Petak, 03.06.2016.

21:00

Simultanka Milera, Zvezda sa +31 do vođstva

Crvena zvezda povela je u finalu Superlige Srbije protiv Partizana, pošto je bila izuzetno ubedljiva na otvaranju serije u hali 'Aleksandar Nikolić' – 84:53.

Izvor:

Simultanka Milera, Zvezda sa +31 do voðstva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

654 Komentari

Sortiraj po:

no name

pre 7 godina

kakva ste vi sila,pokazali ste sinoć.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 17:16)

Upravu si..

Ali isto tako smo pokazali sinoc koliko smo vam nabili komplekse za ovih 13 godina kad vas ova ubedljiva pobede usrecuje kao nikad dosad u zivotu bar sto se tice basketa..:)

SingidiumPFC

pre 7 godina

Ovaj poraz je rezultat umora a ne kvaliteta. KK Partizan je imao 3 prave takmicarske utakmice u polu-finalu. A Zvezda je ponovo odigrala 2 lagana prijateljska meca sa svojim bratskim klubom Megom - vlasnik Mege Raznatovic je kucni prijatelj Nebojise Covica.

Strela

pre 7 godina

Zamolio bih Vas da mi objavite onaj komentar gde sam iskreno zabrinut za Danila,Struju i Gejlijusa i gde se brinem da li treba nešto da im donesemo.
Ko zna u kakvom su stanju.

One night in May

pre 7 godina

zanima me sta se desava u mozgu coveka koji voli covica i tvorzica?a zna ko su?!
(kriza identiteta, 4. jun 2016 09:22)

A tek u mozgu onih koji pitomcu spuskog zatvora naprave zastavu i pesmu: "O, Tomislave! O, karadzicu! tebe ludo volim, jer si predsednik! Ako te smene, ja secem vene..."

Zamisli samo sta se desava u mozgu navijaca kluba (onog za koji ti navijas) koji ubiju tinejdzera na derbiju, mrtvi hladni ubiju dete...ponosnan avangarda i lucidni smekeri...
I onda dodju ovde i nekog pitaju sta se desava u njegovom mozgu...obraza bez!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ekipu vam cine Zvezdasi Ceda, Andreja i Cvele , Novica grobar i 7 stranih igraca. Pa vi ste show program ...

no name

pre 7 godina

ovako nešto se ne bi trebalo ponoviti.
Ali brutalnije odvaljivanje od ovog,najverovatnije (samo ako budu hteli).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 14:59)

Ma vi ste ultra sila nema sta!!!

da

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdaš, 4. jun 2016 00:12)

A zato ti ne znas engleski

Antis

pre 7 godina

Zvezda je bila bolja,nema sta da se kaze,prosto dobija na kvalitet pojedinaca i tu se vide pare,nema to sad ni veze,pitam se samo sto li Dzikic izvede Cvetkovica,koji ulazi u ritam i drzi ekipu...partizan ima samo par igraca koji imaju realno u ovom trenutku poene u rukama da nosi tim,glavni je Cvetko....i covek ga izvede...ulazi crnac i krece raspad. Znaci coveka kojeg je krenuo sut ti izvodis na klupu da se ohladi....

vele

pre 7 godina

Uvek treba reci istinu. Da ste nabijali komplekse prethodnih godina jeste itekako, e sacemo malo mi vama jedno vreme. Steta je stvarno sto ocigledno ne moze se desi da su Zvezda i Partizan izjednaceni kvalitetom u jednoj sezoni to bi bio spektakl kosarke. Partizan bi ove sezone bio jos jaci sa parama koje je dobio da nema toliki dug koji servisira a mi smo to na magican nacin resili :) pa potrudite se i vi.

Tresh kretenizam

pre 7 godina

A oni koji slave Ivicu Koferče Bananu Dačića? Djuru Galeniku Šnajdera? Tomislava Naftaša Karadzića? Branka Rolex Prodata titula Ružića? Dukljanina Volim umjetnine Vujoševića?

srbEUin

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. ja, 3. jun 2016 22:41)

CZTje ove sezone odigrala 32 (TRIDESET DVE!) takmičarske utakmice više od KKProšlosti, i to u najjačem evropskom takmičenju. Dok je CZT igrala top 16 i top 8 EL i PO ABE KKProšlost se odmarao.

Toliko o odmornim igračima, i pravednom rasporedu.
A inače ko vam je branio da preskočite !/2 u dva meča?

Creative mund ®

pre 7 godina

Imajucu u vidu dugove Partizana koje vraca od ovih para koje dobija od drzave, na ovaj tim je opet potroseno preko 900.000 eura.Za te pare mi je draze da vidim 5 nasih Milutinovica, nego strance u vidu Vilsona i Vilijamsa koji nisu nista bolji od gore pomenutog.Ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan ovoliko potonuo kao klub i da jedna Zvezda bukvalno radi ono sto je godinama Partizan radio, da se razumemo, tu ne mislim na politiku, vec na sistem dovodjenja igraca.Partizan je uvek krasio jak centar ili ti petica, toga nema. Plej je uvek mirao da bude do 190 cm ili preko, a cetvorke ili sa izrazito unutrasnjom igrom ili dobrim sutem. Danas sve to igra u Zvezdi, dok se Partizan oslanja na Cvetkovica i Vilsona koji su em niski, em nisu fizicki spremni da odgovore na odbranu Zvezde, posebno kad ih cuva visi igrac poput Dangubica i Kinsija, a cetvorke glume centre poput Dzonsa i Vilijamsa.Zvezda je bolji tim, tu nema dileme, ali samo zahvaljujuci ljudima koji su gledali samo sadasnjost, a ne buducnost, a Zvezda je posle fuzije sa FMP-om ima, to definitivno. Imao bi je i Partizan, ali ljude u Zemunelu ne zanima kosarka, vec samo fudbal, nazalost. Da ih zanima, ti momci bi imali poput fudbalera imali ekstremno dobre uslove, cak i bolje od FMP-a a za to su potrebne dve sale za trening i da se sto koriste mladi fudbaleri, koriste i mladi kosarkasi.

Blokovi CZ

pre 7 godina

Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo
(drzavni posao:ep.20, 03. jun 2016 23:52) Ali kralj stavi prvo igrače koji su zaboravili da su bili 15 dana u Zvezdi, stavi trenera, pa još i stavi tompsona dvaput, i kaže 8..hahahahaha, pa postoji i neko jači od "struje visim ceo dan na komentarima"

Zvezdaš

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.

limož do titule

pre 7 godina

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.
(Obeli, 03. jun 2016 23:09)
Samo je tad zvezda igrala sa juniorima, imala 4 igrača... A vi sad igrate sa 4 stranca u prvoj postavi i sa više para od države nego što zvezda prima... U svakom slučaju ovako je lepše... Tad se neko nije nadao da zvezda može nešto, a sad ste se vi nadali... Mukice

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

U petom minutu treće četvrtine na parketu za partizan 5 stranaca
 (Baki r.s, 3. jun 2016 22:31)
U ovoj sezoni zvezda telekom ima 8 stranaca,a Partizan 6.
Vrabac ima nase drzavljanstvo.

IDEA

pre 7 godina

Bez zezanja,jel ovo prava Zvezda ili onaj COvicev projekat?Jel se vracaju trofeju FMP-u ili ih Zvezda zadrzava,kakav je tal ove godine? Pitam one koji su upuceni,ovi zvezdasi mi nisu garancija posto bi navijali za bilo koga samo da je protiv Partizana,sta ces kompleks...

ja

pre 7 godina

Manje od 41 panteru 
(Sale, 03. jun 2016 22:58) 

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke 
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd. 

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.
(Borky, 03. jun 2016 23:53)

Ko je igrao sa juniorima?

Hmm

pre 7 godina

Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.
(Aлекса, 03. jun 2016 23:14)

A to je zvanicno da nikada nste imali tako jako drzavu uz sebe?
Tadic i Dacic su tako rekli?Ili Dule?
Da razjasnimo jednom zauvek,na terenu je sada zvezda bolja,nekada je to bio partizan.Imali ste vise uspeha jer ste imali bolje igrace koje ste vise mogli da placate parama koje ste dobijali od drzave.Sve ono sto nije imala zvezda niti bilo koji drugi klub u zemlji.Bili ste jedini...Zato cu uvek da pricam da ste bas vi,grobari srpske kosarke,jer ste samo vi postojali...
Da je zvezda imala tada,sponzora koliko i vi,bila bi tu negde kao vi sada,a ne bi bila nikada...Pozdrav...

Boban Marjanovic

pre 7 godina

Necete verovati ali cela ekipa San Antonija je gledala na strimu ponizavanje partizana! Lenard kaze da bi voleo da igra za Zvezdu u slucaju lok auta :)

Borky

pre 7 godina

@mate E moj Mate slabo ti pratis kosarku jer da bolje pratis znao bih da Partizan nikada nije imao svoju skolu kosarke vec su dovodili ili otimali igrace po Srbiji te se onda hvalili kako imaju neki sistem.

Jabučilo

pre 7 godina

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.
(sasha, 03. jun 2016 23:02)

Naprotiv. U četvrtoj četvrtini je uveo maltene treći tim i spustio loptu. Inače bi bilo 50+. Budi bar malo pošten. Ipak je tih 118:77 bilo pre samo 5 godina. Ili tad nisi pratio košarku?

neko iz mase

pre 7 godina

Ovo isticanje rekorda od 41 razlike u derbijima sto je postavio Partizan je isto kao i isticanje rekorda Drazena Petrovica od 112 poena na jednom mecu, oba rekorda su sramna i postavljena protiv omladinaca. Ali ako se uzme u obzir da su rekorde postavili Hrvatski sportista i Hrvatski KK, onda i ne cudi to hvaljenje jer svi znamo cuvenu Ducicevu izjavu o Hrvatima.

ja

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?! 
(33 i 37 bacanja belosevica?!,) 
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?
(box, 03. jun 2016 23:00)

Hahaha silazna Jovića je bila jedina greška sudija u korist Partizana, i to očigledno da nisu dobro videli, jer su sve ostalo sudili na štetu Partizana. Pod jedan je neutralisan Kevin Džons, nakon što je odlično počeo utakmicu, dosuđena mu je druga lična u duelu sa Cirbesom, gde se na usporenom snimku vidi da ništa pogrešno nije uradio. I drugi detalj koji je inicirao onu seriju Zvezde pred kraj poluvremena, kada nije dosuđen čist faul Cirbesa nad Džonsom pri šutu za tri. A to što Dangubić, Lazić i Jović rade Vilsonu i Cvetkoviću je isto stvar sudijske procene, gde su oni mogli i da češće sude faulove a i nisu morali, nego su se odlučili da puste grubu igru sa puno kontakata.

Jabučilo

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.
(Frosh, 03. jun 2016 23:08)

Šta kažeš, i nije neka dominacija? Pa za tih 13 godina neko završi i osnovnu i srednju školu, a ima fore i da jedan razred ponavlja. A vidim i da košarku redovno pratiš.

limož do titule

pre 7 godina

Kod nas u srbiji imamo samoproklamovanu instituciju i samoproklamovanu divu... Divu pre neki dan ponizio gabana, a "instituciju" večeras Zvezda... Grobari u čudu jer ih je pregazio brzi voz, a jecaji odzvanjaju ulicama limoža... Do duboko u noć

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Trebalo bi da ima tri puta vise. Za toliko je bolji od svih vasih zajedno.

zvezdas

pre 7 godina

Najvaznije je vitestvo.Partizanovci i Zvezdasi,navijaci.Da u narednim mecevima pokazete sta je to iskreno i posteno.Navijajte za svoje boje,ali i postujte.
Ako smo nekada bili veliki u kosarci,bili smo upravo zbog toga.Vreme je drugo danas i nece se vratiti tako lako oni dani.
Mi imamo samo jedan zadatak.Da to obnovimo i ponovo delimo lekcije Evropi.
Tezak posao,ogroman.Neki misle nemoguc.
Ja kazem,moguc.
Ali da se postujemo,za pocetak.

Sole

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

a izvor kurir?
(ZAGOR, 3. jun 2016 22:01)

A otkud ti to da je izvor kurir? Ja pre tipujem na SOS koš.

Mikeli

pre 7 godina

Sunce ti poljubim šta ostade od kk Trepča. Najlepše od svega je što su se ponadali, njihovi novinari, njihovi forumi, svi su se nadali, ali bolno prizemljenje je došlo. Sledi metla.

DiVujošn, punjač limenki

pre 7 godina

Nevezano za ovaj meč ali vidim da je u tekstu pomenuto. Garantiram da FMP Radnički, ili šta već, neće igrati u ABA ligi bez obzira dobio ili ne dobio Mega Leks, a vi se pitajte kako? Kako mi se čini po novim informacijama ni CZV Beograd Diva Železnik Evroligu, a vi se pitajte kako? Pravda jeste spora ali dostižna.

Frosh

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.

timmy

pre 7 godina

@navijac
velike razlike postoje u tvom pogresno postavljenom vidjenju stvari.
tadasnja zvezda I sastav kakav je bio I duloov partizan I sastav,uporedi majstore sa sadasnjim sastavom partizana I sponzorima partizana.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25)
Taj komedijas je bio najbolji mladi igrac u evropi,vodio reprezentaciju do finala eura u sloveniji i za malo u finale svetskog (turaka kradja) igrao za real,a tom mileru je najveci uspeh sto je dosao da igra u zvezdu za koju ne zna ni gde se nalazi.
Sta je Dule onda radio vama za 15 godina,kada je ovaj vas njega jahao za godinu dana?!Silovao?!
A za igokeu...mislis na ovu:
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731

ne veruj u gluposti

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)


Da su stvarno zapinjali pala bi stotka

box

pre 7 godina

00
Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!,)
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?

Ivan

pre 7 godina

Nazovite jednom stvari pravim imenom. Da je bilo obrnuto, zvezda bi se sahranjivala po portalima. Minus 31 nije poraz. To je samaranje, gazenje, deklasiranje...

Sentor

pre 7 godina

Prosle godine Kalina i Laza poslali Pavlovica u penziju, ove Kvinsi salje Novicu! Ovako izgleda kad Zvezda odigra punom snagom i ovo je realna razlika u kvalitetu. Pustiti juniore da odigraju preostale dve da bi mecevi bili zanimljivi?

Jahorinac

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!! 

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice! 

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

He,he.. na trzistu Srbije svaki dan se pojavi neka nova sinteticka droga. Izgleda da je ovaj Igor redovna musterija .

Kum

pre 7 godina

(navijac, 03. jun 2016 22:38)

E vidis, meni svi Grobari, i to matori, koji su Partizan propratili po Evropi, salju poruke, cestitaju, i posebno navode da im je drago sto smo vas ispostovali do kraja. Ne kapiras ti sport, ili bi ti licno bilo draze da je Radonja izveo samo klince u drugom poluvremenu? Ej, neko postovanje postoji, ma koliko ti to cudno zvucalo.

ni vise ni manje -taman +31

pre 7 godina

Dzikic trener???!!! Mangupcic sa primesama foliranta najblaze vrste.....ni vise ni manje. A igraci partizana poluamateri ni vise ni manje... Edo, Novica igracke prevare ni vise ni manje

rejnald

pre 7 godina

Miller svakom novom utakmicom podnosi ozbiljnu kandidaturu za najboljeg stranca koji je ikada igrao za neki klub na prostorima Ex-Yu...Sto se mene tice,ja sam ubijedjen da jeste!Ne zna se ko je kome vise dao,on Zvezdi,ili Zvezda njemu!Ali jedno je sigurno,dobro ce unovciti svoju godinu iz snova u sezonama koje slede.Potpuno zasluzeno!I on i Zirbes.Pitanje kako bez njih naredne sezone...Sto se grobara tice,samo jedno pitanje...Zar ste stvarno mislili da imate i 1% sanse protiv ekipe koja je u sva tri meca igrala egal sa sampionom EL?!Ali,postujem vas optimizam,ma koliko ponekad bio smesan...

Aлекса

pre 7 godina

Није ми ни мало криво јер су играчи у црвено белим дресовима за класу па и више, бољи од онога што Партизан може да пружи тачније речено, што може да плати. Ја сам још након избора 24. априла схватио да је Звезда обезбедила нове 4 године успеxа. Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.

UltrasBgCZ

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37)

Koji sport je u pitanju? Ne mogu da nadjem? Kosarka nije, to znam.

hehehe

pre 7 godina

@navijac alo covece kakvi kompleksi, cilj je da se stavi tacka na ovu godinu, a to je da vas operemo sve tri partije i da prestanete vise da smarate kako ste institucija, bilo nekada, vise nikad. Pukli ste ko arkada u skoro svim sportovima tako da cutite. Da dodam, da li je Zvezda FMP i za koga mi navijamo, to je nasa stvar i vas se ne tice, gledajte vise svoja posla, jer ovakvim putem nista ne uspevate da uradite.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)
Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo

Dule V.

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi,ali videlo se da nasem timu fali Merima Njegomir na kecu i Ozren Soldatovic pod kosem da bismo bili konkurentni. Takodje,Muric nije ponovo programiran posle povratka na fabricka podesavanja od strane onog izvikanog Gudurica,dok je Novica Ubica odigrao odlicnu partiju. Brzog hodanja. Vazno je da mi razvijamo domace igrace kroz ovo takmicenje,rezultati ce doci. Samo Partizai!

ovca iz severne srbije

pre 7 godina

Sta kaze vodja pomaze Partizan, a ha ha, molim te nemoj nas vise pomagati dok nas nisi pomogao mi bili Šampioni deceniju i po u svim sportovima a sad od kad nas pomažeš postali smo iznenadjenje u kupu...

kiza

pre 7 godina

Pošteno ubili nas ko zvečku....u padu forme plus Novica...koji je čini mi se "pokvario" atmosferu u ekipi...Jos jednom čestitam...mi imamo 48sati da se trgnemo

Sasa

pre 7 godina

Samo se ti nadaj!
Secas se prethodne dve utakmice?
Dzikic ima da te rasturi!
Smesni ste!
(Grobar, 2. jun 2016 14:19)

Imaš li još šta da dodaš?

Gtr

pre 7 godina

Kako smo poceli sezonu dodro smo je priveli kraju, igramo dva finala , puna kapa sa ovim timom. Imali smo i teze utakmice u kls, Mega i Fmp , tako da je do ovog opustanja moralo doci. Ima jos da se igra videcemo, ali realno ZV ima mnogo bolji tim...Ima jos da se igra , nikad se ne zna. Gledam Barsa rasturi Laboral 27 razlike, a po kvaliteu su egal, desava se. Uvek PARTIZAN!!!

Bravo!

pre 7 godina

Sad ce grobari, javite se kad bude +41 za vas.
Moze, izvedite vi cetiri omladinca od ukupno 6-7 igraca koliko ih je bilo tada pa da vidimo kolika razlika ce biti.
Mi smo dobili +31, po meni jedan sasvim korektan tim, koji ima par stranaca u sastavu, kombinovan sa par vrlo talentovanih domacih igraca, plus Velickovic i Cvetkovic.

Bne

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Nemoj da places samo... mora da boli.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
 (Pete, 3. jun 2016 21:28)
Pa nije bas tako imali ste vi i takako stranaca u dva evropska projekta:
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
a ove godine ne samo miler kinzi i cirbes,bili su tu jos i sofo,tompson,mekel,wilijams i radonjic.Radonjica spominjem jer vam je smetalo sto je Dule crnogorac a sada vam ne smeta sto je radonjic crnogorac?!
Mada Dule zivi vise od 20 godina u Beogradu i ima nase drzavljanstvo,a radonjic nema. TAKODJE vam smeta kada Dzikic drzi tajm aut na engleskom,a kada to radi radonjic onda vam ne smeta?!
Pozdrav.

zemunac

pre 7 godina

Citam komentare i slusam grobare
Jedva prosli FMP
A sada kazu jel ovo tim koji je prosao u top 8
I izgube 30 razlike
Imaju li mozga
partizan se voli za druge se navija - nesrecna ljubav

nv

pre 7 godina

Sutra uvece u 21h na rts imate film, partizansko-albanski vestern Kapetan Lesi. Eto prilike da grobari cuju odakle potice ona njihova himna "volim partizan"... Onu drugu, dubrovacke trubadure, nema portebe spominjati!

Ratko

pre 7 godina

Ja ne znam u istoriji plej offa da je Partizan pobedio Zvezdu sa vise od 30 razlike. Mada ne znam da je jedan tim u finalu za šampiona puko sa više od 30 razlike. Ovo nije bilo u 80 godina košarke na ovim prostorima. Da sam na mestu navijača Partizana ne bih ni pratio preostala 2 meča. Ljudi doveli 6 stranaca i izgube ovako, dajte završavajte ovo da ne bude još veća razlika u narednim mečevima.

Billy Piton - CZV ili FMP nag..io Topaloviće

pre 7 godina

Tegeltijašima je bitnije da im se razjasni ko ih je razvalio ... molim Upravu KK CZV da im napismeno izda potvrdu ! Napišite im šta ONI hoće ! Biće im ( možda ) lakše !?

sasha

pre 7 godina

@(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.

Wllaxy

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Znam da si običan trol ali ne mogu da vam ne poželim da se i dalje sprdate ovako kao večeras.

