Sreda, 01.06.2016.

16:34

Kevin Durent na slatkim mukama

Kevin Durent biće glavna zvezda predstojećeg leta jer 1. jula postaje slobodan agent.

Izvor: AK

Kevin Durent na slatkim mukama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Cudlaka

pre 7 godina

ja bi u klivlend da pomognem kingu da sam na njegovom mestu, i onda jos CP3, messi, ronaldo i eventualno Darko Pancev na centra i cirkus je spreman

cudoviste

pre 7 godina

Ne kapiram zasto ljudi misle da treba u SAS da ide. Na 3 i 4 imaju 2 superstara, zasto bi se i on gurao tamo, bez obzira da li je bolji ili losiji od njih.

Heh

pre 7 godina

Greota što NBA funkcioniše po principu big/small market, i ovo je potpuno iluzorno, ali zamislite da ode u Denver, bez neke veće promene u ostatku rostera i da ih posluži zdravlje... Mlada ekipa, sa barem dva buduća All Star igrača i potpuno nesebičnim stilom na koji mu uopšte ne bi trebala adaptacija, mislim. Momci se igraju košarke. Samo im fali iskustvo u nedostatku čega su ove sezone izgubili barem 20-ak utakmica. Imaju Jokaru i Mudiaya koji su vrhunski all- round igrači, a pri tome i konstantni, a i KLINCI(zajedno su mladji od Duncana ?) energy igrača u Manimalu, pa sve i da Galo i Nurkic odu zbog njega, tu je i Harris koji se pojavio niotkud, kao i uvek nezgodnog Lovergna. Mislim da bi uz taj nukleus procvetao kao vođa i sasvim sazreo što u OKC nikada neće moći pored one pudlice Westbrooka. Bilo bi lepo kada NBA ne bi funkcionisao kako NBA funkcioniše. Šta mislite?

Fox

pre 7 godina

CJ
Nijedan igrac koji je bolji od Durenta ne igra u San Antoniju! Mozda jedan igra malo bolje odbranu, ali taj igrac mora jos mnogo da nauci da bi bio bolji od Durenta. Mada neke stvari se ne mogu nauciti, rodis se sa takvim osecajem. Tako da Lenard nikad nece biti bolji od Durenta.

vladek

pre 7 godina

Ostanak u OKC je sto se tice titule je nemoguca misija.Kari i Tompson su u najboljim godinama,dominirace jos barem 3 god.na zapadu,i valjda ce se konacno upristojiti sto se centra tice,jer ovaj Bogut nije ni za ABA ligu.SAS su drugi problem,jer kada se otarase veterana, i Kawai i Aldric budu gazde i u svlačionici,a ne samo na terenu,Sparsi se vracaju na tron.Ako zeli titulu moze da se preseli na istok,tamo ce se krljati samo sa Klivlendom.Mada, mozda i najbolje za njega je da ode u LAL odrekne se dela plate,i bude vodja tima,gde bi u potpori sa jos dva superstara,i ostatkom solidinih igraca mogao da osvoji titulu.Ne verujem da tako veliko ime kao LAL moze da tavori toliko dugo

CJ

pre 7 godina

Pazi ovo, da dovedu DeRozana ili Batlera i to je to...ma šta napriča? Aj da im damo Kazinsa na 5, Oldridža na 4 pa da onda baš gaze. Mislim ljudi, daj malo uključite mozak kad pišete komentar, pa ko ne bi voleo da ima tri superstara u timu ali onda ode 75 miliona na plate a kako onda ostalih 17 miliona podeliti preostaloj desetorici?
Druga stvar, San Antonio? Pa ovo je glupost na kubni...Pa u SA trenutno igra igrač na 3 koji je bolji od Durenta. A i ne verujem da je Durent taj tip da ode medju 3-4 najbolja kluba kao neki -_-
Ja lično bih najviše voleo da ode u svoj rodni grad, ako ne onda Lejkersi ili Boston.
Neko je spomenuo Atlantu, njima bi Durent legao kao budali šamar, to im je najranjivija pozicija u ekipi i sa jednim igračem tog kalibra, Atlanta bi pregazila istok dogodine, naravno, pod uslovom da i Horford ostane.

Filip998

pre 7 godina

Fali mu samo jos jedan All star bek u Oklahomi (ne mora cak ni All star) ali to moze da bude neki igrac tipa Jamal Crawford ili tako nesto.... I onda mislim da je prsten tu...

Jagodinac

pre 7 godina

U Oklahomi jos jednu sezonu ali pod uslovom da dovedu pristojne igrace sa klupe da imaju, a ne da imaju 8 igraca u rotaciji a da ostali panjevi sede na klupi. Ako ne onda Lejkersi, tu bih voleo da ga vidim, naravno uz jos par pojacanja

Filip

pre 7 godina

Ja licno verujem da bi mu Vizardsi bila najbolja opcija iz nekoliko razloga...

