Sreda, 08.06.2016.

15:09

Hoće li Mali ostati gradonačelnik Beograda?

Mandatar za sastavljanje Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za Savamalu odgovoran vrh vlasti Beograda i da će biti političkih posledica.

Izvor: B92

Hoæe li Mali ostati gradonaèelnik Beograda? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Nino

pre 7 godina

Zamislite drzavu u kojoj je na celu glavnog grada covek, najbolji gradonacelnik u istoriji tog grada, ujedno i kompletni idiot. Ne mozete, garantovano.... :-)

milan

pre 7 godina

"Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično" u prevodu, "ne poznajem ni jednog gradonacelnika koji bi srusio kvart za mene"

Vitez Lukić Od Lamburginija

pre 7 godina

Vođa izgleda čita naše komentare na vestima, mi pišemo da Beograd nikad prljaviji nije bio, on kaže najčistiji :)

mxyed

pre 7 godina

E ovako što se tiče svega što je odradjeno i ono što se radi oko bg-a na vodi kapa dole. Cvetni trg je super odradjen,evo sad ce i slavija da se radi. Jedino gde se ne slažem je da je grad najčistiji u istoriji. Mislim da nikada nije prljaviji bio. I to je definitivno moj najveći minus gradonačelniku i zbog toga moj glas ne bi dobio.

Građanin

pre 7 godina

saznacemo uskoro u novoj epizodi: "premijer uzivo na vanrednoj konferenciji za medije"...ali tek nakon sto nadlezne institucije rese problem...

Sasa iz Vojvode Stepe

pre 7 godina

Molim Vucica da svrati do Vojvode Stepe, Ulica nikad nije bila prljavija, a kod saobracajnog fakulteta trava metar visoka. O lutalicama necu ni da govorim.

Herr Wolf

pre 7 godina

Savamala ne sme biti razlog za rušenje Siniše Malog!!
(max, 08. jun 2016 17:04)
Savamala ce biti jedan od razloga za pad Aleksandra "zlatoustog" !!!

boki

pre 7 godina

Nikada Mali ili Vesic ovo ne bi uradili bez znanja A.V. sad ocekuju zastitu i dobice je. Platice se neka novcana kazne a pare ce ici iz budzeta jer sve sto ta gospoda imaju uzeli su iz budzeta. To znaci mi cemo da platimo.

Malac

pre 7 godina

Šetališta u Beogradu, lepša od onih u Londonu i Tel Avivu !!????
Ko je bio u Tel Avivu, sve mu je jasno. Dokle više sa bacanjem prašine u oči narodu.

Milan

pre 7 godina

Ipak u svemu mora da se parafrazira veliki politički učitelj Šešelj: "Arkan je češće čarapu navlačio na glavu nego ja na nogu"!
Ponašanje ove stranke i njenih čelnika ostaje isto, Vučić ne može da sakrije koliko je besan što je ipak morao da kaže da je vlast organizovala nelegalno rušenje i maltretiranje građana. To što će odgovarati samo gradska vlast a ne i policija za posebnu je priču, ali da se ne pravimo mi mnogo naivni da li neko misli da je ovo mogao da organizuje Siniša Mali sam, bez odobrenja velikog AV. Ako je to i uspeo po čijem nalogu policija nije htela da interveniše?
A što se tiče hapšenja Slobodana Miloševića njega su hapsili SAJ i JSO, to što nisu nosili uniforme nego fantomke posebna je priča i drugo, prilikom tog hapšenja obični građani nisu ni na koji način maltretirani.
Nadam se da će mi komentar biti objavljen.

Čudoljub

pre 7 godina

Mandatar za sastav nove vlade ili masno zaobilazi istinu, ili živimo u paralelnim svetovima - u njegovom je Beograd čist, umiven i blista, u mom je pun psećeg izmeta i novogodišnja rasveta gori do sredine marta.

nisam odavde ali moji roditelji, babe, dede, prababe, pradede jesu

pre 7 godina

prošle nedelje izvedem psa u park. i jedva sam ga našao. trava vidoka kao nikada ranije. koja su to šetališta o kojima priča VD lepša od londona i tel aviva?

nn

pre 7 godina

Citiram : "a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji."
Terazijski tunel niste oprali ni 1 za ove cetiri godine...moze se sa obe strane na ulazu slobodno staviti znak upozorenja za ulazak u rudnik kolko je crn.

Bata

pre 7 godina

Mali i Vesić moraju na robiju zbog kriminalnog nezakonutog rušenja za čije izvršenje su angažovali kriminalce. Kriminalci ne da ne smeju da budu na vlasti, nego ni na slobodi. Nakon što je i Vučić potvrdio da su oni organizatori krivičnog dela, policija treba da ih pod hitno uhapsi.

zekonja

pre 7 godina

Posle svih afera oko stanova, laznih doktorata a sada i priznanja vrhovnog vodje da je odgovorna gradska vlast, pitanje ostanka na funkciji je potpuno suvisno. A ako ostane onda smo ne banana drzava nego juzni sudan. Mali se vec snasao ne bojim se ja za njega, ode covek u Holivud kao prizetko.

krivicno gonjenje I ostvke

pre 7 godina

Vucicu budi muško pa priznaj da je Savamala tvoje glave a Malog I Vesica ruku delo.
Cemu ovoliko zataškavanje i laganje javnosti više?

Ferrero

pre 7 godina

Pa, dobro, posto je vrh vlasti najbolji do sada, na svetu, ne treba im zameriti sto su se malko opustili. Bice ovi diletanti na vlasti, taman dok se ne zavrsi zatvor u Pancevu. Pametni su, razmisljaju na vreme.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Grad nikad prljaviji. Nikad veća trava i korov. Kad procveta ambrozija, biće tek veselo, podaviće se pola grada koje je alergično. Ova druga polovina će biti alergična od sledeće godine...

O stepenu sigurnosti u gradu neću ni da pričam, svedoci smo svakodnevno šta se dešava.

ekonomista

pre 7 godina

evidentno je da ce ga Vucic pustiti niz vodu, vidite kako ga hvali za dostignuca u dosadasnjem periodu.. u prevodu - prikuplja poene za sebe, a ostvaruje politiku da nema nedodirljivih pa makar bili i njegovi pajtosi

N

pre 7 godina

Da Mali svojom slucajnom popularnoscu u svetskim medijima nije zasenio Njega, nikada ne bi saznali ko se krije iza fantomki. Sve, sve,ma sve moze ali da mu neko otme centar paznje, e to je za sikter. ;-)

Petar

pre 7 godina

Sad ce kostunicin junosa, koga je Sanda izbacila iz DSS, da postane gradonacelnik.
Mislim na sadasnjeg zamenika i lidera Samostalnog DSS, Andreju Mladenovica.

demagog demagogije mladji

pre 7 godina

Veliki vodja pokušava da minimalizuje ovaj dogadjaj ali je ovo mnogo ozbiljnije nego što on to zamišlja. Zasto policija nije odreagovala na pozive gradjana. Ko je taj ko je to policiji naredio? Ovo je izuzetno ozbiljno...

zeljko

pre 7 godina

Beograd najčistiji? Koja laž!! Živim na novom beogradu i nema travnate površine koja nije puna smeća, oko svake kante gomile smeća, novi podzemni kontejneri ne funkcionišu već su svi razvaljeni i otvoreni smrde na 10 m, noću kad ih prazne prave buku kao da izvode građevinske radove, hvale se beogradom na vodi a ne mogu da otvore desnu stranu brankovog mosta 3 godine!! beograd a i ceo grad nikad nije bio prljaviji.

Fidelio

pre 7 godina

„Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Znači, tako se piše "Ne dam Malog!" po Vučićevom pravopisu?

