Petak, 16.09.2016.

15:03

Restilizovani Audi A3 stigao u Srbiju

Izvor: B92

Restilizovani Audi A3 stigao u Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Xobotnica

pre 7 godina

Власници Аудија треба да признају, да маштају да седну у БМВ! Ту се прича завршава. Кад забруји мотор и кад почне да вуче по кривинама као по шинама, не мисли се о периферним ситницама као што су цена одржавања, дизајн штоп светла итд. Узгред, одржавање на нивоу Аудија, јефтиније од Кореанаца. Оригинал делови, не официјални дилер и све ок.

alfista

pre 7 godina

@tbrs, ne da sam seo,nego I vozio. Secam se da je A3 bio 2005-6 god.,turbo benzinac(mislim da je 2.0l),I da je u gepeku stalno bila kantica sa uljem!Trosi ulje ko kamion,a tada je bio par god star,I nesto preko 100000km na satu. Probao sam I noviji model A6,I to je to...ne racunam stari 100,prethodnika A6-njemu je riknula pumpa,u to vreme pakao cena

hiavata

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?
(asd, 18. septembar 2016 16:21)

Prestiz nije izvedena rec od preticanje. Nisam znao da je preticanje na autoputu stvar prestiza, eto, naucih nesto.

Bmw

pre 7 godina

Among the components currently cast in this way are the heads of Audi's V6 engine and the blocks and heads for Aston Martin's 6.0-litre V12 that nestles under the hood of the DB7 Vantage. These are then delivered to the engine plant in Wellingborough where the V12 motors and transmissions are assembled ready for delivery to the Aston Martin plant. The Audi V6 heads, though, have a longer journey to make before they are complete.

The newly launched limited edition RS4 Avant quattro is the most powerful production car in the Audi range powered by a 2.7-litre twin-turbocharged V6 pumping out 380 bhp. As befits such a high-performance machine, every one of the 4,000 engines that will be made in the 12-month production run will be a bespoke item. After being cast in Worcester, they are sent to the Györ plant in Hungary for machining, they are then returned to the UK for assembling in Wellingborough before making their way to Neckarsulm in Germany where they join the car. From an initial output of 25 engines a day, daily output is scheduled to have increased to 35 by the time the 4,000th one comes off the line next April.

The racing heritage may have been sold off, but as far as Audi is concerned, it has retained the real jewel in the crown: Cosworth's proven ability in designing and building high-performance engines for the road. 

Дакле, најбоље што Ауди има су Косфорт мотори!!!! Сад се хвали инвентивношћу Аудија колико ти воља.

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 19. septembar 2016 13:44)
Па у делу Супер жена има смисла код тебе нема. Очекујем да нам даш објашњење око Косфорта и РС мотора, такође и око 1.4 тси (у које моделе концерна све уграђују, проблеме које имају и зашто су премапирани, поготову они који се уграђју у нови Широко). Ееееј, они варали на сваком кораку и ти нама држиш предавање. Сами су признали да им је био циљ да буду први по сваку цену. Па они дизел Америци неће продати ни десети део онога што су продавали, прогнозе иду до 35 милијарди одштете. Сад могу да препакују, рестилизују, шминкају...и да, да закључимо, тај е46 је борова шума за Фауве комаде угља. Твој концерн је постао највећа превара. Ти пљујеш по Бмв-у, по Алфи, Мерцедесу, по свему, само је Ауди ауто.

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 13:44)

Znam ja da je izasao 1994, a ti ocigledno ne znas ili ti je tesko sebi da priznas da je A4 i Passat, potpuno isti auto, narocito unutra. A to sto pricas da je A4 stegnut, to pricaj nekom drugom, jer bas ga je moj rodjak prodao jer mu je limarija bila ocajna (jednom je radio, prednja krila i oko vrata, tamo gde ide sredisnja lajsna, tu je bio truo), sa motorom je bio zadovoljan. I da napomenem, covek je odrzavao auto redovno, ali limarija je eto bila losa. Ja nemam razloga da lazem jer nemam nista protiv Audia a ni Passata, ali sam samo objektivan i realan, dok si ti pristrasan i vec naporan.

Replay

pre 7 godina

@Car
Nisu ni stari modeli iste platforme. Citaj malo...0

@Bmw
Pa i nisam krsten. hahaha Ti si malo decko pogresio stranicu, treba da odes na sekciju Super žena. Mogu da ti predajem a vozio sam vise od tebe pet puta mogu da se kladim. Ti si samo obicni Bmw fan kome je uzor raspadnuti E46 i gledas popreko ljude na semaforu kao da vozis F01 seriju 7. :))))

@Milojko
Nigde veze. Kvalitetniji je onaj B5 A4 od Pasata B5 dva put. Znaci mozes da pricas nekim lajicima a nama ovde ne. Pasat B5 se danas raspadaju a Audi A4 su kao oko svo stezeni. Da znas da je taj Audi izasao 1994. godine moj brale... hahah

Car

pre 7 godina

@Kompletan idiot iz Savamale

Tačno je da poslednja generacija nije na istoj platformi. Ja sam govorio za serije B5, B5.5 i B6 da su isti kao A4 iz tog doba.

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 09:58)

Jel' si si ti nekad sedeo ili vozio prvu generaciju Audi-a A4 i Passat-a B5? Pitam posto si mozda bio mali tada, jer po komentarima se cini kao da nemas vise od 18-22 god? Ta dva auta su unutra apsolutno ista, ista plastika, isti ventilacioni otvori, isti motor, menjac, samo sto u A4 ima manje mesta pozadi. Bukvalno isti svi prekidaci su bili, za ventilaciju, za elektricne podizace, osvetljenje table isto bilo, obrtomeri isti, ma sveeee. I Audia i Pasata su imali rodjaci i vozio sam oba, i to dosta kilometara i iskreno ne svidjaju mi se ni jedan, ni drugi. Pretvrdi su i neudobni, doduse oba su presla puno km i nisu se nesto kvarila puno. Sad ces ti da kazes ne svidjaju mi se jer ne mogu da ih priustim, e pa nije tacno, mozda ne mogu da priustim ni BMW-a pa mi se on bas svidja.

tbrs

pre 7 godina

@Milojko Vozim Audi Q5 2.0 tdi od 170ks.Probao sam ljetos i VW Tiguan iste motorizacije-to je nebo i zemlja.Toliko od mene.Sto se tice pasata-nisam ga nikad vozio ali sigurno nije nivo a6.Pozdrav

Bmw

pre 7 godina

Дакле, Ибица Купра, Поло ГТИ и Ауди С1 исти дакле И С Т И 1.4 тси мотор. Гејм овер за великог зналца Replay- a.

Bmw

pre 7 godina

@Replay
Па ти ниси крштен!!! Ти појма немаш а држиш слово. 1.4 тси иде у Ауди и у Шкоду- Ш к о д у !
Никакви други блокови мотора, никакви други клипови, иначе посебно у Енглеској желе власници А3 да их туже јер се осећају превареним, имаш све на њиховим порталима и форумима.
А кад спомињеш РС знај да је тај РС развијао Косфорт и да је то њихово чедо, какав патент какве глупости. Ти си најгори трол на Б92, за тебе је Brondby аматер!!! Моогу да се сложим да је Ауди са завршном обрадом испред остатка концерна и ту се прича завршава.

Kompletan idiot iz Savamale

pre 7 godina

A4 i Pasat su isti auto sa razlicitim znakom i cenom.
(Sloba, 18. septembar 2016 22:20




Kako ljudi lupetaju.... A4 i Passat su totalno drugaciji automobili. Imaju razlicite platforme. Neki motori su isti, kao i menjaci i jos neke sitnice.

Milojko

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav
(tbrs, 18. septembar 2016 16:11)


Ja sam vozio Audi i ne znam o cemu pricas, jer sam vozio i Passata (koga isto ne volim nesto posebno) i koji je potpuno isti kao taj audi u voznji, a i kvalitetu materijala.

Replay

pre 7 godina

@Bmw
Previse lupetanja, da znas.Pa taj TDI motor je njihov patent, covece. Audi 100 2.5 TDI 1989. redni petak najnapredniji dizel ikada i 1.9 TDi u Audi 80 1991. Pa A4 sa 1.9 TDi ima kovana klipove. Pasat i rad ima drugaciji, u mojoj blizini imam dva koja sam vozio, voznja, vesanje, udobnost, ne moze da se uporedi sa A4. O kvalitetu je suvise govoriti. Menjac je precizniji i brzi mnogo na A4, auto uopste brzi, manje trosi. To je premijum auto... U uvek je bilo tako. Nekada oni benzinci i dosta dizeli samo je Audi koristio, legendarni quattro pogon, pa oni 2l, motori pa 2.2 pa 2.3 pa 2.6 i 2.8 pa 3.7 i 4.2 gde su oni na DTM dopravili i reliju. Sta je sa S i RS. Sve ti to veze nema sa Pasatim i Golfovima. Jeste vi svesni sta pricate? Audi se dokazao ko je i zato s prodaje kao lud. U mnogim slucajevima skuplji od svoje premijum konkurencije. Danas takodje, Svi oni 2.0 2.5 TFSI pa 2.7 3.0 i TDI bi turbo itd. Gde je onaj V8 tfsi i V8 tdi, najjaci dizeli na svetu u A8 i onaj SQ7 sa elektricnim kompresorom. To moze da dobije samo Porse sa kojim radi i benzinske motore u zadnje vreme zajedno. Jos samo da pomenem R8 i quattro GmbH odeljene. Pa to svako zna, samo vi pojedini hejteri polupismeni dodjete tu da pametujete. Izadjite iz svojih patika i sidjite sa bicikla i probajte A4 sportski sedan i Pasat narodni auto pa cete da vidite razliku a ne samo rekla kazala.

