Zanimljivosti

Sreda, 01.06.2016.

13:58

Klarkson: Novi Top Gear? Nisam gledao, snimam svoj šou

Izvor: B92

Klarkson: Novi Top Gear? Nisam gledao, snimam svoj šou IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Hehe

pre 7 godina

Kao sto sam i rekao, druga epizoda mnogo zanimljivija od prve, ali je Chris Evans nevidjeno iritantan. Cak mi je i njegov glas uzasavajuc. Ostali manje vise su ok.

oslo

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije
(pera, 01. jun 2016 22:16)

samo jedna korekcija. Glavni producent koji je sa velikom trojkom jos od pocetka je takodje otisao sa njima. i za razliku od bbc-a koji je doveo neke vajne eksperte koji su savetovali kako da prosire ciljanu publiku (kao da je 5 miliona u Uk u premijernom terminu, i preko 300 miliona world wide malo) pa su doveli i crnca i zenu, velika trojka je jednostavno pogledala statistike i videla svoje iskustvo gde su bili najjaci, i fokusirali se na to. Grand Tour ce biti samo oni specijali koje je TG radio. Afrika, Indija, Amerika, cuvena Argentina. Ako ne bidu radili nesto na silu nego se zadrze originalne forme, bice to pravo zadovoljstvo gledati

Hehe

pre 7 godina

Prva epizoda je pre svega imala los sadrzaj, engleske stare krsine i takmicenje izmedju UK i USA. Chris Evans ne odgovara ovakvoj emisiji. Odgledacu ovu sezonu, a za dalje cemo videti kako se pokazu. U sledecoj epizodi su najavili neke aktuelne modele kao sto je Porsche Macan itd. pa bi trebalo da bude bolje.

zex1

pre 7 godina

sto ne pozvase R. Etkinsona... Ovaj zuca bas nervira... Met i nije los. Ne znam zasto se nisu drzali starog konteksta, ipak je emisija i ime njihovo. I ne treba dovoditi zvezde koje nemaju blage veze o automobilima pa nek imaju i laferari... a staza i auto razumne cene bas nije bilo potrebe menjati... u starom tg su smarali sa prilozima kamioni ,avioni ,gliseri, trke po blatu kamenu i pesku. Tu su imali priliku da unaprede sou... a oni od prve u propast, sto se mene tice... videsmo 3 auta i to je to...

besnaŠišarka

pre 7 godina

Odgledao sam epizodu, jbg morao sam jer sam zestok fan TopGear-a. Kris Evans, totalni promasaj, bolje da je ostao, dj i voditelj radio stanice. Mat Leblanc me je prijatno iznenadio, jeste da je bilo malo kopiranih fraza od Jeremya, al stvarno mnogo bolji utisak je ostavio od " glavnog" voditelja.

el ciudadano

pre 7 godina

Transfer blama dok sam gledao novi "top gear". Kris Evans je previse nesiguran, i nema nikakve hemije izmedju njega i Dzoija. A i prilozi su im bili losi. Dacu im jos jednu sansu, ali ne verujem da ce popraviti ovako los utisak.

Macan

pre 7 godina

Sam pogled na sliku govori sve. Ubacili su crnca da privuku jednu grupu ljudi, zenu za drugu, our hipstera da odrade svoj posao, a "glavni" lik je samo bedna kopija Klarksona... BBC napravio nakaradnu stvar..
I ubacili jednog Amera da se sire preko Atlantika... Nidje veze sa zivotom

SunBgd

pre 7 godina

Poceo sam da gledam...i posle prvog priloga, ugasio, izbrisao i cekam jesen da gledam pravu ekipu. Jesam bio TopGear fanatik ali sam zaista dao sansu Evansu i ekipi...Zasto sam odmah ugasio..Zato sto je od pocetka do kraja samo bleda kopija originala...fore, prilozi, studijo...Da su se potrudili da naprave nesto svoje, novo, podrzao bih..ovako..neka hvala, dosadno i ne originalno...bledo...

pera

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije među voditeljima na koju smo navikli. Dobri su Kris i Met, ali nema hemije, nema tih internih fora, Džeremi, Ričard i Džejms se dugo poznaju i to se vidi. Kao da gledaš 3 stara drugara. Ovde toga nema.

Miloš

pre 7 godina

Gledao, onako, kao neke od najlošijih epizoda od ranije.
@ mr.tooth
novi serijal sa ovim trojicom počunje na jesen, piše u tekstu.