Pera

pre 7 godina

Ostao ne ostao,ja na protest 11 juna izlazim kao i cela moja porodica,prošli put nismo,jer nismo znali o čemu se radi,sada su nam stvari dosta jasnije.Srbija klizi u tiraniju Megatrendovca,ljudi koji drže pečenjare i kojima je Šešelj politički otac.NO PASSARAN!

Sacha

pre 7 godina

Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Kako kaže, spustio je dug Beograda za 260 miliona evra, deficit je sa 21 posto smanjen na 6,5 posto, a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji.

Osim toga, Vučić je naveo i da je Mali zaslužan za pokretanje najvećih projekata i šetališta lepših od onih u Tel Avivu i Londonu.

Takođe, naveo je i da u Beogradu ima kranova i dizalica više nego ikada, da u Beograd dolaze hoteli najviše kategorije, da počinje renoviranje Slavije, što niko ne može da porekne, jer „brojeve ne možete da ubijete, oni su precizni“.

WOOOOW! Koja kolicina lazi!!! Pa uporedi ga samo sa Djilasom, on nam je u najsvezijem secanju i vec tu debelo gubi.

Beograd nikad, ali nikad, prljaviji nije bio i neuredjeniji! Uradili niste NISTA! Djilas je bar ostavio most iza sebe za koji si ti licno pricao da ces obelodaniti ugovore od milijardu evra i ne znam koliko kad dodjes na vlast pa nista. Rekonstruisao je Bulevar koji ste pljuvali zbog drveca, a nikad lepse nije izgledao sto se i vidi sad posle par godina kada je to famozno drvece izraslo. otvorio je silne vrtice, davao pomoc trudnicama koju ste ukinuli, napravio Borca Zemun most koji ste vi samo dosli i otvorili i nabili onu pogrebnu plocu na njega. Sramote jedne!

Logic

pre 7 godina

Ne, neće ostati na tome položaju. Biće SMENJEN , ali ne i ZAMENJEN, jer nema nikoga toga kalibra da ga zameni baš usred sezone (političke, mislim). Pa proživeli smo identičan scenario,mi proživeli,a glavne zvezde preživele.

G

pre 7 godina

To da li je radio dobro (u šta sumnjam) može biti samo olakšavajuća okolnost. A za kriminalno rušenje - normalno krivična odgovornost. To je kao kada bih ja pregazio čoveka na pešačkom, ali to nije važno jer samo do sada imao čistu vozačku dozvolu!!!
Ovakve izjave ne mogu progutati ni sa litar jogurta!

blabla

pre 7 godina

ala se se ovaj covek nalupeta, milion reci,kaz'o nije nista,svi drugi su olos a fantomi su uradili dobro delo?! da te Bog sacuva,znam da sam gresnik ali da sam ovako tezak,da me Gospod kaznjava sa ovim,ovakvim,pa nije bas sasvim u redu...

Milojka

pre 7 godina

Za "politicke" posledice igrajte se po strankama i partijama, a za kriminalne radnje, mora i mora da postoji krivicna odgovornost svih koji su pre, za vreme ili posle ucestvovali u svemu tome, ukljucujuci i predsednika i premijera Republike Srbije ako se tako utvrdi na sudu.

Vera

pre 7 godina

zasto tolika hakka kad se rusi kriminalcima Kad se rusi nekom bedniku koji je mozda jeo svaki drugi dan da bi nesta sagradio nikon nista Haaaaaa........

Игор

pre 7 godina

Јовичићу , огласи се.Када је Балша Божовић био на Малдивима издавали сте саопштења-Шта је сада са Синишом Малим?Све називате лоповима,што је за највећи број из прошлог режима и тачно , али ућутао си се када се ради о човеку из твоје странке.Да ли је то твоје поштење и поштење ГО СНС ?

Ceca

pre 7 godina

Naravno. Zato sto ,iako je dozvolio da ljudi sa fantomkama, u sred noci ruse objekte i zastrasuju narod,oni nisu imali lose namere. Eto to vam je odgovor Vucica,koji inace odgovara na pitanja svih novinara,malo ih diskriminise i proziva ako nisu Vucicevic,ali odgovorio je. Znam sta cu 11 juna,u 18h raditi,a i vama savetujem da razmislite. Danas sava mala,sutra mozda vasa kuca.

Ivica

pre 7 godina

A sta je Sinisa izjavio odmah nakon…oseca se sigurnim u gradu dok organi ne utvrde sta se tu zapravo desilo…u tom smislu koliko se secam. Pa da vidimo koliko ce se sada osecati sigurnim...

Bananistan

pre 7 godina

Vucicu, sve ce vam biti receno 11. juna..A ako bude trebalo, opet, jos mnogo puta..Dzaba spinujes sa legitimnim hapsenjima osumnjicenog za ratne zlocine. Te price "lazovi, lopovi" koje su ti kod nepismenih prolazile dok si bio u opoziciji sada kada drzis apsolutnu vlast, policiju i tuzilastvo, izgledaju smesno i uvredljivo.

Ovom apaticnom narodu moze se prodati puno toga, ali postali ste nenormalno bahati i to ima svoje granice.

beeee

pre 7 godina

I ako ne ostane, Mali je sve svoje dosadasnje funkcije(nije bitno kojoj je partiji-stranci tada pripadao) GOLEMO unovcio. Vreme je da se sada posveti svom carstvu i malom preduzetnistvu.

Ne znam kako se vise zovemmmmm

pre 7 godina

Citam komentar ali necu nista da kazem. Nego dragi moji sugradjani apelujem na vasu svest da li smo mi vi svi koji zivimo dovoljno svesni da smo skliznuli u haos i bezakonje gde ljudi od moci postupaju van zakona i sta sad idemo u krug sve ce to sutra da se zaboravi jer naredio neprikosnoveni AV............ A moj zivot vase dece mladih zeljnih normalnog zivota ce proci u ovakvoj Severnoj Koreji oooooppppppsss Srbiji pardon a gde je razlika???????????????????????????

Pera

pre 7 godina

aha! Da nadlezni organi rese? A do sada?zasto nisu radili do sada? ti si svje i svja u drzavi,dosta foliranja....iza ovoga stojis licno ti i tvoji drugovi....

drvobradi

pre 7 godina

Samo da kazem 2 stvari:
1. Sumnjiv mi je broj ljudi koji govore sumljivo.
2. Sinisa Mali je verovatno jedan od losijih gradonacelnika u istoriji Beograda, recimo u rangu Covica i Vojislava Mihajlovica, ili onih partizanskih posle drugog svetskog rata. Sto se tice najboljih, recimo Vlada Ilic (nije odrastao na beogradskom asfaltu), Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic.

mozaks

pre 7 godina

mozda ti i hoces dobro ovoj srbiji,ali ljudi koji su okruzeni oko tebe to ocito ne zele,vec samo gledaju licnu korist.dok ne ocistis svoje redove i javno ih isprozivas i kaznis,tj sudovi do tad ne moj ocekivati postovanje ostalih.
mozes biti i 15 godina na vlasti ali ako ti najblizi saradnici kopaju rupu nikad neces sagraditi kucu sa dobrim temeljom

Zuki

pre 7 godina

Bio i u Londonu i u Tel Avivu vise puta i stvarno ne znam sta se ovom coveku prividja od onih par stotina metara pesacke staze pored reke? Kao da je uporedio autoban sa starim obrenovackim putem.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 7 godina

Uhapsicu Dinkića!
Pravicu mercedes!!
Sredicu fap!!!
Uhapsiću sve za sumljive privatizacije!!!!
Huligane otarati sa stadiona!!!!!
A vi mi tu o nekom Malom!!!

