Četvrtak, 14.07.2016.

21:21

Ražnatović najavio: Dženkins ponovo u Zvezdi?

Sve je izvesnije da će američki kombo bek Čarls Dženkins ponovo će nositi dres Crvene zvezde.

Izvor: B92

Ražnatoviæ najavio: Dženkins ponovo u Zvezdi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Voip

pre 7 godina

Sve stručnjak do stručnjaka. Dobro došo Čarls bićeš od velike koristi jer nam treba dobra i dugačka klupa. Biće sedmica gde će se igrati i po 3 utakmice, valja kroz sve to proći da se napravi dobar rezultat a da se niko ne povredi. Više nema mesta za igrače tipa Tejića, Rebića i slično, ceo tim mora biti sastavljen od dobrih igrača i velikih profesionalaca. Fokus treba da je osvajanje ABA lige a u EL šta se uradi.

petarczv

pre 7 godina

Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne...

petarczv

pre 7 godina

Neće biti maneken, to znači da odlazi iz Armanija. Ali kakve ima veze Zvezda sa maratonom? Možda ide u Grčku
(Vladimir, 14. jul 2016 22:40)

Nema zvezda nego djenka...Cuo si za film koji se zove maratonci trce pocasni krug?!

nehuman tip

pre 7 godina

Bruka kakvi komentari. Imamo Lazića?? Pa dečko drugi deo sezone ni odbranu nije igrao, a napadu doprinosi kao i ja.
Treba Danguba više da igra? Danguba nije blistao u domaćoj ligi, a kamoli ABA i Euro. Da nema minute u ugovoru ne bi ni ulazio...

Milan

pre 7 godina

Najjači su mi ovi što zovu igrače po nadimcima, pazi Danga, idi.
Da nećemo možda da se oslonimo na "Dangin" šut kada prigusti? Svaki treći mu je air ball. Mislim lepo je sve to, odbrana, skočnost, ali mora neko i koš da postigne. Samo neka Jenkins dodje, biće nam od koristi ubedjen sam u to.

Milan

pre 7 godina

(Xkt, 15. jul 2016 01:51)

Znam ja vrlo dobro sta donosi Djenka...E sad tebi ne valja sto ovoliko pocenjujes Partizan...Nisu oni nikakva burinija i slicno...To je problem sto odjednom mislimo da smo najbolji najveci a nismo....A to sto osporavas Budiveljnik i plufinale ABA?Da nije tu pokidao ko znas gde bi zvezda bila sledece sezone....A stim znam da ce on odbranu igrati na svakoj utakmici..S tim lik ima stabilnu glavu...Radi na sebi i u najboljim je godinama za beka..Tako da malo vere!

E

pre 7 godina

Fantastican igrac, ubitacan prodor, dobar sut, odlicna odbrana,sjajno kretanje, energija, profesionalnost bice veliko pojacanje e sad njegov jedini problem je bio sto imamo loseg trenera koji mu nije previse dozvoljavao da ide na te prodore koje najbolje zna (zasto verovatno ni sam Radonjic ne zna ali je tako), inace izuzetno zahvalan pokriva pozicije 1 i 2 a to nam mnogo znaci jer je cesto umeo sam da izmisli kos kada je to trebalo a to je od krucijalnog znacaja kad nemate trenera da pozove unapred nacrtanu akciju, s njim na dvojci uz naravno prvog pleja kome bio jovic bio izmena to bi vec bio dobar organizatorski deo ekipa, samo se nadam da nece dovesti Milutinova jer nije centar kakve Radonjic ume da trenira a mozda malo i zbog toga sto je bio grobar

Aleks

pre 7 godina

Ja ne verujem cega se nacitah u komentarima. Kako se ljudi frljaju sa ciframa, pozicijama 2-3, nosiocima igre i td. Zastrasujuce je koliko pojedini umisljaju da znaju kosarku. Dakle, prvo! Djenka nije "stranac", vec igrac sa srpskim pasosem, igrac koji poznaje sistem, metode trnera, polovinu saigraca, navijace. Surovi profesionalac, jedan od omiljenih u svlacionici, igrac sa pedigreom (nije slucajno imao 700k u Milanu) i igrac koji je i te kako pravio razliku kada je bio u formi. Ajde nadjite mi osim Nedovica jos jednog "naseg" da se uklapa u opis?! Druga stvar, Zvezda ce odigrati preko 90 utakmica sledece sezone, tako da nam treba dugacka klupa i jos par stolica pored klupe. Slazem se da je Kinzi za nijansu mozda i bolji igrac, ali u godinama, sumnjivog morala, i ne moze da igra 1. Djenka je dobar deo svog boravka u Zvezdi igrao i pleja. Slazem se da Gudura treba da se forsira, taj momak je nas dijamant, ali da bude nosilac igre?! Ajte molim vas... na kraju: NE BUDITE GRAMZIVI, NEMOJTE DA LETITE I GANJATE FINAL 4, budite srecni sto igramo ovu evroligu, sto smo medju 16 privilegovanih i sto uopste obitavamo tu.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima i poznavaocima kosarkaskih prilika. Toliko...

NE Hvala

pre 7 godina

Samo Jacob Pullen,Zoran erceg i Dusko Savanovic se mogu nazvati pravim pojacanjima za Zvezdu, sve ovo ostalo je vise nego smesno ako ce mo realno da pricamo! Covicu ne dozvoli da fuzionisana Igokeja napravi jaci tim i preotmu nam titulu.. REAGUJ dok je vreme!!

Šomi

pre 7 godina

@Beljo
On je upotrebio igru reči u ovom slučaju, pod maratonom smatra njegov nadimak "Djenka" (nadam se da znaš o čemu misli, valjda si pogledao film), a manekeni je nadimak kluba iz Milana gde je igrao prošle sezone. Valjda ti je sada malo jasnije.