Zoran

pre 7 godina

Audi je nasminkani vw,I trebalo bi da se prodaje na metar.Svi su isti,razlika u duzini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfista, 18. septembar 2016 09:32)

Skoda, Audi u VW vrte jedan isti dizajn. Prvo dizajniraju VW, onda mu malo poboljsaju dizajn, pa Skoda, onda jos malo promene pa Audi.

A3...igracka.

Car

pre 7 godina

@Replay

Ma da, treba da je duplo skuplji. E zbog takvih ovaca i treba da nas šišaju. Za najnoviji ne znam, ali B5, 5.5 i 6 su bili čak i bolji od A4 pandana.

Replay za predsednika

pre 7 godina

Replay

pa taj tvoj A4 verovatno bolji u voznji od BMW trojke, udobniji od MB S klase, trosi kao motorka(na sat-litar ipo, dva), vidim da nikad nista nije menjano, a tek sto je lep :))) da ne znam kako izgleda a4 od 2000 na ovamo, po tvom opisu bih pomislio da vozis u najmanju ruku Aston Martin, a ne VW.
E da, jel imas i mod za letenje?

Iz ličnog iskustva

pre 7 godina

@(delpiero, 18. septembar 2016 11:23)

Ako se posmatraju Golf i A3 koji su u istom cenovnom razredu, nije tačno da će utisak biti da je Golf klasa ispod. Naprotiv.

Xobotnica

pre 7 godina

Као власник БМВ и Мерцедеса, и бивши власник Голфа и Аудија, могу да кажем да је у атрактивној боји, опреми, точковима, Голф динамичнији, вероватно и практичнији!

Dzafer

pre 7 godina

(Replay, 18. septembar 2016 12:03)

Jeste Audi najbolji i mnogo je argumenata za to, ali sigurno ne zbog motora i menjača. Oni su identični onima koji se ugrađuju u većinu srodnih modela VW, Skoda i SEAT. Drugačije su jedino S i Allroad tj. Quatro varijante sa motorizacijom i transmisijom koje nema u drugim brendovima Grupe. Prednost Audija je u vešanju, elektronici, kočnicama, karoseriji, opremi, završnoj obradi itd. Ulazni motor u najnoviji A4 je TFSI koji se ugrađuje već u Octaviu 1.4.

Žao mi je ako komentar nije po volji ali takva je situacija.

Ne razumem negativce i pljuvace

pre 7 godina

Poruka za ovoga sto "kuka" na a3 iz 2003 je,Audi je tek od juna 2004 poceo da ubacuje motor 2.0 TDi. Ti ili ne znas koj ti je godiste auto, ili si se malo zaneo kad si hteo da popljujes po Audiju. Audi ne zavisi od tebe ili mene, ili od onih koji su ustvari samo ljubomorni na one sto ih voze.
Pored toga,ako je otisla turbina,zamajac,to je od kilometraze prijatelju. Taj auto (to je stariji Audi 1.9 Tdi ) nije ispod 700.000 km. 2.0 tdi je imao problem od 04/08 sa motorom,sa uljnom pumpom koja se mora menjati preventivno. Ostalih problema nije imao. Passat je sa istim motorom imao problem sa diznama. To se ispravljalo u ovl.servisima besplatno,ako auto ima servisnu knjigu. Pozz iz Atokomerca..

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 18. septembar 2016 12:03)
Па ти још увек немаш појма, чуј други мотори, мењачи...неко би помислио да Ваген у све своје прозводе ставља све посебно. На неком од коментара си се избламирао око мотора, ниси знао шта иде у Ауди, Порше. Све у свему показујеш да си дилетант, чак ни информације доступне на интернету не знаш да пронађеш. Свакако да Ауди боље изгледа од Голфа или Пасата и ту је крај.

asd

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?

tbrs

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav

Replay

pre 7 godina

@Kole
Pa A4 je bolji auto za 50% od Pasata. Pasat je klasicna porodicna limuzina, malo vise za starije ljude, kao sto moj drugar kaze za dede, dosta dosadnog dizajna. Audi A4 je sportski sedan preminum segmenta kod kojeg je tehnologija na mnogo vecem nivou, kvalitet izrade, dizajn, takodje i motorizacija koje VW ne moze da ima a oni sto oh dele su bolje napravljeni. Ta razlika od 8 000 eura treba da je jos veca. Moj A4 kad uporedim sa Pasatom je smesna u voznji. Ista konjaza, moj menjac je mnogo bolji i precizniji, motor je kvalitetnije napravljen, brzi je auto i manje trosi gorivo, upravljiviji. Pasat ima malo vise mesta pozadi ali je ergonomija sedista losija kod Pasata i opet nista.

delpiero

pre 7 godina

Ko ne moze da ga ima, slobodno neka ga mrzi i prica da je djubre... Ko ga je vozio zna kakav je auto, ko nije neka prica da je los... Najgore mi je kad uporedjuju VW i Audi... Ljudi razlicita je klasa automobila, probajte Golfa pa A3 i shvaticete da slicnosti ne postoje, Golf je klasa ispod... Lepo je Klarkson rekao kad je opisivao Oktaviu, to je Auto koji zeli da bude Pasat, ali ko jos zeli da vozi Pasata??? Za zemlje u razvoju i siromasne zemlje Pasat je pojam, ali samo za njih...

Istina

pre 7 godina

@dragank

Prijatelju, ti sta si sve naveo i po godistu, ocigledno vozis A3 koji je iz uvoza spartao do 450.000, a na cajgeru ti pise 150.000? Jel da? Auto je extra i to svaka generacija, top, najbolji u toj klasi!

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.(dragank, 17. septembar 2016 10:17)... Ovaj komentar kao da je pisao moj cale :D salu na stranu Dragane, nije to bas ni tako lose jer ako ti je auto 2003 jos je dizel, sve sam ja to menjao na jetti kad je presla 120.000 i mnogo vise u odnosu na tvoj spisak! Doduse nije zveknuo plivajuci, ali turbina jeste, amortizeri, solje, diskovi, plocice... Uz to veliki servis i tako... Ali ako zelis da ti auto bude pouzdan, tako mora kad dosegnu neku kilometrazu. Znamo svi onu "nisam dovoljno bogat da vozim polovan auto" ne prave se vise vecni automobili tipa Wartburg, Trabant, Buba(originalna) golf 2...

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat
(Dks, 17. septembar 2016 09:37)... Ne treba da te to cudi, pogotovo na 1.6 i ako nije presao 130! Licno sam imao tu potrosnju, tacnije 3.9 na 1.5 DCI megane 2 takodje po ravnici ali sa nesto manjom prosecnom brzinom! Moj auto je tada bio godinu dana star(sto je bitan podatak za potrosnju)

alfista

pre 7 godina

@dragank, imao si srece da ti nije zveknula uljna pumpa,sto je normalno za 2.0tdi(doduse,mozda novije generacije od 2003.god),e to je trosak-puca sve od turbine do motora.

Tricaa

pre 7 godina

@dragank a sta bi ti majke ti? da te dva seta kvacila, zamajac, popravka turbine i "ruke" za sve to kostaju 110e? kako te nije sramota!? Najbolje bi bilo kad bi moglo besplatno da bude!

Ivan

pre 7 godina

Aktuelna generacija A4 ima za 2 klase lepsi enterijer od ovog A3. U odnosu na A4, ovo izgleda prilicno lose, iako je kvalitet izrade kabine (model pre restyle) zaista na vrhunskom nivou za ovu klasu, ako ne i sam vrh. Za mene bi idealan auto bio kombinacija karoserije od A3 hatchback 5 vrata i unutrasnjost od A4.

kole

pre 7 godina

Audi je brend koji je u dodatnu opremu ukljucio; tockove, volan, auspuh...
A 4 2.0 TDI 150 ks 34.000 evra, Pasat slicne opreme isti motor 26.000. Pritom mnogo vise mesta pozadi. Ko ima pare neka radi sa njima sta hoce, ali nisu te razlike medju automobilima kao nekada. Svi prave prilicno udobne automobile koji prelaze po 300-500.000km, ne rdjaju, delovi i servisi su tu negde. Znaci jedino je bitan prestiz i sta ce komsiluk i zavidna familija da kazu. Najveci jadnici su oni koji se zaduze i kupe nova kola, a onda se voze busom jer nemaju za gorivo. O putovanjima i provodu da ne pricam. U mojoj kancelariji imam dvojicu takvih. Prelaze godisnje po 3000 km i kukaju na ratu za kola. U pocetku sam ih vozio na posao i nazad dok nisu poceli da me zezaju sto vozim polovnog Stila. Od tada im samo svirnem dok cekaju bus-plus.

Miroslav Petrovic

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Auto star 13 godina...presao ko zna koliko.
Vozen ko zna kako...
Pola delova otislo i ti bi to da se popravi za 200 eura.
Samo turbina na bilo koji auto kosta 500 eura a za ostalo ne vredi ni pricati.
Audi nije za onog ko to ekonomski ne moze da prati to jest placa.
Bez uvrede jer mi to nije namera.
Ni jedan deo na autu nije vecan pogotovo delovi motora i sam motor....jednom se mora pokvariti.

skyfall mb glc ( imam za gle, ali mi je prevelik za BG)

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)

ma keve ti, ja bi pre rekao još jedan skorojevićki komentar npr novokomponovanog stranačkog vojnika, koji je dobio solidno radno mesto, ali ne dovoljno dobro da prebaci A3 na kredit ... a opet dovoljno da prebaci kia i pežo pa ne želi da ga mešaju s vlasnicima istih ... ili grešim, skupljalo godinama za polovan A3,...

