Utorak, 30.08.2016.

21:20

Maksimović postao najskuplji Srbin u istoriji

Nikola Maksimović postao je najskuplji srpski fudbaler svih vremena, pošto prelazi u Napoli za ukupno 29 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji.

Izvor: B92

Maksimoviæ postao najskuplji Srbin u istoriji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

buda

pre 7 godina

25 miliona za Savu tada je kao sada 70 miliona. Daleko je Maksimovic od najskupljeg.
Sad se frljaju sa tim transferima jezivo. Sve neke sumanute sume za polufabrikante.

Sky

pre 7 godina

(Cobriani, 30. avgust 2016 21:31)
Fudbaleri nisu precenjeni. Klubovi imaju mnogo novca pa mogu da izdvoje veliku cifru. Njima je to procentualno kao nama da kupimo deterdzent.

CATAPA

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji je Milošević, ali ne Savo nego Slobodan Milošević. Još uvek ga plaćamo i nemamo pojma koliko dugo ćemo da ga plaćamo. Čak i to što sadašnja generacija igrača nabija cenu svog "igranja za reprezentaciju", direktna je posledica previsoke, ogromne cene Miloševića.

only fools and horses

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

A ne, nije to onaj Zvezdin Maksimović. Onaj Zvezdin je iz kluba otišao kao drvo, panj, balvan, kao neko za koga je Zvezda trebala da ponudi nekom pare da ga uzme. To su bile vaše reči, a i sada su.
Ovaj Maksimović je očigledno fudbal naučio da igra u Italiji, i to sa Zvezdom, Toletom i Srbijom nema nikakve veze.

Mislite o tome

pre 7 godina

vec vidim naslove na polusezoni "najveci promasaj ikad". Prevelike pare za stopera, posebno za ovako "dobrog" stopera. Ustalom, videce sami. A svaka cast Zahaviju/Ramadaniju kako uvaljuju ove poluamatere lagano i bez po muke za ogromne pare. Naravno, iz Zvezde je otisao za sitnis i oprost dugova.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Kako se sada pozivate na Maksimovića, a oterali ga iz zvezde kao najgoreg štopera, uz optužbe da namerno kiksira kako bi primili golove. To je samo jedan od razloga zasto dugujete 50000 miliona, i zasto niste videli grupnu fazu evro kupova.

Max Cherry

pre 7 godina

Naša centralna odbrana ima jedno vanserijsko ime – Miloš Veljković!
Miloš Veljković je naš daleko najbolji centarhalf!
Praktično novi Miroslav Đukić!
Srđan Babić i Nemanja Milunović su najozbiljniji kandidati!

Nikola Maksimović i Matija Nastasić su ekstremno cenjeni u svetu, ali se u reprezentaciji na žalost i nisu baš pokazali.
Jagoš Vuković, Stefan Mitrović i Slobodan Rajković mogu biti korisni u kvalifikacijama.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!
(Kondor, 30. avgust 2016 22:24)

Bordo je propustena sansa zahvaljujuci njemu I Bajku. Kada propustis takvu sansu onda kola krecu nizbrdo. To je cinjenica.
Svima se desi kiks, ali njegova reakcija posle toga (pustanje Vose, indolentnost..) je razlog sto nije bas omiljen kod navijaca. Bajku niko ne zamera jer je Bajko drugaciji.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Nakon povrede Nemanje Milunovića, Nikola Maksimović sigurno ulazi u tim naše reprezentacije.
Nemanja Milunović je stub naše odbrane, kamen temeljac tima koga je selektor Muslin stvorio u maju i junu i biće veliki izazov za Nikolu Maksimovića da ga zameni.

Očekivana odbrana za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani:
4 Ni. Maksimović – 6 Ivanović (kpn) – 5 S. Rajković
Selektor Muslin je napravio tim u formaciji 3-4-3, a nakon povrede Milunovića kapiten Ivanović prelazi na centralnog beka, Nikola Maksimović ulazi u tim na desnog centarhalfa/beka umesto Ivanovića, a S. Rajković ostaje na svom mestu levog centarhalfa/beka, s'tim da mu je sada pojačana konkurencija pošto se Matija Nastasić oporavio od povrede i očekuje se njegov povratak u reprezentaciju.

Labud

pre 7 godina

respekt za njegovog menadzera. ko je menadzer?
(plasticni hirurg, 31. avgust 2016 10:00)

To samo Bog i sveci znaju. Cini se Labudu da je nekoc bio mozda Damjanac i Ramadani, a onda je Zahavi dosao i valjda ga kupio za bezcenje, pokusao da proda u Fulham za 600-700 ljada, ovaj nije dobio radnu dozvolu i onda kao i jos neki, tipa Aksentijevic, na Kipar u Apolon, dal' fiktivno ili je stvarno igrao nesto, i ondaK dalje u Torino. Dobar je Maksimovic za italijanske uske i utegnute odbrane, videcemo kako ce se snaci u LS.

Bojan86

pre 7 godina

Koliko smo mi u buli drustveno.
Pricate o nekom Bordou i Zvezdi.Covek pre Zvezde igrao seosku ligu, kvalitetom dosao u Zvezdu,otisao u Torino. Dobio podrsku radio na sebi i iskoristio sansu koja mu je data. ZARADIO transfer u Napoli i Boze zdravlja zaradice u jos jaci klub. Momak radi na sebi, usavrsava se. A sta vi pojedinci radite na sebi da bi ostvarili ambiciju??? Pozdrav od jednog Partizanovca i srecno majstore!!

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

iskreno ne znam ni ko je ovo, sto samo dokazuje koliko cifre u fudbalu vise nemaju nikakvog smisla.
(mare, 31. avgust 2016 08:51)

А ко си ти и који си ти фактор, па да то што ти не знаш ко је ово доказује било шта???

Hell

pre 7 godina

@ Koliki deo ove cifre dobija sam igrač?
(Nikola, 30. avgust 2016 23:27)

Lepo pise u tekstu,potpisao petogodisnji ugovor vredan 6 miliona evra ili 1.2 miliona a po sezoni.

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Gle samo ove klince što se smeju transferu i nazivaju Maksimovića rupom, a to rade samo zbog njegovih slabijih partija u dresu Zvezde pred sam odlazak iz kluba, kao i zbog onog kiksa protiv Bordoa. E pa ja ću vam reći da sam u prethodne 4 godine svaku sezonu Serije A ispratio od prvog do poslednjeg kola i čiste savesti tvrdim da je Maksimović u top 5 štopera u ligi i da je trenutno najbolji defanzivac kojeg Srbija ima. A vi se samo i dalje držite te famozne utakmice protiv Bordoa pa onda kad jednoga dana budete imali unuke pričajte i njima kako jednom, pre 56 dina, Zvezda nije uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope zbog nekog tamo Maksomovića. Srpski forum fudbalski stručnjaci znaju o fudbalu više od onih profi stručnjaka sa zapada koji su za svoj posao plaćeni milione, uvek je tako bilo...