kraja

pre 7 godina

...sve cesce "palim" google translator ne bih li shvatio o cemu vucic prica...
...reci mi zvuce poznato, ali su spojene u cudnovate recenice, bez konca, smisla...
...u skolama su profesori obicno ispod ovakvih traktata pisali "promasio temu (1)"...
...btw, kakve smene, kakvi bakraci...
...ta noc je bila prepuna krivicnih dela i odbijanja drzavnih organa da izadju na mesto zlocina...
...mozda je vucic bio dobar student, sa visokim prosekom, ali u ovoj zemlji nece biti ni prvi ni poslednji pravnik koji nema veze sa ZIVOTOM...

ky3ma

pre 7 godina

Nisu fensi jer nose crne fantomke, zarobljavaju ljude i otimaju telefone. Asocijacija - gradska SNS vlast.. da nije moja zemlja ne bih nikada ni u ludilu otisao u takav grad. Na zalost moja je zemlja i dovoljo sam mazohista.

pajs

pre 7 godina

Ako moram da biram između Malog i Vesića ko treba da ostane, biram Malog. On je ipak mnogo obrazovaniji i stručniji, ma koliko bio iritantan na momente. Drugo, jasno je da ga stranka ne podnosi (vidi pod "obrazovan i stručan"), a zato su mu i pakovani svi medijski napadi odatle, a ne od opozicije. Konačno, rođeni je Beograđanin... i prosto se vidi da mu, osim za blamažu oko "Beograda na vodi", sve drugo teško izlazi iz usta, dok je Vesić prosto razigran u svim šemama i šemicama.

aford

pre 7 godina

„Od početka su bili omraženi, jer valjda nisu dovoljno fensi. Valjda zato što su podržavali vladu i SNS“, rekao je Vučić. da li je potreban komentar?

Goran

pre 7 godina

Vidi se da je ispekao zanat dok je bio ministar informisanja. I sada nas "informise" na isti nacin, ali mnooooogo bolje (bolje za njega, naravno).

Dalibooor

pre 7 godina

Da nismo banana drzava, pravo pitanje bi glasilo:
"Koliko godina zatvora ce dobiti Sinisa Mali?"
Ali dobro, ovo je srbija, on ce samo s jedne pozicije na drugu.

Diski

pre 7 godina

Sad ce da strada Mali od palube, da se ne bi otkrilo ko je nalogodavac. Vucic neokaljanog obraza, a Malom kazna, tri godine teskog odmaranja na ozloglasenom bugarskom primorju.

Nele

pre 7 godina

Nije Mali spustio dug Beograda, vec mi gradjani placanjem reketa zvanih porezi, takse, akcize. Kad bude izvadio pare iz svog dzepa umesto sto se modira i slika svaki dan onda zasluzuje pohvalu gradjana.

Janko

pre 7 godina

Kada treba da ucestvuju u tv emisijama ili daju neke izjave, svi moraju prvo da se obrate vucicu, a sada im kao palo na pamet da ga iznenade i poruse bez njegovog znanja... Glava mi otice od ovakvih vesti...

Web Design

pre 7 godina

Ako je na bilo koji nacin ucestvovao u dogadjajima u Savamali, gradonacelniku i ostalim ucesnicima treba zahvaliti na dosadasnjem radu, a sudski organi neka nastave rad.

kaca marinkovic

pre 7 godina

Mali je odlican gradonacelnik,najbolji.Ako je srusio Savamalu,ali ne razumem zasto su izvrsioci koristili fantomke. Sem u strahu da im se kriminalci ne svete...

filippo

pre 7 godina

sada ce biti ovako: Mozes Ivice u vladu ali da preuzmes odgovornost za fantome. Mali ostaje gradonačelnik, zrtvuje se onaj predsednik skupstine grada i ugled sps-a....pojeo vuk magarca i svi zadovoljni

Labud

pre 7 godina

Ne poznajes nikog slicnog jer ti je partija puna kafedzija, rostiljdzija, keramicara i vlasnika perionica. Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic, to su bili gradonacelnici.

debela.hladovina

pre 7 godina

Važnije je da se odgovori na pitanje zašto policija nije reagovala na pozive građana. To je bila sinhronizovana kriminalna akcija koja se ne može lokalizovati samo na organe gradske vlasti. U toj kriminalnoj akciji učestvovala je i policija.

milan

pre 7 godina

nije nikad trebao ni da postane! srusio i svi se prave ludi. kao ne znaju a oni oni. vucic je kriv koliko i oni jer zna od prvog dana. ovo je za obaranje cele vlade

Kol

pre 7 godina

Covek prvo izjavi da je odgovorna vlast u Beogradu, vesic i mali, a onda nisam ja mislio na imena i organi ce da utvrde?!? Svako ko ima koeficijent inteligencije barem 90 mora da dobije glavobolju od ovakvih izjava!

Slobodan

pre 7 godina

Prema njegovim rečima, ne zanima ga da odgovara „stručnjacima sa Maldiva koji su češće čarapu stavljali na glavu nego mi na nogu“.

Ovo je Seselj rekao Arkanu u nekom TV duelu. Cisto da se zna iz cije je Vucko skole.

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Odrastao na beogradskom asfaltu..."?!?!? Nisam te prepoznao Toni Montano Skarfejsu! Jel to rečnik jednog Premijera? DeĆko sa Severa i sa vrelog asfalta... Joooj zemljo...

Alan Ford

pre 7 godina

Odmah OSTAVKE.... to vazi i za Vesica a i ostale sve do Petronijevica koji se pisebno pravio lud i neobavesten kad je ovo krivicno delo u pitanju...

Dalibooor

pre 7 godina

Da nismo banana drzava, pravo pitanje bi glasilo:
"Koliko godina zatvora ce dobiti Sinisa Mali?"
Ali dobro, ovo je srbija, on ce samo s jedne pozicije na drugu.

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Odrastao na beogradskom asfaltu..."?!?!? Nisam te prepoznao Toni Montano Skarfejsu! Jel to rečnik jednog Premijera? DeĆko sa Severa i sa vrelog asfalta... Joooj zemljo...

darth vader sa B.Brda!!!

pre 7 godina

Uhapsicu Dinkića!
Pravicu mercedes!!
Sredicu fap!!!
Uhapsiću sve za sumljive privatizacije!!!!
Huligane otarati sa stadiona!!!!!
A vi mi tu o nekom Malom!!!

Sacha

pre 7 godina

Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Kako kaže, spustio je dug Beograda za 260 miliona evra, deficit je sa 21 posto smanjen na 6,5 posto, a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji.

Osim toga, Vučić je naveo i da je Mali zaslužan za pokretanje najvećih projekata i šetališta lepših od onih u Tel Avivu i Londonu.

Takođe, naveo je i da u Beogradu ima kranova i dizalica više nego ikada, da u Beograd dolaze hoteli najviše kategorije, da počinje renoviranje Slavije, što niko ne može da porekne, jer „brojeve ne možete da ubijete, oni su precizni“.

WOOOOW! Koja kolicina lazi!!! Pa uporedi ga samo sa Djilasom, on nam je u najsvezijem secanju i vec tu debelo gubi.

Beograd nikad, ali nikad, prljaviji nije bio i neuredjeniji! Uradili niste NISTA! Djilas je bar ostavio most iza sebe za koji si ti licno pricao da ces obelodaniti ugovore od milijardu evra i ne znam koliko kad dodjes na vlast pa nista. Rekonstruisao je Bulevar koji ste pljuvali zbog drveca, a nikad lepse nije izgledao sto se i vidi sad posle par godina kada je to famozno drvece izraslo. otvorio je silne vrtice, davao pomoc trudnicama koju ste ukinuli, napravio Borca Zemun most koji ste vi samo dosli i otvorili i nabili onu pogrebnu plocu na njega. Sramote jedne!

Slobodan

pre 7 godina

Prema njegovim rečima, ne zanima ga da odgovara „stručnjacima sa Maldiva koji su češće čarapu stavljali na glavu nego mi na nogu“.

Ovo je Seselj rekao Arkanu u nekom TV duelu. Cisto da se zna iz cije je Vucko skole.

