Aktuelno

Četvrtak, 08.09.2016.

13:39

"Mućke" slave 35 godina od početka emitovanja

Izvor: B92

"Muæke" slave 35 godina od poèetka emitovanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrac

pre 7 godina

@Hulkenberg
Sve je u redu, ja sam isti takav za Star Trek :)
Onda sigurno znas i moju drugu omiljenu scenu, a to je kad se Rodni posvadja sa zenom i ode od kuce. Pa Del sazna da izlazi u bioskop sa nekom sekretaricom (automehanicara ili slicno). Te objasnjava Albertu kako treba da bude zapanjen zbog toga "kao da si video nemacku podmornicu", dok on bude kritikovao Rodnija. Onaj sled Albertovih reakcija je - neponovljiv. Kad bi nekako to nasao na YT, ko moze da pomogne, this time next year cu mu platiti :)

maks

pre 7 godina

Ono kad je Rodni naslikao sliku a Del je poslao za takmicenje u decjoj kategoriji..pa osvojili putovanje sa ostalom decom...haha...ma svaka epizoda je umiranje od smeha.

Lepi Mile

pre 7 godina

Epizoda kad idu u Amsterdam brodom se zove "To Hull and Back" - inače je specijal. A epizoda kad postaju milioneri, "Time on our hands" je na OSMOM mestu najgledanijih tv emisija u britaniji(misli se na sve što je ikad emitovano na tv) !!!
Ali one scene kad Del prodaje robu na pijaci, to mi je neprevazidjeno. "ovaj radio nije ni nemačko ni japansko đubre, ne on je genuine made in Albania"
Najbolji sitkom za mene.

Blondie

pre 7 godina

Najjača serija IKADA!!! Neponovljivi su! I, po milioniti put ću odgledati i plakati od smeha na iste fore, a najbolje od svega je što nema šanse da mi dosade... "Bonjour!" :))

SerbianoPFC

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, i 2. najbolja scena ikada(ova u tekstu), prva najbolja scena je kad u epizodi kad Del Boy upoznaje Rakel, stric Albert priča kako je potopio USS Pitsburgh(koji su oni trebali da čuvaju)... Rodnijeva faca u tom trenutku... plakao sam... Rodney-nisi video 32000 tone čelika u sred bela dana?

Ja

pre 7 godina

Scena:
Del sjedi za stolom i cita izvjestaj sa berze i komentarise:
-Goldman Sachs droped a point since yesterday.
Rodni, u onoj raspaloj jakni kratkim pantalonama, u jednoj ruci cigara a u drugoj neka golotinja odgovara:
-o really? Chelsea dropped 2 on Saturday!!! LOL
CLASSIC

Mickey Pierce

pre 7 godina

...well i have a pair of aces...and another pair of aces...
Where'd you get that last pair of aces?
The same place you got that last pair of kings!

Erotica

pre 7 godina

Rodney:Promise me you wont laugh"
DEl:"No course i wont"
Rodeney:"I think i'm in love".
Pocinje cepanje Ha ha hahahah Legendarnoooooooo,ima sinu da dam ime Uros Derik!!!!

iks oks

pre 7 godina

Nedavno sam u Delhiju sedeo u nekom lokalu sa dva engleza. U jednom momentu je jedan poceo drugog da zeza fazonima iz Mucki "Next year,...".
Bio je dvostruko iznenadjen, prvo, sto onaj drugi nije kapirao, a drugo, sto sam ja sve fazone znao.

croata

pre 7 godina

Mucke ni priblizno nisu engleski humor,taj humor usporediv je jedino s balkanskim bez obzira sto je za razliku od drugog kulta a to je alan ford,imao prodju u maticnoj zemlji pa i u svijetu.
Mucke
Maratonci
Alan ford

Tri sveta grala

Trigger

pre 7 godina

Del, Boycie, & Denzil: Trigger!
Trigger: Alright.
Del: Was it you Trig? Was it you who organised all this?
Boycie: Oh turn it up, Del Boy. Trigger couldn't organise a prayer in a mosque.
Trigger: I got lost on me way here.
Denzil: How could you get lost? You've been coming to this pub since you were 16!
Trigger: No, I found the pub alright. I meant I couldn't find this room. (to Mike) I've been in your dance hall for the last hour.
Mike: But all the lights are out!
Trigger: I know.
Boycie: You've been standing in the dark for an hour?
Trigger: Yeah I thought we were all gonna jump out and surprise someone.
Mike: But there was no-one else in there.
Trigger: But I didn't know that, did I? The lights were out. (to Rodney) How you going, Dave?

Bobi

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (damedolla0, 8. septembar 2016 17:33)

Mešaš babe i žabe. Mućke su humuristočka serija, a Breaking Bad je neka triler/drama. A ima boljih serija (u istom žanru) i od Breaking Bad. Sopranosi na primer. Ili Prison Brake.
This time, next year, moderatori će pustiti ovaj komentar.

Simon Le Bon

pre 7 godina

Osamdesete u YU su nesumnjivo bile najbolje godine za detinjstvo,odrastanje i život uopšte.
Kada se samo setim Mućki,Belamija,Opstanka,Mister Noa,Alana Forda,tadašnjeg Partizana i tadašnje Zvezde,Duranovaca i Depešovaca,tadašnjih mangupa koji su te učili da budeš čovek a ne budala,shvatim da sam imao predivno detinjstvo puno sreće,ljubavi i kvalitetnog odrastanja u svakom smislu te reči.
Ovo danas... Ne postoji... Prazan vakuum preživljavanja...
Iskreno mi je žao što,koliko god se trudio,ne mogu svojoj deci da dočaram makar delić tog prelepog ambijenta bezbrižnosti koji nas je obuzimao i nama rukovodio.
Hvala Del,hvala Rodni,hvala celoj ekipi Mućki na srećom i smehom "ušuškanom" detinjstvu.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Posmatrac
To je specijal koji se zove " Jolly Boys Outing " kad idu na izlet u Margejt.I nije upoznao toga starijeg covjeka,vec ga poznaje,on je dio ekipe i zove se Sid,drzi kroz citavu seriju Sid's caffe odnosno kako ga lokalci zovu Fatty Thumb..kasnije pri kraju serije kad Majk ode da sluzi kaznu u zatvoru,Sid preuzme pab Raginu Glavu.Izvini morao sam te ispraviti,veliki sam fanatik - fan Mucki :D

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

Himmelbjerg

pre 7 godina

1. Only fools and horses
2. Bottom
3. Black Adder

Bottom je inače urnebesna engleska komedija za koju ne znam da li se prikazivala u Srbiji. Po meni rame uz rame sa Mućkama. Legendarni Rick Mayall (nažalost prerano umro), i Adrian Edmondson u glavnim ulogama). Inače je taj par glumio i u "Young ones", takođe otkačenom engleskom biseru. Ko nije gledao "Bottom" od srca preporučujem, neće se pokajati. Engleski humor - najbolji na svetu!

EU Citizen

pre 7 godina

Narušiću komentatorsku idilu, ne zato što nisam fan serije ili što ne smatram da uz još par naslova poput MPFC ili Black Adder ne spada u apsolutni vrh britanske i svetske komične produkcije, već zato što imam utisak kada čitam komentare da je Only Fools and Horses nažalost postao samo još jedan nostalgičarski kamen koji Srbiju, barem onu iole obrazovanu (ona neobrazovana je gluplja ali daleko praktičnija i realnija) drži zakovanu u tobože boljoj prošlosti, dok sadašnjost prolazi. Za mene je to davna prošlost, kojoj se rado, ali retko vraćam, i danas, ako nešto gledam, gledam nešto sveže, a rekao bih da je Srbija debelo zamrznuta, i da joj je krajnje vreme da se odmrzne, pusti prošlost, čak i onu lepu, niz vodu, i okrene se budućnosti i novim stvarima.

fc

pre 7 godina

Postujem jer ocigledno ova serija ima ogromna broj fanova (kod nas), ali meni licno nikada nije legla. Ne znam da li je zbog prizemnog humora, zbog tematike (love u mutnom) ili zbog necega treceg

Steel tribute

pre 7 godina

Epizoda kad Rodney napakuje Delu let paraglajderom i odlazak u ribolov po nevremenu, uz pojavljivanje manijaka....odgledano milion puta!

Steel tribute

pre 7 godina

Bas ih gledam intenzivno ovih dana, spasavaju me, uz sve probleme na poslu, bolesti u porodici, besparice, loseg raspolozenja, cini mi se da sam ziv samo uz njih! Hvala Davidu i Nicholasu!!!

ivan

pre 7 godina

Radimo drugar i ja laboratorijske vežbe na fakultetu i ja primetim taster Trigger na osciloskopu. Pitam drugara šta će biti ako pritisnem taj taster a drugar kaže : "Osciloskop će da ti kaže Hi Dave" :-)

vs

pre 7 godina

Kad je Rodni na Delovo bacanje "novčića" rekao PISMO bukvalno sam pao sa stolice i toliko se smejao da su morali na kraju da mi ukažu pomoć. Od tada se plašim da se jako smejem.
Ono kad vam jedna serija izdefiniše smisao za humor.