Mladen

pre 7 godina

Ima na TPB, gledao danas.
Ukratko:
Ukinuli reasonably priced car, uver rally Minija, a od staze napravili rallycross.
Provlače stare fore na užasno loš način (čukanje kolima).

Bring
Back
Clarkson

Mikiveliki

pre 7 godina

Чак и да успеју да направе исту или бољу емисију, по квалитету, и тада ће се људи пре определити за људе које су годинама гледали, и који заправо представљају прву мисао која им падне када помисле о тој емисији. Мислим да ће проћи као и "two and a half men ", једноставно речено, име и концепт емисије заборави, па почни под другим именом...

fc

pre 7 godina

Da nema b92, ne bih ni znao da ovo jos uvek postoji. Zasto postoji I zasto ne biste pisali o necemu drugom vezano za automobile umesto o prepucavanju bivsih I sadasnjih voditelja neke emisije? Ovo je za zutu stampu ili trac rubrike, ne za ljubitelje automobila

harris on cars

pre 7 godina

Chris Harris je svoj posao podigao na jedan potpuno novi nivo, bilo je pravo uživanje gledati njegove snimke i reportaže. I sam je izjavio da novi TopGear nikada neće biti ni blizu starom i da će biti deo novog tima jedino ako mu ponude veliku sumu, što se izgleda i desilo.

Paul Kersey

pre 7 godina

Taman se obradujem što ću moći da gledam emisiju "uživo" posle duže vremena, jer ide na poljskom kanalu BBC Brit koji imam...

Jedva sam dočekao kraj. Nije bila vredna gubljenja vremena.

Mislim da sledeća epizoda neće imati ni 60% gledalaca kao prva.

Kol

pre 7 godina

Pa ono ni rodjena majka ne bi gledala vise, onaj Evans je tuzni pokusaj voditelja i realno potrajace pola ili 1 sezonu! Ceka se Grand Tour a Top Gear ce od kultne emisije postati sprdnja!

kopije osuđene na propast

pre 7 godina

Najveća greška je što pokušavaju da naprave kopiju prethodne emisije. Nikad kopija ne može da bude bolja i da uspe! BBC je ozbiljna televizija sa ogromnim budžetom i naravno da treba da imaju emisiju o automobilima i bez ove trojice ali trebali su da smisle nov koncept koji će dobiti svoje gledaoce. A ne da ovaj pokušava da bude veći Džeremi od Džeremija. Ovako svi samo upoređuju sa prethodnim i naravno da će svi dati negativnu ocenu. Moj predlog je bio da voditelj bude Džej Leno koji je najveći zaljubljenik u automobile na planeti a pritom i poznati komičar pa će biti i brdo štoseva koji nisu usiljeni kao sad. I toliko je jaka ličnost da će se sprečiti bilo kakvo poređenje ili kopiranje prethodnika. Ima ogromno znanje o automobilima, nije folirant, ima smisao za humor i brdo priča. Pogledajte njegovo gostovanje u Top giru da vidite kako je preuzeo šou dok ga Džeremi slušao kao malo dete i radovao se pričama. Eto to je moj predlog i verujem da bi uspeo, a ne ovi sa usiljenim humorom i kopijom prethodne trojke. Osuđeno na propast. Čudi me da u tako ozbiljnoj televiziji to ne shvataju.

Saša

pre 7 godina

Gledao, i kao neko ko je odgledao svaku ep Top Gear-a od kad se prikazuje u novoj formi, novi TG je blago receno nedoraso izazovi, dranje glavnog voditelja, usiljeno los humor i jako neubedljiv Mat. Sta da vam kazem, niko posle velike trojke...

Bobb

pre 7 godina

Sem izuzetno iritantnog Evansa, sve ostalo je bilo ok. Ništa novo, copy paste iz dosadašnjeg TG, a sve sitne izmene su usiljene i nedovoljne da se privuku novi gledaoci koji bi popunili armiju izgubljenih. Mat LeBlanc je sasvim ok za početak i uz malo iskustva biće prava TG faca. Evans treba malo da smanji doživljaj jer ovo histerisanje po studiju će još više odbiti ionako sumnjičavu publiku. Sve i svemu, dajem 6 od 10 i želim im svakako uspeh, jer ćemo tako imati 2 dobra auto šoka umesto jednog :)

Oslo

pre 7 godina

Tja ... nista ni bolji ni gori nego fifth gear. Bljutavo.
Na BBC Brit nakon toga isla repriza stare epizode kada su Klakson i kompanija isli kroz Ukrajinu. Kraj epizode i Mej i Hamond pitaju Klarksona:
- Voznja kroz Cernobilj el ostavila neke posledice?
- Da, celu emisiju sam morao da vodim sa dva p***sa.
Tu politicku nekorektnost i zezanje drugih voditelja ne mogu oni da stvore jos duuugo vremena. A to je ono zbog cega smo stari show voleli.