Xkt

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 23:31

Prijatelju Milane, Djenka je za 2 sezone kod nas pruzio 5 odlicnih utakmica, a u ostalih preko 100 je bio prosek ili ispod proseka, a nama je tad merilo bilo cipiripi kup i Budiveljnik i Uniks koje svi spominju i samo se toga secate, a niko da se seti da ne moze da se sastavi 10 utakmica pa odigra jednu dobru, Jeste odradio je grobare prosle sezone u polufinalu ABA like i u finalu nase pasteta lige, ali grobari su sad za nas boranija, i sta nas briga za pasteta ligu mogu je osvoje opet 13 godina za redom, liga em je nebitnta, em je neregularna, ove godine, a i svake lopatari bacaju topovske udare i kojesta u hali... Tako da ostavite se grobara, poenta je da je Djenka bio suv prosek dok je Zvezda bila na nivou Limoza i Budiveljnika, misljenja sam da je realno preskup, bez obzira sto ima drzavljanstvo, i da mozemo za manje pare naci perspektivnijeg i boljeg igraca.. Toliko od mene, a emocije i navijacko razmisljanje neka ostane po strani, ipak svi mi zelimo najbolje za klub.

vasilije

pre 7 godina

Dobar igrac za mala takmicenja kao sto je ABA liga, kad namirise (krv) da igra protiv rupe u odbrani, ali ako napada boljeg odbrambenog igraca onda je tanak, jel slabo koristi mozak.
Selekcija suta 0. kad se setim samo onih dugih dvojki odmah se najezim. Igrac koji voli publiku i ona njega (velika paljevina - igrac trenutka). Dobar u odbrani, ali izrazito nekonstantan igrac.
Od 1-10, mozda je pojacanje za ocenu 5, ali posto smo na njegovoj poziciji popunjeni talentovanim mladim igracima koji bi trebalo da sledece godine nose ekipu dajem mu 3.

Bogdanov

pre 7 godina

Djenki Hvala do Neba za sve sto je ucinio za nas ali samo "JACOB PULLEN" dolazi u obzir... samo sa njim i jovicem na playu imacemo tim za Final4 EL!!!

Avodzobi

pre 7 godina

Sta fali Djenki, nemoj da lupate molim vas, decko ima pristojan kvalitet, plus pegla odbranu sto je kod Radonje uslov svih uslova! Vodi se kao domaci igrac, poznaje klub i sve oko njega, sto ga ne dovesti, a ide nam na ruku i sto je imao losu sezonu u Armaniju, u delu koji se odnosi na platu.
Ako Vasa ode, zaboravljate da Jovke ostaje sam na kecu, Rebu ne racunam, kakav on i bakraci, dakle moze komotno igrati rezervnog pleja, sto mnogi gube iz vida i nipodastavaju.
Sve u svemu, ne hejtujte beze, treba verovati Radonji, on ga dovodi, a ne mi sa foruma, a znate sta je sve ucinio za nasu Zvezdu!
Sportski pozdrav.

MJ11

pre 7 godina

Djenka mi je drag igrač ali ne znam šta će nam sad ? Prvo zbog pozicije: on je 2/1 mi na 2 imamo Lazića i Gudurića a na 3 Simonovića i Dangubića tako da Zvezdi tu treba još jedan igrač 2/3 ako to bude Kinzi onda je to to, na poziciji 1 imamo Jovića i treba nam klasičan plej a ne kombo bek.Drugo je kvalitet: ako je doveden kao zamena za Kinzija onda to nije dobro jer je Kinzi dosta bolji igrač a mislim da je Zvezda mogla u tom slučaju i boljeg da dovede, a ako se Djenka dovodi umesto Micića da bude izmena Joviću to je onda da tako kažem "manje loša" varijanta jer on ima kvalitet za to ali nije profil igrača koji tu treba da igra jer kao što sam već rekao tu treba klasičan plej a ne kombo bek 2/1. Očekujem još centra,krilo ili Kinzi da produži i eventualno još jedna četvorka.

Pozdrav iz Evrolige

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

Ucha

pre 7 godina

Svaka cast na prethodnom ucinku u CZV ali msm da nije igrac koji bi doneo toliku razliku kao pre par godina jer je stagnirao a i tu je Danga i Gudura kojima pre dati prostor nego strancu

Mrki

pre 7 godina

Po meni potpuni promašaj.Umesto da se dovede recimo neki talentovani klinac iz Mege i da se nadgradi ta fina linija Micić,Gudurić,Dangubić kao budućnost naše košarke.Dovodi se potrošeni stranac i to za velike pare.Ne kapiram al ajde.

Pepe le Tvor

pre 7 godina

Bora je bio Partizanovac, Topalovici grobari... a Djenka... on je bio umetnik, ne grobar... Lepo je rekao da sa grobarima nece da ima posla... peace :D

the jenkins factor

pre 7 godina

Prodoran, jak i odlican suter. Samo je vazno da mu se pruzi podraka i energija da bude pozitivna! Bice dobro pojacanje uz strance na 1, 4 i 5!

Mikeli

pre 7 godina

Apsolutno je nepotreban Dzenkins. Dobar je za tovarenje malog kluba osnovanog u Zagrebu, ali za to imamo ostale igrače. Nama oni nisu konkurencija i treba da gledamo da dovedemo igrača koji će moći da preuzme odgovornost protiv jačih, a ne ove boranije. Volim ja Djenku kao brata, ali prerasli smo ga i potrebniji smo mi njemu nego on nama.