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

Samo sam cekao kada cete da pocnete sa vasim klosarskim komentarima Zvezda Partizan bez obzira na temu teksta! Pobecu zbog vas sa ovog sajta kao Radovic iz Partizana!

msm

pre 7 godina

Ljudi nije on otisao u Napoli iz zvezde vec iz Torina. Niko od vas nije pratio torino pa onda ovako pricate. Da li mislite da su oni stvarno ludi sto hoce vec drugu sezonu da ga dovedu. Da li mislite da se oni ne razumeju u fudbal pa eto bacaju pare.

trsa

pre 7 godina

@Sugarfree
Jesi li realan u tekstu lepo pise Torino, Nije to taj Maksimovic pogotovo sto se taj na koga ti mislis ne zove Nikola nego Nemanja, jel znas ti kako se pravilno kaze IRAK ILI IRAN?

zagor

pre 7 godina

@crnobradi
pa ne. mi ih cenimo toliko. gledas 5 utakmica nedeljno, a u medjuvremenu igras pes i/ili fifa, kladis se u kladionici na ishod fudbalskih utakmica, citas i komentarises vesti iz fudbala na b92, kupujes sportski zurnal zbog vesti o prelaznom roku... sve to nabija cenu fudbalerima.
koliko vremena, energije i novca sam izdvajas za ono sto smatras da treba ceniti vise od fudbala?

jashtaman

pre 7 godina

nije bitan Bordo,bitna je utakmica Zvezda-Vojvodina...
sa njim u ekipi mozete mnogo da zaradite,a nije na prodaji dresova.
Mislim,bitan je i Bordo,ali protiv Vose se covek sklanjao...

uh

pre 7 godina

A da se napise recimo, godiste igraca, gde je sve igrao, cisto onako malo da svako moze da procita ovu vest I razume o kome, cemu, kako.. itd

KRIGER

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji srpskog fudbale je ujedno i najskuplji PANj u istorije evropskog i svetskog fudbala buuuahahahahahahahahahahaha...

neutralni felsh

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)


ti zaboravio miljana miljanica? dobro, opravdano je, verovatno nisi ni bio rodjen kad je on carevao... i redovno zvezdu darovao ;)

cholo

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.
(Walter White, 30. avgust 2016 21:48)

sta fali poljaku, zabio dva gola udrugom kolu

ja

pre 7 godina

i da mu se ne zaboravi onaj autogol pre par meseci u reprezentaciji, ispljuvase Kahrimana a on covek nista nije lose uradio, jer se pobogu lopta golmanu vraca van okvira gola

ja

pre 7 godina

@sta to uradi Nolane Smithe...dok se 99% navijaca Zvezde smeje, a narocito ne zaboravlja njegov potez protiv Bordoa ti si nasao da se pravis pametan, pa niste osvajali titule kao sto niste ulazili u Ligu Evrope jer vam je igrao Maksimovic i njemu slicni, ode covek na DDPZ, nasmeje se, uziva u objavi i neverici ovog transfera i onda se ti pojavis i mislis da je ovaj lik neki igrac...molim objavite komentar

FudbalskiNaprednjak

pre 7 godina

Najlepsa vest ovih dana.. Kad se samo setim kao da je bilo juce, glas naseg Ace Informacije:"Maksimoooviic, Maksimooviic goool goool, Srbija je sampion sveta!!!" Sav se najezim, obuzmu me neke emocije, suza mi prosto krene braco.. Momak ti nisi ni svestan koliko si ucinio ovaj narod ponosnim! Nas vunderkind, a toliko mlad.. Alal ti vera decko, svaki cent od ovih para da potrosis na sebe, zasluzio si!!

blinkibile

pre 7 godina

Oni su i Milika kupili za 30. Ne vrede obojica toliko.Nema od ovih ove godine nista,mlatnuli kad prodali Iguaina a ova dva pojacanja su ih oslabila dodatno

Kol

pre 7 godina

Ha ha ha pa ovo je neverovatno razumem i kretanje trzista i inflaciju ali u kom paralelnom univerzumu ovo drvo vredi skoro 30 miliona pa Nesta ili Maldini bi sad vredeli minimum 80 onda, a o Vidicu da ne govorimo! Klasicno pranje para nema drugo!

Vladimir

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!
(Sugarfree, 30. avgust 2016 23:02 Druze,mnogima si ulepsao noc sa svojim komentarom.Verovatno si operisan od sporta a jos verovatnije da ces za par godina saznati da je Bane Ivanovic potpisao za Celzi ali bitnije od svega je da je Astana uzela 26 milki.Samo napred za tebe,Astanu i Ivanu Maksimovic!

i posle svega ja volim njega...

pre 7 godina

ko je bre ovaj i kad je on igrao u zvezdi?
... i kakav je trag u mojoj zvezdi ostavio?!

...pa ovo su šokovi !

Vladimir

pre 7 godina

Verovali ili ne...Bio balvan ili ne...Svidjala vam se ova vest ili ne...Ode covek za 29 milki pa mnogi nek crknu od muke ili pak ne...

bro

pre 7 godina

sad ga ovi likovi brane samo zato sto im pise 29 miliona,da pise transfer 3 mil..nikad ne bi pomislili da je dobar...ne moze cifra da utice na moje misljenje o ovom "polu-igracu"...

Filip998

pre 7 godina

Hahahaha, sta vas briga koliko je decko placen, kakvih kompleksasa sve ima....
Decku sve najbolje, nadam se da ce postati jos bolji stoper... Potreban nam je u repki.... :)

dzhoni

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

prijateljski savet: poseti psihijatra sto pre, srljas u sve vecu dubiozu...

Duško

pre 7 godina

Svi smo saglasni da je u Zvezdi bio očajan, ali čitao sam u Sportu da je ranijih sezona u Torinu umesto štopera igrao po boku ili zadnjeg veznog, pa se možda na tim pozicijama bolje snalazi nego na štoperu?!

srolja

pre 7 godina

Ljudi koji danonocno rade na skautingu i ceo zivot se bave fudbalom, obrcu milione i analiziraju svoje postupke mnogo puta, slozili su se da je 29 miliona evra cena koju mogu da priuste za odredjeni kvalitet i usluge ovog momka. A onda se ipak zapitam da li je taj posao dobro obavljen, pa udjem u sekciju komentara na B92 i vidim da se velika vecina fudbalskih strucnjaka slaze da je to previse. Trebalo bi ovim skautima pustiti utakmicu sa Bordoom i jos par njih iz nase lige, ili eventualno da se nadje snimak momka dok je igrao u petlicima ili kadetima, verujem da bi doziveli mind blow i zahvalili se nama, strucnjacima za sve osim biznisa, za otvaranje ociju milionerima koji su pukom srecom postali to sto jesu.

Walter White

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)
Haha pa ovaj vas je lično koštao poraza u derbiju i protiv Bordoa

Nikola

pre 7 godina

Čitam ovo u Italiji i ne mogu da poverujem. Bavite se svojim životima, ko me cenii.. ceni me, i to jee to.. Kao da menii nije žao za Bordo itd..

gandra

pre 7 godina

Smesno! 
Ispade on bolji fudbaler od Dekia Stankovica,Pantele,Zigica,pa i Vidica samo zato sto su svi igraci poskupeli.

Vidi PatriJota...od "Dekia" i Nemanje vjerovatno nije i morao bi dobrano da se potrudi da bi ukoliko zeli zaraditi postovanje koje oni imaju, a od Pantele i Zigare je bolja moja baba sa jednom kracom nogom. Pa koga si ti nasao da navodis kao olicenje dobrog fudbalera...ne mislis li da si ti jedini smijesan ovde? I, da...drago mi je sto se nasao u klubu kakav je Napoli. To je sjajna ekipa i nadam se da ce se izboriti za mjesto u prvoj postavi, sto bi bio ogroman uspjeh za njega.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .

4k4.Dex

pre 7 godina

Opa svaka cast majstore! Zaslyzeno je naplatio fenomenalne partije u Torinu. Samo napred guraj ne kinstatuj bordo-grobarcice nebutnu su lece komplekse.

Kralj

pre 7 godina

Najskuplji zato što Banetu Ivanoviću prija u Čelsiju. Da je on hteo da promeni tim bio bi među najskupljim odbrambenim igračima u svetu, a ne samo u Srbiji.

Sugarfree

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!

Gidra

pre 7 godina

Po komentarima, neko bi rekao da je ta kataklizmicna utakmica sa Bordoom bila za titulu prvaka Evrope, a ne kvalifikacije za LE...Znam da momak nije neka igracina ( mozda i postane ko zna), ali sta je trebao da uradi, zbog "delija" da se penzionise? Jako zanimljivo s obzirom kada Partizan igra 2 puta LS i 6 puta LE u 13 godina, e tada je LE "drugorazredno" takmicenje, a ovde placu za njom jer 9 godina nazalost nisu usli u grupnu fazu. Odrastite malo...

