Ponedeljak, 19.09.2016.

18:05

NS: Incident kod pijace, svađa žene i komunalaca /VIDEO

Na društvenim mrežema pojavio se video-snimak svađe jedne Novosađanke s pripadnicima Komunalne policije kod Futoške pijace.

Izvor: 021.rs

NS: Incident kod pijace, svaða žene i komunalaca /VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

partokratius parazitus

pre 7 godina

ja hocu da me kaznite svaki put kada bacim (a ne u kantu)pikavac, papir, flasu, ne pocistin za psom itd....kada nas vec maltretirate, barem da nam bude cisto?

Stevan

pre 7 godina

Bio sam tu samo nekoliko minuta posle dogadjaja u uniformi (legalnoj-časnoj-vojnoj), sa jos dvojicom kolega, po svemu sudeci da smo se nasli u tom momentu tu, mislim da bi sva trojica dobila otkaz u roku od mesec dana. Dzaba sto bi nas narod podrzao, malo nas je, unisteni smo! A stvorila nas je drzava, njen narod i istorija da branimo narod. Bas se pitam da li bi doticni neugledni, ******* smeo stati ispred nas trojice.

Qwe

pre 7 godina

Puna podrška ovoj gospođi i svima koji se bore protiv bahate vlasti, bez obzira da li je to SNS, DS, SPS ili neko drugi. Oni ima da budu naše sluge. Isto tako, puna podrška vlasti, kad ispunjava svoju obavezu, i kad retki pojedinci ipak umeju da urade nešto za narod i da nas zaštite.

aleksa

pre 7 godina

pa komunalnoj iz Beograda su (bukvalno) uterali Ferari u zgradu, pa su obilazili oko njega, kao ne vide ga... a jure sirotinju koja prodaje neki cvet iz baste da ima za hleb tog dana... sramota!...

aleksa, opet

pre 7 godina

@Milosh... ta baka da ima normalnu penziju ne bi ni stajala na ulici i prodavala, nego bi sa unucima bila u parku i jela sladoled i kokice svakog dana... ovako mora da se snalazi da sebi, a verovatno i njima, koru hleba obezbedi...

VUK

pre 7 godina

savet za sva lica koja dožive da budu maltretirana od raznih službenih lica. Ako situacija postane nepodnošljivo loša po Vas, nemojte se prepirati i dovesti u situaciju da protiv Vas primene fizičku silu.. Uhvatite se za grudi.. požalite na jak bol u grudima..levoj ruci i stomaku.. probajte da povraćate..i izgubite svest do dolaska hitne pomoći ne otvarajte oči.. sve gore navedene simptome ponovite pred doktorom u hitnoj.. ostaviće Vas u bolnici.. uzmite otpusnu listu gde će biti kostatovano predinfarktno stanje.. zatim saznajte ko Vas je maltretiranjem doveo u takvo stanje, uzmite dobrog advokata i podnesite tužbu.. Kada se sve okonča, novac potrošite isključivo na putovanje ili letovanje. Jedno pivo namenite za mene.. jer ovo radi!!! Ja lično probao.. i ovo leto pao Tasos..

Liman

pre 7 godina

@Kako ste glasali tako će vam bude
Da znaš nešto o novom sadu znao bi da za ove napredne nisu glasali novosadjani nego.....ne želim da prozivam ali zna se.

azor ahai

pre 7 godina

jasno, iživljavanje nad nemoćnom starijom ženom. Mora da je zaslužio jedan lep sendvič sa kulenom i pečenicom ovaj "gospodin" komunalni policajac

Maši ručicama

pre 7 godina

Kad ce nas narod da shvati da su članovi KP elitni pojedinci naše partije sa izuzetnim zaslugama. Pa jel vi mislite da se tek tako dobija siguran posao do penzije?

Zoran

pre 7 godina

Da li je u nadleznosti komunalne policije rast malih topola po mostu preko ade u pravcu n.beograda, ili je odrzavanje mosta, cije ???
(mile, 19. septembar 2016 19:03)

Nije topola nego kiselo drvo. Ima ga po Beogradu koliko ti srce želi. Uraslo sve u korov, prijatelju

Srbin, nažalost

pre 7 godina

Novi Sad je, bar neki delovi poput Novog naselja, odavno zreo za podizanje po dve, a ne samo po jedne, nove policijske stanice, a zatim temeljno danonoćno "češljanje" od strane redovne i interventne policije, PTJ, Tužilaštva za organizovani kriminal i drugih institucija sistema. Narkodileri, lopovi, crnogorsko podzemlje i reketaši su bukvalno preuzeli grad i zakrčili ulice, a država je postala neupadljiva do nevidljivosti.

