Sreda, 03.08.2016.

00:40

Katai: Detalji su odlučili

Kapiten Zvezde Aleksandar Katai smatra da je meč sa Ludogorecom mogao da ode u suprotnom smeru.

Izvor: AK

Katai: Detalji su odluèili IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Stručnjak

pre 7 godina

Po igri oni su bili puno bolji, ali ipak sudije su nam skrojile: Prvo, Kanga je nezasluženo isključen a crveni je trebalo da dobije Dyakov za provociranje i teatralni pad kojim je prevario sudiju, Drugo, treći gol čisti ofsajd, četvrti gol ,takođe ofsajd, i Treće i drugi gol u Razgradu postignut je na prevaru bez sudijskog znaka, sudija je potvrdio rukom akciju Bugara tek kad je lopta prošla 10 metara!

Mastoor

pre 7 godina

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.
(Dare maltretare, 3. avgust 2016 19:12)

Nije tacno, cak je i dodao jednu loptu Vieri koji je bio sam pred golom, a ko je Vijeri kriv sto nije pogodio. Katai je bio fer u toj utakmici i vise se borio od Viere tako da je zasluzeno postao najbolji strelac lige.

Protiv Ludogoreca na Marakani se jedva video, a zasto je tako to je veliko pitanje. Mislim da treba da imaju klupskog psihologa koji ce da priprema igrace za velike utakmice.

Dare maltretare

pre 7 godina

Katai ne voli Kangu...
Sujeta i konkurencija.

Šteta, loše ponašanje za ozbiljnog igrača.

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.

niki

pre 7 godina

Detalji??? Detalji su mladicu moj odlucili prolaz protiv Valete,i oni su vas razbili u oba meca ne bi bilo nezasluzeno da su umesto vas igrali sa Ludogorecom. Navikli ste na zatvorene meceve u ovoj jadnoj ligi,cim vam se neko ne skloni prolazite ovako..imate 5,6 meca u sezoni koje stvarno igrate ostalo znamo svi-nismo slepi...

mimi

pre 7 godina

Slusaj Katai, ti mozda jesi majstor i znass neshto da odigras ali brate juce si se vukao po terenu kao prebijena macka. Prolazili su pored tebe kao da te nema bre, setas se po terenu celu utakmicu. Tako se ne igra ozbiljan fudbal. Ono juce je bruka!

koji detalji

pre 7 godina

dva glupa kartona i dva glupa gola to su jedini detalji u kojima ste bili egal, pregazili vas ko plitak potok, koja fraza za naivne, detalji, smesno

vlada

pre 7 godina

sveti grb nije klupski, vec je grb nase Srbije.....A ni dres ne moze biti sveti, sem drzavnog dresa... za ti se borim...boris. A a za Zvezdin grb i dres radis, a kako ste i trcali, tjt radili to je sramota... niste zasluzili ni p od prolaza da pomenete...Bruke, cast izuzetcima A gospodinu direktoru, i skautu za legiju stranaca mrs iz Zvezde!!!!!!

Profesor BG

pre 7 godina

Jos jedan od izvikanih fudbalera. Lako je biti najbolji strelac u raspaloj ligi gde je svaki drugi mec namesten ne samo po pitanju konacnog rezultata vec i broja golova i igraca koji ce dati te golove. Valjda je sada svima jasno zasto Muslin ne zove Kataia i njemu slicne u reprezentaciju! Igrao je vec napolju u Grckoj i tamo nije mogao biti u Olimpijakosu ni na klupi, a u nekom drugom raspalom klubu je uglavnom grejao klupu... Menadzerisanje, marketing i promocija fudbalera tatinih sinova uz unistavanje pravih talenata je i ubilo domaci fudbal....

One night in May

pre 7 godina

Bozovic - pogresio; mnogo je doneo Zvezdi i vazno je da ima kontinuitet, ali je sinoc pogresio; ne mozes takvom timu da prodas dvaput istu foru; imas 2:2 sa gostovanja, igras kod kuce, juris prolaz kroz pobedu, a prvi napadac ti je dao gol za vikend i nabio samopouzdanje; Vijeira je morao da igra od pocetka; ne mozes na punoj Marakani da igras bez napadaca, pa jos potpuno identicno kao u prvoj utakmici; sta je mislio - da ce Dermendzijev da dozvoli da ga neko izradi dvaput na isti fazon, pricamo o coveku koji nije Ser Ferguson, ali koji ima iskustvo u Evropi

Bozovic je odlican trener, bez dileme - nece napraviti neku strasnu karijeru napolju, ali je sasvim pristojan strateg; medjutim, vazno je da sebi prizna (za javnost je nebitno) da je sinoc zestoko pogresio; neka nastavi da radi, neka juri LE i odbranu titule, ali kad sedne sam sa sobom vazno je da razume da je juce on znacajno umanjio sanse za dobar ishod svojom postavkom

Da bi prosao ekipu koja je bolja od tebe (a Ludogorec jeste bolji od Zvezde) neophodno je da je konstatno "drzis u sahu" - izmisljaj nove stvari, drugacije situacije na terenu... Kad se bolji tim "navikne" na slabiji - onda je tu prica ovako ili onako zavrsena, kad te "procitaju", eliminisace te - toliko je jednostavno.

Pera Detlić

pre 7 godina

Da, sitni detalji, kao na primer da oni trče a vi se vučete po terenu kao polomljeni puževi. Za vas je onaj stoni fudbal samo

view

pre 7 godina

A kakav bi bio ishod da Bugari nisu dobili crveni karton? Čovek priča kao da je isključenje samo određeno za protivnika. Naučili na povlasticu kod naših sudija koja godinama važi za CZ.