Vlado

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj u istoriji Napolia a toliko su ga zeleli, ovaj decko nije los igrac ali njegova realna cena povotvo sto je odbrambeni igrac je 5, 6 miliona!

fenix

pre 7 godina

savin transfer je neuporedivo veci(steta sto je verovao mijatu i to ga zadesilo, sto mu se dogodilo) a deluje ironicno da vredi vise od matica

Marko

pre 7 godina

Da li moguce da ovog lika plate 30 mil.Pa covek je balvan i kiksara.Svi znamo za Bordo,od tad ga nisam ni pratio ni gde je za kog igra,dok ga ponovo nisam video u Uzicu u reprezentaciji.I tad covek i na tom mecu me podseti da stara navika ne bledi.Covek je umetnik.To sto on radi treba talenat

Marko

pre 7 godina

Svaka ti cast, a ovi strucnjaci iz misijih rupa neka zaigraju prvo za svoj seoski klub ako su sposobni i toliko znaju o fudbalu pa tek onda neka nesto pomisle a kamoli izkomentarisu na internetu. A na kraju svega, istina je da vam je samo to i ostalo u zivotu da ste sposobni da uradite.

FSport

pre 7 godina

Pa ja bih platio da mi on ne igra u timu. Nevidjena neznalica sa rupom u glavi i totalno pogresnim pristupom sportu. I da, preporucio bih nekog dobrog doktora ovima iz Napolija, nesto definitivno nije u redu sa njima,mora tu da se uradi detaljna analiza sta im je.

Kondor

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!

Markobg

pre 7 godina

Da li ce ovaj lik igrati za reprezentaciju?
(neko)
jes pa da posle ucenjuje selektora da mora da igra 90 min ili da izvodi korne, puca penale i slobodnjake.

Goran M

pre 7 godina

Ne moze biti najskuplji u istoriji.Zar nije Savo Milosevic igrao dok su jos bile marke sredstvo placanja.Mislim da secSavova suma u markama prepolovila u eure,te je zato Maksimovic najskuplji nas igrac.

MixZix

pre 7 godina

Koliko ljudi bacaju para,a niko da pomogne bolesnim i gladnim osobama.
On najskuplji nas igrac...Boza majko. Oduvek kiksara bio,a i pokazao je kvalitet kad je skoro dao autogol za reprezentaciju.

Nevena

pre 7 godina

Rajkovic na golu

Odbrana
Ivanovic Celzi
Maksimovic Napoli
Nastasic Salke 04

Sredina terena
Rukavina Viljareal
Matic Celzi
Grujic Liverpul
Kolarov Mancester siti

Napad

Tadic Sautempton
Mitrovic Njukasl
Kostic HSV

zg

pre 7 godina

Transfer Save Miloševića iz 2000. je ipak druga priča. Tada je tih 25 milijuna eura (50 mil DEM) kao da danas netko plati 80 milijuna eura. Inflacija je uzela maha u suvremenom nogometu, i blesavo je uspoređivati vrijednost igrađa u velikim vremenskim razdobljima. Ajde, unutar 3-4 godine može, ali 10-15 godina je preveliko razdoblje za usporedbu.

elem

pre 7 godina

To se neuporedive kategorije.Transfer nije veći od transfera Save Miloševića,jer nije ista vrednost valute/novca u pitanju.Tadašnjih 25 miliona je današnjih 40-50 miliona.Kao što je milion dolara sezdesetih godina prošlog veka ekvivaletno cifri od sto miliona danas.

Ivan

pre 7 godina

Kao da je juce promasio citav fudbal i izbacio nas iz grupne faze LE, a sada naskuplji srpski igrac svih vremena. Koliko to samo smesno zvuci. Covek koji jednom Vidicu ne bi mogao kopacke da cisti je placen pet puta vise od njega. Ovo je najbolji posao Torina u istoriji kluba. Prodali su drvo za 30 miliona, oni su bogovi biznisa.

jaki

pre 7 godina

Dečko je odličan štoper i fizički posebno. ali nije dobar za Muslina jer ga nije pozvao u repku. Jedino mu je opravdanje jer nije trenirao kod Sinioše pa ovaj misli da nije spreman.Ali šteta faliće na toj poziciji desnog štopera. ali ko sam ja da komentariše takvog trenera kao što je Muslin sa "osvojenim silnim trofejima". Bojim se da su opet menadžeri umešali pste u repku.
Inače to nije onaj mali Maksimović što je dao gol Brazilu.

DOKTOR

pre 7 godina

Zasluzio je, koliko nas je samo obradovao golom protiv brazila u finalu sp.
(pozdrav za velikog strumfa, 30. avgust 2016 21:32

Au druze. Idi prati kosarku malo.

Daa

pre 7 godina

Jel pratio bre neko Torino ovih zadnjih nekoliko sezona ? Vidim na forumu navijaca Napolija svi hvale Maksimovica a ovde se pominje nekakav Bordo. Da pratite Calco znali bi da je Torino jedna od najtvrdijih ekipa zadnjih par sezona.

Sale

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj napolija i zadnjih 10 godina, ovo je velika kiksara i los igrac.Setimo se kako je igrao protiv vojvodine kad je namerno pustao igraca da daje go kaf je hteo, pa onda protiv bordoa...ovaj transfer je sramota za fudbal, toliko.

Walter White

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.

Ivan

pre 7 godina

Kao da je juce promasio citav fudbal i izbacio nas iz grupne faze LE, a sada naskuplji srpski igrac svih vremena. Koliko to samo smesno zvuci. Covek koji jednom Vidicu ne bi mogao kopacke da cisti je placen pet puta vise od njega. Ovo je najbolji posao Torina u istoriji kluba. Prodali su drvo za 30 miliona, oni su bogovi biznisa.

DOKTOR

pre 7 godina

Zasluzio je, koliko nas je samo obradovao golom protiv brazila u finalu sp.
(pozdrav za velikog strumfa, 30. avgust 2016 21:32

Au druze. Idi prati kosarku malo.

zg

pre 7 godina

Transfer Save Miloševića iz 2000. je ipak druga priča. Tada je tih 25 milijuna eura (50 mil DEM) kao da danas netko plati 80 milijuna eura. Inflacija je uzela maha u suvremenom nogometu, i blesavo je uspoređivati vrijednost igrađa u velikim vremenskim razdobljima. Ajde, unutar 3-4 godine može, ali 10-15 godina je preveliko razdoblje za usporedbu.

Walter White

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.

Sale

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj napolija i zadnjih 10 godina, ovo je velika kiksara i los igrac.Setimo se kako je igrao protiv vojvodine kad je namerno pustao igraca da daje go kaf je hteo, pa onda protiv bordoa...ovaj transfer je sramota za fudbal, toliko.

Vlado

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj u istoriji Napolia a toliko su ga zeleli, ovaj decko nije los igrac ali njegova realna cena povotvo sto je odbrambeni igrac je 5, 6 miliona!

Marko

pre 7 godina

Da li moguce da ovog lika plate 30 mil.Pa covek je balvan i kiksara.Svi znamo za Bordo,od tad ga nisam ni pratio ni gde je za kog igra,dok ga ponovo nisam video u Uzicu u reprezentaciji.I tad covek i na tom mecu me podseti da stara navika ne bledi.Covek je umetnik.To sto on radi treba talenat

Gidra

pre 7 godina

Po komentarima, neko bi rekao da je ta kataklizmicna utakmica sa Bordoom bila za titulu prvaka Evrope, a ne kvalifikacije za LE...Znam da momak nije neka igracina ( mozda i postane ko zna), ali sta je trebao da uradi, zbog "delija" da se penzionise? Jako zanimljivo s obzirom kada Partizan igra 2 puta LS i 6 puta LE u 13 godina, e tada je LE "drugorazredno" takmicenje, a ovde placu za njom jer 9 godina nazalost nisu usli u grupnu fazu. Odrastite malo...

Markobg

pre 7 godina

Da li ce ovaj lik igrati za reprezentaciju?
(neko)
jes pa da posle ucenjuje selektora da mora da igra 90 min ili da izvodi korne, puca penale i slobodnjake.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .

Daa

pre 7 godina

Jel pratio bre neko Torino ovih zadnjih nekoliko sezona ? Vidim na forumu navijaca Napolija svi hvale Maksimovica a ovde se pominje nekakav Bordo. Da pratite Calco znali bi da je Torino jedna od najtvrdijih ekipa zadnjih par sezona.

Kralj

pre 7 godina

Najskuplji zato što Banetu Ivanoviću prija u Čelsiju. Da je on hteo da promeni tim bio bi među najskupljim odbrambenim igračima u svetu, a ne samo u Srbiji.

elem

pre 7 godina

To se neuporedive kategorije.Transfer nije veći od transfera Save Miloševića,jer nije ista vrednost valute/novca u pitanju.Tadašnjih 25 miliona je današnjih 40-50 miliona.Kao što je milion dolara sezdesetih godina prošlog veka ekvivaletno cifri od sto miliona danas.

MixZix

pre 7 godina

Koliko ljudi bacaju para,a niko da pomogne bolesnim i gladnim osobama.
On najskuplji nas igrac...Boza majko. Oduvek kiksara bio,a i pokazao je kvalitet kad je skoro dao autogol za reprezentaciju.

fenix

pre 7 godina

savin transfer je neuporedivo veci(steta sto je verovao mijatu i to ga zadesilo, sto mu se dogodilo) a deluje ironicno da vredi vise od matica

Nevena

pre 7 godina

Rajkovic na golu

Odbrana
Ivanovic Celzi
Maksimovic Napoli
Nastasic Salke 04

Sredina terena
Rukavina Viljareal
Matic Celzi
Grujic Liverpul
Kolarov Mancester siti

Napad

Tadic Sautempton
Mitrovic Njukasl
Kostic HSV

msm

pre 7 godina

Ljudi nije on otisao u Napoli iz zvezde vec iz Torina. Niko od vas nije pratio torino pa onda ovako pricate. Da li mislite da su oni stvarno ludi sto hoce vec drugu sezonu da ga dovedu. Da li mislite da se oni ne razumeju u fudbal pa eto bacaju pare.

Goran M

pre 7 godina

Ne moze biti najskuplji u istoriji.Zar nije Savo Milosevic igrao dok su jos bile marke sredstvo placanja.Mislim da secSavova suma u markama prepolovila u eure,te je zato Maksimovic najskuplji nas igrac.

Bojan86

pre 7 godina

Koliko smo mi u buli drustveno.
Pricate o nekom Bordou i Zvezdi.Covek pre Zvezde igrao seosku ligu, kvalitetom dosao u Zvezdu,otisao u Torino. Dobio podrsku radio na sebi i iskoristio sansu koja mu je data. ZARADIO transfer u Napoli i Boze zdravlja zaradice u jos jaci klub. Momak radi na sebi, usavrsava se. A sta vi pojedinci radite na sebi da bi ostvarili ambiciju??? Pozdrav od jednog Partizanovca i srecno majstore!!

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Gle samo ove klince što se smeju transferu i nazivaju Maksimovića rupom, a to rade samo zbog njegovih slabijih partija u dresu Zvezde pred sam odlazak iz kluba, kao i zbog onog kiksa protiv Bordoa. E pa ja ću vam reći da sam u prethodne 4 godine svaku sezonu Serije A ispratio od prvog do poslednjeg kola i čiste savesti tvrdim da je Maksimović u top 5 štopera u ligi i da je trenutno najbolji defanzivac kojeg Srbija ima. A vi se samo i dalje držite te famozne utakmice protiv Bordoa pa onda kad jednoga dana budete imali unuke pričajte i njima kako jednom, pre 56 dina, Zvezda nije uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope zbog nekog tamo Maksomovića. Srpski forum fudbalski stručnjaci znaju o fudbalu više od onih profi stručnjaka sa zapada koji su za svoj posao plaćeni milione, uvek je tako bilo...

jaki

pre 7 godina

Dečko je odličan štoper i fizički posebno. ali nije dobar za Muslina jer ga nije pozvao u repku. Jedino mu je opravdanje jer nije trenirao kod Sinioše pa ovaj misli da nije spreman.Ali šteta faliće na toj poziciji desnog štopera. ali ko sam ja da komentariše takvog trenera kao što je Muslin sa "osvojenim silnim trofejima". Bojim se da su opet menadžeri umešali pste u repku.
Inače to nije onaj mali Maksimović što je dao gol Brazilu.

Kondor

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!

CATAPA

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji je Milošević, ali ne Savo nego Slobodan Milošević. Još uvek ga plaćamo i nemamo pojma koliko dugo ćemo da ga plaćamo. Čak i to što sadašnja generacija igrača nabija cenu svog "igranja za reprezentaciju", direktna je posledica previsoke, ogromne cene Miloševića.

trsa

pre 7 godina

@Sugarfree
Jesi li realan u tekstu lepo pise Torino, Nije to taj Maksimovic pogotovo sto se taj na koga ti mislis ne zove Nikola nego Nemanja, jel znas ti kako se pravilno kaze IRAK ILI IRAN?

4k4.Dex

pre 7 godina

Opa svaka cast majstore! Zaslyzeno je naplatio fenomenalne partije u Torinu. Samo napred guraj ne kinstatuj bordo-grobarcice nebutnu su lece komplekse.

Labud

pre 7 godina

respekt za njegovog menadzera. ko je menadzer?
(plasticni hirurg, 31. avgust 2016 10:00)

To samo Bog i sveci znaju. Cini se Labudu da je nekoc bio mozda Damjanac i Ramadani, a onda je Zahavi dosao i valjda ga kupio za bezcenje, pokusao da proda u Fulham za 600-700 ljada, ovaj nije dobio radnu dozvolu i onda kao i jos neki, tipa Aksentijevic, na Kipar u Apolon, dal' fiktivno ili je stvarno igrao nesto, i ondaK dalje u Torino. Dobar je Maksimovic za italijanske uske i utegnute odbrane, videcemo kako ce se snaci u LS.

Vladimir

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!
(Sugarfree, 30. avgust 2016 23:02 Druze,mnogima si ulepsao noc sa svojim komentarom.Verovatno si operisan od sporta a jos verovatnije da ces za par godina saznati da je Bane Ivanovic potpisao za Celzi ali bitnije od svega je da je Astana uzela 26 milki.Samo napred za tebe,Astanu i Ivanu Maksimovic!

FSport

pre 7 godina

Pa ja bih platio da mi on ne igra u timu. Nevidjena neznalica sa rupom u glavi i totalno pogresnim pristupom sportu. I da, preporucio bih nekog dobrog doktora ovima iz Napolija, nesto definitivno nije u redu sa njima,mora tu da se uradi detaljna analiza sta im je.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!
(Kondor, 30. avgust 2016 22:24)

Bordo je propustena sansa zahvaljujuci njemu I Bajku. Kada propustis takvu sansu onda kola krecu nizbrdo. To je cinjenica.
Svima se desi kiks, ali njegova reakcija posle toga (pustanje Vose, indolentnost..) je razlog sto nije bas omiljen kod navijaca. Bajku niko ne zamera jer je Bajko drugaciji.

only fools and horses

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

A ne, nije to onaj Zvezdin Maksimović. Onaj Zvezdin je iz kluba otišao kao drvo, panj, balvan, kao neko za koga je Zvezda trebala da ponudi nekom pare da ga uzme. To su bile vaše reči, a i sada su.
Ovaj Maksimović je očigledno fudbal naučio da igra u Italiji, i to sa Zvezdom, Toletom i Srbijom nema nikakve veze.

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

Samo sam cekao kada cete da pocnete sa vasim klosarskim komentarima Zvezda Partizan bez obzira na temu teksta! Pobecu zbog vas sa ovog sajta kao Radovic iz Partizana!

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Kako se sada pozivate na Maksimovića, a oterali ga iz zvezde kao najgoreg štopera, uz optužbe da namerno kiksira kako bi primili golove. To je samo jedan od razloga zasto dugujete 50000 miliona, i zasto niste videli grupnu fazu evro kupova.