Daj, Bože da država uspe da vaskrsne i savlada ovo zlo u narednih nekoliko godina, pa da nam najveći incidenti budu poput ovoga... ovaj incident je inače tragikomično i analizirati i komentarisati kada se u tim trenucima, sasvim je moguće, na mestu 1500 metara vazdušnom linijom udaljenom vršila primopredaja X kilograma droge.

Milosh

pre 7 godina

Da budemo iskreni ovde se ne vidi pocetak snimka niti sta je doticna radila. Posle se moze cuti da je vredjala komunalne policajce dok su radili svoj posao. Sta se desava u drugim zemljama kada se vredjaju policajci? Da ima bahatih komunalnih policajaca ima, tu nema govora, ali mi uvek svi znamo svoja prava, a cesto zaboravljamo svoje obaveze. Bunimo se sto diraju baku koja prodaje cvece na ulici, ali niko ne pita za obliznju cvecaru koja placa i radnike i porez kako onda ona da radi. To je prosto svuda, postoje pravila, pa onda mozemo da kudimo i sudimo, a ne samo kako nama odgovara. A za komunalnu definitivno da treba da se radi psiholosko testiranje i to detaljno.

cinici

pre 7 godina

Svi su oni isti za koga god glasao.
(NY, 19. septembar 2016 19:18)
Ako su svi isti za koga god glasao, onda prestanes da glasas. Pa ne bude izabran parlament i Vlada pa se sistem srusi, paraziti razbeze i onda pravis novi ili se razidjete po svetu. A cim glasas za nekog a "svi su isti" znaci da ipak mislis da nisu svi isti i samim tim zasluzujes sve sto se desava pa i jos gore od toga

Aleksandra

pre 7 godina

Bake koje prodaju cveće na ulici do kasnih večernjih časova jesu problem, ali ne zato što to rade bez dozvole, već zbog činjenice da za to imaju potrebu. Problem su, jer u Srbiji još uvek zimi u vestima čujemo da je neko umro od hladnoće u svom stanu, da postoje deca koja moraju da rade, zajedno sa roditeljima, kako ne bi ostala gladna, da nam đaci osvajaju međunarodna priznanja iz raznih oblasti, znanjem stečenim u učionicama koje prokišnjavaju... a onda, u istom terminu, malo kasnije, čujemo obećanja o rastu plata i penzija, sinu nekog bogatog tipa koji je slupao tatin Mercedes i, naravno, za ono najbolje što ova zemlja ima, obećanje o izgradnji stadiona. Tako da, da, baka koja prodaje cveće na ulici jeste jedan od većih problema u ovoj zemlji.

sova

pre 7 godina

Po snimku se vidi da je hteo da ga zena udari ili odgurne.Nesto da izazove u njoj da ona "popizdi".Svaka cast zeni koja je uspela da se otrese ove budale.Da mu je kojim slucajem samo sklonila ruku sa bicikla nebi otisla kuci "u komadu".A,mogla je da bude I srcani bolesnik,kao I onaj prodavac lubenica...
Koleginica mu je bas sabrana I ona je u istom fazonu,nervirala bi narod.Ni jednim pokretom ili gestom nije pokazala da zeli da smiri tenziju kod nikog.Predpostavljam da je musko isto bi se tako postavila prema gradjanima.Vaspitanje je u pitanju.Njihov kodeks ponasanja u uniformi,njihova uniforma im dozvoljava to sto se tako ponasaju.
U danasnje vreme sa svih strana sekiracije.
Meni licno,ne bi bilo dobro da me neko ovako izmaltretira. Sta raditi? Kako se skloniti od ovakvih?

Nilica

pre 7 godina

Sramno reagovanje tzv, "komunalaca" koji su u stvari, stranački/čitaj SNS-ovi/ poslušnici, jer konkurs za popunu radnih mesta , naravno, nikada nije bio objavljen. Dakle, najveći udar na "sivu ekonomiju" su bakice sa cvećem pored pijace,a ovo iživljavanje me ne čudi, s obzirom na "stručni kadar" koji čine uglavnom jarani i burazeri....E, sada nešto o gradjanskom i multikulturalnom NS koji gotovo da više ne postoji, jer se veliki deo povukao i ne glasa, što mislim da je greška,a "bosanski lobi" je toliko agresivan i gazi preko mrtvih da je to zapanjujuće. A oni su najbrojniji članovi i najverniji glasači SNS'a...

