Subota, 08.10.2016.

12:48

Muslin: Barselona je bila najbolja bez centarfora

Selektor Srbije Slavoljub Muslin očekuje da fudbaleri protiv Austrije potvrde rezultat i dobru igru iz prošle utakmice, iako je ulogu favorita prepustio rivalu.

Izvor: B92

Muslin: Barselona je bila najbolja bez centarfora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

ser

pre 7 godina

stidi se, izgubio si kompas, zbog ovakve izjave treba odmah da letis, cuj austrija favorit i to u sred bgd, eee jadni li smo, sad bar znamo kakvi su nam mentalni dometi, pobediti austriju kuci je istorijski uspeh? BRUKA!!!

Necke 27

pre 7 godina

Muslin je najobicnija neznalica. Zapisite sta sam rekao a za najvise godinu dana to ce pisati i govoriti svi koji ga sada kuju u zvezde
(matori, 08. oktobar 2016 18:07)

Džajić likes this

Necke 27

pre 7 godina

Priznajem kako god sad da igramo, da ćemo zabrljati 100% na proleće kad su tu i dalje "menadžerski" igrači, vidi se da i Mislin mora da ih sluša...

Banaćanin

pre 7 godina

Verujem da vam niko nikad neće zameriti i da izgubite i 0:3 pod uslovom da odigrate srcem da to može i slep da vidi.

Musline, sve je OK, ali molim te ne spominji Barsu i bilo šta što ima veze sa našom reprezentacijom.
Nije lepo, znaš. :-)

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)

Alal vera majstore,sve si objasnio, onako skolski da razumeju. Moram priznati da nisam siguran da li su to klinci sa kompjutera koji pricaju o centarforima ili neki mnogo stariji koji misle da se jos uvek centarforom smatra samo neko "visoko drvo" koje stoji u sesnaest i ceka da ga pogode u glavu.
Inace svidja mi se i pozitivno je sto Muslin kaze da razmislja o takvoj igri, jer ruku na srce mi u Srbiji nemamo pravog napadaca sa "killer instiktom" odavno tako da bi to bila i prinudna a i dobra stvar za repku.
Podrska za Muslina i repku!!

Ivan HH

pre 7 godina

Ja sam kupio karte danas sutra idem na utakmicu da navijam ako pobedimo slavicu ako je aplaudiracu igracima za trud i to je dovoljno
(Fica, 08. oktobar 2016 17:00)

Fico majstoreeeeeee!!!!!!!

Ra

pre 7 godina

Barselona nikad, ali apsolutno nikad nije igrala bez centarfora. U novije vreme, kad su poceli uspesi i kada su oni bili najveci, tu su bili igraci kao sto su Eto, Vilja, Anri, Mesi je bar cetiri sezone igrao u samom spicu, sada su tu Nejmar i Suarez...Kad vam neko kaze da je Barselona igrala bez spica znajte da ili nije gledao Barselonu, ili ne zna mnogo o fudbalu. U slucaju Muslina ni jedno ni drugo nije iskljuceno. To ne treba da nas obeshrabi jer je reprezentativni fudbal jedna obicna zaj***ncija. Fizicka sprema, iole smislena taktika i to je to, nema neke velike mudrosti, posebno protiv krs ekipa. Onih 5-6 najboljih reprezentacija su vec druga prica, ali o njima ne moramo da brinemo. Mislim da ce Muslin napraviti dobar rezultat.

moon-em

pre 7 godina

kljucna recenica zasto nam ovako ide u fudbalu:

"Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima."

selektore, zasto zoves igrace koji ne igraju za svoje klubove? naterali te menadzeri da im malo dignes cenu?

Vektor

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu
(vObren, 8. oktobar 2016 15:19)

Poenta njegove price ja da bismo mi mozda bili bolji bez klasicnog spica a ne poredjenje sa Barsom. Predlazem Muslinu da sledeci put obrazlozi svaku svoju recenicu kako bi vecini ovde bilo lakse da prezive dan.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Barsina zadnja linija je stajala gotovo na sredini igrališta sa Pujolom i Pikeom. To je bila neka druga dimenzija fudbalske igre. Srbija je to mogla probati sa Vidićem i Subotićem. To ni Barsa sebi više ne može priuštiti.
Arnautovićeva glavna opasnost je otklon lopte u stranu i šut sa 17-tak metara. To traži od Gudelja udvajanje ispred 16-ca.

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Katai ispred Ljajića,Tadića i Kostića,pozadi Matić sa još jednim pismenim igračem i to je sva mudrost što tiče navale. Fudbal je prosta igra.

neutralni felsh

pre 7 godina

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom. 

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.
(novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)



eto i vilja nemaju njuh za postizanje golova? centarfor je naziv pozicije, koja je najisturenija u postavi, to nema veze sa profilom igraca: mozes i pikea postaviti napred, on ce onda biti centarfor. eto je pola karijere u barsi proveo kao istureni centarfor, narocito pod rahkardom.
pusti ti barsu, njihov je izum da tehnicki potkovane napadace radije koriste kao nekadasnja krila, nema to veze sa pozicijom.
a klose, persi, levandovski... to su tzv. "devetke", profil visokog i snaznog centarfora koji moze da se zagradi. a centarfor kao naziv pozicije moze da bude svako, cak i pedro munitis ili havijer pedro saviola, koji su vrlo niski i vise koriste brzinu i trk. obicno se uparuju sa visokim centarforima, tzv. devetkama.