Miki

pre 7 godina

Milos@"Kubikaza koja izmami osmeh prilikom točenja goriva". Od kad je kubikaza merilo potrošnje? Moj brat je imao Passat sa tim 1.4 tsi, prosek oko 8-8,5 litara, po gradu lagano prebacuje 10 litara, ako je to tebi malo, onda super.

Zoki

pre 7 godina

Citam komentare a kad dodjem u Srbiju sa novom S3 nema coveka koji se ne okrene za autom, svi se oduseve kako izgleda, a ovdje po forumima ruzan da ne moze biti ruzniji! Ali dobro nismo mi krivi, kriv je sistem u kom zivimo ..

Baxuz

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Sto ne uze 1.9tdi? Taj 2.0 je ozloglasen medju vlasnicima golf v.

Replay

pre 7 godina

@Dragank
To ti je bio primerak iz oglasa: "nov, nov, presao samo 180 000 km". :))) A njemu ustvari dusa vadjena po Italiji, vozila ga cela familija, a najvise sin 20-ogodisnjak i presao 700 000 km. hahahha Pa moj drug ima taj A3 sa 290 000 km, sve mu fabricko i turbo i zamajac i sve ostalo. Tako i moj A4 ali je moj presao ispod 200. Ceo fabricki, a vi sto kupujete drtine sa "180 000" km sa prevarantskih placeva iskoriscenih kola Audi nije kriv.

KAman

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)
@
Kao sto vidis nema nijedan komentar gde se kaze da je bolji reno, pezo, kia, hyundai... Ispada da je ovaj tvoj jedini kompleksaski.

Js

pre 7 godina

Replay@

Ljudi su generalno u problemu, ja ne komentarisem francuska, italijanska, japanska, korejska vozila u njihovim tekstovima, jer ih ne citam, ne interesuju me, jer se zna kom oni segmentu pripadaju. Ceo svet ih je klasifikovao u odnosu na nemacku industriju. Postujem njihova vozila i ne pljujem, ali vesti o nemackom triju citam i ocekujem normalne komentare, ali brate ne moze da se zivi od ovih kompleksasa vise i njihove mrznje.
Dzabe ja i ti pricamo, ovo je zemlja mrznje i prezira prema svemu sto ne mozes imati, dali je to auto, telefon, garderoba nije bitno. Samo udri...

Lala

pre 7 godina

@ http://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=1177459#k21480908

Ultra ne oznacava olaksanu verziju pobogu, oznaka je za stedljivu verziju sto znaci motori koji malo trose, malo poboljsana aerodinamika sa nekim dodacima tu i tamo, malo nizi klirens, pneumatici sa manjim otporom pri kotrljanju i to je to. Inace to je standard vec godinama sa tim i slicnim motorima. Treba imati na umu da je covek sipao dobro gorivo van Srbije, da je auto uzeo vrlo verovatno nov ili skoro nov sa pravom kilometrazom, da ima dobre/nove pneumatike i to je to. Kod nas se na automobilima koji su polirani da nabijaju komsijama komplekse a imaju prkeo pola miliona km na satu to ne moze ostvariti jer je mehanika daleko od utegnute + je losije gorivo pa Vas zbog toga i cudi taj slucaj.

dragank

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.

NIKOLA

pre 7 godina

Kako je lepo kad si premium marka,počneš da praviš male automobile i na svojoj slavi velikih segmenata samo lepis kupce,sve jedno samo da ima znak olimpijade,nišana ili propelera.Ma može i da je dizajnerski ruzniji,sporiji,duplo skuplji,sve prolazi dokle god ima ljudi kojima onaj znak na haubi mnogo znači a nažalost ne zbog njih samih već zbog komšije,i nije ova priča samo kod nas svuda je tako.

zvezdan

pre 7 godina

Ovo me vec zabrinjava, ovo je restilizacija redizajna. Iskreno se nadam da ih dizel afera nije toliko poremetila da krenu na dole. Preuzeli su tron od Toyote, na moju radost, po inerciji. Bas bi bilo steta da dozive veci pad, a ovo vec mirise na to.

Dks

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat

Jug Srbije

pre 7 godina

Šminka, šminka i preskupo!
Vozim A6 I dobar je to auto i brend, ali mislim da je preskup za ono što nudi.
To je samo stvar prestiža i nista vise!

andrijano

pre 7 godina

Ali što vole da stave u s opremi sliku,to je čudo jedno...pokažite varburga unutra od 22000 evra sa motorom 1.2....ne pomažu tu zatezanja...da neko ne misli da ne volim audija jer mi je a6 totalni pogodak ali a3 unutra je jedna ružna,prazna tabla plastike...

Milos

pre 7 godina

1.4 TFSI 150ks... Nisam vam za bolje. Dosta snage, kubikaža koja izmami osmijeh prilikom točenja goriva i registracije... A tu je i neprevaziđeni Audi enterijer. Meni "dosadan" dizajn spolja ne smeta, samo još da vidim đe bi našao 25 000 €

Js

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...

Replay

pre 7 godina

Kako je dobat auto, ova mi se generacija A3 bas svidja. A3 2.0 TDI sa 184 ks je azdaja, 6.9 sek do 100. Sedeo sam u A3 iz 2013, nenormalno moderan enterijer, jos lepsi uzivo, savrseno uklopljen, minimalisticki. Mnogo bolje nego u A klasi i seriji 1...

Jug Srbije

pre 7 godina

Šminka, šminka i preskupo!
Vozim A6 I dobar je to auto i brend, ali mislim da je preskup za ono što nudi.
To je samo stvar prestiža i nista vise!

Js

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...

kole

pre 7 godina

Audi je brend koji je u dodatnu opremu ukljucio; tockove, volan, auspuh...
A 4 2.0 TDI 150 ks 34.000 evra, Pasat slicne opreme isti motor 26.000. Pritom mnogo vise mesta pozadi. Ko ima pare neka radi sa njima sta hoce, ali nisu te razlike medju automobilima kao nekada. Svi prave prilicno udobne automobile koji prelaze po 300-500.000km, ne rdjaju, delovi i servisi su tu negde. Znaci jedino je bitan prestiz i sta ce komsiluk i zavidna familija da kazu. Najveci jadnici su oni koji se zaduze i kupe nova kola, a onda se voze busom jer nemaju za gorivo. O putovanjima i provodu da ne pricam. U mojoj kancelariji imam dvojicu takvih. Prelaze godisnje po 3000 km i kukaju na ratu za kola. U pocetku sam ih vozio na posao i nazad dok nisu poceli da me zezaju sto vozim polovnog Stila. Od tada im samo svirnem dok cekaju bus-plus.

dragank

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.

andrijano

pre 7 godina

Ali što vole da stave u s opremi sliku,to je čudo jedno...pokažite varburga unutra od 22000 evra sa motorom 1.2....ne pomažu tu zatezanja...da neko ne misli da ne volim audija jer mi je a6 totalni pogodak ali a3 unutra je jedna ružna,prazna tabla plastike...

Milos

pre 7 godina

1.4 TFSI 150ks... Nisam vam za bolje. Dosta snage, kubikaža koja izmami osmijeh prilikom točenja goriva i registracije... A tu je i neprevaziđeni Audi enterijer. Meni "dosadan" dizajn spolja ne smeta, samo još da vidim đe bi našao 25 000 €

Miroslav Petrovic

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Auto star 13 godina...presao ko zna koliko.
Vozen ko zna kako...
Pola delova otislo i ti bi to da se popravi za 200 eura.
Samo turbina na bilo koji auto kosta 500 eura a za ostalo ne vredi ni pricati.
Audi nije za onog ko to ekonomski ne moze da prati to jest placa.
Bez uvrede jer mi to nije namera.
Ni jedan deo na autu nije vecan pogotovo delovi motora i sam motor....jednom se mora pokvariti.

Dks

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat

Replay

pre 7 godina

Kako je dobat auto, ova mi se generacija A3 bas svidja. A3 2.0 TDI sa 184 ks je azdaja, 6.9 sek do 100. Sedeo sam u A3 iz 2013, nenormalno moderan enterijer, jos lepsi uzivo, savrseno uklopljen, minimalisticki. Mnogo bolje nego u A klasi i seriji 1...

NIKOLA

pre 7 godina

Kako je lepo kad si premium marka,počneš da praviš male automobile i na svojoj slavi velikih segmenata samo lepis kupce,sve jedno samo da ima znak olimpijade,nišana ili propelera.Ma može i da je dizajnerski ruzniji,sporiji,duplo skuplji,sve prolazi dokle god ima ljudi kojima onaj znak na haubi mnogo znači a nažalost ne zbog njih samih već zbog komšije,i nije ova priča samo kod nas svuda je tako.