One night in May

pre 7 godina

Garantujem da bi igrači koji nisu ni ulazili u igru u Zvezdi bili u prvoj petorci Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolektor, 3. jun 2016 22:27)

Cvetkovic, Milutinovic, Vitkovac...cuvena kosarkaska magovska akademija...veceras nagrdjena do neprepoznavanja, da jadnicima slucajno vise nikad na pamet ne padne da se bave kosarkom.

Neka se lepo drze hokeja i vaterpola...za ostale sportove nisu.

Mihajlović

pre 7 godina

Tezak dan za grobare, Djokovic se ubedljivom igrom i laganom pobedom plasirao u finale Rolan Garosa, dok je KK Crvena zvezda deklasirala partizan sa 31 poen razlike!

Dr

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Prijatelju zadnji cetvrtinu smo igrali sa Stimcem, Micicem, Guduricem i Rebicem, koja bre prva petorka?

Реална анализа

pre 7 godina

Ово је реална разлика када Звезда игра одговорно. Да није било Белошевића да мало помогне у финишу (кош Врапца и лична, и сл.), било би преко 40.

Bodibond

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.
(ja, 03. jun 2016 21:52)

Auuuuuu... rodjace, ti se jos privikavas na ovakve situacije ... ahahahahaha... kme kme kme kme ...

ZA

pre 7 godina

Jasno je, zadnje utakmice u sezoni, Zvezda nema vise evro ligu da bi se cuvala i daje se maksimum. Tj. igra kao i u EL, a sa takvim pristupom prejaka je za Partizan

rebron

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

BUAHAHAHAHAHAHA.Ajde na spavanje, pregrejao si se veceras!

Obeli

pre 7 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovog Novicu kako se pati protiv Zvezde.

(Bodibond, 3. jun 2016 21:59)

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.

Pedja

pre 7 godina

Realno Zvezda je imala tezeg protivnika u polufinalu i ovo ce biti laksi treninzi da se igraci odrze u formi, proigraju mozda neke nove akcije, isprobaju takticke varijante. Ove godine Partizan kupio smao 6 stranaca, mozda dogodine uzmu jos 6 pa odigraju sa kompletno strancima. OVako uzeli bivse Zvezdine pa mislili da ce i igrati ko Zvezda.

Roki

pre 7 godina

Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
(mik, 03. jun 2016 22:30)

+41 Jao,greska.To je Partizan nas otresao sa tom razlikom.

Jabučilo

pre 7 godina

Već vidim da će da se vade kao mi nikad njih ne možemo da pobedimo sa 41+, kao što su oni nas.
(Apokalipsa, 03. jun 2016 22:30)

Bolna rana, a?

Qroña

pre 7 godina

Mene bi bilo sramota da sam u klubu koga natovare sa 30+ koseva razlike, a u kome je pola stranaca, cak tri afro-amerokanca, dva bivsa vrhunska reprezentativca(Vitkovac i Velickovic), nekoliko stranih reprezentativaca(Muric, Vilson...) + 3 sudije + 2 najveca drzavna sponzora bez obzira ko da je protivnik, ali stacete ne moze se silom na MAGIJU ahahahahah TOVARI!!!

Jole

pre 7 godina

Samo agresivna odbrana je dovoljna protiv Zagrepcana.Zatvorimo Dzonsa u reketu i oni nemaju resenja.Trojke im retko idu tako da nam tu ne preti neka opasnost.Dzons je stavljen pod kontrolu i razlika je +31.Da smanjimo izgubljene lopte i bice +50.

Bree

pre 7 godina

Nema sta, imate bolji tim, bolje ste i odigrali i zasluzeno ubedljivo pobedili. Znam da mora biti malo podbadanja i to je u redu, ali ja vam cestitam na zasluzenoj pobedi. Znam da od strane nasih navijaca nece biti transparenata tipa "jel vas sramota", itd. Dzile izasao sa istom taktikom kao i u polufinalu Kupa, sto je po mom misljenju bilo pogresno, a tako se i obistinilo. Ono sto Zvezda nije pogodila u tom polufinalu, pogadjali su danas, pogotovo trojke. Nadam se makar jednoj pobedi Partizana, a bilo bi lepo da se igra i majstorica, ali to je bas, bas tesko. Napred Partizan :)

limož do titule

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
Zadnju četvrtinu odigrala druga postava... Reba ulazio na kraju i micić... Sa vama grobari samo neka komedija

Cole

pre 7 godina

Na striptiz muskarca u areni(utakmica Partizan - Budiveljnik) grobari izjavljuju sledece "Ne razumeju oni to!".hahha pa hvala Bogu da ne razumemo.

mate

pre 7 godina

ljubitelj sam kosarke i sve pratim -kod nas na Areni mozemo gledat i vasu ligu ( U Hrvatskoj) ... ko potpuno neutralan mogu rec da je Zvezda ocito jaca i vise ulaze -to se vidilo i u Euroligi... S druge strane Partizan se mora vratit onome po cemu je uvi bio poznat u regiji- svojoj skoli i igracima svojim- kakvog smisla ima dovodit strance da se gubi po 30 koseva? Zauzimaju mjesta domacim momcima a rezultatski nema koristi... bolje ako se vec nema novca za dovest igrace koji mogu bit prevaga razvijat svoje momke i ako treba izgubit sezonu-dvi da bi se dugorocno uspilo... bolje i jeftinije...

Marko

pre 7 godina

I pored lakrdije od sudjena gazimo vas kao miseve, a onaj kos Jovica gde polaze loptu na tablu sudije sviraju kao rampu, pa ono je i Dulo iz Limoza video!

Simke

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Sigurno ne vise nego tebi Zvezda veceras.

Antidervis

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)

Da ne lomis mozak - to je onaj klub sto te je surovo isponabijao do 31...tako da ti na pamet vise nikad ne padne da pratis kosarku.

Vatreni zelembać

pre 7 godina

@struja neuspesni brejkdenser Ako mislis da ces tako sto ćes kačiti 8 komentara na jednu vest pomoći limožu, grdno se varaš.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.
(Karaburac, 03. jun 2016 22:43) Ti forsiraj kme kme, Fmp, Vucic,Covic a mi cemo da vas tovarimo 30 razlike. Eto srecan i ti i mi.

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemoooooooooo u LE Idemooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby









































































Samo Brondby

















































Samo Brondby


































































Samo Brondby









































































Samo Brondby












































































Samo Brondby

























































































Samo Brondby






















































































Samo Brondby




























Samo Brondby

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Jbt tebric, cenim da je i davitelju svanulo posle ove tekme, kad samo pomisli u kakvom bi kanalu bio da ga niste oterali...

Pretek'o dervis, nema sta.

KRIGER

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?

@(Gojko, 3. jun 2016 21:40)


Naravno da ne moze kad su pola stranci, ali mozda bi mogli da probaju na hrvatskom, zagrebacki dijalekt buuuahahahahahaha...

Borky

pre 7 godina

-31 sa 6 stranaca, Novicom ubicom,najboljim trenerom na balkanu i jos vam Radonja ne igra presing kao sto ste vi to radili kad smo igrali sa 7 juniora. Pa ja ne vidim potrebu da se ove 2 utakmice igraju i ako se ponudi Partizanu da se preda bez kazne mislim da bih oni to oberucke prihvatili.

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

hahahahahah zlikovce! :D

Borky

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

Dajte ljudi stavite ovo u arhivu za sva vremena. Sjajno.

Sale Jagodina

pre 7 godina

Čestitam na poštenoj pobedi.Fer i naterenu i na tribinama,što me jako raduje.Ostaje nam da zbijemo redove.Nadam se boljim partijama.Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

misko

pre 7 godina

Pošto smo Evropa, s kim si takav si.Edo ne udje ni jedna kao kap ali ne brini učiče ti u drugoj utakmici.Edu kod Tegija pa neka se teše

.

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

ma vazi

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos
proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
ja se stvarno izvinjavam sto se radujemo pobedi i svakom kosu, i sto igramo sa prvom petorkom, i sto radonjic skace pored klupe. Evo sledeci put kad povedemo 7 razlike uci ce Badi pas kosarkas i Dusko dugousko. Obecavam da se necemo radovato svakom kosu nego svakom drugom. A mozemo da navijamo i za vas.

zoleada

pre 7 godina

Zaleđeni, odledjeni, zamrznuti, odmrznuti, FMP 1, 2, 3, Zvezda ova, Zvezda ona, šta god vam odgovara vas je počistila i to iz zezanja.

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Vi ste zapinjali i na 40 razlike... Igrala se kosarka i pre nego sto ste postali drzavna kasica, igra se i danas na vasu zalost... I to kakva kosarka! Evropska!

dr feelgood

pre 7 godina

ne cudi ovolika histerija pantera. ipak je ovo decenijama cekano, mnogo frustracija se nakupilo, mnogo dandara popijeno, tu je i istanbul 1992...
i pored svega kk partizan vam je mera stvari, i dok je tako bicete samo mali klub iz predgradja...

Borky

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!, 03. jun 2016 22:34)
Druze nauci pravila pa onda nesto pricaj. Kod blokade je najbitnije da je uda43na lopta prijw a gdjw poslje zavrsi ruka iz tog zamaha nije bitno.Jel ti mislis da kad udaris blokadu ruka se zaustavi u mjestu?Pa nije odbojkaski blok.

zlotrov

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

PLACI!!!!!!

pfc1970

pre 7 godina

Veliko je zavaravanje da je ovo neki uspeh,nece oni da nas ugase,oni i hoce da mi redovno stizemo do finala i onda tamo da nas sakate,sto ce se nazalost verovatno i desiti.Sto se tice ovih pantera i limenki sto prozivaju dzikica,to samo govori da to nema nikakve veze sa vujosevicem vec da se ljudi prozivaju samo zato sto vode partizan.Dzikic je pojam za korektnost
(pfc1970, 2. jun 2016 08:32)

Da ne moram da pisem rekao sam tad i tad, postoji copy paste

stručnjak

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
To je sportski pristup utakmici da daješ maksimum . Da nisi opijen "časovima ljubavi " možda bi i znao . Večeras Delije uživaju .

Kokolo

pre 7 godina

Dobro bockanja mora da bude.ali realno zvezda je kvalitetnija puno.partizan je odigrao najgoru utakmicu u novijoj istoriji.a da je institucija to jeste.zvezdi cestitke.

Mile

pre 7 godina

Odlican je igrac Miler, stvarno vredi svih 800 hiljada evra koliko je drzava dala za njega.
(navijac, 3. jun 2016 21:55)

nije 800 hiljada evra već 80 miliona dolara pogrešna informacija

Miloš CZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Boli ovih 31? :) neka, tek će da boli :)

Harry Potter

pre 7 godina

Zamislite navijača Partizana. Navija za klub koji u fudbalu ima 10 puta manje trofeja i uspeha u Evropi od Zvezde, i koji može da mu se približi samo u video igrici. Navija za klub koji ima manje titula i u rukometu i u odbojci. Navija za klub koji će i u košarci gledati u leđa Zvezdi jer će ona uzeti Evroligu i prestići Partizan po broju domaćih titula.

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 7 godina

"Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!(sead, 3. jun 2016 21:19) Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.Sportski pozdrav"
Ha, ha, al' glume zbunjene... A Miler puni ko lud! Pa sta mi da kazemo, franjevci, za ovih 70 godina? Nekom sponzori iz Hrvatske, a neko tamo osnovan. Glaser, Matekalo, Cajkovski, Bobek, Brozovic-ndh reprezentativci i 32. zagorska spiceni preko noci iz Zg u Bg postaju srpski klub.

deco napaljena

pre 7 godina

sve cekam da vidim neki pametan komentar, ali eto nikaki da ga vidim, deca ovde pricaju neke gluposti sto culi od roditelja. B92 je propo sa sportom

Borky

pre 7 godina

Manje od 41 panteru
(Sale, 03. jun 2016 22:58)

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd.

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.

3sekunde ne vaze za Doktora patriotu

pre 7 godina

Da je neki igrac Partizana zakucao kao Miler, ova dvojca smesna komentatora bi se drali kao deca.
 (Dzons, 3. jun 2016 21:55)
Da je neki igrac Partizana zakucao onako i nastavio da visi i posle da provociran..Naravno da bi dobio tehnicku!

poskok

pre 7 godina

Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Pravi FMP je sada ILR i ne takmiči se. Ovo je originalna Zvezda koja se vratila takmičenju jer kako kaže tvoj nik 18 miliona nestade
Sportski pozdrav

StormBGD

pre 7 godina

Pretnje praznom puškom. Lepo sam vam rekao da niste naš nivo i da se ne ložite da će biti titule. :) Razlika u klasi ova dva tima je ogromna. Dogodine vežbajte, pa da se igramo. :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 03. jun 2016 21:47)

Jel mozda misliš na onu sudijsku pomoć kada Joviću čiste poene od table ne priznaju? Ili na tu neverovatnu krađu kada Miler šutira 4-4 trojke? Stvarno nije u redu

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ne pomazu ni sudije ni budzet kao Realov i Barsin zajedno, ni pritisak na savez, gaze Radonja i ekipa sami protiv svih !!

33 i 37 bacanja belosevica?!

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!

iskren partizanovac

pre 7 godina

Partizan stvarno los u ovoj prvoj utakmici.
Dzile tu ne moze da uradi nista! Jednostavno Miler je skroz u delurijumu. Mozda se smanji razlika ali dobija Zvezda rutinski na kraju.

Dexim

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!! (navijac, 03. jun 2016 22:38)

Frustracije su cudo moj "navijac" ovo je zvezdin drugi tim, vidi se da nemas pojma...

Zlobni cinik

pre 7 godina

" Neki bi voleli da se nismo plasirali u finale!" je otprilike rekao Džikić pre neki dan!
Verovatno je mislio na navijače Partizana, jer niko ne voli da doživi ovakvo gaženje !

Bree

pre 7 godina

Gojko@ Jesi li ikada cuo Radonjica da daje intervju na engleskom? Smejali ste se Duletu, a ne znate da ni vas Radonja ne zna ni rec engleskog. Intervjue u EL na gostujucim terenima davao vam je iskljucivo pomocni trener, koji jedini zna engleski, zato se ne pravi pametan!

Neće vam proći spinovi

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Druže za tvoju informaciju Miler igra za 200.000 a Džons iz partizana za 220.000. Vilson za 180.000, a Vilijams za 170.000. Pa vi samo od države dobijate 2 miliona godišnje a pričate o jeftinim strancima?? Džons došao u najboljim godinama kao jedan od najboljih igrača jake francuske lige, a Miler kao anonimus od 22 godine koga niko nije hteo ni u letnjoj ligi. I pritom u Zvezdu dolaze za male pare zbog Evrolige, a partizan mora DEBELO da plati strance da bi pristali da igraju samo KLS. O tome je i vaš Tegeltija pričao.

sasa

pre 7 godina

ko je kriv Partizanu sto je lose poslovao,tolike godine u e.l.,pune hale,sponzori,prodaja igraca,Dodik,Tadic...ko se sve tu opario,gde su novci

daddy cool

pre 7 godina

Ne pomazu ni drzavne pare ni 5 stranaca....
(Bravo zvezdo, 03. jun 2016 21:57)

Cije pare vi trosite panteru? I koliko stranaca ste ove godine uzeli, promenili i slicno?

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari jel ste se ponadali? Hahahahaha tako je to kad Zvezda ubaci u drugu brzinu. A samo ljutite Radonjića pa će i u treću.

mrki

pre 7 godina

Ja sam Grobar navijac Partizana al svaka cast Zvezdi igraju fantasticnu kosarku mnogo su bolji i jaci na svim pozicijama i zasluzeno ce da osvoje titulu al u svakom slucaju borba do kraja i neka kosarka pobedi .

navijac

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!

Epitaf

pre 7 godina

Skoro nisam gledao losiji kkp,al ne zameram im,do skoro smo se borili za opstanak,nismo ispali i nismo se fuzionisali ili sta vec!malo mi je samo krivo sto se malo vise ne bore.al bice bolje u drugoj.pozdrav svima

Puškomitraljezac

pre 7 godina

Grobari,slobodno pricajte o FMP-u,o dugovima I ostalim glupostima,jer o cemu bi inace pricali?! O igri ?! Ne umete vi to! I šta ste naucili na casovima ljubavi ?! Ko je bolji predavac,Dulo ili Savo ?! Ko je bolji šibadžija ?!

ja

pre 7 godina

Avangarda, sistem, casovi ljubavi ( sa po nekim romanticnim davljenjem igraca), institucija, mi smo patizan, a ko ste Vi........
i na kraju ostase samo dugmici. Ala smo ih opravili veceras za sve pare.

Sad ce....30 razlike...

pre 7 godina

@Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mik, 3. jun 2016 22:30)


+41,da ti pomognem.

Kum

pre 7 godina

Kakva komedija..Novica "ubica" cuva Milera..smehotres
(Milos, 03. jun 2016 22:02)

Ne moze ni pogledom da ga isprati, a Miler ga je jos u odbrani strpao u dzep. Pukao je kompletno.

Razbijanje, cisto, musko, evroligasko, rutinsko. Bravo, momci, bravo, Radonja!!!

PS: Koji mentalni sklop moras da imas, pa da ti padne na pamet da upalis baklju u Pioniru?? Zadnji put Grobari, danas ovi, i briga ih sto se nista ne vidi, i sto igraci umiru jer ne mogu da disu! Ej, ima tu i dece, bre!

mile1970

pre 7 godina

navijac nije te sramota da napisea onakvu glupost?Kada smo igrali sa decom veliki mag je igrao sa prvom petorkom da. bi bilo preko 40.A Radonja poslednju cetvrtinu igra sa srugom petorkom inace bi bilo +50.

Karaburac

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimbldon.
@ GM

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Mora se na kraju sezone izvrsiti rekonstrukcija tima,dovesti Ercega,Tepica i jos par pojacanja a oterati Velickovica,Vilijamsa,Vrapca.

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

bravo Zvezdo ovo je kosarka , krivo mi sto ovi momci nemaju vecu podrsku tokom citave sezone osim evrolige i utakmice protiv ovih, inace budu tribine skoro prazne. Nadam se da cemo do kraja ovak cvrsto da igramo. Svaka vam cast ponos nas!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Mita

Ali necete biti jos dugo u toj mogucnosti,jos samo 2-3 godine,do isteka mandata svevisnjem.A onda idete nazad u zamrzivac,a mozda i pod katanac ovog puta.

Igor PFC

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!

bane

pre 7 godina

Dosadni ste vise i sa drzavom i sa Vucicem.Glasao sam sns samo da vidim kako groblje propada.Dok su zuti vladali a partizan bio prvi to je ok.cao

PP aparat i Djilas?!

pre 7 godina

Prvenstvo Srbije: Džons,Cirbes,Kinsi.Vilijams,Murić,Vilson,Miler.......ccc
 (turica, 3. jun 2016 21:09)
Wilijams iz lokomotive,tompson,mekel,radonjic,kaba,luvavu,nikolic,ivanovic,zubac...
Kad vec nabrajamo..

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Nema Partizan para da da Dzikicu pet pomocnika da prevodi na engleski,mora da vrati dug i porez na taj dug.
Za razliku od Radonjica koji ima 5 pomocnika koji prevode igracima na engleski,a i klub ne mora da vraca dugove i da placa porez ovoj drzavi...Lakse samo promenis i.e i adresu kluba..m

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav

Mika

pre 7 godina

Dzikic je najveci prevarant u kosarci trenutno.Vazno mu je da glumi smekera.Smeker od 150 kila.A ekipa fizicki nespremna kao na nivou srednje skole.Prvi put u istoriji da je kosarkasi tim Partizana bio demoralisan.Kod Duleta bi ginuli na -25 i smanjili bi na kraju na pristojnu razliku.Zvezda ima mnogo slabosti u igri ali Partizan je kosarkaska grupa gradjana koju predvodi jedan lazni smeker,Prevara od trenera.Velickovic je sramota sa sport

Рајко Четник

pre 7 godina

Арена спорт канал 1 биће кажњен јер за утакмицу Звезда Партизан није ставила ознаку 18+.

Milan

pre 7 godina

De su sad grobari da prete kako ce nas dobiti na osnovu 2 meca u kupu i abi sto su nas dobili????Jel sad shvatate da Zvezda nije igrala bas ozbiljno zbog EL...

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Ljudi zanemaruju koliko skup i iskusan sastav ima partizan. partizan nis sns mts ima izuzetno skupe i dobre strance (čak šestoricu) - Džons doveden kao jedan od najboljih igrača Francuske, Murič kao najbolji igrač slovenačke lige, Vilson kao reprezentativac koji je Srbiji strpao skoro 20 poena na EP, Vilijams kao ubedljivo najbolji igrač belgijskog prvenstva, a tu su i reprezentativci Bosne i Makedonije. Na to dodajte jednog od najboljih igrača Budućnosti koja se borila za titulu - Vitkovca, pa najboljeg bivšeg juniora Evrope Zvezdinog Cvetkovića, pa reprezentativac Veličković, najbolji igrač Vojvodine Đumić, pa Aranitović (dolazi iz najbolje Zvezdine škole), Marinković... To je ekipa koja je morala da se bori za titulu i 5. mesto je katastrofalni neuspeh.