Bojan

pre 7 godina

Ako sastavis ekipu od 8-9 stranaca ocekujes da ti igraci i poseduju kvalitet veci od domacih igraca. Ja nisam stekao takav utisak. Imao sam visoko misljenje o Bozovicu ali je sada pokazao koji su njegovi limiti. Po meni zvezda je taktiski pogresno odigrala oba meca. Zvezda nije imala nikakvu igru i zasluzeno je ispala. Trebalo je ismiksati iskusne strance i nekoliko domacih mladih fudbalera. To je bila dobitna kombinacija.

fidelio

pre 7 godina

citiracu jednog komentatora: Ne mozes da igras evropu ako ti je domaca liga slaba..i pri tom igras 70% namestenih meceva. e onda su vam i zaglebje i ludogorec veliki klubovi.A uskoro i kazahstanci maltezani i estonci biti jos tezi protivnici

neafirmisani

pre 7 godina

Katai bidai banzai op op opa dolazi evropa sad cemo na kupanje jos samo d odradimo i kvalifikacije za ligu evrope i u septembar svi n more d se kupamo jeftinije jeeee a grobari nek puknu oni se kupu po visim cenama hahahaha

Legendarni pevač

pre 7 godina

Detalji zvani užasno nam je spora odbrana. Protiv arsenala bi primili 10 komada. Bolje da se zaposlite u proizvodnji Vučićevih Mercedesa za izvoz. Niste vi za fudbal.

sportski pozdrav

pre 7 godina

Katai je jedan od malobrojnih natprosečnih igrača koje imamo ali ova izjava pokazuje koliko su naši igrači van savremenih shvatanja fudbala. Kada primiš četiri gola na Marakani i protivnik te razbije u svim segmentima igre to se zove razlika u klasi a ne detalji.

gremlin

pre 7 godina

Jesu,samo su malo brži,tehnički jači i dali su više golova...i nisu pali u nesvest u 75 min zbog nedostatka snage...eto ti sitni detalji ili malo krupniji...

danilo

pre 7 godina

Detalji uvek odlučuju, a utakmica može na početku da ode u tri pravca.
To znamo mi svi, nije potrebno da nam svaki put to objašnjavaju i treneri i igrači.
Bugari bitno bolji, zato već treću godinu izbacuju naše.
Privatizacija jedini lek protiv lopovluka i za renesansu našeg klupskog fudbala jer talenta imamo, i imamo publiku koja zna fudbal i voli ga.
Nema ni jedan jedini razuman razlog protiv privatizacije, sem ličnog bogaćenja nekoliko ljudi.
Dokle tako pošto dno nije više daleko?

ziv Karadjordje,mrtvog ne pravimo

pre 7 godina

Tacno, kao na primer da oni znaju da igraju fudbal a vi ne. Sitan detalj, ali eto, moze da utice na konacan rezultat

KrlePN

pre 7 godina

Onda ja nisam gledao utakmicu koju ste vi igrali.U svakom duelu slabiji,nikakva kretnja bez lopte a u odbrani promaja i nikakva komunikacija.Šta li vi trenirate kad nemate snage dva sprinta da vežete zgazili su vas bre.Zajebem se i odem na stadion i opet vidim staru priču.Nije meni bitno što ste netalentovani i nemate osećaj za prostor,za pas,za igru uopšte ali ako je 50000 došlo da urla za vas hoću da vidim da grizete bre,da trčite dok vam faca ne poprimi roze boju,oči da vam ispadaju breee!!!Onda mi ne bi bilo bitno što ste tupavi i vi i ovi koji su vas doveli,dolazio bih opet na stadion.

partizanovac067

pre 7 godina

u pravu si...taj detalj ja bio što si se šetao po terenu 120 minuta i glumio velikog igrača...nije to isto igrati u nameštenom prvenstvu gde ti se svi sklanjaju a pravi dokaz ti je što si u Olimpijakosu bio 20-i igrač...

Brkan

pre 7 godina

detalji odljucili, nije nego ... Bez ideje, slab prenos lopte, motivacija nula, kontra nula, dva napada po poluvremenu,... ako su to detalji onda mi ne znamo sta su krupne stvari! Zao mi je naseg fudbala kada pogledam gde su otisle nase komsije, u debelom smo minusu, a izigravamo svetsku klasu...
Ovo je pisao zvezdas.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jeste u pravu si. Srbijanski premijer nije uspeo da ubedi Bugarskog na poluvremenu da Ludogorec pusti njegovu mezimicu!!!
Pokvario im iluziju o "boljem životu"

portos

pre 7 godina

Ja volim Zvezdu, ali ne lazite, nije bilo egal. Od 210 min u obe utakmice, mi smo bili bolji u onih 20 min u Bugarskoj. I to je to. Odbrana nam je smešna. To se najbolje videlo u ona dva gola Kafua. Bolji tim je prošao dalje. Sta je - tu je, čekamo žreb u petak.

dusanRS

pre 7 godina

e ako su ti detalji Kangin crveni karton bez ikakvog razloga, Grofovo ne uvrstanje Plavsica i Poletanovica na klupu uopste...i drago mi je sto SMO ispali!!!

Nenzalice i kukavice

pre 7 godina

Naravno detalji, a evo i koji. Ovi iz Ludogoreca znaju da zadrze loptu u svom posedu duze of jedne sekunde, osim sto znaju da prime loptu, znaju i da je dodaju saigracu, nedopustaju nikome da protrci kroz njih 5 u odbrani i postigne gol, njihovvm kapitenu splavaru se nije desilo da ga niko ne vidi za celo poluvreme iako je tamo na terenu. Ima tu sigurno jos takvih detalja.

Amigo

pre 7 godina

Navijaci mogu da oduseve samo likove poput Rendulica-Rendule.Zasluzuju jedni druge.Podjednako me je sramota sto sam navijac Zvezde i zbog tkz navijaca i zbog igraca.

Stefan

pre 7 godina

Iliev isto kaze za moj Partizan, uvek ti detalji... Koliko sam uhvatio, zadnjih par minuta i produzetke, bilo je mnogo detalja u korist Bugara(Brazilaca). Sportski pozdrav.

mali miloš

pre 7 godina

...bio sam na stadionu i voleo bih kad bi Zvezdini igrači pokazali malo zrelsti i realnosti.Tim Ludogoreca je igrao fudbal,a Zvezdini pojedinci su šetali terenom.Čast Donaldu i ne znam,da li još ikome...neki bi trebali biti daleko od Zvezde.Ludogorec je sasvim zasluženo pobedio...

Dosta

pre 7 godina

Tastatura grobari su ovde na zvezdinim vestima ostavili 3x vise komentara nego na vestima partizana. Kako su zaboravili da su 2x ispali od Ludogreca, licemeri .