Lala

pre 7 godina

@ http://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=1177459#k21480908

Ultra ne oznacava olaksanu verziju pobogu, oznaka je za stedljivu verziju sto znaci motori koji malo trose, malo poboljsana aerodinamika sa nekim dodacima tu i tamo, malo nizi klirens, pneumatici sa manjim otporom pri kotrljanju i to je to. Inace to je standard vec godinama sa tim i slicnim motorima. Treba imati na umu da je covek sipao dobro gorivo van Srbije, da je auto uzeo vrlo verovatno nov ili skoro nov sa pravom kilometrazom, da ima dobre/nove pneumatike i to je to. Kod nas se na automobilima koji su polirani da nabijaju komsijama komplekse a imaju prkeo pola miliona km na satu to ne moze ostvariti jer je mehanika daleko od utegnute + je losije gorivo pa Vas zbog toga i cudi taj slucaj.

Replay

pre 7 godina

@Dragank
To ti je bio primerak iz oglasa: "nov, nov, presao samo 180 000 km". :))) A njemu ustvari dusa vadjena po Italiji, vozila ga cela familija, a najvise sin 20-ogodisnjak i presao 700 000 km. hahahha Pa moj drug ima taj A3 sa 290 000 km, sve mu fabricko i turbo i zamajac i sve ostalo. Tako i moj A4 ali je moj presao ispod 200. Ceo fabricki, a vi sto kupujete drtine sa "180 000" km sa prevarantskih placeva iskoriscenih kola Audi nije kriv.

KAman

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)
@
Kao sto vidis nema nijedan komentar gde se kaze da je bolji reno, pezo, kia, hyundai... Ispada da je ovaj tvoj jedini kompleksaski.

delpiero

pre 7 godina

Ko ne moze da ga ima, slobodno neka ga mrzi i prica da je djubre... Ko ga je vozio zna kakav je auto, ko nije neka prica da je los... Najgore mi je kad uporedjuju VW i Audi... Ljudi razlicita je klasa automobila, probajte Golfa pa A3 i shvaticete da slicnosti ne postoje, Golf je klasa ispod... Lepo je Klarkson rekao kad je opisivao Oktaviu, to je Auto koji zeli da bude Pasat, ali ko jos zeli da vozi Pasata??? Za zemlje u razvoju i siromasne zemlje Pasat je pojam, ali samo za njih...

Istina

pre 7 godina

@dragank

Prijatelju, ti sta si sve naveo i po godistu, ocigledno vozis A3 koji je iz uvoza spartao do 450.000, a na cajgeru ti pise 150.000? Jel da? Auto je extra i to svaka generacija, top, najbolji u toj klasi!

Replay

pre 7 godina

@Kole
Pa A4 je bolji auto za 50% od Pasata. Pasat je klasicna porodicna limuzina, malo vise za starije ljude, kao sto moj drugar kaze za dede, dosta dosadnog dizajna. Audi A4 je sportski sedan preminum segmenta kod kojeg je tehnologija na mnogo vecem nivou, kvalitet izrade, dizajn, takodje i motorizacija koje VW ne moze da ima a oni sto oh dele su bolje napravljeni. Ta razlika od 8 000 eura treba da je jos veca. Moj A4 kad uporedim sa Pasatom je smesna u voznji. Ista konjaza, moj menjac je mnogo bolji i precizniji, motor je kvalitetnije napravljen, brzi je auto i manje trosi gorivo, upravljiviji. Pasat ima malo vise mesta pozadi ali je ergonomija sedista losija kod Pasata i opet nista.

Replay za predsednika

pre 7 godina

Replay

pa taj tvoj A4 verovatno bolji u voznji od BMW trojke, udobniji od MB S klase, trosi kao motorka(na sat-litar ipo, dva), vidim da nikad nista nije menjano, a tek sto je lep :))) da ne znam kako izgleda a4 od 2000 na ovamo, po tvom opisu bih pomislio da vozis u najmanju ruku Aston Martin, a ne VW.
E da, jel imas i mod za letenje?

Replay

pre 7 godina

@Car
Nisu ni stari modeli iste platforme. Citaj malo...0

@Bmw
Pa i nisam krsten. hahaha Ti si malo decko pogresio stranicu, treba da odes na sekciju Super žena. Mogu da ti predajem a vozio sam vise od tebe pet puta mogu da se kladim. Ti si samo obicni Bmw fan kome je uzor raspadnuti E46 i gledas popreko ljude na semaforu kao da vozis F01 seriju 7. :))))

@Milojko
Nigde veze. Kvalitetniji je onaj B5 A4 od Pasata B5 dva put. Znaci mozes da pricas nekim lajicima a nama ovde ne. Pasat B5 se danas raspadaju a Audi A4 su kao oko svo stezeni. Da znas da je taj Audi izasao 1994. godine moj brale... hahah

skyfall mb glc ( imam za gle, ali mi je prevelik za BG)

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)

ma keve ti, ja bi pre rekao još jedan skorojevićki komentar npr novokomponovanog stranačkog vojnika, koji je dobio solidno radno mesto, ali ne dovoljno dobro da prebaci A3 na kredit ... a opet dovoljno da prebaci kia i pežo pa ne želi da ga mešaju s vlasnicima istih ... ili grešim, skupljalo godinama za polovan A3,...

Tricaa

pre 7 godina

@dragank a sta bi ti majke ti? da te dva seta kvacila, zamajac, popravka turbine i "ruke" za sve to kostaju 110e? kako te nije sramota!? Najbolje bi bilo kad bi moglo besplatno da bude!

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.(dragank, 17. septembar 2016 10:17)... Ovaj komentar kao da je pisao moj cale :D salu na stranu Dragane, nije to bas ni tako lose jer ako ti je auto 2003 jos je dizel, sve sam ja to menjao na jetti kad je presla 120.000 i mnogo vise u odnosu na tvoj spisak! Doduse nije zveknuo plivajuci, ali turbina jeste, amortizeri, solje, diskovi, plocice... Uz to veliki servis i tako... Ali ako zelis da ti auto bude pouzdan, tako mora kad dosegnu neku kilometrazu. Znamo svi onu "nisam dovoljno bogat da vozim polovan auto" ne prave se vise vecni automobili tipa Wartburg, Trabant, Buba(originalna) golf 2...

zvezdan

pre 7 godina

Ovo me vec zabrinjava, ovo je restilizacija redizajna. Iskreno se nadam da ih dizel afera nije toliko poremetila da krenu na dole. Preuzeli su tron od Toyote, na moju radost, po inerciji. Bas bi bilo steta da dozive veci pad, a ovo vec mirise na to.

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat
(Dks, 17. septembar 2016 09:37)... Ne treba da te to cudi, pogotovo na 1.6 i ako nije presao 130! Licno sam imao tu potrosnju, tacnije 3.9 na 1.5 DCI megane 2 takodje po ravnici ali sa nesto manjom prosecnom brzinom! Moj auto je tada bio godinu dana star(sto je bitan podatak za potrosnju)

Bmw

pre 7 godina

@Replay
Па ти ниси крштен!!! Ти појма немаш а држиш слово. 1.4 тси иде у Ауди и у Шкоду- Ш к о д у !
Никакви други блокови мотора, никакви други клипови, иначе посебно у Енглеској желе власници А3 да их туже јер се осећају превареним, имаш све на њиховим порталима и форумима.
А кад спомињеш РС знај да је тај РС развијао Косфорт и да је то њихово чедо, какав патент какве глупости. Ти си најгори трол на Б92, за тебе је Brondby аматер!!! Моогу да се сложим да је Ауди са завршном обрадом испред остатка концерна и ту се прича завршава.

Zoki

pre 7 godina

Citam komentare a kad dodjem u Srbiju sa novom S3 nema coveka koji se ne okrene za autom, svi se oduseve kako izgleda, a ovdje po forumima ruzan da ne moze biti ruzniji! Ali dobro nismo mi krivi, kriv je sistem u kom zivimo ..

alfista

pre 7 godina

@dragank, imao si srece da ti nije zveknula uljna pumpa,sto je normalno za 2.0tdi(doduse,mozda novije generacije od 2003.god),e to je trosak-puca sve od turbine do motora.

Replay

pre 7 godina

@Bmw
Previse lupetanja, da znas.Pa taj TDI motor je njihov patent, covece. Audi 100 2.5 TDI 1989. redni petak najnapredniji dizel ikada i 1.9 TDi u Audi 80 1991. Pa A4 sa 1.9 TDi ima kovana klipove. Pasat i rad ima drugaciji, u mojoj blizini imam dva koja sam vozio, voznja, vesanje, udobnost, ne moze da se uporedi sa A4. O kvalitetu je suvise govoriti. Menjac je precizniji i brzi mnogo na A4, auto uopste brzi, manje trosi. To je premijum auto... U uvek je bilo tako. Nekada oni benzinci i dosta dizeli samo je Audi koristio, legendarni quattro pogon, pa oni 2l, motori pa 2.2 pa 2.3 pa 2.6 i 2.8 pa 3.7 i 4.2 gde su oni na DTM dopravili i reliju. Sta je sa S i RS. Sve ti to veze nema sa Pasatim i Golfovima. Jeste vi svesni sta pricate? Audi se dokazao ko je i zato s prodaje kao lud. U mnogim slucajevima skuplji od svoje premijum konkurencije. Danas takodje, Svi oni 2.0 2.5 TFSI pa 2.7 3.0 i TDI bi turbo itd. Gde je onaj V8 tfsi i V8 tdi, najjaci dizeli na svetu u A8 i onaj SQ7 sa elektricnim kompresorom. To moze da dobije samo Porse sa kojim radi i benzinske motore u zadnje vreme zajedno. Jos samo da pomenem R8 i quattro GmbH odeljene. Pa to svako zna, samo vi pojedini hejteri polupismeni dodjete tu da pametujete. Izadjite iz svojih patika i sidjite sa bicikla i probajte A4 sportski sedan i Pasat narodni auto pa cete da vidite razliku a ne samo rekla kazala.