Milan

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 22:34

Zasto minusi na ovaj komentar?Stvarno ne vidite problem sto jedan koji nam je pre dve godine valjao odjednom ne valja?Nije ta klasa?Aha oce to...Zaboravili partije koje pruzi protiv grobara...A stim Djenka nije stranac i donosi to iskustvo i plus je odlican u odbrani....Ja sam mislio u smislu da sad olako odbacujemo strance tj. nismo mi toliko fin. mocni da mozemo da dovodimo top igrace..Smatram i ja da treba malo vise rizikovati...Ali ono sto je onaj lik napisao...Povraca mi se od takvih komentara...Cuj to nije vise dorastao klubu...Zato sam i napisao da smo malo "poleteli"...

Rejnald

pre 7 godina

"To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema. 
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca? 
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog."

Zvezdu napustaju Micic i vrlo vjerovatno Rebic...Jos ako slucajni ode i Jovic Zvezda ostaje bez 3 spoljna igraca i organizatora igre...Sad,zna se da Dzenkins sasvim solidno igra i na poziciji 1,pa mislim da ima sasvim dovoljno prostora za Kinsey-a...Ono sto je veci problem za CZV su pozicije pod kosem!Ako se ne nadju kvalitetna pojacanja ovu sezonu vec mozemo otpisati.I da,Milutinov nije vrhunsko pojacanje!Covek moze da igra back up centra ali za prvu postavu jednostavno nije,suterski jako ogranicen...
P.S. Uzgred Dzenkins je u Armaniju imao godisnju zaradu od 700 ? eura godisnje...

nemanja_drach

pre 7 godina

Dobrodosao nazad Djenka !!! A vi koji se nazivate `navijacima` Zvezde i govorite da on nije `kalibar` za Evroligu .... ustvari necu to da komentarisem, nema potrebe ....

Cinik

pre 7 godina

Jednostavno, Zvezda nema skauting a ima para koliko hoće. Dženkins je jedan jedva prosečan košarkaš koji ništa dobro neće doneti Zvezdi. Ako Zvezda ovako nastavi svaki plasman iznad 10-og mesta biće primija.

za male pare ali nije bio potreban

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

Xkt

pre 7 godina

To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema.
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca?
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog.

vasilije

pre 7 godina

Nikako nisam zadovoljan, sa Pulenom ne bih preterano bio zadovoljan, ali mnogo je bolji od Dzenkinsa. Trebao se cekati poslednji trnutak i dovesti nekog Amera iz razvojne lige ili bez ugovora.

Da nije i Miško bio student generacije?

pre 7 godina

"Sa mišićavom telesnom građom mnogo je lakše trčati maraton, nego biti maneken! Svi to uvide nakon godinu dana", napisao je Ražnatović.
Ovaj čovek ume da piše! Legendarni Abebe Bikila, s njim je počela era etiopskih maratonaca, imao je izrazitu "mišićavu telesnu građu", bio je težak 137 kila, a posle njega slavni maratonci bili su još teži. Kako se iz ovoga može zaključiti da će Đenka da otvori bioskop?

saeKn

pre 7 godina

Ovo je velika greska pazite imena na 2-3 Guduric,Lazic,Dobric,Dangubic,Simonovic,Aranitovic jos po neki minut mogu igrati i Jovic,Simanic. Ako ne damo mladima sansu nikada necemo napredovati kao klub. Pozdravljam eventualni dolazak Milutinova.

za male pare ali nije bio potreban

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

nemanja_drach

pre 7 godina

Dobrodosao nazad Djenka !!! A vi koji se nazivate `navijacima` Zvezde i govorite da on nije `kalibar` za Evroligu .... ustvari necu to da komentarisem, nema potrebe ....

Milan

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 22:34

Zasto minusi na ovaj komentar?Stvarno ne vidite problem sto jedan koji nam je pre dve godine valjao odjednom ne valja?Nije ta klasa?Aha oce to...Zaboravili partije koje pruzi protiv grobara...A stim Djenka nije stranac i donosi to iskustvo i plus je odlican u odbrani....Ja sam mislio u smislu da sad olako odbacujemo strance tj. nismo mi toliko fin. mocni da mozemo da dovodimo top igrace..Smatram i ja da treba malo vise rizikovati...Ali ono sto je onaj lik napisao...Povraca mi se od takvih komentara...Cuj to nije vise dorastao klubu...Zato sam i napisao da smo malo "poleteli"...

Pozdrav iz Evrolige

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

the jenkins factor

pre 7 godina

Prodoran, jak i odlican suter. Samo je vazno da mu se pruzi podraka i energija da bude pozitivna! Bice dobro pojacanje uz strance na 1, 4 i 5!

Aleks

pre 7 godina

Ja ne verujem cega se nacitah u komentarima. Kako se ljudi frljaju sa ciframa, pozicijama 2-3, nosiocima igre i td. Zastrasujuce je koliko pojedini umisljaju da znaju kosarku. Dakle, prvo! Djenka nije "stranac", vec igrac sa srpskim pasosem, igrac koji poznaje sistem, metode trnera, polovinu saigraca, navijace. Surovi profesionalac, jedan od omiljenih u svlacionici, igrac sa pedigreom (nije slucajno imao 700k u Milanu) i igrac koji je i te kako pravio razliku kada je bio u formi. Ajde nadjite mi osim Nedovica jos jednog "naseg" da se uklapa u opis?! Druga stvar, Zvezda ce odigrati preko 90 utakmica sledece sezone, tako da nam treba dugacka klupa i jos par stolica pored klupe. Slazem se da je Kinzi za nijansu mozda i bolji igrac, ali u godinama, sumnjivog morala, i ne moze da igra 1. Djenka je dobar deo svog boravka u Zvezdi igrao i pleja. Slazem se da Gudura treba da se forsira, taj momak je nas dijamant, ali da bude nosilac igre?! Ajte molim vas... na kraju: NE BUDITE GRAMZIVI, NEMOJTE DA LETITE I GANJATE FINAL 4, budite srecni sto igramo ovu evroligu, sto smo medju 16 privilegovanih i sto uopste obitavamo tu.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima i poznavaocima kosarkaskih prilika. Toliko...