BorisNs

pre 7 godina

mogao je da ode u suprotnom smeru, ali ruku na srce oni su kvalitetniji..sada ce nazalost zvezda dobiti nekog jaceg protivnika, jaceg i od ludogoreca, ali treba motivisati igrace posle ovoga i nadati se najboljem

gotcilo

pre 7 godina

Ja ne mogu da vjerujem da iko krivi Kangu!? Ono niti je za crveni, niti je ista uradio posebno, niti ista sto onaj nije njemu jedino sto je ovaj pao kao da ga je voz udario.

webb

pre 7 godina

Osvojice zvezda ponovo titulu i osuriti mali partizan 3x u derbiju cisto zbog ovih pakosnih grobara...sto se tako obradovase i toliko proslavise ovaj "uspeh...

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ацо брате, мораш да останеш! Напиши сам цифру, скупићемо. И Србобран да ти препишемо :D Гледати тако елегантну, тако магичну #10ку. Са траком на руци. Фудбалско савршентсво.

Samo zvezda

pre 7 godina

Nemoj ti Zorane vise ni jednu utakmicu da odigras,ni ti ni tvoji saigraci iz odbrane.Prolazili pored vas kad god su hteli, niste mogli ni pogledom da ih ispratite.Ceo tim zakazao na najbitnijoj utakmici.Jedine svelte tacke su katai i vieira.Ostali ni za seoski fudbal.Sramota koji sve "igraci" nose sveti grb I dres.

CzBg98

pre 7 godina

Ja vam apsolutno nista ne zameram sto se tice borbenosti. To si decko za mene carobnjak jedan od boljih u nasoj ligi u poslednjih par godina. Ali mi je samo falilo posle onog gola ibanjeza da krenet malo jace ka njima da damo 3 gol i da zavrsimo. Realno nismo spremni bili za produzetke pocetak je sezone trebali ste da iskoristite pogodak ibanjeza i krenete jos jace.. mnogo srece je potrebno u petak na zrebu.. napred Zvezdo!

očigledno

pre 7 godina

Rendulic je bio odlican, ali jednostavno ne moze odbrana da nam stoji na polovini terena! Ako hoce tako, Grof bolje da stavi trkace na 100 m umesto stopera...

123

pre 7 godina

Koliko toliko hladne glave mora se priznati da je ovo realan rezultat i da nismo za ligu sampiona. Bugari su bolji i to je to. Kad god stisnu oni su u sansi. Kanga je napravio glupost, ali i pored toga oni bi prosli.
Nemam komentar za kop, pustite utakmicu protiv Lacija 2002. i ovo veceras. Stvarno bez komentara. Samo neke poruke, zalopojke, kosovski bozuri, cuda... Treba da grmi ...em vam mater, a ne ovo. Ja shvatam da tribinu vode sumnjivi tipovi, ali pobogu imaju li oni m..., sta je ovo. Majke mi moje kad ukljucim prenos ko da Bozo Vreco ima nastup.
Ostala mi je jos jedna limenka, pozdrav.,

pera

pre 7 godina

je li ovaj sta pio?? Detalji odlucili??

Covece, oni su bolji od vas za 3 klase. To nisu detalji, njihova osnova je bolja, brza i kvalitetnija. Vi pored 3 evrogola koja ste dali niste nista mogli da uradite. Sta bi bilo da ti udarci nisu u mrezu otisli? Pocepali bi vas 4 razlike u BGu.

istina u lice

pre 7 godina

Katai, je te gotivim, korektan si igrac, cak za nase uslove odlican ALI ono nisu detalji. detalji su nesto drugo, kao npr protiv Napretka kad je 2:2, a moglo je i 3:2 i 2:3. ovaj dvomec je otprilike bio ovakav, mi bolji 30 minuta, oni 110 a ovo ostalo je bila neka bitka izmedju dva sesnaesterca. pomogni ako mozes da udjemo u LE a onda probaj da maznes pare nekome preko. puno srece.

max payne

pre 7 godina

Koji crni detalji, ljudi su vas razvalili od fudbala...imali ste sreću protiv Valete ali je očigledno da sreća ne prati hrabre...

NN

pre 7 godina

ne ... obicno utakmice odluci sreca i za ne poverovati da ona veceras nista nije odlucivala nego najverovatnije GLUPOST !!! prvi gol kao u pionirima covek izvoza pola tima .. drugi gol golmanski i slag na tortu verovatno i presudan detalj Kanga!!! PITANJE .. VELIKO PITANJE da li vi i sa igracem vise uspeli ali opet ....

portos

pre 7 godina

Ja volim Zvezdu, ali ne lazite, nije bilo egal. Od 210 min u obe utakmice, mi smo bili bolji u onih 20 min u Bugarskoj. I to je to. Odbrana nam je smešna. To se najbolje videlo u ona dva gola Kafua. Bolji tim je prošao dalje. Sta je - tu je, čekamo žreb u petak.

Nenzalice i kukavice

pre 7 godina

Naravno detalji, a evo i koji. Ovi iz Ludogoreca znaju da zadrze loptu u svom posedu duze of jedne sekunde, osim sto znaju da prime loptu, znaju i da je dodaju saigracu, nedopustaju nikome da protrci kroz njih 5 u odbrani i postigne gol, njihovvm kapitenu splavaru se nije desilo da ga niko ne vidi za celo poluvreme iako je tamo na terenu. Ima tu sigurno jos takvih detalja.

sportski pozdrav

pre 7 godina

Katai je jedan od malobrojnih natprosečnih igrača koje imamo ali ova izjava pokazuje koliko su naši igrači van savremenih shvatanja fudbala. Kada primiš četiri gola na Marakani i protivnik te razbije u svim segmentima igre to se zove razlika u klasi a ne detalji.

fidelio

pre 7 godina

citiracu jednog komentatora: Ne mozes da igras evropu ako ti je domaca liga slaba..i pri tom igras 70% namestenih meceva. e onda su vam i zaglebje i ludogorec veliki klubovi.A uskoro i kazahstanci maltezani i estonci biti jos tezi protivnici

123

pre 7 godina

Koliko toliko hladne glave mora se priznati da je ovo realan rezultat i da nismo za ligu sampiona. Bugari su bolji i to je to. Kad god stisnu oni su u sansi. Kanga je napravio glupost, ali i pored toga oni bi prosli.
Nemam komentar za kop, pustite utakmicu protiv Lacija 2002. i ovo veceras. Stvarno bez komentara. Samo neke poruke, zalopojke, kosovski bozuri, cuda... Treba da grmi ...em vam mater, a ne ovo. Ja shvatam da tribinu vode sumnjivi tipovi, ali pobogu imaju li oni m..., sta je ovo. Majke mi moje kad ukljucim prenos ko da Bozo Vreco ima nastup.
Ostala mi je jos jedna limenka, pozdrav.,

Amigo

pre 7 godina

Navijaci mogu da oduseve samo likove poput Rendulica-Rendule.Zasluzuju jedni druge.Podjednako me je sramota sto sam navijac Zvezde i zbog tkz navijaca i zbog igraca.

pera

pre 7 godina

je li ovaj sta pio?? Detalji odlucili??