1. Igrao bi u rodnom gradu (rodjen i odrastao u Vasintonu)
2. Vizardsi bi mu dali MAX deal
3. Dzon Vol bi mu bas odgovarao kao plej jer je pass first
4. Samo bi mu Klivlend stajao na putu do finala jer ostatak istoka je nista posebno

bulls_nation

pre 7 godina

@Džimi Barka
braticu, daj ne lupaj kada ne znas i nisi upucen u situaciju Cikago Bulls-a.
Batler naglasava u svakom pojavljivanju da ne zeli da napusti Bikove, jer je tu od pocetka, zadovoljan je tretmanom i jos je dobio ulogu fransiznog igraca...ako ce nekoga trejdovati, to ce biti D.Rose, mad im je i to glup potez, jer je decko iz grada, 'marketinska koka koja uvek dobija'. Njegovi dresovi su 5 ili 6 najprodavaniji od prosle godine...a do prose godine su bili treci, iza brajanta i jamesa.
No, od Butlera bi imali najvise koristi da ga trejduju, ali ne zele, jer je potpisao prosle godine max ugovor od 95 milki i najkorisniji je igrac Bulls-a.

b.

pre 7 godina

Ostace u Oklahomi jos godinu dana da pokusa da osvoji prsten. Za to vreme Lejkersi dovode novog trenera, konsoliduju tim i spremaju pare za onu tamo sezonu. 2017 Durantula prelazi u Lejkerse i pise se nova istorija NBA!

Džimi Barka

pre 7 godina

Zlotvor-e@
E neka si mu rekao... Ali pazi konstataciju, JA SE NEŠTO NE SEĆAM DA JE DURANT BIO MVP...
Majko moja, ko sve troši kiseonik...

bla

pre 7 godina

moje misljenje je da on ostaje tu gde je sada. prva stvar okc moze da mu ponudi najvredniji ugovor. druga stvar je da ekipa bude konkurentna za titulu, sto okc jeste. jedina ekipa koja je konkurentnija od njih je gsw. po ranijim pricama je bila mogucnost da predje tamo, ali mislim da posle ove godine nema sanse.
OKC ce sledece godine biti znatno bolja ekipa, a durent se vraca na svoj pun potencijal.

NastyB

pre 7 godina

Već sam pisao da Andrej Vojnarovski, jedan od najboljih poznavalaca prilika u NBA, misli da će Durant produžiti ugovor sa Oklahomom na još godinu dana, kada ističe ugovor i Vestbruku, pa da onda vide hoće li Oklahoma postajati ozbiljan tim ili će njih dvojica zajedno da pale odatle. Jednostavno, za titulu u NBA moraš imati TRIO vrhunskih igrača, a OKC pored njih dvojice ima neprepoznatljivog Ibaku, Kanter i Adams povremeno i zaigraju nešto, ali ostali nisu ni za KLS.
Takođe, pojavila se i vest da je Durantov agent rekao upravi Bostona koga da dovedu ako misle da Durant razmisli o Bostonu, ali od tog spiska Eindžu je, verovatno, pozlilo.
Videćemo šta će biti, ali Kevin je nekoliko puta tokom sezone izjavio da nema nameru da napušta Oklahomu. S obzirom da od Najkija dobija 300 miliona za 10 godina, ne verujem da mu koji milion više ili manje pravi veliki problem. Ali...

IRONemke

pre 7 godina

Konkretno, ukoliko ode u neki tim ovog leta, dobiće ugovor na max 4 godine, za 110.9m dolara... Ukoliko ostane u OKC, moći će odmah da potpiše ugovor na 5 godina, za 150.2m dolara... Ipak, ukoliko sada potpiše kraći ugovor (1+1) sledeće godine će moći da produži sa OKC na 5 godina za neverovatnih 208.1m dolara! Pozdrav i napred Cavsi u finalu!

vu

pre 7 godina

Strasno gde ide sve ovo ali lakse ovu vest podnesem kad vidim da je u pitanju KD jer po mom misljenju je najbolji igrac lige pa je zasluzio.Ali kad vidim maksimalne ugovore Kantera (oko 80mil) ili Beal-a,..

Zemun

pre 7 godina

Mozda najbolji izbor su Lejkersi,koji su najveca fransiza u NBA,doduse odlaskom Dzerija Basa stvari nisu vise iste,ali opet sampionski mentalitet je uvek prisutan,i to je ekipa koja uvek pretenduje na prsten,uz fantasticnu organizaciju i Los Andjeles kao veliki grad. Boston takodje ne bih otpisivao. Trenutno Oklahoma ima dobrog trenera,fantastican skauting,ekipu za finale konferencije,uz par dobrih trejdova,pojacati rotaciju,klupu,sto je i najveca boljka bila u ovom playoffu i prsten moze da se cilja. Dodao bih jos i veliko prijateljstvo sa Westbrook-om,uigran tandem,takodje i izjave Kevina da planira da ostane u Oklahomi. Stvarno teska odluka i mnostvo dobrih izbora,novac verujem da mu nije presudan,jer je mnogo puta pokazao kakva je licnost,plus od ugovora sa Nike-om,moze komotno da zivi.

Nikola

pre 7 godina

Sto dalje od Westbrooka! Nema potrebe da igra vise sa egomanijakom koji ima 1 faul po utakmici i odbranu igra samo da upise ukradenu u statistiku.