Nervirach

pre 7 godina

Ohoho, vidim ima onih koji su protiv strasnog udara na srpsku ekonmiju-prodavace cveca van tezge. Uuu, strasan prekrsaj. Ja ovde vidim nesto drugo, naglasak gospodje koja nema rezervnu zemlju ili drugacije, sa pogresne strane Dunava je. Ovakvi koji stanu u odbranu i primali su nazovi unesrecene su postali manjina. Kao indijanci. Po***** su nam se po glavama.

NY

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.

Ja

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 19. septembar 2016 19:18)

Navedite jedan primer ovakvog ponašanja komunalne policije za vreme Pavličića! Nema ga!!!
Prema tome, kako ste glasali tako će da vam bude!!!!!

sava

pre 7 godina

Dosta nam je ovih stranačkih kadrova u komunalnoj policiji, tako je bilo i za vreme DS-a a i sad zavreme SNS, samo još gore, a kažu da od ovog ne može gore, ipak može.

Kako ste glasali tako će vam bude

pre 7 godina

Novosađani, nemojte me terati da budem cinik, ali vi ste se teško obrukali, ovaj grad je vekovima bio građanski i kulturan grad, i glasali ste za radikale, kao ovi juče u Belu Palanku. Živeo sam nekoliko godina u NS, kakv je to fin grad bio?! A ovo? Biće toga još, valjda će vam se do sledećih izbora pamet vratiti.

peter

pre 7 godina

Nasilnicko ponasanje "Komunalca"na ulici, i fizicko sprecavanje zene za slobodno kretanje !Ovako nesto se ne desava ni u naj zaostalijim drzavama u svetu !!!!!!

zagor

pre 7 godina

nesto drugo meni upada u oci. to je izivljavanje nad zenama. ja sam krajnje prosecan muskarac, ali sam siguran da se ovaj deda meni ne bi tako revnosno bacao pred noge. da ne pircam kakva bi situacija bila da ga je umesto ove zene "vredjao" (ili cak stvarno i vredjao) neki nabildovani rmpalija od 190 i 100 kg. onda bi se verovatno pravio da ne cuje... poznat je to i cest sindrom. kukavice bedne! ispade da u srb probleme prave samo zene i profesori u penziji (jer jedino takvi dobijaju batine u prevozu ili na ulici od komunalaca). ovi krupniji, izgleda svi fini. da, da...

true_SERB

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje i maltretiranje gradjana. Da je nesto uradila i počinila prekršaj onda bi joj pisali prijavu i to je to. Ovo je obicna tortura nad gradjanima. Ne mogu da verujem sta sam upravo video. I vlast dozvoljava ovakvo ponasanje svojih sluzbenika?!?!?!

pre 7 godina

Сваки дан пролазећи поред Темпа у правцу Кванташке пијаце, на хчавном путу се налази по неколико камиона из којих се продаје све и свашта...Знали КАМИОНА. Скоро стално су ту. Изгледа да комунална полиција туда не пролази??? Лакше је казнити "девојчицу са шибицама". Сигуран сам да већина комуналаца није разумела метафору.

zagor

pre 7 godina

nesto drugo meni upada u oci. to je izivljavanje nad zenama. ja sam krajnje prosecan muskarac, ali sam siguran da se ovaj deda meni ne bi tako revnosno bacao pred noge. da ne pircam kakva bi situacija bila da ga je umesto ove zene "vredjao" (ili cak stvarno i vredjao) neki nabildovani rmpalija od 190 i 100 kg. onda bi se verovatno pravio da ne cuje... poznat je to i cest sindrom. kukavice bedne! ispade da u srb probleme prave samo zene i profesori u penziji (jer jedino takvi dobijaju batine u prevozu ili na ulici od komunalaca). ovi krupniji, izgleda svi fini. da, da...

sava

pre 7 godina

Dosta nam je ovih stranačkih kadrova u komunalnoj policiji, tako je bilo i za vreme DS-a a i sad zavreme SNS, samo još gore, a kažu da od ovog ne može gore, ipak može.

true_SERB

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje i maltretiranje gradjana. Da je nesto uradila i počinila prekršaj onda bi joj pisali prijavu i to je to. Ovo je obicna tortura nad gradjanima. Ne mogu da verujem sta sam upravo video. I vlast dozvoljava ovakvo ponasanje svojih sluzbenika?!?!?!

pre 7 godina

Сваки дан пролазећи поред Темпа у правцу Кванташке пијаце, на хчавном путу се налази по неколико камиона из којих се продаје све и свашта...Знали КАМИОНА. Скоро стално су ту. Изгледа да комунална полиција туда не пролази??? Лакше је казнити "девојчицу са шибицама". Сигуран сам да већина комуналаца није разумела метафору.