S70

pre 7 godina

Gledao sam i - mislim da je najveća greška što Chris pokušava da imitira Jeremy-ja - to mi je baš smetalo, jer mu ne leži. Osim toga, sadržaj nije bio baš sjajan, ali, kao što neko reče, treba im dati šansu - bilo je i ranije epizoda sa promašenim sadržajem.

Pozdrav.

sudo

pre 7 godina

Nisam uspeo da odgldam do kraja, Džoi mumla, Kris je nekako piskav, nema dinamike, nema hemije, fore su ima malo usljene, Krisovo ... in the world zvuči komično. Naravno ovo je zakljucak za nekih 45 minuta, može da bude bolje sigurno. Gde je Kris Haris?

mr.tooth

pre 7 godina

Prethodna trojka je stvorila kultnu emisiju iz oblasti automobilizma.
Sve i svi ostali su plagijati.
P.S. Ako.neko zna link ili nacin da gledamo original neka javi.

mr.tooth

pre 7 godina

Prethodna trojka je stvorila kultnu emisiju iz oblasti automobilizma.
Sve i svi ostali su plagijati.
P.S. Ako.neko zna link ili nacin da gledamo original neka javi.

Macan

pre 7 godina

Sam pogled na sliku govori sve. Ubacili su crnca da privuku jednu grupu ljudi, zenu za drugu, our hipstera da odrade svoj posao, a "glavni" lik je samo bedna kopija Klarksona... BBC napravio nakaradnu stvar..
I ubacili jednog Amera da se sire preko Atlantika... Nidje veze sa zivotom

kopije osuđene na propast

pre 7 godina

Najveća greška je što pokušavaju da naprave kopiju prethodne emisije. Nikad kopija ne može da bude bolja i da uspe! BBC je ozbiljna televizija sa ogromnim budžetom i naravno da treba da imaju emisiju o automobilima i bez ove trojice ali trebali su da smisle nov koncept koji će dobiti svoje gledaoce. A ne da ovaj pokušava da bude veći Džeremi od Džeremija. Ovako svi samo upoređuju sa prethodnim i naravno da će svi dati negativnu ocenu. Moj predlog je bio da voditelj bude Džej Leno koji je najveći zaljubljenik u automobile na planeti a pritom i poznati komičar pa će biti i brdo štoseva koji nisu usiljeni kao sad. I toliko je jaka ličnost da će se sprečiti bilo kakvo poređenje ili kopiranje prethodnika. Ima ogromno znanje o automobilima, nije folirant, ima smisao za humor i brdo priča. Pogledajte njegovo gostovanje u Top giru da vidite kako je preuzeo šou dok ga Džeremi slušao kao malo dete i radovao se pričama. Eto to je moj predlog i verujem da bi uspeo, a ne ovi sa usiljenim humorom i kopijom prethodne trojke. Osuđeno na propast. Čudi me da u tako ozbiljnoj televiziji to ne shvataju.

Oslo

pre 7 godina

Tja ... nista ni bolji ni gori nego fifth gear. Bljutavo.
Na BBC Brit nakon toga isla repriza stare epizode kada su Klakson i kompanija isli kroz Ukrajinu. Kraj epizode i Mej i Hamond pitaju Klarksona:
- Voznja kroz Cernobilj el ostavila neke posledice?
- Da, celu emisiju sam morao da vodim sa dva p***sa.
Tu politicku nekorektnost i zezanje drugih voditelja ne mogu oni da stvore jos duuugo vremena. A to je ono zbog cega smo stari show voleli.

el ciudadano

pre 7 godina

Transfer blama dok sam gledao novi "top gear". Kris Evans je previse nesiguran, i nema nikakve hemije izmedju njega i Dzoija. A i prilozi su im bili losi. Dacu im jos jednu sansu, ali ne verujem da ce popraviti ovako los utisak.

