Nedelja, 21.08.2016.

15:51

Kancelarija: Vučić sutra odgovara na mnoge laži i neistine

Iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima je saopšteno da će premijer održati u ponedeljak konferenciju za medije.

Izvor: Tanjug

Kancelarija: Vuèiæ sutra odgovara na mnoge laži i neistine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Coco Bill

pre 7 godina

Joooj kuku !!! Ma mene najvise `pogadja` sto ce Pink, RTS, Hepi i takvi ostali TV kanali, morati da prekinu svoj redovan kvalitetan program da bi se ukljucili u tu `hipnoticku seamsu`

milan010

pre 7 godina

@Zoran Stojkov, procitao sam negde da ce plate i penzije "eventualno" biti povecane 2017. Jos malo ostalo. A to sto su cene otisle u pm - nije premijerova briga.

brazilac

pre 7 godina

Ovo nam je najuspesnija olimpijada, ja mislim da je to upravo zbog podsticaja i premija, da je to ono sto je motivisalo sportiste da se bore za te medalje, njima finansijska sredstva a nama svima emocionalno zadovoljstvo. Pa nek nas mrze u svetu koliko god hoce... I treba nastaviti i ulagati u sportove u kojima imamo uspeha , baviti se decom i motivisati ih i animirati da vole sport i loptu, a ne da igraju WOW, LOL itd

nn lice

pre 7 godina

Lazi, neistine...Da pogadjam, bice reci i o Djilasu, sta ti ko govori, kako te ko zove, dezurni mrzitelji, kakav smo to narod, ti se ne bojis nikoga itd. Inace, o tome slusamo svaki put pa cemo i ovaj, siguran sam u 100%.

Pocinje predizborna kampanja za vandredne izbore 2018.

bugalastina do budalastine i sve od strane drzave

pre 7 godina

...najgore od svega, svi samo spinuju i zamajavaju narod. Ni prethodni nisu valjali, ovi nas zamajavaju, a bojim se da ni sledeci nece biti nista bolji. Oborismo
Milosevica poodavno, nije valjalo, posle njega jos gore. Otimačina na sve strane, ako nisi u semi. nisi pogodan niti podoban...Sve skupa jedan veliki rijaliti na celu sa Aleksandro Velikim...

Srba

pre 7 godina

Je l' na svoje laži? To objašnjava ono da neće da smanji penzije, fabriku čipova, fabriku avio delova, bolji zivot u 2015., veće plate u prosveti, procvat kombinata koje je dao arapima, 3 milijarde koje se arapi trebali da ulože u BG na vodi..... da ne nabrajam dalje laži našeg vođe.

Don Kihot

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima. (Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Zato i ne volim ovu vladu. Daju milione sportistima, a otimaju penzije... Sto su sportisti vazniji od lekara, prosvetara, penzionera?

pedja

pre 7 godina

bravo za vucica,konacno ce odgovoriti o vracanju ukradenih penzija,savamali,ersrbija,fantomke,ubistvo pevacice u borci,drzavnom udaru,prisluskivanju,laznim doktoratima,odusevljeni smo i puni strahopostovanja sto ce nam se obratiti naj veci od srba danas,i to na najgledanijoj pink tv,farma narode,a ne parovi!

Boki1122

pre 7 godina

Na sta se svela funkcija predsednika vlade u Srbiji. Stalna nekakva polemika sa neistomisljenicima. Stalne konferencije za stampu i objavljivanje velikih "uspeha" koje obican narod nikako da vidi. A vi "lenjivci" od naroda motajte kablove u 1. 2. 3. smeni za243eu ako imate i to da radite.Mozda mu se da i benificirani staz zbog velikog napora

Vuk

pre 7 godina

I idemo jovo-nanovo... svakog ponedeljka maratonske konferenciji bez smisla i svrhe.. Odgovaranja na "lazi i uvrede" , bavljenje besmislicama dok zemlja stoji.. I to na svim nacionalnim kanalima. Ovo pocinje da lici na maltretiranje.

Čveger

pre 7 godina

(Komunista, 21. avgust 2016 16:30)

Haha! Kakav crni TV duel. Pa ovaj nije smeo nikom da izađe na crtu ni za vreme kampanje. Sad mu se može da mu se neće.