Kako ste glasali tako će vam bude

pre 7 godina

Novosađani, nemojte me terati da budem cinik, ali vi ste se teško obrukali, ovaj grad je vekovima bio građanski i kulturan grad, i glasali ste za radikale, kao ovi juče u Belu Palanku. Živeo sam nekoliko godina u NS, kakv je to fin grad bio?! A ovo? Biće toga još, valjda će vam se do sledećih izbora pamet vratiti.

Nilica

pre 7 godina

Sramno reagovanje tzv, "komunalaca" koji su u stvari, stranački/čitaj SNS-ovi/ poslušnici, jer konkurs za popunu radnih mesta , naravno, nikada nije bio objavljen. Dakle, najveći udar na "sivu ekonomiju" su bakice sa cvećem pored pijace,a ovo iživljavanje me ne čudi, s obzirom na "stručni kadar" koji čine uglavnom jarani i burazeri....E, sada nešto o gradjanskom i multikulturalnom NS koji gotovo da više ne postoji, jer se veliki deo povukao i ne glasa, što mislim da je greška,a "bosanski lobi" je toliko agresivan i gazi preko mrtvih da je to zapanjujuće. A oni su najbrojniji članovi i najverniji glasači SNS'a...

peter

pre 7 godina

Nasilnicko ponasanje "Komunalca"na ulici, i fizicko sprecavanje zene za slobodno kretanje !Ovako nesto se ne desava ni u naj zaostalijim drzavama u svetu !!!!!!

VUK

pre 7 godina

savet za sva lica koja dožive da budu maltretirana od raznih službenih lica. Ako situacija postane nepodnošljivo loša po Vas, nemojte se prepirati i dovesti u situaciju da protiv Vas primene fizičku silu.. Uhvatite se za grudi.. požalite na jak bol u grudima..levoj ruci i stomaku.. probajte da povraćate..i izgubite svest do dolaska hitne pomoći ne otvarajte oči.. sve gore navedene simptome ponovite pred doktorom u hitnoj.. ostaviće Vas u bolnici.. uzmite otpusnu listu gde će biti kostatovano predinfarktno stanje.. zatim saznajte ko Vas je maltretiranjem doveo u takvo stanje, uzmite dobrog advokata i podnesite tužbu.. Kada se sve okonča, novac potrošite isključivo na putovanje ili letovanje. Jedno pivo namenite za mene.. jer ovo radi!!! Ja lično probao.. i ovo leto pao Tasos..

aleksa

pre 7 godina

pa komunalnoj iz Beograda su (bukvalno) uterali Ferari u zgradu, pa su obilazili oko njega, kao ne vide ga... a jure sirotinju koja prodaje neki cvet iz baste da ima za hleb tog dana... sramota!...

Aleksandra

pre 7 godina

Bake koje prodaju cveće na ulici do kasnih večernjih časova jesu problem, ali ne zato što to rade bez dozvole, već zbog činjenice da za to imaju potrebu. Problem su, jer u Srbiji još uvek zimi u vestima čujemo da je neko umro od hladnoće u svom stanu, da postoje deca koja moraju da rade, zajedno sa roditeljima, kako ne bi ostala gladna, da nam đaci osvajaju međunarodna priznanja iz raznih oblasti, znanjem stečenim u učionicama koje prokišnjavaju... a onda, u istom terminu, malo kasnije, čujemo obećanja o rastu plata i penzija, sinu nekog bogatog tipa koji je slupao tatin Mercedes i, naravno, za ono najbolje što ova zemlja ima, obećanje o izgradnji stadiona. Tako da, da, baka koja prodaje cveće na ulici jeste jedan od većih problema u ovoj zemlji.

aleksa, opet

pre 7 godina

@Milosh... ta baka da ima normalnu penziju ne bi ni stajala na ulici i prodavala, nego bi sa unucima bila u parku i jela sladoled i kokice svakog dana... ovako mora da se snalazi da sebi, a verovatno i njima, koru hleba obezbedi...

azor ahai

pre 7 godina

jasno, iživljavanje nad nemoćnom starijom ženom. Mora da je zaslužio jedan lep sendvič sa kulenom i pečenicom ovaj "gospodin" komunalni policajac

NY

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.

