Subota, 11.06.2016.

12:07

"Beograd ima gradonačelnika, ostavite brazilske patke..."

Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o sadašnjosti i o budućnosti, bio je odgovor zamenika gradonačelnika Andreje Mladenović.

Izvor: Tanjug

"Beograd ima gradonaèelnika, ostavite brazilske patke..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Komunista

pre 7 godina

Pa da ima Gradonačelnika, ne bi se desilo da neki maskirani kreteni noću plaše Narod i bagerima ruše po Beogradu. Ali nije to najveći problem. Veći je problem što još se gori vajkaju što je to urađeno noću, a da je bio dan i sami bi seli za upravljač bagera.

banbus

pre 7 godina

Ko je nocu pod fantomkama rusio i maltretirao gradjane, a policija nije htela da reaguje, a EDB iskljucila struju????
Ko???
Gradonacelnice, ko????
Ministre dr Nebojsa, ko????
V.D. Premijeru, ko???? KO????

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Andreja Mladenovic je redak politicar sa toliko dugim
stazom , a bez jedne jedine mrlje. Ako on ovo kaze, ja mu verujem.
(ivan, 11. jun 2016 12:56) Biti političar sa dugim stažom u Srbiji uglavnom znači da si vanserijska bitanga ili besramni parazit, koja se lako prilagođava svim uslovima i kao morska sasa prilepi na svaku vlast. To baš nisu pohvalne karakteristike za jednog političara, bar iz perspektive nas građana.

zuta patka

pre 7 godina

Verovatno najgori gradonacelnik u istoriji grada, uspeo je nekako da bude gori i od Djilasa....taj barem nije rusio objekte po gradu sa bagerima i fantomkama.

Sramota.

Pete

pre 7 godina

Moj komšija od petog oktobra nije izašao na protest. Evo danas će. Verujem da nije jedini.

Danas u 18 h, Trg Nikole Pašića.
Hoćemo ostavke i krivičnu odgovornost. Dosta bre više.

a jel ko ono šefe ? jeste, neka zovu komunalnu a mogu i električara

pre 7 godina

smeta patka ? imamo gradonačelnika ? nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, naročito noć, kada idijoti sa fantomkama lišavaju slobode prolaznike, otimaju ličnu imovinu istih, telefone, a zatim bagerima koji se ne zna odakle su došli i kuda su isparili, ruše blok zgrada u centru grada, a na više poziva građana miliciji da interveniše , milicija se boji strujnih kablova, pa eto ne sme da izađe ......

a da, idijoti nisu rušili noću nego po danu i ja bi rušio sa njima reče vaš glavni šef.
a reče vaš glavni šef da su odgovorni iz vrha vlasti. i da su kompletni idijoti. a jesi li ti u vrhu vlasti ?

Fantom, duh (u) načelu Beograda

pre 7 godina

Kakva brazilska patka? To je domaća, savska patka:

Plovi patka preko Save,
nosi pismo na vrh glave,
a u pismu jedna stavka,
Maloga Siniše ostavka.

magarence

pre 7 godina

zamislite da neko dodje kod vas kući, izvuče vas iz iste, zaveže ili zaključa i bager pretera preko vašeg stana... vi zovete policiju koja neće da dođe... i onda vam ne daju da se vratite na svoj plac...

vi ste zameniče za zatvor, ne za konferenciju za novinare

Može biti samo je*an

pre 7 godina

Kada treba da se slkaju i reklamiraju svoje funkcije, onda su vrh Beogradske vlasti, a kada Vučko kaže da su u vrhu iste te vlasti idioti, onda se niko ne prepoznaje...
Jad i beda, fantomska...

beograđanka

pre 7 godina

savamala@tako je. AV stalno potencira volju građana, ali samo kada je u pitanjuSNS. Volja građana Beograda je bila pre 2,5 god. na izbirima za gradonacelnika ubedlbivih 35% za Đilasa. Naravno da je AV to promenio u svoju korist. I njegova izjava da je Mali "najbolji gradonacelnik" kojeg on pamti, vise nego komicna. Ima nas beograđana, starijih od Vucića koji bolje pamtimo, a realno posmatramo ....a pri tome totalno apoliticni. Fali tu postenja i iskrenosti a ne samo stranackog navibanja.