Jugio

pre 7 godina

Znaci sutra puno patetike, megalomanije, neistine, lazne statistike i optuzbi.
Pricace se kako su ekonomski parametri nikad bolji i kako nikada nisu takvi bili i kako ni jrdna zemlja nema takve. Zatim kako Hrvatska ne vodi fer i korektnu politiku ali mi vise nikada nećemo u jame. Zatim kako je poseta našeg prijatelja Bajdena dokaz da se krecemo u pravom smeru. Zatim da je sport nešto sto je najbolje sto ova zemlja ima ali da eto koliko para tokio muzike. Kako Kosovo neće dobiti sve sto su već potpisali i dobili u Briselu. Kako tuzilastvo radi po pitanju Savamale i sa se bespotrebno nerviramo i da smo svi mi koji se nerviramo budale jer to je normalno to su neke stracare i to ce se resiti i to tako sto ce dati neki rok koji neće ispostovati. Zatim da je nova ministarka pun pogodak. Zatim da je povećanje penzija nešto sto se pregovara da udje u pregovore u MMF. Mrzi me vise da pišem.

Pedja

pre 7 godina

“Premijer će odgovoriti i na mnoge laži i neistine"

Auuu, ala ce to onda da potraje. Sve lazi i neistine koje je izrekao za ove 4 godine??? A nije o tome?!? Uh, taman sam se ponadao.

Baksuz

pre 7 godina

Na opasku da je drzava prosle godine kompaniji AirSerbia poklonila oko 50 miliona eur i tako pokrila njihov debeo minus da bi se prikazali u plusu, premijer kategoricki i trijumfalno odgovara da nisu dali ni evro vise od onog koliko su dali (tih 50 miliona). Takvi ce biti i ovi odgovori.

Predrag66

pre 7 godina

Samo nek kaže kad će da vrati 10% plate što mi uporno krade svaki mesec,zaglavljen u kreditima da bih iškolovao decu na državnim fakultetima( dobri studenti),nije više ni preživljavanje.Od obećanja" iduće godine" neće se platiti grejanje ove godine!Sve druge priče su šuplje...

mali Perica

pre 7 godina

Mene licno i personalno zanima zbog cega je teza o boljitku (odma' sledece godine) uopste bila plasirana. Dakle, sto je bilo sa tom neistinom?

John

pre 7 godina

(Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Vučić je bio na vlasti i za vreme prošle Olimpijade. Niko i ništa ga nije sprečavalo da da "finansijske podsticaje i nagrede onima koji su doneli kući medalje".

Goran

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima.

mlekadzija

pre 7 godina

Jedva cekam da mi se premijer obrati sa sve argumentima jer kako je opste poznatpo on govori samo istinu. Nego sta bi sa TV pretplatom??? Savamalu da ne spominjem ovaj put...

dr Neša

pre 7 godina

Ubi se ovaj od rada. Šest meseci sastavlja vladu, dve godine priča u prazno, a četiri mu smetaju žuti. Samo još 20 godina da mu damo i ima da procvetamo. Praktično, samo što nismo. Da ne hvali samog sebe niko ne bi ni znao koliko smo daleko odmakli.

Rale

pre 7 godina

Jad i beda. Svaka ova "konferencija" je podsećanje koliko nam nema spasa. Jedini cilj je održati pametne ljude u večitom stanju očaja, odbiti ih od svake ideje da nešto mogu da promene glasanjem, ili ih konačno oterati negde gde neće ometati nazadne "reforme".
Nekada smo govorili "gotov je", ali ovog puta je "gotovi smo". Potpuno i nepopravljivo.

John

pre 7 godina

Tvrdi li to Vučić da Andrija Prlainović laže?
Ili možda Vučić vaterpolo ne smatra vrhunskim sportom?

A upravo mi pade na pamet ona uobičajena Vučićeva prozivka svih koji ga kritikuju (ili onih za koje on misli da ga kritikuju) - Što ne izađu na izbore?
E ovako - Bilo ko od vrhunskih sportista (sadašnjih ili bivših plus par trenera) bi ga oduvao.
Na prvu loptu: bilo ko od vaterpolista (minus ministar), bilo ko od odbojkaša (a naročito Vanja Grbić), Saša Đorđević i košarkaši, košarkašice, odbojkašice...

bitna je forama 'obracanja'

pre 7 godina

Daloi ce to 'obracanje' biti njegov monolog ili ce biti u formi konferencije za stampu na kojoj ce i novinarima biti dovoljeno postavljati pitanja .
Jer ako se radin o obracanju bez mogucnosti da novinari poostavljaju pitanja mogao je izdati pisano saopstenje

...

pre 7 godina

Opaa, "mnoge laži i neistine koje su povodom ulaganja države u vrhunski sport, poslednjih dana u javnosti iznosili pojedini političari i neki medijski poslenici". Batali politicare i medije, Prlainovic je tebe prozvao, mada ne ni tebe direktno jer ni prethodni nisu nista radili za vaterpolo. Ali prethodnici nisu bili toliki egomanijaci. Jedva cekam.