Maši ručicama

pre 7 godina

Kad ce nas narod da shvati da su članovi KP elitni pojedinci naše partije sa izuzetnim zaslugama. Pa jel vi mislite da se tek tako dobija siguran posao do penzije?

sova

pre 7 godina

Po snimku se vidi da je hteo da ga zena udari ili odgurne.Nesto da izazove u njoj da ona "popizdi".Svaka cast zeni koja je uspela da se otrese ove budale.Da mu je kojim slucajem samo sklonila ruku sa bicikla nebi otisla kuci "u komadu".A,mogla je da bude I srcani bolesnik,kao I onaj prodavac lubenica...
Koleginica mu je bas sabrana I ona je u istom fazonu,nervirala bi narod.Ni jednim pokretom ili gestom nije pokazala da zeli da smiri tenziju kod nikog.Predpostavljam da je musko isto bi se tako postavila prema gradjanima.Vaspitanje je u pitanju.Njihov kodeks ponasanja u uniformi,njihova uniforma im dozvoljava to sto se tako ponasaju.
U danasnje vreme sa svih strana sekiracije.
Meni licno,ne bi bilo dobro da me neko ovako izmaltretira. Sta raditi? Kako se skloniti od ovakvih?

Stevan

pre 7 godina

Bio sam tu samo nekoliko minuta posle dogadjaja u uniformi (legalnoj-časnoj-vojnoj), sa jos dvojicom kolega, po svemu sudeci da smo se nasli u tom momentu tu, mislim da bi sva trojica dobila otkaz u roku od mesec dana. Dzaba sto bi nas narod podrzao, malo nas je, unisteni smo! A stvorila nas je drzava, njen narod i istorija da branimo narod. Bas se pitam da li bi doticni neugledni, ******* smeo stati ispred nas trojice.

Milosh

pre 7 godina

Da budemo iskreni ovde se ne vidi pocetak snimka niti sta je doticna radila. Posle se moze cuti da je vredjala komunalne policajce dok su radili svoj posao. Sta se desava u drugim zemljama kada se vredjaju policajci? Da ima bahatih komunalnih policajaca ima, tu nema govora, ali mi uvek svi znamo svoja prava, a cesto zaboravljamo svoje obaveze. Bunimo se sto diraju baku koja prodaje cvece na ulici, ali niko ne pita za obliznju cvecaru koja placa i radnike i porez kako onda ona da radi. To je prosto svuda, postoje pravila, pa onda mozemo da kudimo i sudimo, a ne samo kako nama odgovara. A za komunalnu definitivno da treba da se radi psiholosko testiranje i to detaljno.

Ja

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 19. septembar 2016 19:18)

Navedite jedan primer ovakvog ponašanja komunalne policije za vreme Pavličića! Nema ga!!!
Prema tome, kako ste glasali tako će da vam bude!!!!!

Zoran

pre 7 godina

Da li je u nadleznosti komunalne policije rast malih topola po mostu preko ade u pravcu n.beograda, ili je odrzavanje mosta, cije ???
(mile, 19. septembar 2016 19:03)

Nije topola nego kiselo drvo. Ima ga po Beogradu koliko ti srce želi. Uraslo sve u korov, prijatelju

Liman

pre 7 godina

@Kako ste glasali tako će vam bude
Da znaš nešto o novom sadu znao bi da za ove napredne nisu glasali novosadjani nego.....ne želim da prozivam ali zna se.

Nervirach

pre 7 godina

Ohoho, vidim ima onih koji su protiv strasnog udara na srpsku ekonmiju-prodavace cveca van tezge. Uuu, strasan prekrsaj. Ja ovde vidim nesto drugo, naglasak gospodje koja nema rezervnu zemlju ili drugacije, sa pogresne strane Dunava je. Ovakvi koji stanu u odbranu i primali su nazovi unesrecene su postali manjina. Kao indijanci. Po***** su nam se po glavama.

Srbin, nažalost

pre 7 godina

Novi Sad je, bar neki delovi poput Novog naselja, odavno zreo za podizanje po dve, a ne samo po jedne, nove policijske stanice, a zatim temeljno danonoćno "češljanje" od strane redovne i interventne policije, PTJ, Tužilaštva za organizovani kriminal i drugih institucija sistema. Narkodileri, lopovi, crnogorsko podzemlje i reketaši su bukvalno preuzeli grad i zakrčili ulice, a država je postala neupadljiva do nevidljivosti.