Labud

pre 7 godina

Ne poznajes nikog slicnog jer ti je partija puna kafedzija, rostiljdzija, keramicara i vlasnika perionica. Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic, to su bili gradonacelnici.

kraja

pre 7 godina

...sve cesce "palim" google translator ne bih li shvatio o cemu vucic prica...
...reci mi zvuce poznato, ali su spojene u cudnovate recenice, bez konca, smisla...
...u skolama su profesori obicno ispod ovakvih traktata pisali "promasio temu (1)"...
...btw, kakve smene, kakvi bakraci...
...ta noc je bila prepuna krivicnih dela i odbijanja drzavnih organa da izadju na mesto zlocina...
...mozda je vucic bio dobar student, sa visokim prosekom, ali u ovoj zemlji nece biti ni prvi ni poslednji pravnik koji nema veze sa ZIVOTOM...

Pera

pre 7 godina

Ostao ne ostao,ja na protest 11 juna izlazim kao i cela moja porodica,prošli put nismo,jer nismo znali o čemu se radi,sada su nam stvari dosta jasnije.Srbija klizi u tiraniju Megatrendovca,ljudi koji drže pečenjare i kojima je Šešelj politički otac.NO PASSARAN!

kaca marinkovic

pre 7 godina

Mali je odlican gradonacelnik,najbolji.Ako je srusio Savamalu,ali ne razumem zasto su izvrsioci koristili fantomke. Sem u strahu da im se kriminalci ne svete...

Alan Ford

pre 7 godina

Odmah OSTAVKE.... to vazi i za Vesica a i ostale sve do Petronijevica koji se pisebno pravio lud i neobavesten kad je ovo krivicno delo u pitanju...

Goran

pre 7 godina

Vidi se da je ispekao zanat dok je bio ministar informisanja. I sada nas "informise" na isti nacin, ali mnooooogo bolje (bolje za njega, naravno).

krivicno gonjenje I ostvke

pre 7 godina

Vucicu budi muško pa priznaj da je Savamala tvoje glave a Malog I Vesica ruku delo.
Cemu ovoliko zataškavanje i laganje javnosti više?

Nele

pre 7 godina

Nije Mali spustio dug Beograda, vec mi gradjani placanjem reketa zvanih porezi, takse, akcize. Kad bude izvadio pare iz svog dzepa umesto sto se modira i slika svaki dan onda zasluzuje pohvalu gradjana.

Vera

pre 7 godina

zasto tolika hakka kad se rusi kriminalcima Kad se rusi nekom bedniku koji je mozda jeo svaki drugi dan da bi nesta sagradio nikon nista Haaaaaa........

ky3ma

pre 7 godina

Nisu fensi jer nose crne fantomke, zarobljavaju ljude i otimaju telefone. Asocijacija - gradska SNS vlast.. da nije moja zemlja ne bih nikada ni u ludilu otisao u takav grad. Na zalost moja je zemlja i dovoljo sam mazohista.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Grad nikad prljaviji. Nikad veća trava i korov. Kad procveta ambrozija, biće tek veselo, podaviće se pola grada koje je alergično. Ova druga polovina će biti alergična od sledeće godine...

O stepenu sigurnosti u gradu neću ni da pričam, svedoci smo svakodnevno šta se dešava.

Zuki

pre 7 godina

Bio i u Londonu i u Tel Avivu vise puta i stvarno ne znam sta se ovom coveku prividja od onih par stotina metara pesacke staze pored reke? Kao da je uporedio autoban sa starim obrenovackim putem.

Janko

pre 7 godina

Kada treba da ucestvuju u tv emisijama ili daju neke izjave, svi moraju prvo da se obrate vucicu, a sada im kao palo na pamet da ga iznenade i poruse bez njegovog znanja... Glava mi otice od ovakvih vesti...

zeljko

pre 7 godina

Beograd najčistiji? Koja laž!! Živim na novom beogradu i nema travnate površine koja nije puna smeća, oko svake kante gomile smeća, novi podzemni kontejneri ne funkcionišu već su svi razvaljeni i otvoreni smrde na 10 m, noću kad ih prazne prave buku kao da izvode građevinske radove, hvale se beogradom na vodi a ne mogu da otvore desnu stranu brankovog mosta 3 godine!! beograd a i ceo grad nikad nije bio prljaviji.

nn

pre 7 godina

Citiram : "a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji."
Terazijski tunel niste oprali ni 1 za ove cetiri godine...moze se sa obe strane na ulazu slobodno staviti znak upozorenja za ulazak u rudnik kolko je crn.

demagog demagogije mladji

pre 7 godina

Veliki vodja pokušava da minimalizuje ovaj dogadjaj ali je ovo mnogo ozbiljnije nego što on to zamišlja. Zasto policija nije odreagovala na pozive gradjana. Ko je taj ko je to policiji naredio? Ovo je izuzetno ozbiljno...

nisam odavde ali moji roditelji, babe, dede, prababe, pradede jesu

pre 7 godina

prošle nedelje izvedem psa u park. i jedva sam ga našao. trava vidoka kao nikada ranije. koja su to šetališta o kojima priča VD lepša od londona i tel aviva?

Herr Wolf

pre 7 godina

Savamala ne sme biti razlog za rušenje Siniše Malog!!
(max, 08. jun 2016 17:04)
Savamala ce biti jedan od razloga za pad Aleksandra "zlatoustog" !!!

Čudoljub

pre 7 godina

Mandatar za sastav nove vlade ili masno zaobilazi istinu, ili živimo u paralelnim svetovima - u njegovom je Beograd čist, umiven i blista, u mom je pun psećeg izmeta i novogodišnja rasveta gori do sredine marta.

aford

pre 7 godina

„Od početka su bili omraženi, jer valjda nisu dovoljno fensi. Valjda zato što su podržavali vladu i SNS“, rekao je Vučić. da li je potreban komentar?

Kol

pre 7 godina

Covek prvo izjavi da je odgovorna vlast u Beogradu, vesic i mali, a onda nisam ja mislio na imena i organi ce da utvrde?!? Svako ko ima koeficijent inteligencije barem 90 mora da dobije glavobolju od ovakvih izjava!

Ceca

pre 7 godina

Naravno. Zato sto ,iako je dozvolio da ljudi sa fantomkama, u sred noci ruse objekte i zastrasuju narod,oni nisu imali lose namere. Eto to vam je odgovor Vucica,koji inace odgovara na pitanja svih novinara,malo ih diskriminise i proziva ako nisu Vucicevic,ali odgovorio je. Znam sta cu 11 juna,u 18h raditi,a i vama savetujem da razmislite. Danas sava mala,sutra mozda vasa kuca.

zekonja

pre 7 godina

Posle svih afera oko stanova, laznih doktorata a sada i priznanja vrhovnog vodje da je odgovorna gradska vlast, pitanje ostanka na funkciji je potpuno suvisno. A ako ostane onda smo ne banana drzava nego juzni sudan. Mali se vec snasao ne bojim se ja za njega, ode covek u Holivud kao prizetko.

Diski

pre 7 godina

Sad ce da strada Mali od palube, da se ne bi otkrilo ko je nalogodavac. Vucic neokaljanog obraza, a Malom kazna, tri godine teskog odmaranja na ozloglasenom bugarskom primorju.

Malac

pre 7 godina

Šetališta u Beogradu, lepša od onih u Londonu i Tel Avivu !!????
Ko je bio u Tel Avivu, sve mu je jasno. Dokle više sa bacanjem prašine u oči narodu.

Bananistan

pre 7 godina

Vucicu, sve ce vam biti receno 11. juna..A ako bude trebalo, opet, jos mnogo puta..Dzaba spinujes sa legitimnim hapsenjima osumnjicenog za ratne zlocine. Te price "lazovi, lopovi" koje su ti kod nepismenih prolazile dok si bio u opoziciji sada kada drzis apsolutnu vlast, policiju i tuzilastvo, izgledaju smesno i uvredljivo.