P.S. Kad vec tvrdis da si ulagao u sport, red je da dodjes na balkon, da te pozdravi tvoj zahvalan narod.

Komša

pre 7 godina

Oni misle da je dovoljno što su u vrhu u svetu u nekom sportu pa da otmu popularnost premijeru.
E ,pa prevarili su se - ima bre kontramitig da zakaže zbog balkona da im pokaže koga narod voli više.

Zoran Stojkov

pre 7 godina

Ja sam izvršio analizu svog kućnog budžeta - fali tačno onoliko penzije koliko je umanjeno u interesu državnog budžeta. Kad će oduzeto biti vraćeno?

dr laza

pre 7 godina

Ma sta ima da se pravda.Neka pocne nesto da radi.Od toga sto ce on da izadje na konf.i da izriba novinare koji postavljaju neka nebulozna pitanja gradjani Srbije nemaju nista.Moze da uradi samo dve stvari:ili da proba da uradi nesto ili da se izvice na novinare koji imaju,zamisli, suprotno misljenje od njega.

Hvala, i drugi put

pre 7 godina

Od laži, interesuje me http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=23&nav_id=716384 i http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_id=821858

vozd

pre 7 godina

Ma dokle vise? Ovo je ispiranje mozga! Covek drzi konerencije kad god neko prokomentarise stanje u drzavi,a da se to njemu ne svidja.Aman covece resavaj problema nemoj da se bavis mlacenjem prazne slame.
Zalosno je ali to se nece promeniti on ce nastaviti po starom i naredne 4 godine..

Komunista

pre 7 godina

A zar ne bi bilo bolje, da Vučić izađe na TV duel sa ovima koji navodno lažu, pa da mi vidimo licem u lice, o čemu se tu radi. Ovako ćemo slušati njegov monolog, i prenemaganje, i nećemo moći zaključiti šta je istina.

Nije tesko pogoditi

pre 7 godina

Svako od nas moze vec sada da pogodi sta ce se govoriti.
Ekonomski (fiskalni) uspeh nikad veci. Para u budzetu ima. Razmisljace se od iduce godine da se "povecaju" ( po njima,a po nama da se vrate oduzete) plate i penzije. Dobre ocene MMF-a. I sve nesto u tom stilu ,a sto mi niti vidimo niti osecamo.
Zatim,na drugom mestu ce biti o hrvatskoj...ovo/ono....I trece ce biti o velikom uspehu nasih sportista i kako mu niko nije verovao kad je rekao da ce biti medalja i kako ova vlada redovno i odmah isplacije nagrade i da zahvaljuci njoj su i postignuti ovi uspesi. Ne bas zbog njih,ali ce biti tako formulisano da navijaci i dobricine mogu to tako i da shvate. Zivi bili pa videli.

Zetor

pre 7 godina

Lepo da kaže svom narodu koliko Srbija će da plati medalje. Lepo da kaže da li je retorika iz 90-ih jedino šta ima da ponudi? Da li teme iz DS rata rešavaju probleme Srbije? Kad će da počme da priča o platama, o projektima, o napredovanju u pregovorima, o izboru Rusija ili EU, o rokovima?

vozd

pre 7 godina

Ma dokle vise? Ovo je ispiranje mozga! Covek drzi konerencije kad god neko prokomentarise stanje u drzavi,a da se to njemu ne svidja.Aman covece resavaj problema nemoj da se bavis mlacenjem prazne slame.
Zalosno je ali to se nece promeniti on ce nastaviti po starom i naredne 4 godine..

Zoran Stojkov

pre 7 godina

Ja sam izvršio analizu svog kućnog budžeta - fali tačno onoliko penzije koliko je umanjeno u interesu državnog budžeta. Kad će oduzeto biti vraćeno?

Komunista

pre 7 godina

A zar ne bi bilo bolje, da Vučić izađe na TV duel sa ovima koji navodno lažu, pa da mi vidimo licem u lice, o čemu se tu radi. Ovako ćemo slušati njegov monolog, i prenemaganje, i nećemo moći zaključiti šta je istina.

...

pre 7 godina

Opaa, "mnoge laži i neistine koje su povodom ulaganja države u vrhunski sport, poslednjih dana u javnosti iznosili pojedini političari i neki medijski poslenici". Batali politicare i medije, Prlainovic je tebe prozvao, mada ne ni tebe direktno jer ni prethodni nisu nista radili za vaterpolo. Ali prethodnici nisu bili toliki egomanijaci. Jedva cekam.

P.S. Kad vec tvrdis da si ulagao u sport, red je da dodjes na balkon, da te pozdravi tvoj zahvalan narod.