Ja verujem Tegeltiji kad kaže da stranci dolaze za male pare samo zbog Evrolige a da ostali moraju da plate debelo. Tako da treba imati i to na umu da partizan mnogo više plaća svoje strance od Zvezde koja je dovela anonimnog Amera od 22 godine bez kluba, Nemca za koga niko pre Zvezde nije ni čuo i starog Kinsija koji je 2 godine stariji nego u partizanu gde je igrao u najboljim godinama. Pre partizana je imao 1,4 miliona u Unikahi a grobari rekoše da malo košta što znači da sada u Zvezdi verovatno prima stotinak dinara.

Mada 6 skupih stranaca nije problem jer država čak i sada daje 2 miliona godišnje. I onda neko kaže partizan je slab... Kako slab sa tako iskusnim i skupim igračima? Zašto nipodaštavate klub? To što država ne gleda rezultate nego daje partizanu 3 puta više nego Zvezdi je druga priča ali partizan trepča nis sns mts je izuzetno jaka ekipa.

Jabučilo

pre 7 godina

nidje prenosa?
(BolivijaCG, 03. jun 2016 21:28)
KSS dao prava Areni koju nema nijedan ozbiljan operater (ali je sponzor FMP-a), a RTS radi u skladu sa sloganom da imamo pravo da ne vidimo ništa.

OMG

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom! 
(Grobar, 03. jun 2016 21:37) 
Mislim da ti je sad jasno zasto je Zvezda igrala 1/4 finale evrolige

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Alan Ford

Verujem da je citava Turska,ne samo Istanbul bila u neverici kad vas je izbacio Kairat u fudbalu.Krcun se tri puta u grobu okrenuo.

trn u oku

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Ajmo grobari polako u krevet, a na letovanje u Montenegro, naravno u Utjehu kod Bara da se isplačete, usput da pecate sa Pavlovićem!!!

Milos

pre 7 godina

Au kakvo orosavanje groblja u prvom poluvremenu..ogromna je razlika u kvalitetul..samo tako nastavite momci i Radonja..idemo prskaj po laznoj instituciji i u drugom..

igor

pre 7 godina

vidi se da ce djikic po zavrsetku sezone otpustiti bar 11 igraca i pola strucnog staba....
ljudi moji, pored ova dva pleja koje imamo zvezda je mogla da igra i sa tri igraca...

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jedan domaci igrac u prvoj petorci partizaia.. Ahahaha
(magnusmkk, 3. jun cirbes,mekel,sofo,tompson,wilijams,kinzi,miler,radonjic-8 stranaca ahahahah

zzbz

pre 7 godina

(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)
Sve i da ima, zasluzio je svaki dinar. Trpao je u EL, Zvezdi doneo top8, a ovoj boraniji veceras 20 za poluvreme..

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 7 godina

Bilo je relativno neizvesno - negde oko 148 sekundi ! Ali , samo relativno ...
P.S./ Pesma,e navijača (CZV) su vrh, trude se i Topalovići ali " kost u grlu " !

kad već pričamo o gaženju

pre 7 godina

@auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-)) 
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?
(Slobodan, 03. jun 2016 21:53) Pozdravite mamu vašu.

goblin

pre 7 godina

Kada Arena prenosi nesto iz Pionira nije sporno hoce li biti problema u prenosu vec kada ce se desiti.Voljeni Rts smatra da finale prvenstva u nacionalnom sportu ove zemlje nije dostojno njihovog prisustva.Zemlja cuda.

ja

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. No valjda će u narednoj utakmici sve doći na svoje mesto.

Delija

pre 7 godina

Čemu ste se vi grobari nadali iskreno ? Ne razumem.Eno fener pobedio efes,to vam je neka uteha za veceras.Veličko je malo nervozan :-D pecaros br.2

Goran

pre 7 godina

Hahahh kako smo ih zavaravali igrom na predhodna dva derbija,naseli su ! Evo malo ozbiljnosti i ćao partizane,srećno ti bilo u cipiripku.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Dobija KKP Igokea sledece tri utakmica jer je jun, a tada ce doci Salou, Kinziezi, play from America, Sasa Pavlovic i mali Neca iz Srecnih ljudi i naravno pas Sima koji je vrsna ćetvorka...masina se pali zemljo Srbijo !!!

Mračni gospodar Vučić

pre 7 godina

Ccc sta je ovo ? Ja im dam dva najjaca sponzora u Srbiji( 2 miliona evra) oni puknu 40 razlike ? Oduzecu im sponzore,los klub za ulaganje..

Bree

pre 7 godina

Partizanovac sam, ali treba biti realan da Zvezda ima mnogo jaci tim od nas. Da Dzile nije dosao, ispali bi iz Aba lige, ne bi igrali finale Kupa i ne bi bili u finalu nase lige, to je ono najrealnije. Napred Partizan :)

Hardavej

pre 7 godina

Mnogo bolja i raspoloženija Zvezda. Partizan jeste promašio koncepciju tima za ovu sezonu, a i od ovog tima realno neće dobiti ništa za budućnost. Zvezda sa ovakvim šutom ne može da izgubi od Partizana. Ključna će biti sledeća utakmica, Partizan može da se nada lošem šutu Zvezde i praznim minutima, videćemo. Sportski pozdrav.

Slobodan

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)

A od te dvojice jedan je Vrabac :-))
Dzikic drzi tajm-aut na engleskom a Bozo Djumic kao Alisa u zemlji cuda ...
I na kraju kritika Vucicu, dzaba je sipao onolike novce i dovodio ovolike strance ... ne ide rodjaci !

Blaf

pre 7 godina

Браво краљеви наши. Тако је када смо приближно равноправни (без гепековања судија, пријетњи и дављења...) Црвена Звезда, увијек уз вас, вјерујем у вас.

Slobinator

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Jedini zamrznut je ovde Partizan I to na rekordnih -31 u sred leta!

Stjepan Supanc licno

pre 7 godina

@Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pete, 3. jun 2016 21:28)


Hahaha,za poslednjih 10 godina Zvezda imala preko 50 stranaca,smesan si.

Vinjak

pre 7 godina

Laganih +15 na poluvremenu....Pa nismo vam mi FMP :)
(nick, 03. jun 2016 21:50)
Bogami jeste samo ste vi mezimče nemoze vodja dva kluba da podrzava

Tuga brate...

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 03. jun 2016 22:03)
Evo ovako se razgovaraju dva ucveljena grobara dok im se klub puni sa 30 razlike.Šta će još to im je ostalo da popričaju.

Beca

pre 7 godina

nije cz nego cz telekom ili u prevod arapi rusi i fmp i pomoć države
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobari 034, 3. jun 2016 22:00)

Nije ni Partizan nego Partizan NIS (MTS), a ti prevedi kako hoćeš.

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

А што није интонирана и Лијепа њихова? Стварно није у реду...
 (Enrico Pallazzo, 3. jun 2016 21:00)
Pa nije dovoljna samo idea na dresu,a Domobran (zuti)nije u hali,a nije vise ni trener..

Slobodan

pre 7 godina

auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-))
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?

Apokalipsa

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37) # Link komentara
ahahahahhaha sprdate se sve al d...... u rikverc :DDDDDD

dex

pre 7 godina

Državni projekat sa reprezentativcima Finske, Bosne, iskusnim Amerima, iskusnim igračima i bivšim reprezentativcima, izuzetno skup tim, tim čiji se tajm auti vode na engleskom, izgleda kao amaterski tim. Još jednom bačene pare države...

mare

pre 7 godina

Ali tim KKP skup bivših propalih zvezdinih igrača, veterana koji nemaju kvalitet, bosanskih reprezentativaca, finskih naturalizovanih Amerikanca, loših mladi prospekata...Biće 3:0 za Zvezdu, velika razlika u kvalitetu.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Smeta vam kada Dule vodi tajm aut na srpskom,smeta vam sto Dule ne zna engleski,smeta kada Dzikic vodi tajm aut na engleskom....A ne smeta vam kada radonjic vodi tajm aut na srpskom,a ima 5!!!? pomocnika koji prevode na engleski igracima ono sto on prica?!
engleskom

stradivari

pre 7 godina

Kolektor@ Pa naravno...zato vas i busi ovako kao niko....ko vam je kriv kad ste sirotinjska zagrebacka ustanova i ne stizu vise pare iz domovine

Glasajte za mene ako hocete jos titula FMP-a

pre 7 godina

Dzouns ne sme da stane pored igraca FMP-a, odmah faul, dok Lazic krvnicki ulece u Wilsona i sudije cute... to se sve lako zaboravi, na tu kartu se uvek ide kada igra FMP.

GM

pre 7 godina

Da je neko od trojice sudija video da je lopta prvo udarila u tablu, a tek onda banana... Bilo bi i plus 17.

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimldon.

ja

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.

Nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Grobari pobedio vam fener ,dosta vam je za veceras.Jeste da je rizig star dao samo 7 poena(sve sa penala) ali nema veze,vas fener lagano gazi ka tituli.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.

nikola1992

pre 7 godina

A onaj jadnicak se ubi, u onoj emisiji na areni, sto su je reprizirali pred pocetak utakmice, da objasni kako Miler i nije neki igrac.

Vuk

pre 7 godina

Kad čujem da neko kaze da je Cvetković dobar igrač odmah mi je jasno njegovo 'poznavanje' košarke koju verovatno nikad nije igrao..Dečko da je nije samo basketas koji gnjavi loptu igrao bi za neki jaki klub pre ovakvog Partizana.Čim se završi sezona poz ga,može da igra protiv borca samo

tschedouuu

pre 7 godina

Pričajte vi šta hoćete, jer se tačne cifre ne znaju, ali tim crveno-belih je skuplji bar 5 puta, ako ne i više od tima crno-belih.

Milan

pre 7 godina

(Struja neuspesni brejkdenser, 3. jun 2016 21:19)

Pa mozda vasi igraci nmg da udju u reket pa moraju da sutaju za 3!A teranje Pekovica nestvarno!

KORN

pre 7 godina

Ne razumem ovu foru kao dogovor da gostujuci navijaci dobiju ne znam koliko karata ali zato što oni dolaze,zbog bezbednosti,jedan deo hale je prazan.

Komedija

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Haha ti si neki komičar?
Kvinsi Miler se sprda sam sa vama, drugi još nisu ni počeli da igraju

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Koliko je dobro državnom preduzeću zvanom RTS! Svakog meseca svako domaćinstvo da po 150 dinara da bi gledali NIŠTA! Finale kupa Srbije u rukometu postoji samo kao naslov a finale KLS ne postoji ni tako!

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Onaj plej Igokee Vilijams je smesan, lik pojma nema, Cvetkovic deset puta bolji od njega, a liku je plata koliko celoj ekipi CZV, strasno...

poznavalac crveno i belo +35

pre 7 godina

која туга је снашла српску кошарку да тренер партизана води тајмаут на енглеском.

Bodibond

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje ahahahahahaha...
gledam ovog nemocnog o copavog Novicu i placem od smejanje ahahahahahaha... ovo nije kosarka ovo je trtiguz !!!

xxx

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25) A što tebe jaše nedostatak inteligencije,to ništa?

Aleksandar™

pre 7 godina

Kos Jovica nije priznat, greska na stetu Zvezde. Ali odbrane visokih igraca Zvezde nad plejmejkerima Partizana,brat bratu pet faulova u pet sekundi odbrane. Dzile je za Radonjica trenercina, ali na zalost, mnogo smo slabija ekipa fizicki od Zvezde i upravo ono sto je krasilo Partizan godinama, sada Zvezda prepisuje. Jak centar, cvrste trojke i fizicki snazni plejmejkeri.

Pete

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.

Cordel

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Ti si ovde neki saljivdzija. Dobro ti ide samo tako nastavi

vazda

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Pa brate koju ti to utakmicu gledas?? Pisem na poluvremenu.. Kvinsi zivotinja!

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sta bre ovi nasi izvode,ostave Milera samog i ovaj daje trojku.A sto sutaju bezveze za 3 poena a nemamo sutere u ekipi.Haos,Pekovicu odlazi,mars nazad u Minasotu!!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...

limož do titule

pre 7 godina

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.
(Obeli, 03. jun 2016 23:09)
Samo je tad zvezda igrala sa juniorima, imala 4 igrača... A vi sad igrate sa 4 stranca u prvoj postavi i sa više para od države nego što zvezda prima... U svakom slučaju ovako je lepše... Tad se neko nije nadao da zvezda može nešto, a sad ste se vi nadali... Mukice

Blokovi CZ

pre 7 godina

Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo
(drzavni posao:ep.20, 03. jun 2016 23:52) Ali kralj stavi prvo igrače koji su zaboravili da su bili 15 dana u Zvezdi, stavi trenera, pa još i stavi tompsona dvaput, i kaže 8..hahahahaha, pa postoji i neko jači od "struje visim ceo dan na komentarima"

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37) # Link komentara
ahahahahhaha sprdate se sve al d...... u rikverc :DDDDDD

Milos

pre 7 godina

Au kakvo orosavanje groblja u prvom poluvremenu..ogromna je razlika u kvalitetul..samo tako nastavite momci i Radonja..idemo prskaj po laznoj instituciji i u drugom..

Bree

pre 7 godina

Partizanovac sam, ali treba biti realan da Zvezda ima mnogo jaci tim od nas. Da Dzile nije dosao, ispali bi iz Aba lige, ne bi igrali finale Kupa i ne bi bili u finalu nase lige, to je ono najrealnije. Napred Partizan :)

Borky

pre 7 godina

@mate E moj Mate slabo ti pratis kosarku jer da bolje pratis znao bih da Partizan nikada nije imao svoju skolu kosarke vec su dovodili ili otimali igrace po Srbiji te se onda hvalili kako imaju neki sistem.

neko iz mase

pre 7 godina

Ovo isticanje rekorda od 41 razlike u derbijima sto je postavio Partizan je isto kao i isticanje rekorda Drazena Petrovica od 112 poena na jednom mecu, oba rekorda su sramna i postavljena protiv omladinaca. Ali ako se uzme u obzir da su rekorde postavili Hrvatski sportista i Hrvatski KK, onda i ne cudi to hvaljenje jer svi znamo cuvenu Ducicevu izjavu o Hrvatima.

Borky

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

Dajte ljudi stavite ovo u arhivu za sva vremena. Sjajno.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari jel ste se ponadali? Hahahahaha tako je to kad Zvezda ubaci u drugu brzinu. A samo ljutite Radonjića pa će i u treću.

Zvezdaš

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.

Boban Marjanovic

pre 7 godina

Necete verovati ali cela ekipa San Antonija je gledala na strimu ponizavanje partizana! Lenard kaze da bi voleo da igra za Zvezdu u slucaju lok auta :)

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Dobija KKP Igokea sledece tri utakmica jer je jun, a tada ce doci Salou, Kinziezi, play from America, Sasa Pavlovic i mali Neca iz Srecnih ljudi i naravno pas Sima koji je vrsna ćetvorka...masina se pali zemljo Srbijo !!!

Cordel

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Ti si ovde neki saljivdzija. Dobro ti ide samo tako nastavi

Hmm

pre 7 godina

Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.
(Aлекса, 03. jun 2016 23:14)

A to je zvanicno da nikada nste imali tako jako drzavu uz sebe?
Tadic i Dacic su tako rekli?Ili Dule?
Da razjasnimo jednom zauvek,na terenu je sada zvezda bolja,nekada je to bio partizan.Imali ste vise uspeha jer ste imali bolje igrace koje ste vise mogli da placate parama koje ste dobijali od drzave.Sve ono sto nije imala zvezda niti bilo koji drugi klub u zemlji.Bili ste jedini...Zato cu uvek da pricam da ste bas vi,grobari srpske kosarke,jer ste samo vi postojali...
Da je zvezda imala tada,sponzora koliko i vi,bila bi tu negde kao vi sada,a ne bi bila nikada...Pozdrav...

srbEUin

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. ja, 3. jun 2016 22:41)

CZTje ove sezone odigrala 32 (TRIDESET DVE!) takmičarske utakmice više od KKProšlosti, i to u najjačem evropskom takmičenju. Dok je CZT igrala top 16 i top 8 EL i PO ABE KKProšlost se odmarao.

Toliko o odmornim igračima, i pravednom rasporedu.
A inače ko vam je branio da preskočite !/2 u dva meča?

dex

pre 7 godina

Državni projekat sa reprezentativcima Finske, Bosne, iskusnim Amerima, iskusnim igračima i bivšim reprezentativcima, izuzetno skup tim, tim čiji se tajm auti vode na engleskom, izgleda kao amaterski tim. Još jednom bačene pare države...

GM

pre 7 godina

Da je neko od trojice sudija video da je lopta prvo udarila u tablu, a tek onda banana... Bilo bi i plus 17.

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimldon.

Pedja

pre 7 godina

Realno Zvezda je imala tezeg protivnika u polufinalu i ovo ce biti laksi treninzi da se igraci odrze u formi, proigraju mozda neke nove akcije, isprobaju takticke varijante. Ove godine Partizan kupio smao 6 stranaca, mozda dogodine uzmu jos 6 pa odigraju sa kompletno strancima. OVako uzeli bivse Zvezdine pa mislili da ce i igrati ko Zvezda.

goblin

pre 7 godina

Kada Arena prenosi nesto iz Pionira nije sporno hoce li biti problema u prenosu vec kada ce se desiti.Voljeni Rts smatra da finale prvenstva u nacionalnom sportu ove zemlje nije dostojno njihovog prisustva.Zemlja cuda.

igor

pre 7 godina

vidi se da ce djikic po zavrsetku sezone otpustiti bar 11 igraca i pola strucnog staba....
ljudi moji, pored ova dva pleja koje imamo zvezda je mogla da igra i sa tri igraca...

Jahorinac

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!! 

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice! 

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

He,he.. na trzistu Srbije svaki dan se pojavi neka nova sinteticka droga. Izgleda da je ovaj Igor redovna musterija .

mate

pre 7 godina

ljubitelj sam kosarke i sve pratim -kod nas na Areni mozemo gledat i vasu ligu ( U Hrvatskoj) ... ko potpuno neutralan mogu rec da je Zvezda ocito jaca i vise ulaze -to se vidilo i u Euroligi... S druge strane Partizan se mora vratit onome po cemu je uvi bio poznat u regiji- svojoj skoli i igracima svojim- kakvog smisla ima dovodit strance da se gubi po 30 koseva? Zauzimaju mjesta domacim momcima a rezultatski nema koristi... bolje ako se vec nema novca za dovest igrace koji mogu bit prevaga razvijat svoje momke i ako treba izgubit sezonu-dvi da bi se dugorocno uspilo... bolje i jeftinije...

Dule V.

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi,ali videlo se da nasem timu fali Merima Njegomir na kecu i Ozren Soldatovic pod kosem da bismo bili konkurentni. Takodje,Muric nije ponovo programiran posle povratka na fabricka podesavanja od strane onog izvikanog Gudurica,dok je Novica Ubica odigrao odlicnu partiju. Brzog hodanja. Vazno je da mi razvijamo domace igrace kroz ovo takmicenje,rezultati ce doci. Samo Partizai!

mare

pre 7 godina

Ali tim KKP skup bivših propalih zvezdinih igrača, veterana koji nemaju kvalitet, bosanskih reprezentativaca, finskih naturalizovanih Amerikanca, loših mladi prospekata...Biće 3:0 za Zvezdu, velika razlika u kvalitetu.

Slobodan

pre 7 godina

auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-))
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?

stradivari

pre 7 godina

Kolektor@ Pa naravno...zato vas i busi ovako kao niko....ko vam je kriv kad ste sirotinjska zagrebacka ustanova i ne stizu vise pare iz domovine

navijac

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.
(Karaburac, 03. jun 2016 22:43) Ti forsiraj kme kme, Fmp, Vucic,Covic a mi cemo da vas tovarimo 30 razlike. Eto srecan i ti i mi.

Реална анализа

pre 7 godina

Ово је реална разлика када Звезда игра одговорно. Да није било Белошевића да мало помогне у финишу (кош Врапца и лична, и сл.), било би преко 40.

Bodibond

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.
(ja, 03. jun 2016 21:52)

Auuuuuu... rodjace, ti se jos privikavas na ovakve situacije ... ahahahahaha... kme kme kme kme ...

Antidervis

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)

Da ne lomis mozak - to je onaj klub sto te je surovo isponabijao do 31...tako da ti na pamet vise nikad ne padne da pratis kosarku.

ne veruj u gluposti

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)


Da su stvarno zapinjali pala bi stotka

Borky

pre 7 godina

Manje od 41 panteru
(Sale, 03. jun 2016 22:58)

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd.

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...

Komedija

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Haha ti si neki komičar?
Kvinsi Miler se sprda sam sa vama, drugi još nisu ni počeli da igraju

Bodibond

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje ahahahahahaha...
gledam ovog nemocnog o copavog Novicu i placem od smejanje ahahahahahaha... ovo nije kosarka ovo je trtiguz !!!

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Trebalo bi da ima tri puta vise. Za toliko je bolji od svih vasih zajedno.