Ovom apaticnom narodu moze se prodati puno toga, ali postali ste nenormalno bahati i to ima svoje granice.

Fidelio

pre 7 godina

„Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Znači, tako se piše "Ne dam Malog!" po Vučićevom pravopisu?

Bata

pre 7 godina

Mali i Vesić moraju na robiju zbog kriminalnog nezakonutog rušenja za čije izvršenje su angažovali kriminalce. Kriminalci ne da ne smeju da budu na vlasti, nego ni na slobodi. Nakon što je i Vučić potvrdio da su oni organizatori krivičnog dela, policija treba da ih pod hitno uhapsi.

Milan

pre 7 godina

Ipak u svemu mora da se parafrazira veliki politički učitelj Šešelj: "Arkan je češće čarapu navlačio na glavu nego ja na nogu"!
Ponašanje ove stranke i njenih čelnika ostaje isto, Vučić ne može da sakrije koliko je besan što je ipak morao da kaže da je vlast organizovala nelegalno rušenje i maltretiranje građana. To što će odgovarati samo gradska vlast a ne i policija za posebnu je priču, ali da se ne pravimo mi mnogo naivni da li neko misli da je ovo mogao da organizuje Siniša Mali sam, bez odobrenja velikog AV. Ako je to i uspeo po čijem nalogu policija nije htela da interveniše?
A što se tiče hapšenja Slobodana Miloševića njega su hapsili SAJ i JSO, to što nisu nosili uniforme nego fantomke posebna je priča i drugo, prilikom tog hapšenja obični građani nisu ni na koji način maltretirani.
Nadam se da će mi komentar biti objavljen.

N

pre 7 godina

Da Mali svojom slucajnom popularnoscu u svetskim medijima nije zasenio Njega, nikada ne bi saznali ko se krije iza fantomki. Sve, sve,ma sve moze ali da mu neko otme centar paznje, e to je za sikter. ;-)

boki

pre 7 godina

Nikada Mali ili Vesic ovo ne bi uradili bez znanja A.V. sad ocekuju zastitu i dobice je. Platice se neka novcana kazne a pare ce ici iz budzeta jer sve sto ta gospoda imaju uzeli su iz budzeta. To znaci mi cemo da platimo.

blabla

pre 7 godina

ala se se ovaj covek nalupeta, milion reci,kaz'o nije nista,svi drugi su olos a fantomi su uradili dobro delo?! da te Bog sacuva,znam da sam gresnik ali da sam ovako tezak,da me Gospod kaznjava sa ovim,ovakvim,pa nije bas sasvim u redu...

debela.hladovina

pre 7 godina

Važnije je da se odgovori na pitanje zašto policija nije reagovala na pozive građana. To je bila sinhronizovana kriminalna akcija koja se ne može lokalizovati samo na organe gradske vlasti. U toj kriminalnoj akciji učestvovala je i policija.

Logic

pre 7 godina

Ne, neće ostati na tome položaju. Biće SMENJEN , ali ne i ZAMENJEN, jer nema nikoga toga kalibra da ga zameni baš usred sezone (političke, mislim). Pa proživeli smo identičan scenario,mi proživeli,a glavne zvezde preživele.

mozaks

pre 7 godina

mozda ti i hoces dobro ovoj srbiji,ali ljudi koji su okruzeni oko tebe to ocito ne zele,vec samo gledaju licnu korist.dok ne ocistis svoje redove i javno ih isprozivas i kaznis,tj sudovi do tad ne moj ocekivati postovanje ostalih.
mozes biti i 15 godina na vlasti ali ako ti najblizi saradnici kopaju rupu nikad neces sagraditi kucu sa dobrim temeljom

Игор

pre 7 godina

Јовичићу , огласи се.Када је Балша Божовић био на Малдивима издавали сте саопштења-Шта је сада са Синишом Малим?Све називате лоповима,што је за највећи број из прошлог режима и тачно , али ућутао си се када се ради о човеку из твоје странке.Да ли је то твоје поштење и поштење ГО СНС ?

ekonomista

pre 7 godina

evidentno je da ce ga Vucic pustiti niz vodu, vidite kako ga hvali za dostignuca u dosadasnjem periodu.. u prevodu - prikuplja poene za sebe, a ostvaruje politiku da nema nedodirljivih pa makar bili i njegovi pajtosi

drvobradi

pre 7 godina

Samo da kazem 2 stvari:
1. Sumnjiv mi je broj ljudi koji govore sumljivo.
2. Sinisa Mali je verovatno jedan od losijih gradonacelnika u istoriji Beograda, recimo u rangu Covica i Vojislava Mihajlovica, ili onih partizanskih posle drugog svetskog rata. Sto se tice najboljih, recimo Vlada Ilic (nije odrastao na beogradskom asfaltu), Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic.

beeee

pre 7 godina

I ako ne ostane, Mali je sve svoje dosadasnje funkcije(nije bitno kojoj je partiji-stranci tada pripadao) GOLEMO unovcio. Vreme je da se sada posveti svom carstvu i malom preduzetnistvu.

milan

pre 7 godina

nije nikad trebao ni da postane! srusio i svi se prave ludi. kao ne znaju a oni oni. vucic je kriv koliko i oni jer zna od prvog dana. ovo je za obaranje cele vlade

G

pre 7 godina

To da li je radio dobro (u šta sumnjam) može biti samo olakšavajuća okolnost. A za kriminalno rušenje - normalno krivična odgovornost. To je kao kada bih ja pregazio čoveka na pešačkom, ali to nije važno jer samo do sada imao čistu vozačku dozvolu!!!
Ovakve izjave ne mogu progutati ni sa litar jogurta!

Ivica

pre 7 godina

A sta je Sinisa izjavio odmah nakon…oseca se sigurnim u gradu dok organi ne utvrde sta se tu zapravo desilo…u tom smislu koliko se secam. Pa da vidimo koliko ce se sada osecati sigurnim...

Ne znam kako se vise zovemmmmm

pre 7 godina

Citam komentar ali necu nista da kazem. Nego dragi moji sugradjani apelujem na vasu svest da li smo mi vi svi koji zivimo dovoljno svesni da smo skliznuli u haos i bezakonje gde ljudi od moci postupaju van zakona i sta sad idemo u krug sve ce to sutra da se zaboravi jer naredio neprikosnoveni AV............ A moj zivot vase dece mladih zeljnih normalnog zivota ce proci u ovakvoj Severnoj Koreji oooooppppppsss Srbiji pardon a gde je razlika???????????????????????????

Ferrero

pre 7 godina

Pa, dobro, posto je vrh vlasti najbolji do sada, na svetu, ne treba im zameriti sto su se malko opustili. Bice ovi diletanti na vlasti, taman dok se ne zavrsi zatvor u Pancevu. Pametni su, razmisljaju na vreme.

Sasa iz Vojvode Stepe

pre 7 godina

Molim Vucica da svrati do Vojvode Stepe, Ulica nikad nije bila prljavija, a kod saobracajnog fakulteta trava metar visoka. O lutalicama necu ni da govorim.

Pera

pre 7 godina

aha! Da nadlezni organi rese? A do sada?zasto nisu radili do sada? ti si svje i svja u drzavi,dosta foliranja....iza ovoga stojis licno ti i tvoji drugovi....

filippo

pre 7 godina

sada ce biti ovako: Mozes Ivice u vladu ali da preuzmes odgovornost za fantome. Mali ostaje gradonačelnik, zrtvuje se onaj predsednik skupstine grada i ugled sps-a....pojeo vuk magarca i svi zadovoljni

Građanin

pre 7 godina

saznacemo uskoro u novoj epizodi: "premijer uzivo na vanrednoj konferenciji za medije"...ali tek nakon sto nadlezne institucije rese problem...