Mladen

pre 7 godina

Ima na TPB, gledao danas.
Ukratko:
Ukinuli reasonably priced car, uver rally Minija, a od staze napravili rallycross.
Provlače stare fore na užasno loš način (čukanje kolima).

Bring
Back
Clarkson

SunBgd

pre 7 godina

Poceo sam da gledam...i posle prvog priloga, ugasio, izbrisao i cekam jesen da gledam pravu ekipu. Jesam bio TopGear fanatik ali sam zaista dao sansu Evansu i ekipi...Zasto sam odmah ugasio..Zato sto je od pocetka do kraja samo bleda kopija originala...fore, prilozi, studijo...Da su se potrudili da naprave nesto svoje, novo, podrzao bih..ovako..neka hvala, dosadno i ne originalno...bledo...

Mikiveliki

pre 7 godina

Чак и да успеју да направе исту или бољу емисију, по квалитету, и тада ће се људи пре определити за људе које су годинама гледали, и који заправо представљају прву мисао која им падне када помисле о тој емисији. Мислим да ће проћи као и "two and a half men ", једноставно речено, име и концепт емисије заборави, па почни под другим именом...

pera

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije među voditeljima na koju smo navikli. Dobri su Kris i Met, ali nema hemije, nema tih internih fora, Džeremi, Ričard i Džejms se dugo poznaju i to se vidi. Kao da gledaš 3 stara drugara. Ovde toga nema.

Saša

pre 7 godina

Gledao, i kao neko ko je odgledao svaku ep Top Gear-a od kad se prikazuje u novoj formi, novi TG je blago receno nedoraso izazovi, dranje glavnog voditelja, usiljeno los humor i jako neubedljiv Mat. Sta da vam kazem, niko posle velike trojke...

Kol

pre 7 godina

Pa ono ni rodjena majka ne bi gledala vise, onaj Evans je tuzni pokusaj voditelja i realno potrajace pola ili 1 sezonu! Ceka se Grand Tour a Top Gear ce od kultne emisije postati sprdnja!

Paul Kersey

pre 7 godina

Taman se obradujem što ću moći da gledam emisiju "uživo" posle duže vremena, jer ide na poljskom kanalu BBC Brit koji imam...

Jedva sam dočekao kraj. Nije bila vredna gubljenja vremena.

Mislim da sledeća epizoda neće imati ni 60% gledalaca kao prva.

sudo

pre 7 godina

Nisam uspeo da odgldam do kraja, Džoi mumla, Kris je nekako piskav, nema dinamike, nema hemije, fore su ima malo usljene, Krisovo ... in the world zvuči komično. Naravno ovo je zakljucak za nekih 45 minuta, može da bude bolje sigurno. Gde je Kris Haris?

Bobb

pre 7 godina

Sem izuzetno iritantnog Evansa, sve ostalo je bilo ok. Ništa novo, copy paste iz dosadašnjeg TG, a sve sitne izmene su usiljene i nedovoljne da se privuku novi gledaoci koji bi popunili armiju izgubljenih. Mat LeBlanc je sasvim ok za početak i uz malo iskustva biće prava TG faca. Evans treba malo da smanji doživljaj jer ovo histerisanje po studiju će još više odbiti ionako sumnjičavu publiku. Sve i svemu, dajem 6 od 10 i želim im svakako uspeh, jer ćemo tako imati 2 dobra auto šoka umesto jednog :)

S70

pre 7 godina

Gledao sam i - mislim da je najveća greška što Chris pokušava da imitira Jeremy-ja - to mi je baš smetalo, jer mu ne leži. Osim toga, sadržaj nije bio baš sjajan, ali, kao što neko reče, treba im dati šansu - bilo je i ranije epizoda sa promašenim sadržajem.

Pozdrav.

besnaŠišarka

pre 7 godina

Odgledao sam epizodu, jbg morao sam jer sam zestok fan TopGear-a. Kris Evans, totalni promasaj, bolje da je ostao, dj i voditelj radio stanice. Mat Leblanc me je prijatno iznenadio, jeste da je bilo malo kopiranih fraza od Jeremya, al stvarno mnogo bolji utisak je ostavio od " glavnog" voditelja.