Patrik

pre 7 godina

Ako Srbija pobedi Austriju ja cu ovaj telefon da pojedem...
(Buco, 08. oktobar 2016 14:53)

Ako nesto obecavate onda makar ispunite.Svi znamo sta Sje korisnik bot Nolan mith obecao pre godinu dana i nije uradio.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Dzabe se pravdas kad svi znaju da ti tim sastavljaju Ramadani Terza i Kokeza s tim da Kokeza nema blage veze o fudbalu ali mora da uzme svoj deo love ! Imamo najlaksu grupu gde nema ni jedne prave ekipe ( Nemacka, Italija, Spanija, Francuska, Engleska, Portugal ) pa ako se sad ne kvalifikujemo onda bolje preorati sve terene i posaditi kukuruz !

Amateri

pre 7 godina

Prestanite da pisete o raspaloj moldaviji, kao da smo dobili brazil... Takve utakmice ne treba ni da se dovode u pitanje, ne treba ih ni prenositi, samo se vratis sa rezultatom 5:0... Ispašće da je muslin neki trener

branko

pre 7 godina

Svako svakog moze da pobedi. mozemo i da pobedimo i da izgubimo. ne vidim nikakav problem. Mi samo znamo da zelimo da budemo najbolji a neke druge zemlje i rade na tome. Sta god budu uradili neka su zivi i zdravi.

Obren

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu, onaj nesrećni Božović je nekoga iz naše lige stavljao u istu rečenicu sa Mančesterom. Izgleda se snabdevaju kod istog dilera...

MP

pre 7 godina

Zasto sad pljujete Muslina, nikada nam nista ne valja. Pa bolje da se trudimo da igramo kao najbolji nego da budemo prosek sa dosadnom formacijom 4231. Pavlovic i Mitrovic su imali sansu i pokazali su da nisu kvalitet. Dobro je da igramo sa 3 brza napred koji sve vreme mogu da menjaju strane. Kad budu igrali Matic i Grujic u veznom redu moze to da bude vrlo dobro

silan

pre 7 godina

Austrija je za klasu jaca, uigranija, spremnija, rasterecenija. Nama ova utakmica vise znaci za podizanje samopouzdanja i podrske naroda nego u bodovnom pogledu. Veliki pritisak imaju igraci, ali ako sada pobede, stvari ce sigurno krenuti na bolje. Zato im sada treba maksimalna podrska, neka pokazu zelju za pobedom, neka izginu na terenu i ja cu biti zadovoljan sta god da se desi.

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Идем да их гледам уживо, испљунуо сам 1200 за карту. Од почетка ћу навијати из све снаге. На крају исто под условом да одиграју срцем макар изгубили. Ако играју зихерашки и кукавички, пљуваћу их док буду излазили из све снаге макар победили. Толико од шпијуна за данас.

novi kasapi pod rep kolju

pre 7 godina

Barsa je pravila najbolje rezultate dok su u njoj igrali Eto i Vilja, "strucnjak". Ko sve danas nece komentarisati. Smesno.
(Mikii, 8. oktobar 2016 13:16)

Najsmešniji ste vi klinci koji fudbal poznajete iz PC menadžera.

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom.

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.

novisad

pre 7 godina

ko nama vodi reprezentaciju.... Barsa je tih godina kada su Fabregas i Mesi igrali lažne devetke beležila (za njih) loše rezultate. Titule lige šampiona su osvajali u godinam kada su igrali sa klasičnim špicevima (Eto, Vilja i Suarez)

hbc

pre 7 godina

Od poslednje 4 ls titule koje je osvajla barsa 3 je uzela kad je igrala u celoj sezoni sa centarforom u igri, pa nisu oni ludi da daju za Suareza 90 mil. Ako im ne treba...

antiDebil

pre 7 godina

U neka stara dobra vremena sutra bi na teren stadiona Rajko istrcao izvesni Huliganov i Srbija bi izgubila sluzbenim rezultatom ili bi mozda i dobila -3 poena i cele kvalifikacije bi otisle u 3 lepe p.m.
Neko bi mozda pomislio da Huliganova salje izvesna struja koja je usko povezana sa crvenom zvezdom koja otvoreno zeli da sabotira FSS posto im nesto nije po volji, ali da se to ne bi desilo zvezdaska javnost ce nasiroko pisati o problemima sa huliganizmom, nasiljem, 90tim, o Slobi, o Nato, o Vanzemaljcima, o problenu vezivanja fudbalera za starlete, splavove i sl. samo da bi skrenula paznju sa tog kluba i tih desavanja.
Mozemo li sutra da na ocekujemo na terenu doticnog Huliganova ?