JeRemijin drug

pre 7 godina

Ljudi, njemu je nebitno dal je 130mil plata ili 200 njemu nema razlike, znam zvuci bolesno, ali njemu je jedina, ali jedina bitna stvar trenutno da uzme NBA, tako da Oklahoma ne uzima ni sl. god. dok su tu ratnici i kavsi tako da mislim da ide ove sezone, a ako pak ne ode to je zato sto ceka RWB.

Džimi Barka

pre 7 godina

Realno bi ostanak u Oklahomi bio najbolja opcija, dobar izbor pika i dva dobra pojačanja u timu bi ih baš osvežila jer generalno imaju jak tim i dobro se poznaju jer su godinama zajedno tako da Durantula najverovatnije ostaje. Dovedu kvalitetnu četvorku da se Ibaki malo zadrma mesto jer se olenjio i dobrog beka šutera jer uz dužno poštovanje, Roberson i Waiters nisu All-Star kalibar. Da pojure Derozana ili Jimi Butlera koji želi iz Bullsa i to je već vrhunski tim...

azor ahai

pre 7 godina

po meni se ovo svodi na tri opcije, po sledećem redosledu:
1. Ostaje u OKC
2. Ide u Vizardse, kući
3. Ide u Lejkerse da oživljava velikana

Dovla

pre 7 godina

Volim košarku i pratim, NBA doduše nešto manje poslednjih godina, dok se ovi naši nisu priključili, ali da me ubijete ja ovaj njihov finansijski sistem ne razumem, ili mi se zavrtelo od ovih silnih miliona, šta li.

zlotrov

pre 7 godina

Izvinite, ali ja se ne sećam nešto da je Durent bio MVP
(Devotion, 01. jun 2016 17:27)

mozda , ako pratis nba od proslog meseca ! sedi 1 !

bley

pre 7 godina

Niste napomenuli da ako produzi ugovor na godinu dana sa OKC sledece leto su on i Rasel free agenti, tako da moguce u tom slucaju da zajedno odu u drugu fransizu. Sto se tice trenutnog izbora, mislim da je SAS daleko najbolja opcija i da bi im pomogao mnogo, kao i oni njemu sto se tice titule, naravno uz Popa najjaceg trenera na svetu. Miami takodje dobra opcija, ostale opcije Lejkersi itd sem para nemaju teoretske sanse ni za sta ukoliko ne dovedu 2-3 stara pored KD-a onda se prica menja :)

anti - reklamozder

pre 7 godina

po ponasanju van terena , ko je gledao bilo koji njegov javni nastup zna koliko je emotivan i skroman lik, ne verujem da je tip koji ce lako otici u klubove iz najvecih gradova... San Antonio bi bio adekvatan tim kad se sve uzme u obzir, pod uslovom da Greg ostane tamo jos neko vreme...

Paul George

pre 7 godina

Od ovde ponudjenih klubova najvece sanse za titulu bi imao sa San Antoniom ili Majamijem, a ja bih voleo da dodje u Lejkerse, a ako ne to onda da ostane u Oklahomi

Jim Beam

pre 7 godina

Voleo bih da ode iz Oklahome, jer je to malo tržište i teško da će moći da privuku još nekog dobrog igrača koji im je neophodan za prsten jer će do njega sami Vestrbruk i Durent teško. Pogotovo što im je vlasnik škrt, pa se čak i Brade rastosiljao.

Ako već ide, nekako mi je normalno da ode u Boston ili Lejkerse, ipak nije prirodno da ova dva kluba ne budu u vrhu lige. Za kraj, ne zaboravite i da se Najki pita i to dosta tako da je moguć odlazak i u Nikse, ali tamo prsten neće videti pa sve da igra do 50e.

zlotrov

pre 7 godina

Izvinite, ali ja se ne sećam nešto da je Durent bio MVP
(Devotion, 01. jun 2016 17:27)

mozda , ako pratis nba od proslog meseca ! sedi 1 !

azor ahai

pre 7 godina

po meni se ovo svodi na tri opcije, po sledećem redosledu:
1. Ostaje u OKC
2. Ide u Vizardse, kući
3. Ide u Lejkerse da oživljava velikana

bley

pre 7 godina

Niste napomenuli da ako produzi ugovor na godinu dana sa OKC sledece leto su on i Rasel free agenti, tako da moguce u tom slucaju da zajedno odu u drugu fransizu. Sto se tice trenutnog izbora, mislim da je SAS daleko najbolja opcija i da bi im pomogao mnogo, kao i oni njemu sto se tice titule, naravno uz Popa najjaceg trenera na svetu. Miami takodje dobra opcija, ostale opcije Lejkersi itd sem para nemaju teoretske sanse ni za sta ukoliko ne dovedu 2-3 stara pored KD-a onda se prica menja :)

anti - reklamozder

pre 7 godina

po ponasanju van terena , ko je gledao bilo koji njegov javni nastup zna koliko je emotivan i skroman lik, ne verujem da je tip koji ce lako otici u klubove iz najvecih gradova... San Antonio bi bio adekvatan tim kad se sve uzme u obzir, pod uslovom da Greg ostane tamo jos neko vreme...