Holy Smoke

pre 7 godina

Imam sve epizode, sve sezone i sve specijale. To smatram najvrednijim sadrzajem na hdd-u.
I dan danas imam obicaj da pustim po neku epizodu i odgledam je po deseti put. Naravno uvek placem, nekad od smeha a nekad od srece i ponekad od tuge.
Takva je to serija ljudi moji...
Najbolja!

rootsradicals

pre 7 godina

Nenad Krstic me uvek podsecao na Rodnija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 8. septembar 2016 16:56)

nije Krstic, nego Cubrilo!

Novak

pre 7 godina

Ima i zašto da slave. Jasno je svima da su megapopularna serija svih vremena ! Svaka im čast, ovakvu seriju nećemo videti više nikada ! Nikada, piši velikim slovima - NIKADA !

CND

pre 7 godina

Ја мислим да су срби највећи познаваоци ове генијалне и непревазиђене серије, кад год поменем неком странцу сви су у фазону шта ти је то, одо сад да гледам поново :)

galinari

pre 7 godina

Kaze Albert: Don't worry Del, you'll still be able to sell this.
Del: Yeah, how?
Albert: I don't know, he who dares wins. (sa mahanjem rukama i klimanjem glavom)

Novak

pre 7 godina

Nikada mi neće dosaditi, jer ovakvu sličnu seriju nikada više niko neće snimiti. Ova serija je nešto što se desi jednom u životu i nikada više...glumci, scenario, duh tog vremena, to je neponovljivo, originalno i neprocenjivo. Hvala i večna im slava !

Posmatrac

pre 7 godina

Meni je vrhunska scena kad u nekom pabu (epizoda Momci idu na izlet) Albert prica kako je "during the war" bio na ribarskom brodicu pored Grcke u osmatrackoj misiji. "Iznenada se pojavio nemacki patrolni camac. Nisam imao kud, okrenuo sam i pravo udario u njega. Oboje smo potonuli."

Malo kasnije Albert upoznaje starijeg coveka, koji mu ispica kako je rat proveo u zarobljenistvu u Grckoj. "Jednom smo uspeli da pobegnemo i ukrademo patrolni camac. Pobegli smo poteri kad se iznenada pojavio neki ribarski brod i ludak se zabio u nas. I opet su nas zarobili!!!"

stoper4

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
(damedolla0, 08. septembar 2016 17:33)

Ja upravo gledam Breaking bad i dobra je serija, ali da kažem da je bolja od OFAH, to je već svetogrđe :)

Vrach

pre 7 godina

cuvena epizoda sa sverovanjem dijamanata iz amsterdama - ulazak brodom u kanal i Del koji pozdravlja zacudjenu porodicu sa "Ajax!!!".

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Ajde da se i ja pridruzim serije moje mladosti pa i srednjeg doba, a da uvek gledam i na rtv kada sam kuci.

Svi ste naveli neke delove kao legendarne pa da se pridruzim u moru svih nezaboravnih,

kada im rodjaka dodje u posetu a obojica odlepe za njom, pa Rodni legne u solarijum da malo pocrni a Del mu odvrne casovnik na malo duze, pa rodni pocrveni u licu kao indijanac,

Posle mu se Rodni osvetio kada je Del boy morao na paraglajder i pita Rodnija , Rodney do I hear a telephone ringing in our car, Rodney, no we do not have a tlfone in our car!!!!!!!!

Mucke pa velika praznina do ostalih serija koji gledamo ili smo gledali.

CommonSense

pre 7 godina

Nije bas sasvim tacno da je serija snimana u Bristolu. Deo epizoda u stanu Troterovih je napravljen i u Londonu, u kraju koji se zove East Acton, u zgradi koja danas nosi naziv Harlec Tower. Od centra Londona ima vise od sat vremena voznje metroom, ali za velikog fana Mucki kultno je mesto :-)

nikola

pre 7 godina

Savet televizijama.Kao sto radi i b92 sa serijom dva ipo muskarca u predponocnom terminu oko 11 pustiti barem dve epizode ovakve serije.Opusti se covek pred spavanje,nasmeje se i lakse i lepse se zaspe.Meni barem pomaze kad mi se neda da zaspem.Znaci termin posle 11 treba rezervisati za ovakve i slicne serije.Pohvale za b92 zbog toga.

Vrach

pre 7 godina

Boycie-va faca kad Del kaze na kraju partije pokera: one pair of aces and another pair of aces. I na kraju novcanica sa 2 glave...neprocjenjivo

Nocni vuk

pre 7 godina

Ja sam prilicno kasno poceo da gledam Mucke, video ih slucajno dok sam saltao kanale na Pinku neke 2000-te ili tako nesto. Inace serija i ja smo vrsnjaci :) Secam se gledao prvu epizodu kad su Del i Rodni bili kod roditelja neke Rodnijeve devojke u dvorcu, Rodni pozvan Del, naravno, nije. Da li zato sto je Pink nisam ni ocekivao nista dobro ili ja nisam bas nesto bio u fazonu nije mi se svidelo na prvi pogled. Sledeci put ih uhvatim na nekom drugom kanalu, par meseci kasnije i odlucim da odgledam jos jednu epizodu. Na kraju su ulazili u kucu da vide sta mi je, a ja se smejem ne mogu da stanem, valjanje po podu. Posle toga ide tesko drogiranje, uspesno sam zarazio 7 ljudi :) Neko vreme smo se i okupljali da gledamo zajedno. Kultna serija, nezaboravna. Sad kako koji glumac nas napusta kao da gubimo clana porodice. To je ono, znas da nece biti snimljena ni jedna vise epizoda, dodje ti da ih vaskrsnes :)

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Rodney: "If there is such a thing as reincarnation, knowing my luck, I'll come back as me." Nema dalje! ?

да да

pre 7 godina

Ако сте ставили клип могли сте да залепите и титл ! Овако, као да читам Алан Форда на италијанском, безвредно ...

XxX

pre 7 godina

Genijalna serija. Steta sto i neke druge sjajne britanske komedije nisu stigle na nas tv, jer bi se Peep Show, The Thick of It ili Extras gotovo podjednako primile na nasem podneblju kao i Mucke.

palop

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 8. septembar 2016 15:14)

Pusta ih RT Vojvodine, a imaju ok program i osim Mucki, bolji od ostalih...

Kvante

pre 7 godina

Ja sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mit o epizodi kada Del Boj i Rodni uhvate onog Arapina koji kada ga nesto pitaju on zna samo da kaze "Gari", to smo koristili kad nam zapne poneka rec iz engleskog.

Kramer

pre 7 godina

Neprevaziđene Mućke! Ne znam koliko puta su mi, razočaranom i deprimiranom, vratili osmeh na lice.
I da, pored Mućki, ne treba zaboraviti i Sajnfeld. Ne znam koja je bolja. Nisu se ovde ljudi toliko primili, ali ko je pratio sve epizode, morao je jednako da se primi na taj fantastični ludi svet Džerija, Džordža, Elejn i Krejmera. I Njumena.
Dva najbolja sitkoma ikada.

Program plus

pre 7 godina

Netko je dolje spomenuo Program plus na TV Zg. E to je bilo vrijeme. Koje to bilo otkriće taj Program plus.
Inače, Mučke su zakon. I danas. Sretan sam da ih moji klinci gutaju.

Super G

pre 7 godina

Only Fools and Horses
Homicide
The Sopranos

sveto trojstvo
(napadaj, 8. septembar 2016 15:05)

Samo bi umesto Sopranosa stavio X-Files. Kad se samo setim da sam bezao sa casova da bi stigo kuci i gledao neke epizode. Sve tri su se tada davale na Pinku (dok je Ivan Karl bio urednik), a sad ko sto neko napisa turci, meksikanci... :(

mucke

pre 7 godina

omiljene, najbolja serija.
bio sam u londonu ali nisam uspeo da igde nadjem prodavnicu sa motivima iz serije :( cak i na netu jako slabo, mislio sam da je tamo mnogo vece interesovanje za mucke

Ненад

pre 7 godina

Мени је једна од јачих епизода она кад Дел, Родни и Алберт путују у Холандију бродићем да би прошверцовали дијаманте за Бојсија. Улазе у Холандију, ветрењаче свуда око њих, а Алберт пита: "Где смо, Дел Бој?", а Дел одговара: "Па, очигледно је, зар не... у Бугарској", хахахах, легенде!