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Ma baš vas briga, možete da radite šta vam se prohte i da nikome ne polažete račune. Ne znam zašto se uopšte pravdate, pa ovo je Srbija pobogu. Kad god vas otkriju dabnešto muljate, nešto rušite u sred Beograda ili nekog vređate na očigled cele zemlje, samo obrnite priču da to neko hoće vas da ruši i eto, stvar rešena.

Patka

pre 7 godina

" Beograd ima gradonačelnika.." ?!?

Pa naravno da ima, rek'o nam premijer onomad na ruskom prijemu, kad je lomio čaše.

Niko nije rekao da Beograd nema gradonačelnika, samo je premijer rekao da je gradonačelnik "odgovoran" za rušenje Savamale.

Nije rekao direktno, ali je rekao:" aj' ti sa mnom, Siniša, u inat ovima što 'oće da te streljaju."

A dal' je Siniša ili nije Siniša, to ja ne znam.

To pitaj premijera.

VUK

pre 7 godina

Najbolje da zaboravimo sve i pustimo ljude s fantomkama da nastave posteno da rade svoj posao. Uzivaju punu podrsku vrha SNS. Nismo ni sumnjali, zato i jesmo na ulici. Mladenovicu, bio bi odlican JUL-ovac za vreme Slobe.

k

pre 7 godina

"brazilske patke"

u svetu takođe poznatije kao obaranje političara koji povrede Ustav nacije i borba za demokratiju. Mi nemamo te "uvezene gluposti" zato nam je ovako super, živimo kao kraljevi, dug životni vek, efikasan državni sistem, neosetna birokratija, pošteni političari i med i mleko onako generalno. Mi nećemo da uvozimo takve besmislice poput poštenih političara mi volimo da naši gradonačelnici od naših para kupuju stanove po Bugarskoj i volimo da budemo kažnjavani kad ne otkucamo kartu u javnom prevozu dok političari krše najozbiljnije zakone bez posledica.

DOSTA JE BILO

Dorćol

pre 7 godina

Ovaj kolko juce nije imao nikakav komentar, sad kad je otisao po instrukcije ponavlja ko papagaj reci onog sto pise kolumne za tabloide, izgleda da Samostalni DSS ipak nije toliko samostalan

Svi na protest u 18h, da ne dozvolimo da nas prave budalama!

primecujem

pre 7 godina

Iz mog Beograda sam kao i oko polovine svog odeljenja iz srednje otisao pre 2 godine. Evo me sad na odmoru prvi put od tada i ne deluje mi ni sredjenije ni uredjenije ni da bolje funkcionise. Ako nista drugo kao Vozdovcanin mogu da potpisem da je na Autokomandi sada gori haos nego pre 2 godine.

Tarabicka

pre 7 godina

On je zamolio Beograđane da, ipak, "brazilske patke i sve te uvežene načine protestovanja" ostave tim drugim zemljama i onima koji ih organizuju i da se svi okrenu onome što je važno - ...

Ehehehe, to bi bas voleli!!!

E pa druskani, kanda ste se malo preracunali, sto vise izvrdavate, protesti ce biti sve veci i jaci, drugo, bolje zuta patkica, nego fantomka!

Sto se gradonacelnika tice, mislim da bi se na protestu morali zahtevati izbori u Beogradu, tako cete po rezultatima moci da vidite koliko se ceni taj vas vajni "boljitak" koji ste doneli gradu!!!

b62

pre 7 godina

Jesu li ovi svesni da ce sa ovakvim izjavama i ponasanjem izvesti ceo Beograd na ulice. Ovo teranje inata sa gradjanima i ovakva bahatost nije skoro vidjena. Dragi moji vi ste zaboravili osnovnu stvar a to je da ste izabrani da nama sluzite kao drzavni cinovnici i za to vas MI placamo a ne da vladate kako sami volite da kazete. E tu lezi najveci problem. I niste vi iznad zakona nego ste obavezni prvi da ga postujete i tako date primer svima, da omogucite da institucije rade svoj posao i da se povinujete njihovim odlukama. Zato cemo izaci na ulice i to traziti od vas. Ako niste na to spremni , ODLAZITE!!!