JeRemijin drug

pre 7 godina

Ljudi, njemu je nebitno dal je 130mil plata ili 200 njemu nema razlike, znam zvuci bolesno, ali njemu je jedina, ali jedina bitna stvar trenutno da uzme NBA, tako da Oklahoma ne uzima ni sl. god. dok su tu ratnici i kavsi tako da mislim da ide ove sezone, a ako pak ne ode to je zato sto ceka RWB.

vu

pre 7 godina

Strasno gde ide sve ovo ali lakse ovu vest podnesem kad vidim da je u pitanju KD jer po mom misljenju je najbolji igrac lige pa je zasluzio.Ali kad vidim maksimalne ugovore Kantera (oko 80mil) ili Beal-a,..

Dovla

pre 7 godina

Volim košarku i pratim, NBA doduše nešto manje poslednjih godina, dok se ovi naši nisu priključili, ali da me ubijete ja ovaj njihov finansijski sistem ne razumem, ili mi se zavrtelo od ovih silnih miliona, šta li.

Zemun

pre 7 godina

Mozda najbolji izbor su Lejkersi,koji su najveca fransiza u NBA,doduse odlaskom Dzerija Basa stvari nisu vise iste,ali opet sampionski mentalitet je uvek prisutan,i to je ekipa koja uvek pretenduje na prsten,uz fantasticnu organizaciju i Los Andjeles kao veliki grad. Boston takodje ne bih otpisivao. Trenutno Oklahoma ima dobrog trenera,fantastican skauting,ekipu za finale konferencije,uz par dobrih trejdova,pojacati rotaciju,klupu,sto je i najveca boljka bila u ovom playoffu i prsten moze da se cilja. Dodao bih jos i veliko prijateljstvo sa Westbrook-om,uigran tandem,takodje i izjave Kevina da planira da ostane u Oklahomi. Stvarno teska odluka i mnostvo dobrih izbora,novac verujem da mu nije presudan,jer je mnogo puta pokazao kakva je licnost,plus od ugovora sa Nike-om,moze komotno da zivi.

IRONemke

pre 7 godina

Konkretno, ukoliko ode u neki tim ovog leta, dobiće ugovor na max 4 godine, za 110.9m dolara... Ukoliko ostane u OKC, moći će odmah da potpiše ugovor na 5 godina, za 150.2m dolara... Ipak, ukoliko sada potpiše kraći ugovor (1+1) sledeće godine će moći da produži sa OKC na 5 godina za neverovatnih 208.1m dolara! Pozdrav i napred Cavsi u finalu!

NastyB

pre 7 godina

Već sam pisao da Andrej Vojnarovski, jedan od najboljih poznavalaca prilika u NBA, misli da će Durant produžiti ugovor sa Oklahomom na još godinu dana, kada ističe ugovor i Vestbruku, pa da onda vide hoće li Oklahoma postajati ozbiljan tim ili će njih dvojica zajedno da pale odatle. Jednostavno, za titulu u NBA moraš imati TRIO vrhunskih igrača, a OKC pored njih dvojice ima neprepoznatljivog Ibaku, Kanter i Adams povremeno i zaigraju nešto, ali ostali nisu ni za KLS.
Takođe, pojavila se i vest da je Durantov agent rekao upravi Bostona koga da dovedu ako misle da Durant razmisli o Bostonu, ali od tog spiska Eindžu je, verovatno, pozlilo.
Videćemo šta će biti, ali Kevin je nekoliko puta tokom sezone izjavio da nema nameru da napušta Oklahomu. S obzirom da od Najkija dobija 300 miliona za 10 godina, ne verujem da mu koji milion više ili manje pravi veliki problem. Ali...

Filip

pre 7 godina

Ja licno verujem da bi mu Vizardsi bila najbolja opcija iz nekoliko razloga...

1. Igrao bi u rodnom gradu (rodjen i odrastao u Vasintonu)
2. Vizardsi bi mu dali MAX deal
3. Dzon Vol bi mu bas odgovarao kao plej jer je pass first
4. Samo bi mu Klivlend stajao na putu do finala jer ostatak istoka je nista posebno

Filip998

pre 7 godina

Fali mu samo jos jedan All star bek u Oklahomi (ne mora cak ni All star) ali to moze da bude neki igrac tipa Jamal Crawford ili tako nesto.... I onda mislim da je prsten tu...

Džimi Barka

pre 7 godina

Realno bi ostanak u Oklahomi bio najbolja opcija, dobar izbor pika i dva dobra pojačanja u timu bi ih baš osvežila jer generalno imaju jak tim i dobro se poznaju jer su godinama zajedno tako da Durantula najverovatnije ostaje. Dovedu kvalitetnu četvorku da se Ibaki malo zadrma mesto jer se olenjio i dobrog beka šutera jer uz dužno poštovanje, Roberson i Waiters nisu All-Star kalibar. Da pojure Derozana ili Jimi Butlera koji želi iz Bullsa i to je već vrhunski tim...