Milojka

pre 7 godina

Za "politicke" posledice igrajte se po strankama i partijama, a za kriminalne radnje, mora i mora da postoji krivicna odgovornost svih koji su pre, za vreme ili posle ucestvovali u svemu tome, ukljucujuci i predsednika i premijera Republike Srbije ako se tako utvrdi na sudu.

Petar

pre 7 godina

Sad ce kostunicin junosa, koga je Sanda izbacila iz DSS, da postane gradonacelnik.
Mislim na sadasnjeg zamenika i lidera Samostalnog DSS, Andreju Mladenovica.

Web Design

pre 7 godina

Ako je na bilo koji nacin ucestvovao u dogadjajima u Savamali, gradonacelniku i ostalim ucesnicima treba zahvaliti na dosadasnjem radu, a sudski organi neka nastave rad.

pajs

pre 7 godina

Ako moram da biram između Malog i Vesića ko treba da ostane, biram Malog. On je ipak mnogo obrazovaniji i stručniji, ma koliko bio iritantan na momente. Drugo, jasno je da ga stranka ne podnosi (vidi pod "obrazovan i stručan"), a zato su mu i pakovani svi medijski napadi odatle, a ne od opozicije. Konačno, rođeni je Beograđanin... i prosto se vidi da mu, osim za blamažu oko "Beograda na vodi", sve drugo teško izlazi iz usta, dok je Vesić prosto razigran u svim šemama i šemicama.

Nino

pre 7 godina

Zamislite drzavu u kojoj je na celu glavnog grada covek, najbolji gradonacelnik u istoriji tog grada, ujedno i kompletni idiot. Ne mozete, garantovano.... :-)

Vitez Lukić Od Lamburginija

pre 7 godina

Vođa izgleda čita naše komentare na vestima, mi pišemo da Beograd nikad prljaviji nije bio, on kaže najčistiji :)

mxyed

pre 7 godina

E ovako što se tiče svega što je odradjeno i ono što se radi oko bg-a na vodi kapa dole. Cvetni trg je super odradjen,evo sad ce i slavija da se radi. Jedino gde se ne slažem je da je grad najčistiji u istoriji. Mislim da nikada nije prljaviji bio. I to je definitivno moj najveći minus gradonačelniku i zbog toga moj glas ne bi dobio.

milan

pre 7 godina

"Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično" u prevodu, "ne poznajem ni jednog gradonacelnika koji bi srusio kvart za mene"

Labud

pre 7 godina

Ne poznajes nikog slicnog jer ti je partija puna kafedzija, rostiljdzija, keramicara i vlasnika perionica. Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic, to su bili gradonacelnici.

Dalibooor

pre 7 godina

Da nismo banana drzava, pravo pitanje bi glasilo:
"Koliko godina zatvora ce dobiti Sinisa Mali?"
Ali dobro, ovo je srbija, on ce samo s jedne pozicije na drugu.

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Odrastao na beogradskom asfaltu..."?!?!? Nisam te prepoznao Toni Montano Skarfejsu! Jel to rečnik jednog Premijera? DeĆko sa Severa i sa vrelog asfalta... Joooj zemljo...

Goran

pre 7 godina

Vidi se da je ispekao zanat dok je bio ministar informisanja. I sada nas "informise" na isti nacin, ali mnooooogo bolje (bolje za njega, naravno).

darth vader sa B.Brda!!!

pre 7 godina

Uhapsicu Dinkića!
Pravicu mercedes!!
Sredicu fap!!!
Uhapsiću sve za sumljive privatizacije!!!!
Huligane otarati sa stadiona!!!!!
A vi mi tu o nekom Malom!!!

ky3ma

pre 7 godina

Nisu fensi jer nose crne fantomke, zarobljavaju ljude i otimaju telefone. Asocijacija - gradska SNS vlast.. da nije moja zemlja ne bih nikada ni u ludilu otisao u takav grad. Na zalost moja je zemlja i dovoljo sam mazohista.

Sacha

pre 7 godina

Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Kako kaže, spustio je dug Beograda za 260 miliona evra, deficit je sa 21 posto smanjen na 6,5 posto, a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji.

Osim toga, Vučić je naveo i da je Mali zaslužan za pokretanje najvećih projekata i šetališta lepših od onih u Tel Avivu i Londonu.

Takođe, naveo je i da u Beogradu ima kranova i dizalica više nego ikada, da u Beograd dolaze hoteli najviše kategorije, da počinje renoviranje Slavije, što niko ne može da porekne, jer „brojeve ne možete da ubijete, oni su precizni“.

WOOOOW! Koja kolicina lazi!!! Pa uporedi ga samo sa Djilasom, on nam je u najsvezijem secanju i vec tu debelo gubi.

Beograd nikad, ali nikad, prljaviji nije bio i neuredjeniji! Uradili niste NISTA! Djilas je bar ostavio most iza sebe za koji si ti licno pricao da ces obelodaniti ugovore od milijardu evra i ne znam koliko kad dodjes na vlast pa nista. Rekonstruisao je Bulevar koji ste pljuvali zbog drveca, a nikad lepse nije izgledao sto se i vidi sad posle par godina kada je to famozno drvece izraslo. otvorio je silne vrtice, davao pomoc trudnicama koju ste ukinuli, napravio Borca Zemun most koji ste vi samo dosli i otvorili i nabili onu pogrebnu plocu na njega. Sramote jedne!

kraja

pre 7 godina

...sve cesce "palim" google translator ne bih li shvatio o cemu vucic prica...
...reci mi zvuce poznato, ali su spojene u cudnovate recenice, bez konca, smisla...
...u skolama su profesori obicno ispod ovakvih traktata pisali "promasio temu (1)"...
...btw, kakve smene, kakvi bakraci...
...ta noc je bila prepuna krivicnih dela i odbijanja drzavnih organa da izadju na mesto zlocina...
...mozda je vucic bio dobar student, sa visokim prosekom, ali u ovoj zemlji nece biti ni prvi ni poslednji pravnik koji nema veze sa ZIVOTOM...

Slobodan

pre 7 godina

Prema njegovim rečima, ne zanima ga da odgovara „stručnjacima sa Maldiva koji su češće čarapu stavljali na glavu nego mi na nogu“.

Ovo je Seselj rekao Arkanu u nekom TV duelu. Cisto da se zna iz cije je Vucko skole.

krivicno gonjenje I ostvke

pre 7 godina

Vucicu budi muško pa priznaj da je Savamala tvoje glave a Malog I Vesica ruku delo.
Cemu ovoliko zataškavanje i laganje javnosti više?

Nele

pre 7 godina

Nije Mali spustio dug Beograda, vec mi gradjani placanjem reketa zvanih porezi, takse, akcize. Kad bude izvadio pare iz svog dzepa umesto sto se modira i slika svaki dan onda zasluzuje pohvalu gradjana.

Alan Ford

pre 7 godina

Odmah OSTAVKE.... to vazi i za Vesica a i ostale sve do Petronijevica koji se pisebno pravio lud i neobavesten kad je ovo krivicno delo u pitanju...

Fidelio

pre 7 godina

„Mali je za mene, kao običnog građanina, nekoga ko se rodio u Beogradu i odrastao na beogradskom asfaltu, neko ko je uradio mnogo za tako kratko vreme. Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično“ , rekao je Vučić.

Znači, tako se piše "Ne dam Malog!" po Vučićevom pravopisu?