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

Cole

pre 7 godina

Na striptiz muskarca u areni(utakmica Partizan - Budiveljnik) grobari izjavljuju sledece "Ne razumeju oni to!".hahha pa hvala Bogu da ne razumemo.

zvezdas

pre 7 godina

Najvaznije je vitestvo.Partizanovci i Zvezdasi,navijaci.Da u narednim mecevima pokazete sta je to iskreno i posteno.Navijajte za svoje boje,ali i postujte.
Ako smo nekada bili veliki u kosarci,bili smo upravo zbog toga.Vreme je drugo danas i nece se vratiti tako lako oni dani.
Mi imamo samo jedan zadatak.Da to obnovimo i ponovo delimo lekcije Evropi.
Tezak posao,ogroman.Neki misle nemoguc.
Ja kazem,moguc.
Ali da se postujemo,za pocetak.

ni vise ni manje -taman +31

pre 7 godina

Dzikic trener???!!! Mangupcic sa primesama foliranta najblaze vrste.....ni vise ni manje. A igraci partizana poluamateri ni vise ni manje... Edo, Novica igracke prevare ni vise ni manje

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav

Ratko

pre 7 godina

Ja ne znam u istoriji plej offa da je Partizan pobedio Zvezdu sa vise od 30 razlike. Mada ne znam da je jedan tim u finalu za šampiona puko sa više od 30 razlike. Ovo nije bilo u 80 godina košarke na ovim prostorima. Da sam na mestu navijača Partizana ne bih ni pratio preostala 2 meča. Ljudi doveli 6 stranaca i izgube ovako, dajte završavajte ovo da ne bude još veća razlika u narednim mečevima.

UltrasBgCZ

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37)

Koji sport je u pitanju? Ne mogu da nadjem? Kosarka nije, to znam.

Apokalipsa

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

hehehe

pre 7 godina

@navijac alo covece kakvi kompleksi, cilj je da se stavi tacka na ovu godinu, a to je da vas operemo sve tri partije i da prestanete vise da smarate kako ste institucija, bilo nekada, vise nikad. Pukli ste ko arkada u skoro svim sportovima tako da cutite. Da dodam, da li je Zvezda FMP i za koga mi navijamo, to je nasa stvar i vas se ne tice, gledajte vise svoja posla, jer ovakvim putem nista ne uspevate da uradite.

ma vazi

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos
proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
ja se stvarno izvinjavam sto se radujemo pobedi i svakom kosu, i sto igramo sa prvom petorkom, i sto radonjic skace pored klupe. Evo sledeci put kad povedemo 7 razlike uci ce Badi pas kosarkas i Dusko dugousko. Obecavam da se necemo radovato svakom kosu nego svakom drugom. A mozemo da navijamo i za vas.

Borky

pre 7 godina

-31 sa 6 stranaca, Novicom ubicom,najboljim trenerom na balkanu i jos vam Radonja ne igra presing kao sto ste vi to radili kad smo igrali sa 7 juniora. Pa ja ne vidim potrebu da se ove 2 utakmice igraju i ako se ponudi Partizanu da se preda bez kazne mislim da bih oni to oberucke prihvatili.

nikola1992

pre 7 godina

A onaj jadnicak se ubi, u onoj emisiji na areni, sto su je reprizirali pred pocetak utakmice, da objasni kako Miler i nije neki igrac.

Simke

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Sigurno ne vise nego tebi Zvezda veceras.

poznavalac crveno i belo +35

pre 7 godina

која туга је снашла српску кошарку да тренер партизана води тајмаут на енглеском.

Tresh kretenizam

pre 7 godina

A oni koji slave Ivicu Koferče Bananu Dačića? Djuru Galeniku Šnajdera? Tomislava Naftaša Karadzića? Branka Rolex Prodata titula Ružića? Dukljanina Volim umjetnine Vujoševića?

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Koliko je dobro državnom preduzeću zvanom RTS! Svakog meseca svako domaćinstvo da po 150 dinara da bi gledali NIŠTA! Finale kupa Srbije u rukometu postoji samo kao naslov a finale KLS ne postoji ni tako!

Zlobni cinik

pre 7 godina

" Neki bi voleli da se nismo plasirali u finale!" je otprilike rekao Džikić pre neki dan!
Verovatno je mislio na navijače Partizana, jer niko ne voli da doživi ovakvo gaženje !

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Vi ste zapinjali i na 40 razlike... Igrala se kosarka i pre nego sto ste postali drzavna kasica, igra se i danas na vasu zalost... I to kakva kosarka! Evropska!

limož do titule

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
Zadnju četvrtinu odigrala druga postava... Reba ulazio na kraju i micić... Sa vama grobari samo neka komedija

nv

pre 7 godina

Sutra uvece u 21h na rts imate film, partizansko-albanski vestern Kapetan Lesi. Eto prilike da grobari cuju odakle potice ona njihova himna "volim partizan"... Onu drugu, dubrovacke trubadure, nema portebe spominjati!

Harry Potter

pre 7 godina

Zamislite navijača Partizana. Navija za klub koji u fudbalu ima 10 puta manje trofeja i uspeha u Evropi od Zvezde, i koji može da mu se približi samo u video igrici. Navija za klub koji ima manje titula i u rukometu i u odbojci. Navija za klub koji će i u košarci gledati u leđa Zvezdi jer će ona uzeti Evroligu i prestići Partizan po broju domaćih titula.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Onaj plej Igokee Vilijams je smesan, lik pojma nema, Cvetkovic deset puta bolji od njega, a liku je plata koliko celoj ekipi CZV, strasno...

vazda

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Pa brate koju ti to utakmicu gledas?? Pisem na poluvremenu.. Kvinsi zivotinja!

Tuga brate...

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 03. jun 2016 22:03)
Evo ovako se razgovaraju dva ucveljena grobara dok im se klub puni sa 30 razlike.Šta će još to im je ostalo da popričaju.

Borky

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!, 03. jun 2016 22:34)
Druze nauci pravila pa onda nesto pricaj. Kod blokade je najbitnije da je uda43na lopta prijw a gdjw poslje zavrsi ruka iz tog zamaha nije bitno.Jel ti mislis da kad udaris blokadu ruka se zaustavi u mjestu?Pa nije odbojkaski blok.

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

IDEA

pre 7 godina

Bez zezanja,jel ovo prava Zvezda ili onaj COvicev projekat?Jel se vracaju trofeju FMP-u ili ih Zvezda zadrzava,kakav je tal ove godine? Pitam one koji su upuceni,ovi zvezdasi mi nisu garancija posto bi navijali za bilo koga samo da je protiv Partizana,sta ces kompleks...

rejnald

pre 7 godina

Miller svakom novom utakmicom podnosi ozbiljnu kandidaturu za najboljeg stranca koji je ikada igrao za neki klub na prostorima Ex-Yu...Sto se mene tice,ja sam ubijedjen da jeste!Ne zna se ko je kome vise dao,on Zvezdi,ili Zvezda njemu!Ali jedno je sigurno,dobro ce unovciti svoju godinu iz snova u sezonama koje slede.Potpuno zasluzeno!I on i Zirbes.Pitanje kako bez njih naredne sezone...Sto se grobara tice,samo jedno pitanje...Zar ste stvarno mislili da imate i 1% sanse protiv ekipe koja je u sva tri meca igrala egal sa sampionom EL?!Ali,postujem vas optimizam,ma koliko ponekad bio smesan...

Frosh

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.

zlotrov

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

PLACI!!!!!!

Рајко Четник

pre 7 godina

Арена спорт канал 1 биће кажњен јер за утакмицу Звезда Партизан није ставила ознаку 18+.

One night in May

pre 7 godina

Garantujem da bi igrači koji nisu ni ulazili u igru u Zvezdi bili u prvoj petorci Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolektor, 3. jun 2016 22:27)

Cvetkovic, Milutinovic, Vitkovac...cuvena kosarkaska magovska akademija...veceras nagrdjena do neprepoznavanja, da jadnicima slucajno vise nikad na pamet ne padne da se bave kosarkom.

Neka se lepo drze hokeja i vaterpola...za ostale sportove nisu.

trn u oku

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Ajmo grobari polako u krevet, a na letovanje u Montenegro, naravno u Utjehu kod Bara da se isplačete, usput da pecate sa Pavlovićem!!!

Mile

pre 7 godina

Odlican je igrac Miler, stvarno vredi svih 800 hiljada evra koliko je drzava dala za njega.
(navijac, 3. jun 2016 21:55)

nije 800 hiljada evra već 80 miliona dolara pogrešna informacija

rebron

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

BUAHAHAHAHAHAHA.Ajde na spavanje, pregrejao si se veceras!

Slobinator

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Jedini zamrznut je ovde Partizan I to na rekordnih -31 u sred leta!

OMG

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom! 
(Grobar, 03. jun 2016 21:37) 
Mislim da ti je sad jasno zasto je Zvezda igrala 1/4 finale evrolige

ZA

pre 7 godina

Jasno je, zadnje utakmice u sezoni, Zvezda nema vise evro ligu da bi se cuvala i daje se maksimum. Tj. igra kao i u EL, a sa takvim pristupom prejaka je za Partizan

Sale Jagodina

pre 7 godina

Čestitam na poštenoj pobedi.Fer i naterenu i na tribinama,što me jako raduje.Ostaje nam da zbijemo redove.Nadam se boljim partijama.Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

zoleada

pre 7 godina

Zaleđeni, odledjeni, zamrznuti, odmrznuti, FMP 1, 2, 3, Zvezda ova, Zvezda ona, šta god vam odgovara vas je počistila i to iz zezanja.

Wllaxy

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Znam da si običan trol ali ne mogu da vam ne poželim da se i dalje sprdate ovako kao večeras.

Dr

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Prijatelju zadnji cetvrtinu smo igrali sa Stimcem, Micicem, Guduricem i Rebicem, koja bre prva petorka?

Sasa

pre 7 godina

Samo se ti nadaj!
Secas se prethodne dve utakmice?
Dzikic ima da te rasturi!
Smesni ste!
(Grobar, 2. jun 2016 14:19)

Imaš li još šta da dodaš?

33 i 37 bacanja belosevica?!

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!

Vuk

pre 7 godina

Kad čujem da neko kaze da je Cvetković dobar igrač odmah mi je jasno njegovo 'poznavanje' košarke koju verovatno nikad nije igrao..Dečko da je nije samo basketas koji gnjavi loptu igrao bi za neki jaki klub pre ovakvog Partizana.Čim se završi sezona poz ga,može da igra protiv borca samo

Slobodan

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)

A od te dvojice jedan je Vrabac :-))
Dzikic drzi tajm-aut na engleskom a Bozo Djumic kao Alisa u zemlji cuda ...
I na kraju kritika Vucicu, dzaba je sipao onolike novce i dovodio ovolike strance ... ne ide rodjaci !

Creative mund ®

pre 7 godina

Imajucu u vidu dugove Partizana koje vraca od ovih para koje dobija od drzave, na ovaj tim je opet potroseno preko 900.000 eura.Za te pare mi je draze da vidim 5 nasih Milutinovica, nego strance u vidu Vilsona i Vilijamsa koji nisu nista bolji od gore pomenutog.Ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan ovoliko potonuo kao klub i da jedna Zvezda bukvalno radi ono sto je godinama Partizan radio, da se razumemo, tu ne mislim na politiku, vec na sistem dovodjenja igraca.Partizan je uvek krasio jak centar ili ti petica, toga nema. Plej je uvek mirao da bude do 190 cm ili preko, a cetvorke ili sa izrazito unutrasnjom igrom ili dobrim sutem. Danas sve to igra u Zvezdi, dok se Partizan oslanja na Cvetkovica i Vilsona koji su em niski, em nisu fizicki spremni da odgovore na odbranu Zvezde, posebno kad ih cuva visi igrac poput Dangubica i Kinsija, a cetvorke glume centre poput Dzonsa i Vilijamsa.Zvezda je bolji tim, tu nema dileme, ali samo zahvaljujuci ljudima koji su gledali samo sadasnjost, a ne buducnost, a Zvezda je posle fuzije sa FMP-om ima, to definitivno. Imao bi je i Partizan, ali ljude u Zemunelu ne zanima kosarka, vec samo fudbal, nazalost. Da ih zanima, ti momci bi imali poput fudbalera imali ekstremno dobre uslove, cak i bolje od FMP-a a za to su potrebne dve sale za trening i da se sto koriste mladi fudbaleri, koriste i mladi kosarkasi.

ja

pre 7 godina

Avangarda, sistem, casovi ljubavi ( sa po nekim romanticnim davljenjem igraca), institucija, mi smo patizan, a ko ste Vi........
i na kraju ostase samo dugmici. Ala smo ih opravili veceras za sve pare.

Kum

pre 7 godina

(navijac, 03. jun 2016 22:38)

E vidis, meni svi Grobari, i to matori, koji su Partizan propratili po Evropi, salju poruke, cestitaju, i posebno navode da im je drago sto smo vas ispostovali do kraja. Ne kapiras ti sport, ili bi ti licno bilo draze da je Radonja izveo samo klince u drugom poluvremenu? Ej, neko postovanje postoji, ma koliko ti to cudno zvucalo.

Miloš CZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Boli ovih 31? :) neka, tek će da boli :)

Qroña

pre 7 godina

Mene bi bilo sramota da sam u klubu koga natovare sa 30+ koseva razlike, a u kome je pola stranaca, cak tri afro-amerokanca, dva bivsa vrhunska reprezentativca(Vitkovac i Velickovic), nekoliko stranih reprezentativaca(Muric, Vilson...) + 3 sudije + 2 najveca drzavna sponzora bez obzira ko da je protivnik, ali stacete ne moze se silom na MAGIJU ahahahahah TOVARI!!!

Puškomitraljezac

pre 7 godina

Grobari,slobodno pricajte o FMP-u,o dugovima I ostalim glupostima,jer o cemu bi inace pricali?! O igri ?! Ne umete vi to! I šta ste naucili na casovima ljubavi ?! Ko je bolji predavac,Dulo ili Savo ?! Ko je bolji šibadžija ?!

Beca

pre 7 godina

nije cz nego cz telekom ili u prevod arapi rusi i fmp i pomoć države
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobari 034, 3. jun 2016 22:00)

Nije ni Partizan nego Partizan NIS (MTS), a ti prevedi kako hoćeš.

limož do titule

pre 7 godina

Kod nas u srbiji imamo samoproklamovanu instituciju i samoproklamovanu divu... Divu pre neki dan ponizio gabana, a "instituciju" večeras Zvezda... Grobari u čudu jer ih je pregazio brzi voz, a jecaji odzvanjaju ulicama limoža... Do duboko u noć

Milan

pre 7 godina

De su sad grobari da prete kako ce nas dobiti na osnovu 2 meca u kupu i abi sto su nas dobili????Jel sad shvatate da Zvezda nije igrala bas ozbiljno zbog EL...

Kum

pre 7 godina

Kakva komedija..Novica "ubica" cuva Milera..smehotres
(Milos, 03. jun 2016 22:02)

Ne moze ni pogledom da ga isprati, a Miler ga je jos u odbrani strpao u dzep. Pukao je kompletno.

Razbijanje, cisto, musko, evroligasko, rutinsko. Bravo, momci, bravo, Radonja!!!

PS: Koji mentalni sklop moras da imas, pa da ti padne na pamet da upalis baklju u Pioniru?? Zadnji put Grobari, danas ovi, i briga ih sto se nista ne vidi, i sto igraci umiru jer ne mogu da disu! Ej, ima tu i dece, bre!

sasha

pre 7 godina

@(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.

kiza

pre 7 godina

Pošteno ubili nas ko zvečku....u padu forme plus Novica...koji je čini mi se "pokvario" atmosferu u ekipi...Jos jednom čestitam...mi imamo 48sati da se trgnemo

ja

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?! 
(33 i 37 bacanja belosevica?!,) 
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?
(box, 03. jun 2016 23:00)

Hahaha silazna Jovića je bila jedina greška sudija u korist Partizana, i to očigledno da nisu dobro videli, jer su sve ostalo sudili na štetu Partizana. Pod jedan je neutralisan Kevin Džons, nakon što je odlično počeo utakmicu, dosuđena mu je druga lična u duelu sa Cirbesom, gde se na usporenom snimku vidi da ništa pogrešno nije uradio. I drugi detalj koji je inicirao onu seriju Zvezde pred kraj poluvremena, kada nije dosuđen čist faul Cirbesa nad Džonsom pri šutu za tri. A to što Dangubić, Lazić i Jović rade Vilsonu i Cvetkoviću je isto stvar sudijske procene, gde su oni mogli i da češće sude faulove a i nisu morali, nego su se odlučili da puste grubu igru sa puno kontakata.

Pete

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.

Ivan

pre 7 godina

Nazovite jednom stvari pravim imenom. Da je bilo obrnuto, zvezda bi se sahranjivala po portalima. Minus 31 nije poraz. To je samaranje, gazenje, deklasiranje...

Sentor

pre 7 godina

Prosle godine Kalina i Laza poslali Pavlovica u penziju, ove Kvinsi salje Novicu! Ovako izgleda kad Zvezda odigra punom snagom i ovo je realna razlika u kvalitetu. Pustiti juniore da odigraju preostale dve da bi mecevi bili zanimljivi?

stručnjak

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
To je sportski pristup utakmici da daješ maksimum . Da nisi opijen "časovima ljubavi " možda bi i znao . Večeras Delije uživaju .

mile1970

pre 7 godina

navijac nije te sramota da napisea onakvu glupost?Kada smo igrali sa decom veliki mag je igrao sa prvom petorkom da. bi bilo preko 40.A Radonja poslednju cetvrtinu igra sa srugom petorkom inace bi bilo +50.

Mračni gospodar Vučić

pre 7 godina

Ccc sta je ovo ? Ja im dam dva najjaca sponzora u Srbiji( 2 miliona evra) oni puknu 40 razlike ? Oduzecu im sponzore,los klub za ulaganje..

Milan

pre 7 godina

(Struja neuspesni brejkdenser, 3. jun 2016 21:19)

Pa mozda vasi igraci nmg da udju u reket pa moraju da sutaju za 3!A teranje Pekovica nestvarno!

mrki

pre 7 godina

Ja sam Grobar navijac Partizana al svaka cast Zvezdi igraju fantasticnu kosarku mnogo su bolji i jaci na svim pozicijama i zasluzeno ce da osvoje titulu al u svakom slucaju borba do kraja i neka kosarka pobedi .

sasa

pre 7 godina

ko je kriv Partizanu sto je lose poslovao,tolike godine u e.l.,pune hale,sponzori,prodaja igraca,Dodik,Tadic...ko se sve tu opario,gde su novci

poskok

pre 7 godina

Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Pravi FMP je sada ILR i ne takmiči se. Ovo je originalna Zvezda koja se vratila takmičenju jer kako kaže tvoj nik 18 miliona nestade
Sportski pozdrav

Bne

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Nemoj da places samo... mora da boli.

Nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Grobari pobedio vam fener ,dosta vam je za veceras.Jeste da je rizig star dao samo 7 poena(sve sa penala) ali nema veze,vas fener lagano gazi ka tituli.

Billy Piton - CZV ili FMP nag..io Topaloviće

pre 7 godina

Tegeltijašima je bitnije da im se razjasni ko ih je razvalio ... molim Upravu KK CZV da im napismeno izda potvrdu ! Napišite im šta ONI hoće ! Biće im ( možda ) lakše !?

Marko

pre 7 godina

I pored lakrdije od sudjena gazimo vas kao miseve, a onaj kos Jovica gde polaze loptu na tablu sudije sviraju kao rampu, pa ono je i Dulo iz Limoza video!

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 7 godina

"Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!(sead, 3. jun 2016 21:19) Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.Sportski pozdrav"
Ha, ha, al' glume zbunjene... A Miler puni ko lud! Pa sta mi da kazemo, franjevci, za ovih 70 godina? Nekom sponzori iz Hrvatske, a neko tamo osnovan. Glaser, Matekalo, Cajkovski, Bobek, Brozovic-ndh reprezentativci i 32. zagorska spiceni preko noci iz Zg u Bg postaju srpski klub.

bane

pre 7 godina

Dosadni ste vise i sa drzavom i sa Vucicem.Glasao sam sns samo da vidim kako groblje propada.Dok su zuti vladali a partizan bio prvi to je ok.cao

Dexim

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!! (navijac, 03. jun 2016 22:38)

Frustracije su cudo moj "navijac" ovo je zvezdin drugi tim, vidi se da nemas pojma...

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sta bre ovi nasi izvode,ostave Milera samog i ovaj daje trojku.A sto sutaju bezveze za 3 poena a nemamo sutere u ekipi.Haos,Pekovicu odlazi,mars nazad u Minasotu!!

Bree

pre 7 godina

Nema sta, imate bolji tim, bolje ste i odigrali i zasluzeno ubedljivo pobedili. Znam da mora biti malo podbadanja i to je u redu, ali ja vam cestitam na zasluzenoj pobedi. Znam da od strane nasih navijaca nece biti transparenata tipa "jel vas sramota", itd. Dzile izasao sa istom taktikom kao i u polufinalu Kupa, sto je po mom misljenju bilo pogresno, a tako se i obistinilo. Ono sto Zvezda nije pogodila u tom polufinalu, pogadjali su danas, pogotovo trojke. Nadam se makar jednoj pobedi Partizana, a bilo bi lepo da se igra i majstorica, ali to je bas, bas tesko. Napred Partizan :)

Sole

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

a izvor kurir?
(ZAGOR, 3. jun 2016 22:01)

A otkud ti to da je izvor kurir? Ja pre tipujem na SOS koš.