danas jesi sutra nisi

pre 7 godina

Koji je sada ovaj ? da nije onaj koji je dao izjavu povodom savamale da se ništa nije desilo, da su to ljudi sanjali ?
a što se tiče gradonačelika beše glasanje pre 4 godine, Đilas pobedio ako se sećam ?
Pa šta ako imamo gradonačenika ? Da li je taj gradonačelnik umešan ili nje u noćno suspednovanje ustava države u centru glavnog grada od navodno nepoznatih počinioca sa fantomkama ? Premijer reče da su umešani iz samog vrha vlasti, da nije možda gradonačelnik Surdulice, Loznice, Vršca ?
a što se tiče funcije naučite da se odlepite od fotelje, naročito kada napravite i još pokušavate da zataškate nekoliko krivičnih dela.
danas jesi sutra nisi

Herr Wolf

pre 7 godina

"On je naveo da je Mali najzaslužniji što je grad promenio način funkcionisanja u poslednje dve i po godine." e sto jeste jeste sada po gradu ruse nocu sa fantomkama. Prozivaju narod koji ima nesto protiv raznim imenima. E pa gospodo vidimo se u 18h

SramVasBilo

pre 7 godina

Sutra mogu da dignu cenu hleba na 100 din. i kazu da je to deo reformi. I nista im ne mozete. Umesto da politicari sluze narodu, oni su ceo narod pretvorili u poligon za izivljavanje i licnu korist.

JoleneNole

pre 7 godina

To da vam se neki pod fantomkama pojavljuju nocu i maltretiraju vas samo zato sto smetate nekim tajkunima povezanim sa vlascu je fasizam juznoamerickog tipa iz 70tih. To je i tamo sada prevazidjeno, pa tako jedan Brazil i Argentina imaju snage da pred sud izvedu i aktuelne i bivse predsednike. Mi smo odavno ispali iz Evrope a sada smo iza i Juzne Amerike, tu smo negde na nivou Afrike. I Brazilske patke su za nas mislena imenica, ali svacija sveca u jednom trenutku dogori, dosta je bilo!

Tarabicka

pre 7 godina

On je zamolio Beograđane da, ipak, "brazilske patke i sve te uvežene načine protestovanja" ostave tim drugim zemljama i onima koji ih organizuju i da se svi okrenu onome što je važno - ...

Ehehehe, to bi bas voleli!!!

E pa druskani, kanda ste se malo preracunali, sto vise izvrdavate, protesti ce biti sve veci i jaci, drugo, bolje zuta patkica, nego fantomka!

Sto se gradonacelnika tice, mislim da bi se na protestu morali zahtevati izbori u Beogradu, tako cete po rezultatima moci da vidite koliko se ceni taj vas vajni "boljitak" koji ste doneli gradu!!!

b62

pre 7 godina

Jesu li ovi svesni da ce sa ovakvim izjavama i ponasanjem izvesti ceo Beograd na ulice. Ovo teranje inata sa gradjanima i ovakva bahatost nije skoro vidjena. Dragi moji vi ste zaboravili osnovnu stvar a to je da ste izabrani da nama sluzite kao drzavni cinovnici i za to vas MI placamo a ne da vladate kako sami volite da kazete. E tu lezi najveci problem. I niste vi iznad zakona nego ste obavezni prvi da ga postujete i tako date primer svima, da omogucite da institucije rade svoj posao i da se povinujete njihovim odlukama. Zato cemo izaci na ulice i to traziti od vas. Ako niste na to spremni , ODLAZITE!!!

Patka

pre 7 godina

" Beograd ima gradonačelnika.." ?!?

Pa naravno da ima, rek'o nam premijer onomad na ruskom prijemu, kad je lomio čaše.

Niko nije rekao da Beograd nema gradonačelnika, samo je premijer rekao da je gradonačelnik "odgovoran" za rušenje Savamale.

Nije rekao direktno, ali je rekao:" aj' ti sa mnom, Siniša, u inat ovima što 'oće da te streljaju."

A dal' je Siniša ili nije Siniša, to ja ne znam.

To pitaj premijera.

VUK

pre 7 godina

Najbolje da zaboravimo sve i pustimo ljude s fantomkama da nastave posteno da rade svoj posao. Uzivaju punu podrsku vrha SNS. Nismo ni sumnjali, zato i jesmo na ulici. Mladenovicu, bio bi odlican JUL-ovac za vreme Slobe.

SramVasBilo

pre 7 godina

Sutra mogu da dignu cenu hleba na 100 din. i kazu da je to deo reformi. I nista im ne mozete. Umesto da politicari sluze narodu, oni su ceo narod pretvorili u poligon za izivljavanje i licnu korist.