Komša

pre 7 godina

Oni misle da je dovoljno što su u vrhu u svetu u nekom sportu pa da otmu popularnost premijeru.
E ,pa prevarili su se - ima bre kontramitig da zakaže zbog balkona da im pokaže koga narod voli više.

dr Neša

pre 7 godina

Ubi se ovaj od rada. Šest meseci sastavlja vladu, dve godine priča u prazno, a četiri mu smetaju žuti. Samo još 20 godina da mu damo i ima da procvetamo. Praktično, samo što nismo. Da ne hvali samog sebe niko ne bi ni znao koliko smo daleko odmakli.

Nije tesko pogoditi

pre 7 godina

Svako od nas moze vec sada da pogodi sta ce se govoriti.
Ekonomski (fiskalni) uspeh nikad veci. Para u budzetu ima. Razmisljace se od iduce godine da se "povecaju" ( po njima,a po nama da se vrate oduzete) plate i penzije. Dobre ocene MMF-a. I sve nesto u tom stilu ,a sto mi niti vidimo niti osecamo.
Zatim,na drugom mestu ce biti o hrvatskoj...ovo/ono....I trece ce biti o velikom uspehu nasih sportista i kako mu niko nije verovao kad je rekao da ce biti medalja i kako ova vlada redovno i odmah isplacije nagrade i da zahvaljuci njoj su i postignuti ovi uspesi. Ne bas zbog njih,ali ce biti tako formulisano da navijaci i dobricine mogu to tako i da shvate. Zivi bili pa videli.

Goran

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima.

dr laza

pre 7 godina

Ma sta ima da se pravda.Neka pocne nesto da radi.Od toga sto ce on da izadje na konf.i da izriba novinare koji postavljaju neka nebulozna pitanja gradjani Srbije nemaju nista.Moze da uradi samo dve stvari:ili da proba da uradi nesto ili da se izvice na novinare koji imaju,zamisli, suprotno misljenje od njega.

Rale

pre 7 godina

Jad i beda. Svaka ova "konferencija" je podsećanje koliko nam nema spasa. Jedini cilj je održati pametne ljude u večitom stanju očaja, odbiti ih od svake ideje da nešto mogu da promene glasanjem, ili ih konačno oterati negde gde neće ometati nazadne "reforme".
Nekada smo govorili "gotov je", ali ovog puta je "gotovi smo". Potpuno i nepopravljivo.

Pedja

pre 7 godina

“Premijer će odgovoriti i na mnoge laži i neistine"

Auuu, ala ce to onda da potraje. Sve lazi i neistine koje je izrekao za ove 4 godine??? A nije o tome?!? Uh, taman sam se ponadao.

John

pre 7 godina

Tvrdi li to Vučić da Andrija Prlainović laže?
Ili možda Vučić vaterpolo ne smatra vrhunskim sportom?

A upravo mi pade na pamet ona uobičajena Vučićeva prozivka svih koji ga kritikuju (ili onih za koje on misli da ga kritikuju) - Što ne izađu na izbore?
E ovako - Bilo ko od vrhunskih sportista (sadašnjih ili bivših plus par trenera) bi ga oduvao.
Na prvu loptu: bilo ko od vaterpolista (minus ministar), bilo ko od odbojkaša (a naročito Vanja Grbić), Saša Đorđević i košarkaši, košarkašice, odbojkašice...

Hvala, i drugi put

pre 7 godina

Od laži, interesuje me http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=23&nav_id=716384 i http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_id=821858

mlekadzija

pre 7 godina

Jedva cekam da mi se premijer obrati sa sve argumentima jer kako je opste poznatpo on govori samo istinu. Nego sta bi sa TV pretplatom??? Savamalu da ne spominjem ovaj put...

Jugio

pre 7 godina

Znaci sutra puno patetike, megalomanije, neistine, lazne statistike i optuzbi.
Pricace se kako su ekonomski parametri nikad bolji i kako nikada nisu takvi bili i kako ni jrdna zemlja nema takve. Zatim kako Hrvatska ne vodi fer i korektnu politiku ali mi vise nikada nećemo u jame. Zatim kako je poseta našeg prijatelja Bajdena dokaz da se krecemo u pravom smeru. Zatim da je sport nešto sto je najbolje sto ova zemlja ima ali da eto koliko para tokio muzike. Kako Kosovo neće dobiti sve sto su već potpisali i dobili u Briselu. Kako tuzilastvo radi po pitanju Savamale i sa se bespotrebno nerviramo i da smo svi mi koji se nerviramo budale jer to je normalno to su neke stracare i to ce se resiti i to tako sto ce dati neki rok koji neće ispostovati. Zatim da je nova ministarka pun pogodak. Zatim da je povećanje penzija nešto sto se pregovara da udje u pregovore u MMF. Mrzi me vise da pišem.