Hell

pre 7 godina

@ Koliki deo ove cifre dobija sam igrač?
(Nikola, 30. avgust 2016 23:27)

Lepo pise u tekstu,potpisao petogodisnji ugovor vredan 6 miliona evra ili 1.2 miliona a po sezoni.

Mislite o tome

pre 7 godina

vec vidim naslove na polusezoni "najveci promasaj ikad". Prevelike pare za stopera, posebno za ovako "dobrog" stopera. Ustalom, videce sami. A svaka cast Zahaviju/Ramadaniju kako uvaljuju ove poluamatere lagano i bez po muke za ogromne pare. Naravno, iz Zvezde je otisao za sitnis i oprost dugova.

uh

pre 7 godina

A da se napise recimo, godiste igraca, gde je sve igrao, cisto onako malo da svako moze da procita ovu vest I razume o kome, cemu, kako.. itd

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

iskreno ne znam ni ko je ovo, sto samo dokazuje koliko cifre u fudbalu vise nemaju nikakvog smisla.
(mare, 31. avgust 2016 08:51)

А ко си ти и који си ти фактор, па да то што ти не знаш ко је ово доказује било шта???

Max Cherry

pre 7 godina

Naša centralna odbrana ima jedno vanserijsko ime – Miloš Veljković!
Miloš Veljković je naš daleko najbolji centarhalf!
Praktično novi Miroslav Đukić!
Srđan Babić i Nemanja Milunović su najozbiljniji kandidati!

Nikola Maksimović i Matija Nastasić su ekstremno cenjeni u svetu, ali se u reprezentaciji na žalost i nisu baš pokazali.
Jagoš Vuković, Stefan Mitrović i Slobodan Rajković mogu biti korisni u kvalifikacijama.

buda

pre 7 godina

25 miliona za Savu tada je kao sada 70 miliona. Daleko je Maksimovic od najskupljeg.
Sad se frljaju sa tim transferima jezivo. Sve neke sumanute sume za polufabrikante.

Marko

pre 7 godina

Svaka ti cast, a ovi strucnjaci iz misijih rupa neka zaigraju prvo za svoj seoski klub ako su sposobni i toliko znaju o fudbalu pa tek onda neka nesto pomisle a kamoli izkomentarisu na internetu. A na kraju svega, istina je da vam je samo to i ostalo u zivotu da ste sposobni da uradite.

Sugarfree

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!

neutralni felsh

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)


ti zaboravio miljana miljanica? dobro, opravdano je, verovatno nisi ni bio rodjen kad je on carevao... i redovno zvezdu darovao ;)

zagor

pre 7 godina

@crnobradi
pa ne. mi ih cenimo toliko. gledas 5 utakmica nedeljno, a u medjuvremenu igras pes i/ili fifa, kladis se u kladionici na ishod fudbalskih utakmica, citas i komentarises vesti iz fudbala na b92, kupujes sportski zurnal zbog vesti o prelaznom roku... sve to nabija cenu fudbalerima.
koliko vremena, energije i novca sam izdvajas za ono sto smatras da treba ceniti vise od fudbala?

cholo

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.
(Walter White, 30. avgust 2016 21:48)

sta fali poljaku, zabio dva gola udrugom kolu

KRIGER

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji srpskog fudbale je ujedno i najskuplji PANj u istorije evropskog i svetskog fudbala buuuahahahahahahahahahahaha...

jashtaman

pre 7 godina

nije bitan Bordo,bitna je utakmica Zvezda-Vojvodina...
sa njim u ekipi mozete mnogo da zaradite,a nije na prodaji dresova.
Mislim,bitan je i Bordo,ali protiv Vose se covek sklanjao...

Vladimir

pre 7 godina

Verovali ili ne...Bio balvan ili ne...Svidjala vam se ova vest ili ne...Ode covek za 29 milki pa mnogi nek crknu od muke ili pak ne...

Kol

pre 7 godina

Ha ha ha pa ovo je neverovatno razumem i kretanje trzista i inflaciju ali u kom paralelnom univerzumu ovo drvo vredi skoro 30 miliona pa Nesta ili Maldini bi sad vredeli minimum 80 onda, a o Vidicu da ne govorimo! Klasicno pranje para nema drugo!

Duško

pre 7 godina

Svi smo saglasni da je u Zvezdi bio očajan, ali čitao sam u Sportu da je ranijih sezona u Torinu umesto štopera igrao po boku ili zadnjeg veznog, pa se možda na tim pozicijama bolje snalazi nego na štoperu?!

Walter White

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)
Haha pa ovaj vas je lično koštao poraza u derbiju i protiv Bordoa

srolja

pre 7 godina

Ljudi koji danonocno rade na skautingu i ceo zivot se bave fudbalom, obrcu milione i analiziraju svoje postupke mnogo puta, slozili su se da je 29 miliona evra cena koju mogu da priuste za odredjeni kvalitet i usluge ovog momka. A onda se ipak zapitam da li je taj posao dobro obavljen, pa udjem u sekciju komentara na B92 i vidim da se velika vecina fudbalskih strucnjaka slaze da je to previse. Trebalo bi ovim skautima pustiti utakmicu sa Bordoom i jos par njih iz nase lige, ili eventualno da se nadje snimak momka dok je igrao u petlicima ili kadetima, verujem da bi doziveli mind blow i zahvalili se nama, strucnjacima za sve osim biznisa, za otvaranje ociju milionerima koji su pukom srecom postali to sto jesu.

Nikola

pre 7 godina

Čitam ovo u Italiji i ne mogu da poverujem. Bavite se svojim životima, ko me cenii.. ceni me, i to jee to.. Kao da menii nije žao za Bordo itd..

Filip998

pre 7 godina

Hahahaha, sta vas briga koliko je decko placen, kakvih kompleksasa sve ima....
Decku sve najbolje, nadam se da ce postati jos bolji stoper... Potreban nam je u repki.... :)

i posle svega ja volim njega...

pre 7 godina

ko je bre ovaj i kad je on igrao u zvezdi?
... i kakav je trag u mojoj zvezdi ostavio?!

...pa ovo su šokovi !

ja

pre 7 godina

i da mu se ne zaboravi onaj autogol pre par meseci u reprezentaciji, ispljuvase Kahrimana a on covek nista nije lose uradio, jer se pobogu lopta golmanu vraca van okvira gola

gandra

pre 7 godina

Smesno! 
Ispade on bolji fudbaler od Dekia Stankovica,Pantele,Zigica,pa i Vidica samo zato sto su svi igraci poskupeli.

Vidi PatriJota...od "Dekia" i Nemanje vjerovatno nije i morao bi dobrano da se potrudi da bi ukoliko zeli zaraditi postovanje koje oni imaju, a od Pantele i Zigare je bolja moja baba sa jednom kracom nogom. Pa koga si ti nasao da navodis kao olicenje dobrog fudbalera...ne mislis li da si ti jedini smijesan ovde? I, da...drago mi je sto se nasao u klubu kakav je Napoli. To je sjajna ekipa i nadam se da ce se izboriti za mjesto u prvoj postavi, sto bi bio ogroman uspjeh za njega.

ja

pre 7 godina

@sta to uradi Nolane Smithe...dok se 99% navijaca Zvezde smeje, a narocito ne zaboravlja njegov potez protiv Bordoa ti si nasao da se pravis pametan, pa niste osvajali titule kao sto niste ulazili u Ligu Evrope jer vam je igrao Maksimovic i njemu slicni, ode covek na DDPZ, nasmeje se, uziva u objavi i neverici ovog transfera i onda se ti pojavis i mislis da je ovaj lik neki igrac...molim objavite komentar

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Nakon povrede Nemanje Milunovića, Nikola Maksimović sigurno ulazi u tim naše reprezentacije.
Nemanja Milunović je stub naše odbrane, kamen temeljac tima koga je selektor Muslin stvorio u maju i junu i biće veliki izazov za Nikolu Maksimovića da ga zameni.