Mikeli

pre 7 godina

Sunce ti poljubim šta ostade od kk Trepča. Najlepše od svega je što su se ponadali, njihovi novinari, njihovi forumi, svi su se nadali, ali bolno prizemljenje je došlo. Sledi metla.

Jole

pre 7 godina

Samo agresivna odbrana je dovoljna protiv Zagrepcana.Zatvorimo Dzonsa u reketu i oni nemaju resenja.Trojke im retko idu tako da nam tu ne preti neka opasnost.Dzons je stavljen pod kontrolu i razlika je +31.Da smanjimo izgubljene lopte i bice +50.

zemunac

pre 7 godina

Citam komentare i slusam grobare
Jedva prosli FMP
A sada kazu jel ovo tim koji je prosao u top 8
I izgube 30 razlike
Imaju li mozga
partizan se voli za druge se navija - nesrecna ljubav

Vatreni zelembać

pre 7 godina

@struja neuspesni brejkdenser Ako mislis da ces tako sto ćes kačiti 8 komentara na jednu vest pomoći limožu, grdno se varaš.

Bravo!

pre 7 godina

Sad ce grobari, javite se kad bude +41 za vas.
Moze, izvedite vi cetiri omladinca od ukupno 6-7 igraca koliko ih je bilo tada pa da vidimo kolika razlika ce biti.
Mi smo dobili +31, po meni jedan sasvim korektan tim, koji ima par stranaca u sastavu, kombinovan sa par vrlo talentovanih domacih igraca, plus Velickovic i Cvetkovic.

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 7 godina

Bilo je relativno neizvesno - negde oko 148 sekundi ! Ali , samo relativno ...
P.S./ Pesma,e navijača (CZV) su vrh, trude se i Topalovići ali " kost u grlu " !

One night in May

pre 7 godina

zanima me sta se desava u mozgu coveka koji voli covica i tvorzica?a zna ko su?!
(kriza identiteta, 4. jun 2016 09:22)

A tek u mozgu onih koji pitomcu spuskog zatvora naprave zastavu i pesmu: "O, Tomislave! O, karadzicu! tebe ludo volim, jer si predsednik! Ako te smene, ja secem vene..."

Zamisli samo sta se desava u mozgu navijaca kluba (onog za koji ti navijas) koji ubiju tinejdzera na derbiju, mrtvi hladni ubiju dete...ponosnan avangarda i lucidni smekeri...
I onda dodju ovde i nekog pitaju sta se desava u njegovom mozgu...obraza bez!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ekipu vam cine Zvezdasi Ceda, Andreja i Cvele , Novica grobar i 7 stranih igraca. Pa vi ste show program ...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 03. jun 2016 21:47)

Jel mozda misliš na onu sudijsku pomoć kada Joviću čiste poene od table ne priznaju? Ili na tu neverovatnu krađu kada Miler šutira 4-4 trojke? Stvarno nije u redu

StormBGD

pre 7 godina

Pretnje praznom puškom. Lepo sam vam rekao da niste naš nivo i da se ne ložite da će biti titule. :) Razlika u klasi ova dva tima je ogromna. Dogodine vežbajte, pa da se igramo. :)

Blaf

pre 7 godina

Браво краљеви наши. Тако је када смо приближно равноправни (без гепековања судија, пријетњи и дављења...) Црвена Звезда, увијек уз вас, вјерујем у вас.

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

hahahahahah zlikovce! :D

KORN

pre 7 godina

Ne razumem ovu foru kao dogovor da gostujuci navijaci dobiju ne znam koliko karata ali zato što oni dolaze,zbog bezbednosti,jedan deo hale je prazan.

timmy

pre 7 godina

@navijac
velike razlike postoje u tvom pogresno postavljenom vidjenju stvari.
tadasnja zvezda I sastav kakav je bio I duloov partizan I sastav,uporedi majstore sa sadasnjim sastavom partizana I sponzorima partizana.

xxx

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25) A što tebe jaše nedostatak inteligencije,to ništa?

Neće vam proći spinovi

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Druže za tvoju informaciju Miler igra za 200.000 a Džons iz partizana za 220.000. Vilson za 180.000, a Vilijams za 170.000. Pa vi samo od države dobijate 2 miliona godišnje a pričate o jeftinim strancima?? Džons došao u najboljim godinama kao jedan od najboljih igrača jake francuske lige, a Miler kao anonimus od 22 godine koga niko nije hteo ni u letnjoj ligi. I pritom u Zvezdu dolaze za male pare zbog Evrolige, a partizan mora DEBELO da plati strance da bi pristali da igraju samo KLS. O tome je i vaš Tegeltija pričao.

Mihajlović

pre 7 godina

Tezak dan za grobare, Djokovic se ubedljivom igrom i laganom pobedom plasirao u finale Rolan Garosa, dok je KK Crvena zvezda deklasirala partizan sa 31 poen razlike!

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Ljudi zanemaruju koliko skup i iskusan sastav ima partizan. partizan nis sns mts ima izuzetno skupe i dobre strance (čak šestoricu) - Džons doveden kao jedan od najboljih igrača Francuske, Murič kao najbolji igrač slovenačke lige, Vilson kao reprezentativac koji je Srbiji strpao skoro 20 poena na EP, Vilijams kao ubedljivo najbolji igrač belgijskog prvenstva, a tu su i reprezentativci Bosne i Makedonije. Na to dodajte jednog od najboljih igrača Budućnosti koja se borila za titulu - Vitkovca, pa najboljeg bivšeg juniora Evrope Zvezdinog Cvetkovića, pa reprezentativac Veličković, najbolji igrač Vojvodine Đumić, pa Aranitović (dolazi iz najbolje Zvezdine škole), Marinković... To je ekipa koja je morala da se bori za titulu i 5. mesto je katastrofalni neuspeh.

Ja verujem Tegeltiji kad kaže da stranci dolaze za male pare samo zbog Evrolige a da ostali moraju da plate debelo. Tako da treba imati i to na umu da partizan mnogo više plaća svoje strance od Zvezde koja je dovela anonimnog Amera od 22 godine bez kluba, Nemca za koga niko pre Zvezde nije ni čuo i starog Kinsija koji je 2 godine stariji nego u partizanu gde je igrao u najboljim godinama. Pre partizana je imao 1,4 miliona u Unikahi a grobari rekoše da malo košta što znači da sada u Zvezdi verovatno prima stotinak dinara.

Mada 6 skupih stranaca nije problem jer država čak i sada daje 2 miliona godišnje. I onda neko kaže partizan je slab... Kako slab sa tako iskusnim i skupim igračima? Zašto nipodaštavate klub? To što država ne gleda rezultate nego daje partizanu 3 puta više nego Zvezdi je druga priča ali partizan trepča nis sns mts je izuzetno jaka ekipa.

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

bravo Zvezdo ovo je kosarka , krivo mi sto ovi momci nemaju vecu podrsku tokom citave sezone osim evrolige i utakmice protiv ovih, inace budu tribine skoro prazne. Nadam se da cemo do kraja ovak cvrsto da igramo. Svaka vam cast ponos nas!

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Jbt tebric, cenim da je i davitelju svanulo posle ove tekme, kad samo pomisli u kakvom bi kanalu bio da ga niste oterali...

Pretek'o dervis, nema sta.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Smeta vam kada Dule vodi tajm aut na srpskom,smeta vam sto Dule ne zna engleski,smeta kada Dzikic vodi tajm aut na engleskom....A ne smeta vam kada radonjic vodi tajm aut na srpskom,a ima 5!!!? pomocnika koji prevode na engleski igracima ono sto on prica?!
engleskom

KRIGER

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?

@(Gojko, 3. jun 2016 21:40)


Naravno da ne moze kad su pola stranci, ali mozda bi mogli da probaju na hrvatskom, zagrebacki dijalekt buuuahahahahahaha...

box

pre 7 godina

00
Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!,)
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?

Mika

pre 7 godina

Dzikic je najveci prevarant u kosarci trenutno.Vazno mu je da glumi smekera.Smeker od 150 kila.A ekipa fizicki nespremna kao na nivou srednje skole.Prvi put u istoriji da je kosarkasi tim Partizana bio demoralisan.Kod Duleta bi ginuli na -25 i smanjili bi na kraju na pristojnu razliku.Zvezda ima mnogo slabosti u igri ali Partizan je kosarkaska grupa gradjana koju predvodi jedan lazni smeker,Prevara od trenera.Velickovic je sramota sa sport

Hardavej

pre 7 godina

Mnogo bolja i raspoloženija Zvezda. Partizan jeste promašio koncepciju tima za ovu sezonu, a i od ovog tima realno neće dobiti ništa za budućnost. Zvezda sa ovakvim šutom ne može da izgubi od Partizana. Ključna će biti sledeća utakmica, Partizan može da se nada lošem šutu Zvezde i praznim minutima, videćemo. Sportski pozdrav.

iskren partizanovac

pre 7 godina

Partizan stvarno los u ovoj prvoj utakmici.
Dzile tu ne moze da uradi nista! Jednostavno Miler je skroz u delurijumu. Mozda se smanji razlika ali dobija Zvezda rutinski na kraju.

Aleksandar™

pre 7 godina

Kos Jovica nije priznat, greska na stetu Zvezde. Ali odbrane visokih igraca Zvezde nad plejmejkerima Partizana,brat bratu pet faulova u pet sekundi odbrane. Dzile je za Radonjica trenercina, ali na zalost, mnogo smo slabija ekipa fizicki od Zvezde i upravo ono sto je krasilo Partizan godinama, sada Zvezda prepisuje. Jak centar, cvrste trojke i fizicki snazni plejmejkeri.

Jabučilo

pre 7 godina

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.
(sasha, 03. jun 2016 23:02)

Naprotiv. U četvrtoj četvrtini je uveo maltene treći tim i spustio loptu. Inače bi bilo 50+. Budi bar malo pošten. Ipak je tih 118:77 bilo pre samo 5 godina. Ili tad nisi pratio košarku?

Goran

pre 7 godina

Hahahh kako smo ih zavaravali igrom na predhodna dva derbija,naseli su ! Evo malo ozbiljnosti i ćao partizane,srećno ti bilo u cipiripku.

misko

pre 7 godina

Pošto smo Evropa, s kim si takav si.Edo ne udje ni jedna kao kap ali ne brini učiče ti u drugoj utakmici.Edu kod Tegija pa neka se teše

.

Jabučilo

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.
(Frosh, 03. jun 2016 23:08)

Šta kažeš, i nije neka dominacija? Pa za tih 13 godina neko završi i osnovnu i srednju školu, a ima fore i da jedan razred ponavlja. A vidim i da košarku redovno pratiš.

ja

pre 7 godina

Manje od 41 panteru 
(Sale, 03. jun 2016 22:58) 

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke 
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd. 

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.
(Borky, 03. jun 2016 23:53)

Ko je igrao sa juniorima?

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ne pomazu ni sudije ni budzet kao Realov i Barsin zajedno, ni pritisak na savez, gaze Radonja i ekipa sami protiv svih !!

Strela

pre 7 godina

Zamolio bih Vas da mi objavite onaj komentar gde sam iskreno zabrinut za Danila,Struju i Gejlijusa i gde se brinem da li treba nešto da im donesemo.
Ko zna u kakvom su stanju.

zzbz

pre 7 godina

(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)
Sve i da ima, zasluzio je svaki dinar. Trpao je u EL, Zvezdi doneo top8, a ovoj boraniji veceras 20 za poluvreme..

Delija

pre 7 godina

Čemu ste se vi grobari nadali iskreno ? Ne razumem.Eno fener pobedio efes,to vam je neka uteha za veceras.Veličko je malo nervozan :-D pecaros br.2

Gtr

pre 7 godina

Kako smo poceli sezonu dodro smo je priveli kraju, igramo dva finala , puna kapa sa ovim timom. Imali smo i teze utakmice u kls, Mega i Fmp , tako da je do ovog opustanja moralo doci. Ima jos da se igra videcemo, ali realno ZV ima mnogo bolji tim...Ima jos da se igra , nikad se ne zna. Gledam Barsa rasturi Laboral 27 razlike, a po kvaliteu su egal, desava se. Uvek PARTIZAN!!!

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemoooooooooo u LE Idemooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby









































































Samo Brondby

















































Samo Brondby


































































Samo Brondby









































































Samo Brondby












































































Samo Brondby

























































































Samo Brondby






















































































Samo Brondby




























Samo Brondby

Obeli

pre 7 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovog Novicu kako se pati protiv Zvezde.

(Bodibond, 3. jun 2016 21:59)

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.

ja

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

А што није интонирана и Лијепа њихова? Стварно није у реду...
 (Enrico Pallazzo, 3. jun 2016 21:00)
Pa nije dovoljna samo idea na dresu,a Domobran (zuti)nije u hali,a nije vise ni trener..

deco napaljena

pre 7 godina

sve cekam da vidim neki pametan komentar, ali eto nikaki da ga vidim, deca ovde pricaju neke gluposti sto culi od roditelja. B92 je propo sa sportom

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

U petom minutu treće četvrtine na parketu za partizan 5 stranaca
 (Baki r.s, 3. jun 2016 22:31)
U ovoj sezoni zvezda telekom ima 8 stranaca,a Partizan 6.
Vrabac ima nase drzavljanstvo.

da

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdaš, 4. jun 2016 00:12)

A zato ti ne znas engleski

Jabučilo

pre 7 godina

nidje prenosa?
(BolivijaCG, 03. jun 2016 21:28)
KSS dao prava Areni koju nema nijedan ozbiljan operater (ali je sponzor FMP-a), a RTS radi u skladu sa sloganom da imamo pravo da ne vidimo ništa.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)
Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.

vele

pre 7 godina

Uvek treba reci istinu. Da ste nabijali komplekse prethodnih godina jeste itekako, e sacemo malo mi vama jedno vreme. Steta je stvarno sto ocigledno ne moze se desi da su Zvezda i Partizan izjednaceni kvalitetom u jednoj sezoni to bi bio spektakl kosarke. Partizan bi ove sezone bio jos jaci sa parama koje je dobio da nema toliki dug koji servisira a mi smo to na magican nacin resili :) pa potrudite se i vi.

Glasajte za mene ako hocete jos titula FMP-a

pre 7 godina

Dzouns ne sme da stane pored igraca FMP-a, odmah faul, dok Lazic krvnicki ulece u Wilsona i sudije cute... to se sve lako zaboravi, na tu kartu se uvek ide kada igra FMP.

Antis

pre 7 godina

Zvezda je bila bolja,nema sta da se kaze,prosto dobija na kvalitet pojedinaca i tu se vide pare,nema to sad ni veze,pitam se samo sto li Dzikic izvede Cvetkovica,koji ulazi u ritam i drzi ekipu...partizan ima samo par igraca koji imaju realno u ovom trenutku poene u rukama da nosi tim,glavni je Cvetko....i covek ga izvede...ulazi crnac i krece raspad. Znaci coveka kojeg je krenuo sut ti izvodis na klupu da se ohladi....

ovca iz severne srbije

pre 7 godina

Sta kaze vodja pomaze Partizan, a ha ha, molim te nemoj nas vise pomagati dok nas nisi pomogao mi bili Šampioni deceniju i po u svim sportovima a sad od kad nas pomažeš postali smo iznenadjenje u kupu...

tschedouuu

pre 7 godina

Pričajte vi šta hoćete, jer se tačne cifre ne znaju, ali tim crveno-belih je skuplji bar 5 puta, ako ne i više od tima crno-belih.

Aлекса

pre 7 godina

Није ми ни мало криво јер су играчи у црвено белим дресовима за класу па и више, бољи од онога што Партизан може да пружи тачније речено, што може да плати. Ја сам још након избора 24. априла схватио да је Звезда обезбедила нове 4 године успеxа. Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.

DiVujošn, punjač limenki

pre 7 godina

Nevezano za ovaj meč ali vidim da je u tekstu pomenuto. Garantiram da FMP Radnički, ili šta već, neće igrati u ABA ligi bez obzira dobio ili ne dobio Mega Leks, a vi se pitajte kako? Kako mi se čini po novim informacijama ni CZV Beograd Diva Železnik Evroligu, a vi se pitajte kako? Pravda jeste spora ali dostižna.

pfc1970

pre 7 godina

Veliko je zavaravanje da je ovo neki uspeh,nece oni da nas ugase,oni i hoce da mi redovno stizemo do finala i onda tamo da nas sakate,sto ce se nazalost verovatno i desiti.Sto se tice ovih pantera i limenki sto prozivaju dzikica,to samo govori da to nema nikakve veze sa vujosevicem vec da se ljudi prozivaju samo zato sto vode partizan.Dzikic je pojam za korektnost
(pfc1970, 2. jun 2016 08:32)

Da ne moram da pisem rekao sam tad i tad, postoji copy paste

Jabučilo

pre 7 godina

Već vidim da će da se vade kao mi nikad njih ne možemo da pobedimo sa 41+, kao što su oni nas.
(Apokalipsa, 03. jun 2016 22:30)

Bolna rana, a?

3sekunde ne vaze za Doktora patriotu

pre 7 godina

Da je neki igrac Partizana zakucao kao Miler, ova dvojca smesna komentatora bi se drali kao deca.
 (Dzons, 3. jun 2016 21:55)
Da je neki igrac Partizana zakucao onako i nastavio da visi i posle da provociran..Naravno da bi dobio tehnicku!

Kokolo

pre 7 godina

Dobro bockanja mora da bude.ali realno zvezda je kvalitetnija puno.partizan je odigrao najgoru utakmicu u novijoj istoriji.a da je institucija to jeste.zvezdi cestitke.

Epitaf

pre 7 godina

Skoro nisam gledao losiji kkp,al ne zameram im,do skoro smo se borili za opstanak,nismo ispali i nismo se fuzionisali ili sta vec!malo mi je samo krivo sto se malo vise ne bore.al bice bolje u drugoj.pozdrav svima

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
 (Pete, 3. jun 2016 21:28)
Pa nije bas tako imali ste vi i takako stranaca u dva evropska projekta:
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
a ove godine ne samo miler kinzi i cirbes,bili su tu jos i sofo,tompson,mekel,wilijams i radonjic.Radonjica spominjem jer vam je smetalo sto je Dule crnogorac a sada vam ne smeta sto je radonjic crnogorac?!
Mada Dule zivi vise od 20 godina u Beogradu i ima nase drzavljanstvo,a radonjic nema. TAKODJE vam smeta kada Dzikic drzi tajm aut na engleskom,a kada to radi radonjic onda vam ne smeta?!
Pozdrav.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25)
Taj komedijas je bio najbolji mladi igrac u evropi,vodio reprezentaciju do finala eura u sloveniji i za malo u finale svetskog (turaka kradja) igrao za real,a tom mileru je najveci uspeh sto je dosao da igra u zvezdu za koju ne zna ni gde se nalazi.
Sta je Dule onda radio vama za 15 godina,kada je ovaj vas njega jahao za godinu dana?!Silovao?!
A za igokeu...mislis na ovu:
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731

Karaburac

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimbldon.
@ GM

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.

Igor PFC

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!

Roki

pre 7 godina

Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
(mik, 03. jun 2016 22:30)

+41 Jao,greska.To je Partizan nas otresao sa tom razlikom.

Sad ce....30 razlike...

pre 7 godina

@Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mik, 3. jun 2016 22:30)


+41,da ti pomognem.

no name

pre 7 godina

ovako nešto se ne bi trebalo ponoviti.
Ali brutalnije odvaljivanje od ovog,najverovatnije (samo ako budu hteli).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 14:59)

Ma vi ste ultra sila nema sta!!!

no name

pre 7 godina

kakva ste vi sila,pokazali ste sinoć.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 17:16)

Upravu si..

Ali isto tako smo pokazali sinoc koliko smo vam nabili komplekse za ovih 13 godina kad vas ova ubedljiva pobede usrecuje kao nikad dosad u zivotu bar sto se tice basketa..:)

Bree

pre 7 godina

Gojko@ Jesi li ikada cuo Radonjica da daje intervju na engleskom? Smejali ste se Duletu, a ne znate da ni vas Radonja ne zna ni rec engleskog. Intervjue u EL na gostujucim terenima davao vam je iskljucivo pomocni trener, koji jedini zna engleski, zato se ne pravi pametan!

daddy cool

pre 7 godina

Ne pomazu ni drzavne pare ni 5 stranaca....
(Bravo zvezdo, 03. jun 2016 21:57)

Cije pare vi trosite panteru? I koliko stranaca ste ove godine uzeli, promenili i slicno?

dr feelgood

pre 7 godina

ne cudi ovolika histerija pantera. ipak je ovo decenijama cekano, mnogo frustracija se nakupilo, mnogo dandara popijeno, tu je i istanbul 1992...
i pored svega kk partizan vam je mera stvari, i dok je tako bicete samo mali klub iz predgradja...

SingidiumPFC

pre 7 godina

Ovaj poraz je rezultat umora a ne kvaliteta. KK Partizan je imao 3 prave takmicarske utakmice u polu-finalu. A Zvezda je ponovo odigrala 2 lagana prijateljska meca sa svojim bratskim klubom Megom - vlasnik Mege Raznatovic je kucni prijatelj Nebojise Covica.