Daj, Bože da država uspe da vaskrsne i savlada ovo zlo u narednih nekoliko godina, pa da nam najveći incidenti budu poput ovoga... ovaj incident je inače tragikomično i analizirati i komentarisati kada se u tim trenucima, sasvim je moguće, na mestu 1500 metara vazdušnom linijom udaljenom vršila primopredaja X kilograma droge.

Qwe

pre 7 godina

Puna podrška ovoj gospođi i svima koji se bore protiv bahate vlasti, bez obzira da li je to SNS, DS, SPS ili neko drugi. Oni ima da budu naše sluge. Isto tako, puna podrška vlasti, kad ispunjava svoju obavezu, i kad retki pojedinci ipak umeju da urade nešto za narod i da nas zaštite.

cinici

pre 7 godina

Svi su oni isti za koga god glasao.
(NY, 19. septembar 2016 19:18)
Ako su svi isti za koga god glasao, onda prestanes da glasas. Pa ne bude izabran parlament i Vlada pa se sistem srusi, paraziti razbeze i onda pravis novi ili se razidjete po svetu. A cim glasas za nekog a "svi su isti" znaci da ipak mislis da nisu svi isti i samim tim zasluzujes sve sto se desava pa i jos gore od toga

partokratius parazitus

pre 7 godina

ja hocu da me kaznite svaki put kada bacim (a ne u kantu)pikavac, papir, flasu, ne pocistin za psom itd....kada nas vec maltretirate, barem da nam bude cisto?

Milosh

pre 7 godina

Da budemo iskreni ovde se ne vidi pocetak snimka niti sta je doticna radila. Posle se moze cuti da je vredjala komunalne policajce dok su radili svoj posao. Sta se desava u drugim zemljama kada se vredjaju policajci? Da ima bahatih komunalnih policajaca ima, tu nema govora, ali mi uvek svi znamo svoja prava, a cesto zaboravljamo svoje obaveze. Bunimo se sto diraju baku koja prodaje cvece na ulici, ali niko ne pita za obliznju cvecaru koja placa i radnike i porez kako onda ona da radi. To je prosto svuda, postoje pravila, pa onda mozemo da kudimo i sudimo, a ne samo kako nama odgovara. A za komunalnu definitivno da treba da se radi psiholosko testiranje i to detaljno.

NY

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.

Kako ste glasali tako će vam bude

pre 7 godina

Novosađani, nemojte me terati da budem cinik, ali vi ste se teško obrukali, ovaj grad je vekovima bio građanski i kulturan grad, i glasali ste za radikale, kao ovi juče u Belu Palanku. Živeo sam nekoliko godina u NS, kakv je to fin grad bio?! A ovo? Biće toga još, valjda će vam se do sledećih izbora pamet vratiti.

Nilica

pre 7 godina

Sramno reagovanje tzv, "komunalaca" koji su u stvari, stranački/čitaj SNS-ovi/ poslušnici, jer konkurs za popunu radnih mesta , naravno, nikada nije bio objavljen. Dakle, najveći udar na "sivu ekonomiju" su bakice sa cvećem pored pijace,a ovo iživljavanje me ne čudi, s obzirom na "stručni kadar" koji čine uglavnom jarani i burazeri....E, sada nešto o gradjanskom i multikulturalnom NS koji gotovo da više ne postoji, jer se veliki deo povukao i ne glasa, što mislim da je greška,a "bosanski lobi" je toliko agresivan i gazi preko mrtvih da je to zapanjujuće. A oni su najbrojniji članovi i najverniji glasači SNS'a...

peter

pre 7 godina

Nasilnicko ponasanje "Komunalca"na ulici, i fizicko sprecavanje zene za slobodno kretanje !Ovako nesto se ne desava ni u naj zaostalijim drzavama u svetu !!!!!!

sava

pre 7 godina

Dosta nam je ovih stranačkih kadrova u komunalnoj policiji, tako je bilo i za vreme DS-a a i sad zavreme SNS, samo još gore, a kažu da od ovog ne može gore, ipak može.

zagor

pre 7 godina

nesto drugo meni upada u oci. to je izivljavanje nad zenama. ja sam krajnje prosecan muskarac, ali sam siguran da se ovaj deda meni ne bi tako revnosno bacao pred noge. da ne pircam kakva bi situacija bila da ga je umesto ove zene "vredjao" (ili cak stvarno i vredjao) neki nabildovani rmpalija od 190 i 100 kg. onda bi se verovatno pravio da ne cuje... poznat je to i cest sindrom. kukavice bedne! ispade da u srb probleme prave samo zene i profesori u penziji (jer jedino takvi dobijaju batine u prevozu ili na ulici od komunalaca). ovi krupniji, izgleda svi fini. da, da...