Bane

pre 7 godina

A sta onda predstavlja zamena Vukovica sa sa odbrambenim igracem na istoj poziciji kod 3:0?
Imamo dobrih igraca ali odakle samo izvuku selektore koji su nas vodili poslednjih godina to mi nije jasno i koji kriterijumi odlucuju kod izbora.
Tesko nama sa takvim selektorom .

finale lige sampiona lester juventus

pre 7 godina

,, problem je igracima koji ne igraju u svojim klubovima da igraju na 2 , 3 dana ,, pa zasto si ih zvao selektore , zar ne treba najspremniji da igraju ili kako vec... ludilo da te uhvati od nasih fudbalskih strucnjaka , na celu sa djorom ( kad ga vidim okrene mi se zeludac )....

Kralj

pre 7 godina

Posle dužeg perioda ponovo sam počeo da se nadam i da s nestrpljenjem iščekujem meč reprezentacije protiv Austrije. Nadam se da nas neće ponovo izneveriti i porušiti nam ovu novu nadu. Zato, hajde svi sa pozitivnim komentarima da mi svoj posao odradimo Ostalo je na samim fudbalerima da vidimo hoće li i oni isto učiniti ili ne.

pedja

pre 7 godina

pomislio sam na tren da je selektor muslin ozbiljan covek,kad ono,tropa(mosa)!uzimati u usta barselonu fudbalski tim i dovoditi u bilo kakvu vezu sa reprezentacijom srbije ravno je veleizdaji!?nego,reci fudbalerima da igraju FUDBAL i pobede,pusti Barselonu,Alikante, Pirotski Real,FSK Siljegovac,i ostale velikane!molim TE!

navijac

pre 7 godina

Bice veselo kad nas Austrija napuca 0:2 usred Beograda, videcu sta ce posle ovaj strucnjak da kaze? Nek mu i posle toga igraju Katai, Milivojevic, Vukovic, Pavlovic i ostali krs igraci, ciji je krajnji domet klupa Alavesa, Anderlehta, Kopenhagena i ostalih evropskih 'velikana'...

Misa

pre 7 godina

Daleko smo mi od fudbalske sile, mada bi se po komentarimo dalo naslutiti da smo bar pet puta bili prvaci sveta pa smo sada odjednom ocajni. Ali, nismo sigurno ni autsajderi kod kuce, protiv Austrije. Zato, dosta sa tim prepustanjem uloge favorita, momci, odigrajte kako znate, preorite teren i niko normalan vam nece zameriti, kakav god da bude ishod.

Србенда

pre 7 godina

Катаи добро игра и дуго је играо на " Маракани" осећа се као код куће и због тога му треба дати шансу. Пресинг на одбрану је кључни, тако да не могу организовати напад.

Atreides

pre 7 godina

Kakav strucnjak ahahhaah!!!! Cuvena srpska kukavicja skola fudbala. Cuj - Barselona je bila najbolja bez centarfora - Jeste ali je imala 6 ofanzivnih igraca sredine terene ..i kad krenu u napad napadaju sa 9 igraca....Srbija napada sa jednim i po

Dule Mangulica

pre 7 godina

Samo pozitivno,da dignemo momke...ima tu materijala,a cini se da igramo sve bolje!!!Stari zna sta radi,a cini se i da sam donosi odluke(bar za sada)!Napred Srbija!Glava gore,vi ste najbolje sto Srbija ima.Samo ginite na terenu pa kako bude!!!

Atreides

pre 7 godina

Kakav strucnjak ahahhaah!!!! Cuvena srpska kukavicja skola fudbala. Cuj - Barselona je bila najbolja bez centarfora - Jeste ali je imala 6 ofanzivnih igraca sredine terene ..i kad krenu u napad napadaju sa 9 igraca....Srbija napada sa jednim i po

Misa

pre 7 godina

Daleko smo mi od fudbalske sile, mada bi se po komentarimo dalo naslutiti da smo bar pet puta bili prvaci sveta pa smo sada odjednom ocajni. Ali, nismo sigurno ni autsajderi kod kuce, protiv Austrije. Zato, dosta sa tim prepustanjem uloge favorita, momci, odigrajte kako znate, preorite teren i niko normalan vam nece zameriti, kakav god da bude ishod.

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Идем да их гледам уживо, испљунуо сам 1200 за карту. Од почетка ћу навијати из све снаге. На крају исто под условом да одиграју срцем макар изгубили. Ако играју зихерашки и кукавички, пљуваћу их док буду излазили из све снаге макар победили. Толико од шпијуна за данас.

Obren

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu, onaj nesrećni Božović je nekoga iz naše lige stavljao u istu rečenicu sa Mančesterom. Izgleda se snabdevaju kod istog dilera...

Banaćanin

pre 7 godina

Verujem da vam niko nikad neće zameriti i da izgubite i 0:3 pod uslovom da odigrate srcem da to može i slep da vidi.