Covece, oni su bolji od vas za 3 klase. To nisu detalji, njihova osnova je bolja, brza i kvalitetnija. Vi pored 3 evrogola koja ste dali niste nista mogli da uradite. Sta bi bilo da ti udarci nisu u mrezu otisli? Pocepali bi vas 4 razlike u BGu.

gremlin

pre 7 godina

Jesu,samo su malo brži,tehnički jači i dali su više golova...i nisu pali u nesvest u 75 min zbog nedostatka snage...eto ti sitni detalji ili malo krupniji...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jeste u pravu si. Srbijanski premijer nije uspeo da ubedi Bugarskog na poluvremenu da Ludogorec pusti njegovu mezimicu!!!
Pokvario im iluziju o "boljem životu"

istina u lice

pre 7 godina

Katai, je te gotivim, korektan si igrac, cak za nase uslove odlican ALI ono nisu detalji. detalji su nesto drugo, kao npr protiv Napretka kad je 2:2, a moglo je i 3:2 i 2:3. ovaj dvomec je otprilike bio ovakav, mi bolji 30 minuta, oni 110 a ovo ostalo je bila neka bitka izmedju dva sesnaesterca. pomogni ako mozes da udjemo u LE a onda probaj da maznes pare nekome preko. puno srece.

ziv Karadjordje,mrtvog ne pravimo

pre 7 godina

Tacno, kao na primer da oni znaju da igraju fudbal a vi ne. Sitan detalj, ali eto, moze da utice na konacan rezultat

niki

pre 7 godina

Detalji??? Detalji su mladicu moj odlucili prolaz protiv Valete,i oni su vas razbili u oba meca ne bi bilo nezasluzeno da su umesto vas igrali sa Ludogorecom. Navikli ste na zatvorene meceve u ovoj jadnoj ligi,cim vam se neko ne skloni prolazite ovako..imate 5,6 meca u sezoni koje stvarno igrate ostalo znamo svi-nismo slepi...

NN

pre 7 godina

ne ... obicno utakmice odluci sreca i za ne poverovati da ona veceras nista nije odlucivala nego najverovatnije GLUPOST !!! prvi gol kao u pionirima covek izvoza pola tima .. drugi gol golmanski i slag na tortu verovatno i presudan detalj Kanga!!! PITANJE .. VELIKO PITANJE da li vi i sa igracem vise uspeli ali opet ....

KrlePN

pre 7 godina

Onda ja nisam gledao utakmicu koju ste vi igrali.U svakom duelu slabiji,nikakva kretnja bez lopte a u odbrani promaja i nikakva komunikacija.Šta li vi trenirate kad nemate snage dva sprinta da vežete zgazili su vas bre.Zajebem se i odem na stadion i opet vidim staru priču.Nije meni bitno što ste netalentovani i nemate osećaj za prostor,za pas,za igru uopšte ali ako je 50000 došlo da urla za vas hoću da vidim da grizete bre,da trčite dok vam faca ne poprimi roze boju,oči da vam ispadaju breee!!!Onda mi ne bi bilo bitno što ste tupavi i vi i ovi koji su vas doveli,dolazio bih opet na stadion.

One night in May

pre 7 godina

Bozovic - pogresio; mnogo je doneo Zvezdi i vazno je da ima kontinuitet, ali je sinoc pogresio; ne mozes takvom timu da prodas dvaput istu foru; imas 2:2 sa gostovanja, igras kod kuce, juris prolaz kroz pobedu, a prvi napadac ti je dao gol za vikend i nabio samopouzdanje; Vijeira je morao da igra od pocetka; ne mozes na punoj Marakani da igras bez napadaca, pa jos potpuno identicno kao u prvoj utakmici; sta je mislio - da ce Dermendzijev da dozvoli da ga neko izradi dvaput na isti fazon, pricamo o coveku koji nije Ser Ferguson, ali koji ima iskustvo u Evropi

Bozovic je odlican trener, bez dileme - nece napraviti neku strasnu karijeru napolju, ali je sasvim pristojan strateg; medjutim, vazno je da sebi prizna (za javnost je nebitno) da je sinoc zestoko pogresio; neka nastavi da radi, neka juri LE i odbranu titule, ali kad sedne sam sa sobom vazno je da razume da je juce on znacajno umanjio sanse za dobar ishod svojom postavkom

Da bi prosao ekipu koja je bolja od tebe (a Ludogorec jeste bolji od Zvezde) neophodno je da je konstatno "drzis u sahu" - izmisljaj nove stvari, drugacije situacije na terenu... Kad se bolji tim "navikne" na slabiji - onda je tu prica ovako ili onako zavrsena, kad te "procitaju", eliminisace te - toliko je jednostavno.

Pera Detlić

pre 7 godina

Da, sitni detalji, kao na primer da oni trče a vi se vučete po terenu kao polomljeni puževi. Za vas je onaj stoni fudbal samo

danilo

pre 7 godina

Detalji uvek odlučuju, a utakmica može na početku da ode u tri pravca.
To znamo mi svi, nije potrebno da nam svaki put to objašnjavaju i treneri i igrači.
Bugari bitno bolji, zato već treću godinu izbacuju naše.
Privatizacija jedini lek protiv lopovluka i za renesansu našeg klupskog fudbala jer talenta imamo, i imamo publiku koja zna fudbal i voli ga.
Nema ni jedan jedini razuman razlog protiv privatizacije, sem ličnog bogaćenja nekoliko ljudi.
Dokle tako pošto dno nije više daleko?

neafirmisani

pre 7 godina

Katai bidai banzai op op opa dolazi evropa sad cemo na kupanje jos samo d odradimo i kvalifikacije za ligu evrope i u septembar svi n more d se kupamo jeftinije jeeee a grobari nek puknu oni se kupu po visim cenama hahahaha

view

pre 7 godina

A kakav bi bio ishod da Bugari nisu dobili crveni karton? Čovek priča kao da je isključenje samo određeno za protivnika. Naučili na povlasticu kod naših sudija koja godinama važi za CZ.