Xkt

pre 7 godina

To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema.
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca?
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog.

Cinik

pre 7 godina

Jednostavno, Zvezda nema skauting a ima para koliko hoće. Dženkins je jedan jedva prosečan košarkaš koji ništa dobro neće doneti Zvezdi. Ako Zvezda ovako nastavi svaki plasman iznad 10-og mesta biće primija.

Pepe le Tvor

pre 7 godina

Bora je bio Partizanovac, Topalovici grobari... a Djenka... on je bio umetnik, ne grobar... Lepo je rekao da sa grobarima nece da ima posla... peace :D

Da nije i Miško bio student generacije?

pre 7 godina

"Sa mišićavom telesnom građom mnogo je lakše trčati maraton, nego biti maneken! Svi to uvide nakon godinu dana", napisao je Ražnatović.
Ovaj čovek ume da piše! Legendarni Abebe Bikila, s njim je počela era etiopskih maratonaca, imao je izrazitu "mišićavu telesnu građu", bio je težak 137 kila, a posle njega slavni maratonci bili su još teži. Kako se iz ovoga može zaključiti da će Đenka da otvori bioskop?

Mrki

pre 7 godina

Po meni potpuni promašaj.Umesto da se dovede recimo neki talentovani klinac iz Mege i da se nadgradi ta fina linija Micić,Gudurić,Dangubić kao budućnost naše košarke.Dovodi se potrošeni stranac i to za velike pare.Ne kapiram al ajde.

Mikeli

pre 7 godina

Apsolutno je nepotreban Dzenkins. Dobar je za tovarenje malog kluba osnovanog u Zagrebu, ali za to imamo ostale igrače. Nama oni nisu konkurencija i treba da gledamo da dovedemo igrača koji će moći da preuzme odgovornost protiv jačih, a ne ove boranije. Volim ja Djenku kao brata, ali prerasli smo ga i potrebniji smo mi njemu nego on nama.

Ucha

pre 7 godina

Svaka cast na prethodnom ucinku u CZV ali msm da nije igrac koji bi doneo toliku razliku kao pre par godina jer je stagnirao a i tu je Danga i Gudura kojima pre dati prostor nego strancu

vasilije

pre 7 godina

Nikako nisam zadovoljan, sa Pulenom ne bih preterano bio zadovoljan, ali mnogo je bolji od Dzenkinsa. Trebao se cekati poslednji trnutak i dovesti nekog Amera iz razvojne lige ili bez ugovora.

Rejnald

pre 7 godina

"To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema. 
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca? 
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog."

Zvezdu napustaju Micic i vrlo vjerovatno Rebic...Jos ako slucajni ode i Jovic Zvezda ostaje bez 3 spoljna igraca i organizatora igre...Sad,zna se da Dzenkins sasvim solidno igra i na poziciji 1,pa mislim da ima sasvim dovoljno prostora za Kinsey-a...Ono sto je veci problem za CZV su pozicije pod kosem!Ako se ne nadju kvalitetna pojacanja ovu sezonu vec mozemo otpisati.I da,Milutinov nije vrhunsko pojacanje!Covek moze da igra back up centra ali za prvu postavu jednostavno nije,suterski jako ogranicen...
P.S. Uzgred Dzenkins je u Armaniju imao godisnju zaradu od 700 ? eura godisnje...

Milan

pre 7 godina

(Xkt, 15. jul 2016 01:51)

Znam ja vrlo dobro sta donosi Djenka...E sad tebi ne valja sto ovoliko pocenjujes Partizan...Nisu oni nikakva burinija i slicno...To je problem sto odjednom mislimo da smo najbolji najveci a nismo....A to sto osporavas Budiveljnik i plufinale ABA?Da nije tu pokidao ko znas gde bi zvezda bila sledece sezone....A stim znam da ce on odbranu igrati na svakoj utakmici..S tim lik ima stabilnu glavu...Radi na sebi i u najboljim je godinama za beka..Tako da malo vere!

Milan

pre 7 godina

Najjači su mi ovi što zovu igrače po nadimcima, pazi Danga, idi.
Da nećemo možda da se oslonimo na "Dangin" šut kada prigusti? Svaki treći mu je air ball. Mislim lepo je sve to, odbrana, skočnost, ali mora neko i koš da postigne. Samo neka Jenkins dodje, biće nam od koristi ubedjen sam u to.

petarczv

pre 7 godina

Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne...

Voip

pre 7 godina

Sve stručnjak do stručnjaka. Dobro došo Čarls bićeš od velike koristi jer nam treba dobra i dugačka klupa. Biće sedmica gde će se igrati i po 3 utakmice, valja kroz sve to proći da se napravi dobar rezultat a da se niko ne povredi. Više nema mesta za igrače tipa Tejića, Rebića i slično, ceo tim mora biti sastavljen od dobrih igrača i velikih profesionalaca. Fokus treba da je osvajanje ABA lige a u EL šta se uradi.

saeKn

pre 7 godina

Ovo je velika greska pazite imena na 2-3 Guduric,Lazic,Dobric,Dangubic,Simonovic,Aranitovic jos po neki minut mogu igrati i Jovic,Simanic. Ako ne damo mladima sansu nikada necemo napredovati kao klub. Pozdravljam eventualni dolazak Milutinova.