bulls_nation

pre 7 godina

@Džimi Barka
braticu, daj ne lupaj kada ne znas i nisi upucen u situaciju Cikago Bulls-a.
Batler naglasava u svakom pojavljivanju da ne zeli da napusti Bikove, jer je tu od pocetka, zadovoljan je tretmanom i jos je dobio ulogu fransiznog igraca...ako ce nekoga trejdovati, to ce biti D.Rose, mad im je i to glup potez, jer je decko iz grada, 'marketinska koka koja uvek dobija'. Njegovi dresovi su 5 ili 6 najprodavaniji od prosle godine...a do prose godine su bili treci, iza brajanta i jamesa.
No, od Butlera bi imali najvise koristi da ga trejduju, ali ne zele, jer je potpisao prosle godine max ugovor od 95 milki i najkorisniji je igrac Bulls-a.

b.

pre 7 godina

Ostace u Oklahomi jos godinu dana da pokusa da osvoji prsten. Za to vreme Lejkersi dovode novog trenera, konsoliduju tim i spremaju pare za onu tamo sezonu. 2017 Durantula prelazi u Lejkerse i pise se nova istorija NBA!

Džimi Barka

pre 7 godina

Zlotvor-e@
E neka si mu rekao... Ali pazi konstataciju, JA SE NEŠTO NE SEĆAM DA JE DURANT BIO MVP...
Majko moja, ko sve troši kiseonik...

Fox

pre 7 godina

CJ
Nijedan igrac koji je bolji od Durenta ne igra u San Antoniju! Mozda jedan igra malo bolje odbranu, ali taj igrac mora jos mnogo da nauci da bi bio bolji od Durenta. Mada neke stvari se ne mogu nauciti, rodis se sa takvim osecajem. Tako da Lenard nikad nece biti bolji od Durenta.

vladek

pre 7 godina

Ostanak u OKC je sto se tice titule je nemoguca misija.Kari i Tompson su u najboljim godinama,dominirace jos barem 3 god.na zapadu,i valjda ce se konacno upristojiti sto se centra tice,jer ovaj Bogut nije ni za ABA ligu.SAS su drugi problem,jer kada se otarase veterana, i Kawai i Aldric budu gazde i u svlačionici,a ne samo na terenu,Sparsi se vracaju na tron.Ako zeli titulu moze da se preseli na istok,tamo ce se krljati samo sa Klivlendom.Mada, mozda i najbolje za njega je da ode u LAL odrekne se dela plate,i bude vodja tima,gde bi u potpori sa jos dva superstara,i ostatkom solidinih igraca mogao da osvoji titulu.Ne verujem da tako veliko ime kao LAL moze da tavori toliko dugo

Paul George

pre 7 godina

Od ovde ponudjenih klubova najvece sanse za titulu bi imao sa San Antoniom ili Majamijem, a ja bih voleo da dodje u Lejkerse, a ako ne to onda da ostane u Oklahomi

Nikola

pre 7 godina

Sto dalje od Westbrooka! Nema potrebe da igra vise sa egomanijakom koji ima 1 faul po utakmici i odbranu igra samo da upise ukradenu u statistiku.

CJ

pre 7 godina

Pazi ovo, da dovedu DeRozana ili Batlera i to je to...ma šta napriča? Aj da im damo Kazinsa na 5, Oldridža na 4 pa da onda baš gaze. Mislim ljudi, daj malo uključite mozak kad pišete komentar, pa ko ne bi voleo da ima tri superstara u timu ali onda ode 75 miliona na plate a kako onda ostalih 17 miliona podeliti preostaloj desetorici?
Druga stvar, San Antonio? Pa ovo je glupost na kubni...Pa u SA trenutno igra igrač na 3 koji je bolji od Durenta. A i ne verujem da je Durent taj tip da ode medju 3-4 najbolja kluba kao neki -_-
Ja lično bih najviše voleo da ode u svoj rodni grad, ako ne onda Lejkersi ili Boston.
Neko je spomenuo Atlantu, njima bi Durent legao kao budali šamar, to im je najranjivija pozicija u ekipi i sa jednim igračem tog kalibra, Atlanta bi pregazila istok dogodine, naravno, pod uslovom da i Horford ostane.

bla

pre 7 godina

moje misljenje je da on ostaje tu gde je sada. prva stvar okc moze da mu ponudi najvredniji ugovor. druga stvar je da ekipa bude konkurentna za titulu, sto okc jeste. jedina ekipa koja je konkurentnija od njih je gsw. po ranijim pricama je bila mogucnost da predje tamo, ali mislim da posle ove godine nema sanse.
OKC ce sledece godine biti znatno bolja ekipa, a durent se vraca na svoj pun potencijal.

Jagodinac

pre 7 godina

U Oklahomi jos jednu sezonu ali pod uslovom da dovedu pristojne igrace sa klupe da imaju, a ne da imaju 8 igraca u rotaciji a da ostali panjevi sede na klupi. Ako ne onda Lejkersi, tu bih voleo da ga vidim, naravno uz jos par pojacanja

cudoviste

pre 7 godina

Ne kapiram zasto ljudi misle da treba u SAS da ide. Na 3 i 4 imaju 2 superstara, zasto bi se i on gurao tamo, bez obzira da li je bolji ili losiji od njih.