Zetor

pre 7 godina

Lepo da kaže svom narodu koliko Srbija će da plati medalje. Lepo da kaže da li je retorika iz 90-ih jedino šta ima da ponudi? Da li teme iz DS rata rešavaju probleme Srbije? Kad će da počme da priča o platama, o projektima, o napredovanju u pregovorima, o izboru Rusija ili EU, o rokovima?

pedja

pre 7 godina

bravo za vucica,konacno ce odgovoriti o vracanju ukradenih penzija,savamali,ersrbija,fantomke,ubistvo pevacice u borci,drzavnom udaru,prisluskivanju,laznim doktoratima,odusevljeni smo i puni strahopostovanja sto ce nam se obratiti naj veci od srba danas,i to na najgledanijoj pink tv,farma narode,a ne parovi!

Baksuz

pre 7 godina

Na opasku da je drzava prosle godine kompaniji AirSerbia poklonila oko 50 miliona eur i tako pokrila njihov debeo minus da bi se prikazali u plusu, premijer kategoricki i trijumfalno odgovara da nisu dali ni evro vise od onog koliko su dali (tih 50 miliona). Takvi ce biti i ovi odgovori.

bitna je forama 'obracanja'

pre 7 godina

Daloi ce to 'obracanje' biti njegov monolog ili ce biti u formi konferencije za stampu na kojoj ce i novinarima biti dovoljeno postavljati pitanja .
Jer ako se radin o obracanju bez mogucnosti da novinari poostavljaju pitanja mogao je izdati pisano saopstenje

Predrag66

pre 7 godina

Samo nek kaže kad će da vrati 10% plate što mi uporno krade svaki mesec,zaglavljen u kreditima da bih iškolovao decu na državnim fakultetima( dobri studenti),nije više ni preživljavanje.Od obećanja" iduće godine" neće se platiti grejanje ove godine!Sve druge priče su šuplje...

Srba

pre 7 godina

Je l' na svoje laži? To objašnjava ono da neće da smanji penzije, fabriku čipova, fabriku avio delova, bolji zivot u 2015., veće plate u prosveti, procvat kombinata koje je dao arapima, 3 milijarde koje se arapi trebali da ulože u BG na vodi..... da ne nabrajam dalje laži našeg vođe.

Vuk

pre 7 godina

I idemo jovo-nanovo... svakog ponedeljka maratonske konferenciji bez smisla i svrhe.. Odgovaranja na "lazi i uvrede" , bavljenje besmislicama dok zemlja stoji.. I to na svim nacionalnim kanalima. Ovo pocinje da lici na maltretiranje.

Čveger

pre 7 godina

(Komunista, 21. avgust 2016 16:30)

Haha! Kakav crni TV duel. Pa ovaj nije smeo nikom da izađe na crtu ni za vreme kampanje. Sad mu se može da mu se neće.

Boki1122

pre 7 godina

Na sta se svela funkcija predsednika vlade u Srbiji. Stalna nekakva polemika sa neistomisljenicima. Stalne konferencije za stampu i objavljivanje velikih "uspeha" koje obican narod nikako da vidi. A vi "lenjivci" od naroda motajte kablove u 1. 2. 3. smeni za243eu ako imate i to da radite.Mozda mu se da i benificirani staz zbog velikog napora

John

pre 7 godina

(Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Vučić je bio na vlasti i za vreme prošle Olimpijade. Niko i ništa ga nije sprečavalo da da "finansijske podsticaje i nagrede onima koji su doneli kući medalje".

mali Perica

pre 7 godina

Mene licno i personalno zanima zbog cega je teza o boljitku (odma' sledece godine) uopste bila plasirana. Dakle, sto je bilo sa tom neistinom?

Don Kihot

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima. (Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Zato i ne volim ovu vladu. Daju milione sportistima, a otimaju penzije... Sto su sportisti vazniji od lekara, prosvetara, penzionera?

nn lice

pre 7 godina

Lazi, neistine...Da pogadjam, bice reci i o Djilasu, sta ti ko govori, kako te ko zove, dezurni mrzitelji, kakav smo to narod, ti se ne bojis nikoga itd. Inace, o tome slusamo svaki put pa cemo i ovaj, siguran sam u 100%.