MJ11

pre 7 godina

Djenka mi je drag igrač ali ne znam šta će nam sad ? Prvo zbog pozicije: on je 2/1 mi na 2 imamo Lazića i Gudurića a na 3 Simonovića i Dangubića tako da Zvezdi tu treba još jedan igrač 2/3 ako to bude Kinzi onda je to to, na poziciji 1 imamo Jovića i treba nam klasičan plej a ne kombo bek.Drugo je kvalitet: ako je doveden kao zamena za Kinzija onda to nije dobro jer je Kinzi dosta bolji igrač a mislim da je Zvezda mogla u tom slučaju i boljeg da dovede, a ako se Djenka dovodi umesto Micića da bude izmena Joviću to je onda da tako kažem "manje loša" varijanta jer on ima kvalitet za to ali nije profil igrača koji tu treba da igra jer kao što sam već rekao tu treba klasičan plej a ne kombo bek 2/1. Očekujem još centra,krilo ili Kinzi da produži i eventualno još jedna četvorka.

Avodzobi

pre 7 godina

Sta fali Djenki, nemoj da lupate molim vas, decko ima pristojan kvalitet, plus pegla odbranu sto je kod Radonje uslov svih uslova! Vodi se kao domaci igrac, poznaje klub i sve oko njega, sto ga ne dovesti, a ide nam na ruku i sto je imao losu sezonu u Armaniju, u delu koji se odnosi na platu.
Ako Vasa ode, zaboravljate da Jovke ostaje sam na kecu, Rebu ne racunam, kakav on i bakraci, dakle moze komotno igrati rezervnog pleja, sto mnogi gube iz vida i nipodastavaju.
Sve u svemu, ne hejtujte beze, treba verovati Radonji, on ga dovodi, a ne mi sa foruma, a znate sta je sve ucinio za nasu Zvezdu!
Sportski pozdrav.

Šomi

pre 7 godina

@Beljo
On je upotrebio igru reči u ovom slučaju, pod maratonom smatra njegov nadimak "Djenka" (nadam se da znaš o čemu misli, valjda si pogledao film), a manekeni je nadimak kluba iz Milana gde je igrao prošle sezone. Valjda ti je sada malo jasnije.

nehuman tip

pre 7 godina

Bruka kakvi komentari. Imamo Lazića?? Pa dečko drugi deo sezone ni odbranu nije igrao, a napadu doprinosi kao i ja.
Treba Danguba više da igra? Danguba nije blistao u domaćoj ligi, a kamoli ABA i Euro. Da nema minute u ugovoru ne bi ni ulazio...

Xkt

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 23:31

Prijatelju Milane, Djenka je za 2 sezone kod nas pruzio 5 odlicnih utakmica, a u ostalih preko 100 je bio prosek ili ispod proseka, a nama je tad merilo bilo cipiripi kup i Budiveljnik i Uniks koje svi spominju i samo se toga secate, a niko da se seti da ne moze da se sastavi 10 utakmica pa odigra jednu dobru, Jeste odradio je grobare prosle sezone u polufinalu ABA like i u finalu nase pasteta lige, ali grobari su sad za nas boranija, i sta nas briga za pasteta ligu mogu je osvoje opet 13 godina za redom, liga em je nebitnta, em je neregularna, ove godine, a i svake lopatari bacaju topovske udare i kojesta u hali... Tako da ostavite se grobara, poenta je da je Djenka bio suv prosek dok je Zvezda bila na nivou Limoza i Budiveljnika, misljenja sam da je realno preskup, bez obzira sto ima drzavljanstvo, i da mozemo za manje pare naci perspektivnijeg i boljeg igraca.. Toliko od mene, a emocije i navijacko razmisljanje neka ostane po strani, ipak svi mi zelimo najbolje za klub.

petarczv

pre 7 godina

Neće biti maneken, to znači da odlazi iz Armanija. Ali kakve ima veze Zvezda sa maratonom? Možda ide u Grčku
(Vladimir, 14. jul 2016 22:40)

Nema zvezda nego djenka...Cuo si za film koji se zove maratonci trce pocasni krug?!

NE Hvala

pre 7 godina

Samo Jacob Pullen,Zoran erceg i Dusko Savanovic se mogu nazvati pravim pojacanjima za Zvezdu, sve ovo ostalo je vise nego smesno ako ce mo realno da pricamo! Covicu ne dozvoli da fuzionisana Igokeja napravi jaci tim i preotmu nam titulu.. REAGUJ dok je vreme!!

vasilije

pre 7 godina

Dobar igrac za mala takmicenja kao sto je ABA liga, kad namirise (krv) da igra protiv rupe u odbrani, ali ako napada boljeg odbrambenog igraca onda je tanak, jel slabo koristi mozak.
Selekcija suta 0. kad se setim samo onih dugih dvojki odmah se najezim. Igrac koji voli publiku i ona njega (velika paljevina - igrac trenutka). Dobar u odbrani, ali izrazito nekonstantan igrac.
Od 1-10, mozda je pojacanje za ocenu 5, ali posto smo na njegovoj poziciji popunjeni talentovanim mladim igracima koji bi trebalo da sledece godine nose ekipu dajem mu 3.