Ceca

pre 7 godina

Naravno. Zato sto ,iako je dozvolio da ljudi sa fantomkama, u sred noci ruse objekte i zastrasuju narod,oni nisu imali lose namere. Eto to vam je odgovor Vucica,koji inace odgovara na pitanja svih novinara,malo ih diskriminise i proziva ako nisu Vucicevic,ali odgovorio je. Znam sta cu 11 juna,u 18h raditi,a i vama savetujem da razmislite. Danas sava mala,sutra mozda vasa kuca.

blabla

pre 7 godina

ala se se ovaj covek nalupeta, milion reci,kaz'o nije nista,svi drugi su olos a fantomi su uradili dobro delo?! da te Bog sacuva,znam da sam gresnik ali da sam ovako tezak,da me Gospod kaznjava sa ovim,ovakvim,pa nije bas sasvim u redu...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Grad nikad prljaviji. Nikad veća trava i korov. Kad procveta ambrozija, biće tek veselo, podaviće se pola grada koje je alergično. Ova druga polovina će biti alergična od sledeće godine...

O stepenu sigurnosti u gradu neću ni da pričam, svedoci smo svakodnevno šta se dešava.

Zuki

pre 7 godina

Bio i u Londonu i u Tel Avivu vise puta i stvarno ne znam sta se ovom coveku prividja od onih par stotina metara pesacke staze pored reke? Kao da je uporedio autoban sa starim obrenovackim putem.

zeljko

pre 7 godina

Beograd najčistiji? Koja laž!! Živim na novom beogradu i nema travnate površine koja nije puna smeća, oko svake kante gomile smeća, novi podzemni kontejneri ne funkcionišu već su svi razvaljeni i otvoreni smrde na 10 m, noću kad ih prazne prave buku kao da izvode građevinske radove, hvale se beogradom na vodi a ne mogu da otvore desnu stranu brankovog mosta 3 godine!! beograd a i ceo grad nikad nije bio prljaviji.

Pera

pre 7 godina

Ostao ne ostao,ja na protest 11 juna izlazim kao i cela moja porodica,prošli put nismo,jer nismo znali o čemu se radi,sada su nam stvari dosta jasnije.Srbija klizi u tiraniju Megatrendovca,ljudi koji drže pečenjare i kojima je Šešelj politički otac.NO PASSARAN!

Ivica

pre 7 godina

A sta je Sinisa izjavio odmah nakon…oseca se sigurnim u gradu dok organi ne utvrde sta se tu zapravo desilo…u tom smislu koliko se secam. Pa da vidimo koliko ce se sada osecati sigurnim...

Janko

pre 7 godina

Kada treba da ucestvuju u tv emisijama ili daju neke izjave, svi moraju prvo da se obrate vucicu, a sada im kao palo na pamet da ga iznenade i poruse bez njegovog znanja... Glava mi otice od ovakvih vesti...

N

pre 7 godina

Da Mali svojom slucajnom popularnoscu u svetskim medijima nije zasenio Njega, nikada ne bi saznali ko se krije iza fantomki. Sve, sve,ma sve moze ali da mu neko otme centar paznje, e to je za sikter. ;-)

Herr Wolf

pre 7 godina

Savamala ne sme biti razlog za rušenje Siniše Malog!!
(max, 08. jun 2016 17:04)
Savamala ce biti jedan od razloga za pad Aleksandra "zlatoustog" !!!

beeee

pre 7 godina

I ako ne ostane, Mali je sve svoje dosadasnje funkcije(nije bitno kojoj je partiji-stranci tada pripadao) GOLEMO unovcio. Vreme je da se sada posveti svom carstvu i malom preduzetnistvu.

Čudoljub

pre 7 godina

Mandatar za sastav nove vlade ili masno zaobilazi istinu, ili živimo u paralelnim svetovima - u njegovom je Beograd čist, umiven i blista, u mom je pun psećeg izmeta i novogodišnja rasveta gori do sredine marta.

Kol

pre 7 godina

Covek prvo izjavi da je odgovorna vlast u Beogradu, vesic i mali, a onda nisam ja mislio na imena i organi ce da utvrde?!? Svako ko ima koeficijent inteligencije barem 90 mora da dobije glavobolju od ovakvih izjava!

Bananistan

pre 7 godina

Vucicu, sve ce vam biti receno 11. juna..A ako bude trebalo, opet, jos mnogo puta..Dzaba spinujes sa legitimnim hapsenjima osumnjicenog za ratne zlocine. Te price "lazovi, lopovi" koje su ti kod nepismenih prolazile dok si bio u opoziciji sada kada drzis apsolutnu vlast, policiju i tuzilastvo, izgledaju smesno i uvredljivo.

Ovom apaticnom narodu moze se prodati puno toga, ali postali ste nenormalno bahati i to ima svoje granice.

Web Design

pre 7 godina

Ako je na bilo koji nacin ucestvovao u dogadjajima u Savamali, gradonacelniku i ostalim ucesnicima treba zahvaliti na dosadasnjem radu, a sudski organi neka nastave rad.

Игор

pre 7 godina

Јовичићу , огласи се.Када је Балша Божовић био на Малдивима издавали сте саопштења-Шта је сада са Синишом Малим?Све називате лоповима,што је за највећи број из прошлог режима и тачно , али ућутао си се када се ради о човеку из твоје странке.Да ли је то твоје поштење и поштење ГО СНС ?

Diski

pre 7 godina

Sad ce da strada Mali od palube, da se ne bi otkrilo ko je nalogodavac. Vucic neokaljanog obraza, a Malom kazna, tri godine teskog odmaranja na ozloglasenom bugarskom primorju.

aford

pre 7 godina

„Od početka su bili omraženi, jer valjda nisu dovoljno fensi. Valjda zato što su podržavali vladu i SNS“, rekao je Vučić. da li je potreban komentar?

milan

pre 7 godina

nije nikad trebao ni da postane! srusio i svi se prave ludi. kao ne znaju a oni oni. vucic je kriv koliko i oni jer zna od prvog dana. ovo je za obaranje cele vlade

Pera

pre 7 godina

aha! Da nadlezni organi rese? A do sada?zasto nisu radili do sada? ti si svje i svja u drzavi,dosta foliranja....iza ovoga stojis licno ti i tvoji drugovi....

zekonja

pre 7 godina

Posle svih afera oko stanova, laznih doktorata a sada i priznanja vrhovnog vodje da je odgovorna gradska vlast, pitanje ostanka na funkciji je potpuno suvisno. A ako ostane onda smo ne banana drzava nego juzni sudan. Mali se vec snasao ne bojim se ja za njega, ode covek u Holivud kao prizetko.

filippo

pre 7 godina

sada ce biti ovako: Mozes Ivice u vladu ali da preuzmes odgovornost za fantome. Mali ostaje gradonačelnik, zrtvuje se onaj predsednik skupstine grada i ugled sps-a....pojeo vuk magarca i svi zadovoljni

debela.hladovina

pre 7 godina

Važnije je da se odgovori na pitanje zašto policija nije reagovala na pozive građana. To je bila sinhronizovana kriminalna akcija koja se ne može lokalizovati samo na organe gradske vlasti. U toj kriminalnoj akciji učestvovala je i policija.

Logic

pre 7 godina

Ne, neće ostati na tome položaju. Biće SMENJEN , ali ne i ZAMENJEN, jer nema nikoga toga kalibra da ga zameni baš usred sezone (političke, mislim). Pa proživeli smo identičan scenario,mi proživeli,a glavne zvezde preživele.

drvobradi

pre 7 godina

Samo da kazem 2 stvari:
1. Sumnjiv mi je broj ljudi koji govore sumljivo.
2. Sinisa Mali je verovatno jedan od losijih gradonacelnika u istoriji Beograda, recimo u rangu Covica i Vojislava Mihajlovica, ili onih partizanskih posle drugog svetskog rata. Sto se tice najboljih, recimo Vlada Ilic (nije odrastao na beogradskom asfaltu), Branko Pesic, Bogdan Bogdanovic.

demagog demagogije mladji

pre 7 godina

Veliki vodja pokušava da minimalizuje ovaj dogadjaj ali je ovo mnogo ozbiljnije nego što on to zamišlja. Zasto policija nije odreagovala na pozive gradjana. Ko je taj ko je to policiji naredio? Ovo je izuzetno ozbiljno...