Pocinje predizborna kampanja za vandredne izbore 2018.

bugalastina do budalastine i sve od strane drzave

pre 7 godina

...najgore od svega, svi samo spinuju i zamajavaju narod. Ni prethodni nisu valjali, ovi nas zamajavaju, a bojim se da ni sledeci nece biti nista bolji. Oborismo
Milosevica poodavno, nije valjalo, posle njega jos gore. Otimačina na sve strane, ako nisi u semi. nisi pogodan niti podoban...Sve skupa jedan veliki rijaliti na celu sa Aleksandro Velikim...

milan010

pre 7 godina

@Zoran Stojkov, procitao sam negde da ce plate i penzije "eventualno" biti povecane 2017. Jos malo ostalo. A to sto su cene otisle u pm - nije premijerova briga.

Coco Bill

pre 7 godina

Joooj kuku !!! Ma mene najvise `pogadja` sto ce Pink, RTS, Hepi i takvi ostali TV kanali, morati da prekinu svoj redovan kvalitetan program da bi se ukljucili u tu `hipnoticku seamsu`

brazilac

pre 7 godina

Ovo nam je najuspesnija olimpijada, ja mislim da je to upravo zbog podsticaja i premija, da je to ono sto je motivisalo sportiste da se bore za te medalje, njima finansijska sredstva a nama svima emocionalno zadovoljstvo. Pa nek nas mrze u svetu koliko god hoce... I treba nastaviti i ulagati u sportove u kojima imamo uspeha , baviti se decom i motivisati ih i animirati da vole sport i loptu, a ne da igraju WOW, LOL itd

vozd

pre 7 godina

Ma dokle vise? Ovo je ispiranje mozga! Covek drzi konerencije kad god neko prokomentarise stanje u drzavi,a da se to njemu ne svidja.Aman covece resavaj problema nemoj da se bavis mlacenjem prazne slame.
Zalosno je ali to se nece promeniti on ce nastaviti po starom i naredne 4 godine..

Zoran Stojkov

pre 7 godina

Ja sam izvršio analizu svog kućnog budžeta - fali tačno onoliko penzije koliko je umanjeno u interesu državnog budžeta. Kad će oduzeto biti vraćeno?

...

pre 7 godina

Opaa, "mnoge laži i neistine koje su povodom ulaganja države u vrhunski sport, poslednjih dana u javnosti iznosili pojedini političari i neki medijski poslenici". Batali politicare i medije, Prlainovic je tebe prozvao, mada ne ni tebe direktno jer ni prethodni nisu nista radili za vaterpolo. Ali prethodnici nisu bili toliki egomanijaci. Jedva cekam.

P.S. Kad vec tvrdis da si ulagao u sport, red je da dodjes na balkon, da te pozdravi tvoj zahvalan narod.

Komunista

pre 7 godina

A zar ne bi bilo bolje, da Vučić izađe na TV duel sa ovima koji navodno lažu, pa da mi vidimo licem u lice, o čemu se tu radi. Ovako ćemo slušati njegov monolog, i prenemaganje, i nećemo moći zaključiti šta je istina.

Komša

pre 7 godina

Oni misle da je dovoljno što su u vrhu u svetu u nekom sportu pa da otmu popularnost premijeru.
E ,pa prevarili su se - ima bre kontramitig da zakaže zbog balkona da im pokaže koga narod voli više.

dr laza

pre 7 godina

Ma sta ima da se pravda.Neka pocne nesto da radi.Od toga sto ce on da izadje na konf.i da izriba novinare koji postavljaju neka nebulozna pitanja gradjani Srbije nemaju nista.Moze da uradi samo dve stvari:ili da proba da uradi nesto ili da se izvice na novinare koji imaju,zamisli, suprotno misljenje od njega.

Čveger

pre 7 godina

(Komunista, 21. avgust 2016 16:30)

Haha! Kakav crni TV duel. Pa ovaj nije smeo nikom da izađe na crtu ni za vreme kampanje. Sad mu se može da mu se neće.

Nije tesko pogoditi

pre 7 godina

Svako od nas moze vec sada da pogodi sta ce se govoriti.
Ekonomski (fiskalni) uspeh nikad veci. Para u budzetu ima. Razmisljace se od iduce godine da se "povecaju" ( po njima,a po nama da se vrate oduzete) plate i penzije. Dobre ocene MMF-a. I sve nesto u tom stilu ,a sto mi niti vidimo niti osecamo.
Zatim,na drugom mestu ce biti o hrvatskoj...ovo/ono....I trece ce biti o velikom uspehu nasih sportista i kako mu niko nije verovao kad je rekao da ce biti medalja i kako ova vlada redovno i odmah isplacije nagrade i da zahvaljuci njoj su i postignuti ovi uspesi. Ne bas zbog njih,ali ce biti tako formulisano da navijaci i dobricine mogu to tako i da shvate. Zivi bili pa videli.

dr Neša

pre 7 godina

Ubi se ovaj od rada. Šest meseci sastavlja vladu, dve godine priča u prazno, a četiri mu smetaju žuti. Samo još 20 godina da mu damo i ima da procvetamo. Praktično, samo što nismo. Da ne hvali samog sebe niko ne bi ni znao koliko smo daleko odmakli.