Miloš

pre 7 godina

Gledao, onako, kao neke od najlošijih epizoda od ranije.
@ mr.tooth
novi serijal sa ovim trojicom počunje na jesen, piše u tekstu.

harris on cars

pre 7 godina

Chris Harris je svoj posao podigao na jedan potpuno novi nivo, bilo je pravo uživanje gledati njegove snimke i reportaže. I sam je izjavio da novi TopGear nikada neće biti ni blizu starom i da će biti deo novog tima jedino ako mu ponude veliku sumu, što se izgleda i desilo.

fc

pre 7 godina

Da nema b92, ne bih ni znao da ovo jos uvek postoji. Zasto postoji I zasto ne biste pisali o necemu drugom vezano za automobile umesto o prepucavanju bivsih I sadasnjih voditelja neke emisije? Ovo je za zutu stampu ili trac rubrike, ne za ljubitelje automobila

zex1

pre 7 godina

sto ne pozvase R. Etkinsona... Ovaj zuca bas nervira... Met i nije los. Ne znam zasto se nisu drzali starog konteksta, ipak je emisija i ime njihovo. I ne treba dovoditi zvezde koje nemaju blage veze o automobilima pa nek imaju i laferari... a staza i auto razumne cene bas nije bilo potrebe menjati... u starom tg su smarali sa prilozima kamioni ,avioni ,gliseri, trke po blatu kamenu i pesku. Tu su imali priliku da unaprede sou... a oni od prve u propast, sto se mene tice... videsmo 3 auta i to je to...

oslo

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije
(pera, 01. jun 2016 22:16)

samo jedna korekcija. Glavni producent koji je sa velikom trojkom jos od pocetka je takodje otisao sa njima. i za razliku od bbc-a koji je doveo neke vajne eksperte koji su savetovali kako da prosire ciljanu publiku (kao da je 5 miliona u Uk u premijernom terminu, i preko 300 miliona world wide malo) pa su doveli i crnca i zenu, velika trojka je jednostavno pogledala statistike i videla svoje iskustvo gde su bili najjaci, i fokusirali se na to. Grand Tour ce biti samo oni specijali koje je TG radio. Afrika, Indija, Amerika, cuvena Argentina. Ako ne bidu radili nesto na silu nego se zadrze originalne forme, bice to pravo zadovoljstvo gledati

Hehe

pre 7 godina

Prva epizoda je pre svega imala los sadrzaj, engleske stare krsine i takmicenje izmedju UK i USA. Chris Evans ne odgovara ovakvoj emisiji. Odgledacu ovu sezonu, a za dalje cemo videti kako se pokazu. U sledecoj epizodi su najavili neke aktuelne modele kao sto je Porsche Macan itd. pa bi trebalo da bude bolje.

Hehe

pre 7 godina

Kao sto sam i rekao, druga epizoda mnogo zanimljivija od prve, ali je Chris Evans nevidjeno iritantan. Cak mi je i njegov glas uzasavajuc. Ostali manje vise su ok.

fc

pre 7 godina

Da nema b92, ne bih ni znao da ovo jos uvek postoji. Zasto postoji I zasto ne biste pisali o necemu drugom vezano za automobile umesto o prepucavanju bivsih I sadasnjih voditelja neke emisije? Ovo je za zutu stampu ili trac rubrike, ne za ljubitelje automobila

mr.tooth

pre 7 godina

Prethodna trojka je stvorila kultnu emisiju iz oblasti automobilizma.
Sve i svi ostali su plagijati.
P.S. Ako.neko zna link ili nacin da gledamo original neka javi.

harris on cars

pre 7 godina

Chris Harris je svoj posao podigao na jedan potpuno novi nivo, bilo je pravo uživanje gledati njegove snimke i reportaže. I sam je izjavio da novi TopGear nikada neće biti ni blizu starom i da će biti deo novog tima jedino ako mu ponude veliku sumu, što se izgleda i desilo.

Bobb

pre 7 godina

Sem izuzetno iritantnog Evansa, sve ostalo je bilo ok. Ništa novo, copy paste iz dosadašnjeg TG, a sve sitne izmene su usiljene i nedovoljne da se privuku novi gledaoci koji bi popunili armiju izgubljenih. Mat LeBlanc je sasvim ok za početak i uz malo iskustva biće prava TG faca. Evans treba malo da smanji doživljaj jer ovo histerisanje po studiju će još više odbiti ionako sumnjičavu publiku. Sve i svemu, dajem 6 od 10 i želim im svakako uspeh, jer ćemo tako imati 2 dobra auto šoka umesto jednog :)

SunBgd

pre 7 godina

Poceo sam da gledam...i posle prvog priloga, ugasio, izbrisao i cekam jesen da gledam pravu ekipu. Jesam bio TopGear fanatik ali sam zaista dao sansu Evansu i ekipi...Zasto sam odmah ugasio..Zato sto je od pocetka do kraja samo bleda kopija originala...fore, prilozi, studijo...Da su se potrudili da naprave nesto svoje, novo, podrzao bih..ovako..neka hvala, dosadno i ne originalno...bledo...