Liman

pre 7 godina

@Kako ste glasali tako će vam bude
Da znaš nešto o novom sadu znao bi da za ove napredne nisu glasali novosadjani nego.....ne želim da prozivam ali zna se.

true_SERB

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje i maltretiranje gradjana. Da je nesto uradila i počinila prekršaj onda bi joj pisali prijavu i to je to. Ovo je obicna tortura nad gradjanima. Ne mogu da verujem sta sam upravo video. I vlast dozvoljava ovakvo ponasanje svojih sluzbenika?!?!?!

VUK

pre 7 godina

savet za sva lica koja dožive da budu maltretirana od raznih službenih lica. Ako situacija postane nepodnošljivo loša po Vas, nemojte se prepirati i dovesti u situaciju da protiv Vas primene fizičku silu.. Uhvatite se za grudi.. požalite na jak bol u grudima..levoj ruci i stomaku.. probajte da povraćate..i izgubite svest do dolaska hitne pomoći ne otvarajte oči.. sve gore navedene simptome ponovite pred doktorom u hitnoj.. ostaviće Vas u bolnici.. uzmite otpusnu listu gde će biti kostatovano predinfarktno stanje.. zatim saznajte ko Vas je maltretiranjem doveo u takvo stanje, uzmite dobrog advokata i podnesite tužbu.. Kada se sve okonča, novac potrošite isključivo na putovanje ili letovanje. Jedno pivo namenite za mene.. jer ovo radi!!! Ja lično probao.. i ovo leto pao Tasos..

cinici

pre 7 godina

Svi su oni isti za koga god glasao.
(NY, 19. septembar 2016 19:18)
Ako su svi isti za koga god glasao, onda prestanes da glasas. Pa ne bude izabran parlament i Vlada pa se sistem srusi, paraziti razbeze i onda pravis novi ili se razidjete po svetu. A cim glasas za nekog a "svi su isti" znaci da ipak mislis da nisu svi isti i samim tim zasluzujes sve sto se desava pa i jos gore od toga

pre 7 godina

Сваки дан пролазећи поред Темпа у правцу Кванташке пијаце, на хчавном путу се налази по неколико камиона из којих се продаје све и свашта...Знали КАМИОНА. Скоро стално су ту. Изгледа да комунална полиција туда не пролази??? Лакше је казнити "девојчицу са шибицама". Сигуран сам да већина комуналаца није разумела метафору.

Ja

pre 7 godina

(Kako ste glasali tako će vam bude, 19. septembar 2016 18:42)
Sta ti pricas kada je komunalnu policiju u ns napravio tadasnji gradonacelnik Igor Pavlicic iz Demokratske stranke.I tamo su zaposljavljani manje vise njihovi clanovi.
Svi su oni isti za koga god glasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 19. septembar 2016 19:18)

Navedite jedan primer ovakvog ponašanja komunalne policije za vreme Pavličića! Nema ga!!!
Prema tome, kako ste glasali tako će da vam bude!!!!!

Srbin, nažalost

pre 7 godina

Novi Sad je, bar neki delovi poput Novog naselja, odavno zreo za podizanje po dve, a ne samo po jedne, nove policijske stanice, a zatim temeljno danonoćno "češljanje" od strane redovne i interventne policije, PTJ, Tužilaštva za organizovani kriminal i drugih institucija sistema. Narkodileri, lopovi, crnogorsko podzemlje i reketaši su bukvalno preuzeli grad i zakrčili ulice, a država je postala neupadljiva do nevidljivosti.

Daj, Bože da država uspe da vaskrsne i savlada ovo zlo u narednih nekoliko godina, pa da nam najveći incidenti budu poput ovoga... ovaj incident je inače tragikomično i analizirati i komentarisati kada se u tim trenucima, sasvim je moguće, na mestu 1500 metara vazdušnom linijom udaljenom vršila primopredaja X kilograma droge.

Stevan

pre 7 godina

Bio sam tu samo nekoliko minuta posle dogadjaja u uniformi (legalnoj-časnoj-vojnoj), sa jos dvojicom kolega, po svemu sudeci da smo se nasli u tom momentu tu, mislim da bi sva trojica dobila otkaz u roku od mesec dana. Dzaba sto bi nas narod podrzao, malo nas je, unisteni smo! A stvorila nas je drzava, njen narod i istorija da branimo narod. Bas se pitam da li bi doticni neugledni, ******* smeo stati ispred nas trojice.