Musline, sve je OK, ali molim te ne spominji Barsu i bilo šta što ima veze sa našom reprezentacijom.
Nije lepo, znaš. :-)

Kralj

pre 7 godina

Posle dužeg perioda ponovo sam počeo da se nadam i da s nestrpljenjem iščekujem meč reprezentacije protiv Austrije. Nadam se da nas neće ponovo izneveriti i porušiti nam ovu novu nadu. Zato, hajde svi sa pozitivnim komentarima da mi svoj posao odradimo Ostalo je na samim fudbalerima da vidimo hoće li i oni isto učiniti ili ne.

moon-em

pre 7 godina

kljucna recenica zasto nam ovako ide u fudbalu:

"Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima."

selektore, zasto zoves igrace koji ne igraju za svoje klubove? naterali te menadzeri da im malo dignes cenu?

silan

pre 7 godina

Austrija je za klasu jaca, uigranija, spremnija, rasterecenija. Nama ova utakmica vise znaci za podizanje samopouzdanja i podrske naroda nego u bodovnom pogledu. Veliki pritisak imaju igraci, ali ako sada pobede, stvari ce sigurno krenuti na bolje. Zato im sada treba maksimalna podrska, neka pokazu zelju za pobedom, neka izginu na terenu i ja cu biti zadovoljan sta god da se desi.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Dzabe se pravdas kad svi znaju da ti tim sastavljaju Ramadani Terza i Kokeza s tim da Kokeza nema blage veze o fudbalu ali mora da uzme svoj deo love ! Imamo najlaksu grupu gde nema ni jedne prave ekipe ( Nemacka, Italija, Spanija, Francuska, Engleska, Portugal ) pa ako se sad ne kvalifikujemo onda bolje preorati sve terene i posaditi kukuruz !

Vektor

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu
(vObren, 8. oktobar 2016 15:19)

Poenta njegove price ja da bismo mi mozda bili bolji bez klasicnog spica a ne poredjenje sa Barsom. Predlazem Muslinu da sledeci put obrazlozi svaku svoju recenicu kako bi vecini ovde bilo lakse da prezive dan.

Dule Mangulica

pre 7 godina

Samo pozitivno,da dignemo momke...ima tu materijala,a cini se da igramo sve bolje!!!Stari zna sta radi,a cini se i da sam donosi odluke(bar za sada)!Napred Srbija!Glava gore,vi ste najbolje sto Srbija ima.Samo ginite na terenu pa kako bude!!!

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Katai ispred Ljajića,Tadića i Kostića,pozadi Matić sa još jednim pismenim igračem i to je sva mudrost što tiče navale. Fudbal je prosta igra.

hbc

pre 7 godina

Od poslednje 4 ls titule koje je osvajla barsa 3 je uzela kad je igrala u celoj sezoni sa centarforom u igri, pa nisu oni ludi da daju za Suareza 90 mil. Ako im ne treba...

novisad

pre 7 godina

ko nama vodi reprezentaciju.... Barsa je tih godina kada su Fabregas i Mesi igrali lažne devetke beležila (za njih) loše rezultate. Titule lige šampiona su osvajali u godinam kada su igrali sa klasičnim špicevima (Eto, Vilja i Suarez)

Ivan HH

pre 7 godina

Ja sam kupio karte danas sutra idem na utakmicu da navijam ako pobedimo slavicu ako je aplaudiracu igracima za trud i to je dovoljno
(Fica, 08. oktobar 2016 17:00)

Fico majstoreeeeeee!!!!!!!

Amateri

pre 7 godina

Prestanite da pisete o raspaloj moldaviji, kao da smo dobili brazil... Takve utakmice ne treba ni da se dovode u pitanje, ne treba ih ni prenositi, samo se vratis sa rezultatom 5:0... Ispašće da je muslin neki trener

finale lige sampiona lester juventus

pre 7 godina

,, problem je igracima koji ne igraju u svojim klubovima da igraju na 2 , 3 dana ,, pa zasto si ih zvao selektore , zar ne treba najspremniji da igraju ili kako vec... ludilo da te uhvati od nasih fudbalskih strucnjaka , na celu sa djorom ( kad ga vidim okrene mi se zeludac )....

neutralni felsh

pre 7 godina

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom. 

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.
(novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)



eto i vilja nemaju njuh za postizanje golova? centarfor je naziv pozicije, koja je najisturenija u postavi, to nema veze sa profilom igraca: mozes i pikea postaviti napred, on ce onda biti centarfor. eto je pola karijere u barsi proveo kao istureni centarfor, narocito pod rahkardom.
pusti ti barsu, njihov je izum da tehnicki potkovane napadace radije koriste kao nekadasnja krila, nema to veze sa pozicijom.
a klose, persi, levandovski... to su tzv. "devetke", profil visokog i snaznog centarfora koji moze da se zagradi. a centarfor kao naziv pozicije moze da bude svako, cak i pedro munitis ili havijer pedro saviola, koji su vrlo niski i vise koriste brzinu i trk. obicno se uparuju sa visokim centarforima, tzv. devetkama.

Србенда

pre 7 godina

Катаи добро игра и дуго је играо на " Маракани" осећа се као код куће и због тога му треба дати шансу. Пресинг на одбрану је кључни, тако да не могу организовати напад.