PP aparat i Djilas?!

pre 7 godina

Prvenstvo Srbije: Džons,Cirbes,Kinsi.Vilijams,Murić,Vilson,Miler.......ccc
 (turica, 3. jun 2016 21:09)
Wilijams iz lokomotive,tompson,mekel,radonjic,kaba,luvavu,nikolic,ivanovic,zubac...
Kad vec nabrajamo..

Stjepan Supanc licno

pre 7 godina

@Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pete, 3. jun 2016 21:28)


Hahaha,za poslednjih 10 godina Zvezda imala preko 50 stranaca,smesan si.

kad već pričamo o gaženju

pre 7 godina

@auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-)) 
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?
(Slobodan, 03. jun 2016 21:53) Pozdravite mamu vašu.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Mora se na kraju sezone izvrsiti rekonstrukcija tima,dovesti Ercega,Tepica i jos par pojacanja a oterati Velickovica,Vilijamsa,Vrapca.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Alan Ford

Verujem da je citava Turska,ne samo Istanbul bila u neverici kad vas je izbacio Kairat u fudbalu.Krcun se tri puta u grobu okrenuo.

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jedan domaci igrac u prvoj petorci partizaia.. Ahahaha
(magnusmkk, 3. jun cirbes,mekel,sofo,tompson,wilijams,kinzi,miler,radonjic-8 stranaca ahahahah

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Mita

Ali necete biti jos dugo u toj mogucnosti,jos samo 2-3 godine,do isteka mandata svevisnjem.A onda idete nazad u zamrzivac,a mozda i pod katanac ovog puta.

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Nema Partizan para da da Dzikicu pet pomocnika da prevodi na engleski,mora da vrati dug i porez na taj dug.
Za razliku od Radonjica koji ima 5 pomocnika koji prevode igracima na engleski,a i klub ne mora da vraca dugove i da placa porez ovoj drzavi...Lakse samo promenis i.e i adresu kluba..m

ja

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. No valjda će u narednoj utakmici sve doći na svoje mesto.

Vinjak

pre 7 godina

Laganih +15 na poluvremenu....Pa nismo vam mi FMP :)
(nick, 03. jun 2016 21:50)
Bogami jeste samo ste vi mezimče nemoze vodja dva kluba da podrzava

navijac

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!

IDEA

pre 7 godina

Bez zezanja,jel ovo prava Zvezda ili onaj COvicev projekat?Jel se vracaju trofeju FMP-u ili ih Zvezda zadrzava,kakav je tal ove godine? Pitam one koji su upuceni,ovi zvezdasi mi nisu garancija posto bi navijali za bilo koga samo da je protiv Partizana,sta ces kompleks...

ja

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?! 
(33 i 37 bacanja belosevica?!,) 
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?
(box, 03. jun 2016 23:00)

Hahaha silazna Jovića je bila jedina greška sudija u korist Partizana, i to očigledno da nisu dobro videli, jer su sve ostalo sudili na štetu Partizana. Pod jedan je neutralisan Kevin Džons, nakon što je odlično počeo utakmicu, dosuđena mu je druga lična u duelu sa Cirbesom, gde se na usporenom snimku vidi da ništa pogrešno nije uradio. I drugi detalj koji je inicirao onu seriju Zvezde pred kraj poluvremena, kada nije dosuđen čist faul Cirbesa nad Džonsom pri šutu za tri. A to što Dangubić, Lazić i Jović rade Vilsonu i Cvetkoviću je isto stvar sudijske procene, gde su oni mogli i da češće sude faulove a i nisu morali, nego su se odlučili da puste grubu igru sa puno kontakata.

33 i 37 bacanja belosevica?!

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav

Jabučilo

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.
(Frosh, 03. jun 2016 23:08)

Šta kažeš, i nije neka dominacija? Pa za tih 13 godina neko završi i osnovnu i srednju školu, a ima fore i da jedan razred ponavlja. A vidim i da košarku redovno pratiš.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

U petom minutu treće četvrtine na parketu za partizan 5 stranaca
 (Baki r.s, 3. jun 2016 22:31)
U ovoj sezoni zvezda telekom ima 8 stranaca,a Partizan 6.
Vrabac ima nase drzavljanstvo.

ja

pre 7 godina

Manje od 41 panteru 
(Sale, 03. jun 2016 22:58) 

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke 
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd. 

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.
(Borky, 03. jun 2016 23:53)

Ko je igrao sa juniorima?

Jabučilo

pre 7 godina

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.
(sasha, 03. jun 2016 23:02)

Naprotiv. U četvrtoj četvrtini je uveo maltene treći tim i spustio loptu. Inače bi bilo 50+. Budi bar malo pošten. Ipak je tih 118:77 bilo pre samo 5 godina. Ili tad nisi pratio košarku?

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)
Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo

xxx

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25) A što tebe jaše nedostatak inteligencije,to ništa?

DiVujošn, punjač limenki

pre 7 godina

Nevezano za ovaj meč ali vidim da je u tekstu pomenuto. Garantiram da FMP Radnički, ili šta već, neće igrati u ABA ligi bez obzira dobio ili ne dobio Mega Leks, a vi se pitajte kako? Kako mi se čini po novim informacijama ni CZV Beograd Diva Železnik Evroligu, a vi se pitajte kako? Pravda jeste spora ali dostižna.

ja

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.

Aleksandar™

pre 7 godina

Kos Jovica nije priznat, greska na stetu Zvezde. Ali odbrane visokih igraca Zvezde nad plejmejkerima Partizana,brat bratu pet faulova u pet sekundi odbrane. Dzile je za Radonjica trenercina, ali na zalost, mnogo smo slabija ekipa fizicki od Zvezde i upravo ono sto je krasilo Partizan godinama, sada Zvezda prepisuje. Jak centar, cvrste trojke i fizicki snazni plejmejkeri.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.

Aлекса

pre 7 godina

Није ми ни мало криво јер су играчи у црвено белим дресовима за класу па и више, бољи од онога што Партизан може да пружи тачније речено, што може да плати. Ја сам још након избора 24. априла схватио да је Звезда обезбедила нове 4 године успеxа. Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Smeta vam kada Dule vodi tajm aut na srpskom,smeta vam sto Dule ne zna engleski,smeta kada Dzikic vodi tajm aut na engleskom....A ne smeta vam kada radonjic vodi tajm aut na srpskom,a ima 5!!!? pomocnika koji prevode na engleski igracima ono sto on prica?!
engleskom

Gtr

pre 7 godina

Kako smo poceli sezonu dodro smo je priveli kraju, igramo dva finala , puna kapa sa ovim timom. Imali smo i teze utakmice u kls, Mega i Fmp , tako da je do ovog opustanja moralo doci. Ima jos da se igra videcemo, ali realno ZV ima mnogo bolji tim...Ima jos da se igra , nikad se ne zna. Gledam Barsa rasturi Laboral 27 razlike, a po kvaliteu su egal, desava se. Uvek PARTIZAN!!!

Glasajte za mene ako hocete jos titula FMP-a

pre 7 godina

Dzouns ne sme da stane pored igraca FMP-a, odmah faul, dok Lazic krvnicki ulece u Wilsona i sudije cute... to se sve lako zaboravi, na tu kartu se uvek ide kada igra FMP.

Obeli

pre 7 godina

Kakvo je uzivanje gledati ovog Novicu kako se pati protiv Zvezde.

(Bodibond, 3. jun 2016 21:59)

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.

Karaburac

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimbldon.
@ GM

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...
 (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 21:25)
Taj komedijas je bio najbolji mladi igrac u evropi,vodio reprezentaciju do finala eura u sloveniji i za malo u finale svetskog (turaka kradja) igrao za real,a tom mileru je najveci uspeh sto je dosao da igra u zvezdu za koju ne zna ni gde se nalazi.
Sta je Dule onda radio vama za 15 godina,kada je ovaj vas njega jahao za godinu dana?!Silovao?!
A za igokeu...mislis na ovu:
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731

Krcun osnivac,covke udomljivac!

pre 7 godina

А што није интонирана и Лијепа њихова? Стварно није у реду...
 (Enrico Pallazzo, 3. jun 2016 21:00)
Pa nije dovoljna samo idea na dresu,a Domobran (zuti)nije u hali,a nije vise ni trener..

limož do titule

pre 7 godina

Svaka cast na pobedi, zasluzeno. Ako nesto moze da bude pozitivno, to je koliko je kompleksa nabio Partizan navijacima CZ i ove druge. Pazi ovo, uzivanje gledati kako se Novica pati... Majstore, uzivaj ti u pobedi svog kluba (koji god da je u pitanju), a pusti ti Novicu. Bilo je uzivanje gledati kako Novica gazi 41 razlike.
(Obeli, 03. jun 2016 23:09)
Samo je tad zvezda igrala sa juniorima, imala 4 igrača... A vi sad igrate sa 4 stranca u prvoj postavi i sa više para od države nego što zvezda prima... U svakom slučaju ovako je lepše... Tad se neko nije nadao da zvezda može nešto, a sad ste se vi nadali... Mukice

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sta bre ovi nasi izvode,ostave Milera samog i ovaj daje trojku.A sto sutaju bezveze za 3 poena a nemamo sutere u ekipi.Haos,Pekovicu odlazi,mars nazad u Minasotu!!

dr feelgood

pre 7 godina

ne cudi ovolika histerija pantera. ipak je ovo decenijama cekano, mnogo frustracija se nakupilo, mnogo dandara popijeno, tu je i istanbul 1992...
i pored svega kk partizan vam je mera stvari, i dok je tako bicete samo mali klub iz predgradja...

tschedouuu

pre 7 godina

Pričajte vi šta hoćete, jer se tačne cifre ne znaju, ali tim crveno-belih je skuplji bar 5 puta, ako ne i više od tima crno-belih.

3sekunde ne vaze za Doktora patriotu

pre 7 godina

Da je neki igrac Partizana zakucao kao Miler, ova dvojca smesna komentatora bi se drali kao deca.
 (Dzons, 3. jun 2016 21:55)
Da je neki igrac Partizana zakucao onako i nastavio da visi i posle da provociran..Naravno da bi dobio tehnicku!

Igor PFC

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
 (Pete, 3. jun 2016 21:28)
Pa nije bas tako imali ste vi i takako stranaca u dva evropska projekta:
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
a ove godine ne samo miler kinzi i cirbes,bili su tu jos i sofo,tompson,mekel,wilijams i radonjic.Radonjica spominjem jer vam je smetalo sto je Dule crnogorac a sada vam ne smeta sto je radonjic crnogorac?!
Mada Dule zivi vise od 20 godina u Beogradu i ima nase drzavljanstvo,a radonjic nema. TAKODJE vam smeta kada Dzikic drzi tajm aut na engleskom,a kada to radi radonjic onda vam ne smeta?!
Pozdrav.

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemoooooooooo u LE Idemooooooooooooooooooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby









































































Samo Brondby

















































Samo Brondby


































































Samo Brondby









































































Samo Brondby












































































Samo Brondby

























































































Samo Brondby






















































































Samo Brondby




























Samo Brondby

Epitaf

pre 7 godina

Skoro nisam gledao losiji kkp,al ne zameram im,do skoro smo se borili za opstanak,nismo ispali i nismo se fuzionisali ili sta vec!malo mi je samo krivo sto se malo vise ne bore.al bice bolje u drugoj.pozdrav svima

Sad ce....30 razlike...

pre 7 godina

@Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mik, 3. jun 2016 22:30)


+41,da ti pomognem.

Roki

pre 7 godina

Koliko je ovo razlike,ne mogu da izračunam? Dajte digitron.
(mik, 03. jun 2016 22:30)

+41 Jao,greska.To je Partizan nas otresao sa tom razlikom.

ovca iz severne srbije

pre 7 godina

Sta kaze vodja pomaze Partizan, a ha ha, molim te nemoj nas vise pomagati dok nas nisi pomogao mi bili Šampioni deceniju i po u svim sportovima a sad od kad nas pomažeš postali smo iznenadjenje u kupu...

ja

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. No valjda će u narednoj utakmici sve doći na svoje mesto.

Jabučilo

pre 7 godina

Već vidim da će da se vade kao mi nikad njih ne možemo da pobedimo sa 41+, kao što su oni nas.
(Apokalipsa, 03. jun 2016 22:30)

Bolna rana, a?

Borky

pre 7 godina

@mate E moj Mate slabo ti pratis kosarku jer da bolje pratis znao bih da Partizan nikada nije imao svoju skolu kosarke vec su dovodili ili otimali igrace po Srbiji te se onda hvalili kako imaju neki sistem.

Milos

pre 7 godina

Au kakvo orosavanje groblja u prvom poluvremenu..ogromna je razlika u kvalitetul..samo tako nastavite momci i Radonja..idemo prskaj po laznoj instituciji i u drugom..

Jabučilo

pre 7 godina

nidje prenosa?
(BolivijaCG, 03. jun 2016 21:28)
KSS dao prava Areni koju nema nijedan ozbiljan operater (ali je sponzor FMP-a), a RTS radi u skladu sa sloganom da imamo pravo da ne vidimo ništa.

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37) # Link komentara
ahahahahhaha sprdate se sve al d...... u rikverc :DDDDDD

Zvezdaš

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.

Blokovi CZ

pre 7 godina

Partizan:
Wilijams,dzouns,vilson,muric,magdevski,vrabac-6 stranaca.
zvezda:
mekel,cirbes,tompson,sofo,tompson,miler,kinzi,radonjic-8 stranaca.
mega:
kaba,luvavu,ivanovic,nikolic,zubac-5 stranaca.
Vrabac ima nase drzavljanstvo
(drzavni posao:ep.20, 03. jun 2016 23:52) Ali kralj stavi prvo igrače koji su zaboravili da su bili 15 dana u Zvezdi, stavi trenera, pa još i stavi tompsona dvaput, i kaže 8..hahahahaha, pa postoji i neko jači od "struje visim ceo dan na komentarima"

Stjepan Supanc licno

pre 7 godina

@Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pete, 3. jun 2016 21:28)


Hahaha,za poslednjih 10 godina Zvezda imala preko 50 stranaca,smesan si.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Mita

Ali necete biti jos dugo u toj mogucnosti,jos samo 2-3 godine,do isteka mandata svevisnjem.A onda idete nazad u zamrzivac,a mozda i pod katanac ovog puta.

Creative mund ®

pre 7 godina

Imajucu u vidu dugove Partizana koje vraca od ovih para koje dobija od drzave, na ovaj tim je opet potroseno preko 900.000 eura.Za te pare mi je draze da vidim 5 nasih Milutinovica, nego strance u vidu Vilsona i Vilijamsa koji nisu nista bolji od gore pomenutog.Ali ne mogu da se otmem utisku da je Partizan ovoliko potonuo kao klub i da jedna Zvezda bukvalno radi ono sto je godinama Partizan radio, da se razumemo, tu ne mislim na politiku, vec na sistem dovodjenja igraca.Partizan je uvek krasio jak centar ili ti petica, toga nema. Plej je uvek mirao da bude do 190 cm ili preko, a cetvorke ili sa izrazito unutrasnjom igrom ili dobrim sutem. Danas sve to igra u Zvezdi, dok se Partizan oslanja na Cvetkovica i Vilsona koji su em niski, em nisu fizicki spremni da odgovore na odbranu Zvezde, posebno kad ih cuva visi igrac poput Dangubica i Kinsija, a cetvorke glume centre poput Dzonsa i Vilijamsa.Zvezda je bolji tim, tu nema dileme, ali samo zahvaljujuci ljudima koji su gledali samo sadasnjost, a ne buducnost, a Zvezda je posle fuzije sa FMP-om ima, to definitivno. Imao bi je i Partizan, ali ljude u Zemunelu ne zanima kosarka, vec samo fudbal, nazalost. Da ih zanima, ti momci bi imali poput fudbalera imali ekstremno dobre uslove, cak i bolje od FMP-a a za to su potrebne dve sale za trening i da se sto koriste mladi fudbaleri, koriste i mladi kosarkasi.

Hmm

pre 7 godina

Партизан никада није имао тако снажно државу уз себе а остварио је резултате о којима Звезда још увек само сања. Упркос томе на једној страни постоје и бројке и пеxари и већи број финала Ф4 EЛ него што је број учешћа Звезде у истој. Након освајања овог првенства Партизан и даље има већи број титула шампиона. Ни једна наша бројка није померена. Још увек су иза нас.
(Aлекса, 03. jun 2016 23:14)

A to je zvanicno da nikada nste imali tako jako drzavu uz sebe?
Tadic i Dacic su tako rekli?Ili Dule?
Da razjasnimo jednom zauvek,na terenu je sada zvezda bolja,nekada je to bio partizan.Imali ste vise uspeha jer ste imali bolje igrace koje ste vise mogli da placate parama koje ste dobijali od drzave.Sve ono sto nije imala zvezda niti bilo koji drugi klub u zemlji.Bili ste jedini...Zato cu uvek da pricam da ste bas vi,grobari srpske kosarke,jer ste samo vi postojali...
Da je zvezda imala tada,sponzora koliko i vi,bila bi tu negde kao vi sada,a ne bi bila nikada...Pozdrav...

vele

pre 7 godina

Uvek treba reci istinu. Da ste nabijali komplekse prethodnih godina jeste itekako, e sacemo malo mi vama jedno vreme. Steta je stvarno sto ocigledno ne moze se desi da su Zvezda i Partizan izjednaceni kvalitetom u jednoj sezoni to bi bio spektakl kosarke. Partizan bi ove sezone bio jos jaci sa parama koje je dobio da nema toliki dug koji servisira a mi smo to na magican nacin resili :) pa potrudite se i vi.

mate

pre 7 godina

ljubitelj sam kosarke i sve pratim -kod nas na Areni mozemo gledat i vasu ligu ( U Hrvatskoj) ... ko potpuno neutralan mogu rec da je Zvezda ocito jaca i vise ulaze -to se vidilo i u Euroligi... S druge strane Partizan se mora vratit onome po cemu je uvi bio poznat u regiji- svojoj skoli i igracima svojim- kakvog smisla ima dovodit strance da se gubi po 30 koseva? Zauzimaju mjesta domacim momcima a rezultatski nema koristi... bolje ako se vec nema novca za dovest igrace koji mogu bit prevaga razvijat svoje momke i ako treba izgubit sezonu-dvi da bi se dugorocno uspilo... bolje i jeftinije...

daddy cool

pre 7 godina

Ne pomazu ni drzavne pare ni 5 stranaca....
(Bravo zvezdo, 03. jun 2016 21:57)

Cije pare vi trosite panteru? I koliko stranaca ste ove godine uzeli, promenili i slicno?

neko iz mase

pre 7 godina

Ovo isticanje rekorda od 41 razlike u derbijima sto je postavio Partizan je isto kao i isticanje rekorda Drazena Petrovica od 112 poena na jednom mecu, oba rekorda su sramna i postavljena protiv omladinaca. Ali ako se uzme u obzir da su rekorde postavili Hrvatski sportista i Hrvatski KK, onda i ne cudi to hvaljenje jer svi znamo cuvenu Ducicevu izjavu o Hrvatima.

Kokolo

pre 7 godina

Dobro bockanja mora da bude.ali realno zvezda je kvalitetnija puno.partizan je odigrao najgoru utakmicu u novijoj istoriji.a da je institucija to jeste.zvezdi cestitke.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Alan Ford

Verujem da je citava Turska,ne samo Istanbul bila u neverici kad vas je izbacio Kairat u fudbalu.Krcun se tri puta u grobu okrenuo.

Bree

pre 7 godina

Gojko@ Jesi li ikada cuo Radonjica da daje intervju na engleskom? Smejali ste se Duletu, a ne znate da ni vas Radonja ne zna ni rec engleskog. Intervjue u EL na gostujucim terenima davao vam je iskljucivo pomocni trener, koji jedini zna engleski, zato se ne pravi pametan!

dex

pre 7 godina

Državni projekat sa reprezentativcima Finske, Bosne, iskusnim Amerima, iskusnim igračima i bivšim reprezentativcima, izuzetno skup tim, tim čiji se tajm auti vode na engleskom, izgleda kao amaterski tim. Još jednom bačene pare države...