Paul Kersey

pre 7 godina

Taman se obradujem što ću moći da gledam emisiju "uživo" posle duže vremena, jer ide na poljskom kanalu BBC Brit koji imam...

Jedva sam dočekao kraj. Nije bila vredna gubljenja vremena.

Mislim da sledeća epizoda neće imati ni 60% gledalaca kao prva.

Mladen

pre 7 godina

Ima na TPB, gledao danas.
Ukratko:
Ukinuli reasonably priced car, uver rally Minija, a od staze napravili rallycross.
Provlače stare fore na užasno loš način (čukanje kolima).

Bring
Back
Clarkson

Saša

pre 7 godina

Gledao, i kao neko ko je odgledao svaku ep Top Gear-a od kad se prikazuje u novoj formi, novi TG je blago receno nedoraso izazovi, dranje glavnog voditelja, usiljeno los humor i jako neubedljiv Mat. Sta da vam kazem, niko posle velike trojke...

pera

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije među voditeljima na koju smo navikli. Dobri su Kris i Met, ali nema hemije, nema tih internih fora, Džeremi, Ričard i Džejms se dugo poznaju i to se vidi. Kao da gledaš 3 stara drugara. Ovde toga nema.

Macan

pre 7 godina

Sam pogled na sliku govori sve. Ubacili su crnca da privuku jednu grupu ljudi, zenu za drugu, our hipstera da odrade svoj posao, a "glavni" lik je samo bedna kopija Klarksona... BBC napravio nakaradnu stvar..
I ubacili jednog Amera da se sire preko Atlantika... Nidje veze sa zivotom

el ciudadano

pre 7 godina

Transfer blama dok sam gledao novi "top gear". Kris Evans je previse nesiguran, i nema nikakve hemije izmedju njega i Dzoija. A i prilozi su im bili losi. Dacu im jos jednu sansu, ali ne verujem da ce popraviti ovako los utisak.

S70

pre 7 godina

Gledao sam i - mislim da je najveća greška što Chris pokušava da imitira Jeremy-ja - to mi je baš smetalo, jer mu ne leži. Osim toga, sadržaj nije bio baš sjajan, ali, kao što neko reče, treba im dati šansu - bilo je i ranije epizoda sa promašenim sadržajem.

Pozdrav.

Miloš

pre 7 godina

Gledao, onako, kao neke od najlošijih epizoda od ranije.
@ mr.tooth
novi serijal sa ovim trojicom počunje na jesen, piše u tekstu.

Mikiveliki

pre 7 godina

Чак и да успеју да направе исту или бољу емисију, по квалитету, и тада ће се људи пре определити за људе које су годинама гледали, и који заправо представљају прву мисао која им падне када помисле о тој емисији. Мислим да ће проћи као и "two and a half men ", једноставно речено, име и концепт емисије заборави, па почни под другим именом...

zex1

pre 7 godina

sto ne pozvase R. Etkinsona... Ovaj zuca bas nervira... Met i nije los. Ne znam zasto se nisu drzali starog konteksta, ipak je emisija i ime njihovo. I ne treba dovoditi zvezde koje nemaju blage veze o automobilima pa nek imaju i laferari... a staza i auto razumne cene bas nije bilo potrebe menjati... u starom tg su smarali sa prilozima kamioni ,avioni ,gliseri, trke po blatu kamenu i pesku. Tu su imali priliku da unaprede sou... a oni od prve u propast, sto se mene tice... videsmo 3 auta i to je to...

Hehe

pre 7 godina

Prva epizoda je pre svega imala los sadrzaj, engleske stare krsine i takmicenje izmedju UK i USA. Chris Evans ne odgovara ovakvoj emisiji. Odgledacu ovu sezonu, a za dalje cemo videti kako se pokazu. U sledecoj epizodi su najavili neke aktuelne modele kao sto je Porsche Macan itd. pa bi trebalo da bude bolje.