Herr Wolf

pre 7 godina

"On je naveo da je Mali najzaslužniji što je grad promenio način funkcionisanja u poslednje dve i po godine." e sto jeste jeste sada po gradu ruse nocu sa fantomkama. Prozivaju narod koji ima nesto protiv raznim imenima. E pa gospodo vidimo se u 18h

Dorćol

pre 7 godina

Ovaj kolko juce nije imao nikakav komentar, sad kad je otisao po instrukcije ponavlja ko papagaj reci onog sto pise kolumne za tabloide, izgleda da Samostalni DSS ipak nije toliko samostalan

Svi na protest u 18h, da ne dozvolimo da nas prave budalama!

danas jesi sutra nisi

pre 7 godina

Koji je sada ovaj ? da nije onaj koji je dao izjavu povodom savamale da se ništa nije desilo, da su to ljudi sanjali ?
a što se tiče gradonačelika beše glasanje pre 4 godine, Đilas pobedio ako se sećam ?
Pa šta ako imamo gradonačenika ? Da li je taj gradonačelnik umešan ili nje u noćno suspednovanje ustava države u centru glavnog grada od navodno nepoznatih počinioca sa fantomkama ? Premijer reče da su umešani iz samog vrha vlasti, da nije možda gradonačelnik Surdulice, Loznice, Vršca ?
a što se tiče funcije naučite da se odlepite od fotelje, naročito kada napravite i još pokušavate da zataškate nekoliko krivičnih dela.
danas jesi sutra nisi

JoleneNole

pre 7 godina

To da vam se neki pod fantomkama pojavljuju nocu i maltretiraju vas samo zato sto smetate nekim tajkunima povezanim sa vlascu je fasizam juznoamerickog tipa iz 70tih. To je i tamo sada prevazidjeno, pa tako jedan Brazil i Argentina imaju snage da pred sud izvedu i aktuelne i bivse predsednike. Mi smo odavno ispali iz Evrope a sada smo iza i Juzne Amerike, tu smo negde na nivou Afrike. I Brazilske patke su za nas mislena imenica, ali svacija sveca u jednom trenutku dogori, dosta je bilo!

primecujem

pre 7 godina

Iz mog Beograda sam kao i oko polovine svog odeljenja iz srednje otisao pre 2 godine. Evo me sad na odmoru prvi put od tada i ne deluje mi ni sredjenije ni uredjenije ni da bolje funkcionise. Ako nista drugo kao Vozdovcanin mogu da potpisem da je na Autokomandi sada gori haos nego pre 2 godine.

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Ma baš vas briga, možete da radite šta vam se prohte i da nikome ne polažete račune. Ne znam zašto se uopšte pravdate, pa ovo je Srbija pobogu. Kad god vas otkriju dabnešto muljate, nešto rušite u sred Beograda ili nekog vređate na očigled cele zemlje, samo obrnite priču da to neko hoće vas da ruši i eto, stvar rešena.

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Andreja Mladenovic je redak politicar sa toliko dugim
stazom , a bez jedne jedine mrlje. Ako on ovo kaze, ja mu verujem.
(ivan, 11. jun 2016 12:56) Biti političar sa dugim stažom u Srbiji uglavnom znači da si vanserijska bitanga ili besramni parazit, koja se lako prilagođava svim uslovima i kao morska sasa prilepi na svaku vlast. To baš nisu pohvalne karakteristike za jednog političara, bar iz perspektive nas građana.

banbus

pre 7 godina

Ko je nocu pod fantomkama rusio i maltretirao gradjane, a policija nije htela da reaguje, a EDB iskljucila struju????
Ko???
Gradonacelnice, ko????
Ministre dr Nebojsa, ko????
V.D. Premijeru, ko???? KO????

Komunista

pre 7 godina

Pa da ima Gradonačelnika, ne bi se desilo da neki maskirani kreteni noću plaše Narod i bagerima ruše po Beogradu. Ali nije to najveći problem. Veći je problem što još se gori vajkaju što je to urađeno noću, a da je bio dan i sami bi seli za upravljač bagera.

magarence

pre 7 godina

zamislite da neko dodje kod vas kući, izvuče vas iz iste, zaveže ili zaključa i bager pretera preko vašeg stana... vi zovete policiju koja neće da dođe... i onda vam ne daju da se vratite na svoj plac...

vi ste zameniče za zatvor, ne za konferenciju za novinare

zuta patka

pre 7 godina

Verovatno najgori gradonacelnik u istoriji grada, uspeo je nekako da bude gori i od Djilasa....taj barem nije rusio objekte po gradu sa bagerima i fantomkama.