E

pre 7 godina

Fantastican igrac, ubitacan prodor, dobar sut, odlicna odbrana,sjajno kretanje, energija, profesionalnost bice veliko pojacanje e sad njegov jedini problem je bio sto imamo loseg trenera koji mu nije previse dozvoljavao da ide na te prodore koje najbolje zna (zasto verovatno ni sam Radonjic ne zna ali je tako), inace izuzetno zahvalan pokriva pozicije 1 i 2 a to nam mnogo znaci jer je cesto umeo sam da izmisli kos kada je to trebalo a to je od krucijalnog znacaja kad nemate trenera da pozove unapred nacrtanu akciju, s njim na dvojci uz naravno prvog pleja kome bio jovic bio izmena to bi vec bio dobar organizatorski deo ekipa, samo se nadam da nece dovesti Milutinova jer nije centar kakve Radonjic ume da trenira a mozda malo i zbog toga sto je bio grobar

Bogdanov

pre 7 godina

Djenki Hvala do Neba za sve sto je ucinio za nas ali samo "JACOB PULLEN" dolazi u obzir... samo sa njim i jovicem na playu imacemo tim za Final4 EL!!!

Cinik

pre 7 godina

Jednostavno, Zvezda nema skauting a ima para koliko hoće. Dženkins je jedan jedva prosečan košarkaš koji ništa dobro neće doneti Zvezdi. Ako Zvezda ovako nastavi svaki plasman iznad 10-og mesta biće primija.

Mrki

pre 7 godina

Po meni potpuni promašaj.Umesto da se dovede recimo neki talentovani klinac iz Mege i da se nadgradi ta fina linija Micić,Gudurić,Dangubić kao budućnost naše košarke.Dovodi se potrošeni stranac i to za velike pare.Ne kapiram al ajde.

Xkt

pre 7 godina

To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema.
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca?
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog.

Mikeli

pre 7 godina

Apsolutno je nepotreban Dzenkins. Dobar je za tovarenje malog kluba osnovanog u Zagrebu, ali za to imamo ostale igrače. Nama oni nisu konkurencija i treba da gledamo da dovedemo igrača koji će moći da preuzme odgovornost protiv jačih, a ne ove boranije. Volim ja Djenku kao brata, ali prerasli smo ga i potrebniji smo mi njemu nego on nama.

za male pare ali nije bio potreban

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

saeKn

pre 7 godina

Ovo je velika greska pazite imena na 2-3 Guduric,Lazic,Dobric,Dangubic,Simonovic,Aranitovic jos po neki minut mogu igrati i Jovic,Simanic. Ako ne damo mladima sansu nikada necemo napredovati kao klub. Pozdravljam eventualni dolazak Milutinova.

Ucha

pre 7 godina

Svaka cast na prethodnom ucinku u CZV ali msm da nije igrac koji bi doneo toliku razliku kao pre par godina jer je stagnirao a i tu je Danga i Gudura kojima pre dati prostor nego strancu

vasilije

pre 7 godina

Nikako nisam zadovoljan, sa Pulenom ne bih preterano bio zadovoljan, ali mnogo je bolji od Dzenkinsa. Trebao se cekati poslednji trnutak i dovesti nekog Amera iz razvojne lige ili bez ugovora.

Xkt

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 23:31

Prijatelju Milane, Djenka je za 2 sezone kod nas pruzio 5 odlicnih utakmica, a u ostalih preko 100 je bio prosek ili ispod proseka, a nama je tad merilo bilo cipiripi kup i Budiveljnik i Uniks koje svi spominju i samo se toga secate, a niko da se seti da ne moze da se sastavi 10 utakmica pa odigra jednu dobru, Jeste odradio je grobare prosle sezone u polufinalu ABA like i u finalu nase pasteta lige, ali grobari su sad za nas boranija, i sta nas briga za pasteta ligu mogu je osvoje opet 13 godina za redom, liga em je nebitnta, em je neregularna, ove godine, a i svake lopatari bacaju topovske udare i kojesta u hali... Tako da ostavite se grobara, poenta je da je Djenka bio suv prosek dok je Zvezda bila na nivou Limoza i Budiveljnika, misljenja sam da je realno preskup, bez obzira sto ima drzavljanstvo, i da mozemo za manje pare naci perspektivnijeg i boljeg igraca.. Toliko od mene, a emocije i navijacko razmisljanje neka ostane po strani, ipak svi mi zelimo najbolje za klub.

NE Hvala

pre 7 godina

Samo Jacob Pullen,Zoran erceg i Dusko Savanovic se mogu nazvati pravim pojacanjima za Zvezdu, sve ovo ostalo je vise nego smesno ako ce mo realno da pricamo! Covicu ne dozvoli da fuzionisana Igokeja napravi jaci tim i preotmu nam titulu.. REAGUJ dok je vreme!!

Da nije i Miško bio student generacije?

pre 7 godina

"Sa mišićavom telesnom građom mnogo je lakše trčati maraton, nego biti maneken! Svi to uvide nakon godinu dana", napisao je Ražnatović.
Ovaj čovek ume da piše! Legendarni Abebe Bikila, s njim je počela era etiopskih maratonaca, imao je izrazitu "mišićavu telesnu građu", bio je težak 137 kila, a posle njega slavni maratonci bili su još teži. Kako se iz ovoga može zaključiti da će Đenka da otvori bioskop?

Pozdrav iz Evrolige

pre 7 godina

Bircevic i Vajt su potpisali za 300.000 sa partizanom a Majstorovic za 180.000. Dzenkins dolazi nakon ocajne sezone i primace oko 200.000 sto je i bio jedan od glavnih razloga da se dovede. Ja ipak mislim da nije bio potreban jer Zvezda na dvojci ima Gudurica kome mora da se poveca minutaza, Lazica koji je igrac za trofeje i ekstra talentovanog Aranitovica. Tu moze da se doda i odlicni Dobric ali ce on verovatno ostati u FMP sad kad igraju ABA. Jedina pozicija koja je bila prepunjena je bila dvojka i Dzenkins nije trebao koliko god delije imale pozitivne utiske zbog gazenja partizana. Ostaju vrlo bitne pozicije pleja i centra a onda i cetvorke. P.S. Vrlo je zanimljivo da je partian trenutno platezno sposobniji od Zvezde i da salje vece ponude iako nije imao nikakve rezultate niti prihode. Ocigledno se nije Pekovic uzalud zahvaljivao Vucicu.