Miki

pre 7 godina

Milos@"Kubikaza koja izmami osmeh prilikom točenja goriva". Od kad je kubikaza merilo potrošnje? Moj brat je imao Passat sa tim 1.4 tsi, prosek oko 8-8,5 litara, po gradu lagano prebacuje 10 litara, ako je to tebi malo, onda super.

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 18. septembar 2016 12:03)
Па ти још увек немаш појма, чуј други мотори, мењачи...неко би помислио да Ваген у све своје прозводе ставља све посебно. На неком од коментара си се избламирао око мотора, ниси знао шта иде у Ауди, Порше. Све у свему показујеш да си дилетант, чак ни информације доступне на интернету не знаш да пронађеш. Свакако да Ауди боље изгледа од Голфа или Пасата и ту је крај.

Milojko

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav
(tbrs, 18. septembar 2016 16:11)


Ja sam vozio Audi i ne znam o cemu pricas, jer sam vozio i Passata (koga isto ne volim nesto posebno) i koji je potpuno isti kao taj audi u voznji, a i kvalitetu materijala.

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 09:58)

Jel' si si ti nekad sedeo ili vozio prvu generaciju Audi-a A4 i Passat-a B5? Pitam posto si mozda bio mali tada, jer po komentarima se cini kao da nemas vise od 18-22 god? Ta dva auta su unutra apsolutno ista, ista plastika, isti ventilacioni otvori, isti motor, menjac, samo sto u A4 ima manje mesta pozadi. Bukvalno isti svi prekidaci su bili, za ventilaciju, za elektricne podizace, osvetljenje table isto bilo, obrtomeri isti, ma sveeee. I Audia i Pasata su imali rodjaci i vozio sam oba, i to dosta kilometara i iskreno ne svidjaju mi se ni jedan, ni drugi. Pretvrdi su i neudobni, doduse oba su presla puno km i nisu se nesto kvarila puno. Sad ces ti da kazes ne svidjaju mi se jer ne mogu da ih priustim, e pa nije tacno, mozda ne mogu da priustim ni BMW-a pa mi se on bas svidja.

Baxuz

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Sto ne uze 1.9tdi? Taj 2.0 je ozloglasen medju vlasnicima golf v.

Js

pre 7 godina

Replay@

Ljudi su generalno u problemu, ja ne komentarisem francuska, italijanska, japanska, korejska vozila u njihovim tekstovima, jer ih ne citam, ne interesuju me, jer se zna kom oni segmentu pripadaju. Ceo svet ih je klasifikovao u odnosu na nemacku industriju. Postujem njihova vozila i ne pljujem, ali vesti o nemackom triju citam i ocekujem normalne komentare, ali brate ne moze da se zivi od ovih kompleksasa vise i njihove mrznje.
Dzabe ja i ti pricamo, ovo je zemlja mrznje i prezira prema svemu sto ne mozes imati, dali je to auto, telefon, garderoba nije bitno. Samo udri...

Ivan

pre 7 godina

Aktuelna generacija A4 ima za 2 klase lepsi enterijer od ovog A3. U odnosu na A4, ovo izgleda prilicno lose, iako je kvalitet izrade kabine (model pre restyle) zaista na vrhunskom nivou za ovu klasu, ako ne i sam vrh. Za mene bi idealan auto bio kombinacija karoserije od A3 hatchback 5 vrata i unutrasnjost od A4.

Car

pre 7 godina

@Replay

Ma da, treba da je duplo skuplji. E zbog takvih ovaca i treba da nas šišaju. Za najnoviji ne znam, ali B5, 5.5 i 6 su bili čak i bolji od A4 pandana.

tbrs

pre 7 godina

@Milojko Vozim Audi Q5 2.0 tdi od 170ks.Probao sam ljetos i VW Tiguan iste motorizacije-to je nebo i zemlja.Toliko od mene.Sto se tice pasata-nisam ga nikad vozio ali sigurno nije nivo a6.Pozdrav

Zoran

pre 7 godina

Audi je nasminkani vw,I trebalo bi da se prodaje na metar.Svi su isti,razlika u duzini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfista, 18. septembar 2016 09:32)

Skoda, Audi u VW vrte jedan isti dizajn. Prvo dizajniraju VW, onda mu malo poboljsaju dizajn, pa Skoda, onda jos malo promene pa Audi.

A3...igracka.

Bmw

pre 7 godina

Дакле, Ибица Купра, Поло ГТИ и Ауди С1 исти дакле И С Т И 1.4 тси мотор. Гејм овер за великог зналца Replay- a.

hiavata

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?
(asd, 18. septembar 2016 16:21)

Prestiz nije izvedena rec od preticanje. Nisam znao da je preticanje na autoputu stvar prestiza, eto, naucih nesto.

Dzafer

pre 7 godina

(Replay, 18. septembar 2016 12:03)

Jeste Audi najbolji i mnogo je argumenata za to, ali sigurno ne zbog motora i menjača. Oni su identični onima koji se ugrađuju u većinu srodnih modela VW, Skoda i SEAT. Drugačije su jedino S i Allroad tj. Quatro varijante sa motorizacijom i transmisijom koje nema u drugim brendovima Grupe. Prednost Audija je u vešanju, elektronici, kočnicama, karoseriji, opremi, završnoj obradi itd. Ulazni motor u najnoviji A4 je TFSI koji se ugrađuje već u Octaviu 1.4.

Žao mi je ako komentar nije po volji ali takva je situacija.

Ne razumem negativce i pljuvace

pre 7 godina

Poruka za ovoga sto "kuka" na a3 iz 2003 je,Audi je tek od juna 2004 poceo da ubacuje motor 2.0 TDi. Ti ili ne znas koj ti je godiste auto, ili si se malo zaneo kad si hteo da popljujes po Audiju. Audi ne zavisi od tebe ili mene, ili od onih koji su ustvari samo ljubomorni na one sto ih voze.
Pored toga,ako je otisla turbina,zamajac,to je od kilometraze prijatelju. Taj auto (to je stariji Audi 1.9 Tdi ) nije ispod 700.000 km. 2.0 tdi je imao problem od 04/08 sa motorom,sa uljnom pumpom koja se mora menjati preventivno. Ostalih problema nije imao. Passat je sa istim motorom imao problem sa diznama. To se ispravljalo u ovl.servisima besplatno,ako auto ima servisnu knjigu. Pozz iz Atokomerca..

Bmw

pre 7 godina

Among the components currently cast in this way are the heads of Audi's V6 engine and the blocks and heads for Aston Martin's 6.0-litre V12 that nestles under the hood of the DB7 Vantage. These are then delivered to the engine plant in Wellingborough where the V12 motors and transmissions are assembled ready for delivery to the Aston Martin plant. The Audi V6 heads, though, have a longer journey to make before they are complete.

The newly launched limited edition RS4 Avant quattro is the most powerful production car in the Audi range powered by a 2.7-litre twin-turbocharged V6 pumping out 380 bhp. As befits such a high-performance machine, every one of the 4,000 engines that will be made in the 12-month production run will be a bespoke item. After being cast in Worcester, they are sent to the Györ plant in Hungary for machining, they are then returned to the UK for assembling in Wellingborough before making their way to Neckarsulm in Germany where they join the car. From an initial output of 25 engines a day, daily output is scheduled to have increased to 35 by the time the 4,000th one comes off the line next April.

The racing heritage may have been sold off, but as far as Audi is concerned, it has retained the real jewel in the crown: Cosworth's proven ability in designing and building high-performance engines for the road. 

Дакле, најбоље што Ауди има су Косфорт мотори!!!! Сад се хвали инвентивношћу Аудија колико ти воља.

tbrs

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 19. septembar 2016 13:44)
Па у делу Супер жена има смисла код тебе нема. Очекујем да нам даш објашњење око Косфорта и РС мотора, такође и око 1.4 тси (у које моделе концерна све уграђују, проблеме које имају и зашто су премапирани, поготову они који се уграђју у нови Широко). Ееееј, они варали на сваком кораку и ти нама држиш предавање. Сами су признали да им је био циљ да буду први по сваку цену. Па они дизел Америци неће продати ни десети део онога што су продавали, прогнозе иду до 35 милијарди одштете. Сад могу да препакују, рестилизују, шминкају...и да, да закључимо, тај е46 је борова шума за Фауве комаде угља. Твој концерн је постао највећа превара. Ти пљујеш по Бмв-у, по Алфи, Мерцедесу, по свему, само је Ауди ауто.

alfista

pre 7 godina

@tbrs, ne da sam seo,nego I vozio. Secam se da je A3 bio 2005-6 god.,turbo benzinac(mislim da je 2.0l),I da je u gepeku stalno bila kantica sa uljem!Trosi ulje ko kamion,a tada je bio par god star,I nesto preko 100000km na satu. Probao sam I noviji model A6,I to je to...ne racunam stari 100,prethodnika A6-njemu je riknula pumpa,u to vreme pakao cena

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 13:44)

Znam ja da je izasao 1994, a ti ocigledno ne znas ili ti je tesko sebi da priznas da je A4 i Passat, potpuno isti auto, narocito unutra. A to sto pricas da je A4 stegnut, to pricaj nekom drugom, jer bas ga je moj rodjak prodao jer mu je limarija bila ocajna (jednom je radio, prednja krila i oko vrata, tamo gde ide sredisnja lajsna, tu je bio truo), sa motorom je bio zadovoljan. I da napomenem, covek je odrzavao auto redovno, ali limarija je eto bila losa. Ja nemam razloga da lazem jer nemam nista protiv Audia a ni Passata, ali sam samo objektivan i realan, dok si ti pristrasan i vec naporan.