Milojka

pre 7 godina

Za "politicke" posledice igrajte se po strankama i partijama, a za kriminalne radnje, mora i mora da postoji krivicna odgovornost svih koji su pre, za vreme ili posle ucestvovali u svemu tome, ukljucujuci i predsednika i premijera Republike Srbije ako se tako utvrdi na sudu.

G

pre 7 godina

To da li je radio dobro (u šta sumnjam) može biti samo olakšavajuća okolnost. A za kriminalno rušenje - normalno krivična odgovornost. To je kao kada bih ja pregazio čoveka na pešačkom, ali to nije važno jer samo do sada imao čistu vozačku dozvolu!!!
Ovakve izjave ne mogu progutati ni sa litar jogurta!

Ne znam kako se vise zovemmmmm

pre 7 godina

Citam komentar ali necu nista da kazem. Nego dragi moji sugradjani apelujem na vasu svest da li smo mi vi svi koji zivimo dovoljno svesni da smo skliznuli u haos i bezakonje gde ljudi od moci postupaju van zakona i sta sad idemo u krug sve ce to sutra da se zaboravi jer naredio neprikosnoveni AV............ A moj zivot vase dece mladih zeljnih normalnog zivota ce proci u ovakvoj Severnoj Koreji oooooppppppsss Srbiji pardon a gde je razlika???????????????????????????

boki

pre 7 godina

Nikada Mali ili Vesic ovo ne bi uradili bez znanja A.V. sad ocekuju zastitu i dobice je. Platice se neka novcana kazne a pare ce ici iz budzeta jer sve sto ta gospoda imaju uzeli su iz budzeta. To znaci mi cemo da platimo.

Malac

pre 7 godina

Šetališta u Beogradu, lepša od onih u Londonu i Tel Avivu !!????
Ko je bio u Tel Avivu, sve mu je jasno. Dokle više sa bacanjem prašine u oči narodu.

Ferrero

pre 7 godina

Pa, dobro, posto je vrh vlasti najbolji do sada, na svetu, ne treba im zameriti sto su se malko opustili. Bice ovi diletanti na vlasti, taman dok se ne zavrsi zatvor u Pancevu. Pametni su, razmisljaju na vreme.

Bata

pre 7 godina

Mali i Vesić moraju na robiju zbog kriminalnog nezakonutog rušenja za čije izvršenje su angažovali kriminalce. Kriminalci ne da ne smeju da budu na vlasti, nego ni na slobodi. Nakon što je i Vučić potvrdio da su oni organizatori krivičnog dela, policija treba da ih pod hitno uhapsi.

nn

pre 7 godina

Citiram : "a Beograd je najčistiji u njegovoj istoriji."
Terazijski tunel niste oprali ni 1 za ove cetiri godine...moze se sa obe strane na ulazu slobodno staviti znak upozorenja za ulazak u rudnik kolko je crn.

nisam odavde ali moji roditelji, babe, dede, prababe, pradede jesu

pre 7 godina

prošle nedelje izvedem psa u park. i jedva sam ga našao. trava vidoka kao nikada ranije. koja su to šetališta o kojima priča VD lepša od londona i tel aviva?

Vera

pre 7 godina

zasto tolika hakka kad se rusi kriminalcima Kad se rusi nekom bedniku koji je mozda jeo svaki drugi dan da bi nesta sagradio nikon nista Haaaaaa........

ekonomista

pre 7 godina

evidentno je da ce ga Vucic pustiti niz vodu, vidite kako ga hvali za dostignuca u dosadasnjem periodu.. u prevodu - prikuplja poene za sebe, a ostvaruje politiku da nema nedodirljivih pa makar bili i njegovi pajtosi

Petar

pre 7 godina

Sad ce kostunicin junosa, koga je Sanda izbacila iz DSS, da postane gradonacelnik.
Mislim na sadasnjeg zamenika i lidera Samostalnog DSS, Andreju Mladenovica.

kaca marinkovic

pre 7 godina

Mali je odlican gradonacelnik,najbolji.Ako je srusio Savamalu,ali ne razumem zasto su izvrsioci koristili fantomke. Sem u strahu da im se kriminalci ne svete...

Milan

pre 7 godina

Ipak u svemu mora da se parafrazira veliki politički učitelj Šešelj: "Arkan je češće čarapu navlačio na glavu nego ja na nogu"!
Ponašanje ove stranke i njenih čelnika ostaje isto, Vučić ne može da sakrije koliko je besan što je ipak morao da kaže da je vlast organizovala nelegalno rušenje i maltretiranje građana. To što će odgovarati samo gradska vlast a ne i policija za posebnu je priču, ali da se ne pravimo mi mnogo naivni da li neko misli da je ovo mogao da organizuje Siniša Mali sam, bez odobrenja velikog AV. Ako je to i uspeo po čijem nalogu policija nije htela da interveniše?
A što se tiče hapšenja Slobodana Miloševića njega su hapsili SAJ i JSO, to što nisu nosili uniforme nego fantomke posebna je priča i drugo, prilikom tog hapšenja obični građani nisu ni na koji način maltretirani.
Nadam se da će mi komentar biti objavljen.

mxyed

pre 7 godina

E ovako što se tiče svega što je odradjeno i ono što se radi oko bg-a na vodi kapa dole. Cvetni trg je super odradjen,evo sad ce i slavija da se radi. Jedino gde se ne slažem je da je grad najčistiji u istoriji. Mislim da nikada nije prljaviji bio. I to je definitivno moj najveći minus gradonačelniku i zbog toga moj glas ne bi dobio.

Građanin

pre 7 godina

saznacemo uskoro u novoj epizodi: "premijer uzivo na vanrednoj konferenciji za medije"...ali tek nakon sto nadlezne institucije rese problem...

pajs

pre 7 godina

Ako moram da biram između Malog i Vesića ko treba da ostane, biram Malog. On je ipak mnogo obrazovaniji i stručniji, ma koliko bio iritantan na momente. Drugo, jasno je da ga stranka ne podnosi (vidi pod "obrazovan i stručan"), a zato su mu i pakovani svi medijski napadi odatle, a ne od opozicije. Konačno, rođeni je Beograđanin... i prosto se vidi da mu, osim za blamažu oko "Beograda na vodi", sve drugo teško izlazi iz usta, dok je Vesić prosto razigran u svim šemama i šemicama.

Sasa iz Vojvode Stepe

pre 7 godina

Molim Vucica da svrati do Vojvode Stepe, Ulica nikad nije bila prljavija, a kod saobracajnog fakulteta trava metar visoka. O lutalicama necu ni da govorim.

mozaks

pre 7 godina

mozda ti i hoces dobro ovoj srbiji,ali ljudi koji su okruzeni oko tebe to ocito ne zele,vec samo gledaju licnu korist.dok ne ocistis svoje redove i javno ih isprozivas i kaznis,tj sudovi do tad ne moj ocekivati postovanje ostalih.
mozes biti i 15 godina na vlasti ali ako ti najblizi saradnici kopaju rupu nikad neces sagraditi kucu sa dobrim temeljom

milan

pre 7 godina

"Ne poznajem nijednog gradonačelnika koji je uradio slično" u prevodu, "ne poznajem ni jednog gradonacelnika koji bi srusio kvart za mene"

Vitez Lukić Od Lamburginija

pre 7 godina

Vođa izgleda čita naše komentare na vestima, mi pišemo da Beograd nikad prljaviji nije bio, on kaže najčistiji :)

Nino

pre 7 godina

Zamislite drzavu u kojoj je na celu glavnog grada covek, najbolji gradonacelnik u istoriji tog grada, ujedno i kompletni idiot. Ne mozete, garantovano.... :-)