Bogdanov

pre 7 godina

Djenki Hvala do Neba za sve sto je ucinio za nas ali samo "JACOB PULLEN" dolazi u obzir... samo sa njim i jovicem na playu imacemo tim za Final4 EL!!!

E

pre 7 godina

Fantastican igrac, ubitacan prodor, dobar sut, odlicna odbrana,sjajno kretanje, energija, profesionalnost bice veliko pojacanje e sad njegov jedini problem je bio sto imamo loseg trenera koji mu nije previse dozvoljavao da ide na te prodore koje najbolje zna (zasto verovatno ni sam Radonjic ne zna ali je tako), inace izuzetno zahvalan pokriva pozicije 1 i 2 a to nam mnogo znaci jer je cesto umeo sam da izmisli kos kada je to trebalo a to je od krucijalnog znacaja kad nemate trenera da pozove unapred nacrtanu akciju, s njim na dvojci uz naravno prvog pleja kome bio jovic bio izmena to bi vec bio dobar organizatorski deo ekipa, samo se nadam da nece dovesti Milutinova jer nije centar kakve Radonjic ume da trenira a mozda malo i zbog toga sto je bio grobar

nemanja_drach

pre 7 godina

Dobrodosao nazad Djenka !!! A vi koji se nazivate `navijacima` Zvezde i govorite da on nije `kalibar` za Evroligu .... ustvari necu to da komentarisem, nema potrebe ....

Milan

pre 7 godina

(Milan, 14. jul 2016 22:34

Zasto minusi na ovaj komentar?Stvarno ne vidite problem sto jedan koji nam je pre dve godine valjao odjednom ne valja?Nije ta klasa?Aha oce to...Zaboravili partije koje pruzi protiv grobara...A stim Djenka nije stranac i donosi to iskustvo i plus je odlican u odbrani....Ja sam mislio u smislu da sad olako odbacujemo strance tj. nismo mi toliko fin. mocni da mozemo da dovodimo top igrace..Smatram i ja da treba malo vise rizikovati...Ali ono sto je onaj lik napisao...Povraca mi se od takvih komentara...Cuj to nije vise dorastao klubu...Zato sam i napisao da smo malo "poleteli"...

Rejnald

pre 7 godina

"To bi trebalo da znaci da Kinzi odlazi, ovi nasi iz uprave nisu normalni... Procemo gore sa pojacanjima nego prosle sezone, nije Djenka kalibar za evroligu, kome to nije jasno taj veze sa kosarkom nema. 
Kuda ide klub kad se dovodi po zeljama i ljubimcima navijaca? 
On je u Armaniju igrao za 600k, znaci kod nas nece igrati za ispod 350, ne verujem da Kinzi kosta mnogo vise u ovim godinama, a na dvojci jos imamo ubicu Gudurica koji treba da bude nosilac ove sezone i Lazica koji je specijalista za defanzivu i svaka ekipa treba da ima jednog takvog."

Zvezdu napustaju Micic i vrlo vjerovatno Rebic...Jos ako slucajni ode i Jovic Zvezda ostaje bez 3 spoljna igraca i organizatora igre...Sad,zna se da Dzenkins sasvim solidno igra i na poziciji 1,pa mislim da ima sasvim dovoljno prostora za Kinsey-a...Ono sto je veci problem za CZV su pozicije pod kosem!Ako se ne nadju kvalitetna pojacanja ovu sezonu vec mozemo otpisati.I da,Milutinov nije vrhunsko pojacanje!Covek moze da igra back up centra ali za prvu postavu jednostavno nije,suterski jako ogranicen...
P.S. Uzgred Dzenkins je u Armaniju imao godisnju zaradu od 700 ? eura godisnje...

MJ11

pre 7 godina

Djenka mi je drag igrač ali ne znam šta će nam sad ? Prvo zbog pozicije: on je 2/1 mi na 2 imamo Lazića i Gudurića a na 3 Simonovića i Dangubića tako da Zvezdi tu treba još jedan igrač 2/3 ako to bude Kinzi onda je to to, na poziciji 1 imamo Jovića i treba nam klasičan plej a ne kombo bek.Drugo je kvalitet: ako je doveden kao zamena za Kinzija onda to nije dobro jer je Kinzi dosta bolji igrač a mislim da je Zvezda mogla u tom slučaju i boljeg da dovede, a ako se Djenka dovodi umesto Micića da bude izmena Joviću to je onda da tako kažem "manje loša" varijanta jer on ima kvalitet za to ali nije profil igrača koji tu treba da igra jer kao što sam već rekao tu treba klasičan plej a ne kombo bek 2/1. Očekujem još centra,krilo ili Kinzi da produži i eventualno još jedna četvorka.

vasilije

pre 7 godina

Dobar igrac za mala takmicenja kao sto je ABA liga, kad namirise (krv) da igra protiv rupe u odbrani, ali ako napada boljeg odbrambenog igraca onda je tanak, jel slabo koristi mozak.
Selekcija suta 0. kad se setim samo onih dugih dvojki odmah se najezim. Igrac koji voli publiku i ona njega (velika paljevina - igrac trenutka). Dobar u odbrani, ali izrazito nekonstantan igrac.
Od 1-10, mozda je pojacanje za ocenu 5, ali posto smo na njegovoj poziciji popunjeni talentovanim mladim igracima koji bi trebalo da sledece godine nose ekipu dajem mu 3.