MP

pre 7 godina

Zasto sad pljujete Muslina, nikada nam nista ne valja. Pa bolje da se trudimo da igramo kao najbolji nego da budemo prosek sa dosadnom formacijom 4231. Pavlovic i Mitrovic su imali sansu i pokazali su da nisu kvalitet. Dobro je da igramo sa 3 brza napred koji sve vreme mogu da menjaju strane. Kad budu igrali Matic i Grujic u veznom redu moze to da bude vrlo dobro

antiDebil

pre 7 godina

U neka stara dobra vremena sutra bi na teren stadiona Rajko istrcao izvesni Huliganov i Srbija bi izgubila sluzbenim rezultatom ili bi mozda i dobila -3 poena i cele kvalifikacije bi otisle u 3 lepe p.m.
Neko bi mozda pomislio da Huliganova salje izvesna struja koja je usko povezana sa crvenom zvezdom koja otvoreno zeli da sabotira FSS posto im nesto nije po volji, ali da se to ne bi desilo zvezdaska javnost ce nasiroko pisati o problemima sa huliganizmom, nasiljem, 90tim, o Slobi, o Nato, o Vanzemaljcima, o problenu vezivanja fudbalera za starlete, splavove i sl. samo da bi skrenula paznju sa tog kluba i tih desavanja.
Mozemo li sutra da na ocekujemo na terenu doticnog Huliganova ?

Patrik

pre 7 godina

Ako Srbija pobedi Austriju ja cu ovaj telefon da pojedem...
(Buco, 08. oktobar 2016 14:53)

Ako nesto obecavate onda makar ispunite.Svi znamo sta Sje korisnik bot Nolan mith obecao pre godinu dana i nije uradio.

pedja

pre 7 godina

pomislio sam na tren da je selektor muslin ozbiljan covek,kad ono,tropa(mosa)!uzimati u usta barselonu fudbalski tim i dovoditi u bilo kakvu vezu sa reprezentacijom srbije ravno je veleizdaji!?nego,reci fudbalerima da igraju FUDBAL i pobede,pusti Barselonu,Alikante, Pirotski Real,FSK Siljegovac,i ostale velikane!molim TE!

novi kasapi pod rep kolju

pre 7 godina

Barsa je pravila najbolje rezultate dok su u njoj igrali Eto i Vilja, "strucnjak". Ko sve danas nece komentarisati. Smesno.
(Mikii, 8. oktobar 2016 13:16)

Najsmešniji ste vi klinci koji fudbal poznajete iz PC menadžera.

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom.

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)

Alal vera majstore,sve si objasnio, onako skolski da razumeju. Moram priznati da nisam siguran da li su to klinci sa kompjutera koji pricaju o centarforima ili neki mnogo stariji koji misle da se jos uvek centarforom smatra samo neko "visoko drvo" koje stoji u sesnaest i ceka da ga pogode u glavu.
Inace svidja mi se i pozitivno je sto Muslin kaze da razmislja o takvoj igri, jer ruku na srce mi u Srbiji nemamo pravog napadaca sa "killer instiktom" odavno tako da bi to bila i prinudna a i dobra stvar za repku.
Podrska za Muslina i repku!!

navijac

pre 7 godina

Bice veselo kad nas Austrija napuca 0:2 usred Beograda, videcu sta ce posle ovaj strucnjak da kaze? Nek mu i posle toga igraju Katai, Milivojevic, Vukovic, Pavlovic i ostali krs igraci, ciji je krajnji domet klupa Alavesa, Anderlehta, Kopenhagena i ostalih evropskih 'velikana'...

Ra

pre 7 godina

Barselona nikad, ali apsolutno nikad nije igrala bez centarfora. U novije vreme, kad su poceli uspesi i kada su oni bili najveci, tu su bili igraci kao sto su Eto, Vilja, Anri, Mesi je bar cetiri sezone igrao u samom spicu, sada su tu Nejmar i Suarez...Kad vam neko kaze da je Barselona igrala bez spica znajte da ili nije gledao Barselonu, ili ne zna mnogo o fudbalu. U slucaju Muslina ni jedno ni drugo nije iskljuceno. To ne treba da nas obeshrabi jer je reprezentativni fudbal jedna obicna zaj***ncija. Fizicka sprema, iole smislena taktika i to je to, nema neke velike mudrosti, posebno protiv krs ekipa. Onih 5-6 najboljih reprezentacija su vec druga prica, ali o njima ne moramo da brinemo. Mislim da ce Muslin napraviti dobar rezultat.

ser

pre 7 godina

stidi se, izgubio si kompas, zbog ovakve izjave treba odmah da letis, cuj austrija favorit i to u sred bgd, eee jadni li smo, sad bar znamo kakvi su nam mentalni dometi, pobediti austriju kuci je istorijski uspeh? BRUKA!!!