Bree

pre 7 godina

Partizanovac sam, ali treba biti realan da Zvezda ima mnogo jaci tim od nas. Da Dzile nije dosao, ispali bi iz Aba lige, ne bi igrali finale Kupa i ne bi bili u finalu nase lige, to je ono najrealnije. Napred Partizan :)

Vinjak

pre 7 godina

Laganih +15 na poluvremenu....Pa nismo vam mi FMP :)
(nick, 03. jun 2016 21:50)
Bogami jeste samo ste vi mezimče nemoze vodja dva kluba da podrzava

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?
 (Gojko, 3. jun 2016 21:40)
Nema Partizan para da da Dzikicu pet pomocnika da prevodi na engleski,mora da vrati dug i porez na taj dug.
Za razliku od Radonjica koji ima 5 pomocnika koji prevode igracima na engleski,a i klub ne mora da vraca dugove i da placa porez ovoj drzavi...Lakse samo promenis i.e i adresu kluba..m

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Dobija KKP Igokea sledece tri utakmica jer je jun, a tada ce doci Salou, Kinziezi, play from America, Sasa Pavlovic i mali Neca iz Srecnih ljudi i naravno pas Sima koji je vrsna ćetvorka...masina se pali zemljo Srbijo !!!

pfc1970

pre 7 godina

Veliko je zavaravanje da je ovo neki uspeh,nece oni da nas ugase,oni i hoce da mi redovno stizemo do finala i onda tamo da nas sakate,sto ce se nazalost verovatno i desiti.Sto se tice ovih pantera i limenki sto prozivaju dzikica,to samo govori da to nema nikakve veze sa vujosevicem vec da se ljudi prozivaju samo zato sto vode partizan.Dzikic je pojam za korektnost
(pfc1970, 2. jun 2016 08:32)

Da ne moram da pisem rekao sam tad i tad, postoji copy paste

no name

pre 7 godina

ovako nešto se ne bi trebalo ponoviti.
Ali brutalnije odvaljivanje od ovog,najverovatnije (samo ako budu hteli).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 14:59)

Ma vi ste ultra sila nema sta!!!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Vec KKP Igokea Trepca Limoz ima 10 bacanja, a opet gubi...
Miler gazi po onom komedijasu Novici, jahace ga posle finala kao Radonja Duloua prosle sezone...

kad već pričamo o gaženju

pre 7 godina

@auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-)) 
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?
(Slobodan, 03. jun 2016 21:53) Pozdravite mamu vašu.

da

pre 7 godina

Srpska deca uz pomoć tri stranca se iživljavalo sa legijom stranaca iz partizana.Serbian child brutall win on legia off stragner from partizan zagreb,croatia.Ovo na engleskom je za grobare posto ne znaju Srpski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezdaš, 4. jun 2016 00:12)

A zato ti ne znas engleski

Vuk

pre 7 godina

Kad čujem da neko kaze da je Cvetković dobar igrač odmah mi je jasno njegovo 'poznavanje' košarke koju verovatno nikad nije igrao..Dečko da je nije samo basketas koji gnjavi loptu igrao bi za neki jaki klub pre ovakvog Partizana.Čim se završi sezona poz ga,može da igra protiv borca samo

Bliznaci iz telekoma,zmago sagadin,ilija kovacic,zezelj,vesic,zika pauk,zoran drakulic,branko radujko...

pre 7 godina

Jedan domaci igrac u prvoj petorci partizaia.. Ahahaha
(magnusmkk, 3. jun cirbes,mekel,sofo,tompson,wilijams,kinzi,miler,radonjic-8 stranaca ahahahah

Pedja

pre 7 godina

Realno Zvezda je imala tezeg protivnika u polufinalu i ovo ce biti laksi treninzi da se igraci odrze u formi, proigraju mozda neke nove akcije, isprobaju takticke varijante. Ove godine Partizan kupio smao 6 stranaca, mozda dogodine uzmu jos 6 pa odigraju sa kompletno strancima. OVako uzeli bivse Zvezdine pa mislili da ce i igrati ko Zvezda.

mare

pre 7 godina

Ali tim KKP skup bivših propalih zvezdinih igrača, veterana koji nemaju kvalitet, bosanskih reprezentativaca, finskih naturalizovanih Amerikanca, loših mladi prospekata...Biće 3:0 za Zvezdu, velika razlika u kvalitetu.

Slobodan

pre 7 godina

auuuuuu rodjaci, 27 koseva za poluvreme ... malo je :-))
Moze li mi neko odgovoriti koga ce Zvezda zgaziti veceras, Partizan-Igokeu ili Igokeu-Partizan ?

PP aparat i Djilas?!

pre 7 godina

Prvenstvo Srbije: Džons,Cirbes,Kinsi.Vilijams,Murić,Vilson,Miler.......ccc
 (turica, 3. jun 2016 21:09)
Wilijams iz lokomotive,tompson,mekel,radonjic,kaba,luvavu,nikolic,ivanovic,zubac...
Kad vec nabrajamo..

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Mora se na kraju sezone izvrsiti rekonstrukcija tima,dovesti Ercega,Tepica i jos par pojacanja a oterati Velickovica,Vilijamsa,Vrapca.

ni vise ni manje -taman +31

pre 7 godina

Dzikic trener???!!! Mangupcic sa primesama foliranta najblaze vrste.....ni vise ni manje. A igraci partizana poluamateri ni vise ni manje... Edo, Novica igracke prevare ni vise ni manje

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari jel ste se ponadali? Hahahahaha tako je to kad Zvezda ubaci u drugu brzinu. A samo ljutite Radonjića pa će i u treću.

Mika

pre 7 godina

Dzikic je najveci prevarant u kosarci trenutno.Vazno mu je da glumi smekera.Smeker od 150 kila.A ekipa fizicki nespremna kao na nivou srednje skole.Prvi put u istoriji da je kosarkasi tim Partizana bio demoralisan.Kod Duleta bi ginuli na -25 i smanjili bi na kraju na pristojnu razliku.Zvezda ima mnogo slabosti u igri ali Partizan je kosarkaska grupa gradjana koju predvodi jedan lazni smeker,Prevara od trenera.Velickovic je sramota sa sport

SingidiumPFC

pre 7 godina

Ovaj poraz je rezultat umora a ne kvaliteta. KK Partizan je imao 3 prave takmicarske utakmice u polu-finalu. A Zvezda je ponovo odigrala 2 lagana prijateljska meca sa svojim bratskim klubom Megom - vlasnik Mege Raznatovic je kucni prijatelj Nebojise Covica.

bane

pre 7 godina

Dosadni ste vise i sa drzavom i sa Vucicem.Glasao sam sns samo da vidim kako groblje propada.Dok su zuti vladali a partizan bio prvi to je ok.cao

Antis

pre 7 godina

Zvezda je bila bolja,nema sta da se kaze,prosto dobija na kvalitet pojedinaca i tu se vide pare,nema to sad ni veze,pitam se samo sto li Dzikic izvede Cvetkovica,koji ulazi u ritam i drzi ekipu...partizan ima samo par igraca koji imaju realno u ovom trenutku poene u rukama da nosi tim,glavni je Cvetko....i covek ga izvede...ulazi crnac i krece raspad. Znaci coveka kojeg je krenuo sut ti izvodis na klupu da se ohladi....

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Onaj plej Igokee Vilijams je smesan, lik pojma nema, Cvetkovic deset puta bolji od njega, a liku je plata koliko celoj ekipi CZV, strasno...

Simke

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Sigurno ne vise nego tebi Zvezda veceras.

ne veruj u gluposti

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)


Da su stvarno zapinjali pala bi stotka

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vimbldon kada je bankrotirao nije pristao da se fuzionise sa MC Donsima nego su otisli u beton ligu.
Sada su najomiljeniji klub u Engleskoj. Imaju cast i obraz za razliku od tvoje tz zvezde.
Kapiras panteru.
(Karaburac, 03. jun 2016 22:43) Ti forsiraj kme kme, Fmp, Vucic,Covic a mi cemo da vas tovarimo 30 razlike. Eto srecan i ti i mi.

Cordel

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Ti si ovde neki saljivdzija. Dobro ti ide samo tako nastavi

GM

pre 7 godina

Da je neko od trojice sudija video da je lopta prvo udarila u tablu, a tek onda banana... Bilo bi i plus 17.

Razlika izmedju ove dve ekipe je kao Lester i Vimldon.

stradivari

pre 7 godina

Kolektor@ Pa naravno...zato vas i busi ovako kao niko....ko vam je kriv kad ste sirotinjska zagrebacka ustanova i ne stizu vise pare iz domovine

no name

pre 7 godina

kakva ste vi sila,pokazali ste sinoć.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strela, 4. jun 2016 17:16)

Upravu si..

Ali isto tako smo pokazali sinoc koliko smo vam nabili komplekse za ovih 13 godina kad vas ova ubedljiva pobede usrecuje kao nikad dosad u zivotu bar sto se tice basketa..:)

Komedija

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Haha ti si neki komičar?
Kvinsi Miler se sprda sam sa vama, drugi još nisu ni počeli da igraju

Harry Potter

pre 7 godina

Zamislite navijača Partizana. Navija za klub koji u fudbalu ima 10 puta manje trofeja i uspeha u Evropi od Zvezde, i koji može da mu se približi samo u video igrici. Navija za klub koji ima manje titula i u rukometu i u odbojci. Navija za klub koji će i u košarci gledati u leđa Zvezdi jer će ona uzeti Evroligu i prestići Partizan po broju domaćih titula.

poznavalac crveno i belo +35

pre 7 godina

која туга је снашла српску кошарку да тренер партизана води тајмаут на енглеском.

zlotrov

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

PLACI!!!!!!

Ratko

pre 7 godina

Ja ne znam u istoriji plej offa da je Partizan pobedio Zvezdu sa vise od 30 razlike. Mada ne znam da je jedan tim u finalu za šampiona puko sa više od 30 razlike. Ovo nije bilo u 80 godina košarke na ovim prostorima. Da sam na mestu navijača Partizana ne bih ni pratio preostala 2 meča. Ljudi doveli 6 stranaca i izgube ovako, dajte završavajte ovo da ne bude još veća razlika u narednim mečevima.

Borky

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!!

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice!

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

Dajte ljudi stavite ovo u arhivu za sva vremena. Sjajno.

Boban Marjanovic

pre 7 godina

Necete verovati ali cela ekipa San Antonija je gledala na strimu ponizavanje partizana! Lenard kaze da bi voleo da igra za Zvezdu u slucaju lok auta :)

Pete

pre 7 godina

Crvena zvezda je dominaciju Partizana pokušavala da prekine Gurovićem, Rakočevićem, Bjelicom, Kešeljem, Nedovićem, Lešićem, Radivojevićem, Ilićem.. Zvezda maksimalno tri stranca u ekipi.. Partizan sa Džonsom, Vilijamsom, Vrapcem, Magdevskim, Fincem..
Nismo isti.

Bodibond

pre 7 godina

Kakvo izivljavanje ahahahahahaha...
gledam ovog nemocnog o copavog Novicu i placem od smejanje ahahahahahaha... ovo nije kosarka ovo je trtiguz !!!

Qroña

pre 7 godina

Mene bi bilo sramota da sam u klubu koga natovare sa 30+ koseva razlike, a u kome je pola stranaca, cak tri afro-amerokanca, dva bivsa vrhunska reprezentativca(Vitkovac i Velickovic), nekoliko stranih reprezentativaca(Muric, Vilson...) + 3 sudije + 2 najveca drzavna sponzora bez obzira ko da je protivnik, ali stacete ne moze se silom na MAGIJU ahahahahah TOVARI!!!

Apokalipsa

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

goblin

pre 7 godina

Kada Arena prenosi nesto iz Pionira nije sporno hoce li biti problema u prenosu vec kada ce se desiti.Voljeni Rts smatra da finale prvenstva u nacionalnom sportu ove zemlje nije dostojno njihovog prisustva.Zemlja cuda.

One night in May

pre 7 godina

Garantujem da bi igrači koji nisu ni ulazili u igru u Zvezdi bili u prvoj petorci Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kolektor, 3. jun 2016 22:27)

Cvetkovic, Milutinovic, Vitkovac...cuvena kosarkaska magovska akademija...veceras nagrdjena do neprepoznavanja, da jadnicima slucajno vise nikad na pamet ne padne da se bave kosarkom.

Neka se lepo drze hokeja i vaterpola...za ostale sportove nisu.

hehehe

pre 7 godina

@navijac alo covece kakvi kompleksi, cilj je da se stavi tacka na ovu godinu, a to je da vas operemo sve tri partije i da prestanete vise da smarate kako ste institucija, bilo nekada, vise nikad. Pukli ste ko arkada u skoro svim sportovima tako da cutite. Da dodam, da li je Zvezda FMP i za koga mi navijamo, to je nasa stvar i vas se ne tice, gledajte vise svoja posla, jer ovakvim putem nista ne uspevate da uradite.

Antidervis

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)

Da ne lomis mozak - to je onaj klub sto te je surovo isponabijao do 31...tako da ti na pamet vise nikad ne padne da pratis kosarku.

Dule V.

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi,ali videlo se da nasem timu fali Merima Njegomir na kecu i Ozren Soldatovic pod kosem da bismo bili konkurentni. Takodje,Muric nije ponovo programiran posle povratka na fabricka podesavanja od strane onog izvikanog Gudurica,dok je Novica Ubica odigrao odlicnu partiju. Brzog hodanja. Vazno je da mi razvijamo domace igrace kroz ovo takmicenje,rezultati ce doci. Samo Partizai!

zvezdas

pre 7 godina

Najvaznije je vitestvo.Partizanovci i Zvezdasi,navijaci.Da u narednim mecevima pokazete sta je to iskreno i posteno.Navijajte za svoje boje,ali i postujte.
Ako smo nekada bili veliki u kosarci,bili smo upravo zbog toga.Vreme je drugo danas i nece se vratiti tako lako oni dani.
Mi imamo samo jedan zadatak.Da to obnovimo i ponovo delimo lekcije Evropi.
Tezak posao,ogroman.Neki misle nemoguc.
Ja kazem,moguc.
Ali da se postujemo,za pocetak.

srbEUin

pre 7 godina

Nije Fmp jak nego Partizan igra najlošiju utakmicu sezone. Možda i zato što je Fmp imao dva dana više odmora. ja, 3. jun 2016 22:41)

CZTje ove sezone odigrala 32 (TRIDESET DVE!) takmičarske utakmice više od KKProšlosti, i to u najjačem evropskom takmičenju. Dok je CZT igrala top 16 i top 8 EL i PO ABE KKProšlost se odmarao.

Toliko o odmornim igračima, i pravednom rasporedu.
A inače ko vam je branio da preskočite !/2 u dva meča?

Tresh kretenizam

pre 7 godina

A oni koji slave Ivicu Koferče Bananu Dačića? Djuru Galeniku Šnajdera? Tomislava Naftaša Karadzića? Branka Rolex Prodata titula Ružića? Dukljanina Volim umjetnine Vujoševića?

deco napaljena

pre 7 godina

sve cekam da vidim neki pametan komentar, ali eto nikaki da ga vidim, deca ovde pricaju neke gluposti sto culi od roditelja. B92 je propo sa sportom

limož do titule

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
Zadnju četvrtinu odigrala druga postava... Reba ulazio na kraju i micić... Sa vama grobari samo neka komedija

Borky

pre 7 godina

-31 sa 6 stranaca, Novicom ubicom,najboljim trenerom na balkanu i jos vam Radonja ne igra presing kao sto ste vi to radili kad smo igrali sa 7 juniora. Pa ja ne vidim potrebu da se ove 2 utakmice igraju i ako se ponudi Partizanu da se preda bez kazne mislim da bih oni to oberucke prihvatili.

Реална анализа

pre 7 godina

Ово је реална разлика када Звезда игра одговорно. Да није било Белошевића да мало помогне у финишу (кош Врапца и лична, и сл.), било би преко 40.

poskok

pre 7 godina

Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Pravi FMP je sada ILR i ne takmiči se. Ovo je originalna Zvezda koja se vratila takmičenju jer kako kaže tvoj nik 18 miliona nestade
Sportski pozdrav

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Vi ste zapinjali i na 40 razlike... Igrala se kosarka i pre nego sto ste postali drzavna kasica, igra se i danas na vasu zalost... I to kakva kosarka! Evropska!

nv

pre 7 godina

Sutra uvece u 21h na rts imate film, partizansko-albanski vestern Kapetan Lesi. Eto prilike da grobari cuju odakle potice ona njihova himna "volim partizan"... Onu drugu, dubrovacke trubadure, nema portebe spominjati!

Bodibond

pre 7 godina

A gde je faul nad Džonsom pri šutu za tri? Gde je namerna Mileru pošto je povukao za nogu Vitkovca? U prvoj četvrtini nepostojeće lične Džonsa i Marinkovića, u drugoj Vitkovca naf Cirbesom...bilo bi još gore da ne ke..a ovog Milera, pošto se zna ko mora da bude prvak.
(ja, 03. jun 2016 21:52)

Auuuuuu... rodjace, ti se jos privikavas na ovakve situacije ... ahahahahaha... kme kme kme kme ...

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

igor

pre 7 godina

vidi se da ce djikic po zavrsetku sezone otpustiti bar 11 igraca i pola strucnog staba....
ljudi moji, pored ova dva pleja koje imamo zvezda je mogla da igra i sa tri igraca...

Beca

pre 7 godina

nije cz nego cz telekom ili u prevod arapi rusi i fmp i pomoć države
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobari 034, 3. jun 2016 22:00)

Nije ni Partizan nego Partizan NIS (MTS), a ti prevedi kako hoćeš.

sasha

pre 7 godina

@(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Zaboravlja se kako je Dule terao svoje da gaze do kraja(+41) Zvezdine juniore u sezoni u kojoj su se jedva spasli ispadanja, a istu igrali bez sponzora, samo pruge crveno bele na dresu.

ma vazi

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos
proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
ja se stvarno izvinjavam sto se radujemo pobedi i svakom kosu, i sto igramo sa prvom petorkom, i sto radonjic skace pored klupe. Evo sledeci put kad povedemo 7 razlike uci ce Badi pas kosarkas i Dusko dugousko. Obecavam da se necemo radovato svakom kosu nego svakom drugom. A mozemo da navijamo i za vas.

rebron

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

BUAHAHAHAHAHAHA.Ajde na spavanje, pregrejao si se veceras!

Borky

pre 7 godina

Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!, 03. jun 2016 22:34)
Druze nauci pravila pa onda nesto pricaj. Kod blokade je najbitnije da je uda43na lopta prijw a gdjw poslje zavrsi ruka iz tog zamaha nije bitno.Jel ti mislis da kad udaris blokadu ruka se zaustavi u mjestu?Pa nije odbojkaski blok.

Borky

pre 7 godina

Manje od 41 panteru
(Sale, 03. jun 2016 22:58)

Istina al zabiravljas cunjenicu da je neko igrao sa juniorima a neko sa 6 stranaca+Novica ubica hahaha +Dzile bog kosarke
+najveci talenat europe (kapiten bez suta na kos) itd.

Utisak utakmice Cvele uzeo sam sebi dribling na 12m i stoji sam 10sec a niko ne moze prici da doda loptu hahaha.

KORN

pre 7 godina

Ne razumem ovu foru kao dogovor da gostujuci navijaci dobiju ne znam koliko karata ali zato što oni dolaze,zbog bezbednosti,jedan deo hale je prazan.

nikola1992

pre 7 godina

A onaj jadnicak se ubi, u onoj emisiji na areni, sto su je reprizirali pred pocetak utakmice, da objasni kako Miler i nije neki igrac.

Milan

pre 7 godina

(Struja neuspesni brejkdenser, 3. jun 2016 21:19)

Pa mozda vasi igraci nmg da udju u reket pa moraju da sutaju za 3!A teranje Pekovica nestvarno!

stručnjak

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)
To je sportski pristup utakmici da daješ maksimum . Da nisi opijen "časovima ljubavi " možda bi i znao . Večeras Delije uživaju .

Bree

pre 7 godina

Nema sta, imate bolji tim, bolje ste i odigrali i zasluzeno ubedljivo pobedili. Znam da mora biti malo podbadanja i to je u redu, ali ja vam cestitam na zasluzenoj pobedi. Znam da od strane nasih navijaca nece biti transparenata tipa "jel vas sramota", itd. Dzile izasao sa istom taktikom kao i u polufinalu Kupa, sto je po mom misljenju bilo pogresno, a tako se i obistinilo. Ono sto Zvezda nije pogodila u tom polufinalu, pogadjali su danas, pogotovo trojke. Nadam se makar jednoj pobedi Partizana, a bilo bi lepo da se igra i majstorica, ali to je bas, bas tesko. Napred Partizan :)

UltrasBgCZ

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Trebalo bi da ima tri puta vise. Za toliko je bolji od svih vasih zajedno.

Nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Grobari pobedio vam fener ,dosta vam je za veceras.Jeste da je rizig star dao samo 7 poena(sve sa penala) ali nema veze,vas fener lagano gazi ka tituli.

vazda

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Pa brate koju ti to utakmicu gledas?? Pisem na poluvremenu.. Kvinsi zivotinja!

ja

pre 7 godina

Avangarda, sistem, casovi ljubavi ( sa po nekim romanticnim davljenjem igraca), institucija, mi smo patizan, a ko ste Vi........
i na kraju ostase samo dugmici. Ala smo ih opravili veceras za sve pare.

Dexim

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!! (navijac, 03. jun 2016 22:38)

Frustracije su cudo moj "navijac" ovo je zvezdin drugi tim, vidi se da nemas pojma...

KRIGER

pre 7 godina

Jel moze neki Partizanov tajm aut na srpskom?

@(Gojko, 3. jun 2016 21:40)


Naravno da ne moze kad su pola stranci, ali mozda bi mogli da probaju na hrvatskom, zagrebacki dijalekt buuuahahahahahaha...

Dr

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Prijatelju zadnji cetvrtinu smo igrali sa Stimcem, Micicem, Guduricem i Rebicem, koja bre prva petorka?

Miloš CZ

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 3. jun 2016 22:38)

Boli ovih 31? :) neka, tek će da boli :)

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 7 godina

"Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!(sead, 3. jun 2016 21:19) Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.Sportski pozdrav"
Ha, ha, al' glume zbunjene... A Miler puni ko lud! Pa sta mi da kazemo, franjevci, za ovih 70 godina? Nekom sponzori iz Hrvatske, a neko tamo osnovan. Glaser, Matekalo, Cajkovski, Bobek, Brozovic-ndh reprezentativci i 32. zagorska spiceni preko noci iz Zg u Bg postaju srpski klub.

zoleada

pre 7 godina

Zaleđeni, odledjeni, zamrznuti, odmrznuti, FMP 1, 2, 3, Zvezda ova, Zvezda ona, šta god vam odgovara vas je počistila i to iz zezanja.