NastyB

pre 7 godina

- Monty Python`s Flying Circus
- Only Fools And Horses...
- Fawlty Towers
- Coupling
- Men Behaving Badly
- Black Adder

Anywhere, anytime - najbolje britanske komedije koje mogu da gledam svakog trenutka po nebrojeni broj puta. Dobro, ima tu još i "Alo, Alo" "Mr. Bean", "The IT crowd", ali ove gore su sam vrh.

love

pre 7 godina

Ne samo u Velikoj Britaniji, već najbolji sitkom na SVETU IKADA. Uz 2ipo muškarca svaku epizodu mogu da gledam svakodnevno, i jedva čeka scene za koje znam da će se desiti

Davor

pre 7 godina

Najbolja serija ikada u svetu. Meni je scena sa lusterom Luja IX najbsmesnija scena ikada,par dana sam se neprekidno smejao na samu pomisao.

neutralni felsh

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .
(lilibg, 08. septembar 2016 15:50)


engleski humor "u tolikoj meri" podseca na nas?
ovo je neki novi podatak koji nismo imali prilike da cujemo do sada.

luka

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

prikazuje rtv. ja gledam svaki dan

damedolla0

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.

crnac iz Medjedje

pre 7 godina

- Any luck, Del?
- Loads of it, all bad! Just had a word with Paddy the Greek. You know them 9 carat gold bracel... 24 carat gold bracelets I was selling? I've just found out they've all been deported along with Ugandan Maurice.
- Why did you trust him with all that gold in the first place?
- Because he told me he was an exporter.
- Yeah, an ex-porter, he just got the sack from British Rail.

stifmeister

pre 7 godina

during the war.... najjaca scena u epizodi kad su svi u dvorcu kod one plemkinje koju rodni treba da ozeni. dok oni gore jedu dole u kuhinji albert i posluga. pita ga kuvarica da li je jos neko u vasoj familiji mornar? kaze albert nije niko osim mene... par sekundi pauza i onda nastavak, lazem brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku. plakao sam pola sata...

klo

pre 7 godina

U Zrenjaninskom naselju Bagljas postoji veliki mural sa Delom,Rodnijem i Albertom i natpisom Pekam,London,Bagljas.Svaki put kad prodjem odusevim se i shvatim koliko su oni slicni nama svima.

Nikola MM

pre 7 godina

Ne propustam kada god ih emituju kod nas. Gledao sam sve epizode jedno 134 puta, ali njih nikad dosta !
:)

Najbolja serija ikada.

Nebojša

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

Ima na rtv 1 uveče nisam siguran tačno u koliko sati.

timika

pre 7 godina

u seriji nema loseg lika,cak i onaj epizodista shadow,pljackas,je odglumio maestralno. jedini mi je bilo sumnjivo posle dekine smrti kako ce se albert uklopiti,a pigodili su sa njim 100%. inace meni najbolja scena,pored pokera sa bojsijem,je kad rodni i del muvaju cice u klubu i del ih farba kako je rodni ovo ono,dok rodni zeva u goste,i da mora da provezba sa njim na travi,jer u usa koriste astroturf i onda ova pita rodnija sta vise voli,traju ili astroturf,a on kao ne znam,nisam nikad pusio astroturf !

abramenzy

pre 7 godina

A ja slavim svoj 18. rodjendan :D

Hvala do neba najboljoj TV ekipi i najlegendarnijoj seriji za bezbroj nezaboravnih, urnebesnih momenata koji su mi uljepsali zivot.

lilibg

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .

Mućke !

pre 7 godina

Legendarna serija ! Snimljena prije 35 godina, a dan-damas kad je gledam uživam, kao da je sniljena prošle godine..To se zove PREMIUM KVALITET !Glumci vrhunski, scenario vanvremenski,univerzalni humor koji ne poznaje granice, jezik, kontinente..Ovakve serije se više ne snimaju..

MisterNo

pre 7 godina

Opali me nostalgija svaki put kad negde nešto pročitam o Mućkama... Kakva serija... Odrastao sam uz to ponavljajući sebi "this time next year we're going to be millionaires" :)

Mile

pre 7 godina

Kultna serija koja se može iznova i iznova gledati, samo izgleda da su se ovi naši biznismeni i političari školovali na sličan fazon.

ispran mozak

pre 7 godina

Scena kada Del boj i Rodni izgube svu lovu na berzi i bankrotiraju...

- Del boy : Don't worry Rodney. "This time next year, we'll be millionaires!"

- Rodney: " This time last WEEK we were millionaires!"

Nikada ga nije napustio optimizam, Del boj je najomiljeniji imaginarni lik na svetu!!!

NikolaLe

pre 7 godina

Ako komediju stavimo u stranu ,u biti to je jedna porodicna ,topla prica.Niti jedna ruzna rec (osim sto je Rodni tupadzija ?),nema golotinje,divna serija.Dan danas je gledam i bicu ponosan ako decu vaspitam da cene takve stvari ,da odgledamo koju epizodu zajedno....

joel

pre 7 godina

najpopularnija serija ikad u Britaniji. pričao sam s Englezima. kult serija.nema ko ne zna u njih za to. inače oni su se iznenadili koliko se BBC serija prikazuje u nas i ovim prostorima..

гокс

pre 7 godina

Непревазиђени Дел Бој и ванвременски хумор који не престаје да нас засмејава.

Dzergj

pre 7 godina

tako je svi mi koji danas imamo preko pedeset dibro se secamo tih emisija koje su nas xasmejavale I jedva smo cekali ds dogje dan cini mi se da se davalo jednom nedeljno.
bravo za emisiju "mucke"

Srb

pre 7 godina

najbolji sitkom svih vremena uopste!!! Pogotovo zato sto je svaka epizoda sa sebe a mozda je i malo subjektivno mišljenje ali po meni nema lose epizode!

milica

pre 7 godina

Cim ih vidim, nabacim smeh na lice. Cela ekipa je bila neverovatna.., jedan i drugi deka, Bojsi, Trig, Majk, Miki Pirs, Denzil, Sid.., ma ludilo.

serbischen banditen

pre 7 godina

Сећам се прве епизоде на Радио Телевилији Загреб у програм плус термину.

Dovla

pre 7 godina

Obavezna lektira cim napunite 13-14 godina. Gledao sam ja i mladji, ali punu genijalnost shvatite malo kasnije, a da ne pricamo da sam uz Dela vise naucio o ekonomiji nego na faksu.

Ivan

pre 7 godina

RODNEY: Trigger what are you doing here?
TRIGGER: Well Dave, Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY: Oh I suppose that's... Hold on, you live closer to the pub then we do?
TRIGGER: Yeah I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY:But Trigger, you've had walk past the pub to get to our flat!
TRIGGER: I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.

lilibg

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .

NikolaLe

pre 7 godina

Ako komediju stavimo u stranu ,u biti to je jedna porodicna ,topla prica.Niti jedna ruzna rec (osim sto je Rodni tupadzija ?),nema golotinje,divna serija.Dan danas je gledam i bicu ponosan ako decu vaspitam da cene takve stvari ,da odgledamo koju epizodu zajedno....

MisterNo

pre 7 godina

Opali me nostalgija svaki put kad negde nešto pročitam o Mućkama... Kakva serija... Odrastao sam uz to ponavljajući sebi "this time next year we're going to be millionaires" :)

ispran mozak

pre 7 godina

Scena kada Del boj i Rodni izgube svu lovu na berzi i bankrotiraju...

- Del boy : Don't worry Rodney. "This time next year, we'll be millionaires!"

- Rodney: " This time last WEEK we were millionaires!"

Nikada ga nije napustio optimizam, Del boj je najomiljeniji imaginarni lik na svetu!!!

Ivan

pre 7 godina

RODNEY: Trigger what are you doing here?
TRIGGER: Well Dave, Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY: Oh I suppose that's... Hold on, you live closer to the pub then we do?
TRIGGER: Yeah I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY:But Trigger, you've had walk past the pub to get to our flat!
TRIGGER: I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.

abramenzy

pre 7 godina

A ja slavim svoj 18. rodjendan :D

Hvala do neba najboljoj TV ekipi i najlegendarnijoj seriji za bezbroj nezaboravnih, urnebesnih momenata koji su mi uljepsali zivot.

Dovla

pre 7 godina

Obavezna lektira cim napunite 13-14 godina. Gledao sam ja i mladji, ali punu genijalnost shvatite malo kasnije, a da ne pricamo da sam uz Dela vise naucio o ekonomiji nego na faksu.

Srb

pre 7 godina

najbolji sitkom svih vremena uopste!!! Pogotovo zato sto je svaka epizoda sa sebe a mozda je i malo subjektivno mišljenje ali po meni nema lose epizode!

serbischen banditen

pre 7 godina

Сећам се прве епизоде на Радио Телевилији Загреб у програм плус термину.

milica

pre 7 godina

Cim ih vidim, nabacim smeh na lice. Cela ekipa je bila neverovatna.., jedan i drugi deka, Bojsi, Trig, Majk, Miki Pirs, Denzil, Sid.., ma ludilo.

Ненад

pre 7 godina

Мени је једна од јачих епизода она кад Дел, Родни и Алберт путују у Холандију бродићем да би прошверцовали дијаманте за Бојсија. Улазе у Холандију, ветрењаче свуда око њих, а Алберт пита: "Где смо, Дел Бој?", а Дел одговара: "Па, очигледно је, зар не... у Бугарској", хахахах, легенде!