Oslo

pre 7 godina

Tja ... nista ni bolji ni gori nego fifth gear. Bljutavo.
Na BBC Brit nakon toga isla repriza stare epizode kada su Klakson i kompanija isli kroz Ukrajinu. Kraj epizode i Mej i Hamond pitaju Klarksona:
- Voznja kroz Cernobilj el ostavila neke posledice?
- Da, celu emisiju sam morao da vodim sa dva p***sa.
Tu politicku nekorektnost i zezanje drugih voditelja ne mogu oni da stvore jos duuugo vremena. A to je ono zbog cega smo stari show voleli.

sudo

pre 7 godina

Nisam uspeo da odgldam do kraja, Džoi mumla, Kris je nekako piskav, nema dinamike, nema hemije, fore su ima malo usljene, Krisovo ... in the world zvuči komično. Naravno ovo je zakljucak za nekih 45 minuta, može da bude bolje sigurno. Gde je Kris Haris?

kopije osuđene na propast

pre 7 godina

Najveća greška je što pokušavaju da naprave kopiju prethodne emisije. Nikad kopija ne može da bude bolja i da uspe! BBC je ozbiljna televizija sa ogromnim budžetom i naravno da treba da imaju emisiju o automobilima i bez ove trojice ali trebali su da smisle nov koncept koji će dobiti svoje gledaoce. A ne da ovaj pokušava da bude veći Džeremi od Džeremija. Ovako svi samo upoređuju sa prethodnim i naravno da će svi dati negativnu ocenu. Moj predlog je bio da voditelj bude Džej Leno koji je najveći zaljubljenik u automobile na planeti a pritom i poznati komičar pa će biti i brdo štoseva koji nisu usiljeni kao sad. I toliko je jaka ličnost da će se sprečiti bilo kakvo poređenje ili kopiranje prethodnika. Ima ogromno znanje o automobilima, nije folirant, ima smisao za humor i brdo priča. Pogledajte njegovo gostovanje u Top giru da vidite kako je preuzeo šou dok ga Džeremi slušao kao malo dete i radovao se pričama. Eto to je moj predlog i verujem da bi uspeo, a ne ovi sa usiljenim humorom i kopijom prethodne trojke. Osuđeno na propast. Čudi me da u tako ozbiljnoj televiziji to ne shvataju.

oslo

pre 7 godina

Gledao. Producenti i scenaristi su isti, tako da novi top gear je potpuno isti kao stari. Zanimljivo koliko toga zavisi od producenata i scenarista a ne od voditelja. Ali nije bilo te hemije
(pera, 01. jun 2016 22:16)

samo jedna korekcija. Glavni producent koji je sa velikom trojkom jos od pocetka je takodje otisao sa njima. i za razliku od bbc-a koji je doveo neke vajne eksperte koji su savetovali kako da prosire ciljanu publiku (kao da je 5 miliona u Uk u premijernom terminu, i preko 300 miliona world wide malo) pa su doveli i crnca i zenu, velika trojka je jednostavno pogledala statistike i videla svoje iskustvo gde su bili najjaci, i fokusirali se na to. Grand Tour ce biti samo oni specijali koje je TG radio. Afrika, Indija, Amerika, cuvena Argentina. Ako ne bidu radili nesto na silu nego se zadrze originalne forme, bice to pravo zadovoljstvo gledati

Hehe

pre 7 godina

Kao sto sam i rekao, druga epizoda mnogo zanimljivija od prve, ali je Chris Evans nevidjeno iritantan. Cak mi je i njegov glas uzasavajuc. Ostali manje vise su ok.

Kol

pre 7 godina

Pa ono ni rodjena majka ne bi gledala vise, onaj Evans je tuzni pokusaj voditelja i realno potrajace pola ili 1 sezonu! Ceka se Grand Tour a Top Gear ce od kultne emisije postati sprdnja!

besnaŠišarka

pre 7 godina

Odgledao sam epizodu, jbg morao sam jer sam zestok fan TopGear-a. Kris Evans, totalni promasaj, bolje da je ostao, dj i voditelj radio stanice. Mat Leblanc me je prijatno iznenadio, jeste da je bilo malo kopiranih fraza od Jeremya, al stvarno mnogo bolji utisak je ostavio od " glavnog" voditelja.