Očekivana odbrana za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani:
4 Ni. Maksimović – 6 Ivanović (kpn) – 5 S. Rajković
Selektor Muslin je napravio tim u formaciji 3-4-3, a nakon povrede Milunovića kapiten Ivanović prelazi na centralnog beka, Nikola Maksimović ulazi u tim na desnog centarhalfa/beka umesto Ivanovića, a S. Rajković ostaje na svom mestu levog centarhalfa/beka, s'tim da mu je sada pojačana konkurencija pošto se Matija Nastasić oporavio od povrede i očekuje se njegov povratak u reprezentaciju.

bro

pre 7 godina

sad ga ovi likovi brane samo zato sto im pise 29 miliona,da pise transfer 3 mil..nikad ne bi pomislili da je dobar...ne moze cifra da utice na moje misljenje o ovom "polu-igracu"...

FudbalskiNaprednjak

pre 7 godina

Najlepsa vest ovih dana.. Kad se samo setim kao da je bilo juce, glas naseg Ace Informacije:"Maksimoooviic, Maksimooviic goool goool, Srbija je sampion sveta!!!" Sav se najezim, obuzmu me neke emocije, suza mi prosto krene braco.. Momak ti nisi ni svestan koliko si ucinio ovaj narod ponosnim! Nas vunderkind, a toliko mlad.. Alal ti vera decko, svaki cent od ovih para da potrosis na sebe, zasluzio si!!

Sky

pre 7 godina

(Cobriani, 30. avgust 2016 21:31)
Fudbaleri nisu precenjeni. Klubovi imaju mnogo novca pa mogu da izdvoje veliku cifru. Njima je to procentualno kao nama da kupimo deterdzent.

dzhoni

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

prijateljski savet: poseti psihijatra sto pre, srljas u sve vecu dubiozu...

blinkibile

pre 7 godina

Oni su i Milika kupili za 30. Ne vrede obojica toliko.Nema od ovih ove godine nista,mlatnuli kad prodali Iguaina a ova dva pojacanja su ih oslabila dodatno

Nevena

pre 7 godina

Rajkovic na golu

Odbrana
Ivanovic Celzi
Maksimovic Napoli
Nastasic Salke 04

Sredina terena
Rukavina Viljareal
Matic Celzi
Grujic Liverpul
Kolarov Mancester siti

Napad

Tadic Sautempton
Mitrovic Njukasl
Kostic HSV

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .

Sugarfree

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!

Goran M

pre 7 godina

Ne moze biti najskuplji u istoriji.Zar nije Savo Milosevic igrao dok su jos bile marke sredstvo placanja.Mislim da secSavova suma u markama prepolovila u eure,te je zato Maksimovic najskuplji nas igrac.

DOKTOR

pre 7 godina

Zasluzio je, koliko nas je samo obradovao golom protiv brazila u finalu sp.
(pozdrav za velikog strumfa, 30. avgust 2016 21:32

Au druze. Idi prati kosarku malo.

jaki

pre 7 godina

Dečko je odličan štoper i fizički posebno. ali nije dobar za Muslina jer ga nije pozvao u repku. Jedino mu je opravdanje jer nije trenirao kod Sinioše pa ovaj misli da nije spreman.Ali šteta faliće na toj poziciji desnog štopera. ali ko sam ja da komentariše takvog trenera kao što je Muslin sa "osvojenim silnim trofejima". Bojim se da su opet menadžeri umešali pste u repku.
Inače to nije onaj mali Maksimović što je dao gol Brazilu.

Vlado

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj u istoriji Napolia a toliko su ga zeleli, ovaj decko nije los igrac ali njegova realna cena povotvo sto je odbrambeni igrac je 5, 6 miliona!

4k4.Dex

pre 7 godina

Opa svaka cast majstore! Zaslyzeno je naplatio fenomenalne partije u Torinu. Samo napred guraj ne kinstatuj bordo-grobarcice nebutnu su lece komplekse.

Gidra

pre 7 godina

Po komentarima, neko bi rekao da je ta kataklizmicna utakmica sa Bordoom bila za titulu prvaka Evrope, a ne kvalifikacije za LE...Znam da momak nije neka igracina ( mozda i postane ko zna), ali sta je trebao da uradi, zbog "delija" da se penzionise? Jako zanimljivo s obzirom kada Partizan igra 2 puta LS i 6 puta LE u 13 godina, e tada je LE "drugorazredno" takmicenje, a ovde placu za njom jer 9 godina nazalost nisu usli u grupnu fazu. Odrastite malo...

MixZix

pre 7 godina

Koliko ljudi bacaju para,a niko da pomogne bolesnim i gladnim osobama.
On najskuplji nas igrac...Boza majko. Oduvek kiksara bio,a i pokazao je kvalitet kad je skoro dao autogol za reprezentaciju.

elem

pre 7 godina

To se neuporedive kategorije.Transfer nije veći od transfera Save Miloševića,jer nije ista vrednost valute/novca u pitanju.Tadašnjih 25 miliona je današnjih 40-50 miliona.Kao što je milion dolara sezdesetih godina prošlog veka ekvivaletno cifri od sto miliona danas.

FudbalskiNaprednjak

pre 7 godina

Najlepsa vest ovih dana.. Kad se samo setim kao da je bilo juce, glas naseg Ace Informacije:"Maksimoooviic, Maksimooviic goool goool, Srbija je sampion sveta!!!" Sav se najezim, obuzmu me neke emocije, suza mi prosto krene braco.. Momak ti nisi ni svestan koliko si ucinio ovaj narod ponosnim! Nas vunderkind, a toliko mlad.. Alal ti vera decko, svaki cent od ovih para da potrosis na sebe, zasluzio si!!

Daa

pre 7 godina

Jel pratio bre neko Torino ovih zadnjih nekoliko sezona ? Vidim na forumu navijaca Napolija svi hvale Maksimovica a ovde se pominje nekakav Bordo. Da pratite Calco znali bi da je Torino jedna od najtvrdijih ekipa zadnjih par sezona.

Ivan

pre 7 godina

Kao da je juce promasio citav fudbal i izbacio nas iz grupne faze LE, a sada naskuplji srpski igrac svih vremena. Koliko to samo smesno zvuci. Covek koji jednom Vidicu ne bi mogao kopacke da cisti je placen pet puta vise od njega. Ovo je najbolji posao Torina u istoriji kluba. Prodali su drvo za 30 miliona, oni su bogovi biznisa.

CATAPA

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji je Milošević, ali ne Savo nego Slobodan Milošević. Još uvek ga plaćamo i nemamo pojma koliko dugo ćemo da ga plaćamo. Čak i to što sadašnja generacija igrača nabija cenu svog "igranja za reprezentaciju", direktna je posledica previsoke, ogromne cene Miloševića.

Marko

pre 7 godina

Da li moguce da ovog lika plate 30 mil.Pa covek je balvan i kiksara.Svi znamo za Bordo,od tad ga nisam ni pratio ni gde je za kog igra,dok ga ponovo nisam video u Uzicu u reprezentaciji.I tad covek i na tom mecu me podseti da stara navika ne bledi.Covek je umetnik.To sto on radi treba talenat

zg

pre 7 godina

Transfer Save Miloševića iz 2000. je ipak druga priča. Tada je tih 25 milijuna eura (50 mil DEM) kao da danas netko plati 80 milijuna eura. Inflacija je uzela maha u suvremenom nogometu, i blesavo je uspoređivati vrijednost igrađa u velikim vremenskim razdobljima. Ajde, unutar 3-4 godine može, ali 10-15 godina je preveliko razdoblje za usporedbu.

Walter White

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Nakon povrede Nemanje Milunovića, Nikola Maksimović sigurno ulazi u tim naše reprezentacije.
Nemanja Milunović je stub naše odbrane, kamen temeljac tima koga je selektor Muslin stvorio u maju i junu i biće veliki izazov za Nikolu Maksimovića da ga zameni.