Nocni vuk

pre 7 godina

Ja sam prilicno kasno poceo da gledam Mucke, video ih slucajno dok sam saltao kanale na Pinku neke 2000-te ili tako nesto. Inace serija i ja smo vrsnjaci :) Secam se gledao prvu epizodu kad su Del i Rodni bili kod roditelja neke Rodnijeve devojke u dvorcu, Rodni pozvan Del, naravno, nije. Da li zato sto je Pink nisam ni ocekivao nista dobro ili ja nisam bas nesto bio u fazonu nije mi se svidelo na prvi pogled. Sledeci put ih uhvatim na nekom drugom kanalu, par meseci kasnije i odlucim da odgledam jos jednu epizodu. Na kraju su ulazili u kucu da vide sta mi je, a ja se smejem ne mogu da stanem, valjanje po podu. Posle toga ide tesko drogiranje, uspesno sam zarazio 7 ljudi :) Neko vreme smo se i okupljali da gledamo zajedno. Kultna serija, nezaboravna. Sad kako koji glumac nas napusta kao da gubimo clana porodice. To je ono, znas da nece biti snimljena ni jedna vise epizoda, dodje ti da ih vaskrsnes :)

joel

pre 7 godina

najpopularnija serija ikad u Britaniji. pričao sam s Englezima. kult serija.nema ko ne zna u njih za to. inače oni su se iznenadili koliko se BBC serija prikazuje u nas i ovim prostorima..

Kvante

pre 7 godina

Ja sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mit o epizodi kada Del Boj i Rodni uhvate onog Arapina koji kada ga nesto pitaju on zna samo da kaze "Gari", to smo koristili kad nam zapne poneka rec iz engleskog.

Mile

pre 7 godina

Kultna serija koja se može iznova i iznova gledati, samo izgleda da su se ovi naši biznismeni i političari školovali na sličan fazon.

klo

pre 7 godina

U Zrenjaninskom naselju Bagljas postoji veliki mural sa Delom,Rodnijem i Albertom i natpisom Pekam,London,Bagljas.Svaki put kad prodjem odusevim se i shvatim koliko su oni slicni nama svima.

гокс

pre 7 godina

Непревазиђени Дел Бој и ванвременски хумор који не престаје да нас засмејава.

stifmeister

pre 7 godina

during the war.... najjaca scena u epizodi kad su svi u dvorcu kod one plemkinje koju rodni treba da ozeni. dok oni gore jedu dole u kuhinji albert i posluga. pita ga kuvarica da li je jos neko u vasoj familiji mornar? kaze albert nije niko osim mene... par sekundi pauza i onda nastavak, lazem brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku. plakao sam pola sata...

Davor

pre 7 godina

Najbolja serija ikada u svetu. Meni je scena sa lusterom Luja IX najbsmesnija scena ikada,par dana sam se neprekidno smejao na samu pomisao.

Mućke !

pre 7 godina

Legendarna serija ! Snimljena prije 35 godina, a dan-damas kad je gledam uživam, kao da je sniljena prošle godine..To se zove PREMIUM KVALITET !Glumci vrhunski, scenario vanvremenski,univerzalni humor koji ne poznaje granice, jezik, kontinente..Ovakve serije se više ne snimaju..

Dzergj

pre 7 godina

tako je svi mi koji danas imamo preko pedeset dibro se secamo tih emisija koje su nas xasmejavale I jedva smo cekali ds dogje dan cini mi se da se davalo jednom nedeljno.
bravo za emisiju "mucke"

NastyB

pre 7 godina

- Monty Python`s Flying Circus
- Only Fools And Horses...
- Fawlty Towers
- Coupling
- Men Behaving Badly
- Black Adder

Anywhere, anytime - najbolje britanske komedije koje mogu da gledam svakog trenutka po nebrojeni broj puta. Dobro, ima tu još i "Alo, Alo" "Mr. Bean", "The IT crowd", ali ove gore su sam vrh.

Super G

pre 7 godina

Only Fools and Horses
Homicide
The Sopranos

sveto trojstvo
(napadaj, 8. septembar 2016 15:05)

Samo bi umesto Sopranosa stavio X-Files. Kad se samo setim da sam bezao sa casova da bi stigo kuci i gledao neke epizode. Sve tri su se tada davale na Pinku (dok je Ivan Karl bio urednik), a sad ko sto neko napisa turci, meksikanci... :(

love

pre 7 godina

Ne samo u Velikoj Britaniji, već najbolji sitkom na SVETU IKADA. Uz 2ipo muškarca svaku epizodu mogu da gledam svakodnevno, i jedva čeka scene za koje znam da će se desiti

luka

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

prikazuje rtv. ja gledam svaki dan

timika

pre 7 godina

u seriji nema loseg lika,cak i onaj epizodista shadow,pljackas,je odglumio maestralno. jedini mi je bilo sumnjivo posle dekine smrti kako ce se albert uklopiti,a pigodili su sa njim 100%. inace meni najbolja scena,pored pokera sa bojsijem,je kad rodni i del muvaju cice u klubu i del ih farba kako je rodni ovo ono,dok rodni zeva u goste,i da mora da provezba sa njim na travi,jer u usa koriste astroturf i onda ova pita rodnija sta vise voli,traju ili astroturf,a on kao ne znam,nisam nikad pusio astroturf !

mucke

pre 7 godina

omiljene, najbolja serija.
bio sam u londonu ali nisam uspeo da igde nadjem prodavnicu sa motivima iz serije :( cak i na netu jako slabo, mislio sam da je tamo mnogo vece interesovanje za mucke

Nikola MM

pre 7 godina

Ne propustam kada god ih emituju kod nas. Gledao sam sve epizode jedno 134 puta, ali njih nikad dosta !
:)

Najbolja serija ikada.

XxX

pre 7 godina

Genijalna serija. Steta sto i neke druge sjajne britanske komedije nisu stigle na nas tv, jer bi se Peep Show, The Thick of It ili Extras gotovo podjednako primile na nasem podneblju kao i Mucke.

Posmatrac

pre 7 godina

Meni je vrhunska scena kad u nekom pabu (epizoda Momci idu na izlet) Albert prica kako je "during the war" bio na ribarskom brodicu pored Grcke u osmatrackoj misiji. "Iznenada se pojavio nemacki patrolni camac. Nisam imao kud, okrenuo sam i pravo udario u njega. Oboje smo potonuli."

Malo kasnije Albert upoznaje starijeg coveka, koji mu ispica kako je rat proveo u zarobljenistvu u Grckoj. "Jednom smo uspeli da pobegnemo i ukrademo patrolni camac. Pobegli smo poteri kad se iznenada pojavio neki ribarski brod i ludak se zabio u nas. I opet su nas zarobili!!!"

Nebojša

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

Ima na rtv 1 uveče nisam siguran tačno u koliko sati.

Simon Le Bon

pre 7 godina

Osamdesete u YU su nesumnjivo bile najbolje godine za detinjstvo,odrastanje i život uopšte.
Kada se samo setim Mućki,Belamija,Opstanka,Mister Noa,Alana Forda,tadašnjeg Partizana i tadašnje Zvezde,Duranovaca i Depešovaca,tadašnjih mangupa koji su te učili da budeš čovek a ne budala,shvatim da sam imao predivno detinjstvo puno sreće,ljubavi i kvalitetnog odrastanja u svakom smislu te reči.
Ovo danas... Ne postoji... Prazan vakuum preživljavanja...
Iskreno mi je žao što,koliko god se trudio,ne mogu svojoj deci da dočaram makar delić tog prelepog ambijenta bezbrižnosti koji nas je obuzimao i nama rukovodio.
Hvala Del,hvala Rodni,hvala celoj ekipi Mućki na srećom i smehom "ušuškanom" detinjstvu.

Steel tribute

pre 7 godina

Bas ih gledam intenzivno ovih dana, spasavaju me, uz sve probleme na poslu, bolesti u porodici, besparice, loseg raspolozenja, cini mi se da sam ziv samo uz njih! Hvala Davidu i Nicholasu!!!

Vrach

pre 7 godina

cuvena epizoda sa sverovanjem dijamanata iz amsterdama - ulazak brodom u kanal i Del koji pozdravlja zacudjenu porodicu sa "Ajax!!!".

Steel tribute

pre 7 godina

Epizoda kad Rodney napakuje Delu let paraglajderom i odlazak u ribolov po nevremenu, uz pojavljivanje manijaka....odgledano milion puta!

Novak

pre 7 godina

Nikada mi neće dosaditi, jer ovakvu sličnu seriju nikada više niko neće snimiti. Ova serija je nešto što se desi jednom u životu i nikada više...glumci, scenario, duh tog vremena, to je neponovljivo, originalno i neprocenjivo. Hvala i večna im slava !

nikola

pre 7 godina

Savet televizijama.Kao sto radi i b92 sa serijom dva ipo muskarca u predponocnom terminu oko 11 pustiti barem dve epizode ovakve serije.Opusti se covek pred spavanje,nasmeje se i lakse i lepse se zaspe.Meni barem pomaze kad mi se neda da zaspem.Znaci termin posle 11 treba rezervisati za ovakve i slicne serije.Pohvale za b92 zbog toga.

stoper4

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
(damedolla0, 08. septembar 2016 17:33)

Ja upravo gledam Breaking bad i dobra je serija, ali da kažem da je bolja od OFAH, to je već svetogrđe :)

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Rodney: "If there is such a thing as reincarnation, knowing my luck, I'll come back as me." Nema dalje! ?

neutralni felsh

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .
(lilibg, 08. septembar 2016 15:50)


engleski humor "u tolikoj meri" podseca na nas?
ovo je neki novi podatak koji nismo imali prilike da cujemo do sada.

