ces bolje od toga. Dodji i pokazi nam na sopstvenom primeru da verujes u to sto pricas.