Bane

pre 7 godina

A sta onda predstavlja zamena Vukovica sa sa odbrambenim igracem na istoj poziciji kod 3:0?
Imamo dobrih igraca ali odakle samo izvuku selektore koji su nas vodili poslednjih godina to mi nije jasno i koji kriterijumi odlucuju kod izbora.
Tesko nama sa takvim selektorom .

a s roma nikšić

pre 7 godina

Barsina zadnja linija je stajala gotovo na sredini igrališta sa Pujolom i Pikeom. To je bila neka druga dimenzija fudbalske igre. Srbija je to mogla probati sa Vidićem i Subotićem. To ni Barsa sebi više ne može priuštiti.
Arnautovićeva glavna opasnost je otklon lopte u stranu i šut sa 17-tak metara. To traži od Gudelja udvajanje ispred 16-ca.

branko

pre 7 godina

Svako svakog moze da pobedi. mozemo i da pobedimo i da izgubimo. ne vidim nikakav problem. Mi samo znamo da zelimo da budemo najbolji a neke druge zemlje i rade na tome. Sta god budu uradili neka su zivi i zdravi.

Necke 27

pre 7 godina

Muslin je najobicnija neznalica. Zapisite sta sam rekao a za najvise godinu dana to ce pisati i govoriti svi koji ga sada kuju u zvezde
(matori, 08. oktobar 2016 18:07)

Džajić likes this

Necke 27

pre 7 godina

Priznajem kako god sad da igramo, da ćemo zabrljati 100% na proleće kad su tu i dalje "menadžerski" igrači, vidi se da i Mislin mora da ih sluša...

antiDebil

pre 7 godina

U neka stara dobra vremena sutra bi na teren stadiona Rajko istrcao izvesni Huliganov i Srbija bi izgubila sluzbenim rezultatom ili bi mozda i dobila -3 poena i cele kvalifikacije bi otisle u 3 lepe p.m.
Neko bi mozda pomislio da Huliganova salje izvesna struja koja je usko povezana sa crvenom zvezdom koja otvoreno zeli da sabotira FSS posto im nesto nije po volji, ali da se to ne bi desilo zvezdaska javnost ce nasiroko pisati o problemima sa huliganizmom, nasiljem, 90tim, o Slobi, o Nato, o Vanzemaljcima, o problenu vezivanja fudbalera za starlete, splavove i sl. samo da bi skrenula paznju sa tog kluba i tih desavanja.
Mozemo li sutra da na ocekujemo na terenu doticnog Huliganova ?

Ra

pre 7 godina

Barselona nikad, ali apsolutno nikad nije igrala bez centarfora. U novije vreme, kad su poceli uspesi i kada su oni bili najveci, tu su bili igraci kao sto su Eto, Vilja, Anri, Mesi je bar cetiri sezone igrao u samom spicu, sada su tu Nejmar i Suarez...Kad vam neko kaze da je Barselona igrala bez spica znajte da ili nije gledao Barselonu, ili ne zna mnogo o fudbalu. U slucaju Muslina ni jedno ni drugo nije iskljuceno. To ne treba da nas obeshrabi jer je reprezentativni fudbal jedna obicna zaj***ncija. Fizicka sprema, iole smislena taktika i to je to, nema neke velike mudrosti, posebno protiv krs ekipa. Onih 5-6 najboljih reprezentacija su vec druga prica, ali o njima ne moramo da brinemo. Mislim da ce Muslin napraviti dobar rezultat.

novi kasapi pod rep kolju

pre 7 godina

Barsa je pravila najbolje rezultate dok su u njoj igrali Eto i Vilja, "strucnjak". Ko sve danas nece komentarisati. Smesno.
(Mikii, 8. oktobar 2016 13:16)

Najsmešniji ste vi klinci koji fudbal poznajete iz PC menadžera.

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom.

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.

Atreides

pre 7 godina

Kakav strucnjak ahahhaah!!!! Cuvena srpska kukavicja skola fudbala. Cuj - Barselona je bila najbolja bez centarfora - Jeste ali je imala 6 ofanzivnih igraca sredine terene ..i kad krenu u napad napadaju sa 9 igraca....Srbija napada sa jednim i po

finale lige sampiona lester juventus

pre 7 godina

,, problem je igracima koji ne igraju u svojim klubovima da igraju na 2 , 3 dana ,, pa zasto si ih zvao selektore , zar ne treba najspremniji da igraju ili kako vec... ludilo da te uhvati od nasih fudbalskih strucnjaka , na celu sa djorom ( kad ga vidim okrene mi se zeludac )....

navijac

pre 7 godina

Bice veselo kad nas Austrija napuca 0:2 usred Beograda, videcu sta ce posle ovaj strucnjak da kaze? Nek mu i posle toga igraju Katai, Milivojevic, Vukovic, Pavlovic i ostali krs igraci, ciji je krajnji domet klupa Alavesa, Anderlehta, Kopenhagena i ostalih evropskih 'velikana'...

Kralj

pre 7 godina

Posle dužeg perioda ponovo sam počeo da se nadam i da s nestrpljenjem iščekujem meč reprezentacije protiv Austrije. Nadam se da nas neće ponovo izneveriti i porušiti nam ovu novu nadu. Zato, hajde svi sa pozitivnim komentarima da mi svoj posao odradimo Ostalo je na samim fudbalerima da vidimo hoće li i oni isto učiniti ili ne.