Car

pre 7 godina

@Kompletan idiot iz Savamale

Tačno je da poslednja generacija nije na istoj platformi. Ja sam govorio za serije B5, B5.5 i B6 da su isti kao A4 iz tog doba.

asd

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?

Iz ličnog iskustva

pre 7 godina

@(delpiero, 18. septembar 2016 11:23)

Ako se posmatraju Golf i A3 koji su u istom cenovnom razredu, nije tačno da će utisak biti da je Golf klasa ispod. Naprotiv.

Xobotnica

pre 7 godina

Власници Аудија треба да признају, да маштају да седну у БМВ! Ту се прича завршава. Кад забруји мотор и кад почне да вуче по кривинама као по шинама, не мисли се о периферним ситницама као што су цена одржавања, дизајн штоп светла итд. Узгред, одржавање на нивоу Аудија, јефтиније од Кореанаца. Оригинал делови, не официјални дилер и све ок.

Xobotnica

pre 7 godina

Као власник БМВ и Мерцедеса, и бивши власник Голфа и Аудија, могу да кажем да је у атрактивној боји, опреми, точковима, Голф динамичнији, вероватно и практичнији!

Kompletan idiot iz Savamale

pre 7 godina

A4 i Pasat su isti auto sa razlicitim znakom i cenom.
(Sloba, 18. septembar 2016 22:20




Kako ljudi lupetaju.... A4 i Passat su totalno drugaciji automobili. Imaju razlicite platforme. Neki motori su isti, kao i menjaci i jos neke sitnice.

Js

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...

dragank

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.

Replay

pre 7 godina

Kako je dobat auto, ova mi se generacija A3 bas svidja. A3 2.0 TDI sa 184 ks je azdaja, 6.9 sek do 100. Sedeo sam u A3 iz 2013, nenormalno moderan enterijer, jos lepsi uzivo, savrseno uklopljen, minimalisticki. Mnogo bolje nego u A klasi i seriji 1...

Replay

pre 7 godina

@Kole
Pa A4 je bolji auto za 50% od Pasata. Pasat je klasicna porodicna limuzina, malo vise za starije ljude, kao sto moj drugar kaze za dede, dosta dosadnog dizajna. Audi A4 je sportski sedan preminum segmenta kod kojeg je tehnologija na mnogo vecem nivou, kvalitet izrade, dizajn, takodje i motorizacija koje VW ne moze da ima a oni sto oh dele su bolje napravljeni. Ta razlika od 8 000 eura treba da je jos veca. Moj A4 kad uporedim sa Pasatom je smesna u voznji. Ista konjaza, moj menjac je mnogo bolji i precizniji, motor je kvalitetnije napravljen, brzi je auto i manje trosi gorivo, upravljiviji. Pasat ima malo vise mesta pozadi ali je ergonomija sedista losija kod Pasata i opet nista.

Tricaa

pre 7 godina

@dragank a sta bi ti majke ti? da te dva seta kvacila, zamajac, popravka turbine i "ruke" za sve to kostaju 110e? kako te nije sramota!? Najbolje bi bilo kad bi moglo besplatno da bude!

andrijano

pre 7 godina

Ali što vole da stave u s opremi sliku,to je čudo jedno...pokažite varburga unutra od 22000 evra sa motorom 1.2....ne pomažu tu zatezanja...da neko ne misli da ne volim audija jer mi je a6 totalni pogodak ali a3 unutra je jedna ružna,prazna tabla plastike...

zvezdan

pre 7 godina

Ovo me vec zabrinjava, ovo je restilizacija redizajna. Iskreno se nadam da ih dizel afera nije toliko poremetila da krenu na dole. Preuzeli su tron od Toyote, na moju radost, po inerciji. Bas bi bilo steta da dozive veci pad, a ovo vec mirise na to.

NIKOLA

pre 7 godina

Kako je lepo kad si premium marka,počneš da praviš male automobile i na svojoj slavi velikih segmenata samo lepis kupce,sve jedno samo da ima znak olimpijade,nišana ili propelera.Ma može i da je dizajnerski ruzniji,sporiji,duplo skuplji,sve prolazi dokle god ima ljudi kojima onaj znak na haubi mnogo znači a nažalost ne zbog njih samih već zbog komšije,i nije ova priča samo kod nas svuda je tako.

Replay

pre 7 godina

@Bmw
Previse lupetanja, da znas.Pa taj TDI motor je njihov patent, covece. Audi 100 2.5 TDI 1989. redni petak najnapredniji dizel ikada i 1.9 TDi u Audi 80 1991. Pa A4 sa 1.9 TDi ima kovana klipove. Pasat i rad ima drugaciji, u mojoj blizini imam dva koja sam vozio, voznja, vesanje, udobnost, ne moze da se uporedi sa A4. O kvalitetu je suvise govoriti. Menjac je precizniji i brzi mnogo na A4, auto uopste brzi, manje trosi. To je premijum auto... U uvek je bilo tako. Nekada oni benzinci i dosta dizeli samo je Audi koristio, legendarni quattro pogon, pa oni 2l, motori pa 2.2 pa 2.3 pa 2.6 i 2.8 pa 3.7 i 4.2 gde su oni na DTM dopravili i reliju. Sta je sa S i RS. Sve ti to veze nema sa Pasatim i Golfovima. Jeste vi svesni sta pricate? Audi se dokazao ko je i zato s prodaje kao lud. U mnogim slucajevima skuplji od svoje premijum konkurencije. Danas takodje, Svi oni 2.0 2.5 TFSI pa 2.7 3.0 i TDI bi turbo itd. Gde je onaj V8 tfsi i V8 tdi, najjaci dizeli na svetu u A8 i onaj SQ7 sa elektricnim kompresorom. To moze da dobije samo Porse sa kojim radi i benzinske motore u zadnje vreme zajedno. Jos samo da pomenem R8 i quattro GmbH odeljene. Pa to svako zna, samo vi pojedini hejteri polupismeni dodjete tu da pametujete. Izadjite iz svojih patika i sidjite sa bicikla i probajte A4 sportski sedan i Pasat narodni auto pa cete da vidite razliku a ne samo rekla kazala.

Replay

pre 7 godina

@Car
Nisu ni stari modeli iste platforme. Citaj malo...0

@Bmw
Pa i nisam krsten. hahaha Ti si malo decko pogresio stranicu, treba da odes na sekciju Super žena. Mogu da ti predajem a vozio sam vise od tebe pet puta mogu da se kladim. Ti si samo obicni Bmw fan kome je uzor raspadnuti E46 i gledas popreko ljude na semaforu kao da vozis F01 seriju 7. :))))

@Milojko
Nigde veze. Kvalitetniji je onaj B5 A4 od Pasata B5 dva put. Znaci mozes da pricas nekim lajicima a nama ovde ne. Pasat B5 se danas raspadaju a Audi A4 su kao oko svo stezeni. Da znas da je taj Audi izasao 1994. godine moj brale... hahah

Jug Srbije

pre 7 godina

Šminka, šminka i preskupo!
Vozim A6 I dobar je to auto i brend, ali mislim da je preskup za ono što nudi.
To je samo stvar prestiža i nista vise!

Zoki

pre 7 godina

Citam komentare a kad dodjem u Srbiju sa novom S3 nema coveka koji se ne okrene za autom, svi se oduseve kako izgleda, a ovdje po forumima ruzan da ne moze biti ruzniji! Ali dobro nismo mi krivi, kriv je sistem u kom zivimo ..

Milos

pre 7 godina

1.4 TFSI 150ks... Nisam vam za bolje. Dosta snage, kubikaža koja izmami osmijeh prilikom točenja goriva i registracije... A tu je i neprevaziđeni Audi enterijer. Meni "dosadan" dizajn spolja ne smeta, samo još da vidim đe bi našao 25 000 €

Js

pre 7 godina

Replay@

Ljudi su generalno u problemu, ja ne komentarisem francuska, italijanska, japanska, korejska vozila u njihovim tekstovima, jer ih ne citam, ne interesuju me, jer se zna kom oni segmentu pripadaju. Ceo svet ih je klasifikovao u odnosu na nemacku industriju. Postujem njihova vozila i ne pljujem, ali vesti o nemackom triju citam i ocekujem normalne komentare, ali brate ne moze da se zivi od ovih kompleksasa vise i njihove mrznje.
Dzabe ja i ti pricamo, ovo je zemlja mrznje i prezira prema svemu sto ne mozes imati, dali je to auto, telefon, garderoba nije bitno. Samo udri...

skyfall mb glc ( imam za gle, ali mi je prevelik za BG)

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)

ma keve ti, ja bi pre rekao još jedan skorojevićki komentar npr novokomponovanog stranačkog vojnika, koji je dobio solidno radno mesto, ali ne dovoljno dobro da prebaci A3 na kredit ... a opet dovoljno da prebaci kia i pežo pa ne želi da ga mešaju s vlasnicima istih ... ili grešim, skupljalo godinama za polovan A3,...