Heh

pre 7 godina

Greota što NBA funkcioniše po principu big/small market, i ovo je potpuno iluzorno, ali zamislite da ode u Denver, bez neke veće promene u ostatku rostera i da ih posluži zdravlje... Mlada ekipa, sa barem dva buduća All Star igrača i potpuno nesebičnim stilom na koji mu uopšte ne bi trebala adaptacija, mislim. Momci se igraju košarke. Samo im fali iskustvo u nedostatku čega su ove sezone izgubili barem 20-ak utakmica. Imaju Jokaru i Mudiaya koji su vrhunski all- round igrači, a pri tome i konstantni, a i KLINCI(zajedno su mladji od Duncana ?) energy igrača u Manimalu, pa sve i da Galo i Nurkic odu zbog njega, tu je i Harris koji se pojavio niotkud, kao i uvek nezgodnog Lovergna. Mislim da bi uz taj nukleus procvetao kao vođa i sasvim sazreo što u OKC nikada neće moći pored one pudlice Westbrooka. Bilo bi lepo kada NBA ne bi funkcionisao kako NBA funkcioniše. Šta mislite?

Cudlaka

pre 7 godina

ja bi u klivlend da pomognem kingu da sam na njegovom mestu, i onda jos CP3, messi, ronaldo i eventualno Darko Pancev na centra i cirkus je spreman

Jim Beam

pre 7 godina

Voleo bih da ode iz Oklahome, jer je to malo tržište i teško da će moći da privuku još nekog dobrog igrača koji im je neophodan za prsten jer će do njega sami Vestrbruk i Durent teško. Pogotovo što im je vlasnik škrt, pa se čak i Brade rastosiljao.

Ako već ide, nekako mi je normalno da ode u Boston ili Lejkerse, ipak nije prirodno da ova dva kluba ne budu u vrhu lige. Za kraj, ne zaboravite i da se Najki pita i to dosta tako da je moguć odlazak i u Nikse, ali tamo prsten neće videti pa sve da igra do 50e.

Nikola

pre 7 godina

Sto dalje od Westbrooka! Nema potrebe da igra vise sa egomanijakom koji ima 1 faul po utakmici i odbranu igra samo da upise ukradenu u statistiku.

Heh

pre 7 godina

Greota što NBA funkcioniše po principu big/small market, i ovo je potpuno iluzorno, ali zamislite da ode u Denver, bez neke veće promene u ostatku rostera i da ih posluži zdravlje... Mlada ekipa, sa barem dva buduća All Star igrača i potpuno nesebičnim stilom na koji mu uopšte ne bi trebala adaptacija, mislim. Momci se igraju košarke. Samo im fali iskustvo u nedostatku čega su ove sezone izgubili barem 20-ak utakmica. Imaju Jokaru i Mudiaya koji su vrhunski all- round igrači, a pri tome i konstantni, a i KLINCI(zajedno su mladji od Duncana ?) energy igrača u Manimalu, pa sve i da Galo i Nurkic odu zbog njega, tu je i Harris koji se pojavio niotkud, kao i uvek nezgodnog Lovergna. Mislim da bi uz taj nukleus procvetao kao vođa i sasvim sazreo što u OKC nikada neće moći pored one pudlice Westbrooka. Bilo bi lepo kada NBA ne bi funkcionisao kako NBA funkcioniše. Šta mislite?

Džimi Barka

pre 7 godina

Realno bi ostanak u Oklahomi bio najbolja opcija, dobar izbor pika i dva dobra pojačanja u timu bi ih baš osvežila jer generalno imaju jak tim i dobro se poznaju jer su godinama zajedno tako da Durantula najverovatnije ostaje. Dovedu kvalitetnu četvorku da se Ibaki malo zadrma mesto jer se olenjio i dobrog beka šutera jer uz dužno poštovanje, Roberson i Waiters nisu All-Star kalibar. Da pojure Derozana ili Jimi Butlera koji želi iz Bullsa i to je već vrhunski tim...

CJ

pre 7 godina

Pazi ovo, da dovedu DeRozana ili Batlera i to je to...ma šta napriča? Aj da im damo Kazinsa na 5, Oldridža na 4 pa da onda baš gaze. Mislim ljudi, daj malo uključite mozak kad pišete komentar, pa ko ne bi voleo da ima tri superstara u timu ali onda ode 75 miliona na plate a kako onda ostalih 17 miliona podeliti preostaloj desetorici?
Druga stvar, San Antonio? Pa ovo je glupost na kubni...Pa u SA trenutno igra igrač na 3 koji je bolji od Durenta. A i ne verujem da je Durent taj tip da ode medju 3-4 najbolja kluba kao neki -_-
Ja lično bih najviše voleo da ode u svoj rodni grad, ako ne onda Lejkersi ili Boston.
Neko je spomenuo Atlantu, njima bi Durent legao kao budali šamar, to im je najranjivija pozicija u ekipi i sa jednim igračem tog kalibra, Atlanta bi pregazila istok dogodine, naravno, pod uslovom da i Horford ostane.