Sramota.

a jel ko ono šefe ? jeste, neka zovu komunalnu a mogu i električara

pre 7 godina

smeta patka ? imamo gradonačelnika ? nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, naročito noć, kada idijoti sa fantomkama lišavaju slobode prolaznike, otimaju ličnu imovinu istih, telefone, a zatim bagerima koji se ne zna odakle su došli i kuda su isparili, ruše blok zgrada u centru grada, a na više poziva građana miliciji da interveniše , milicija se boji strujnih kablova, pa eto ne sme da izađe ......

a da, idijoti nisu rušili noću nego po danu i ja bi rušio sa njima reče vaš glavni šef.
a reče vaš glavni šef da su odgovorni iz vrha vlasti. i da su kompletni idijoti. a jesi li ti u vrhu vlasti ?

beograđanka

pre 7 godina

savamala@tako je. AV stalno potencira volju građana, ali samo kada je u pitanjuSNS. Volja građana Beograda je bila pre 2,5 god. na izbirima za gradonacelnika ubedlbivih 35% za Đilasa. Naravno da je AV to promenio u svoju korist. I njegova izjava da je Mali "najbolji gradonacelnik" kojeg on pamti, vise nego komicna. Ima nas beograđana, starijih od Vucića koji bolje pamtimo, a realno posmatramo ....a pri tome totalno apoliticni. Fali tu postenja i iskrenosti a ne samo stranackog navibanja.

Pete

pre 7 godina

Moj komšija od petog oktobra nije izašao na protest. Evo danas će. Verujem da nije jedini.

Danas u 18 h, Trg Nikole Pašića.
Hoćemo ostavke i krivičnu odgovornost. Dosta bre više.

Fantom, duh (u) načelu Beograda

pre 7 godina

Kakva brazilska patka? To je domaća, savska patka:

Plovi patka preko Save,
nosi pismo na vrh glave,
a u pismu jedna stavka,
Maloga Siniše ostavka.

k

pre 7 godina

"brazilske patke"

u svetu takođe poznatije kao obaranje političara koji povrede Ustav nacije i borba za demokratiju. Mi nemamo te "uvezene gluposti" zato nam je ovako super, živimo kao kraljevi, dug životni vek, efikasan državni sistem, neosetna birokratija, pošteni političari i med i mleko onako generalno. Mi nećemo da uvozimo takve besmislice poput poštenih političara mi volimo da naši gradonačelnici od naših para kupuju stanove po Bugarskoj i volimo da budemo kažnjavani kad ne otkucamo kartu u javnom prevozu dok političari krše najozbiljnije zakone bez posledica.

DOSTA JE BILO

Može biti samo je*an

pre 7 godina

Kada treba da se slkaju i reklamiraju svoje funkcije, onda su vrh Beogradske vlasti, a kada Vučko kaže da su u vrhu iste te vlasti idioti, onda se niko ne prepoznaje...
Jad i beda, fantomska...

b62

pre 7 godina

Jesu li ovi svesni da ce sa ovakvim izjavama i ponasanjem izvesti ceo Beograd na ulice. Ovo teranje inata sa gradjanima i ovakva bahatost nije skoro vidjena. Dragi moji vi ste zaboravili osnovnu stvar a to je da ste izabrani da nama sluzite kao drzavni cinovnici i za to vas MI placamo a ne da vladate kako sami volite da kazete. E tu lezi najveci problem. I niste vi iznad zakona nego ste obavezni prvi da ga postujete i tako date primer svima, da omogucite da institucije rade svoj posao i da se povinujete njihovim odlukama. Zato cemo izaci na ulice i to traziti od vas. Ako niste na to spremni , ODLAZITE!!!

Tarabicka

pre 7 godina

On je zamolio Beograđane da, ipak, "brazilske patke i sve te uvežene načine protestovanja" ostave tim drugim zemljama i onima koji ih organizuju i da se svi okrenu onome što je važno - ...

Ehehehe, to bi bas voleli!!!

E pa druskani, kanda ste se malo preracunali, sto vise izvrdavate, protesti ce biti sve veci i jaci, drugo, bolje zuta patkica, nego fantomka!

Sto se gradonacelnika tice, mislim da bi se na protestu morali zahtevati izbori u Beogradu, tako cete po rezultatima moci da vidite koliko se ceni taj vas vajni "boljitak" koji ste doneli gradu!!!