Vektor

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu
(vObren, 8. oktobar 2016 15:19)

Poenta njegove price ja da bismo mi mozda bili bolji bez klasicnog spica a ne poredjenje sa Barsom. Predlazem Muslinu da sledeci put obrazlozi svaku svoju recenicu kako bi vecini ovde bilo lakse da prezive dan.

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Katai ispred Ljajića,Tadića i Kostića,pozadi Matić sa još jednim pismenim igračem i to je sva mudrost što tiče navale. Fudbal je prosta igra.

pedja

pre 7 godina

pomislio sam na tren da je selektor muslin ozbiljan covek,kad ono,tropa(mosa)!uzimati u usta barselonu fudbalski tim i dovoditi u bilo kakvu vezu sa reprezentacijom srbije ravno je veleizdaji!?nego,reci fudbalerima da igraju FUDBAL i pobede,pusti Barselonu,Alikante, Pirotski Real,FSK Siljegovac,i ostale velikane!molim TE!

Obren

pre 7 godina

Ovaj stavlja u istu rečenicu reprezentaciju Srbije i Barselonu, onaj nesrećni Božović je nekoga iz naše lige stavljao u istu rečenicu sa Mančesterom. Izgleda se snabdevaju kod istog dilera...

Dule Mangulica

pre 7 godina

Samo pozitivno,da dignemo momke...ima tu materijala,a cini se da igramo sve bolje!!!Stari zna sta radi,a cini se i da sam donosi odluke(bar za sada)!Napred Srbija!Glava gore,vi ste najbolje sto Srbija ima.Samo ginite na terenu pa kako bude!!!

Patrik

pre 7 godina

Ako Srbija pobedi Austriju ja cu ovaj telefon da pojedem...
(Buco, 08. oktobar 2016 14:53)

Ako nesto obecavate onda makar ispunite.Svi znamo sta Sje korisnik bot Nolan mith obecao pre godinu dana i nije uradio.

ser

pre 7 godina

stidi se, izgubio si kompas, zbog ovakve izjave treba odmah da letis, cuj austrija favorit i to u sred bgd, eee jadni li smo, sad bar znamo kakvi su nam mentalni dometi, pobediti austriju kuci je istorijski uspeh? BRUKA!!!

Amateri

pre 7 godina

Prestanite da pisete o raspaloj moldaviji, kao da smo dobili brazil... Takve utakmice ne treba ni da se dovode u pitanje, ne treba ih ni prenositi, samo se vratis sa rezultatom 5:0... Ispašće da je muslin neki trener

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)

Alal vera majstore,sve si objasnio, onako skolski da razumeju. Moram priznati da nisam siguran da li su to klinci sa kompjutera koji pricaju o centarforima ili neki mnogo stariji koji misle da se jos uvek centarforom smatra samo neko "visoko drvo" koje stoji u sesnaest i ceka da ga pogode u glavu.
Inace svidja mi se i pozitivno je sto Muslin kaze da razmislja o takvoj igri, jer ruku na srce mi u Srbiji nemamo pravog napadaca sa "killer instiktom" odavno tako da bi to bila i prinudna a i dobra stvar za repku.
Podrska za Muslina i repku!!

Misa

pre 7 godina

Daleko smo mi od fudbalske sile, mada bi se po komentarimo dalo naslutiti da smo bar pet puta bili prvaci sveta pa smo sada odjednom ocajni. Ali, nismo sigurno ni autsajderi kod kuce, protiv Austrije. Zato, dosta sa tim prepustanjem uloge favorita, momci, odigrajte kako znate, preorite teren i niko normalan vam nece zameriti, kakav god da bude ishod.

Bane

pre 7 godina

A sta onda predstavlja zamena Vukovica sa sa odbrambenim igracem na istoj poziciji kod 3:0?
Imamo dobrih igraca ali odakle samo izvuku selektore koji su nas vodili poslednjih godina to mi nije jasno i koji kriterijumi odlucuju kod izbora.
Tesko nama sa takvim selektorom .

novisad

pre 7 godina

ko nama vodi reprezentaciju.... Barsa je tih godina kada su Fabregas i Mesi igrali lažne devetke beležila (za njih) loše rezultate. Titule lige šampiona su osvajali u godinam kada su igrali sa klasičnim špicevima (Eto, Vilja i Suarez)

branko

pre 7 godina

Svako svakog moze da pobedi. mozemo i da pobedimo i da izgubimo. ne vidim nikakav problem. Mi samo znamo da zelimo da budemo najbolji a neke druge zemlje i rade na tome. Sta god budu uradili neka su zivi i zdravi.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Dzabe se pravdas kad svi znaju da ti tim sastavljaju Ramadani Terza i Kokeza s tim da Kokeza nema blage veze o fudbalu ali mora da uzme svoj deo love ! Imamo najlaksu grupu gde nema ni jedne prave ekipe ( Nemacka, Italija, Spanija, Francuska, Engleska, Portugal ) pa ako se sad ne kvalifikujemo onda bolje preorati sve terene i posaditi kukuruz !

neutralni felsh

pre 7 godina

Eto, a pogotovo Vilja uopšte nisu klasični centarforovi. Preferiraju igru sa loptom u nogama, poseduju brzinu potrebnu za bočne napadače i, što je najbitnije, uopšte nemaju njuh za postizanje golova, sve golove postižu tako što u priliku dolaze driblinom i trkom. 