Bobi

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (damedolla0, 8. septembar 2016 17:33)

Mešaš babe i žabe. Mućke su humuristočka serija, a Breaking Bad je neka triler/drama. A ima boljih serija (u istom žanru) i od Breaking Bad. Sopranosi na primer. Ili Prison Brake.
This time, next year, moderatori će pustiti ovaj komentar.

palop

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 8. septembar 2016 15:14)

Pusta ih RT Vojvodine, a imaju ok program i osim Mucki, bolji od ostalih...

CommonSense

pre 7 godina

Nije bas sasvim tacno da je serija snimana u Bristolu. Deo epizoda u stanu Troterovih je napravljen i u Londonu, u kraju koji se zove East Acton, u zgradi koja danas nosi naziv Harlec Tower. Od centra Londona ima vise od sat vremena voznje metroom, ali za velikog fana Mucki kultno je mesto :-)

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Ajde da se i ja pridruzim serije moje mladosti pa i srednjeg doba, a da uvek gledam i na rtv kada sam kuci.

Svi ste naveli neke delove kao legendarne pa da se pridruzim u moru svih nezaboravnih,

kada im rodjaka dodje u posetu a obojica odlepe za njom, pa Rodni legne u solarijum da malo pocrni a Del mu odvrne casovnik na malo duze, pa rodni pocrveni u licu kao indijanac,

Posle mu se Rodni osvetio kada je Del boy morao na paraglajder i pita Rodnija , Rodney do I hear a telephone ringing in our car, Rodney, no we do not have a tlfone in our car!!!!!!!!

Mucke pa velika praznina do ostalih serija koji gledamo ili smo gledali.

ivan

pre 7 godina

Radimo drugar i ja laboratorijske vežbe na fakultetu i ja primetim taster Trigger na osciloskopu. Pitam drugara šta će biti ako pritisnem taj taster a drugar kaže : "Osciloskop će da ti kaže Hi Dave" :-)

Vrach

pre 7 godina

Boycie-va faca kad Del kaze na kraju partije pokera: one pair of aces and another pair of aces. I na kraju novcanica sa 2 glave...neprocjenjivo

Holy Smoke

pre 7 godina

Imam sve epizode, sve sezone i sve specijale. To smatram najvrednijim sadrzajem na hdd-u.
I dan danas imam obicaj da pustim po neku epizodu i odgledam je po deseti put. Naravno uvek placem, nekad od smeha a nekad od srece i ponekad od tuge.
Takva je to serija ljudi moji...
Najbolja!

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Posmatrac
To je specijal koji se zove " Jolly Boys Outing " kad idu na izlet u Margejt.I nije upoznao toga starijeg covjeka,vec ga poznaje,on je dio ekipe i zove se Sid,drzi kroz citavu seriju Sid's caffe odnosno kako ga lokalci zovu Fatty Thumb..kasnije pri kraju serije kad Majk ode da sluzi kaznu u zatvoru,Sid preuzme pab Raginu Glavu.Izvini morao sam te ispraviti,veliki sam fanatik - fan Mucki :D

galinari

pre 7 godina

Kaze Albert: Don't worry Del, you'll still be able to sell this.
Del: Yeah, how?
Albert: I don't know, he who dares wins. (sa mahanjem rukama i klimanjem glavom)

vs

pre 7 godina

Kad je Rodni na Delovo bacanje "novčića" rekao PISMO bukvalno sam pao sa stolice i toliko se smejao da su morali na kraju da mi ukažu pomoć. Od tada se plašim da se jako smejem.
Ono kad vam jedna serija izdefiniše smisao za humor.

CND

pre 7 godina

Ја мислим да су срби највећи познаваоци ове генијалне и непревазиђене серије, кад год поменем неком странцу сви су у фазону шта ти је то, одо сад да гледам поново :)

Himmelbjerg

pre 7 godina

1. Only fools and horses
2. Bottom
3. Black Adder

Bottom je inače urnebesna engleska komedija za koju ne znam da li se prikazivala u Srbiji. Po meni rame uz rame sa Mućkama. Legendarni Rick Mayall (nažalost prerano umro), i Adrian Edmondson u glavnim ulogama). Inače je taj par glumio i u "Young ones", takođe otkačenom engleskom biseru. Ko nije gledao "Bottom" od srca preporučujem, neće se pokajati. Engleski humor - najbolji na svetu!

Novak

pre 7 godina

Ima i zašto da slave. Jasno je svima da su megapopularna serija svih vremena ! Svaka im čast, ovakvu seriju nećemo videti više nikada ! Nikada, piši velikim slovima - NIKADA !

Program plus

pre 7 godina

Netko je dolje spomenuo Program plus na TV Zg. E to je bilo vrijeme. Koje to bilo otkriće taj Program plus.
Inače, Mučke su zakon. I danas. Sretan sam da ih moji klinci gutaju.

maks

pre 7 godina

Ono kad je Rodni naslikao sliku a Del je poslao za takmicenje u decjoj kategoriji..pa osvojili putovanje sa ostalom decom...haha...ma svaka epizoda je umiranje od smeha.

rootsradicals

pre 7 godina

Nenad Krstic me uvek podsecao na Rodnija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 8. septembar 2016 16:56)

nije Krstic, nego Cubrilo!

crnac iz Medjedje

pre 7 godina

- Any luck, Del?
- Loads of it, all bad! Just had a word with Paddy the Greek. You know them 9 carat gold bracel... 24 carat gold bracelets I was selling? I've just found out they've all been deported along with Ugandan Maurice.
- Why did you trust him with all that gold in the first place?
- Because he told me he was an exporter.
- Yeah, an ex-porter, he just got the sack from British Rail.

damedolla0

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.

iks oks

pre 7 godina

Nedavno sam u Delhiju sedeo u nekom lokalu sa dva engleza. U jednom momentu je jedan poceo drugog da zeza fazonima iz Mucki "Next year,...".
Bio je dvostruko iznenadjen, prvo, sto onaj drugi nije kapirao, a drugo, sto sam ja sve fazone znao.

Kramer

pre 7 godina

Neprevaziđene Mućke! Ne znam koliko puta su mi, razočaranom i deprimiranom, vratili osmeh na lice.
I da, pored Mućki, ne treba zaboraviti i Sajnfeld. Ne znam koja je bolja. Nisu se ovde ljudi toliko primili, ali ko je pratio sve epizode, morao je jednako da se primi na taj fantastični ludi svet Džerija, Džordža, Elejn i Krejmera. I Njumena.
Dva najbolja sitkoma ikada.

Mickey Pierce

pre 7 godina

...well i have a pair of aces...and another pair of aces...
Where'd you get that last pair of aces?
The same place you got that last pair of kings!

EU Citizen

pre 7 godina

Narušiću komentatorsku idilu, ne zato što nisam fan serije ili što ne smatram da uz još par naslova poput MPFC ili Black Adder ne spada u apsolutni vrh britanske i svetske komične produkcije, već zato što imam utisak kada čitam komentare da je Only Fools and Horses nažalost postao samo još jedan nostalgičarski kamen koji Srbiju, barem onu iole obrazovanu (ona neobrazovana je gluplja ali daleko praktičnija i realnija) drži zakovanu u tobože boljoj prošlosti, dok sadašnjost prolazi. Za mene je to davna prošlost, kojoj se rado, ali retko vraćam, i danas, ako nešto gledam, gledam nešto sveže, a rekao bih da je Srbija debelo zamrznuta, i da joj je krajnje vreme da se odmrzne, pusti prošlost, čak i onu lepu, niz vodu, i okrene se budućnosti i novim stvarima.

SerbianoPFC

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, i 2. najbolja scena ikada(ova u tekstu), prva najbolja scena je kad u epizodi kad Del Boy upoznaje Rakel, stric Albert priča kako je potopio USS Pitsburgh(koji su oni trebali da čuvaju)... Rodnijeva faca u tom trenutku... plakao sam... Rodney-nisi video 32000 tone čelika u sred bela dana?

Trigger

pre 7 godina

Del, Boycie, & Denzil: Trigger!
Trigger: Alright.
Del: Was it you Trig? Was it you who organised all this?
Boycie: Oh turn it up, Del Boy. Trigger couldn't organise a prayer in a mosque.
Trigger: I got lost on me way here.
Denzil: How could you get lost? You've been coming to this pub since you were 16!
Trigger: No, I found the pub alright. I meant I couldn't find this room. (to Mike) I've been in your dance hall for the last hour.
Mike: But all the lights are out!
Trigger: I know.
Boycie: You've been standing in the dark for an hour?
Trigger: Yeah I thought we were all gonna jump out and surprise someone.
Mike: But there was no-one else in there.
Trigger: But I didn't know that, did I? The lights were out. (to Rodney) How you going, Dave?

croata

pre 7 godina

Mucke ni priblizno nisu engleski humor,taj humor usporediv je jedino s balkanskim bez obzira sto je za razliku od drugog kulta a to je alan ford,imao prodju u maticnoj zemlji pa i u svijetu.
Mucke
Maratonci
Alan ford

Tri sveta grala

Lepi Mile

pre 7 godina

Epizoda kad idu u Amsterdam brodom se zove "To Hull and Back" - inače je specijal. A epizoda kad postaju milioneri, "Time on our hands" je na OSMOM mestu najgledanijih tv emisija u britaniji(misli se na sve što je ikad emitovano na tv) !!!
Ali one scene kad Del prodaje robu na pijaci, to mi je neprevazidjeno. "ovaj radio nije ni nemačko ni japansko đubre, ne on je genuine made in Albania"
Najbolji sitkom za mene.