Pepe le Tvor

pre 7 godina

Bora je bio Partizanovac, Topalovici grobari... a Djenka... on je bio umetnik, ne grobar... Lepo je rekao da sa grobarima nece da ima posla... peace :D

petarczv

pre 7 godina

Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne...

the jenkins factor

pre 7 godina

Prodoran, jak i odlican suter. Samo je vazno da mu se pruzi podraka i energija da bude pozitivna! Bice dobro pojacanje uz strance na 1, 4 i 5!

Aleks

pre 7 godina

Ja ne verujem cega se nacitah u komentarima. Kako se ljudi frljaju sa ciframa, pozicijama 2-3, nosiocima igre i td. Zastrasujuce je koliko pojedini umisljaju da znaju kosarku. Dakle, prvo! Djenka nije "stranac", vec igrac sa srpskim pasosem, igrac koji poznaje sistem, metode trnera, polovinu saigraca, navijace. Surovi profesionalac, jedan od omiljenih u svlacionici, igrac sa pedigreom (nije slucajno imao 700k u Milanu) i igrac koji je i te kako pravio razliku kada je bio u formi. Ajde nadjite mi osim Nedovica jos jednog "naseg" da se uklapa u opis?! Druga stvar, Zvezda ce odigrati preko 90 utakmica sledece sezone, tako da nam treba dugacka klupa i jos par stolica pored klupe. Slazem se da je Kinzi za nijansu mozda i bolji igrac, ali u godinama, sumnjivog morala, i ne moze da igra 1. Djenka je dobar deo svog boravka u Zvezdi igrao i pleja. Slazem se da Gudura treba da se forsira, taj momak je nas dijamant, ali da bude nosilac igre?! Ajte molim vas... na kraju: NE BUDITE GRAMZIVI, NEMOJTE DA LETITE I GANJATE FINAL 4, budite srecni sto igramo ovu evroligu, sto smo medju 16 privilegovanih i sto uopste obitavamo tu.
Pozdrav svim NORMALNIM navijacima i poznavaocima kosarkaskih prilika. Toliko...

Milan

pre 7 godina

Najjači su mi ovi što zovu igrače po nadimcima, pazi Danga, idi.
Da nećemo možda da se oslonimo na "Dangin" šut kada prigusti? Svaki treći mu je air ball. Mislim lepo je sve to, odbrana, skočnost, ali mora neko i koš da postigne. Samo neka Jenkins dodje, biće nam od koristi ubedjen sam u to.

nehuman tip

pre 7 godina

Bruka kakvi komentari. Imamo Lazića?? Pa dečko drugi deo sezone ni odbranu nije igrao, a napadu doprinosi kao i ja.
Treba Danguba više da igra? Danguba nije blistao u domaćoj ligi, a kamoli ABA i Euro. Da nema minute u ugovoru ne bi ni ulazio...

petarczv

pre 7 godina

Neće biti maneken, to znači da odlazi iz Armanija. Ali kakve ima veze Zvezda sa maratonom? Možda ide u Grčku
(Vladimir, 14. jul 2016 22:40)

Nema zvezda nego djenka...Cuo si za film koji se zove maratonci trce pocasni krug?!

Avodzobi

pre 7 godina

Sta fali Djenki, nemoj da lupate molim vas, decko ima pristojan kvalitet, plus pegla odbranu sto je kod Radonje uslov svih uslova! Vodi se kao domaci igrac, poznaje klub i sve oko njega, sto ga ne dovesti, a ide nam na ruku i sto je imao losu sezonu u Armaniju, u delu koji se odnosi na platu.
Ako Vasa ode, zaboravljate da Jovke ostaje sam na kecu, Rebu ne racunam, kakav on i bakraci, dakle moze komotno igrati rezervnog pleja, sto mnogi gube iz vida i nipodastavaju.
Sve u svemu, ne hejtujte beze, treba verovati Radonji, on ga dovodi, a ne mi sa foruma, a znate sta je sve ucinio za nasu Zvezdu!
Sportski pozdrav.

Šomi

pre 7 godina

@Beljo
On je upotrebio igru reči u ovom slučaju, pod maratonom smatra njegov nadimak "Djenka" (nadam se da znaš o čemu misli, valjda si pogledao film), a manekeni je nadimak kluba iz Milana gde je igrao prošle sezone. Valjda ti je sada malo jasnije.

Voip

pre 7 godina

Sve stručnjak do stručnjaka. Dobro došo Čarls bićeš od velike koristi jer nam treba dobra i dugačka klupa. Biće sedmica gde će se igrati i po 3 utakmice, valja kroz sve to proći da se napravi dobar rezultat a da se niko ne povredi. Više nema mesta za igrače tipa Tejića, Rebića i slično, ceo tim mora biti sastavljen od dobrih igrača i velikih profesionalaca. Fokus treba da je osvajanje ABA lige a u EL šta se uradi.

Milan

pre 7 godina

(Xkt, 15. jul 2016 01:51)

Znam ja vrlo dobro sta donosi Djenka...E sad tebi ne valja sto ovoliko pocenjujes Partizan...Nisu oni nikakva burinija i slicno...To je problem sto odjednom mislimo da smo najbolji najveci a nismo....A to sto osporavas Budiveljnik i plufinale ABA?Da nije tu pokidao ko znas gde bi zvezda bila sledece sezone....A stim znam da ce on odbranu igrati na svakoj utakmici..S tim lik ima stabilnu glavu...Radi na sebi i u najboljim je godinama za beka..Tako da malo vere!