Legendarni pevač

pre 7 godina

Detalji zvani užasno nam je spora odbrana. Protiv arsenala bi primili 10 komada. Bolje da se zaposlite u proizvodnji Vučićevih Mercedesa za izvoz. Niste vi za fudbal.

partizanovac067

pre 7 godina

u pravu si...taj detalj ja bio što si se šetao po terenu 120 minuta i glumio velikog igrača...nije to isto igrati u nameštenom prvenstvu gde ti se svi sklanjaju a pravi dokaz ti je što si u Olimpijakosu bio 20-i igrač...

Profesor BG

pre 7 godina

Jos jedan od izvikanih fudbalera. Lako je biti najbolji strelac u raspaloj ligi gde je svaki drugi mec namesten ne samo po pitanju konacnog rezultata vec i broja golova i igraca koji ce dati te golove. Valjda je sada svima jasno zasto Muslin ne zove Kataia i njemu slicne u reprezentaciju! Igrao je vec napolju u Grckoj i tamo nije mogao biti u Olimpijakosu ni na klupi, a u nekom drugom raspalom klubu je uglavnom grejao klupu... Menadzerisanje, marketing i promocija fudbalera tatinih sinova uz unistavanje pravih talenata je i ubilo domaci fudbal....

max payne

pre 7 godina

Koji crni detalji, ljudi su vas razvalili od fudbala...imali ste sreću protiv Valete ali je očigledno da sreća ne prati hrabre...

mimi

pre 7 godina

Slusaj Katai, ti mozda jesi majstor i znass neshto da odigras ali brate juce si se vukao po terenu kao prebijena macka. Prolazili su pored tebe kao da te nema bre, setas se po terenu celu utakmicu. Tako se ne igra ozbiljan fudbal. Ono juce je bruka!

Bojan

pre 7 godina

Ako sastavis ekipu od 8-9 stranaca ocekujes da ti igraci i poseduju kvalitet veci od domacih igraca. Ja nisam stekao takav utisak. Imao sam visoko misljenje o Bozovicu ali je sada pokazao koji su njegovi limiti. Po meni zvezda je taktiski pogresno odigrala oba meca. Zvezda nije imala nikakvu igru i zasluzeno je ispala. Trebalo je ismiksati iskusne strance i nekoliko domacih mladih fudbalera. To je bila dobitna kombinacija.

mali miloš

pre 7 godina

...bio sam na stadionu i voleo bih kad bi Zvezdini igrači pokazali malo zrelsti i realnosti.Tim Ludogoreca je igrao fudbal,a Zvezdini pojedinci su šetali terenom.Čast Donaldu i ne znam,da li još ikome...neki bi trebali biti daleko od Zvezde.Ludogorec je sasvim zasluženo pobedio...

vlada

pre 7 godina

sveti grb nije klupski, vec je grb nase Srbije.....A ni dres ne moze biti sveti, sem drzavnog dresa... za ti se borim...boris. A a za Zvezdin grb i dres radis, a kako ste i trcali, tjt radili to je sramota... niste zasluzili ni p od prolaza da pomenete...Bruke, cast izuzetcima A gospodinu direktoru, i skautu za legiju stranaca mrs iz Zvezde!!!!!!

Brkan

pre 7 godina

detalji odljucili, nije nego ... Bez ideje, slab prenos lopte, motivacija nula, kontra nula, dva napada po poluvremenu,... ako su to detalji onda mi ne znamo sta su krupne stvari! Zao mi je naseg fudbala kada pogledam gde su otisle nase komsije, u debelom smo minusu, a izigravamo svetsku klasu...
Ovo je pisao zvezdas.

koji detalji

pre 7 godina

dva glupa kartona i dva glupa gola to su jedini detalji u kojima ste bili egal, pregazili vas ko plitak potok, koja fraza za naivne, detalji, smesno

Stefan

pre 7 godina

Iliev isto kaze za moj Partizan, uvek ti detalji... Koliko sam uhvatio, zadnjih par minuta i produzetke, bilo je mnogo detalja u korist Bugara(Brazilaca). Sportski pozdrav.

dusanRS

pre 7 godina

e ako su ti detalji Kangin crveni karton bez ikakvog razloga, Grofovo ne uvrstanje Plavsica i Poletanovica na klupu uopste...i drago mi je sto SMO ispali!!!

Samo zvezda

pre 7 godina

Nemoj ti Zorane vise ni jednu utakmicu da odigras,ni ti ni tvoji saigraci iz odbrane.Prolazili pored vas kad god su hteli, niste mogli ni pogledom da ih ispratite.Ceo tim zakazao na najbitnijoj utakmici.Jedine svelte tacke su katai i vieira.Ostali ni za seoski fudbal.Sramota koji sve "igraci" nose sveti grb I dres.

očigledno

pre 7 godina

Rendulic je bio odlican, ali jednostavno ne moze odbrana da nam stoji na polovini terena! Ako hoce tako, Grof bolje da stavi trkace na 100 m umesto stopera...

Dosta

pre 7 godina

Tastatura grobari su ovde na zvezdinim vestima ostavili 3x vise komentara nego na vestima partizana. Kako su zaboravili da su 2x ispali od Ludogreca, licemeri .

CzBg98

pre 7 godina

Ja vam apsolutno nista ne zameram sto se tice borbenosti. To si decko za mene carobnjak jedan od boljih u nasoj ligi u poslednjih par godina. Ali mi je samo falilo posle onog gola ibanjeza da krenet malo jace ka njima da damo 3 gol i da zavrsimo. Realno nismo spremni bili za produzetke pocetak je sezone trebali ste da iskoristite pogodak ibanjeza i krenete jos jace.. mnogo srece je potrebno u petak na zrebu.. napred Zvezdo!

Dare maltretare

pre 7 godina

Katai ne voli Kangu...
Sujeta i konkurencija.

Šteta, loše ponašanje za ozbiljnog igrača.