Dorćol

pre 7 godina

Ovaj kolko juce nije imao nikakav komentar, sad kad je otisao po instrukcije ponavlja ko papagaj reci onog sto pise kolumne za tabloide, izgleda da Samostalni DSS ipak nije toliko samostalan

Svi na protest u 18h, da ne dozvolimo da nas prave budalama!

SramVasBilo

pre 7 godina

Sutra mogu da dignu cenu hleba na 100 din. i kazu da je to deo reformi. I nista im ne mozete. Umesto da politicari sluze narodu, oni su ceo narod pretvorili u poligon za izivljavanje i licnu korist.

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Andreja Mladenovic je redak politicar sa toliko dugim
stazom , a bez jedne jedine mrlje. Ako on ovo kaze, ja mu verujem.
(ivan, 11. jun 2016 12:56) Biti političar sa dugim stažom u Srbiji uglavnom znači da si vanserijska bitanga ili besramni parazit, koja se lako prilagođava svim uslovima i kao morska sasa prilepi na svaku vlast. To baš nisu pohvalne karakteristike za jednog političara, bar iz perspektive nas građana.

primecujem

pre 7 godina

Iz mog Beograda sam kao i oko polovine svog odeljenja iz srednje otisao pre 2 godine. Evo me sad na odmoru prvi put od tada i ne deluje mi ni sredjenije ni uredjenije ni da bolje funkcionise. Ako nista drugo kao Vozdovcanin mogu da potpisem da je na Autokomandi sada gori haos nego pre 2 godine.

VUK

pre 7 godina

Najbolje da zaboravimo sve i pustimo ljude s fantomkama da nastave posteno da rade svoj posao. Uzivaju punu podrsku vrha SNS. Nismo ni sumnjali, zato i jesmo na ulici. Mladenovicu, bio bi odlican JUL-ovac za vreme Slobe.

Herr Wolf

pre 7 godina

"On je naveo da je Mali najzaslužniji što je grad promenio način funkcionisanja u poslednje dve i po godine." e sto jeste jeste sada po gradu ruse nocu sa fantomkama. Prozivaju narod koji ima nesto protiv raznim imenima. E pa gospodo vidimo se u 18h

apsoluristička monarhija

pre 7 godina

Ma baš vas briga, možete da radite šta vam se prohte i da nikome ne polažete račune. Ne znam zašto se uopšte pravdate, pa ovo je Srbija pobogu. Kad god vas otkriju dabnešto muljate, nešto rušite u sred Beograda ili nekog vređate na očigled cele zemlje, samo obrnite priču da to neko hoće vas da ruši i eto, stvar rešena.

Patka

pre 7 godina

" Beograd ima gradonačelnika.." ?!?

Pa naravno da ima, rek'o nam premijer onomad na ruskom prijemu, kad je lomio čaše.

Niko nije rekao da Beograd nema gradonačelnika, samo je premijer rekao da je gradonačelnik "odgovoran" za rušenje Savamale.

Nije rekao direktno, ali je rekao:" aj' ti sa mnom, Siniša, u inat ovima što 'oće da te streljaju."

A dal' je Siniša ili nije Siniša, to ja ne znam.

To pitaj premijera.

zuta patka

pre 7 godina

Verovatno najgori gradonacelnik u istoriji grada, uspeo je nekako da bude gori i od Djilasa....taj barem nije rusio objekte po gradu sa bagerima i fantomkama.

Sramota.

Komunista

pre 7 godina

Pa da ima Gradonačelnika, ne bi se desilo da neki maskirani kreteni noću plaše Narod i bagerima ruše po Beogradu. Ali nije to najveći problem. Veći je problem što još se gori vajkaju što je to urađeno noću, a da je bio dan i sami bi seli za upravljač bagera.