Očekivana odbrana za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani:
4 Ni. Maksimović – 6 Ivanović (kpn) – 5 S. Rajković
Selektor Muslin je napravio tim u formaciji 3-4-3, a nakon povrede Milunovića kapiten Ivanović prelazi na centralnog beka, Nikola Maksimović ulazi u tim na desnog centarhalfa/beka umesto Ivanovića, a S. Rajković ostaje na svom mestu levog centarhalfa/beka, s'tim da mu je sada pojačana konkurencija pošto se Matija Nastasić oporavio od povrede i očekuje se njegov povratak u reprezentaciju.

Sale

pre 7 godina

Ovo ce biti najveci promasaj napolija i zadnjih 10 godina, ovo je velika kiksara i los igrac.Setimo se kako je igrao protiv vojvodine kad je namerno pustao igraca da daje go kaf je hteo, pa onda protiv bordoa...ovaj transfer je sramota za fudbal, toliko.

KRIGER

pre 7 godina

Najskuplji Srbin u istoriji srpskog fudbale je ujedno i najskuplji PANj u istorije evropskog i svetskog fudbala buuuahahahahahahahahahahaha...

Markobg

pre 7 godina

Da li ce ovaj lik igrati za reprezentaciju?
(neko)
jes pa da posle ucenjuje selektora da mora da igra 90 min ili da izvodi korne, puca penale i slobodnjake.

Kralj

pre 7 godina

Najskuplji zato što Banetu Ivanoviću prija u Čelsiju. Da je on hteo da promeni tim bio bi među najskupljim odbrambenim igračima u svetu, a ne samo u Srbiji.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Kako se sada pozivate na Maksimovića, a oterali ga iz zvezde kao najgoreg štopera, uz optužbe da namerno kiksira kako bi primili golove. To je samo jedan od razloga zasto dugujete 50000 miliona, i zasto niste videli grupnu fazu evro kupova.

Kondor

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!

Marko

pre 7 godina

Svaka ti cast, a ovi strucnjaci iz misijih rupa neka zaigraju prvo za svoj seoski klub ako su sposobni i toliko znaju o fudbalu pa tek onda neka nesto pomisle a kamoli izkomentarisu na internetu. A na kraju svega, istina je da vam je samo to i ostalo u zivotu da ste sposobni da uradite.

FSport

pre 7 godina

Pa ja bih platio da mi on ne igra u timu. Nevidjena neznalica sa rupom u glavi i totalno pogresnim pristupom sportu. I da, preporucio bih nekog dobrog doktora ovima iz Napolija, nesto definitivno nije u redu sa njima,mora tu da se uradi detaljna analiza sta im je.

fenix

pre 7 godina

savin transfer je neuporedivo veci(steta sto je verovao mijatu i to ga zadesilo, sto mu se dogodilo) a deluje ironicno da vredi vise od matica

neutralni felsh

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)


ti zaboravio miljana miljanica? dobro, opravdano je, verovatno nisi ni bio rodjen kad je on carevao... i redovno zvezdu darovao ;)

only fools and horses

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

A ne, nije to onaj Zvezdin Maksimović. Onaj Zvezdin je iz kluba otišao kao drvo, panj, balvan, kao neko za koga je Zvezda trebala da ponudi nekom pare da ga uzme. To su bile vaše reči, a i sada su.
Ovaj Maksimović je očigledno fudbal naučio da igra u Italiji, i to sa Zvezdom, Toletom i Srbijom nema nikakve veze.

gandra

pre 7 godina

Smesno! 
Ispade on bolji fudbaler od Dekia Stankovica,Pantele,Zigica,pa i Vidica samo zato sto su svi igraci poskupeli.

Vidi PatriJota...od "Dekia" i Nemanje vjerovatno nije i morao bi dobrano da se potrudi da bi ukoliko zeli zaraditi postovanje koje oni imaju, a od Pantele i Zigare je bolja moja baba sa jednom kracom nogom. Pa koga si ti nasao da navodis kao olicenje dobrog fudbalera...ne mislis li da si ti jedini smijesan ovde? I, da...drago mi je sto se nasao u klubu kakav je Napoli. To je sjajna ekipa i nadam se da ce se izboriti za mjesto u prvoj postavi, sto bi bio ogroman uspjeh za njega.

Boro iz Pobede

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

Samo sam cekao kada cete da pocnete sa vasim klosarskim komentarima Zvezda Partizan bez obzira na temu teksta! Pobecu zbog vas sa ovog sajta kao Radovic iz Partizana!

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Gle samo ove klince što se smeju transferu i nazivaju Maksimovića rupom, a to rade samo zbog njegovih slabijih partija u dresu Zvezde pred sam odlazak iz kluba, kao i zbog onog kiksa protiv Bordoa. E pa ja ću vam reći da sam u prethodne 4 godine svaku sezonu Serije A ispratio od prvog do poslednjeg kola i čiste savesti tvrdim da je Maksimović u top 5 štopera u ligi i da je trenutno najbolji defanzivac kojeg Srbija ima. A vi se samo i dalje držite te famozne utakmice protiv Bordoa pa onda kad jednoga dana budete imali unuke pričajte i njima kako jednom, pre 56 dina, Zvezda nije uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope zbog nekog tamo Maksomovića. Srpski forum fudbalski stručnjaci znaju o fudbalu više od onih profi stručnjaka sa zapada koji su za svoj posao plaćeni milione, uvek je tako bilo...

msm

pre 7 godina

Ljudi nije on otisao u Napoli iz zvezde vec iz Torina. Niko od vas nije pratio torino pa onda ovako pricate. Da li mislite da su oni stvarno ludi sto hoce vec drugu sezonu da ga dovedu. Da li mislite da se oni ne razumeju u fudbal pa eto bacaju pare.

Max Cherry

pre 7 godina

Naša centralna odbrana ima jedno vanserijsko ime – Miloš Veljković!
Miloš Veljković je naš daleko najbolji centarhalf!
Praktično novi Miroslav Đukić!
Srđan Babić i Nemanja Milunović su najozbiljniji kandidati!

Nikola Maksimović i Matija Nastasić su ekstremno cenjeni u svetu, ali se u reprezentaciji na žalost i nisu baš pokazali.
Jagoš Vuković, Stefan Mitrović i Slobodan Rajković mogu biti korisni u kvalifikacijama.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Sahranio nas i ostale gluposti.Ostavite čoveka na miru,šta je Zvezda posle Bordoa napravila u Evropi.Jedno veliko ništa.Nije valjda i za to kriv?
Momku sve najbolje!
(Kondor, 30. avgust 2016 22:24)

Bordo je propustena sansa zahvaljujuci njemu I Bajku. Kada propustis takvu sansu onda kola krecu nizbrdo. To je cinjenica.
Svima se desi kiks, ali njegova reakcija posle toga (pustanje Vose, indolentnost..) je razlog sto nije bas omiljen kod navijaca. Bajku niko ne zamera jer je Bajko drugaciji.

Mislite o tome

pre 7 godina

vec vidim naslove na polusezoni "najveci promasaj ikad". Prevelike pare za stopera, posebno za ovako "dobrog" stopera. Ustalom, videce sami. A svaka cast Zahaviju/Ramadaniju kako uvaljuju ove poluamatere lagano i bez po muke za ogromne pare. Naravno, iz Zvezde je otisao za sitnis i oprost dugova.

buda

pre 7 godina

25 miliona za Savu tada je kao sada 70 miliona. Daleko je Maksimovic od najskupljeg.
Sad se frljaju sa tim transferima jezivo. Sve neke sumanute sume za polufabrikante.

blinkibile

pre 7 godina

Oni su i Milika kupili za 30. Ne vrede obojica toliko.Nema od ovih ove godine nista,mlatnuli kad prodali Iguaina a ova dva pojacanja su ih oslabila dodatno

bro

pre 7 godina

sad ga ovi likovi brane samo zato sto im pise 29 miliona,da pise transfer 3 mil..nikad ne bi pomislili da je dobar...ne moze cifra da utice na moje misljenje o ovom "polu-igracu"...