Pravi centarforovi, za razliku od njih, imaju njuh i reakciju, poput Klosea, Van Persija ili Levandovskog i uopšte ne baziraju svoju igru na driblingu i trku sa loptom u nogama.
(novi kasapi pod rep kolju, 08. oktobar 2016 14:45)



eto i vilja nemaju njuh za postizanje golova? centarfor je naziv pozicije, koja je najisturenija u postavi, to nema veze sa profilom igraca: mozes i pikea postaviti napred, on ce onda biti centarfor. eto je pola karijere u barsi proveo kao istureni centarfor, narocito pod rahkardom.
pusti ti barsu, njihov je izum da tehnicki potkovane napadace radije koriste kao nekadasnja krila, nema to veze sa pozicijom.
a klose, persi, levandovski... to su tzv. "devetke", profil visokog i snaznog centarfora koji moze da se zagradi. a centarfor kao naziv pozicije moze da bude svako, cak i pedro munitis ili havijer pedro saviola, koji su vrlo niski i vise koriste brzinu i trk. obicno se uparuju sa visokim centarforima, tzv. devetkama.

MP

pre 7 godina

Zasto sad pljujete Muslina, nikada nam nista ne valja. Pa bolje da se trudimo da igramo kao najbolji nego da budemo prosek sa dosadnom formacijom 4231. Pavlovic i Mitrovic su imali sansu i pokazali su da nisu kvalitet. Dobro je da igramo sa 3 brza napred koji sve vreme mogu da menjaju strane. Kad budu igrali Matic i Grujic u veznom redu moze to da bude vrlo dobro

Србенда

pre 7 godina

Катаи добро игра и дуго је играо на " Маракани" осећа се као код куће и због тога му треба дати шансу. Пресинг на одбрану је кључни, тако да не могу организовати напад.

silan

pre 7 godina

Austrija je za klasu jaca, uigranija, spremnija, rasterecenija. Nama ova utakmica vise znaci za podizanje samopouzdanja i podrske naroda nego u bodovnom pogledu. Veliki pritisak imaju igraci, ali ako sada pobede, stvari ce sigurno krenuti na bolje. Zato im sada treba maksimalna podrska, neka pokazu zelju za pobedom, neka izginu na terenu i ja cu biti zadovoljan sta god da se desi.

Necke 27

pre 7 godina

Muslin je najobicnija neznalica. Zapisite sta sam rekao a za najvise godinu dana to ce pisati i govoriti svi koji ga sada kuju u zvezde
(matori, 08. oktobar 2016 18:07)

Džajić likes this

hbc

pre 7 godina

Od poslednje 4 ls titule koje je osvajla barsa 3 je uzela kad je igrala u celoj sezoni sa centarforom u igri, pa nisu oni ludi da daju za Suareza 90 mil. Ako im ne treba...

moon-em

pre 7 godina

kljucna recenica zasto nam ovako ide u fudbalu:

"Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima."

selektore, zasto zoves igrace koji ne igraju za svoje klubove? naterali te menadzeri da im malo dignes cenu?

Ivan HH

pre 7 godina

Ja sam kupio karte danas sutra idem na utakmicu da navijam ako pobedimo slavicu ako je aplaudiracu igracima za trud i to je dovoljno
(Fica, 08. oktobar 2016 17:00)

Fico majstoreeeeeee!!!!!!!

Banaćanin

pre 7 godina

Verujem da vam niko nikad neće zameriti i da izgubite i 0:3 pod uslovom da odigrate srcem da to može i slep da vidi.

Musline, sve je OK, ali molim te ne spominji Barsu i bilo šta što ima veze sa našom reprezentacijom.
Nije lepo, znaš. :-)

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Идем да их гледам уживо, испљунуо сам 1200 за карту. Од почетка ћу навијати из све снаге. На крају исто под условом да одиграју срцем макар изгубили. Ако играју зихерашки и кукавички, пљуваћу их док буду излазили из све снаге макар победили. Толико од шпијуна за данас.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Barsina zadnja linija je stajala gotovo na sredini igrališta sa Pujolom i Pikeom. To je bila neka druga dimenzija fudbalske igre. Srbija je to mogla probati sa Vidićem i Subotićem. To ni Barsa sebi više ne može priuštiti.
Arnautovićeva glavna opasnost je otklon lopte u stranu i šut sa 17-tak metara. To traži od Gudelja udvajanje ispred 16-ca.

Necke 27

pre 7 godina

Priznajem kako god sad da igramo, da ćemo zabrljati 100% na proleće kad su tu i dalje "menadžerski" igrači, vidi se da i Mislin mora da ih sluša...