Posmatrac

pre 7 godina

@Hulkenberg
Sve je u redu, ja sam isti takav za Star Trek :)
Onda sigurno znas i moju drugu omiljenu scenu, a to je kad se Rodni posvadja sa zenom i ode od kuce. Pa Del sazna da izlazi u bioskop sa nekom sekretaricom (automehanicara ili slicno). Te objasnjava Albertu kako treba da bude zapanjen zbog toga "kao da si video nemacku podmornicu", dok on bude kritikovao Rodnija. Onaj sled Albertovih reakcija je - neponovljiv. Kad bi nekako to nasao na YT, ko moze da pomogne, this time next year cu mu platiti :)

Ja

pre 7 godina

Scena:
Del sjedi za stolom i cita izvjestaj sa berze i komentarise:
-Goldman Sachs droped a point since yesterday.
Rodni, u onoj raspaloj jakni kratkim pantalonama, u jednoj ruci cigara a u drugoj neka golotinja odgovara:
-o really? Chelsea dropped 2 on Saturday!!! LOL
CLASSIC

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

Erotica

pre 7 godina

Rodney:Promise me you wont laugh"
DEl:"No course i wont"
Rodeney:"I think i'm in love".
Pocinje cepanje Ha ha hahahah Legendarnoooooooo,ima sinu da dam ime Uros Derik!!!!

Blondie

pre 7 godina

Najjača serija IKADA!!! Neponovljivi su! I, po milioniti put ću odgledati i plakati od smeha na iste fore, a najbolje od svega je što nema šanse da mi dosade... "Bonjour!" :))

да да

pre 7 godina

Ако сте ставили клип могли сте да залепите и титл ! Овако, као да читам Алан Форда на италијанском, безвредно ...

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

fc

pre 7 godina

Postujem jer ocigledno ova serija ima ogromna broj fanova (kod nas), ali meni licno nikada nije legla. Ne znam da li je zbog prizemnog humora, zbog tematike (love u mutnom) ili zbog necega treceg

damedolla0

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.

neutralni felsh

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .
(lilibg, 08. septembar 2016 15:50)


engleski humor "u tolikoj meri" podseca na nas?
ovo je neki novi podatak koji nismo imali prilike da cujemo do sada.

fc

pre 7 godina

Postujem jer ocigledno ova serija ima ogromna broj fanova (kod nas), ali meni licno nikada nije legla. Ne znam da li je zbog prizemnog humora, zbog tematike (love u mutnom) ili zbog necega treceg

EU Citizen

pre 7 godina

Narušiću komentatorsku idilu, ne zato što nisam fan serije ili što ne smatram da uz još par naslova poput MPFC ili Black Adder ne spada u apsolutni vrh britanske i svetske komične produkcije, već zato što imam utisak kada čitam komentare da je Only Fools and Horses nažalost postao samo još jedan nostalgičarski kamen koji Srbiju, barem onu iole obrazovanu (ona neobrazovana je gluplja ali daleko praktičnija i realnija) drži zakovanu u tobože boljoj prošlosti, dok sadašnjost prolazi. Za mene je to davna prošlost, kojoj se rado, ali retko vraćam, i danas, ako nešto gledam, gledam nešto sveže, a rekao bih da je Srbija debelo zamrznuta, i da joj je krajnje vreme da se odmrzne, pusti prošlost, čak i onu lepu, niz vodu, i okrene se budućnosti i novim stvarima.

да да

pre 7 godina

Ако сте ставили клип могли сте да залепите и титл ! Овако, као да читам Алан Форда на италијанском, безвредно ...

lilibg

pre 7 godina

Do pojave " Mućki " nisam verovala da engleski humor u tolikoj meri podseća na naš . Mogla bih da ih gledam svaki dan i da mi ne dosade .Neverovatni su likovi , baš ih volim .

Super G

pre 7 godina

Only Fools and Horses
Homicide
The Sopranos

sveto trojstvo
(napadaj, 8. septembar 2016 15:05)

Samo bi umesto Sopranosa stavio X-Files. Kad se samo setim da sam bezao sa casova da bi stigo kuci i gledao neke epizode. Sve tri su se tada davale na Pinku (dok je Ivan Karl bio urednik), a sad ko sto neko napisa turci, meksikanci... :(

Ivan

pre 7 godina

RODNEY: Trigger what are you doing here?
TRIGGER: Well Dave, Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY: Oh I suppose that's... Hold on, you live closer to the pub then we do?
TRIGGER: Yeah I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.
RODNEY:But Trigger, you've had walk past the pub to get to our flat!
TRIGGER: I know, but Del Boy said he'd give me a lift down the pub.

NikolaLe

pre 7 godina

Ako komediju stavimo u stranu ,u biti to je jedna porodicna ,topla prica.Niti jedna ruzna rec (osim sto je Rodni tupadzija ?),nema golotinje,divna serija.Dan danas je gledam i bicu ponosan ako decu vaspitam da cene takve stvari ,da odgledamo koju epizodu zajedno....

NastyB

pre 7 godina

- Monty Python`s Flying Circus
- Only Fools And Horses...
- Fawlty Towers
- Coupling
- Men Behaving Badly
- Black Adder

Anywhere, anytime - najbolje britanske komedije koje mogu da gledam svakog trenutka po nebrojeni broj puta. Dobro, ima tu još i "Alo, Alo" "Mr. Bean", "The IT crowd", ali ove gore su sam vrh.

serbischen banditen

pre 7 godina

Сећам се прве епизоде на Радио Телевилији Загреб у програм плус термину.

Mile

pre 7 godina

Kultna serija koja se može iznova i iznova gledati, samo izgleda da su se ovi naši biznismeni i političari školovali na sličan fazon.

MisterNo

pre 7 godina

Opali me nostalgija svaki put kad negde nešto pročitam o Mućkama... Kakva serija... Odrastao sam uz to ponavljajući sebi "this time next year we're going to be millionaires" :)

Bobi

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (damedolla0, 8. septembar 2016 17:33)

Mešaš babe i žabe. Mućke su humuristočka serija, a Breaking Bad je neka triler/drama. A ima boljih serija (u istom žanru) i od Breaking Bad. Sopranosi na primer. Ili Prison Brake.
This time, next year, moderatori će pustiti ovaj komentar.

joel

pre 7 godina

najpopularnija serija ikad u Britaniji. pričao sam s Englezima. kult serija.nema ko ne zna u njih za to. inače oni su se iznenadili koliko se BBC serija prikazuje u nas i ovim prostorima..

abramenzy

pre 7 godina

A ja slavim svoj 18. rodjendan :D

Hvala do neba najboljoj TV ekipi i najlegendarnijoj seriji za bezbroj nezaboravnih, urnebesnih momenata koji su mi uljepsali zivot.

love

pre 7 godina

Ne samo u Velikoj Britaniji, već najbolji sitkom na SVETU IKADA. Uz 2ipo muškarca svaku epizodu mogu da gledam svakodnevno, i jedva čeka scene za koje znam da će se desiti

ispran mozak

pre 7 godina

Scena kada Del boj i Rodni izgube svu lovu na berzi i bankrotiraju...

- Del boy : Don't worry Rodney. "This time next year, we'll be millionaires!"

- Rodney: " This time last WEEK we were millionaires!"

Nikada ga nije napustio optimizam, Del boj je najomiljeniji imaginarni lik na svetu!!!

Kramer

pre 7 godina

Neprevaziđene Mućke! Ne znam koliko puta su mi, razočaranom i deprimiranom, vratili osmeh na lice.
I da, pored Mućki, ne treba zaboraviti i Sajnfeld. Ne znam koja je bolja. Nisu se ovde ljudi toliko primili, ali ko je pratio sve epizode, morao je jednako da se primi na taj fantastični ludi svet Džerija, Džordža, Elejn i Krejmera. I Njumena.
Dva najbolja sitkoma ikada.

гокс

pre 7 godina

Непревазиђени Дел Бој и ванвременски хумор који не престаје да нас засмејава.

Dovla

pre 7 godina

Obavezna lektira cim napunite 13-14 godina. Gledao sam ja i mladji, ali punu genijalnost shvatite malo kasnije, a da ne pricamo da sam uz Dela vise naucio o ekonomiji nego na faksu.

XxX

pre 7 godina

Genijalna serija. Steta sto i neke druge sjajne britanske komedije nisu stigle na nas tv, jer bi se Peep Show, The Thick of It ili Extras gotovo podjednako primile na nasem podneblju kao i Mucke.

Kvante

pre 7 godina

Ja sam na jednom medjunarodnom volonterskom kampu napravio mit o epizodi kada Del Boj i Rodni uhvate onog Arapina koji kada ga nesto pitaju on zna samo da kaze "Gari", to smo koristili kad nam zapne poneka rec iz engleskog.