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ацо брате, мораш да останеш! Напиши сам цифру, скупићемо. И Србобран да ти препишемо :D Гледати тако елегантну, тако магичну #10ку. Са траком на руци. Фудбалско савршентсво.

webb

pre 7 godina

Osvojice zvezda ponovo titulu i osuriti mali partizan 3x u derbiju cisto zbog ovih pakosnih grobara...sto se tako obradovase i toliko proslavise ovaj "uspeh...

BorisNs

pre 7 godina

mogao je da ode u suprotnom smeru, ali ruku na srce oni su kvalitetniji..sada ce nazalost zvezda dobiti nekog jaceg protivnika, jaceg i od ludogoreca, ali treba motivisati igrace posle ovoga i nadati se najboljem

gotcilo

pre 7 godina

Ja ne mogu da vjerujem da iko krivi Kangu!? Ono niti je za crveni, niti je ista uradio posebno, niti ista sto onaj nije njemu jedino sto je ovaj pao kao da ga je voz udario.

Mastoor

pre 7 godina

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.
(Dare maltretare, 3. avgust 2016 19:12)

Nije tacno, cak je i dodao jednu loptu Vieri koji je bio sam pred golom, a ko je Vijeri kriv sto nije pogodio. Katai je bio fer u toj utakmici i vise se borio od Viere tako da je zasluzeno postao najbolji strelac lige.

Protiv Ludogoreca na Marakani se jedva video, a zasto je tako to je veliko pitanje. Mislim da treba da imaju klupskog psihologa koji ce da priprema igrace za velike utakmice.

Stručnjak

pre 7 godina

Po igri oni su bili puno bolji, ali ipak sudije su nam skrojile: Prvo, Kanga je nezasluženo isključen a crveni je trebalo da dobije Dyakov za provociranje i teatralni pad kojim je prevario sudiju, Drugo, treći gol čisti ofsajd, četvrti gol ,takođe ofsajd, i Treće i drugi gol u Razgradu postignut je na prevaru bez sudijskog znaka, sudija je potvrdio rukom akciju Bugara tek kad je lopta prošla 10 metara!

webb

pre 7 godina

Osvojice zvezda ponovo titulu i osuriti mali partizan 3x u derbiju cisto zbog ovih pakosnih grobara...sto se tako obradovase i toliko proslavise ovaj "uspeh...

Dosta

pre 7 godina

Tastatura grobari su ovde na zvezdinim vestima ostavili 3x vise komentara nego na vestima partizana. Kako su zaboravili da su 2x ispali od Ludogreca, licemeri .

Profesor BG

pre 7 godina

Jos jedan od izvikanih fudbalera. Lako je biti najbolji strelac u raspaloj ligi gde je svaki drugi mec namesten ne samo po pitanju konacnog rezultata vec i broja golova i igraca koji ce dati te golove. Valjda je sada svima jasno zasto Muslin ne zove Kataia i njemu slicne u reprezentaciju! Igrao je vec napolju u Grckoj i tamo nije mogao biti u Olimpijakosu ni na klupi, a u nekom drugom raspalom klubu je uglavnom grejao klupu... Menadzerisanje, marketing i promocija fudbalera tatinih sinova uz unistavanje pravih talenata je i ubilo domaci fudbal....

gotcilo

pre 7 godina

Ja ne mogu da vjerujem da iko krivi Kangu!? Ono niti je za crveni, niti je ista uradio posebno, niti ista sto onaj nije njemu jedino sto je ovaj pao kao da ga je voz udario.

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ацо брате, мораш да останеш! Напиши сам цифру, скупићемо. И Србобран да ти препишемо :D Гледати тако елегантну, тако магичну #10ку. Са траком на руци. Фудбалско савршентсво.

CzBg98

pre 7 godina

Ja vam apsolutno nista ne zameram sto se tice borbenosti. To si decko za mene carobnjak jedan od boljih u nasoj ligi u poslednjih par godina. Ali mi je samo falilo posle onog gola ibanjeza da krenet malo jace ka njima da damo 3 gol i da zavrsimo. Realno nismo spremni bili za produzetke pocetak je sezone trebali ste da iskoristite pogodak ibanjeza i krenete jos jace.. mnogo srece je potrebno u petak na zrebu.. napred Zvezdo!

Nenzalice i kukavice

pre 7 godina

Naravno detalji, a evo i koji. Ovi iz Ludogoreca znaju da zadrze loptu u svom posedu duze of jedne sekunde, osim sto znaju da prime loptu, znaju i da je dodaju saigracu, nedopustaju nikome da protrci kroz njih 5 u odbrani i postigne gol, njihovvm kapitenu splavaru se nije desilo da ga niko ne vidi za celo poluvreme iako je tamo na terenu. Ima tu sigurno jos takvih detalja.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jeste u pravu si. Srbijanski premijer nije uspeo da ubedi Bugarskog na poluvremenu da Ludogorec pusti njegovu mezimicu!!!
Pokvario im iluziju o "boljem životu"

neafirmisani

pre 7 godina

Katai bidai banzai op op opa dolazi evropa sad cemo na kupanje jos samo d odradimo i kvalifikacije za ligu evrope i u septembar svi n more d se kupamo jeftinije jeeee a grobari nek puknu oni se kupu po visim cenama hahahaha

view

pre 7 godina

A kakav bi bio ishod da Bugari nisu dobili crveni karton? Čovek priča kao da je isključenje samo određeno za protivnika. Naučili na povlasticu kod naših sudija koja godinama važi za CZ.

niki

pre 7 godina

Detalji??? Detalji su mladicu moj odlucili prolaz protiv Valete,i oni su vas razbili u oba meca ne bi bilo nezasluzeno da su umesto vas igrali sa Ludogorecom. Navikli ste na zatvorene meceve u ovoj jadnoj ligi,cim vam se neko ne skloni prolazite ovako..imate 5,6 meca u sezoni koje stvarno igrate ostalo znamo svi-nismo slepi...