Vladimir

pre 7 godina

Bravo za Maksimovica, jesam li vam rekao da ce ga onaj gol iz SP protiv brazila podici? Bravo mali bravoi sto se mene tice super odsteta i za Astanu, jeste da imaju para kolko hocu al ipak 26 milki je 26. Samo napred!
(Sugarfree, 30. avgust 2016 23:02 Druze,mnogima si ulepsao noc sa svojim komentarom.Verovatno si operisan od sporta a jos verovatnije da ces za par godina saznati da je Bane Ivanovic potpisao za Celzi ali bitnije od svega je da je Astana uzela 26 milki.Samo napred za tebe,Astanu i Ivanu Maksimovic!

ja

pre 7 godina

@sta to uradi Nolane Smithe...dok se 99% navijaca Zvezde smeje, a narocito ne zaboravlja njegov potez protiv Bordoa ti si nasao da se pravis pametan, pa niste osvajali titule kao sto niste ulazili u Ligu Evrope jer vam je igrao Maksimovic i njemu slicni, ode covek na DDPZ, nasmeje se, uziva u objavi i neverici ovog transfera i onda se ti pojavis i mislis da je ovaj lik neki igrac...molim objavite komentar

ja

pre 7 godina

i da mu se ne zaboravi onaj autogol pre par meseci u reprezentaciji, ispljuvase Kahrimana a on covek nista nije lose uradio, jer se pobogu lopta golmanu vraca van okvira gola

trsa

pre 7 godina

@Sugarfree
Jesi li realan u tekstu lepo pise Torino, Nije to taj Maksimovic pogotovo sto se taj na koga ti mislis ne zove Nikola nego Nemanja, jel znas ti kako se pravilno kaze IRAK ILI IRAN?

srolja

pre 7 godina

Ljudi koji danonocno rade na skautingu i ceo zivot se bave fudbalom, obrcu milione i analiziraju svoje postupke mnogo puta, slozili su se da je 29 miliona evra cena koju mogu da priuste za odredjeni kvalitet i usluge ovog momka. A onda se ipak zapitam da li je taj posao dobro obavljen, pa udjem u sekciju komentara na B92 i vidim da se velika vecina fudbalskih strucnjaka slaze da je to previse. Trebalo bi ovim skautima pustiti utakmicu sa Bordoom i jos par njih iz nase lige, ili eventualno da se nadje snimak momka dok je igrao u petlicima ili kadetima, verujem da bi doziveli mind blow i zahvalili se nama, strucnjacima za sve osim biznisa, za otvaranje ociju milionerima koji su pukom srecom postali to sto jesu.

dzhoni

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)

prijateljski savet: poseti psihijatra sto pre, srljas u sve vecu dubiozu...

Nikola

pre 7 godina

Čitam ovo u Italiji i ne mogu da poverujem. Bavite se svojim životima, ko me cenii.. ceni me, i to jee to.. Kao da menii nije žao za Bordo itd..

Walter White

pre 7 godina

Sad neka se jave grobari koji pitaju a koji su to igraci igrali za Zvezdu u vreme kad su krali titule sa onim lopovom Toletom .
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 30. avgust 2016 23:52)
Haha pa ovaj vas je lično koštao poraza u derbiju i protiv Bordoa

Kol

pre 7 godina

Ha ha ha pa ovo je neverovatno razumem i kretanje trzista i inflaciju ali u kom paralelnom univerzumu ovo drvo vredi skoro 30 miliona pa Nesta ili Maldini bi sad vredeli minimum 80 onda, a o Vidicu da ne govorimo! Klasicno pranje para nema drugo!

i posle svega ja volim njega...

pre 7 godina

ko je bre ovaj i kad je on igrao u zvezdi?
... i kakav je trag u mojoj zvezdi ostavio?!

...pa ovo su šokovi !

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

iskreno ne znam ni ko je ovo, sto samo dokazuje koliko cifre u fudbalu vise nemaju nikakvog smisla.
(mare, 31. avgust 2016 08:51)

А ко си ти и који си ти фактор, па да то што ти не знаш ко је ово доказује било шта???

Labud

pre 7 godina

respekt za njegovog menadzera. ko je menadzer?
(plasticni hirurg, 31. avgust 2016 10:00)

To samo Bog i sveci znaju. Cini se Labudu da je nekoc bio mozda Damjanac i Ramadani, a onda je Zahavi dosao i valjda ga kupio za bezcenje, pokusao da proda u Fulham za 600-700 ljada, ovaj nije dobio radnu dozvolu i onda kao i jos neki, tipa Aksentijevic, na Kipar u Apolon, dal' fiktivno ili je stvarno igrao nesto, i ondaK dalje u Torino. Dobar je Maksimovic za italijanske uske i utegnute odbrane, videcemo kako ce se snaci u LS.

cholo

pre 7 godina

Posle ove kupovine Juve je definitivno sampion,Napoli za po 30 miliona doveo Milika i Maksimovica,moras biti dobrano lud da uradis tako nesto.
(Walter White, 30. avgust 2016 21:48)

sta fali poljaku, zabio dva gola udrugom kolu

jashtaman

pre 7 godina

nije bitan Bordo,bitna je utakmica Zvezda-Vojvodina...
sa njim u ekipi mozete mnogo da zaradite,a nije na prodaji dresova.
Mislim,bitan je i Bordo,ali protiv Vose se covek sklanjao...

Bojan86

pre 7 godina

Koliko smo mi u buli drustveno.
Pricate o nekom Bordou i Zvezdi.Covek pre Zvezde igrao seosku ligu, kvalitetom dosao u Zvezdu,otisao u Torino. Dobio podrsku radio na sebi i iskoristio sansu koja mu je data. ZARADIO transfer u Napoli i Boze zdravlja zaradice u jos jaci klub. Momak radi na sebi, usavrsava se. A sta vi pojedinci radite na sebi da bi ostvarili ambiciju??? Pozdrav od jednog Partizanovca i srecno majstore!!

Sky

pre 7 godina

(Cobriani, 30. avgust 2016 21:31)
Fudbaleri nisu precenjeni. Klubovi imaju mnogo novca pa mogu da izdvoje veliku cifru. Njima je to procentualno kao nama da kupimo deterdzent.

Filip998

pre 7 godina

Hahahaha, sta vas briga koliko je decko placen, kakvih kompleksasa sve ima....
Decku sve najbolje, nadam se da ce postati jos bolji stoper... Potreban nam je u repki.... :)

Vladimir

pre 7 godina

Verovali ili ne...Bio balvan ili ne...Svidjala vam se ova vest ili ne...Ode covek za 29 milki pa mnogi nek crknu od muke ili pak ne...

uh

pre 7 godina

A da se napise recimo, godiste igraca, gde je sve igrao, cisto onako malo da svako moze da procita ovu vest I razume o kome, cemu, kako.. itd

Hell

pre 7 godina

@ Koliki deo ove cifre dobija sam igrač?
(Nikola, 30. avgust 2016 23:27)

Lepo pise u tekstu,potpisao petogodisnji ugovor vredan 6 miliona evra ili 1.2 miliona a po sezoni.

Duško

pre 7 godina

Svi smo saglasni da je u Zvezdi bio očajan, ali čitao sam u Sportu da je ranijih sezona u Torinu umesto štopera igrao po boku ili zadnjeg veznog, pa se možda na tim pozicijama bolje snalazi nego na štoperu?!

zagor

pre 7 godina

@crnobradi
pa ne. mi ih cenimo toliko. gledas 5 utakmica nedeljno, a u medjuvremenu igras pes i/ili fifa, kladis se u kladionici na ishod fudbalskih utakmica, citas i komentarises vesti iz fudbala na b92, kupujes sportski zurnal zbog vesti o prelaznom roku... sve to nabija cenu fudbalerima.
koliko vremena, energije i novca sam izdvajas za ono sto smatras da treba ceniti vise od fudbala?