Nocni vuk

pre 7 godina

Ja sam prilicno kasno poceo da gledam Mucke, video ih slucajno dok sam saltao kanale na Pinku neke 2000-te ili tako nesto. Inace serija i ja smo vrsnjaci :) Secam se gledao prvu epizodu kad su Del i Rodni bili kod roditelja neke Rodnijeve devojke u dvorcu, Rodni pozvan Del, naravno, nije. Da li zato sto je Pink nisam ni ocekivao nista dobro ili ja nisam bas nesto bio u fazonu nije mi se svidelo na prvi pogled. Sledeci put ih uhvatim na nekom drugom kanalu, par meseci kasnije i odlucim da odgledam jos jednu epizodu. Na kraju su ulazili u kucu da vide sta mi je, a ja se smejem ne mogu da stanem, valjanje po podu. Posle toga ide tesko drogiranje, uspesno sam zarazio 7 ljudi :) Neko vreme smo se i okupljali da gledamo zajedno. Kultna serija, nezaboravna. Sad kako koji glumac nas napusta kao da gubimo clana porodice. To je ono, znas da nece biti snimljena ni jedna vise epizoda, dodje ti da ih vaskrsnes :)

croata

pre 7 godina

Mucke ni priblizno nisu engleski humor,taj humor usporediv je jedino s balkanskim bez obzira sto je za razliku od drugog kulta a to je alan ford,imao prodju u maticnoj zemlji pa i u svijetu.
Mucke
Maratonci
Alan ford

Tri sveta grala

Dzergj

pre 7 godina

tako je svi mi koji danas imamo preko pedeset dibro se secamo tih emisija koje su nas xasmejavale I jedva smo cekali ds dogje dan cini mi se da se davalo jednom nedeljno.
bravo za emisiju "mucke"

Srb

pre 7 godina

najbolji sitkom svih vremena uopste!!! Pogotovo zato sto je svaka epizoda sa sebe a mozda je i malo subjektivno mišljenje ali po meni nema lose epizode!

klo

pre 7 godina

U Zrenjaninskom naselju Bagljas postoji veliki mural sa Delom,Rodnijem i Albertom i natpisom Pekam,London,Bagljas.Svaki put kad prodjem odusevim se i shvatim koliko su oni slicni nama svima.

Erotica

pre 7 godina

Rodney:Promise me you wont laugh"
DEl:"No course i wont"
Rodeney:"I think i'm in love".
Pocinje cepanje Ha ha hahahah Legendarnoooooooo,ima sinu da dam ime Uros Derik!!!!

milica

pre 7 godina

Cim ih vidim, nabacim smeh na lice. Cela ekipa je bila neverovatna.., jedan i drugi deka, Bojsi, Trig, Majk, Miki Pirs, Denzil, Sid.., ma ludilo.

crnac iz Medjedje

pre 7 godina

- Any luck, Del?
- Loads of it, all bad! Just had a word with Paddy the Greek. You know them 9 carat gold bracel... 24 carat gold bracelets I was selling? I've just found out they've all been deported along with Ugandan Maurice.
- Why did you trust him with all that gold in the first place?
- Because he told me he was an exporter.
- Yeah, an ex-porter, he just got the sack from British Rail.

Davor

pre 7 godina

Najbolja serija ikada u svetu. Meni je scena sa lusterom Luja IX najbsmesnija scena ikada,par dana sam se neprekidno smejao na samu pomisao.

stoper4

pre 7 godina

Veliki sam ljubitelj mućki, ali najbolja serija svih vremena je Breaking Bad. Ko je gledao zna o čemu pričam, ko nije neka pogleda, pa će se uveriti.
(damedolla0, 08. septembar 2016 17:33)

Ja upravo gledam Breaking bad i dobra je serija, ali da kažem da je bolja od OFAH, to je već svetogrđe :)

Steel tribute

pre 7 godina

Bas ih gledam intenzivno ovih dana, spasavaju me, uz sve probleme na poslu, bolesti u porodici, besparice, loseg raspolozenja, cini mi se da sam ziv samo uz njih! Hvala Davidu i Nicholasu!!!

timika

pre 7 godina

u seriji nema loseg lika,cak i onaj epizodista shadow,pljackas,je odglumio maestralno. jedini mi je bilo sumnjivo posle dekine smrti kako ce se albert uklopiti,a pigodili su sa njim 100%. inace meni najbolja scena,pored pokera sa bojsijem,je kad rodni i del muvaju cice u klubu i del ih farba kako je rodni ovo ono,dok rodni zeva u goste,i da mora da provezba sa njim na travi,jer u usa koriste astroturf i onda ova pita rodnija sta vise voli,traju ili astroturf,a on kao ne znam,nisam nikad pusio astroturf !

Nebojša

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

Ima na rtv 1 uveče nisam siguran tačno u koliko sati.

stifmeister

pre 7 godina

during the war.... najjaca scena u epizodi kad su svi u dvorcu kod one plemkinje koju rodni treba da ozeni. dok oni gore jedu dole u kuhinji albert i posluga. pita ga kuvarica da li je jos neko u vasoj familiji mornar? kaze albert nije niko osim mene... par sekundi pauza i onda nastavak, lazem brat od moje babe je bio oficir za bezbednost na titaniku. plakao sam pola sata...

luka

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 08. septembar 2016 15:14)

prikazuje rtv. ja gledam svaki dan

Ненад

pre 7 godina

Мени је једна од јачих епизода она кад Дел, Родни и Алберт путују у Холандију бродићем да би прошверцовали дијаманте за Бојсија. Улазе у Холандију, ветрењаче свуда око њих, а Алберт пита: "Где смо, Дел Бој?", а Дел одговара: "Па, очигледно је, зар не... у Бугарској", хахахах, легенде!

mucke

pre 7 godina

omiljene, najbolja serija.
bio sam u londonu ali nisam uspeo da igde nadjem prodavnicu sa motivima iz serije :( cak i na netu jako slabo, mislio sam da je tamo mnogo vece interesovanje za mucke

palop

pre 7 godina

a kod nas ih niko ne prikazuje,bitno je da se prikazuje neka hurem murem...
(zzzz, 8. septembar 2016 15:14)

Pusta ih RT Vojvodine, a imaju ok program i osim Mucki, bolji od ostalih...

Vrach

pre 7 godina

Boycie-va faca kad Del kaze na kraju partije pokera: one pair of aces and another pair of aces. I na kraju novcanica sa 2 glave...neprocjenjivo

CommonSense

pre 7 godina

Nije bas sasvim tacno da je serija snimana u Bristolu. Deo epizoda u stanu Troterovih je napravljen i u Londonu, u kraju koji se zove East Acton, u zgradi koja danas nosi naziv Harlec Tower. Od centra Londona ima vise od sat vremena voznje metroom, ali za velikog fana Mucki kultno je mesto :-)

Novak

pre 7 godina

Nikada mi neće dosaditi, jer ovakvu sličnu seriju nikada više niko neće snimiti. Ova serija je nešto što se desi jednom u životu i nikada više...glumci, scenario, duh tog vremena, to je neponovljivo, originalno i neprocenjivo. Hvala i večna im slava !

Novak

pre 7 godina

Ima i zašto da slave. Jasno je svima da su megapopularna serija svih vremena ! Svaka im čast, ovakvu seriju nećemo videti više nikada ! Nikada, piši velikim slovima - NIKADA !

vs

pre 7 godina

Kad je Rodni na Delovo bacanje "novčića" rekao PISMO bukvalno sam pao sa stolice i toliko se smejao da su morali na kraju da mi ukažu pomoć. Od tada se plašim da se jako smejem.
Ono kad vam jedna serija izdefiniše smisao za humor.

Simon Le Bon

pre 7 godina

Osamdesete u YU su nesumnjivo bile najbolje godine za detinjstvo,odrastanje i život uopšte.
Kada se samo setim Mućki,Belamija,Opstanka,Mister Noa,Alana Forda,tadašnjeg Partizana i tadašnje Zvezde,Duranovaca i Depešovaca,tadašnjih mangupa koji su te učili da budeš čovek a ne budala,shvatim da sam imao predivno detinjstvo puno sreće,ljubavi i kvalitetnog odrastanja u svakom smislu te reči.
Ovo danas... Ne postoji... Prazan vakuum preživljavanja...
Iskreno mi je žao što,koliko god se trudio,ne mogu svojoj deci da dočaram makar delić tog prelepog ambijenta bezbrižnosti koji nas je obuzimao i nama rukovodio.
Hvala Del,hvala Rodni,hvala celoj ekipi Mućki na srećom i smehom "ušuškanom" detinjstvu.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Posmatrac
To je specijal koji se zove " Jolly Boys Outing " kad idu na izlet u Margejt.I nije upoznao toga starijeg covjeka,vec ga poznaje,on je dio ekipe i zove se Sid,drzi kroz citavu seriju Sid's caffe odnosno kako ga lokalci zovu Fatty Thumb..kasnije pri kraju serije kad Majk ode da sluzi kaznu u zatvoru,Sid preuzme pab Raginu Glavu.Izvini morao sam te ispraviti,veliki sam fanatik - fan Mucki :D

Mućke !

pre 7 godina

Legendarna serija ! Snimljena prije 35 godina, a dan-damas kad je gledam uživam, kao da je sniljena prošle godine..To se zove PREMIUM KVALITET !Glumci vrhunski, scenario vanvremenski,univerzalni humor koji ne poznaje granice, jezik, kontinente..Ovakve serije se više ne snimaju..