Rale

pre 7 godina

Jad i beda. Svaka ova "konferencija" je podsećanje koliko nam nema spasa. Jedini cilj je održati pametne ljude u večitom stanju očaja, odbiti ih od svake ideje da nešto mogu da promene glasanjem, ili ih konačno oterati negde gde neće ometati nazadne "reforme".
Nekada smo govorili "gotov je", ali ovog puta je "gotovi smo". Potpuno i nepopravljivo.

Hvala, i drugi put

pre 7 godina

Od laži, interesuje me http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=23&nav_id=716384 i http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_id=821858

John

pre 7 godina

Tvrdi li to Vučić da Andrija Prlainović laže?
Ili možda Vučić vaterpolo ne smatra vrhunskim sportom?

A upravo mi pade na pamet ona uobičajena Vučićeva prozivka svih koji ga kritikuju (ili onih za koje on misli da ga kritikuju) - Što ne izađu na izbore?
E ovako - Bilo ko od vrhunskih sportista (sadašnjih ili bivših plus par trenera) bi ga oduvao.
Na prvu loptu: bilo ko od vaterpolista (minus ministar), bilo ko od odbojkaša (a naročito Vanja Grbić), Saša Đorđević i košarkaši, košarkašice, odbojkašice...

Pedja

pre 7 godina

“Premijer će odgovoriti i na mnoge laži i neistine"

Auuu, ala ce to onda da potraje. Sve lazi i neistine koje je izrekao za ove 4 godine??? A nije o tome?!? Uh, taman sam se ponadao.

Don Kihot

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima. (Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Zato i ne volim ovu vladu. Daju milione sportistima, a otimaju penzije... Sto su sportisti vazniji od lekara, prosvetara, penzionera?

Baksuz

pre 7 godina

Na opasku da je drzava prosle godine kompaniji AirSerbia poklonila oko 50 miliona eur i tako pokrila njihov debeo minus da bi se prikazali u plusu, premijer kategoricki i trijumfalno odgovara da nisu dali ni evro vise od onog koliko su dali (tih 50 miliona). Takvi ce biti i ovi odgovori.

Predrag66

pre 7 godina

Samo nek kaže kad će da vrati 10% plate što mi uporno krade svaki mesec,zaglavljen u kreditima da bih iškolovao decu na državnim fakultetima( dobri studenti),nije više ni preživljavanje.Od obećanja" iduće godine" neće se platiti grejanje ove godine!Sve druge priče su šuplje...

pedja

pre 7 godina

bravo za vucica,konacno ce odgovoriti o vracanju ukradenih penzija,savamali,ersrbija,fantomke,ubistvo pevacice u borci,drzavnom udaru,prisluskivanju,laznim doktoratima,odusevljeni smo i puni strahopostovanja sto ce nam se obratiti naj veci od srba danas,i to na najgledanijoj pink tv,farma narode,a ne parovi!

Zetor

pre 7 godina

Lepo da kaže svom narodu koliko Srbija će da plati medalje. Lepo da kaže da li je retorika iz 90-ih jedino šta ima da ponudi? Da li teme iz DS rata rešavaju probleme Srbije? Kad će da počme da priča o platama, o projektima, o napredovanju u pregovorima, o izboru Rusija ili EU, o rokovima?

mlekadzija

pre 7 godina

Jedva cekam da mi se premijer obrati sa sve argumentima jer kako je opste poznatpo on govori samo istinu. Nego sta bi sa TV pretplatom??? Savamalu da ne spominjem ovaj put...

Jugio

pre 7 godina

Znaci sutra puno patetike, megalomanije, neistine, lazne statistike i optuzbi.
Pricace se kako su ekonomski parametri nikad bolji i kako nikada nisu takvi bili i kako ni jrdna zemlja nema takve. Zatim kako Hrvatska ne vodi fer i korektnu politiku ali mi vise nikada nećemo u jame. Zatim kako je poseta našeg prijatelja Bajdena dokaz da se krecemo u pravom smeru. Zatim da je sport nešto sto je najbolje sto ova zemlja ima ali da eto koliko para tokio muzike. Kako Kosovo neće dobiti sve sto su već potpisali i dobili u Briselu. Kako tuzilastvo radi po pitanju Savamale i sa se bespotrebno nerviramo i da smo svi mi koji se nerviramo budale jer to je normalno to su neke stracare i to ce se resiti i to tako sto ce dati neki rok koji neće ispostovati. Zatim da je nova ministarka pun pogodak. Zatim da je povećanje penzija nešto sto se pregovara da udje u pregovore u MMF. Mrzi me vise da pišem.