One night in May

pre 7 godina

Bozovic - pogresio; mnogo je doneo Zvezdi i vazno je da ima kontinuitet, ali je sinoc pogresio; ne mozes takvom timu da prodas dvaput istu foru; imas 2:2 sa gostovanja, igras kod kuce, juris prolaz kroz pobedu, a prvi napadac ti je dao gol za vikend i nabio samopouzdanje; Vijeira je morao da igra od pocetka; ne mozes na punoj Marakani da igras bez napadaca, pa jos potpuno identicno kao u prvoj utakmici; sta je mislio - da ce Dermendzijev da dozvoli da ga neko izradi dvaput na isti fazon, pricamo o coveku koji nije Ser Ferguson, ali koji ima iskustvo u Evropi

Bozovic je odlican trener, bez dileme - nece napraviti neku strasnu karijeru napolju, ali je sasvim pristojan strateg; medjutim, vazno je da sebi prizna (za javnost je nebitno) da je sinoc zestoko pogresio; neka nastavi da radi, neka juri LE i odbranu titule, ali kad sedne sam sa sobom vazno je da razume da je juce on znacajno umanjio sanse za dobar ishod svojom postavkom

Da bi prosao ekipu koja je bolja od tebe (a Ludogorec jeste bolji od Zvezde) neophodno je da je konstatno "drzis u sahu" - izmisljaj nove stvari, drugacije situacije na terenu... Kad se bolji tim "navikne" na slabiji - onda je tu prica ovako ili onako zavrsena, kad te "procitaju", eliminisace te - toliko je jednostavno.

fidelio

pre 7 godina

citiracu jednog komentatora: Ne mozes da igras evropu ako ti je domaca liga slaba..i pri tom igras 70% namestenih meceva. e onda su vam i zaglebje i ludogorec veliki klubovi.A uskoro i kazahstanci maltezani i estonci biti jos tezi protivnici

Bojan

pre 7 godina

Ako sastavis ekipu od 8-9 stranaca ocekujes da ti igraci i poseduju kvalitet veci od domacih igraca. Ja nisam stekao takav utisak. Imao sam visoko misljenje o Bozovicu ali je sada pokazao koji su njegovi limiti. Po meni zvezda je taktiski pogresno odigrala oba meca. Zvezda nije imala nikakvu igru i zasluzeno je ispala. Trebalo je ismiksati iskusne strance i nekoliko domacih mladih fudbalera. To je bila dobitna kombinacija.

Amigo

pre 7 godina

Navijaci mogu da oduseve samo likove poput Rendulica-Rendule.Zasluzuju jedni druge.Podjednako me je sramota sto sam navijac Zvezde i zbog tkz navijaca i zbog igraca.

Dare maltretare

pre 7 godina

Katai ne voli Kangu...
Sujeta i konkurencija.

Šteta, loše ponašanje za ozbiljnog igrača.

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.

vlada

pre 7 godina

sveti grb nije klupski, vec je grb nase Srbije.....A ni dres ne moze biti sveti, sem drzavnog dresa... za ti se borim...boris. A a za Zvezdin grb i dres radis, a kako ste i trcali, tjt radili to je sramota... niste zasluzili ni p od prolaza da pomenete...Bruke, cast izuzetcima A gospodinu direktoru, i skautu za legiju stranaca mrs iz Zvezde!!!!!!

partizanovac067

pre 7 godina

u pravu si...taj detalj ja bio što si se šetao po terenu 120 minuta i glumio velikog igrača...nije to isto igrati u nameštenom prvenstvu gde ti se svi sklanjaju a pravi dokaz ti je što si u Olimpijakosu bio 20-i igrač...

123

pre 7 godina

Koliko toliko hladne glave mora se priznati da je ovo realan rezultat i da nismo za ligu sampiona. Bugari su bolji i to je to. Kad god stisnu oni su u sansi. Kanga je napravio glupost, ali i pored toga oni bi prosli.
Nemam komentar za kop, pustite utakmicu protiv Lacija 2002. i ovo veceras. Stvarno bez komentara. Samo neke poruke, zalopojke, kosovski bozuri, cuda... Treba da grmi ...em vam mater, a ne ovo. Ja shvatam da tribinu vode sumnjivi tipovi, ali pobogu imaju li oni m..., sta je ovo. Majke mi moje kad ukljucim prenos ko da Bozo Vreco ima nastup.
Ostala mi je jos jedna limenka, pozdrav.,

KrlePN

pre 7 godina

Onda ja nisam gledao utakmicu koju ste vi igrali.U svakom duelu slabiji,nikakva kretnja bez lopte a u odbrani promaja i nikakva komunikacija.Šta li vi trenirate kad nemate snage dva sprinta da vežete zgazili su vas bre.Zajebem se i odem na stadion i opet vidim staru priču.Nije meni bitno što ste netalentovani i nemate osećaj za prostor,za pas,za igru uopšte ali ako je 50000 došlo da urla za vas hoću da vidim da grizete bre,da trčite dok vam faca ne poprimi roze boju,oči da vam ispadaju breee!!!Onda mi ne bi bilo bitno što ste tupavi i vi i ovi koji su vas doveli,dolazio bih opet na stadion.

istina u lice

pre 7 godina

Katai, je te gotivim, korektan si igrac, cak za nase uslove odlican ALI ono nisu detalji. detalji su nesto drugo, kao npr protiv Napretka kad je 2:2, a moglo je i 3:2 i 2:3. ovaj dvomec je otprilike bio ovakav, mi bolji 30 minuta, oni 110 a ovo ostalo je bila neka bitka izmedju dva sesnaesterca. pomogni ako mozes da udjemo u LE a onda probaj da maznes pare nekome preko. puno srece.

očigledno

pre 7 godina

Rendulic je bio odlican, ali jednostavno ne moze odbrana da nam stoji na polovini terena! Ako hoce tako, Grof bolje da stavi trkace na 100 m umesto stopera...

gremlin

pre 7 godina

Jesu,samo su malo brži,tehnički jači i dali su više golova...i nisu pali u nesvest u 75 min zbog nedostatka snage...eto ti sitni detalji ili malo krupniji...