bley

pre 7 godina

Niste napomenuli da ako produzi ugovor na godinu dana sa OKC sledece leto su on i Rasel free agenti, tako da moguce u tom slucaju da zajedno odu u drugu fransizu. Sto se tice trenutnog izbora, mislim da je SAS daleko najbolja opcija i da bi im pomogao mnogo, kao i oni njemu sto se tice titule, naravno uz Popa najjaceg trenera na svetu. Miami takodje dobra opcija, ostale opcije Lejkersi itd sem para nemaju teoretske sanse ni za sta ukoliko ne dovedu 2-3 stara pored KD-a onda se prica menja :)

azor ahai

pre 7 godina

po meni se ovo svodi na tri opcije, po sledećem redosledu:
1. Ostaje u OKC
2. Ide u Vizardse, kući
3. Ide u Lejkerse da oživljava velikana

b.

pre 7 godina

Ostace u Oklahomi jos godinu dana da pokusa da osvoji prsten. Za to vreme Lejkersi dovode novog trenera, konsoliduju tim i spremaju pare za onu tamo sezonu. 2017 Durantula prelazi u Lejkerse i pise se nova istorija NBA!

IRONemke

pre 7 godina

Konkretno, ukoliko ode u neki tim ovog leta, dobiće ugovor na max 4 godine, za 110.9m dolara... Ukoliko ostane u OKC, moći će odmah da potpiše ugovor na 5 godina, za 150.2m dolara... Ipak, ukoliko sada potpiše kraći ugovor (1+1) sledeće godine će moći da produži sa OKC na 5 godina za neverovatnih 208.1m dolara! Pozdrav i napred Cavsi u finalu!

JeRemijin drug

pre 7 godina

Ljudi, njemu je nebitno dal je 130mil plata ili 200 njemu nema razlike, znam zvuci bolesno, ali njemu je jedina, ali jedina bitna stvar trenutno da uzme NBA, tako da Oklahoma ne uzima ni sl. god. dok su tu ratnici i kavsi tako da mislim da ide ove sezone, a ako pak ne ode to je zato sto ceka RWB.

Zemun

pre 7 godina

Mozda najbolji izbor su Lejkersi,koji su najveca fransiza u NBA,doduse odlaskom Dzerija Basa stvari nisu vise iste,ali opet sampionski mentalitet je uvek prisutan,i to je ekipa koja uvek pretenduje na prsten,uz fantasticnu organizaciju i Los Andjeles kao veliki grad. Boston takodje ne bih otpisivao. Trenutno Oklahoma ima dobrog trenera,fantastican skauting,ekipu za finale konferencije,uz par dobrih trejdova,pojacati rotaciju,klupu,sto je i najveca boljka bila u ovom playoffu i prsten moze da se cilja. Dodao bih jos i veliko prijateljstvo sa Westbrook-om,uigran tandem,takodje i izjave Kevina da planira da ostane u Oklahomi. Stvarno teska odluka i mnostvo dobrih izbora,novac verujem da mu nije presudan,jer je mnogo puta pokazao kakva je licnost,plus od ugovora sa Nike-om,moze komotno da zivi.

anti - reklamozder

pre 7 godina

po ponasanju van terena , ko je gledao bilo koji njegov javni nastup zna koliko je emotivan i skroman lik, ne verujem da je tip koji ce lako otici u klubove iz najvecih gradova... San Antonio bi bio adekvatan tim kad se sve uzme u obzir, pod uslovom da Greg ostane tamo jos neko vreme...

Paul George

pre 7 godina

Od ovde ponudjenih klubova najvece sanse za titulu bi imao sa San Antoniom ili Majamijem, a ja bih voleo da dodje u Lejkerse, a ako ne to onda da ostane u Oklahomi

Dovla

pre 7 godina

Volim košarku i pratim, NBA doduše nešto manje poslednjih godina, dok se ovi naši nisu priključili, ali da me ubijete ja ovaj njihov finansijski sistem ne razumem, ili mi se zavrtelo od ovih silnih miliona, šta li.

NastyB

pre 7 godina

Već sam pisao da Andrej Vojnarovski, jedan od najboljih poznavalaca prilika u NBA, misli da će Durant produžiti ugovor sa Oklahomom na još godinu dana, kada ističe ugovor i Vestbruku, pa da onda vide hoće li Oklahoma postajati ozbiljan tim ili će njih dvojica zajedno da pale odatle. Jednostavno, za titulu u NBA moraš imati TRIO vrhunskih igrača, a OKC pored njih dvojice ima neprepoznatljivog Ibaku, Kanter i Adams povremeno i zaigraju nešto, ali ostali nisu ni za KLS.
Takođe, pojavila se i vest da je Durantov agent rekao upravi Bostona koga da dovedu ako misle da Durant razmisli o Bostonu, ali od tog spiska Eindžu je, verovatno, pozlilo.
Videćemo šta će biti, ali Kevin je nekoliko puta tokom sezone izjavio da nema nameru da napušta Oklahomu. S obzirom da od Najkija dobija 300 miliona za 10 godina, ne verujem da mu koji milion više ili manje pravi veliki problem. Ali...

bla

pre 7 godina

moje misljenje je da on ostaje tu gde je sada. prva stvar okc moze da mu ponudi najvredniji ugovor. druga stvar je da ekipa bude konkurentna za titulu, sto okc jeste. jedina ekipa koja je konkurentnija od njih je gsw. po ranijim pricama je bila mogucnost da predje tamo, ali mislim da posle ove godine nema sanse.
OKC ce sledece godine biti znatno bolja ekipa, a durent se vraca na svoj pun potencijal.