Qwe

pre 7 godina

Puna podrška ovoj gospođi i svima koji se bore protiv bahate vlasti, bez obzira da li je to SNS, DS, SPS ili neko drugi. Oni ima da budu naše sluge. Isto tako, puna podrška vlasti, kad ispunjava svoju obavezu, i kad retki pojedinci ipak umeju da urade nešto za narod i da nas zaštite.

aleksa, opet

pre 7 godina

@Milosh... ta baka da ima normalnu penziju ne bi ni stajala na ulici i prodavala, nego bi sa unucima bila u parku i jela sladoled i kokice svakog dana... ovako mora da se snalazi da sebi, a verovatno i njima, koru hleba obezbedi...

Aleksandra

pre 7 godina

Bake koje prodaju cveće na ulici do kasnih večernjih časova jesu problem, ali ne zato što to rade bez dozvole, već zbog činjenice da za to imaju potrebu. Problem su, jer u Srbiji još uvek zimi u vestima čujemo da je neko umro od hladnoće u svom stanu, da postoje deca koja moraju da rade, zajedno sa roditeljima, kako ne bi ostala gladna, da nam đaci osvajaju međunarodna priznanja iz raznih oblasti, znanjem stečenim u učionicama koje prokišnjavaju... a onda, u istom terminu, malo kasnije, čujemo obećanja o rastu plata i penzija, sinu nekog bogatog tipa koji je slupao tatin Mercedes i, naravno, za ono najbolje što ova zemlja ima, obećanje o izgradnji stadiona. Tako da, da, baka koja prodaje cveće na ulici jeste jedan od većih problema u ovoj zemlji.

sova

pre 7 godina

Po snimku se vidi da je hteo da ga zena udari ili odgurne.Nesto da izazove u njoj da ona "popizdi".Svaka cast zeni koja je uspela da se otrese ove budale.Da mu je kojim slucajem samo sklonila ruku sa bicikla nebi otisla kuci "u komadu".A,mogla je da bude I srcani bolesnik,kao I onaj prodavac lubenica...
Koleginica mu je bas sabrana I ona je u istom fazonu,nervirala bi narod.Ni jednim pokretom ili gestom nije pokazala da zeli da smiri tenziju kod nikog.Predpostavljam da je musko isto bi se tako postavila prema gradjanima.Vaspitanje je u pitanju.Njihov kodeks ponasanja u uniformi,njihova uniforma im dozvoljava to sto se tako ponasaju.
U danasnje vreme sa svih strana sekiracije.
Meni licno,ne bi bilo dobro da me neko ovako izmaltretira. Sta raditi? Kako se skloniti od ovakvih?

aleksa

pre 7 godina

pa komunalnoj iz Beograda su (bukvalno) uterali Ferari u zgradu, pa su obilazili oko njega, kao ne vide ga... a jure sirotinju koja prodaje neki cvet iz baste da ima za hleb tog dana... sramota!...

Nervirach

pre 7 godina

Ohoho, vidim ima onih koji su protiv strasnog udara na srpsku ekonmiju-prodavace cveca van tezge. Uuu, strasan prekrsaj. Ja ovde vidim nesto drugo, naglasak gospodje koja nema rezervnu zemlju ili drugacije, sa pogresne strane Dunava je. Ovakvi koji stanu u odbranu i primali su nazovi unesrecene su postali manjina. Kao indijanci. Po***** su nam se po glavama.

Maši ručicama

pre 7 godina

Kad ce nas narod da shvati da su članovi KP elitni pojedinci naše partije sa izuzetnim zaslugama. Pa jel vi mislite da se tek tako dobija siguran posao do penzije?

azor ahai

pre 7 godina

jasno, iživljavanje nad nemoćnom starijom ženom. Mora da je zaslužio jedan lep sendvič sa kulenom i pečenicom ovaj "gospodin" komunalni policajac

Zoran

pre 7 godina

Da li je u nadleznosti komunalne policije rast malih topola po mostu preko ade u pravcu n.beograda, ili je odrzavanje mosta, cije ???
(mile, 19. septembar 2016 19:03)

Nije topola nego kiselo drvo. Ima ga po Beogradu koliko ti srce želi. Uraslo sve u korov, prijatelju

partokratius parazitus

pre 7 godina

ja hocu da me kaznite svaki put kada bacim (a ne u kantu)pikavac, papir, flasu, ne pocistin za psom itd....kada nas vec maltretirate, barem da nam bude cisto?