Nikola MM

pre 7 godina

Ne propustam kada god ih emituju kod nas. Gledao sam sve epizode jedno 134 puta, ali njih nikad dosta !
:)

Najbolja serija ikada.

Program plus

pre 7 godina

Netko je dolje spomenuo Program plus na TV Zg. E to je bilo vrijeme. Koje to bilo otkriće taj Program plus.
Inače, Mučke su zakon. I danas. Sretan sam da ih moji klinci gutaju.

Masturbant neopterećen diskrecijom

pre 7 godina

Rodney: "If there is such a thing as reincarnation, knowing my luck, I'll come back as me." Nema dalje! ?

Vrach

pre 7 godina

cuvena epizoda sa sverovanjem dijamanata iz amsterdama - ulazak brodom u kanal i Del koji pozdravlja zacudjenu porodicu sa "Ajax!!!".

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Ajde da se i ja pridruzim serije moje mladosti pa i srednjeg doba, a da uvek gledam i na rtv kada sam kuci.

Svi ste naveli neke delove kao legendarne pa da se pridruzim u moru svih nezaboravnih,

kada im rodjaka dodje u posetu a obojica odlepe za njom, pa Rodni legne u solarijum da malo pocrni a Del mu odvrne casovnik na malo duze, pa rodni pocrveni u licu kao indijanac,

Posle mu se Rodni osvetio kada je Del boy morao na paraglajder i pita Rodnija , Rodney do I hear a telephone ringing in our car, Rodney, no we do not have a tlfone in our car!!!!!!!!

Mucke pa velika praznina do ostalih serija koji gledamo ili smo gledali.

nikola

pre 7 godina

Savet televizijama.Kao sto radi i b92 sa serijom dva ipo muskarca u predponocnom terminu oko 11 pustiti barem dve epizode ovakve serije.Opusti se covek pred spavanje,nasmeje se i lakse i lepse se zaspe.Meni barem pomaze kad mi se neda da zaspem.Znaci termin posle 11 treba rezervisati za ovakve i slicne serije.Pohvale za b92 zbog toga.

galinari

pre 7 godina

Kaze Albert: Don't worry Del, you'll still be able to sell this.
Del: Yeah, how?
Albert: I don't know, he who dares wins. (sa mahanjem rukama i klimanjem glavom)

Posmatrac

pre 7 godina

Meni je vrhunska scena kad u nekom pabu (epizoda Momci idu na izlet) Albert prica kako je "during the war" bio na ribarskom brodicu pored Grcke u osmatrackoj misiji. "Iznenada se pojavio nemacki patrolni camac. Nisam imao kud, okrenuo sam i pravo udario u njega. Oboje smo potonuli."

Malo kasnije Albert upoznaje starijeg coveka, koji mu ispica kako je rat proveo u zarobljenistvu u Grckoj. "Jednom smo uspeli da pobegnemo i ukrademo patrolni camac. Pobegli smo poteri kad se iznenada pojavio neki ribarski brod i ludak se zabio u nas. I opet su nas zarobili!!!"

rootsradicals

pre 7 godina

Nenad Krstic me uvek podsecao na Rodnija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 8. septembar 2016 16:56)

nije Krstic, nego Cubrilo!

Holy Smoke

pre 7 godina

Imam sve epizode, sve sezone i sve specijale. To smatram najvrednijim sadrzajem na hdd-u.
I dan danas imam obicaj da pustim po neku epizodu i odgledam je po deseti put. Naravno uvek placem, nekad od smeha a nekad od srece i ponekad od tuge.
Takva je to serija ljudi moji...
Najbolja!

CND

pre 7 godina

Ја мислим да су срби највећи познаваоци ове генијалне и непревазиђене серије, кад год поменем неком странцу сви су у фазону шта ти је то, одо сад да гледам поново :)

ivan

pre 7 godina

Radimo drugar i ja laboratorijske vežbe na fakultetu i ja primetim taster Trigger na osciloskopu. Pitam drugara šta će biti ako pritisnem taj taster a drugar kaže : "Osciloskop će da ti kaže Hi Dave" :-)

Steel tribute

pre 7 godina

Epizoda kad Rodney napakuje Delu let paraglajderom i odlazak u ribolov po nevremenu, uz pojavljivanje manijaka....odgledano milion puta!

Himmelbjerg

pre 7 godina

1. Only fools and horses
2. Bottom
3. Black Adder

Bottom je inače urnebesna engleska komedija za koju ne znam da li se prikazivala u Srbiji. Po meni rame uz rame sa Mućkama. Legendarni Rick Mayall (nažalost prerano umro), i Adrian Edmondson u glavnim ulogama). Inače je taj par glumio i u "Young ones", takođe otkačenom engleskom biseru. Ko nije gledao "Bottom" od srca preporučujem, neće se pokajati. Engleski humor - najbolji na svetu!

Hulkenberg

pre 7 godina

@ Dragon
Jedna od mojih omiljenih epizoda,zapravo to je specijal,zove se " Mother's Nature Son "..ako nisi,obavezno odgledaj,kao i ostale koje si propustio ili nisi znao da postoje,pogledaj spisak epizoda na wikipediji.

Trigger

pre 7 godina

Del, Boycie, & Denzil: Trigger!
Trigger: Alright.
Del: Was it you Trig? Was it you who organised all this?
Boycie: Oh turn it up, Del Boy. Trigger couldn't organise a prayer in a mosque.
Trigger: I got lost on me way here.
Denzil: How could you get lost? You've been coming to this pub since you were 16!
Trigger: No, I found the pub alright. I meant I couldn't find this room. (to Mike) I've been in your dance hall for the last hour.
Mike: But all the lights are out!
Trigger: I know.
Boycie: You've been standing in the dark for an hour?
Trigger: Yeah I thought we were all gonna jump out and surprise someone.
Mike: But there was no-one else in there.
Trigger: But I didn't know that, did I? The lights were out. (to Rodney) How you going, Dave?

iks oks

pre 7 godina

Nedavno sam u Delhiju sedeo u nekom lokalu sa dva engleza. U jednom momentu je jedan poceo drugog da zeza fazonima iz Mucki "Next year,...".
Bio je dvostruko iznenadjen, prvo, sto onaj drugi nije kapirao, a drugo, sto sam ja sve fazone znao.

Mickey Pierce

pre 7 godina

...well i have a pair of aces...and another pair of aces...
Where'd you get that last pair of aces?
The same place you got that last pair of kings!

Ja

pre 7 godina

Scena:
Del sjedi za stolom i cita izvjestaj sa berze i komentarise:
-Goldman Sachs droped a point since yesterday.
Rodni, u onoj raspaloj jakni kratkim pantalonama, u jednoj ruci cigara a u drugoj neka golotinja odgovara:
-o really? Chelsea dropped 2 on Saturday!!! LOL
CLASSIC

SerbianoPFC

pre 7 godina

Najbolja serija ikada, i 2. najbolja scena ikada(ova u tekstu), prva najbolja scena je kad u epizodi kad Del Boy upoznaje Rakel, stric Albert priča kako je potopio USS Pitsburgh(koji su oni trebali da čuvaju)... Rodnijeva faca u tom trenutku... plakao sam... Rodney-nisi video 32000 tone čelika u sred bela dana?

Blondie

pre 7 godina

Najjača serija IKADA!!! Neponovljivi su! I, po milioniti put ću odgledati i plakati od smeha na iste fore, a najbolje od svega je što nema šanse da mi dosade... "Bonjour!" :))

maks

pre 7 godina

Ono kad je Rodni naslikao sliku a Del je poslao za takmicenje u decjoj kategoriji..pa osvojili putovanje sa ostalom decom...haha...ma svaka epizoda je umiranje od smeha.

Lepi Mile

pre 7 godina

Epizoda kad idu u Amsterdam brodom se zove "To Hull and Back" - inače je specijal. A epizoda kad postaju milioneri, "Time on our hands" je na OSMOM mestu najgledanijih tv emisija u britaniji(misli se na sve što je ikad emitovano na tv) !!!
Ali one scene kad Del prodaje robu na pijaci, to mi je neprevazidjeno. "ovaj radio nije ni nemačko ni japansko đubre, ne on je genuine made in Albania"
Najbolji sitkom za mene.

Posmatrac

pre 7 godina

@Hulkenberg
Sve je u redu, ja sam isti takav za Star Trek :)
Onda sigurno znas i moju drugu omiljenu scenu, a to je kad se Rodni posvadja sa zenom i ode od kuce. Pa Del sazna da izlazi u bioskop sa nekom sekretaricom (automehanicara ili slicno). Te objasnjava Albertu kako treba da bude zapanjen zbog toga "kao da si video nemacku podmornicu", dok on bude kritikovao Rodnija. Onaj sled Albertovih reakcija je - neponovljiv. Kad bi nekako to nasao na YT, ko moze da pomogne, this time next year cu mu platiti :)