Pera Detlić

pre 7 godina

Da, sitni detalji, kao na primer da oni trče a vi se vučete po terenu kao polomljeni puževi. Za vas je onaj stoni fudbal samo

koji detalji

pre 7 godina

dva glupa kartona i dva glupa gola to su jedini detalji u kojima ste bili egal, pregazili vas ko plitak potok, koja fraza za naivne, detalji, smesno

BorisNs

pre 7 godina

mogao je da ode u suprotnom smeru, ali ruku na srce oni su kvalitetniji..sada ce nazalost zvezda dobiti nekog jaceg protivnika, jaceg i od ludogoreca, ali treba motivisati igrace posle ovoga i nadati se najboljem

ziv Karadjordje,mrtvog ne pravimo

pre 7 godina

Tacno, kao na primer da oni znaju da igraju fudbal a vi ne. Sitan detalj, ali eto, moze da utice na konacan rezultat

portos

pre 7 godina

Ja volim Zvezdu, ali ne lazite, nije bilo egal. Od 210 min u obe utakmice, mi smo bili bolji u onih 20 min u Bugarskoj. I to je to. Odbrana nam je smešna. To se najbolje videlo u ona dva gola Kafua. Bolji tim je prošao dalje. Sta je - tu je, čekamo žreb u petak.

pera

pre 7 godina

je li ovaj sta pio?? Detalji odlucili??

Covece, oni su bolji od vas za 3 klase. To nisu detalji, njihova osnova je bolja, brza i kvalitetnija. Vi pored 3 evrogola koja ste dali niste nista mogli da uradite. Sta bi bilo da ti udarci nisu u mrezu otisli? Pocepali bi vas 4 razlike u BGu.

Samo zvezda

pre 7 godina

Nemoj ti Zorane vise ni jednu utakmicu da odigras,ni ti ni tvoji saigraci iz odbrane.Prolazili pored vas kad god su hteli, niste mogli ni pogledom da ih ispratite.Ceo tim zakazao na najbitnijoj utakmici.Jedine svelte tacke su katai i vieira.Ostali ni za seoski fudbal.Sramota koji sve "igraci" nose sveti grb I dres.

sportski pozdrav

pre 7 godina

Katai je jedan od malobrojnih natprosečnih igrača koje imamo ali ova izjava pokazuje koliko su naši igrači van savremenih shvatanja fudbala. Kada primiš četiri gola na Marakani i protivnik te razbije u svim segmentima igre to se zove razlika u klasi a ne detalji.

mimi

pre 7 godina

Slusaj Katai, ti mozda jesi majstor i znass neshto da odigras ali brate juce si se vukao po terenu kao prebijena macka. Prolazili su pored tebe kao da te nema bre, setas se po terenu celu utakmicu. Tako se ne igra ozbiljan fudbal. Ono juce je bruka!

NN

pre 7 godina

ne ... obicno utakmice odluci sreca i za ne poverovati da ona veceras nista nije odlucivala nego najverovatnije GLUPOST !!! prvi gol kao u pionirima covek izvoza pola tima .. drugi gol golmanski i slag na tortu verovatno i presudan detalj Kanga!!! PITANJE .. VELIKO PITANJE da li vi i sa igracem vise uspeli ali opet ....

max payne

pre 7 godina

Koji crni detalji, ljudi su vas razvalili od fudbala...imali ste sreću protiv Valete ali je očigledno da sreća ne prati hrabre...

mali miloš

pre 7 godina

...bio sam na stadionu i voleo bih kad bi Zvezdini igrači pokazali malo zrelsti i realnosti.Tim Ludogoreca je igrao fudbal,a Zvezdini pojedinci su šetali terenom.Čast Donaldu i ne znam,da li još ikome...neki bi trebali biti daleko od Zvezde.Ludogorec je sasvim zasluženo pobedio...

Stefan

pre 7 godina

Iliev isto kaze za moj Partizan, uvek ti detalji... Koliko sam uhvatio, zadnjih par minuta i produzetke, bilo je mnogo detalja u korist Bugara(Brazilaca). Sportski pozdrav.

dusanRS

pre 7 godina

e ako su ti detalji Kangin crveni karton bez ikakvog razloga, Grofovo ne uvrstanje Plavsica i Poletanovica na klupu uopste...i drago mi je sto SMO ispali!!!

Legendarni pevač

pre 7 godina

Detalji zvani užasno nam je spora odbrana. Protiv arsenala bi primili 10 komada. Bolje da se zaposlite u proizvodnji Vučićevih Mercedesa za izvoz. Niste vi za fudbal.

Brkan

pre 7 godina

detalji odljucili, nije nego ... Bez ideje, slab prenos lopte, motivacija nula, kontra nula, dva napada po poluvremenu,... ako su to detalji onda mi ne znamo sta su krupne stvari! Zao mi je naseg fudbala kada pogledam gde su otisle nase komsije, u debelom smo minusu, a izigravamo svetsku klasu...
Ovo je pisao zvezdas.

danilo

pre 7 godina

Detalji uvek odlučuju, a utakmica može na početku da ode u tri pravca.
To znamo mi svi, nije potrebno da nam svaki put to objašnjavaju i treneri i igrači.
Bugari bitno bolji, zato već treću godinu izbacuju naše.
Privatizacija jedini lek protiv lopovluka i za renesansu našeg klupskog fudbala jer talenta imamo, i imamo publiku koja zna fudbal i voli ga.
Nema ni jedan jedini razuman razlog protiv privatizacije, sem ličnog bogaćenja nekoliko ljudi.
Dokle tako pošto dno nije više daleko?

Mastoor

pre 7 godina

p.s. Setimo se zadnje utakmice prošle godine, kad je svaku loptu sutnuo u gol, samo da bi postigao gol i pretekao klupskog saigrača Vieru na listi strelaca.
(Dare maltretare, 3. avgust 2016 19:12)

Nije tacno, cak je i dodao jednu loptu Vieri koji je bio sam pred golom, a ko je Vijeri kriv sto nije pogodio. Katai je bio fer u toj utakmici i vise se borio od Viere tako da je zasluzeno postao najbolji strelac lige.

Protiv Ludogoreca na Marakani se jedva video, a zasto je tako to je veliko pitanje. Mislim da treba da imaju klupskog psihologa koji ce da priprema igrace za velike utakmice.

Stručnjak

pre 7 godina

Po igri oni su bili puno bolji, ali ipak sudije su nam skrojile: Prvo, Kanga je nezasluženo isključen a crveni je trebalo da dobije Dyakov za provociranje i teatralni pad kojim je prevario sudiju, Drugo, treći gol čisti ofsajd, četvrti gol ,takođe ofsajd, i Treće i drugi gol u Razgradu postignut je na prevaru bez sudijskog znaka, sudija je potvrdio rukom akciju Bugara tek kad je lopta prošla 10 metara!