John

pre 7 godina

(Goran, 21. avgust 2016 18:13)

Vučić je bio na vlasti i za vreme prošle Olimpijade. Niko i ništa ga nije sprečavalo da da "finansijske podsticaje i nagrede onima koji su doneli kući medalje".

bitna je forama 'obracanja'

pre 7 godina

Daloi ce to 'obracanje' biti njegov monolog ili ce biti u formi konferencije za stampu na kojoj ce i novinarima biti dovoljeno postavljati pitanja .
Jer ako se radin o obracanju bez mogucnosti da novinari poostavljaju pitanja mogao je izdati pisano saopstenje

Srba

pre 7 godina

Je l' na svoje laži? To objašnjava ono da neće da smanji penzije, fabriku čipova, fabriku avio delova, bolji zivot u 2015., veće plate u prosveti, procvat kombinata koje je dao arapima, 3 milijarde koje se arapi trebali da ulože u BG na vodi..... da ne nabrajam dalje laži našeg vođe.

mali Perica

pre 7 godina

Mene licno i personalno zanima zbog cega je teza o boljitku (odma' sledece godine) uopste bila plasirana. Dakle, sto je bilo sa tom neistinom?

bugalastina do budalastine i sve od strane drzave

pre 7 godina

...najgore od svega, svi samo spinuju i zamajavaju narod. Ni prethodni nisu valjali, ovi nas zamajavaju, a bojim se da ni sledeci nece biti nista bolji. Oborismo
Milosevica poodavno, nije valjalo, posle njega jos gore. Otimačina na sve strane, ako nisi u semi. nisi pogodan niti podoban...Sve skupa jedan veliki rijaliti na celu sa Aleksandro Velikim...

Vuk

pre 7 godina

I idemo jovo-nanovo... svakog ponedeljka maratonske konferenciji bez smisla i svrhe.. Odgovaranja na "lazi i uvrede" , bavljenje besmislicama dok zemlja stoji.. I to na svim nacionalnim kanalima. Ovo pocinje da lici na maltretiranje.

Boki1122

pre 7 godina

Na sta se svela funkcija predsednika vlade u Srbiji. Stalna nekakva polemika sa neistomisljenicima. Stalne konferencije za stampu i objavljivanje velikih "uspeha" koje obican narod nikako da vidi. A vi "lenjivci" od naroda motajte kablove u 1. 2. 3. smeni za243eu ako imate i to da radite.Mozda mu se da i benificirani staz zbog velikog napora

Goran

pre 7 godina

Ispravite me ako gresim. Na poslednjoj olimpijadi u Londonu nije bilo finansijskih podsticaja i nagrada onima koji su doneli kuci medalje. Toliko o tome ko podrzava sport i ko misli o sportistima.

nn lice

pre 7 godina

Lazi, neistine...Da pogadjam, bice reci i o Djilasu, sta ti ko govori, kako te ko zove, dezurni mrzitelji, kakav smo to narod, ti se ne bojis nikoga itd. Inace, o tome slusamo svaki put pa cemo i ovaj, siguran sam u 100%.

Pocinje predizborna kampanja za vandredne izbore 2018.

brazilac

pre 7 godina

Ovo nam je najuspesnija olimpijada, ja mislim da je to upravo zbog podsticaja i premija, da je to ono sto je motivisalo sportiste da se bore za te medalje, njima finansijska sredstva a nama svima emocionalno zadovoljstvo. Pa nek nas mrze u svetu koliko god hoce... I treba nastaviti i ulagati u sportove u kojima imamo uspeha , baviti se decom i motivisati ih i animirati da vole sport i loptu, a ne da igraju WOW, LOL itd

milan010

pre 7 godina

@Zoran Stojkov, procitao sam negde da ce plate i penzije "eventualno" biti povecane 2017. Jos malo ostalo. A to sto su cene otisle u pm - nije premijerova briga.

Coco Bill

pre 7 godina

Joooj kuku !!! Ma mene najvise `pogadja` sto ce Pink, RTS, Hepi i takvi ostali TV kanali, morati da prekinu svoj redovan kvalitetan program da bi se ukljucili u tu `hipnoticku seamsu`