Filip

pre 7 godina

Ja licno verujem da bi mu Vizardsi bila najbolja opcija iz nekoliko razloga...

1. Igrao bi u rodnom gradu (rodjen i odrastao u Vasintonu)
2. Vizardsi bi mu dali MAX deal
3. Dzon Vol bi mu bas odgovarao kao plej jer je pass first
4. Samo bi mu Klivlend stajao na putu do finala jer ostatak istoka je nista posebno

zlotrov

pre 7 godina

Izvinite, ali ja se ne sećam nešto da je Durent bio MVP
(Devotion, 01. jun 2016 17:27)

mozda , ako pratis nba od proslog meseca ! sedi 1 !

Fox

pre 7 godina

CJ
Nijedan igrac koji je bolji od Durenta ne igra u San Antoniju! Mozda jedan igra malo bolje odbranu, ali taj igrac mora jos mnogo da nauci da bi bio bolji od Durenta. Mada neke stvari se ne mogu nauciti, rodis se sa takvim osecajem. Tako da Lenard nikad nece biti bolji od Durenta.

vladek

pre 7 godina

Ostanak u OKC je sto se tice titule je nemoguca misija.Kari i Tompson su u najboljim godinama,dominirace jos barem 3 god.na zapadu,i valjda ce se konacno upristojiti sto se centra tice,jer ovaj Bogut nije ni za ABA ligu.SAS su drugi problem,jer kada se otarase veterana, i Kawai i Aldric budu gazde i u svlačionici,a ne samo na terenu,Sparsi se vracaju na tron.Ako zeli titulu moze da se preseli na istok,tamo ce se krljati samo sa Klivlendom.Mada, mozda i najbolje za njega je da ode u LAL odrekne se dela plate,i bude vodja tima,gde bi u potpori sa jos dva superstara,i ostatkom solidinih igraca mogao da osvoji titulu.Ne verujem da tako veliko ime kao LAL moze da tavori toliko dugo

vu

pre 7 godina

Strasno gde ide sve ovo ali lakse ovu vest podnesem kad vidim da je u pitanju KD jer po mom misljenju je najbolji igrac lige pa je zasluzio.Ali kad vidim maksimalne ugovore Kantera (oko 80mil) ili Beal-a,..

Jagodinac

pre 7 godina

U Oklahomi jos jednu sezonu ali pod uslovom da dovedu pristojne igrace sa klupe da imaju, a ne da imaju 8 igraca u rotaciji a da ostali panjevi sede na klupi. Ako ne onda Lejkersi, tu bih voleo da ga vidim, naravno uz jos par pojacanja

Džimi Barka

pre 7 godina

Zlotvor-e@
E neka si mu rekao... Ali pazi konstataciju, JA SE NEŠTO NE SEĆAM DA JE DURANT BIO MVP...
Majko moja, ko sve troši kiseonik...

bulls_nation

pre 7 godina

@Džimi Barka
braticu, daj ne lupaj kada ne znas i nisi upucen u situaciju Cikago Bulls-a.
Batler naglasava u svakom pojavljivanju da ne zeli da napusti Bikove, jer je tu od pocetka, zadovoljan je tretmanom i jos je dobio ulogu fransiznog igraca...ako ce nekoga trejdovati, to ce biti D.Rose, mad im je i to glup potez, jer je decko iz grada, 'marketinska koka koja uvek dobija'. Njegovi dresovi su 5 ili 6 najprodavaniji od prosle godine...a do prose godine su bili treci, iza brajanta i jamesa.
No, od Butlera bi imali najvise koristi da ga trejduju, ali ne zele, jer je potpisao prosle godine max ugovor od 95 milki i najkorisniji je igrac Bulls-a.

Filip998

pre 7 godina

Fali mu samo jos jedan All star bek u Oklahomi (ne mora cak ni All star) ali to moze da bude neki igrac tipa Jamal Crawford ili tako nesto.... I onda mislim da je prsten tu...

cudoviste

pre 7 godina

Ne kapiram zasto ljudi misle da treba u SAS da ide. Na 3 i 4 imaju 2 superstara, zasto bi se i on gurao tamo, bez obzira da li je bolji ili losiji od njih.

Cudlaka

pre 7 godina

ja bi u klivlend da pomognem kingu da sam na njegovom mestu, i onda jos CP3, messi, ronaldo i eventualno Darko Pancev na centra i cirkus je spreman

Jim Beam

pre 7 godina

Voleo bih da ode iz Oklahome, jer je to malo tržište i teško da će moći da privuku još nekog dobrog igrača koji im je neophodan za prsten jer će do njega sami Vestrbruk i Durent teško. Pogotovo što im je vlasnik škrt, pa se čak i Brade rastosiljao.

Ako već ide, nekako mi je normalno da ode u Boston ili Lejkerse, ipak nije prirodno da ova dva kluba ne budu u vrhu lige. Za kraj, ne zaboravite i da se Najki pita i to dosta tako da je moguć odlazak i u Nikse, ali tamo prsten neće videti pa sve da igra do 50e.