One night in May

pre 7 godina

zanima me sta se desava u mozgu coveka koji voli covica i tvorzica?a zna ko su?!
(kriza identiteta, 4. jun 2016 09:22)

A tek u mozgu onih koji pitomcu spuskog zatvora naprave zastavu i pesmu: "O, Tomislave! O, karadzicu! tebe ludo volim, jer si predsednik! Ako te smene, ja secem vene..."

Zamisli samo sta se desava u mozgu navijaca kluba (onog za koji ti navijas) koji ubiju tinejdzera na derbiju, mrtvi hladni ubiju dete...ponosnan avangarda i lucidni smekeri...
I onda dodju ovde i nekog pitaju sta se desava u njegovom mozgu...obraza bez!

Strela

pre 7 godina

Zamolio bih Vas da mi objavite onaj komentar gde sam iskreno zabrinut za Danila,Struju i Gejlijusa i gde se brinem da li treba nešto da im donesemo.
Ko zna u kakvom su stanju.

Mile

pre 7 godina

Odlican je igrac Miler, stvarno vredi svih 800 hiljada evra koliko je drzava dala za njega.
(navijac, 3. jun 2016 21:55)

nije 800 hiljada evra već 80 miliona dolara pogrešna informacija

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

Frosh

pre 7 godina

"Zvezda igra za svoju 17. titulu, a Partizan za 22." Koliko su pricali o dominaciji zadnjih 13 godina mislio sam da Partizan Zvezdi bježi 30 titula.

timmy

pre 7 godina

@navijac
velike razlike postoje u tvom pogresno postavljenom vidjenju stvari.
tadasnja zvezda I sastav kakav je bio I duloov partizan I sastav,uporedi majstore sa sadasnjim sastavom partizana I sponzorima partizana.

UltrasBgCZ

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 3. jun 2016 21:37)

Koji sport je u pitanju? Ne mogu da nadjem? Kosarka nije, to znam.

Jahorinac

pre 7 godina

Ovo uopste nije toliko lose!!! 

Napad je bio OK, jos malo da se stisne odbrana i Partizan ima velike sanse da dodje do titule u 4 utakmice! 

Vidi se manjak iskustva ovih mladih igraca, ali kvalitet je nesporan!
(Igor PFC, 03. jun 2016 22:51)

He,he.. na trzistu Srbije svaki dan se pojavi neka nova sinteticka droga. Izgleda da je ovaj Igor redovna musterija .

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ekipu vam cine Zvezdasi Ceda, Andreja i Cvele , Novica grobar i 7 stranih igraca. Pa vi ste show program ...

mirko

pre 7 godina

@Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 3. jun 2016 21:40)

Eto napokon i neki grobar da kaze da i Zvezdini igraci igraju za ljubav i kikiriki

Milan

pre 7 godina

De su sad grobari da prete kako ce nas dobiti na osnovu 2 meca u kupu i abi sto su nas dobili????Jel sad shvatate da Zvezda nije igrala bas ozbiljno zbog EL...

box

pre 7 godina

00
Guduric udara Murica po lopti,ruci i glavi a kole sa arene kakav smec gudurica!Ide snimak ociglednog faula a komentatori cute?!
(33 i 37 bacanja belosevica?!,)
A silazna Jovica, postenjacino? Sto nisu gledali snimak?

Bne

pre 7 godina

Auuuu ljudi koliko smo mi njih kinjili I gazili svih ovih godina, pa koliko se tu frustracija i kompleksa skupilo pa vi niste svesni! Tek veceras to pocinjem da shvatam! Na 25+ razlike zapinju kao da je nereseno, Radonjic drzi prvu petorku, komanduje i skace pored linije za svaki kos kao da ce da odluci utakmicu, na tribinama za svaki kos proslavlja kao da je gol!! Auuuu sta smo mi njima napravili covece, koliko smo im boli i patnje naneli!!!!
(navijac, 03. jun 2016 22:38)

Nemoj da places samo... mora da boli.

zemunac

pre 7 godina

Citam komentare i slusam grobare
Jedva prosli FMP
A sada kazu jel ovo tim koji je prosao u top 8
I izgube 30 razlike
Imaju li mozga
partizan se voli za druge se navija - nesrecna ljubav

limož do titule

pre 7 godina

Kod nas u srbiji imamo samoproklamovanu instituciju i samoproklamovanu divu... Divu pre neki dan ponizio gabana, a "instituciju" večeras Zvezda... Grobari u čudu jer ih je pregazio brzi voz, a jecaji odzvanjaju ulicama limoža... Do duboko u noć

Wllaxy

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom!
(Grobar, 03. jun 2016 21:37)

Znam da si običan trol ali ne mogu da vam ne poželim da se i dalje sprdate ovako kao večeras.

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Koliko je dobro državnom preduzeću zvanom RTS! Svakog meseca svako domaćinstvo da po 150 dinara da bi gledali NIŠTA! Finale kupa Srbije u rukometu postoji samo kao naslov a finale KLS ne postoji ni tako!

sasa

pre 7 godina

ko je kriv Partizanu sto je lose poslovao,tolike godine u e.l.,pune hale,sponzori,prodaja igraca,Dodik,Tadic...ko se sve tu opario,gde su novci

Mračni gospodar Vučić

pre 7 godina

Ccc sta je ovo ? Ja im dam dva najjaca sponzora u Srbiji( 2 miliona evra) oni puknu 40 razlike ? Oduzecu im sponzore,los klub za ulaganje..

Puškomitraljezac

pre 7 godina

Grobari,slobodno pricajte o FMP-u,o dugovima I ostalim glupostima,jer o cemu bi inace pricali?! O igri ?! Ne umete vi to! I šta ste naucili na casovima ljubavi ?! Ko je bolji predavac,Dulo ili Savo ?! Ko je bolji šibadžija ?!

mile1970

pre 7 godina

navijac nije te sramota da napisea onakvu glupost?Kada smo igrali sa decom veliki mag je igrao sa prvom petorkom da. bi bilo preko 40.A Radonja poslednju cetvrtinu igra sa srugom petorkom inace bi bilo +50.

StormBGD

pre 7 godina

Pretnje praznom puškom. Lepo sam vam rekao da niste naš nivo i da se ne ložite da će biti titule. :) Razlika u klasi ova dva tima je ogromna. Dogodine vežbajte, pa da se igramo. :)

Mihajlović

pre 7 godina

Tezak dan za grobare, Djokovic se ubedljivom igrom i laganom pobedom plasirao u finale Rolan Garosa, dok je KK Crvena zvezda deklasirala partizan sa 31 poen razlike!

Mikeli

pre 7 godina

Sunce ti poljubim šta ostade od kk Trepča. Najlepše od svega je što su se ponadali, njihovi novinari, njihovi forumi, svi su se nadali, ali bolno prizemljenje je došlo. Sledi metla.

misko

pre 7 godina

Pošto smo Evropa, s kim si takav si.Edo ne udje ni jedna kao kap ali ne brini učiče ti u drugoj utakmici.Edu kod Tegija pa neka se teše

.

Jole

pre 7 godina

Samo agresivna odbrana je dovoljna protiv Zagrepcana.Zatvorimo Dzonsa u reketu i oni nemaju resenja.Trojke im retko idu tako da nam tu ne preti neka opasnost.Dzons je stavljen pod kontrolu i razlika je +31.Da smanjimo izgubljene lopte i bice +50.

@18 i 50 miliona dug nestao preko noci?

pre 7 godina

Al' vas isprska ovaj pravi FMP. Bezmalo kao vi Zvezdu kad je igračla sa omladincima, a ne ovako sa tri Amerikanca, Slovencem i BOsancem, koji je iznenada zbog košarkaškog umeća dobio srpsko državljanstvo.

kiza

pre 7 godina

Pošteno ubili nas ko zvečku....u padu forme plus Novica...koji je čini mi se "pokvario" atmosferu u ekipi...Jos jednom čestitam...mi imamo 48sati da se trgnemo

Vatreni zelembać

pre 7 godina

@struja neuspesni brejkdenser Ako mislis da ces tako sto ćes kačiti 8 komentara na jednu vest pomoći limožu, grdno se varaš.

Sasa

pre 7 godina

Samo se ti nadaj!
Secas se prethodne dve utakmice?
Dzikic ima da te rasturi!
Smesni ste!
(Grobar, 2. jun 2016 14:19)

Imaš li još šta da dodaš?

rejnald

pre 7 godina

Miller svakom novom utakmicom podnosi ozbiljnu kandidaturu za najboljeg stranca koji je ikada igrao za neki klub na prostorima Ex-Yu...Sto se mene tice,ja sam ubijedjen da jeste!Ne zna se ko je kome vise dao,on Zvezdi,ili Zvezda njemu!Ali jedno je sigurno,dobro ce unovciti svoju godinu iz snova u sezonama koje slede.Potpuno zasluzeno!I on i Zirbes.Pitanje kako bez njih naredne sezone...Sto se grobara tice,samo jedno pitanje...Zar ste stvarno mislili da imate i 1% sanse protiv ekipe koja je u sva tri meca igrala egal sa sampionom EL?!Ali,postujem vas optimizam,ma koliko ponekad bio smesan...

Marko

pre 7 godina

I pored lakrdije od sudjena gazimo vas kao miseve, a onaj kos Jovica gde polaze loptu na tablu sudije sviraju kao rampu, pa ono je i Dulo iz Limoza video!

Kum

pre 7 godina

(navijac, 03. jun 2016 22:38)

E vidis, meni svi Grobari, i to matori, koji su Partizan propratili po Evropi, salju poruke, cestitaju, i posebno navode da im je drago sto smo vas ispostovali do kraja. Ne kapiras ti sport, ili bi ti licno bilo draze da je Radonja izveo samo klince u drugom poluvremenu? Ej, neko postovanje postoji, ma koliko ti to cudno zvucalo.

Cole

pre 7 godina

Na striptiz muskarca u areni(utakmica Partizan - Budiveljnik) grobari izjavljuju sledece "Ne razumeju oni to!".hahha pa hvala Bogu da ne razumemo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Zvezda je bolji, i pre svega mnooogooo skuplji tim, tako da im nije potrebna ovolika pomoc sudija...Pozdrav za sve ljubitelje kosarke.
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 03. jun 2016 21:47)

Jel mozda misliš na onu sudijsku pomoć kada Joviću čiste poene od table ne priznaju? Ili na tu neverovatnu krađu kada Miler šutira 4-4 trojke? Stvarno nije u redu

Delija

pre 7 godina

Čemu ste se vi grobari nadali iskreno ? Ne razumem.Eno fener pobedio efes,to vam je neka uteha za veceras.Veličko je malo nervozan :-D pecaros br.2

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Ljudi zanemaruju koliko skup i iskusan sastav ima partizan. partizan nis sns mts ima izuzetno skupe i dobre strance (čak šestoricu) - Džons doveden kao jedan od najboljih igrača Francuske, Murič kao najbolji igrač slovenačke lige, Vilson kao reprezentativac koji je Srbiji strpao skoro 20 poena na EP, Vilijams kao ubedljivo najbolji igrač belgijskog prvenstva, a tu su i reprezentativci Bosne i Makedonije. Na to dodajte jednog od najboljih igrača Budućnosti koja se borila za titulu - Vitkovca, pa najboljeg bivšeg juniora Evrope Zvezdinog Cvetkovića, pa reprezentativac Veličković, najbolji igrač Vojvodine Đumić, pa Aranitović (dolazi iz najbolje Zvezdine škole), Marinković... To je ekipa koja je morala da se bori za titulu i 5. mesto je katastrofalni neuspeh.

Ja verujem Tegeltiji kad kaže da stranci dolaze za male pare samo zbog Evrolige a da ostali moraju da plate debelo. Tako da treba imati i to na umu da partizan mnogo više plaća svoje strance od Zvezde koja je dovela anonimnog Amera od 22 godine bez kluba, Nemca za koga niko pre Zvezde nije ni čuo i starog Kinsija koji je 2 godine stariji nego u partizanu gde je igrao u najboljim godinama. Pre partizana je imao 1,4 miliona u Unikahi a grobari rekoše da malo košta što znači da sada u Zvezdi verovatno prima stotinak dinara.

Mada 6 skupih stranaca nije problem jer država čak i sada daje 2 miliona godišnje. I onda neko kaže partizan je slab... Kako slab sa tako iskusnim i skupim igračima? Zašto nipodaštavate klub? To što država ne gleda rezultate nego daje partizanu 3 puta više nego Zvezdi je druga priča ali partizan trepča nis sns mts je izuzetno jaka ekipa.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ne pomazu ni sudije ni budzet kao Realov i Barsin zajedno, ni pritisak na savez, gaze Radonja i ekipa sami protiv svih !!

Blaf

pre 7 godina

Браво краљеви наши. Тако је када смо приближно равноправни (без гепековања судија, пријетњи и дављења...) Црвена Звезда, увијек уз вас, вјерујем у вас.

mrki

pre 7 godina

Ja sam Grobar navijac Partizana al svaka cast Zvezdi igraju fantasticnu kosarku mnogo su bolji i jaci na svim pozicijama i zasluzeno ce da osvoje titulu al u svakom slucaju borba do kraja i neka kosarka pobedi .

Billy Piton - akademik i antitopalović

pre 7 godina

Bilo je relativno neizvesno - negde oko 148 sekundi ! Ali , samo relativno ...
P.S./ Pesma,e navijača (CZV) su vrh, trude se i Topalovići ali " kost u grlu " !

Tuga brate...

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 03. jun 2016 22:03)
Evo ovako se razgovaraju dva ucveljena grobara dok im se klub puni sa 30 razlike.Šta će još to im je ostalo da popričaju.

Рајко Четник

pre 7 godina

Арена спорт канал 1 биће кажњен јер за утакмицу Звезда Партизан није ставила ознаку 18+.

Slobodan

pre 7 godina

@Gojko

Kako da prica srpski kad ima samo dva Srbina u ekipi KKP Igokee...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šika Momšilo s' ljubavlju, 3. jun 2016 22:00)

A od te dvojice jedan je Vrabac :-))
Dzikic drzi tajm-aut na engleskom a Bozo Djumic kao Alisa u zemlji cuda ...
I na kraju kritika Vucicu, dzaba je sipao onolike novce i dovodio ovolike strance ... ne ide rodjaci !

trn u oku

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Ovo je pravi fmp,a ono pre neki dan je Radnicki Basket,pre se zvao Radnicki Fmp.isti sponzori im vise ovde i u dvorani u zelezniku.
Sportski pozdrav
(18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!, 3. jun 2016 22:03)

Ajmo grobari polako u krevet, a na letovanje u Montenegro, naravno u Utjehu kod Bara da se isplačete, usput da pecate sa Pavlovićem!!!

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

bravo Zvezdo ovo je kosarka , krivo mi sto ovi momci nemaju vecu podrsku tokom citave sezone osim evrolige i utakmice protiv ovih, inace budu tribine skoro prazne. Nadam se da cemo do kraja ovak cvrsto da igramo. Svaka vam cast ponos nas!

Kum

pre 7 godina

Kakva komedija..Novica "ubica" cuva Milera..smehotres
(Milos, 03. jun 2016 22:02)

Ne moze ni pogledom da ga isprati, a Miler ga je jos u odbrani strpao u dzep. Pukao je kompletno.

Razbijanje, cisto, musko, evroligasko, rutinsko. Bravo, momci, bravo, Radonja!!!

PS: Koji mentalni sklop moras da imas, pa da ti padne na pamet da upalis baklju u Pioniru?? Zadnji put Grobari, danas ovi, i briga ih sto se nista ne vidi, i sto igraci umiru jer ne mogu da disu! Ej, ima tu i dece, bre!

Sole

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

a izvor kurir?
(ZAGOR, 3. jun 2016 22:01)

A otkud ti to da je izvor kurir? Ja pre tipujem na SOS koš.

Billy Piton - CZV ili FMP nag..io Topaloviće

pre 7 godina

Tegeltijašima je bitnije da im se razjasni ko ih je razvalio ... molim Upravu KK CZV da im napismeno izda potvrdu ! Napišite im šta ONI hoće ! Biće im ( možda ) lakše !?

Sale Jagodina

pre 7 godina

Čestitam na poštenoj pobedi.Fer i naterenu i na tribinama,što me jako raduje.Ostaje nam da zbijemo redove.Nadam se boljim partijama.Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

Neće vam proći spinovi

pre 7 godina

Miller ima platu kao svi stranci u Partizanu, znam iz pouzdanih izvora.
(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)

Druže za tvoju informaciju Miler igra za 200.000 a Džons iz partizana za 220.000. Vilson za 180.000, a Vilijams za 170.000. Pa vi samo od države dobijate 2 miliona godišnje a pričate o jeftinim strancima?? Džons došao u najboljim godinama kao jedan od najboljih igrača jake francuske lige, a Miler kao anonimus od 22 godine koga niko nije hteo ni u letnjoj ligi. I pritom u Zvezdu dolaze za male pare zbog Evrolige, a partizan mora DEBELO da plati strance da bi pristali da igraju samo KLS. O tome je i vaš Tegeltija pričao.

Goran

pre 7 godina

Hahahh kako smo ih zavaravali igrom na predhodna dva derbija,naseli su ! Evo malo ozbiljnosti i ćao partizane,srećno ti bilo u cipiripku.

iskren partizanovac

pre 7 godina

Partizan stvarno los u ovoj prvoj utakmici.
Dzile tu ne moze da uradi nista! Jednostavno Miler je skroz u delurijumu. Mozda se smanji razlika ali dobija Zvezda rutinski na kraju.

Zlobni cinik

pre 7 godina

" Neki bi voleli da se nismo plasirali u finale!" je otprilike rekao Džikić pre neki dan!
Verovatno je mislio na navijače Partizana, jer niko ne voli da doživi ovakvo gaženje !

OMG

pre 7 godina

I ova Zvezda bila u TOP 8?Pa mi se sprdamo sa njom! 
(Grobar, 03. jun 2016 21:37) 
Mislim da ti je sad jasno zasto je Zvezda igrala 1/4 finale evrolige

Slobinator

pre 7 godina

Ja sad vise ne znam ni protiv koga igramo, jel to onaj prvi klub, ili onaj zamrznuti, ili neki novi odmrznuti?!
(sead, 3. jun 2016 21:19)
Jedini zamrznut je ovde Partizan I to na rekordnih -31 u sred leta!

Hardavej

pre 7 godina

Mnogo bolja i raspoloženija Zvezda. Partizan jeste promašio koncepciju tima za ovu sezonu, a i od ovog tima realno neće dobiti ništa za budućnost. Zvezda sa ovakvim šutom ne može da izgubi od Partizana. Ključna će biti sledeća utakmica, Partizan može da se nada lošem šutu Zvezde i praznim minutima, videćemo. Sportski pozdrav.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 7 godina

Jbt tebric, cenim da je i davitelju svanulo posle ove tekme, kad samo pomisli u kakvom bi kanalu bio da ga niste oterali...

Pretek'o dervis, nema sta.

Ivan

pre 7 godina

Nazovite jednom stvari pravim imenom. Da je bilo obrnuto, zvezda bi se sahranjivala po portalima. Minus 31 nije poraz. To je samaranje, gazenje, deklasiranje...

Sentor

pre 7 godina

Prosle godine Kalina i Laza poslali Pavlovica u penziju, ove Kvinsi salje Novicu! Ovako izgleda kad Zvezda odigra punom snagom i ovo je realna razlika u kvalitetu. Pustiti juniore da odigraju preostale dve da bi mecevi bili zanimljivi?

ZA

pre 7 godina

Jasno je, zadnje utakmice u sezoni, Zvezda nema vise evro ligu da bi se cuvala i daje se maksimum. Tj. igra kao i u EL, a sa takvim pristupom prejaka je za Partizan

zzbz

pre 7 godina

(Kolektor, 03. jun 2016 21:40)
Sve i da ima, zasluzio je svaki dinar. Trpao je u EL, Zvezdi doneo top8, a ovoj boraniji veceras 20 za poluvreme..

Dule Vujosevic velika Maga

pre 7 godina

,,Alo bre momci pa ne valja ovako! Mileru šta ti je, koj ti je??? Pazi ovamo, idemo sad akcija 2-2-1, Lazić i Simonović ukrštenje, a Vasa gađa... Je l jasno? Samo nemoj da gađaš normalno. Nemoj da gledaš u koš i gađaj u padu..." Radonjić
20 sec kasnije Micić šutira jednom rukom bez gledanja i daje trojku.

hahahahahah zlikovce! :D

Bravo!

pre 7 godina

Sad ce grobari, javite se kad bude +41 za vas.
Moze, izvedite vi cetiri omladinca od ukupno 6-7 igraca koliko ih je bilo tada pa da vidimo kolika razlika ce biti.
Mi smo dobili +31, po meni jedan sasvim korektan tim, koji ima par stranaca u sastavu, kombinovan sa par vrlo talentovanih domacih igraca, plus Velickovic i Cvetkovic.