Dks

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat

Kompletan idiot iz Savamale

pre 7 godina

A4 i Pasat su isti auto sa razlicitim znakom i cenom.
(Sloba, 18. septembar 2016 22:20




Kako ljudi lupetaju.... A4 i Passat su totalno drugaciji automobili. Imaju razlicite platforme. Neki motori su isti, kao i menjaci i jos neke sitnice.

alfista

pre 7 godina

@tbrs, ne da sam seo,nego I vozio. Secam se da je A3 bio 2005-6 god.,turbo benzinac(mislim da je 2.0l),I da je u gepeku stalno bila kantica sa uljem!Trosi ulje ko kamion,a tada je bio par god star,I nesto preko 100000km na satu. Probao sam I noviji model A6,I to je to...ne racunam stari 100,prethodnika A6-njemu je riknula pumpa,u to vreme pakao cena

Replay

pre 7 godina

@Dragank
To ti je bio primerak iz oglasa: "nov, nov, presao samo 180 000 km". :))) A njemu ustvari dusa vadjena po Italiji, vozila ga cela familija, a najvise sin 20-ogodisnjak i presao 700 000 km. hahahha Pa moj drug ima taj A3 sa 290 000 km, sve mu fabricko i turbo i zamajac i sve ostalo. Tako i moj A4 ali je moj presao ispod 200. Ceo fabricki, a vi sto kupujete drtine sa "180 000" km sa prevarantskih placeva iskoriscenih kola Audi nije kriv.

delpiero

pre 7 godina

Ko ne moze da ga ima, slobodno neka ga mrzi i prica da je djubre... Ko ga je vozio zna kakav je auto, ko nije neka prica da je los... Najgore mi je kad uporedjuju VW i Audi... Ljudi razlicita je klasa automobila, probajte Golfa pa A3 i shvaticete da slicnosti ne postoje, Golf je klasa ispod... Lepo je Klarkson rekao kad je opisivao Oktaviu, to je Auto koji zeli da bude Pasat, ali ko jos zeli da vozi Pasata??? Za zemlje u razvoju i siromasne zemlje Pasat je pojam, ali samo za njih...

asd

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 13:44)

Znam ja da je izasao 1994, a ti ocigledno ne znas ili ti je tesko sebi da priznas da je A4 i Passat, potpuno isti auto, narocito unutra. A to sto pricas da je A4 stegnut, to pricaj nekom drugom, jer bas ga je moj rodjak prodao jer mu je limarija bila ocajna (jednom je radio, prednja krila i oko vrata, tamo gde ide sredisnja lajsna, tu je bio truo), sa motorom je bio zadovoljan. I da napomenem, covek je odrzavao auto redovno, ali limarija je eto bila losa. Ja nemam razloga da lazem jer nemam nista protiv Audia a ni Passata, ali sam samo objektivan i realan, dok si ti pristrasan i vec naporan.

Bmw

pre 7 godina

@Replay
Па ти ниси крштен!!! Ти појма немаш а држиш слово. 1.4 тси иде у Ауди и у Шкоду- Ш к о д у !
Никакви други блокови мотора, никакви други клипови, иначе посебно у Енглеској желе власници А3 да их туже јер се осећају превареним, имаш све на њиховим порталима и форумима.
А кад спомињеш РС знај да је тај РС развијао Косфорт и да је то њихово чедо, какав патент какве глупости. Ти си најгори трол на Б92, за тебе је Brondby аматер!!! Моогу да се сложим да је Ауди са завршном обрадом испред остатка концерна и ту се прича завршава.

Xobotnica

pre 7 godina

Власници Аудија треба да признају, да маштају да седну у БМВ! Ту се прича завршава. Кад забруји мотор и кад почне да вуче по кривинама као по шинама, не мисли се о периферним ситницама као што су цена одржавања, дизајн штоп светла итд. Узгред, одржавање на нивоу Аудија, јефтиније од Кореанаца. Оригинал делови, не официјални дилер и све ок.

kole

pre 7 godina

Audi je brend koji je u dodatnu opremu ukljucio; tockove, volan, auspuh...
A 4 2.0 TDI 150 ks 34.000 evra, Pasat slicne opreme isti motor 26.000. Pritom mnogo vise mesta pozadi. Ko ima pare neka radi sa njima sta hoce, ali nisu te razlike medju automobilima kao nekada. Svi prave prilicno udobne automobile koji prelaze po 300-500.000km, ne rdjaju, delovi i servisi su tu negde. Znaci jedino je bitan prestiz i sta ce komsiluk i zavidna familija da kazu. Najveci jadnici su oni koji se zaduze i kupe nova kola, a onda se voze busom jer nemaju za gorivo. O putovanjima i provodu da ne pricam. U mojoj kancelariji imam dvojicu takvih. Prelaze godisnje po 3000 km i kukaju na ratu za kola. U pocetku sam ih vozio na posao i nazad dok nisu poceli da me zezaju sto vozim polovnog Stila. Od tada im samo svirnem dok cekaju bus-plus.

tbrs

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav

Xobotnica

pre 7 godina

Као власник БМВ и Мерцедеса, и бивши власник Голфа и Аудија, могу да кажем да је у атрактивној боји, опреми, точковима, Голф динамичнији, вероватно и практичнији!

Iz ličnog iskustva

pre 7 godina

@(delpiero, 18. septembar 2016 11:23)

Ako se posmatraju Golf i A3 koji su u istom cenovnom razredu, nije tačno da će utisak biti da je Golf klasa ispod. Naprotiv.

Bmw

pre 7 godina

Дакле, Ибица Купра, Поло ГТИ и Ауди С1 исти дакле И С Т И 1.4 тси мотор. Гејм овер за великог зналца Replay- a.

Milojko

pre 7 godina

(Replay, 19. septembar 2016 09:58)

Jel' si si ti nekad sedeo ili vozio prvu generaciju Audi-a A4 i Passat-a B5? Pitam posto si mozda bio mali tada, jer po komentarima se cini kao da nemas vise od 18-22 god? Ta dva auta su unutra apsolutno ista, ista plastika, isti ventilacioni otvori, isti motor, menjac, samo sto u A4 ima manje mesta pozadi. Bukvalno isti svi prekidaci su bili, za ventilaciju, za elektricne podizace, osvetljenje table isto bilo, obrtomeri isti, ma sveeee. I Audia i Pasata su imali rodjaci i vozio sam oba, i to dosta kilometara i iskreno ne svidjaju mi se ni jedan, ni drugi. Pretvrdi su i neudobni, doduse oba su presla puno km i nisu se nesto kvarila puno. Sad ces ti da kazes ne svidjaju mi se jer ne mogu da ih priustim, e pa nije tacno, mozda ne mogu da priustim ni BMW-a pa mi se on bas svidja.

Car

pre 7 godina

@Kompletan idiot iz Savamale

Tačno je da poslednja generacija nije na istoj platformi. Ja sam govorio za serije B5, B5.5 i B6 da su isti kao A4 iz tog doba.

Zoran

pre 7 godina

Audi je nasminkani vw,I trebalo bi da se prodaje na metar.Svi su isti,razlika u duzini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alfista, 18. septembar 2016 09:32)

Skoda, Audi u VW vrte jedan isti dizajn. Prvo dizajniraju VW, onda mu malo poboljsaju dizajn, pa Skoda, onda jos malo promene pa Audi.

A3...igracka.

tbrs

pre 7 godina

@Milojko Vozim Audi Q5 2.0 tdi od 170ks.Probao sam ljetos i VW Tiguan iste motorizacije-to je nebo i zemlja.Toliko od mene.Sto se tice pasata-nisam ga nikad vozio ali sigurno nije nivo a6.Pozdrav

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 19. septembar 2016 13:44)
Па у делу Супер жена има смисла код тебе нема. Очекујем да нам даш објашњење око Косфорта и РС мотора, такође и око 1.4 тси (у које моделе концерна све уграђују, проблеме које имају и зашто су премапирани, поготову они који се уграђју у нови Широко). Ееееј, они варали на сваком кораку и ти нама држиш предавање. Сами су признали да им је био циљ да буду први по сваку цену. Па они дизел Америци неће продати ни десети део онога што су продавали, прогнозе иду до 35 милијарди одштете. Сад могу да препакују, рестилизују, шминкају...и да, да закључимо, тај е46 је борова шума за Фауве комаде угља. Твој концерн је постао највећа превара. Ти пљујеш по Бмв-у, по Алфи, Мерцедесу, по свему, само је Ауди ауто.

Bmw

pre 7 godina

Among the components currently cast in this way are the heads of Audi's V6 engine and the blocks and heads for Aston Martin's 6.0-litre V12 that nestles under the hood of the DB7 Vantage. These are then delivered to the engine plant in Wellingborough where the V12 motors and transmissions are assembled ready for delivery to the Aston Martin plant. The Audi V6 heads, though, have a longer journey to make before they are complete.

The newly launched limited edition RS4 Avant quattro is the most powerful production car in the Audi range powered by a 2.7-litre twin-turbocharged V6 pumping out 380 bhp. As befits such a high-performance machine, every one of the 4,000 engines that will be made in the 12-month production run will be a bespoke item. After being cast in Worcester, they are sent to the Györ plant in Hungary for machining, they are then returned to the UK for assembling in Wellingborough before making their way to Neckarsulm in Germany where they join the car. From an initial output of 25 engines a day, daily output is scheduled to have increased to 35 by the time the 4,000th one comes off the line next April.