JoleneNole

pre 7 godina

To da vam se neki pod fantomkama pojavljuju nocu i maltretiraju vas samo zato sto smetate nekim tajkunima povezanim sa vlascu je fasizam juznoamerickog tipa iz 70tih. To je i tamo sada prevazidjeno, pa tako jedan Brazil i Argentina imaju snage da pred sud izvedu i aktuelne i bivse predsednike. Mi smo odavno ispali iz Evrope a sada smo iza i Juzne Amerike, tu smo negde na nivou Afrike. I Brazilske patke su za nas mislena imenica, ali svacija sveca u jednom trenutku dogori, dosta je bilo!

danas jesi sutra nisi

pre 7 godina

Koji je sada ovaj ? da nije onaj koji je dao izjavu povodom savamale da se ništa nije desilo, da su to ljudi sanjali ?
a što se tiče gradonačelika beše glasanje pre 4 godine, Đilas pobedio ako se sećam ?
Pa šta ako imamo gradonačenika ? Da li je taj gradonačelnik umešan ili nje u noćno suspednovanje ustava države u centru glavnog grada od navodno nepoznatih počinioca sa fantomkama ? Premijer reče da su umešani iz samog vrha vlasti, da nije možda gradonačelnik Surdulice, Loznice, Vršca ?
a što se tiče funcije naučite da se odlepite od fotelje, naročito kada napravite i još pokušavate da zataškate nekoliko krivičnih dela.
danas jesi sutra nisi

banbus

pre 7 godina

Ko je nocu pod fantomkama rusio i maltretirao gradjane, a policija nije htela da reaguje, a EDB iskljucila struju????
Ko???
Gradonacelnice, ko????
Ministre dr Nebojsa, ko????
V.D. Premijeru, ko???? KO????

k

pre 7 godina

"brazilske patke"

u svetu takođe poznatije kao obaranje političara koji povrede Ustav nacije i borba za demokratiju. Mi nemamo te "uvezene gluposti" zato nam je ovako super, živimo kao kraljevi, dug životni vek, efikasan državni sistem, neosetna birokratija, pošteni političari i med i mleko onako generalno. Mi nećemo da uvozimo takve besmislice poput poštenih političara mi volimo da naši gradonačelnici od naših para kupuju stanove po Bugarskoj i volimo da budemo kažnjavani kad ne otkucamo kartu u javnom prevozu dok političari krše najozbiljnije zakone bez posledica.

DOSTA JE BILO

magarence

pre 7 godina

zamislite da neko dodje kod vas kući, izvuče vas iz iste, zaveže ili zaključa i bager pretera preko vašeg stana... vi zovete policiju koja neće da dođe... i onda vam ne daju da se vratite na svoj plac...

vi ste zameniče za zatvor, ne za konferenciju za novinare

a jel ko ono šefe ? jeste, neka zovu komunalnu a mogu i električara

pre 7 godina

smeta patka ? imamo gradonačelnika ? nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, naročito noć, kada idijoti sa fantomkama lišavaju slobode prolaznike, otimaju ličnu imovinu istih, telefone, a zatim bagerima koji se ne zna odakle su došli i kuda su isparili, ruše blok zgrada u centru grada, a na više poziva građana miliciji da interveniše , milicija se boji strujnih kablova, pa eto ne sme da izađe ......

a da, idijoti nisu rušili noću nego po danu i ja bi rušio sa njima reče vaš glavni šef.
a reče vaš glavni šef da su odgovorni iz vrha vlasti. i da su kompletni idijoti. a jesi li ti u vrhu vlasti ?

Pete

pre 7 godina

Moj komšija od petog oktobra nije izašao na protest. Evo danas će. Verujem da nije jedini.

Danas u 18 h, Trg Nikole Pašića.
Hoćemo ostavke i krivičnu odgovornost. Dosta bre više.

Fantom, duh (u) načelu Beograda

pre 7 godina

Kakva brazilska patka? To je domaća, savska patka:

Plovi patka preko Save,
nosi pismo na vrh glave,
a u pismu jedna stavka,
Maloga Siniše ostavka.

Može biti samo je*an

pre 7 godina

Kada treba da se slkaju i reklamiraju svoje funkcije, onda su vrh Beogradske vlasti, a kada Vučko kaže da su u vrhu iste te vlasti idioti, onda se niko ne prepoznaje...
Jad i beda, fantomska...

beograđanka

pre 7 godina

savamala@tako je. AV stalno potencira volju građana, ali samo kada je u pitanjuSNS. Volja građana Beograda je bila pre 2,5 god. na izbirima za gradonacelnika ubedlbivih 35% za Đilasa. Naravno da je AV to promenio u svoju korist. I njegova izjava da je Mali "najbolji gradonacelnik" kojeg on pamti, vise nego komicna. Ima nas beograđana, starijih od Vucića koji bolje pamtimo, a realno posmatramo ....a pri tome totalno apoliticni. Fali tu postenja i iskrenosti a ne samo stranackog navibanja.