The racing heritage may have been sold off, but as far as Audi is concerned, it has retained the real jewel in the crown: Cosworth's proven ability in designing and building high-performance engines for the road. 

Дакле, најбоље што Ауди има су Косфорт мотори!!!! Сад се хвали инвентивношћу Аудија колико ти воља.

Ivan

pre 7 godina

Aktuelna generacija A4 ima za 2 klase lepsi enterijer od ovog A3. U odnosu na A4, ovo izgleda prilicno lose, iako je kvalitet izrade kabine (model pre restyle) zaista na vrhunskom nivou za ovu klasu, ako ne i sam vrh. Za mene bi idealan auto bio kombinacija karoserije od A3 hatchback 5 vrata i unutrasnjost od A4.

Car

pre 7 godina

@Replay

Ma da, treba da je duplo skuplji. E zbog takvih ovaca i treba da nas šišaju. Za najnoviji ne znam, ali B5, 5.5 i 6 su bili čak i bolji od A4 pandana.

Milojko

pre 7 godina

@alfista Sigurno nisi sjeo za volan bilo kog Audija.Pricati da je Audi nasminkani VW je u najmanju ruku neukusno.Nego....uzivaj ti u svemirskoj alfi i zivi svoj san kako je to idealno vozilo bez konkurencije,a mi koji ne znamo razlikovati VW i Audi cemo voziti "nasminkani VW" da bismo "bili face i bili vidjeni".Ko je vozio Audi,zna o cemu pricam.Pozdrav
(tbrs, 18. septembar 2016 16:11)


Ja sam vozio Audi i ne znam o cemu pricas, jer sam vozio i Passata (koga isto ne volim nesto posebno) i koji je potpuno isti kao taj audi u voznji, a i kvalitetu materijala.

KAman

pre 7 godina

Klasican kompleksaski komentator cesto vidjen ovde : Dobar je ali ne mogu da ga imam, ali bar mogu da ga mrzim, jao kako je isti, kako je dosadan, moj reno, pezo,, kia, hjundai.. je bolji... Ceo svet je glup sto postuje nemce, ja sam najpametniji, moja kia sa klimom, moj pezo sa panoramom, moj hjundai sa felnama...
(Js, 16. septembar 2016 18:53)
@
Kao sto vidis nema nijedan komentar gde se kaze da je bolji reno, pezo, kia, hyundai... Ispada da je ovaj tvoj jedini kompleksaski.

Miroslav Petrovic

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Auto star 13 godina...presao ko zna koliko.
Vozen ko zna kako...
Pola delova otislo i ti bi to da se popravi za 200 eura.
Samo turbina na bilo koji auto kosta 500 eura a za ostalo ne vredi ni pricati.
Audi nije za onog ko to ekonomski ne moze da prati to jest placa.
Bez uvrede jer mi to nije namera.
Ni jedan deo na autu nije vecan pogotovo delovi motora i sam motor....jednom se mora pokvariti.

alfista

pre 7 godina

@dragank, imao si srece da ti nije zveknula uljna pumpa,sto je normalno za 2.0tdi(doduse,mozda novije generacije od 2003.god),e to je trosak-puca sve od turbine do motora.

Replay za predsednika

pre 7 godina

Replay

pa taj tvoj A4 verovatno bolji u voznji od BMW trojke, udobniji od MB S klase, trosi kao motorka(na sat-litar ipo, dva), vidim da nikad nista nije menjano, a tek sto je lep :))) da ne znam kako izgleda a4 od 2000 na ovamo, po tvom opisu bih pomislio da vozis u najmanju ruku Aston Martin, a ne VW.
E da, jel imas i mod za letenje?

Miki

pre 7 godina

Milos@"Kubikaza koja izmami osmeh prilikom točenja goriva". Od kad je kubikaza merilo potrošnje? Moj brat je imao Passat sa tim 1.4 tsi, prosek oko 8-8,5 litara, po gradu lagano prebacuje 10 litara, ako je to tebi malo, onda super.

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.(dragank, 17. septembar 2016 10:17)... Ovaj komentar kao da je pisao moj cale :D salu na stranu Dragane, nije to bas ni tako lose jer ako ti je auto 2003 jos je dizel, sve sam ja to menjao na jetti kad je presla 120.000 i mnogo vise u odnosu na tvoj spisak! Doduse nije zveknuo plivajuci, ali turbina jeste, amortizeri, solje, diskovi, plocice... Uz to veliki servis i tako... Ali ako zelis da ti auto bude pouzdan, tako mora kad dosegnu neku kilometrazu. Znamo svi onu "nisam dovoljno bogat da vozim polovan auto" ne prave se vise vecni automobili tipa Wartburg, Trabant, Buba(originalna) golf 2...

Istina

pre 7 godina

@dragank

Prijatelju, ti sta si sve naveo i po godistu, ocigledno vozis A3 koji je iz uvoza spartao do 450.000, a na cajgeru ti pise 150.000? Jel da? Auto je extra i to svaka generacija, top, najbolji u toj klasi!

Lala

pre 7 godina

@ http://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=1177459#k21480908

Ultra ne oznacava olaksanu verziju pobogu, oznaka je za stedljivu verziju sto znaci motori koji malo trose, malo poboljsana aerodinamika sa nekim dodacima tu i tamo, malo nizi klirens, pneumatici sa manjim otporom pri kotrljanju i to je to. Inace to je standard vec godinama sa tim i slicnim motorima. Treba imati na umu da je covek sipao dobro gorivo van Srbije, da je auto uzeo vrlo verovatno nov ili skoro nov sa pravom kilometrazom, da ima dobre/nove pneumatike i to je to. Kod nas se na automobilima koji su polirani da nabijaju komsijama komplekse a imaju prkeo pola miliona km na satu to ne moze ostvariti jer je mehanika daleko od utegnute + je losije gorivo pa Vas zbog toga i cudi taj slucaj.

hiavata

pre 7 godina

das 22000 evra za 1.0 sa 120ks a na autoputu te pretice fiat stilo star 10 godina koji vredi 2000 evra? valjda taj audi koji se maano plati mora da podrazumeva i neki prestiz?
(asd, 18. septembar 2016 16:21)

Prestiz nije izvedena rec od preticanje. Nisam znao da je preticanje na autoputu stvar prestiza, eto, naucih nesto.

Ne razumem negativce i pljuvace

pre 7 godina

Poruka za ovoga sto "kuka" na a3 iz 2003 je,Audi je tek od juna 2004 poceo da ubacuje motor 2.0 TDi. Ti ili ne znas koj ti je godiste auto, ili si se malo zaneo kad si hteo da popljujes po Audiju. Audi ne zavisi od tebe ili mene, ili od onih koji su ustvari samo ljubomorni na one sto ih voze.
Pored toga,ako je otisla turbina,zamajac,to je od kilometraze prijatelju. Taj auto (to je stariji Audi 1.9 Tdi ) nije ispod 700.000 km. 2.0 tdi je imao problem od 04/08 sa motorom,sa uljnom pumpom koja se mora menjati preventivno. Ostalih problema nije imao. Passat je sa istim motorom imao problem sa diznama. To se ispravljalo u ovl.servisima besplatno,ako auto ima servisnu knjigu. Pozz iz Atokomerca..

Baxuz

pre 7 godina

Imam Audi A3 2003 2,0tdi 103kw 140 ks sranje od auta za dve popravke set kvacila i plivajući zamajac i turbine sam dao 1100e a to im je svima mana. Najveće sranje od auta.
(dragank, 17. septembar 2016 10:17)

Sto ne uze 1.9tdi? Taj 2.0 je ozloglasen medju vlasnicima golf v.

ApsolutnoSvoj

pre 7 godina

A 3 sedan sam video na pumpi posto radim u jagodini na lukoilu,ovaj je bio 1.6 tdi ultra olaksana verZija sa malom potrosnjom. Otvorio mi covek vrata viena- jagodina 3.7 litra na 100km,kaze da nigde nije presao 130 na sat
(Dks, 17. septembar 2016 09:37)... Ne treba da te to cudi, pogotovo na 1.6 i ako nije presao 130! Licno sam imao tu potrosnju, tacnije 3.9 na 1.5 DCI megane 2 takodje po ravnici ali sa nesto manjom prosecnom brzinom! Moj auto je tada bio godinu dana star(sto je bitan podatak za potrosnju)

Bmw

pre 7 godina

@ (Replay, 18. septembar 2016 12:03)
Па ти још увек немаш појма, чуј други мотори, мењачи...неко би помислио да Ваген у све своје прозводе ставља све посебно. На неком од коментара си се избламирао око мотора, ниси знао шта иде у Ауди, Порше. Све у свему показујеш да си дилетант, чак ни информације доступне на интернету не знаш да пронађеш. Свакако да Ауди боље изгледа од Голфа или Пасата и ту је крај.

Dzafer

pre 7 godina

(Replay, 18. septembar 2016 12:03)

Jeste Audi najbolji i mnogo je argumenata za to, ali sigurno ne zbog motora i menjača. Oni su identični onima koji se ugrađuju u većinu srodnih modela VW, Skoda i SEAT. Drugačije su jedino S i Allroad tj. Quatro varijante sa motorizacijom i transmisijom koje nema u drugim brendovima Grupe. Prednost Audija je u vešanju, elektronici, kočnicama, karoseriji, opremi, završnoj obradi itd. Ulazni motor u najnoviji A4 je TFSI koji se ugrađuje već u Octaviu 1.4.

Žao mi je ako komentar nije po volji ali takva je situacija.